__MAIN_TEXT__
feature-image

Page 1

BLUE LIMITED

BLUE LINE

Emfang Enkelt & Elegant

EMHÆTTER & EMFANG 2021 F O R H A N D L E R K ATA LO G

KUN FOR UDVALGTE SPECIALISTER

Thermex VoiceLink – smart styring af Thermex emhætter • Stemmestyring Thermex VoiceLink

• App styring • Remote styring

Hey Google – tænd emhætten

Værdi: Kr. 50,-

siden 1958


Vigtige oplysninger - når du skal vælge det rigtige THERMEX emfang HVILKEN TYPE BOLIG BOR DU I?

 

Bolig med eget aftræk

Bolig med varmegenvinding/ventilation

Bolig med fælles aftræk (central-/decentralventilation)

HVOR SKAL EMFANGET PLACERES? INTEGRERET I SKAB?

INTEGRERET I LOFT?

INTEGRERET I BORDPLADE?

VÆGMONTERET?

FRITHÆNGENDE FRA LOFT?

WIREHÆNGT LAMPEMODEL?

HVOR BREDT SKAL EMFANGET VÆRE?

600 mm

800 mm

900 mm

1200 mm

Specialmål

HVILKEN FARVE SKAL EMFANGET HAVE?

Sort

Hvid

Rustfri

Specialfarve

KUNNE DU TÆNKE DIG AT FJERNE MOTORSTØJ FRA KØKKENET?

Ja - Extern motor kan placeres:

På tag

På loft eller i skunk

Udvendig på væg

Har kun mulighed for intern motor

VIL DU HAVE LØSNING MED KULFILTER TIL RECIRKULERING AF LUFTEN?

Ja

Nej

VIL DU HAVE LØSNING MED INTERN MOTOR OG UDBLÆSNING DIREKTE TIL DET FRI?

Ja

Nej

KUNNE DU TÆNKE DIG AT DIT EMFANG TÆNDER OG SLUKKER AUTOMATISK VED BETJENING AF DIN ELKOGEPLADE ELLER OVN VHA. AF TOP LINK®

Ja

Nej

KUNNE DU TÆNKE DIG AT DIT EMFANG AUTOMATISK SØRGER FOR BALANCERET VENTILATION I DIN BOLIG MED EGET VENTILATIONSSYSTEM

Ja

Nej

Priserne i dette katalog er incl. moms og wee-afgifter, gældende til 31.03.2022 og annullerer tidligere oplyste priser. THERMEX forbeholder sig ret til ændringer i sortiment og tekniske specifikationer.


THERMEX  BLUE LINE 3

INDHOLD Grøn omstilling

4-5

Find det rigtige emfang

6-7

THERMEX VoiceLink

8-9

"Alle muligheder"

10-11

EMFANG » BLUE LINE Skabsintegrerede modeller

12-19

Loftsintegrerede modeller

20-27

Vægmonterede modeller

28-41

Frithængende modeller

42-45

EMFANG » BLUE LIMITED Bordintegrerede modeller

48-52

Vægmonteret model

53

Skabsintegreret model

54

Frithængende model

55

Lampemodeller 56-57 Winemex Blue - vinopbevaringsskabe

58-61

"Alle muligheder"

62-71

Plasmex®-filter 72-73 Special-Line 74-75 Klaprer spjældet?

76

ECO-Design forklaring

77

Historiens "vingesug"

78-79

Tips & gode råd

80-81

Eksterne motorer

83-85

Tilbehør 86-87 Skitsetegninger 88-95 Skitsetegniner, vinopbevaringsskabe Skitsetegninger, motorer

96 97-99


4 THERMEX  BLUE LINE

MILJØ

GRØN OMSTILLING THERMEX arbejder til stadighed og målrettet i retning af grøn omstilling for at imødekomme FN's 17 verdensmål.

LED BELYSNING I HALLER Allerede i 2017 installerede THERMEX LED belysning i den 5.000 m2 store lager- og produktionshal i Hjørring. Udskiftningen til LED belysning har betydet en besparelse på 47 % på CO2-regnskabet. Yderligere har Thermex skiftet til miljøvenlig opvarmning, hvilket har betydet en yderligere besparelse på 22 %.

LED

DC

EMFANG MED LAVENERGI På produktionssiden er alle emfang i dag udstyret med LED lavenergi belysning og hovedparten udstyret med DC lavenergimotorer, der samlet set bringer THERMEX EMFANG I TOP PÅ ENERGIMÆRKNINGSSKALAEN "A".


THERMEX  BLUE LINE 5

THERMEX PLASMEX®-FILTER Alle THERMEX emfang kan i dag udstyres med Plasmex®-filter, der renser luften 96,5 % og sender den opvarmede luft tilbage i køkkenet i stedet for ud i det fri. Det sparer på varmeregningen og CO2-udslippet. VARMEGENVINDING En lang række THERMEX emfang kan i dag tilkobles boligens varmegenvindingsanlæg, hvorved op til 95 % af afgangsluften genanvendes til opvarmning af boligen. EL-RETURORDNINGEN THERMEX er tilmeldt el-returordningen dvs. at når dit THERMEX emfang engang har udtjent sin tjeneste og skrottes foregår dette på autoriseret affaldsstation, hvor delene destrueres og genanvendes til nye produkter.


6 THERMEX  BLUE LINE

FIND DET RIGTIGE EMFANG

HVILKET EMFANG PASSER BEDST TIL DIT KØKKEN Når du skal vælge emfang, skal du tænke dig rigtig godt om. Du skal overveje designet, størrelsen, støjniveauet, kapaciteten, energiforbruget, hvilke behov emfanget skal dække, hvad det skal kunne, og hvor det skal placeres. Du skal overveje, om emfanget skal være rundt, vertikalt, frithæn-

gende, vægmonteret, integreret, om motoren skal sidde internt eller eksternt, og om du vil have udsugning eller recirkulation. Kun når du har gjort det, kan du vælge det emfang, der passer bedst til dit køkken.

SKABSINTEGREREDE MODELLER

LOFTSINTEGREREDE MODELLER

VÆGMONTEREDE MODELLER

Metz Mini

Metz Maxi

Mini Bordeaux

THERMEX tilbyder skabsintegrerede løsninger som en elegant og diskret installation. Hvis motoren placeres eksternt, er der god mulighed for at udnytte skabet til opmagasinering. Se side (12-19)

De loftsintegrerede modeller fra THERMEX er helt gemt væk i loftet – og kun sugefladen er synlig. Denne løsning sikrer dig det perfekte udsyn fra arbejdspladsen. Disse modeller har trådløs betjening. Se side (20-27)

De vægmonterede modeller fra THERMEX kan monteres frit på væg eller mellem overskabe. Se side (28-41)


THERMEX  BLUE LINE 7

VINOPBEVARINGSSKABE WINEMEX BLUE THERMEX' serie består af højkvalitets skabe med ekstra vægt på enkel og nem betjening med diskrete greb. (Se side 58-61)

Winemex Blue 40

FRITHÆNGENDE MODELLER

LAMPEMODELLER

BORDINTEGREREDE MODELLER

Lyon

Caen

Le Mans Blue

De frithængende modeller fra THERMEX er ideelle over kogeøen. Denne type giver effektivt sug og god arbejdsbelysning. Se side (42-45)

Lampemodellerne fra THERMEX er lidt specielle, idet de kun fungerer til recirkulation. Luften renses og returneres til køkkenet. Se side (56-57)

De kogeplade- eller bordintegrerede løsninger fra THERMEX giver et stilrent udtryk i dit nye køkken. Der er flere muligheder for en integreret løsning. Se side (48-52)


8 THERMEX  BLUE LINE

Thermex VoiceLink gør din nye Thermex emhætte helt unik Styr din Thermex emhætte alene ved at bruge din stemme – det gælder både for emhættens sugestyrke og lys. Dermed får du frihed til at bruge dine hænder til andre ting, når du er i køkkenet. Ved hjælp af Google Assistant gøres din hverdag nemmere og mere behagelig, når du skal tænde og slukke for din Thermex emhætte – f.eks. når alle har sat sig til bordet, sultne og klar til at hygge sig, men du har glemt at slukke for emhætten. En enkelt bemærkning er nok: ”Hey Google, sluk emhætte”. Velbekomme :-) Se videopræsentation

Thermex VoiceLink

Brug Google Assistant sammen med enhver enhed. Stemmestyr din Thermex emhætte ved brug af en telefon eller andre enheder med Google Assistant.

Thermex Remote App, nem og brugervenlig Nem og brugervenlig App til din smart telefon eller tablet.

• Fjernbetjening af emhætten på en simpel og overskuelig måde • Information om emhættens filtertilstand • Opsætning af WiFi og aktivering af stemmestyring Du finder Thermex App’en i både Google Play og App Store. Thermex App’en er gratis.

Nem opkobling Vælg din lokale wi-fi-forbindelse, indtast din kode og du har derefter og fremadrettet tilsluttet din Thermex App med din emhætte. Aktiver derefter Google Assistant ved at logge ind på Google. Så nemt er det at få din Thermex emhætte til at indgå i dit smart home system.

Brugervenlig styring

Filter kontrol

Alle emhættens betjeningsindstillinger kan tilgås på en nem og brugervenlig måde.

Følg med i, hvornår emhættens filter trænger til en tur i opvaskemaskinen.

Fjernbetjening der tåler at blive vist frem Fjernbetjeningen er udført i et elegant, rundt design i sort med en magnet på bagsiden. Det gør det nemt at finde den rette placering til fjernbetjeningen, der giver mulig for at:

• • • • •

Tænde og slukke for emhætten Indstille sugestyrke Indstille lysniveau Slukke emhætten med eftersug Ændre farve på dekorationslyset

Fjernbetjening bruger 2 x AA batterier.

Eftersug

ON/OFF

Sugestyrke

Lys / dekolys


THERMEX  BLUE LINE 9

”Hey Google – tænd emhætten...” ”Hey Google – tænd emhættelyset...”

Hey Google – tænd emhætten

Stemmestyring via Google Assistant • Nem håndfri betjening og øget komfort • Frihed til at arbejde med andre ting i køkkenet • Ingen fedtede fingre på emhætten eller fjernbetjeningen

Dekorationslys 4 af vores Metz-modeller har en ekstra feature med dekorationslys som kan lyse i alle regnbuens farver.

LED lys med hvidt spektrum Emhættens arbejdslys kan justeres både i ønsket lysstyrke og i farveskala – fra den kolde blå til det mere hyggelige og varme gule lys. Derved kan du tilpasse lysets farve til den eksisterende belysning i køkkenet.


10 THERMEX BLUE LINE

-

"ALLE MULIGHEDER"

”Pat.Pending.”

THERMEX TOP LINK® MODUL KOGEPLADE Bruges når det ønskes at emfanget tænder og slukker automatisk ved brug af din el-kogeplade.

”Pat.Pending.”

THERMEX TOP LINK® MODUL OVN

Bruges når det ønskes at emfanget tænder og slukker automatisk ved brug af din el-ovn.

EMFANG

THERMEX TRIGGER LINK MODUL

THERMEX PRO LINK MODUL

Bruges i boliger med eget separat varmegenvindingsanlæg. Sikre balanceret ventilation i boligen.

Her er løsningen til, hvordan du kan afbalancere luftudskiftningen i dit køkken, hvis du har et lavenergihus eller en lejlighed med et ventilationsanlæg.


THERMEX  BLUE LINE 11

THERMEX’ VISION ER AT GØRE VENTILATION ENKELT, SÅ DU KAN GØRE DET ELEGANT! THERMEX er en dansk emhætte- og emfangsspecialist med fokus på nordiske ventilationssystemer. Derfor har THERMEX udviklet konceptet THERMEX®-Link, hvilket betyder at hovedparten af vores emfang kan tilkobles boligens øvrige ventilationssystem, uanset om det drejer sig om varmegenvinding i en villa eller centralventilation i en lejlighed.

Find den rigtige løsning i THERMEX' store sortiment!

INTERN MOTOR Bruges oftest pga. enkel installation.

INTERN MOTOR MED RECIRKULATION

Der kan vælges mellem to løsninger; traditionelt recirkulationsfilter, som bygger på et kulfilter, eller det nye super effektive Plasmex®-filter.

På loft

THERMEX PLASMEX® HYBRIDLØSNING Intet varmetab pga. emhætten.

”Pat.Pending.”

På væg

På tag

EKSTERN MOTOR

Bruges når ekstra støjsvag udsugning ønskes.

”Pat.Pending.”

THERMEX VARMEGENVINDINGS-LINK® MODUL

THERMEX CENTRALVENTILATIONS-LINK® MODUL - LEJLIGHED

VG-LINK - bruges når det ønskes at spare på varmen ved at koble emfanget til boligens varmegenvindingsanlæg.

CVL-LINK - bruges i lejligheder med fælles aftræk eller i lejligheder med decentral ventilation.

"ALLE MULIGHEDER" » Læs mere side 63-71


12 THERMEX BLUE LINE

SKABSINTEGREREDE MODELLER De skabsintegrerede løsninger kombinerer elegance og bedst mulig udnyttelse af skabspladsen. Med denne løsning kan man stadig anvende en del af skabsvolumen til opmagasinering. PRODUKTER METZ MICRO METZ MINI ALSACE ALSACE UDTRÆK

METZ MICRO

ELEGANT INDBYGNING Enkelt designet indbygningsemfang til overskab. Bundpladen skaber et effektivt kantsug. METZ MICRO kan bruges sammen med alle ventilations typer. Leveres standard med fjernbetjening.

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

Læs mere » Se side 10-11

TILKØB:

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Pro Link Modul III

Top Link® Modul III

Plasmex®-filter


B

Pris fra kr. 5.399,-

ENERGIKLASSE

SÆRLIGE EGENSKABER

FJERNBETJENING

LED LYS

LYSDÆMPER

KANTSUG

METALFILTER

Flytbar aftræk bagud eller opad Leveres med fjernbetjening Mulighed for tilkøb af Top Link® Modul til automatisk styring af emhætte - se side 63 Se Top Link® video på www.thermex.dk Indbygget switch (Trigger) PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Skabsintegreret Hvidlakeret eller sortlakeret Bredde 550 eller 750 mm 4 hastigheder Stålfilter 2x1,2 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDEFFEKT: KANAL: ENERGIKLASSE:

Med motor: 230 V 210 m³/t 612 m³/t 48-71 dB(A) Ø150 mm B

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

METZ MICRO - SKABSINTEGRERET MODEL Mål Farve Motor 550 mm Hvid Uden motor 550 mm Hvid Med motor 550 mm Sort Uden motor 550 mm Sort Med motor 750 mm Hvid Uden motor 750 mm Hvid Med motor 750 mm Sort Uden motor 750 mm Sort Med motor

Varenr. 423.19.6601.0 423.19.6601.2 423.19.6602.0 423.19.6602.2 423.19.6801.0 423.19.6801.2 423.19.6802.0 423.19.6802.2

Pris 5.399,7.049,5.399,7.049,6.649,8.299,6.649,8.299,-

TILBEHØR (se side 86) Beskrivelse Recirkulationsfilter (1 stk.) Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd-/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. meter Spændbånd pr. stk. Aftrækssæt - Ø160 mm

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap

Ønskes fladkanal se side 87 Skitsetegninger & mål se side 88 og frem

Vendbart aftræk

Recirkulation

Varenr. Pris 535.19.3300.9 335,800.70.4162.9 170,810.16.5160.9 500,815.16.8206.9 95,830.51.2162.9 480,-

SKABSINTEGRERET MODEL » METZ MICRO

THERMEX  BLUE LINE 13


14 THERMEX BLUE LINE

NYHED

N y motor VoiceLink

METZ MINI

Thermex VoiceLink

2200-6400 KELVIN

PERFEKT TIL INDBYGNING Stilfuld indbygningsemfang til overskab. Glaspladen giver et eksklusivt look og skaber et effektivt kantsug. METZ MINI er med energibesparende LED belysning. Leveres standard med fjernbetjening.

INTERN MOTOR:

Flytbar motor i emfang/ på loft

Læs mere » Se side 10-11

TILKØB:

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Pro Link Modul III

Top Link® Modul III

Plasmex®-filter


A+ ENERGIKLASSE

FJERNBETJENING

LED LYS

LYSDÆMPER

Pris fra kr. 9.449,SÆRLIGE EGENSKABER Flytbar motor Aftræk kan vendes bagud eller opad Belysningens farvetemperatur kan justeres via App Leveres med fjernbetjening Mulighed for periodisk udluftning i bolig Mulighed for tilkøb af Top Link® Modul til automatisk styring af emhætte - se side 63 Se Top Link® video på www.thermex.dk Indbygget switch (Trigger) Se video på www.thermex.dk

KANTSUG

PRODUKTSPECIFIKATIONER PERIODISK UDSUG

EFTERSUG

ME DC-MOD TOR

METALFILTER

A

+

Ekstre mt lydsva g

MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS: TEKNISKE DATA STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDEFFEKT: KANAL: ENERGIKLASSE:

Energi klasse

Skabsintegreret Hvidlakeret med hvid glasplade Sortlakeret med sort glasplade Bredde 550 eller 750 mm 4 hastigheder Stålfilter 2x3 W LED (2200-6400 K)

Med motor: 230 V 311 m³/t 550 m³/t 51-66 dB(A) Ø150 mm A+

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

EMFANGET KAN ÅBNES FOR OPTIMERET AFTRÆK

METZ MINI - SKABSINTEGRERET MODEL Mål Farve 550 mm Hvid 550 mm Hvid 550 mm Sort 550 mm Sort 750 mm Hvid 750 mm Hvid 750 mm Sort 750 mm Sort

Motor Uden motor Med motor/flytbar Uden motor Med motor/flytbar Uden motor Med motor/flytbar Uden motor Med motor/flytbar

Varenr. 423.19.5601.0 423.19.5601.2 423.19.5608.0 423.19.5608.2 423.19.5801.0 423.19.5801.2 423.19.5808.0 423.19.5808.2

Pris 9.999,11.649,9.449,11.099,12.199,13.849,11.349,12.999,-

TILBEHØR (se side 86) Beskrivelse Recirkulationsfilter (1 stk.) Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd-/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. meter Spændbånd pr. stk. Aftrækssæt - Ø160 mm

Varenr. Pris 535.19.3300.9 335,800.70.4162.9 170,810.16.5160.9 500,815.16.8206.9 95,830.51.2162.9 480,-

Ønskes fladkanal se side 87 Skitsetegninger & mål se side 88 og frem

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap Thermex VoiceLink

Se mere på side 8-9

Vendbart aftræk

Recirkulation

SKABSINTEGRERET MODEL » METZ MINI

THERMEX  BLUE LINE 15


16 THERMEX BLUE LINE

ALSACE

Thermex VoiceLink

2200-6400 KELVIN

EN RIGTIG KRAFTKARL Klassisk emfang til indbygning under overskabe. Særdeles kraftig og støjsvag motor. Leveres med dekorativt filter for mindre støj og bedre luftgennemstrømning – og med energibesparende LED belysning.

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

Læs mere » Se side 10-11

TILKØB:

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Pro Link Modul III

Top Link® Modul III

Plasmex®-filter


ME DC-MOD TOR Ekstre mt lydsva g

A

Energi klasse

A

Pris fra kr. 5.049,-

ENERGIKLASSE

SÆRLIGE EGENSKABER LED LYS

Kraftig og støjsvag motor Dekorative filtre Glas touch betjening Belysningens farvetemperatur kan justeres via App Indbygget switch (Trigger) 

LYSDÆMPER

GLAS TOUCH

PERIODISK UDSUG

EFTERSUG

PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Skabsintegreret Rustfri stål og sort glasfront Bredde 600 eller 800 mm 4 hastigheder Dekorativt filter 2x3 W (2200-6400 K)

TEKNISKE DATA 600 MM METALFILTER

STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDEFFEKT: KANAL: ENERGIKLASSE:

Med motor: 230 V 171 m³/t 532 m³/t 37-59 dB(A) Ø150 mm A

TEKNISKE DATA 800 MM STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDEFFEKT: KANAL: ENERGIKLASSE:

Med motor: 230 V 186 m³/t 548 m³/t 36-59 dB(A) Ø150 mm A

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

ALSACE - SKABSINTEGRERET MODEL Mål Farve 600 mm Sort/Rustfri 600 mm Sort/Rustfri 800 mm Sort/Rustfri 800 mm Sort/Rustfri

Motor Varenr. Uden motor 520.19.2008.0 Med motor 520.19.2008.2 Uden motor 520.19.2088.0 Med motor 520.19.2088.2

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap

Pris 5.049,6.699,7.699,9.349,-

TILBEHØR (se side 86) Beskrivelse Recirkulationsfilter, 600 mm (2 stk.) Recirkulationsfilter, 800 mm (3 stk.) Aftrækskonverter Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd-/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. meter Spændbånd pr. stk. Aftrækssæt - Ø160 mm

Varenr. Pris 535.19.3000.9 335,-/stk. 535.19.3080.9 335,-/stk. 535.21.1420.9 280,800.70.4162.9 170,810.16.5160.9 500,815.16.8206.9 95,830.51.2162.9 480,-

Thermex VoiceLink

Ønskes fladkanal se side 87 Skitsetegninger & mål se side 88 og frem

Recirkulation

Se mere på side 8-9

SKABSINTEGRERET MODEL » ALSACE

THERMEX  BLUE LINE 17


18 THERMEX BLUE LINE

ALSACE UDTRÆK

2200-6400 KELVIN

Thermex VoiceLink

ELEGANT UDTRÆK ALSACE UDTRÆK er en skabsintegreret løsning, der kombinerer elegance og bedst mulig udnyttelse af skabspladsen. Den elegante glas touch betjening giver et stilrent og elegant design.

ME DC-MOD TOR Ekstre mt lydsva g

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

Læs mere » Se side 10-11

TILKØB:

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Pro Link Modul III

Top Link® Modul III

Plasmex®-filter

A

Energi klasse


A

Pris fra kr. 5.249,-

ENERGIKLASSE

SÆRLIGE EGENSKABER LED LYS

Kraftig og støjsvag motor Dekorative filtre Glas touch betjening Belysningens farvetemperatur kan justeres via App Indbygget switch (Trigger) 

LYSDÆMPER

GLAS TOUCH

PERIODISK UDSUG

EFTERSUG

METALFILTER

PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Skabsintegreret Hvidlakeret stål med hvid glasfront Sortlakeret stål med sort glasfront Bredde 600 mm 4 hastigheder Dekorativt filter 2x3 W (2200-6400 K)

TEKNISKE DATA STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDEFFEKT: KANAL: ENERGIKLASSE:

Med motor: 230 V 162 m³/t 525 m³/t 35-61 dB(A) Ø150 mm A

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

ALSACE UDTRÆK - SKABSINTEGRERET MODEL Mål Farve Motor 600 mm Hvid Uden motor 600 mm Hvid Med motor 600 mm Sort Uden motor 600 mm Sort Med motor

Varenr. 520.19.2161.0 520.19.2161.2 520.19.2168.0 520.19.2168.2

TILBEHØR (se side 86) Pris 5.249,6.899,5.249,6.899,-

Beskrivelse Recirkulationsfilter, 600 mm (sæt) Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd-/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. meter Spændbånd pr. stk. Aftrækssæt - Ø160 mm

Varenr. 535.19.3760.9 800.70.4162.9 810.16.5160.9 815.16.8206.9 830.51.2162.9

Pris 585,170,500,95,480,-

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap Thermex VoiceLink

Ønskes fladkanal se side 87 Skitsetegninger & mål se side 88 og frem

Recirkulation

Se mere på side 8-9

SKABSINTEGRERET MODEL » ALSACE UDTRÆK

THERMEX  BLUE LINE 19


20 THERMEX BLUE LINE

LOFTSINTEGREREDE MODELLER De loftsintegrerede modeller fra THERMEX er helt gemt væk under loftet, og kun sugefladen er synlig. Denne løsning sikrer det perfekte udsyn over kogezonen og rummet.

ME DC-MOD TOR Ekstre mt lydsva g

PRODUKTER METZ MAXI METZ MAXI II STRIP METZ MEDIO METZ MEDIO III STRIP

NYHED DEKOLYS

N y motor VoiceLink Dekolys

METZ MAXI Ekstern motor Se videopræsentation

Intern motor Se videopræsentation

Thermex VoiceLink

2200-6400 KELVIN

DISKRETION ER EN DYD Model METZ MAXI emfanget er gemt væk i loftet over kogezonen. Ved hjælp af emfangets kraftige motor og effektive kantsugningsprincip er emfanget i stand til effektivt at suge al em ud af rummet. Til model METZ MAXI leveres en elegant fjernbetjening med meget enkle styrefunktioner.

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

Læs mere » Se side 10-11

TILKØB:

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Pro Link Modul III

Top Link® Modul III

Plasmex®-filter


B

TILBEHØR

ENERGIKLASSE

FJERNBETJENING

LED LYS

LYSDÆMPER

THERMEX PLASMEX®-FILTER II MONTERET I FORSÆNKET LOFT

SÆRLIGE EGENSKABER

Belysningens farvetemperatur kan justeres via App Dekorationsbelysning i alle farver Leveres med fjernbetjening Mulighed for tilkøb af Top Link® Modul til automatisk styring af emhætte - se side 63 Se Top Link® video på www.thermex.dk Indbygget switch (Trigger) Se video på www.thermex.dk PRODUKTSPECIFIKATIONER

KANTSUG

TILBEHØR

Pris fra kr. 18.649,-

PERIODISK UDSUG

MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Loftsintegreret Hvidlakeret og hvidt glas Sortlakeret og sort glas Bredde 1200 mm 4 hastigheder Vaskbart stålfilter 4x3 W LED (2200-6400 K)

EFTERSUG

TEKNISKE DATA METALFILTER

SORT LÅGE UDEN LYS PODIE

STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDEFFEKT: KANAL: ENERGIKLASSE:

Med motor: 230 V 274 m³/t 569 m³/t 39-58 dB(A) Horisontalt afkast eller vertikalt afkast B

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

METZ MAXI - LOFTSINTEGRERET MODEL Mål 1200 mm 1200 mm 1200 mm 1200 mm

Farve Hvid Hvid Sort Sort

Motor Uden motor Med motor Uden motor Med motor

Varenr. 423.19.3161.0 423.19.3161.2 423.19.3168.0 423.19.3168.2

Pris 18.649,20.299,18.649,20.299,-

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap

TILBEHØR (se side 86) Beskrivelse Recirkulationsfilter (2 stk.) Loftspodie, hvid, lav (højde 155 mm) Loftspodie, hvid, høj (højde 255 mm)

Varenr. 535.19.2000.9 500.00.3030.0 500.00.3040.0

Skitsetegninger & mål se side 88 og frem

Vendbart aftræk

Recirkulation

TILBEHØR (se side 86) Beskrivelse Loftspodie, hvid, høj m/recirkulation (højde 255 mm) Wireophængt indbygningsramme, hvid Wireophængt indbygningsramme, sort Sort låge uden lys Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd-/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. meter Spændbånd pr. stk. Aftrækssæt - Ø160 mm

Pris 335,-/stk. 3.485,3.485,-

Varenr. 500.00.3050.0 500.19.1001.9 500.19.1002.9 536.19.4038.9 800.70.4162.9 810.16.5160.9 815.16.8206.9 830.51.2162.9

Pris 3.485,1.715,1.715,3.250,170,- 500,- 95,- 480,-

Thermex VoiceLink

Se mere på side 8-9

LOFTSINTEGRERET MODEL » METZ MAXI

THERMEX  BLUE LINE 21


22 THERMEX BLUE LINE

NYHED DEKOLYS

N y motor VoiceLink Dekolys

ME DC-MOD TOR

A

+

Ekstre mt lydsva g

METZ MAXI II STRIP Ekstern motor Se videopræsentation

Flyttbar motor Se videopræsentation

Thermex VoiceLink

2700-6400 KELVIN

ANONYM OG ALLIGEVEL BEMÆRKELSESVÆRDIG Model METZ MAXI II STRIP emfanget er gemt væk i loftet over kogezonen. Lysstriberne i emfangets glasplade giver et behageligt lys. Ved hjælp af emfangets kraftige motor og effektive kantsugningsprincip er emfanget i stand til effektivt at suge al em ud af rummet. Model METZ MAXI II STRIP leveres med en elegant fjernbetjening.

INTERN MOTOR:

Flytbar motor i emfang/ på loft

Læs mere » Se side 10-11

TILKØB:

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Pro Link Modul III

Top Link® Modul III

Plasmex®-filter

Energi klasse


A+ ENERGIKLASSE

Pris fra kr. 18.649,SÆRLIGE EGENSKABER

Flytbar motor og vendbart aftræk Easy-fit motor, kan monteres af én person nedefra - se skitsetegning Belysningens farvetemperatur kan justeres via App Dekorationsbelysning i alle farver Mulighed for tilkøb af Top Link® Modul til automatisk styring af emhætte - se side 63 Se Top Link® video på www.thermex.dk Indbygget switch (Trigger) Se video på www.thermex.dk 

FJERNBETJENING

LED LYS

LYSDÆMPER

EASY-FIT

KANTSUG

PERIODISK UDSUG

EFTERSUGPRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Loftsintegreret Hvidlakeret og hvidt glas Bredde 1200 mm 4 hastigheder Vaskbart stålfilter 2x7 W LED (2700-6400 K)

TEKNISKE DATA METALFILTER

STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDEFFEKT: KANAL: ENERGIKLASSE:

Med motor: 230 V 175 m3/t 599 m3/t 43-65 dB(A) Ø150 mm A+

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

TILBEHØR

METZ MAXI II STRIP LOFTSINTEGRERET MODEL Mål Farve 1200 mm Hvid 1200 mm Hvid

PLASMEX®-FILTER II MONTERET I FORSÆNKET LOFT TILBEHØR (seTHERMEX side 86)

Motor Varenr. Uden motor 423.19.3261.0 Med motor/flytbar 423.19.3261.2

Pris 18.649,20.299,-

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap

Beskrivelse Loftspodie, hvid, høj (højde 255 mm) Wireophængt indbygningsramme, hvid Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd-/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. meter Spændbånd pr. stk. Aftrækssæt - Ø160 mm

Varenr. 500.00.3040.0 500.19.1001.9 800.70.4162.9 810.16.5160.9 815.16.8206.9 830.51.2162.9

Pris 3.485,1.715,170,500,95,480,-

TILBEHØR (se side 86) Beskrivelse Recirkulationsfilter (2 stk.) Loftspodie, hvid, lav (højde 155 mm)

Varenr. 535.19.2000.9 500.00.3030.0

Skitsetegninger & mål se side 88 og frem

Vendbart aftræk

Recirkulation

Pris 335,-/stk. 3.485,-

Thermex VoiceLink

Se mere på side 8-9

LOFTSINTEGRERET MODEL » METZ MAXI II STRIP

THERMEX  BLUE LINE 23


24 THERMEX BLUE LINE

NYHED DEKOLYS

N y motor VoiceLink Dekolys

ME DC-MOD TOR Ekstre mt lydsva g

METZ MEDIO Ekstern motor Se videopræsentation

Intern motor Se videopræsentation

Thermex VoiceLink

2200-6400 KELVIN

DESIGN NED TIL MINDSTE DETALJE Emfanget er gemt væk i enten loftet, kogenichen eller mellem to dybe overskabe. Ved hjælp af emfangets kraftige motor og effektive kantsug giver model METZ MEDIO et effektivt sug. Til METZ MEDIO leveres fjernbetjening.

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

Læs mere » Se side 10-11

TILKØB:

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Pro Link Modul III

Top Link® Modul III

Plasmex®-filter


B

TILBEHØR

ENERGIKLASSE

Pris fra kr. 15.599,SÆRLIGE EGENSKABER

Kan indbygges i overskab, loft eller kogeniche Belysningens farvetemperatur kan justeres via App Dekorationsbelysning i alle farver Mulighed for tilkøb af Top Link® Modul til automatisk styring af emhætte - se side 63 Se Top Link® video på www.thermex.dk Indbygget switch (Trigger) Se video på www.thermex.dk 

FJERNBETJENING

LED LYS

THERMEX PLASMEX®-FILTER II MONTERET I FORSÆNKET LOFT LYSDÆMPERPRODUKTSPECIFIKATIONER KANTSUG

PERIODISK UDSUG

MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Loft-/skabsintegreret Hvidlakeret med hvid glasplade Sortlakeret med sort glasplade Bredde 900 mm 4 hastigheder Vaskbart stålfilter 4x3 W LED (2200-6400 K)

EFTERSUG

TEKNISKE DATA METALFILTER

STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDEFFEKT: KANAL: ENERGIKLASSE:

Med motor: 230 V 205 m³/t 562 m³/t 37-60 dB(A) Horisontalt afkast eller vertikalt afkast B

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

Thermex VoiceLink

Se mere på side 8-9

METZ MEDIO - LOFTSINTEGRERET MODEL TILBEHØR (se side 86) Mål 900x500 mm 900x500 mm 900x500 mm 900x500 mm

Farve Hvid Hvid Sort Sort

Motor Uden motor Med motor Uden motor Med motor

Varenr. 423.19.3151.0 423.19.3151.2 423.19.3158.0 423.19.3158.2

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap

Ønskes fladkanal se side 87 Skitsetegninger & mål se side 88 og frem

Vendbart aftræk

Recirkulation

Pris 15.599,17.249,15.599,17.249,-

Beskrivelse Recirkulationsfilter (2 stk.) Loftspodie, aftræk ovenud, hvid Loftspodie, recirkulering, hvid Wireophængt indbygningsramme, hvid Wireophængt indbygningsramme, sort Metz Medio skabsbeslag Flexibel slange, plast - Ø160 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd-/kondensisoleret - Ø160 mm - pr. meter Spændbånd, pr. stk. Aftrækssæt - Ø160 mm

Varenr. Pris 535.19.3000.9 335,-/stk. 500.30.3020.0 3.485,500.00.3070.0 3.485,500.19.2001.9 1.715,500.19.2002.9 1.715,500.30.3010.2 1.500,800.70.4162.9 170,810.16.5160.9 500,815.16.8206.9 95,830.51.2162.9 480,-

LOFTSINTEGRERET MODEL » METZ MEDIO

THERMEX  BLUE LINE 25


26 THERMEX BLUE LINE

NYHED DEKOLYS

N y motor VoiceLink Dekolys

TILBEHØ

ME DC-MOD TOR

A

+

Ekstre mt lydsva g

METZ MEDIO III STRIP Ekstern motor Se videopræsentation

Flytbar motor Se videopræsentation

Thermex VoiceLink

2700-6400 KELVIN

MANGE MULIGHEDER Emfanget er gemt væk i enten loftet, kogenichen eller mellem to dybe overskabe. De tre lysstriberne i emfangets glasplade giver et behageligt lys. Ved hjælp af emfangets kraftige motor og effektive kantsug giver model METZ MEDIO III STRIP et effektivt sug. Til METZ MEDIO III STRIP leveres fjernbetjening.

INTERN MOTOR:

Flytbar motor i emfang/ på loft

Læs mere » Se side 10-11

TILKØB:

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Pro Link Modul III

Top Link® Modul III

Plasmex®-filter

Energi klasse

THERME


A+ ENERGIKLASSE

Pris fra kr. 15.299,SÆRLIGE EGENSKABER

Flytbar motor - vendbart aftræk Effektivt kantsug Belysningens farvetemperatur kan justeres via App Dekorationsbelysning i alle farver Mulighed for tilkøb af Top Link® Modul til automatisk styring af emhætte - se side 63 Se Top Link® video på www.thermex.dk Indbygget switch (Trigger) Se video på www.thermex.dk 

FJERNBETJENING

LED LYS

LYSDÆMPER

KANTSUG

ØR

PERIODISK UDSUG

EFTERSUGPRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Loft-/skabsintegreret Hvidlakeret med hvid glasplade Bredde 900 mm 4 hastigheder Vaskbart filter 3x3,5 W LED (2700-6400 K)

TEKNISKE DATA METALFILTER

EX PLASMEX®-FILTER II MONTERET I FORSÆNKET LOFT

STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDEFFEKT: KANAL: ENERGIKLASSE:

Med motor: 230 V 349 m³/t 621 m³/t 50-63 dB(A) Ø150 mm A+

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

Thermex VoiceLink

Se mere på side 8-9

METZ MEDIO III STRIP LOFTSINTEGRERET MODEL Mål Farve 900x500 mm Hvid 900x500 mm Hvid

Motor Varenr. Pris Uden motor 423.19.3251.0 15.299,Med motor/flytbar 423.19.3251.2 16.949,-

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap

Ønskes fladkanal se side 87 Skitsetegninger & mål se side 88 og frem

Vendbart aftræk

Recirkulation

TILBEHØR (se side 86) Beskrivelse Recirkulationsfilter (2 stk.) Wireophængt indbygningsramme, hvid Metz Medio skabsbeslag Loftspodie, aftræk ovenud, hvid Loftspodie, lav, hvid Loftspodie, recirkulering, hvid Flexibel slange, plast - Ø160 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd-/kondensisoleret - Ø160 mm - pr. meter Spændbånd, pr. stk. Aftrækssæt - Ø160 mm

Varenr. Pris 535.19.3000.9 335,-/stk. 500.19.2001.9 1.715,500.30.3010.2 1.500,500.30.3020.0 3.485,500.00.3060.0 3.485,500.00.3070.0 3.485,800.70.4162.9 170,810.16.5160.9 500,815.16.8206.9 95,830.51.2162.9 480,-

LOFTSINTEGRERET MODEL » METZ MEDIO III STRIP

THERMEX  BLUE LINE 27


28 THERMEX BLUE LINE

VÆGMONTEREDE MODELLER De vægmonterede modeller fra THERMEX kan monteres frit på væggen eller mellem overskabe. De skråtstillede modeller giver brugeren et godt overblik over kogezonen.

PRODUKTER DAX PERPIGNAN MINI PERPIGNAN MINI BORDEAUX CAVE BRETAGNE LYON

DAX

DEN NYE KLASSIKER DAX er et flot og stilrent vertikal emfang. Det sorte plane glas sammen med den elegante glas touch betjening, vil pryde ethvert køkken. Model DAX kan bruges sammen med alle ventilations-typer, og kan på den måde være med til at give dig det rigtige køkken miljø.

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

Læs mere » Se side 10-11

TILKØB:

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Trigger Link Modul

Pro Link Modul II

Top Link® Modul II

Plasmex®-filter


B ENERGIKLASSE

LED LYS

GLAS TOUCH

FRONTSUG

PERIODISK UDSUG

EFTERSUG

Pris fra kr. 4.699,SÆRLIGE EGENSKABER Effektivt frontsug Glaslåge kan åbnes for øget emopfang Mulighed for tilkøb af Top Link® Modul til automatisk styring af emhætte - se side 63 Se Top Link® video på www.thermex.dk Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 65 PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Vægmonteret Sortlakeret stål med sort glas Bredde 600 eller 800 mm 3 + BOOST Alufilter 2x3 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA VED BREDDE 600 MM METALFILTER

STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LUFTMÆNGDE V/BOOST: LYDEFFEKT: KANAL: ENERGIKLASSE:

Med motor: 230 V 235 m³/t 405 m³/t 655 m³/t (69 dB(A)) 54-61 dB(A) Ø150 mm B

TEKNISKE DATA VED BREDDE 800 MM STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LUFTMÆNGDE V/BOOST: LYDEFFEKT: KANAL: ENERGIKLASSE:

Med motor: 230 V 235 m³/t 415 m³/t 665 m³/t (68 dB(A)) 48-60 dB(A) Ø150 mm B

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

DAX - VÆGMONTERET MODEL Mål Farve Motor 600 mm Sort Uden motor 600 mm Sort Med motor 800 mm Sort Uden motor 800 mm Sort Med motor BEMÆRK ny kanalstørrelse

Varenr. 540.23.5068.0 540.23.5068.2 540.23.5088.0 540.23.5088.2

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap

Skitsetegninger & mål se side 88 og frem

Recirkulation

Kanaltilpasning muligt

TILBEHØR (se side 86) Pris 4.699,6.349,5.749,7.399,-

Beskrivelse Recirkulationsfilter, 600 mm (1 stk.) Recirkulationsfilter, 800 mm (2 stk.) Specialkanal, todelt, sort, L:2x1000 mm Forlængeradaptor, sort, L:1x1000 mm Tilpasning af kanal, skæring af hældning etc. Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd-/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. meter Spændbånd pr. stk. Aftrækssæt - Ø160 mm

Varenr. Pris 535.23.0575.9 300,-/stk. 535.23.0575.9 300,-/stk. 537.23.1142.9 2.290,537.23.1143.9 1.405,537.99.0008.9 1.820,800.70.4162.9 170,810.16.5160.9 500,815.16.8206.9 95,830.51.2162.9 480,-

VÆGMONTERET MODEL » DAX

THERMEX  BLUE LINE 29


30 THERMEX BLUE LINE

NYHED

N y motor VoiceLink

ME DC-MOD TOR

A

++

Ekstre mt lydsva g

Energi klasse

S

PERPIGNAN

"e Thermex VoiceLink

2700-6400 KELVIN

KOM BARE NÆRMERE Model PERPIGNAN er et vertikalt emfang. Det særlige skrå design betyder, at du kan stå helt tæt på komfuret og have det fulde overblik over kogezonen.

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

Læs mere » Se side 10-11

TILKØB:

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Trigger Link Modul

Pro Link Modul III

Top Link® Modul III

Plasmex®-filter


A++ ENERGIKLASSE

Pris fra kr. 7.799,SÆRLIGE EGENSKABER

Mulighed for bagudvendt aftræk Effektivt frontsug Glaslåge kan åbnes for øget emopfang Kanalen er lakeret i emhættens farve Belysningens farvetemperatur kan justeres via App Leveres med fjernbetjening Mulighed for tilkøb af Top Link® Modul til automatisk styring af emhætte - se side 63 Se Top Link® video på www.thermex.dk Indbygget switch (Trigger) - mulighed for balanceret luftskifte. Se video på www.thermex.dk 

FJERNBETJENING

LED LYS

LYSDÆMPER

FRONTSUG

PERIODISK UDSUG

EFTERSUG

PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Vægmonteret Sortlakeret stål med sort glas Bredde 600 eller 900 mm 3 + BOOST Alufilter 2x1,5 W LED (3000-6500 K)

TEKNISKE DATA METALFILTER

Med motor: Med motor: MODEL: 600 mm 900 mm STRØM: 230 V 230 V LUFTMÆNGDE MIN.: 135 m³/t 140 m³/t LUFTMÆNGDE MAX.: 450 m³/t 455 m³/t LUFTMÆNGDE V/BOOST: 700 m³/t (67 dB(A)) 700 m³/t (67 dB(A)) LYDEFFEKT: 40-58 dB(A) 40-58 dB(A) KANAL: Ø150 mm Ø150 mm ENERGIKLASSE: A++ A++ Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

Skal der bemærkes noget i forbindelse med eftermontering af motor"?

PERPIGNAN - VÆGMONTERET MODEL Mål Farve Motor 600 mm Sort Uden motor 600 mm Sort Med motor 900 mm Sort Uden motor 900 mm Sort Med motor

Varenr. 540.23.1768.0 540.23.1768.2 540.23.1798.0 540.23.1798.2

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap

Pris 7.799,9.449,8.349,9.999,-

TILBEHØR (se side 86) Beskrivelse Recirkulationsfilter (sæt) Specialkanal, todelt, sort, L:2x1000 mm Forlængeradaptor, sort, L:1x1000 mm Tilpasning af kanal, skæring af hældning etc. Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd-/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. meter Spændbånd pr. stk. Aftrækssæt - Ø160 mm

Varenr. Pris 535.23.0545.9 820,537.23.1142.9 2.290,537.23.1143.9 1.405,537.99.0008.9 1.820,800.70.4162.9 170,810.16.5160.9 500,815.16.8206.9 95,830.51.2162.9 480,-

Thermex VoiceLink

Skitsetegninger & mål se side 88 og frem

Vendbart aftræk

Recirkulation

Kanaltilpasning muligt

Se mere på side 8-9

VÆGMONTERET MODEL » PERPIGNAN

THERMEX  BLUE LINE 31


32 THERMEX BLUE LINE

MINI PERPIGNAN

3000-6500 KELVIN

Thermex VoiceLink

MARKANT OG ALLIGEVEL ELEGANT Model MINI PERPIGNAN er et vertikalt emfang. Et lavt emfang hvilket sammen med det særlige skrå design betyder, at emfanget ikke virker for voldsomt på væggen. Dette gælder både, hvis det monteres hængende solo eller monteret i forbindelse med overskabe.

ME DC-MOD TOR

A

+++

Ekstre mt lydsva g

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

Læs mere » Se side 10-11

Energi klasse

TILKØB:

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Trigger Link Modul

Pro Link Modul III

Top Link® Modul III

Plasmex®-filter


A+++

Pris fra kr. 8.099,-

ENERGIKLASSE

SÆRLIGE EGENSKABER

Mulighed for bagudvendt aftræk Designet til ergonomisk brug Effektivt frontsug Glaslåge kan åbnes for øget emopfang Kanalen er lakeret i emhættens farve Belysningens farvetemperatur kan justeres via App Leveres med fjernbetjening Mulighed for tilkøb af Top Link® Modul til automatisk styring af emhætte - se side 63 Se Top Link® video på www.thermex.dk Indbygget switch (Trigger) - mulighed for balanceret luftskifte. Se video på www.thermex.dk 

FJERNBETJENING

LED LYS

FRONTSUG

BUNDSUG

PERIODISK UDSUG

EFTERSUG

METALFILTERPRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Vægmonteret Sortlakeret stål og sort glas Hvidlakeret stål og hvidt glas Bredde 600 eller 800 mm 3 + BOOST Alufilter 2x1,5 W LED (3000-6500 K)

TEKNISKE DATA Med motor: STRØM: 230 V LUFTMÆNGDE MIN.: 140 m³/t LUFTMÆNGDE MAX.: 480 m³/t LUFTMÆNGDE V/BOOST: 720 m³/t (66 dB(A)) LYDEFFEKT: 40-59 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A+++ Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

Thermex VoiceLink

Se mere på side 8-9

MINI PERPIGNAN - VÆGMONT. MODEL Mål Farve Motor 600 mm Sort Uden motor 600 mm Sort Med motor 800 mm Hvid Uden motor 800 mm Hvid Med motor 800 mm Sort Uden motor 800 mm Sort Med motor

Varenr. 540.23.1468.0 540.23.1468.2 540.23.1481.0 540.23.1481.2 540.23.1488.0 540.23.1488.2

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap

Skitsetegninger & mål se side 88 og frem

Vendbart aftræk

Recirkulation

Kanaltilpasning muligt

Pris 8.099,9.749,9.249,10.899,8.549,10.199,-

TILBEHØR (se side 86) Beskrivelse Recirkulationsfilter (sæt) Lydisolering af emhætte Forlængeradaptor, hvid, L:1x1000 mm Specialkanal, todelt, hvid, L: 2x1000 mm Specialkanal, todelt, sort, L: 2x1000 mm Forlængeradaptor, sort, L: 1x1000 mm Tilpasning af kanal, skæring af hældning etc. Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd-/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. meter Spændbånd pr. stk. Aftrækssæt - Ø160 mm

Varenr. Pris 535.23.0545.9 820,536.99.1702.9 3.895,537.23.1140.9 1.405,537.23.1141.9 2.290,537.23.1142.9 2.290,537.23.1143.9 1.405,537.99.0008.9 1.820,800.70.4162.9 170,810.16.5160.9 500,815.16.8206.9 95,830.51.2162.9 480,-

VÆGMONTERET MODEL » MINI PERPIGNAN

THERMEX  BLUE LINE 33


34 THERMEX BLUE LINE

NYHED

N y motor VoiceLink

ME DC-MOD TOR

A

+++

Ekstre mt lydsva g

MINI BORDEAUX

Thermex VoiceLink

Energi klasse

3000-6500 KELVIN

ENKELT & ELEGANT Model MINI BORDEAUX er et vertikalt emfang. Et emfang med reduceret højde, der sammen med det særlige skrå design betyder, at emfanget ikke virker for voldsomt på væggen. Dette gælder både hvis det monteres hængende solo eller i forbindelse med overskabe.

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

Læs mere » Se side 10-11

TILKØB:

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Trigger Link Modul

Pro Link Modul III

Top Link® Modul III

Plasmex®-filter


A+++

Pris fra kr. 13.199,-

ENERGIKLASSE

SÆRLIGE EGENSKABER

Mulighed for bagudvendt aftræk Designet til ergonomisk brugervenlighed Effektiv front- og bundsug Glaslåge kan åbnes for øget emopfang Kanalen er lakeret i emhættens farve Belysningens farvetemperatur kan justeres via App Leveres med fjernbetjening Mulighed for tilkøb af Top Link® Modul til automatisk styring af emhætte - se side 63 Se Top Link® video på www.thermex.dk Indbygget switch (Trigger) - mulighed for balanceret luftskifte. Se video på www.thermex.dk 

FJERNBETJENING

LED LYS

FRONTSUG

BUNDSUG

PERIODISK UDSUG

EFTERSUG

METALFILTERPRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Vægmonteret Hvidlakeret med hvidt glas Sortlakeret med sort glas Bredde 600 eller 800 mm 3 + BOOST Alufilter 2x1,5 W LED (3000-6500 K)

TEKNISKE DATA Med motor: STRØM: 230 V LUFTMÆNGDE MIN.: 140 m³/t LUFTMÆNGDE MAX.: 480 m³/t LUFTMÆNGDE V/BOOST: 720 m³/t (66 dB(A)) LYDEFFEKT: 40-59 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A+++ Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

Thermex VoiceLink

Se mere på side 8-9

MINI BORDEAUX VÆGMONTERET MODEL Mål Farve Motor 600 mm Hvid Med motor 800 mm Sort Uden motor 800 mm Sort Med motor

TILBEHØR (se side 86) Varenr. 540.23.4161.2* 540.23.1588.0 540.23.1588.2

*2020 model se specifikationer på www.thermex.dk

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap

Skitsetegninger & mål se side 88 og frem

Vendbart aftræk

Recirkulation

Kanaltilpasning muligt

Pris 14.449,13.199,14.849,-

Beskrivelse Varenr. Pris Recirkulationsfilter (sæt) 535.23.0545.9 820,Forlængeradaptor, hvid, L:1x1000 mm 537.23.1140.9 1.405,Specialkanal, todelt, hvid, L:2x1000 mm 537.23.1141.9 2.290,Specialkanal, todelt, sort, L:2x1000 mm 537.23.1142.9 2.290,Forlængeradaptor, sort, L:1x1000 mm 537.23.1143.9 1.405,Tilpasning af kanal, skæring af hældning etc. 537.99.0008.9 1.820,Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter 800.70.4162.9 170,Flexibel slange, lyd-/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. meter 810.16.5160.9 500,Spændbånd pr. stk. 815.16.8206.9 95,Aftrækssæt - Ø160 mm 830.51.2162.9 480,-

VÆGMONTERET MODEL » MINI BORDEAUX

THERMEX  BLUE LINE 35


36 THERMEX BLUE LINE

CAVE

KONKAV ELEGANCE Elegant, stilrent og konkav emfang, der med sit flotte design skiller sig ud fra mængden. Model CAVE, er løsningen til de der drømmer stort, og som ønsker sig det bedste.

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

Læs mere » Se side 10-11

TILKØB:

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Trigger Link Modul

Pro Link Modul II

Top Link® Modul II

Plasmex®-filter


B ENERGIKLASSE

LED LYS

GLAS TOUCH

FRONTSUG

PERIODISK UDSUG

EFTERSUG

METALFILTER

Pris fra kr. 15.099,SÆRLIGE EGENSKABER Effektivt frontsug Glaslåge kan åbnes for øget emopfang Mulighed for tilkøb af Top Link® Modul til automatisk styring af emhætte - se side 63 Se Top Link® video på www.thermex.dk Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 65 PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Vægmonteret Hvidlakeret med hvidt glas Sortlakeret med sort glas Bredde 900 mm 3 + BOOST Alufilter 1x9,2 W LED

TEKNISKE DATA STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LUFTMÆNGDE V/BOOST: LYDEFFEKT: KANAL: ENERGIKLASSE:

Med motor: 230 V 286 m³/t 526 m³/t 706 m³/t (68 dB(A)) 50-65 dB(A) Ø150 mm B

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

CAVE - VÆGMONTERET MODEL Mål Farve Motor 900 mm Hvid Uden motor 900 mm Hvid Med motor 900 mm Sort Uden motor

Varenr. 540.23.5191.0 540.23.5191.2 540.23.5198.0

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap

Skitsetegninger & mål se side 88 og frem

Recirkulation

Kanaltilpasning muligt

TILBEHØR (se side 86) Pris 15.599,17.249,15.099,-

Beskrivelse Recirkulationsfilter, 900 mm (2 stk.) Specialkanal, todelt, hvid, L:2x1000 mm Specialkanal, todelt, sort, L:2x1000 mm Tilpasning af kanal, skæring af hældning etc. Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd-/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. meter Spændbånd pr. stk. Aftrækssæt - Ø160 mm

Varenr. Pris 535.23.0575.9 300,-/stk. 537.23.1051.9 2.290,537.23.1052.9 2.290,537.99.0008.9 1.820,800.70.4162.9 170,810.16.5160.9 500,815.16.8206.9 95,830.51.2162.9 480,-

VÆGMONTERET MODEL » CAVE

THERMEX  BLUE LINE 37


38 THERMEX BLUE LINE

NYHED

BRETAGNE

2021

KLASSISK COUNTRY STYLE Model BRETAGNE er et klassisk country style emfang, i et moderne design. Rene og stramme linjer, og med betjeningspanelet placeret for hurtig og enkel betjening. På fronten kan der valgfrit monteres bøjle i krom. Emfangets skorsten leveres i samme farve som emfanget; sort eller i rustfri.

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

Læs mere » Se side 10-11

TILKØB:

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter


A+ ENERGIKLASSE

Pris fra kr. 10.499,SÆRLIGE EGENSKABER

Moderne emfang i gammeldags stil, rustfri eller sortlakeret Medfølgende bøjle i krom, kan monteres under emfanget i forkanten S oft touch Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul 

LED LYS

SOFT TOUCH

PERIODISK UDSUG

EFTERSUG

METALFILTER

FILTERENS

PRODUKTSPECIFIKATIONER

MODEL: Vægmonteret MATERIALE: Rustfri eller sortlakeret MÅL: Bredde 900 mm HASTIGHEDER: 3 + boost FILTER: Dekorativt filter LYS: 3 x 1,3 W LED TEKNISKE DATA

Med motor: STRØM: 230 V LUFTMÆNGDE MIN.: 343 m³/t LUFTMÆNGDE MAX.: 635 m³/t LUFTMÆNGDE V/BOOST: 775 m³/t (67 dB(A)) LYDEFFEKT: 47-62 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A+ Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

BRETAGNE - VÆGMONTERET MODEL

TILBEHØR (se side 86)

Mål 900 mm 900 mm 900 mm 900 mm

Beskrivelse Recirkulationsfilter (sæt) Specialkanal, sort, L: 2x1000 mm Specialkanal, rustfri, L: 2x1000 mm Tilpasning af kanal, skæring af hældning etc. Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd-/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. meter Spændbånd pr. stk. Aftrækssæt - Ø 160 mm

Farve Sort Sort Rustfri Rustfri

Motor Uden motor Med motor Uden motor Med motor

Varenr. 527.41.7092.0 527.41.7092.2 527.41.7098.0 527.41.7098.2

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap

Skitsetegninger & mål se side 88 og frem

Recirkulation

Kanaltilpasning muligt

Pris 10.499,12.149,10.499,12.149,-

Varenr. Pris 535.41.0400.9 500,537.41.1002.9 895,537.41.1008.9 2.290,537.99.0008.9 1.820,800.70.4162.9 170,810.16.5160.9 500,815.16.8206.9 95,830.51.2162.9 480,-

VÆGMONTERET MODEL » BRETAGNE

THERMEX  BLUE LINE 39


40 THERMEX BLUE LINE

NYHED

LYON

N y motor VoiceLink

Thermex VoiceLink

3000-6500 KELVIN

KLASSISK DESIGN Model LYON er et klassisk rektangulært og horisontalt emfang med rene og stramme linjer samt afrundede hjørner. Den store filterflade sikrer øget effektivitet og ensartet sug. Filterfladens nærhed til kogepladen sikrer optimal em-optagelse. Dybden er kun 400 mm, hvilket giver bedre plads omkring emfanget og et bedre overblik over komfuret. Belysningen er energivenlig og LED baseret.

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

Læs mere » Se side 10-11

TILKØB:

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Trigger Link Modul

Pro Link Modul III

Top Link® Modul III

Plasmex®-filter


ME DC-MOD TOR

A

A++ ENERGIKLASSE

++

Ekstre mt lydsva g

Energi klasse

FJERNBETJENING

LED LYS

LYSDÆMPER

PERIODISK UDSUG

EFTERSUG

METALFILTER

Pris fra kr. 11.349,SÆRLIGE EGENSKABER Kun 400 mm dyb – sikrer god plads og overblik over kogeplade Horisontal og stor filterflade tæt på kogepladen sikrer optimal em-optagelse Periodisk udsug Belysningens farvetemperatur kan justeres via App Leveres med fjernbetjening Mulighed for tilkøb af dekorativt filter Mulighed for tilkøb af Top Link® Modul til automatisk styring af emhætte - se side 63 Se Top Link® video på www.thermex.dk Indbygget switch (Trigger) - mulighed for balanceret luftskifte. Se video på www.thermex.dk PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Vægmonteret Rustfri stål med sort glas Bredde 900 mm 3 + BOOST Alufiltre 2x1,5 W LED (3000-6500 K)

TEKNISKE DATA Med motor: STRØM: 230 V LUFTMÆNGDE MIN.: 220 m³/t LUFTMÆNGDE MAX.: 515 m³/t LUFTMÆNGDE V/BOOST: 725m³/t (68 dB(A)) LYDEFFEKT: 46-63 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A++ Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

Thermex VoiceLink

Se mere på side 8-9

LYON - VÆGMONTERET MODEL Mål 900 mm 900 mm

Farve Motor Rustfri/Sort Uden motor Rustfri/Sort Med motor

Varenr. 527.23.1298.0 527.23.1298.2

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap

Skitsetegninger & mål se side 88 og frem

Recirkulation

Kanaltilpasning muligt

Pris 11.349,12.999,-

TILBEHØR (se side 86)

Beskrivelse Recirkulationsfilter (sæt) Dekorativt filter (270x250 mm) Specialkanal, todelt, rustfri, L:2x980 mm Tilpasning af kanal, skæring af hældning etc. Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd-/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. meter Spændbånd pr. stk. Aftrækssæt - Ø160 mm

Varenr. Pris 535.23.0545.9 820,536.23.1000.9 500,-/stk. 537.42.5818.9 2.290,537.99.0008.9 1.820,800.70.4162.9 170,810.16.5160.9 500,815.16.8206.9 95,830.51.2162.9 480,-

VÆGMONTERET MODEL » LYON

THERMEX  BLUE LINE 41


42 THERMEX BLUE LINE

FRITHÆNGENDE MODELLER De frithængende modeller fra THERMEX er ideelle til placering over kogeøer. Filterfladens nærhed til kogezonen giver effektiv opfangning af emmen. PRODUKTER LYON CALAIS

NYHED

N y motor VoiceLink

LYON

Thermex VoiceLink

3000-6500 KELVIN

GOD SUGEEVNE ER ET MUST Model LYON er et klassisk rektangulært emfang med rene og stramme linjer og afrundede hjørner. Den store filterflade sikrer et effektivt og ensartet sug. Filterfladens nærhed til koge-pladen sikrer en effektiv emoptagelse. Dybden på 520 mm giver god plads omkring kogepladen. Belysningen er energivenlig og LED baseret.

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

Læs mere » Se side 10-11

TILKØB:

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Trigger Link Modul

Pro Link Modul III

Top Link® Modul III

Plasmex®-filter


A++

ME DC-MOD TOR

ENERGIKLASSE

SÆRLIGE EGENSKABER

 lassisk rektangulært design med K rene og stramme linjer Kun 520 mm dybde giver god plads og et godt overblik omkring komfuret Stor filterflade tæt på kogepladen sikrer optimal optagelsesevne Belysningens farvetemperatur kan justeres via App Leveres med fjernbetjening Mulighed for tilkøb af dekorativt filter Mulighed for tilkøb af Top Link® Modul til automatisk styring af emhætte - se side 63 Se Top Link® video på www.thermex.dk Indbygget switch (Trigger) - mulighed for balanceret luftskifte. Se video på www.thermex.dk 

A

++

Ekstre mt lydsva g

Pris fra kr. 13.299,-

FJERNBETJENING

Energi klasse

LED LYS

LYSDÆMPER

PERIODISK UDSUG

EFTERSUG

PRODUKTSPECIFIKATIONER METALFILTER

MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Frithængende Rustfri stål med sort glas Bredde 900 mm 3 + BOOST Alufiltre 4x1,5 W LED (3000-6500 K)

TEKNISKE DATA Med motor: STRØM: 230 V LUFTMÆNGDE MIN.: 220 m³/t LUFTMÆNGDE MAX.: 525 m³/t LUFTMÆNGDE V/BOOST: 740 m³/t (68 dB(A)) LYDEFFEKT: 46-63 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A++ Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

Thermex VoiceLink

Se mere på side 8-9

LYON - FRITHÆNGENDE MODEL Mål 900 mm 900 mm

Farve Motor Rustfri/Sort Uden motor Rustfri/Sort Med motor

Varenr. 528.23.1298.0 528.23.1298.2

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap

Skitsetegninger & mål se side 88 og frem

Recirkulation

Kanaltilpasning muligt

TILBEHØR (se side 86) Pris 13.299,14.949,-

Beskrivelse Recirkulationsfilter (3 stk.) Dekorativt filter (270x250 mm) Specialkanal, rustfri, L:1950 mm Tilpasning af kanal (ingen hældning) Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd-/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. meter Spændbånd pr. stk. Aftrækssæt - Ø160 mm

Varenr. 535.23.0570.9 536.23.1000.9 537.42.5908.9 537.99.1008.9 800.70.4162.9 810.16.5160.9 815.16.8206.9 830.51.2162.9

Pris 300,-/stk. 500,-/stk. 3.275,2.700,170,500,95,480,-

FRITHÆNGENT MODEL » LYON

THERMEX  BLUE LINE 43


44 THERMEX BLUE LINE

CALAIS

DET PERFEKTE OVERBLIK Model CALAIS er et smukt og harmonisk bueformet emfang gennemført helt i rustfri stål. CALAIS er udstyret med labyrintfilter, som sikrer maximal sugeevne og minimal støjniveau. Belysningen er energivenlig og LED baseret.

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

Læs mere » Se side 10-11

TILKØB:

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter


A ENERGIKLASSE

Pris fra kr. 15.099,SÆRLIGE EGENSKABER

Smukt og harmonisk bueformet design Udført helt i rustfrit stål Labyrintfiltre Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 65 

LED LYS

GLAS TOUCHPRODUKTSPECIFIKATIONER EFTERSUG

LABYRINTFILTER

MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Frithængende Rustfri stål Bredde 950 mm 5 hastigheder Labyrintfilter 4x2 W LED (3000 K)

FILTERENS

TEKNISKE DATA STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDEFFEKT: KANAL: ENERGIKLASSE:

Med motor: 230 V 293 m³/t 645 m³/t 47-64 dB(A) Ø150 mm A

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

CALAIS - FRITHÆNGENDE MODEL Mål 950 mm 950 mm

Farve Rustfri Rustfri

Motor Uden motor Med motor

Varenr. 421.26.1008.0 421.26.1008.2

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap

Skitsetegninger & mål se side 88 og frem

Recirkulation

Kanaltilpasning muligt

TILBEHØR (se side 86) Pris 15.099,16.749,-

Beskrivelse Recirkulationsfilter, vaskbart Specialkanal, rustfri, L:1950 mm Tilpasning af kanal, skæring af hældning etc. Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd-/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. meter Spændbånd pr. stk. Aftrækssæt - Ø160 mm

Varenr. 535.26.1020.9 537.26.7608.9 537.99.1008.9 800.70.4162.9 810.16.5160.9 815.16.8206.9 830.51.2162.9

Pris 730,3.275,2.700,170,500,95,480,-

FRITHÆNGENDE MODEL » CALAIS

THERMEX  BLUE LINE 45


BLUE LIMITED

UFORSKAMMET GOD KVALITET BLUE LIMITED er udvalgte produkter der alle har et spændende design, og som hver især udfylder deres respektive pladser i sortimentet inden for design og teknik. BLUE LIMITED er, som navnet antyder, en serie produkter med begrænsninger. BLUE LIMITED modellerne fåes i et begrænset antal varianter samt med begrænsede tilbehørsmuligheder. Derfor er det vigtigt, at man orienterer sig på produktarket om, hvilke varianter, og hvilke tillægsmuligheder man har på det pågældende produkt.


48 THERMEX BLUE LINE

LE MANS BLUE Se videopræsentation

VIRKELIGT ELEGANT EMFANG MED INDUKTIONSKOGEPLADER Virkeligt elegant emfang med induktionskogeplader og mulighed for Plasmex®-filter (forventet levetid op til 10 år), der renser luften 96,5 %.

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

Læs mere » Se side 10-11

TILKØB:

Plasmex®-filter


A+ ENERGIKLASSE

GLAS TOUCH

METALFILTER

Pris kr. 13.399,SÆRLIGE EGENSKABER Emhætten er integreret i kogepladen Boost funktion på kogepladen Kogezoner kan sammen kobles for større kogezoner Induktionskogeplade To kogeplader med 1500 W-zone, boost til 1800 W To kogeplader med 1800 W-zone, boost til 2000 W PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER:

Bordintegreret Sort glas Bredde 800 mm 3 hastigheder Alufilter

TEKNISKE DATA STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDNIVEAU: KANAL: ENERGIKLASSE:

2x230 V (400 V) 281 m³/t 550 m³/t 40-60 dB(A) Ø150 mm A+

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

THERMEX PLASMEX®-FILTER I KAN MONTERES I SOKKEL Enkel installation med Plasmex®-filter Renser luften 96,5 %

THERMEX PLASMEX®-FILTER II KAN MONTERES I SOKKEL

Kan monteres med aftræk til det fri

Enkel installation med Plasmex®-filter Renser luften 96,5 %

Varmegenbrug uden lugt

Varmegenbrug uden lugt

LE MANS BLUE BORDINTEGRERET MODEL Mål 800 mm

Farve Sort

Motor Med motor

Skitsetegninger & mål se side 94 og frem

Recirkulation

Varenr. 525.21.2022.2

Kan monteres med aftræk til det fri

TILBEHØR (se side 86) Pris 13.399,-

Beskrivelse Recirkulationsfilter Plasmex® I kit inklusiv monteringsboks Plasmex® II kit Kit - bøjning og rist

Varenr. 535.19.3500.9 536.99.1800.9 536.99.1801.9 830.05.1015.9

Pris 770,10.010,22.275,2.515,-

BORDINTEGRERET MODEL » LE MANS BLUE

THERMEX  BLUE LINE 49


50 THERMEX BLUE LINE

THERMEX PLASMEX®-FILTER I KAN MONTERES I SOKKEL

Optimal udnyttelse af skuffedybde

LE MANS II Se videopræsentation

VIRKELIGT ELEGANT EMFANG MED INDUKTIONSKOGEPLADE MED MULIGHED FOR PLASMEX®-FILTER

Enkel Enkel installation med installation med Plasmex®-filter Plasmex®-filter Renser luften Renser luften 96,5 % 96,5 %

Kan Kan planforsænkes planforsænkes til bordpladen til bordpladen

Kan monteres monteres med aftræk aftræk til det fri fri Varmegenbrug uden lugt

Sokkelmotor

Virkeligt elegant emfang med induktionskogeplader, planforsænket sugepanel, fire zoner induktion med ”bridgefunktion” i både højre og venstre side, der muliggør samkøring af to zoner og mulighed for Plasmex®-filter (forventet levetid op til 10 år), der renser luften 96,5 %

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

Læs mere » Se side 10-11

TILKØB:

Plasmex®-filter


THERMEX PLASMEX®-FILTER II KAN MONTERES I SOKKEL

Optimal udnyttelse af skuffedybde Enkel installation med Plasmex®-filter Renser luften 96,5 %

Kan planforsænkes til bordpladen

Kan monteres med aftræk til det fri

Varmegenbrug uden lugt

A+++ ENERGIKLASSE

GLAS TOUCH

EFTERSUG

METALFILTER

ENKEL ADGANG

AF MINDRE

FOR VASK AF FILTER

MÆNGDER KONDENS

Pris kr. 30.099,SÆRLIGE EGENSKABER EMHÆTTE

PRODUKTSPECIFIKATIONER

3 hastigheder + boost max 791 m³/t Lydniveau max 69 dB(A) Energiklasse A+++ Kanalsystem kan placeres bagerst i skab for skuffeudnyttelse Motor kan placeres i sokkel Enkel drænsystem af mindre mængder kondensvand Enkel drænsystem ved større mængder kondensvand Soft touch åbning af sugespalter

MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER:

SÆRLIGE EGENSKABER INDUKTION Mål kogeplade bredde 860 mm dybde 520 mm Kogezoner 4x180x220 mm (2100 W - Boost 3700 W) Mulighed for bridgefunktion (sammenkøring af 2 zoner i både højre og venstre side) Restvarme indikator Pause- og reset-funktion Børnesikring Overhedningssikring Timerfunktion (stopur) Hold varm funktion Operationel tidsbegrænser 9-trins varmeregulering Autostop af kogeplade ved fuld kondenstank Induktionskogeplade

LE MANS II - BORDINTEGRERET MODEL Mål Farve Motor Varenr. 860 mm Sort Med motor 525.05.1003.2

Skitsetegninger & mål se side 94 og frem

Pris 30.099,-

NY PRIS

Bordintegreret Sort glas Bredde 860 mm 3 + BOOST Metalfiltre

TEKNISKE DATA

FILTERRENS

Recirkulation

ENKEL DRÆN

Sokkelmotor

STRØM: 230 V (400 V) LUFTMÆNGDE MIN.: 308 m³/t LUFTMÆNGDE MAX.: 617 m³/t LUFTMÆNGDE V/BOOST.: 791 m³/t (77 dB(A) LYDNIVEAU: 52-69 dB(A) KANAL: 230x90 mm ENERGIKLASSE: A+++ Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

SOFT TOUCH "ÅBNING" AF SUGESPALTER KAN ÅBNES INDIVIDUELT FOR KONCENTRERET SUG PLANFORSÆNKET I KOGEPLADEN

TILBEHØR (se side 86) Beskrivelse Recirkuleringskit (startkit) Long Life recirkuleringsfilter (refill) Plasmex® I kit inklusiv monteringsboks Plasmex® II kit Kit - bøjning og rist

Varenr. 535.05.1100.9 535.05.1101.9 536.99.1800.9 536.99.1801.9 830.05.1015.9

Pris 3.640,810,10.010,22.275,2.515,-

BORDINTEGRERET MODEL » LE MANS II

THERMEX  BLUE LINE 51


BORDINTEGRERET MODEL » NIMES LUX

52 THERMEX BLUE LINE

THERMEX PLASMEX®-FILTER II KAN MONTERES I SOKKEL Enkel installation med Plasmex®-filter Renser luften 96,5 %

Kan monteres med aftræk til det fri

Varmegenbrug uden lugt

NIMES LUX B

NIMES LUX - BORDINTEGRERET MODEL Mål 880 mm

Farve Rustfri/Sort glas

Motor Varenr. Med motor 525.21.1192.2

Pris 20.999,-

ENERGIKLASSE

LED LYS

TILBEHØR (se side 86) Beskrivelse Recirkulationsfilter 880 mm Plasmex® I kit inklusiv monteringsboks Plasmex® II kit Flexibel slange, plast -Ø162 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd/kondensisoleret, Ø162 mm, pr. meter Spændbånd pr. stk. Aftrækssæt - Ø160 mm

Varenr. 535.21.8200.9 536.99.1800.9 536.99.1801.9 800.70.4162.9 810.16.5160.9 815.16.8206.9 830.51.2162.9

THERMEX PLASMEX®-FILTER I KAN MONTERES I SOKKEL Enkel installation med Plasmex®-filter Renser luften 96,5 %

Kan monteres med aftræk til det fri

Pris 600,10.010,22.275,170,500,95,480,-

GLAS TOUCH

KANTSUG

EFTERSUG

METALFILTER

Pris kr. 20.999,SÆRLIGE EGENSKABER Emfanget er diskret gemt væk i bordpladen Glasoverflade for nem rengøring Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 65 PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Bordintegreret Rustfri stål med sort glas Bredde 880 mm 4 hastigheder Metalfiltre 1x5 W LED

TEKNISKE DATA STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDEFFEKT: KANAL: ENERGIKLASSE:

230 V 235 m³/t 605 m³/t 53-74 dB(A) Ø150 mm B

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

Varmegenbrug uden lugt

Skitsetegninger & mål se side 94 og frem INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

Læs mere » Se side 10-11

TILKØB: Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation


INTEGRATA VÆG Pris kr. 27.699,-

INTEGRATA VÆG - VÆGMONTERET MODEL Mål Farve Motor 800 mm Rustfri Uden motor * Kun bestillingsvare. Leveringstid må påregnes.

Varenr. 423.99.1088.0*

Pris 27.699,-

FRONTSUG

EFTERSUG

METALFILTERPRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: FILTER:

TILBEHØR (se side 86) Beskrivelse Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd-/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. meter Spændbånd pr. stk. Aftrækssæt - Ø160 mm

Effektivt frontsug Special ordre muligt, produceres i andre mål Leveres med fjernbetjening Mulighed for tilkøb af Top Link® Modul til automatisk styring af emhætte - se side 63 Se Top Link® video på www.thermex.dk Indbygget switch (Trigger) 

PERIODISK UDSUG

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap

SÆRLIGE EGENSKABER

Varenr. Pris 800.70.4162.9 170,810.16.5160.9 500,815.16.8206.9 95,830.51.2162.9 480,-

Skitsetegninger & mål se side 94 og frem

TILKØB:

Læs mere » Se side 10-11

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Pro Link Modul III

Top Link® Modul III

Plasmex®-filter

Vægmonteret Rustfri stål Bredde 800 mm Alufilter

VÆGMONTERET MODEL » INTEGRATA VÆG

THERMEX  BLUE LINE 53


SKABSINTEGRERET MODEL » COLMAR II

54 THERMEX BLUE LINE

HURTIG OG NEM KLIK-MONTERING

COLMAR II D

COLMAR II - SKABSINTEGRERET MODEL Mål 600 mm 600 mm

Farve Hvid Grå/Rustfri

Motor Med motor Med motor

Varenr. 520.42.3711.2 520.42.3718.2

Pris 1.449,1.449,-

ENERGIKLASSE

LED LYS

Pris kr. 1.449,SÆRLIGE EGENSKABER Udtræksemhætte med dobbelt filterudtræk Monteringsbeslag medfølger Hvid med hvid front Grå med rustfri front

METALFILTER

PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE:

TILBEHØR (se side 86) Beskrivelse KF59 recirkulationsfilter (sæt) Aftrækssæt, Ø 125 mm

Varenr. 535.42.9100.9 830.51.2127.9

Pris 280,480,-

MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Skabsintegreret Hvidlakeret stål Grålakeret og rustfri stål Bredde 600 mm 3 hastigheder Metalfiltre 2x2,8 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDNIVEAU: KANAL: ENERGIKLASSE:

230 V 242 m³/t 390 m³/t 47-66 dB(A) Ø120 mm D

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

Skitsetegninger & mål se side 94 og frem

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

Læs mere » Se side 10-11

TILKØB: Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation


VALENCE A

VALENCE - FRITHÆNGENDE MODEL Mål Farve Motor Varenr. Ø380 mm Hvid/Hvid Med motor 528.23.4001.2

Pris 19.999,-

ENERGIKLASSE

Pris kr. 19.999,SÆRLIGE EGENSKABER

Elegant og enkelt cylinderformet design Forskellige farvekombinationer Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 65 

LED LYSSOFT TOUCH

PRODUKTSPECIFIKATIONER KANTSUG

TILBEHØR (se side 86)

EFTERSUG

Beskrivelse Recirkulationsfilter Aftrækssæt - Ø160 mm

Varenr. Pris 535.23.0575.9 300,830.51.2162.9 480,-

MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Frithængende Hvidlakeret med rustfri stål Ø380 mm 3 + BOOST Alufilter 1x13,5 W LED (5300 K)

METALFILTER

TEKNISKE DATA STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LUFTMÆNGDE V/BOOST: LYDEFFEKT: KANAL: ENERGIKLASSE:

230 V 367 m³/t 586 m³/t 690 m³/t (65 dB(A)) 49-62 dB(A) Ø150 mm A

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

Skitsetegninger & mål se side 94 og frem

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

Læs mere » Se side 10-11

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation

FRITHÆNGENDE MODEL » VALENCE

THERMEX  BLUE LINE 55


LAMPEMODEL » VALENCE LAMP

56 THERMEX BLUE LINE

VALENCE LAMP Pris kr. 15.599,-

VALENCE LAMP - LAMPEMODEL Mål Ø380 mm

Farve Hvid/Hvid

Motor Med motor

Varenr. 528.23.4101.2

Pris 15.599,-

LED LYS

SOFT TOUCH

KANTSUG

SÆRLIGE EGENSKABER Emfanget renser luften og returnerer luften tilbage til køkkenet Wireophængt i loftet Leveres med recirkulationsfilter Diameter Ø380 mm PRODUKTSPECIFIKATIONER

EFTERSUG

TILBEHØR (se side 86) Beskrivelse Recirkulationsfilter

METALFILTER

Varenr. Pris 535.23.0575.9 300,-

MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Frithængende Hvidlakeret med rustfri stål Ø380 mm 3 + BOOST Recirkulationsfilter 1x4 W LED (5300 K)

Skitsetegninger & mål se side 94 og frem

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

Læs mere » Se side 10-11

Recirkulation


CAEN Pris kr. 33.799,-

CAEN - LAMPEMODEL Mål Ø570 mm

Farve Hvid

Motor Med motor

Varenr. 528.05.1000.2

Pris 33.799,-

LED LYS

EFTERSUG

METALFILTER

Plasmex®-filter indbygget

SÆRLIGE EGENSKABER Emfanget renser luften og returnerer luften tilbage til køkkenet Wireophængt i loftet Leveres med Plasmex®-filter Leveres med fjernbetjening Håndblæst glas Diameter Ø570 mm PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Frithængende Hvidt glas Ø570 mm 3 + BOOST Plasmex®-filter 1x10 W LED (5300 K)

Skitsetegninger & mål se side 94 og frem

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

Læs mere » Se side 10-11

Recirkulation

LAMPEMODEL » CAEN

THERMEX  BLUE LINE 57


58 THERMEX BLUE LINE

Elegant inddirekte LED-belysning, der fader lyset op, når lågen åbnes, og fader det ned igen, når den lukkes.

Skabslågen skal bestilles som højre- eller venstrehængt. Det er ikke muligt at vende lågen efterfølgende. Opbevaringstemperatur +5 °C - +20 °C.

Winemex-skabene er udstyret med 2-lags energiglas, der sikrer høj energieffektivitet. Glasset er desuden UV-behandlet, så det beskytter, de vine der er i skabet, mod solens stråler og udefrakommende lys.

Winemex-skabene er udstyret med kompressorstyret befugtningssystem.

Winemex kan monteres, så lågen flugter med de øvrige skabe i køkkenet, og lågen åbner uden at komme i karambolage med naboskabet.

Kraftige sortlakerede hængsler. Mulighed for at højdejustere lågen, så den passer med de øvrige skabe i køkkenet.

WINEMEX BLUE THERMEX' serie af vinopbevaringsskabe. Serien indeholder tre højkvalitets skabe med ekstra vægt på enkel og nem betjening med diskrete greb.

Winemex Blue 20

Se videopræsentation

PRODUKTER

WINEMEX BLUE 20 WINEMEX BLUE 40 WINEMEX BLUE 145


VINOPBEVARINGSSKAB » WINEMEX BLUE 20

THERMEX  BLUE LINE 59

WINEMEX BLUE 20 WINEMEX BLUE 20 FRITSTÅENDE/INDBYGNINGSMODEL Højde 820-890 mm

Bredde Farve 295 mm Sort

Varenr. Pris 910.21.2000.2 10.399,-

F ENERGIKLASSE

Pris kr. 10.399,SÆRLIGE EGENSKABER

5 hylder af FSC-certificeret bøgetræ LED-lys i top og sider Mulighed for at vende lågen, skal bestilles ved ordreafgivelse Med lydsvag vibrationsdæmpet kompressor Med ventilationsrist i sokkelen, som sikrer ventilation selvom skabet indbygges L ågen er designet, så skabets front flugter med køkkenskabene ved indbygning 

LED LYS

GLAS TOUCH

PRODUKTSPECIFIKATIONER MATERIALE: HØJDE:

Elegant elektronisk betjeningspanel med temperaturvisning.

Winemex-skabet er udstyret med kulfilter og ventilation for at sikre et godt og lugtfrit indeklima i Winemexskabet.

LÅGE: ANTAL ZONER: ANTAL FLASKER: VOLUMEN:

Sortlakeret stål med glaslåge Kan justeres fra 820 mm til 890 mm Højrehængslet 1 20 50 liter

TEKNISKE DATA

I bunden af Winemex-skabet finder du elegant udluftning, så overskudsvarmen fra skabet ledes ud i rummet, og på den måde bidrager til at genopvarmning af boligen.

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 96 For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

STRØM: 230 V EFFEKTIVITETSKLASSE: F ÅRLIGT ENERGIFORBRUG: 96 kWt/år KLIMAKLASSE: N(+10 °C til +43 °C) OPBEVARINGSTEMPERATUR: +5 °C til +20 °C LYDNIVEAU: 40 dB OPLEVET LYDNIVEAU: 29 dB MODEL: Kan anvendes som indbyg eller fritstående Apparatet er udelukkende beregnet til opbevaring af vin


VINOPBEVARINGSSKAB » WINEMEX BLUE 40

60 THERMEX BLUE LINE

WINEMEX BLUE 40 G

WINEMEX BLUE 40 FRITSTÅENDE/INDBYGNINGSMODEL Højde 820-890 mm

Bredde Farve 595 mm Sort

Varenr. 910.21.2002.2

ENERGIKLASSE

Pris 13.999,-

Pris kr. 13.999,SÆRLIGE EGENSKABER

10 hylder af FSC-certificeret bøgetræ LED-lys i top og sider Dobbelt skab med én zone i hver side Med lydsvag vibrationsdæmpet kompressor Med ventilationsrist i sokkelen, som sikrer ventilation selvom skabet indbygges 

LED LYS

GLAS TOUCH

PRODUKTSPECIFIKATIONER MATERIALE: HØJDE: ANTAL ZONER: ANTAL FLASKER: VOLUMEN: Elegant elektronisk betjeningspanel med temperaturvisning.

Winemex-skabet er udstyret med kulfilter og ventilation for at sikre et godt og lugtfrit indeklima i Winemexskabet.

I bunden af Winemex-skabet finder du elegant udluftning, så overskudsvarmen fra skabet ledes ud i rummet, og på den måde bidrager til at genopvarmning af boligen.

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 96 For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

Sortlakeret stål med glaslåge Kan justeres fra 820 mm til 890 mm 2 40 100 liter

TEKNISKE DATA STRØM: 230 V EFFEKTIVITETSKLASSE: G ÅRLIGT ENERGIFORBRUG: 133 kWt/år KLIMAKLASSE: N(+10 °C til +43 °C) OPBEVARINGSTEMPERATUR: +5 °C til +20 °C LYDNIVEAU: 39 dB OPLEVET LYDNIVEAU: 28 dB MODEL: Kan anvendes som indbyg eller fritstående Apparatet er udelukkende beregnet til opbevaring af vin


Serveringszone Opbevaringszone 2 Opbevaringszone 1

TILKØB Spiritushylde med justerbar ruminddeling eller som én stor hylde.

WINEMEX BLUE 145 G

WINEMEX BLUE 145 FRITSTÅENDE MODEL Højde 1720-1740 mm

Bredde Farve 595 mm Sort

TILBEHØR

ENERGIKLASSE

Varenr. 910.21.2004.2

Pris 24.399,-

Varenr. R520.21.2438.0

Pris 1.300,-

SÆRLIGE EGENSKABER

9 udtrækshylder af FSC-certificeret bøgetræ 1 displayhylde med udtræk af FSC-certificeret bøgetræ Medfølger ophæng til vinglas, som kan monteres i toppen af skabet L ED-lys i top og sider Mulighed for at vende lågen, skal bestilles ved ordreafgivelse Med lydsvag vibrationsdæmpet kompressor Skabet kan anbringes i koldzoner, da kompressor både kan nedkøle og opvarme 

LED LYS

Beskrivelse Spiritushylde

Pris kr. 24.399,-

GLAS TOUCH

PRODUKTSPECIFIKATIONER MATERIALE: Elegant elektronisk betjeningspanel med temperaturvisning.

Winemex 145-skabet har mulighed for også at opbevare dine vinglas, så disse har den rigtige temperatur, når vinen skal serveres.

Elegangt displayhylde til dine bedste vine.

Winemex-skabet er udstyret med kulfilter og ventilation for at sikre et godt og lugtfrit indeklima i Winemexskabet.

I bunden af Winemex-skabet finder du elegant udluftning, så overskudsvarmen fra skabet ledes ud i rummet, og på den måde bidrager til at genopvarmning af boligen.

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 96 For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

HØJDE: LÅGE: ANTAL ZONER: ANTAL FLASKER: VOLUMEN:

Sortlakeret stål med glaslåge 1720-1740 mm Højrehængslet 3 145 368 liter

TEKNISKE DATA STRØM: 230 V EFFEKTIVITETSKLASSE: G ÅRLIGT ENERGIFORBRUG: 169 kWt/år KLIMAKLASSE: N(+10 °C til +43 °C) OPBEVARINGSTEMPERATUR: +5 °C til +20 °C LYDNIVEAU: 46 dB OPLEVET LYDNIVEAU: 34 dB MODEL: Designet til at være fritstående Apparatet er udelukkende beregnet til opbevaring af vin

VINOPBEVARINGSSKAB » WINEMEX BLUE 145

THERMEX  BLUE LINE 61


62 THERMEX BLUE LINE


THERMEX TOP LINK® MODUL PAT. PENDING

SÅDAN TÆNDER OG SLUKKER DU EMFANGET HELT AUTOMATISK Med THERMEX Top Link® Modul behøver du ikke at huske at tænde og slukke for dit emfang - THERMEX Top Link® gør det for dig

FO

R FN´S

17

THERMEX Top Link® sender et trådløst signal til emfanget, når du tænder for kogepladen eller ovnen. Når kogepladen eller ovnen slukkes, kører emfanget videre og fjerner den sidste mados, inden det slukkes helt.

”Pat.Pending.”

TOP LINK® MODUL

VER

ÅL

Nu er det let at få ekstra komfort i køkkenet med den intelligente styring Top Link®, der trådløst kobler kogeplade og emfang eller ovn og emfang sammen. THERMEX Top Link® passer til alle elektriske kogeplader - traditionelle eller med induktion - samt alle ovne uanset fabrikat. Top Link® arbejder med radiobølger og kan derfor placeres under alle typer af bordplader også granit eller beton.

M

DENS

OBS: Du kan til enhver tid overstyre Top Link® funktionen med emfangets betjening. SE TOP LINK® VIDEO PÅ WWW.THERMEX.DK

THERMEX TOP LINK® MODUL PAT. PENDING Model

Varenr. Pris

THERMEX Top Link® Modul I THERMEX Top Link® Modul II THERMEX Top Link® Modul III

536.99.1200.9 536.99.1300.9 536.99.1350.9

2.240,2.240,2.240,-

Se videopræsentation

230 V

230 V

TOP LINK®

TOP LINK®

ALLE MULIGHEDER » THERMEX TOP LINK® MODUL

THERMEX  BLUE LINE 63


ALLE MULIGHEDER » THERMEX HOOD LIGHT LINK

64 THERMEX BLUE LINE

THERMEX HOOD LIGHT LINK

NYHED

2021

TÆND OG SLUK LYSET I DIT EMFANG SAMMEN MED DET ØVRIGE LYS I KØKKENET Har du også tænkt på, at det ville være godt, hvis lyset i emfanget ikke skulle tændes separat, men at det blev tændt sammen med det øvrige lys i køkkenet. Nu har THERMEX lavet et modul, der gør dette muligt. THERMEX Hood Light Link kobles på det lys som du ønsker emfanget skal tænde sammen med. Modulet sender da et trådløst signal til THERMEX emfanget og tænder lyset. Du har stadig mulighed for at styre lyset på emfanget, via emfangets normale betjening eller fjernbetjening, hvis emfanget har en sådan.

THERMEX HOOD LIGHT LINK Model THERMEX Hood Light Link

Farve Sort

Mål i mm 125x100

Varenr. 536.99.1003.9

Pris 1.300,-

ON / OFF


THERMEX TRIGGER LINK MODUL

Nye huse er tætte

SÅDAN FÅR DU BALANCERET VENTILATION I DIN BOLIG Mange huse har i dag eget ventilationssystem med varmegenvindingsfunktion. Disse ventilationssystemer sørger for, at der blæses ligeså meget luft ind i huset som der suges ud. Med andre ord er der balance i luftskiftet.

TRIGGER LINK MODUL

Når emhætten med eget aftræk tændes, suges der pludseligt mere luft ud af huset end der blæses ind. Der skabes således et undertryk inde i huset, og det har den konsekvens at røg fra brændeovn eller pejs kan suges ind i stuen. Støv og urenheder udefra kan trænge ind i huset og emfanget kan suge dårligere samtidig med, at det kan være svært at åbne døre og vinduer.

Signalet fra THERMEX Trigger Link kan også anvendes til at aktivere andre installationer i boligen.

Se videopræsentation

THERMEX TRIGGER LINK MODUL Farve Sort

Mål i mm 125x100

Varenr. 536.99.1000.9

Pris 1.350,-

M

DENS

For opkobling henvises til vejledningen fra den enkelte udbyder af varmegenvindingsanlægget.

Model THERMEX Trigger Link Modul

ÅL

VER

THERMEX Trigger Link Modul kobles ind mellem strømudtaget og emfanget, samtidigt trækkes en forbindelse til varmegenvindingsanlægget.

R

17

FO

Trigger Link fra THERMEX sørger for, at i det øjeblik du tænder for dit emfang sendes der et signal til ventilationssystemet om at blæse mere luft ind i huset således, at der igen oprettes balance i luftskiftet. FN´S

ALLE MULIGHEDER » THERMEX TRIGGER LINK MODUL

THERMEX  BLUE LINE 65


ALLE MULIGHEDER » THERMEX PRO LINK MODUL

66 THERMEX BLUE LINE

THERMEX PRO LINK MODUL

Nye huse er tætte

THERMEX PRO LINK EFFEKTIVISERER LUFTUDSKIFTNINGEN I DIT KØKKEN - TRÅDLØST Her er løsningen til, hvordan du kan afbalancere luftudskiftningen i dit køkken, hvis du har et lavenergihus eller en lejlighed med et ventilationsanlæg uden at skulle trække kabler mellem ventilationsanlæg og emhætte. Pro Link er så at sige en avanceret udgave af THERMEX Trigger Link Modul.

PRO LINK MODUL

Med THERMEX Pro Link har du mulighed for at vælge tre forskellige pakker, alt efter dit behov.

THERMEX PRO LINK BASIC Det avancerede trådløse Trigger Link Modul, Pro Link Basic, består af et sendermodul, der installeres ved emhætten og et modtagermodul, der installeres ved ventilationssystemet - kommunikationen mellem de to enheder foregår trådløst. Modtagermodulet har to uafhængige dobbeltvirkende relæudgange. Du kan således, afhængigt af behov, enten have to forskellige triggerpunkter til dit ventilationsanlæg eller tilkoble forskelligt udstyr.

THERMEX PRO LINK BASIC Model THERMEX Pro Link Basic I THERMEX Pro Link Basic II THERMEX Pro Link Basic III

Farve Sort Sort Sort

Mål i mm 125x100 125x100 125x100

Varenr. 536.99.1500.9 536.99.1501.9 536.99.1550.9

Pris 2.945,2.945,2.945,-


THERMEX PRO LINK PREMIUM Løsningen til moderne boliger med emhætter med eksternt aftræk. Ofte har ventilationssystemet i moderne boliger en begrænset mulighed for at køre ubalanceret drift, hvorfor anlægget ikke kan tilføre tilstrækkeligt luft under brug af emhætten. THERMEX har derfor videreudviklet Pro Link Basic til også at indeholde et motorstyret spjæld som tilkobles til luft siden på ventilationsanlægget. Når ventilationsanlægget ikke kan forsyne med tilstrækkeligt luft åbnes spjældet automatisk og sørger for at luftskiftet i boligen er i balance.

THERMEX PRO LINK PREMIUM Model THERMEX Pro Link Premium I THERMEX Pro Link Premium II THERMEX Pro Link Premium III

Farve Sort Sort Sort

Mål i mm 125x100 125x100 125x100

Varenr. 536.99.1504.9 536.99.1505.9 536.99.1552.9

Pris 6.190,6.190,6.190,-

Farve Sort Sort Sort

Mål i mm 125x100 125x100 125x100

Varenr. 536.99.1502.9 536.99.1503.9 536.99.1551.9

Pris 8.220,8.220,8.220,-

THERMEX PRO LINK PLASMEX Løsningen til moderne boliger, hvor det ikke er muligt at installere en emhætte med aftræk til det fri. I boliger, hvor det er nødvendigt at recirkulere luften fra emhætten opleves ofte, at luften ikke renses tilstrækkeligt for partikler, ligesom det tager lang tid inden fugten fra madlavningen er fjernet. THERMEX har derfor videreudviklet Pro Link Basic, således det sammen med THERMEX Plasmex®-filter både sørger for at over 96 % af partiklerne fjernes samtidigt med, at vi sikrer ventilationsanlægget boostes under madlavningen, og fjerner fugten fra luften hurtigst muligt.

THERMEX PRO LINK PLASMEX Model THERMEX Pro Link Plasmex I THERMEX Pro Link Plasmex II THERMEX Pro Link Plasmex III

ALLE MULIGHEDER » THERMEX PRO LINK MODUL

THERMEX  BLUE LINE 67


ALLE MULIGHEDER » THERMEX VARMEGENVINDINGS-LINK®

68 THERMEX BLUE LINE

THERMEX VARMEGENVINDINGS-LINK®

PAT. PENDING

Nye huse er tætte

SÅDAN FÅR DU BÅDE BALANCERET VENTILATION OG BESPARELSE PÅ VARMEREGNINGEN I huse med eget varmegenvindingsanlæg kan du nu tilkoble THERMEX emfang således, at den opvarmede luft fra madlavningen passerer gennem varmegenvindingsanlægget, inden den blæses ud i det fri, og derved medvirker til at opvarme den udefrakommende luft, inden den blæses ind i huset. ”Pat.Pending.”

Systemet består af et motorspjæld som åbner enten i 15-30-45-60 minutter når et af emfangets fire hastighedstrin betjenes. Samtidig sendes et signal til varmegenvindingsanlægget hvorved, sugestyrken maksimeres. Spjældet kan åbnes og lukkes helt eller delvist afhængig af forudindstillingen.

VARMEGENVINDINGSLINK® MODUL

For opkobling henvises til vejledningen fra den enkelte udbyder af varmegenvindingsanlæg.

Se videopræsentation

*Skal spjældet til VarmegenvindingsLink (VG-Link) monteres i køkkenet, kan der tilkøbes en afdækningsboks, som spjældet kan monteres i. På den måde bliver monteringen i køkkenet elegant. Afdækningsboksen passer både til væg og frithængende.

AFDÆKNINGSBOKSE Type

Varenr.

Pris

Afdækningsboks for VG- og CVL-Link, væg, hvid

536.99.1411.9

1.250,-

536.99.1412.9

1.250,-

536.99.1418.9

1.250,-

Afdækningsboks for VG- og CVL-Link, væg, sort Afdækningsboks for VG- og CVL-Link, væg, stål Afdækningsboks for VG- og CVL-Link, frithængende, hvid Afdækningsboks for VG- og CVL-Link, frithængende, sort

536.99.1421.9

1.250,-

536.99.1422.9

1.250,-

Afdækningsboks for VG- og CVL-Link, frithængende, stål

536.99.1428.9

1.250,-

THERMEX VARMEGENVINDINGSLINK® MODUL Model THERMEX Varmegenvindings-Link® Modul - Ø125 mm THERMEX Varmegenvindings-Link® Modul - Ø160 mm

Varenr. Pris 536.99.1401.9 4.000,536.99.1403.9 4.000,-


THERMEX CENTRALVENTILATIONS-LINK®

PAT. PENDING

Nye huse er tætte

SÅDAN FÅR DU ET FLOT EMFANG, BEREGNET TIL BRUG I LEJLIGHEDER MED FÆLLES AFTRÆK ELLER DECENTRAL VENTILATION I mange etageejendomme findes der i dag en centralt placeret ventilator, som suger fra alle lejligheder i opgangen. Ligeledes anvendes i nogen typer af byggerier decentralventilation, hvor der i hver lejlighed placeres en ventilator. I begge tilfælde har emhætterne i hver lejlighed ingen selvstændig motor. THERMEX Centralventilation Link lejlighed (CVL-link) er et system som muliggør, at alle emfang fra THERMEX, som understøtter "Alle muligheder", og som er mærket med centralventilation (CVL-Link), kan tilkobles etageejendommens centralventilationssystem eller decentralventilation. ”Pat.Pending.”

CENTRALVENTILATIONSLINK® MODUL

Systemet består af et motorspjæld som tilkobles THERMEX emfanget, dette motorspjæld kan forudindstilles til at åbne og lukke helt eller delvist, både på grundventilation samt på forceret drift. Indstillingen skal foretages efter de foreskrevne data for ventilationsanlæggets drift. Ved betjening af emfangets hastighedstrin 1-4 åbner spjældet i henholdsvis 15-30-45 eller 60 minutter, hvorefter den lukker sig tilbage på grundventilationsindstillingen.

Se videopræsentation

THERMEX CENTRALVENTILATIONSLINK® MODUL

*Skal spjældet til Varmegenvindings-Link (VG-Link) monteres i køkkenet, kan der tilkøbes en afdækningsboks, som spjældet kan monteres i. På den måde bliver monteringen i køkkenet elegant. Afdækningsboksen passer både til væg og frithængende.

AFDÆKNINGSBOKSE Type

Varenr.

Pris

Afdækningsboks for VG- og CVL-Link, væg, hvid

536.99.1411.9

1.250,-

536.99.1412.9

1.250,-

536.99.1418.9

1.250,-

536.99.1421.9

1.250,-

536.99.1422.9

1.250,-

536.99.1428.9

1.250,-

Afdækningsboks for VG- og CVL-Link, væg, sort Afdækningsboks for VG- og CVL-Link, væg, stål Afdækningsboks for VG- og CVL-Link, frithængende, hvid Afdækningsboks for VG- og CVL-Link, frithængende, sort Afdækningsboks for VG- og CVL-Link, frithængende, stål

Model THERMEX CentralventilationsLink® Modul - Ø125 mm Varenr. Pris 536.99.1401.9 4.000,-

Model THERMEX Centrklapreralventilations-Link® Modul - Ø160 mm Varenr. Pris 536.99.1403.9 4.000,-

ALLE MULIGHEDER » THERMEX CENTRALVENTILATIONS-LINK®

THERMEX  BLUE LINE 69


R FN´S

ÅL

17

FO

THERMEX PLASMEX® HYBRIDLØSNING

VER

DENS

Udblæs

M

ALLE MULIGHEDER » THERMEX PLASMEX® HYBRIDLØSNING

70 THERMEX BLUE LINE

Indblæs

Plasmex®-filter

Luft retur til køkkenet - 96,5 % rensetfor mados og restfedt. Vedligeholdelsesfrit i op til 10 år.

Udblæs

Damp/fugt Køkken Bad WC Bryggers

Fedtfilter

Plasmex® Smart Link Modul • Tilkobles emhætte og Plasmex®-filter

• Akustisk alarm ved udløb 3.650 timer • Boost af ventilationsanlæg • Eliminerer standby strøm

Varenr. Pris 536.99.1150.9 2.550,-

OBS: THERMEX anbefaler der indhentes dispensation for brug af Plasmex®-filter.

Indblæs

Opholdsrum


THERMEX VENTMEX - BASIC

NYHED

2021

Behovsstyrede udsugningsventiler NEM INDREGULERING AF MOTORVENTIL VIA APP THERMEX VENTMEX BASIC WIRED Trådet signalkabel

(3x0,75 mm²)

WIRED Trådet signalkabel

Trådet signalkabel

Motorventil, udsug Ø 125 mm Ventil i emhætte

Styringsenhed

Varmegenvindingsanlæg

THERMEX VENTMEX BASIC WIRELESS

KØKKEN

(3x0,75 mm²)

Styringsenhed

Motorventilen reguleres nemt via en App

TOILET/BAD

Motorventil, udsug Ø 125 mm

WIRELESS Trådløst signal

Ventil i emhætte

KØKKEN

Varmegenvindingsanlæg

TEKNIKRUM

Motorventilen reguleres nemt via en App

TOILET/BAD

TEKNIKRUM

HVAD ER THERMEX VENTMEX? I stort set alle nye boliger, er udsugning fra emhætte bad og evt. bryggers, i dag tilkoblet et centralt varmegenvindingsanlæg i boligen, som døgnet rundt suger ènsartet i alle rum. THERMEX Ventmex, er udviklet i samarbejde med teknologisk institut, og det booster varmegenvindnings anlægget, når du tænder for emhætten. Samtidigt nedlukkes ventiler i bad og evt. bryggers til et minimum, således at suget styrkes og koncentreres i emhætten under madlavning. Når emhætte slukkes, genåbner ventiler i bad og evt. bryggers. Indstilling af grundventilation foretages enkelt vha. THERMEX App.

THERMEX VENTMEX BASIC WIRED

FUNKTION  Under grundventilation suges der fra emhætte og bad.  Under forceret drift booster varmegenvinding vha. fortrådet signal fra emhætte. Ventil i bad justeres automatisk til minimum, således at sug koncentreres i emhætte under madlavning.

Type

Varenr. Pris

THERMEX Ventmex Basic Wired Kit Består af: 1 x motorventil, udsug Ø125 mm 1 x THERMEX Ventmex/SVS PCB styringsmodul

536.99.5000.9

2.935,-

536.99.5050.9 536.99.5051.9

1.315,1.620,-

Option: Ekstra motorventil, maks. 1 stk.

536.99.5050.9

1.315,-

Motorventil Ø125 mm

Styringsenhed

THERMEX VENTMEX BASIC WIRELESS

FUNKTION  Under grundventilation suges der fra emhætte og bad.  Under forceret drift booster varmegenvinding vha. trådløst signal fra emhætte. Ventil i bad justeres automatisk til minimum, således at sug koncentreres i emhætte under madlavning.

Type

Varenr. Pris

THERMEX Ventmex Basic Wireless Kit Består af: 1 x trådløst THERMEX Trigger sender 1 x motorventil, udsug Ø125 mm 1 x THERMEX Ventmex/SVS PCB styringsmodul

536.99.5001.9

4.235,-

536.99.1001.9 536.99.5050.9 536.99.5051.9

1.300,1.315,1.620,-

Option: Ekstra motorventil, maks. 1 stk.

536.99.5050.9

1.315,-

Samtlige THERMEX emhætter til centralventilation kan tilkobles THERMEX VENTMEX.

Motorventil Ø125 mm

Styringsenhed

ALLE MULIGHEDER » THERMEX THERMEX VENTMEX - BASIC

THERMEX  BLUE LINE 71


Fedtfilter

Plasmex®

M

RP

Kemiske reaktioner

EN

FOR EN

ÅL

FO

FOR

LJ Ø

DENS

OMI ON

I

A

HVAD ER

ENM

RE BED ØK

SP

KK

R FN´S

17

Fremtidens recirkuleringsfilter til emfang Skal ikke skiftes, og skal ikke vedligeholdes - forventet levetid op til 10 år.

ET REN

VER

PLASMEX®-FILTER

E ER

PLASMEX®-FILTER

72 THERMEX BLUE LINE

Å VA R M

Aktivt kul

Lugtpartikler

ET PLASMEX®-FILTER?

Lugtmolekyler, sporer, bakterier, vira, kimbakterier osv.

Når du ikke har mulighed for aftræk til det fri, eller blot ønsker at spare på varmeregningen, kan du nu installere et THERMEX Plasmex®-filter til dit emfang.

Elektriske ladninger spalter molekylerne

Når luften passerer gennem et Plasmex®-filter, påvirkes luftpartiklerne med elektronisk ladning, således at de lettere opfanges af Plasmex®-filtrets kulfilterdel. Dette betyder, at luften, der returnerer til køkkenet, er 96,5 % renset for mados. Det gør Plasmex®-filtret dobbelt så effektivt som et almindeligt kulfilter. Levetiden for et Plasmex®-filter forventes at være op til 10 år. Det er ca. 20 gange længere end et almindeligt kulfilter.

SÅDAN VIRKER ET PLASMEX®-FILTER PLASMEX®-FILTER I - RUND Strømforbrug ved drift blot 10 W (standby 0,5 W)

Ren luft returnerer til køkkenet

Principskema for et Plasmex®-filter

*Luftrensning *Forventet filter levetid

Plasmex®-filter

Alm. kulfilter

op til 96,5 %

ca. 50 %

op til 10 år

ca. 1/2 år

* Baseret på normalt brug af emfang i privat husholdning ca. 1 time pr. dag. * Årlig varmetabsbesparelse ift. almindeligt aftræk ca. 500 kW à 2 kr. = op til DKK 1.000,sparet pr. år. * Årlig besparelse ift. almindeligt kulfilter ved skift af kulfilter 2 gange årligt à 500 kr. = op til DKK 1.000,- sparet pr. år. * Besparelse ved at der ikke skal laves aftræk til det fri.

Tilsluttes stikkontakt

Elektroder lader luftpartikler

Når luften trykker på kontakten, aktiveres elektroder

Op til 96,5 % af lugtpartiklerne opfanges af Plasmex filtret 120 mm Udsugningluften fra emfanget 210 mm


SÅDAN INSTALLERES ET PLASMEX®-FILTER

Plasmex®-filter I Plasmex®-filter II Se videopræsentation Se videopræsentation

THERMEX Plasmex®-filter kan både benyttes til nye emfang og eftermonteres på eksisterende.

Enkel installation med Plasmex®-filter Renser luften 96,5 %

Til væghængt emfang med Plasmex®-skjuler-boks.

Til væghængt emfang med Plasmex®-skjuler-boks.

Varmegenbrug uden lugt

Til indbygning i sokkel.

Til indbygning i emfangets kanal. Væg- eller frithængende. Min. dimension kanal: 250x250 mm

Til frithængende emfang med Plasmex®-skjuler-boks.

Til indbygning i forsænket loft.

PLASMEX® SMART LINK MODUL PLASMEX®-FILTER II

Til indbygning i skab med indbygget emfang.

Plasmex®-filter I kan også monteres i top vha. vægbeslag.

- FLAD Strømforbrug ved drift blot 10 W (standby 0,5 W) mm 280

540 m

m

92 mm 90 mm

RENERE KØKKENMILJØ

FOR FN'S 17 VERDENSMÅL

22 0m

Tekst Farve Varenr. Pris THERMEX Plasmex®-filter I - Rund - 535.10.1000.9 5.410,THERMEX Plasmex®-filter II - Flad - 535.10.1001.9 19.790,Plasmex®-filter skjuler I, væg/frithængende Sort 536.99.1512.9 2.160,Plasmex®-filter skjuler I, væg/frithængende Hvid 536.99.1511.9 2.160,Plasmex®-filter skjuler I, væg/frithængende Rustfri 536.99.1518.9 2.160,Plasmex®-filter skjuler I, Mini Vertical Sort 536.99.1612.9 1.400,Plasmex®-filter skjuler I, Mini Vertical Hvid 536.99.1611.9 1.400,Plasmex®-filter skjuler I, Mini Vertical Rustfri 536.99.1618.9 1.400,Plasmex®-filter skjuler I, indbygget skab Hvid 536.99.1711.9 1.400,Plasmex®-filter skjuler I, indbygget over skab Hvid 536.99.1811.9 1.400,Plasmex®-filter skjuler I, indb. over skab, hybridløsning Hvid 536.99.1813.9 1.400,THERMEX Plasmex® Smart Link Modul - 536.99.1150.9 2.550,Vægbeslag for Plasmex®-filter I - 536.99.1815.9 1.350,-

m

PLASMEX®-FILTRE OG SKJULERE

Skitsetegninger & mål se side 93

Vægbeslag for Plasmex®filter I

BEDRE ØKONOMI

PLASMEX®-FILTER

THERMEX  BLUE LINE 73


SPECIAL-LINE

unika

74 THERMEX BLUE LINE

SPECIAL-LINE

– bag om THERMEX emfang

”Du kan få dit nye THERMEX emfang, præcis som du vil. Finder du ikke den løsning, du søger blandt vores næsten 100 forskellige modeller, ja så bygger vi den ganske enkelt til dig, - og kun til dig ..!”

– design, farver, størrelser, materialer, automatik, betjeningsfaciliteter... you name it. Vil du mere end dét, så er du velkommen til at slippe fantasien løs og få dine egne ideer forvandlet til et specialemfang i THERMEX kvalitet.

Der findes kun én som dig i hele verden. Du kan også få et unikt emfang i THERMEX kvalitet ... Alle køkkener er personlige og unikke. Derfor kræver de også hver sin unikke løsning, når det handler om luftforbedring og udsugning. Hos THERMEX får du næsten 100 forskellige modeller at vælge i mellem.

Du slår stregerne – THERMEX bygger dit personlige emfang Når du begynder at designe dit eget emfang, er det vigtigt, at du tager udgangspunkt i en allerede eksisterende indsats, som er energi-mærket. THERMEX har mange forskellige ind-satse, som du kan designe dit eget emfang uden omkring.

Se det for dig. Visualisér dine ideer i en skitse, THERMEX dækker alle stilarter og behov med specificér mål, materialevalg, farver og køkkenplacering... og tag så hele molevitten med intern, brugervenlig funktionalitet, smukke overflader og gennemtænkte detaljer. ind til din THERMEX forhandler, som står klar til at bidrage med tips, ideer og gode råd. Besøg Alle med et hav af personlige muligheder på alle niveauer også www.thermex.dk som byder på yderligere inspiration til luftforandring i dit køkken.

Når vi si’r stål, så mener vi stål – og sådan er det hele vejen igennem Hos THERMEX gør vi os dagligt stor umage for at skabe original kvalitet fra inderst til yderst, og smukt formgivet i gedigne materialer, der er præcis det, de hedder. Fri for unødvendige samlinger og tilført den uovertrufne overfladefinish, som THERMEX er kendt for. Dét har vi det bedst med – og sådan tror vi også, du har det i din omhyggelige stræben efter det unikke emfang, der skal tilføre karakter og luftforandring i dit køkken de næste mange år.


design Mange udformninger – mange muligheder...

Intet emfang er for stort eller småt til, at vi kan klare det. THERMEX bygger dit design i størrelser op til 2600 mm i bredden og 1100 mm i dybden. Men spørg alligevel, hvis du ønsker noget, der er større end det – så finder vi en løsning, evt. med mindre modifikationer. Når du begynder at designe dit eget emfang, er det vigtigt, at du tager udgangspunkt i en allerede eksisterende indsats, som allerede er energimærket. THERMEX har mange forskellige indsatse i forskellige størrelser, og med forskellige specifikationer, ligesom de kan fås både med intern og ekstern motor. Det er disse indsatse, som du kan designe dit eget emfang omkring. Du finder de forskellige indsatse her i Blue Line kataloget. Du kan også finde yderligere indsatse i vores Yellow Line katalog. Vores salgsafdeling rådgiver gerne omkring valg af indsats.

METZ MICRO

se side 12

METZ MINI

se side 14

Der findes flere indsatse i Yellow Line kataloget fra THERMEX, som kan bruges til special emfang.

Har du særlige behov? Måske har du nogle helt særlige behov. Måske vil du have noget, som ingen andre har. Måske har du bare lyst til at “tænke helt ud af boxen” og glemme alt om traditioner. Uanset hvad så kan du få skræddersyet dit originale og personlige THERMEX emfang.

Specialfarver Hos THERMEX kan du få det, næsten som du vil - her kan du vælge præcis den overflade, du ønsker. Fra rustfrit stål – børstet eller blankpoleret – til flotte lakeringer i mere end 200 forskellige farver. Ønsker du farvematch med dine køkkenskabe, ja så klarer vi også dette. Alt hvad vi behøver, er en farveprøve.

SPECIAL-LINE

THERMEX  BLUE LINE 75


KLAPRER

SPJÆLDET I DIT EMFANG, NÅR DET BLÆSER UDENFOR?

IGT

T

I EFR R P LA D D K ÆL ME SPJ

EL INDD M L D A JÆL ME SP

KUNNE DU TÆNKE DIG ET SPJÆLD, DER IKKE KLAPRER? De fleste emfang er udstyret med et spjæld, som åbnes, når emfanget tændes, og lukker af, når emfanget er slukket.

Min. 1m

KLAPRER SPJÆLDET

76 THERMEX BLUE LINE

THERMEX klaprefri installation til montering i emfang efter motor

Normalt er det lufttrykket fra emfanget, der åbner spjældet, men i blæsevejr kan der opstå undertryk, som får spjældet til at åbne og lukke, selvom emfanget er slukket. Det får emfanget til at klapre, og samtidigt suges opvarmet luft ud af boligen. Med et klaprefrit spjæld fra THERMEX kan du undgå støjgener og varmetab. Samtidig undgår du, at kold luft trænger ind udefra, takket være at klapper lukker hermetisk. THERMEX klaprefrit spjæld har 3 indbyggede klapper som gør, at der skal en meget målrettet påvirkning til, før spjældet åbner sig. En målrettet påvirkning sker, når emfanget tændes, men ikke ved sporadisk påvirkning af blæst.

THERMEX KLAPREFRIT SPJÆLD Mål Ø125 mm Ø150 mm

Varenr. Pris 850.60.0125.9 1.015,850.60.0150.9 1.250,-

THERMEX klaprefri installation i væg


ECO-DESIGN FORKLARING Energieffektivitetsklasse Energieffektivitetsindekset beregnes ud fra det årlige effektoptag for emhætten i det optimale driftspunkt og det nominelle elektriske effektoptag for belysningssystemet.

Leverandørens model identifikation

Leverandørens navn eller varemærke

Mini Perpignan 80cm Black ESP

A-80% A-60% A-40% A-20%

A+++ A++ A+

Klasse for hydraulisk effektivitet Her beregnes groft sagt det mest effektive punkt for emhætten, hvor luftmængden holdes op mod den statiske trykdifferens og tilgående elektriske forbrug.

22

kWh/annum

ABCDEFG

ABCDEFG

65/2014

Belysningseffektivitetsklasse Her holdes lysmængden angivet i lux ved kogepladen op mod det tilgående energiforbrug.

E

ABCD FG

59dB

Dette er en forholdstalsberegning, hvor man sætter det beregnede årlige forbrug for produktet (AEC) op mod et standardforbrug (SAEC). Hvor 100 svarer til at produktet har samme forbrug som standardenheden, så jo lavere tal jo bedre. Forskellen omsættes så til en bogstavklassificering. Der tages udgangspunkt i en gennemsnitlig brugstid for lyset på 2 timer pr. dag, og en gennemsnitlig brugstid for emhætten på 1 time pr. dag. Hvis emhætten har et forbrug i slukket tilstand / stand-by funktion tillægges dette.

Årligt energiforbrug I kalkulationen tages udgangspunkt i: Lyset benyttes 2 timer dagligt. Selve emhætten benyttes 1 time dagligt, hvor der tages udgangspunkt i FDE – det punkt, hvor emhætten har bedst effektivitet, altså størst luftmængde i forhold til trykfald og elektrisk forbrug.

Fedtfiltreringseffektivitetsklasse Her angives hvor stor en andel af den samlede fedtmængde, der opfanges i filteret.

Lydeffektniveau Her er det væsentligt at påpege, at tidligere angav man lydtrykket, som typisk er lavere end lydeffekten.

Det skal pointeres, at filteret defineres som værende aftagelige dele af emhætten, så ved f.eks. at gøre glaspladen på Metz aftagelig, medregnes denne i filteret.

Lydeffekten måles i Watt (lig højttalere) men angives i dB(A). Lydtrykket måles i pascal med en mikrofon (typisk i 1 m afstand) og angives tilsvarende i dB(A).

ECO-DESIGN

THERMEX  BLUE LINE 77


HISTORIENS "VINGESUG"

78 THERMEX BLUE LINE

HISTORIENS "VINGESUG"

THERMEX EMFANGETS MODER I midten af 1990'erne ændrede designet stil fra sortlakerede smedejerns emfang med detaljer i messing til mere stilrene og futuristiske designs med overflader i børstet rustfrit stål.

THERMEX, (oprindeligt Thermor), blev grundlagt i 1958. Kerneprodukterne var de første år alene baseret på mindre ventilatorer til brug på toiletter, kontorer, i forretninger, restaurationer og lignende lokaler, hvor der var behov for luftfornyelse.

Model Ronda i rustfrit stål med halogen belysning og elektronisk betjening blev udviklet, produceret og markedsført i 1994 blandt andet med massiv annoncering på TV. I slutningen af 1990'erne begyndte THERMEX at kombinere emfang i rustfrit stål med glas.

HISTORIENS FØRSTE EMHÆTTE I 1965 introducerede THERMEX den første egentlige emhætte model ”turbinette” en køkkenventilator, uden lys og filter til placering over komfuret. HISTORIENS FØRSTE EMFANG I midten af 1970'erne designede, serieproducerede og lancerede THERMEX, som de første på markedet nogensinde en dekorativ emhætte med fedtfilter, lys og styring. Dengang kendt som ”smedejernsemfang” i dag blot kaldet emfang. Hensigten med denne nyskabelse var at forene design og funktion i èn enhed. Det første ”rigtige” emfang hed Model FANØ og blev lanceret i 1976.

Model TURBINETTE anno 1958.

Emfanget blev fra starten en rungende succes, og er den dag i dag en fast bestanddel i køkkenet verden over.

I 1983 begyndte THERMEX at udbrede konceptet til andre lande, først til Sverige og Norge og siden hen til andre lande.

MODEL ZIRKON Model Zirkon fra 2000 i stål og glas var en del af Crystalia serien med kendetegn som optisk fiberbelysning, fjernbetjening, hæve-/ sænkefunktion samt dekorationsbelysning INN-LINE BY JACOB JENSEN DESIGN I starten af 0'erne indledte THERMEX et samarbejde med den verdenskendte danske designer Jacob Jensen. Det førte til skabelsen af emfangsserien Inn-line, der med sit formsprog brød med den gængse måde at designe emfang på.

THERMEX DANSK DESIGN OG KVALITET SIDEN 1958 Fanø

Ronda

Agernæs

Turbinette

Jupiter

Zirkon

Standard Turbo 702

1958

1965

1972

1976

1985

1988

1994

2000


Model FANØ anno 1976.

TV spot RONDA anno 1994.

THERMEX LOFTSINTEGREREDE EMFANG I midten af 0'erne arbejdede THERMEX' udviklingsteam igen på at skabe nye innovative produkter. Det førte til et mindre opgør med den traditionelle tankegang, at emfanget skulle hænge ned over kogeøen i øjenhøjde.

DESIGN, SUGEEVNE, LYDSVAGHED. Hertil kommer, at THERMEX til stadighed arbejder i retning af mere energi- og miljøvenlige emfang.

THERMEX lancerede derfor i 2002 som de første begrebet ”det loftsintegrerede emfang”. En løsning, hvor emfanget ganske enkelt blev bygget ind i loftet, og derfor gav frit udsyn over køkkenet. Det skulle vise sig, at denne løsning siden hen skulle gå sin sejrsgang verden over, og i dag anvendes i et stort antal køkkener. Som det kan ses af historien, er THERMEX ikke alene emfangets moder, THERMEX har siden starten i 1958 løbende udviklet og markedstilpasset produkterne til tidens trend og efterspørgsel. THERMEX er markedsledende indenfor emfang og emhætter. THERMEX arbejder til stadighed med at give dig de bedste og mest enkle løsninger, og her er nøgleordene:

2002

THERMEX er en 100 % danskejet virksomhed med lange og stolte traditioner. Vores produkter forhandles gennem et kvalificeret og kompetent netværk af specialister indenfor køkken og hvidevarer i hele Danmark. THERMEX Scandinavia A/S har hovedsæde i Hjørring og salgsafdeling i Rødovre, hvor vores team af dygtige og serviceorienterede medarbejdere er klar til at give dig markedets bedste rådgivning og service, både før og efter dit køb af et THERMEX produkt. Udover Danmark er THERMEX også tilstede med egen organisation i Sverige, Norge, Finland og Spanien.

2004

2007

Team THERMEX er klar til at give dig rådgivning og service.

VoiceLink Metz Maxi ll Strip

Preston

Bordemfang

Inn-line

THERMEX organisation er F.I.T og det står for FLEKSIBILITET INNOVATION TROVÆRDIGHED

Skulle du mod forventning ikke finde den helt rigtige løsning blandt THERMEX mange muligheder så husk på, at THERMEX faktisk også kan producere dit helt eget emfang efter mål, og i præcis den farve du måtte ønske.

Lampe emfang

Loftintegrata

Model Metz Medio III Strip anno 2016.

Hood in Hob

AirGrip

2009

2015

Plasmex®filter

2016

2017

2018

2019

2021

HISTORIENS "VINGESUG"

THERMEX  BLUE LINE 79


TIPS OG GODE RÅD

80 THERMEX BLUE LINE

TIPS & GODE RÅD

FÅ DET BEDSTE UD AF DIT THERMEX EMFANG Motorstøj En kraftig motor har en større udsugningskapacitet, men støjer også tilsvarende mere. Du kan redu-cere støjen ved at nedsætte motorhastigheden. Det nedsætter samtidig luftmængden, men laveste trin er rigeligt størstedelen af tiden.

forhindringer. Jo mere lige - med færrest mulige buk og bøjninger - du kan placere dit aftræk og jo større kanaler luften transporteres igennem, des mindre vil det støje.

Luftstøj og kanalstøj Luft i bevægelse medfører støj. Præcis som når vinden suser, opstår der lyde når den møder

Sådan undgår du fedtede fingre på de elegante ståloverflader

Der er flere kontante energibesparelser at hente, hvis du bruger dit emfang korrekt

Tidens trend med rustfrit stål er elegant, men også en lille smule upraktisk. Selv den mindste berøring sætter sine alt for tydelige “fingeraftryk” på stålfladerne. Denne ulempe kan du undgå helt og aldeles, hvis du vælger fjernbetjening, der fås som standard eller ekstraudstyr til flere THERMEX emfang. Så undgår du enhver fysisk kontakt, og du har et “fingerfrit” emfang.

Et emfang, der kører på højeste trin, bruger op til halvanden gang så meget strøm som på laveste trin. Højeste trin er faktisk kun nødvendigt, når der koges eller steges mad, som lugter, emmer eller oser meget. Start emfanget fem minutter før du skal stege eller koge. Sådan får du skabt det fornødne undertryk i køkkenet. Dermed behøver motoren ikke køre på maksimal effekt. Den lave og mere målrettede sugeeffekt sparer samtidig på varmeudgifterne, fordi du udskifter mindre af den varme luft, der er ,og skal være, i dit køkken.


I tilfældet med loftsintegreret model

Max. 3000 mm

skal man være opmærksom på, at afstanden fra kogezone til filterflade er længere end normal. Denne type model er normalt udstyret med kantsug, hvilket øger effektiviteten. THERMEX anbefaler, at afstanden mellem kogeplade og filter ikke overstiger 3 meter.

Undgå tab af sugestyrke I det omfang det er muligt, bør brugen af 90° bøjninger minimeres. Én 90˚ bøjning giver lige så stort tab i sugestyrke som én meter slange eller rør. Afkort altid slanger og rør, så installationen er kortest muligt. Jo længere installation, jo større tryktab = mindre sugestyrke. Brug altid størst mulig slangediameter. Er din emhætte eller motor født med Ø160 mm, skal du som minimum bruge Ø160 mm slange osv. Hvis du bare går en størrelse ned, kan det mindske effekten med op til 66 %.

Fjern uønsket støj THERMEX anbefaler altid, at der bruges kondens- og lydisoleret slange eller rør i hele installationen, dette modvirker uønsket støj og fugt. Hvis du har købt et produkt med ekstern motor, kan du med fordel købe og installere en lyddæmper mellem emfang og motor. Lyddæmperen kan dæmpe lyden af luft gennem installationen yderligere. (Kontakt din forhandler for yderligere info).

KANALTILPASNING

LAD THERMEX SKRÆDDERSY EMFANGETS KANAL På et stort antal modeller er det muligt at tilpasse emfangets kanal til dit køkken. THERMEX kan afkorte, forlænge eller skære kanal i smig til f.eks. lofter med hældning.

Hvis standardkanalen skal være længere, så skal der anvendes en ekstra lang kanal eller en forlængeradaptor. I de tilfælde vil der være en tillægspris.

Rene fedtfiltre virker bedst Fedtfiltrene skal holdes så rene som muligt for at bevare effektiviteten. Alt efter hvor tit og hvilken type mad du tilbereder, skal du regne med at rense dine metalfiltre cirka en gang om måneden - men det er jo også en hel del nemmere end en komplet køkkenrengøring. Følg altid vejledningen for netop dit produkt.

Den optimale afstand

500-700 mm

THERMEX anbefaler at du monterer dit emfang i en højde på 500-700 mm over dit komfur. Vær dog altid opmærksom på gældende lovkrav og specifikationer for komfur og emhætter.

I nogle situationer har loftet hældning også kaldet loft til kip. THERMEX kan her skære kanalen i smig.

TIPS OG GODE RÅD

THERMEX  BLUE LINE 81


TILPASNING Skæring af hældning på lang kanal Hvis der ønskes tilpasning på en standardkanal, skæring af hældning, etc. er prisen:

Forlængeradaptor - Ekstra Lang kanal

Vægmodel: Frithængende:

Skæring af hældning på standardkanal

Kr. 1.820,Kr. 2.700,-

Standardkanal

Hvis Standardkanal skal være længere, så skal der anvendes en ekstra lang kanal eller en forlængeradaptor. I de tilfælde vil der være en tillægspris.

Hvad skal vi vide om tilpasning af specialkanal Centermål Bagside

Grader

11

12

1

10 Venstre

9 8

Totalhøjde

Kanalhøjde

TIPS OG GODE RÅD

82 THERMEX BLUE LINE

7

6

5

Front Hvis smiget skal skæres diagonalt på kanalen, skal det højeste punkt på kanalen noteres under yderligere information. Højeste punkt beskrives ud fra urskiven.

•••••

Den røde stiplede linje viser et eksempel, hvor højeste punkt er klokken 1.30.

Front

Totalhøjde = centermål*: Grader*: Højeste side*:

*D isse punkter skal være udfyldt. Hvis der er yderligere informationer tilføjes de i feltet til højre.

Yderligere informationer:


EKSTERN MOTOR

TX MOTOR Ekstern TX motor findes i to varianter nemlig som ekstern TX motor, væg og ekstern TX II motor, loft. Ekstern TX motor, væg leveres med vejrbestandig rustfri stålkappe. Ekstern TX II motor, loft leveres med kondens- og isoleringskasse til montering i loftrum. Husk at kondensisolere aftrækket, hvis det føres igennem uopvarmede rum.

SÆRLIGE EGENSKABER VÆG Fremstillet i vejrbestandigt rustfri stål Elegant design til placering på ydervæg LOFT Kanaltilslutning passer til faste rør Leveres med praktiske stålfødder til montage i loftrum, samt kondens- og isoleringskasse

Ekstern TX motor, væg 4.000,Varenr. 225.19.1100.2 Tilslutning (V) 230 Wattforbrug 186 Luftmgd. m³/h v. 0 vs. 900 Hastighed i omdr./min. 1300 Lydniveau (dB(A)) 71

AC/DC konverter Varenr.

1.825,536.99.1100.9

AC/DC Konverteren anvendes når man ønsker at tilkoble en DC styret motor (0-10 V) til en triac-styret emhætte (spændingsstyret).

Ekstern TX II motor, loft 4.000,- Varenr. 225.19.1200.2 Tilslutning (V) 230 Wattforbrug 374 Luftmgd. m³/h v. 0 vs. 810 Hastighed i omdr. 2200 Lydniveau (dB(A)) 65

Kraftfuld og trykstærk. Specielt designet til at flytte luftmængden over længere strækninger.

Specifikationer på eksterne motorer er her på siden oplyst som fritblæsende.

SKITSETEGNINGER & MÅL » Se side 97 og 98 MOTOR TILBEHØR » Se side 86

EKSTERNE MOTORER

THERMEX  BLUE LINE 83


EKSTERNE MOTORER

84 THERMEX BLUE LINE

EKSTERN MOTOR

CKB - CAB MOTOR

SÆRLIGE EGENSKABER

Velegnet til placering på loft og er let at montere. Meget effektiv og ekstrem lydsvag EC-motor. Motor­hus udført i elektrogalvaniseret plade. Leveres med indsugningsflange og udblæsningsflange.

Ekstrem lydsvag Leveres i støj- og kondensisoleret kasse.

EKSTERN CKB - CAB-200, EC MOTOR13.030,Varenr. 225.34.3720.2 Tilslutning (V) 230 Energiforbrug (W) 161 Luftmængde m3/t 1090 Hastighed i omdr. 2570 Lydniveau (dB(A)) 53 Vægt i kg 23,0

Kan monteres i enhver retning. Mulighed for installation oprejst, vandret eller inverteret.

To ekstra flanger medleveres. Overgang fra Ø198 mm til Ø160 mm.

Anbefaling: Husk brug af lyddæmper samt isolering af motoren på loftet.

Ydelsesdiagram – Qv: Luftstrøm I m3/h –P sf: Statisk tryk I mmWG og Pa – Tør luft ved 20ºC og 760 mmHg –D ata for ydelse I overensstemmelse med ISO 5801 og AMCA 210-99 standarderne. CAB-200 ECOWATT

p sf

[P a]

600 5 00

1 0V

8V

3

6

400 3 00 2 00

1 000

6V 9

2

8 00 5

4V 12

1 00 0

1 200

11

0

2 00

7 00

8

400

50

4 00

0

10

7

600

800

6 00 4

1

1 000 q v [m3 /h]

P [W 1 60

1 0V

1 20

8V

80 6V

40 0

Varenr.

4V

0

2 00

400

600

EKSTERN CKB - CAB-200, EC LOFTSMOTOR INKL. AC/DC KONVERTER14.770,-

800

225.34.3721.2

1 000 q v [m3 /h]

Specifikationer på eksterne motorer er her på siden oplyst som fritblæsende.

SKITSETEGNINGER & MÅL » Se side 98 MOTOR TILBEHØR » Se side 86


EKSTERNE MOTORER

TTP TAGMOTOR

SÆRLIGE EGENSKABER Vertikal udblæsning Kanaltilslutning passer til faste rør Fremstillet i vejrbestandigt kunststof Kan med lethed adskilles og renses Med indbygget dræn

R FN´S

VER

ÅL

17

FO

Lydsvag tagventilation fremstillet i vejrbestandigt materiale. Kan reguleres af samtlige THERMEX emfang uden motor. P-modellen er til montering på tag med hældning og kan med lethed justeres til tagets hældning.

E220P 8.975,Varenr. Tilslutning (V) Energiforbrug (W) Luftmgd. m³/h v. 0 vs. Hastighed i omdr./min. Temperatur af transporteret luft Lydniveau (dB(A) - 3 mtr.) Dimension (mm)

240.40.0110.0 230 85 860 2600 80 °C 52 Ø160

M

DENS

Eco 220P 11.960,Varenr. Tilslutning (V) Energiforbrug (W) Luftmgd. m³/h v. 0 vs. Hastighed i omdr./min Temperatur af transporteret luft Lydniveau (dB(A) - 3 mtr.) Dimension (mm)

240.40.0131.0 230 85 925 2580 80 °C 41,9 – 70 Ø160

R FN´S

VER

ÅL

17

FO

OBS: I nogle tilfælde skal bruges en AC/DC konverter, som kan tilkøbes.

E220S 7.850,Varenr. Tilslutning (V) Energiforbrug (W) Luftmgd. m³/h v. 0 vs. Hastighed i omdr./min. Temperatur af transporteret luft Lydniveau (dB(A) - 3 mtr.) Dimension (mm)

240.40.0111.0 230 85 860 2600 80 °C 52 Ø160

M

DENS

Eco 220S 11.155,Varenr. Tilslutning (V) Energiforbrug (W) Luftmgd. m³/h v. 0 vs. Hastighed i omdr./min. Temperatur af transporteret luft Lydniveau (dB(A) - 3 mtr.) Dimension (mm)

240.40.0132.0 230 85 925 2580 80 °C 41,6 – 70 Ø160

OBS: I nogle tilfælde skal bruges en AC/DC konverter, som kan tilkøbes.

Specifikationer på eksterne motorer er her på siden oplyst som fritblæsende.

SKITSETEGNINGER & MÅL » Se side 99 MOTOR TILBEHØR » Se side 86

EKSTERNE MOTORER

THERMEX  BLUE LINE 85


TILBEHØR

TILBEHØR 86 THERMEX BLUE LINE

TILBEHØR TIL TTP TAGMOTOR

Taghætte til udluftning Varenr. 240.40.0117.0 Farve Sort Mål Ø160 mm Pris 3.825,-

Gennemføring til E220P / Eco 220P

Taghætte til indsugning Varenr. 240.40.0130.0 Farve Sort Mål Ø160 mm Pris 7.960,-

Universal teglgennemføring - Type 1

Varenr. 240.40.0112.0 Farve Sort Mål Ø160 mm Hældning 0-47° Pris 2.915,-

RENGØRING

Gennemføring betontag

- Type 2

Varenr. 240.40.0113.0 Farve Sort Mål Ø160 mm Hældning 0-45° Pris 1.950,-

THERMEX tilbyder stålplejemidlet Metalpolish.

Gennemføring paptag - 11-45° - Type 3

Beskrivelse Varenr. Metalpolish, 600 ml 499.99.9999.9

Pris 370,-

Varenr. 240.40.0116.0 Farve Sort Mål Ø160 mm Hældning 11-45° Pris 1.620,-

Gennemføring profileret pladetag - Type 4

Varenr. 240.40.0114.0 Farve Sort Mål Ø160 mm Hældning 0-40° Pris 1.720,-

LYDDÆMPER Er motoren monteret eksternt kan du med fordel yderligere reducere motorstøjen samt luftstøjen med en lyddæmper.

Gennemføring, Classic pap/ståltag - Type 5

Varenr. 240.40.0115.0 Farve Sort Mål Ø160 mm Hældning 11,5-35° Pris 1.925,-

Gennemføring paptag - Type 6

Varenr. 240.40.0118.0 Farve Sort Mål Ø160 mm Hældning 0-11° Pris 1.745,-

Tilbehør til E220S / Eco 220S Tagfundament

Beskrivelse Varenr. Ø160 mm 515.99.0160.9 Ø200 mm 515.99.0200.9

Pris 3.225,4.525,-

Varenr. 245.54.5180.9 Farve Galvaniseret Mål 295x295x165 mm Hældning 0° Pris 3.095,-


Fladkanal THERMEX kan levere et retangulært kanalsystem beregnet til sammenkobling med rund kanal. Fladkanal er især velegnet, hvor der ikke er så meget plads, f.eks oven på overskabe, samt over forsænkede lofter etc. 10

1

15 SAMLENIPPEL Mål Ø150 mm Varenr. 862.50.6931.9 Pris 135,-

Tape Mål 50 mmx4,6 mtr. Varenr. 815.50.1231.9 Pris 145,-

2

SPÆNDBÅND Mål 6"- 60 - 165 mm, pr. stk. Varenr. 815.16.8206.9 Pris 95,-

11

16

FLADKANAL Mål 220x90 mm - L.: 1500 mm Varenr. 825.50.5915.9 Pris 580,-

3

PLASTRØR Mål Ø150 mm - 1 mtr. Varenr. 852.50.1106.9 Pris 460,-

12

AFTRÆKSSÆT 2 mtr. flexslange, 2 stk. spændbånd, 1 stk. universalflange og 1 stk. lamelventil 15x15 Mål Ø160 mm Varenr. 830.51.2162.9 Pris 480,-

FLEXIBEL SLANGE plast (6 mtr. længde) Mål Ø160 mm - pr. meter Varenr. 800.70.4162.9 Pris 170,-

SAMLEMUFFE Mål 220x90 mm Varenr. 825.50.5920.9 Pris 175,-

17 4

13

FLEXIBEL SLANGE lyd/kondensisoleret Mål Ø162 mm - pr. meter Varenr. 810.16.5160.9 Pris 500,-

LOFT/VÆGBESLAG for kanal Mål 220x90 mm Varenr. 825.50.5922.9 Pris 85,-

5

14

AFTRÆKSSÆT - lyd/kondensisoleret 2 m lyd-/kondensisoleret flexslange, 2 stk. spændbånd, 1 stk. universalflange og 1 stk. lamelventil 15x15 Mål Ø162 mm Varenr. 830.51.6162.9 Pris 1.030,-

VERTIKAL BØJNING 90° Mål 220 x90 mm Varenr. 825.50.5960.9 Pris 345,-

FLEXSLANGE Mål 220x90 mm – L.: 3 mtr. Varenr. 825.50.5933.9 Pris 510,-

7 6 HORISONTAL BØJNING 90° Mål 220x90 mm Varenr. 825.50.5950.9 Pris 435,-

2

11 7 BØJNING 90° Mål 220x90 mm - Ø150 mm Varenr. 825.50.5961.9 Pris 490,-

8 OVERGANG Mål 220x90 mm - Ø150 mm Varenr. 825.50.5970.9 Pris 335,-

6 3

6

8

9 BØJNING 90° Mål Ø150 mm Varenr. 854.50.6901.9 Pris 335,-

16

TILBEHØR

THERMEX  BLUE LINE 87


BLUE LINE På de følgende sider kan du se skitsetegninger af alle vores modeller. Skitsetegningerne her i kataloget viser de overordnede mål på produkterne. På www.thermex.dk kan du se mere detaljerede skitsetegninger, hvis du har behov for mål, som ikke kan ses her i kataloget. På hjemmesiden vil skitsetegningerne også blive opdateret løbende, hvis der sker produktændringer. » se side 12

METZ MICRO - U/MOTOR

» se side 12

Bredde: 750 mm 29

304 227

146

81

81

282

106

150

3

5

28

721 521 750 0 55 -

25

25

28

3

4

727 527 750 550 -

Udskæringsmål: D270 x B540 / D270 x B740

Udskæringsmål: D270 x B540 / D270 x B740

METZ MINI - M/MOTOR

» se side 14

METZ MINI - U/MOTOR

» se side 14

146

80

81

29

150

345

721 521 750 0 55 -

25

721 521 - 50 7 550 -

3

Udskæringsmål: D270 x B540 / D270 x B740

3

5

5 28

25

28

Udskæringsmål: D270 x B540 / D270 x B740

ALSACE - M/MOTOR

» se side 16

ALSACE - U/MOTOR

» se side 16

Ø150 Ø150

315 430

40

385

195

175

70 19 5

430

40

40

5

40

SKABSINTEGREREDE MODELLER

METZ MICRO - M/MOTOR

374

SKITSETEGNINGER » BLUE LINE

88 THERMEX BLUE LINE

405

00

600 - 8

Bemærk: Mål (mm) er vejledende og kan ændres uden forudgående varsel.

600 -

800


SKABSINTEGREREDE MODELLER

ALSACE UDTRÆK - M/MOTOR

LOFTSINTEGREREDE MODELLER

METZ MAXI - M/MOTOR

» se side 18

ALSACE UDTRÆK - U/MOTOR

» se side 18

Ø150

Ø150

195

430

385

40 70

175

19 5

40 28 5 44 0

L

40 28 5 45 0

430

40

600

600

» se side 20

METZ MAXI - U/MOTOR

» se side 20

13

0

572,5

6 12

29

256

160

129

114

180

214

70

54 5

0

60

1145 1200

5 60 45 0

Ø160

1145 1200

Overgangsstykke 22

0

90

Udskæringsmål: D565 x B1165

METZ MAXI II STRIP - M/MOTOR

» se side 22

Udskæringsmål: D565 x B1165

METZ MAXI II STRIP - EASY-FIT MOTOR » se side 22

Udskæringsmål: D565 x B1165

METZ MAXI II STRIP - U/MOTOR

» se side 22

29

160

129

70

5 60 45 0

1145 1200

Udskæringsmål: D565 x B1165

Bemærk: Mål (mm) er vejledende og kan ændres uden forudgående varsel.

Easy-fit motor, kan monteres af én person nedefra.

SKITSETEGNINGER » BLUE LINE

THERMEX  BLUE LINE 89


METZ MEDIO - M/MOTOR

230

» se side 24

METZ MEDIO - U/MOTOR

» se side 24

150

65

29

100

70

217

129

293

65 128 180

5 43 0 50

LOFTSINTEGREREDE MODELLER

5

43

835 900

835 900

Udskæringsmål: D455 x B855

0

50

Udskæringsmål: D455 x B855

METZ MEDIO III STRIP - m/motor

» se side 26

METZ MEDIO III STRIP - U/MOTOR

» se side 26

150

129

70 43

5

Udskæringsmål: D455 x B855

PERPIGNAN

0-

60

5

37

Min. 140 Max. 455

0

85

5

MINI PERPIGNAN

» se side 32

0

43

5

0

0

80

16

5

Bemærk: Mål (mm) er vejledende og kan ændres uden forudgående varsel.

34

0

480 400

480 400

25

4

0

0-

» se side 34 25

34

0

90

MINI BORDEAUX

0

60

75

0

60

25

4

25

min. 1020 - max. 1330

47

25

5

25

365

14

0

80

0

672

485

Min. 1065 - Max. 1380

Ø150

25

5

25

480

min. 110 max. 300

Min. 140 Max. 455

0

Min. 1275 - Max. 1590

25

5

25

» se side 30

655

» se side 28

350

VÆGMONTEREDE MODELLER

DAX

600

Udskæringsmål: D455 x B855

min. 945 - max. 1135

0

50

835 900

min. 1020 - max. 1330

0

480

50

5

43

835 900

445

157

70

359

29

150

331

SKITSETEGNINGER » BLUE LINE

90 THERMEX BLUE LINE

0-

60 16

5

0

80


» se side 36

BRETAGNE 256

285

360

MIN 620 MAX 1065

min. 140 max. 460

5

42

0

490

min. 1060 - max. 1380

» se side 38

23

5

25

350

430

VÆGMONTEREDE MODELLER

CAVE

0

90

13

5

LYON

898

500

490

490

» se side 40

325 40

265

400

» se side 42

CALAIS

» se side 44

1000

FRITHÆNGENDE MODELLER

LYON

898

282

268

70 600

Bemærk: Mål (mm) er vejledende og kan ændres uden forudgående varsel.

950

SKITSETEGNINGER » BLUE LINE

THERMEX  BLUE LINE 91


LOFTSPODIE HØJ - Metz Maxi 2

2

255

26,50 155

26,5

10

LOFTSPODIE LAV - Metz Maxi

51,50

51,5 Ø6

26,5

26,50

606

80

606

51,50

1206

1206

LOFTSPODIE HØJ M/RECIRK. - Metz Maxi

INDBYGNINGSRAMME - Metz Maxi

255

Til indbygning i forsænket loft.

255

130

2

10

26,50

1235

51,50

TILBEHØR Ø6

26,50

40

5

63

606

3

60

1203

80

800

1206

Udskæringsmål: D605 x B1205

LOFTSPODIE LAV - Metz Medio

LOFTSPODIE HØJ - Metz Medio

255

2

10

26,5

2

155

26,50

51,50

51,5 Ø6

26,5

26,50

80 510

510

51,50

910

910

LOFTSPODIE HØJ M/RECIRK. - Metz Medio 26,50

INDBYGNINGSRAMME - Metz Medio

255

Til indbygning i forsænket loft.

255

130

2

10

51,50

935

Ø6

26,50

0

52

920

80 510

TILBEHØR

SKITSETEGNINGER » BLUE LINE

92 THERMEX BLUE LINE

5

53

910

Udskæringsmål: D505 x B905

Bemærk: Mål (mm) er vejledende og kan ændres uden forudgående varsel.


348

348

8

34

383

8

34

421

1

42

1

42

PLASMEX®-FILTER I SKJULER, MINI VERTICAL

220

221

PLASMEX®-FILTER I SKJULER, VÆG/FRITH.

221

221

AFDÆKNINGSBOKS FOR VG-/CVL LINK, FRITH.

265 MM 0 35

270

PLASMEX®-FILTER I SKJULER, INDB. SKAB

PLASMEX®-FILTER I SKJULER, INDB. OVER SKAB

269

8

600

29

10

160

33

0

27

20

0

140

35

170

560

120

300

25

0

30

250

150

230

20

20

PLASMEX® I KIT

PLASMEX®-FILTER I SKJULER, INDB. OVER SKAB, HYBRIDLØSNING 241

195 226

500

175

241

20

600

98

55

241

241

ø150

560

120

280

101

300

34

225

500

100

TILBEHØR

AFDÆKNINGSBOKS FOR VG-/CVL LINK, VÆG

Bemærk: Mål (mm) er vejledende og kan ændres uden forudgående varsel.

20

20

149

SKITSETEGNINGER » BLUE LINE

THERMEX  BLUE LINE 93


BLUE LIMITED

LE MANS BLUE

» se side 48 .

LE MANS II

» se side 50

. .

.

ø150

400

Udskæringsmål: D498 x B838

< 1500

400

300

Udskæringsmål: D490 x B770

600

LE MANS II

» se side 50

880 115

197 - 257

115

840 - 1060

94

94

92

INTEGRATA VÆG

» se side 53

800

796 Ø150

253

260 260

538 - 598

232

244,50

296 - 356

133

49 - 109

840 - 1060

197 - 257

296 - 356

718

170

170

=

Udskæringsmål: D100 x B810

92

69

=

=

max 335

520

520

92

side52 24 »»seseside

Motor, kogeø

=

232

NIMES NIMES LUX

60

Motor, væg

133

COLMAR II

» se side 54

335

280

120

500

451

SKITSETEGNINGER » BLUE LIMITED

94 THERMEX BLUE LINE

200

768

178

40

A

60

0

A

160

Bemærk: Mål (mm) er vejledende og kan ændres uden forudgående varsel.

450


VALENCE

» se side 55

» se side 56

220

330

640

max 1023

900-1200

Min 260 Max 560

235

VALENCE LAMP

0

Ø38

CAEN

0

38

» se side 57

Bemærk: Mål (mm) er vejledende og kan ændres uden forudgående varsel.

SKITSETEGNINGER » BLUE LIMITED

THERMEX  BLUE LINE 95


SKITSETEGNINGER » VINOPBEVARINGSSKABE

96 THERMEX BLUE LINE

VINOPBEVARINGSSKABE Skitsetegningerne på denne side viser de overordnede mål på vinopbevaringsskabene. På www.thermex.dk kan du se mere detaljerede skitsetegninger, hvis du har behov for mål, som ikke kan ses her i kataloget. På hjemmesiden vil skitsetegningerne også blive opdateret løbende, hvis der sker produktændringer.

VINOPBEVARINGSSKABE

WINEMEX BLUE 20

» se side 59

Indbygningsmål: H: 830-895 mm B: 605 mm D: 590 mm

Indbygningsmål: H: 830-895 mm B: 305 mm D: 590 mm

WINEMEX BLUE 145

WINEMEX BLUE 40

» se side 61

Indbygningsmål: H: 1730 – 1745 mm B: 605 mm D: 730 mm

Bemærk: Mål er vejledende og kan ændres uden forudgående varsel.

» se side 60


EKSTERNE MOTORER CENTRALVENTILATIONS-LINK® MODUL PAT. PENDING

» se side 69

90

56

23

16

155

159

20

45

10

47

4

14

Ø125

EKSTERN TX MOTOR VÆG

Front

» se side 83

Back

443

Top

50 45

225

475

Ø150

181

45

174 334

Bemærk: Mål (mm) er vejledende og kan ændres uden forudgående varsel.

15

440

430

SKITSETEGNINGER » MOTORER

THERMEX  BLUE LINE 97


EKSTERN TX II MOTOR LOFT

» se side 83

150

186,5

8

186,5

150

12,8

335

186,5

373

373 CKB - CAB-200, EC LOFTSMOTOR

» se side 84

570

Ø200 479

468

193

375

SKITSETEGNINGER » MOTORER

98 THERMEX BLUE LINE

255 510

Bemærk: Mål (mm) er vejledende og kan ændres uden forudgående varsel.

494


TTP TAGMOTOR

» se side 85

E220P

ECO 220P

E220S

ECO 220S

Bemærk: Mål (mm) er vejledende og kan ændres uden forudgående varsel.

SKITSETEGNINGER » MOTORER

THERMEX  BLUE LINE 99


THERMEX Showroom Farøvej 30 · 9800 Hjørring Åbningstider: Mandag - torsdag kl. 08.00 - 15.30. Fredag kl. 08.00 - 15.00.

THERMEX Showroom Valhøjs Allé 190 · 2610 Rødovre Åbningstider: Mandag - torsdag kl. 08.00 - 15.30. Fredag kl. 08.00 - 15.00.

Emfang Enkelt & Elegant

THERMEX SCANDINAVIA A/S HJØRRING Farøvej 30 DK-9800 Hjørring Tlf. +45 98 92 62 33

RØDOVRE Valhøjs Allé 190 2610 Rødovre Tlf. +45 36 70 70 29

www.thermex.dk info@thermex.dk

Det tages forbehold for udsolgte varer, trykfejl, leveringssvigt og afgiftsændringer. Priserne i dette katalog er incl. moms og weee-afgifter, gældende til 31.03.2022 og annullerer tidligere oplyste priser. THERMEX forbeholder sig ret til ændringer i sortiment og tekniske specifikationer.

Da der løbende sker opdateringer til vores produkter, finder man altid aktuelle data og specifikationer på vores hjemmeside www.thermex.dk

Profile for Thermex Scandinavia

Thermex Blue Line 2021 - DK