__MAIN_TEXT__

Page 1

Kjøkkenvifter Enkelt & Elegant

YELLOW

LINE KJØKKENVIFTER

2019

F O R H A N D L E R K ATA LO G

Verdi: Kr. 50,-

siden 1958


Help til å velge - Fyll ut så blir det enklere å finne den helt riktige THERMEX HVILKEN TYPE BOLIG BOR DU I?

 

Bolig med eget avtrekk ut i friluft Leilighet med felles ventilasjonsanlegg

 

Bolig med Balansert ventilasjonsanlegg Bolig med avtrekksvifte som er felles for flere rom

HVOR SKAL KJØKKENVIFTEN PLASERES? INTEGRERT I SKAP?

INTEGRERT I TAK/HIMLING?

INTEGRERET I BORDPLADE?

VEGGMONTERT?

FRITTHENGENDE TAK/HIMLING?

WIRE HENGT LAMPEMODELL?

HVOR BRED SKAL KJØKKENVIFTEN VÆRE?

600 mm

800 mm

900 mm

1200 mm

Spesialmål

HVILKEN FARGE SKAL KJØKKENVIFTEN HA?

Svart

Hvit

Rustfri

Spesialfarge

ØNSKER DU Å FJERNE VIFTESTØYEN FRA KJØKKENET?

Ja – det er plass til ekstern motor på utvendig tak

På tak

På loft

Utvendig på vegg

Har kun mulighed for intern motor

ØNSKER DU EN LØSNING MED KULLFILTER OG RESIRKULERING AV LUFTEN?

Ja

Nei

ØNSKER DU EN LØSNING MED INTERN MOTOR OG UTBLÅSNING AV LUFTEN DIREKTE UT I FRILUFT?

Ja

Nei

KUNNE DU TENKE DEG AT DIN KJØKKENVIFTE STARTER OG STOPPER AUTOMATISK VED BETJENING AV DIN KOKEPLATE ELLER STEKEOVN MED BRUK AV TOP LINK®?

Ja

Nei

ØNSKER DU AT DIN KJØKKENVIFTE SKAL KOBLES INN I DITT BALANSERTE VENTILASJONSSYSTEM, OG BENYTTE MOTOREN I DENNE TIL VENTILASJON FRA KJØKKENVIFTEN? = THERMEX BALANSERT-LINK®

Ja

Nei

ØNSKER DU AT DIN KJØKKENVIFTE SKAL KOBLES TIL DEN FELLES AVTREKKSVIFTE DU HAR, DEN SOM OGSÅ LUFTER UT FRA DITT BAD OG/ELLER ANDRE ROM I HUSET? = THERMEX SENTRAL VILLA-LINK®

Ja

Nei

Prisene i denne katalogen er inkl. mva. og weee-avgifter, gjelder til 30.04.2020 og annullerer tidligere opplyste priser. THERMEX forbeholder seg retten til endringer i sortiment og tekniske spesifikasjoner.


THERMEX  YELLOW LINE

INNHOLD THERMEX Historien

4-5

Finn den rette kjøkkenvifte

6-7

«Alle muligheter» Plasmex®-filter

8-17 18-19

Special-Line 20-21

KJØKKENVENTILATORER Skapintegrerte modeller 24-41 Takintegrerte modeller 43-45 Benkintegrerte modeller 47-51 Veggmonterte modeller

53-71

Fritthengende modeller

73-79

KJØKKENVENTILATORER TIL FELLESAVTREKK Skapintegrerte modeller

83-91

Vegg- & fritthengende modeller

93-95

Ventilator med ekstra stor kapasitet

98

Klaprer spjeldet?

99

Tips & gode råd

100-105

ECO-Design 106 Eksterne motorer

107-109

Tilbehør 110-112 Wasteminator - kjøkkenkvern

114-115

Winemex - vinskap

116-121

Skissetegninger 122-132 Skissetegninger motorer

133-137

Skissetegninger vinskap

138

3


4

THERMEX  YELLOW LINE

THERMEX HISTORIEN

THERMEX VENTILATORENS MOR Modell Ronda i rustfritt stål, med halogenbelysning, elektronisk betjening, ble utviklet, produsert og markedsført i 1994, blandt annet med massiv annonsering på TV. På slutten av nittitallet startet THERMEX å kombinere kjøkkenvifter i rustfritt stål, med glass.

THERMEX (opprinnelig Thermor) ble grunnlagt i 1958. Kjerneproduktene var de første årene kun basert på mindre vifter til bruk på toaletter, kontorer, i forretninger, restauranter og liknende lokaler, hvor der var behov for ventilasjon. HISTORIENS FØRSTE KJØKKENHETTE I 1965 introduserte THERMEX den første egentlige Kjøkkenvifte, modell "turbinette" en kjøkkenventilator uten lys og filter til plassering over komfyren.

MODELL ZIRKON Modell Zirkon fra 2000 i stål og glass var en del av Crystalia serien med kjennetegn som optisk fiberbelysning, fjernkontroll, heve og senke funksjon og dekorlys.

HISTORIENS FØRSTE KJØKKENHETTE I midetn av søttiårene, designet, serieproduserte og lanserte THERMEX som de første på markedet noensinne, en dekorativ kjøkkenhette med fettfilter, lys og regulering.

INN LINE BY JACOB JENSEN DESIGN På starten av totusentallet ennledet THERMEX et samarbeid med den verdenskjente danske designeren Jacob Jensen. Dette førte til utviklingen av ventilatorserien INNLine, som med sitt formspråk brøt med den gjengse måte å designe kjøkkenhetter på.

Kjøkkenhetten ble fra starten av en stor suksess, og er i dag en fast del av kjøkkenet, verden over. I 1983 startet THERMEX å utvide konseptet til andre land, først til Sverige og Norge, og senere til flere land. På midten av åttitallet endret designet stil fra Svartlakkerte smi-

Modell Turbinette anno 1958.

jernshetter med detaljer i messing til mer stilren og moderne design med overflater i børstet rustfritt stål.

THERMEX TAKINTEGRERTE VENTILATORER På midten av totusentallet, arbeidet THERMEX's utviklingsavdeling igjen med å skape nye og innovative produykter. Dette

THERMEX DANSK DESIGN OG KVALITET SIDEN 1958 Fanø Turbinette

Ronda Agernæs Jupiter

Standard Turbo 702

1958

1965

1972

1976

1985

1988

1994


THERMEX  YELLOW LINE

Modell FANØ anno 1976.

TV spot RONDA anno 1994.

førte til et mindre oppgjør med den tradisjonelle tankegang, at kjøkkenhetten skulle henge over kokeplaten, i øyehøyde.

utvikle enda mer energi og miljøvennlige produkter.

THERMEX balanserte derfor i 2002 som de første, begrepet "takintegrert ventilator", en løsning hvor ventilatoren ganske enkelt ble bygget inn i himlingen og ga med dette fritt utsyn over kjøkkenet.

5

Modell Metz Medio III Strip anno 2016.

Skulle du, mot formodning ikke finne den helt riktige løsning i vårt omfattende sortiment, så husk at THERMEX også kan produsere din kjøkkenhette etter dine egne mål, og i den farge du måtte ønske.

THERMEX takintegrerte ventilatorer ble introdusert på markedet i 2002. Det skulle vise seg at denne løsningen siden har gått sin seiersgang , og benyttes i dag i et stort antall kjøkken verden over.

THERMEX er den dag i dag en 100% dansk eiet virksomhet med lange og stolte tradisjoner. Våre produkter selges gjennom et kvalifisert og kompetent nettverk av forhandlere innefor kjøkken og hvitevare over hele Norge.

THERMEX har siden starten i 1958 løpende utviklet og markedstilpasset produktene i forhold til aktuelle trender og markedets etterspørsel.

THERMEX Scandinavia A/S har hovedkontor i Hjørring i Danmark. I tillegg har THERMEX avdelinger i Norge, Sverige, Finland og Spania.

THERMEX er markedsledende innefor Kjøkkenhettter og ventilatorer og THERMEX jobber fortsatt med å tilby deg de beste og enkleste løsningene hvor nøkkelordene er Design, sugeevne, og støysvakhet. I tillegg til dette fortsetter THERMEX å jobbe for å

THERMEX organisasjon er F.I.T. som betyr: FLEKSIBILITET INNOVASJON TROVERDIGHET Team THERMEX er klare til å gi deg råd og service

Lampemodell

Metz Maxi ll Strip

Preston

Takintegrerte Zirkon Inn-line Benkintegrerte

2000

2002

2004

2007

Hood in Hob

AirGrip

2009

2015

2016

2017


6

THERMEX  YELLOW LINE

FINN DEN RIKTIGE KJØKKENVIFTEN

HVILKEN KJØKKENVIFTE PASSER BEST TIL DITT KJØKKEN Når du skal velge kjøkkenvifte, må du tenke deg godt om. Du må vurdere design, størrelse, støynivå, kapasitet, energiforbruk, hvilke behov kjøkkenviften skal dekke, hva den skal kunne gjøre og hvor den skal plasseres. Du må tenke over om kjøkkenviften skal være rund, vertikal,

fritthengende, veggmontert eller integrert, om motoren skal sitte internt eller eksternt, og om du vil ha utsuging eller resirkulasjon. Først når du har gjort det, kan du velge den kjøkkenviften som passer best til ditt kjøkken.

SKAPINTEGRERTE MODELLER

TAKINTEGRERTE MODELLER

BENKINTEGRERTE MODELLER

Slim S3 VP

Passat

Trent

THERMEX tilbyr skapintegrerte løsninger som er en elegant og diskret installasjon. Hvis motoren plasseres eksternt, er det en god mulighet for å utnytte skapet til oppbevaring. (Se side 24-41)

De takintegrerte modellene fra THERMEX er helt skjult i taket - og kun sugeflaten er synlig. Denne løsningen sikrer deg et perfekt utsyn fra arbeidsplassen. Trådløs betjening. (Se side 43-45)

De benkintegrerte kjøkkenviftene fra THERMEX løfter seg opp fra benkeplaten når de aktiveres. Resten av tiden er kjøkkenviften skjult i underskapet. Denne løsningen gir et godt overblikk og utsyn fra kokesonen. (Se side 47-51)


THERMEX  YELLOW LINE

Super Silent GT

VEGGMONTERTE MODELLER

FRITTHENGENDE MODELLER

VINSKAP

Preston II

Harwich

Winemex

De veggmonterte modellene fra THERMEX kan monteres fritt på vegg eller mellom overskap. (Se side 53-71)

De fritthengende modellene fra THERMEX er ideelle over kjøkkenøyen. Denne typen gir effektivt sug og god arbeidsbelysning. (Se side 73-79)

THERMEX' nye serie av sommelierskap (vinskap). Serien inneholder 5 høykvalitetsskap i forskjellige størrelser. (Se side 116-221)

7


8

THERMEX  YELLOW LINE

-

«ALLE MULIGHETER»

”Patentsøkt”

THERMEX TOP LINK® MODUL - STEKEOVN Brukes når det er ønskelig at kjøkkenviften slår seg av og på automatisk ved bruk av en elektrisk stekeovn.

”Patentsøkt”

THERMEX TOP LINK® MODUL - KOKEPLATE

Brukes når det er ønskelig at kjøkkenviften slår seg av og på automatisk ved bruk av en elektrisk stekeovn.

INTERN MOTOR MED RESIRKULASJON Det er to løsninger å velge mellom: tradisjonell eller resirkulationsfilter, som er basert på et kullfilter, eller det nye supereffektive Plasmex®-filteret.

KJØKKENVIFTE INTERN MOTOR MOTOR INTERN

Enkel installasjon, installasjon, god god og og Enkel velprøvd løsning. velprøvd løsning.

”Patentsøkt”

THERMEX TRIGGER LINK MODUL Brukes for å sikre nok innluft når man har et ventilasjonsaggregat.

THERMEX PRO LINK MODUL Her er løsningen for hvordan du avbalanserer luftutskiftningen i kjøkkenet ditt dersom du har et lavenergihus eller en leilighet med ventilasjonsanlegg.

THERMEX BALANSERT-LINK® MODUL BALANSERT - brukes når man har en bolig med eget ventilasjonsaggregat.


THERMEX  YELLOW LINE

THERMEX' VISJON ER Å GJØRE VENTILASJON ENKELT, SLIK AT DU KAN GJØRE DET ELEGANT! THERMEX er en dansk avtrekkshette- og kjøkkenviftespesialist med fokus på nordiske ventilasjonssystemer. Selskapet har derfor utviklet konseptet, THERMEX-Link, som innebærer at størstedelen av kjøkkenviftene kan kobles til boligens øvrige ventilasjonssystem uansett om det dreier seg om varmegjenvinning eller sentralventilasjon villa.

Finn den riktige løsningen i THERMEX store sortiment!

ALLE MULIGHETER - SE SIDE 8-17

På vegg

På loft

På tak

Produkter som passer sammen med alle THERMEX sine løsninger er merket med «Alle muligheter» logoet. Se etter det samme logo som over, og vær sikker på at alle løsninger fungerer sammen med dette produkt.

EKSTERN MOTOR

Brukes når man ønsker en så støysvak løsning som mulig. Man kan også få en sterkere motor.

”Patentsøkt”

IGHETER ALLE MUL 8-17 - SE SIDE

» SUPER SILENT UTTREK

THERMEX BALANSERT-LINK® MODUL

K

FELLESAVTREKK - brukes i leiligheter i borettslag og boligblokker med felles utlufting.

MED DC-M OTOR

SUPER SILENT UTTREK

K

SUPER SILENT UTTREKK Mål 500 mm 500 mm 600 mm 600 mm

Farge Hvit Hvit Hvit Hvit

Eks Ekstrem tremtt still stillegå egåend endee

- SKAPINTEGRERT MODE LL

Motor Uten motor Med motor Uten motor Med motor

Varenr.

A

Pris fra kr. 3.495,-

ENERGIKLASSE

Pris 3.495,5.495,3.495,5.495,-

520.19.1251.0 520.19.1251.2 520.19.1261.0 520.19.1261.2

A

Ene Energirgiklas klasse se

SPESIELLE EGENSKAPER 

Easy Clean

Energivennlig LED- belysnin g Lavt lydnivå Mulighet for balansert luftskif te via Trigger Modul - se side 11 Innebyg get switch (Trigger) 

LED-LYS

SOFT TOUCH

PRODUKTSPESIFIKASJON

ETTERSUG

”Patentsøkt”

THERMEX SENTRAL VILLA LINK® MODUL SENTRAL VILLA – brukes i boliger som har en sentral avtrekksvifte som lufter ut fra flere rom.

27

SKAPINTEGRERT MODELL

THERMEX YELLOW LINE

TILBEHØR (se s. 110)

METALLFILTER

Beskrivelse

Varenr.

Resirkulasjonsfilter 500 mm (sett) Resirkulasjonsfilter 600 mm (sett) Avtrekkssett, Ø160 mm

ER

Skapintegrert Hvitlakkert/rustfritt stål 500 og 600 mm 3 hastigheter Alufilter 2x2,5 W LED

TEKNISKE DATA MOTOR: STRØM: LUFTMENGDE MIN.: LUFTMENGDE MAX.: LYDNIVÅ: KANAL: ENERGIKLASSE:

122 OG FREMOVER

data og energimerking henvises

Motor montert i kjøkkenvifte

Pris 575,695,575,-

535.19.3750.9 535.19.3760.9 830.51.2162.9

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE

For ytterligere tekniske

INTERN MOTOR:

MODELL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

Med motor: 230 V 174 m³/t 525 m³/t 38-62 dB(A) Ø150 mm A

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydefekt er målt i henhold til: EN 60704

til www.thermex.no

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Pro Link Modul I

Top Link® Modul I

Plasmex®-filter Resirkulasjon

9


10 THERMEX  YELLOW LINE

THERMEX TOP LINK® MODUL PATENTSØKT

HUSKER Å STARTE KJØKKENVIFTEN FOR DEG Med THERMEX Top Link® Modul behøver du ikke å huske og starte din kjøkkenvifte - THERMEX Top Link® gør det for deg. Nå er det enkelt å få ekstra komfort på kjøkkenet med den intelligente styringen Top Link®, som trådløst kobler kokeplate og kjøkkenvifte eller stekeoven og kjøkkenvifte sammen. THERMEX Top Link® passer til alle elektriske kokeplater, tradisjonelle eller med induksjon, samt alle typer stekeovner. Top Link® benytter radiobølger og kan derfor plasseres under alle typer benkeplater, også granitt eller betong.

Patentsøkt

TOP LINK® MODUL

THERMEX Top Link® sender et trådløst signal til kjøkkenviften når du skrur på en kokeplate, eller starter stekeovnen. Når du skrur av kokeplaten eller ovnen fortsetter kjøkkenviften å gå for å fjerne den siste matosen og dampen, før den skrur seg helt av. OBS du kan til enhver tid overstyre Top Link® funksjonen med ventilatorens betjening. SE TOP LINK® VIDEO PÅ WWW.THERMEX.NO

THERMEX TOP LINK® MODUL PATENTSØKT Model THERMEX Top Link® Modul I THERMEX Top Link® Modul II

Varenr. Pris 536.99.1200.9 2.675,536.99.1300.9 2.675,-

230 V

230 V

TOP LINK®

TOP LINK®


THERMEX  YELLOW LINE

THERMEX TRIGGER MODUL

Nye hus er tette

ØKER LUFTTILFØRSELEN TIL DITT KJØKKEN Her finner du en løsning til hvordan du kan tilpasse din kjøkkenvifte til et lavenergihus eller til ditt balanserte ventilasjonsanlegg. Mulighet for tilkobling i boliger med balansert ventilasjonsanlegg for modeller med intern eller ekstern motor, ved bruk av Trigger Modul. Avkast ut i det fri eller ved å benytte kullfilter.

TRIGGER LINK MODUL

THERMEX Trigger Modul er designet til å trigge på belastninger mellom 2W. og 20W. og kan derfor benyttes med alle THERMEX køkkenvifter med LED-lys. THERMEX Trigger Modul kobles mellom strømforsyning og kjøkkenviften. Den potentialfrie kontakten i THERMEX Trigger Modul kan både fungere som normally open og normally closed, og gir dermed mulighet for å øke luftmengden inn i boligen når kjøkken viften aktiveres. På denne måten kan luftmengden i lavenergihus med balanserte ventilasjonanlegg, avbalanseres også når kjøkkenviften er i bruk.

THERMEX TRIGGER MODUL Model THERMEX Trigger Modul

Farge Svart

Mål i mm 125x100

Varenr. 536.99.1000.9

Pris 1.625,-

11


12 THERMEX  YELLOW LINE

THERMEX PRO LINK MODUL

Nye hus er tette

ØKER LUFTTILFØRSELEN TIL DITT KJØKKEN - TRÅDLØST

Her er løsningen for hvordan du avbalanserer luftutskiftningen i kjøkkenet ditt, dersom du har et lavenergihus eller en leilighet med et ventilasjonsanlegg, uten å måtte trekke kabler mellom ventilasjonsanlegg og ventilator. Pro Link er så å si en avansert utgave av THERMEX Trigger Modul.

PRO LINK MODUL

Med THERMEX Pro Link har du mulighet til å velge tre forskjellige pakker, alt etter ditt behov.

THERMEX PRO LINK BASIC Den avanserte trådløse Trigger Modul Pro Link Basic består av en sender modul som installeres ved ventilatoren, og en mottakermodul som installeres ved ventilasjonssystemet. Kommunikasjonen mellom de to enhetene foregår trådløst. Mottakermodulen har to uavhengige dobbelt fungerende relé-utganger. Avhengig av behov kan du dermed enten ha to forskjellige triggerpunkter til ventilasjonsanlegget ditt, eller koble til forskjellig utstyr.

THERMEX PRO LINK BASIC Modell THERMEX Pro Link Basic I THERMEX Pro Link Basic II

Farge Svart Svart

Mål i mm 125x100 125x100

Varenr. 536.99.1500.9 536.99.1501.9

Pris 3.375,3.375,--


THERMEX  YELLOW LINE

THERMEX PRO LINK PREMIUM Løsningen til moderne boliger med ventilator med eksternt avtrekk. Ofte har ventilasjonssystemet i moderne boliger begrenset mulighet til å kjøre ubalansert drift, dermed kan anlegget ikke tilføre tilstrekkelig luft ved bruk av ventilatoren. THERMEX har derfor videreutviklet Pro Link Basic til også å inneholde et motorstyrt spjeld som kan tilkobles til luft på siden av ventilasjonsanlegget. Når ventilasjonsanlegget ikke kan forsyne tilstrekkelig med luft åpnes spjeldet automatisk, og sørger for at luftskiftet i boligen er i balanse.

THERMEX PRO LINK PREMIUM Modell THERMEX Pro Link Premium I THERMEX Pro Link Premium II

Farge Svart Svart

Mål i mm 125x100 125x100

Varenr. 536.99.1504.9 536.99.1505.9

Pris 7.450,7.450,-

THERMEX PRO LINK PLASMEX Løsningen til moderne boliger hvor det ikke er mulig å installere ventilator med utendørs avtrekk. I boliger hvor det er nødvendig å resirkulere luften fra ventilatoren oppleves det ofte at luften ikke kan renses tilstrekkelig for partikler, og at det tar lang tid før luft fra matlaging er fjernet. THERMEX har derfor videreutviklet Pro Link Basic. Sammen med THERMEX Plasmex®-filter sørger det både for at over 96 % av partiklene fjernes, og at ventilasjonsanlegget forseres under matlagingen for å fjerne fuktigheten fra luften så raskt som mulig.

THERMEX PRO LINK PLASMEX Modell THERMEX Pro Link Plasmex I THERMEX Pro Link Plasmex II

Farge Svart Svart

Mål i mm 125x100 125x100

Varenr. 536.99.1502.9 536.99.1503.9

Pris 9.625,9.625,-

13


14 THERMEX  YELLOW LINE

BALANSERT-LINK® MODUL

Nye hus er tette

PATENTSØKT

SLIK FÅR DU BÅDE BALANSERT VENTILASJON OG LAVERE STRØMREGNING I hus med et eget varmegjenvinningsanlegg, kan du nå koble til THERMEX-kjøkkenvifter slik at den oppvarmede luften fra matlagingen går gjennom varmegjenvinningsanlegget før det blåses ut i det fri og dermed bidrar til å varme opp luften utenfra før den blåses inn i huset. Systemet består av et motorspjeld som åpner i enten 15, 30, 45 eller 60 minutter avhengig av hvilket av kjøkkenviftens fire hastighetstrinn som er valgt. Samtidig sendes et signal til varmegjenvinningsanlegget, slik at avtrekksstyrken maksimeres. Spjeldet kan åpnes og lukkes helt eller delvis avhengig av forhåndsinnstillingen.

"Patentsøkt"

BALANSERT-LINK® MODUL

For oppkobling henvises det til anvisningen fra den enkelte tilbyderen av varmegjenvinningsanlegget.

*Skjuler til modul er nødvendig i de tilfelle hvor kanalen til kjøkkenventilatoren ikke er bred og dyp nok til å romme spjeld og elektronikkboks. Det gjør at du får en elegant installasjon. Fås som vegghengt eller fritthengende.

THERMEX BALANSERT-LINK® MODUL

SKJULER TIL MODUL Type Skjuler til modul

Varenr.

Pris

Skjuler til modul, vegg, hvit

536.99.1411.9

1.500,-

Skjuler til modul, vegg, svart Skjuler til modul, vegg, rustfri

536.99.1412.9 536.99.1418.9

1.500,1.500,-

Skjuler til modul, fritthengende, hvit 536.99.1421.9 Skjuler til modul, fritthengende, svart 536.99.1422.9

1.500,1.500,-

Skjuler til modul, fritthengende, rustfri 536.99.1428.9

1.500,-

Model THERMEX Balansert Link® Modul - Ø125 THERMEX Balansert Link® Modul - Ø160

Varenr. Pris 536.99.1401.9 4.800,536.99.1403.9 4.800,-


THERMEX  YELLOW LINE

FELLES VENTILASJONSANLEGG-LINK® MODUL

PATENTSØKT

15

Nye hus er tette

THERMEX VENTILASJON MED FELLES AVTREKK TIL BOLIGEN HAR FLERE FORDELER... Bor du i leilighet med felles ventilasjonsanlegg, hvor flere leiligheter er knyttet til samme større ventilasjonsanlegg, kan du også velge bland våre mange fine kjøkkenventilatorer. Du bestiller den kjøkkenventilatoren du vil ha uten motor og legger til THERMEX BALANSERT-LINK® MODUL. Kjøkkenviften leveres uten motor, og kobles inn i boligens ventilasjonsanlegg, og det er ventilasjonsanleggets motor som benyttes til avtrekket i kjøkkenviften. Systemet består av et motorisert spjeld, som kan stilles til å være helt lukket, eller innjusteres med en grunnventilasjon, og aktiveres for forsert drift eller fullt avtrekk i henhold til de foreskrevne spesifikasjoner for ventilasjonsanleggets drift.

"Patentsøkt"

FELLES VENTILASJONSANLEGG-LINK® MODUL

Systemets styring inneholder dels en styring av kjøkkenviften, således at spjeldet ved aktivering fra kjøkkenviften åpner i en angitt tidsperiode for så å lukkes automatisk. Systemet leveres med en Switch, slik at det kan gis signal til ventilasjons-anlegget ved aktivering av kjøkkenviften.

THERMEX FELLES VENTILASJONSANLEGG-LINK® MODUL

*Skjuler til modul er nødvendig i de tilfelle hvor kanalen til kjøkkenventilatoren ikke er bred og dyp nok til å romme spjeld og elektronikkboks. Det gjør at du får en elegant installasjon. Fås som vegghengt eller fritthengende.

Model Balansert Link® Modul - Ø125 mm Varenr. Pris 536.99.1401.9 4.800,-

SKJULER TIL MODUL Type

Varenr.

Skjuler til modul, vegg, hvit

536.99.1411.9

1.500,-

Skjuler til modul, vegg, svart

536.99.1412.9

1.500,-

Skjuler til modul, vegg, rustfri

536.99.1418.9

1.500,-

Skjuler til modul, fritthengende, hvit

536.99.1421.9

1.500,-

Skjuler til modul, fritthengende, svart 536.99.1422.9

1.500,-

Skjuler til modul, fritthengende, rustfri 536.99.1428.9

1.500,-

Pris

Model Balansert Link® Modul - Ø160 mm Varenr. Pris 536.99.1403.9 4.800,-

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 126


16 THERMEX  YELLOW LINE

SENTRAL VILLA-LINK®

Kjøkkenventilator til eneboliger med sentral avtrekksvifte - med trådløs bryter til forsering når man er i bad, tørker tøy el.l. - s tyes ellers direkte fra kjøkkenventilatoren uten behov for egen bryter - lav grunnventilasjon 24/7

Med THERMEX ventilatorer for sentralventilasjonstyres den eksterne motoren som normalt fra kjøkkenventilatoren. Ved bruk av våtrom, dusj eller bad styres ventilasjonsviften trådløst via separat bryter som enkelt monteres på valgfritt sted.

!

Systemet kan leveres til alle THERMEX modeller


THERMEX  YELLOW LINE

SENTRAL VILLA-LINK® PATENTSØKT

17

Nye hus er tette

THERMEX SYSTEM FOR SENTRALVENTILASJON TILBYR FØLGENDE FORDELER: Stort utvalg av ventilatorer i moderne design. Fungerer sammen med nesten alle avtrekksvifter fra alle leverandører. Styres direkte fra kjøkkenhette uten behov for separat bryter. Trådløs bryter til forsering når man er i bad el. l. Timerfunksjon, 30 minutter, alternativt 60 minutter ved våtromsforsering Mulighet for å ha trådløs bryter i flere rom. THERMEX sentralventilasjon brukes når man har én viftemotor som i tillegg til kjøkkenhetten også lufter ut fra andre rom i huset (f.eks. bad og vaskerom).

Patentsøkt

SENTRAL VILLA-LINK®

Valgfri plassering av elektronikk og spjeld (tilbehør kan behøves ved montering utenfor kjøkkenet).

Spjeld

Kretskort

!

Består av et motorisert spjeld og et kretskort som gjør at man kan styre den eksterne motors hastighet via kjøkkenhetten.

THERMEX SENTRAL VILLA-LINK® Model Sentral Villa-Link® Modul II

Varenr. Pris 536.99.1040.9 4.800,-

Trådløs bryter til bad eller andre våtrom. SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 134


Plasmex®

Kjemiske reaksjoner

RP

EN

FOR EN

FOR E

IL

LA N E T

OMI ON

Fettfilter

P

A

HVA ER

ENM

RE BED ØK

SP

KK

RØ NG N

NERE

KJ Ø

Fremtidens resirkulasjonsfilter til kjøkkenvifter Skal ikke byttes ut og trenger ikke vedlikehold. Forventet levetid på opptil 10 år.

ET REN

E ER

PLASMEX®-FILTER

FOR

18 THERMEX  YELLOW LINE

Å VA R M

Aktivkull

Luktpartikler

ET PLASMEX®-FILTER?

Luktmolekyler, sporer, bakterier, virus, kimbakterier osv.

Når du ikke har avtrekk til det fri eller bare ønsker å spare på varmeregningen, kan du nå installere et THERMEX Plasmex®filter i viften din.

Elektriske ladninger spalter molekylene

Når luften passerer gjennom et Plasmex®-filter , påvirkes luftpartiklene med elektronisk ladning, slik at de lettere fanges opp av Plasmex®-filterets resirkulasjonsfilterdel. Luften som føres tilbake til kjøkkenet er dermed 96,5 % renset for matos. Dette gjør Plasmex®-filter dobbelt så effektiv som et vanlig kullfilter. Levetiden for Plasmex®-filter forventes å være opptil 10 år. Det er ca. 20 ganger lenger enn et vanlig kullfilter.

SLIK FUNGERER

Prinsippdiagram for et Plasmex®-filter

*Luftrensning *Forventet levetid for filteret

Plasmex®-filter

Vanlig kullfilter

op til 96,5 %

ca. 50 %

op til 10 år

ca. 1/2 år

* Basert på normal bruk av kjøkkenvifter i private husholdninger ca. 1 time pr. dag. * Årlig besparelse fra varmetap sammenlignet med et vanlig avtrekk er ca. 500 kW à 2 kr. = Opptil DKK 1000,- spart pr. år. * Årlig besparelse i forhold til et vanlig kullfilter ved bytte av kullfilter to ganger i året à 500 kr. = Opptil DKK 1000,- spart pr. år.

Settes i stikkontakten

ET PLASMEX®-FILTER

Elektroder lader partikler i luften

Ren luft returneres til kjøkkenet

Når luften trykker på kontakten aktiveres elektrodene

Opptil 96,5 % av luktpartiklene fanges opp av Plasmex®-filter et

Utsugningsluften fra viften


THERMEX  YELLOW LINE

SLIK INSTALLERESET PLASMEX®-FILTER THERMEX Plasmex®-filter kan brukes både til en ny vifte og ettermonteres i en eksisterende vifte.

Enkel installasjon med Plasmex®-filter Renser luften 96,5 %

Til innbygging i viftens kanal. Veggmontert og fritthengende. Min. dimensjon kanal: 250x250 mm

Til vegghengt vifte med Plasmex-skjulerboks.

Varmegenvinning uten lukt

Til innbygging i sokkel.

Til fritthengende vifte med Plasmex-skjulerboks.

Til innbygging i skap med innebygget vifte.

Til innbygging i forsenket tak.

PLASMEX®-FILTER I - RUND

PLASMEX®-FILTER II - FLAT

Strømforbruk ved drift på kun 10 W (0,5 W standby)

Strømforbruk ved drift på kun 10 W (0,5 W standby) 280

mm

540 m

m

120 mm 92 mm 90 mm

m

210 mm

RENERE KJØKKENMILJØ

GRØNNERE PLANET

22 0m

PLASMEX®-FILTRE OG SKJULERE Tekst Farge Varenr. Pris THERMEX Plasmex®-filter I - Rund 535.10.1000.9 6.250,THERMEX Plasmex®-filter II - Flat 535.10.1001.9 23.775,Plasmex®-filter skjuler I, vegg/fritthengende Hvit 536.99.1511.9 2.600,Plasmex®-filter skjuler I, vegg/fritthengende Svart 536.99.1512.9 2.600,Plasmex®-filter skjuler I, vegg/fritthengende Rustfri 536.99.1518.9 2.600,Plasmex®-filter skjuler I, Mini Vertical Hvit 536.99.1611.9 1.700,Plasmex®-filter skjuler I, Mini Vertical Svart 536.99.1612.9 1.700,Plasmex®-filter skjuler I, Mini Vertical Rustfri 536.99.1618.9 1.700,Plasmex®-filter skjuler I, innebygd i skap Hvit 536.99.1711.9 1.700,-

Skissetegninger & mål se side 78

BEDRE ØKONOMI

19


unike

20 THERMEX  YELLOW LINE

- mer om THERMEX kjøkkenvifter

”Du kan få din nye THERMEX kjøkkenhette nøyaktig, som du vil. Finner du ikke den løsningen du søker blant våre nesten 100 forskjellige modeller, ja så bygger vi den ganske enkelt til deg. Og kun til deg..!”

muligheter på alle nivåer - design, farger, størrelser, materialer, heve/senke funksjoner, automatikk, betjeningsfunksjoner... ”you name it”. Vil du mere enn dét, så er du velkommen til at slippe fantasien løs og få dine egne ideer forvandlet til en spesialhette i THERMEX kvalitet.

Der finnes kun én som deg i hele verden. En sånn kjøkkenvifte kan du få i THERMEX kvalitet. Alle kjøkkener er personlige og unike. Derfor bør de også kunne få hver sin unike løsning, når det gjelder et effektivt avtrekk, funksjon og design. Hos THERMEX får du nesten 100 forskjellige modeller å velge i mellom. Dekker alle stilarter og behov som ivaretar, brukervennlig funksjonalitet, flotte overflater og gjennomtenkte detaljer. Alle med et ”hav” av personlige

Du står for tegningen - THERMEX bygger din personlige kjøkkenhette Når du starter å utforme din egen kjøkkenhette, er det viktig at du tar utgangspunkt i en av de eksisterende innnsatsene som er energi klassifisert. THERMEX har mange forskjellige innsatser som du kan designe din kjøkkenhette omkring. Se det for deg. Visualiser dine ideer i en skisse, spesifiser mål, materialevalg, farger og kjøkkenplassering... og ta så hele beskrivelsen med inn til din THERMEX forhandler som står klar til å bidra med tips, ideer og gode råd. Besøk også www.thermex.no som byr på ytterligere inspirasjon til luftforandring i ditt kjøkken.

Når vi sier stål, så mener vi virkelig stål - og sånn er det hele veien igjennom Hos THERMEX bestreber vi oss daglig på å skape en original kvalitet, fra innerst til ytterst og flott formgivet i robuste materialer. Det er grunnleggende ved en original kvalitet, ingen kompromisser hva gjelder valg av råvarer eller overflatefinish, som THERMEX er kjent for. Det har vi det best med - og sånn tror vi også du har det i din omhyggelige streben etter den unike kjøkkenviften, det skal tilføres karakter og gode avtrekksforhold i ditt kjøkken i mange år fremover.


design

THERMEX  YELLOW LINE

21

Mange utforminger - mange muligheter...

Ingen kjøkkenhette er for stor eller for liten til at vi ikke kan klare det. THERMEX bygger faktiksk ditt design i størrelser helt opp til 2600 mm i bredden og 1100 mm i dybden i et og samme stykke stål uten skjøter. Men spør allikevel hvis du ønsker noe som er enda større enn det - så finner vi kanskje en løsning allikevel, eventuelt med noen mindre tilpassninger. Når du starter å utforme din egen kjøkkenhette, er det viktig at du tar utgangspunkt i en av de eksisterende innnsatsene som er energi klassifisert. THERMEX har mange forskjellige innsatser i forskjellige størrelser og med ulike spesifikasjoner, og de kan også leveres med intern og ekstern motor. Det er disse innsatsene du kan designe din egen kjøkkenhette omkring. Du finner ulike innsatser i denne Yellow Line katalogen. Vår salgsavdeling bistår deg også gjerne i valg av innsats.

TFM 160-180-190 S. 38

TFM 460-480

Se s. 39

TFM 860-880 Se s. 40

TFH 360-380

Se s. 41

Har du spesielle behov? Kanskje har du noen helt spesielle behov. Kanskje vil du ha noe som ingen andre har. Kanskje har du bare lyst til at “tenke helt ut av boksen” og glemme alt om tradisjoner. Uansett hva, så kan du få skreddersydd din originale og personlige THERMEX kjøkkenhette.

Hvilken farge? Hos THERMEX kan du få det nesten som du vil - her kan du velge akkurat den overflaten du ønsker. Fra Rustfritt stål - børstet eller blankpolert - til flotte lakkeringer i mere enn 200 forskellige farger. Ønsker du fargematch med dine kjøkkenfronter, ja så kan vi klare dette også. Vi må da ha en fargeprøve med den aktuelle fargekode.

TFMH 360-380

Se s. 41


22 THERMEX  YELLOW LINE

SKAPINTEGRERTE MODELLER De skapintegrerte løsningene kombinerer eleganse og best mulig utnyttelse av skapplassen. Med denne løsningen kan man fremdeles anvende en del av skaps-volumet til oppbevaring.


THERMEX  YELLOW LINE

23

Slim Hide

PRODUKTER

SUPER SILENT SUPER SILENT PLUS SUPER SILENT GT AIRGRIP SUPER SILENT UTTREKK SLIM S4 PLUS

GEMINI II SLIM HIDE YORK III TURBO K702 II MANCHESTER SMART MANCHESTER

INTEGRO TFM 160 - 180 - 190 TFM 460 - 480 TFM 860 - 880 TF(M)H INNSATS


SKAPINTEGRERT MODELL » SUPER SILENT

24 THERMEX  YELLOW LINE

SUPER SILENT D

SUPER SILENT - SKAPINTEGRERT MODELL Mål 600 mm 600 mm

Farge Hvit Rustfri/svart

Motor Med motor Med motor

Varenr. 520.19.1001.2 520.19.1008.2

Pris 5.195,5.895,-

ENERGIKLASSE

Pris fra kr.5.195,SPESIELLE EGENSKAPER

Easy Clean Lavt lydnivå Mulighet for tilpassning til balansert ventilasjonsanlegg, ved bruk av Trigger Modul - se side 11 

LED-LYS

SOFT TOUCH

TILBEHØR (se s. 110)PRODUKTSPESIFIKASJONER

Beskrivelse Kullfilter (2 stk.) Avtrekkskonverter Avtrekkssett Ø160 mm

Varenr. Pris 535.19.3000.9 395,-/stk. 535.21.1420.9 345,830.51.2162.9 575,-

ETTERSUG

METALLFILTER

MODELL: Skapintegrert MATERIALE: Rustfritt stål eller Hvitlakkert MÅL: 600 mm HASTIGHETER: 3 hastigheter FILTER: Alufilter LYS: 2x1,5 W LED (3000 K) TEKNISKE DATA

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 122 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 121 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 444 m³/t LYDNIVÅ: 49-67 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: D Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydefekt er målt i henhold til: EN 60704

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon


SUPER SILENT PLUS D

SUPER SILENT PLUS - SKAPINTEGRERT MODELL

ENERGIKLASSE

Mål 600 mm

Farge Hvit

Motor Med motor

Varenr. 520.43.1001.2

Pris 5.595,-

Pris kr. 5.595,SPESIELLE EGENSKAPER

Easy Clean Energivennlig LED belysning Lavt lydnivå Dekorative filtre Mulighet for tilpassning til balansert ventilasjonsanlegg, ved bruk av Trigger Modul - se side 11 

LED-LYS

LYSDEMPER

TILBEHØR (se s. 110) Beskrivelse Kullfilter (2 stk.) Avtrekkssett Ø160 mm

Varenr. 535.43.9010.9 830.51.2162.9

Pris 1.015,-/stk. 575,-

SOFT TOUCH

ETTERSUG

METALLFILTER

PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: Skapintegrert MATERIALE: Hvitlakkert MÅL: 600 mm HASTIGHETER: 3 + BOOST FILTER: Dekorative filtre LYS: 2x2,5 W LED TEKNISKE DATA

FILTERENS

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 122 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 162 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 335 m³/t LUFTMENGDE V/BOOST: 400 m³ (67dB(A)) LYDNIVÅ: 48-63 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: D Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydefekt er målt i henhold til: EN 60704

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon

25

SKAPINTEGRERT MODELL » SUPER SILENT PLUS

THERMEX  YELLOW LINE


SKAPINTEGRERT MODELL » SUPER SILENT GT

26 THERMEX  YELLOW LINE

TER ULIGHE ALLE M E 8-17 - SE SID

MED DC-MO TOR Ekstre stillegåe mt nde

SUPER SILENT GT A

SUPER SILENT GT - SKAPINTEGRERT MODELL Mål 600 mm 600 mm 600 mm 600 mm

Farge Hvit Hvit Rustfri/Svart Rustfri/Svart

Motor Uten motor Med motor Uten motor Med motor

Varenr. 520.19.1101.0 520.19.1101.2 520.19.1108.0 520.19.1108.2

Pris 3.995,5.995,4.795,6.795,-

ENERGIKLASSE

LED-LYS

ETTERSUG

METALLFILTER

TILBEHØR (se s. 110) Varenr. 535.19.3600.9 830.51.2162.9

Pris fra kr. 3.995,SPESIELLE EGENSKAPER Dobbelt Metallfilter Glass touch panel Motor med dobbelt turbinehjul Mulighet for styring av kokeplate ved anvendelse av Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.no Innebygget switch (Trigger) 

GLASS TOUCH

Beskrivelse Kullfilter (2 stk.) Avtrekkssett Ø160 mm

A

Energi klasse

Pris 195,-/stk. 575,-PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: Skapintegrert MATERIALE: Rustfritt stål eller Hvitlakkert MÅL: 600 mm HASTIGHETER: 3 hastigheter FILTER: Dekorative filtre LYS: 2x1,5 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 180 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 550 m³/t LYDNIVÅ: 39-57 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 122 OG FREMOVER

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydefekt er målt i henhold til: EN 60704

For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Pro Link Modul I

Top Link® Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon


27

TER ULIGHE ALLE M E 8-17 - SE SID

MED DC-MO TOR Ek Ekst stre rem mtt st still illeg egåe åend ndee

SUPER SILENT UTTREKK A

SUPER SILENT UTTREKK - SKAPINTEGRERT MODELL Mål 500 mm 500 mm 600 mm 600 mm

Farge Hvit Hvit Hvit Hvit

Motor Uten motor Med motor Uten motor Med motor

Varenr. 520.19.1251.0 520.19.1251.2 520.19.1261.0 520.19.1261.2

Pris 3.495,5.495,3.495,5.495,-

ENERGIKLASSE

A

En Ener ergi gi-kl klas asse se

Pris fra kr. 3.495,SPESIELLE EGENSKAPER Easy Clean Energivennlig LED- belysning Lavt lydnivå Mulighet for balansert luftskifte via Trigger Modul - se side 11 Innebygget switch (Trigger) 

LED-LYS

SOFT TOUCHPRODUKTSPESIFIKASJONER ETTERSUG

METALLFILTER

TILBEHØR (se s. 110) Beskrivelse Kullfilter 500 mm (sett) Kullfilter 600 mm (sett) Avtrekkssett, Ø160 mm

Varenr. 535.19.3750.9 535.19.3760.9 830.51.2162.9

Pris 575,695,575,-

MODELL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

Skapintegrert Hvitlakkert/rustfritt stål 500 og 600 mm 3 hastigheter Alufilter 2x2,5 W LED

TEKNISKE DATA MOTOR: Med motor: STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 174 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 525 m³/t LYDNIVÅ: 38-62 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydefekt er målt i henhold til: EN 60704

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 122 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Pro Link Modul I

Top Link® Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon

SKAPINTEGRERT MODELL » SUPER SILENT UTTREKK

THERMEX  YELLOW LINE


SKAPINTEGRERT MODELL » AIRGRIP

28 THERMEX  YELLOW LINE

NYHET 2019 Forventet levering i løpet av 2019

AIRGRIP AIRGRIP Mål 600 mm

PAT. PENDING

A

- SKAPINTEGRERT MODELL

Farge Rustfri/Svart

Motor Med motor

Varenr. 520.19.3062.2

ENERGIKLASSE

Pris 6.495,-

Pris kr. 6.495,SPESIELLE EGENSKAPER 

LED-LYS

GLASS TOUCH

METALLFILTER

Et futuristisk design Kan monteres under standardskap, slik at skapene flukter i underkant

PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: FARGE: MÅL: FILTER: LYS:

Skapintegrert Rustfritt og svart glass 600 mm Alufilter 1 LED

TEKNISKE DATA Se www.thermex.no

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 122 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Plasmex®-filter

Resirkulasjon


29

SLIM S4 PLUS A

SLIM S4 PLUS - SKAPINTEGRERT MODELL Mål 600 mm 900 mm

Farge Rustfri/Hvit Rustfri/Hvit

Motor Med motor Med motor

Varenr. 520.42.3368.2 520.42.3398.2

Pris 5.795,6.495,-

ENERGIKLASSE

PERIODISK UTSUGNING

TILBEHØR

Varenr. 535.42.9000.9 830.51.2162.9

Pris 375,-/stk. 575,-

SPESIELLE EGENSKAPER Uttrekksmodell Dobbelt filter Filterrensindikator Periodisk romventilasjon Mulighet for tilpassning til balansert ventilasjonsanlegg, ved bruk av Trigger Modul - se side 11 

LED-LYS

SOFT TOUCH

(se s. 110)VER PÁGINA Beskrivelse KF56 kullfilter (2 stk.) Avtrekkssett Ø160 mm

Pris fra kr. 5.795,-

ETTERSUG

METALFILTER METALLFILTERPRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: Skapintegrert MATERIALE: Hvit med rustfri front MÅL: 600 og 900 mm HASTIGHETER: 3 hastigheter + BOOST FILTER: Dekorativt stålfilter LYS: 2x1,2 W LED

TEKNISKE DATA FILTERENS

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 122 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 302 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 587 m³/t LUFTMENGDE V/BOOST: 700 m³/t (68 dB(A)) LYDNIVÅ: 49-63 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydefekt er målt i henhold til: EN 60704

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon

SKAPINTEGRERT MODELL » SLIM S4 PLUS

THERMEX  YELLOW LINE


SKAPINTEGRERT MODELL » GEMINI II

30 THERMEX  YELLOW LINE

GEMINI II E

GEMINI II - SKAPINTEGRERT MODELL

ENERGIKLASSE

Mål 600 mm

Farge Hvit

Motor Lux

Varenr. 520.25.4332.2

Pris 6.395,-

Pris kr. 6.395,SPESIELLE EGENSKAPER Enkel å montere Brukervennlig Mulighet for rustfri front Finnes i en modell som leveres til fellesanlegg, se side 90 Mulighet for balansert luftskifte via Trigger Modul - se side 11 

LED-LYS

TRYKKNAPP

TILBEHØR (se s. 110) Beskrivelse Kullfilter (sett) 535.20.4100.9 Rustfritt stål front Avtrekkssett Ø125 mm

Varenr. 805,536.25.5028.9 830.51.2127.9

Pris 795,575,-

METALFILTER METALLFILTER

PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: Skapintegrert MATERIALE: Hvit MÅL: 600 mm HASTIGHETER: 3 hastigheter FILTER: 2 alufilter LYS: 2x3 W LED

TEKNISKE DATA STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 145 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 336 m³/t LYDNIVÅ: 47-65 dB(A) KANAL: Ø125 mm ENERGIKLASSE: E SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 122 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydefekt er målt i henhold til: EN 60704

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon


SLIM HIDE

LUKKET OG HELE KJØKKENVIFTEN ER SKJULT

C

SLIM HIDE - SKAPINTEGRERT MODELL Mål 600 mm 900 mm

Farge Grå Grå

Motor Med motor Med motor

Varenr. 520.43.2061.2 520.43.2091.2

Pris 4.695,5.495,-

Pris fra kr. 4.695,SPESIELLE EGENSKAPER

ENERGIKLASSE

Pull Down uttrekk Når lukket er kun skapets front synlig Mulighet for balansert luftskifte via Trigger Modul - se side 11 

LED-LYS

PRODUKTSPESIFIKASJONER

TRYKKNAPP

METALFILTER METALLFILTER

TILBEHØR (se s. 110) Beskrivelse Kullfilter Slim Hide 600 mm Kullfilter Slim Hide 900 mm 535.43.9090.9 Avtrekkssett Ø125 mm

Varenr. 535.43.9060.9 545,830.51.2127.9

Pris 395,-

MODELL: Skapintegrert MATERIALE: Grå MÅL: 600 og 900 mm HASTIGHETER: 3 hastigheter FILTER: Alufilter LYS: 2x4 W LED

TEKNISKE DATA

575,-

STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 165 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 265 m³/t LYDNIVÅ: 56-67 dB(A) KANAL: Ø125 mm ENERGIKLASSE: C SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 122 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydefekt er målt i henhold til: EN 60704

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon

31

SKAPINTEGRERT MODELL » SLIM HIDE

THERMEX  YELLOW LINE


SKAPINTEGRERT MODELL » YORK III

32 THERMEX  YELLOW LINE

NY

Monter TT ing for eks sbeslag tra monte lett ring

MONTERINGSBESLAG

YORK III

D

YORK III (HVIT FRONT) - SKAPINTEGRERT MODEL Mål 500 mm 500 mm 600 mm 600 mm

Farge Hvit Hvit Hvit Hvit

Motor Standard Lux Standard Lux

Varenr. 520.42.3601.2 520.42.3611.2 520.42.3401.2 520.42.3411.2

Pris 1.945,2.495,1.945,2.495,-

YORK III (GRÅ MED RUSTFRI FRONT) SKAPINTEGRERT MODEL Mål 500 mm 500 mm 600 mm 600 mm

Farge Grå/RF Grå/RF Grå/RF Grå/RF

Motor Standard Lux Standard Lux

Varenr. 520.42.3608.2 520.42.3618.2 520.42.3408.2 520.42.3418.2

Kjøkkenvifte for innbygging med dobbelt filter uttrekk Hvitlakkert eller grå med rustfri front Mulighet for balansert luftskifte via Trigger Modul - se side 11 

LED-LYS

PRODUKTSPESIFIKASJONER Pris 1.945,2.595,2.095,2.595,-

MODELL: Skapintegrert MATERIALE: Hvitlakkert med hvit front Grålakkert med rustfri front MÅL: 500 og 600 mm HASTIGHETER: 3 hastigheter FILTER: Alufilter LYS: 2x2,8 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA

Beskrivelse KF59 kullfilter (sett) Avtrekkssett Ø125 mm

Varenr. 535.42.9100.9 830.51.2127.9

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 122 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

Motor montert i kjøkkenvifte

SPESIELLE EGENSKAPER

METALFILTER METALLFILTER

TILBEHØR (se s. 110)

INTERN MOTOR:

ENERGIKLASSE

Pris fra kr. 1.945,-

Pris 335,575,-

Standard: Lux: STRØM: 230 V 230 V LUFTMENGDE MIN.: 149 m³/t 242 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 273 m³/t 390 m³/t LYDNIVÅ: 47-61 dB(A) 47-66 dB(A) KANAL: Ø125 mm Ø125 mm ENERGIKLASSE: D E Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydefekt er målt i henhold til: EN 60704

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon


TURBO K702 II

D

TURBO K702 II - SKAPINTEGRERT MODELL Mål 600 mm

Farge Hvit

Motor Med motor

Varenr. 520.42.5030.2

Pris 3.145,-

ENERGIKLASSE

METALFILTER METALLFILTER

Pris kr. 3.145,SPESIELLE EGENSKAPER Leveres med Innebygd motor Mulighet for balansert luftskifte via Trigger Modul - se side 11 PRODUKTSPESIFIKASJONER

TILBEHØR (se s. 110) Beskrivelse KF56 kullfilter Avtrekkssett, Ø125 mm

Varenr. 535.42.9000.9 830.51.2127.9

Pris 375,575,-

MODELL: Skapintegrert MATERIALE: Hvitlakkert MÅL: 600 mm HASTIGHETER: 3 hastigheter FILTER: Metallfilter LYS: 2x2,8 W LED

TEKNISKE DATA STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 131 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 231m³/t LYDNIVÅ: 49-62 dB(A) KANAL: Ø125 mm ENERGIKLASSE: D Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydefekt er målt i henhold til: EN 60704

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 122 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon

33

SKAPINTEGRERT MODELL » TURBO K702 II

THERMEX  YELLOW LINE


SKAPINTEGRERT MODELL » MANCHESTER SMART

34 THERMEX  YELLOW LINE

MANCHESTER SMART MANCHESTER SMART - SKAPINTEGRERT MODELL Mål 600 mm

Farge Hvit

Motor Med motor

Varenr. 520.23.2061.2

D ENERGIKLASSE

Pris 2.745,LED-LYS

Pris kr. 2.745,SPESIELLE EGENSKAPER Moderne design Dreiebryter til betjeningen LED belysning Mulighet for balansert luftskifte via Trigger Modul - se side 11

METALFILTER METALLFILTER

PRODUKTSPESIFIKASJONER

TILBEHØR (se s. 110) Beskrivelse Kullfilter Avtrekkssett, Ø125 mm

Varenr. Pris 535.23.0585.9 405,830.51.2127.9 575,-

MODELL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

Skapintegrert Hvitlakkert 600 mm 3 hastigheter 2 stk. alufiltre 2x3 W LED

TEKNISKE DATA Strøm: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 135 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 183 m³/t LYDNIVÅ: 56-65 dB(A) KANAL: Ø125 mm ENERGIKLASSE: D SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 122 OG FREMOVER

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydefekt er målt i henhold til: EN 60704

For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon


35

MANCHESTER C

MANCHESTER - SKAPINTEGRERT MODELL Mål 500 mm 500 mm 600 mm 600 mm 700 mm

Farge Hvit Hvit Hvit Hvit Hvit

Motor Standard Lux Standard Lux Standard

Varenr. 520.42.5001.2 520.42.5002.2 520.42.5011.2 520.42.5012.2 520.42.5021.2

Pris 1.695,2.045,1.695,2.045,2.145,-

Beskrivelse KF56 kullfilter til Manchester Avtrekkssett, Ø125 mm

Varenr. 535.42.9000.9 830.51.2127.9

Pris 375,575,-

SPESIELLE EGENSKAPER

ENERGIKLASSE

Hvitlakkert stål Mulighet for balansert luftskifte via Trigger Modul - se side 11

LED-LYS

PRODUKTSPESIFIKASJONER METALFILTER METALLFILTER

TILBEHØR (se s. 110)

Pris fra kr. 1.695,-

MODELL: Skapintegrert MATERIALE: Hvitlakkert MÅL: 500, 600 og 700 mm HASTIGHETER: 3 hastigheter FILTER: Metallfilter LYS: 1x28 W LED

TEKNISKE DATA

Standard: Lux: STRØM: 230 V 230 V LUFTMENGDE MIN.: 131 m³/t 163 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 231 m³/t 335 m³/t LYDNIVÅ: 49-62 dB(A) 53-69 dB(A) KANAL: Ø125 mm Ø125 mm ENERGIKLASSE: D C Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydefekt er målt i henhold til: EN 60704

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 122 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon

SKAPINTEGRERT MODELL » MANCHESTER

THERMEX  YELLOW LINE


SKAPINTEGRERT MODELL » INTEGRO

36 THERMEX  YELLOW LINE

INTEGRO

RETT I SKAPET... Modell INTEGRO er en skapintegrert ventilator som monteres slik at den erstatter bunnen i skapet, og er tilnærmet hel skjult, når den vendbare glassfronten og betjeningsknappen ikke er i bruk. INTEGRO har et lavt støynivå og energivennlig LED lys.


A

Pris fra kr. 8.995,SPESIELLE EGENSKAPER

ENERGIKLASSE

Energivennlig LED belysning Lavt lydnivå Med dreieknapp som kan skjules Justerbar glassfront Monteres i stedet for skapets bunnplate Mulighet for tilpassning til balansert ventilasjonsanlegg, ved bruk av Trigger Modul - se side 11 Se video på www.thermex.no

LED-LYS

ETTERSUG

METALFILTER METALLFILTER

PRODUKTSPESIFIKASJONER

FALS BESKYTTER SKABET MOT FETT OG FUKT

MODELL: Skapintegrert MATERIALE: Rustfri og glass MÅL: 600, 800 og 900 mm HASTIGHETER: 3 hastigheter FILTER: Alufilter LYS: 2x2,1 LED (3000 K)

TEKNISKE DATA STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 233 m3/t LUFTMENGDE MAX.: 612 m3/t LYDNIVÅ: 48-66 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydefekt er målt i henhold til: EN 60704

ENKEL MONTERING VHA. FIRE SKRUER

GLASVISIR KAN VIPPES UT/INN

SKAPBUND FJERNES

INTEGRO - SKAPSINTEGRERET MODELL Mål 600 mm 800 mm 900 mm

Farge Rustfri Rustfri Rustfri

Motor Med motor Med motor Med motor

Varenr. 513.05.2168.2 513.05.2188.2 513.05.2198.2

Pris 8.995,9.695,9.695,-

MED MOTOR MONTERET

TILBEHØR (se s. 110) Beskrivelse Kullfilter (sett) Fast avtrekksrør (i skap), hvit Kanalinndekkning (over skap), rustfri Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. mtr. Spennbånd pr. stk. Avtrekkssett, Ø160 mm

Varenr. 535.05.6200.9 537.42.5318.9 537.42.5308.9 800.70.4162.9 810.16.5160.9 815.16.8206.9 830.51.2162.9

Pris 755,795,2.015195,600,110,575,-

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 122 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon

37

SKAPINTEGRERT MODELL » INTEGRO

THERMEX  YELLOW LINE


SKAPINTEGRERT MODELL » TFM 160 - 180 - 190

38 THERMEX  YELLOW LINE

TFM 160 - 180 - 190 D

TFM - INNSATS

ENERGIKLASSE

Vare TFM 160 TFM 180 TFM 190

Farge Rustfri Rustfri Rustfri

Motor Med motor Med motor Med motor

Varenr. 513.05.2268.2 513.05.2288.2 513.05.2298.2

Pris 5.995,6.695,6.695,-

LED-LYS

SOFT TOUCH

ETTERSUG

TILBEHØR (se s. 110) Beskrivelse Varenr. Kullfilter (sett) 535.05.6200.9 Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter 800.70.4162.9 Flexibel slange, lyd/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. mtr. 810.16.5160.9 Spennbånd pr. stk. 815.16.8206.9 Avtrekkssett, Ø160 mm 830.51.2162.9

Pris 755,195,600,110,575,-

METALFILTER METALLFILTER

Pris fra kr. 5.995,SPESIELLE EGENSKAPER Monteres i overskap Tre forskellige str. Energivennlig LED belysning Mulighet for tilkobling i boliger med balansert ventilasjonsanlegg for modeller med interneller ekstern motor, ved bruk av Trigger Modul - se side 11 PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: Skapintegrert MATERIALE: Rustfri MÅL: 600, 800 og 900 mm HASTIGHETER: 4 hastigheter FILTER: Stålfilter LYS: 1x3,8 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 122 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

STRØM: 230 V LUFTMÆNGDE MIN.: 220 m3/t LUFTMÆNGDE MAX.: 490 m3/t LYDNIVÅ: 40-64 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: D Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydefekt er målt i henhold til: EN 60704

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon


39

NYHET 2019

TFM 460 - 480 A+

TFM 460 - 480 - INNSATS Vare TFM 460 TFM 480

Farge Rustfri Rustfri

Motor Med motor Med motor

Varenr. 513.41.1068.2 513.41.1088.2

Pris 7.195,7.795,-

Pris fra kr. 7.195,-

ENERGIKLASSETILBEHØR (se s. 110) Varenr. 535.41.0400.9 800.70.4162.9 810.16.5160.9 815.16.8206.9 830.51.2162.9

Pris 355,195,600,110,575,-

SOFT TOUCH

KANTSUG

PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

PERIODISK UTSUGNING

ETTERSUG

METALLFILTER

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 122 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

Motor montert i kjøkkenvifte

Skapintegrert Rustfri 518 og 718 mm 3 + BOOST Stålfilter 2x1 W LED

TEKNISKE DATA STRØM: LUFTMENGDE MIN.: LUFTMENGDE MAX.: LUFTMENGDE V/BOOST: LYDNIVÅ: KANAL: ENERGIKLASSE:

FILTERENS

INTERN MOTOR:

Monteres i overskap Kraftig og lydløs motor Kantsug Energivennlig LED belysning Mulighet for tilkobling i boliger med balansert ventilasjonsanlegg for modeller med interneller ekstern motor, ved bruk av Trigger Modul - se side 11 

LED-LYS

Beskrivelse Kullfilter (sett) Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. mtr. Spennbånd pr. stk. Avtrekkssett, Ø160 mm

SPESIELLE EGENSKAPER

230 V 332 m3/t 611 m3/t 740 m³/t (69 dB(A)) 52-57 dB(A) Ø150 mm A+

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydefekt er målt i henhold til: EN 60704

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Pro Link Modul I

Top Link® Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon

INNSATS » TFM 460 - 480

THERMEX  YELLOW LINE


INNSATS » TFM 860-880

40 THERMEX  YELLOW LINE

TFM 860 - 880 A

TFM 860-880 - INNSATS Mål 600 mm 800 mm

Farge Hvit Hvit

Motor Med motor Med motor

Varenr. 513.35.1061.2 513.35.1081.2

Pris 14.095,14.895,-

ENERGIKLASSE

LED-LYS

LYSDEMPER

Pris fra kr. 14.095,SPESIELLE EGENSKAPER Innsats i hvitlakkert med hvit glass Energivennlig LED belysning Kraftig motor Glassplate kan åpnes for optimert avtrekk Mulighet for tilkobling i boliger med balansert ventilasjonsanlegg for modeller med intern eller ekstern motor, ved bruk av Trigger Modul - se side 11

GLASS TOUCH

PRODUKTSPESIFIKASJONER

TILBEHØR (se s. 110) Beskrivelse Kullfilter Avtrekkssett, Ø160 mm

Varenr. 535.35.3000.9 830.51.2162.9

Pris 355,575,-

KANTSUG

ETTERSUG

METALFILTER METALLFILTER

MODELL: Skapintegrert MATERIALE: Hvitlakkert med hvit glass MÅL: 600 og 800 mm HASTIGHETER: 3 + BOOST FILTER: Alufilter LYS: 2x3 W LED (3000 K) TEKNISKE DATA STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 200 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 525 m³/t LUFTMENGDE V/BOOST: 710 m³/t LYDNIVÅ: 40-64 dB(A) LYDNIVÅ V/BOOST: 67 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 122 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydefekt er målt i henhold til: EN 60704

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Top Link® Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon


41

TER ULIGHE ALLE M E 8-17 - SE SID

TF(M)H TFH INNSATS Vare TFH 360 TFH 380

Farge Rustfri Rustfri

Motor Uten motor Uten motor

Varenr. 513.19.5158.3 513.19.5028.3

Pris 11.095,11.095,-

D ENERGIKLASSE

Pris fra kr. 11.095,SPESIELLE EGENSKAPER Rustfritt stål Dekorative filtre Mulighet for å flytte betjeningen Mulighet for styring av kokeplate ved anvendelse av Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.no Innebygget switch (Trigger)

LED-LYS

TFMH INNSATS Vare TF(M)H 360 TF(M)H 380

Farge Rustfri Rustfri

Motor Med motor Med motor

Varenr. 513.19.5158.2 513.19.5028.2

Pris 14.595,14.595,-

LYSDEMPER

SOFT TOUCH

TILBEHØR (se s. 110) Vare Kullfilter TFMH 360 (2 stk.) Kullfilter TFMH 380 (2 stk.) Avtrekkssett, Ø160 mm

Varenr. 535.19.3100.9 535.19.3200.9 830.51.2162.9

Pris 395,-/stk. 435,-/stk. 575,-

PERIODISK UTSUGNING

ETTERSUG

PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: Skapintegrert MATERIALE: Rustfritt stål MÅL: 600 og 800 mm HASTIGHETER: 4 hastigheter FILTER: Dekorative filter LYS: 2x3 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA TFMH INNSATSER METALLFILTER

FILTERENS

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 122 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

MODELL: TFMH 360: STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 109 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 208 m³/t LYDNIVÅ: 52-65 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: D

TFMH 380: 230 V 136 m³/t 264 m³/t 50-62 dB(A) Ø150 mm E

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydefekt er målt i henhold til: EN 60704

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Pro Link Modul I

Top Link® Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon

INNSATS » TF(M)H

THERMEX  YELLOW LINE


42 THERMEX  YELLOW LINE

TAKINTEGRERTE MODELLER De takintegrerte modellene fra THERMEX er helt skjult i taket, og kun sugeflaten er synlig. Denne løsningen sikrer perfekt overblikk over kokeområdet og rommet.

PASSAT - SVART LÅGE UTEN LYS, SOM EKSTRAUTSTYR

Passat

PRODUKTER

PASSAT NEWCASTLE MAXI NEWCASTLE MEDIO


43

TER ULIGHE ALLE M E 8-17 - SE SID

PASSAT

THERMEX PLASMEX®-FILTER II MONTERT I FORSENKET TAK

A

PASSAT - TAKINTEGRERT MODELL Mål Farge Motor 1200 mm Hvit Uten motor 1200 mm Hvit Med motor

Varenr. 423.19.6161.3 423.19.6161.2

Pris 22.695,24.695,-

Beskrivelse Kullfiltersett (2 stk.) Takpodie, hvit, lav (H:155 mm) Takpodie, hvit, høy (H:255 mm) Trådopphengt innbygningsramme, hvit Trådopphengt innbygningsramme, rustfri Svart låge uten lys Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd-/kondensisolert - Ø162 mm - pr. mtr. Spennbånd pr. stk. Avtrekkssett, Ø160 mm

Varenr. 535.19.2000.9 500.00.3030.0 500.00.3040.0 500.19.1001.9 500.19.1008.9 536.19.4059.9 800.70.4162.9 810.16.5160.9 815.16.8206.9 830.51.2162.9

Pris 395,-/stk. 4.025,4.025,2.025,2.025,4.025,195,600,110,575,-

SPESIELLE EGENSKAPER

ENERGIKLASSE

Vendbart motor og avtrekk Energivennlig LED belysning Elegant glassplade Rengøringsvennlig Mulighet for svart glassplate uten lys Mulighet for styring av kokeplate ved anvendelse av Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.no Innebygget switch (Trigger) Se video på www.thermex.no 

LED-LYS

FJERNKONTROLL

TILBEHØR (se s. 110)

Pris fra kr. 22.695,-

KANTSUG

METALFILTER METALLFILTER

PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: Takintegrert MATERIALE: Hvitlakkert med hvit glass MÅL: 1200 mm HASTIGHETER: 4 hastigheter FILTER: Alufilter LYS: 3x3 W LED (2700 K)

TEKNISKE DATA MOTOR: Med motor: STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 234 m3/t LUFTMENGDE MAX.: 636 m3/t LYDNIVÅ: 50-65 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 122 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydefekt er målt i henhold til: EN 60704

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Pro Link Modul I

Top Link® Modul I

Plasmex®-filter

Vendbart avtrekk

Resirkulasjon

TAKINTEGRERT MODELL » PASSAT

THERMEX  YELLOW LINE


TAKINTEGRERTE MODELL » NEWCASTLE MAXI

44 THERMEX  YELLOW LINE

TER ULIGHE ALLE M E 8-17 - SE SID

NEWCASTLE MAXI D

NEWCASTLE MAXI - TAKINTEGRERT MODELL Mål Farge Motor 1200 mm Hvit Uten motor 1200 mm Hvit Med motor 1200 mm Rustfri Uten motor 1200 mm Rustfri Med motor

Varenr. 423.19.2161.0 423.19.2161.2 423.19.2168.0 423.19.2168.2

Pris 13.995,15.995,13.995,15.995,-

ENERGIKLASSE

LED-LYS

FJERNKONTROLL

For ekstern motor, balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheder») se fane

KANTSUG

TILBEHØR (se s. 110) Beskrivelse Varenr. Kullfiltersett (2 stk.) 535.19.2000.9 Takpodie, hvit, høy (H:255 mm) 500.00.3040.0 Trådopphengt innbygningsramme, hvit 500.19.1001.9 Trådopphengt innbygningsramme, rustfri 500.19.1008.9 Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter 800.70.4162.9 Flexibel slange, lyd/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. mtr. 810.16.5160.9 Spennbånd pr. stk. 815.16.8206.9 Avtrekkssett, Ø160 mm 830.51.2162.9

Pris 395,-/stk. 4.025,2.025,2.025,195,600,110,575,-

METALFILTER METALLFILTER

Pris fra kr. 13.995,SPESIELLE EGENSKAPER Energivennlig LED belysning Fjernkontroll Elegant stålplate med runde LED spot Mulighet for styring av kokeplate ved anvendelse av Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.no Innebygget switch (Trigger) Se video på www.thermex.no PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: Takintegrert MATERIALE: Rustfri eller hvitlakkert MÅL: 1200 mm HASTIGHEDER: 4 hastigheder FILTER: Alufilter LYS: 4x1,5 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 241 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 481 m³/t LYDNIVÅ: 49-63 dB(A) KANAL: Horisontalt avkast eller .vertikalt avkast ENERGIKLASSE: D

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 122 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydefekt er målt i henhold til: EN 60704

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Pro Link Modul I

Top Link® Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon


45

TER ULIGHE ALLE M E 8-17 - SE SID

FOTO

NEWCASTLE MEDIO D

NEWCASTLE MEDIO - TAKINTEGRERT MODELL Mål Farge Motor 900 mm Hvit Uten motor 900 mm Hvit Med motor 900 mm Rustfri Uten motor 900 mm Rustfri Med motor

Varenr. 423.19.2151.0 423.19.2151.2 423.19.2158.0 423.19.2158.2

Pris 11.395,13.395,11.395,13.395,-

ENERGIKLASSE

Energivennlig LED belysning Fjernkontroll Elegant stålplate med runde LED spoter Mulighet for styring av kokeplate ved anvendelse av Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.no Innebygget switch (Trigger) Se video på www.thermex.no

LED-LYS

KANTSUG

TILBEHØR (se s. 110) Beskrivelse Varenr. Kullfiltersett (2 stk.) 535.19.3000.9 Takpodie, hvit, lav (H:155 mm) 500.30.3020.0 Trådopphengt innbygningsramme, hvit 500.19.2001.9 Trådopphengt innbygningsramme, rustfri 500.19.2008.9 Newcastle Medio skapbrakett 500.30.3010.2 Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter 800.70.4162.9 Flexibel slange, lyd/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. mtr. 810.16.5160.9 Spennbånd pr. stk. 815.16.8206.9 Avtrekkssett, Ø160 mm 830.51.2162.9

Pris 395,-/stk. 4.025,2.025,2.025,1.195,195,600,110,575,-

METALFILTER METALLFILTER

PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: Takintegrert MATERIALE: Rustfri eller hvitlakkert MÅL: 900 mm HASTIGHEDER: 4 hastigheder FILTER: Alufilter LYS: 4x1,5 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 207 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 452 m³/t LYDNIVÅ: 49-67 dB(A) KANAL: Horisontalt avkast eller vertikalt avkast ENERGIKLASSE: D

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 122 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

Motor montert i kjøkkenvifte

SPESIELLE EGENSKAPER

FJERNKONTROLL

For ekstern motor, balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheder») se fane

INTERN MOTOR:

Pris kr. 11.395,-

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydefekt er målt i henhold til: EN 60704

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Pro Link Modul I

Top Link® Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon

TAKINTEGRERTE MODELL » NEWCASTLE MEDIO

THERMEX  YELLOW LINE


46 THERMEX  YELLOW LINE

BENKINTEGRERTE MODELL De bordintegrerte løsninger fra THERMEX gir et stilrent uttrykk i ditt nye kjøkken. Der er flere muligheter når vi snakker integrert løsning. Enten at koketopp og kjøkkenventilatoren er integrerte, eller at ventilatoren hever seg opp av bordplaten når den settes på. Løsningene gir god plass og overblikk i kokesonen.

LE MANS I

PRODUKTER

TRENT LE MANS YELLOW LE MANS I


THERMEX PLASMEX®-FILTER II MONTERT I SOKKEL

Enkel installasjon med Plasmex®-filter Renser luften 96,5 %

Varmegenvinning uten lukt

TRENT A ENERGIKLASSE

Pris kr. 23.895,SPESIELLE EGENSKAPER jøkkenviften er diskret gjemt vekk i K benkeplaten, hever seg når den aktiveres Energivennlig LED belysning Mulighet for balansert luftskifte via Trigger Modul - se side 11 

LED-LYS

GLASS TOUCH

PRODUKTSPESIFIKASJONER FRONTSUG

TRENT - BENKINTEGRERT MODELL Mål Farge Motor Varenr. 580 mm Rustfri/Svart Med motor 525.21.1062.2 880 mm Rustfri/Svart Med motor 525.21.1002.2

Pris 23.895,23.895,-

ETTERSUG

METALFILTER METALLFILTER

TILBEHØR (se s. 110) Beskrivelse Varenr. Kullfilter, 580 mm 535.21.8260.9 Kullfilter, 880 mm 535.21.8200.9 Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter 800.70.4162.9 Flexibel slange, lyd/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. mtr. 810.16.5160.9 Spennbånd pr. stk. 815.16.8206.9 Avtrekkssett, Ø160 mm 830.51.2162.9

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 122 OG FREMOVER

Pris 695,675,195,600,110,575,-

MODELL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

Benkintegrert Rustfri og svart glass 580 og 880 mm 4 hastigheter Metallfiltre 2x1 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA MOTOR: Med motor: STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 258 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 605 m³/t LYDNIVÅ: 52-74 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydefekt er målt i henhold til: EN 60704

For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon

47

BENKINTEGRERT MODELL » TRENT

THERMEX  YELLOW LINE


48 THERMEX  YELLOW LINE

LE MANS YELLOW

VIRKELIG ELEGANT KJØKKENVIFTE MED INDUKSJONSKOKEPLATER Virkelig elegant kjøkkenvifte med induksjonskokeplater og mulighet for Plasmex®-filter (forventet levetid opptil 10 år) som renser luften 96,5 %.


A+

Pris kr. 16.895,-

ENERGIKLASSE

GLASS TOUCH

METALLFILTER

SPESIELLE EGENSKAPER

Kjøkkenviften er integrert i koketoppen Boost funksjon på kokesonene Kokesoner kan kobles sammen Induksjon To kokesoner med 1500 W-sone, boost til 1800 W To kokesoner med 1800 W-sone, boost til 2000 W PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHETER: FILTER:

Benkintegrert Svart glass og rustfri 800 mm 3 hastigheter Alufilter

TEKNISKE DATA STRØM: LUFTMENGDE MIN.: LUFTMENGDE MAX.: LYDNIVÅ: KANAL: ENERGIKLASSE:

2x230 V (400 V) 281 m³/t 550 m³/t 40-60 dB(A) Ø150 mm A+

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

THERMEX PLASMEX®-FILTER II MONTERT I SOKKEL Kan monteres med avtrekk til friluft

Varmegenvinning uten lukt

LE MANS YELLOW BENKINTEGRERT MODELL Mål 800 mm

Farge Svart/Rustfri

Motor Med motor

Enkel installasjon med Plasmex®-filter Renser luften 96,5 %

TILBEHØR (se s. 110)

Varenr. 525.21.2002.2

Pris 16.895,-

NY PRIS

Beskrivelse Kullfilter Plasmex I-sett med monteringsboks Sett - bøyning og rist

Varenr. Pris 535.19.3500.9 895,536.99.1800.9 12.045,830.05.1015.9 2.995,-

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 122 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Plasmex®-filter

Resirkulasjon

49

BENKINTEGRERT MODELL » LE MANS YELLOW

THERMEX  YELLOW LINE


50 THERMEX  YELLOW LINE

NYHET 2019

LE MANS I

DRENERING AV STØRRE MENGDER KONDENS

SOFT TOUCH-ÅPNING AV AVTREKKSPALTER KAN ÅPNES INDIVIDUELT FOR KONSENTRERT AVTREKK PLANFORSENKET I KOKEPLATEN

VIRKELIG ELEGANT AVTREKK MED INDUKSJONSKOKEPLATE Virkelig elegant kjøkkenvifte med induksjonskokeplater, planforsenket avtrekkspanel, fire induksjonssoner med «bridgefunksjon» på høyre side, noe som muliggjør samkjøring av to soner, og mulighet for Plasmex®-filter (forventet levetid opptil 10 år) som renser luften 96,5 %.


Optimal utnyttelse av skuffedybden Enkel installasjon med Plasmex-filter Renser luften 96,5 %

Kan planforsenkes til bordplaten

Kan monteres med avtrekk til friluft

Varmegjenvinning uten lukt

A ENERGIKLASSE

SPESIELLE EGENSKAPER KJØKKENVIFTE

METALFILTER

FILTERENS

AV MINDRE

FOR VASK AV FILTER

MENGDER KONDENS

PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHETER: FILTER:

3 hastigheter + boost max 711 m³/t Lydnivå max 68 dB(A) Energiklasse A Kanalsystemet kan plasseres bakerst i skapet for å utnytte plassen til skuffer Motoren kan monteres i sokkelen Enkelt avløpssystem for mindre mengder kondensvann Enkelt avløpssystem ved større mengder kondensvann Soft touch-åpning av avtrekkspalter 

EFTERSUG

ENKEL TILGANG

Pris kr. 29.895,

GLAS TOUCH

ENKEL DRENERING

Sokkelmotor

TEKNISKE DATA

SPESIELLE EGENSKAPER INDUKSJON

Mål for kokeplate: bredde 860 mm dybde 520 mm enstre kokesoner: 1xØ160 mm (1400 W) og V 1xØ200 mm (2300 W – boost 3000 W) Høyre kokesoner: 2 x 190 x 210 mm (1600 W – boost 1850 W og 2100 W – boost 3000 W) Mulighet for bridgefunktion (samkjøring av to soner på høyre side) Restvarme-indikator Pause- og tilbakestillingsfunksjon Barnesikring Overopphetingssikring Timerfunksjon (stoppeklokke) Hold varm-funksjon Operasjonell tidsbegrenser 9-trinns varmejustering Autostopp av kokeplate ved full kondenstank Induksjonskokeplate STRØM: LUFTMENGDE MIN.: LUFTMENGDE MAX.: LUFTMENGDE V/BOOST: LYDNIVÅ: KANAL: ENERGIKLASSE:

TILBEHØR (se s. 110)

Mål Farge Motor Varenr. 860 mm Rustfri/Svart Med motor 525.05.1001.2

Beskrivelse Kullsett (startsett) Long Life-kullfilter (refill) Plasmex I-sett med monteringsboks Sett - bøyning og rist

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 122 OG FREMOVER

230 V 266 m³/t 620 m³/t 711 m³ (69 dB(A)) 51-68 dB(A) 230x90 mm A

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

LE MANS I - BENKINTEGRERT MODELL Pris 29.895,-

Benkintegrert Svart glas 860 mm 3 + BOOST Metalfilter

Varenr. Pris 535.05.1100.9 3.510,535.05.1101.9 970,536.99.1800.9 12.045,830.05.1015.9 2.995,-

For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Plasmex®-filter

Resirkulasjon

51

BENKINTEGRERT MODELL » LE MANS I

THERMEX  YELLOW LINE


52 THERMEX  YELLOW LINE

VEGGMONTERT MODELL De veggmonterte modellene fra THERMEX kan monteres fritt på vegg eller mellom overskap. De spesiell modellene gir brukeren et godt overblikk over kokeområdet.

CAMBRIDGE

PRODUKTER

DECOR 787 CAMINO ECO DECOR 942 STANSTED CARDIFF HARWICH

DERBY SWINDON READING CAMBRIDGE BRIGHTON BIRMINGHAM

LONDON PRESTON II MINI PRESTON II VERTICAL AUTOMATIC CORBY ASTON


53

TER ULIGHE ALLE M E 8-17 - SE SID

DECOR 787 A+

DECOR 787 - VEGGMONTERT MODELL Mål Farge Motor 600 mm Hvit Uten motor 600 mm Hvit Med motor 600 mm Svart Uten motor 600 mm Svart Med motor 600 mm Rustfri Uten motor 600 mm Rustfri Med motor 700 mm Hvit Uten motor 700 mm Hvit Med motor 700 mm Svart Uten motor 700 mm Svart Med motor 700 mm Rustfri Uten motor 700 mm Rustfri Med motor 900 mm Hvit Uten motor 900 mm Hvit Med motor 900 mm Svart Uten motor 900 mm Svart Med motor 900 mm Rustfri Uten motor 900 mm Rustfri Med motor

Varenr. 527.41.7861.0 527.41.7861.2 527.41.7862.0 527.41.7862.2 527.41.7868.0 527.41.7868.2 527.41.7871.0 527.41.7871.2 527.41.7872.0 527.41.7872.2 527.41.7878.0 527.41.7878.2 527.41.7891.0 527.41.7891.2 527.41.7892.0 527.41.7892.2 527.41.7898.0 527.41.7898.2

Pris 6.095,8.095,6.095.,8.095,9.195,11.1958.695,10.695,8.695,10.695,9.195,11.195,9.195,11.195,9.195,11.195,10.095,12.095,-

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

SPESIELLE EGENSKAPER

ENERGIKLASSE

 lassisk kjøkkenvifte i rustfri, hvitlakkert K eller svartlakkert Energivennlig LED belysning Soft touch Mulighet for balansert luftskifte via Trigger Modul - se side 11 

LED-LYS

SOFT TOUCH

PRODUKTSPESIFIKASJONER

PERIODISK UTSUGNING

ETTERSUG

METALLFILTER

MODELL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

Veggmontert Rustfri, hvit eller svart 600, 700 og 900 mm 3 + BOOST Alufilter 2x1,3 LED (3000 K)

TEKNISKE DATA FILTERENS

TILBEHØR (se s. 110) Beskrivelse Kullfilter Tilpassning av standardkanal, skjæring av helningsgrad etc. Spesialkanal, hvit, L:2x1000 mm Spesialkanal, svart, L:2x1000 mm Spesialkanal, rustfri, L:2x1000 mm Avtrekkssett, Ø160 mm

Pris fra kr. 6.095,-

Varenr. Pris 535.41.0500.9 355,537.99.0008.9 2.145,- 537.41.1001.9 1.095,537.41.1002.9 1.095,537.41.1008.9 2.795,830.51.2162.9 575,-

STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 332 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 605 m³/t LUFTMENGDE V/BOOST: 724 m³ (70dB(A)) LYDNIVÅ: 48-60 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A+ Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydefekt er målt i henhold til: EN 60704

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt

VEGGMONTERT MODELL » DECOR 787

THERMEX  YELLOW LINE


VEGGMONTERT MODELL » CAMINO ECO

54 THERMEX  YELLOW LINE

CAMINO ECO D

CAMINO ECO - VEGGMONTERT MODELL

ENERGIKLASSE

Mål Farve Motor 500 mm Rustfri Med motor 600 mm Rustfri Med motor 700 mm Rustfri Med motor 900 mm Rustfri Med motor

Varenr. 527.42.9158.2 527.42.9168.2 527.42.9178.2 527.42.9198.2

Pris 2.595,2.595,2.895,3.195,-

TRYKKNAPP

Pris fra kr. 2.595,SPESIELLE EGENSKAPER Denne modell er tilgjengelig i rustfritt stål Motor med dobbelt viftehjul Mulighet for balansert luftskifte via Trigger Modul - se side 11

METALFILTER METALLFILTER

PRODUKTSPESIFIKASJONER

TILBEHØR (se s. 110) Beskrivelse KF59 kullfilter (sett) Tilpassning av standardkanal, skjæring av helningsgrad etc. Avtrekkssett, Ø160 mm

Varenr. 535.42.9100.9 537.99.0008.9 830.51.2162.9

Pris 335,2.145,575,-

MODELL: Veggmontert MATERIALE: Rustfri MÅL: 500, 600, 700 og 900 mm HASTIGHETER: 3 hastigheter FILTER: Alufilter LYS: 2x2,8 W halogenspotter

TEKNISKE DATA STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 161 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 436 m³/t LYDNIVÅ: 41-66 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: E

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 122 OG FREMOVER

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydefekt er målt i henhold til: EN 60704

For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt


55

DECOR 942 C

DECOR 942 - VEGGMONTERT MODELL Mål Farge Motor 600 mm Hvit Med motor 600 mm Rustfri Med motor 700 mm Hvit Med motor 700 mm Rustfri Med motor 900 mm Hvit Med motor

Varenr. 527.41.3161.2 527.41.3168.2 527.41.3171.2 527.41.3178.2 527.41.3191.2

Pris 8.395,8.495,8.495,9.695,8.595,-

ENERGIKLASSE

Pris fra kr. 8.395,SPESIELLE EGENSKAPER enne modellen får i hvitlakkert eller D rustfritt stål Energivennlig LED belysning Mulighet for balansert luftskifte via Trigger Modul - se side 11 

LED-LYS

TRYKKNAPP

PRODUKTSPESIFIKASJONER METALFILTER METALLFILTER

TILBEHØR (se s. 110) Beskrivelse KF56 kullfilter (2 stk.) Spesialkanal, hvit, L:2x1000 mm Spesialkanal, rustfri, L:2x1000 mm Tilpassning av standardkanal, skjæring av helningsgrad etc. Avtrekkssett, Ø 160 mm

Varenr. 535.42.9000.9 537.41.2001.9 537.41.2008.9 537.99.0008.9 830.51.2162.9

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 122 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Pris 375,-/stk. 1.095,2.795,2.145,- 575,-

MODELL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

Veggmontert Hvitlakkert eller rustfri 600, 700 og 900 mm 3 hastigheter Alufilter 2x1,3 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 256 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 462 m³/t LYDNIVÅ: 49-61 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: C Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydefekt er målt i henhold til: EN 60704

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt

VEGGMONTERT MODELL » DECOR 942

THERMEX  YELLOW LINE


56 THERMEX  YELLOW LINE


57

TER ULIGHE ALLE M E 8-17 ID S E -S

STANSTED STANSTED - VEGGMONTERT MODELL Mål Farge Motor 700 mm Rustfri Uten motor 700 mm Rustfri Med motor

Varenr. 527.42.3278.0 527.42.3278.2

Pris 6.995,8.995,-

A ENERGIKLASSE

SPESIELLE EGENSKAPER Energivennlig LED belysning Soft touch-betjening med lys Mulighet for variant til sentralventilasjon Mulighet for balansert luftskifte via Trigger Modul - se side 11 

LED-LYS

For ekstern motor, balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheder») se fane

Pris fra kr. 6.995,-

SOFT TOUCH

PRODUKTSPESIFIKASJONER PERIODISK UTSUGNING

ETTERSUG

TILBEHØR (se s. 110)

METALFILTER METALLFILTER

Beskrivelse Varenr. KF56 kullfilter (2 stk.) 535.42.9000.9 Tilpassning av standardkanal, skjæring av vinkel etc. 537.99.0008.9 Spesialkanal, rustfri, L:2x1000 mm 537.42.1033.9 Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter 800.70.4162.9 Flexibel slange, lyd/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. mtr. 810.16.5160.9 Spennbånd pr. stk. 815.16.8206.9 Avtrekkssett, Ø160 mm 830.51.2162.9

Pris 375,-/stk. 2.145,2.795,195,600,110,575,-

FILTERENS

MODELL: Veggmontert MATERIALE: Rustfritt stål MÅL: 700 mm HASTIGHETER: 3 + BOOST FILTER: Alufilter LYS: 2x1,5 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA MOTOR: Med motor: STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 299 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 563 m³/t LUFTMENGDE V/BOOST: 718 m³/t LYDNIVÅ: 48-63 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt

VEGGMONTERT MODELL » STANSTED

THERMEX  YELLOW LINE


VEGGMONTEREDE MODELL » CARDIFF

58 THERMEX  YELLOW LINE

TER ULIGHE ALLE M E 8-17 - SE SID

CARDIFF A

CARDIFF - VEGGMONTERT MODELL Mål Farge Motor 600 mm Rustfri Uten motor 600 mm Rustfri Med motor

Varenr. 527.26.1068.0 527.26.1068.2

Pris 8.895,10.995,-

ENERGIKLASSE

Pris fra kr. 8.895,SPESIELLE EGENSKAPER Leveres i rustfritt stål Dekorative filtre Betjeningsvennlig Glass touch Kan også anvendes til fellesanlegg, se side 95 Mulighet for tilpassning til balansert ventilasjonsanlegg, ved bruk av Trigger Modul - se side 11

LED-LYS

For ekstern motor, balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheder») se fane GLASS TOUCH

ETTERSUG

PRODUKTSPESIFIKASJONER FILTERENS

TILBEHØR (se s. 110) Beskrivelse Kullfilter, vaskbart Tilpassning av standardkanal, skjæring av vinkel etc. Spesialkanal, rustfri, L: 2x1000 mm Avtrekkssett, Ø160 mm

Varenr. 535.26.1020.9 537.99.0008.9 537.26.7008.9 830.51.2162.9

Pris 875,2.145,2.795,575,-

METALFILTER METALLFILTER

MODELL: Veggmontert MATERIALE: Rustfritt stål MÅL: 600 mm HASTIGHETER: 5 hastigheter FILTER: Dekorative filtre LYS: 2x1,5 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA MOTOR: Med motor: STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 287 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 635 m³/t LYDNIVÅ: 48-68 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 122 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt


59

HARWICH A

HARWICH - VEGGMONTERT MODELL Mål Farge Motor 600 mm Rustfri Med motor 700 mm Rustfri Med motor 900 mm Rustfri Med motor 1200 mm Rustfri Med motor

Varenr. 527.42.8568.2 527.42.8578.2 527.42.8598.2 527.42.8599.2

Pris 6.595,7.095,7.295,8.095,-

ENERGIKLASSE

LED-LYS

GLASS TOUCH

TILBEHØR (se s. 110)

PERIODISK UTSUGNING

Beskrivelse KF56 kullfilter (2 stk.) Spesialkanal, rustfri, L:2x1000 mm Tilpassning av standardkanal, skjæring av vinkel etc. Avtrekkssett, Ø160 mm

Varenr. 535.42.9000.9 537.42.1032.9 537.99.0008.9 830.51.2162.9

Pris 375,-/stk 2.795,2.145,575,-

ETTERSUG

METALFILTER METALLFILTER

Pris fra kr. 6.595,SPESIELLE EGENSKAPER Leveres i rustfritt stål Dekorative filtre Betjeningsvennlig Glass touch Energivennlig LED belysning Mulighet for tilpassning til balansert ventilasjonsanlegg, ved bruk av Trigger Modul - se side 11 PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: Veggmontert MATERIALE: Rustfritt stål MÅL: 600, 700, 900 og 1200 mm HASTIGHETER: 3 + BOOST FILTER: Dekorative filtre LYS: 2x1,5 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA FILTERENS

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 122 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 286 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 564 m³/t LUFTMENGDE V/BOOST.: 679 m³/t (68 db(A) LYDNIVÅ: 48-63 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt

VEGGMONTERT MODELL » HARWICH

THERMEX  YELLOW LINE


VEGGMONTERT MODELL » DERBY

60 THERMEX  YELLOW LINE

DERBY A

DERBY - VEGGMONTERT MODELL Mål Farge Motor 600 mm Rustfri/glass Med motor 700 mm Rustfri/glass Med motor 900 mm Rustfri/glass Med motor

Varenr. 545.21.2068.2 545.21.2078.2 545.21.2098.2

Pris 5.795,5.795,5.795,-

ENERGIKLASSE

LED-LYS

GLASS TOUCH

METALFILTER METALLFILTER

TILBEHØR (se s. 110) Beskrivelse Kullfilter Derby 600/700 mm Kullfilter Derby 900 mm (sett) Spesialkanal, rustfri, L:2x1000 mm Tilpassning av standardkanal, skjæring av vinkel etc. Avtrekkssett, Ø160 mm

Varenr. Pris 535.21.6300.9 365,535.21.6200.9 695,537.21.1009.9 2.795,537.99.0008.9 2.145,830.51.2162.9 575,-

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 122 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

Pris kr. 5.795,SPESIELLE EGENSKAPER Rustfri med glassplate Energibesparende LED belysning Glass touch Mulighet for tilpassning til balansert ventilasjonsanlegg, ved bruk av Trigger Modul - se side 11 PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: Veggmontert MATERIALE: Rustfritt stål og klart glass MÅL: 600, 700 og 900 mm HASTIGHETER: 3 hastigheter FILTER: Alufilter LYS: 2x1,5 W (3150 K)

TEKNISKE DATA MODELL: 600 STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 408 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 623 m³/t LYDNIVÅ: 42-67 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A

900 mm: 230 V 405 m³/t 636 m³/t 43-65 dB(A) Ø150 mm A

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydefekt er målt i henhold til: EN 60704

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt


61

SWINDON D

SWINDON - VEGGMONTERT MODELL Mål Farge Motor Varenr. 600 mm Rustfri/svart Med motor 545.21.7062.2 900 mm Rustfri/svart Med motor 545.21.7092.2

ENERGIKLASSE

Pris 7.295,7.295,-

Pris kr. 7.295,SPESIELLE EGENSKAPER

LED-LYS

METALFILTER METALLFILTER

Smart betjening Moderne design Energivennlig LED belysning Mulighet for tilpassning til balansert ventilasjonsanlegg, ved bruk av Trigger Modul - se side 11

PRODUKTSPESIFIKASJONER

TILBEHØR (se s. 110) Beskrivelse Kullfilter (sett) Tilpassning av standardkanal, skjæring av vinkel etc. Avtrekkssett, Ø160 mm

Varenr. 535.21.8300.9 537.99.0008.9 830.51.2162.9

Pris 375,2.145,575,-

MODELL: Veggmontert MATERIALE: Rustfritt stål/Svart og klart glass MÅL: 600, 700 og 900 mm HASTIGHETER: 3 hastigheter FILTER: Alufilter LYS: 2x3 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 122 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

600 mm: STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 412 m³ /t LUFTMENGDE MAX.: 571 m³ /t LYDNIVÅ: 61-67 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: D

900 mm: 230 V 412 m³ /t 571 m³ /t 62-68 dB(A) Ø150 mm D

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydefekt er målt i henhold til: EN 60704

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt

VEGGMONTERT MODELL » SWINDON

THERMEX  YELLOW LINE


VEGGMONTERT MODELL » READING

62 THERMEX  YELLOW LINE

READING C

READING - VEGGMONTERT MODELL

ENERGIKLASSE

Mål Farge Motor 600 mm Svart Med motor 900 mm Hvit Med motor 900 mm Svart Med motor

Varenr. 540.23.1368.2 540.23.1391.2 540.23.1398.2

Pris 5.495,6.095,6.095,-

LED-LYS

FRONTSUG

TILBEHØR (se s. 110) Pris 495,2.145,575,-

SPESIELLE EGENSKAPER

Moderne design med lige glass Energivennlig LED belysning Enkel betjening Rengjøringsvennlig Mulighet for balansert luftskifte via Trigger Modul - se side 11 

TRYKKNAPP

Beskrivelse Varenr. Kullfilter (sett) 535.23.0560.9 Tilpassning av standardkanal, skjæring av helningsgrad etc. 537.99.0008.9 Avtrekkssett, Ø125 mm 800.70.2127.9

Pris fra kr. 5.495,-

BUNNSUG

PERIODISK UTSUGNINGPRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL MATERIALE MÅL HASTIGHETER FILTER LYS

Veggmontert Hvitlakkert med hvitt glass/ Svartlakkert med svart glass 600-900 mm 3 hastigheter Alufilter 2x2 W LED

TEKNISKE DATA ETTERSUG

METALFILTER METALLFILTER

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 122 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 232 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 385 m³/t LYDNIVÅ: 55-67 dB(A) KANAL: Ø125 mm ENERGIKLASSE: C Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydefekt er målt i henhold til: EN 60704

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt


63

CAMBRIDGE A

CAMBRIDGE - VEGGMONTERT MODELL Mål Farge Motor 600 mm Rustfri/hvit Med motor 600 mm Rustfri/Svart Med motor 900 mm Rustfri/hvit Med motor 900 mm Rustfri/Svart Med motor

Varenr. 540.21.5261.2 540.21.5262.2 540.21.5291.2 540.21.5292.2

ENERGIKLASSE

Pris 7.295,6.795,7.795,7.295,-

LED-LYS

GLASS TOUCH

FRONTSUG

TILBEHØR (se s. 110) Beskrivelse Kullfilter Cambridge (sett) Tilpassning av standardkanal, skjæring av vinkel etc. Avtrekkssett, Ø160 mm

Varenr. 535.21.8300.9 537.99.0008.9 830.51.2162.9

Pris 375,2.145,575,-

ETTERSUG

METALFILTER METALLFILTER

Pris fra kr. 6.795,SPESIELLE EGENSKAPER Rustfritt stål og svart eller hvit glass Glass touch-betjening Energibesparende LED belysning Mulighet for tilpassning til balansert ventilasjonsanlegg, ved bruk av Trigger Modul - se side 11 PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: Veggmontert MATERIALE: Rustfritt stål med svart eller hvit glass MÅL: 600 og 900 mm HASTIGHETER: 3 hastigheter FILTER: Alufilter LYS: 2x3 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 122 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

MODELL: 600 mm STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 358 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 639 m³/t LYDNIVÅ: 60-72 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydefekt er målt i henhold til: EN 60704

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Vendbart avtrekk

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt

VEGGMONTERT MODELL » CAMBRIDGE

THERMEX  YELLOW LINE


VEGGMONTERT MODELL » BRIGHTON

64 THERMEX  YELLOW LINE

BRIGHTON A

BRIGHTON - VEGGMONTERT MODELL Mål Farge Motor 760 mm Rustfri/Svart Med motor 900 mm Rustfri/Svart Med motor

Varenr. 540.42.2178.2 540.42.2198.2

ENERGIKLASSE

Pris 9.995,10.695,-

Pris fra kr. 9.995,SPESIELLE EGENSKAPER Glass touch-betjening Energibesparende LED belysning Mulighet for tilpassning til balansert ventilasjonsanlegg, ved bruk av Trigger Modul - se side 11 

LED-LYS

GLASS TOUCH

PRODUKTSPESIFIKASJONER FRONTSUG

TILBEHØR (se s. 110) Beskrivelse KF56 kullfilter (2 stk.) Spesialkanal, rustfri, L: 2x1000 mm Tilpassning av standardkanal, skjæring av vinkel etc. Avtrekkssett, Ø160 mm

Varenr. 535.42.9000.9 537.42.1032.9 537.99.0008.9 830.51.2162.9

Pris 375,-/stk. 2.795,2.145,575,-

BUNNSUG

ETTERSUG

TEKNISKE DATA METALFILTER METALLFILTER

FILTERENS

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 122 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

MODELL: Veggmontert MATERIALE: Rustfri og svartlakkert MÅL: 760 og 900 mm HASTIGHETER: 3 + BOOST FILTER: Alufilter LYS: 2x1,5 W LED (3000 K)

MODELL: 760 mm: 900 mm: STRØM: 230 V 230 V 288 m3/t LUFTMENGDE MIN.: 276 m3/t 552 m3/t LUFTMENGDE MAX.: 537 m3/t 3 LUFTMENGDE V/BOOST: 676 m /t (63dB(A)) 686 m3/t (63dB(A) LYDNIVÅ: 45-57 dB(A) 44-58 dB(A) KANAL: Ø150 mm Ø150 mm ENERGIKLASSE: A B Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydefekt er målt i henhold til: EN 60704

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt


65

BIRMINGHAM A

BIRMINGHAM - VEGGMONTERT MODELL

ENERGIKLASSE

Mål Farge 760 mm Rustfri/Hvit/Svart

Motor Med motor

Varenr. 540.42.2078.2

Pris 8.495,-

Pris kr. 8.495,SPESIELLE EGENSKAPER Rustfritt stål og glass Energibesparende LED belysning Glass touch-betjening Mulighet for tilpassning til balansert ventilasjonsanlegg, ved bruk av Trigger Modul - se side 11

 LED-LYS

GLASS TOUCH

PRODUKTSPESIFIKASJONER FRONTSUG

TILBEHØR (se s. 110) Beskrivelse KF56 kullfilter (2 stk.) Spesialkanal, rustfri, L: 2x1000 mm Tilpassning av standardkanal, skjæring av vinkel etc. Avtrekkssett, Ø160 mm

Varenr. 535.42.9000.9 537.42.1032.9 537.99.0008.9 830.51.2162.9

Pris 375,-/stk. 2.795,2.145,575,-

BUNNSUG

ETTERSUG

MODELL: Veggmontert MATERIALE: Rustfri med svart og hvit glass MÅL: 760 mm HASTIGHETER: 3 + BOOST FILTER: Alufilter LYS: 2x1,5 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA METALFILTER METALLFILTER

FILTERENS

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 122 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 302 m3/t LUFTMENGDE MAX.: 591 m3/t LUFTMENGDE V/BOOST: 719 m3/t (63dB(A)) LYDNIVÅ: 44-58 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydefekt er målt i henhold til: EN 60704

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt

VEGGMONTERT MODELL » BIRMINGHAM

THERMEX  YELLOW LINE


VEGGMONTERT MODELL » LONDON

66 THERMEX  YELLOW LINE

LONDON A

LONDON - VEGGMONTERT MODELL Mål Farge Motor 760 mm Rustfri/Svart Med motor

Varenr. 540.42.2378.2

ENERGIKLASSE

Pris 11.295,-

Pris kr. 11.295,SPESIELLE EGENSKAPER Energibesparende LED belysning Glass touch-betjening Buet design Mulighet for tilpassning til balansert ventilasjonsanlegg, ved bruk av Trigger Modul - se side 11 

LED-LYS

GLASS TOUCH

PRODUKTSPESIFIKASJONER FRONTSUG

TILBEHØR (se s. 110) Beskrivelse KF56 kullfilter (2 stk.) Spesialkanal, rustfri, L: 2x1000 mm Tilpassning av standardkanal, skjæring av vinkel etc. Avtrekkssett, Ø160 mm

Varenr. 535.42.9000.9 537.42.1032.9 537.99.0008.9 830.51.2162.9

Pris 375,-/stk. 2.795,2.145,575,-

BUNNSUG

ETTERSUG

TEKNISKE DATA METALFILTER METALLFILTER

FILTERENS

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 122 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

MODELL: Veggmontert MATERIALE: Rustfri og svart glass MÅL: 760 mm HASTIGHETER: 3 + BOOST FILTER: Alufilter LYS: 2x1,5 W LED (3000 K)

STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 302 m3/t LUFTMENGDE MAX.: 591 m3/t LUFTMENGDE V/BOOST: 719 m3/t (63dB(A)) LYDNIVÅ: 44-58 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydefekt er målt i henhold til: EN 60704

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt


67

TER ULIGHE ALLE M E 8-17 - SE SID

PRESTON II PRESTON II - VEGGMONTERT MODELL Mål Farge Motor 600 mm Rustfri/Svart Uten motor 600 mm Rustfri/Svart Med motor 900 mm Rustfri/Svart Uten motor 900 mm Rustfri/Svart Med motor

Varenr. 540.23.2068.0 540.23.2068.2 540.23.2098.0 540.23.2098.2

Pris 10.795,12.795,11.795,13.795,-

A

Pris fra kr. 10.795,SPESIELLE EGENSKAPER

ENERGIKLASSE

Glassplate kan åpnes for optimert avtrekk Energibesparende LED belysning Mulighet for styring av kokeplate ved anvendelse av Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.no Mulighet for tilpassning til balansert ventilasjonsanlegg, ved bruk av Trigger Modul - se side 11 

LED-LYS

GLASS TOUCHFRONTSUG

TILBEHØR (se s. 110)

BUNNSUG

Beskrivelse Kullfilter Preston II, 600 mm Kullfilter Preston II, 900 mm (2 stk.) Lydisolering, 600 mm Lydisolering, 900 mm Spesialkanal, L:2x980 mm * Tilpassning av standardkanal, skjæring av vinkel etc. Avtrekkssett, Ø160 mm

Varenr. 535.23.0570.9 535.23.0575.9 536.99.1700.9 536.99.1701.9 537.23.1019.9 537.99.0008.9 830.51.2162.9

Pris 355,-/stk. 355,-/stk. 4.595,4.595,2.795,2.145,575,-

PERIODISK UTSUGNING

MODELL: Veggmontert MATERIALE: Rustfri og svart glass MÅL: 600 og 900 mm HASTIGHETER: 3 + BOOST FILTER: Alufilter LYS: 2x3 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA VED BREDDE 600 MM ETTERSUG

METALFILTER METALLFILTER

* Kompatibel med den nedre del av standardkanal (480+980)

PRODUKTSPESIFIKASJONER

MOTOR: Med motor: STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 312 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 560 m³/t LUFTMENGDE V/BOOST: 787 m³/t (69dB(A)) LYDNIVÅ: 53-64 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydefekt er målt i henhold til: EN 60704

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 122 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Top Link® Modul I

Plasmex®-filter

Vendbart avtrekk

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt

VEGGMONTERT MODELL » PRESTON II

THERMEX  YELLOW LINE


VEGGMONTERT MODELL » MINI PRESTON II

68 THERMEX  YELLOW LINE

NYHET 2019 TER ULIGHE ALLE M E 8-17 - SE SID

MINI PRESTON II A

MINI PRESTON II - VEGGMONTERT MODELL Mål Farge Motor 600 mm Hvid Uten motor 600 mm Hvid Med motor 600 mm Svart Uten motor 600 mm Svart Med motor 800 mm Hvid Uten motor 800 mm Hvid Med motor 800 mm Svart Uten motor 800 mm Svart Med motor

Varenr. 540.23.2041.0 540.23.2041.2 540.23.2048.0 540.23.2048.2 540.23.2081.0 540.23.2081.2 540.23.2088.0 540.23.2088.2

Pris 10.995,12.995,10.395,12.395,12.095,14.095,11.495,13.495,-LED-LYS

GLASS TOUCH

PRODUKTSPESIFIKASJONER

TILBEHØR (se s. 110) Varenr. 535.23.0555.9 537.23.1119.9 537.99.0008.9 830.51.2162.9

Pris 995,2.795,2.145,575,-

PERIODISK UTSUGNING

ETTERSUG

METALFILTER METALLFILTER

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 120 OG FREM For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Designet for ergonomisk bruk Effektivt front- og bunnsug Energivennlig LED belysning Mulighet for styring av kokeplate ved anvendelse av Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.no Mulighet for tilpassning til balansert ventilasjonsanlegg, ved bruk av Trigger Modul - se side 11 

BUNNSUG

Beskrivelse Kullfilter (sett) Spesialkanal, todelte, rustfri, L:2x1000 mm Tilpassning av standardkanal, skjæring av vinkel etc. Avtrekkssett, Ø160 mm

SPESIELLE EGENSKAPER

ENERGIKLASSE

FRONTSUG

For ekstern motor, balansert- og sentralventilasjon ("Alle muligheter") se fane

Pris fra kr.10.395,-

MODELL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

Veggmontert Rustfri med svart glass Rustfri med hvit glass 600 og 800 mm 3 + BOOST Alufilter 2x3 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA VED BREDDE 600 MM MOTOR: Med motor: STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 300 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 530 m³/t LUFTMENGDE V/BOOST: 780 m³/t (72dB(A)) LYDNIVÅ: 54-66 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydefekt er målt i henhold til: EN 60704

TILTILTILKØB: KJØP: KØB:

Les mer » Se side 8 og framover

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Top Link® Modul I

Plasmex®-filter

Vendbart avtrekk

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt


69

MED DC-MO TOR Ekstre stillegåe mt nde

VERTICAL AUTOMATIC

  

Varenr. 540.21.1001.2 540.21.1002.2

Pris 12.995,12.995,-

A++ ENERGIKLASSE

LED-LYS

FRONTSUG

TILBEHØR (se s. 110) Varenr. 535.21.8400.9 537.21.4002.9 537.99.0008.9 830.51.2162.9

Pris 445,1.695,2.145,575,-

Pris kr. 12.995,SPESIELLE EGENSKAPER "Silkematt" overflate på glasset Automatisk åpning av glassplaten glasset åpnes i tre step, avhenging av valgt hastighet Mulighet for tilpassning til balansert ventilasjonsanlegg, ved bruk av Trigger Modul - se side 11 

GLASS TOUCH

Beskrivelse Kullfilter (sett) Forlengeradaptor, svart, L:1x1000 mm Tilpassning av standardkanal, skjæring av vinkel etc. Avtrekkssett, Ø160 mm

BUNNSUG

ÅPNE OG LUKK AUTOMATISK

VERTICAL AUTOMATIC - VEGGMONTERT MODELL Mål Farge Motor 900 mm Hvit Med motor 900 mm Svart Med motor

A

Energi klasse

BUNNSUG

ETTERSUGPRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: Veggmontert MATERIALE: Hvitlakkert med hvit glass Svartlakkert med svart glass MÅL: 900 mm HASTIGHETER: 3 hastigheter FILTER: Alufilter LYS: 2x1,5 W LED

TEKNISKE DATA FILTERENS

METALFILTER METALLFILTER

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 122 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

STRØM: 230 V LUFTMENGDE min.: 229 m³/t LUFTMENGDE max.: 505 m³/t LYDNIVÅ: 45-58 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A++ Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydefekt er målt i henhold til: EN 60704

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt

VEGGMONTERT MODELL » VERTICAL AUTOMATIC

THERMEX  YELLOW LINE


VEGGMONTERT MODELL » CORBY

70 THERMEX  YELLOW LINE

CORBY A+ ENERGIKLASSE

Pris kr. 20.695,SPESIELLE EGENSKAPER Designet for ergonomisk brukervennlighet Energivennlig LED belysning Slider-regulering for enkel betjening Mulighet for balansert luftskifte via Trigger Modul - se side 11

 LED-LYS

LYSDEMPERPRODUKTSPESIFIKASJONER

CORBY -VEGGMONTERT MODELL Mål Farge Motor 900 mm Rustfri/Hvit Med motor 900 mm Rustfri/Svart Med motor

GLASS TOUCH

Varenr. 540.35.3091.2 540.35.3092.2

Pris 20.695,20.695,-

TILBEHØR (se s. 110)

BUNNSUG

ETTERSUG

Beskrivelse Kullfilter Forlengeradaptor, rustfri, L: 850 mm Tilpassning av standardkanal, skjæring av vinkel etc. Avtrekkssett, Ø160 mm

Varenr. 535.35.3000.9 537.35.1010.9 537.99.0008.9 830.51.2162.9

Pris 355,2.795,2.145,575,-

TEKNISKE DATA METALFILTER METALLFILTER

FILTERENS

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 122 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

MODELL: Veggmontert MATERIALE: Rustfri og svart glass Rustfri og hvitt glass MÅL: 900 mm HASTIGHETER: 9 hastigheter + BOOST FILTER: Alufilter LYS: 3x3 W LED (4000 K)

STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 215 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 550 m³/t UFTMENGDE V/BOOST.: 700 m³/t (61 dB(A)) LYDNIVÅ: 39-59 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A+ Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydefekt er målt i henhold til: EN 60704

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt


71

ASTON A ENERGIKLASSE

Pris kr. 10.295,SPESIELLE EGENSKAPER Vinkeldesign, ergonomisk vennlig og optimalt overblikk over kokesone Energivennlig LED- belysning Luke kan åpnes for ekstra avtrekk Mulighet til å styre kokeplate via. Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link®-animasjon på www.thermex.no Mulighet for balansert luftskifte via Trigger Modul - se side 11 

LED-LYS

GLASS TOUCH

BUNNSUG

ASTON -VEGGMONTERT MODELL Mål Farge Motor 600 mm Rustfri/Hvit Med motor

Varenr. 527.23.0061.2

Pris 10.295,-

TILBEHØR (se s. 110) Beskrivelse Varenr. Kullfilter (sett) 535.23.0555.9 Spesialkanal, rustfri, L:2x1000 mm 537.23.1019.9 Tilpassning av standardkanal, skjæring av helningsgrad etc. 537.99.0008.9 Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter 800.70.4162.9 Flexibel slange, lyd/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. mtr. 810.16.5160.9 Spenndbånd pr. stk. 815.16.8206.9 Avtrekkssett, Ø160 mm 830.51.2162.9

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 122 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Pris 995,2.795,2.145,195,600,110,575,-

PRODUKTSPESIFIKASJONER ETTERSUG

PERIODISK UTSUGNING

METALFILTER METALLFILTER

MODELL: Veggmontert MATERIALE: Rustfri og hvitt glass MÅL: 600 mm HASTIGHETER: 3 + BOOST FILTER: Alufilter LYS: 2x3,7 W LED (6500 K)

TEKNISKE DATA STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 303 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 518 m³/t LUFTMENGDE V/BOOST: 772 m³/t (68 dB(A)) LYDNIVÅ: 51-62 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydefekt er målt i henhold til: EN 60704

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt

VEGGMONTERT MODELL » ASTON

THERMEX  YELLOW LINE


72 THERMEX  YELLOW LINE

FRITTHENGENDE MODELLER De fritthengende modellene fra THERMEX er perfekte for plassering over kjøkken øyer. Filterflatens nærhet til kokesonen gir effektiv oppfanging av dampen.

RONDA 600 PLUS

PRODUKTER

RONDA 600 PLUS OXFORD DECOR 787 STANSTED

CARDIFF HARWICH DERBY


73

TER ULIGHE ALLE M E 8-17 - SE SID

RONDA 600 PLUS A

RONDA 600 PLUS - FRITTHENGENDE MODELL Mål Farge Motor Ø600 mm Rustfri Uten motor Ø600 mm Rustfri Med motor

Varenr. 528.26.6068.0 528.26.6068.2

Pris fra kr. 19.895,SPESIELLE EGENSKAPER

ENERGIKLASSE

Pris 19.895,21.895,-

Rundt filter Energivennlig LED belysning 4 ekstra kantsugsfiltre inkludert fjernkontrol Mulighet for tilpassning til balansert ventilasjonsanlegg, ved bruk av Trigger Modul - se side 11 

LED-LYS

FJERNKONTROLLPRODUKTSPESIFIKASJONER

GLASS TOUCH

TILBEHØR (se s. 110) Beskrivelse Spesialadaptor, rustfri, L:1x1000 mm Tilpassning av standardkanal, ikke skråskjæring Avtrekkssett, Ø160 mm

Varenr. 537.26.6068.9 537.99.1008.9 830.51.2162.9

Pris 3.895,3.245,575,-

ETTERSUG

METALFILTER METALLFILTER

MODELL: Fritthengende MATERIALE: Rustfritt stål MÅL: Ø600 mm HASTIGHETER: 5 hastigheter FILTER: Alufilter LYS: 4x2 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA VED BREDDE 600 MM FILTERENS

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 122 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

MOTOR: Med motor: STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 292 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 647 m³/t LYDNIVÅ: 53-66 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydefekt er målt i henhold til: EN 60704

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt

FRITTHENGENDE MODELL » RONDA 600 PLUS

THERMEX  YELLOW LINE


FRITTHENGENDE MODELL » OXFORD

74 THERMEX  YELLOW LINE

OXFORD A

OXFORD - FRITTHENGENDE MODELL Mål Farge Motor Ø600 mm Rustfri Med motor

Varenr. 528.21.5018.2

ENERGIKLASSE

Pris 11.895,-

SOFT TOUCH

ETTERSUG

METALFILTER METALLFILTER

Beskrivelse Tilpassning av standardkanal, ikke skråskjæring Avtrekkssett, Ø160 mm

Varenr. 537.99.1008.9 830.51.2162.9

Pris 3.245,575,-

SPESIELLE EGENSKAPER Rund stilren kjøkkenhette i rustfritt stål Energivennlig LED belysning Soft touch regulering Mulighet for tilpassning til balansert ventilasjonsanlegg, ved bruk av Trigger Modul - se side 11 

LED-LYS

TILBEHØR (se s. 110)

Pris kr. 11.895,-PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: Fritthengende MATERIALE: Rustfritt stål MÅL: Ø600 mm HASTIGHETER: 3 hastigheter FILTER: Alufilter LYS: 4x1,5 W LED (3150 K)

TEKNISKE DATA

STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 406 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 637 m³/t LYDNIVÅ: 42-65 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 122 OG FREMOVER

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydefekt er målt i henhold til: EN 60704

For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Kanaltilpasning muligt


75

NYHET 2019 TER ULIGHE ALLE M E 8-17 - SE SID

DECOR 787 A

DECOR 787 - FRITTHENGENDE MODELL Mål 600 mm 600 mm 600 mm 600 mm 900 mm 900 mm 900 mm 900 mm

Farge Hvit Hvit Rustfri Rustfri Hvit Hvit Rustfri Rustfri

Motor Uten motor Med motor Uten motor Med motor Uten motor Med motor Uten motor Med motor

Varenr. 528.41.7861.0 528.41.7861.2 528.41.7868.0 528.41.7868.2 528.41.7891.0 528.41.7891.2 528.41.7898.0 528.41.7898.2

Pris 13.495,15.495,13.495,15.495,14.195,16.195,14.195,16.195,-

ENERGIKLASSE

LED-LYS

SOFT TOUCH

For ekstern motor, balansert- og sentralventilasjon ("Alle muligheter") se fane METALFILTER METALLFILTER

TILBEHØR (se s. 110) Varenr. Pris 535.41.0500.9 355,537.41.1101.9 3.895,537.41.1108.9 3.895,537.99.0008.9 2.145830.51.2162.9 575,-

PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

MOTOR: STRØM: LUFTMÆNGDE MIN: LUFTMÆNGDE MAX: LUFTMÆNGDE V/BOOST: LYDNIVÅ: KANAL: ENERGIKLASSE:

For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

Motor montert i kjøkkenvifte

Energivennlig LED belysning Soft touch-betjening med lys Mulighet for variant til sentralventilasjon Mulighet for tilpassning til balansert ventilasjonsanlegg, ved bruk av Trigger Modul - se side 11 

Fritthengende Hvitlakkert eller rustfritt stål 600 og 900 mm 3 + BOOST Alufilter 4x1,3W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 122 OG FREMOVER

INTERN MOTOR:

SPESIELLE EGENSKAPER 

ETTERSUG

Beskrivelse Kullfilter Spesialkanal, hvit, L:1x1950 mm Spesialkanal, rustfri, L:1x1950 mm Tilpassning av standardkanal, ikke skråskjæring Avtrekkssett, Ø160 mm

Pris fra kr. 13.495,-

Uden motor: 230 V 332 m3/t 605 m3/t 724m3/t (68 dB(A)) 48-60 dB(A) Ø150 A

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydefekt er målt i henhold til: EN 60704

TILTILKJØP: KØB:

Les mer » Se side 8 og framover

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt

FRITTHENGENDE MODELL » DECOR 787

THERMEX  YELLOW LINE


FRITTHENGENDE MODELL » STANSTED

76 THERMEX  YELLOW LINE

TER ULIGHE ALLE M E 8-17 - SE SID

STANSTED A

STANSTED - FRITTHENGENDE MODELL Mål Farge Motor 900 mm Rustfri Uten motor 900 mm Rustfri Med motor

Pris fra kr. 14.695,-

ENERGIKLASSE

Varenr. 528.42.3298.0 528.42.3298.2

Pris 14.695,16.695,-

SPESIELLE EGENSKAPER Energivennlig LED belysning Soft touch-betjening med lys Mulighet for variant til sentralventilasjon Mulighet for balansert luftskifte via Trigger Modul - se side 11 

LED-LYS

SOFT TOUCH

PRODUKTSPESIFIKASJONER

TILBEHØR (se s. 110)

MODELL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

PERIODISK UTSUGNING

Beskrivelse Varenr. KF56 kullfilter (2 stk.) 535.42.9000.9 Spesialkanal, rustfri, L:2x1000 mm, rett loft 537.42.1034.9 Specialkanal, rustfri, L:1x1950 mm til hellning 537.42.1042.9 Tilpassning av standardkanal, ikke skråskjæring 537.99.1008.9 Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter 800.70.4162.9 Flexibel slange, lyd/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. mtr. 810.16.5160.9 Spennbånd pr. stk. 815.16.8206.9 Avtrekkssett, Ø160 mm 830.51.2162.9

Pris 375,-/stk. 3.895,3.895,3.245,195,600,110,575,-

ETTERSUG

FILTERENS

Fritthengende Rustfritt stål 900 mm 3 + BOOST Alufilter 2x1,5 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA

METALFILTER METALLFILTER

STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 299 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 564 m³/t LUFTMENGDE V/BOOST: 718 m³/t (65dB(A)) LYDNIVÅ: 48-63 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydefekt er målt i henhold til: EN 60704

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 122 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt


77

TER ULIGHE ALLE M E 8-17 - SE SID

CARDIFF A

CARDIFF - FRITTHENGENDE MODELL Mål Farge Motor 900 mm Rustfri Uten motor 900 mm Rustfri Med motor

Pris fra kr. 16.995,SPESIELLE EGENSKAPER

ENERGIKLASSE

Varenr. 528.26.1098.0 528.26.1098.2

Pris 16.995,18.995,-

Leveres i Rustfritt stål Dekorative filtre Betjeningsvennligt glass touch Mulighet for variant til sentralventilasjon, se side 95 Mulighet for tilpassning til balansert ventilasjonsanlegg, ved bruk av Trigger Modul - se side 11 

LED-LYS

GLASS TOUCH

ETTERSUGPRODUKTSPESIFIKASJONER

TILBEHØR (se s. 110) Beskrivelse Kullfilter vaskbart Tilpassning av standardkanal Spesialkanal, fritthengende L: 1950 mm Avtrekkssett, Ø160 mm

Varenr. 535.26.1020.9 537.99.1008.9 537.26.7508.9 830.51.2162.9

Pris 875,3.245,3.895,575,-

FILTERENS

METALFILTER METALLFILTER

MODELL: Fritthengende MATERIALE: Rustfritt stål MÅL: 900 mm HASTIGHETER: 5 hastigheter FILTER: Dekorative filtre LYS: 4x1,5 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA MOTOR: Med motor: STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 269 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 613 m³/t LYDNIVÅ: 52-67 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 122 OG FREMOVER

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydefekt er målt i henhold til: EN 60704

For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt

FRITTHENGENDE MODELL » CARDIFF

THERMEX  YELLOW LINE


FRITTHENGENDE MODELL » HARWICH

78 THERMEX  YELLOW LINE

HARWICH A

HARWICH - FRITTHENGENDE MODELL Mål Farge Motor 900 mm Rustfri Med motor

Varenr. 528.42.9698.2

Pris 10.195,-

ENERGIKLASSE

GLASS TOUCH

PERIODISK UTSUGNING

TILBEHØR (se s. 110) Varenr. 535.42.9000.9

Tilpassning av standardkanal, skjæring av helningsgrad etc. 537.99.1008.9 Avtrekkssett, Ø160 mm 830.51.2162.9

Pris 375,-/stk. 3.245,575,-

SPESIELLE EGENSKAPER Leveres i Rustfritt stål Dekorative filtre Betjeningsvennligt glass touch Energivennlig LED belysning Mulighet for tilpassning til balansert ventilasjonsanlegg, ved bruk av Trigger Modul - se side 9 

LED-LYS

Beskrivelse Kullfilter (2 stk.)

Pris kr. 10.195,-

ETTERSUG

FILTERENSPRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: Fritthengende MATERIALE: Rustfritt stål MÅL: 900 mm HASTIGHETER: 3 + BOOST FILTER: Dekorative filtre LYS: 4x1,5 W LED

TEKNISKE DATA METALFILTER METALLFILTER

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 122 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 286 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 564 m³/t LUFTMENGDE V/BOOST: 679 m³/t (68 dB(A)) LYDNIVÅ: 48-63 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydefekt er målt i henhold til: EN 60704

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt


79

DERBY A

DERBY - FRITTHENGENDE MODELL

ENERGIKLASSE

Mål Farge Motor 900 mm Rustfri/glass Med motor

Varenr. 545.21.2198.2

Pris 10.395,-

GLASS TOUCH

ETTERSUG

TILBEHØR (se s. 110) Varenr. 535.21.6200.9 537.21.1019.9

Pris 695,3.895,-

Tilpassning av standardkanal, skjæring av helningsgrad etc. 537.99.1008.9 Avtrekkssett, Ø160 mm 830.51.2162.9

3.245,575,-

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 122 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

SPESIELLE EGENSKAPER Rustfri med glassplate Energibesparende LED belysning Glass touch Mulighet for tilpassning til balansert ventilasjonsanlegg, ved bruk av Trigger Modul - se side 9LED-LYS

Beskrivelse Kullfilter Derby 900 mm (sett) Spesialkanal, rustfri, L:2x1000 mm

Pris kr. 10.395,-

METALFILTER METALLFILTERPRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: Fritthengende MATERIALE: Rustfritt stål og glass MÅL: 900 mm HASTIGHETER: 3 hastigheter FILTER: Alufilter LYS: 4x1,5 W LED (3150 K)

TEKNISKE DATA STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 414 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 613 m³/t LYDNIVÅ: 45-67 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydefekt er målt i henhold til: EN 60704

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt

FRITTHENGENDE MODELL » DERBY

THERMEX  YELLOW LINE


80 THERMEX  YELLOW LINE

MODELLER TIL FELLESAVTREKK

THERMEX Central-Line er en fleksibel produktlinje, spesielt utviklet til prosjekter/eiendommer med et fellesventilasjonsanlegg. Central-Line byr på et THERMEX sortimentet med utvalgte modeller til så vel innbygging som veggmontering, og selvfølgelig også som fritthengende modeller. Betjeningen er mekanisk eller med en fingertouch som betjeningspanel.


THERMEX  YELLOW LINE

PRODUKTER

SKAPINTEGRERT MODELL

VEGG- & FRITTHENGENDE MODELL

AIRGRIP AIRSLIM CENTRAL PLAN 250/251 CENTRAL FS 302 CENTRAL FSK-495-11 CENTRAL CV1200 CENTRAL GEMINI III CENTRAL TFHCE 460 II

AIR-TECH II CENTRAL CARDIFF CENTRAL 902

81


82 THERMEX  YELLOW LINE

AIRGRIP

PAT. PENDING

F R E M T I D E N S

V E N T I L A T O R

Det nye ventilator designet gjør at damp og matos fanges opp mer effektivt, slik at dette ikke slipper ut i boligen. Ventilatoren har et større oppfangsvolum enn tradisjonelle ventilatorer med flat bunn og innebygde gripereflektorer, som øker effekten til ventilatoren.

AIRGRIP Patentsøkt

HVORFOR ER DENNE BEDRE?

Vortex reflektorer

Den klassiske ventilator med flat bunn kan ha utfordringer med å fange opp damp og stekeos ved dimensjonerte luftmengder (20liter/s). Dette skyldes dampenergiens kraftige oppadstigende bevegelse, som er sterkere enn ventilatorens sugeevne. En stor mengde av dampen strømmer forbi ventilatoren og ut i boligen. Ved å endre på ventilatorens overflatedesign med større oppfangingsvolum, kan dampens kraftige hastiget bedre reduseres og suges ut. Det nye designet er ytterligere forbedret ved å montere innvendige reflektorer i begge sider av ventilatoren.

Almindelig ventilator

De innvendige reflektorer skaper en Vortex(virveleffekt) i ventilatoren og forbedrer med dette ventilatoren oppfangingsevne, uten å øke ventilatorens høyde.

OPPSAMLINGSEVNE - AIRGRIP

OPPSAMLINGSEVNE - VANLIG KJØKKENHETTE Oppsamlingsevne v/40 l/sek = 64,4%

20,2 l/sek = 77,5% (72 m3/t) 30,2 l/sek = 80,4% (108 m3/t) 40,2 l/sek = 80,3% (144 m3/t)

97+A1:2 91:19 00 5 615 EC

T E RE T BEDVNE S % E 5 S 2 E IL NG

TOPPSTAMLI PP

SP

TESTET jfr. norm IEC 61591:1997+A1:2005 - v/ SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut

Sve

s tit u t

20,2 l/sek = 66,7% (72 m3/t) 30,2 l/sek = 76,3% (108 m3/t) 40,2 l/sek = 78,6% (144 m3/t)

598 x 505 x 128 mm 598 x 505 x 128 mm 598 x 505 x 128 mm

sin

598 x 505 x 100 mm 598 x 505 x 100 mm 598 x 505 x 100 mm

LUFTMENGDE

ng

20,2 l/sek = 63% (72 m /t) 30,2 l/sek = 71% (108 m3/t) 40,2 l/sek = 72% (144 m3/t)

DYP HØY

I

598 x 480 x 80 mm 598 x 480 x 80 mm 598 x 480 x 80 mm

3

Jfr. N OR M

LUFTMENGDE

sk

ni

BRED

BRED DYP HØY

riges Tekniska F

or


83

AIRGRIP - TIL FELLES AVTREKK PAT. PENDING

Farge Hvit Inkl. hygrostat og switch Hvit Inkl. hygrostat og switch Hvit Inkl. hygrostat og switch Svart/Rustfri Inkl. hygrostat og switch Svart/Rustfri Inkl hygrostat og switch Svart/Rustfri Inkl hygrostat og switch

Varenr. Pris 530.26.5007.2 12.395,530.26.5012.2 12.395,530.26.5008.2 12.795,530.26.5000.2 11.695,530.26.5002.2 11.695,530.26.5006.2 12.795,-

Pris fra kr. 11.695,GLASS TOUCH

SPESIELLE EGENSKAPER Et futuristisk design 3 forskjellige høyder Kan monteres under standardskap, slik at skapene flukter i underkant Mulighet for energibesparende behovsstyring avhengig av den relative luftfuktighet i boligen Timerfunksjon: 20, 40, 60 min. Innebygget switch (Trigger) 

LED-LYS 60

40

Mål 598x80 mm 598x100 mm 598x128 mm 598x80 mm 598x100 mm 598x128 mm

- SKAPINTEGRERT MODELL

20

AIRGRIP

TIMER

METALFILTER METALLFILTERPRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: Skapintegrert MATERIALE: Hvitlakkert eller rustfri og svartlakkert MÅL: 598 mm FILTER: Alufilter LYS: 3x2 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 122 OG FREMOVER

Vennligst innhent tilbud ved flere enheter for prosjekter!

GRUNNVENTILASJON: 72 m³/t FORSERT VENTILASJON: 144 m³/t KANAL: Ø125 mm

SKAPINTEGRERT MODELL » CENTRAL AIRGRIP

THERMEX  YELLOW LINE


AIRSLIM - TIL FELLES AVTREKK AIRSLIM - TIL BALANSERT VENTILASJON Pris kr. 8.195,LED-LYS

SPESIELLE EGENSKAPER

Fleksibelt design Leveres i spesialmål mot tillegg. (Minstekjøp av 50 stk.) Mulighet for grovjustering av spjeld før levering Spjeldet er justerbart fra fult lukket til fult åpent Energivennlig LED belysning Mulighet for å kjøpe dimbart lys Mulighet for å kjøpe filterindikator Dobbelt fungerende potensialfrie reléutganger Kvalitetsprodukt - ekstra kraftig stål, Belimo spjeldmotor, elektronikk med industrikvalitet m.m. Monteringsbeslag medfølger, hurtig og enkelt installasjon Timerfunksjon: 20, 40, 60 min Produsert i Danmark 

SOFT TOUCH 60

40

TIMER

AIRSLIM - SKAPINTEGRERT MODELL Mål Farge 600x50 mm Hvit 600x75 mm Hvit

Varenr. 530.99.1001.2 530.99.1101.2

Pris 8.195,9.095,-

NYHET AIRSLIM II - SKAPINTEGRERT MODELL Mål Farve 600x50 mm Hvit Inkl. fuktsensor 600x50 mm Hvit Inkl. Top Link®

Varenr. 530.99.1021.2 530.99.1031.2

20

SKAPINTEGRERT MODELL » AIRSLIM

84 THERMEX  YELLOW LINE

Pris 8.495,11.095,-

METALFILTER METALLFILTERPRODUKTSPESIFIKASJONER

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 122 OG FREMOVER

For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

MODELL: Skapintegrert FARGE: Hvitlakkert MÅL: 600 mm eller etter spesialmål FILTER: Alufilter LYS: 2x1,5 W LED (2900 K)


85

DIMENSJONERINGSKURVER

Figur 1: Lydmålinger med total A-vektet Lydeffektnivå LWA angitt for målepunktene. Lineære akser.

Figur 2: Lydeffektkurver og trykk over kjøkkenviften som funksjon av luftmengde og spjeldinnstilling.

Enkel å montere

Mål kan endres Farge kan endres

Helt åpen Helt lukket

Ekstra lavt trykkfall

Dansk produsert

SKAPINTEGRERT MODELL » AIRSLIM

THERMEX  YELLOW LINE


CENTRAL PLAN 250/251 - TIL FELLES AVTREKK Pris fra kr. 5.795,-

60

Mål 500 mm 600 mm

Farge Hvit Hvit

40

PLAN 250 MED METALLSPJELD Varenr. 530.30.2150.2 530.30.2250.2

Pris 5.795,5.795,-

PLAN 250 MED SWITCH & METALLSPJELD Mål 600 mm

Farge Hvit

Varenr. 530.30.2300.2

Pris 6.895,-

Farge Hvit

TIMER

SPESIELLE EGENSKAPER pjeldet Plan 250/Volume 251 er utstyrt S med et patentbeskyttet innreguleringsspjeld i metall samt stuss for trykfallsmåling av en timer Spjeldet styres av en timer T imer kan brukes for å åpne spjeldet i 5-60 minutter før spjeldet deretter lukkes igjen. Vaskbart filter 

METALFILTER METALLFILTER

PRODUKTSPESIFIKASJONER

VOLUME 251 MED METALLSPJELD Mål 600 mm

20

SKAPINTEGRERT MODELL » CENTRAL PLAN 250/VOLUME 251

86 THERMEX  YELLOW LINE

Varenr. 530.30.2251.2

Pris 7.595,-

MODELL: Skapintegrert MATERIALE: Hvit MÅL: 500 og 600 mm FILTER: Polyesterfilter LYS: 1x11 W lysrør

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 122 OG FREMOVER

TEKNISKE DATA GRUNNVENTILASJON: 72 m³/t FORSERT VENTILASJON: 144 m³/t KANAL: Ø125 mm

Vennligst innhent tilbud ved flere enheter for prosjekter!


CENTRAL FS 302 - TIL FELLES AVTREKK Pris fra kr. 4.095,-

CENTRAL FS 302 - SKAPINTEGRERT MODELL Mål 600 mm

Farge Hvit

Varenr. 530.25.5121.2

Pris 4.095,-

Farge Hvit m/switch

Varenr. 530.25.5161.2

Pris 5.395,-

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 122 OG FREMOVER

SPESIELLE EGENSKAPER 

METALFILTER METALLFILTER

CENTRAL FS 302 - MED SWITCH Mål 600 mm

LED-LYSLeveres i hvit Mulighet for regulering av forsert drift

PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: Skapintegrert MATERIAL: Hvitlakkert MÅL 600 MM FILTER: Alufilter LYS: 2x3 W LED

TEKNISKE DATA GRUNNVENTILASJON: 72 m³/t FORSERT VENTILASJON: 144 m³/t KANAL: Ø125 mm

Vennligst innhent tilbud ved flere enheter for prosjekter!

87

SKASINTEGRERT MODELL » CENTRAL FS 302

THERMEX  YELLOW LINE


CENTRAL FSK-495-II - TIL FELLES AVTREKK Pris kr. 10.595,-

60

Beskrivelse Farge 600 mm Hvit med rustfri front

Varenr. 530.30.5067.2

40

CENTRAL FSK-495-11 - SKAPINTEGRERT MODELL

20

SKAPINTEGRERT MODELL » CENTRALFSK-495-11

88 THERMEX  YELLOW LINE

TIMER

Pris 10.595,-

SPESIELLE EGENSKAPER Beregnet til montering i overskap Leveres med innreguleringsspjeld til luftgjennomstrømming og forsering Spjeldet styres av en mekanisk timer som er innstillbar fra 5-60 min.

 METALFILTER METALLFILTERPRODUKTSPESIFIKASJONER SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 122 OG FREMOVER

MODELL: Skapintegrert MATERIALE: Hvitlakkert med rustfri front MÅL: 600 mm FILTER: Alufilter LYS: 1x11 W lysrør

TEKNISKE DATA GRUNNVENTILASJON: 72 m³/t FORSERT VENTILASJON: 144 m³/t KANAL: Ø125 mm

Vennligst innhent tilbud ved flere enheter for prosjekter!


CENTRAL CV1200 - TIL FELLES AVTREKK Pris fra kr. 5.995,-

CENTRAL CV1200 - SKAPINTEGRERT MODELL Varenr. 530.26.5050.2 530.26.5010.2 530.26.5011.2

Pris 5.995,5.995,6.695,-

SPESIELLE EGENSKAPER Mulighet for regulering av forsert drift Timerfunksjon: 20, 40, 60 min. Innebygget switch (Trigger) 

SOFT TOUCH 60

40

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 122 OG FREMOVER

LED-LYS20

Mål Farge 500 mm Hvit 600 mm Hvit 600 mm Hvit Med skjørt

TIMER

METALFILTER METALLFILTER

PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL Skapintegrert MATERIALE Hvitlakkert MÅL 500 og 600 mm FILTER Alufilter LYS 2x3 W LED TEKNISKE DATA GRUNNVENTILASJON FORSERT VENTILASJON KANAL

Vennligst innhent tilbud ved flere enheter for prosjekter!

72 m³/t 144 m³/t Ø125 mm

89

SKAPINTEGRERT MODELL » CENTRAL CV1200

THERMEX  YELLOW LINE


SKAPINTEGRERT MODELL » CENTRAL GEMINI III

90 THERMEX  YELLOW LINE

CENTRAL GEMINI III - TIL FELLES AVTREKK Pris kr. 5.195,-

CENTRAL GEMINI III - SKAPINTEGRERT MODELL Mål 600 mm

Farge Hvit

Varenr. 530.41.5041.2

Pris 5.195,-

LED-LYS

 TRYKKNAPP

TILBEHØR Mål 600 mm

Farge Stålfront

Varenr. 536.41.5028.9

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 122 OG FREMOVER

Pris 795,-

SPESIELLE EGENSKAPER 

Beregnet til montering i overskap Innebygget switch (Trigger)

PRODUKTSPESIFIKASJONER METALFILTER METALLFILTER

MODELL: Skapintegrert MATERIALE: Hvitlakkert MÅL: 600 mm FILTER: 2 alufilter LYS: 2x2,5 W LED

TEKNISKE DATA GRUNNVENTILASJON: 72 m³/t FORSERT VENTILASJON: 144 m³/t KANAL: Ø125 mm

Vennligst innhent tilbud ved flere enheter for prosjekter!


CENTRAL TFHCE 460 II - TIL FELLES AVTREKK Pris kr. 11.595,-

CENTRAL TFHCE 460 II - SKAPINTEGRERT MODELL Beskrivelse 548 mm

Farge Rustfri

Varenr. 530.26.5018.2

Pris 11.595,-

LED-LYS

TFHCE 460 til fellesanlegg Alufilter Timerfunksjon: 20, 40, 60 min Variant med flytbar regulering 2,5 m Lydnivå: 27 dB på grunnventilasjon Innebygget switch (Trigger) 

SOFT TOUCH

40

20

60

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 122 OG FREMOVER

SPESIELLE EGENSKAPER

TIMER

METALFILTER METALLFILTERPRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: Skapintegrert MATERIALE: Rustfri MÅL: 548 mm FILTER: Alufilter LYS: 2x2 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA GRUNNVENTILASJON: 72 m³/t FORSERT VENTILASJON: 144 m³/t KANAL: Ø125 mm

Vennligst innhent tilbud ved flere enheter for prosjekter!

91

SKAPINTEGRERT MODELL » CENTRAL TFHCE 460 II

THERMEX  YELLOW LINE


92

fettfri - bag om THERMEX kjøkkenvifte

Jo bedre kjøkkenvifte, desto mindre kjøkkenrengjøring Når potetene koker og kottelettene steker, er det ikke kun duften som sprer seg i kjøkkenet. Luften er fylt med damp, os og ultra-små fettpartikler som setter seg på overflater, vegger, tak og møbler. Med mindre du har en kjøkkenvifte som virkelig innfrir sin oppgave, så blir det atter gang behov for en grundig rengjøring av fettbelagte overflater i hele kjøkkenet.

Thermex kjøkkenvifter har metallfiltre som tar hånd om fettpartiklene Et korrekt dimensjonering og installert Thermex kjøkkenvifte, sikrer deg et effektiv avtrekk, ikke kun av fukt og røyk, men også av fettpartikklene. Alle Thermex modeller har fettfilter i metall. Kjøkkenviften suger den fettmettede luften gjennom filtret, når luften møter det kalde metallet nedkjøles den og fettpartikklene setter seg fast i metallfiltret.

Rene fettfiltre virker best Fettfiltrene skal holdes så rene som mulig for å bevare effektiviteten. Alt etter hvor ofte og hvilken type mat du tilbereder, skal du regne med å vaske dine metallfiltre cirka en gang i måneden... men det er jo også en hel del enklere enn en grundig kjøkkenrengjøring. Legg filtrene i vann med oppvaskmiddel, skrubb dem med en børste.

”Å slippe kjøkkenrengjøring gjør du nok aldri, men... Med en THERMEX kjøkkenvifte unngår du å bruke unødige krefter på fettpartikkler, som kun hører hjemme et sted... i kjøkkenviftens metallfiltre, og ikke på hverken kjøkkenbord, møbler eller pynteting”


NYHET 2019

AIR-TECH II - TIL FELLES AVTREKK Pris kr. 10.395,-

AIR-TECH II - VEGGMONTERT MODELL Mål Farge 600 mm Rustfri

Varenr. 530.99.2001.2

Pris 10.395,-

LED-LYS

SPESIELLE EGENSKAPER

Fleksibelt design Leveres med spesialmål mot en prisøkning (kun ved kjøp av minst 50 stk.) Mulighet for grovjustering av spjeld før levering Spjeldet er justerbart fra helt lukket til helt åpent Energivennlig LED-belysning Mulighet for å kjøpe dimbart lys Mulighet for å kjøpe filterindikator Dobbeltvirkende potensialfri reléutgang Kvalitetsprodukt – ekstra tykt stål, Belimo-spjeldmotor, elektronikk med industrikvalitet m.m. Monteringsbeslag medfølger, hurtig og enkel installasjon Timerfunksjon: 20, 40, 60 min. Produsert i Danmark 

SOFT TOUCH

40

20

60

TIMER

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 122 OG FREMOVER METALFILTER METALLFILTER

PRODUKTSPESIFIKASJONER

Vennligst innhent tilbud ved flere enheter for prosjekter!

MODELL: MATERIALE: MÅL: FILTER: LYS:

Veggmontert Rustfritt stål 600 mm Alufilter 2x1,5 W LED (2900 K)

VEGGMONTERT MODELL » AIR-TECH II

93


VEGGMONTERT MODELL » CENTRAL 902

94 THERMEX  YELLOW LINE

CENTRAL 902 - TIL FELLES AVTREKK Pris fra kr. 8.095,-

CENTRAL 902 - VEGGMONTERT MODELL Mål Farge 600 mm Rustfri 900 mm Rustfri

Varenr. 530.20.9068.2 530.20.9098.2

Pris 8.095,8.095,-

LED-LYS

 TRYKKNAPP

CENTRAL 902 - VEGGMONTERT MODELL MED SWITCH Mål Farge 600 mm Rustfri 900 mm Rustfri

Varenr. 530.20.9168.2 530.20.9198.2

Pris 9.395,9.395,-

SPESIELLE EGENSKAPER

METALFILTER METALLFILTERRustfritt stål Innebygget switch (Trigger)

PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: Veggmontert MATERIALE: Rustfritt stål MÅL: 600 og 900 mm FILTER: Alufilter LYS: 2x2,5 W LED

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 122 OG FREMOVER

TEKNISKE DATA GRUNNVENTILASJON: 72 m³/t FORSERT VENTILASJON: 144 m³/t KANAL: Ø125 mm

Vennligst innhent tilbud ved flere enheter for prosjekter!


95

CENTRAL CARDIFF - TIL FELLES AVTREKK Pris fra kr. 16.795,-

CENTRAL CARDIFF - VEGGMONTERT MODELL Mål Farge 600 mm Rustfri 900 mm Rustfri

Varenr. 540.26.4168.2 540.26.4198.2

Pris 16.795.17.395,-

LED-LYS

40

Varenr. 540.26.5198.2

Pris 20.795,-

TIMER

PRODUKTSPESIFIKASJONER METALFILTER METALLFILTER

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 122 OG FREMOVER20

60

Mål Farge 900 mm Rustfri

Glass touch Timer Dekorative filtre Innebygget switch (Trigger) 

GLASS TOUCH

CENTRAL CARDIFF - FRITTHENGENDE MODELL

SPESIELLE EGENSKAPER

MODELL: Vegg/fritthengende MATERIALE: Rustfritt stål MÅL: 600 og 900 mm FILTER: Dekorativt filter LYS: 2x1,5 W LED - vegg 4x1,5 W LED - fritth.

TILBEHØR Beskrivelse Spesialkanal, rustfri, vegg, L:2x1000 mm Spesialkanal, rustfri, fritth., L:1950 mm Tilpassning av standardkanal, skjæring av helningsgrad etc. Veggmodel Tilpassning av standardkanal, skjæring av helningsgrad etc. Fritthengende model

Varenr. 537.26.7008.9 537.26.7508.9

Pris 2.795,3.895,-

537.99.0008.9

2.145,-

537.99.1008.9

3.245,-

TEKNISKE DATA GRUNNVENTILASJON: 72 m³/t FORSERT VENTILASJON: 144 m³/t KANAL: Ø125 mm

Vennligst innhent tilbud ved flere enheter for prosjekter!

Kanaltilpasning muligt

VEGG- & FRITTHENGENDE » CENTRAL CARDIFF

THERMEX  YELLOW LINE


96 THERMEX  YELLOW LINE

MODELL MED INDUSTRIELL DESIGN Det industrielle designet passer for kjøkken med et litt mer minimalistisk design. Eller til bruk på kjøkken hvor det er behov for å fange opp ekstra mye matos.


THERMEX  YELLOW LINE

97

Ventilator med ekstra stor kapasitet

PRODUKTER

VENTILATOR MED EKSTRA STOR KAPASITET


VEGGMONTERT MODEL » SEMI INDUSTRI KJØKKENVIFTE

98 THERMEX  YELLOW LINE

NYHET 2019

VENTILATOR MED EKSTRA STOR KAPASITET VENTILATOR MED EKSTRA STOR KAPASITET VEGGMONTERT MODELL

A

Pris fra kr. 16.295,-

ENERGIKLASSE

SPESIELLE EGENSKAPER

KUN SOM BESTILLINGSVARE Mål 600 mm 900 mm 1200 mm

Farve Rustfri Rustfri Rustfri

 lassisk kjøkkenvifte i rustfritt stål K Energivenlig LED belysning Soft touch Mulighed for balanceret luftskifte v.h.a. Trigger Link Modul - se side 11 

Motor Med motor Med motor Med motor

Varenr. 470.76.5060.0 470.76.5090.0 470.76.5120.0

Pris 16.295,17.99519.495,-

LED LYS

SOFT TOUCHPRODUKTSPESIFIKASJONER ETTERSUG

LABYRINTFILTER

TILBEHØR (se s. 110) Beskrivelse Kullfilter (sett) Tilpasning av standardkanal, skjæring av helling, osv. Avtrekkssett - Ø160 mm

Varenr. Pris 535.76.5000.9 910,537.99.0008.9 2.145,830.51.2162.9 575,-

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 122 OG FREMOVER

MODELL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

Veggmontert Rustfritt stål 600, 900 og 1200 mm 3 + BOOST Labyrintfilter 3x2,1 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA STRØM: LUFTMENGDE MIN: LUFTMENGDE MAX: LUFTMENGDE V/BOOST: LYDNIVÅ: KANAL: ENERGIKLASSE:

230 V 280 m3/t 570 m3/t 730 m3/t (65 dB(A)) 48-56 dB(A) Ø150 A

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydefekt er målt i henhold til: EN 60704

For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt


THERMEX  YELLOW LINE

KLAPRER

SPJELDET

I KJØKKENVIFTEN NÅR DET BLÅSER UTE? ITT

LIG VAND D ME SPJEL

FR PRED A L D K SPJEL ME

De fleste kjøkkenvifter er utstyrt med et spjeld som åpnes når viften slås på og lukkes når viften slås av.

Min. 1m

KUNNE DU TÆNKE DIG ET SPJÆLD, DER IKKE KLAPRER?

THERMEX klaprefri installasjon i kjøkkenviften

Normalt er det lufttrykket fra viften som åpner spjeldet, men når det er mye vind kan det oppstå et undertrykk som får spjeldet til å åpne og lukke seg selv om viften er slått av. Dette får viften til å klapre samtidig som oppvarmet luft suges ut av boligen. Med et klaprefritt spjeld fra THERMEX kan du unngå støy og varmetap. Samtidig unngår du at kald luft kommer inn utenfra, pga. hermetisk lukning av klaffene. THERMEX klaprefritt spjeld har tre innebygde klaffer som gjør at det må en veldig målrettet påvirkning til før spjeldet åpnes. En målrettet påvirkning skjer når viften slås på, men ikke ved sporadisk påvirkning fra vind.

THERMEX KLAPREFRITT SPJELD Mål Ø125 mm Ø150 mm

Varenr. Pris 850.60.0125.9 1.200,850.60.0150.9 1.500,-

THERMEX klaprefri installasjon i vegg

99


TIPS & GODE RÅD

100

TIPS & GODE RÅD

FÅ DET BESTE UT AV DIN THERMEX KJØKKENVIFTE Motorstøy En kraftig motor har større avtrekkskapasitet, men støyer også tilsvarende mer. Du kan redusere støyen ved å redusere motorhastigheten. Det reduserer samtidig luftmengden, men laveste trinn er tilstrekkelig mesteparten av tiden.

hindringer. Jo rettere, med minst mulig svinger og bøyninger, du kan plassere avtrekket ditt og jo større kanaler luften transporteres gjennom, desto mindre vil det støye.

Luftstøy og kanalstøy Luft i bevegelse medfører støy. Akkurat som når vinden blåser, oppstår det lyd når den møter

Slik unngår du fettede fingre på de elegante ståloverflatene Tidens trend med rustfritt stål er elegant, men også lett upraktisk. Selv den minste berøring setter sine tydelige "fingeravtrykk" på stålflatene. Denne ulempen kan du unngå helt og holdent hvis du velger fjernkontroll, som fås som standard eller ekstrautstyr til flere kjøkkenvifter fra THERMEX. Da unngår du enhver fysisk kontakt, og du har en "fingerfri" kjøkkenvifte. Skjer det allikevel, har THERMEX utviklet en effektiv pussespray - 3M Polish- spesielt beregnet på kjøkkenvifter av stål.

Det er flere lønnsomme energibesparelser å hente, hvis du bruker kjøkkenviften din korrekt En kjøkkenvifte som kjører på høyeste trinn, bruker halvannen gang så mye strøm som på laveste trinn. Høyeste trinn er faktisk bare nødvendig når det kokes eller stekes mat som lukter, damper eller oser mye. Lukk vinduene og start kjøkkenviften fem minutter før du skal steke/koke. Slik får du skapt det nødvendige undertrykket i kjøkkenet. Dermed behøver motoren ikke kjøre på maksimal effekt. Den lave og mer målrettede sugeeffekten sparer samtidig på varmeutgiftene fordi du skifter ut mindre av den varme (luft) som er og skal være i ditt kjøkken.


Ved takintegrerte modeller

Maks. 3000 mm

må man være oppmerksom på at avstanden fra kokeområde til filterflate er lenger enn normalt. Denne typen modell er vanligvis utstyrt med kantsug og tilstoppingsfritt labyrintfilter, noe som øker effektiviteten. THERMEX anbefaler at avstanden mellom kokeplate og filter ikke overstiger 3 meter.

Unngå tap av sugestyrke I den grad det er mulig, bør bruken av 90°-bøyninger minimeres. Én 90˚-bøyning gir like stort tap i sugestyrke som én meter slange/rør. Avkort alltid slanger og rør, slik at installasjonen er kortest mulig. Jo lenger installasjon, desto større trykktap = mindre sugestyrke. Bruk alltid størst mulig slangediameter. Er kjøkkenviften/motoren din utstyrt med Ø160, skal du som minimum bruke Ø160 slange osv. Hvis du bare går én størrelse ned, kan det redusere effekten med opptil 66 %.

KANALTILPASNING

THERMEX SKREDDERSYR KJØKKENVIFTENS AVTREKKSRØR På et stort antall modeller er det mulig å tilpasse kjøkkenviftens avtrekksrør til ditt kjøkken. THERMEX kan avkorte, forlenge eller skjære avtrekksrør på skrå til f.eks. tak med helling.

Fjern uønsket støy THERMEX anbefaler alltid at det brukes kondens-/lydisolert slange/rør i hele installasjonen, dette motvirker uønsket støy og fukt. Hvis du har kjøpt et produkt med ekstern motor, kan du med fordel kjøpe og installere en lyddemper mellom kjøkkenvifte og motor. Lyddemperen kan dempe lyden av luft gjennom installasjonen ytterligere. (kontakt forhandlere din for ytterligere informasjon)

Hvis standardkanalen skal være lenger, så må det anvendes en ekstra lang kanal eller en forlengeradapter. I slike tilfeller vil det være en tilleggspris.

Rene fettfiltre virker best Fettfiltrene må holdes så rene som mulig for å bevare effektiviteten. Alt etter hvor ofte og hvilken type mat du tilbereder, må du regne med å rense dine metallfiltre ca. én gang i måneden - men det er jo også mye enklere enn rengjøring av hele kjøkkenet. Følg alltid anbefalingen for ditt produkt, beskrevet i brukermanualen.

Den optimale avstand

500-700 mm

THERMEX anbefaler at du monterer kjøkkenviften i en høyde på 500-700 mm over komfyren. Vær allikevel oppmerksom på krav i gjeldende forskrifter og lover, og spesifikasjonene for kokeplaten og kjøkkenviften.

KANALTILPASNING »

101

I noen situasjoner har taket helling, også kjent som stor takhøyde. THERMEX kan her skjære kanalen på skrå.


SÅDAN FUNGERER ET EMFANG

102 THERMEX  YELLOW LINE

SÅNN VIRKER EN KJØKKENVIFTE

Inneklima og romventilasjon

Det er ikke nok å bare åpne vinduet

Det blir i dag stillet meget strenge lovkrav til isolering av boligene. Det er naturligvis bra i forhold til energikostnadene, klimaet og vår felles planet. Desverre medfører disse isoleringskravene samtidig at våre boliger ikke kan ”puste”, etter vår mening - ikke det optimale for verken byggningene eller beboerne. Det er dét problem din kjøkkenvifte skal løse for kjøkkenet, for sammen med våtrommene er vel kjøkkenet det rommet i boligen som virkelig har behov for en fullverdig ventialsjon.

En korrekt montert kjøkkenvifte danner et undertrykk i kjøkkenet, så damp, fukt og fettos ikke sprer seg til resten av boligens øvrige rom. På den måte er kjøkkenviften med på å forbedre luften i hele boligen. Til fordel og glede for så vel beboerne som for selve byggningen. Kjøkkenviften suger den fettmettede luften ut gjennom filteret. Når luften strømmer gjennom filteret nedkjøles den så fettpartikklene størkner og setter seg fast i fettfiltret. Jo større kjøkkenviften er i forhold til steke/kokesonen, dessto bedre utluftning/avtrekk får du. Om du så skal velge en veggmontert eller fritthengende, med intern eller ekstern motor for utluftning til det fri, eller Resirkulasjon, så handler det i bunn og grunn om dine personlige valg og praktiske muligheter. Det er disse valgene vi ønsker at føre deg sikkert igjennom på disse Tips & Fact sidene. Har du spørsmål utover dette så er du alltid velkommen hos våre THERMEX forhandlere, som alle arbeider med de samme mål som som oss: Og sikkre deg det endelige beslutningsgrunnlaget, når du skal velge den THERMEX løsning som du skal ha glede av hver eneste dag, og i mange år fremover.


THERMEX  YELLOW LINE

AVTREKKSPRINSIPPER OG FILTRE Kantsug Kjøkkenvifte med kantsug har et eksklusivt design med filtrene godt gjemt vekk inne i kjøkkenviften. Kantsug eller spaltesug skaper usynlige luftstrømmer hele veien rundt om koke/stekesonen. Det er disse luftstrømmene som isolerer fettos/damp så den ikke svever fritt. Kjøkkenviftens avtrekk er konsentreret omkring ”sprekken/kantsuget”. Lufthastigheten økes og lydnivået blir en anelse høyere.

Filter i bunn Kjøkkenvifter med filter i bunnen har størst avtrekk/filterflate, lavere lufthastighet og mindre luftstøy. I tillegg er filtrene enkle å ta ut i forbindelse med rengjøring. Det er antallet av filtre i bunnen (avtrekksflaten) og luftmengden som er avgjørende for effektiviteten. Oppfagningsgraden kan økes betydelig ved å heve filterbunnen og det er naturligvis en fordel hvis kjøkkenviften dekker hele koke/stekesonen.

Vertikal utsug Kjøkkenvifte med vertikal avtrekk gir plass og beveggelsesmuligheter omkring koke/stekesonen. Designet er ergonomisk og man kan uten problemer ha overblikk over grytene og stekpanner. Kjøkkenvifte med vertikal avtrekk kombinerer filter i bunnen med kantsug og gir deg det bedste fra begge avtrekksprinsipper.

Metallfilter absorberer fettet

Aktivt kullfilter

Kjøkkenviften suger den fettmettede luften ut gjennom filteret. Når luften strømmer gjennom filteret nedkjøles den så fettpartiklerne setter seg fast. Da metallet gir en meget effektivt nedkjøling er hele denne prosessen helt avgjørende at fettfiltret er av metall, det er det selvfølgelig på alle THERMEX-modellene.

Kullfilter brukes på en kjøkkenvifte hvor det ikke er avtrekk til det fri, eller ved fellesanlegg som ikke innfrir i.f.t. effekt. Kullfilteret renser luften for lukt, men ikke tilfredsstillende hva gjelder fukt. Kullfilteret bør skiftes 1 gang årlig, basert på normal matlaging (d.v.s. steking ca. 4-5 ganger i uken).

103


104 THERMEX  YELLOW LINE

INSTALLASJON & MONTERING

Enkelt å montere en THERMEX løsning Hvis du er ganske praktisk anlagt kan du selvfølgelig montere selv. Når du kjøper et THERMEX produkt får du naturligvis en utførelig monteringsveiledning med. Her leder vi deg step-by-step gjennom hele installasjonen. Vi går tett på alle detaljene og viser deg hvordan du f.eks. fører avtrekket gjennom dampsperren i loftet med tettheten i behold.

Innebygd motor

Z MAX I SKY, MET Z MAX I, MET SUN II MET Z MEDIO & MON

ESPAÑOL ENGLISH SVENSKA SUOMI DANSK NORSK

RINGS VEJLEDNING

MONTE g Asennusohjeet ing Monteringssanvisnin n Installasjonsvejledn Mounting instructio Instrucciones de montaje

Hvis du selv ikke ønsker denne oppgaven så anbefaler vi at du overlater monteringen til THERMEX forhandleren. De skal også kunne hjelpe deg med alt nødvendig tilbehør til så vel kjøkkenviften som til monteringen avtrekkskanaler, forlengerrør, skråskjærte kanaler etc.

Innebygd motor Kjøkkenvifter med innebygget motor tilkobles avtrekk ut til det fri gjennom tak eller vegg. Kjøkkenvifter til resirkulering skal ikke ha avtrekk til det fri, et aktivt kullfilter renser luften innen den sendes i retur til rommet igjen.

Ekstern motor Kjøkkenviftens motor plasseres vekk fra kjøkkenviften, f.eks. på loftet, tak eller utvendig på vegg. Det gir som regel en større avtrekkskapasitet og støyer mindre. De fleste THERMEX modeller fås også for tilkobling til eiendommens sentrale ventilasjonsanlegg, dvs. kjøkkenviften er da uten egen motor.

Ekstern motor


THERMEX  YELLOW LINE

DAGLIG BRUK OG VEDLIKEHOLD

Skap et undertrykk i kjøkkenet Start alltid kjøkkenviften 5-10 minutter før du går i gang med matlagingen, så er undertrykket klar for et effektivt avtrekk når damp/fettos begynner å utvikles. Når maten er ferdig kan du redusere hastigheten og la kjøkkenviften gå i 10-15 minutter så luften renses helt. Det kan være fristende å åpne kjøkkenvinduet, men la det være, det vil faktisk bare ”forstyrre” luftsirkulasjonen rundt kjøkkenviften. Man skal unngå dette for ellers så kan ikke kjøkkenviften skape det undertrykket som netopp skal til for å trekke dampen, lukten og matosen ut av kjøkkenet, før den sprer seg til resten av boligen. Men, vær oppmerksom på at skal være tilførsel av frisk luft, f.eks. gjennom luftventiler eller en døråpning. Har du samtidig tænt opp i peisen som da også krever luft bør du la et vindu være åpent i dette rommet.

Spar på strømmen En kjøkkenvifte som går på høyeste trinn bruker halvannen gang så mye energi som en kjøkkenvifte som går på det laveste trinn. Høyeste trinn er selvfølgelig noen ganger helt nødvendig å bruke, særlig ved mye stekeos, f. eks. vann i pannen etter steking. Men under helt normale forhold når det kokes og stekes behøver nødvendigvis ikke det høyeste trinnet brukes, forutsatt at kjøkkeviften har etbalert et undertrykk allerede.

Gode avtrekksforhold

Stålkjøkkenvifte

Virker kjøkkenviften ikke tilfredsstillende kan det skyldes at avtrekksrøret har for mange ”knekker”, eller at takhatten/ veggrøret har for liten dimensjon i forhold til avtrekksrøret. Vær obs på ! Fleksible avtrekksslanger skal strekkes godt ut og og spjeldet som sitter i kjøkkenviften skal ha fri tilgang til å åpne seg. Gode avtrekksforhold gir en mest effektiv funksjon og dermed også et lavere strømforbruk.

Kjøkkenviften rengjøres med en fuktig klut med vanlig opvaskemiddel. Etterbehandles med Metal Polish.

Daglig rengjøring Det anbefales å tørke av fettfiltret med en klut/husholdningspapir etter hver matlaging. Hvis din kjøkkenvifte har et kullfilter bør du skifte dette ca. 1 gang årlig, eller etter behov. Det krever faktisk en veldig liten innsats hver dag for å holde din kjøkkenvifte ren og effektivt. Her er noen enkle tips.

Lakkert kjøkkenvifte Kjøkkenviften rengjøres med en fuktig klut med vanlig opvaskmiddel. Bruk aldri noe som inneholder et slipemiddel.

Glassoverflater Glassplaten rengjøres med et alminnelig glassvaskmiddel.

Metallfilter Det er viktigt å rengjøre/vaske fettfiltrene minst hver annen måned. Hvis filtret/ene er mye tilsmusset av fett anbefales det å legge de i bløt, d.v.s. varmt vann med oppvaskmiddel.

Kullfilter Et kullfilter kan ikke rengjøres men ska skiftes ut. Hvor ofte avhenger av hvor mye og ofte det stekes. Hvis kjøkkenviftens fettfiltre rengjøres jevnlig kan du bergne å måtte skifte ut kullfilteret 2-4 gang årlig.

105


ECO-DESIGN

106 THERMEX  YELLOW LINE

ECO-DESIGN FORKLARING

Energieffektivitetsindeksen Energieffektivitetsindeksen beregnes ut fra det årlige effektforbruk for ventilatoren i det optimale driftspunktet og det nominelle elektriske effektforbruk for belysningselementet.

Leverandørens modell identifikasjon

Leverandørens navn eller varemerke

Veggmontert A++ A+

Klasse for hydraulisk effektivitet Her beregnes grovt det mest effektive punkt for ventilatoren, hvor luftmengden holdes opp mot den statiske trykkdifferens og elektriske forbruk.

50

Det tas utgangspunkt i en gjennomsnittlig brukstid for lyset på 2 timer pr. dag og en gjennomsnittlig brukstid på ventilatoren på 1. time pr. dag. Dersom ventilatoren har et forbruk når den er avslått / stand by funksjon, legges dette til.

kWh/annum

Årlig energiforbruk I kalkulatoren tas det utgangspunkt i: Lyset benyttes 2 timer pr. dag.

ABCDEFG Belysningseffektivitetsklasse Her oppgis lysmengden angitt i LUX ved kokeplaten opp mot anvendt energiforbruk.

Dette er en forholdstallsberegning hvor man setter det beregnede årlige forbruk for produktet (AEC) opp mot et standardforbruk(SAEC). Hvor 100 tilsvarer at produktet har samme forbruk som standardenheten, (så jo lavere tall, jo bedre) dette omsettes så til en bokstavklassifisering.

ABCDEFG

65/2014

CDEFG

AB

68dB

Selve ventilatoren brukes 1 time pr. dag, hvor det tas utgangspunkt i FDE - det punktet hvor ventilatoren har best effektivitet, altså størst luftmengde i forhold til trykkfall og elektrisk forbruk.

Fettfiltreringseffektivitetsklasse Her angis hvor stor andel av den samlede fettmengde som fanges opp i filteret (i %).

Lydeffektnivå Her er det viktig å påpeke, at man tidligere oppga lydtrykket, som er lavere enn lydeffekten.

Det poengteres at filteret defineres til å være avtagbare deler av ventilatoren. så ved f.eks å gjøre glassplaten på Metz avtagbar, vil denne regnes som en del av filteret.

Lydeffekten måles i Watt (som høytalere) men oppgis i dB(A). Lydtrykket måles i pascal med en microfon (normalt på 1m. avstand) og oppgis tilsvarende i dB(A)


EKSTERN TX I katalogen tilbys kjøkkenviftene med eksterne motorer både til loft og vegg. Det er her tale om Ekstern TX vegg og Ekstern TX loft. Ekstern TX vegg leveres med værbestandig rustfri stålkappe. Ekstern TX loft leveres med stålføtter til montering i loftsrom. Husk å kondensisolere Ekstern TX loft samt slanger.

107

SPESIELLE EGENSKAPER

VEGG Fremstilt i værbestandig rustfritt stål Elegant design til plassering på yttervegg LOFT Kanaltilkobling passer til faste rør Leveres med praktiske stålføtter til montering i loftsrom

Ekstern TX motor, vegg 4.800,Varenr. 225.19.1100.2 Tilkobling (V) 230 Watt-forbruk 186 Luftmgd. m³/h v. 0 vs. 900 Hastighet i omdr. 1300 Lydnivå (dB(A) - 3 mtr.) 71

AC/DC konverter Varenr.

2.075,536.99.1100.9

Benyttes i forbindelse med tilkobling til ekstern DC motor, og kjøkkenviften har AC styring.

Ekstern TX motor, loft 4.800,Varenr. 225.19.1000.2 Tilkobling (V) 230 Watt-forbruk 186 Luftmgd. m³/h v. 0 vs. 900 Hastighet i omdr. 1300 Lydnivå (dB(A) - 3 mtr.) 71

Kondens- og isoleringskasse medfølger ved kjøp av ekstern TX-motor, tak

Spesifikasjoner på eksterne motorer, er her opplyst som frittblåsende, uten tilkoblet kanal. SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 127 MOTOR TILBEHØR » SE SIDE 110

EKSTERN MOTOR » TX

THERMEX  YELLOW LINE


EKSTERN MOTOR » TX

108 THERMEX  YELLOW LINE

EKSTERNE MOTORER

NYHET 2019

EKSTERN CKB - CAB LOFTMOTOR Velegnet til plassering i tak og lett å montere. Meget effektiv og ekstremt lydsvak EC-motor. Motorhus med elektrogalvanisert plate. Leveres med flens på innsug og utsug.

SPESIELLE EGENSKAPER

Ekstremt lydsvak Leveres i støy- og kondensisolert kasse

EKSTERN CKB - CAB-200, EC MOTOR15.325,Varenr. 225.34.3720.2 Tilkobling (V) 230 Wattforbruk 161 Luftmengde m3/t 1090 Hastighet i omdr./min. 2570 Lydnivå (dB(A)) 53 Vekt i kg 23,0

To ekstra flenser medfølger. Overgang fra Ø198 mm til Ø160 mm.

Kan monteres i enhver retning. Kan monteres stående, liggende eller invertert.

Anbefaling: Husk bruk av lyddemper samt isolering av motoren på loft.

Ytelsesdiagram – Qv: Luftstrøm I m3/h –P sf: Statisk trykk I mmWG og Pa – Tørr luft ved 20ºC og 760 mmHg –D ata for ytelse I overensstemmelse med ISO 5801 og AMCA 210-99 standarderne. CAB-200 ECOWATT

p sf

[P a]

600 5 00

1 0V

8V

3

6

400 3 00 2 00

1 000

6V 9

2

8 00 5

4V 12

1 00 0

1 200

11

0

2 00

7 00

8

400

50

4 00

0

10

7

600

800

6 00 4

1

1 000 q v [m3 /h]

P [W 1 60

1 0V

1 20

8V

80 6V

40 0

Varenr.

4V

0

2 00

400

600

800

1 000 q v [m3 /h]

Spesifikasjoner på eksterne motorer, er her opplyst som frittblåsende, uten tilkoblet kanal SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 128 MOTOR TILBEHØR » SE SIDE 110

EKSTERN CKB – CAB-200, EC-TAKMOTOR INKL. AC/DC-OMFORMER17.400,225.34.3721.2


109

EKSTERNE MOTORER

TTP TAKMOTOR

SPESIELLE EGENSKAPER

Vertikal utblåsing Kanaltilkobling passer til faste rør Fremstilt i værbestandig kunststoff Kan med letthet skilles og rengjøres Med innebygd utløp

Stille takventilasjon fremstilt i værbestandig materiale. Kan reguleres av samtlige THERMEX kjøkkenhetter uten motor. P-modellen er til montering på tak med helling og kan med letthet justeres til takets helling. S-modellen er beregnet til flate tak. NYHET 2019

XL-Eco 250P 19.300,-

Eco 220P 14.395,-

E220P 10.750,-

Varenr. 240.40.0141.0 Tilkobling (V) 230 Watt-forbruk 165 Luftmgd. m³/h v. 0 vs. 1224 Hastighet i omdr./min. 2560 Temperatur af transporteret luft 80 °C Lydnivå (dB(A) - 3 mtr.) 41,9 – 71,0 Dimensjon (mm) Ø200

Varenr. 240.40.0131.0 Tilkobling (V) 230 Watt-forbruk 85 Luftmgd. m³/h v. 0 vs. 925 Hastighet i omdr./min. 2580 Temperatur på transportert luft 80 °C Lydnivå (dB(A) - 3 mtr.) 41,9 – 70 Dimensjon (mm) Ø160

OBS! I noen tilfeller skal det brukes en AC/DComformer, som kan kjøpes separat.

OBS! I noen tilfeller skal det brukes en AC/DCOBS: I nogle tilfælde skal bruges AC/DC konverter, omformer, som kanenkjøpes separat.som kan tilkøbes.

Varenr. 240.40.0110.0 Tilkobling (V) 230 Watt-forbruk 85 Luftmgd. m³/h v. 0 vs. 860 Hastighet i omdr./min. 2600 Temperatur på transportert luft 80 °C Lydnivå (dBA - 3 mtr.) 52 Dimensjon (mm) Ø160 Husk fundament (se s. 94)

NYHET 2019

Eco 220S 13.395,-

E220S 9.425,-

Varenr. 240.40.0142.0 Tilkobling (V) 230 Watt-forbruk 165 Luftmgd. m³/h v. 0 vs. 1224 Hastighet i omdr./min. 2560 Temperatur af transporteret luft 80 °C Lydnivå (dB(A) - 3 mtr.) 41,9 – 71,0 Dimensjon (mm) Ø200

Varenr. 240.40.0132.0 Tilkobling (V) 230 Watt-forbruk 85 Luftmgd. m³/h v. 0 vs. 925 Hastighet i omdr./min. 2580 Temperatur på transportert luft 80 °C Lydnivå (dB(A) - 3 mtr.) 41,6 – 70 Dimensjon (mm) Ø160

Varenr. 240.40.0111.0 Tilkobling (V) 230 Watt-forbruk 85 Luftmgd. m³/h v. 0 vs. 860 Hastighet i omdr./min. 2600 Temperatur på transportert luft 80 °C Lydnivå (dB(A) - 3 mtr.) 52 Dimensjon Ø160

OBS! I noen tilfeller skal det brukes en AC/DComformer, som kan kjøpes separat.

OBS! I noen tilfeller skal det brukes en AC/DComformer, som kan kjøpes separat.

XL-Eco 250S 17.950,-

Spesifikasjoner på eksterne motorer, er her opplyst som frittblåsende, uten tilkoblet kanal. SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 17 MOTOR TILBEHØR » SE SIDE 110

EKSTERN MOTOR » TX

THERMEX  YELLOW LINE


TILBEHØR »

TILBEHØR 110 THERMEX  YELLOW LINE

TILBEHØR TIL TTP TAKMOTOR

Takhette til utlufting

Gjennomføring til E220P / Eco 220P

Varenr. 240.40.0117.0 Farge Svart Mål Ø160 mm Pris 4.450,-

Takhette til innlufting

Universal teglsteinstak - Type 1

Varenr. 240.40.0130.0 Farge Svart Mål Ø160 mm Pris 9.250,-

Varenr. 240.40.0112.0 Farge Svart Mål Ø160 mm Helling 0-47° Pris 3.475,-

RENGJØRING

Gjennomføring Betongtak - Type 2

Varenr. 240.40.0113.0 Farge Svart Mål Ø160 mm Helling 0-45° Pris 2.350,-

Gjennomføring Shingeltak - 11-45° - Type 3

Varenr. 240.40.0116.0 Farge Svart Mål Ø160 mm Helling 11-45° Pris 1.925,-

THERMEX tilbyr f.eks. Metall Polish Gjennomføring Profilert platetak - Type 4

Varenr. 240.40.0114.0 Farge Svart Mål Ø160 mm Helling 0-40° Pris 2.050,-

Beskrivelse Varenr. Metal Polish, 600 ml 499.99.9999.9

Pris 400,-

LYDDEMPER Er motoren montert eksternt, kan du med fordel ytterligere redusere motorstøyen samt luftstøyen med en lyddemper.

Gjennomføring, Klassisk shingel/ståltak - Type 5

Varenr. 240.40.0115.0 Farge Svart Mål Ø160 mm Helling 11,5-35° Pris 2.150,-

Gennemføring til XL-Eco 250P

Gjennomføring Universal - Type 1

Varenr. 240.40.0124.0 Farge Svart Mål Ø200 mm Helling 0-47° Pris 2.775,-

Gjennomføring betongtak - Type 2

Varenr. 240.40.0123.0 Farge Svart Mål Ø200mm Helling 0-45° Pris 2.900,-

Gjennomføring papptak - Type 6

Varenr. 240.40.0118.0 Farge Svart Mål Ø160 mm Helling 0-11° Pris 2.075,-

Tilbehør til E220S / Eco 220S

Takfundament

Varenr. 245.54.5180.9 Farge Galvanisert Mål 295x295x165 mm Helling 0° Pris 3.700,-

OBS! Skal monteres under takryggen e.l.

Gjennomføring klassisk Shingel/ståltak - Type 3

Beskrivelse Varenr. Ø160 mm 515.99.0160.9 Ø200 mm 515.99.0200.9

Pris 3.650,5.325,-

Varenr. 240.40.0126.0 Farge Svart Mål Ø200 mm Helling 11-47° Pris 2.500,-

Gjennomføring papptak - Type 5

Varenr. 240.40.0125.0 Farge Svart Mål Ø200 mm Helling 0-47° Pris 2.350,-

Gjennomføring papptak - Type 6

Varenr. 240.40.0128.0 Farge Svart Mål Ø200 mm Helling 0-11° Pris 3.025,-


111

FLATKANAL THERMEX kan levere et rektangulært kanalsystem beregnet til sammenkobling med rund kanal. Flatkanal er særlig godt egnet der det ikke er så mye plass, f.eks over overskap, samt over senket tak, osv. 1

10

15 SAMLENIPPEL Mål Ø150 mm Varenr. 862.50.6931.9 Pris 370,-

Tape Mål 50 mmx4,6 m Varenr. 815.50.1231.9 Pris 210,-

SPENNBÅND Mål 6" - 60 - 165 mm, pr. stk. Varenr. 815.16.8206.9 Pris 110,-

16

11

2 FLATKANAL Mål 220x90 mm - L.: 1500 mm Varenr. 825.50.5915.9 Pris 690,-

PLASTRØR Mål Ø150 mm - 1 m Varenr. 852.50.1106.9 Pris 775,-

3

12 SAMLEMUFFE Mål 220x90 mm Varenr. 825.50.5920.9 Pris 430,-

4

13 TAK-/VEGGBESLAG for kanal Mål 220x90 mm Varenr. 825.50.5922.9 Pris 95,-

5

14 FLEKSSLANGE Mål 220x90 mm - L.: 3 mtr. Varenr. 825.50.5933.9 Pris 945,-

AVTREKKSSETT 2 m fleksslange, 2 stk. spennbånd, 1 stk. universalflens og 1 stk. lamellventil 15x15 Mål Ø160 mm Varenr. 830.51.2162.9 Pris 575,-

FLEKSIBEL SLANGE plast (6 m lengde) Mål Ø160 mm - pr. meter Varenr. 800.70.4162.9 Pris 195,-

17

FLEKSIBEL SLANGE lyd-/kondensisolert Mål Ø162 mm - pr. meter Varenr. 810.16.5160.9 Pris 600,-

AVTREKKSSETT - lyd-/kondensisolert 2 m lyd-/kondensisolert fleksslange, 2 stk. spennbånd, 1 stk. universalflens og 1 stk. lamellventil 15x15 Mål Ø162 mm Varenr. 830.51.6162.9 Pris 1.235,-

VERTIKAL BØYNING 90° Mål 220 x90 mm Varenr. 825.50.5960.9 Pris 560,7

6 HORISONTAL BØYNING 90° Mål 220x90 mm Varenr. 825.50.5950.9 Pris 560,-

2 11

7 6

BØYNING 90° Mål 220x90 mm - Ø150 mm Varenr. 825.50.5961.9 Pris 560,-

8 OVERGANG Mål 220x90 mm - Ø150 mm Varenr. 825.50.5970.9 Pris 600,-

3

6

8

9 BØYNING 90° Mål Ø150 mm Varenr. 854.50.6901.9 Pris 700,-

16

TILBEHØR »

THERMEX  YELLOW LINE


112 THERMEX  YELLOW LINE TILBEHØR »

TILBEHØR

ADAPTER FOR NEDSENKET TAK

VARENR.

PRIS

452.99.9901.9

4.295,-

Kan benyttes til alle fritthengende modeller: Monteringsadaptor, Metall

Adapter for nedsenket tak/himling. Kan benyttes til alle fritthengende modeller

METALPOLISH

VARENR.

PRIS

Metalpolish, 600 ml flaske

499.99.9999.9

445,-

Metalpolish

HEVE/SENKE MONTERINGSBORD

VARENR.

PRIS

Heve/senke monteringsbord / 60 kg / 800 mm (se foto)

498.00.2000.0

10.095,-*

* nettopris

Heve/senkebord Max. belastning: 60 kg Max. full høyde 800 mm


TILPASNING

113

Skjæring/kapping av ønsket helningsgrad på lang kanal vegg eller fritthengende

Ønskes det tilpasning på en standardkanal, skjæring av helningsgrad, etc. er prisen: Veggmodell: Fritthengende:

Forlengerkanal/Ekstra lang kanal

Kr. 2.145,Kr. 3.245,-

Hvis standardkanalen skal være lengre så må det velges en ekstra lang kanal eller en Forlengerkanal. I de tilfellene tilkommer det en tilleggspris. OBS! Ved en ekstra lang kanal er prisen for den opprinnelige standard-kanalen fratrukket.

Standardkanal

Kjekt å vite om tilpasning av spesialkanal Sentermål Bakside

Grader

11

12

1

10 Høyre

9 8

Totalhøyde

Kanalhøyde

Venstre

7

6

5

Front Dersom skråkanten skal skjæres diagonalt på kanalen, skal det høyeste punktet på kanalen noteres under ytterligere informasjon. Høyeste punkt beskrives ut fra klokken.

•••••

Den røde stiplede linjen viser et eksempel hvor høyeste punkt er klokken 1.30.

Front

Totalhøyde = sentermål*: Grader*: Høyeste side*:

*D isse punktene skal være utfylt. Hvis det er ytterligere informasjon, noteres det i feltet til høyre.

Ytterligere informasjon:

TILBEHØR »

THERMEX  YELLOW LINE


114 THERMEX  YELLOW LINE

Wasteminator THERMEX

GENERELL INFO

KJØKKENKVERNER

Ca. 1/2 av kjøkkenavfallet i en typisk husholdning er av en beskaffenhet, som kan gå gjennom en kjøkkenkvern. Wasteminator gir mindre arbeid med å tømme søppelposen og en bedre hygiene i kjøkkenet.

THERMEX HAR GLEDEN AV Å PRESENTERE EN REKKE PRODUKTER SOM GJØR AVFALLSPOSEN LITT LETTERE OG MILJØET PÅ DITT KJØKKEN BEDRE

Kjøkkenkvernen Wasteminator fungerer ved at organisk avfall, slik som matrester, grønnsaker, fruktkjøtt og lignende skylles ned gjennom avløpet og ut gjennom kvernen. Inne i selve kvernen er det montert en roterende metallskive med noen metallklosser som med 1.500 omdreininger pr. minutt presser matrestene ut gjennom en rist, hvorpå 2 rivejern flår matrestene i ganske små biter, som heretter skylles ut gjennom avløpet.

• 2 rivejern kverner matrestene i små stykker med 1.500 omdr. pr. minutt.

• Praktisk propp som brukes til å skyve avfallet ned i kvernen med.

• Med luftpåvirket start/stopp– knapp som kan plasseres i vask eller i underskap.

• Stuss til oppvaskmaskinen. Kan tilkobles oppvaskmaskinens avløp slik at såpeholdig vann renser kvernen.

THERMEX står selvfølgelig til rådighet med ytterligere rådgivning og veiledning.

•H usk at det kan være at din kommune krever godkjennelse for montering av avfallskvern. Kontakt din kommune for å høre nærmere.

Wasteminator II TEKNISKE SPECIFIKASJONER • Effekt: 370W (1/2 HK). • Spenning: 230VAC. 1-fase. • Leveres med Schuko–stikk og skal ekstrabeskyttes jf. sterkstrømsforskriftene. • Induksjonsmotor med 1500 omdr./min. • Lydnivå 15-25 dB. • Vekt 6 kg. Varenr.

Beskrivelse

Pris

780.67.2000.2

Wasteminator II

5.995,-


THERMEX  YELLOW LINE

Wasteminator III

115

NYHET 2019

TEKNISKE SPECIFIKASJONER • Effekt: 560W (3/4HK). • Spenning: 230VAC. • Leveres med Schuko–stikk og skal ekstrabeskyttes jf. sterkstrømsforskriftene. • Induksjonsmotor med 1480/1680 omdr./min. • Lydnivå 15-25 dB. • Vekt 6 kg. Varenr. Beskrivelse

Pris

780.67.2020.2

6.495,-

Wasteminator IV

Wasteminator III

NYHET 2019 173 117

365

130

247

Ø210

172

TEKNISKE SPECIFIKASJONER 93,5

Ø114 (Ø110)

147 Ø180

• Effekt: 560W (3/4HK). • Spenning: 230VAC. • Leveres med Schuko–stikk og skal ekstrabeskyttes jf. sterkstrømsforskriftene. • Autoreversibel. • Induksjonsmotor med 1480/1780 omdr./min. • Lydnivå 15-25 dB. • Vekt 10,5 kg.

Varenr. Beskrivelse

Pris

780.67.2030.2

7.795,-

Wasteminator IV


116 THERMEX  YELLOW LINE

Elegant indirekte LED-belysning som øker i styrke når du åpner skapet og dempes når det lukkes.

Hvis du ønsker at skapdøren skal åpne motsatt vei, kan du enkelt gjøre dette ved å vende den.

Winemex-skapene er utstyrt med 3-lags glass, noe som sikrer høy grad av energieffektivitet. Glasset er dessuten UV-behandlet, så det beskytter vinen i skapet mot solstråler og lys utenfra.

Winemex-skapene er utstyrt med kompressorstyrt befuktningssystem.

Winemex kan monteres slik at skapdøren flukter med de øvrige skapene på kjøkkenet, og skapdøren åpnes uten å komme i klem med naboskapet.

Kraftige Svartlakkerte hengsler. Mulighet for å høydejustere skapdøren slik at den samsvarer med de andre skapene på kjøkkenet.

WINEMEX THERMEX' nye serie av sommelierskap (vinskap). Serien består av fem skap av høyeste kvalitet hvor du kan oppbevare så mange vinflasker som du har behov for.

WINEMEX 69

PRODUKTER

Winemex 20 Winemex 24 Winemex 40 Winemex 69 Winemex 145


117

NYHET 2019

WINEMEX 20 WINEMEX 20 - FRITTSTÅENDE-/INTEGRERINGSMODELL Høyde Mål

Farge

820-890 mm

Svart

295 mm

A+ ENERGIKLASSE

Varenr. Pris

Pris kr. 11.095,SPESIELLE EGENSKAPER

5 hyller i FSC-sertifisert bøk LED-lys i toppen og sidene Mulighet for å vende skapdøren Med stillegående, vibrasjonsdempet kompressor Med ventilasjonsrist i sokkelen, som sikrer ventilasjon selv om skapet skal bygges inn Skapdøren er designet slik at skapets front flukter med kjøkkenskapene ved innbygging 

910.21.1000.2 11.095,-LED-LYS

GLASS TOUCH

PRODUKTSPESIFIKASJONER Elegant elektronisk betjeningspanel med temperaturvisning.

MATERIALE: HØYDE: Winemex-skapet er utstyrt med kullfilter og ventilasjon for å sikre et godt og luktfritt klima i skapet.

I bunnen av Winemex-skapet er det en elegant utlufting som sørger for at overskuddsvarmen fra skapet ledes ut i rommet og på den måten bidrar til gjenoppvarming av boligen.

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 138 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

ANTALL SONER: ANTALL FLASKER: VOLUM:

Svartlakkert stål med glassdør Kan justeres fra 820 mm til 890 mm Énsoneskap 20 50 liter

TEKNISKE DATA STRØM: EFFEKTIVITETSKLASSE: ÅRLIG ENERGIFORBRUK: KLIMAKLASSE: LYDNIVÅ: MODELL:

230 V A+ 93 kWh/år SN - T (+10 °C til +43 °C) 42 dB Kan brukes innbygget eller frittstående

Apparatet er utelukkende beregnet for oppbevaring av vin.

VINSKAP » WINEMEX 20

THERMEX  YELLOW LINE


VINSKAP » WINEMEX 24

118 THERMEX  YELLOW LINE

NYHET 2019

WINEMEX 24 WINEMEX 24 - INTEGRERINGSMODELL

A+ ENERGIKLASSE

Høyde Mål Farge Varenr. Pris 443 mm 555 mm Svart 910.21.1001.2 12.395,-

Pris kr. 12.395,SPESIELLE EGENSKAPER

Egnet for innbygging i skap laget for mikrobølgeovn 3 uttrekkshyller i FSC-sertifisert bøk LED-lys i toppen og sidene Mulighet for å vende skapdøren Med stillegående, vibrasjonsdempet kompressor 

LED-LYS

GLASS TOUCH

PRODUKTSPESIFIKASJONER MATERIALE: Elegant elektronisk betjeningspanel med temperaturvisning.

HØYDE: ANTALL SONER: ANTALL FLASKER VOLUM:

Svartlakkert stål med glassdør 443 mm Énsoneskap 24 51 liter

TEKNISKE DATA STRØM: EFFEKTIVITETSKLASSE: ÅRLIG ENERGIFORBRUK: KLIMAKLASSE: LYDNIVÅ: MODELL:

230 V A+ 92 kWh/år N (+16 °C til +32 °C) 40 dB Designet for innbygning

Apparatet er utelukkende beregnet for oppbevaring av vin. KISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 138 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no


119

NYHET 2019

WINEMEX 40 WINEMEX 40 - FRITTSTÅENDE-/INTEGRERINGSMODELL

C ENERGIKLASSE

Høyde Mål Farge Varenr. Pris 820-890 mm 595 mm Svart 910.21.1002.2 15.595,-

Pris kr. 15.595,SPESIELLE EGENSKAPER

10 hylder af FSC-certificeret bøgetræ LED-lys i top og sider Dobbelt skab med én zone i hver side Med lydsvag vibrationsdæmpet kompressor Med ventilationsrist i sokkelen, som sikrer ventilation selvom skabet indbygges 

LED-LYS

GLASS TOUCH

PRODUKTSPESIFIKASJONER MATERIALE: HØYDE:

Elegant elektronisk betjeningspanel med temperaturvisning.

Winemex-skapet er utstyrt med kullfilter og ventilasjon for å sikre et godt og luktfritt klima i skapet. I bunnen av Winemex-skapet er det en elegant utlufting som sørger for at overskuddsvarmen fra skapet ledes ut i rommet og på den måten bidrar til gjenoppvarming av boligen.

ANTALL SONER: ANTALL FLASKER VOLUM:

Svartlakkert stål med glassdør Kan justeres fra 820 mm til 890 mm Dobbeltsoneskap 40 100 liter

TEKNISKE DATA STRØM: EFFEKTIVITETSKLASSE: ÅRLIG ENERGIFORBRUK: KLIMAKLASSE: LYDNIVÅ: MODELL:

230 V C 200 kWh/år SN - T (+10 °C til +43 °C) 42 dB Designet for innbygging eller frittstående plassering

Apparatet er utelukkende beregnet for oppbevaring av vin. KISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 138 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

VINSKAP » WINEMEX 40

THERMEX  YELLOW LINE


VINSKAP » WINEMEX 69

120 THERMEX  YELLOW LINE

NYHET 2019

WINEMEX 69 WINEMEX 69 - FRITTSTÅENDE MODELL

Pris kr. 17.595,ENERGIKLASSE

Høyde Mål Farge Varenr. Pris 1275-1295 mm 480 mm Svart 910.21.1003.2 17.595,-

SPESIELLE EGENSKAPER

8 uttrekkshyller i FSC-sertifisert bøk LED-lys i toppen og sidene Mulighet for å vende skapdøren Med stillegående, vibrasjonsdempet kompressor 

LED-LYS

GLASS TOUCH

PRODUKTSPESIFIKASJONER MATERIALE:

Elegant elektronisk betjeningspanel med temperaturvisning.

Winemex-skapet er utstyrt med kullfilter og ventilasjon for å sikre et godt og luktfritt klima i skapet.

HØYDE: ANTALL SONER: ANTALL FLASKER VOLUM:

Svartlakkert stål med glassdør 1275-1295 mm Dobbeltsoneskap 69 191 liter

TEKNISKE DATA STRØM: EFFEKTIVITETSKLASSE: ÅRLIG ENERGIFORBRUK: KLIMAKLASSE: LYDNIVÅ: MODELL:

230 V B 203 kWh/år SN (+10 °C til +32 °C) 42 dB Designet for frittstående plassering

Apparatet er utelukkende beregnet for oppbevaring av vin.

KISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 138 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no


121

Lagringssone 1

Lagringssone 2

Serveringszone

NYHET 2019

WINEMEX 145 WINEMEX 145 - FRITTSTÅENDE-/INTEGRERINGSMODELL

C ENERGIKLASSE

Høyde Mål Farge Varenr. Pris 1720-1740 mm 595 mm Svart 910.21.1004.2 28.595,-

Pris kr. 28.595,SPESIELLE EGENSKAPER

Egnet for innbygging i kjøleskapskabinett 9 uttrekkshyller i FSC-sertifisert bøk 1 displayhylle med uttrekk, laget i FSC-sertifisert bøk Oppheng til vinglass medfølger, kan monteres i toppen av skapet LED-lys i toppen og sidene Mulighet for å vende skapdøren Med stillegående, vibrasjonsdempet kompressor Skapet kan plasseres i kaldsoner ettersom kompressoren både kan avkjøle og varme opp. 

LED-LYS

GLASS TOUCH

Elegant elektronisk betjeningspanel med temperaturvisning.

Elegant displayhylle til dine beste viner.

PRODUKTSPESIFIKASJONER Winemex-skapet er utstyrt med kullfilter og ventilasjon for å sikre et godt og luktfritt klima i skapet. I Winemex 145-skapet kan du også oppbevare vin-glassene dine, slik at de holder riktig temperatur når vinen skal serveres.

I bunnen av Winemex-skapet er det en elegant utlufting som sørger for at overskuddsvarmen fra skapet ledes ut i rommet og på den måten bidrar til gjenoppvarming av boligen.

KISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 138 OG FREMOVER For ytterligere tekniske data og energimerking henvises til www.thermex.no

MATERIALE: HØYDE: ANTALL SONER: ANTALL FLASKER VOLUM:

Svartlakkert stål med glassdør 1720-1740 mm Tresonet skap 145 368 liter

TEKNISKE DATA STRØM: EFFEKTIVITETSKLASSE: ÅRLIG ENERGIFORBRUK: KLIMAKLASSE: LYDNIVÅ: MODELL:

230 V C 262 kWh/år SN - T (+10 °C til +43 °C) 42 dB Designet for innbygging eller frittstående plassering

Apparatet er utelukkende beregnet for oppbevaring av vin.

VINSKAP » WINEMEX 145

THERMEX  YELLOW LINE


YELLOW LINE 2019 På de neste sidene kan du gå på oppdagelseferd i våre mange skisser og modeller, slik at du kan finne den helt riktige kjøkkenviften til ditt drømmekjøkken. På www.thermex.no kan du finne mer detaljerte skissetegninger, dersom du har behov får mål som du ikke finner i katalogen. På hjemmesiden vil skissetegningene også bli oppdatert fortløpende, dersom det skjer produktoppdateringer. » se side 24 40 195

Ø148

SUPER SILENT PLUS

» se side 25 394

Ø150

115

70 302

430

430

450

3

17

414 40

40

600

25

SUPER SILENT GT

5

44

600

450

» se side 26

SUPER SILENT GT U/MOTOR

» se side 26

Ø150 Ø150

40

315 430

385

195

70

129

19 5

195

430

40

40

5

40

SKAPINTEGRERTE MODELLER

SUPER SILENT

405

598

600

SUPER SILENT UTTREKK M/MOTOR » se side 27

SUPER SILENT UTTREKK U/MOTOR » se side 26

Ø150

Ø150 195

430

40

385

SKISSETEGNINGER

122 THERMEX  YELLOW LINE

70

129

19 5

430

40

40 L

40 28

45 0

5

500 -

600

Merk: Mål er veiledende og kan endres uten forutgående varsel.

28

5 45 0

500 -

600


24

5

100

323

SLIM S4 PLUS

» se side 29

» se side 30

SLIM HIDE

» se side 31

280

» se side 28

282

46

2 600

GEMINI II

559-859 Ø120

498-798 Ø123

225

450

80 40

180

7

40

25

6

170

24 211

SKAPINTEGRERTE MODELlER

AIRGRIP

123

460

28

45

0

6

0

28

600

20

0

15

0-

YORK III

» se side 32 280

120

TURBO K702 II

» se side 33

500

60

0

178

40

500

-6

00

450

MANCHESTER SMART

» se side 34

MANCHESTER 120

450 0

60

» se side 35 345

21

5 50

95

150

Ø 120 70

500 -

Merk: Mål er veiledende og kan endres uten forutgående varsel.

600 -

700

SKISSETEGNINGER

THERMEX  YELLOW LINE


INTEGRO

» se side 36 340

TFM 160 - 180 - 190

150

» se side 38 150

201

253

338

346

60

72

339

300

50 0-

75***

** - 7

- 675

540 -

26

- 899

740 -

840

599 -

0

- 799

29

0 599

8

475*

30

799 -

899

* 481 with spacers ** 681 with spacers *** 781 with spacers

TFM 460 - 480 8-

4

47

TFM 860 - 880

» se side 40 150

19

3

0

15

Ø ø150

15

3

300

215

28

» se side 39

285.2

SKAPINTEGRERTE MODELlER

SKISSETEGNINGER

124 THERMEX  YELLOW LINE

148 25 28 8.2 6

89

4

5

67

8

51

-

TFH 360

454/754 754 454- 492/792 -792

2253 53 27277 7

8 71

» se side 41

492

TFH 380

Ø150

» se side 41

Ø150

2 35 0 40

6 26 7 27

TFMH 360

76

116

76 116

507 547

» se side 41

706 744

TFMH 380

Ø150

» se side 41 Ø150

76

262

212

212 262 76

2 35 0 40

6 26 7 27

507 547

Merk: Mål er veiledende og kan endres uten forutgående varsel.

706 744


» se side 43

PASSAT U/MOTOR

» se side 43

150

70

70

329

129

357

29

160

5 60 45 0

1145 1200

1145 1200

5 54 0 60

NEWCASTLE MAXI

» se side 44

NEWCASTLE MEDIO

66

449

256

100

227

114

180

214

835 900

5

0

50

» se side 47

LE MANS YELLOW

» se side 48

» se side 50

LE MANS I

» se side 50

80

580-8

max 335

115

96 496-7 Ø150

60

115

718

260 260

253

LE MANS I

Motor, vegg

Motor, kjøkkenøy

520 = 400

520 =

=

170 197 - 257 860 - 1040

197 - 257

400

=

296 - 356 49 - 109

296 - 356

860 - 1040

92

69

448 - 508

300

Front motor

600

Merk: Mål er veiledende og kan endres uten forutgående varsel.

99

232

Rear motor 99

232

BENKINTEGRERTE MODELlER

TRENT

43

5 54 0 60

1145 1200

293

65 128 192

6

230

» se side 45

65

12

170

SKAPINTEGRERTE MODELlER

PASSAT M/MOTOR

125

SKISSETEGNINGER

THERMEX  YELLOW LINE


DECOR 787

» se side 53

CAMINO ECO

» se side 54

256

0

25

MIN 700 - MAX 1165

285

100

500

DECOR 942

» se side 55

30

min 560 - max 905 535 190

Ø150

600-700-900

196

183

485

0 50

00

-6

-

0 70

STANSTED

00

-9

» se side 57

180

Min 775 - Max 1100

249

23

237

25

MIN 735 - MAX 1115

183

265

0-

470

60

700

00

-9

00

700 - 9

490

» se side 58

HARWICH

» se side 59

» se side 60

SWINDON

» se side 61

400

CARDIFF

600

251

260

40

8

598-89

500

DERBY 6

28

305

264

275

Ø150

80

239

565

565 - 1045

500 - 980

600 -

500

VEGGMONTERTE MODELlER

SKISSETEGNINGER

126 THERMEX  YELLOW LINE

700-

900

Merk: Mål er veiledende og kan endres uten forutgående varsel.

388 500

445 600 - 900


CAMBRIDGE

0 60

/9

00

150

BRIGHTON

» se side 64

LONDON

» se side 66 318

Ø150

344

4

455 760

PRESTON II

» se side 67 202

223

25

38

7

510

482

447

927

90

485

760

MINI PRESTON II

525

1110 - 1430

Ø150

480

Min 120 Max 440

9

» se side 68 5 25

35

90

447

455

447

900

760 -

9

350

2

25

927

Min asp 960 - min filt. 1065 - max 1395

46

60

530

» se side 65 318

90

600

430

BIRMINGHAM

9

Ø150

Ø150

327

150

900

430

25

927

Min asp 960 - min filt. 1065 - max 1395

318

Min asp 960 - min filt. 1065 - max 1395

527

530

270

15 7

275

303

Ø150

340

20 /4

60

500 - 980 500

min. 110 max. 300 485

min. 865 - max. 1055

31 0 0 32

275

303

480 - 940 480

16 4

6 20

» se side 63

344

» se side 62

65

00

600 - 9

VERTICAL AUTOMATIC 300

25

» se side 69 275

500

0

795

40

ø150

480

500

0

min. 1020 - max. 1330

450

463

373

345

VEGGMONTERTE MODELlER

READING

0-

60

127

0

80

18

5

Merk: Mål er veiledende og kan endres uten forutgående varsel.

387

900

SKISSETEGNINGER

THERMEX  YELLOW LINE


CORBY

ASTON

» se side 71

490

min. 110 max. 460

» se side 70

23

5

3

25

35

0

0

50

445

540

Ć 150

500

min. 1085 - max. 1435

VEGGMONTERTE MODELLER

SKISSETEGNINGER

128 THERMEX  YELLOW LINE

0

60

» se side 73

OXFORD

» se side 74 Ø285

1000

Ø300

1000

65

65

FRITTHENGENDE MODELLER

RONDA 600 PLUS

600

600 265

245

DECOR 787

» se side 75

STANSTED

» se side 76

5

24

26

5

300

23

100

245

Min 785 - Max 1065

MIN 820 MAX 1115

210

898

780 59

600 89

8

900

98

5

340

8-

Codice

CARDIFF

Descrizione

Materiale

Spessore

Numero Disegno

Disegnatore

DIMENSIONALE_KA190_IS_60X90 Scala

mm

Formato

1:9

Progetto

A3

08/10/2018

B.S. Service S.r.l. Via G. Brodolini 77/A 60044 Fabriano (AN) - Italy Tel. +39 0732 21008 Fax. +39 0732 625246

475

475

www.ntair.it

Data

272

40

285

600

898

Merk: Mål er veiledende og kan endres uten forutgående varsel.

» se side 77

HARWICH

» se side 78


» se side 79

90

650 - 1000

300

320

60 0

FRITTHENGENDE MODELLER

DERBY

129

900

» se side 83

AIRSLIM

» se side 84

Ø125

265 - 285 - 313

80 - 100 - 128

115

48

0

51 227 29

50

298

598 598

446

CENTRAL PLAN 250/251

480

» se side 86

» se side 87

CENTRAL CV1200

» se side 89

Ø125

80

500 -

CENTRAL FS 302

150

SENTRAL SKAPINTEGRERTE MODELLER

AIRGRIP PAT PENDING

600

CENTRAL FSK-495-II

» se side 88

00

500-6

Ø125

340 495

150

600

250

Merk: Mål er veiledende og kan endres uten forutgående varsel.

Ø125

340 495

SKISSETEGNINGER

THERMEX  YELLOW LINE


CENTRAL GEMINI III

» se side 90

CENTRAL TFHCE 460 II

» se side 91

Ø125 75

275

179

125

510

265 278

548

28

3

58

456

40

244

48

0

598

20

» se side 93

CENTRAL 902

» se side 94 0

25

24

0

240

300

280

159

175

10

0

175

59

9-

497 597

» se side 95

475 475

260

285

272

40

251

40

8

598-89

500

600

898

Væg

Fritthengende

VENTILATOR MED EKSTRA STOR KAPASITET » se side 98 31

8

8-8

350

59

98

-11

98

500

min. asp. 880 - min. filt. 1005 - max 1450

0

27

80

SENTRAL SKAPINTEGRERTE MODELLER

CENTRAL CARDIFF

Merk: Mål er veiledende og kan endres uten forutgående varsel.

50 89

9

0

50

40

Min 620 - Max 1145

400 - 800

400

SENTRAL VEGGMONT. MODELLER

AIR-TECH II

600

SENTRAL SKAPINTEGR. MODELLER

SKISSETEGNINGER

130 THERMEX  YELLOW LINE


LOFT PODIE HØY - Newcastle Maxi/Passat

255

2

10

26,5

2

155

26,50

51,50

51,5 Ø6

26,5

26,50

606

80

606

51,50

1206

1206

LOFT PODIE HØY M/RESIRK. - Newcastle Maxi

INNBYGNINGSRAMME - Newcastle Maxi/Passat

255

255

130

2

10

26,50

1235

51,50 Ø6

26,50

40

5

63

606

3

60

1203

80

800

1206

For montering i nedfellt himling.

LOFT PODIE HØY - Newcastle Medio

INNBYGNINGSRAMME - Newcastle Medio

26,5

255

2

10

51,5

935

Ø6

26,5

53 5

910

For montering i nedfellt himling.

Merk: Mål er veiledende og kan endres uten forutgående varsel.

0 52

920

80 510

TILBEHØR

LOFT PODIE LAV - Passat

131

SKISSETEGNINGER TILBEHØR

THERMEX  YELLOW LINE


421

1

42

PLASMEX®-FILTER I SKJULER, VEGG/FRITTH.

0

221 42 0m

m

3

PLASMEX®-FILTER I SKJULER, INNB. SKAP 269

170

3

25

250

0

30

Merk: Mål er veiledende og kan endres uten forutgående varsel.

1

42

PLASMEX®-FILTER I SKJULER, MINI VERTICAL

270

420 mm50

38

8

34

225 mm

383

35

348

8

34

220

348

221

SKJULER TIL MODUL, FRITTH.

221

SKJULER TIL MODUL, VEGG

350 mm

TILBEHØR

SKISSETEGNINGER TILBEHØR

132 THERMEX  YELLOW LINE

27

2m

m

272 mm

0

27


133

EKSTERNE MOTORER Eksterne motorer fås oftest med større sugekapasitet, fordi motoren er flyttet vekk fra kjøkkenet og plassert et sted som gjør det mulig å øke kapasiteten samtidig med at støyen reduseres. Velg bl.a. mellom følgende modeller:

VENTILASJONSANLEGG - FELLES AVTREKK

» Se side 15

56

90

10

47

4

Ø125

14

23

16

155

159

45

20

SENTRALVENTILASJON - VILLA

» Se side 17

56

24 5

16

14

3

159

20

82

Ø125

155

10

47

Merk: Mål er veiledende og kan endres uten forutgående varsel.

SKISSETEGNINGER MOTORER

THERMEX  YELLOW LINE


SKISSETEGNINGER MOTORER

134 THERMEX  YELLOW LINE

EKSTERN TX MOTOR VÆG

Front

» Se side 107

Back

443

50 45

475

Ø150

181 Back

Top

45

50

174 334

45

15

440

225

475

Ø150

181

45

Merk: Mål er veiledende og kan endres uten forutgående varsel.

15

440

430


KONDENS- OG ISOLERINGSKASSE TIL TX MOTOR LOFT

135

» Se side 107

500

285

181 240

215

500

495

Ø295

265

181 255

495 500 160

125 Ø180

265

140

EKSTERN TX MOTOR LOFT

» Se side 107

431

Front

Back

443

Top

50 45

440

225

475

Ø150

181

45

174 334 24

6

23

Merk: Mål er veiledende og kan endres uten forutgående varsel.

15

440

430

SKISSETEGNINGER MOTORER

THERMEX  YELLOW LINE


EKSTERN CKB - CAB-200, EC LOFTMOTOR

570

A B C D E F G

» Se side 108

468

Dimensjoner (mm) H I

193

375

Ø200 479

CKB-CAB-200 375 510 468 200 255 193 570 479 494

570

255

468 494

Ø200 479

510

193

375

SKISSETEGNINGER MOTORER

136 THERMEX  YELLOW LINE

255 510

Merk: Mål er veiledende og kan endres uten forutgående varsel.

494


TTP MOTORER

» Se side 109

XL-ECO 250P

XL-ECO 250S

E220P

E220S

ECO 220P

ECO 220S

Merk: Mål er veiledende og kan endres uten forutgående varsel.

137

SKISSETEGNINGER MOTORER

THERMEX  YELLOW LINE


SKISSETEGNINGER VINSKAP

138 THERMEX  YELLOW LINE

VINSKAP Skissetegningene på denne siden viser vinskapenes overordnede mål. På www.thermex.dk finner du mer detaljerte skissetegninger, hvis du har behov for mål som ikke er oppgitt i denne katalogen. Skissetegningene blir også løpende oppdatert på hjemmesiden ved produktendringer. VINSKAP

WINEMEX 20

» se side 117

WINEMEX 24

» se side 118

WINEMEX 40

» se side 119

WINEMEX 69

» se side 120

WINEMEX 145

» se side 121

Merk: Mål er veiledende og kan endres uten forutgående varsel.


THERMEX  YELLOW LINE

139


Opplev THERMEX i virkeligheten, før du velger...

Besøk en av våre THERMEX-forhandlere, eller vårt showroom ved vårt salgskontor. Du er alltid velkommen..! THERMEX er et av Skandinavias største brand av kjøkkenvifter, med mere enn 60 års erfaring og kunnskap om kjøkkenventilasjon samt luftavtrekk. Moderne og innovative formgivninger/designs og ”øye for” finish av overflater i stål og glass. Du er alltid velkommen til en av våre forhandlere for å gå videre med de ideer du har fått i denne katalogen. Og her får du også vite mer om alle de muligheter som du har for å få dine egne personlige ønsker oppfylt til din nye THERMEX kjøkkenvifte, som du skal glede deg over de neste årtier. Vi ønsker deg riktig god fornøyelse med luftforandringen for fremtiden.

Kjøkkenvifter Enkelt & Elegant

THERMEX SCANDINAVIA A/S Farøvej 30 DK-9800 Hjørring Tel: +47 222 19 020 www.thermex.no info@thermex.no

Det tas forbehold for utsolgte varer, trykkfeil, leveringssvikt og avgiftsendringer. Prisene i denne katalogen er inkl. mva. og weee-avgifter, gjelder til 30.04.2020 og annullerer tidligere opplyste priser. THERMEX forbeholder seg retten til endringer i sortiment og tekniske spesifikasjoner.

Da det løpende skjer oppdateringer av våre produkter, finner man de nyeste data og spesifikasjoner på vår hjemmeside www.thermex.no


SYMBOLFORKLARING +

A

ENERGIKLASSE

EKSTERNE MOTORER EKSTERNE LOFTMOTORER

Energiklasse Energieffektivitetsindeksen beregnes ut i fra det årlige effekt-forbruket for kjøkkenviften ved dennes optimale driftspunkt, og det nominelle elektriske effektforbruket for belysningen. Kjøkkenvifter klassifiseres i A+++, A++, A+, A, B, C, D, E.

Se side 107 og 108 På loft

225.19.1000.2

Pris 4.800,-

CKB - CAB-200 EC

225.34.3720.2

15.325,-

Type

Varenr.

Pris

TX motor, vegg

225.19.1100.2

4.800,-

EKSTERN VEGGMOTOR

Mulighet til å styre alle kjøkkenviftens funksjoner – enkelt og bekvemt.

Se side 107

På vegg

LED-lys gir store energibesparelser. Lang levetid og full lysstyrke med det samme. Avgir nesten ingen varme.

Deco-lys

Varenr.

TX motor, loft

På loft

Fjernkontroll

LED-lys med lavt strømforbruk

Type

EKSTERNE TAKMOTORER Se side 109

På tag

På noen kjøkkenvifter finnes det, i tillegg til arbeidsbelysning, også dekorasjonsbelysning, noe som er med til å høyne kjøkkenviftens designmessige opplevelse.

Lysdemper Mulighet for å tilpasse lysstyrken.

Type

Varenr. Pris

TTP XL-Eco250P

240.40.0141.0

TTP XL-Eco250S

240.40.0142.0

19.300,17.950,-

TTP E220P

240.40.0110.0

10.750,-

TTP E220S

240.40.0111.0

9.425,-

TTP Eco 220P

240.40.0131.0

14.395,-

TTP Eco 220S

240.40.0132.0

13.395,-

Type

Varenr.

Pris

THERMEX Balansert Link® Ø125 mm

536.99.1401.9

4.800,-

THERMEX Balansert Link® Ø160 mm

536.99.1403.9

4.800,-

Tilbehør til TTP tagmotorer se side 110

Trykknapp Elektronisk styring av alle kjøkkenviftens funksjoner. Mulighet for å velge hastighet og tenne/slukke lyset.

Soft touch

MODULER

Elektronisk betjening. Styring av hastighet og lys samt ev. lysdemper. Indikator som viser når det er på tide, å rense filteret.

Glass touch

BALANSERT LINK® Se side 14 og 15

Balansert

Elektronisk betjening. Styring av hastighet og lys. Helt plan glassoverflate for enkel rengjøring.

Kantsug Kjøkkenvifte med kantsug har et eksklusiv design med filtre som ikke er synlige. Kantsug eller spaltesug – skaper usynlige luftstrømmer hele veien rundt kokeområdet. Når luften passerer spaltene økes hastigheten og suget optimeres og damp eller matos fanges opp og fraktes ut.

Frontsug Spesielt på skråstilte modeller finnes det en innsugningsspalte på fronten. Denne sugespalten fanger opp dampen både fra innerste og ytterste kokesone.

Bunnsug Spesielt på skråstilte modeller finnes det en sugespalte i kjøkkenviftens bunn. Denne sugespalten fanger hovedsakelig opp dampen fra kokeområdets innerste soner.

SENTRAL VILLA-LINK® Se side 17 Sentral Villa

METALFILTER

Indikator for filterrens Lyser når filter må renses.

Type

Varenr.

THERMEX Trigger Link Modul

536.99.1000.9

Pris 1.625,-

PRO LINK MODUL Se side 12 og 13 Pro Link Modul

Type

Varenr.

THERMEX Pro Link Basic I

536.99.1500.9

Pris 3.375,-

THERMEX Pro Link Basic II

536.99.1501.9

3.375,-

THERMEX Pro Link Premium I

536.99.1504.9 7.450,-

THERMEX Pro Link Premium II

536.99.1505.9 7.450,-

THERMEX Pro Link Plasmex I

536.99.1502.9

9.625,-

THERMEX Pro Link Plasmex II

536.99.1503.9

9.625-

TOP LINK® MODUL

PAT. PENDING

Se side 10 Top Link® Modul I

Type

Varenr.

THERMEX Top Link® Modul I

536.99.1200.9 2.675,-

Pris

THERMEX Top Link® Modul II 536.99.1300.9 2.675,-

PLASMEX®-FILTER

Metallfilter Tradisjonelt filter som fanger opp fettpartikler. Filteret kan rengjøres i oppvaskmaskinen.

Pris 4.800:-

Se side 11 Trigger Link Modul

Kjøkkenviften starter selv på laveste nivå for å skifte ut luften i kjøkkenet. Dermed fjernes de luktene som måtte være i kjøkkenet fra søppelspann, oppvask, krydder m.m. Kjøkkenviften fortsetter etter aktivering av denne funksjonen i en periode på det valgte sugenivået. Dermed fjerner man den siste ”forurenset” luften som måtte være i kjøkkenet etter matlagingen.

Varenr.

THERMEX Sentral Villa-Link® - Ø125 mm 536.99.1040.9

TRIGGER LINK MODUL

Periodisk utsugning

Ettersug

Type

Se side 18 Plasmex® -filter

Type

Varenr.

THERMEX Plasmex®-filter I

535.10.1000.9

Pris 6.250,-

THERMEX Plasmex®-filter II 535.10.1001.9 23.775,-

Profile for Thermex Scandinavia

Thermex Yellow Line 2019-2020 (NO)  

Thermex Yellow Line 2019-2020 (NO)  

Profile for thermex