__MAIN_TEXT__

Page 1

Emfang Enkelt & Elegant

YELLOW

LINE EMHÆTTER & EMFANG 2019 F O R H A N D L E R K ATA LO G

Værdi: Kr. 50,-

siden 1958


Vigtige oplysninger - når du skal vælge det rigtige THERMEX emfang HVILKEN TYPE BOLIG BOR DU I?

 

Bolig med eget aftræk

Bolig med varmegenvinding/ventilation

Bolig med fælles aftræk (Centralventilation)

HVOR SKAL EMFANGET PLACERES? INTEGRERET I SKAB?

INTEGRERET I LOFT?

INTEGRERET I BORDPLADE?

VÆGMONTERET?

FRITHÆNGENDE FRA LOFT?

WIREHÆNGT LAMPEMODEL?

HVOR BREDT SKAL EMFANGET VÆRE?

600 mm

800 mm

900 mm

1200 mm

Specialmål

HVILKEN FARVE SKAL EMFANGET HAVE?

Sort

Hvid

Rustfri

Specialfarve

KUNNE DU TÆNKE DIG AT FJERNE MOTORSTØJ FRA KØKKENET?

Ja - Ekstern motor kan placeres:

På tag

På loft eller i skunk

Udvendig på væg

Har kun mulighed for intern motor

VIL DU HAVE LØSNING MED KULFILTER TIL RECIRKULERING AF LUFTEN?

Ja

Nej

VIL DU HAVE LØSNING MED INTERN MOTOR OG UDBLÆSNING DIREKTE TIL DET FRI?

Ja

Nej

KUNNE DU TÆNKE DIG AT DIT EMFANG TÆNDER OG SLUKKER AUTOMATISK VED BETJENING AF DIN ELKOGEPLADE ELLER OVN VHA. AF TOP LINK®

Ja

Nej

KUNNE DU TÆNKE DIG AT DIT EMFANG AUTOMATISK SØRGER FOR BALANCERET VENTILATION I DIN BOLIG MED EGET VENTILATIONSSYSTEM

Ja

Nej

Priserne i dette katalog er incl. moms og weee-afgifter, gældende til 31.03.2020 og annullerer tidligere oplyste priser. THERMEX forbeholder sig ret til ændringer i sortiment og tekniske specifikationer.


THERMEX  YELLOW LINE

INDHOLD Historiens "Vingesug"

4-5

Find det rigtige emfang

6-7

"Alle muligheder"

8-15

Plasmex®-filter

16-17

Special-Line 18-19

EMFANG & EMHÆTTER Skabsintegrerede modeller 22-39 Loftsintegrerede modeller 41-43 Bordintegrerede modeller 45-49 Vægmonterede modeller

51-69

Frithængende modeller

71-77

EMFANG & EMHÆTTER » CENTRALVENTILATION Skabsintegrerede modeller

81-89

Væg- & Frithængende modeller

91-93

Industri emfang

96

Klaprer spjældet?

97

Tips & gode råd ECO-Design forklaring Eksterne motorer

98-103 104 105-107

Tilbehør 108-111 Wasteminator - Køkkenkværne

112-113

Winemex - Vinkøleskabe

115-119

Skitsetegninger 120-130 Skitsetegninger motorer Skitsetegniner vinkøleskabe

131-133 134

3


4

THERMEX  YELLOW LINE

HISTORIENS "VINGESUG"

THERMEX EMFANGETS MODER I midten af 1990'erne ændrede designet stil fra sortlakerede smedejerns emfang med detaljer i messing til mere stilrene og futuristiske designs med overflader i børstet rustfrit stål.

THERMEX, (oprindeligt Thermor), blev grundlagt i 1958. Kerneprodukterne var de første år alene baseret på mindre ventilatorer til brug på toiletter, kontorer, i forretninger, restaurationer og lignende lokaler, hvor der var behov for luftfornyelse.

Model Ronda i rustfrit stål med halogen belysning og elektronisk betjening blev udviklet, produceret og markedsført i 1994 blandt andet med massiv annoncering på TV. I slutningen af 1990'erne begyndte THERMEX at kombinere emfang i rustfrit stål med glas.

HISTORIENS FØRSTE EMHÆTTE I 1965 introducerede THERMEX den første egentlige emhætte model ”turbinette” en køkkenventilator, uden lys og filter til placering over komfuret. HISTORIENS FØRSTE EMFANG I midten af 1970'erne designede, serieproducerede og lancerede THERMEX, som de første på markedet nogensinde en dekorativ emhætte med fedtfilter, lys og styring. Dengang kendt som ”smedejernsemfang” i dag blot kaldet emfang. Hensigten med denne nyskabelse var at forene design og funktion i èn enhed. Det første ”rigtige” emfang hed Model FANØ og blev lanceret i 1976.

Model TURBINETTE anno 1958.

Emfanget blev fra starten en rungende succes, og er den dag i dag en fast bestanddel i køkkenet verden over.

I 1983 begyndte THERMEX at udbrede konceptet til andre lande, først til Sverige og Norge og siden hen til andre lande.

MODEL ZIRKON Model Zirkon fra 2000 i stål og glas var en del af Crystalia serien med kendetegn som optisk fiberbelysning, fjernbetjening, hæve-/ sænkefunktion samt dekorationsbelysning INN-LINE BY JACOB JENSEN DESIGN I starten af 0'erne indledte THERMEX et samarbejde med den verdenskendte danske designer Jacob Jensen. Det førte til skabelsen af emfangsserien Inn-line, der med sit formsprog brød med den gængse måde at designe emfang på.

THERMEX DANSK DESIGN OG KVALITET SIDEN 1958 Fanø Turbinette

Ronda Agernæs Jupiter

Standard Turbo 702

1958

1965

1972

1976

1985

1988

1994


THERMEX  YELLOW LINE

Model FANØ anno 1976.

TV spot RONDA anno 1994.

THERMEX LOFTSINTEGREREDE EMFANG I midten af 0'erne arbejdede THERMEX' udviklingsteam igen på at skabe nye innovative produkter. Det førte til et mindre opgør med den traditionelle tankegang, at emfanget skulle hænge ned over kogeøen i øjenhøjde.

DESIGN, SUGEEVNE, LYDSVAGHED. Hertil kommer, at THERMEX til stadighed arbejder i retning af mere energi- og miljøvenlige emfang.

THERMEX lancerede derfor i 2002 som de første begrebet ”det loftsintegrerede emfang”. En løsning, hvor emfanget ganske enkelt blev bygget ind i loftet, og derfor gav frit udsyn over køkkenet.

5

Model Metz Medio III Strip anno 2016.

THERMEX organisation er F.I.T og det står for FLEKSIBILITET INNOVATION TROVÆRDIGHED

Skulle du mod forventning ikke finde den helt rigtige løsning blandt THERMEX mange muligheder så husk på, at THERMEX faktisk også kan producere dit helt eget emfang efter mål, og i præcis den farve du måtte ønske. THERMEX er en 100 % danskejet virksomhed med lange og stolte traditioner. Vores produkter forhandles gennem et kvalificeret og kompetent netværk af specialister indenfor køkken og hvidevarer i hele Danmark.

Det skulle vise sig, at denne løsning siden hen skulle gå sin sejrsgang verden over, og i dag anvendes i et stort antal køkkener. Som det kan ses af historien, er THERMEX ikke alene emfangets moder, THERMEX har siden starten i 1958 løbende udviklet og markedstilpasset produkterne til tidens trend og efterspørgsel. THERMEX er markedsledende indenfor emfang og emhætter. THERMEX arbejder til stadighed med at give dig de bedste og mest enkle løsninger, og her er nøgleordene:

THERMEX Scandinavia A/S har hovedsæde i Hjørring og salgsafdeling i Rødovre, hvor vores team af dygtige og serviceorienterede medarbejdere er klar til at give dig markedets bedste rådgivning og service, både før og efter dit køb af et THERMEX produkt. Udover Danmark er THERMEX også tilstede med egen organisation i Sverige, Norge, Finland og Spanien.

Lampe emfang

Team THERMEX er klar til at give dig rådgivning og service.

Metz Maxi ll Strip

Preston

Loftintegrata Zirkon Inn-line Bord emfang

2000

2002

2004

2007

Hood in Hob

AirGrip

2009

2015

2016

2017


6

THERMEX  YELLOW LINE

FIND DET RIGTIGE EMFANG

HVILKET EMFANG PASSER BEDST TIL DIT KØKKEN Når du skal vælge emfang, skal du tænke dig rigtig godt om. Du skal overveje designet, størrelsen, støjniveauet, kapaciteten, energiforbruget, hvilke behov emfanget skal dække, hvad det skal kunne, og hvor det skal placeres. Du skal overveje, om emfanget skal være rundt, vertikalt, frithæn-

gende, vægmonteret, integreret, om motoren skal sidde internt eller eksternt, og om du vil have udsugning eller recirkulation. Kun når du har gjort det, kan du vælge det emfang, der passer bedst til dit køkken.

SKABSINTEGRERET MODEL

LOFTSINTEGRERET MODEL

BORDINTEGRERET MODEL

Slim S4 Plus

Passat

Trent

THERMEX tilbyder skabsintegrerede løsninger som en elegant og diskret installation. Hvis motoren placeres eksternt, er der god mulighed for at udnytte skabet til opmagasinering. (Se side 22-39)

De loftsintegrerede modeller fra THERMEX er helt gemt væk i loftet – og kun sugefladen er synlig. Denne løsning sikrer dig det perfekte udsyn fra arbejdspladsen. Disse modeller har trådløs betjening. (Se side 41-43)

Det bordintegrerede emfang fra THERMEX løfter sig op fra bordpladen, når det aktiveres. Resten af tiden er emfanget skjult i underskabet. Denne løsning giver et godt overblik og udsyn fra kogezonen. (Se side 45-49)


THERMEX  YELLOW LINE

Super Silent GT

VÆGMONTERET MODEL

FRITHÆNGENDE MODEL

VINKØLESKABE

Preston II

Harwich

Winemex

De vægmonterede modeller fra THERMEX kan monteres frit på væg eller mellem overskabe. (Se side 51-69)

De frithængende modeller fra THERMEX er ideelle over kogeøen. Denne type giver effektivt sug og god arbejdsbelysning. (Se side 71-77)

THERMEX' nye serie af sommelier skabe (vin-opbevaringsskabe). Serien indeholder fem højkvalitets skabe i forskellige størrelser. (Se side 115-119)

7


8

THERMEX  YELLOW LINE

-

"ALLE MULIGHEDER"

”Pat.Pending.”

INTERN MOTOR Bruges oftest p.g.a. enkel installation.

THERMEX TOP LINK® MODUL KOGEPLADE Bruges når det ønskes at emfanget tænder og slukker automatisk ved brug af din el-kogeplade.

INTERN MOTOR MED RECIRKULATION Der kan vælges mellem to løsninger; traditionelt recirkulationsfilter, som bygger på et kulfilter, eller det nye super effektive Plasmex®-filter.

EMFANG

”Pat.Pending.”

THERMEX TRIGGER LINK MODUL

THERMEX PRO LINK MODUL

THERMEX VARMEGENVINDINGS-LINK®

Bruges i boliger med eget separat varmegenvindings anlæg. Sikre balanceret ventilation i boligen.

Her er løsningen til, hvordan du kan afbalancere luftudskiftningen i dit køkken, hvis du har et lavenergihus eller en lejlighed med et ventilationsanlæg.

VG-LINK - bruges når det ønskes at spare på varmen ved at koble emfanget til boligens varmegenvindingsanlæg.


THERMEX  YELLOW LINE

THERMEX’ VISION ER AT GØRE VENTILATION ENKELT, SÅ DU KAN GØRE DET ELEGANT! THERMEX er en dansk emhætte- og emfangsspecialist med fokus på nordiske ventilationssystemer. Derfor har THERMEX udviklet konceptet THERMEX®-Link, hvilket betyder at hovedparten af vores emfang kan tilkobles boligens øvrige ventilationssystem, uanset om det drejer sig om varmegenvinding i en villa eller centralventilation i en lejlighed.

Find den rigtige løsning i THERMEX' store sortiment!

ALLE MULIGHEDER - SE SIDE 8-15

På loft

På væg

På tag

Alle de forskellige produkter som, kan bruges sammen med "Alle muligheder" løsningerne har vi markeret med ovenstående logo, så de er nemmere at finde.

EKSTERN MOTOR

Bruges når ekstra støjsvag udsugning ønskes.

SKABSINTEGRERET MODEL

THERMEX TOP LINK® MODUL OVN

IGHEDER ALLE MUL 6-13 - SE SIDE

» SUPER SILENT UDTRÆK

”Pat.Pending.”

26 THERMEX YELLOW LINE

Bruges når det ønskes at emfanget tænder og slukker automatisk ved brug af din el-ovn. M DC-M ED OTOR

SUPER SILENT UDTRÆ

K

SUPER SILENT UDTR ÆK

Mål 500 mm 500 mm 600 mm 600 mm

Farve Hvid Hvid Hvid Hvid

Ekstrem lydsva t g

- SKABSINTEGRERET MODE L

Motor Uden motor Med motor Uden motor Med motor

Varenr.

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap

A

Pris 2.699,4.199,2.699,4.199,-

520.19.1251.0 520.19.1251.2 520.19.1261.0 520.19.1261.2

Pris fra kr. 2.699,-

ENERGIKLASSE

THERMEX CENTRALVENTILATIONS-LINK® LEJLIGHED CVL-LINK - bruges i lejligheder med fælles aftræk.

SOFT TOUCH

PRODUKTSPECIFIKATION MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

TILBEHØR (Se side 108) Varenr.

Pris 439,529,440,-

535.19.3750.9 535.19.3760.9 830.51.2162.9

TEKNISKE DATA MODEL: STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDNIVEAU: KANAL: ENERGIKLASSE:

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 120 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

LÆS MERE » Se side 6

og frem

Easy Clean

Energivenlig LED belysni ng Lavt lydniveau Mulighed for balanceret luftskif te v.h.a. Trigger Link Modul - se side 9 Indbygg et switch (Trigger) 

LED LYS

EFTERSUG

Beskrivelse Recirkuleringsfilter 500 mm (sæt) Recirkuleringsfilter 600 mm (sæt) Aftrækssæt Ø160

SÆRLIGE EGENSKABER 

METALFILTER

”Pat.Pending.”

Luftmængden målt efter EN 61591 Lydeffekt målt efter EN 60704

ER

Skabsintegreret Hvidlakeret stål 500-600 mm 3 hastigheder Alufilter 2x2,5 W LED

Med motor: 230 V 174 m³/t 525 m³/t 38-62 dB(A) Ø150 mm A

Ekstern TX: 230 V 219 m³/t 530 m³/t 38-52 dB(A) Ø150 mm D

TILKØB: Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

A

Energi klasse

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Pro Link Modul I

Top Link® Modul I

Plasmex®-filter Recirkulation

9


10 THERMEX  YELLOW LINE

THERMEX TOP LINK® MODUL

PAT. PENDING

SÅDAN TÆNDER OG SLUKKER DU EMFANGET HELT AUTOMATISK Med THERMEX Top Link® Modul behøver du ikke at huske at tænde og slukke for dit emfang - THERMEX Top Link® gør det for dig Nu er det let at få ekstra komfort i køkkenet med den intelligente styring Top Link®, der trådløst kobler kogeplade og emfang eller ovn og emfang sammen. THERMEX Top Link® passer til alle elektriske kogeplader - traditionelle eller med induktion - samt alle ovne uanset fabrikat. Top Link® arbejder med radiobølger og kan derfor placeres under alle typer af bordplader også granit eller beton.

”Pat.Pending.”

TOP LINK® MODUL

THERMEX Top Link® sender et trådløst signal til emfanget, når du tænder for kogepladen eller ovnen. Når kogepladen eller ovnen slukkes, kører emfanget videre og fjerner den sidste mados, inden det slukkes helt. OBS: Du kan til enhver tid overstyre Top Link® funktionen med emfangets betjening. SE TOP LINK® VIDEO PÅ WWW.THERMEX.DK

THERMEX TOP LINK® MODUL PAT. PENDING Model Varenr. Pris THERMEX Top Link® Modul I 536.99.1200.9 2.059,THERMEX Top Link® Modul II 536.99.1300.9 2.059,-

230 V

230 V

TOP LINK®

TOP LINK®


THERMEX  YELLOW LINE

THERMEX TRIGGER LINK MODUL

11

Nye huse er tætte

SÅDAN FÅR DU BALANCERET VENTILATION I DIN BOLIG Mange huse har i dag eget ventilationssystem med varmegenvindingsfunktion. Disse ventilationssystemer sørger for, at der blæses ligeså meget luft ind i huset som der suges ud. Med andre ord er der balance i luftskiftet.

TRIGGER LINK MODUL

Når emhætten med eget aftræk tændes, suges der pludseligt mere luft ud af huset end der blæses ind. Der skabes således et undertryk inde i huset, og det har den konsekvens at røg fra brændeovn eller pejs kan suges ind i stuen. Støv og urenheder udefra kan trænge ind i huset og emfanget kan suge dårligere samtidig med, at det kan være svært at åbne døre og vinduer. Trigger Link fra THERMEX sørger for, at i det øjeblik du tænder for dit emfang sendes der et signal til ventilationssystemet om at blæse mere luft ind i huset således, at der igen oprettes balance i luftskiftet. THERMEX Trigger Link Modul kobles ind mellem strømudtaget og emfanget, samtidigt trækkes en forbindelse til varmegenvindingsanlægget. For opkobling henvises til vejledningen fra den enkelte udbyder af varmegenvindingsanlægget. Signalet fra THERMEX Trigger Link kan også anvendes til at aktivere andre installationer i boligen.

THERMEX TRIGGER LINK MODUL Model THERMEX Trigger Link Modul

Farve Sort

Mål i mm 125x100

Varenr. 536.99.1000.9

Pris 1.249,-


12 THERMEX  YELLOW LINE

THERMEX PRO LINK MODUL

Nye huse er tætte

THERMEX PRO LINK EFFEKTIVISERER LUFTUDSKIFTNINGEN I DIT KØKKEN - TRÅDLØST Her er løsningen til, hvordan du kan afbalancere luftudskiftningen i dit køkken, hvis du har et lavenergihus eller en lejlighed med et ventilationsanlæg uden at skulle trække kabler mellem ventilationsanlæg og emhætte. Pro Link er så at sige en avanceret udgave af THERMEX Trigger Link Modul.

PRO LINK MODUL

Med THERMEX Pro Link har du mulighed for at vælge tre forskellige pakker, alt efter dit behov.

THERMEX PRO LINK BASIC Det avancerede trådløse Trigger Link Modul, Pro Link Basic, består af et sendermodul, der installeres ved emhætten, og et modtagermodul, der installeres ved ventilationssystemet - kommunikationen mellem de to enheder foregår trådløst. Modtagermodulet har to uafhængige dobbeltvirkende relæudgange. Du kan således, afhængigt af behov, enten have to forskellige triggerpunkter til dit ventilationsanlæg eller tilkoble forskelligt udstyr.

THERMEX PRO LINK BASIC Model THERMEX Pro Link Basic I THERMEX Pro Link Basic II

Farve Sort Sort

Mål i mm 125x100 125x100

Varenr. 536.99.1500.9 536.99.1501.9

Pris 2.600,2.600,-


THERMEX  YELLOW LINE

THERMEX PRO LINK PREMIUM Løsningen til moderne boliger med emhætter med eksternt aftræk. Ofte har ventilationssystemet i moderne boliger en begrænset mulighed for at køre ubalanceret drift, hvorfor anlægget ikke kan tilføre tilstrækkeligt luft under brug af emhætten. THERMEX har derfor videreudviklet Pro Link Basic til også at indeholde et motorstyret spjæld som tilkobles til luft siden på ventilationsanlægget. Når ventilationsanlægget ikke kan forsyne med tilstrækkeligt luft åbnes spjældet automatisk og sørger for at luftskiftet i boligen er i balance.

THERMEX PRO LINK PREMIUM Model THERMEX Pro Link Premium I THERMEX Pro Link Premium II

Farve Sort Sort

Mål i mm 125x100 125x100

Varenr. 536.99.1504.9 536.99.1505.9

Pris 5.725,5.725,-

Farve Sort Sort

Mål i mm 125x100 125x100

Varenr. 536.99.1502.9 536.99.1503.9

Pris 7,599,7,599,-

THERMEX PRO LINK PLASMEX Løsningen til moderne boliger, hvor det ikke er muligt at installere en emhætte med aftræk til det fri. I boliger, hvor det er nødvendigt at recirkulere luften fra emhætten opleves ofte, at luften ikke renses tilstrækkeligt for partikler, ligesom det tager lang tid inden fugten fra madlavningen er fjernet. THERMEX har derfor videreudviklet Pro Link Basic, således det sammen med THERMEX Plasmex®-filter både sørger for at over 96 % af partiklerne fjernes samtidigt med, at vi sikrer ventilationsanlægget boostes under madlavningen, og fjerner fugten fra luften hurtigst muligt.

THERMEX PRO LINK PLASMEX Model THERMEX Pro Link Plasmex I THERMEX Pro Link Plasmex II

13


14 THERMEX  YELLOW LINE

THERMEX VARMEGENVINDINGS-LINK®

Nye huse er tætte

PAT. PENDING

SÅDAN FÅR DU BÅDE BALANCERET VENTILATION OG BESPARELSE PÅ VARMEREGNINGEN I huse med eget varmegenvindingsanlæg kan du nu tilkoble THERMEX emfang således, at den opvarmede luft fra madlavningen passerer gennem varmegenvindingsanlægget, inden den blæses ud i det fri, og derved medvirker til at opvarme den udefrakommende luft, inden den blæses ind i huset. ”Pat.Pending.”

Systemet består af et motorspjæld som åbner enten i 15-30-45-60 minutter når et af emfangets fire hastighedstrin betjenes. Samtidig sendes et signal til varmegenvindingsanlægget hvorved, sugestyrken maksimeres. Spjældet kan åbnes og lukkes helt eller delvist afhængig af forudindstillingen.

VARMEGENVINDINGSLINK® MODUL

For opkobling henvises til vejledningen fra den enkelte udbyder af varmegenvindingsanlæg.

*Skal spjældet til VarmegenvindingsLink (VG-Link) monteres i køkkenet, kan der tilkøbes en afdækningsboks, som spjældet kan monteres i. På den måde bliver monteringen i køkkenet elegant. Afdækningsboksen passer både til væg og frithængende.

AFDÆKNINGSBOKSE Type

Varenr.

Pris

Afdækningsboks for VG- og CVL-Link, væg, hvid

536.99.1411.9

1.150,-

Afdækningsboks ffor VG- og CVL-Link, væg, sort 536.99.1412.9 Afdækningsboks for VG- og CVL-Link, væg, stål 536.99.1418.9 Afdækningsboks for VG- og CVL-Link, frithængende, hvid Afdækningsboks for VG- og CVL-Link, frithængende, sort Afdækningsboks for VG- og CVL-Link, frithængende, stål

1.150,1.150,-

536.99.1421.9

1.150,-

536.99.1422.9

1.150,-

536.99.1428.9

1.150,-

THERMEX VARMEGENVINDINGSLINK® MODUL Model THERMEX Varmegenvindings-Link® Modul - Ø125 THERMEX Varmegenvindings-Link® Modul - Ø160

Varenr. Pris 536.99.1401.9 3.700,536.99.1403.9 3.700,-


THERMEX  YELLOW LINE

THERMEX CENTRALVENTILATIONS-LINK®

PAT. PENDING

15

Nye huse er tætte

SÅDAN FÅR DU ET FLOT EMFANG, BEREGNET TIL BRUG I LEJLIGHEDER MED FÆLLES AFTRÆK ELLER DECENTRAL VENTILATION I mange etageejendomme findes der i dag en centralt placeret ventilator, som suger fra alle lejligheder i opgangen. Ligeledes anvendes i nogen typer af byggerier decentralventilation, hvor der i hver lejlighed placeres en ventilator. I begge tilfælde har emhætterne i hver lejlighed ingen selvstændig motor. THERMEX Centralventilation Link lejlighed (CVL-link) er et system som muliggør, at alle emfang fra THERMEX, som understøtter "Alle muligheder", og som er mærket med centralventilation (CVL-Link), kan tilkobles etageejendommens centralventilationssystem eller decentralventilation. ”Pat.Pending.”

Systemet består af et motorspjæld som tilkobles THERMEX emfanget, dette motorspjæld kan forudindstilles til at åbne og lukke helt eller delvist, både på grundventilation samt på forceret drift. Indstillingen skal foretages efter de foreskrevne data for ventilationsanlæggets drift.

CENTRALVENTILATIONSLINK® MODUL

Ved betjening af emfangets hastighedstrin 1-4 åbner spjældet i henholdsvis 15-30-45 eller 60 minutter, hvorefter den lukker sig tilbage på grundventilationsindstillingen.

THERMEX CENTRALVENTILATIONSLINK® MODUL AFDÆKNINGSBOKSE

*Skal spjældet til Varmegenvindings-Link (VG-Link) monteres i køkkenet, kan der tilkøbes en afdækningsboks, som spjældet kan monteres i. På den måde bliver monteringen i køkkenet elegant. Afdækningsboksen passer både til væg og frithængende.

Type

Varenr.

Pris

Afdækningsboks for VG- og CVL-Link, væg, hvid

536.99.1411.9

1.150,-

Afdækningsboks ffor VG- og CVL-Link, væg, sort 536.99.1412.9 Afdækningsboks for VG- og CVL-Link, væg, stål 536.99.1418.9 Afdækningsboks for VG- og CVL-Link, frithængende, hvid Afdækningsboks for VG- og CVL-Link, frithængende, sort Afdækningsboks for VG- og CVL-Link, frithængende, stål

Model THERMEX CentralventilationsLink® Modul - Ø125 mm Varenr. Pris 536.99.1401.9 3.700,-

1.150,1.150,-

536.99.1421.9

1.150,-

536.99.1422.9

1.150,-

536.99.1428.9

1.150,-

Model THERMEX CentralventilationsLink® Modul - Ø160 mm Varenr. Pris 536.99.1403.9 3.700,-


Plasmex®

Kemiske reaktioner

RP

EN

FOR EN

FOR E

LJ Ø

Fedtfilter

LA N E T

OMI ON

P

I

A

HVAD ER

ENM

RE BED ØK

SP

KK

RØ NG N

NERE

Fremtidens recirkuleringsfilter til emfang Skal ikke skiftes, og skal ikke vedligeholdes - forventet levetid op til 10 år.

ET REN

E ER

PLASMEX®-FILTER

FOR

16 THERMEX  YELLOW LINE

Å VA R M

Aktivt kul

Lugtpartikler

ET PLASMEX®-FILTER?

Lugtmolekyler, sporer, bakterier, vira, kimbakterier osv.

Når du ikke har mulighed for aftræk til det fri, eller blot ønsker at spare på varmeregningen, kan du nu installere et THERMEX Plasmex®-filter til dit emfang.

Elektriske ladninger spalter molekylerne

Når luften passerer gennem et Plasmex®-filter, påvirkes luftpartiklerne med elektronisk ladning, således at de lettere opfanges af Plasmex®-filtrets kulfilterdel. Dette betyder, at luften, der returnerer til køkkenet, er 96,5 % renset for mados. Det gør Plasmex®-filtret dobbelt så effektivt som et almindeligt kulfilter. Levetiden for et Plasmex®-filter forventes at være op til 10 år. Det er ca. 20 gange længere end et almindeligt kulfilter.

SÅDAN VIRKER

Principskema for et Plasmex®-filter

*Luftrensning *Forventet filter levetid

Plasmex®-filter

Alm. kulfilter

op til 96,5 %

ca. 50 %

op til 10 år

ca. 1/2 år

* Baseret på normalt brug af emfang i privat husholdning ca. 1 time pr. dag. * Årlig varmetabsbesparelse ift. almindeligt aftræk ca. 500 kW à 2 kr. = op til DKK 1.000,sparet pr. år. * Årlig besparelse ift. almindeligt kulfilter ved skift af kulfilter 2 gange årligt à 500 kr. = op til DKK 1.000,- sparet pr. år. * Besparelse ved at der ikke skal laves aftræk til det fri.

Tilsluttes stikkontakt

ET PLASMEX®-FILTER

Elektroder lader luftpartikler

Ren luft returnerer til køkkenet

Når luften trykker på kontakten, aktiveres elektroder

Op til 96,5 % af lugtpartiklerne opfanges af Plasmex filtret

Udsugningluften fra emfanget


THERMEX  YELLOW LINE

SÅDAN INSTALLERES ET PLASMEX®-FILTER THERMEX Plasmex®-filter kan både benyttes til nye emfang og eftermonteres på eksisterende.

Enkel installation med Plasmex®-filter Renser luften 96,5 %

Til indbygning i emfangets kanal. Væg eller frithængende. Min. dimension kanal: 250x250 mm

Til væghængt emfang med Plasmex®-skjuler-boks.

Varmegenbrug uden lugt

Til indbygning i sokkel.

Til frithængende emfang med Plasmex®-skjuler-boks.

Til indbygning i skab med indbygget emfang.

Til indbygning i forsænket loft.

PLASMEX®-FILTER I - RUND

PLASMEX®-FILTER II - FLAD

Strømforbrug ved drift blot 10 W (standby 0,5 W)

Strømforbrug ved drift blot 10 W (standby 0,5 W) 280

mm

540 m

m

120 mm 92 mm 90 mm

m

210 mm

RENERE KØKKENMILJØ

GRØNNERE PLANET

22 0m

PLASMEX®-FILTRE OG SKJULERE Tekst Farve Varenr. Pris THERMEX Plasmex®-filter I - Rund 535.10.1000.9 4.999,THERMEX Plasmex®-filter II - Flad 535.10.1001.9 18.299,Plasmex®-filter skjuler I, væg/frithængende Sort 536.99.1512.9 1.999,Plasmex®-filter skjuler I, væg/frithængende Hvid 536.99.1511.9 1.999,Plasmex®-filter skjuler I, væg/frithængende Rustfri 536.99.1518.9 1.999,Plasmex®-filter skjuler I, Vertical Sort 536.99.1612.9 1.299,Plasmex®-filter skjuler I, Vertical Hvid 536.99.1611.9 1.299,Plasmex®-filter skjuler I, Vertical Rustfri 536.99.1618.9 1.299,Plasmex®-filter skjuler I, indbygget skab Hvid 536.99.1711.9 1.299,-

Skitsetegninger & mål se side 130

BEDRE ØKONOMI

17


unika

18 THERMEX  YELLOW LINE

SPECIAL-LINE

– bag om THERMEX emfang

”Du kan få dit nye THERMEX emfang, præcis som du vil. Finder du ikke den løsning, du søger blandt vores næsten 100 forskellige modeller, ja så bygger vi den ganske enkelt til dig, - og kun til dig ..!”

– design, farver, størrelser, materialer, automatik, betjeningsfaciliteter... you name it. Vil du mere end dét, så er du velkommen til at slippe fantasien løs og få dine egne ideer forvandlet til et specialemfang i THERMEX kvalitet.

Der findes kun én som dig i hele verden. Du kan også få et unikt emfang i THERMEX kvalitet ... Alle køkkener er personlige og unikke. Derfor kræver de også hver sin unikke løsning, når det handler om luftforbedring og udsugning. Hos THERMEX får du næsten 100 forskellige modeller at vælge i mellem. THERMEX dækker alle stilarter og behov med intern, brugervenlig funktionalitet, smukke overflader og gennemtænkte detaljer. Alle med et hav af personlige muligheder på alle niveauer

Du slår stregerne – THERMEX bygger dit personlige emfang Når du begynder at designe dit eget emfang, er det vigtigt, at du tager udgangspunkt i en allerede eksisterende indsats, som er energi-mærket. THERMEX har mange forskellige ind-satse, som du kan designe dit eget emfang uden omkring. Se det for dig. Visualisér dine ideer i en skitse, specificér mål, materialevalg, farver og køkkenplacering... og tag så hele molevitten med ind til din THERMEX forhandler, som står klar til at bidrage med tips, ideer og gode råd. Besøg også www.thermex.dk som byder på yderligere inspiration til luftforandring i dit køkken.

Når vi si’r stål, så mener vi stål – og sådan er det hele vejen igennem Hos THERMEX gør vi os dagligt stor umage for at skabe original kvalitet fra inderst til yderst, og smukt formgivet i gedigne materialer, der er præcis det, de hedder. Fri for unødvendige samlinger og tilført den uovertrufne overfladefinish, som THERMEX er kendt for. Dét har vi det bedst med – og sådan tror vi også, du har det i din omhyggelige stræben efter det unikke emfang, der skal tilføre karakter og luftforandring i dit køkken de næste mange år.


THERMEX  YELLOW LINE

19

design Mange udformninger – mange muligheder...

Intet emfang er for stort eller småt til, at vi kan klare det. THERMEX bygger dit design i størrelser op til 2600 mm i bredden og 1100 mm i dybden. Men spørg alligevel, hvis du ønsker noget, der er større end det – så finder vi en løsning, evt. med mindre modifikationer. Når du begynder at designe dit eget emfang, er det vigtigt, at du tager udgangspunkt i en allerede eksisterende indsats, som allerede er energimærket. THERMEX har mange forskellige indsatse i forskellige størrelser, og med forskellige specifikationer, ligesom de kan fås både med intern og ekstern motor. Det er disse indsatse, som du kan designe dit eget emfang omkring. Du finder de forskellige indsatse her i Yellow Line kataloget. Vores salgsafdeling rådgiver gerne omkring valg af indsats.

TFM 160-180-190 S. 36

TFM 460-480

Se s. 37

TFM 860-880

Se s. 38

TFH 360-380

Se s. 39

Har du særlige behov? Måske har du nogle helt særlige behov. Måske vil du have noget, som ingen andre har. Måske har du bare lyst til at “tænke helt ud af boxen” og glemme alt om traditioner. Uanset hvad så kan du få skræddersyet dit originale og personlige THERMEX emfang.

Specialfarver Hos THERMEX kan du få det, næsten som du vil - her kan du vælge præcis den overflade, du ønsker. Fra rustfrit stål – børstet eller blankpoleret – til flotte lakeringer i mere end 200 forskellige farver. Ønsker du farvematch med dine køkkenskabe, ja så klarer vi også dette. Alt hvad vi behøver, er en farveprøve.

TFMH 360-380

Se s. 39


20 THERMEX  YELLOW LINE

SKABSINTEGREREDE MODELLER De skabsintegrerede løsninger kombinerer elegance og bedst mulig udnyttelse af skabspladsen. Med denne løsning kan man stadig anvende en del af skabsvolumen til opmagasinering.


THERMEX  YELLOW LINE

21

Slim Hide

PRODUKTER

SUPER SILENT SUPER SILENT PLUS SUPER SILENT GT AIRGRIP SUPER SILENT UDTRÆK SLIM S4 PLUS

GEMINI II SLIM HIDE YORK II TURBO K702 II MANCHESTER SMART MANCHESTER

INTEGRO TFM 160 - 180 - 190 TFM 460 - 480 TFM 860 - 880 TF(M)H INDSATSE


SKABSINTEGRERET MODEL » SUPER SILENT

22 THERMEX  YELLOW LINE

SUPER SILENT D

SUPER SILENT - SKABSINTEGRERET MODEL Mål 600 mm 600 mm

Farve Hvid Rustfri

Motor Med motor Med motor

Varenr. 520.19.1001.2 520.19.1008.2

Pris 3.999,4.499,-

ENERGIKLASSE

Pris fra kr. 3.999,SÆRLIGE EGENSKABER

Easy Clean Lavt lydniveau Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

LED LYSSOFT TOUCH

PRODUKTSPECIFIKATIONER EFTERSUG

METALFILTER

TILBEHØR (Se side 108) Beskrivelse Recirkuleringsfilter (2 stk) Aftrækskonverter Aftrækssæt Ø160

Varenr. 535.19.3000.9 535.21.1420.9 830.51.2162.9

Pris 299,-/stk. 259,440,-

MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Skabsintegreret Rustfrit stål Hvidlakeret stål 600 mm 3 hastigheder Alufilter 2x1,5 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA STRØM: 230 V LUFTMÆNGDE MIN.: 121 m³/t LUFTMÆNGDE MAX.: 444 m³/t LYDNIVEAU: 49-67 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: D Luftmængden målt efter EN 61591 Lydeffekt målt efter EN 60704

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 120 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation


SUPER SILENT PLUS SUPER SILENT PLUS - SKABSINTEGRERET MODEL Mål 600 mm

Farve Hvid

Motor Med motor

Varenr. 520.43.1001.2

Pris 4.299,-

D ENERGIKLASSE

LYSDÆMPER

SOFT TOUCH

EFTERSUG

METALFILTER

Beskrivelse Recirkulationsfilter (2 stk.) Aftrækssæt, Ø160 mm

Varenr. 535.43.9010.9 830.51.2162.9

HVILKE IKONER?

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 120 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

Pris 779,- 440,-

SÆRLIGE EGENSKABER

Easy Clean Energivenlig LED belysning Lavt lydniveau Dekorativt filter Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

LED LYS

TILBEHØR (Se side 108)

Pris kr. 4.299,-

FILTERENSPRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Skabsintegreret Hvidlakeret stål 600 mm 3 + BOOST Dekorativt filter 2x2,5 W LED lys

TEKNISKE DATA STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LUFTMÆNGDE V/BOOST: LYDNIVEAU: KANAL: ENERGIKLASSE:

230 V 162 m³/t 335 m³/t 400 m³/t (67dB(A)) 48-63 dB(A) Ø150 mm D

Luftmængden målt efter EN 61591 Lydeffekt målt efter EN 60704

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation

23

SKABSINTEGRERET MODEL » SUPER SILENT PLUS

THERMEX  YELLOW LINE


SKABSINTEGRERET MODEL » SUPER SILENT GT

24 THERMEX  YELLOW LINE

DER ULIGHE ALLE M E 8-15 - SE SID

ME DC-MOD TOR Ekstre mt lydsva g

SUPER SILENT GT A

SUPER SILENT GT - SKABSINTEGRERET MODEL Mål 600 mm 600 mm 600 mm 600 mm

Farve Hvid Hvid Rustfri/Sort Rustfri/Sort

Motor Uden motor Med motor Uden motor Med motor

Varenr. 520.19.1101.0 520.19.1101.2 520.19.1108.0 520.19.1108.2

Pris 3.199,4.699,3.699,5.199,-

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap

ENERGIKLASSE

LED LYS

GLAS TOUCH

METALFILTER

TILBEHØR (Se side 108) Varenr. 535.19.3600.9 830.51.2162.9

Pris fra kr. 3.199,SÆRLIGE EGENSKABER

Glas touch panel otor med dobbelt turbinehjul M Mulighed for styring af ovn og kogeplade vha. Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.dk Indbygget switch (Trigger) 

EFTERSUG

Beskrivelse Recirkulationsfilter (2 stk.) Aftrækssæt, Ø160 mm

A

Energi klasse

Pris 149,-/stk. 440,-PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Skabsintegreret Rustfri stål med sort front eller hvidlakeret 600 mm 3 hastigheder Dekorativt filter 2x1,5 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA MOTOR: STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDNIVEAU: KANAL: ENERGIKLASSE:

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 120 og frem FOR yderligere YDERLIGEREtekniske TEKNISKEdata DATAog OGenergimærkning ENERGIMÆRKNINGhenvises HENVISEStil TILwww.thermex.dk For

Med motor: 230 V 180 m³/t 550 m³/t 39-57 dB(A) Ø150 mm A

Luftmængden målt efter EN 6159. Lydeffekt målt efter EN 60704

WWW.THERMEX.DK

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Top Link® Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation


25

NYHED 2019 Forventet levering i løbet af 2019

AIRGRIP AIRGRIP Mål 600 mm

PAT. PENDING

A

- SKABSINTEGRERET MODEL

Farve Rustfri/Sort

Motor Med motor

Varenr. 520.19.3062.2

ENERGIKLASSE

Pris 4.999,-

Pris kr. 4.999,SÆRLIGE EGENSKABER 

LED LYS

GLAS TOUCH

METALFILTEREt futuristisk design Kan monteres under standardskabe, så underlinjen af skabene flugter

PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: FARVE: MÅL: FILTER: LYS:

Skabsintegreret Rustfri stål og sort glas 600 mm Alufilter 1 LED

TEKNISKE DATA Se www.thermex.dk

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 120 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Plasmex®-filter

Recirkulation

SKABSINTEGRERET MODEL » AIRGRIP

THERMEX  YELLOW LINE


SKABSINTEGRERET MODEL » SUPER SILENT UDTRÆK

26 THERMEX  YELLOW LINE

DER ULIGHE ALLE M E 8-15 - SE SID

ME DC-MOD TOR Ekstre mt lydsva g

SUPER SILENT UDTRÆK SUPER SILENT UDTRÆK - SKABSINTEGRERET MODEL Mål 500 mm 500 mm 600 mm 600 mm

Farve Hvid Hvid Hvid Hvid

Motor Uden motor Med motor Uden motor Med motor

Varenr. 520.19.1251.0 520.19.1251.2 520.19.1261.0 520.19.1261.2

Pris 2.699,4.199,2.699,4.199,-

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap

A ENERGIKLASSE

LED LYS

SOFT TOUCH

METALFILTER

TILBEHØR (Se side 108) Varenr. 535.19.3750.9 535.19.3760.9 830.51.2162.9

Pris 439,529,440,-

Motor monteret i emfang

SÆRLIGE EGENSKABER

Easy Clean Energivenlig LED belysning Lavt lydniveau Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 Indbygget switch (Trigger) 

PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Skabsintegreret Hvidlakeret stål 500-600 mm 3 hastigheder Alufilter 2x2,5 W LED

TEKNISKE DATA MODEL: STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDNIVEAU: KANAL: ENERGIKLASSE:

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 120 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

INTERN MOTOR:

Pris fra kr. 2.699,

EFTERSUG

Beskrivelse Recirkuleringsfilter 500 mm (sæt) Recirkuleringsfilter 600 mm (sæt) Aftrækssæt Ø160

A

Energi klasse

Med motor: 230 V 174 m³/t 525 m³/t 38-62 dB(A) Ø150 mm A

Luftmængden målt efter EN 61591 Lydeffekt målt efter EN 60704

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Pro Link Modul I

Top Link® Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation


27

SLIM S4 PLUS A

SLIM S4 PLUS - SKABSINTEGRERET MODEL Mål 600 mm 900 mm

Farve Rustfri/Hvid Rustfri/Hvid

Motor Med motor Med motor

Varenr. 520.42.3368.2 520.42.3398.2

Pris 4.399,4.999,-

ENERGIKLASSE

SOFT TOUCH

PERIODISK UDSUG

EFTERSUG

METALFILTER

Beskrivelse KF56 recirkuleringsfilter (2 stk.) Aftrækssæt, Ø160 mm

Varenr. 535.42.9000.9 830.51.2162.9

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 120 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

Pris 289,-/stk. 440,-

SÆRLIGE EGENSKABER

Indbygningsemhætte med udtræk Dobbelt filter Filterrensindikator Periodisk ventilation Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

LED LYS

TILBEHØR (Se side 108)

Pris fra kr. 4.399,-PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Skabsintegreret Hvid med rustfri front 600-900 mm 3 hastigheder + boost Dekorativt stålfilter 2x1,2 W LED

TEKNISKE DATA FILTERENS

STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LUFTMÆNGDE V/BOOST: LYDNIVEAU: KANAL: ENERGIKLASSE:

230 V 302 m³/t 587 m³/t 700 m³/t (68 dB(A)) 49-63 dB(A) Ø150 mm A

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation

SKABSINTEGRERET MODEL » SLIM S4 PLUS

THERMEX  YELLOW LINE


SKABSINTEGRERET MODEL » GEMINI II

28 THERMEX  YELLOW LINE

GEMINI II E

GEMINI II - SKABSINTEGRERET MODEL Mål 600 mm

Farve Hvid

Motor Lux

Varenr. 520.25.4332.2

Pris 4.899,-

ENERGIKLASSE

Pris kr. 4.899,SÆRLIGE EGENSKABER

Nem at montere Brugervenlig Mulighed for rustfri front Kan også leveres til centralventilation, se side 88 Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

LED LYS

TRYKKNAP

TILBEHØR (Se side 108) Beskrivelse Recirkuleringsfilter sæt Rustfrit stålfront Aftrækssæt Ø125 mm

Varenr. 535.20.4100.9 536.25.5028.9 830.51.2127.9

Pris 619,609,440,-

METALFILTER

PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Skabsintegreret Hvidlakeret stål 600 mm 3 hastigheder 2 alufilter 2x3 W LED

TEKNISKE DATA STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDNIVEAU: KANAL: ENERGIKLASSE: STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 120 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

230 V 145 m³/t 336 m³/t 47-65 dB(A) Ø125 mm E

Luftmængden målt efter EN 6159. Lydeffekt målt efter EN 60704

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation


SLIM HIDE

LUKKET OG HELE EMHÆTTEN ER SKJULT

SLIM HIDE - SKABSINTEGRERET MODEL Mål 600 mm 900 mm

Farve Grå Grå

Motor Med motor Med motor

Varenr. 520.43.2061.2 520.43.2091.2

Pris 3.599,4.199,-

C

Pris fra kr. 3.599,-

ENERGIKLASSE

SÆRLIGE EGENSKABER

Pull down /Pull Out udtræk Når emhætten er lukket, er kun skabets front synlig Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

LED LYS

TRYKKNAPPRODUKTSPECIFIKATIONER METALFILTER

TILBEHØR (Se side 108) Beskrivelse Recirkuleringsfilter Slim Hide 600 mm Recirkuleringsfilter Slim Hide 900 mm Aftrækssæt Ø125 mm

Varenr. 535.43.9060.9 535.43.9090.9 830.51.2127.9

Pris 299,419,440,-

MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Skabsintegreret Grålakeret stål 600-900 mm 3 hastigheder Alufilter 2x4 W LED

TEKNISKE DATA STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDNIVEAU: KANAL: ENERGIKLASSE:

230 V 165 m3/t 265 m3/t 56-67 dB(A) Ø125 mm C

Luftmængden målt efter EN 61591 Lydeffekt målt efter EN 60704

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 120 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation

29

SKABSINTEGRERET MODEL » SLIM HIDE

THERMEX  YELLOW LINE


SKABSINTEGRERET MODEL » YORK III

30 THERMEX  YELLOW LINE

N

Monter Y T ing for sup sbeslag er monte nem ring

MONTERINGSBESLAG

YORK III YORK III (HVID MED HVID FRONT) SKABSINTEGRERET Mål 500 mm 500 mm 600 mm 600 mm

Farve Hvid Hvid Hvid Hvid

Motor Standard Lux Standard Lux

Varenr. 520.42.3601.2 520.42.3611.2 520.42.3401.2 520.42.3411.2

Pris 1.499,1.899,1.499,1.899,-

YORK III (GRÅ MED RUSTFRI FRONT) SKABSINTEGRERET 500 mm 500 mm 600 mm 600 mm

Grå/Rustfri Grå/Rustfri Grå/Rustfri Grå/Rustfri

Standard Lux Standard Lux

520.42.3608.2 520.42.3618.2 520.42.3408.2 520.42.3418.2

1.499,1.999,1.599,1.999,-

D ENERGIKLASSE

Pris fra kr. 1.499,SÆRLIGE EGENSKABER

 dtræksemhætte med dobbelt filterudtræk U Hvid med hvid front eller grå med rustfri front Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

LED LYS

METALFILTER

PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Skabsintegreret Hvidlakeret med hvid front Grålakeret med rustfri front 500-600 mm 3 hastigheder Alufilter 2x2,8 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA

STÅLFRONT

TILBEHØR (Se side 108) Beskrivelse KF59 recirkuleringsfilter (sæt) Aftræksæt, Ø125 mm

Varenr. 535.42.9100.9 830.51.2127.9

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 120 og frem For FOR yderligere YDERLIGEREtekniske TEKNISKEdata DATAog OGenergimærkning ENERGIMÆRKNINGhenvises HENVISEStil TILwww.thermex.dk

Pris 259,440,-

MOTOR: STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDNIVEAU: KANAL: ENERGIKLASSE:

Standard: Lux: 230 V 230 V 242 m3/t 149 m3/t 390 m3/t 273 m3/t 47-61 dB(A) 47-66 dB(A) Ø125 mm Ø125 mm D E

Luftmængden målt efter EN 61591 Lydeffekt målt efter EN 60704

WWW.THERMEX.DK

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation


TURBO K702 II D

TURBO K702 II - SKABSINTEGRERET MODEL Mål 600 mm

Farve Hvid

Motor Med motor

Varenr. 520.42.5030.2

Pris 2.399,-

ENERGIKLASSE

Pris kr. 2.399,SÆRLIGE EGENSKABER 

METALFILTERLeveres med indbygget motor Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11

PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Skabsintegreret Hvidlakeret stål 600 mm 3 hastigheder Metalfilter 2x2,8 W LED

TEKNISKE DATA

TILBEHØR (Se side 108) Beskrivelse KF56 recirkulationsfilter Aftrækssæt, Ø125 mm

Varenr. 535.42.9000.9 830.51.2127.9

Pris 289,440,-

STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDNIVEAU: KANAL: ENERGIKLASSE:

230 V 131 m³/t 231 m³/t 49-62 dB(A) Ø125 mm D

Luftmængden målt efter EN 61591 Lydeffekt målt efter EN 60704

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 120 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation

31

SKABSINTEGRERET MODEL » TURBO K702 II

THERMEX  YELLOW LINE


SKABSINTEGRERET MODEL » MANCHESTER SMART

32 THERMEX  YELLOW LINE

Ny Indbygnings Har ingenting!

MANCHESTER SMART MANCHESTER SMART - SKABSINTEGRERET MODEL Mål 600 mm

Farve Hvid

Motor Med motor

Varenr. Pris 520.23.2061.2 2.099,-

D ENERGIKLASSE

Pris kr. 2.099,SÆRLIGE EGENSKABER

Moderne design Drejeknap til betjening LED belysning Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

LED LYS

METALFILTERPRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

TILBEHØR (Se side 108) Beskrivelse Recirkulationsfilter Aftrækssæt Ø125 mm

Varenr. 535.23.0585.9 830.51.2127.9

Pris 309,440,-

Skabsintegreret Hvidlakeret stål 600 mm 3 hastigheder Alufilter 2x3 W LED

TEKNISKE DATA STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDNIVEAU: KANAL: ENERGIKLASSE:

230 V 135 m³/t 183 m³/t 56-65 dB(A) Ø120 mm D

Luftmængden målt efter EN 61591 Lydeffekt målt efter EN 60704

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 120 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation


33

SKABSINTEGRERET MODEL » MANCHESTER

THERMEX  YELLOW LINE

MANCHESTER C

MANCHESTER - SKABSINTEGRERET MODEL Mål 500 mm 500 mm 600 mm 600 mm 700 mm

Farve Hvid Hvid Hvid Hvid Hvid

Motor Standard Lux Standard Lux Standard

Varenr. 520.42.5001.2 520.42.5002.2 520.42.5011.2 520.42.5012.2 520.42.5021.2

Pris 1.299,1.549,1.299,1.549,1.649,-

ENERGIKLASSE

Pris fra kr. 1.299,SÆRLIGE EGENSKABER 

LED LYS

METALFILTERHvidlakeret stål Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11

PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Skabsintegreret Hvidlakeret stål 500-700 mm 3 hastigheder Metalfilter 1x2,8 W LED

TEKNISKE DATA BREDDE 500 MM

TILBEHØR (Se side 108) Beskrivelse KF56 recirkuleringsfilter Aftrækssæt, Ø125 mm

Varenr. 535.42.9000.9 830.51.2127.9

Pris 289,440,-

MODEL: STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDNIVEAU: KANAL: ENERGIKLASSE:

Standard: Lux: 230 V 230 V 131 m³ 163 m³ 231 m³ 335 m³ 49-62 dB(A) 53-69 dB(A) Ø125 mm Ø125 mm D C

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 120 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation


SKABSINTEGRERET MODEL » INTEGRO

34 THERMEX  YELLOW LINE

INTEGRO

LIGE I SKABET... Model INTEGRO er et skabsintegreret emfang, der monteres i stedet for overskabets bund, og er nærmest usynlig, når den justerbare glasfront ikke er i brug, og drejekontakten er forsænket. Model INTEGRO har et lavt lydniveau og energivenlig LED belysning.


A

Pris fra kr. 6.899,-

ENERGIKLASSE

SÆRLIGE EGENSKABER

Energivenlig LED belysning Lavt lydniveau Drejeknap der kan skjules Justerbar glasfront Monteres i stedet for skabets bund Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 Se video på www.thermex.dk 

LED LYS

EFTERSUG

METALFILTERPRODUKTSPECIFIKATIONER

OMBUK BESKYTTER SKABET MOD FEDT OG FUGT

MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Skabsintegreret Rustfri stål og glas 600-900 mm 3 hastigheder Stålfilter 2x2,1 W (3000 K)

TEKNISKE DATA STRØM: LUFTMÆNGDE MIN: LUFTMÆNGDE MAX: LYDEFFEKT: KANAL (AFTRÆK): ENERGIKLASSE:

230 V 233 m3/t 612 m3/t 48-66 dB(A) Ø150 mm A

Luftmængden målt efter EN 61591 Lydeffekt målt efter EN 60704

ENKEL MONTERING VHA. FIRE SKRUER

GLASVISIR KAN VIPPES UD/IND

SKABSBUND FJERNES

MED MOTOR MONTERET

INTEGRO - SKABSINTEGRERET MODEL

TILBEHØR (Se side 108)

Mål 600 mm 800 mm 900 mm

Beskrivelse Varenr. Pris Recirkulationsfilter (sæt) 535.05.6200.9 579,Fast aftræksrør (i skab), hvid 537.42.5318.9 599,Kanalinddækning (over skab), rustfri, L:2x490 mm 537.42.5308.9 1.549,Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter 800.70.4162.9 150,Flexibel slange, lyd-/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. mtr. 810.16.5160.9 460,Spændbånd pr. stk. 815.16.8206.9 85,Aftrækssæt - Ø160 mm 830.51.2162.9 440,-

Farve Rustfri Rustfri Rustfri

Motor Med motor Med motor Med motor

Varenr. 513.05.2168.2 513.05.2188.2 513.05.2198.2

Pris 6.899,7.399,7.399,-

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 120 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation

35

SKABSINTEGRERET MODEL » INTEGRO

THERMEX  YELLOW LINE


SKABSINTEGRERET MODEL » TFM 160 - 180

36 THERMEX  YELLOW LINE

TFM 160 - 180 - 190 TFM - INDSATS Vare TFM 160 TFM 180 TFM 190

Farve Rustfri Rustfri Rustfri

Motor Med motor Med motor Med motor

Varenr. 513.05.2268.2 513.05.2288.2 513.05.2298.2

Pris 4.599,5.099,5.099,-

D

Pris fra kr. 4.599,-

ENERGIKLASSE

SÆRLIGE EGENSKABER

Monteres i overskab Tre forskellige størrelser Energivenlig LED belysning Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

LED LYS

SOFT TOUCHPRODUKTSPECIFIKATIONER EFTERSUG

METALFILTER

MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Skabsintegreret Rustfri stål 600-900 mm 4 hastigheder Stålfiltre 1x3,8 W LED (3000 K)

TILBEHØR (Se side 108) Beskrivelse Varenr. Recirkulationsfilter (sæt) 535.05.6200.9 Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter 800.70.4162.9 Flexibel slange, lyd-/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. mtr. 810.16.5160.9 Spændbånd pr. stk. 815.16.8206.9 Aftrækssæt - Ø160 mm 830.51.2162.9

Pris 579,150,460,85,440,-

TEKNISKE DATA STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDNIVEAU: KANAL: ENERGIKLASSE:

230 V 220 m3/t 490 m3/t 40-64 dB(A) Ø150 mm D

Luftmængden målt efter EN 61591 Lydeffekt målt efter EN 60704

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 120 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation


37

NYHED 2019

TFM 460 - 480 A+

TFM 460 - 480 - INDSATS Vare TFM 460 TFM 480

Farve Rustfri Rustfri

Motor Med motor Med motor

Varenr. 513.41.1068.2 513.41.1088.2

Pris 5.499,5.999,-

ENERGIKLASSE

TILBEHØR (Se side 108) Pris 269,150,460,85,440,-

SÆRLIGE EGENSKABER

Monteres i overskab Kraftig og lydløs motor Kantsug Energivenlig LED belysning Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

LED LYS

Beskrivelse Varenr. Recirkulationsfilter (sæt) 535.41.0400.9 Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter 800.70.4162.9 Flexibel slange, lyd-/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. mtr. 810.16.5160.9 Spændbånd pr. stk. 815.16.8206.9 Aftrækssæt - Ø160 mm 830.51.2162.9

Pris fra kr. 5.499,-

SOFT TOUCH

KANTSUG

PERIODISK UDSUG

EFTERSUGPRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Skabsintegreret Rustfri stål 518-718 mm 3 + BOOST Stålfiltre 2x1 W LED

TEKNISKE DATA METALFILTER

FILTERENS

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 120 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LUFTMÆNGDE V/BOOST: LYDNIVEAU: KANAL: ENERGIKLASSE:

230 V 332 m3/t 611 m3/t 740 m³/t (69 dB(A)) 52-57 dB(A) Ø150 mm A+

Luftmængden målt efter EN 61591 Lydeffekt målt efter EN 60704

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation

INDSATS » TFM 460 -480

THERMEX  YELLOW LINE


INDSATS » TFM 860-880

38 THERMEX  YELLOW LINE

TFM 860 - 880 A

TFM 860-880 - INDSATSE Vare TFM 860 TFM 880

Farve Hvid Hvid

Motor Med motor Med motor

Varenr. 513.35.1061.2 513.35.1081.2

Pris 10.799,11.399,-

ENERGIKLASSE

Pris fra kr. 10.799,SÆRLIGE EGENSKABER

Indsats i hvidlakeret stål med hvidt glas Energivenlig LED-belysning Kraftig motor Gladspladen kan åbnes for bedre sug Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

LED LYS

LYSDÆMPERPRODUKTSPECIFIKATIONER GLAS TOUCH

KANTSUG

TILBEHØR (Se side 108)

EFTERSUG

Beskrivelse Recirkulationsfilter Aftrækssæt Ø160 mm

Varenr. 535.35.3000.9 830.51.2162.9

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 120 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

Pris 269,440,-

MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Skabsintegreret Hvidlakeret stål med hvidt glas 600-800 mm 3 + BOOST Alufilter 2x3 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA METALFILTER

STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LUFTMÆNGDE V/BOOST: LYDNIVEAU: LYDNIVEAU V/BOOST: KANAL: ENERGIKLASSE:

230 V 200 m³/t 525 m³/t 710 m³/t (67dB(A)) 40-64 dB(A) 67 dB(A) Ø150 mm A

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation


39

DER ULIGHE ALLE M E 8-15 - SE SID

TF(M)H D

Pris fra kr. 8.499,-

ENERGIKLASSE

SÆRLIGE EGENSKABER

TFH INDSATS Vare TFH 360 TFH 380

Farve Rustfri Rustfri

Motor Uden motor Uden motor

Varenr. 513.19.5158.3 513.19.5028.3

Pris 8.499,8.499,-LED LYS

TFMH INDSATS Vare TFMH 360 TFMH 380

Farve Rustfri Rustfri

Motor Med motor Med motor

Varenr. 513.19.5158.2 513.19.5028.2

Pris 11.199,11.199,-

LYSDÆMPER

SOFT TOUCH

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap PERIODISK UDSUG

TILBEHØR (Se side 108)

EFTERSUG

Beskrivelse Recirkulationsfilter TFMH 360 (2 stk.) Recirkulationsfilter TFMH 380 (2 stk.) Aftrækssæt Ø160 mm

Varenr. 535.19.3100.9 535.19.3200.9 830.51.2162.9

Pris 299,-/stk. 329,-/stk. 440,-

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 120 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

Motor monteret i emfang

PRODUKT SPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Skabsintegreret Rustfrit stål 600-800 mm 4 hastigheder Dekorativt filter 2x3 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA METALFILTER

FILTERENS

INTERN MOTOR:

Rustfrit stål Dekorativt filter Mulighed for at flytte betjeningen Mulighed for styring af ovn og kogeplade vha. Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.dk Indbygget switch (Trigger) 

MODEL: MOTOR: STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDNIVEAU: KANAL: ENERGIKLASSE:

TFMH 360: TFMH 380: Med motor Med motor 230 V 230 V 109 m³/t 136 m³/t 208 m³/t 264 m³/t 52-65 dB(A) 50-62 dB(A) Ø150 mm Ø150 mm D E

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Pro Link Modul I

Top Link® Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation

INDSATS » TF(M)H

THERMEX  YELLOW LINE


40 THERMEX  YELLOW LINE

LOFTSINTEGREREDE MODELLER De loftsintegrerede modeller fra THERMEX er helt gemt væk under loftet, og kun sugefladen er synlig. Denne løsning sikrer det perfekte udsyn over kogezonen og rummet. PASSAT - SORT LÅGE UDEN LYS, SOM EKSTRA TILBEHØR

PRODUKTER

PASSAT NEWCASTLE MAXI NEWCASTLE MEDIO


41

DER ULIGHE ALLE M E 8-15 - SE SID

PASSAT

THERMEX PLASMEX®-FILTER II MONTERET I FORSÆNKET LOFT

A

PASSAT - LOFTSINTEGRERET MODEL Mål 1200 mm 1200 mm

Farve Motor Hvid Uden motor Hvid Med motor

Varenr. 423.19.6161.3 423.19.6161.2

Pris 17.499,18.999,-TILBEHØR (Se side 108) KANTSUG

PRODUKTSPECIFIKATIONER METALFILTER

Flytbar motor i emfang/ på loft

MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Loftsintegreret Hvidlakeret med hvidt glas 1200 mm 4 hastigheder Alufilter 3x3 W LED (2700 K)

TEKNISKE DATA MOTOR: STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDNIVEAU: KANAL: ENERGIKLASSE:

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 120 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

INTERN MOTOR:

Flytbar motor og vendbar aftræk Energivenlig LED belysning Elegant glasplade Mulighed for tilkøb af sort glaslåge uden lys Mulighed for styring af kogeplade vha. Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.dk Indbygget switch (Trigger) Se video på www.thermex.dk 

FJERNBETJENING

Pris 299,-/stk. 3.099,3.099,1.549,1.549,3.099,150,460,85,440,-

SÆRLIGE EGENSKABER

ENERGIKLASSE

LED LYS

Beskrivelse Varenr. Recirkulationsfilter (2 stk.) 535.19.2000.9 Loftspodie, hvid, lav (H:155 mm) 500.00.3030.0 Loftspodie, hvid, høj (H:255 mm) 500.00.3040.0 Wireophængt indbygningsramme, hvid 500.19.1001.9 Wireophængt indbygningsramme, rustfri 500.19.1008.9 Sort låge uden lys 536.19.4059.9 Flexibel slange, plast - Ø160 mm - pr. meter 800.70.4162.9 Flexibel slange, lyd-/kondensisoleret - Ø160 mm - pr. meter 810.16.5160.9 Spændbånd, pr. stk. 815.16.8206.9 Aftrækssæt - Ø160 mm 830.51.2162.9

Pris fra kr. 17.499,-

Med motor: 230 V 234 m3/t 636 m3/t 50-65 dB(A) Ø150 mm A

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Pro Link Modul I

Top Link® Modul I

Plasmex®-filter

Vendbart aftræk

Recirkulation

LOFTSINTEGRERET MODEL » PASSAT

THERMEX  YELLOW LINE


LOFTSINTEGRERET MODEL » NEWCASTLE MAXI

42 THERMEX  YELLOW LINE

DER ULIGHE ALLE M E 8-15 - SE SID

NEWCASTLE MAXI D

NEWCASTLE MAXI - LOFTSINTEGRERET MODEL Mål 1200 mm 1200 mm 1200 mm 1200 mm

Farve Motor Hvid Uden motor Hvid Med motor Rustfri Uden motor Rustfri Med motor

Varenr. 423.19.2161.0 423.19.2161.2 423.19.2168.0 423.19.2168.2

Pris 10.899,12.399,10.899,12.399,-

ENERGIKLASSE

SÆRLIGE EGENSKABER

Energivenlig LED belysning Fjernbetjening Elegant stålplade med runde LED spot Mulighed for styring af kogeplade vha. Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® videopå www.thermex.dk Indbygget switch (Trigger) Se video på www.thermex.dk 

LED LYS

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap

FJERNBETJENING

KANTSUG

TILBEHØR (Se side 108) Beskrivelse Varenr. Recirkulationsfilter (2 stk.) 535.19.2000.9 Loftspodie, hvid, høj (H:255 mm) 500.00.3040.0 Wireophængt indbygningsramme, hvid 500.19.1001.9 Wireophængt indbygningsramme, rustfri 500.19.1008.9 Flexibel slange, plast - Ø160 mm - pr. meter 800.70.4162.9 Flexibel slange, lyd-/kondensisoleret - Ø160 mm - pr. meter 810.16.5160.9 Spændbånd, pr. stk. 815.16.8206.9 Aftrækssæt - Ø160 mm 830.51.2162.9

Pris fra kr. 10.899,-

Pris 299,-/stk. 3.099,1.549,1.549,150,460,85,440,-

METALFILTERPRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Loftsintegreret Hvidlakeret eller rustfri stål 1200 mm 4 hastigheder Alufilter 4x1,5 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA MOTOR: STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDNIVEAU: KANAL: ENERGIKLASSE:

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 120 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

Med motor: 230 V 241 m³/t 481 m³/t 49-63 dB(A) Horisontalt afkast eller vertikalt afkast D

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Pro Link Modul I

Top Link® Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation


43

DER ULIGHE ALLE M E 8-15 - SE SID

FOTO

NEWCASTLE MEDIO Mål 900 mm 900 mm 900 mm 900 mm

Farve Motor Hvid Uden motor Hvid Med motor Rustfri Uden motor Rustfri Med motor

Varenr. 423.19.2151.0 423.19.2151.2 423.19.2158.0 423.19.2158.2

Pris fra kr. 8.799,-

D

NEWCASTLE MEDIO - LOFTSINTEGRERET MODEL

ENERGIKLASSE

Pris 8.799,10.299,8.799,10.299,-

Energivenlig LED belysning Fjernbetjening Elegant stålplade med runde LED spot Mulighed for styring af kogeplade vha. Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.dk Indbygget switch (Trigger) Se video på www.thermex.dk 

LED LYS

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap

FJERNBETJENING

KANTSUG

PRODUKTSPECIFIKATIONER

TILBEHØR (Se side 108) Beskrivelse Recirkulationsfilter (2 stk.) Loftspodie, hvid, aftræk ovenud Wireophængt indbygningsramme, hvid Wireophængt indbygningsramme, rustfri Newcastle Medio skabsbeslag Flexibel slange, plast - Ø160 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd-/kondensisoleret - Ø160 mm - pr. meter Spændbånd, pr. stk. Aftrækssæt - Ø160 mm

Varenr. 535.19.3000.9 500.30.3020.0 500.19.2001.9 500.19.2008.9 500.30.3010.2 800.70.4162.9 810.16.5160.9 815.16.8206.9 830.51.2162.9

Pris 299,-/stk. 3.099,1.549,1.549,929,150,460,85,440,-

METALFILTER

Motor monteret i emfang

MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Loftsintegreret Hvidlakeret eller rustfri stål 900 mm 4 hastigheder Alufilter 4x1,5 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA MOTOR: Med motor: STRØM: 230 V LUFTMÆNGDE MIN.: 207 m³/t LUFTMÆNGDE MAX.: 452 m³/t LYDNIVEAU: 49-67 dB(A) KANAL: Horisontalt afkast eller vertikalt afkast ENERGIKLASSE: D

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 120 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

INTERN MOTOR:

SÆRLIGE EGENSKABER

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Pro Link Modul I

Top Link® Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation

LOFTSINTEGRERET MODEL » NEWCASTLE MEDIO

THERMEX  YELLOW LINE


44 THERMEX  YELLOW LINE

BORDINTEGREREDE MODELLER De bordintegrerede løsninger fra THERMEX giver et stilrent udtryk i dit nye køkken. Der er flere muligheder for en integreret løsning. Blandt mulighederne er løsningen, hvor kogepladen er integreret i emhætten eller løsningen, hvor emfanget hæver sig op af bordpladen, når det aktiveres. Løsningerne giver et godt overblik og udsyn fra kogezonen.

Le Mans I

PRODUKTER

TRENT LE MANS YELLOW LE MANS I


45

THERMEX PLASMEX®-FILTER II MONTERET I SOKKEL

Enkel installation med Plasmex®-filter Renser luften 96,5 %

Varmegenbrug uden lugt

TRENT A ENERGIKLASSE

Pris kr. 18.399,SÆRLIGE EGENSKABER

 mfanget er diskret gemt væk i E bordpladen, hæver sig når det aktiveres Energivenlig LED belysning Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

LED LYS

GLAS TOUCH

PRODUKTSPECIFIKATIONER

TRENT - BORDINTEGRERET MODEL Mål 580 mm 880 mm

Farve Motor Rustfri/Sort Med motor Rustfri/Sort Med motor

Varenr. 525.21.1062.2 525.21.1002.2

FRONTSUG

Pris 18.399,18.399,-

TILBEHØR (Se side 108)

EFTERSUG

MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Bordintegreret Rustfri stål og sort glas Bredde 580-880 mm 4 hastigheder Metalfilter 2x1 W LED (3000 K)

METALFILTER

Beskrivelse Recirkulationsfilter, 580 mm Recirkulationsfilter, 880 mm Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd-/kondensisoleret, Ø162 mm, pr. meter Spændbånd pr. stk. Aftrækssæt - Ø160 mm

Varenr. 535.21.8260.9 535.21.8200.9 800.70.4162.9 810.16.5160.9 815.16.8206.9 830.51.2162.9

Pris 529,519,150,460,85,440,-

TEKNISKE DATA STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYD EFFEKT: KANAL: ENERGIKLASSE:

230 V 258 m³/t 605 m³/t 52-74 dB(A) Ø150 mm A

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 120 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation

BORDINTEGRERET MODEL » TRENT

THERMEX  YELLOW LINE


46 THERMEX  YELLOW LINE

LE MANS YELLOW

VIRKELIGT ELEGANT EMFANG MED INDUKTIONSKOGEPLADER Virkeligt elegant emfang med induktionskogeplader og mulighed for Plasmex®-filter (forventet levetid op til 10 år), der renser luften 96,5 %.


A+

Pris kr. 12.999,-

ENERGIKLASSE

SÆRLIGE EGENSKABER

Emhætte med kogeplade Boost funktion på kogepladen Kogezoner kan sammen kobles for større kogezoner Induktionskogeplade To kogeplader med 1500 W-zone, boost til 1800 W To kogeplader med 1800 W-zone, boost til 2000 W 

GLAS TOUCH

METALFILTERPRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER:

Bordintegreret Sort glas og rustfri stål Bredde 800 mm 3 hastigheder Alufilte

TEKNISKE DATA STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDNIVEAU: KANAL: ENERGIKLASSE:

2x230 V (400 V) 281 m³/t 550 m³/t 40-60 dB(A) Ø150 mm A+

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

THERMEX PLASMEX®-FILTER II MONTERET I SOKKEL Kan monteres med aftræk til det fri

Enkel installation med Plasmex®-filter Renser luften 96,5 %

Varmegenbrug uden lugt

LE MANS YELLOW BORDINTEGRERET MODEL Mål 800 mm

Farve Motor Rustfri/Sort Med motor

TILBEHØR (se side 92)

Varenr. 525.21.2002.2

Pris 12.999,-

NY PRIS

Beskrivelse Recirkuleringsfilter Plasmex® I kit inklusiv monteringsboks Kit - bøjning og rist

Varenr. 535.19.3500.9 536.99.1800.9 830.05.1015.9

Pris 689,9.250,2.299,-

Skitsetegninger & mål se side 106 og frem

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Plasmex®-filter

Recirkulation

47

BORDINTEGRERET MODEL » LE MANS YELLOW

THERMEX  YELLOW LINE


BORDINTEGRERET MODEL » LE MANS I

48 THERMEX  YELLOW LINE

NYHED 2019

LE MANS I

DRÆN AF STØRRE MÆNGDER KONDENS

SOFT TOUCH "ÅBNING" AF SUGESPALTER KAN ÅBNES INDIVIDUELT FOR KONCENTRERET SUG PLANFORSÆNKET I KOGEPLADEN

VIRKELIGT ELEGANT EMFANG MED INDUKTIONSKOGEPLADER Virkeligt elegant emfang med induktionskogeplader, planforsænket sugepanel, fire zoner induktion med ”bridgefunktion” i højre side, der muliggør samkøring af to zoner og mulighed for Plasmex®-filter (forventet levetid op til 10 år), der renser luften 96,5 %.


49

Optimal udnyttelse af skuffedybde Enkel installation med Plasmex®-filter Renser luften 96,5 %

Kan planforsænkes til bordpladen

Kan monteres med aftræk til det fri

Varmegenbrug uden lugt

A ENERGIKLASSE

SÆRLIGE EGENSKABER EMHÆTTE

METALFILTER

FILTERENS

FOR VASK AF FILTER

MÆNGDER KONDENS

MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER:

3 hastigheder + boost max 711 m³/t Lydniveau max 68 dB(A) Energiklasse A Kanalsystem kan placeres bagerst i skab for skuffeudnyttelse Motor kan placeres i sokkel Enkelt drænsystem af mindre mængder kondensvand Enkelt drænsystem ved større mængder kondensvand Soft touch åbning af sugespalter

Mål kogeplade bredde 860 mm dybde 520 mm enstre kogezoner 1xØ160 mm (1400 W) og V 1xØ200 mm (2300 W - Boost 3000 W) Højre kogezoner 2x190x210 mm (1600 W - Boost 1850 W og 2100 W - Boost 3000 W) Mulighed for bridgefunktion (sammenkøring af 2 zoner i højre side) Restvarme-indikator Pause- og reset-funktion Børnesikring Overhedningssikring Timerfunktion (stopur) Hold varm funktion Operationel tidsbegrænser 9-trins varmeregulering Autostop af kogeplade ved fuld kondenstank Induktionskogeplade 

LE MANS I - BORDINTEGRERET MODEL Mål Farve Motor Varenr. 860 mm Rustfri/Sort Med motor 525.05.1001.2

Skitsetegninger & mål se side 106 og frem

Motor monteret i emfang

Pris 22.999,-

Bordintegreret Sort glas Bredde 860 mm 3 + BOOST Metalfiltre

TEKNISKE DATA

SÆRLIGE EGENSKABER INDUKTION 

INTERN MOTOR:

AF MINDRE

PRODUKTSPECIFIKATIONEREFTERSUG

ENKEL ADGANG

Pris kr. 22.999,

GLAS TOUCH

ENKEL DRÆN

Sokkelmotor

STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LUFTMÆNGDE V/BOOST: LYDEFFEKT: KANAL: ENERGIKLASSE:

230 V 266 m³/t 620 m³/t 711 m³/t (69 dB(A)) 51-68 dB(A) 230x90 mm A

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

TILBEHØR (Se side 108) Beskrivelse Recirkuleringskit (startkit) Long Life recirkuleringsfilter (refill) Plasmex® I kit inklusiv monteringsboks Kit - bøjning og rist

Varenr. 535.05.1100.9 535.05.1101.9 536.99.1800.9 830.05.1015.9

Pris 3.375,745,9.250,2.299,-

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Plasmex®-filter

Recirkulation

BORDINTEGRERET MODEL » LE MANS I

THERMEX  YELLOW LINE


50 THERMEX  YELLOW LINE

VÆGMONTEREDE MODELLER De vægmonterede modeller fra THERMEX kan monteres frit på væggen eller mellem overskabe. De vertikale modeller giver brugeren et godt overblik over kogezonen.

Cambridge

PRODUKTER

DECOR 787 CAMINO ECO DECOR 942 STANSTED CARDIFF HARWICH

DERBY SWINDON READING CAMBRIDGE BRIGHTON BIRMINGHAM

LONDON PRESTON II MINI PRESTON II VERTICAL AUTOMATIC CORBY ASTON


51

DER ULIGHE ALLE M E 8-15 - SE SID

DECOR 787 DECOR 787 - VÆGMONTERET MODEL Mål 600 mm 600 mm 600 mm 600 mm 600 mm 600 mm 700 mm 700 mm 700 mm 700 mm 700 mm 700 mm 900 mm 900 mm 900 mm 900 mm 900 mm 900 mm

Farve Hvid Hvid Sort Sort Rustfri Rustfri Hvid Hvid Sort Sort Rustfri Rustfri Hvid Hvid Sort Sort Rustfri Rustfri

Motor Uden motor Med motor Uden motor Med motor Uden motor Med motor Uden motor Med motor Uden motor Med motor Uden motor Med motor Uden motor Med motor Uden motor Med motor Uden motor Med motor

Varenr. 527.41.7861.0 527.41.7861.2 PERIODISK 527.41.7862.0 UDSUG 527.41.7862.2 527.41.7868.0 527.41.7868.2 EFTERSUG 527.41.7871.0 527.41.7871.2 527.41.7872.0 METALFILTER 527.41.7872.2 527.41.7878.0 527.41.7878.2 527.41.7891.0 FILTERENS 527.41.7891.2 527.41.7892.0 527.41.7892.2 527.41.7898.0 527.41.7898.2

A+

Pris 4.699,6.199,4.699,6.199,7.099,8.599,6.699,8.199,6.699,8.199,7.099,8.599,7.099,8.599,7.099,8.599,7.799,9.299,-

ENERGIKLASSE

Beskrivelse Recirkuleringsfilter Specialkanal, hvid, L:2x1000 mm Specialkanal, sort, L:2x1000 mm Specialkanal, rustfri, L:2x1000 mm Tilpasning af kanal, skæring af hældning etc. Aftrækssæt, Ø160 mm

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

SÆRLIGE EGENSKABER

Klassisk emhætte i rustfri, hvidlakeret eller sortlakeret stål Energivenlig LED belysning Soft touch Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

LED LYS

SOFT TOUCH

PERIODISK UDSUG

EFTERSUG

METALFILTER

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap

TILBEHØR (Se side 108)

Pris fra kr. 4.699,-

PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Vægmonteret Hvidlakeret, sortlakeret eller rustfri stål 600-900 mm 3 + BOOST Alufilter 2x1,3 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA FILTERENS

Varenr. Pris 535.41.0500.9 269,537.41.1001.9 799,537.41.1002.9 799,537.41.1008.9 2.099,537.99.0008.9 1.649,830.51.2162.9 440,-

MOTOR: Med motor: STRØM: 230 V LUFTMÆNGDE MIN: 332 m3/t LUFTMÆNGDE MAX: 605 m3/t LUFTMÆNGDE V/BOOST: 724 m3/t (68 dB(A)) LYDNIVEAU: 48-60 dB(A) KANAL: Ø150 ENERGIKLASSE: A+ Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation

Kanaltilpasning muligt

VÆGMONTERET MODEL » DECOR 787

THERMEX  YELLOW LINE


VÆGMONTERET MODEL » CAMINO ECO

52 THERMEX  YELLOW LINE

CAMINO ECO D

CAMINO ECO - VÆGMONTERET MODEL Mål 500 mm 600 mm 700 mm 900 mm

Farve Motor Rustfri Med motor Rustfri Med motor Rustfri Med motor Rustfri Med motor

Varenr. 527.42.9158.2 527.42.9168.2 527.42.9178.2 527.42.9198.2

Pris 1.999,1.999,2.199,2.399,-

ENERGIKLASSE

Pris fra kr. 1.999,SÆRLIGE EGENSKABER

Denne model fås i rustfri stål Motor med dobbelt turbinehjul Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

SOFT TOUCHMETALFILTER

PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Vægmonteret Rustfri stål 500-900 mm 3 hastigheder Alufilter 2x2,8 W LED

TEKNISKE DATA

TILBEHØR (Se side 108) Beskrivelse KF59 recirkulationsfilter (sæt) Tilpasning af kanal, skæring af hældning etc. Aftrækssæt Ø160 mm

Varenr. Pris 535.42.9100.9 259,537.99.0008.9 1.649,830.51.2162.9 440,-

STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDNIVEAU: KANAL: ENERGIKLASSE:

230 V 161 m³/t 436 m³/t 41-66 dB(A) Ø150 mm D

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 120 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation

Kanaltilpasning muligt


53

DECOR 942 C

DECOR 942 - VÆGMONTERET MODEL Mål 600 mm 600 mm 700 mm 700 mm 900 mm

Farve Hvid Rustfri Hvid Rustfri Hvid

Motor Med motor Med motor Med motor Med motor Med motor

Varenr. 527.41.3161.2 527.41.3168.2 527.41.3171.2 527.41.3178.2 527.41.3191.2

Pris 6.399,6.499,6.499,7.399,6.599,-

ENERGIKLASSE

Pris fra kr. 6.399,SÆRLIGE EGENSKABER

 enne model fås i hvidlakeret eller D rustfri stål Energivenlig LED belysning Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

LED LYS

TRYKKNAP

PRODUKTSPECIFIKATIONER METALFILTER

TILBEHØR (Se side 108) Beskrivning KF56 recirkuleringsfilter (2 stk.) Specialkanal, hvid, L:2x1000 mm Specialkanal, stål, L:2x1000 mm Tilpasning af kanal, skæring af hældning etc. Aftrækssæt, Ø160 mm

Varenr. Pris 535.42.9000.9 289,-/stk. 537.41.2001.9 799,537.41.2008.9 2.099,537.99.0008.9 1.649,830.51.2162.9 440,-

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 120 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Vægmonteret Hvidlakeret eller rustfri stål 600-900 mm 3 hastigheder Alufilter 2x1,3 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA STRØM: LUFTMÆNGDE MIN: LUFTMÆNGDE MAX: LYDNIVEAU: KANAL: ENERGIKLASSE:

230 v 256 m3/t 462 m3/t 49-61 dB(A) Ø150 C

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation

Kanaltilpasning muligt

VÆGMONTERET MODEL » DECOR 942

THERMEX  YELLOW LINE


54 THERMEX  YELLOW LINE


55

DER ULIGHE ALLE M E 8-15 - SE SID

STANSTED STANSTED - VÆGMONTERET MODEL Mål 700 mm 700 mm

Farve Rustfri Rustfri

Motor Uden motor Med motor

Varenr. 527.42.3278.0 527.42.3278.2

Pris 5.399,6.899,-

A

Pris fra kr. 5.399,-

ENERGIKLASSE

SÆRLIGE EGENSKABER

Energivenlig LED belysning Soft touch betjening med lys Mulighed for variant til centralventilation Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

LED LYS

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap SOFT TOUCHPRODUKTSPECIFIKATIONER PERIODISK UDSUG

TILBEHØR (Se side 108)

TIMER

Beskrivelse KF56 recirkulationsfilter (2 stk.) Tilpasning af kanal, skæring af hældning etc. Specialkanal, rustfri, L:2x1000 mm Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd-/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. meter Spændbånd pr. stk. Aftrækssæt - Ø160 mm

Varenr. Pris 535.42.9000.9 289,-/stk. 537.99.0008.9 1.649,537.42.1033.9 2.099,800.70.4162.9 150,810.16.5160.9 460,815.16.8206.9 85,830.51.2162.9 440,-

METALFILTER

FILTERRENS

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 120 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Vægmonteret Rustfri stål 700 mm 3 + BOOST Alufilter 2x1,5 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA MOTOR: STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LUFTMÆNGDE V/BOOST: LYD EFFEKT: KANAL: ENERGIKLASSE:

Med motor 230 V 299 m³/t 563 m³/t 718 m³/t (68dB(A)) 48-63 dB(A) Ø150 mm A

Luftmængden målt efter EN 6159. Lydeffekt målt efter EN 60704

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation

Kanaltilpasning muligt

VÆGMONTERET MODEL » STANSTED

THERMEX  YELLOW LINE


VÆGMONTERET MODEL » CARDIFF

56 THERMEX  YELLOW LINE

DER ULIGHE ALLE M E 8-15 - SE SID

CARDIFF A

CARDIFF - VÆGMONTERET MODEL Mål 600 mm 600 mm

Farve Motor Rustfri Uden motor Rustfri Med motor

Varenr. 527.26.1068.0 527.26.1068.2

Pris 6.899,8.399,-

Pris fra kr. 6.899,SÆRLIGE EGENSKABER

ENERGIKLASSE

Leveres i rustfri stål Dekorativt filter Betjeningsvenligt glas touch Kan også leveres til centralventilation, se side 100 Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

LED LYS

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap GLAS TOUCHEFTERSUG

TILBEHØR (Se side 108) Beskrivelse Recirkuleringsfilter, vaskbart Tilpasning af kanal, skæring af hældning etc. Specialkanal, rustfri, L:2x1000 mm Aftrækssæt - Ø160 mm

Varenr. 535.26.1020.9 537.99.0008.9 537.26.7008.9 830.51.2162.9

Pris 669,1.649,2.099,440,-

METALFILTER

FILTERENS

PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Vægmonteret Rustfri stål 600 mm 5 hastigheder Dekorativt filter 2x1,5 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA MOTOR: STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDNIVEAU: KANAL: ENERGIKLASSE:

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 120 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

Med motor: 230 V 287 m³/t 635 m³/t 48-68 dB(A) Ø150 mm A

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation

Kanaltilpasning muligt


57

HARWICH HARWICH - VÆGMONTERET Mål 600 mm 700 mm 900 mm 1200 mm

Farve Motor Rustfri Med motor Rustfri Med motor Rustfri Med motor Rustfri Med motor

Varenr. 527.42.8568.2 527.42.8578.2 527.42.8598.2 527.42.8599.2

Pris 5.499,5.899,6.099,6.799,-

A

Pris fra kr. 5.499,-

ENERGIKLASSE

SÆRLIGE EGENSKABER

LED LYS

GLAS TOUCH

PERIODISK UDSUG

TILBEHØR (Se side 108) Beskrivelse KF56 recirkuleringsfilter (2 stk.) Tilpasning af kanal, skæring af hældning etc. Specialkanal, rustfri, L:2x1000 mm Aftrækssæt - Ø160 mm

Varenr. 535.42.9000.9 537.99.0008.9 537.42.1032.9 830.51.2162.9

Pris 289,-/stk. 1.649,2.099,440,-

Leveres i rustfri stål Dekorativt filter Betjeningsvenligt glas touch Energivenlig LED-belysning Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

EFTERSUG

METALFILTERPRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Vægmonteret Rustfri stål 600-1200 mm 3 + BOOST Dekorativt filter 2x1,5 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA FILTERENS

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 120 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

STRØM: 230 V LUFTMÆNGDE MIN.: 286 m³/t LUFTMÆNGDE MAX.: 564 m³/t LUFTMÆNGDE V/BOOST.: 679 m³ (68 db(A)) LYDNIVEAU: 48-63 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation

Kanaltilpasning muligt

VÆGMONTEREDE MODELLE » HARWICH

THERMEX  YELLOW LINE


VÆGMONTERET MODEL » DERBY

58 THERMEX  YELLOW LINE

DERBY A

DERBY - VÆGMONTERET MODEL Mål 600 mm 700 mm 900 mm

Farve Motor Rustfri/glas Med motor Rustfri/glas Med motor Rustfri/glas Med motor

Varenr. 545.21.2068.2 545.21.2078.2 545.21.2098.2

Pris 4.399,4.399,4.399,-

ENERGIKLASSE

Pris kr. 4.399,SÆRLIGE EGENSKABER

Rustfri stål med glasskærm Energibesparende LED-belysning Glas touch Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

LED LYS

GLAS TOUCHPRODUKTSPECIFIKATIONER

TILBEHØR (Se side 118)

METALFILTER

Beskrivelse Recirkuleringsfilter Derby 600/700 mm Recirkuleringsfilter Derby 900 mm (sæt) Tilpasning af kanal, skæring af hældning etc. Specialkanal, rustfri, L:2x1000 mm Aftrækssæt, Ø160 mm

Varenr. 535.21.6300.9 535.21.6200.9 537.99.0008.9 537.21.1009.9 830.51.2162.9

Pris 279,529,1.649,2.099,440,-

MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Vægmonteret Rustfri stål og klart glas 600-900 mm 3 hastigheder Alufilter 2x1,5 W LED (3150 K)

TEKNISKE DATA MODEL: STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDNIVEAU: KANAL: ENERGIKLASSE:

600-700 mm: 900 mm: 230 V 230 V 408 m³/t 405 m³/t 623 m³/t 636 m³/t 42-67 dB(A) 43-65 dB(A) Ø150 mm Ø150 mm A A

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 120 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation

Kanaltilpasning muligt


59

SWINDON D

SWINDON - VÆGMONTERET MODEL Mål 600 mm 900 mm

Farve Motor Rustfri/Sort Med motor Rustfri/Sort Med motor

Varenr. 545.21.7062.2 545.21.7092.2

Pris 5.599,5.599,-

ENERGIKLASSE

SÆRLIGE EGENSKABER

Smart betjening Moderne design Energivenlig LED-belysning Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

LED LYS

METALFILTER

TILBEHØR (Se side 108)

Pris kr. 5.599,-PRODUKTSPECIFIKATIONER

Beskrivelse Recirkuleringsfilter (sæt) Tilpasning af kanal, skæring af hældning etc. Aftrækssæt, Ø160 mm

Varenr. 535.21.8300.9 537.99.0008.9 830.51.2162.9

Pris 289,1.649,440,-

MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Vægmonteret Rustfri stål og sort med klart glas 600-900 mm 3 hastigheder Alufilter 2x3 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA MODEL: STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDNIVEAU: KANAL: ENERGIKLASSE: STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 120 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

600 mm: 900 mm: 230 V 230 V 412 m³/t 412 m³/t 571 m³/t 571 m³/t 61-67 dB(A) 62-68 dB(A) Ø150 mm Ø150 mm D D

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation

Kanaltilpasning muligt

VÆGMONTERET MODEL » SWINDON

THERMEX  YELLOW LINE


VÆGMONTERET MODEL » READING

60 THERMEX  YELLOW LINE

READING C

READING - VÆGMONTERET MODEL Mål 600 mm 900 mm 900 mm

Farve Motor Sort Med motor Hvid Med motor Sort Med motor

Varenr. 540.23.1368.2 540.23.1391.2 540.23.1398.2

Pris 4.199,4.699,4.699,-

ENERGIKLASSE

LED LYS

FRONTSUG

BUNDSUG

TILBEHØR (Se side 108) Varenr. 535.23.0560.9 537.99.0008.9 830.51.2127.9

Pris 379,1.649,440,-

PERIODISK UDSUG

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

Moderne design med lige glas Energivenlig LED-belysning Enkel betjening Rengøringsvenlig Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Vægmonteret Hvidlakeret med hvidt glas Sortlakeret med sort glas 600-900 mm 3 hastigheder Alufilter 2x2 W LED

TEKNISKE DATA EFTERSUG

METALFILTER

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 120 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

SÆRLIGE EGENSKABER 

TRYKKNAP

Beskrivelse Recirkulationsfilter (sæt) Tilpasning af kanal, skæring af hældning etc. Aftrækssæt, Ø125 mm

Pris fra kr. 4.199,-

STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDNIVEAU: KANAL: ENERGIKLASSE:

230 V 232 m³/t 385 m³/t 55-67 dB(A) Ø125 mm C

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation

Kanaltilpasning muligt


61

CAMBRIDGE A

CAMBRIDGE - VÆGMONTERET MODEL Mål 600 mm 600 mm 900 mm 900 mm

Farve Motor Rustfri/Hvid Med motor Rustfri/Sort Med motor Rustfri/Hvid Med motor Rustfri/Sort Med motor

Varenr. 540.21.5261.2 540.21.5262.2 540.21.5291.2 540.21.5292.2

Pris 5.599,5.199,5.999,5.599,-

ENERGIKLASSE

Pris fra kr. 5.199,SÆRLIGE EGENSKABER

Rustfrit stål med sort eller hvidt glas Glas touch betjening Energibesparende LED-belysning Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

LED LYS

GLAS TOUCHPRODUKTSPECIFIKATIONER

TILBEHØR (Se side 108)

FRONTSUG

Beskrivelse Recirkuleringsfilter Cambridge (sæt) Tilpasning af kanal, skæring af hældning etc. Aftrækssæt, Ø160 mm

Varenr. 535.21.8300.9 537.99.0008.9 830.51.2162.9

Pris 289,1.649,440,-

EFTERSUG

METALFILTER

MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Vægmonteret Rustfri stål med sort eller hvidt glas 600-900 mm 3 hastigheder Alufilter 2x3 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDNIVEAU: KANAL: ENERGIKLASSE:

230 V 358 m³/t 639 m³/t 60-72 dB(A) Ø150 mm A

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 120 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Vendbart aftræk

Recirkulation

Kanaltilpasning muligt

VÆGMONTERET MODEL » CAMBRIDGE

THERMEX  YELLOW LINE


VÆGMONTERET MODEL » BRIGHTON

62 THERMEX  YELLOW LINE

BRIGHTON A

BRIGHTON - VÆGMONTERET MODEL Mål 760 mm 900 mm

Farve Motor Rustfri/Sort Med motor Rustfri/Sort Med motor

Varenr. 540.42.2178.2 540.42.2198.2

Pris 7.699,8.199,-

ENERGIKLASSE

Pris fra kr. 7.699,SÆRLIGE EGENSKABER

Betjeningsvenlig touch betjening Energibesparende LED lys Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

LED LYSGLAS TOUCH

PRODUKTSPECIFIKATIONER

TILBEHØR (Se side 108)

FRONTSUG

Beskrivelse KF56 recirkuleringsfilter (2 stk.) Tilpasning af kanal, skæring af hældning etc. Specialkanal, rustfri, L:2x1000 mm Aftrækssæt, Ø160 mm

Varenr. 535.42.9000.9 537.99.0008.9 537.42.1032.9 830.51.2162.9

Pris 289,-/stk. 1.649,2.099,- 440,-

BUNDSUG

EFTERSUG

METALFILTER

FILTERENS

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 120 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Vægmonteret Rustfri og sortlakeret stål 760-900 mm 3 + BOOST Alufilter 2x1,5 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA MODEL: 760 mm: 900 mm: STRØM: 230 V 230 V 288 m3/t LUFTMÆNGDE MIN.: 276 m3/t 552 m3/t LUFTMÆNGDE MAX.: 537 m3/t LUFTMÆNGDE V/BOOST: 676 m3/t (63dB(A)) 686 m3/t (63dB(A)) LYDNIVEAU: 45-57 dB(A) 44-58 dB(A) KANAL: Ø150 mm Ø150 mm ENERGIKLASSE: A B Luftmængden målt efter EN 61591 Lydeffekt målt efter EN 60704

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation

Kanaltilpasning muligt


63

BIRMINGHAM A

BIRMINGHAM - VÆGMONTERET MODEL Mål Farve 760 mm Rustfri/Hvid/Sort

Motor Varenr. Med motor 540.42.2078.2

Pris 6.499,-

ENERGIKLASSE

Pris kr. 6.499,SÆRLIGE EGENSKABER

Rustfrit stål og glas Energibesparende LED lys Betjeningsvenlig touch betjening Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

LED LYS

GLAS TOUCH

PRODUKTSPECIFIKATIONER

TILBEHØR (Se side 108)

FRONTSUG

Beskrivelse KF56 recirkuleringsfilter (2 stk.) Tilpasning af kanal, skæring af hældning etc. Specialkanal, rustfri, L:2x1000 mm Aftrækssæt, Ø160 mm

Varenr. 535.42.9000.9 537.99.0008.9 537.42.1032.9 830.51.2162.9

Pris 289,-/stk. 1.649,2.099,- 440,-

BUNDSUG

EFTERSUG

MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Vægmonteret Rustfri stål med sort og hvidt glas 760 mm 3 + BOOST Alufilter 2x1,5 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA METALFILTER

FILTERENS

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 120 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LUFTMÆNGDE V/BOOST: LYDNIVEAU: KANAL: ENERGIKLASSE:

230 V 302 m3/t 591 m3/t 719 m3/t (63dB(A)) 44-58 dB(A) Ø150 mm A

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation

Kanaltilpasning muligt

VÆGMONTERET MODEL » BIRMINGHAM

THERMEX  YELLOW LINE


VÆGMONTERET MODEL » LONDON

64 THERMEX  YELLOW LINE

LONDON A

LONDON - VÆGMONTERET MODEL Mål 760 mm

Farve Motor Rustfri/Sort Med motor

Varenr. 540.42.2378.2

Pris 8.699,-

ENERGIKLASSE

Pris kr. 8.699,SÆRLIGE EGENSKABER

Energibesparende LED lys Betjeningsvenlig touch betjening Kurvet design Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

LED LYS

GLAS TOUCHPRODUKTSPECIFIKATIONER FRONTSUG

TILBEHØR (Se side 108) Beskrivelse KF56 recirkuleringsfilter (2 stk.) Tilpasning af kanal, skæring af hældning etc. Specialkanal, rustfri, L:2x1000 mm Aftrækssæt, Ø160 mm

Varenr. 535.42.9000.9 537.99.0008.9 537.42.1032.9 830.51.2162.9

Pris 289,-/stk. 1.649,2.099,440,-

BUNDSUG

TEKNISKE DATA

FILTERENS

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

Vægmonteret Rustfri stål og sort glas 760 mm 3 + BOOST Alufilter 2x1,5 W LED (3000 K)

EFTERSUG

METALFILTER

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 120 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LUFTMÆNGDE V/BOOST: LYDNIVEAU: KANAL: ENERGIKLASSE:

230 V 302 m3/t 591 m3/t 719 m3/t (63dB(A)) 44-58 dB(A) Ø150 mm A

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation

Kanaltilpasning muligt


65

DER ULIGHE ALLE M E 8-15 - SE SID

PRESTON II A

PRESTON II - VÆGMONTERET MODEL Mål Farve Motor 600 mm Rustfri/Sort Uden motor 600 mm Rustfri/Sort Med motor 900 mm Rustfri/Sort Uden motor 900 mm Rustfri/Sort Med motor

Varenr. 540.23.2068.0 540.23.2068.2 540.23.2098.0 540.23.2098.2

Pris 8.299,9.799,9.099,10.599,-

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap

Pris fra kr. 8.299,SÆRLIGE EGENSKABER

ENERGIKLASSE

Glaslåge kan åbnes for ekstra sug Energibesparende LED belysning Mulighed for styring af kogeplade vha. Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® animation på www.thermex.dk Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

LED LYS

GLAS TOUCHFRONTSUG

TILBEHØR (Se side 108) Beskrivelse Recirkuleringsfilter Preston II, 600 mm Recirkuleringsfilter Preston II, 900 mm (2 stk.) Lydisolering, 600 mm Lydisolering, 900 mm Specialkanal, L:2x980 mm * Tilpasning af kanal, skæring af hældning etc. Aftrækssæt, Ø160 mm

Varenr. 535.23.0570.9 535.23.0575.9 536.99.1700.9 536.99.1701.9 537.23.1019.9 537.99.0008.9 830.51.2162.9

Pris 269,269,- /stk. 3.499,3.499,2.099,1.649,440,-

BUNDSUG

PERIODISK UDSUG

METALFILTER

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 120 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

Motor monteret i emfang

MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Vægmonteret Rustfri stål og sort glas 600-900 mm 3 + BOOST Alufilter 2x3 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA VED BREDDE 600 MM EFTERSUG

* Passer med nederste del af standardkanal (480+980)

INTERN MOTOR:

PRODUKTSPECIFIKATIONER

MOTOR: Med motor: STRØM: 230 V LUFTMÆNGDE MIN.: 312 m³/t LUFTMÆNGDE MAX.: 560 m³/t LUFTMÆNGDE V/BOOST: 787 m³/t (69dB(A)) LYDNIVEAU: 53-64 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Trigger Link Modul

Pro Link Modul II

Top Link® Modul II

Plasmex®-filter

Vendbart aftræk

Recirkulation

Kanaltilpasning muligt

VÆGMONTERET MODEL » PRESTON II

THERMEX  YELLOW LINE


VÆGMONTERET MODEL » MINI PRESTON II

66 THERMEX  YELLOW LINE

NYHED 2019 DER ULIGHE ALLE M E 8-15 - SE SID

MINI PRESTON II A

MINI PRESTON II - VÆGMONTERET MODEL Mål 600 mm 600 mm 600 mm 600 mm 800 mm 800 mm 800 mm 800 mm

Farve Motor Hvid Uden motor Hvid Med motor Sort Uden motor Sort Med motor Hvid Uden motor Hvid Med motor Sort Uden motor Sort Med motor

Varenr. 540.23.2041.0 540.23.2041.2 540.23.2048.0 540.23.2048.2 540.23.2081.0 540.23.2081.2 540.23.2088.0 540.23.2088.2

 LED LYS

GLAS TOUCH

PRODUKTSPECIFIKATIONER

FRONTSUG

TILBEHØR (Se side 108) Varenr. 535.23.0555.9 537.23.1119.9 537.99.0008.9 830.51.2162.9

Pris 759,2.099,1.649,440,-

PERIODISK UDSUG

MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Vægmonteret Rustfri med sort glas Rustfri med hvidt glas 600-800 mm 3 + BOOST Alufilter 2x3 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA VED BREDDE 600 MM EFTERSUG

METALFILTER

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 120 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

Motor monteret i emfang

Designet til ergonomisk brug Effektivt front- og bundsug Energivenlig LED belysning Mulighed for styring af kogeplade vha. Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® animation på www.thermex.dk Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

BUNDSUG

INTERN MOTOR:

SÆRLIGE EGENSKABER

ENERGIKLASSE

Pris 8.499,9.999,7.999,9.499,9.299,10.799,8.799,10.299,-

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap

Beskrivelse Recirkuleringsfilter (sæt) Specialkanal, todelt, rustfri, L:2x1000 mm Tilpasning af kanal, skæring af hældning etc. Aftrækssæt, Ø160 mm

Pris fra kr. 7.999,-

MOTOR: Med motor: STRØM: 230 V LUFTMÆNGDE MIN.: 300 m³/t LUFTMÆNGDE MAX.: 530 m³/t LUFTMÆNGDE V/BOOST: 780 m³/t (72dB(A)) LYDNIVEAU: 54-66 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

TILTILKØB: KØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Trigger Link Modul

Pro Link Modul II

Top Link® Modul II

Plasmex®-filter

Vendbart aftræk

Recirkulation

Kanaltilpasning muligt


67

ME DC-MOD TOR Ekstre mt lydsva g

VERTICAL AUTOMATIC

   AUTOMATISK ÅBEN OG LUKKE

VERTICAL AUTOMATIC - VÆGMONTERET MODEL Mål 900 mm 900 mm

Farve Motor Hvid Med motor Sort Med motor

Varenr. 540.21.1001.2 540.21.1002.2

Pris 9.999,9.999,-

A++ ENERGIKLASSE

GLAS TOUCH

FRONTSUG

BUNDSUG

TILBEHØR (Se side 108)

EFTERSUG

Varenr. 535.21.8400.9 537.21.4002.9 537.99.0008.9 830.51.2162.9

Pris 339,1.299,1.649,440,-

BUNDSUG

Pris kr. 9.999,SÆRLIGE EGENSKABER

"Silke overflade" på glasset Automatisk åbning af glaslågen Glasset åbnes i 3 step afhængig af sugestyrken Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

LED LYS

Beskrivelse Recirkulationsfilter (sæt) Forlængeradaptor, sort, L:1x1000 mm Tilpasning af kanal, skæring af hældning etc. Aftrækssæt, Ø160 mm

A

Energi klassePRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Vægmonteret Sortlakeret med sort glas Hvidlakeret med hvidt glas 900 mm 3 hastigheder Alufilter 2x1,5 W LED

TEKNISKE DATA METALFILTER

FILTERENS

STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDNIVEAU: KANAL: ENERGIKLASSE:

230 V 229 m³/t 505 m³/t 45-58 dB(A) Ø150 mm A++

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 120 og frem

For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation

Kanaltilpasning muligt

VÆGMONTERET MODEL » VERTICAL AUTOMATIC

THERMEX  YELLOW LINE


VÆGMONTERET MODEL » CORBY

68 THERMEX  YELLOW LINE

CORBY A+ ENERGIKLASSE

Pris kr. 15.899,SÆRLIGE EGENSKABER

Designet til ergonomisk brugervenlighed Energivenligt LED-belysning Slider regulering for let betjening Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

LED LYS

LYSDÆMPER

PRODUKTSPECIFIKATIONER

CORBY - VÆGMONTERET MODEL

GLAS TOUCH

Mål Farve Motor Varenr. 900 mm Rustfri/Hvid Med motor 540.35.3091.2 900 mm Rustfri/Sort Med motor 540.35.3098.2

Pris 15.899,15.899,-

TILBEHØR (Se side 108)

BUNNSUG

EFTERSUG

Beskrivelse Recirkulationsfilter Forlængeradaptor, rustfri, L:850 mm Tilpasning af kanal, skæring af hældning etc. Aftrækssæt, Ø160 mm

Varenr. Pris 535.35.3000.9 269,537.35.1010.9 2.099,537.99.0008.9 1.649,830.51.2162.9 440,-

STRØM: 230 V LUFTMÆNGDE MIN.: 215 m³/t LUFTMÆNGDE MAX.: 550 m³/t LUFTMÆNGDE V/BOOST: 700 m³/t (61 dB(A)) LYD EFFEKT: 39-59 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A+ Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

Skitsetegninger & mål se side 103

Motor monteret i emfang

MODEL Vægmonteret MATERIALE Rustfrit stål og sort glas Rustfrit stål og hvidt glas MÅL 900 mm HASTIGHEDER 9 hastigheder + BOOST FILTER Alufilter LYS 3x3 W LED (4000 K)

TEKNISKE DATA METALFILTER

FILTERENS

INTERN MOTOR:TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation

Kanaltilpasning muligt


69

ASTON A ENERGIKLASSE

Pris kr. 7.899,SÆRLIGE EGENSKABER

Vinkel design, ergonomisk venlig og optimal overblik over kogezone Energivenlig LED belysning Låge kan åbnes for ekstra sug Mulighed for styring af kogeplade vha. Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® animation på www.thermex.dk Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

LED LYS

GLAS TOUCH

BUNDSUG

ASTON - VÆGMONTERET MODEL Mål Farve Motor Varenr. 600 mm Rustfri/Hvid Med motor 527.23.0061.2

Pris 7.899,-

TILBEHØR (Se side 108) Beskrivelse Varenr. Recirkulationsfilter (sæt) 535.23.0555.9 Specialkanal, rustfri, L:2x1000 mm 537.23.1019.9 Tilpasning af kanal, skæring af hældning etc. 537.99.0008.9 Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter 800.70.4162.9 Flexibel slange, lyd-/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. mtr. 810.16.5160.9 Spændbånd pr. stk. 815.16.8206.9 Aftrækssæt - Ø160 mm 830.51.2162.9

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 120 og frem INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

Pris 759,2.099,1.649,150,460,85,440,-

PRODUKTSPECIFIKATIONER EFTERSUG

PERIODISK UDSUG

METALFILTER

MODEL: Vægmonteret MATERIALE: Rustfrit stål og hvidt glas MÅL: 600 mm HASTIGHEDER: 3 + BOOST FILTER: Alufilter LYS: 2x3,7 W LED (6500 K) TEKNISKE DATA STRØM: 230 V LUFTMÆNGDE MIN.: 303 m³/t LUFTMÆNGDE MAX.: 518 m³/t LUFTMÆNGDE V/BOOST: 772 m³/t (68 dB(A)) LYD EFFEKT: 51-62 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Trigger Link Modul

Pro Link Modul II

Top Link® Modul II

Plasmex®-filter

Recirkulation

Kanaltilpasning muligt

VÆGMONTERET MODEL » ASTON

THERMEX  YELLOW LINE


70 THERMEX  YELLOW LINE

FRITHÆNGENDE MODELLER De frithængende modeller fra THERMEX er ideelle til placering over kogeøer. Filterfladens nærhed til kogezonen giver effektiv opfangning af emmen.

Ronda 600 Plus

PRODUKTER

RONDA 600 PLUS OXFORD DECOR 787 STANSTED

CARDIFF HARWICH DERBY


71

DER ULIGHE ALLE M E 8-15 - SE SID

RONDA 600 PLUS A

RONDA 600 PLUS - FRITHÆNGENDE MODEL Mål Ø600 mm Ø600 mm

Farve Motor Rustfri Uden motor Rustfri Med motor

Varenr. 528.26.6068.0 528.26.6068.2

ENERGIKLASSE

Pris 15.299,16.799,-

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap FJERNBETJENING

GLAS TOUCH

TILBEHØR (Se side 108)

EFTERSUG

Varenr. 537.26.6068.9 537.99.1008.9 830.51.2162.9

Pris 2.999,2.499,440,-

METALFILTER

PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Frithængende Rustfri stål Ø600 mm 5 hastigheder Alufilter 4x2 W LED (3000 K)

MOTOR: STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDNIVEAU: KANAL: ENERGIKLASSE:

Med motor: 230 V 292 m³/t 647 m³/t 53-66 dB(A) Ø150 mm A

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 120 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

Motor monteret i emfang

Rundt filter Energivenlig LED belysning 4 ekstra kantsugsfiltre Inklusiv fjernbetjening Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

TEKNISKE DATA FILTERENS

INTERN MOTOR:

SÆRLIGE EGENSKABER 

LED LYS

Beskrivelse Forlængeradaptor, rustfri, L:1000 mm Tilpasning af kanal, skæring af hældning etc. Aftrækssæt Ø160 mm

Pris fra kr. 15.299,-

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation

Kanaltilpasning muligt

FRITHÆNGENDE MODEL » RONDA 600 PLUS

THERMEX  YELLOW LINE


FRITHÆNGENDE MODEL » OXFORD

72 THERMEX  YELLOW LINE

OXFORD A

OXFORD - FRITHÆNGENDE MODEL Mål Ø600 mm

Farve Motor Rustfri Med motor

Varenr. 528.21.5018.2

Pris 9.099,-

ENERGIKLASSE

Pris kr. 9.099,SÆRLIGE EGENSKABER

Rund stilren emhætte i rustfri stål Energivenlig LED belysning Soft touch regulering Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

LED LYS

SOFT TOUCHPRODUKTSPECIFIKATIONER EFTERSUG

METALFILTER

TILBEHØR (Se side 108) Beskrivelse Tilpasning af kanal (ingen hældning) Aftrækssæt Ø160 mm

Varenr. 537.99.1008.9 830.51.2162.9

Pris 2.499,440,-

MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Frithængende Rustfri stål Ø600 mm 3 hastigheder Alufilter 4x1,5 W LED (3150 K)

TEKNISKE DATA STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDNIVEAU: KANAL: ENERGIKLASSE:

230 V 406 m³/t 637 m³/t 42-65 dB(A) Ø150 mm A

Luftmængden målt efter EN 61591

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 120 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

Lydeffekt målt efter EN 60704

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Kanaltilpasning muligt


73

NYHED 2019 DER ULIGHE ALLE M E 8-15 - SE SID

DECOR 787 A

DECOR 787 - FRITHÆNGENDE MODEL Mål 600 mm 600 mm 600 mm 600 mm 900 mm 900 mm 900 mm 900 mm

Farve Hvid Hvid Rustfri Rustfri Hvid Hvid Rustfri Rustfri

Motor Uden motor Med motor Uden motor Med motor Uden motor Med motor Uden motor Med motor

Varenr. 528.41.7861.0 528.41.7861.2 528.41.7868.0 528.41.7868.2 528.41.7891.0 528.41.7891.2 528.41.7898.0 528.41.7898.2

ENERGIKLASSE

Pris 10.399,11.899,10.399,11.899,10.899,12.399,10.899,12.399,-

LED LYS

SOFT TOUCH

TILBEHØR (Se side 108) Varenr. Pris 535.41.0500.9 269,537.41.1101.9 2.999,537.41.1108.9 2.999,537.99.0008.9 1.649,830.51.2162.9 440,-

MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Frithængende Hvidlakeret eller rustfri stål 600-900 mm 3 + BOOST Alufilter 4x1,3W LED (3000 K)

METALFILTER

TEKNISKE DATA FILTERENS

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 120 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

Motor monteret i emfang

Energivenlig LED belysning Soft touch betjening med lys Mulighed for variant til centralventilation Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

PRODUKTSPECIFIKATIONER PERIODISK UDSUG

EFTERSUG

INTERN MOTOR:

SÆRLIGE EGENSKABER 

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap

Beskrivelse Recirkuleringsfilter Specialkanal, hvid, L:1x1950 mm Specialkanal, rustfri, L:1x1950 mm Tilpasning af kanal, skæring af hældning etc. Aftrækssæt, Ø160 mm

Pris fra kr. 10.399,-

MOTOR: STRØM: LUFTMÆNGDE MIN: LUFTMÆNGDE MAX: LUFTMÆNGDE V/BOOST: LYDNIVEAU: KANAL: ENERGIKLASSE:

Med motor: 230 V 332 m3/t 605 m3/t 724 m3/t (68 dB(A)) 48-60 dB(A) Ø150 A

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation

Kanaltilpasning muligt

FRITHÆNGENDE MODEL » DECOR 787

THERMEX  YELLOW LINE


FRITHÆNGENDE MODEL »STANSTED

74 THERMEX  YELLOW LINE

DER ULIGHE ALLE M E 8-15 - SE SID

STANSTED STANSTED - FRITHÆNGENDE MODEL Mål 900 mm 900 mm

Farve Rustfri Rustfri

Motor Uden motor Med motor

Varenr. 528.42.3298.0 528.42.3298.2

Pris 11.299,12.799,-

A

Pris fra kr. 11.299,-

ENERGIKLASSE

SÆRLIGE EGENSKABER

LED LYS

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap SOFT TOUCH

Beskrivelse Varenr. KF56 recirkulationsfilter (2 stk.) 535.42.9000.9 Specialkanal, rustfri, L:2x1000 mm til lige loft 537.42.1034.9 Specialkanal, rustfri, L:1950 mm til hældning 537.42.1042.9 Tilpasning af kanal (ingen hældning) 537.99.1008.9 Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter 800.70.4162.9 Flexibel slange, lyd-/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. meter 810.16.5160.9 Spændbånd pr. stk. 815.16.8206.9 Aftrækssæt - Ø160 mm 830.51.2162.9

Pris 289,-/stk. 2.999,2.999,2.499,150,460,85,440,-

PERIODISK UDSUG

TIMER

MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Frithængende Rustfri stål Bredde 900 mm 3 + BOOST Alufilter 2x1,5 W LED (3000 K)

FILTERRENS

TEKNISKE DATA METALFILTER

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 120 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

Motor monteret i emfangPRODUKTSPECIFIKATIONER

TILBEHØR (Se side 108)

INTERN MOTOR:

Energivenlig LED-belysning Soft touch betjening med lys Mulighed for variant til centralventilation Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

MOTOR: STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LUFTMÆNGDE V/BOOST: LYD EFFEKT: KANAL: ENERGIKLASSE:

Med motor: 230 V 299 m³/t 564 m³/t 718 m³/t (68dB(A)) 48-63 dB(A) Ø150 mm A

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation

Kanaltilpasning muligt


75

DER ULIGHE ALLE M E 8-15 - SE SID

CARDIFF A

CARDIFF - FRITHÆNGENDE MODEL Mål 900 mm 900 mm

Farve Motor Rustfri Uden motor Rustfri Med motor

Varenr. 528.26.1098.0 528.26.1098.2

Pris 13.099,14.599,-

ENERGIKLASSE

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap GLAS TOUCH

EFTERSUG

Beskrivelse Recirkuleringsfilter, vaskbart Tilpasning af kanal, ingen hældning Specialkanal, rustfri, L:1950 mm Aftrækssæt - Ø160 mm

Varenr. 535.26.1020.9 537.99.1008.9 537.26.7508.9 830.51.2162.9

Pris 669,2.499,2.999,440,-

SÆRLIGE EGENSKABER

Leveres i rustfri stål Dekorativt filter Betjeningsvenligt glas touch Kan også leveres til centralventilation,se side 100 Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

LED LYS

TILBEHØR (Se side 108)

Pris fra kr. 13.099,-

FILTERENS

METALFILTERPRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Frithængende Rustfri stål 900 mm 5 hastigheder Dekorativt filter 4x1,5 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA MOTOR: STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDNIVEAU: KANAL: ENERGIKLASSE: STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 120 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

Med motor: 230 V 269 m³/t 613 m³/t 52-67 dB(A) Ø150 mm A

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation

Kanaltilpasning muligt

FRITHÆNGENDE MODEL » CARDIFF

THERMEX  YELLOW LINE


FRITHÆNGENDE MODEL » HARWICH

76 THERMEX  YELLOW LINE

HARWICH A

HARWICH - FRITHÆNGENDE MODEL Mål 900 mm

Farve Motor Rustfri Med motor

Varenr. 528.42.9698.2

Pris 8.499,-

ENERGIKLASSE

LED LYS

Pris kr. 8.499,SÆRLIGE EGENSKABER

Leveres i rustfri stål Dekorativt filter Betjeningsvenligt glas touch Energivenlig LED-belysning

GLAS TOUCH

TILBEHØR (Se side 108) Beskrivelse KF56 recirkuleringsfilter (2 stk.) Tilpasning af kanal, skæring af hældning ect. Aftrækssæt - Ø160 mm

Varenr. 535.42.9000.9 537.99.1008.9 830.51.2162.9

Pris 289,-/stk. 2.499,440,-

PERIODISK UDSUG

EFTERSUG

METALFILTER

Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Frithængende Rustfri stål 900 mm 3 + BOOST Dekorativt filter 4x1,5 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA FILTERENS

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 120 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

STRØM: 230 V LUFTMÆNGDE MIN.: 286 m³/t LUFTMÆNGDE MAX.: 564 m³/t LUFTMÆNGDE V/BOOST.: 679 m³/t (68 db(A)) LYDNIVEAU: 48-63 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation

Kanaltilpasning muligt


77

DERBY A

DERBY - FRITHÆNGENDE MODEL Mål 900 mm

Farve Motor Rustfri/glas Med motor

Varenr. 545.21.2198.2

Pris 7.999,-

ENERGIKLASSE

Pris kr. 7.999,SÆRLIGE EGENSKABER

Rustfri med glasskærm Energibesparende LED belysning Glas touch Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

LED LYS

GLAS TOUCHPRODUKTSPECIFIKATIONER

TILBEHØR (Se side 108)

EFTERSUG

Beskrivelse Recirkuleringsfilter Derby 900 mm (sæt) Specialkanal, rustfri, L:2x1000 mm Tilpasning af kanal, skæring af hældning etc. Aftrækssæt, Ø160 mm

Varenr. 535.21.6200.9 537.21.1019.9 537.99.1008.9 830.51.2162.9

Pris 529,2.999,2.499,440,-

METALFILTER

MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Frithængende Rustfri stål og glas 900 mm 3 hastigheder Alufilter 4x1,5 W LED (3150 K)

TEKNISKE DATA STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDNIVEAU: KANAL: ENERGIKLASSE:

230 V 414 m³/t 631 m³/t 45-67 dB(A) Ø150 mm A

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 120 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation

Kanaltilpasning muligt

FRITHÆNGENDE MODEL » DERBY

THERMEX  YELLOW LINE


78 THERMEX  YELLOW LINE

MODELLER TIL CENTRALVENTILATION

THERMEX Central-Line er en fleksibel produktlinie, som er specielt udviklet til projektejendomme med centralt ventilationsanlæg. Central-Line går på tværs af hele THERMEXprogrammet med udvalgte modeller til såvel indbygning som væghængt og frithængende. Betjeningen er mekanisk eller med glas touch. Samtlige THERMEXCentral-line modeller kan også tilkobles gængse varmegenvindingsanlæg.


THERMEX  YELLOW LINE

PRODUKTER

SKABSINTEGRERET MODEL

VÆG- & FRITHÆNGENDE MODEL

AIRGRIP AIRSLIM CENTRAL PLAN 250/251 CENTRAL FS 302 CENTRAL FSK-495-11 CENTRAL CV1200 CENTRAL GEMINI III CENTRAL TFHCE 460 II

AIR-TECH II CENTRAL CARDIFF CENTRAL 902

79


80 THERMEX  YELLOW LINE

AIRGRIP

PAT. PENDING

F R E M T I D E N S

E M H Æ T T E

Det nye emhætte design kan bedre opfange em, så det ikke slipper ud i boligen. Emhætten har et større opfangnings volumen end de klassiske emhætter med meget »flad« bund og indbyggede gribereflektorer, der øger virkningsgraden af emhætten. AIRGRIP PAT PENDING Vortex reflektorer

HVORFOR ER DENNE BEDRE? Den klassiske emhætte med meget »flad« bund har ofte problemer med at opfange damp og stegeos ved dimensionerende luftmængder for etageboliger (20 liter/s). Det skyldes dampens kraftige opadgående bevægelser, som er stærkere end emhættens sugeevne. Det meste af dampen strømmer forbi emhætten og ud i boligen. Ved grundlæggende at ændre på emhættens flade udseende til en emhætte med mere opfangningsvolumen, kan dampens kraftige bevægelser bedre bremses og udsuges. Det nye design er yderligere forbedret ved at montere indvendige reflektorer i begge sider af emhætten. De indvendige reflektorer skaber en vortex i emhætten og forbedrer herved emhættens opfangningsevne yderligere uden at øge emhættens højde.

Almindelig emhætte

Em bliver effektivt opfanget på grund af nyt design med vortex reflektorer i begge sider af emhætten og cirkulært spalteudsug i midten.

OSOPFANGNINGSGRAD - AIRGRIP PAT. PENDING

20,2 l/sek = 66,7% (72 m3/t) 30,2 l/sek = 76,3% (108 m3/t) 40,2 l/sek = 78,6% (144 m3/t)

20,2 l/sek = 77,5 % (72 m3/t) 30,2 l/sek = 80,4 % (108 m3/t) 40,2 l/sek = 80,3 % (144 m3/t)

598 x 505 x 128 mm 598 x 505 x 128 mm 598 x 505 x 128 mm

OSOPFANGNINGSGRAD - ALMINDELIG EMHÆTTE Osopfangningsgrad v/40 l/sek = 64,4%

1:1997+A1:2 00 159 5 C6 IE

T E DRERAD T E B S % SG

G 5 IL 2 IN TOE P TFANGN P OSO SP

TESTET Jvf. norm IEC 61591:1997+A1:2005 - v/ SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut

Sve

s tit u t

598 x 505 x 100 mm 598 x 505 x 100 mm 598 x 505 x 100 mm

LUFTSTRØM

sin

20,2 l/sek = 63 % (72 m /t) 30,2 l/sek = 71 % (108 m3/t) 40,2 l/sek = 72 % (144 m3/t)

DYB HØJ

ng

598 x 480 x 80 mm 598 x 480 x 80 mm 598 x 480 x 80 mm

3

JVF. N OR M

LUFTSTRØM

sk

ni

BRED

BRED DYB HØJ

riges Tekniska F

or

HVAD BETYDER »ENERGIBESPARENDE BEHOVSSTYRING EFTER FUGTINDHOLDET I LUFTEN I HENHOLD TIL BYGNINGSREGLEMENT 2010« FOR FORBRUGEREN? Emhætten er forsynet med ventil, der tilpasser den udsugede luftmængde efter behovet. Bygningsreglement 2010 tillader behovsstyring efter den relative luftfugtighed i boligen. For lejligheder på helt op til 115 m2 gulvareal med ét bad kan behovsstyring af luftmængden give en energibesparelse. Besparelsen er størst for de små lejligheder. I hele opvarmningsperioden og specielt om vinteren kan udsugningen fjerne fugten i boligen med en mindre luftmængde. Herved spares der energi til opvarmning af kold udeluft.


81

AIRGRIP PAT. PENDING

Farve Hvid Inkl. hygrostat og switch Hvid Inkl. hygrostat og switch Hvid Inkl. hygrostat og switch Sort/Rustfri Inkl. hygrostat og switch Sort/Rustfri Inkl. hygrostat og switch Sort/Rustfri Inkl. hygrostat og switch

Varenr. Pris 530.26.5007.2 9.499,530.26.5012.2 9.499,530.26.5008.2 9.799,530.26.5000.2 8.999,530.26.5002.2 8.999,530.26.5006.2 9.799,-

Pris fra kr. 8.999,GLAS TOUCH

SÆRLIGE EGENSKABER

Et futuristisk design 3 højde-varianter Kan monteres under standardskabe, så underlinjen af skabene flugter Mulighed for energibesparende behovsstyring efter den relative luftfugtighed i boligen i henhold til Bygningsreglement 2010 Timerfunktion: 20, 40, 60 min. Indbygget switch (Trigger) 

LED LYS 60

40

Mål 598x80 mm 598x100 mm 598x128 mm 598x80 mm 598x100 mm 598x128 mm

- SKABSINTEGRERET MODEL

20

AIRGRIP

TIMER

METALFILTERPRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: FILTER: LYS:

Skabsintegreret Hvidlakeret eller rustfri og sortlakeret 598 mm Alufilter 3x2 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 120 og frem

Ved projekter indhent venligst tilbud!

GRUNDVENTILATION: 72 m³/t FORCERET VENTILATION: 144 m³/t KANAL: Ø125 mm

SKABSINTEGRERET MODEL » AIRGRIP

THERMEX  YELLOW LINE


AIRSLIM - CENTRALVENTILATION AIRSLIM - DECENTRALVENTILATION Pris fra kr. 6.299,LED LYS

SÆRLIGE EGENSKABER

Fleksibelt design Leveres i specialmål, mod merpris (dog kun ved min. køb af 50 stk.) Mulighed for grovjustering af spjæld forud for levering Spjæld justerbar fra fuldt lukket til fuldt åbent Energivenlig LED-belysning Mulighed for tilkøb af dæmpbart lys Mulighed for tilkøb af filterindikator Dobbeltvirkende potentialfri relæudgang Kvalitetsprodukt - ekstra tykt stål, Belimo spjældmotor, industrikvalitets elektronik, m.m. Monteringsbeslag medfølger, hurtig og let installation Timerfunktion: 20, 40, 60 min. Produceret i Danmark 

SOFT TOUCH 60

40

TIMER

AIRSLIM - SKABSINTEGRERET MODEL Mål 600x50 mm 600x75 mm

Farve Hvid Hvid

Varenr. 530.99.1001.2 530.99.1101.2

Pris 6.299,6.999,-

NYHED AIRSLIM II - SKABSINTEGRERET MODEL Mål 600x50 mm 600x50 mm

Farve Hvid Inkl. fugtsensor Hvid Inkl. Top Link®

Varenr. 530.99.1021.2 530.99.1031.2

20

SKABSINTEGRERET MODEL » AIRSLIM

82 THERMEX  YELLOW LINE

Pris 6.499,8.499,-

METALFILTERPRODUKTSPECIFIKATIONER

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 120 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

MODEL: Skabsintegreret MATERIALE: Hvidlakeret stål MÅL: 600 mm eller efter specialmål FILTER: Alufilter LYS: 2x1,5 W LED (2900 K)


83

DIMENSIONERINGSKURVER

Figur 1: Lydmålinger med total A-vægtet Lydeffektniveau LWA angivet for målepunkterne. Lineære akser.

Figur 2: Lydeffektkurver og tryk over emhætte som funktion af luftmængde og spjældstilling.

Nem at montere

Mål kan ændres Farve kan ændres

Fuldt åbent Fuldt lukket

Meget Lavt trykfald

Dansk produceret

SKABSINTEGRERET MODEL » AIRSLIM

THERMEX  YELLOW LINE


CENTRAL PLAN 250/251 Pris fra kr. 4.399,-

60

Mål 500 mm 600 mm

Farve Hvid Hvid

40

PLAN 250 MED METALSPJÆLD Varenr. 530.30.2150.2 530.30.2250.2

Pris 4.399,4.399,-

20

SKABSINTEGRERET MODEL » CENTRAL PLAN 250/VOLUME 251

84 THERMEX  YELLOW LINE

TIMER

Mål 600 mm

Farve Hvid

Varenr. 530.30.2300.2

Pris 5.299,-

Varenr. 530.30.2251.2

Pris 5.799,-

VOLUME 251 MED METALSPJÆLD Mål 600 mm

Farve Hvid

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 120 og frem

 lan/Volume er forsynet med patentP beskyttet indreguleringsspjæld i metal samt studs til trykfaldsmåling Spjæld styret af timer T imer med 5-60 minutters tidsforløb før spjæld lukkes Vaskbart filter 

METALFILTER

PLAN 250 MED SWITCH & METALSPJÆLD

SÆRLIGE EGENSKABER

PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: FILTER: LYS:

Skabsintegreret Hvidlakeret stål 500-600 mm Polyesterfilter 1x11 W lysrør (G23 sokkel)

TEKNISKE DATA GRUNDVENTILATION: 72 m³/t FORCERET VENTILATION: 144 m³/t KANAL: Ø125 mm

Ved projekter indhent venligst tilbud!


CENTRAL FS 302 Pris fra kr. 3.099,-

CENTRAL FS 302 - SKABSINTEGRERET MODEL Mål 600 mm

Farve Hvid

Varenr. 530.25.5121.2

Pris 3.099,-

LED LYS

 METALFILTER

CENTRAL FS 302 - MED SWITCH Mål 600 mm

Farve Hvid

SÆRLIGE EGENSKABERLeveres i hvid Mulighed for regulering af forceret drift

PRODUKTSPECIFIKATIONER Varenr. 530.25.5161.2

Pris 4.099,-

MODEL: MATERIALE: MÅL: FILTER: LYS:

Skabsintegreret Hvidlakeret stål 600 mm Alufilter 2x3 W LED

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 120 og frem

TEKNISKE DATA GRUNDVENTILATION: 72 m³/t FORCERET VENTILATION: 144 m³/t KANAL: Ø125 m

Ved projekter indhent venligst tilbud!

85

SKABSINTEGRERET MODEL » CENTRAL FS 302

THERMEX  YELLOW LINE


CENTRAL FSK-495-II Pris kr. 8.099,-

60

Mål Farve 600 mm Hvid med stålfront

Varenr. 530.30.5067.2

Pris 8.099,-

40

CENTRAL FSK-495-II - SKABSINTEGRERET MODEL

20

SKABSINTEGRERET MODEL » CENTRALFSK-495-11

86 THERMEX  YELLOW LINE

TIMER

SÆRLIGE EGENSKABER

Beregnet til montering i overskab Leveres med indreguleringsspjæld til luftgennemstrømning og forcering Spjældet styres af en mekanisk timer som kan indstilles fra 5-60 min. 

METALFILTERPRODUKTSPECIFIKATIONER STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 120 og frem

MODEL: MATERIALE: MÅL: FILTER: LYS:

Skabsintegreret Hvidlakeret med stålfront 600 mm Alufilter 1x11 W lysrør (G23 sokkel)

TEKNISKE DATA GRUNDVENTILATION: 72 m³/t FORCERET VENTILATION: 144 m³/t KANAL: Ø125 mm

Ved projekter indhent venligst tilbud!


CENTRAL CV1200 Pris fra kr. 4.599,-

CENTRAL CV1200 - SKABSINTEGRERET MODEL Mål 500 mm 600 mm 600 mm

Farve Hvid Hvid Hvid Med skørt

Varenr. 530.26.5050.2 530.26.5010.2 530.26.5011.2

Pris 4.599,4.599,5.099,-

LED LYS

Mulighed for regulering af forceret drift Timerfunktion: 20, 40, 60 min. Indbygget switch (Trigger) 

SOFT TOUCH40

20

60

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 120 og frem

SÆRLIGE EGENSKABER

TIMER

METALFILTER

PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: FILTER: LYS:

Skabsintegreret Hvidlakeret stål 500-600 mm Alufilter 2x3 W LED

TEKNISKE DATA GRUNDVENTILATION: 72 m³/t FORCERET VENTILATION: 144 m³/t KANAL: Ø125 mm

Ved projekter indhent venligst tilbud!

87

SKABSINTEGRERET MODEL » CENTRAL CV1200

THERMEX  YELLOW LINE


SKABSINTEGRERET MODEL » CENTRAL GEMINI III

88 THERMEX  YELLOW LINE

CENTRAL GEMINI III Pris kr. 3.999,-

CENTRAL GEMINI III - SKABSINTEGRERET MODEL Mål 600 mm

Farve Hvid m/switch

Varenr. 530.41.5041.2

Pris 3.999,-

LED LYS

 TRYKKNAP

TILBEHØR (Se side 108) Mål 600 mm

Farve Stålfront

Varenr. 536.41.5028.9

Pris 609,-

SÆRLIGE EGENSKABER

METALFILTERBeregnet til montering i overskab Indbygget switch (Trigger)

PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: FILTER: LYS:

Skabsintegreret Hvidlakeret stål 600 mm Alufilter 2x2,5 W LED

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 120 og frem

TEKNISKE DATA GRUNDVENTILATION: 72 m³/t FORCERET VENTILATION: 144 m³/t KANAL: Ø125 mm

Ved projekter indhent venligst tilbud!


CENTRAL TFHCE 460 II Pris kr. 8.899,-

CENTRAL TFHCE 460 II - SKABSINTEGRERET MODEL Mål 548 mm

Farve Rustfri

Varenr. 530.26.5018.2

Pris 8.899,-

LED LYS

SÆRLIGE EGENSKABER

TFHCE 460 II til centralventilation Alufilter Timerfunktion: 20, 40, 60 min Variant med flytbar betjening op til 2,5 m Lydniveau: 27 dB(A) på grundventilation Indbygget switch (Trigger) 

SOFT TOUCH

40

20

60

TIMER

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 120 og fremMETALFILTER

PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: FILTER: LYS:

Skabsintegreret Rustfri stål 548 mm Alufilter 2x2 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA GRUNDVENTILATION: 72 m³/t FORCERET VENTILATION: 144 m³/t KANAL: Ø125 mm

Ved projekter indhent venligst tilbud!

89

SKABSINTEGRERET MODEL » CENTRAL TFHCE 460 II

THERMEX  YELLOW LINE


90 THERMEX  YELLOW LINE

fedtfri – bag om THERMEX emfang

Jo bedre emfang, des mindre køkkenrengøring

Rene fedtfiltre – virker bedst

Når kartoflerne koger og koteletterne steger, er det ikke kun duften der spreder sig i køkkenet. Luften er fyldt med damp, os og ultra-små fedtperler, som sætter sig på overflader, vægge, loft og møbler. Medmindre du har et emfang, som magter sin opgave, er der nemlig lagt op til en gang rengøring af fedtbelagte overflader i hele køkkenet.

Fedtfiltrene skal holdes så rene som muligt for at bevare effektiviteten. Alt efter hvor tit og hvilken type mad du tilbereder, skal du regne med at rense dine metalfiltre min. en gang om måneden, men det er jo også en hel del nemmere end en komplet køkkenrengøring. Følg altid vejledningen for dit produkt.

THERMEX emfang har metalfilter til opsamling af fedtpartiklerne Et korrekt dimensioneret og installeret THERMEX emfang sikrer dig en effektiv udsugning. Ikke blot af fugt og os, også af fedtpartiklerne. Alle THERMEX modeller har fedtfilter i metal. Emfanget suger den fedtmættede luft gennem filteret. Når luften møder det kolde metal, nedkøles den og fedtpartiklerne sætter sig fast.

”Helt slippe for køkkenrengøring gør du aldrig, men... Med et THERMEX emfang undgår du at bruge unødige kræfter på fedtpartikler, som kun hører hjemme ét sted - i emfangets metalfilter og ikke på hverken køkkenbord, møbler eller pynteting”


91

NYHED 2019

AIR-TECH II Pris kr. 7.999,-

AIR-TECH II - VÆGMONTERET MODEL Mål 600 mm

Farve Rustfri

Varenr. 530.99.2001.2

Pris 7.999,-

LED LYS

SÆRLIGE EGENSKABER

Fleksibelt design Leveres i specialmål, mod merpris (dog kun ved min. køb af 50 stk.) Mulighed for grovjustering af spjæld forud for levering Spjæld justerbar fra fuldt lukket til fuldt åbent Energivenlig LED-belysning Mulighed for tilkøb af dæmpbart lys Mulighed for tilkøb af filterindikator Dobbeltvirkende potentialfri relæudgang Kvalitetsprodukt - ekstra tykt stål, Belimo spjældmotor, industrikvalitets elektronik, m.m. Monteringsbeslag medfølger, hurtig og let installation Timerfunktion: 20, 40, 60 min. Produceret i Danmark 

SOFT TOUCH

40

20

60

TIMER

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 120 og frem METALFILTERPRODUKTSPECIFIKATIONER

Ved projekter indhent venligst tilbud!

MODEL: MATERIALE: MÅL: FILTER: LYS:

Vægmonteret Rustfri stål 600 mm Alufilter 2x1,5 W LED (2900 K)

VÆGMONTERET MODEL » AIR-TECH II

THERMEX  YELLOW LINE


VÆGMONTERET MODEL » CENTRAL 90

92 THERMEX  YELLOW LINE

CENTRAL 902 Pris fra kr. 6.199,-

CENTRAL 902 - VÆGMONTERET MODEL Mål 600 mm 900 mm

Farve Rustfri Rustfri

Varenr. 530.20.9068.2 530.20.9098.2

Pris 6.199,6.199,-

LED LYS

 TRYKKNAP

CENTRAL 902 - VÆGMONTERET MODEL MED SWITCH Mål 600 mm 900 mm

Farve Rustfri Rustfri

Varenr. 530.20.9168.2 530.20.9198.2

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 120 og frem

Pris 7.199,7.199,-

SÆRLIGE EGENSKABER

METALFILTERRustfri stål Mulighed for indbygget switch (Trigger)

PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: FILTER: LYS:

Vægmonteret Rustfri stål 600-900 mm Alufilter 2x2,5 W LED

TEKNISKE DATA GRUNDVENTILATION: 72 m³/t FORCERET VENTILATION: 144 m³/t KANAL: Ø125 mm

Ved projekter indhent venligst tilbud!


93

CENTRAL CARDIFF Pris fra kr. 12.899,-

CENTRAL CARDIFF - VÆGMONTERET MODEL Mål 600 mm 900 mm

Farve Rustfri Rustfri

Varenr. 540.26.4168.2 540.26.4198.2

Pris 12.899,13.399,-

LED LYS

Varenr. 540.26.5198.2

40

Farve Rustfri

20

60

Mål 900 mm

PRODUKTSPECIFIKATIONER METALFILTER

TILBEHØR (Se side 108) Varenr. 537.26.7008.9 537.26.7508.9 537.99.0008.9 537.99.1008.9

Ved projekter indhent venligst tilbud! Kanaltilpasning muligtTIMER

Pris 15.999,-

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 120 og frem

Beskrivelse Specialkanal, rustfri, væg, L:2x1000 mm Tilpasning af kanal, skæring af hældning etc., væg Tilpasning af kanal, skæring af hældning etc., FH

Glas touch Timer Dekorativt filter Indbygget switch (Trigger) 

GLAS TOUCH

CENTRAL CARDIFF - FRITHÆNGENDE MODEL

SÆRLIGE EGENSKABER

Pris 2.099,2.999,1.649,2.499,-

MODEL: MATERIALE: MÅL: FILTER: LYS:

Vægmont./frithængende Rustfri stål 600 - 900 mm Dekorativt filter 2x1,5 W LED - Vægmodel 4x1,5 W LED - Frithængende model

TEKNISKE DATA GRUNDVENTILATION: 72 m³/t FORCERET VENTILATION: 144 m³/t Ø125 mm KANAL:

VÆGMONTERET & FRITHÆNGENDE MODEL » CENTRAL CARDIFF

THERMEX  YELLOW LINE


94 THERMEX  YELLOW LINE

MODEL I INDUSTRIELT DESIGN Det industrielle design passer ind i køkkenet med et lidt mere råt design. Eller til brug i køkkener, hvor der er behov for at have ekstra fokus på at opfange ekstra meget em.


THERMEX  THERMEX  YELLOW LINE

95

Semi industri emfang

PRODUKTER

SEMI INDUSTRI EMFANG


VÆGMONTERET MODEL » SEMI INDUSTRI EMFANG

96 THERMEX  YELLOW LINE

NYHED 2019

SEMI INDUSTRI EMFANG SEMI INDUSTRI EMFANG - VÆGMONTERET MODEL KUN SOM SKAFFEVARE Mål 600 mm 900 mm 1200 mm

Farve Rustfri Rustfri Rustfri

A ENERGIKLASSE

Motor Med motor Med motor Med motor

Varenr. 470.76.5060.0 470.76.5090.0 470.76.5120.0

Pris 12.499,13.799,14.999,-

LED LYS

ETTERSUG

LABYRINTFILTER

Beskrivelse Recirkuleringsfilter (sæt) Tilpasning af kanal, skæring af hældning etc. Aftrækssæt, Ø160 mm

Varenr. Pris 535.76.5000.9 699,537.99.0008.9 1.649,830.51.2162.9 440,-

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 120 og frem For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

SÆRLIGE EGENSKABER

 lassisk emhætte i rustfri stål K Energivenlig LED belysning Soft touch Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

SOFT TOUCH

TILBEHØR (Se side 108)

Pris fra kr. 12.499,-PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Vægmonteret Rustfri stål 600-1200 mm 3 + BOOST Labyrintfilter 3x2,1 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA STRØM: LUFTMÆNGDE MIN: LUFTMÆNGDE MAX: LUFTMÆNGDE V/BOOST: LYDNIVEAU: KANAL: ENERGIKLASSE:

230 V 280 m3/t 570 m3/t 730 m3/t (65 dB(A)) 48-56 dB(A) Ø150 A

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

TILKØB:

LÆS MERE » Se side 8 og frem

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation

Kanaltilpasning muligt


KLAPRER

SPJÆLDET I DIT EMFANG, NÅR DET BLÆSER UDENFOR?

IGT

T

I EFR R P LA D D K ÆL ME SPJ

EL INDD M L D A JÆL ME SP

KUNNE DU TÆNKE DIG ET SPJÆLD, DER IKKE KLAPRER? De fleste emfang er udstyret med et spjæld, som åbnes, når emfanget tændes, og lukker af, når emfanget er slukket.

Min. 1m

TILBEHØR

THERMEX  THERMEX  YELLOW LINE

THERMEX klaprefri installation i emfang

Normalt er det lufttrykket fra emfanget, der åbner spjældet, men i blæsevejr kan der opstå undertryk, som får spjældet til at åbne og lukke, selvom emfanget er slukket. Det får emfanget til at klapre, og samtidigt suges opvarmet luft ud af boligen. Med et klaprefrit spjæld fra THERMEX kan du undgå støjgener og varmetab. Samtidig undgår du, at kold luft trænger ind udefra, takket være at klapper lukker hermetisk. THERMEX klaprefrit spjæld har 3 indbyggede klapper som gør, at der skal en meget målrettet påvirkning til, før spjældet åbner sig. En målrettet påvirkning sker, når emfanget tændes, men ikke ved sporadisk påvirkning af blæst.

THERMEX KLAPREFRIT SPJÆLD Mål Ø125 mm Ø150 mm

Varenr. Pris 850.60.0125.9 925,850.60.0150.9 1.150,-

THERMEX klaprefri installation i væg

97


TIPS & GODE RÅD

98 THERMEX  YELLOW LINE

TIPS & GODE RÅD

FÅ DET BEDSTE UD AF DIT THERMEX EMFANG Motorstøj En kraftig motor har en større udsugningskapacitet, men støjer også tilsvarende mere. Du kan reducere støjen ved at nedsætte motorhastigheden. Det nedsætter samtidig luftmængden, men laveste trin er rigeligt størstedelen af tiden.

forhindringer. Jo mere lige - med færrest mulige buk og bøjninger - du kan placere dit aftræk og jo større kanaler luften transporteres igennem, des mindre vil det støje.

Luftstøj og kanalstøj Luft i bevægelse medfører støj. Præcis som når vinden suser, opstår der lyde når den møder

Sådan undgår du fedtede fingre på de elegante ståloverflader Tidens trend med rustfrit stål er elegant, men også en lille smule upraktisk. Selv den mindste berøring sætter sine alt for tydelige “fingeraftryk” på stålfladerne. Denne ulempe kan du undgå helt og aldeles, hvis du vælger fjernbetjening, der fås som standard eller ekstraudstyr til flere THERMEX emfang. Så undgår du enhver fysisk kontakt, og du har et “fingerfrit” emfang.

Der er flere kontante energibesparelser at hente, hvis du bruger dit emfang korrekt Et emfang, der kører på højeste trin, bruger op til halvanden gang så meget strøm som på laveste trin. Højeste trin er faktisk kun nødvendigt, når der koges eller steges mad, som lugter, emmer eller oser meget. Start emfanget fem minutter før du skal stege eller koge. Sådan får du skabt det fornødne undertryk i køkkenet. Dermed behøver motoren ikke køre på maksimal effekt. Den lave og mere målrettede sugeeffekt sparer samtidig på varmeudgifterne, fordi du udskifter mindre af den varme luft, der er ,og skal være, i dit køkken.


I tilfældet med loftsintegreret model

Max. 3000 mm

skal man være opmærksom på, at afstanden fra kogezone til filterflade er længere end normal. Denne type model er normalt udstyret med kantsug, hvilket øger effektiviteten. THERMEX anbefaler, at afstanden mellem kogeplade og filter ikke overstiger 3 meter.

Undgå tab af sugestyrke I det omfang det er muligt, bør brugen af 90° bøjninger minimeres. Én 90˚ bøjning giver lige så stort tab i sugestyrke som én meter slange eller rør. Afkort altid slanger og rør, så installationen er kortest muligt. Jo længere installation, jo større tryktab = mindre sugestyrke. Brug altid størst mulig slangediameter. Er din emhætte eller motor født med Ø160 mm, skal du som minimum bruge Ø160 mm slange osv. Hvis du bare går en størrelse ned, kan det mindske effekten med op til 66 %.

Fjern uønsket støj THERMEX anbefaler altid, at der bruges kondens- og lydisoleret slange eller rør i hele installationen, dette modvirker uønsket støj og fugt. Hvis du har købt et produkt med ekstern motor, kan du med fordel købe og installere en lyddæmper mellem emfang og motor. Lyddæmperen kan dæmpe lyden af luft gennem installationen yderligere. (Kontakt din forhandler for yderligere info).

KANALTILPASNING

LAD THERMEX SKRÆDDERSY EMFANGETS KANAL På et stort antal modeller er det muligt at tilpasse emfangets kanal til dit køkken. THERMEX kan afkorte, forlænge eller skære kanal i smig til f.eks. lofter med hældning.

Hvis standardkanalen skal være længere, så skal der anvendes en ekstra lang kanal eller en forlængeradaptor. I de tilfælde vil der være en tillægspris.

Rene fedtfiltre virker bedst Fedtfiltrene skal holdes så rene som muligt for at bevare effektiviteten. Alt efter hvor tit og hvilken type mad du tilbereder, skal du regne med at rense dine metalfiltre cirka en gang om måneden - men det er jo også en hel del nemmere end en komplet køkkenrengøring. Følg altid vejledningen for netop dit produkt.

Den optimale afstand

500-700 mm

THERMEX anbefaler, at du monterer dit emfang i en højde på 500-700 mm over dit komfur. Vær dog altid opmærksom på gældende lovkrav og specifikationer for komfur og emhætter.

99

I nogle huse har loftet hældning. THERMEX kan her skære kanalen i smig.

KANALTILPASNING

THERMEX  YELLOW LINE


SÅDAN FUNGERER ET EMFANG

100 THERMEX  YELLOW LINE

SÅDAN FUNGERER ET EMFANG

Indeklima og rumventilation

Det er ikke nok bare at åbne vinduet

Der bliver i dag stillet meget skrappe lovkrav til isolering af huse. Det er naturligvis godt for varmeregningen, klimaet og vores fælles planet. Desværre betyder højisolering samtidig at vore boliger ikke kan ånde - til skade for både bygninger og beboere. Det er dét problem dit emfang skal løse for køkkenet, der uden sammenligning er det rum i boligen, hvor behovet for udluftning er størst.

Et korrekt monteret emfang danner et undertryk i køkkenet, så damp, fugt og os ikke spreder sig til resten af boligen. På den måde er emfanget med til at forbedre luften i hele boligen. Til gavn og glæde for såvel beboerne som for bygningen. Emfanget suger den fedtmættede luft ud gennem filteret. Når luften strømmer gennem filteret, nedkøles den, så fedtpartiklerne sætter sig fast. Jo større emfanget er i forhold til komfuret, desto bedre udluftning får du. Om du så skal vælge væghængt eller frithængende, intern eller ekstern motor, udluftning eller recirkulation, så handler det i bund og grund om dine personlige valg og ønsker i match med bygningens rent fysiske muligheder og begrænsninger. Det er disse tekniske valg, vi ønsker at føre dig sikkert igennem på disse Tips & gode råd sider. Har du spørgsmål herudover, så er du altid velkommen hos de mere end 900 danske THERMEX forhandlere, der alle arbejder med samme mål om os: At sikre dig det fuldstændige beslutningsgrundlag, når du skal vælge den THERMEX løsning, som du skal glæde dig over hver eneste dag de næste mange år.


SUGEPRINCIPPER & FILTRE Kantsug Emfang med kantsug har et eksklusivt design med filtrene godt gemt væk inde i emfanget. Kantsug – eller spaltesug – skaber luftstrømme hele vejen rundt om kogezonen. Det er disse luftstrømme, der isolerer em, så den ikke undslipper. Emfangets udsugning er koncentreret i sprækken. Lufthastigheden øges og lydniveauet bliver en anelse højere.

Filter i bund Emfang med filter i bunden har størst suge- og filterflade, lavere lufthastighed og mindre luftstøj. Hertil er filtrene nemme af afmontere i forbindelse med rengøring. Det er størrelsen af sugefladen og luftmængden, der er afgørende for effektiviteten. Opfangningsgraden kan øges betydeligt ved at hæve filterbunden, og det er naturligvis en fordel, hvis emfanget dækker hele kogesektionen.

Vertikal udsugning Emfang med vertikal udsugning giver plads og bevægelsesfrihed omkring kogesektionen. Designet er ergonomisk, og man kan uden besvær komme til og fra gryder og pander. Emfang med vertikal udsugning kombinerer filter i bunden med kantsug og giver dig det bedste fra begge sugeprincipper.

Metalfilter ta’r fedtet

Aktivt recirkulationsfilter

Emfanget suger den fedtmættede luft ud gennem filteret. Når luften strømmer gennem filteret, nedkøles den, så fedtpartiklerne sætter sig fast. Da metal yder en meget effektivt nedkøling, er hele denne proces mest effektiv, hvis fedtfilteret er af metal, hvilket det er på alle THERMEX-modeller.

Aktivt recirkulationsfilter anvendes på emfang med recirkulation, der ikke har aftræk til det fri. Kulfiltret renser luften for lugt, men ikke fugt.

101

SUGEPRINCIPPER & FILTRE

THERMEX  YELLOW LINE


INSTALLATION & MONTERING

102 THERMEX  YELLOW LINE

INSTALLATION & MONTERING

Nemt at montere en THERMEX løsning Hvis du er fingernem, kan du sagtens selv klare monteringen af de forskellige THERMEX produkter.

Intern

Z MAX I SKY, MET Z MAX I, MET SUN II MET Z MEDIO & MON

ESPAÑOL ENGLISH SVENSKA SUOMI DANSK NORSK

RINGS VEJLEDNING

MONTE g Asennusohjeet ing Monteringssanvisnin n Installasjonsvejledn Mounting instructio Instrucciones de montaje

Hvis du ikke selv har mod på opgaven, så anbefaler vi at du overlader opgaven til din THERMEX forhandler. Her finder du også alt nødvendigt tilbehør til såvel emfanget som monteringen - forlængerrør, skråtskårne kanaler etc.

Intern motor Emfang med intern motor, tilsluttes aftræk ud til det fri gennem tag eller mur. Emfang til recirkulering har ingen aftræk til det fri. Et aktivt recirkulationsfilter renser luften inden den sendes retur til rummet igen.

Ekstern motor Motoren placeres væk fra emfanget, f.eks. på loft, tag eller udvendig mur. Det giver større udsugningskapacitet og støjer mindre. De fleste THERMEX modeller fåes også for tilkobling til ejendommens centrale ventilationsanlæg, d.v.s. uden egen motor.

Ekstern motor


DAGLIG BRUG & VEDLIGEHOLDELSE

røret er for småt dimensioneret i forhold til aftræksrøret. Gode aftræksforhold giver effektiv funktion og dermed et lavere elforbrug.

Daglig rengøring Tør fedtfilteret af med en opvredet klud efter hver madlavning. Det kræver en meget lille indsats hver dag at holde dit emfang rent og effektivt.

Skab undertryk i køkkenet Tænd for emhætten 5 minutter før du går i gang med madlavning, så er undertrykket klar til effektiv udsugning. Når maden er færdig kan du passende reducere styrken og lade emhætten køre 10-15 minutter, så luften renses helt. Det kan være fristende at åbne køkkenvinduet, men lad være. Det vil forstyrre luftcirkulationen omkring emfanget og hindre emfanget i at skabe det undertryk, der netop skal suge dampen, lugten og madosen ud af køkkenet før den spreder sig til resten af boligen. Der skal dog være tilførsel af frisk luft, f.eks. gennem luftventil eller en dør på klem. Har du samtidig tændt op i brændeovnen eller pejsen som kræver luft til forbrændingen, bør du lade et vindue være åbent i dette rum.

Spar på strømmen Et emfang, der kører på højeste trin, bruger betydeligt mere energi end et emfang, der kører på laveste trin. Højeste trin er kun nødvendigt, når der koges eller steges mad, som lugter stærkt eller oser.

Gode aftræksforhold Virker emfanget ikke tilfredsstillende, kan det skyldes, at aftræksrøret har for mange knæk, eller at taghætten/mur-

Stålflader Fladerne rengøres med en fugtig klud med opvaskemiddel og efterbehandles med Metal Polish.

Metalpolish Det er vigtigt at rengøre filteret mindst en gang om måneden. Følg altid vejledningen for netop dit produkt.

Lakerede flader

Recirkulationsfilter

Overfladen rengøres med en fugtig klud med sulfo/opvaskemiddel. Brug aldrig slibemiddel.

De fleste recirkulationsfiltre kan ikke rengøres, men skal udskiftes. Hvor ofte afhænger af, hvor meget der koges og steges. Hvis emfangets fedtfilter rengøres jævnligt, skal du påregne at udskifte eller vask recirkulationsfiltret 2-4 gange årligt.

Glasoverflader Glasoverflader rengøres med almindeligt vinduesrens.

103

DAGLIG BRUG & VEDLIGEHOLDELSE

THERMEX  YELLOW LINE


ECO-DESIGN FORKLARING

104 THERMEX  YELLOW LINE

ECO-DESIGN FORKLARING Energieffektivitetsklasse Energieffektivitetsindekset beregnes ud fra det årlige effektoptag for emhætten i det optimale driftspunkt og det nominelle elektriske effektoptag for belysningssystemet.

Leverandørens model identifikation

Cardiff Vægmonteret

Leverandørens navn eller varemærke

A++ A+

Klasse for hydraulisk effektivitet Her beregnes groft sagt det mest effektive punkt for emhætten, hvor luftmængden holdes op mod den statiske trykdifferens og tilgående elektriske forbrug.

50

kWh/annum

ABCDEFG

ABCDEFG

65/2014

Belysningseffektivitetsklasse Her holdes lysmængden angivet i lux ved kogepladen op mod det tilgående energiforbrug.

CDEFG

AB

68dB

Dette er en forholdstalsberegning, hvor man sætter det beregnede A+++ årlige forbrug for produktet (AEC) A++ op mod et standardforbrug (SAEC). A+ Hvor 100 svarer til at produktet har samme forbrug som standardenheden, så jo lavere tal jo bedre. Forskellen omsættes så til en bogstavklassificering. Der tages udgangspunkt i en gennemsnitlig brugstid for lyset på 2 timer pr. dag, og en gennemsnitlig brugstid for emhætten på 1 time pr. dag. Hvis emhætten har et forbrug i slukket tilstand / stand-by funktion tillægges dette.

Årligt energiforbrug I kalkulationen tages udgangspunkt i: Lyset benyttes 2 timer dagligt. Selve emhætten benyttes 1 time dagligt, hvor der tages udgangspunkt i FDE – det punkt, hvor emhætten har bedst effektivitet, altså størst luftmængde i forhold til trykfald og elektrisk forbrug.

Fedtfiltreringseffektivitetsklasse Her angives hvor stor en andel af den samlede fedtmængde, der opfanges i filteret.

Lydeffektniveau Her er det væsentligt at påpege, at tidligere angav man lydtrykket, som typisk er lavere end lydeffekten.

Det skal pointeres, at filteret defineres som værende aftagelige dele af emhætten, så ved f.eks. at gøre glaspladen på Metz aftagelig, medregnes denne i filteret.

Lydeffekten måles i Watt (lig højttalere) men angives i dB(A). Lydtrykket måles i pascal med en mikrofon (typisk i 1 m afstand) og angives tilsvarende i dB(A).


EKSTERNE MOTORER

EKSTERN TX MOTOR Ekstern TX motor findes i to varianter nemlig som ekstern TX motor, væg og ekstern TX motor, loft. Ekstern TX motor, væg leveres med vejrbestandig rustfri stålkappe. Ekstern TX motor, loft leveres med stålfødder og kondens- og isoleringskasse til montering i loftrum. Husk at kondensisolere aftrækket, hvis det føres igennem uopvarmede rum.

105

SÆRLIGE EGENSKABER VÆG Fremstillet i vejrbestandigt rustfri stål Elegant design til placering på ydervæg LOFT Kanaltilslutning passer til faste rør Leveres med praktiske stålfødder til montage i loftrum, samt kondens- og isoleringskasse

Ekstern TX motor, væg 3.700,Varenr. 225.19.1100.2 Tilslutning (V) 230 Wattforbrug 186 Luftmgd. m³/h v. 0 vs. 900 Hastighed i omdr. 1300 Lydniveau (dB(A)) 71

AC/DC konverter Varenr.

1.600,536.99.1100.9

Anvendes i forbindelse med tilslutning af ekstern DC-motor, hvor emhætten har AC styring

Ekstern TX motor, loft

3.700,-

Varenr. 225.19.1000.2 Tilslutning (V) 230 Wattforbrug 186 Luftmgd. m³/h v. 0 vs. 900 Hastighed i omdr. 1300 Lydniveau (dB(A)) 71

Kondens- og isoleringskasse medfølger ved køb af ekstern TX motor, loft

Specifikationer på eksterne motorer er her på siden oplyst som fritblæsende.

SKITSETEGNINGER & MÅL » Se side 131 og 132 MOTOR TILBEHØR » Se side 108

EKSTERN MOTOR

THERMEX  YELLOW LINE


EKSTERN MOTOR

106 THERMEX  YELLOW LINE

EKSTERN MOTOR

EKSTERN CKB - CAB MOTOR Velegnet til placering på loft og er let at montere. Meget effektiv og ekstrem lydsvag EC-motor. Motor­hus udført i elektrogalvaniseret plade. Leveres med indsugningsflange og udblæsningsflange.

SÆRLIGE EGENSKABER

Ekstrem lydsvag Leveres i støj- og kondensisoleret kasse.

EKSTERN CKB - CAB-200, EC MOTOR11.800,Varenr. 225.34.3720.2 Tilslutning (V) 230 Energiforbrug (W) 161 Luftmængde m3/t 1090 Hastighed i omdr. 2570 Lydniveau (dB(A)) 53 Vægt i kg 23,0

To ekstra flanger medleveres. Overgang fra Ø198 mm til Ø160 mm.

Kan monteres i enhver retning. Mulighed for installation oprejst, vandret eller inverteret.

Anbefaling: Husk brug af lyddæmper samt isolering af motoren på loftet.

Ydelsesdiagram – Qv: Luftstrøm I m3/h –P sf: Statisk tryk I mmWG og Pa – Tør luft ved 20ºC og 760 mmHg –D ata for ydelse I overensstemmelse med ISO 5801 og AMCA 210-99 standarderne. CAB-200 ECOWATT

p sf

[P a]

600 5 00

1 0V

8V

3

6

400 3 00 2 00

1 200 1 000

6V 9

12

1 00 0

2

8 00 5

4V

11

0

2 00

7 00

8 50

4 00

400

0

10

7

600

800

6 00 4

1

1 000 q v [m3 /h]

P [W 1 60

1 0V

1 20

8V

80 6V

40 0

Varenr.

4V

0

2 00

400

SKITSETEGNINGER & MÅL » Se side 132 MOTOR TILBEHØR » Se side 108

600

EKSTERN CKB - CAB-200, EC LOFTSMOTOR INKL. AC/DC KONVERTER13.400,-

800

1 000 q v [m3 /h]

225.34.3721.2


THERMEX  YELLOW LINE

107

EKSTERNE MOTORER

TTP TAGMOTOR

SÆRLIGE EGENSKABER Vertikal udblæsning Kanaltilslutning passer til faste rør Fremstillet i vejrbestandigt kunststof Kan med lethed adskilles og renses

Lydsvag tagventilation fremstillet i vejrbestandigt materiale. Kan reguleres af samtlige THERMEX emfang uden motor. P-modellen er til montering på tag med hældning og kan med lethed justeres til tagets hældning.

med indbygget dræn

NYHED 2019

XL-Eco 250P 14.850,Varenr. Tilslutning (V) Energiforbrug (W) Luftmgd. m³/h v. 0 vs. Hastighed i omdr./min. Temperatur af transporteret luft Lydniveau (dB(A) - 3 mtr.) Dimension (mm)

240.40.0141.0 230 165 1224 2560 80 °C 41,9 – 71,0 Ø200

OBS: I nogle tilfælde skal bruges en AC/DC konverter, som kan tilkøbes.

Eco 220P 11.050,Varenr. Tilslutning (V) Energiforbrug (W) Luftmgd. m³/h v. 0 vs. Hastighed i omdr./min Temperatur af transporteret luft Lydniveau (dB(A) - 3 mtr.) Dimension (mm)

240.40.0131.0 230 85 925 2580 80 °C 41,9 – 70 Ø160

E220P 8.275,Varenr. Tilslutning (V) Energiforbrug (W) Luftmgd. m³/h v. 0 vs. Hastighed i omdr./min. Temperatur af transporteret luft Lydniveau (dB(A) - 3 mtr.) Dimension (mm)

240.40.0110.0 230 85 860 2600 80 °C 52 Ø160

OBS: I nogle tilfælde skal bruges en AC/DC konverter, som kan tilkøbes.

NYHED 2019

XL-Eco 250S 13.825,Varenr. Tilslutning (V) Energiforbrug (W) Luftmgd. m³/h v. 0 vs. Hastighed i omdr./min. Temperatur af transporteret luft Lydniveau (dB(A) - 3 mtr.) Dimension (mm)

240.40.0142.0 230 165 1224 2560 80 °C 41,9 – 71,0 Ø200

OBS: I nogle tilfælde skal bruges en AC/DC konverter, som kan tilkøbes.

Eco 220S 10.300,Varenr. Tilslutning (V) Energiforbrug (W) Luftmgd. m³/h v. 0 vs. Hastighed i omdr./min. Temperatur af transporteret luft Lydniveau (dB(A) - 3 mtr.) Dimension (mm)

240.40.0132.0 230 85 925 2580 80 °C 41,6 – 70 Ø160

E220S 7.250,Varenr. Tilslutning (V) Energiforbrug (W) Luftmgd. m³/h v. 0 vs. Hastighed i omdr./min. Temperatur af transporteret luft Lydniveau (dB(A) - 3 mtr.) Dimension (mm)

240.40.0111.0 230 85 860 2600 80 °C 52 Ø160

OBS: I nogle tilfælde skal bruges en AC/DC konverter, som kan tilkøbes.

Specifikationer på eksterne motorer er her på siden oplyst som fritblæsende.

SKITSETEGNINGER & MÅL » Se side 133 MOTOR TILBEHØR » Se side 108


TILBEHØR

TILBEHØR 108 THERMEX  YELLOW LINE

TILBEHØR TIL TTP TAGMOTOR

Taghætte til udluftning Varenr. 240.40.0117.0 Farve Sort Mål Ø160 mm Pris 3.525,-

Gennemføring til E220P / Eco 220P

Taghætte til indsugning

Universal Teglgennemføring - Type 1

Varenr. 240.40.0130.0 Farve Sort Mål Ø160 mm Pris 7.350,-

RENGØRING

Gennemføring Betontag - Type 2

Varenr. 240.40.0112.0 Farve Sort Mål Ø160 mm Hældning 0-47° Pris 2.675,-

Varenr. 240.40.0113.0 Farve Sort Mål Ø160 mm Hældning 0-45° Pris 1.800,-

Gennemføring profileret pladetag - Type 4

Gennemføring, Classic pap/ ståltag - Type 5

Varenr. 240.40.0114.0 Farve Sort Mål Ø160 mm Hældning 0-40° Pris 1.575,-

Varenr. 240.40.0115.0 Farve Sort Mål Ø160 mm Hældning 11,5-35° Pris 1.650,-

Gennemføring paptag - 11-45° - Type 3

Varenr. 240.40.0116.0 Farve Sort Mål Ø160 mm Hældning 11-45° Pris 1.475,-

THERMEX tilbyder stålplejemidlet Metalpolish.

Beskrivelse Varenr. Metalpolish, 600 ml 499.99.9999.9

Pris 340,-

Gennemføring til XL-Eco 250P

Gennemføring paptag - Type 6

Varenr. 240.40.0118.0 Farve Sort Mål Ø160 mm Hældning 0-11° Pris 1.600,-

Tilbehør til E220S / Eco 220S

LYDDÆMPER Er motoren monteret eksternt kan du med fordel yderligere reducere motorstøjen samt luftstøjen med en lyddæmper.

Gennemføring Universal - Type 1

Varenr. 240.40.0124.0 Farve Sort Mål Ø200 mm Hældning 0-47° Pris 2.125,-

Gennemføring betontag - Type 2

Varenr. 240.40.0123.0 Farve Sort Mål Ø200mm Hældning 0-45° Pris 2.225,-

Tagfundament

Varenr. 245.54.5180.9 Farve Galvaniseret Mål 295x295x165 mm Hældning 0° Pris 2.850,-

OBS: Skal monteres under rygning e.lign.

Gennemføring Classic pap/ståltag - Type 3

Beskrivelse Varenr. Ø160 mm 515.99.0160.9 Ø200 mm 515.99.0200.9

Pris 2.950,4.225,-

Varenr. 240.40.0126.0 Farve Sort Mål Ø200 mm Hældning 11-47° Pris 1.925,-

Gennemføring paptag - Type 5

Varenr. 240.40.0125.0 Farve Sort Mål Ø200 mm Hældning 0-47° Pris 1.800,-

Gennemføring paptag - Type 6

Varenr. 240.40.0128.0 Farve Sort Mål Ø200 mm Hældning 0-11° Pris 2.325,-


109

FLADKANAL THERMEX kan levere et retangulært kanalsystem beregnet til sammenkobling med rund kanal. Fladkanal er især velegnet, hvor der ikke er så meget plads, f.eks oven på overskabe, samt over forsænkede lofter etc. 10

1

15 SAMLENIPPEL Mål Ø150 mm Varenr. 862.50.6931.9 Pris 120,-

Tape Mål 50 mmx4,6 mtr. Varenr. 815.50.1231.9 Pris 130,-

2

SPÆNDBÅND Mål 6"- 60 - 165 mm, pr. stk. Varenr. 815.16.8206.9 Pris 85,-

11

16

FLADKANAL Mål 220x90 mm - L.: 1500 mm Varenr. 825.50.5915.9 Pris 315,-

3

PLASTRØR Mål Ø150 mm - 1 mtr. Varenr. 852.50.1106.9 Pris 405,-

12

AFTRÆKSSÆT 2 mtr. flexslange, 2 stk. spændbånd, 1 stk. universalflange og 1 stk. lamelventil 15x15 Mål Ø160 mm Varenr. 830.51.2162.9 Pris 440,-

FLEXIBEL SLANGE plast (6 mtr. længde) Mål Ø160 mm - pr. meter Varenr. 800.70.4162.9 Pris 150,-

SAMLEMUFFE Mål 220x90 mm Varenr. 825.50.5920.9 Pris 150,-

17 4

13

FLEXIBEL SLANGE lyd-/kondensisoleret Mål Ø162 mm - pr. meter Varenr. 810.16.5160.9 Pris 460,-

LOFT/VÆGBESLAG for kanal Mål 220x90 mm Varenr. 825.50.5922.9 Pris 70,-

5

14

AFTRÆKSSÆT - lyd-/kondensisoleret 2 m lyd-/kondensisoleret flexslange, 2 stk. spændbånd, 1 stk. universalflange og 1 stk. lamelventil 15x15 Mål Ø162 mm Varenr. 830.51.6162.9 Pris 950,-

VERTIKAL BØJNING 90° Mål 220 x90 mm Varenr. 825.50.5960.9 Pris 305,-

FLEXSLANGE Mål 220x90 mm – L.: 3 mtr. Varenr. 825.50.5933.9 Pris 435,-

7 6 HORISONTAL BØJNING 90° Mål 220x90 mm Varenr. 825.50.5950.9 Pris 385,-

2

11 7 BØJNING 90° Mål 220x90 mm - Ø150 mm Varenr. 825.50.5961.9 Pris 430,-

8 OVERGANG Mål 220x90 mm - Ø150 mm Varenr. 825.50.5970.9 Pris 295,-

6 3

6

8

9 BØJNING 90° Mål Ø150 mm Varenr. 854.50.6901.9 Pris 295,-

16

TILBEHØR

THERMEX  YELLOW LINE


TILBEHØR

110 THERMEX  YELLOW LINE

TILBEHØR

ADAPTOR TIL FORSÆNKET LOFT

VARENR.

PRIS

452.99.9901.9

4.295,-

Gældende for alle frithængende modeller: Monteringsadaptor - Metal

Adaptor ved forsænket loft. Kan anvendes til alle frithængende modeller

METALPOLISH

VARENR.

PRIS

Metalpolish, 600 ml flaske

499.99.9999.9

445,-

Metalpolish

HÆVE/SÆNKE MONTERINGSBORD

VARENR.

PRIS

Hæve/sænke monteringsbord / 60 kg / 800 mm (se foto)

498.00.2000.0

10.095,-*

* nettopris

Hæve/sænke monteringsbord Maks. belastning 60 kg Maks. løftehøjde 800 mm


TILPASNING Skæring af hældning på lang kanal Hvis der ønskes tilpasning på en standardkanal, skæring af hældning, etc. er prisen:

Forlængeradaptor - Ekstra Lang kanal

Vægmodel: Frithængende:

Skæring af hældning på standardkanal

Kr. 1.649,Kr. 2.499,-

Standardkanal

Hvis Standardkanal skal være længere, så skal der anvendes en ekstra lang kanal eller en forlængeradaptor. I de tilfælde vil der være en tillægspris.

Hvad skal vi vide om tilpasning af specialkanal Centermål Bagside

Grader

11

12

1 2

10

3

9 8

Totalhøjde

Kanalhøjde

Venstre

Højre

4 7

6

5

Front Hvis smiget skal skæres diagonalt på kanalen, skal det højeste punkt på kanalen noteres under yderligere information. Højeste punkt beskrives ud fra urskiven.

•••••

Den røde stiplede linje viser et eksempel, hvor højeste punkt er klokken 1.30.

Front

Totalhøjde = centermål*: Grader*: Højeste side*:

*D isse punkter skal være udfyldt. Hvis der er yderligere informationer tilføjes de i feltet til højre.

Yderligere informationer:

111

TILBEHØR

THERMEX  YELLOW LINE


112 THERMEX  YELLOW LINE

Wasteminator THERMEX

KØKKENKVÆRNE

THERMEX HAR FORNØJELSEN AT PRÆSENTERE EN RÆKKE PRODUKTER DER GØR AFFALDSPOSEN LIDT LETTERE OG MILJØET I DIT KØKKEN BEDRE • To skubbejern presser madrester ud gennem rist med 1.500 omdrejninger pr. minut. • To rivejern flår madrester i ganske små stykker med 1.500 omdrejninger pr. minut.

• Praktisk prop anvendes til at skubbe affaldet ned i kværnen.

• Med luftpåvirket start/stop knap der kan placeres i vask eller i underskab.

• Studs til opvaskemaskine. Kan tilkobles opvaskemaskinens afløb således at sæbeholdigt vand renser kværnen.

GENEREL INFO Cirka 1/3 del af køkkenaffaldet i en typisk husholdning er af en beskaffenhed, der kan gå igennem en affaldskværn. Wasteminatorserien giver mindre arbejde med at tømme affaldsposen og en bedre hygiejne i køkkenet. Køkkenkværne i Wasteminatorserien fungerer ved at organisk affald, såsom madrester, grøntsager, frugtkød o.lign. skylles ned gennem afløbet og ud gennem kværnen. Inde i selve kværnen er der monteret en roterende metalskive med nogle metalklodser som med 1.500 omdrejninger pr. minut presser madresterne ud gennem en rist, hvorefter to rivejern flår madresterne i ganske små stykker, som herefter skylles ud gennem afløbet. THERMEX står naturligvis til rådighed med yderligere rådgivning og vejledning.

•H usk at det kan kræve tilladelse fra kommunen at montere en affaldskværn. Du bør kontakte din kommune og høre nærmere.

Wasteminator II TEKNISKE SPECIFIKATIONER • Effekt: 370W (1/2 HK). • Spænding: 230VAC. 1-fase. • Leveres med Schuko-stik og skal ekstrabeskyttes jf. stærkstrømsbekendtgørelsen. • Induktionsmotor med 1500 omdr./min. • Lydniveau 15-25 dB. • Vægt 6 kg. Varenr.

Beskrivelse

Pris

780.67.2000.2

Wasteminator II

4.599,-


THERMEX  YELLOW LINE

Wasteminator III

113

NYHED 2019

TEKNISKE SPECIFIKATIONER • Effekt: 560W (3/4HK). • Spænding: 230VAC. • Leveres med Schuko-stik og skal ekstrabeskyttes jf. stærkstrømsbekendtgørelsen. • Induktionsmotor med 1480/1680 omdr./min. • Lydniveau 15-25 dB. • Vægt 6 kg. Varenr. Beskrivelse

Pris

780.67.2020.2

4.999,-

Wasteminator IV

Wasteminator III

NYHED 2019 173 117

365

130

247

Ø210

172

TEKNISKE SPECIFIKATIONER 93,5

Ø114 (Ø110)

147 Ø180

• Effekt: 560W (3/4HK). • Spænding: 230VAC. • Leveres med Schuko-stik og skal ekstrabeskyttes jf. stærkstrømsbekendtgørelsen. • Autoreversibel. • Induktionsmotor med 1480/1780 omdr./min. • Lydniveau 15-25 dB. • Vægt 10,5 kg.

Varenr. Beskrivelse

Pris

780.67.2030.2

5.999,-

Wasteminator IV


114 THERMEX  YELLOW LINE

Elegant inddirekte LED-belysning, der fader lyset op, når lågen åbnes, og fader det ned igen, når den lukkes.

Ønsker du skabets låge monteret, så den åbner modsat, kan dette enkelt lade sig gøre ved at vende lågen.

Winemex-skabene er udstyret med 3-lags glas, der sikrer høj energieffektivitet. Glasset er desuden UV-behandlet, så det beskytter, de vine der er i skabet, mod solens stråler og udefrakommende lys.

Winemex-skabene er udstyret med krompressorstyret befugtningssystem.

Winemex kan monteres, så lågen flugter med de øvrige skabe i køkkenet, og lågen åbner uden at komme i karambolage med naboskabet.

Kraftige sortlakerede hængsler. Mulighed for at højdejustere lågen, så den passer med de øvrige skabe i køkkenet.

WINEMEX THERMEX' nye serie af sommelier skabe (vinopbevaringsskabe). Serien indeholder fem højkvalitets skabe, der kan opbevare det antal flasker vin, som du måtte have behov for.

Winemex 69

PRODUKTER

Winemex 20 Winemex 24 Winemex 40 Winemex 69 Winemex 145


115

NYHED 2019

WINEMEX 20 WINEMEX 20 - FRITSTÅENDE/INDBYGNINGSMODEL Højde Mål Farve Varenr. Pris 820-890 mm 295 mm Sort 910.21.1000.2 8.499,-

A+ ENERGIKLASSE

Pris kr. 8.499,SÆRLIGE EGENSKABER

5 hylder af FSC-certificeret bøgetræ LED-lys i top og sider Mulighed for at vende lågen Med lydsvag vibrationsdæmpet kompressor Med ventilationsrist i sokkelen, som sikrer ventilation selvom skabet indbygges L ågen er designet, så skabets front flugter med køkkenskabene ved indbygning 

LED LYS

GLAS TOUCH

PRODUKTSPECIFIKATIONER Elegant elektronisk betjeningspanel med temperaturvisning.

MATERIALE: HØJDE:

I bunden af Winemex-skabet finder du elegant udluftning, så overskudsvarmen fra skabet ledes ud i rummet, og på den måde bidrager til at genopvarmning af boligen.

Winemex-skabet er udstyret med kulfilter og ventilation for at sikre et godt og lugtfrit indeklima i Winemexskabet.

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 134 For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

ANTAL ZONER: ANTAL FLASKER: VOLUMEN:

Sortlakeret stål med glaslåge Kan justeres fra 820 mm til 890 mm Enkeltzone skab 20 50 liter

TEKNISKE DATA STRØM: 230 V EFFEKTIVITETSKLASSE: A+ ÅRLIGT ENERGIFORBRUG: 93 kWh/år KLIMAKLASSE: SN - T (+10 °C til +43 °C) LYDNIVEAU: 42 dB MODEL: Kan anvendes som indbyg eller fritstående Apparatet er udelukkende beregnet til opbevaring af vin

VINKØLESKAB » WINEMEX 20

THERMEX  YELLOW LINE


VINKØLESKAB » WINEMEX 24

116 THERMEX  YELLOW LINE

NYHED 2019

WINEMEX 24 WINEMEX 24 - INDBYGNINGSMODEL Højde Mål Farve Varenr. Pris 443 mm 555 mm Sort 910.21.1001.2 9.499,-

A+ ENERGIKLASSE

Pris kr. 9.499,SÆRLIGE EGENSKABER

Passer til indbygning i skabe designet til microbølgeovne 3 udtrækshylder af FSC-certificeret bøgetræ LED-lys i top og sider Mulighed for at vende lågen Med lydsvag vibrationsdæmpet kompressor 

LED LYS

GLAS TOUCH

PRODUKTSPECIFIKATIONER MATERIALE: Elegant elektronisk betjeningspanel med temperaturvisning.

HØJDE: ANTAL ZONER: ANTAL FLASKER: VOLUMEN:

Sortlakeret stål med glaslåge 443 mm Enkeltzone skab 24 51 liter

TEKNISKE DATA STRØM: 230 V EFFEKTIVITETSKLASSE: A+ ÅRLIGT ENERGIFORBRUG: 92 kWh/år KLIMAKLASSE: N (+16 °C til +32 °C) LYDNIVEAU: 40 dB MODEL: Designet til indbygning Apparatet er udelukkende beregnet til opbevaring af vin

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 134 For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk


117

NYHED 2019

WINEMEX 40 WINEMEX 40 - FRITSTÅENDE/INDBYGNINGSMODEL Højde Mål Farve Varenr. Pris 820-890 mm 595 mm Sort 910.21.1002.2 11.999,-

C ENERGIKLASSE

Pris kr. 11.999,SÆRLIGE EGENSKABER

10 hylder af FSC-certificeret bøgetræ LED-lys i top og sider Dobbelt skab med én zone i hver side Med lydsvag vibrationsdæmpet kompressor Med ventilationsrist i sokkelen, som sikrer ventilation selvom skabet indbygges 

LED LYS

GLAS TOUCH

PRODUKTSPECIFIKATIONER MATERIALE: HØJDE:

Elegant elektronisk betjeningspanel med temperaturvisning.

I bunden af Winemex-skabet finder du elegant udluftning, så overskudsvarmen fra skabet ledes ud i rummet, og på den måde bidrager til at genopvarmning af boligen.

Winemex-skabet er udstyret med kulfilter og ventilation for at sikre et godt og lugtfrit indeklima i Winemexskabet.

ANTAL ZONER: ANTAL FLASKER: VOLUMEN:

Sortlakeret stål med glaslåge Kan justeres fra 820 mm til 890 mm Tozone skab 40 100 liter

TEKNISKE DATA STRØM: 230 V EFFEKTIVITETSKLASSE: C ÅRLIGT ENERGIFORBRUG: 200 kWh/år KLIMAKLASSE: SN - T (+10 °C til +43 °C) LYDNIVEAU: 42 dB MODEL: Kan anvendes som indbyg eller fritstående Apparatet er udelukkende beregnet til opbevaring af vin

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 134 For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

VINKØLESKAB » WINEMEX 40

THERMEX  YELLOW LINE


VINKØLESKAB » WINEMEX 69

118 THERMEX  YELLOW LINE

NYHED 2019

WINEMEX 69 WINEMEX 69 - FRITSTÅENDE MODEL Højde Mål Farve Varenr. Pris 1275-1295 mm 480 mm Sort 910.21.1003.2 13.499,-

B ENERGIKLASSE

Pris kr. 13.499,SÆRLIGE EGENSKABER

8 udtrækshylder af FSC-certificeret bøgetræ LED-lys i top og sider Mulighed for at vende lågen Med lydsvag vibrationsdæmpet kompressor 

LED LYS

GLAS TOUCH

PRODUKTSPECIFIKATIONER MATERIALE:

Elegant elektronisk betjeningspanel med temperaturvisning.

HØJDE: ANTAL ZONER: ANTAL FLASKER: VOLUMEN:

Sortlakeret stål med glaslåge 1275-1295 mm Tozone skab 69 191 liter

TEKNISKE DATA Winemex-skabet er udstyret med kulfilter og ventilation for at sikre et godt og lugtfrit indeklima i Winemexskabet.

STRØM: 230 V EFFEKTIVITETSKLASSE: B ÅRLIGT ENERGIFORBRUG: 203 kWh/år KLIMAKLASSE: SN (+10 °C til +32 °C) LYDNIVEAU: 42 dB MODEL: Designet til at være fritstående Apparatet er udelukkende beregnet til opbevaring af vin

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 134 For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk


119

Opbevaringszone 1

Opbevaringszone 2

Serveringszone

NYHED 2019

WINEMEX 145 WINEMEX 145 - FRITSTÅENDE/INDBYGNINGSMODEL Højde Mål Farve Varenr. Pris 1720-1740 mm 595 mm Sort 910.21.1004.2 21.999,-

C ENERGIKLASSE

Pris kr. 21.999,SÆRLIGE EGENSKABER

Passer til indbygning i køleskabskabinet 9 udtrækshylder af FSC-certificeret bøgetræ 1 displayhylde med udtræk af FSC-certificeret bøgetræ Medfølger ophæng til vinglas, som kan monteres i toppen af skabet L ED-lys i top og sider Mulighed for at vende lågen Med lydsvag vibrationsdæmpet kompressor Skabet kan anbringes i koldzoner, da kompressor både kan nedkøle og opvarme. 

LED LYS

GLAS TOUCH

Elegant elektronisk betjeningspanel med temperaturvisning.

Elegangt displayhylde til dine bedste vine.

PRODUKTSPECIFIKATIONER

Winemex 145-skabet har mulighed for også at opbevare dine vinglas, så disse har den rigtige temperatur, når vinen skal serveres.

I bunden af Winemex-skabet finder du elegant udluftning, så overskudsvarmen fra skabet ledes ud i rummet, og på den måde bidrager til at genopvarmning af boligen.

Winemex-skabet er udstyret med kulfilter og ventilation for at sikre et godt og lugtfrit indeklima i Winemexskabet.

STREGTEGNINGER & MÅL » Se side 134 For yderligere tekniske data og energimærkning henvises til www.thermex.dk

MATERIALE: HØJDE: ANTAL ZONER: ANTAL FLASKER: VOLUMEN:

Sortlakeret stål med glaslåge 1720-1740 mm Trezone skab 145 368 liter

TEKNISKE DATA STRØM: 230 V EFFEKTIVITETSKLASSE: C ÅRLIGT ENERGIFORBRUG: 262 kWh/år KLIMAKLASSE: SN - T (+10 °C til +43 °C) LYDNIVEAU: 42 dB MODEL: Designet til at være fritstående Apparatet er udelukkende beregnet til opbevaring af vin

VINKØLESKAB » WINEMEX 145

THERMEX  YELLOW LINE


YELLOW LINE 2019 På de følgende sider kan du se skitsetegninger af alle vores modeller. Skitsetegningerne her i kataloget viser de overordnede mål på produkterne. På www.thermex.dk kan du se mere detaljerede skitsetegninger, hvis du har behov for mål, som ikke kan ses her i kataloget. På hjemmesiden vil skitsetegningerne også blive opdateret løbende, hvis der sker produktændringer. SKABSINTEGRERET MODEL

SUPER SILENT

» se side 22 40

195

SUPER SILENT PLUS 394

Ø150

115

Ø148

» se side 23

70 302

430

430

450

3

17

414 40

40

600

25

SUPER SILENT GT M/MOTOR

5

44

600

450

» se side 24

SUPER SILENT GT U/MOTOR

» se side 24

Ø150 Ø150

40

315 430

385

195

70

129

19 5

195

430

40

40

40

5

405

598

600

AIRGRIP

» se side 25

SUPER SILENT UDTRÆK M/MOTOR » se side 26 Ø150

430

24

5

100

323

385

195

280

SKITSETEGNINGER

120 THERMEX  YELLOW LINE

282

40 46

2 600

Bemærk: Mål er vejledende og kan ændres uden forudgående varsel.

28

45 0

5

500 -

600


SKABSINTEGRERET MODEL

SUPER SILENT UDTRÆK U/MOTOR » se side 26

121

SLIM S4 PLUS

» se side 27

SLIM HIDE

» se side 29

Ø150 40 70

129

19 5

430

40

40 28

5 45 0

L

500 -

600

GEMINI III

» se side 28

559-859 498-798

Ø125

Ø123 75

80 40

40

456

170

179

244

275

28

3

48

0

598

0

28

20

0

15

0-

YORK III

» se side 30 280

120

TURBO K702 II

» se side 31

500

60

0

178

40

500

-6

00

450

MANCHESTER SMART

» se side 32

MANCHESTER 120

450 0

60

» se side 33 345

21

5 50

95

150

Ø 120 70

500 -

Bemærk: Mål er vejledende og kan ændres uden forudgående varsel.

600 -

700

SKITSETEGNINGER

THERMEX  YELLOW LINE


INTEGRO

» se side 34 340

TFM 160 - 180 - 190

150

» se side 36 150

201

253

338

346

60

72

339

300

50 0-

75***

** - 7

- 675

540 -

26

- 899

740 -

840

599 -

0

- 799

29

0 599

8

475*

30

SKABSINTEGRERET MODEL

799 -

899

* 481 with spacers ** 681 with spacers *** 781 with spacers

TFM 460 - 480 8-

4

47

TFM 860 - 880

» se side 38 150

19

3

0

15

Ø ø150

15

3

300

215

28

» se side 37

285.2

SKITSETEGNINGER

122 THERMEX  YELLOW LINE

148 25 28 8.2 6

89

4

5

67

8

51

-

TFH 360

454/754 754 454-492/792 -792

253 2277 77 253

8 71

» se side 39

492

TFH 380

Ø150

» se side 39

Ø150

2 35 0 40

6 26 7 27

TFMH 360

76

116

76 116

507 547

» se side 39

706 744

TFMH 380

Ø150

» se side 39 Ø150

76

262

212

212 262 76

2 35 0 40

6 26 7 27

507 547

Bemærk: Mål er vejledende og kan ændres uden forudgående varsel.

706 744


» se side 41

PASSAT U/MOTOR

» se side 41

150

70

70

329

129

357

29

160

5 60 45 0

1145 1200

1145 1200

5 54 0 60

NEWCASTLE MAXI

» se side 42

NEWCASTLE MEDIO

66

449

256

100

227

114

180

214

835 900

5

0

50

» se side 45

LE MANS YELLOW

» se side 46

» se side 48

LE MANS I

» se side 48

80

580-8

max 335

115

96 496-7 Ø150

60

115

718

260 260

253

92

LE MANS I

69

BORDNTEGREREDE MODELLER

TRENT

43

5 54 0 60

1145 1200

293

65 128 192

6

230 65

12

» se side 43

Motor, væg

Motor, kogeø

520 =

=

197 - 257 860 - 1040

197 - 257

400

=

170

170

400

520 =

296 - 356 49 - 109

296 - 356

860 - 1040

LOFTSINTEGRERET MODEL

PASSAT M/MOTOR

123

448 - 508

300

600

Bemærk: Mål er vejledende og kan ændres uden forudgående varsel.

99

232

Rear motor 99

232

Front motor

SKITSETEGNINGER

THERMEX  YELLOW LINE


DECOR 787

» se side 51

CAMINO ECO

» se side 52

256

0

25

MIN 700 - MAX 1165

285

DECOR 942

» se side 53

30

min 560 - max 905 535 190

500

600-700-900

196

183

Ø150

100

VÆGNTEGREREDE MODELLER

485

0 50

00

-6

-

0 70

STANSTED

00

-9

» se side 55

180

Min 775 - Max 1100

249

23

237

25

MIN 735 - MAX 1115

183

265

0-

470

60

700

00

-9

00

700 - 9

490

» se side 56

HARWICH

» se side 57

» se side 58

SWINDON

» se side 59

400

CARDIFF

600

251

260

40

8

598-89

500

DERBY 6

28

305

264

275

Ø150

80

239

565

565 - 1045

500 - 980

600 -

500

SKITSETEGNINGER

124 THERMEX  YELLOW LINE

700-

900

Bemærk: Mål er vejledende og kan ændres uden forudgående varsel.

388 500

445 600 - 900


CAMBRIDGE

530

15 7

0 60

/9

00

150

BRIGHTON

» se side 62

LONDON

» se side 64 318

Ø150

90

344

4

455

760

PRESTON II

» se side 65 202

223

25

38

7

510

482

447

927

90

485

760

MINI PRESTON II

525

1110 - 1430

Ø150

480

Min 120 Max 440

9

» se side 66 5 25

35

447

455

447

900

760 -

9

350

2

25

927

Min asp 960 - min filt. 1065 - max 1395

46

60

480 - 940 480

» se side 63 318

90

600

430

BIRMINGHAM

9

Ø150

Ø150

327

150

900

430

25

927

Min asp 960 - min filt. 1065 - max 1395

318

Min asp 960 - min filt. 1065 - max 1395

527

275

303

Ø150

340

20 /4

60

500 - 980 500

min. 110 max. 300 485

min. 865 - max. 1055

31 0 0 32

275

303

530

16 4

6 20

» se side 61

344

» se side 60

270

VÆGNTEGREREDE MODELLER

READING

65

00

600 - 9

VERTICAL AUTOMATIC 300

25

» se side 67 275

500

0

795

40

ø150

500

480

min. 1020 - max. 1330

0

345

450

463

373

0-

60

125

0

80

18

5

Bemærk: Mål er vejledende og kan ændres uden forudgående varsel.

387

900

SKITSETEGNINGER

THERMEX  YELLOW LINE


CORBY

ASTON

» se side 69

490

min. 110 max. 460

» se side 68

23

5

3

25

35

0

0

50

445

540

Ć 150

500

min. 1085 - max. 1435

VÆGNTEGREREDE MODELLER

SKITSETEGNINGER

126 THERMEX  YELLOW LINE

0

60

» se side 71

OXFORD

» se side 72 Ø285

1000

Ø300

1000

FRITHÆNGENDE MODELLER

RONDA 600 PLUS

65

65

600

600 265

245

DECOR 787

» se side 73

STANSTED

» se side 74

5

24

26

5

300

23

100

245

Min 785 - Max 1065

MIN 820 MAX 1115

210

898

780 59

600 89

8

900

98

5

340

8-

Codice

CARDIFF

Descrizione

Materiale

Spessore

Numero Disegno

Disegnatore

DIMENSIONALE_KA190_IS_60X90 Scala

mm

Formato

1:9

Progetto

A3

08/10/2018

B.S. Service S.r.l. Via G. Brodolini 77/A 60044 Fabriano (AN) - Italy Tel. +39 0732 21008 Fax. +39 0732 625246

» se side 75

475

475

www.ntair.it

Data

272

40

285

600

898

Bemærk: Mål er vejledende og kan ændres uden forudgående varsel.

HARWICH

» se side 76


» se side 77

90

650 - 1000

300

320

60 0

FRITHÆNGENDE MODELLER

DERBY

127

900

» se side 81

AIRSLIM

» se side 82

Ø125

265 - 285 - 313

80 - 100 - 128

115

48

0

51 227 29

50

298

598 598

446

CENTRAL PLAN 250/251

480

» se side 84

» se side 85

CENTRAL CV1200

» se side 87

Ø125

80

500 -

CENTRAL FS 302

150

CENTRAL SKABSINTEGREREDE MODELLER

AIRGRIP PAT PENDING

600

CENTRAL FSK-495-II

» se side 86

00

500-6

Ø125

340 495

150

600

250

Bemærk: Mål er vejledende og kan ændres uden forudgående varsel.

Ø125

340 495

SKITSETEGNINGER

THERMEX  YELLOW LINE


CENTRAL GEMINI III

» se side 88

CENTRAL TFHCE 460 II

» se side 89

Ø125 75

275

179

125

510

265 278

548

28

3

58

456

40

244

48

0

598

20

» se side 91

CENTRAL 902

» se side 92 0

25

24

0

240

300

280

159

175

10

0

175

59

9-

497 597

» se side 93

475 475

260

285

272

40

251

40

8

598-89

500

600

898

Væg

Frithængende

31

8

59

8-8

350

INDUSTRI VÆGMONTERET MODEL

0

27

» se side 96

98

-11

98

500

min. asp. 880 - min. filt. 1005 - max 1450

-

SEMI INDUSTRI EMFANG

80

CENTRAL VÆG- OG FRITH. MODEL

CENTRAL CARDIFF

Bemærk: Mål er vejledende og kan ændres uden forudgående varsel.

50 89

9

0

50

40

Min 620 - Max 1145

400 - 800

400

CENTRAL VÆGMONT. MODELLER

AIR-TECH II

600

CENTRAL SKABSINTEGR. MODELLER

SKITSETEGNINGER

128 THERMEX  YELLOW LINE


LOFTSPODIE HØJ - Newcastle Maxi/Passat 26,5

2

255

2

10

26,50 155

TILBEHØR

LOFTSPODIE LAV - Passat

129

51,50

51,5 Ø6

26,5

26,50

606

80

606

51,50

1206

1206

LOFTSPODIE HØJ M/RECIRK. - Newcastle Maxi 255

255

130

2

10

26,50

INDBYGNINGSRAMME - Newcastle Maxi/Passat

1235

51,50 Ø6

26,50

40

5

63

606

3

60

1203

80

800

1206

Til indbygning i forsænket loft.

LOFTSPODIE HØJ - Newcastle Medio

INDBYGNINGSRAMME - Newcastle Medio

255

2

10

26,5

51,5

935

Ø6

26,5

510

53 5

910

Til indbygning i forsænket loft.

Bemærk: Mål er vejledende og kan ændres uden forudgående varsel.

0 52

920

80

SKITSETEGNINGER TILBEHØR

THERMEX  YELLOW LINE


421

1

42

221

350 mm

PLASMEX®-FILTER I SKJULER, VÆG/FRITH.

42 0m

m

3

PLASMEX®-FILTER I SKJULER, INDB. SKAB 269

170

3

25

250

0

30

Bemærk: Mål er vejledende og kan ændres uden forudgående varsel.

1

42

PLASMEX®-FILTER I SKJULER, VERTICAL

270

420 mm50

38

8

34

225 mm

383

0

348

8

34

220

348

35

AFDÆKNINGSBOKS VG- OG CVL-LINK, FRITH.

221

AFDÆKNINGSBOKS FOR VG- OG CVL-LINK, VÆG

221

TILBEHØR

SKITSETEGNINGER TILBEHØR

130 THERMEX  YELLOW LINE

27

2m

m

272 mm

0

27


131

EKSTERNE MOTORER Eksterne motorer fås oftest med større sugekapacitet, fordi motoren er flyttet væk fra køkkenet og placeret et sted, der gør det muligt at øge kapaciteten samtidig med at støjen reduceres. Vælg bl.a. mellem følgende modeller: CENTRALVENTILATIONS-LINK® PAT. PENDING

» se side 15

90

56 47

4

14

Ø125

23

16

155

159

20

45

10

EKSTERN TX MOTOR VÆG

» se side 105 Front

Front

443

Back

Back

443

Top

50

50 45

45

225

225

475

475

Front

Back

443

Ø150 430

Ø150

181

181

Top

50 45

225

174

174

45

334

334 475

Ø150 285

181 240

KONDENS- OG ISOLERINGSKASSE TIL240TX MOTOR LOFT 181 500

181

265 285

215

500

45

15

440

500

500

430

215

495

Ø295

495

Ø295

265

500

45

174 334

495

285 181 255

500 495

SKITSETEGNINGER MOTORER

THERMEX  YELLOW LINE

181 255

15

181 240

440

215

265

160

500 160

500

495

Ø295

125 Ø180

265

125 181 255

Ø180

140 265

495

140 160

500

125 Ø180

265

Bemærk: Mål er vejledende og kan ændres uden forudgående varsel. 140

15

» se side 105

440


EKSTERN TX MOTOR LOFT Front

443

» se side 105

431

Back

Top

50 45

225

440

475

Ø150

430

181

45

174 334

15

6 23

24

EKSTERN CKB - CAB-200, EC LOFTSMOTOR

570

» se side 106

468

Dimensioner (mm) A B C D E F G

440

H I

193

375

Ø200 479

CKB-CAB-200 375 510 468 200 255 193 570 479 494

570

255

468 494

Ø200 479

510

193

375

SKITSETEGNINGER MOTORER

132 THERMEX  YELLOW LINE

255 510

Bemærk: Mål er vejledende og kan ændres uden forudgående varsel.

494


TTP MOTORER

» se side 107

XL-ECO 250P

XL-ECO 250S

E220P

E220S

ECO 220P

ECO 220S

Bemærk: Mål er vejledende og kan ændres uden forudgående varsel.

133

SKITSETEGNINGER MOTORER

THERMEX  YELLOW LINE


SKITSETEGNINGER VINKØLESKABE

134 THERMEX  YELLOW LINE

VINKØLESKABE Skitsetegningerne på denne side viser de overordnede mål på vinkøleskabene. På www.thermex.dk kan du se mere detaljerede skitsetegninger, hvis du har behov for mål, som ikke kan ses her i kataloget. På hjemmesiden vil skitsetegningerne også blive opdateret løbende, hvis der sker produktændringer. VINKØLESKABE

WINEMEX 20

» se side 115

WINEMEX 24

» se side 116

WINEMEX 40

» se side 117

WINEMEX 69

» se side 118

WINEMEX 145

» se side 119

Bemærk: Mål er vejledende og kan ændres uden forudgående varsel.


THERMEX  YELLOW LINE

135


E

Oplev THERMEX i virkeligheden, før du vælger...

Besøg vore showrooms eller en af vore THERMEX-forhandlere. Du er altid velkommen..! THERMEX er Skandinaviens ubetinget største brand i emhætter og emfang med mere end 60 års erfaring og knowhow i indeklima, ventilation og udsugning samt ikke mindst i formgivning og finish af excellente overflader i stål og glas. THERMEX eksponeres og præsenteres i THERMEX showrooms i Hjørring og Rødovre – samt hos et særdeles velkvalificeret og engageret forhandlernet, der dækker hele landet.

THERMEX Showroom Farøvej 30 · 9800 Hjørring Åbningstider: Mandag - torsdag kl. 08.00 - 15.30. Fredag kl. 08.00 - 15.00.

Du er til enhver tid velkommen til at kigge videre på de ideer, du har fået i dette katalog. Du får ligeledes mere at vide om alle de muligheder, som du har for at tilsætte dine egne personlige ønsker til det THERMEX emfang, som du skal glæde dig over de næste årtier. Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med luftforandringen for fremtiden.

THERMEX Showroom Valhøjs Allé 190 · 2610 Rødovre Åbningstider: Mandag - torsdag kl. 08.00 - 15.30. Fredag kl. 08.00 - 15.00.

Emfang Enkelt & Elegant

THERMEX SCANDINAVIA A/S HJØRRING Farøvej 30 DK-9800 Hjørring Tlf. +45 98 92 62 33 RØDOVRE Valhøjs Allé 190 2610 Rødovre Tlf. +45 36 70 70 29 www.thermex.dk info@thermex.dk

Det tages forbehold for udsolgte varer, trykfejl, leveringssvigt og afgiftsændringer. Priserne i dette katalog er incl. moms og weee-afgifter, gældende til 31.03.2020 og annullerer tidligere oplyste priser. THERMEX forbeholder sig ret til ændringer i sortiment og tekniske specifikationer.

Da der løbende sker opdateringer til vores produkter, finder man altid aktuelle data og specifikationer på vores hjemmeside www.thermex.dk


SYMBOLFORKLARING +

A

ENERGIKLASSE

Energieffektivitetsklasse Energieffektivitetsindekset beregnes ud fra det årlige effektoptag for emhætten i det optimale driftspunkt og det nominelle elektriske effektoptag for belysningssystemet. Energieffektiviteten findes i klassen A+++, A++, A+, A, B, C, D, E.

EKSTERNE MOTORER EKSTERNE LOFTSMOTORER Se side 105, 106 og 108 På loft

På loft

Fjernbetjening Mulighed for at styre alle emfangets funktioner – nemt og bekvemt.

Varenr.

TX motor, loft

225.19.1000.2

Pris 3.700,-

CKB - CAB-200 EC

225.34.3720.2

11.800,-

Lyddæmper Ø160 mm

515.99.0160.9

2.950,-

Lyddæmper Ø200 mm

515.99.0200.9

4.225,-

EKSTERN VÆGMOTOR

Se side 105 På væg

LED lys med lav strømforbrug LED lys giver store energibesparelser. Lang levetid og fuld lysstyrke med det samme. Afgiver næsten ingen varme.

Type

Type

Varenr.

TX motor, væg

225.19.1100.2

Pris 3.700,-

EKSTERNE TAGMOTORER

Se side 107 På tag

Deco lys På nogle emfang findes der, ud over arbejdsbelysning, også dekorationsbelysning, som er med til at højne emfangets designmæssige oplevelse.

Lysdæmper Mulighed for at tilpasse lysstyrken.

Type

Varenr. Pris

TTP XL-Eco250P

240.40.0141.0 14.850,-

TTP XL-Eco250S

240.40.0142.0

13.825,-

TTP E220P

240.40.0110.0

8.275,-

TTP E220S

240.40.0111.0

7.250,-

TTP Eco 220P

240.40.0131.0

11.050,-

TTP Eco 220S

240.40.0132.0 10.300,-

Tilbehør til TTP tagmotorer se side 108

Trykknap Elektronisk styring af alle emfangets funktioner. Mulighed for at vælge hastighed og tænde og slukke lyset.

MODULER

VARMEGENVINDINGS-LINK® MODUL

Soft touch Elektronisk betjening. Styring af hastighed og lys samt evt. lysdæmper. Indikator, der viser, hvornår det er tid til at rense filter.

Se side 14 VG-Link Modul

Glas touch Elektronisk betjening. Styring af hastighed og lys. Helt plan glasoverflade for nem rengøring.

Kantsug

Frontsug

CVV-Link® Modul

Specielt på skråtstillede modeller findes en sugespalte i emfangets bund. Denne sugespalte opfanger primært emmen fra kogezonens inderste zoner.

Periodisk udsugning Emfanget starter selv på laveste niveau for at udskifte luften i køkkenet. Herved fjernes de lugte der måtte være i køkkenet fra skraldespand, opvasker, krydderier m.m.

3.700,-

536.99.1403.9

3.700,-

Type

Varenr.

THERMEX Centralventilations-Link® Modul, lejlighed - Ø125 mm

Pris

536.99.1401.9

3.700,-

THERMEX Centralventilations-Link® Modul, lejlighed - Ø160 mm

536.99.1403.9

3.700,-

Se sidan

Typ

Artikelnr.

THERMEX CVV-Link® Modul - Ø125 mm 536.99.1040.9

Pris 5 000:-

TRIGGER LINK MODUL Se side 11 Trigger Link Modul

Type

Varenr.

THERMEX Trigger Link Modul

536.99.1000.9

Pris 1.249,-

PRO LINK MODUL Se side 12 og 13 Pro Link Modul

Emfanget fortsætter efter aktivering af denne funktion i en periode på den valgte sugestyrke. Herved fjerner man den sidste ”forurenede” luft, der måtte være i køkkenet efter madlavningen.

Type

Varenr.

Pris

THERMEX Pro Link Basic I

536.99.1500.9

2.600,-

THERMEX Pro Link Basic II

536.99.1501.9

2.600,-

THERMEX Pro Link Premium I

536.99.1504.9 5.725,-

THERMEX Pro Link Premium II

536.99.1505.9

5.725,-

THERMEX Pro Link Plasmex I

536.99.1502.9

7.599,-

THERMEX Pro Link Plasmex II

536.99.1503.9

7.599,-

TOP LINK® MODUL

PAT. PENDING

Se side 10 Top Link® Modul I

Traditionelt filter, der opfanger fedtpartikler. METALFILTER

536.99.1401.9

THERMEX Varmegenvindings-Link® Modul - Ø160 mm

CENTRALVENTILATIONS-LINK® MODUL - VILLA

Eftersug

Metalfilter

Pris

Se side 15 CVL-Link Modul

Bundsug

Varenr.

THERMEX Varmegenvindings-Link® Modul - Ø125 mm

CENTRALVENTIALTIONS-LINK® MODUL

Emfang med kantsug har et eksklusivt design med filtrene godt gemt væk inde i emfanget. Kantsug – eller spaltesug – skaber usynlige luftstrømme hele vejen rundt om kogezonen. Det er disse luftstrømme, der isolerer em eller mados, så den ikke undslipper. Emfangets udsugning er koncentreret i sprækken. Lufthastigheden øges og suget optimeres. Specielt på skråtstillede modeller findes der en indsugningsspalte på fronten. Denne sugespalte opfanger emmen både fra inderste og yderste kogezone.

Type

Type

Varenr.

THERMEX Top Link® Modul I

536.99.1200.9 2.059,-

Pris

THERMEX Top Link® Modul II 536.99.1300.9 2.059,-

Indikator for filterrens Lyser når filteret skal renses.

PLASMEX®-FILTER Se side 17 Plasmex® -filter

Type

Varenr.

Pris

THERMEX Plasmex®-filter I

535.10.1000.9

4.999,-

THERMEX Plasmex®-filter II 535.10.1001.9 18.299,-

Profile for Thermex Scandinavia

Thermex Yellow Line 2019-2020 (Danish)  

Thermex Yellow Line 2019-2020 (Danish)  

Profile for thermex