__MAIN_TEXT__

Page 1

BLUE LIMITED

Kjøkkenvifter Enkelt & Elegant

BLUE LINE KJØKKENVIFTER

2019

F O R H A N D L E R K ATA LO G

KUN FOR UTVALGTE SPESIALISTER Verdi: Kr. 50,-

siden 1958


Help til å velge - Fyll ut så blir det enklere å finne den helt riktige THERMEX HVILKEN TYPE BOLIG BOR DU I?

 

Bolig med eget avtrekk ut i friluft Leilighet med felles ventilasjonsanlegg

 

Bolig med Balansert ventilasjonsanlegg Bolig med avtrekksvifte som er felles for flere rom

HVOR SKAL KJØKKENVIFTEN PLASERES? INTEGRERT I SKAP?

INTEGRERT I TAK/HIMLING?

INTEGRERET I BORDPLADE?

VEGGMONTERT?

FRITTHENGENDE TAK/HIMLING?

WIRE HENGT LAMPEMODELL?

HVOR BRED SKAL KJØKKENVIFTEN VÆRE?

600 mm

800 mm

900 mm

1200 mm

Spesialmål

HVILKEN FARGE SKAL KJØKKENVIFTEN HA?

Svart

Hvit

Rustfri

Spesialfarge

ØNSKER DU Å FJERNE VIFTESTØYEN FRA KJØKKENET?

Ja – det er plass til ekstern motor på utvendig tak

På tak

På loft

Utvendig på vegg

Har kun mulighed for intern motor

ØNSKER DU EN LØSNING MED KULLFILTER OG RESIRKULERING AV LUFTEN?

Ja

Nei

ØNSKER DU EN LØSNING MED INTERN MOTOR OG UTBLÅSNING AV LUFTEN DIREKTE UT I FRILUFT?

Ja

Nei

KUNNE DU TENKE DEG AT DIN KJØKKENVIFTE STARTER OG STOPPER AUTOMATISK VED BETJENING AV DIN KOKEPLATE ELLER STEKEOVN MED BRUK AV TOP LINK®?

Ja

Nei

ØNSKER DU AT DIN KJØKKENVIFTE SKAL KOBLES INN I DITT BALANSERTE VENTILASJONSSYSTEM, OG BENYTTE MOTOREN I DENNE TIL VENTILASJON FRA KJØKKENVIFTEN? = THERMEX BALANSERT-LINK®

Ja

Nei

ØNSKER DU AT DIN KJØKKENVIFTE SKAL KOBLES TIL DEN FELLES AVTREKKSVIFTE DU HAR, DEN SOM OGSÅ LUFTER UT FRA DITT BAD OG/ELLER ANDRE ROM I HUSET? = THERMEX SENTRAL VILLA-LINK®

Ja

Nei

Prisene i denne katalogen er inkl. mva. og weee-avgifter, gjelder til 30.04.2020 og annullerer tidligere opplyste priser. THERMEX forbeholder seg retten til endringer i sortiment og tekniske spesifikasjoner.


THERMEX  BLUE LINE 3

INNHOLD THERMEX Historien

4-5

Finn riktig kjøkkenvifte

6-7

«Alle muligheter»

8-17

Plasmex®-filter 18-19 Special-Line 20-21

KÖKSFLÄKTAR » BLUE LINE Skapintegrerte modeller 22-29 Takintegrerte modeller 30-39 Veggmonterte modeller 40-59 Fritthengende modeller 60-73

KÖKSFLÄKTAR » BLUE LIMITED Benkintegrerte modeller

76-80

Veggmontert modell

81

Fritthengende modell

82

Lampemodeller 83-85 Skapintegrerte modeller

86-89

Eksterne motorer

91-93

Tilbehør 94-95 Klaprer spjellet?

96

ECO-design forklaring

97

Tips & gode råd

99-100

Skissetegninger 101-109 Skissetegninger motorer

110-114


4 THERMEX  BLUE LINE

THERMEX HISTORIEN

THERMEX VENTILATORENS MOR Modell Ronda i rustfritt stål, med halogenbelysning, elektronisk betjening, ble utviklet, produsert og markedsført i 1994, blandt annet med massiv annonsering på TV. På slutten av nittitallet startet THERMEX å kombinere kjøkkenvifter i rustfritt stål, med glass.

THERMEX (opprinnelig Thermor) ble grunnlagt i 1958. Kjerneproduktene var de første årene kun basert på mindre vifter til bruk på toaletter, kontorer, i forretninger, restauranter og liknende lokaler, hvor der var behov for ventilasjon. HISTORIENS FØRSTE KJØKKENHETTE I 1965 introduserte THERMEX den første egentlige Kjøkkenvifte, modell "turbinette" en kjøkkenventilator uten lys og filter til plassering over komfyren.

MODELL ZIRKON Modell Zirkon fra 2000 i stål og glass var en del av Crystalia serien med kjennetegn som optisk fiberbelysning, fjernkontroll, heve og senke funksjon og dekorlys.

HISTORIENS FØRSTE KJØKKENHETTE I midetn av søttiårene, designet, serieproduserte og lanserte THERMEX som de første på markedet noensinne, en dekorativ kjøkkenhette med fettfilter, lys og regulering.

INN LINE BY JACOB JENSEN DESIGN På starten av totusentallet ennledet THERMEX et samarbeid med den verdenskjente danske designeren Jacob Jensen. Dette førte til utviklingen av ventilatorserien INNLine, som med sitt formspråk brøt med den gjengse måte å designe kjøkkenhetter på.

Kjøkkenhetten ble fra starten av en stor suksess, og er i dag en fast del av kjøkkenet, verden over. Modell Turbinette anno 1958.

I 1983 startet THERMEX å utvide konseptet til andre land, først til Sverige og Norge, og senere til flere land. På midten av åttitallet endret designet stil fra Svartlakkerte smi-

jernshetter med detaljer i messing til mer stilren og moderne design med overflater i børstet rustfritt stål.

THERMEX TAKINTEGRERTE VENTILATORER På midten av totusentallet, arbeidet THERMEX's utviklingsavdeling igjen med å skape nye og innovative produykter. Dette

THERMEX DANSK DESIGN OG KVALITET SIDEN 1958 Fanø Turbinette

Ronda Agernæs Jupiter

Standard Turbo 702

1958

1965

1972

1976

1985

1988

1994


THERMEX  BLUE LINE 5

Modell FANØ anno 1976.

TV spot RONDA anno 1994.

Modell Metz Medio III Strip anno 2016.

utvikle enda mer energi og miljøvennlige produkter.

førte til et mindre oppgjør med den tradisjonelle tankegang, at kjøkkenhetten skulle henge over kokeplaten, i øyehøyde. THERMEX balanserte derfor i 2002 som de første, begrepet "takintegrert ventilator", en løsning hvor ventilatoren ganske enkelt ble bygget inn i himlingen og ga med dette fritt utsyn over kjøkkenet.

Skulle du, mot formodning ikke finne den helt riktige løsning i vårt omfattende sortiment, så husk at THERMEX også kan produsere din kjøkkenhette etter dine egne mål, og i den farge du måtte ønske.

THERMEX takintegrerte ventilatorer ble introdusert på markedet i 2002. Det skulle vise seg at denne løsningen siden har gått sin seiersgang , og benyttes i dag i et stort antall kjøkken verden over.

THERMEX er den dag i dag en 100% dansk eiet virksomhet med lange og stolte tradisjoner. Våre produkter selges gjennom et kvalifisert og kompetent nettverk av forhandlere innefor kjøkken og hvitevare over hele Norge.

THERMEX har siden starten i 1958 løpende utviklet og markedstilpasset produktene i forhold til aktuelle trender og markedets etterspørsel.

THERMEX Scandinavia A/S har hovedkontor i Hjørring i Danmark. I tillegg har THERMEX avdelinger i Norge, Sverige, Finland og Spania.

THERMEX er markedsledende innefor Kjøkkenhettter og ventilatorer og THERMEX jobber fortsatt med å tilby deg de beste og enkleste løsningene hvor nøkkelordene er Design, sugeevne, og støysvakhet. I tillegg til dette fortsetter THERMEX å jobbe for å

THERMEX organisasjon er F.I.T. som betyr: FLEKSIBILITET INNOVASJON TROVERDIGHET Team THERMEX er klare til å gi deg råd og service

Lampemodell

Metz Maxi ll Strip

Preston

Takintegrerte Zirkon Inn-line Benkintegrerte

2000

2002

2004

2007

Hood in Hob

AirGrip

2009

2015

2016

2017


6 THERMEX  BLUE LINE

FINN DEN RIKTIGE KJØKKENVIFTEN

HVILKEN KJØKKENVIFTE PASSER BEST TIL DITT KJØKKEN Når du skal velge kjøkkenvifte, må du tenke deg godt om. Du må vurdere design, størrelse, støynivå, kapasitet, energiforbruk, hvilke behov kjøkkenviften skal dekke, hva den skal kunne gjøre og hvor den skal plasseres. Du må tenke over om kjøkkenviften skal være rund, vertikal,

fritthengende, veggmontert eller integrert, om motoren skal sitte internt eller eksternt, og om du vil ha utsuging eller resirkulasjon. Først når du har gjort det, kan du velge den kjøkkenviften som passer best til ditt kjøkken.

SKAPSINTEGRERTE MODELLER

TAKINTEGRERTE MODELLER

VEGGMONTERTE MODELLER

Metz Mini

Metz Maxi

Mini Bordeaux

THERMEX tilbyr skapsintegrerte løsninger som er en elegant og diskret installasjon. Hvis motoren plasseres eksternt, er det en god mulighet for å utnytte skapet til oppbevaring. (Se side 22-29)

De takintegrerte modellene fra THERMEX er helt skjult i taket – og kun sugeflaten er synlig. Denne løsningen sikrer deg et perfekt utsyn fra arbeidsplassen. Trådløs betjening. (Se side 30-39)

De veggmonterte modellene fra THERMEX kan monteres fritt på vegg eller mellom overskap. (Se side 40-59)


THERMEX  BLUE LINE 7

Alsace uttrekk

FRITTHENGENDE MODELLER

LAMPEMODELLER

BENKINTEGRERTE MODELLER

Lyon

Caen

Nimes Lux

De fritthengende modellene fra THERMEX er ideelle over kjøkkenøyen. Denne typen gir effektivt sug og god arbeidsbelysning. (Se side 60-73)

Lampemodellene fra THERMEX er litt spesielle, idet de kun fungerer til resirkulasjon. Luften renses og returneres til kjøkkenet. (Se side 83-85)

De benkintegrerte kjøkkenviftene fra THERMEX løfter seg opp fra benkeplaten når de aktiveres. Resten av tiden er kjøkkenviften skjult i underskapet. Denne løsningen gir et godt overblikk og utsyn fra kokesonen. (Se side 76-80)


8 THERMEX  BLUE LINE

-

«ALLE MULIGHETER»

”Patentsøkt”

THERMEX TOP LINK® MODUL KOKEPLATE Brukes når det er ønskelig at kjøkkenviften slår seg av og på automatisk ved bruk av en elektrisk kokeplate.

”Patentsøkt”

THERMEX TOP LINK® MODUL STEKEOVN

KJØKKENVIFTE

Brukes når det er ønskelig at kjøkkenviften slår seg av og på automatisk ved bruk av en elektrisk stekeovn.

THERMEX TRIGGER LINK MODUL

THERMEX PRO LINK MODUL

Brukes for å sikre nok innluft når man har et ventilasjonsaggregat.

Her er løsningen for hvordan du avbalanserer luftutskiftningen i kjøkkenet ditt dersom du har et lavenergihus eller en leilighet med ventilasjonsanlegg.


THERMEX  BLUE LINE 9

THERMEX' VISJON ER Å GJØRE VENTILASJON ENKELT, SLIK AT DU KAN GJØRE DET ELEGANT! THERMEX er en dansk avtrekkshette- og kjøkkenviftespesialist med fokus på nordiske ventilasjonssystemer. Selskapet har derfor utviklet konseptet, THERMEX-Link, som innebærer at størstedelen av kjøkkenviftene kan kobles til boligens øvrige ventilasjonssystem uansett om det dreier seg om varmegjenvinning eller sentralventilasjon villa.

Finn den riktige løsningen i THERMEX store sortiment!

INTERN MOTOR Enkel installasjon, god og velprøvd løsning.

På vegg

På loft

På tak

EKSTERN MOTOR Brukes når man ønsker en så støysvak løsning som mulig. Man kan også få en sterkere motor.

”Patentsøkt”

INTERN MOTOR MED RESIRKULASJON

THERMEX BALANSERT-LINK® MODUL

Det er to løsninger å velge mellom: tradisjonell eller resirkulationsfilter, som er basert på et kullfilter, eller det nye supereffektive Plasmex®-filteret.

BALANSERT – brukes når man har en bolig med eget ventilasjonsaggregat.

”Patentsøkt”

”Patentsøkt”

THERMEX SENTRAL VILLA-LINK® MODUL

THERMEX BALANSERT-LINK® MODUL

SENTRAL VILLA – brukes i boliger som har en sentral avtrekksvifte som lufter ut fra flere rom.

FELLESAVTREKK – brukes i leiligheter i borettslag og boligblokker med felles utlufting.


10 THERMEX BLUE LINE

THERMEX TOP LINK® MODUL PATENTSØKT

HUSKER Å STARTE KJØKKENVIFTEN FOR DEG Med THERMEX Top Link® Modul behøver du ikke å huske og starte din kjøkkenvifte - THERMEX Top Link® gør det for deg. Nå er det enkelt å få ekstra komfort på kjøkkenet med den intelligente styringen Top Link®, som trådløst kobler kokeplate og kjøkkenvifte eller stekeoven og kjøkkenvifte sammen. THERMEX Top Link® passer til alle elektriske kokeplater, tradisjonelle eller med induksjon, samt alle typer stekeovner. Top Link® benytter radiobølger og kan derfor plasseres under alle typer benkeplater, også granitt eller betong. THERMEX Top Link® sender et trådløst signal til kjøkkenviften når du skrur på en kokeplate, eller starter stekeovnen. Når du skrur av kokeplaten eller ovnen fortsetter kjøkkenviften å gå for å fjerne den siste matosen og dampen, før den skrur seg helt av. OBS du kan til enhver tid overstyre Top Link® funksjonen med ventilatorens betjening. SE TOP LINK® VIDEO PÅ WWW.THERMEX.NO

THERMEX TOP LINK® MODUL PATENTSØKT Model THERMEX Top Link® Modul I THERMEX Top Link® Modul II

Varenr. Pris 536.99.1200.9 2.675,536.99.1300.9 2.675,-

Patentsøkt

TOP LINK® MODUL


THERMEX  BLUE LINE 11

THERMEX TRIGGER MODUL PATENTSØKT

Nye hus er tette

ØKER LUFTTILFØRSELEN TIL DITT KJØKKEN Her finner du en løsning til hvordan du kan tilpasse din kjøkkenvifte til et lavenergihus eller til ditt balanserte ventilasjonsanlegg. Mulighet for tilkobling i boliger med balansert ventilasjonsanlegg for modeller med intern eller ekstern motor, ved bruk av Trigger Modul. Avkast ut i det fri eller ved å benytte kullfilter.

TRIGGER LINK MODUL

THERMEX Trigger Modul er designet til å trigge på belastninger mellom 2W. og 20W. og kan derfor benyttes med alle THERMEX køkkenvifter med LED-lys. THERMEX Trigger Modul kobles mellom strømforsyning og kjøkkenviften. Den potentialfrie kontakten i THERMEX Trigger Modul kan både fungere som normally open og normally closed, og gir dermed mulighet for å øke luftmengden inn i boligen når kjøkken viften aktiveres. På denne måten kan luftmengden i lavenergihus med balanserte ventilasjonanlegg, avbalanseres også når kjøkkenviften er i bruk.

THERMEX TRIGGER MODUL Model THERMEX Trigger Modul

Farge Svart

Mål i mm 125x100

Varenr. 536.99.1000.9

Pris 1.625,-


12 THERMEX BLUE LINE

THERMEX PRO LINK MODUL

Nye hus er tette

ØKER LUFTTILFØRSELEN TIL DITT KJØKKEN - TRÅDLØST Her er løsningen for hvordan du avbalanserer luftutskiftningen i kjøkkenet ditt, dersom du har et lavenergihus eller en leilighet med et ventilasjonsanlegg, uten å måtte trekke kabler mellom ventilasjonsanlegg og ventilator. Pro Link er så å si en avansert utgave av THERMEX Trigger Modul.

PRO LINK MODUL

Med THERMEX Pro Link har du mulighet til å velge tre forskjellige pakker, alt etter ditt behov.

THERMEX PRO LINK BASIC Den avanserte trådløse Trigger Modul Pro Link Basic består av en sender modul som installeres ved ventilatoren, og en mottakermodul som installeres ved ventilasjonssystemet. Kommunikasjonen mellom de to enhetene foregår trådløst. Mottakermodulen har to uavhengige dobbelt fungerende relé-utganger. Avhengig av behov kan du dermed enten ha to forskjellige triggerpunkter til ventilasjonsanlegget ditt, eller koble til forskjellig utstyr.

THERMEX PRO LINK BASIC Modell THERMEX Pro Link Basic I THERMEX Pro Link Basic II

Farge Svart Svart

Mål i mm 125x100 125x100

Varenr. 536.99.1500.9 536.99.1501.9

Pris 3.375,3.375,--


THERMEX  BLUE LINE 13

THERMEX PRO LINK PREMIUM Løsningen til moderne boliger med ventilator med eksternt avtrekk. Ofte har ventilasjonssystemet i moderne boliger begrenset mulighet til å kjøre ubalansert drift, dermed kan anlegget ikke tilføre tilstrekkelig luft ved bruk av ventilatoren. THERMEX har derfor videreutviklet Pro Link Basic til også å inneholde et motorstyrt spjeld som kan tilkobles til luft på siden av ventilasjonsanlegget. Når ventilasjonsanlegget ikke kan forsyne tilstrekkelig med luft åpnes spjeldet automatisk, og sørger for at luftskiftet i boligen er i balanse.

THERMEX PRO LINK PREMIUM Modell THERMEX Pro Link Premium I THERMEX Pro Link Premium II

Farge Svart Svart

Mål i mm 125x100 125x100

Varenr. 536.99.1504.9 536.99.1505.9

Pris 7.450,7.450,-

THERMEX PRO LINK PLASMEX Løsningen til moderne boliger hvor det ikke er mulig å installere ventilator med utendørs avtrekk. I boliger hvor det er nødvendig å resirkulere luften fra ventilatoren oppleves det ofte at luften ikke kan renses tilstrekkelig for partikler, og at det tar lang tid før luft fra matlaging er fjernet. THERMEX har derfor videreutviklet Pro Link Basic. Sammen med THERMEX Plasmex®-filter sørger det både for at over 96 % av partiklene fjernes, og at ventilasjonsanlegget forseres under matlagingen for å fjerne fuktigheten fra luften så raskt som mulig.

THERMEX PRO LINK PLASMEX Modell THERMEX Pro Link Plasmex I THERMEX Pro Link Plasmex II

Farge Svart Svart

Mål i mm 125x100 125x100

Varenr. 536.99.1502.9 536.99.1503.9

Pris 9.625,9.625,-


14 THERMEX BLUE LINE

BALANSERT-LINK® MODUL

Nye hus er tette

PATENTSØKT

SLIK FÅR DU BÅDE BALANSERT VENTILASJON OG LAVERE STRØMREGNING I hus med et eget varmegjenvinningsanlegg, kan du nå koble til THERMEX-kjøkkenvifter slik at den oppvarmede luften fra matlagingen går gjennom varmegjenvinningsanlegget før det blåses ut i det fri og dermed bidrar til å varme opp luften utenfra før den blåses inn i huset. Systemet består av et motorspjeld som åpner i enten 15, 30, 45 eller 60 minutter avhengig av hvilket av kjøkkenviftens fire hastighetstrinn som er valgt. Samtidig sendes et signal til varmegjenvinningsanlegget, slik at avtrekksstyrken maksimeres. Spjeldet kan åpnes og lukkes helt eller delvis avhengig av forhåndsinnstillingen.

"Patentsøkt"

BALANSERT-LINK® MODUL

For oppkobling henvises det til anvisningen fra den enkelte tilbyderen av varmegjenvinningsanlegget.

*Skjuler til modul er nødvendig i de tilfelle hvor kanalen til kjøkkenventilatoren ikke er bred og dyp nok til å romme spjeld og elektronikkboks. Det gjør at du får en elegant installasjon. Fås som vegghengt eller fritthengende.

SKJULER TIL MODUL Type

Varenr.

Pris

Skjuler til modul, vegg, hvit

536.99.1411.9

1.500,-

Skjuler til modul, vegg, svart

536.99.1412.9

1.500,-

Skjuler til modul, vegg, rustfri

536.99.1418.9

1.500,-

Skjuler til modul, fritthengende, hvit

536.99.1421.9

1.500,-

Skjuler til modul, fritthengende, svart 536.99.1422.9

1.500,-

Skjuler til modul, fritthengende, rustfri 536.99.1428.9

1.500,-

THERMEX BALANSERT-LINK® MODULL Model THERMEX Balansert Link® Modul - Ø125 THERMEX Balansert Link® Modul - Ø160

Varenr. Pris 536.99.1401.9 4.800,536.99.1403.9 4.800,-


THERMEX  BLUE LINE 15

BALANSERT-LINK® MODUL

Nye hus er tette

PATENTSØKT

THERMEX VENTILASJON MED FELLES AVTREKK TIL BOLIGEN HAR FLERE FORDELER... Bor du i leilighet med felles ventilasjonsanlegg, hvor flere leiligheter er knyttet til samme større ventilasjonsanlegg, kan du også velge bland våre mange fine kjøkkenventilatorer. Du bestiller den kjøkkenventilatoren du vil ha uten motor og legger til THERMEX BALANSERT-LINK® MODUL. Kjøkkenviften leveres uten motor, og kobles inn i boligens ventilasjonsanlegg, og det er ventilasjonsanleggets motor som benyttes til avtrekket i kjøkkenviften. Systemet består av et motorisert spjeld, som kan stilles til å være helt lukket, eller innjusteres med en grunnventilasjon, og aktiveres for forsert drift eller fullt avtrekk i henhold til de foreskrevne spesifikasjoner for ventilasjonsanleggets drift.

"Patentsøkt"

FELLES VENTILASJONSANLEGG-LINK® MODUL

Systemets styring inneholder dels en styring av kjøkkenviften, således at spjeldet ved aktivering fra kjøkkenviften åpner i en angitt tidsperiode for så å lukkes automatisk. Systemet leveres med en Switch, slik at det kan gis signal til ventilasjons-anlegget ved aktivering av kjøkkenviften.

THERMEX FELLES VENTILASJONSANLEGG-LINK® MODUL

*Skjuler til modul er nødvendig i de tilfelle hvor kanalen til kjøkkenventilatoren ikke er bred og dyp nok til å romme spjeld og elektronikkboks. Det gjør at du får en elegant installasjon. Fås som vegghengt eller fritthengende.

SKJULER TIL MODUL

Model Balansert Link® Modul - Ø125 mm Varenr. Pris 536.99.1401.9 4.800,-

Type

Varenr.

Skjuler til modul, vegg, hvit

536.99.1411.9

Pris

1.500,-

Skjuler til modul, vegg, svart

536.99.1412.9

1.500,-

Skjuler til modul, vegg, rustfri

536.99.1418.9

1.500,-

Skjuler til modul, fritthengende, hvit

536.99.1421.9

1.500,-

Skjuler til modul, fritthengende, svart 536.99.1422.9

1.500,-

Skjuler til modul, fritthengende, rustfri 536.99.1428.9

1.500,-

Model Balansert Link® Modul - Ø160 mm Varenr. Pris 536.99.1403.9 4.800,-

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 110


16 THERMEX BLUE LINE

SENTRAL VILLA-LINK®

Kjøkkenventilator til eneboliger med sentral avtrekksvifte - med trådløs bryter til forsering når man er i bad, tørker tøy el.l. - s tyes ellers direkte fra kjøkkenventilatoren uten behov for egen bryter - lav grunnventilasjon 24/7

Med THERMEX ventilatorer for sentralventilasjonstyres den eksterne motoren som normalt fra kjøkkenventilatoren. Ved bruk av våtrom, dusj eller bad styres ventilasjonsviften trådløst via separat bryter som enkelt monteres på valgfritt sted.

!

Systemet kan leveres til alle THERMEX modeller i Blue Line!


THERMEX  BLUE LINE 17

SENTRAL VILLA-LINK® PATENTSØKT

Nye hus er tette

THERMEX SYSTEM FOR SENTRALVENTILASJON TILBYR FØLGENDE FORDELER: Stort utvalg av ventilatorer i moderne design. Fungerer sammen med nesten alle avtrekksvifter fra alle leverandører. Styres direkte fra kjøkkenhette uten behov for separat bryter. Trådløs bryter til forsering når man er i bad el. l. Timerfunksjon, 30 minutter, alternativt 60 minutter ved våtromsforsering Mulighet for å ha trådløs bryter i flere rom. THERMEX sentralventilasjon brukes når man har én viftemotor som i tillegg til kjøkkenhetten også lufter ut fra andre rom i huset (f.eks. bad og vaskerom).

Patentsøkt

SENTRAL VILLA-LINK®

Valgfri plassering av elektronikk og spjeld (tilbehør kan behøves ved montering utenfor kjøkkenet).

SpJeld

Kretskort

!

Består av et motorisert spjeld og et kretskort som gjør at man kan styre den eksterne motors hastighet via kjøkkenhetten.

THERMEX SENTRAL VILLA-LINK® Model Sentral Villa-Link® Modul II

Varenr. Pris 536.99.1040.9 4.800,-

Trådløs bryter til bad eller andre våtrom. SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 110


Plasmex®

Kjemiske reaksjoner

RP

EN

FOR EN

FOR E

IL

LA N E T

OMI ON

Fettfilter

P

A

HVA ER

ENM

RE BED ØK

SP

KK

RØ NG N

NERE

KJ Ø

Fremtidens resirkulasjonsfilter til kjøkkenvifter Skal ikke byttes ut og trenger ikke vedlikehold. Forventet levetid på opptil 10 år.

ET REN

E ER

PLASMEX®-FILTER

FOR

18 THERMEX BLUE LINE

Å VA R M

Aktivkull

Luktpartikler

ET PLASMEX®-FILTER?

Luktmolekyler, sporer, bakterier, virus, kimbakterier osv.

Når du ikke har avtrekk til det fri eller bare ønsker å spare på varmeregningen, kan du nå installere et THERMEX Plasmexfilter i viften din.

Elektriske ladninger spalter molekylene

Når luften passerer gjennom et Plasmex®-filter , påvirkes luftpartiklene med elektronisk ladning, slik at de lettere fanges opp av Plasmex®-filterets resirkulasjonsfilterdel. Luften som føres tilbake til kjøkkenet er dermed 96,5 % renset for matos. Dette gjør Plasmex®-filter dobbelt så effektiv som et vanlig kullfilter. Levetiden for Plasmex®-filter forventes å være opptil 10 år. Det er ca. 20 ganger lenger enn et vanlig kullfilter.

SLIK FUNGERER

Prinsippdiagram for et Plasmex®-filter

*Luftrensning *Forventet levetid for filteret

Plasmex®-filter

Vanlig kullfilter

op til 96,5 %

ca. 50 %

op til 10 år

ca. 1/2 år

* Basert på normal bruk av kjøkkenvifter i private husholdninger ca. 1 time pr. dag. * Årlig besparelse fra varmetap sammenlignet med et vanlig avtrekk er ca. 500 kW à 2 kr. = Opptil DKK 1000,- spart pr. år. * Årlig besparelse i forhold til et vanlig kullfilter ved bytte av kullfilter to ganger i året à 500 kr. = Opptil DKK 1000,- spart pr. år.

Settes i stikkontakten

ET PLASMEX®-FILTER

Elektroder lader partikler i luften

Ren luft returneres til kjøkkenet

Når luften trykker på kontakten aktiveres elektrodene

Opptil 96,5 % av luktpartiklene fanges opp av Plasmex®-filter et

Utsugningsluften fra viften


THERMEX  BLUE LINE 19

SLIK INSTALLERESET PLASMEX®-FILTER THERMEX Plasmex®-filter kan brukes både til en ny vifte og ettermonteres i en eksisterende vifte.

Enkel installasjon med Plasmex®-filter Renser luften 96,5 %

Til innbygging i viftens kanal. Til vegghengt vifte med Veggmontert og fritthengende. Plasmex-skjulerboks. Min. dimensjon kanal: 250 x 250 mm

Varmegenvinning uten lukt

Til innbygging i sokkel.

Til fritthengende vifte med Plasmex-skjulerboks.

Til innbygging i skap med innebygget vifte.

Til innbygging i forsenket tak.

PLASMEX®-FILTER I - RUND

PLASMEX®-FILTER II - FLAT

Strømforbruk ved drift på kun 10 W (0,5 W standby)

Strømforbruk ved drift på kun 10 W (0,5 W standby) 280

mm

540 m

m

120 mm 92 mm 90 mm

m

210 mm

RENERE KJØKKENMILJØ

GRØNNERE PLANET

22 0m

PLASMEX®-FILTRE OG SKJULERE Tekst Farge Varenr. Pris THERMEX Plasmex®-filter I - Rund 535.10.1000.9 6.250,THERMEX Plasmex®-filter II - Flat 535.10.1001.9 23.775,Plasmex®-filter skjuler I, vegg/fritthengende Hvit 536.99.1511.9 2.600,Plasmex®-filter skjuler I, vegg/fritthengende Svart 536.99.1512.9 2.600,Plasmex®-filter skjuler I, vegg/fritthengende Rustfri 536.99.1518.9 2.600,Plasmex®-filter skjuler I, Mini Vertical Hvit 536.99.1611.9 1.700,Plasmex®-filter skjuler I, Mini Vertical Svart 536.99.1612.9 1.700,Plasmex®-filter skjuler I, Mini Vertical Rustfri 536.99.1618.9 1.700,Plasmex®-filter skjuler I, innebygd i skap Hvit 536.99.1711.9 1.700,-

Skissetegninger & mål se side 107

BEDRE ØKONOMI


unike

20 THERMEX BLUE LINE

SPECIAL-LINE

– mer om THERMEX kjøkkenvifter

”Du kan få din nye THERMEX kjøkkenhette nøyaktig, som du vil. Finner du ikke den løsningen du søker blant våre nesten 100 forskjellige modeller, ja så bygger vi den ganske enkelt til deg. Og kun til deg..!”

muligheter på alle nivåer – design, farger, størrelser, materialer, heve/senke funksjoner, automatikk, betjeningsfunksjoner... ”you name it”. Vil du mere enn dét, så er du velkommen til at slippe fantasien løs og få dine egne ideer forvandlet til en spesialhette i THERMEX kvalitet.

Der finnes kun én som deg i hele verden. En sånn kjøkkenvifte kan du få i THERMEX kvalitet. Alle kjøkkener er personlige og unike. Derfor bør de også kunne få hver sin unike løsning, når det gjelder et effektivt avtrekk, funksjon og design. Hos THERMEX får du nesten 100 forskjellige modeller å velge i mellom. Dekker alle stilarter og behov som ivaretar, brukervennlig funksjonalitet, flotte overflater og gjennomtenkte detaljer. Alle med et ”hav” av personlige

Du står for tegningen – THERMEX bygger din personlige kjøkkenhette Når du starter å utforme din egen kjøkkenhette, er det viktig at du tar utgangspunkt i en av de eksisterende innnsatsene som er ENERGIKLASSifisert. THERMEX har mange forskjellige innsatser som du kan designe din kjøkkenhette omkring. Se det for deg. Visualiser dine ideer i en skisse, spesifiser mål, materialevalg, farger og kjøkkenplassering... og ta så hele beskrivelsen med inn til din THERMEX forhandler som står klar til å bidra med tips, ideer og gode råd. Besøk også www.thermex.no som byr på ytterligere inspirasjon til luftforandring i ditt kjøkken.

Når vi sier stål, så mener vi virkelig stål – og sånn er det hele veien igjennom Hos THERMEX bestreber vi oss daglig på å skape en original kvalitet, fra innerst til ytterst og flott formgivet i robuste materialer. Det er grunnleggende ved en original kvalitet, ingen kompromisser hva gjelder valg av råvarer eller overflatefinish, som THERMEX er kjent for. Det har vi det best med – og sånn tror vi også du har det i din omhyggelige streben etter den unike kjøkkenviften, det skal tilføres karakter og gode avtrekksforhold i ditt kjøkken i mange år fremover.


THERMEX  BLUE LINE 21

design Mange utforminger – mange muligheter... Ingen kjøkkenhette er for stor eller for liten til at vi ikke kan klare det. THERMEX bygger faktiksk ditt design i størrelser helt opp til 2600 mm i bredden og 1100 mm i dybden i et og samme stykke stål uten skjøter. Men spør allikevel hvis du ønsker noe som er enda større enn det – så finner vi kanskje en løsning allikevel, eventuelt med noen mindre tilpassninger. Når du starter å utforme din egen kjøkkenhette, er det viktig at du tar utgangspunkt i en av de eksisterende innnsatsene som er ENERGIKLASSifisert. THERMEX har mange forskjellige innsatser i forskjellige størrelser og med ulike spesifikasjone, og de kan også leverees med inern og ekstern motor. Det er disse innsatsene du kan designe din egen kjøkkenhette omkring. Du finner ulike innsatser i denne Blue Line katalogen, samt a du kan finne ytterligere flere modeller i vår Yellow Line katalog. Vår salgsavdeling bistår deg også gjerne i valg av innsats.

METZ MICRO

se side 22

METZ MINI

se side 24

Det finnes flere modeller i vår THERMEX Yellow Line katalog som har alle tilpasningsmuligheter og kan brukes både sammen med sentralventilasjon og varmegjenvinning.

Har du spesielle behov? Kanskje har du noen helt spesielle behov. Kanskje vil du ha noe som ingen andre har. Kanskje har du bare lyst til at “tenke helt ut av boksen” og glemme alt om tradisjoner. Uansett hva, så kan du få skreddersydd din originale og personlige THERMEX kjøkkenhette.

Hvilken farge? Hos THERMEX kan du få det nesten som du vil – her kan du velge akkurat den overflaten du ønsker. Fra rustfritt stål – børstet eller blankpolert – til flotte lakkeringer i mere enn 200 forskellige farger. Ønsker du fargematch med dine kjøkkenfronter, ja så kan vi klare dette også. Vi må da ha en fargeprøve med den aktuelle fargekode.


22 THERMEX BLUE LINE

SKABSINTEGREREDE MODELLER De skabsintegrerede løsninger kombinerer elegance og bedst mulig udnyttelse af skabspladsen. Med denne løsning kan man stadig anvende en del af skabsvolumen til opmagasinering. PRODUKTER METZ MICRO METZ MINI ALSACE ALSACE UTTREKK

METZ MICRO

ELEGANT INNBYGGING Enkelt designet innbyggingskjøkkenvifte til overskap. Den hvitlakkerte bunnplaten skaper et effektivt kantavtrekk. METZ MICRO kan brukes sammen med alle ventilasjonstyper. Leveres standard med fjernkontroll.

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Les mer » Se side 8 og framover

TILKJØP:

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Pro Link Modul I

Top Link® Modul I

Plasmex®-filter


Pris fra kr. 6.295,ENERGIKLASSE

FJERNKONTROLL

LED-LYS

LYSDEMPER

KANTSUG

METALLFILTER

SPESIELLE EGENSKAPER Vendbart avtrekk bakover eller oppover Energibesparende LED-belysning Stålbeslag Leveres med fjernkontroll Mulighet for variant til sentralventilasjon Mulighet til å styre kokeplate via Top Link® Modul – se side 11 Se Top Link®-video på www.thermex.no Innebygget bryter (Trigger) PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

Skapsintegreret Hvitlakkert, svartlakkert eller rustfri Bredde 550 og 750 mm 4 hastigheter Stålfilter 2x1,5 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA MOTOR: STRØM: LUFTMENGDE MIN.: LUFTMENGDE MAX.: LYDNIVÅ: KANAL: ENERGIKLASSE:

Med motor: 230 V 210 m³/t 612 m³/t 48-71 dB(A) Ø150 mm B

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

METZ MICRO - SKAPSINTEGRERT MODELL

TILBEHØR (se s. 94)

Mål Farge Motor 550 mm Hvit Uten motor 550 mm Hvit Med motor Uten motor 550 mm Svart 550 mm Svart Med motor 550 mm Uten motor 550 mm Med motor 750 mm Hvit Uten motor 750 mm Hvit Med motor Uten motor 750 mm Svart 750 mm Svart Med motor 750 mm Uten motor 750 mm Med motor

Beskrivelse Kullfilter (1 stk.) Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd/kondensisolert - Ø162 mm - pr. meter Spenndbånd pr. stk. Atrekkssett - Ø160 mm

Varenr. 423.19.6601.0 423.19.6601.2 423.19.6602.0 423.19.6602.2 423.19.6608.0 423.19.6608.2 423.19.6801.0 423.19.6801.2 423.19.6802.0 423.19.6802.2 423.19.6808.0 423.19.6808.2

Pris 6.295,8.295,6.295,8.295,6.295,8.295,7.795,9.795,7.795,9.795,7.795,9.795,-

For ekstern motor, balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheder») se fane

Vendbart avtrekk

Resirkulasjon

Ønskes flatkanal se s. 95 Skissetegninger & mål se side 101 og fremover

Varenr. 535.19.3300.9 800.70.4162.9 810.16.5160.9 815.16.8206.9 830.51.2162.9

Pris 395,195,600,110,575,-

SKABSINTEGRERT MODELL » METZ MICRO

THERMEX  BLUE LINE 23


24 THERMEX BLUE LINE

METZ MINI

PERFEKT TIL INNBYGNING Stilig innbygningsvifte til overskap. Glassplaten gir et eksklusivt utseende og skaper et effektiv kantsug. METZ MINI er med alufilter og med energibesparende LED-belysning. Leveres standard med fjernkontroll.

INTERN MOTOR:

Flyttbar motor til f.eks. loft

Les mer » Se side 8 og framover

TILKJØP:

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Pro Link Modul I

Top Link® Modul I

Plasmex®-filter


A+

Pris fra kr. 10.795,-

ENERGIKLASSE

SPESIELLE EGENSKAPER Flyttbar motor / avtrekk bakover eller oppover Energibesparende LED-belysning Leveres med fjernkontroll Mulighet for variant til sentralventilasjon Mulighet for styring av kokeplate ved anvendelse av Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.no Innebygget switch (trigger)

FJERNKONTROLL

LED-LYS

LYSDEMPER

PRODUKTSPESIFIKASJONER

KANTSUG

MODELL: Skapsintegrert MATERIALE: Hvitlakkert med hvit glassplate PERIODISK UTSUGNING

MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

Rustfritt stål og svart glass Bredde 550 mm og 750 mm 4 hastigheter Stålfilter 2x3 W LED-lys (2700 K)

ETTERSUG

TEKNISKE DATA METALLFILTER

MOTOR: Med motor: STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 311 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 550 m³/t LYDNIVÅ: 51-66 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A+ Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

GLASSPLATE KAN ÅPNES FOR OPTIMERT AVTREKK

METZ MINI - SKAPSINTEGRERT MODELL

TILBEHØR (se s. 94)

Mål 550 mm 550 mm 550 mm 550 mm 750 mm 750 mm 750 mm 750 mm

Beskrivelse Kullfilter (1 stk.) Fleksibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Fleksibel slange, lyd-/kondensisolert - Ø162 mm - pr. meter Spennbånd pr. stk. Avtrekkssett -Ø160 mm

Farge Motor Hvit Uten motor Hvit Med motor/flyttbar Rustfri/Svart Uten motor Rustfri/Svart Med motor/flyttbar Hvit Uten motor Hvit Med motor/flyttbar Rustfri/Svart Uten motor Rustfri/Svart Med motor/flyttbar

Varenr. 423.19.5601.0 423.19.5601.2 423.19.5608.0 423.19.5608.2 423.19.5801.0 423.19.5801.2 423.19.5808.0 423.19.5808.2

Pris 10.795,12.795,10.795,12.795,13.195,15.195,13.195,15.195,-

For ekstern motor, balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheder») se fane Ønskes flatkanal se s. 95 Skissetegninger & mål se side 101 og fremover

Vendbart avtrekk

Resirkulasjon

Varenr. Pris 535.19.3300.9 395,800.70.4162.9 195,810.16.5160.9 600,815.16.8206.9 110,830.51.2162.9 575,-

SKAPSINTEGRERT MODELL » METZ MINI

THERMEX  BLUE LINE 25


26 THERMEX BLUE LINE

ALSACE

EN RIKTIG KRAFTIG KJØKKENVIFTE Klassisk kjøkkenvifte til innbygning under overskap. Særdeles kraftig og støysvak motor. Leveres med Dekorative filtre for mindre støy og bedre luftgjennomstrømming – og med energibesparende LED-belysning.

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Les mer » Se side 8 og framover

TILKJØP:

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter


A ENERGIKLASSE

Pris fra kr. 5.095,SPESIELLE EGENSKAPER Kraftig og støysvak motor Dekorative filtre Glasstouch-betjening Energibesparende LED-belysning Mulighet for variant til sentralventilasjon Mulighet for modell tilpasset tilkobling i balansert ventilasjonsanlegg Innebygget switch (trigger) 

LED-LYS

LYSDEMPER

GLASS TOUCH

PERIODISK UTSUGNING

ETTERSUG

METALLFILTERPRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: Skapsintegrert MATERIALE: Rustfritt stål og svart front MÅL: Bredde 600 og 800 mm HASTIGHETER: 4 hastigheter FILTER: Dekorative filtre LYS: 2x3 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA 600 MM MOTOR: Med motor: STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 171 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 532 m³/t LYDNIVÅ: 37-59 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A

TEKNISKE DATA 800 MM MOTOR: Med motor: STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 186 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 548 m³/t LYDNIVÅ: 36-59 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

ALSACE - SKAPSINTEGRERT MODELL Mål Farge Motor Varenr. Pris 600 mm Rustfri/Svart Uten motor 520.19.2008.0 5.095,600 mm Rustfri/Svart Med motor 520.19.2008.2 7.095,800 mm Rustfri/Svart Uten motor 520.19.2088.0 7.895,800 mm Rustfri/Svart Med motor 520.19.2088.2 9.895,-

For ekstern motor, balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheder») se fane

Ønskes flatkanal se s. 95 Skissetegninger & mål se side 101 og fremover

Resirkulasjon

TILBEHØR (se s. 94)

Beskrivelse Kullfilter, 600 mm (2 stk.) Kullfilter, 800 mm (3 stk.) Avtrekkskonverter (venstre til høyre) Fleksibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Fleksibel slange, lyd-/kondensisolert - Ø162 mm - pr. meter Spennbånd pr. stk. Avtrekkssett - Ø160 mm

Varenr. Pris 535.19.3000.9 395,-/stk. 535.19.3080.9 395,-/stk. 535.21.1420.9 345,800.70.4162.9 195,810.16.5160.9 600,815.16.8206.9 110,830.51.2162.9 575,-

SKAPSINTEGRERT MODELL » ALSACE

THERMEX  BLUE LINE 27


28 THERMEX BLUE LINE

ALSACE UTTREKK

ELEGANT UTTREKK ALSACE-UTTREKK er en skapintegrert løsning som både er elegant og gir maksimal utnyttelse av skapplassen. Den stilige touchbetjeningen i glass sikrer et stilrent og pent utseende.

NYHET 2019

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Les mer » Se side 8 og framover

TILKJØP:

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter


A ENERGIKLASSE

Pris fra kr. 5.195,SPESIELLE EGENSKAPER Kraftig og støysvak motor Dekorative filtre Glasstouch-betjening Energibesparende LED-belysning Mulighet for variant til sentralventilasjon Innebygget switch (trigger) 

LED-LYS

LYSDEMPERGLASS TOUCH

PRODUKTSPESIFIKASJONER PERIODISK UTSUGNING

MODELL: Skapsintegrert MATERIALE: Hvitlakkert med hvit glassfront

ETTERSUG

Svartlakkert med svart glassfront Bredde 600 mm 4 hastigheter Dekorative filtre 2x3 W LED (3000 K)

MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

METALLFILTER

TEKNISKE DATA MOTOR: STRØM: LUFTMENGDE MIN.: LUFTMENGDE MAX.: LYDNIVÅ: KANAL: ENERGIKLASSE:

Med motor: 230 V 162 m³/t 525 m³/t 35-61 dB(A) Ø150 mm A

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

ALSACE UTTREKK - SKAPSINTEGRERT MODELL Mål 600 mm 600 mm 600 mm 600 mm

Farge Hvit Hvit Svart Svart

Motor Uten motor Med motor Uten motor Med motor

Varenr. 520.19.2161.0 520.19.2161.2 520.19.2168.0 520.19.2168.2

TILBEHØR (se s. 94) Pris 5.195,7.195,5.195,7.195,-

For ekstern motor, balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheder») se fane

Ønskes flatkanal se s. 95 Skissetegninger & mål se side 101 og fremover

Resirkulasjon

Beskrivelse Kullfilter, 600 mm (sett) Fleksibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Fleksibel slange, lyd-/kondensisolert - Ø162 mm - pr. meter Spennbånd pr. stk. Avtrekkssett - Ø160 mm

Varenr. Pris 535.19.3760.9 695,-/stk. 800.70.4162.9 195,810.16.5160.9 600,815.16.8206.9 110,830.51.2162.9 575,-

SKAPSINTEGRERT MODELL » ALSACE UTTREKK

THERMEX  BLUE LINE 29


30 THERMEX BLUE LINE

TAKINTEGRERTE MODELLER De takintegrerte modellene fra THERMEX er helt skjult i taket, og kun sugeflaten er synlig. Denne løsningen sikrer perfekt overblikk over kokeområdet og rommet.

PRODUKTER METZ MAXI METZ MAXI II STRIP METZ MAXI SKY METZ MEDIO METZ MEDIO III STRIP

METZ MAXI

DISKRESJON ER EN DYD Modell METZ MAXI-viften er skjult i taket over kokesonen. Ved hjelp av viftens kraftige motor og effektive kantsugprinsipp er viften i stand til effektivt å suge all damp ut av rommet. Til modell METZ MAXI leveres en elegant fjernkontroll med enkel styrefunksjoner.

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Les mer » Se side 8 og framover

TILKJØP:

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Pro Link Modul I

Top Link® Modul I

Plasmex®-filter


Pris fra kr. 21.195,ENERGIKLASSE

FJERNKONTROLL

LED-LYS

LYSDEMPER

THERMEX PLASMEX®-FILTER II MONTERT I FORSENKET TAK

SPESIELLE EGENSKAPER Plasseringen i taket sikrer god utsikt fra kokesonen Effektivt kantsug Leveres med fjernkontrol Energivennlig LED belysning Mulighet for styring av kokeplate ved anvendelse av Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.no Innebygget switch (trigger) Se video på www.thermex.no

KANTSUG

TILBEHØR

PRODUKTSPESIFIKASJONER PERIODISK UTSUGNING

MODEL: Takintegrert MATERIALE: Rustfritt stål og svart glass

ETTERSUG

METALLFILTER

MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

Hvitlakkert og hvitt glass Bredde 1200 mm 4 hastigheter Dekorative filtre 4x3 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA MOTOR: STRØM: LUFTMENGDE MIN.: LUFTMENGDE MAX.: LYDNIVÅ: KANAL:

Med motor: 230 V 274 m³/t 569 m³/t 39-58 dB(A) Horisontal afkast eller vertikalt afkast ENERGIKLASSE: B Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

SVART GLASSPLATE UTEN LYS PODIE

METZ MAXI - TAKINTEGRERET MODELL Mål Farge Motor 1200 mm Hvit/Hvit Uten motor 1200 mm Hvit/Hvit Med motor 1200 mm Rustfri/Svart Uten motor 1200 mm Rustfri/Svart Med motor

Varenr. 423.19.3161.0 423.19.3161.2 423.19.3168.0 423.19.3168.2

Pris 21.195,23.195,21.195,23.195,-

For ekstern motor, balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheder») se fane

Ønskes flatkanal se s. 95 Skissetegninger & mål se side 101 og fremover

Vendbart avtrekk

Resirkulasjon

TILBEHØR (se s. 94)

Beskrivelse Takpodie, Hvit, lav (høyde 155 mm) Takpodie, Hvit, høy (høyde 255 mm) Takpodie, Hvit, høy m/resirkulasjon (høyde 255 mm) Wireopphengt innbygningsramme, hvit Wireopphengt innbygningsramme, rustfri Kullfilter (2 stk.) Svart glassplate uten lys Fleksibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Fleksibel slange, lyd-/kondensisolert - Ø162 mm - pr. meter Spennbånd pr. stk. Avtrekkssett -Ø160 mm

Varenr. 500.00.3030.0 500.00.3040.0 500.00.3050.0 500.19.1001.9 500.19.1008.9 535.19.2000.9 536.19.4038.9 800.70.4162.9 810.16.5160.9 815.16.8206.9 830.51.2162.9

Pris 4.025,4.025,4.025,2.025,2.025,395,-/stk. 4.025,195,600,110,575,-

TAKINTEGRERT MODELL » METZ MAXI

THERMEX  BLUE LINE 31


32 THERMEX BLUE LINE

METZ MAXI II STRIP

ANONYM OG ALIKEVEL BEMERKELSESVERDIG Modell METZ MAXI II STRIP ventilatoren integreres i taket over kokesonen. Lysstripene i ventilatorens glassplate gir et behageligt lys. Ved hjelp av ventilatorens kraftige motor og effektive kantsug trekker ventilatoren effektivt matos ut av kjøkkenet. METZ MAXI II STRIP leveres med en elegant fjernkontroll.

INTERN MOTOR:

Flyttbar motor til f.eks. loft

Les mer » Se side 8 og framover

TILKJØP:

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Pro Link Modul I

Top Link® Modul I

Plasmex®-filter


A ENERGIKLASSE

FJERNKONTROLL

LED-LYS

LYSDEMPER

THERMEX PLASMEX®-FILTER II MONTERT I FORSENKET TAK

Pris fra kr. 21.195,SPESIELLE EGENSKAPER Plasseringen i taket sikrer god utsikt fra kokesonen Effektiv kantsug Flyttbar motor - vendbart avtrekk Leveres med fjernkontroll Energibesparende LED-belysning Mulighet for styring av kokeplate ved anvendelse av Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.no Innebygget switch (trigger) Se video på www.thermex.no

KANTSUG

PRODUKTSPESIFIKASJONER PERIODISK UTSUGNING

ETTERSUG

METALLFILTER

MODELL: Takintegrert MATERIALE: Hvitlakkert og hvit glass MÅL: Bredde 1200 mm HASTIGHETER: 4 hastigheter FILTER: Dekorative filtre LYS: 2x7 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA MOTOR: Med motor: STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 175 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 599 m³/t LYDNIVÅ: 43-65 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

METZ MAXI II STRIP TAKINTEGRERT MODELL Mål Farge 1200 mm Hvit 1200 mm Hvit

Motor Varenr. Uten motor 423.19.3261.0 Med motor/flyttbar 423.19.3261.2

TILBEHØR (se s. 94) Pris 21.195,23.195,-

For ekstern motor, balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheder») se fane

Ønskes flatkanal se s. 95 Skissetegninger & mål se side 101 og fremover

Vendbart avtrekk

Resirkulasjon

Beskrivelse Takpodie, Hvit, lav (høyde 155 mm) Takpodie, Hvit, høy (høyde 255 mm) Wireopphengt innbygningsramme, hvit Wireopphengt innbygningsramme, rustfri Kullfilter (2 stk.) Fleksibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Fleksibel slange, lyd-/kondensisolert - Ø162 mm - pr. meter Spennbånd pr. stk. Avtrekkssett -Ø160 mm

Varenr. 500.00.3030.0 500.00.3040.0 500.19.1001.9 500.19.1008.9 535.19.2000.9 800.70.4162.9 810.16.5160.9 815.16.8206.9 830.51.2162.9

Pris 4.025,4.025,2.025,2.025,395,-/stk. 195,600,110,575,-

TAKINTEGRERT MODELL » METZ MAXI II STRIP

THERMEX  BLUE LINE 33


34 THERMEX BLUE LINE

METZ MAXI SKY

EN STJERNE BLANT KJØKKENVIFTER Viften er skjult i taket over kokesonen. Takket være viftens kraftige motor og kantsugprinsipp er sugeevnen uovertruffen. METZ MAXI SKY er utstyrt med dekorativ stjernehimmel, som blant annet viser ”Karlsvognen”. METZ MAXI SKY lyser i rent blå og rød, multicolor-funksjon eller i fargeskift.

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Les mer » Se side 8 og framover

TILKJØP:

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Pro Link Modul I

Top Link® Modul I

Plasmex®-filter


Pris fra kr. 34.595,ENERGIKLASSE

FJERNKONTROLL

LED-LYS

DECO LYS

SPESIELLE EGENSKAPER Plasseringen i taket sikrer godt utsyn fra kokesonen Effektivt kantsug Flott dekor-belysning og stjernehimmel med flere farger Mulighet for styring av kokeplate ved anvendelse av Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.no Innebygget switch (trigger) Se video på www.thermex.no

LYSDEMPER

PRODUKTSPESIFIKASJONER KANTSUG

PERIODISK UTSUGNING

MODELL: Takintegrert MATERIALE: Rustfritt stål og svart glass MÅL: Bredde 1200 mm HASTIGHETER: 4 hastigheter FILTER: Dekorative filtre LYS: 4x3 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA ETTERSUG

METALLFILTER

MOTOR: Med motor: STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 274 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 569 m³/t LYDNIVÅ: 39-58 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: B Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

THERMEX PLASMEX®-FILTER II MONTERT I FORSENKET TAK

METZ MAXI SKY - TAKINTEGRERT MODEL Mål Farge Motor 1200 mm Rustfri/Svart Uten motor 1200 mm Rustfri/Svart Med motor

Varenr. 423.19.4168.0 423.19.4168.2

Pris 34.595,36.595,-

For ekstern motor, balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheder») se fane

Ønskes flatkanal se s. 95 Skissetegninger & mål se side 101 og fremover

Vendbart avtrekk

Resirkulasjon

TILBEHØR (se s. 94) Beskrivelse Takpodie, Hvit, lav (høyde 155 mm) Takpodie, Hvit, høy (høyde 255 mm) Takpodie, Hvit, høy m/Resirkulasjon (høyde 255 mm) Wireopphengt innbygningsramme, hvit Wireopphengt innbygningsramme, rustfri Kullfilter (2 stk.) Fleksibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Fleksibel slange, lyd-/kondensisolert - Ø162 mm - pr. meter Spennbånd pr. stk. Avtrekkssett - Ø160 mm

Varenr. Pris 500.00.3030.0 4.025,500.00.3040.0 4.025,500.00.3050.0 4.025,500.19.1001.9 2.025,500.19.1008.9 2.025,535.19.2000.9 395,-/stk. 800.70.4162.9 195,810.16.5160.9 600,815.16.8206.9 110,830.51.2162.9 575,-

TAKINTEGRERT MODELL » METZ MAXI SKY

THERMEX  BLUE LINE 35


36 THERMEX BLUE LINE

METZ MEDIO

DESIGN NED TIL MINSTE DETALJ Kjøkkenviften er gjemt vekk enten i taket, kokenisjen eller mellom 2 dype overskap. Ved hjelp av viftens kraftige motor og effektive kantsug gir modellen METZ MEDIO et effektivt sug. Til METZ MEDIO leveres fjernkontroll.

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Les mer » Se side 8 og framover

TILKJØP:

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Pro Link Modul I

Top Link® Modul I

Plasmex®-filter


Pris fra kr. 17.695,ENERGIKLASSE

FJERNKONTROLL

LED-LYS

THERMEX PLASMEX®-FILTER II MONTERT I FORSENKET TAK LYSDEMPER

SPESIELLE EGENSKAPER Kan bygges inn i overskap, loft eller kokenisje Effektivt kantsug Leveres med fjernkontroll Energibesparende LED-belysning Mulighet for variant til sentralventilasjon Mulighet for styring av kokeplate ved anvendelse av Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.no Innebygget switch (trigger) Se video på www.thermex.no

KANTSUG

PRODUKTSPESIFIKASJONER PERIODISK UTSUGNING

MODELL: Tak-/skapsintegrert MATERIALE: Rustfri ramme med svart glassplate

ETTERSUG

METALLFILTER

MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

Hvit ramme med hvit glassplate Bredde 900 mm 4 hastigheter Stålfilter 4x3 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA MOTOR: STRØM: LUFTMENGDE MIN.: LUFTMENGDE MAX.: LYDNIVÅ: KANAL:

Med motor: 230 V 205 m³/t 562 m³/t 37-60 dB(A) Horisontal afkast eller vertikalt afkast ENERGIKLASSE: B Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

METZ MEDIO - TAKINTEGRERT MODELL

TILBEHØR (se s. 94)

Mål 900x500 mm 900x500 mm 900x500 mm 900x500 mm

Beskrivelse Takpodie, hvit, aftræk ovenud Wireophengt innbygningsramme, hvit Wireophengt innbygningsramme, rustfri Skapbrakett Kullfilter (2 stk.) Fleksibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Fleksibel slange, lyd-/kondensisolert - Ø162 mm - pr. meter Spennbånd pr. stk. Avtrekkssett -Ø160 mm

Farge Hvit Hvit Rustfri/Svart Rustfri/Svart

Motor Uten motor Med motor Uten motor Med motor

Varenr. 423.19.3151.0 423.19.3151.2 423.19.3158.0 423.19.3158.2

Pris 17.695,19.695,17.695,19.695,-

For ekstern motor, balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheder») se fane

Ønskes flatkanal se s. 95 Skissetegninger & mål se side 101 og fremover

Vendbart avtrekk

Resirkulasjon

Varenr. Pris 500.30.3020.0 4.025,500.19.2001.9 2.025,500.19.2008.9 2.025,500.30.3010.2 1.195,535.19.3000.9 395,-/stk. 800.70.4162.9 195,810.16.5160.9 600,815.16.8206.9 110,830.51.2162.9 575,-

TAKINTEGRERT MODELL » METZ MEDIO

THERMEX  BLUE LINE 37


38 THERMEX BLUE LINE

METZ MEDIO III STRIP

MANGE MULIGHETER Ventilatoren monteres inn i himling, i en kokenisje, eller mellom to dype overskap. De tre lysstripene i ventilatorens glassplate gir et behageligt lys. Ved hjelp av ventilatorens kraftige motor og effektive kantsug yter modell METZ MEDIO III STRIP effektivt avtrekk. METZ MEDIO III STRIP leveres med fjernkontroll.

INTERN MOTOR:

Flyttbar motor til f.eks. loft

TILKJØP:

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Pro Link Modul I

Top Link® Modul I

Plasmex®-filter


A ENERGIKLASSE

FJERNKONTROLL

LED-LYS

LYSDEMPER

KANTSUG

PERIODISK UTSUGNING

ETTERSUG

Pris fra kr. 17.195,SPESIELLE EGENSKAPER Flyttbar motor/vendbart avtrekk Effektiv kantsug Energibesparende LED-belysning Leveres med fjernkontroll Mulighet for variant til sentralventilasjon Mulighet for styring av kokeplate ved anvendelse av Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.no Innebygget switch (trigger) Se video på www.thermex.no

PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: Loft-/skapsintegrert MATERIALE: Hvitlakkert med hvit glassplate MÅL: Bredde 900 mm HASTIGHETER: 4 hastigheter FILTER: Dekorative filtre LYS: 3x3,5 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA METALLFILTER

MOTOR: Intern: STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 349 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 621 m³/t LYDNIVÅ: 50-63 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

THERMEX PLASMEX®-FILTER II MONTERT I FORSENKET TAK

METZ MEDIO III STRIP TAKINTEGRERT MODELL Mål Farge Motor Varenr. Pris 900x500 mm Hvit Uten motor 423.19.3251.0 17.195,900x500 mm Hvit Med motor/flyttbar 423.19.3251.2 19.195,-

For ekstern motor, balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheder») se fane

Ønskes flatkanal se s. 95 Skissetegninger & mål se side 101 og fremover

Vendbart avtrekk

Resirkulasjon

TILBEHØR (se s. 94) Beskrivelse Kullfilter (2 stk.) Takpodie, hvit, aftræk ovenud Wireophengt innbygningsramme, hvit Wireophengt innbygningsramme, rustfri Skapbrakett Fleksibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Fleksibel slange, lyd-/kondensisolert - Ø162 mm - pr. meter Spennbånd pr. stk. Avtrekkssett -Ø160 mm

Varenr. Pris 535.19.3000.9 395,-/stk. 500.30.3020.0 4.025,500.19.2001.9 2.025,500.19.2008.9 2.025,500.30.3010.2 1.195,800.70.4162.9 195,810.16.5160.9 600,815.16.8206.9 110,830.51.2162.9 575,-

TAKINTEGRERT MODELL » METZ MEDIO III STRIP

THERMEX  BLUE LINE 39


40 THERMEX BLUE LINE

VEGGMONTERTE MODELLER De VEGGMONTERTE modellene fra THERMEX kan monteres fritt på vegg eller mellom overskap. De skråstilte modellene gir brukeren et godt overblikk over kokeområdet. PRODUKTER DAX PERPIGNAN MINI PERPIGNAN BORDEAUX MINI BORDEAUX CAVE NARBONNE LYON TOULOUSE MARSEILLE

DAX

DEN NYE KLASSIKEREN DAX er en ny, flott og stilren vertikal kjøkkenvifte. Det svarte rette glasset og den elegante glasstouch-betjeningen vil pryde ethvert kjøkken. Model Dax kan benyttes sammen med alle ventilasjonstyper, og kan på den måten være med på å gi kjøkkenet ditt et riktig miljø.

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Les mer » Se side 8 og framover

TILKJØP:

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Trigger Link Modul

Pro Link Modul II

Top Link® Modul II

Plasmex®-filter


Pris fra kr. 5.495,ENERGIKLASSE

LED-LYS

GLASS TOUCH

FRONTSUG

PERIODISK UTSUGNING

ETTERSUG

METALLFILTER

SPESIELLE EGENSKAPER Effektivt frontavtrekk Energivennlig LED-belysning Glassluke som kan åpnes for ekstra avtrekk Mulighet for variant til sentralventilasjon Mulighet til å styre kokeplate via Top Link® Modul – se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.no Mulighet for balansert luftskifte via Trigger Modul – se side 11 PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

Veggmonteret Svartlakert med svart glas Bredde 600, 800 og 900 mm 3 + BOOST Alufilter 2x3 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA VED BREDDE 600 MM MOTOR: STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LUFTMÆNGDE V/BOOST: LYD EFFEKT: KANAL: ENERGIKLASSE:

Med motor: 230 V 202 m³/t 387 m³/t 590 m³/t (69dB(A)) 49-60 dB(A) Ø150 mm B

TEKNISKE DATA VED BREDDE 800 OG 900 MM MOTOR: STRØM: LUFTMENGDE MIN.: LUFTMENGDE MAX.: LUFTMENGDE V/BOOST: LYDNIVÅ: KANAL: ENERGIKLASSE:

Med motor: 230 V 275 m³/t 484 m³/t 700 m³/t (67dB(A)) 49-64 dB(A) Ø150 mm B

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

DAX - VEGGMONTERT MODELL Mål Farge Motor 600 mm Svart Uten motor 600 mm Svart Med motor 800 mm Svart Uden motor 800 mm Svart Med motor 900 mm Svart Uten motor 900 mm Svart Med motor

Varenr. 540.23.5068.0 540.23.5068.2 540.23.5088.0 540.23.5088.2 540.23.5098.0 540.23.5098.2

TILBEHØR (se s. 94) Pris 5.495,7.495,6.795,8.795,6.795,8.795,-

For ekstern motor, balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheder») se fane

Skissetegninger & mål se side 101 og fremover

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt

Beskrivelse Kullfilter, 600 mm (1 stk.) Kullfilter, 800 mm (2 stk.) Kullfilter, 900 mm (2 stk.) Spesialkanal, todelte, svart, L:2x1000 mm Forlengeradapter, svart, L:1x1000 mm Tilpasning av standardkanal, skjæring av helling, osv. Fleksibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Fleksibel slange, lyd-/kondensisolert - Ø162 mm - pr. meter Spennbånd pr. stk. Avtrekkssett - Ø160 mm

Varenr. Pris 535.23.0575.9 355,-/stk. 535.23.0575.9 355,-/stk. 535.23.0575.9 355,-/stk. 537.23.1045.9 2.795,537.23.1046.9 1.695,537.99.0008.9 2.145,800.70.4162.9 195,810.16.5160.9 600,815.16.8206.9 110,830.51.2162.9 575,-

VEGGMONTERT MODELL » DAX

THERMEX  BLUE LINE 41


42 THERMEX BLUE LINE

PERPIGNAN

KOM BARE NÆRMERE Modellen PERPIGNAN er en vertikal kjøkkenvifte. Den spesielle skrå designen betyr at du kan stå helt tett på komfyren og ha fult overblikk over kokeområdet.

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Les mer » Se side 8 og framover

TILKJØP:

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Trigger Link Modul

Pro Link Modul II

Top Link® Modul II

Plasmex®-filter


A ENERGIKLASSE

LED-LYS

GLASS TOUCH

FRONTSUG

PERIODISK UTSUGNING

ETTERSUG

METALLFILTER

Pris fra kr. 8.295,SPESIELLE EGENSKAPER Effektivt frontsug Energivennlig LED belysning Glassplate kan åpnes for ekstra oppfang Kanalen er lakkert i viftens farge Mulighet for variant til sentralventilasjon Mulighet for tilkobling i boliger med balansert ventilasjonsanlegg for modeller med intern eller ekstern motor, ved bruk av Trigger Modul (se side 11) Mulighet for styring av kokeplate ved anvendelse av Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.no PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: Veggmontert MATERIALE: Svartlakkert med svart glass

Hvitlakkert med hvit glass 600 og 900 mm 3 + BOOST Alufilter 2x3 W LED (3000 K)

MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS: TEKNISKE DATA MOTOR: MODEL: STRØM: LUFTMENGDE MIN.: LUFTMENGDE MAX.: LUFTMENGDE V/BOOST: LYDNIVÅ: KANAL: ENERGIKLASSE:

Med motor: Med motor: 600 mm 900 mm 230 V 230 V 321 m³/t 327 m³/t 560 m³/t 543 m³/t 787 m³/t (69dB(A)) 780 m³/t (60dB(A)) 53-64 dB(A) 51-61 dB(A) Ø150 mm Ø150 mm A A

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

PERPIGNAN - VEGGMONTERT MODELL

TILBEHØR (se s. 94)

Mål Farge Motor 600 mm Svart Uten motor 600 mm Svart Med motor 900 mm Hvit Uten motor 900 mm Svart Uten motor 900 mm Svart Med motor

Beskrivelse Kullfilter, 600 mm (1 stk.) Kullfilter, 900 mm (2 stk) Spesialkanal, todelte, hvit, L:2x1000 mm Spesialkanal, todelte, svart, L:2x1000 mm Forlengeradapter, svart, L:1x1000 mm Tilpasning av standardkanal, skjæring av helling, osv. Fleksibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Fleksibel slange, lyd-/kondensisolert - Ø162 mm - pr. meter Spennbånd pr. stk. Avtrekkssett - Ø160 mm

Varenr. Pris 540.23.1168.0 8.295,540.23.1168.2 10.295,540.23.1191.0 9.395,540.23.1198.0 8.995,540.23.1198.2 10.995,-

For ekstern motor, balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheder») se fane

Skissetegninger & mål se side 101 og fremover

Vendbart avtrekk

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt

Varenr. Pris 535.23.0570.9 355,-/stk. 535.23.0575.9 355,-/stk. 537.23.1041.9 2.795,537.23.1142.9 2.795,537.23.1143.9 1.695,537.99.0008.9 2.145,800.70.4162.9 195,810.16.5160.9 600,815.16.8206.9 110,830.51.2162.9 575,-

VEGGMONTERT MODELL » PERPIGNAN

THERMEX  BLUE LINE 43


44 THERMEX BLUE LINE

MINI PERPIGNAN

MARKANT OG ELEGANT Modell MINI PERPIGNAN er en vertikal ventilator. Dette er en smal ventilator som sammen med det skråstilte designet gjør at ventilatoren ikke virker ruvende på veggen, enten den monteres for seg selv på veggen eller i kombinasjon med overskap.

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Les mer » Se side 8 og framover

TILKJØP:

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Trigger Link Modul

Pro Link Modul II

Top Link® Modul II

Plasmex®-filter


A

Pris fra kr. 8.295,-

ENERGIKLASSE

LED-LYS

GLASS TOUCH

FRONTSUG

BUNNSUG

PERIODISK UTSUGNING

SPESIELLE EGENSKAPER Designet for ergonomisk bruk Effektivt frontsug Energivennlig LED belysning Glassplate kan åpnes for ekstra oppfang Kanalen er lakkert i viftens farge Mulighet for variant til sentralventilasjon Mulighet for tilkobling i boliger med balansert ventilasjonsanlegg for modeller med intern eller ekstern motor ved bruk av Trigger Modul (se side 11) Mulighet for styring av kokeplate ved anvendelse av Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.no PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: Veggmontert MATERIALE: Svartlakkert med svart glass

ETTERSUG

MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

Hvitlakkert med hvit glass Bredde 600 og 800 mm 3 + BOOST Alufilter 2x3 W LED (3000 K)

METALLFILTER

TEKNISKE DATA VED 800 MM Med motor: MOTOR: STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 310 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 542 m³/t LUFTMENGDE V/BOOST: 747 m³/t (68dB(A)) LYDNIVÅ: 53-63 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

MINI PERPIGNAN - VEGGMONTERT MODELL Mål Farge Motor 600 mm Hvit Uten motor 600 mm Hvit Med motor 600 mm Svart Uten motor 600 mm Svart Med motor 800 mm Hvit Uten motor 800 mm Hvit Med motor 800 mm Svart Uten motor 800 mm Svart Med motor

Varenr. 540.23.1141.0 540.23.1141.2 540.23.1148.0 540.23.1148.2 540.23.1181.0 540.23.1181.2 540.23.1188.0 540.23.1188.2

TILBEHØR (se s. 94) Pris 9.095,11.095,8.295,10.295,9.695,10.295,11.695,10.995,-

For ekstern motor, balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheder») se fane Skissetegninger & mål se side 101 og fremover

Vendbart avtrekk

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt

Beskrivelse Kullfilter (sett) Lydisolering av vifte Forlengeradapter, hvit, L:1x1000 mm Spesialkanal, todelte, hvit, L:2x1000 mm Spesialkanal, todelte, svart, L:2x1000 mm Forlengeradapter, hvit, L:1x1000 mm Tilpasning av standardkanal, skjæring av helling, osv. Fleksibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Fleksibel slange, lyd-/kondensisolert - Ø162 mm - pr. meter Spennbånd pr. stk. Avtrekkssett - Ø160 mm

Varenr. Pris 535.23.0555.9 995,536.99.1702.9 4.695,537.23.1140.9 1.695,537.23.1141.9 2.795,537.23.1142.9 2.795,537.23.1143.9 1.695,537.99.0008.9 2.145,800.70.4162.9 195,810.16.5160.9 600,815.16.8206.9 110,830.51.2162.9 575,-

VEGGMONTERT MODELL » MINI PERPIGNAN

THERMEX  BLUE LINE 45


46 THERMEX BLUE LINE

BORDEAUX

FIRKANTET, PRAKTISK, GOD Modellen BORDEAUX er en vertikal kjøkkenvifte. Kjøkkenviftens spesielle design gjør det mulig å stå helt opp mot kokeplaten uten å støte hodet mot viften og samtidig beholde fullt overblikk over komfyren.

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Les mer » Se side 8 og framover

TILKJØP:

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Trigger Link Modul

Pro Link Modul II

Top Link® Modul II

Plasmex®-filter


A ENERGIKLASSE

LED-LYS

GLASS TOUCH

FRONTSUG

BUNNSUG

PERIODISK UTSUGNING

Pris fra kr. 14.195,SPESIELLE EGENSKAPER Effektiv front- og bunnsug Designet for ergonomisk brukervennlighet Energivennlig LED belysning Glassdeksel kan åpnes for ekstra sug Kanalen er lakkert i viftens farge Mulighet for variant til sentralventilasjon Mulighet for styring av kokeplate ved anvendelse av Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.no Mulighet for tilkobling i boliger med balansert ventilasjonsanlegg for modeller med intern eller ekstern motor, ved bruk av Trigger Modul (se side 11) PRODUKTSPESIFIKASJONER MODEL: Veggmontert MATERIALE: Svartlakkert med svart glass

ETTERSUG

METALLFILTER

MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

Hvitlakkert med hvit glass Bredde 600 og 900 mm 3 + BOOST Alufilter 2x3 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA VED BREDDE 900 MM MOTOR: Med motor: STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 329 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 558 m³/t LUFTMENGDE V/BOOST: 775 m³/t (67dB(A)) LYDNIVÅ: 50-62 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

BORDEAUX - VEGGMONTERT MODELL

TILBEHØR (se s. 94)

Mål Farge Motor 600 mm Hvit Uten motor 900 mm Hvit Uten motor 900 mm Hvit Med motor

Beskrivelse Kullfilter, 600 mm (1 stk.) Kullfilter, 900 mm (1 stk.) Spesialkanal, hvit, L:2x1000 mm Tilpasning av standardkanal, skjæring av helling, osv. Fleksibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Fleksibel slange, lyd-/kondensisolert - Ø162 mm - pr. meter Spennbånd pr. stk. Avtrekkssett - Ø160 mm

Varenr. Pris 540.23.4061.0 14.195,540.23.4091.0 14.795,540.23.4091.2 16.795,-

For ekstern motor, balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheder») se fane

Skissetegninger & mål se side 101 og fremover

Vendbart avtrekk

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt

Varenr. Pris 535.23.0575.9 355,-/stk. 535.23.0665.9 525,-/stk. 537.23.1061.9 2.795,537.99.0008.9 2.145,800.70.4162.9 195,810.16.5160.9 600,815.16.8206.9 110,830.51.2162.9 575,-

VEGGMONTERT MODELL » BORDEAUX

THERMEX  BLUE LINE 47


48 THERMEX BLUE LINE

MINI BORDEAUX

ENKELT & ELEGANT Modell MINI BORDEAUX er en vertikal ventilator. En ventilator med redusert høyde som sammen med det skråstilte designert, gjør den diskret og elegant.

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Les mer » Se side 8 og framover

TILKJØP:

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Trigger Link Modul

Pro Link Modul II

Top Link® Modul II

Plasmex®-filter


A ENERGIKLASSE

LED-LYS

GLASS TOUCH

FRONTSUG

BUNNSUG

Pris fra kr. 14.195,SPESIELLE EGENSKAPER Designet for ergonomisk brukervennlighet Effektiv front- og bunnsug Energivennlig LED belysning Glassdeksel kan åpnes for ekstra sug Mulighet for variant til sentralventilasjon Mulighet for styring av kokeplate ved anvendelse av Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.no Mulighet for tilkobling i boliger med balansert ventilasjonsanlegg for modeller med intern eller ekstern motor, ved bruk av Trigger Modul (se side 11) PRODUKTSPESIFIKASJONER

PERIODISK UTSUGNING

MODELL: Veggmontert MATERIALE: Svartlakkert med svart glass/

ETTERSUG

MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

Hvitlakkert med hvit glass 600 mm og 800 mm 3 + BOOST Alufilter 2x3 W LED (3000 K)

METALLFILTER

TEKNISKE DATA MOTOR: Med motor: STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 310 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 542 m³/t LUFTMENGDE V/BOOST: 747 m³/t (68dB(A) LYDNIVÅ: 53-63 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

MINI BORDEAUX - VEGGMONTERT MODELL TILBEHØR (se s. 94) Mål Farge Motor 600 mm Hvit Uten motor 600 mm Hvit Med motor 600 mm Svart Uten motor 600 mm Svart Med motor 800 mm Hvit Uten motor 800 mm Hvit Med motor 800 mm Svart Uten motor 800 mm Svart Med motor

Varenr. 540.23.4161.0 540.23.4161.2 540.23.4168.0 540.23.4168.2 540.23.4081.0 540.23.4081.2 540.23.4088.0 540.23.4088.2

Pris 14.195,16.195,13.395,15.395,14.795,16.795,13.995,15.995,-

For ekstern motor, balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheder») se fane

Skissetegninger & mål se side 101 og fremover

Vendbart avtrekk

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt

Beskrivelse Kullfilter (sett) Forlengeradapter, hvit, L:1x1000 mm Spesialkanal, todelte, hvit, L:2x1000 mm Spesialkanal, todelte, svart, L:2x1000 mm Forlengeradapter, svart, L:1x1000 mm Tilpasning av standardkanal, skjæring av helling, osv. Fleksibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Fleksibel slange, lyd-/kondensisolert - Ø162 mm - pr. meter Spennbånd pr. stk. Avtrekkssett - Ø160 mm

Varenr. Pris 535.23.0555.9 995,537.23.1140.9 1.695,537.23.1141.9 2.795,537.23.1142.9 2.795,537.23.1143.9 1.695,537.99.0008.9 2.145,800.70.4162.9 195,810.16.5160.9 600,815.16.8206.9 110,830.51.2162.9 575,-

VEGGMONTERT MODELL » MINI BORDEAUX

THERMEX  BLUE LINE 49


50 THERMEX BLUE LINE

CAVE

KONKAV ELEGANSE Elegant, stilren og konkav kjøkkenvifte, som med sitt flotte design skiller seg ut fra mengden. Modell CAVE er løsningen for de som drømmer stort, og som ønsker seg det beste.

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Les mer » Se side 8 og framover

TILKJØP:

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Trigger Link Modul

Pro Link Modul II

Top Link® Modul II

Plasmex®-filter


Pris fra kr. 18.195,ENERGIKLASSE

LED-LYS

GLASS TOUCH

FRONTSUG

SPESIELLE EGENSKAPER Effektivt frontavtrekk Energivennlig LED-belysning Mulighet for variant til sentralventilasjon Mulighet for styring av kokeplate ved anvendelse av Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.no Mulighet for balansert luftskifte via Trigger Modul – se side 11 PRODUKTSPESIFIKASJONER

PERIODISK UTSUGNING

ETTERSUG

METALLFILTER

MODELL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

Veggmontert Svartlakkert med svart glass Hvitlakeret med hvit glass Bredde 900 mm 3 + BOOST Alufilter 1x9,2 W LED

TEKNISKE DATA MOTOR: STRØM: LUFTMENGDE MIN.: LUFTMENGDE MAX.: LUFTMENGDE V/BOOST: LYDNIVÅ: KANAL: ENERGIKLASSE:

Med motor: 230 V 286 m³/t 526 m³/t 706 m³/t (69dB(A)) 50-65 dB(A) Ø150 mm B

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

CAVE - VEGGGMONTERET MODELL Mål Farge Motor 900 mm Hvit Uten motor 900 mm Hvit Med motor 900 mm Svart Uten motor 900 mm Svart Med motor

Varenr. 540.23.5191.0 540.23.5191.2 540.23.5198.0 540.23.5198.2

TILBEHØR (se s. 94) Pris 18.795,20.795,18.195,20.195,-

For ekstern motor, balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheder») se fane

Skissetegninger & mål se side 101 og fremover

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt

Beskrivelse Kullfilter, 900 mm (2 stk.) Spesialkanal, todelte, hvit, 2x1000 mm Spesialkanal, todelte, svart, 2x1000 mm Tilpasning af kanal, skæring af helling etc. Fleksibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Fleksibel slange, lyd-/kondensisolert - Ø162 mm - pr. meter Spennbånd pr. stk. Avtrekkssett - Ø160 mm

Varenr. Pris 535.23.0575.9 355,-/stk. 537.23.1051.9 2.795,537.23.1052.9 2.795,537.99.0008.9 2.145,800.70.4162.9 195,810.16.5160.9 600,815.16.8206.9 110,830.51.2162.9 575,-

VEGGMONTERT MODELL » CAVE

THERMEX  BLUE LINE 51


52 THERMEX BLUE LINE

NARBONNE

VAKKER KURVEFORMET DESIGN Modell Narbonne er en vegghengt hette. Designet med buet glass leder os og damp direkte mot filteret, for så å bli sugd vekk. Et enkelt og elegant design som passer i de fleste kjøkken.

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Les mer » Se side 8 og framover

TILKJØP:

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter


A

Pris fra kr. 6.995,-

ENERGIKLASSE

SPESIELLE EGENSKAPER Kraftig motor Softtouch Energivennlig LED-belysning Mulighet for variant til sentralventilasjon Mulighet for tilkobling i boliger med balansert ventilasjonsanlegg for modeller med intern eller ekstern motor, ved bruk av Trigger Modul (se side 11)

LED-LYS

SOFT TOUCH

PERIODISK UTSUGNING

ETTERSUG

METALLFILTER

PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: Veggmontert MATERIALE: Rustfritt stål og glass MÅL: Bredde 700 og 900 mm HASTIGHETER: 3 + BOOST FILTER: Alufilter LYS: 2x1,5 W LED (3000 K) "Filtervakt"

TEKNISKE DATA FILTERVAKT

MOTOR: Med motor: STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 286 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 564 m³/t LUFTMENGDE V/BOOST: 679 m³/t (68dB(A)) LYDNIVÅ: 48-63 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

NARBONNE - VEGGMONTERT MODELL

TILBEHØR (se s. 94)

Mål 700 mm 700 mm 900 mm 900 mm

Beskrivelse KF56 kullfilter (2 stk.) Spesialkanal, rustfri, L:2 x 1000 mm Tilpasning av standardkanal, skjæring av helling, osv. Fleksibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Fleksibel slange, lyd-/kondensisolert - Ø162 mm - pr. meter Spennbånd pr. stk. Avtrekkssett - Ø160 mm

Farge Motor Rustfri/glass Uten motor Rustfri/glass Med motor Rustfri/glass Uten motor Rustfri/glass Med motor

Varenr. 545.42.1078.0 545.42.1078.2 545.42.1098.0 545.42.1098.2

Pris 6.995,8.995,6.995,8.995,-

For ekstern motor, balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheder») se fane

Skissetegninger & mål se side 101 og fremover

Resirkulasjon

Varenr. Pris 535.42.9000.9 375,-/stk. 537.42.1035.9 2.795,537.99.0008.9 2.145,800.70.4162.9 195,810.16.5160.9 600,815.16.8206.9 110,830.51.2162.9 575,-

VEGGMONTERT MODELL » NARBONNE

THERMEX  BLUE LINE 53


54 THERMEX BLUE LINE

LYON

KLASSISK DESIGN Modellen LYON er en klassisk rektangulær og horisontal kjøkkenvifte med rene og stramme linjer samt avrundede hjørner. Den store filterflaten sikrer økt effektivitet og ensartet sug. Filterflatens nærhet til kokeplaten sikrer optimalt dampopptak. Dybden er kun 400 mm, noe som gir bedre plass omkring kjøkkenviften og et bedre overblikk over komfyren. Belysningen er energivennlig og LED-basert.

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Les mer » Se side 8 og framover

TILKJØP:

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Trigger Link Modul

Pro Link Modul II

Top Link® Modul II

Plasmex®-filter


Pris fra kr. 12.195,ENERGIKLASSE

LED-LYS

GLASS TOUCH

PERIODISK UTSUGNING

ETTERSUG

METALLFILTER

SPESIELLE EGENSKAPER Klassisk rektangulær design, horisontal design Kun 400 mm dyp – sikrer god plass og overblikk over kokeplate Horisontal og stor filterflate tett på kokeplaten sikrer optimalt dampopptak Energivennlig LED belysning Periodisk utsugning Mulighet for tilkjøp av Dekorative filtre Mulighet for variant til sentralventilasjon Mulighet for styring av kokeplate ved anvendelse av Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.no Mulighet for tilkobling i boliger med balansert ventilasjonsanlegg for modeller med intern eller ekstern motor, ved bruk av Trigger Modul (se side 11) PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: Veggmontert MATERIALE: Rustfritt stål ned svart glass

MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

Hvitlakkert med hvitt glass Bredde 900 mm 3 + BOOST Alufiltre 2x3 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA MOTOR: Med motor: STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 317 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 559 m³/t LUFTMENGDE V/BOOST: 751 m³/t (71 dB(A)) LYDNIVÅ: 48-67 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: B Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

LYON - VEGGMONTERT MODELL Mål 900 mm 900 mm 900 mm

Farge Hvit/Hvit Rustfri/Svart Rustfri/Svart

Motor Uten motor Uten motor Med motor

Varenr. 527.23.1091.0 527.23.1098.0 527.23.1098.2

TILBEHØR (se s. 94) Pris 12.195,12.195,14.195,-

For ekstern motor, balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheder») se fane

Skissetegninger & mål se side 101 og fremover

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt

Beskrivelse Kullfilter (3 stk.) Dekorative filtre (270x250 mm) Spesialkanal, hvit, L:2x980 mm Spesialkanal, rustfri, L:2x980 mm Tilpasning av standardkanal, skjæring av helling, osv. Fleksibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Fleksibel slange, lyd-/kondensisolert - Ø162 mm - pr. meter Spennbånd pr. stk. Avtrekkssett - Ø160 mm

Varenr. Pris 535.23.0570.9 355,-/stk. 536.23.1000.9 595,-/stk. 537.42.5801.9 2.795,537.42.5808.9 2.795,537.99.0008.9 2.145,800.70.4162.9 195,810.16.5160.9 600,815.16.8206.9 110,830.51.2162.9 575,-

VEGGMONTERT MODELL » LYON

THERMEX  BLUE LINE 55


56 THERMEX BLUE LINE

TOULOUSE

DESIGN OG FUNKSJON I SKJØNN FORENING Modellen TOULOUSE er en rektangulær og horisontal kjøkkenvifte laget helt i rustfritt stål. Det effektive kantsuget og den nære plasseringen over kokeplaten sikrer en uovertruffen sugeevne. Kjøkkenviften er utstyrt med energivennlig LED-belysning og leveres med fjernkontroll. Kantsuget øker lufthastigheten og konsentrerer suget rundt kjøkkenviftens ytterkant. INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Les mer » Se side 8 og framover

TILKJØP:

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter


Pris fra kr. 9.095,-

A

SPESIELLE EGENSKAPER

ENERGIKLASSE

Stilren rektangulær horisontal design Utført helt i rustfritt stål Effektivt kantsug Energivennlig LED-belysning Leveres med fjernkontroll Mulighet for variant til sentralventilasjon Mulighet for tilkobling i boliger med balansert ventilasjonsanlegg for modeller med intern eller ekstern motor, ved bruk av Trigger Modul (se side 11)

FJERNKONTROLL

LED-LYS

GLASS TOUCH

PRODUKTSPESIFIKASJONER KANTSUG

MODELL: Veggmontert MATERIALE: Rustfritt stål MÅL: Bredde 600 og 900 mm HASTIGHETER: 5 hastigheter FILTER: Alufilter LYS: 2x2 W LED (3000 K) (600 mm)

ETTERSUG

METALLFILTER

"Filtervakt"

FILTERVAKT

4x2 W LED (3000 K) (900 mm)

TEKNISKE DATA MOTOR: Med motor: STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 267 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 634 m³/t LYDNIVÅ: 48-67 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

TOULOUSE - VEGGMONTERT MODELL

TILBEHØR (se s. 94)

Mål 600 mm 600 mm 900 mm 900 mm

Beskrivelse Kullfilter, vaskbart Spesialkanal, rustfri, L:2x1000 mm Tilpasning av standardkanal, skjæring av helling, osv. Fleksibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Fleksibel slange, lyd-/kondensisolert - Ø162 mm - pr. meter Spennbånd pr. stk. Avtrekkssett - Ø160 mm

Farge Rustfri Rustfri Rustfri Rustfri

Motor Uten motor Med motor Uten motor Med motor

Varenr. 527.26.9008.0 527.26.9008.2 527.26.9108.0 527.26.9108.2

Pris 9.095,11.095,9.095,11.095,-

For ekstern motor, balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheder») se fane

Skissetegninger & mål se side 101 og fremover

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt

Varenr. Pris 535.26.1020.9 875,537.26.7008.9 2.795,537.99.0008.9 2.145,800.70.4162.9 195,810.16.5160.9 600,815.16.8206.9 110,830.51.2162.9 575,-

VEGGMONTERT MODELL » TOULOUSE

THERMEX  BLUE LINE 57


58 THERMEX BLUE LINE

MARSEILLE

SUGER OPPMERKSOMHET TIL SEG Modellen MARSEILLE har et helt unik design basert på formspråket til den verdensberømte danske designeren Jacob Jensen. Modellen MARSEILLE er utstyrt med det effektive kantsuget i tillegg til bakliggende alufilter som sikrer konstant sugeevne og minimalt luftstøy. MARSEILLE er utstyrt med energivennlig LED-belysning, og leveres med fjernkontroll.

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Les mer » Se side 8 og framover

TILKJØP:

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Top Link® Modul I

Plasmex®-filter


A ENERGIKLASSE

FJERNKONTROLL

LED-LYS

LYSDEMPER

Pris fra kr. 25.195,SPESIELLE EGENSKAPER Basert på design av Jacob Jensen Med effektivt kantsug Med energiriktig LED-belysning Leveres med fjernkontroll Periodisk utsuging Mulighet for variant til sentralventilasjon Mulighet for styring av kokeplate ved anvendelse av Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.no Innebygget switch (trigger)

KANTSUG

PRODUKTSPESIFIKASJONER PERIODISK UTSUGNING

ETTERSUG

METALLFILTER

MODEL: Veggmontert MATERIALE: Rustfritt stål MÅL: Bredde 900 mm HASTIGHETER: 4 hastigheter FILTER: Alufilter LYS: 4x3 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA MOTOR: Med motor: STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 220m³/t LUFTMENGDE MAX.: 613 m³/t LYDNIVÅ: 48-64 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

MARSEILLE - VEGGMONTERT MODELL

TILBEHØR (se s.94)

Mål 900 mm 900 mm

Beskrivelse Kullfilter Forlengeradapter, rustfri, L:1000 mm Tilpasning av standardkanal, skjæring av helling, osv. Fleksibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Fleksibel slange, lyd-/kondensisolert - Ø162 mm - pr. meter Spennbånd pr. stk. Avtrekkssett - Ø160 mm

Farge Rustfri Rustfri

Motor Uten motor Med motor

Varenr. 446.19.1098.0 446.19.1098.2

Pris 25.195,27.195,-

For ekstern motor, balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheder») se fane

Skissetegninger & mål se side 101 og fremover

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt

Varenr. Pris 535.19.3000.9 395,537.19.1108.9 2.795,537.99.0008.9 2.145,800.70.4162.9 195,810.16.5160.9 600,815.16.8206.9 110,830.51.2162.9 575,-

VEGGMONTERT MODELL » MARSEILLE

THERMEX  BLUE LINE 59


60 THERMEX BLUE LINE

FRITTHENGENDE MODELLER De fritthengende modellene fra THERMEX er perfekte for plassering over kjøkken øyer. Filterflatens nærhet til kokesonen gir effektiv oppfanging av dampen. PRODUKTER LYON TOULOUSE NARBONNE CALAIS MARSEILLE ORLEANS CHAMONIX

LYON

GOD SUGEEVNE ER ET MUST Modellen LYON er en klassisk rektangulær kjøkkenvifte med rene og skarpe linjer og avrundet hjørner. Den store filterflaten sikrer et effektivt og ensartet sug. Filterflatens nærhet til kokeplaten sikrer et effektivt dampopptak. Dybden på 520 mm gir god plass omkring kokeplaten. Belysningen er energivennlig og LED-basert.

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Les mer » Se side 8 og framover

TILKJØP:

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Top Link® Modul I

Plasmex®-filter


Pris fra kr. 14.695,ENERGIKLASSE

LED-LYS

PERIODISK UTSUGNING

ETTERSUG

METALLFILTER

Klassisk rektangulært design med rene og skarpe linjer Kun 520 mm dybde gir god plass og et godt overblikk omkring komfyren Stor horisontal filterflate tett på kokeplaten sikrer optimal opptaksevne Energivennlig LED-belysning Mulighet for tilkjøp av Dekorative filtre Mulighet for variant til sentralventilasjon Mulighet for styring av kokeplate ved anvendelse av Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.no Mulighet for tilkobling i boliger med balansert ventilasjonsanlegg for modeller med intern eller ekstern motor, ved bruk av Trigger Modul (se side 11)

PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: Fritthengende MATERIALE: Rustfritt stål med svart glass

MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

Hvitlakkert med hvitt glass Bredde 900 mm 3 + BOOST Alufilter 4x3 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA MOTOR: Med motor: STRØM: 230 V VLUFTMENGDE MIN.: 323 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 530 m³/t LUFTMENGDE V/BOOST: 762 m³/t (68dB(A)) LYDNIVÅ: 51-62 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: B Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

LYON - FRITTHENGENDE MODELL Mål 900 mm 900 mm 900 mm 900 mm

Farge Hvit/Hvit Hvit/Hvit Rustfri/Svart Rustfri/Svart

Motor Uten motor Med motor Uten motor Med motor

Varenr. 528.23.1091.0 528.23.1091.2 528.23.1098.0 528.23.1098.2

TILBEHØR (se s. 94) Pris 14.695,16.695,14.695,16.695,-

For ekstern motor, balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheder») se fane

Skissetegninger & mål se side 101 og fremover

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt

Beskrivelse Kullfilter (3 stk.) Dekorative filtre (270x250 mm) Spesialkanal, hvit, L:1950 mm Spesialkanal, rustfri, L:1950 mm Tilpasning av standardkanal, ingen helling Fleksibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Fleksibel slange, lyd-/kondensisolert - Ø162 mm - pr. meter Spennbånd pr. stk. Avtrekkssett - Ø160 mm

Varenr. Pris 535.23.0570.9 355,-/stk. 536.23.1000.9 595,-/stk. 537.42.5901.9 3.895,537.42.5908.9 3.895,537.99.1008.9 3.245,800.70.4162.9 195,810.16.5160.9 600,815.16.8206.9 110,830.51.2162.9 575,-

» LYON

GLASS TOUCH

SPESIELLE EGENSKAPER

FRITTHENGENDE MODELL

THERMEX  BLUE LINE 61


62 THERMEX BLUE LINE

TOULOUSE

DESIGN MED OVERBLIKK Modellen TOULOUSE er en rektangulær, horisontal kjøkkenvifte utført helt i rustfritt stål. TOULOUSE er utstyrt med effektivt kantsug som sikrer effektivt sug langs kjøkkenviftens ytterkant. Filterflatens nærhet til kokeplaten sikrer effektivt dampopptak. TOULOUSE er utstyrt med energibesparende LED-belysning og leveres med fjernkontroll.

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Les mer » Se side 8 og framover

TILKJØP:

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter


Pris fra kr. 16.095,-

A ENERGIKLASSE

SPESIELLE EGENSKAPER

LED-LYS

GLASS TOUCH

PRODUKTSPESIFIKASJONER

KANTSUG

ETTERSUG

METALLFILTER

"Filtervakt"

MODELL: Fritthengende MATERIALE: Rustfritt stål MÅL: Bredde 900 mm HASTIGHETER: 5 hastigheter FILTER: Alufilter LYS: 8x2 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA FILTERVAKT

MOTOR: Med motor: STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 256 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 623 m³/t LYDNIVÅ: 54-66 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

TOULOUSE - FRITTHENGENDE MODELL

TILBEHØR (se s. 94)

Mål 900 mm 900 mm

Beskrivelse Kullfilter, vaskbart Spesialkanal, rustfri, L:1950 m Tilpasning av standardkanal, ingen helling Fleksibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Fleksibel slange, lyd-/kondensisolert - Ø162 mm - pr. meter Spennbånd pr. stk. Avtrekkssett - Ø160 mm

Farge Rustfri Rustfri

Motor Uten motor Med motor

Varenr. 528.26.9108.0 528.26.9108.2

Pris 16.095,18.095,-

For ekstern motor, balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheder») se fane

Skissetegninger & mål se side 101 og fremover

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt

Varenr. 535.26.1020.9 537.26.7508.9 537.99.1008.9 800.70.4162.9 810.16.5160.9 815.16.8206.9 830.51.2162.9

Pris 875,3.895,3.245,195,600,110,575,-

» TOULOUSE

Stilig rektangulær horisontal design Utført helt i rustfritt stål Effektivt kantsug Energivennlig LED-belysning Leveres med fjernkontroll Mulighet for variant til sentralventilasjon Mulighet for tilkobling i boliger med balansert ventilasjonsanlegg for modeller med intern eller ekstern motor, ved bruk av Trigger Modul Se side 11

FJERNKONTROLL

FRITTHENGENDE MODELL

THERMEX  BLUE LINE 63


64 THERMEX BLUE LINE

NARBONNE

ET ENKELT OG ELEGANT DESIGN Modell Narbonne er en fritthengende hette. Designet med buet glass leder os og damp direkte mot filteret, for der å bli sugd vekk. En enkel og elegant design som passer i de fleste kjøkken.

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Les mer » Se side 8 og framover

TILKJØP:

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter


A

Pris fra kr. 10.395,-

ENERGIKLASSE

SPESIELLE EGENSKAPER

SOFT TOUCH

PERIODISK UTSUGNING

PRODUKTSPESIFIKASJONER ETTERSUG

METALLFILTER

"Filtervakt"

MODELL: Fritthengende MATERIALE: Rustfritt stål og glass MÅL: Bredde 900 mm HASTIGHETER: 3 + BOOST FILTER: Alufilter LYS: 4x1,5 W LED (3000 K)

FILTERVAKT

TEKNISKE DATA

MOTOR: Med motor: STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 286 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 564 m³/t LUFTMENGDE V/BOOST: 679 m³/t (68dB(A)) LYDNIVÅ: 48-63 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

NARBONNE - FRITTHENGENDE MODELL

TILBEHØR (se s. 94)

Mål 900 mm 900 mm

Beskrivelse KF56 kullfilter (2 stk.) Spesialkanal, rustfri, L:1950 mm Tilpasning av standardkanal, ingen helling Fleksibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Fleksibel slange, lyd-/kondensisolert - Ø162 mm - pr. meter Spennbånd pr. stk. Avtrekkssett - Ø160 mm

Farge Motor Rustfri/glas Uten motor Rustfri/glas Med motor

Varenr. 545.42.1198.0 545.42.1198.2

Pris 10.395,12.395,-

For ekstern motor, balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheder») se fane

Skissetegninger & mål se side 101 og fremover

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt

Varenr. 535.42.9000.9 537.42.1037.9 537.99.1008.9 800.70.4162.9 810.16.5160.9 815.16.8206.9 830.51.2162.9

Pris 375,-/stk. 3.895,3.245,195,600,110,575,-

» NARBONNE

Kraftig motor Softtouch Energivennlig LED-belysning Mulighet for variant til sentralventilasjon Mulighet for tilkobling i boliger med balansert ventilasjonsanlegg for modeller med intern eller ekstern motor, ved bruk av Trigger Modul - Se side 11

LED-LYS

FRITTHENGENDE MODELL

THERMEX  BLUE LINE 65


66 THERMEX BLUE LINE

CALAIS

DET PERFEKTE OVERBLIKK Modellen CALAIS er en flott og harmonisk bueformet kjøkkenvifte gjennomført helt i rustfritt stål. CALAIS er utstyrt med labyrintfilter som sikrer maksimal sugeevne og minimalt støynivå. Belysningen er energivennlig og LED-basert.

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Les mer » Se side 8 og framover

TILKJØP:

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter


Pris fra kr. 18.195,-

A ENERGIKLASSE

SPESIELLE EGENSKAPER

GLASS TOUCH

ETTERSUG

PRODUKTSPESIFIKASJONER

LABYRINTFILTER

MODELL: Fritthengende MATERIALE: Rustfritt stål MÅL: Bredde 950 mm HASTIGHETER: 5 hastigheter FILTER: Labyrintfilter LYS: 4x2 W LED (3000 K)

"Filtervakt"

FILTERVAKT

TEKNISKE DATA

MOTOR: Med motor: STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 293 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 645 m³/t LYDNIVÅ: 47-64 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

CALAIS - FRITTHENGENDE MODELL Mål 950 mm 950 mm

Farge Rustfri Rustfri

Motor Uten motor Med motor

Varenr. 421.26.1008.0 421.26.1008.2

TILBEHØR (se s. 94) Pris 18.195,20.195,-

For ekstern motor, balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheder») se fane

Skissetegninger & mål se side 101 og fremover

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt

Beskrivelse Kullfilter, vaskbart Spesialkanal, rustfri, L:1950 mm Tilpasning av standardkanal, skjæring av helling, osv. Fleksibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Fleksibel slange, lyd-/kondensisolert - Ø162 mm - pr. meter Spennbånd pr. stk. Avtrekkssett -Ø160 mm

Varenr. 535.26.1020.9 537.26.7608.9 537.99.1008.9 800.70.4162.9 810.16.5160.9 815.16.8206.9 830.51.2162.9

Pris 875,3.895,3.245,195,600,110,575,-

» CALAIS

Flott og harmonisk bueformet design Utført helt i rustfritt stål Labyrintfilter Energivennlig LED-belysning Mulighet for variant til sentralventilasjon Mulighet for tilkobling i boliger med balansert ventilasjonsanlegg for modeller med intern eller ekstern motor, ved bruk av Trigger Modul - se side 11

LED-LYS

FRITTHENGENDE MODELL

THERMEX  BLUE LINE 67


68 THERMEX BLUE LINE

MARSEILLE

SUGER OPPMERKSOMHET TIL SEG Modellen MARSEILLE har sitt eget helt unike design basert på formspråket til den verdensberømte danske designeren Jacob Jensen. Modell MARSEILLE er utstyrt med effektivt kantsug. MARSEILLE er utstyrt med energiriktig LED-belysning.

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Les mer » Se side 8 og framover

TILKJØP:

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Pro Link Modul I

Top Link® Modul I

Plasmex®-filter


A ENERGIKLASSE

FJERNKONTROLL

SPESIELLE EGENSKAPER Basert på design av Jacob Jensen Effektivt kantsug Energiriktig LED-belysning Mulighet for styring av kokeplate ved anvendelse av Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.no Innebygget switch (trigger)

LYSDEMPER

PRODUKTSPESIFIKASJONER KANTSUG

PERIODISK UTSUGNING

ETTERSUG

METALLFILTER

MODELL: Fritthengende MATERIALE: Rustfritt stål MÅL: Bredde 900 mm HASTIGHETER: 4 hastigheter FILTER: Alufilter LYS: 4x3 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA MOTOR: Med motor: STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 220 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 613 m³/t LYDNIVÅ: 48-64 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

MARSEILLE - FRITTHENGENDE MODELL

TILBEHØR (se s. 94)

Mål 900 mm 900 mm

Beskrivelse Kullfilter Spesialkanal, rustfri, L:2000 mm Tilpasning av standardkanal, skjæring av helling, osv. Fleksibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Fleksibel slange, lyd-/kondensisolert - Ø162 mm - pr. meter Spennbånd pr. stk. Avtrekkssett -Ø160 mm

Farge Rustfri Rustfri

Motor Uten motor Med motor

Varenr. Pris 447.19.1098.0 27.695,447.19.1098.2 29.695,-

For ekstern motor, balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheder») se fane

Skissetegninger & mål se side 101 og fremover

Resirkulasjon

Kanaltilpasning muligt

Varenr. Pris 535.19.3000.9 395,537.19.1008.9 3.895,537.99.1008.9 3.245,800.70.4162.9 195,810.16.5160.9 600,815.16.8206.9 110,830.51.2162.9 575,-

» MARSEILLE

LED-LYS

Pris fra kr. 27.695,-

FRITTHENGENDE MODELL

THERMEX  BLUE LINE 69


70 THERMEX BLUE LINE

ORLEANS

KJØKKENKUNST MED SUG I Modellen ORLEANS er med sitt sylindriske design en kjøkkenvifte med de helt riktige proporsjoner som gir god balanse og symmetri i kjøkkenet. ORLEANS er en ekte klassiker fra THERMEX. Modellens svartlakkerte kantbånd og filterbunn går hånd i hånd med det rustfrie avtrekksrøret. ORLEANS er utstyrt med LED-belysning og leveres standard med fjernkontroll.

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Les mer » Se side 8 og framover

TILKJØP:

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Pro Link Modul I

Top Link® Modul I

Plasmex®-filter


C ENERGIKLASSE

FJERNKONTROLL

SPESIELLE EGENSKAPER Flott og enkel klassisk sylindrisk design Energivennlig LED belysning Mulighet for variant til sentralventilasjon Mulighet for styring av kokeplate ved anvendelse av Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.no Innebygget switch (trigger)

LYSDEMPER

PRODUKTSPESIFIKASJONER PERIODISK UTSUGNING

ETTERSUG

MODELL: Fritthengende MATERIALE: Rustfritt stål og svartlakkert MÅL: Ø600 mm HASTIGHETER: 4 hastigheter FILTER: Alufiltre i ytterkantene LYS: 4x3 W LED (3000 K) TEKNISKE DATA

METALLFILTER

MOTOR: Med motor: STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 169 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 404 m³/t LYDNIVÅ: 47-68 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: C Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

ORLEANS - FRITTHENGENDE MODELL

TILBEHØR (se s. 94)

Mål 600 mm 600 mm

Beskrivelse Spesialkanal, rustfri, L:2000 mm Tilpasning av standardkanal, skjæring av helling, osv. Fleksibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Fleksibel slange, lyd-/kondensisolert - Ø162 mm - pr. meterr Spennbånd pr. stk. Avtrekkssett -Ø160 mm

Farge Motor Rustfri/Svart Uten motor Rustfri/Svart Med motor

Varenr. 528.19.1068.0 528.19.1068.2

Pris 24.795,26.795,-

For ekstern motor, balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheder») se fane

Skissetegninger & mål se side 101 og fremover

Kanaltilpasning muligt

Varenr. 537.19.2008.9 537.99.1008.9 800.70.4162.9 810.16.5160.9 815.16.8206.9 830.51.2162.9

Pris 3.895,3.245,195,600,110,575,-

» ORLEANS

LED-LYS

Pris fra kr. 24.795,-

FRITTHENGENDE MODELL

THERMEX  BLUE LINE 71


72 THERMEX BLUE LINE

CHAMONIX

SVEVENDE ELEGANSE Modellen CHAMONIX er et ytterst elegant og stilig kjøkkenvifte laget av glass og stål. CHAMONIX er utstyrt med dekorasjonslys som lyser opp glasskjermen i flere forskjellige farger. Belysning er basert på det energivennlige LED-lyset.

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Les mer » Se side 8 og framover

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Felles avtrekk

Sentral Villa

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter


C ENERGIKLASSE

FJERNKONTROLL

DECO LYS

LYSDEMPER

PERIODISK UTSUGNING

ETTERSUG

SPESIELLE EGENSKAPER Stilig kombinasjon av glass og stål Dekorasjonslys i farger i glasskjermen Energivennlig LED-lys Mulighet for variant til sentralventilasjon Mulighet for styring av kokeplate ved anvendelse av Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.no Innebygget switch (trigger)

PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: Fritthengende MATERIALE: Rustfritt stål og glass MÅL: Bredde 900 mm HASTIGHETER: 4 hastigheter FILTER: Alufilter LYS: 4 x 3 W LED

3 W LED-dekorasjonslys

TEKNISKE DATA METALLFILTER

MOTOR: Med motor: STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 132 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 416 m³/t LYDNIVÅ: 35-38 dB(A) KANAL: Ø160 mm ENERGIKLASSE: C Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

CHAMONIX - FRITTHENGENDE MODELL

TILBEHØR (se s. 94)

Mål 900 mm 900 mm

Beskrivelse Kullfilter Tilpasning av standardkanal, skjæring av helling, osv. Forlengeradapter, rustfri, Ø320 mm, L:1000 mm Fleksibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Fleksibel slange, lyd-/kondensisolert - Ø162 mm - pr. meterr Spennbånd pr. stk. Avtrekkssett -Ø160 mm

Farge Rustfri Rustfri

Motor Uten motor Med motor

Varenr. Pris 445.19.1100.0 28.895,445.19.1100.2 30.895,-

For ekstern motor, balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheder») se fane

Skissetegninger & mål se side 101 og fremover

Kanaltilpasning muligt

Varenr. Pris 535.19.5000.9 575,537.99.1008.9 3.245,450.99.9928.9 4.795,800.70.4162.9 195,810.16.5160.9 600,815.16.8206.9 110,830.51.2162.9 575,-

» CHAMONIX

LED-LYS

Pris fra kr. 28.895,-

FRITTHENGENDE MODELL

THERMEX  BLUE LINE 73


74 THERMEX BLUE LINE

INTERN MOTOR:


THERMEX  BLUE LINE 75

BLUE LIMITED

UFORSKAMMET GOD KVALITET BLUE LIMITED er utvalgte produkter som alle har et spennende design og hver især utfyller deres respektive plasser i sortimentet, i forhold til design og teknikk. BLUE LIMITED er som navnet antyder, en serie produkter med begrensninger. BLUE LIMITED modellene fås i et begrenset antalll varianter, samt med begrensede muligheter for tilbehør. Det er derfor viktig at man orienterer seg på produktarket om hvilke varianter og tilleggsmuligheter som finnes på det enkelte produkt.


76 THERMEX BLUE LINE

LE MANS BLUE

VIRKELIG ELEGANT KJØKKENVIFTE MED INDUKSJONSKOKEPLATER Virkelig elegant kjøkkenvifte med induksjonskokeplater og mulighet for Plasmex®-filter (forventet levetid opptil 10 år) som renser luften 96,5 %.

INTERN MOTOR:

Motor TILKJØP: montert i kjøkkenvifte

Les mer » Se side 8 og framover

Plasmex®-filter


NYHET 2019

A+

Pris kr. 16.895,-

ENERGIKLASSE

GLASS TOUCH

METALLFILTER

SPESIELLE EGENSKAPER

Kjøkkenviften er integrert i koketoppen Boost funksjon på kokesonene Kokesoner kan kobles sammen Induksjon To kokesoner med 1500 W-sone, boost til 1800 W To kokesoner med 1800 W-sone, boost til 2000 W PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHETER: FILTER:

Benkintegrert Svart glass Bredde 800 mm 3 hastigheter Alufilte

TEKNISKE DATA STRØM: LUFTMENGDE MIN.: LUFTMENGDE MAX.: LYDNIVÅ: KANAL: ENERGIKLASSE:

2x230 V (400 V) 281 m³/t 550 m³/t 40-60 dB(A) Ø150 mm A+

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

THERMEX PLASMEX®-FILTER II MONTERT I SOKKEL Kan monteres med avtrekk til friluft

Varmegenvinning uten lukt

LE MANS BLUE BENKINTEGRERT MODELL Mål 800 mm

Farge Svart

Motor Med motor

Varenr. 525.21.2022.2

Skissetegninger & mål se side 101 og fremover

Resirkulasjon

Enkel installasjon med Plasmex®-filter Renser luften 96,5 %

TILBEHØR (se s. 94) Pris 16.895,-

Beskrivelse Kullfilter Plasmex I kit inklusiv monteringsboks Sett - bøyning og rist

Varenr. Pris 535.19.3500.9 895,536.99.1800.9 12.045,830.05.1015.9 2.995,-

BENKINTEGRERT MODELL » LE MANS BLUE

THERMEX  BLUE LINE 77


78 THERMEX BLUE LINE

LE MANS II

DRENERING AV STØRRE MENGDER KONDENS

SOFTTOUCH-ÅPNING AV AVTREKKSPALTER KAN ÅPNES INDIVIDUELT FOR KONSENTRERT AVTREKK PLANFORSENKET I KOKEPLATEN

VIRKELIG ELEGANT KJØKKENVIFTE MED INDUKSJONSKOKEPLATE MED MULIGHET FOR PLASMEX®-FILTER Virkelig elegant kjøkkenvifte med induksjonskokeplater, planforsenket avtrekkspanel, fire induksjonssoner med «bridgefunksjon» på både høyre og venstre side, noe som muliggjør samkjøring av to soner, og mulighet for Plasmex®-filter (forventet levetid opptil 10 år) som renser luften 96,5 %.

INTERN MOTOR:

Motor TILKJØP: montert i kjøkkenvifte

Les mer » Se side 8 og framover

Plasmex®-filter


Optimal utnyttelse av skuffedybden Enkel installasjon med Plasmex-filter Renser luften 96,5 %

Kan planforsenkes til bordplaten

Kan monteres med avtrekk til friluft

Varmegjenvinning uten lukt

A+++

SPESIELLE EGENSKAPER KJØKKENVIFTE

GLASS TOUCH

ETTERSUG

FILTERVAKT

AV MINDRE

FOR VASK AV FILTER

MENGDER KONDENS

"Filtervakt"

PRODUKTSPESIFIKASJONER

3 hastigheter + boost max 791 m³/t Lydnivå max 69 dB(A) Energiklasse A+++ Kanalsystemet kan plasseres bakerst i skapet for å utnytte plassen til skuffer Motoren kan monteres i sokkelen Enkelt avløpssystem for mindre mengder kondensvann Enkelt avløpssystem ved større mengder kondensvann Softtouch-åpning av avtrekkspalter

MODELL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHETER: FILTER:

SPESIELLE EGENSKAPER INDUKSJON

STRØM: LUFTMENGDE MIN.: LUFTMENGDE MAX.: LUFTMENGDEV/BOOST.: LYDNIVÅ: KANAL: ENERGIKLASSE:

TILBEHØR (se s. 94)

Mål Farge Motor Varenr. 860 mm Svart Med motor 525.05.1003.2

Beskrivelse Kullfiltersett (startsett) Long Life-kullfilter (refill) Plasmex I kit inklusiv monteringsboks Sett – bøyning og rist

Skissetegninger & mål se side 101 og fremover

NN YY PPRR ISIS

230 V (400 V) 308 m³/t 617 m³/t 791 m³/t (77 dB(A) 52-69 dB(A) 230x90 mm A+++

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

LE MANS II - BENKINTEGRERT MODELL Pris 36.395,-

Benkintegrert Svart glass Bredde 860 mm 3 + BOOST Metalfilter

TEKNISKE DATA

Mål for kokeplate: bredde 860 mm dybde 520 mm Kokesoner: 4 x 180 x 220 mm (2100 W – boost 3700 W) Mulighet for bridgefunksjon (samkjøring av to soner på både høyre og venstre side) Restvarme-indikator Pause- og tilbakestillingsfunksjon Barnesikring Overopphetingssikring Timerfunksjon (stoppeklokke) Hold varm-funksjon Operasjonell tidsbegrenser 9-trinns varmejustering Autostopp av kokeplate ved full kondenstank Induksjonskokeplate

Resirkulasjon

ENKEL TILGANG

Pris kr. 36.395,-

ENERGIKLASSE

METALLFILTER

ENKEL DRENERING

Sokkelmotor

Varenr. Pris 535.05.1100.9 3.510,535.05.1101.9 970,536.99.1800.9 12.045,830.05.1015.9 2.995,-

BENKINTEGRERT MODELL » LE MANS II

THERMEX  BLUE LINE 79


BENKINTEGRERT MODELL » NIMES LUX

80 THERMEX BLUE LINE

THERMEX PLASMEX®-FILTER II MONTERT I SOKKEL Kan monteres med avtrekk til friluft

Enkel installasjon med Plasmex®-filter Renser luften 96,5 %

Varmegenvinning uten lukt

NIMES LUX

Pris kr. 24.695,-

NIMES - BENKINTEGRERT MODELL Mål Farge 580 mm Rustfri/Svart glass 880 mm Rustfri/Svart glass

Motor Varenr. Pris Med motor 525.21.1162.2 24.695,Med motor 525.21.1192.2 24.695,-

ENERGIKLASSE

LED-LYS

GLASS TOUCH

SPESIELLE EGENSKAPER Kjøkkenviften er diskret gjemt vekk i benkplaten Glassoverflate for enkel rengjøring Mulighet for balansert luftskifte via Trigger Modul - se side 11 PRODUKTSPESIFIKASJONER

KANTSUG

TILBEHØR (se s. 94) Beskrivelse Kullfilter 580 mm Kullfilter 880 mm Fleksibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Fleksibel slange, lyd-/kondensisolert - Ø162 mm - pr. meter Spennbånd pr. stk. Avtrekkssett -Ø160 mm

Varenr. 535.21.8260.9 535.21.8200.9 800.70.4162.9 810.16.5160.9 815.16.8206.9 830.51.2162.9

Pris 695,675,195,600,110,575,-

ETTERSUG

METALLFILTER

MODELL: Benkintegrert MATERIALE: Rustfritt stål med MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS: LYS::

svart glasstopp Bredde 580 og 880 mm 4 hastigheter Metallfiltre 1x4 W LED (580 mm) 1x5 W LED (880 mm)

TEKNISKE DATA MODELL: 580 mm: STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 234 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 563 m³/t LYDNIVÅ: 58-72 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: B

880 mm: 230 V 235 m³/t 605 m³/t 53-74 dB(A) Ø150 mm B

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

Skissetegninger & mål se side 101 og fremover

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon


INTEGRATA VEGG Pris kr. 33.495,-

INTEGRATA VEGG - VEGGMONTERT MODELL Bredde 800 mm

Farge Rustfri

Motor Uten motor

Varenr. 423.99.1088.0

Pris 33.495,-

For ekstern motor, balansert- og sentralventilasjon («Alle muligheder») se fane

FRONTSUG

SPESIELLE EGENSKAPER

Effektivt frontavtrekk pesialbestilling er mulig, produseres i S andre mål Mulighet for variant til sentralventilasjon Mulighet for å styre kokeplate via   Top Link® Modul - se side 10  Se Top Link® video på www.thermex.no Innebygget switch (trigger) 

BUNNSUG

PERIODISK UTSUGNINGETTERSUG

TILBEHØR (se s. 94)

PRODUKTSPESIFIKASJONER

Beskrivelse Fleksibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Fleksibel slange, lyd-/kondensisolert - Ø162 mm - pr. meter Spennbånd pr. stk. Avtrekkssett - Ø160 mm

Varenr. Pris 800.70.4162.9 195,810.16.5160.9 600,815.16.8206.9 110,830.51.2162.9 575,-

METALLFILTER

MODELL: MATERIALE: MÅL: FILTER:

Skissetegninger & mål se side 101 og fremover

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Loft TX motor

Vegg TX motor

Loft CKB motor

Tak TTP motor

Balansert

Sentral Villa

Pro Link Modul I

Top Link® Modul I

Plasmex®-filter

Veggmontert Rustfrit stål Bredde 800 mm Alufilter

VEGGMONTERT MODELL » INTEGRATA VEGG

THERMEX  BLUE LINE 81


FRITTHENGENDE MODELL » VALENCE

82 THERMEX BLUE LINE

VALENCE A ENERGIKLASSE

LED-LYS

SOFT TOUCH

KANTSUG

ETTERSUG

VALENCE - FRITTHENGENDE MODELL Mål Farge Motor Ø380 mm Hvit/Hvit Med motor Ø380 mm Svart/Rød Med motor

Varenr. Pris 528.23.4001.2 24.195,528.23.4003.2 24.195,-

METALLFILTER

Pris kr. 24.195,SPESIELLE EGENSKAPER Elegant og enkelt sylinderformet design Ulike fargekombinasjoner Energibesparende LED-belysning Mulighet for tilkobling i boliger med balansert ventilasjonsanlegg ved bruk av Trigger Modul - se side 11 PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: MATERIALE:

Fritthengende Hvitlakkert Svart- og rødlakkert

MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

Ø380 mm 3 hastigheter + BOOST Alufilter 1x13,5 W LED (5300 K)

TEKNISKE DATA

TILBEHØR (se s. 94) Beskrivelse Kullfilter Avtrekkssett - Ø160 mm

Varenr. 535.23.0575.9 830.51.2162.9

Skissetegninger & mål se side 101 og fremover

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Pris 355,575,-

STRØM: 230 V LUFTMENGDE MIN.: 367 m³/t LUFTMENGDE MAX.: 586 m³/t LUFTMENGDE V/BOOST: 690 m³/t (65 dB(A)) LYDNIVÅ: 49-62 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon


VALENCE LAMP Pris kr. 16.095,-

VALENCE LAMP - LAMPEMODELL Mål Ø380 mm

Farge Hvit/Hvit

Motor Med motor

Varenr. 528.23.4101.2

Pris 16.095,-

LED-LYS

SOFT TOUCH

KANTSUG

SPESIELLE EGENSKAPER Kjøkkenviften renser luften og returnerer luften tilbake til kjøkkenet Trådopphengt i taket Leveres med kullfilter Leveres med fjernkontroll Håndblåst glass Diameter Ø380 mm

ETTERSUG

TILBEHØR (se s. 94) Beskrivelse Recirkuleringsfilter

PRODUKTSPESIFIKASJONER Varenr. Pris 535.23.0575.9 355,-

METALLFILTER

MODELL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

Fritthengende Hvitlakkert med rustfritt stål Ø380 mm 3 + BOOST Kullfilter 1x4 W LED (5300 K)

Skissetegninger & mål se side 101 og fremover

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Les mer » Se side 8 og framover

Resirkulasjon

LAMPEMODELL » VALENCE LAMP

THERMEX  BLUE LINE 83


84 THERMEX BLUE LINE


NYHET 2019

CAEN Pris kr. 42.195,-

CAEN - LAMPEMODELL Mål Ø570 mm

Farge Hvit

Motor Med motor

Varenr. 528.05.1000.2

Pris 42.195,-

LED-LYS

ETTERSUG

METALLFILTER

Plasmex®-filter innebygd

SPESIELLE EGENSKAPER Kjøkkenviften renser luften og returnerer luften tilbake til kjøkkenet Trådopphengt i taket Leveres med Plasmex®-filter Leveres med fjernkontroll Håndblåst glass Diameter Ø570 mm PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

Fritthengende Hvit glass Ø570 mm 3 + BOOST Plasmex®-filter 1x10 W LED (5300 K)

Skissetegninger & mål se side 101 og fremover

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

Les mer » Se side 8 og framover

Resirkulasjon

LAMPEMODELL » CAEN

THERMEX  BLUE LINE 85


86 THERMEX BLUE LINE

ARLES

RETT I SKAPET... Modell ARLES er en skapintegrert kjøkkenvifte, som monteres inn i stedet for overskapets bunnplate, og er tilnærmet usynlig når den justerbare glassfronten ikke er i bruk. Modell ARLES har flyttbar motor som gjør det enkelt og plassere motoren der det er mest hensiktsmessig.

INTERN MOTOR:

Flyttbar motor til f.eks. loft

Les mer » Se side 8 og framover

TILKJØP:

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter


A ENERGIKLASSE

LED-LYS

SOFT TOUCH

FALS BESKYTTER SKAP MOT FETT OG FUKT

ETTERSUG

METALLFILTER

Pris fra kr. 11.595,SPESIELLE EGENSKAPER Flyttbar motor Fals beskytter skap mot fett og fukt Optimal skapsutnyttelse Energiriktig LED-belysning Mulighet for tilkobling i boliger med balansert ventilasjonsanlegg for modeller med intern eller ekstern motor, ved bruk av Trigger Modul - se side 11 Se video på www.thermex.no PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

Skapsintegrert Rustfritt stål

Bredde 600 mm 3 hastigheter + BOOST Dekorative filtre 2x1,2 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA ENKEL MONTERING MED FIRE SKRUER

STRØM: LUFTMENGDE MIN.: LUFTMENGDE MAX.: LUFTMENGDE V/BOOST:

230 V 229 m³/t 481 m³/t 590 m³/t (69 dB(A)) LYDNIVÅ: 48-64 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591. Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

GLASSKJERM KAN VIPPES UT OG INN

SKAPBUNN FJERNES

MED MOTOR MONTERT

MOTOR PÅ HYLLE

MOTOR OVER SKAP

ARLES - SKAPSINTEGRERT MODELL

TILBEHØR (se s. 94)

Mål Farge Motor 600 mm Rustfri Intern/flyttbar

Beskrivelse Kullfilter (kun filter til utskiftning) Kullfilter (inkl. ramme og kullfilter) Kanalinndekkning (over skap), rustfri, L:2x490 Fast avtrekksrør (i skap), hvit Fleksibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Fleksibel slange, lyd-/kondensisolert - Ø162 mm - pr. meter Spennbånd pr. stk. Avtrekkssett -Ø160 mm

Varenr. 513.05.2068.2

Skissetegninger & mål se side 101 og fremover

Resirkulasjon

Pris 11.595,-

MOTOR PÅ LOFT

Varenr. 535.05.6300.9 535.05.6400.9 537.42.5308.9 537.42.5318.9 800.70.4162.9 810.16.5160.9 815.16.8206.9 830.51.2162.9

Pris 785,1.225,2.015,795,195,600,110,575,-

SKAPSINTEGRERT MODELL » ARLES

THERMEX  BLUE LINE 87


SKAPSINTEGRERT MODELL » COLMAR II

88 THERMEX BLUE LINE

NY

Monter TT ing for eks sbeslag tra monte lett ring

MONTERINGSBESLAG

COLMAR II D

COLMAR II - SKAPSINTEGRERT MODELL Mål Farge Motor Varenr. 600 mm Hvit Med motor 520.42.3711.2 600 mm Grå/Rustfri Med motor 520.42.3718.2

Pris 2.395,2.545,-

ENERGIKLASSE

LED-LYS

METALLFILTER

Pris fra kr. 2.395,SPESIELLE EGENSKAPER Uttrekkskjøkkenvifte med dobbelt filteruttrekk Hvit med hvit front Grå med rustfritt front PRODUKTSPESIFIKASJONER MODELL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHETER: FILTER: LYS:

TILBEHØR (se s. 94) Varenr. 535.42.9100.9 830.51.2127.9

Beskrivelse KF59 kullfilter (sett) Avtrekkssett - Ø125 mm

Pris 335,575,-

Skapsintegrert Hvitlakkert Grålakkert og rustfritt stål Bredde 600 mm 3 hastigheter Metallfilter 2x2,8 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA STRØM: LUFTMENGDE MIN.: LUFTMENGDE MAX.: LYDNIVÅ: KANAL: ENERGIKLASSE:

230 V 242 m³/t 390 m³/t 47-66 dB(A) Ø120 mm D

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

Skissetegninger & mål se side 101 og fremover

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Resirkulasjon


LILLE D

LILLE - SKAPSINTEGRERT MODELL Mål 600 mm

Farge Hvit

Motor Med motor

Varenr. 520.42.5032.2

Pris 1.845,-

ENERGIKLASSE

LED-LYS

METALLFILTER

Pris kr. 1.845,SPESIELLE EGENSKAPER

Hvitlakkert stål Avtrekket kan vendes bakover Mulighet for tilkobling i boliger med balansert ventilasjonsanlegg for modeller med intern eller ekstern motor, ved bruk av Trigger Modul - se side 11

PRODUKTSPESIFIKASJONER

TILBEHØR (se s. 94) Beskrivelse KF56 kullfilter Avtrekkssett - Ø125 mm

Varenr. 535.42.9000.9 830.51.2127.9

Pris 375,575,-

MODELL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Skapsintegrert Hvitlakkert Bredde 600 mm 3 hastigheter Metallfilter 2x2,8 W LED

TEKNISKE DATA STRØM: LUFTMENGDE MIN.: LUFTMENGDE MAX.: LYDNIVÅ: KANAL: ENERGIKLASSE:

230 V 163 m³/t 335 m/t 53-69 dB(A) Ø120 mm D

Luftmengden er målt i henhold til: EN 61591 Lydeffekt er målt i henhold til: EN 60704

Skissetegninger & mål se side 101 og fremover

INTERN MOTOR:

Motor montert i kjøkkenvifte

TILKJØP:

Les mer » Se side 8 og framover

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Vendbart avtrekk

Resirkulasjon

SKAPSINTEGRERT MODELL » LILLE

THERMEX  BLUE LINE 89


EKSTERN TX I katalogen tilbys kjøkkenviftene med eksterne motorer både til loft og vegg. Det er her tale om Ekstern TX vegg og Ekstern TX loft. Ekstern TX vegg leveres med værbestandig rustfri stålkappe. Ekstern TX loft leveres med stålføtter til montering i loftsrom. Husk å kondensisolere Ekstern TX loft samt slanger.

SPESIELLE EGENSKAPER VEGG Fremstilt i værbestandig rustfritt stål Elegant design til plassering på yttervegg LOFT Kanaltilkobling passer til faste rør Leveres med praktiske stålføtter til montering i loftsrom

Ekstern TX motor, vegg 4.800,Varenr. 225.19.1100.2 Tilkobling (V) 230 Watt-forbruk 186 Luftmgd. m³/h v. 0 vs. 900 Hastighet i omdr. 1300 Lydnivå (dB(A) - 3 mtr.) 71

AC/DC konverter Varenr.

2.075,536.99.1100.9

Benyttes i forbindelse med tilkobling til ekstern DC motor, og kjøkkenviften har AC styring.

Ekstern TX motor, loft 4.800,Varenr. 225.19.1000.2 Tilkobling (V) 230 Watt-forbruk 186 Luftmgd. m³/h v. 0 vs. 900 Hastighet i omdr. 1300 Lydnivå (dB(A) - 3 mtr.) 71

Kondens- og isoleringskasse medfølger ved kjøp av ekstern TX-motor, tak

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 111 MOTOR TILBEHØR » SE SIDE 94

EKSTERN MOTOR » TX

THERMEX  BLUE LINE 91


EKSTERN MOTOR » CKB

92 THERMEX BLUE LINE

EKSTERN MOTOR

NYHET 2019

CKB - CAB MOTOR

SPESIELLE EGENSKAPER

Velegnet til plassering i tak og lett å montere. Meget effektiv og ekstremt lydsvak EC-motor. Motorhus med elektrogalvanisert plate. Leveres med flens på innsug og utsug.

Ekstremt lydsvak Leveres i støy- og kondensisolert kasse

EKSTERN CKB - CAB-200, EC MOTOR15.325,Varenr. 225.34.3720.2 Tilkobling (V) 230 Wattforbruk 161 Luftmengde m3/t 1090 Hastighet i omdr./min. 2570 Lydnivå (dB(A)) 53 Vekt i kg 23,0

To ekstra flenser medfølger. Overgang fra Ø198 mm til Ø160 mm.

Kan monteres i enhver retning. Kan monteres stående, liggende eller invertert.

Anbefaling: Husk bruk av lyddemper samt isolering av motoren på loft.

Ytelsesdiagram – Qv: Luftstrøm I m3/h –P sf: Statisk trykk I mmWG og Pa – Tørr luft ved 20ºC og 760 mmHg –D ata for ytelse I overensstemmelse med ISO 5801 og AMCA 210-99 standarderne. CAB-200 ECOWATT

p sf

[P a]

600 5 00

1 0V

8V

3

6

400 3 00 2 00

1 000

6V 9

2

8 00 5

4V 12

1 00 0

1 200

11

0

2 00

7 00

8

400

50

4 00

0

10

7

600

800

6 00 4

1

1 000 q v [m3 /h]

P [W 1 60

1 0V

1 20

8V

80 6V

40 0

Varenr.

4V

0

2 00

400

600

EKSTERN CKB – CAB-200, EC-TAKMOTOR INKL. AC/DC-OMFORMER17.400,-

800

225.34.3721.2

1 000 q v [m3 /h]

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 113 MOTOR TILBEHØR » SE SIDE 94


EKSTERNE MOTORER

TTP TAKMOTOR

SPESIELLE EGENSKAPER Vertikal utblåsing Kanaltilkobling passer til faste rør Fremstilt i værbestandig kunststoff Kan med letthet skilles og rengjøres Med innebygd utløp

Stille takventilasjon fremstilt i værbestandig materiale. Kan reguleres av samtlige THERMEX kjøkkenhetter uten motor. P-modellen er til montering på tak med helling og kan med letthet justeres til takets helling. S-modellen er beregnet til flate tak. NYHET 2019

XL-Eco 250P 19.300,-

Eco 220P 14.395,-

E220P 10.750,-

Varenr. 240.40.0141.0 Tilkobling (V) 230 Watt-forbruk 165 Luftmgd. m³/h v. 0 vs. 1224 Hastighet i omdr./min. 2560 Temperatur af transporteret luft 80 °C Lydnivå (dB(A) - 3 mtr.) 41,9 – 71,0 Dimensjon (mm) Ø200

Varenr. 240.40.0131.0 Tilkobling (V) 230 Watt-forbruk 85 Luftmgd. m³/h v. 0 vs. 925 Hastighet i omdr./min. 2580 Temperatur på transportert luft 80 °C Lydnivå (dB(A) - 3 mtr.) 41,9 – 70 Dimensjon (mm) Ø160

OBS! I noen tilfeller skal det brukes en AC/DComformer, som kan kjøpes separat.

OBS! I noen tilfeller skal det brukes en AC/DCOBS: I nogle tilfælde skal bruges AC/DC konverter, omformer, som kanenkjøpes separat.som kan tilkøbes.

Varenr. 240.40.0110.0 Tilkobling (V) 230 Watt-forbruk 85 Luftmgd. m³/h v. 0 vs. 860 Hastighet i omdr./min. 2600 Temperatur på transportert luft 80 °C Lydnivå (dBA - 3 mtr.) 52 Dimensjon (mm) Ø160 Husk fundament (se s. 94)

NYHET 2019

Eco 220S 13.395,-

E220S 9.425,-

Varenr. 240.40.0142.0 Tilkobling (V) 230 Watt-forbruk 165 Luftmgd. m³/h v. 0 vs. 1224 Hastighet i omdr./min. 2560 Temperatur af transporteret luft 80 °C Lydnivå (dB(A) - 3 mtr.) 41,9 – 71,0 Dimensjon (mm) Ø200

Varenr. 240.40.0132.0 Tilkobling (V) 230 Watt-forbruk 85 Luftmgd. m³/h v. 0 vs. 925 Hastighet i omdr./min. 2580 Temperatur på transportert luft 80 °C Lydnivå (dB(A) - 3 mtr.) 41,6 – 70 Dimensjon (mm) Ø160

Varenr. 240.40.0111.0 Tilkobling (V) 230 Watt-forbruk 85 Luftmgd. m³/h v. 0 vs. 860 Hastighet i omdr./min. 2600 Temperatur på transportert luft 80 °C Lydnivå (dB(A) - 3 mtr.) 52 Dimensjon Ø160

OBS! I noen tilfeller skal det brukes en AC/DComformer, som kan kjøpes separat.

OBS! I noen tilfeller skal det brukes en AC/DComformer, som kan kjøpes separat.

XL-Eco 250S 17.950,-

SKISSETEGNINGER & MÅL » SE SIDE 114 MOTOR TILBEHØR » SE SIDE 94

EKSTERN MOTOR » TX

THERMEX  BLUE LINE 93


TILBEHØR »

TILBEHØR 94 THERMEX BLUE LINE

TILBEHØR TIL TTP TAKMOTOR

Takhette til utlufting

Gjennomføring til E220P / Eco 220P

Varenr. 240.40.0117.0 Farge Svart Mål Ø160 mm Pris 4.475,-

Takhette til innlufting

Universal teglsteinstak - Type 1

Varenr. 240.40.0130.0 Farge Svart Mål Ø160 mm Pris 9.550,-

Varenr. 240.40.0112.0 Farge Svart Mål Ø160 mm Helling 0-47° Pris 3.475,-

RENGJØRING

Gjennomføring Betongtak - Type 2

Varenr. 240.40.0113.0 Farge Svart Mål Ø160 mm Helling 0-45° Pris 2.350,-

Gjennomføring Shingeltak - 11-45° - Type 3

Varenr. 240.40.0116.0 Farge Svart Mål Ø160 mm Helling 11-45° Pris 1.925,-

THERMEX tilbyr f.eks. Metall Polish. Gjennomføring Profilert platetak - Type 4

Varenr. 240.40.0114.0 Farge Svart Mål Ø160 mm Helling 0-40° Pris 2.050,-

Beskrivelse Varenr. Metall Polish, 600 ml 499.99.9999.9

Pris 445,-

LYDDEMPER Er motoren montert eksternt, kan du med fordel ytterligere redusere motorstøyen samt luftstøyen med en lyddemper.

Gjennomføring, Klassisk shingel/ståltak - Type 5

Varenr. 240.40.0115.0 Farge Svart Mål Ø160 mm Helling 11,5-35° Pris 2.150,-

Gennemføring til XL-Eco 250P

Gjennomføring Universal - Type 1

Varenr. 240.40.0124.0 Farge Svart Mål Ø200 mm Helling 0-47° Pris 2.775,-

Gjennomføring betongtak - Type 2

Varenr. 240.40.0123.0 Farge Svart Mål Ø200mm Helling 0-45° Pris 2.900,-

Gjennomføring papptak - Type 6

Varenr. 240.40.0118.0 Farge Svart Mål Ø160 mm Helling 0-11° Pris 2.075,-

Tilbehør til E220S / Eco 220S

Takfundament

Varenr. 245.54.5180.9 Farge Galvanisert Mål 295x295x165 mm Helling 0° Pris 3.700,-

OBS! Skal monteres under takryggen e.l.

Gjennomføring klassisk Shingel/ståltak - Type 3

Beskrivelse Varenr. Ø160 mm 515.99.0160.9 Ø200 mm 515.99.0200.9

Pris 3.825,5.475,-

Varenr. 240.40.0126.0 Farge Svart Mål Ø200 mm Helling 11-47° Pris 2.500,-

Gjennomføring papptak - Type 5

Varenr. 240.40.0125.0 Farge Svart Mål Ø200 mm Helling 0-47° Pris 2.350,-

Gjennomføring papptak - Type 6

Varenr. 240.40.0128.0 Farge Svart Mål Ø200 mm Helling 0-11° Pris 3.025,-


FLATKANAL THERMEX kan levere et rektangulært kanalsystem beregnet til sammenkobling med rund kanal. Flatkanal er særlig godt egnet der det ikke er så mye plass, f.eks over overskap, samt over senket tak, osv. 1

10

15 SAMLENIPPEL Mål Ø150 mm Varenr. 862.50.6931.9 Pris 370,-

Tape Mål 50 mmx4,6 m Varenr. 815.50.1231.9 Pris 210,-

SPENNBÅND Mål 6" - 60 - 165 mm, pr. stk. Varenr. 815.16.8206.9 Pris 110,-

16

11

2 FLATKANAL Mål 220x90 mm - L.: 1500 mm Varenr. 825.50.5915.9 Pris 690,-

PLASTRØR Mål Ø150 mm - 1 m Varenr. 852.50.1106.9 Pris 775,-

3

12 SAMLEMUFFE Mål 220x90 mm Varenr. 825.50.5920.9 Pris 430,-

4

13 TAK-/VEGGBESLAG for kanal Mål 220x90 mm Varenr. 825.50.5922.9 Pris 95,-

5

14 FLEKSSLANGE Mål 220x90 mm – L.: 3 mtr. Varenr. 8.50.5933.9 Pris 945,-

AVTREKKSSETT 2 m fleksslange, 2 stk. spennbånd, 1 stk. universalflens og 1 stk. lamellventil 15x15 Mål Ø160 mm Varenr. 830.51.2162.9 Pris 575,-

FLEKSIBEL SLANGE plast (6 m lengde) Mål Ø160 mm - pr. meter Varenr. 800.70.4162.9 Pris 195,-

17

FLEKSIBEL SLANGE lyd-/kondensisolert Mål Ø162 mm - pr. meter Varenr. 810.16.5160.9 Pris 600,-

AVTREKKSSETT - lyd-/kondensisolert 2 m lyd-/kondensisolert fleksslange, 2 stk. spennbånd, 1 stk. universalflens og 1 stk. lamellventil 15x15 Mål Ø162 mm Varenr. 830.51.6162.9 Pris 1.235,-

VERTIKAL BØYNING 90° Mål 220 x90 mm Varenr. 825.50.5960.9 Pris 560,7

6 HORISONTAL BØYNING 90° Mål 220x90 mm Varenr. 825.50.5950.9 Pris 560,-

2 11

7 6

BØYNING 90° Mål 220x90 mm - Ø150 mm Varenr. 825.50.5961.9 Pris 560,-

8 OVERGANG Mål 220x90 mm - Ø150 mm Varenr. 825.50.5970.9 Pris 600,-

3

6

8

9 BØYNING 90° Mål Ø150 mm Varenr. 854.50.6901.9 Pris 700,-

16

TILBEHØR »

THERMEX  BLUE LINE 95


KLAPRER

SPJELDET

I KJØKKENVIFTEN NÅR DET BLÅSER UTE? ITT

LIG VAND D ME SPJEL

FR PRED A L D K SPJEL ME

VIL DU GJERNE HA ET SPJELD SOM IKKE KLAPRER? De fleste kjøkkenvifter er utstyrt med et spjeld som åpnes når viften slås på og lukkes når viften slås av.

Min. 1 m

MOTORER KLAPREFRITT SPJELD

96 THERMEX BLUE THERMEX  YELLOW LINELINE 2018

THERMEX klaprefri installasjon i kjøkkenviften

Normalt er det lufttrykket fra viften som åpner spjeldet, men når det er mye vind kan det oppstå et undertrykk som får spjeldet til å åpne og lukke seg selv om viften er slått av. Dette får viften til å klapre samtidig som oppvarmet luft suges ut av boligen. Med et klaprefritt spjeld fra THERMEX kan du unngå støy og varmetap. Samtidig unngår du at kald luft kommer inn utenfra, pga. hermetisk lukning av klaffene. THERMEX klaprefritt spjeld har tre innebygde klaffer som gjør at det må en veldig målrettet påvirkning til før spjeldet åpnes. En målrettet påvirkning skjer når viften slås på, men ikke ved sporadisk påvirkning fra vind.

THERMEX KLAPREFRITT SPJELD Mål Ø125 mm Ø150 mm

Varenr. Pris 850.60.0125.9 1.200,850.60.0150.9 1.500,-

THERMEX klaprefri installasjon i vegg


ECO-DESIGN FORKLARING

Energieffektivitetsindeksen Energieffektivitetsindeksen beregnes ut fra det årlige effektforbruk for ventilatoren i det optimale driftspunktet og det nominelle elektriske effektforbruk for belysningselementet.

Leverandørens modell identifikasjon

Leverandørens navn eller varemerke

Veggmontert A++ A+

Klasse for hydraulisk effektivitet Her beregnes grovt det mest effektive punkt for ventilatoren, hvor luftmengden holdes opp mot den statiske trykkdifferens og elektriske forbruk.

50

Det tas utgangspunkt i en gjennomsnittlig brukstid for lyset på 2 timer pr. dag og en gjennomsnittlig brukstid på ventilatoren på 1. time pr. dag. Dersom ventilatoren har et forbruk når den er avslått / stand by funksjon, legges dette til.

kWh/annum

Årlig energiforbruk I kalkulatoren tas det utgangspunkt i: Lyset benyttes 2 timer pr. dag.

ABCDEFG Belysningseffektivitetsklasse Her oppgis lysmengden angitt i LUX ved kokeplaten opp mot anvendt energiforbruk.

Dette er en forholdstallsberegning hvor man setter det beregnede årlige forbruk for produktet (AEC) opp mot et standardforbruk(SAEC). Hvor 100 tilsvarer at produktet har samme forbruk som standardenheten, (så jo lavere tall, jo bedre) dette omsettes så til en bokstavklassifisering.

ABCDEFG

65/2014

CDEFG

AB

68dB

Selve ventilatoren brukes 1 time pr. dag, hvor det tas utgangspunkt i FDE - det punktet hvor ventilatoren har best effektivitet, altså størst luftmengde i forhold til trykkfall og elektrisk forbruk.

Fettfiltreringseffektivitetsklasse Her angis hvor stor andel av den samlede fettmengde som fanges opp i filteret (i %).

Lydeffektnivå Her er det viktig å påpeke, at man tidligere oppga lydtrykket, som er lavere enn lydeffekten.

Det poengteres at filteret defineres til å være avtagbare deler av ventilatoren. så ved f.eks å gjøre glassplaten på Metz avtagbar, vil denne regnes som en del av filteret.

Lydeffekten måles i Watt (som høytalere) men oppgis i dB(A). Lydtrykket måles i pascal med en microfon (normalt på 1m. avstand) og oppgis tilsvarende i dB(A)

ECO-DESIGN »

THERMEX  BLUE LINE 97


TIPS OG GODE RÅD »

98 THERMEX BLUE LINE

TIPS & GODE RÅD

FÅ DET BESTE UT AV DIN THERMEX KJØKKENVIFTE Motorstøy En kraftig motor har større avtrekkskapasitet, men støyer også tilsvarende mer. Du kan redusere støyen ved å redusere motorhastigheten. Det reduserer samtidig luftmengden, men laveste trinn er tilstrekkelig mesteparten av tiden.

hindringer. Jo rettere, med minst mulig svinger og bøyninger, du kan plassere avtrekket ditt og jo større kanaler luften transporteres gjennom, desto mindre vil det støye.

Luftstøy og kanalstøy Luft i bevegelse medfører støy. Akkurat som når vinden blåser, oppstår det lyd når den møter

Slik unngår du fettede fingre på de elegante ståloverflatene Tidens trend med rustfritt stål er elegant, men også lett upraktisk. Selv den minste berøring setter sine tydelige "fingeravtrykk" på stålflatene. Denne ulempen kan du unngå helt og holdent hvis du velger fjernkontroll, som fås som standard eller ekstrautstyr til flere kjøkkenvifter fra THERMEX. Da unngår du enhver fysisk kontakt, og du har en "fingerfri" kjøkkenvifte. Skjer det allikevel, har THERMEX utviklet en effektiv pussespray – 3M Polish– spesielt beregnet på kjøkkenvifter av stål.

Det er flere lønnsomme energibesparelser å hente, hvis du bruker kjøkkenviften din korrekt En kjøkkenvifte som kjører på høyeste trinn, bruker halvannen gang så mye strøm som på laveste trinn. Høyeste trinn er faktisk bare nødvendig når det kokes eller stekes mat som lukter, damper eller oser mye. Lukk vinduene og start kjøkkenviften fem minutter før du skal steke/koke. Slik får du skapt det nødvendige undertrykket i kjøkkenet. Dermed behøver motoren ikke kjøre på maksimal effekt. Den lave og mer målrettede sugeeffekten sparer samtidig på varmeutgiftene fordi du skifter ut mindre av den varme (luft) som er og skal være i ditt kjøkken.


Ved takintegrerte modeller

Maks. 3000 mm

må man være oppmerksom på at avstanden fra kokeområde til filterflate er lenger enn normalt. Denne typen modell er vanligvis utstyrt med kantsug og tilstoppingsfritt labyrintfilter, noe som øker effektiviteten. THERMEX anbefaler at avstanden mellom kokeplate og filter ikke overstiger 3 meter.

Unngå tap av sugestyrke I den grad det er mulig, bør bruken av 90°-bøyninger minimeres. Én 90˚-bøyning gir like stort tap i sugestyrke som én meter slange/rør. Avkort alltid slanger og rør, slik at installasjonen er kortest mulig. Jo lenger installasjon, desto større trykktap = mindre sugestyrke. Bruk alltid størst mulig slangediameter. Er kjøkkenviften/motoren din utstyrt med Ø160, skal du som minimum bruke Ø160 slange osv. Hvis du bare går én størrelse ned, kan det redusere effekten med opptil 66 %.

KANALTILPASNING

THERMEX SKREDDERSYR KJØKKENVIFTENS AVTREKKSRØR På et stort antall modeller er det mulig å tilpasse kjøkkenviftens avtrekksrør til ditt kjøkken. THERMEX kan avkorte, forlenge eller skjære avtrekksrør på skrå til f.eks. tak med helling.

Fjern uønsket støy THERMEX anbefaler alltid at det brukes kondens-/lydisolert slange/rør i hele installasjonen, dette motvirker uønsket støy og fukt. Hvis du har kjøpt et produkt med ekstern motor, kan du med fordel kjøpe og installere en lyddemper mellom kjøkkenvifte og motor. Lyddemperen kan dempe lyden av luft gjennom installasjonen ytterligere. (kontakt forhandlere din for ytterligere informasjon)

Hvis standardkanalen skal være lenger, så må det anvendes en ekstra lang kanal eller en forlengeradapter. I slike tilfeller vil det være en tilleggspris.

Rene fettfiltre virker best Fettfiltrene må holdes så rene som mulig for å bevare effektiviteten. Alt etter hvor ofte og hvilken type mat du tilbereder, må du regne med å rense dine Metallfiltre ca. én gang i måneden - men det er jo også mye enklere enn rengjøring av hele kjøkkenet. Følg alltid anbefalingen for ditt produkt, beskrevet i brukermanualen.

Den optimale avstand

500-700 mm

THERMEX anbefaler at du monterer kjøkkenviften i en høyde på 500-700 mm over komfyren. Vær allikevel oppmerksom på krav i gjeldende forskrifter og lover, og spesifikasjonene for kokeplaten og kjøkkenviften.

I noen situasjoner har taket helling, også kjent som stor takhøyde. THERMEX kan her skjære kanalen på skrå.

TIPS OG GODE RÅD

THERMEX  BLUE LINE 99


TIPS OG GODE RÅD

100 THERMEX  BLUE LINE

TILPASNING

Skjæring/kapping av ønsket helningsgrad på

»

lang kanal vegg eller fritthengende Ønskes det tilpasning på en standardkanal, skjæring av helningsgrad, etc. er prisen: Veggmodell: Fritthengende:

Forlengerkanal/Ekstra lang kanal

Kr. 2.145,Kr. 3.245,-

Hvis standardkanalen skal være lengre så må det velges en ekstra lang kanal eller en Forlengerkanal. I de tilfellene tilkommer det en tilleggspris. OBS! Ved en ekstra lang kanal er prisen for den opprinnelige standard-kanalen fratrukket.

Standardkanal

Kjekt å vite om tilpasning av spesialkanal Sentermål Bakside

Grader

11

12

1

10 Høyre

9 8

Totalhøyde

Kanalhøyde

Venstre

7

6

5

Front Dersom skråkanten skal skjæres diagonalt på kanalen, skal det høyeste punktet på kanalen noteres under ytterligere informasjon. Høyeste punkt beskrives ut fra klokken.

•••••

Den røde stiplede linjen viser et eksempel hvor høyeste punkt er klokken 1.30.

Front

Totalhøyde = sentermål*: Grader*: Høyeste side*:

Ytterligere informasjon:


BLUE LINE På de neste sidene kan du gå på oppdagelseferd i våre mange skisser og modeller, slik at du kan finne den helt riktige kjøkkenviften til ditt drømmekjøkken … På www.thermex.no i kan du finne mer detaljerte skissetegninger, dersom du har behov får mål som du ikke finner i katalogen. På hjemmesiden vil skissetegningene også bli oppdatert fortløpende, dersom det skjer produktoppdateringer.

» se side 22

METZ MICRO - U/MOTOR

» se side 22

Bredde: 750 mm 29

304 227

146

81

81

282

106

150

3

5

28

721 521 750 0 5 5 -

25

25

28

3

4

727 527 750 550 -

METZ MINI - M/MOTOR

» se side 24

METZ MINI - U/MOTOR

» se side 24

146

80 25

3

5 28

5

721 521 750 0 55 -

25

28

81

345

29

150

374

721 521 - 50 7 550 -

3

ALSACE - M/MOTOR

» se side 26

ALSACE - U/MOTOR

» se side 26

Ø150 Ø150

315 430

40

385

195

70

129

19 5

195

430

40

40

5

40

SKAPINTEGRERTE MODELLER

METZ MICRO - M/MOTOR

405

00

600 - 8

Merk: Mål er veiledende og kan endres uten forutgående varsel.

600 -

800

SKISSETEGNINGER » BLUE LINE

THERMEX  BLUE LINE 101


ALSACE UTTREKK - M/MOTOR

» se side 28

ALSACE UTTREKK - U/MOTOR

» se side 28

Ø150

Ø150

195

430

385

40 70

129

19 5

430

40

40 28

5 44 0

L

40 28 5 45 0

600

600

» se side 30

METZ MAXI - U/MOTOR

» se side 30

13

0

572,5

6 12

29

256

160

129

114

180

214

70

54

1145 1200

5

60 0

5 60 45 0

Overgangsstykke

1145 1200

Ø160

220

METZ MAXI II STRIP - M/MOTOR

90

» se side 32

METZ MAXI II STRIP - U/MOTOR

» se side 32

150

29

160 129

357

70

70

TAKINTEGRERTE MODELLER

METZ MAXI - M/MOTOR

329

SKAPINTEGRERTE MODELLER

SKISSETEGNINGER » BLUE LINE

102 THERMEX  BLUE LINE

5 60 45 0

1145 1200

5 54 0 60

1145 1200

METZ MAXI SKY - M/MOTOR

» se side 34

METZ MAXI SKY - U/MOTOR

» se side 34

13

0

572,5

29

160 129

6 12

256 70

114

180

214

60

5 54

0

1145 1200

Overgangsstykke

Ø160 ø160

220

Merk: Mål er veiledende og kan endres uten forutgående varsel.

90

5 60 45 0

1145 1200


230

» se side 36

METZ MEDIO - U/MOTOR

» se side 36

150

65

29

100

70

227

129

293

65 128 192

5 43 0 50

TAKINTEGRERTE MODELLER

METZ MEDIO - M/MOTOR

5

43

835 900

835 900

METZ MEDIO III STRIP - M/MOTOR » se side 38

METZ MEDIO III STRIP - U/MOTOR

0

50

» se side 38

150

129

70 43

5

PERPIGNAN

6

0

90

Min. 120 Max. 460

0

0

43

5

365

14

0-

80

47

25

5

25

672

350

00

0

450

485

Min. 1010 - Max. 1350

Ć 150

25

5

25

600

min. 110 max. 300

Min. 120 Max. 460

4

Min. 1220 - Max. 1560

16

4

20

» se side 42

655

» se side 40

85

5

BORDEAUX

» se side 46

25

min. 120 max. 460

0

4

25

26

5

5

32

0

0

16

5

Merk: Mål er veiledende og kan endres uten forutgående varsel.

43

0

11 0

04

490

520 0

80

5

5

53

490

480 400

0-

26

5

32

38

34

60

0

90

0

60

7

650

» se side 44

min. 120 max. 460

MINI PERPIGNAN

75

0

60

630

5

37

min. 1020 - max. 1330

VEGGMONTERTE MODELLER

DAX

min. 945 - max. 1135

0

50

835 900

584

0

450

50

5

43

835 900

445

129

70

329

357

29

150

75

0

90

SKISSETEGNINGER » BLUE LINE

THERMEX  BLUE LINE 103


MINI BORDEAUX

» se side 48

CAVE

» se side 50

25

25

min. 140 max. 460 min. 1060 - max. 1380

42

0

430

400

480

min. 1020 - max. 1330

0

0-

5

490

34

60

23

5

0

4

25

0

80

0

90

13

16

5

5

NARBONNE

» se side 52

LYON

» se side 54

490

Min 580 - Max 1000

260

490

320

257 40

235

700 -

490

TOULOUSE

900

898

400

MARSEILLE

» se side 58

600

400

» se side 56

40

500

8

598-89

Merk: Mål er veiledende og kan endres uten forutgående varsel.

275

335

332

30

260

80

251

400

600

VEGGMONTERTE MODELLER

SKISSETEGNINGER » BLUE LINE

104 THERMEX  BLUE LINE

450

900


TOULOUSE

» se side 62

475

475

» se side 60

285 40

272

600

NARBONNE

285

898

CALAIS

» se side 66

1000

Min 788 - Max 1098

» se side 64

330

282

110 600

MARSEILLE

268

70

900

600

950

ORLEANS

» se side 70

1000

1000

» se side 68

270

285

335

30

600

77

900

CHAMONIX

» se side 72 Ø316

600

600 65

1000

FRITTHENGENDE MODELLER

LYON

900

Merk: Mål er veiledende og kan endres uten forutgående varsel.

SKISSETEGNINGER » BLUE LINE

THERMEX  BLUE LINE 105


TAKPODIE, HØY - Metz Maxi 2

2

255

26,50 155

26,5

10

TAKPODIE, LAV - Metz Maxi

51,50

51,5 Ø6

26,5

26,50

606

80

606

51,50

1206

1206

TAKPODIE, HØY M/RESIRK. - Metz Maxi

MONTERINGSRAMME - Metz Maxi

255

255

130

2

10

26,50

1235

51,50

3

60

1203

Ø6

26,50 80

40

606

5

63

800 1206

Til innbygging i forsenket tak.

LOFTSPODIE HØJ - Metz Medio

MONTERNGSRAMME - Metz Medio

26,5

255

2

10

935 51,5 Ø6

26,5

5

53

910

Til innbygging i forsenket tak.

Merk: Mål er veiledende og kan endres uten forutgående varsel.

0 52

920

80 510

TILBEHØR

SKISSETEGNINGER » BLUE LINE

106 THERMEX  BLUE LINE


348

8

34

383

348

421

1

42

8

34

1

42

PLASMEX®-FILTER I SKJULER, MINI VERTICAL

35

270

0

0

35

PLASMEX®-FILTER I SKJULER, MONT. SKAP 269

38

3

25

250

0

30

Merk: Mål er veiledende og kan endres uten forutgående varsel.

220

221

PLASMEX®-FILTER I SKJULER, VEGG/FRITH.

221

221

SKJULER TIL MODUL, FRITH.

170

TILBEHØR

SKJULER TIL MODUL, VEGG

0

27

SKISSETEGNINGER » TILBEHØR

THERMEX  BLUE LINE 107


BLUE LIMITED

LE MANS BLUE

» se side 76

LE MANS II

» se side 78

400

400

300

600

LE MANS II

» se side 78

115

max 335

840 - 1060

Rear motor

94

94

92

INTEGRATA VEGG

» se side 81

253

92

260

VALENCE

» se side 82

335

235

220

Min 260 Max 560

451

800

96 496-7 Ø150

718

538 - 598

232

244,50

296 - 356

133

49 - 109

115

840 - 1060

197 - 257

296 - 356

260

170

170

=

69

=

=

197 - 257

232

80

580-8

520

520

92

side80 24 »»seseside

Motor, kjøkkenøy

=

Front motor

NIMES NIMES LUX

60

Motor, vegg

133

200

900-1200

768 A

640

SKITSETEGNINGER » BLUE LIMITED

108 THERMEX  BLUE LINE

0

A

160

Merk: Mål er veiledende og kan endres uten forutgående varsel.

Ø38


» se side 83

CAEN

» se side 85

» se side 86

COLMAR II

» se side 88

330

max 1023

VALENCE LAMP

0

38

ARLES 340

150

280

201

120

500

178

72

338

40

50

0-

60

475*

0

30

0

599

* 481 with spacers

LILLE

» se side 89

120

345

150 5

50

600

Merk: Mål er veiledende og kan endres uten forutgående varsel.

450

SKITSETEGNINGER » BLUE LIMITED

THERMEX  BLUE LINE 109


EKSTERNE MOTORER VENTILASJONSANLEGG - FELLES AVTREKK

» se side 15

56

90

10

47

4

Ø125

14

23

16

155

159

45

20

SENTRALVENTILASJON - VILLA

» se side 17

56

24 5

20

82

Ø125 16

14

3

155

10

47

159

SKISSETEGNINGER » MOTORER

110 THERMEX  BLUE LINE

Merk: Mål er veiledende og kan endres uten forutgående varsel.


EKSTERN TX MOTOR VEGG

Front

» se side 91

Back

443

50 45

Front

Back

443

50 45

225

475 475

Ø150

Back

443

50

181

Top

181

45

225 45

174174 475

334 334 Ø150

181

45 334

Merk: Mål er veiledende og kan endres uten forutgående varsel.

15

440

15

45

15

440

430

SKISSETEGNINGER » MOTORER

THERMEX  BLUE LINE 111


500

SKISSETEGNINGER » MOTORER

112 THERMEX  BLUE LINE

285

500

181 240

500

Ø295

KONDENS- OG ISOLERINGSKASSE TIL 181 265 TX MOTOR 240 285

500 500

265

495

181 255

215

500

495 160

125

500 160

» se side 91

495

Ø295

265

495

Ø295

181 255

500 495

215

181 240

285

215

Ø180

265

125 140

181 255 Ø180

265

495 500 140 160

125

EKSTERN TX MOTOR LOFT Front

443

431

Ø180 Back

Top

140

50

» se side 91

265

45

440

225

475

Ø150

181

174

6

23

24

334

Merk: Mål er veiledende og kan endres uten forutgående varsel.

45

15

440

430


CBK - CAB-200, EC LOFTMOTOR

193

375

» se side 92

255 510

570

Ø200 479

468

494

SKISSETEGNINGER » MOTORER

10

THERMEX  BLUE LINE 113


SKISSETEGNINGER » MOTORER

114 THERMEX  BLUE LINE

TTP TAKMOTOR

» se side 93

XL-ECO 250P

XL-ECO 250S

ECO 220P

ECO 220S

E220P

E220S


THERMEX  BLUE LINE 115


Kjøkkenvifter Enkelt & Elegant

THERMEX SCANDINAVIA AS Farøvej 30 DK-9800 Hjørring Tel: +47 222 19 020 www.thermex.no info@thermex.no

Det tas forbehold for utsolgte varer, trykkfeil, leveringssvikt og avgiftsendringer. Prisene i denne katalogen er inkl. mva. og weee-avgifter, gjelder til 30.04.2020 og annullerer tidligere opplyste priser. THERMEX forbeholder seg retten til endringer i sortiment og tekniske spesifikasjoner.

Da det løpende skjer oppdateringer av våre produkter, finner man de nyeste data og spesifikasjoner på vår hjemmeside www.thermex.no


SYMBOLFORKLARING +

A

ENERGIKLASSE

EKSTERNE MOTORER EKSTERNE LOFTMOTORER

Energiklasse Energieffektivitetsindeksen beregnes ut i fra det årlige effekt-forbruket for kjøkkenviften ved dennes optimale driftspunkt, og det nominelle elektriske effektforbruket for belysningen. Kjøkkenvifter klassifiseres i A+++, A++, A+, A, B, C, D, E.

Se side 91 og 92 På loft

225.19.1000.2

Pris 4.800,-

CKB - CAB-200 EC

225.34.3720.2

15.325,-

Type

Varenr.

Pris

TX motor, vegg

225.19.1100.2

4.800,-

EKSTERN VEGGMOTOR

Mulighet til å styre alle kjøkkenviftens funksjoner – enkelt og bekvemt.

Se side 91

På vegg

LED-lys gir store energibesparelser. Lang levetid og full lysstyrke med det samme. Avgir nesten ingen varme.

Deco-lys

Varenr.

TX motor, loft

På loft

Fjernkontroll

LED-lys med lavt strømforbruk

Type

EKSTERNE TAKMOTORER Se side 93

På tag

På noen kjøkkenvifter finnes det, i tillegg til arbeidsbelysning, også dekorasjonsbelysning, noe som er med til å høyne kjøkkenviftens designmessige opplevelse.

Lysdemper Mulighet for å tilpasse lysstyrken.

Type

Varenr. Pris

TTP XL-Eco250P

240.40.0141.0

TTP XL-Eco250S

240.40.0142.0

19.300,17.950,-

TTP E220P

240.40.0110.0

10.750,-

TTP E220S

240.40.0111.0

9.425,-

TTP Eco 220P

240.40.0131.0

14.395,-

TTP Eco 220S

240.40.0132.0

13.395,-

Type

Varenr.

Pris

THERMEX Balansert Link® Ø125 mm

536.99.1401.9

4.800,-

THERMEX Balansert Link® Ø160 mm

536.99.1403.9

4.800,-

Tilbehør til TTP tagmotorer se side 94

Trykknapp Elektronisk styring av alle kjøkkenviftens funksjoner. Mulighet for å velge hastighet og tenne/slukke lyset.

Soft touch

MODULER

Elektronisk betjening. Styring av hastighet og lys samt ev. lysdemper. Indikator som viser når det er på tide, å rense filteret.

Glass touch

BALANSERT LINK® Se side 14 og <?>

Balansert

Elektronisk betjening. Styring av hastighet og lys. Helt plan glassoverflate for enkel rengjøring.

Kantsug Kjøkkenvifte med kantsug har et eksklusiv design med filtre som ikke er synlige. Kantsug eller spaltesug – skaper usynlige luftstrømmer hele veien rundt kokeområdet. Når luften passerer spaltene økes hastigheten og suget optimeres og damp eller matos fanges opp og fraktes ut.

Frontsug Spesielt på skråstilte modeller finnes det en innsugningsspalte på fronten. Denne sugespalten fanger opp dampen både fra innerste og ytterste kokesone.

Bunnsug Spesielt på skråstilte modeller finnes det en sugespalte i kjøkkenviftens bunn. Denne sugespalten fanger hovedsakelig opp dampen fra kokeområdets innerste soner.

SENTRAL VILLA-LINK® Se side 17 Sentral Villa

METALFILTER

Indikator for filterrens Lyser når filter må renses.

Type

Varenr.

THERMEX Trigger Link Modul

536.99.1000.9

Pris 1.625,-

PRO LINK MODUL Se side 12 og 13 Pro Link Modul

Type

Varenr.

THERMEX Pro Link Basic I

536.99.1500.9

Pris 3.375,-

THERMEX Pro Link Basic II

536.99.1501.9

3.375,-

THERMEX Pro Link Premium I

536.99.1504.9 7.450,-

THERMEX Pro Link Premium II

536.99.1505.9 7.450,-

THERMEX Pro Link Plasmex I

536.99.1502.9

9.625,-

THERMEX Pro Link Plasmex II

536.99.1503.9

9.625-

TOP LINK® MODUL

PAT. PENDING

Se side 10 Top Link® Modul I

Type

Varenr.

THERMEX Top Link® Modul I

536.99.1200.9 2.675,-

Pris

THERMEX Top Link® Modul II 536.99.1300.9 2.675,-

PLASMEX®-FILTER

Metallfilter Tradisjonelt filter som fanger opp fettpartikler. Filteret kan rengjøres i oppvaskmaskinen.

Pris 4.800:-

Se side 11 Trigger Link Modul

Kjøkkenviften starter selv på laveste nivå for å skifte ut luften i kjøkkenet. Dermed fjernes de luktene som måtte være i kjøkkenet fra søppelspann, oppvask, krydder m.m. Kjøkkenviften fortsetter etter aktivering av denne funksjonen i en periode på det valgte sugenivået. Dermed fjerner man den siste ”forurenset” luften som måtte være i kjøkkenet etter matlagingen.

Varenr.

THERMEX Sentral Villa-Link® - Ø125 mm 536.99.1040.9

TRIGGER LINK MODUL

Periodisk utsugning

Ettersug

Type

Se side 18 Plasmex® -filter

Type

Varenr.

THERMEX Plasmex®-filter I

535.10.1000.9

Pris 6.250,-

THERMEX Plasmex®-filter II 535.10.1001.9 23.775,-

Profile for Thermex Scandinavia

Thermex Blue Line 2019-2020 (NO)  

Thermex Blue Line 2019-2020 (NO)  

Profile for thermex