__MAIN_TEXT__

Page 1

BLUE LIMITED

Emfang Enkelt & Elegant

BLUE LINE EMHÆTTER & EMFANG 2019 F O R H A N D L E R K ATA LO G

KUN FOR UDVALGTE SPECIALISTER Værdi: Kr. 50,-

siden 1958


Vigtige oplysninger - når du skal vælge det rigtige THERMEX emfang HVILKEN TYPE BOLIG BOR DU I?

 

Bolig med eget aftræk

Bolig med varmegenvinding/ventilation

Bolig med fælles aftræk (Centralventilation)

HVOR SKAL EMFANGET PLACERES? INTEGRERET I SKAB?

INTEGRERET I LOFT?

INTEGRERET I BORDPLADE?

VÆGMONTERET?

FRITHÆNGENDE FRA LOFT?

WIREHÆNGT LAMPEMODEL?

HVOR BREDT SKAL EMFANGET VÆRE?

600 mm

800 mm

900 mm

1200 mm

Specialmål

HVILKEN FARVE SKAL EMFANGET HAVE?

Sort

Hvid

Rustfri

Specialfarve

KUNNE DU TÆNKE DIG AT FJERNE MOTORSTØJ FRA KØKKENET?

Ja - Extern motor kan placeres:

På tag

På loft eller i skunk

Udvendig på væg

Har kun mulighed for intern motor

VIL DU HAVE LØSNING MED KULFILTER TIL RECIRKULERING AF LUFTEN?

Ja

Nej

VIL DU HAVE LØSNING MED INTERN MOTOR OG UDBLÆSNING DIREKTE TIL DET FRI?

Ja

Nej

KUNNE DU TÆNKE DIG AT DIT EMFANG TÆNDER OG SLUKKER AUTOMATISK VED BETJENING AF DIN ELKOGEPLADE ELLER OVN VHA. AF TOP LINK®

Ja

Nej

KUNNE DU TÆNKE DIG AT DIT EMFANG AUTOMATISK SØRGER FOR BALANCERET VENTILATION I DIN BOLIG MED EGET VENTILATIONSSYSTEM

Ja

Nej

Priserne i dette katalog er incl. moms og wee-afgifter, gældende til 31.03.2020 og annullerer tidligere oplyste priser. THERMEX forbeholder sig ret til ændringer i sortiment og tekniske specifikationer.


THERMEX  BLUE LINE 3

INDHOLD Historiens "Vingesug"

4-5

Find det rigtige emfang

6-7

"Alle muligheder" Plasmex®-filter

8-15 16-17

Special-Line 18-19

EMFANG » BLUE LINE Skabsintegrerede modeller 20-27 Loftsintegrerede modeller 28-37 Vægmonterede modeller 38-57 Frithængende modeller

58-71

EMFANG » BLUE LIMITED Bordintegrerede modeller

74-78

Vægmonteret model

79

Frithængende model

80

Lampemodeller 81-83 Skabsintegrerede modeller

84-87

Eksterne motorer

89-91

Tilbehør 92-93 Klaprer spjældet?

94

ECO-Design forklaring

95

Tips & gode råd

98-100

Skitsetegninger 99-107 Skitsetegninger motorer

108-110


4 THERMEX  BLUE LINE

HISTORIENS "VINGESUG"

THERMEX EMFANGETS MODER I midten af 1990'erne ændrede designet stil fra sortlakerede smedejerns emfang med detaljer i messing til mere stilrene og futuristiske designs med overflader i børstet rustfrit stål.

THERMEX, (oprindeligt Thermor), blev grundlagt i 1958. Kerneprodukterne var de første år alene baseret på mindre ventilatorer til brug på toiletter, kontorer, i forretninger, restaurationer og lignende lokaler, hvor der var behov for luftfornyelse.

Model Ronda i rustfrit stål med halogen belysning og elektronisk betjening blev udviklet, produceret og markedsført i 1994 blandt andet med massiv annoncering på TV. I slutningen af 1990'erne begyndte THERMEX at kombinere emfang i rustfrit stål med glas.

HISTORIENS FØRSTE EMHÆTTE I 1965 introducerede THERMEX den første egentlige emhætte model ”turbinette” en køkkenventilator, uden lys og filter til placering over komfuret. HISTORIENS FØRSTE EMFANG I midten af 1970'erne designede, serieproducerede og lancerede THERMEX, som de første på markedet nogensinde en dekorativ emhætte med fedtfilter, lys og styring. Dengang kendt som ”smedejernsemfang” i dag blot kaldet emfang. Hensigten med denne nyskabelse var at forene design og funktion i èn enhed. Det første ”rigtige” emfang hed Model FANØ og blev lanceret i 1976.

Model TURBINETTE anno 1958.

Emfanget blev fra starten en rungende succes, og er den dag i dag en fast bestanddel i køkkenet verden over.

I 1983 begyndte THERMEX at udbrede konceptet til andre lande, først til Sverige og Norge og siden hen til andre lande.

MODEL ZIRKON Model Zirkon fra 2000 i stål og glas var en del af Crystalia serien med kendetegn som optisk fiberbelysning, fjernbetjening, hæve-/ sænkefunktion samt dekorationsbelysning INN-LINE BY JACOB JENSEN DESIGN I starten af 0'erne indledte THERMEX et samarbejde med den verdenskendte danske designer Jacob Jensen. Det førte til skabelsen af emfangsserien Inn-line, der med sit formsprog brød med den gængse måde at designe emfang på.

THERMEX DANSK DESIGN OG KVALITET SIDEN 1958 Fanø Turbinette

Ronda Agernæs Jupiter

Standard Turbo 702

1958

1965

1972

1976

1985

1988

1994


THERMEX  BLUE LINE 5

Model FANØ anno 1976.

TV spot RONDA anno 1994.

THERMEX LOFTSINTEGREREDE EMFANG I midten af 0'erne arbejdede THERMEX' udviklingsteam igen på at skabe nye innovative produkter. Det førte til et mindre opgør med den traditionelle tankegang, at emfanget skulle hænge ned over kogeøen i øjenhøjde.

DESIGN, SUGEEVNE, LYDSVAGHED. Hertil kommer, at THERMEX til stadighed arbejder i retning af mere energi- og miljøvenlige emfang.

THERMEX lancerede derfor i 2002 som de første begrebet ”det loftsintegrerede emfang”. En løsning, hvor emfanget ganske enkelt blev bygget ind i loftet, og derfor gav frit udsyn over køkkenet. Det skulle vise sig, at denne løsning siden hen skulle gå sin sejrsgang verden over, og i dag anvendes i et stort antal køkkener. Som det kan ses af historien, er THERMEX ikke alene emfangets moder, THERMEX har siden starten i 1958 løbende udviklet og markedstilpasset produkterne til tidens trend og efterspørgsel. THERMEX er markedsledende indenfor emfang og emhætter. THERMEX arbejder til stadighed med at give dig de bedste og mest enkle løsninger, og her er nøgleordene:

Model Metz Medio III Strip anno 2016.

THERMEX organisation er F.I.T og det står for FLEKSIBILITET INNOVATION TROVÆRDIGHED

Skulle du mod forventning ikke finde den helt rigtige løsning blandt THERMEX mange muligheder så husk på, at THERMEX faktisk også kan producere dit helt eget emfang efter mål, og i præcis den farve du måtte ønske. THERMEX er en 100 % danskejet virksomhed med lange og stolte traditioner. Vores produkter forhandles gennem et kvalificeret og kompetent netværk af specialister indenfor køkken og hvidevarer i hele Danmark. THERMEX Scandinavia A/S har hovedsæde i Hjørring og salgsafdeling i Rødovre, hvor vores team af dygtige og serviceorienterede medarbejdere er klar til at give dig markedets bedste rådgivning og service, både før og efter dit køb af et THERMEX produkt. Udover Danmark er THERMEX også tilstede med egen organisation i Sverige, Norge, Finland og Spanien.

Lampe emfang

Team THERMEX er klar til at give dig rådgivning og service.

Metz Maxi ll Strip

Preston

Loftintegrata Zirkon Inn-line Bord emfang

2000

2002

2004

2007

Hood in Hob

AirGrip

2009

2015

2016

2017


6 THERMEX  BLUE LINE

FIND DET RIGTIGE EMFANG

HVILKET EMFANG PASSER BEDST TIL DIT KØKKEN Når du skal vælge emfang, skal du tænke dig rigtig godt om. Du skal overveje designet, størrelsen, støjniveauet, kapaciteten, energiforbruget, hvilke behov emfanget skal dække, hvad det skal kunne, og hvor det skal placeres. Du skal overveje, om emfanget skal være rundt, vertikalt, frithæn-

gende, vægmonteret, integreret, om motoren skal sidde internt eller eksternt, og om du vil have udsugning eller recirkulation. Kun når du har gjort det, kan du vælge det emfang, der passer bedst til dit køkken.

SKABSINTEGREREDE MODELLER

LOFTSINTEGREREDE MODELLER

VÆGMONTEREDE MODELLER

Metz Mini

Metz Maxi

Mini Bordeaux

THERMEX tilbyder skabsintegrerede løsninger som en elegant og diskret installation. Hvis motoren placeres eksternt, er der god mulighed for at udnytte skabet til opmagasinering. Se side (20-27)

De loftsintegrerede modeller fra THERMEX er helt gemt væk i loftet – og kun sugefladen er synlig. Denne løsning sikrer dig det perfekte udsyn fra arbejdspladsen. Disse modeller har trådløs betjening. Se side (28-37)

De vægmonterede modeller fra THERMEX kan monteres frit på væg eller mellem overskabe. Se side (38-57)


THERMEX  BLUE LINE 7

Alsace udtræk

FRITHÆNGENDE MODELLER

LAMPEMODELLER

BORDINTEGREREDE MODELLER

Lyon

Caen

Nimes Lux

De frithængende modeller fra THERMEX er ideelle over kogeøen. Denne type giver effektivt sug og god arbejdsbelysning. Se side (58-71)

Lampemodellerne fra THERMEX er lidt specielle, idet de kun fungerer til recirkulation. Luften renses og returneres til køkkenet. Se side (81-83)

De bordintegrerede emfang fra THERMEX løfter sig op fra bordpladen, når de aktiveres. Resten af tiden er emfanget skjult i underskabet. Denne løsning giver et godt overblik og udsyn fra kogezonen. Se side (74-78)


8 THERMEX  BLUE LINE

-

"ALLE MULIGHEDER"

”Pat.Pending.”

THERMEX TOP LINK® MODUL KOGEPLADE Bruges når det ønskes at emfanget tænder og slukker automatisk ved brug af din el-kogeplade.

”Pat.Pending.”

THERMEX TOP LINK® MODUL OVN

Bruges når det ønskes at emfanget tænder og slukker automatisk ved brug af din el-ovn.

EMFANG

THERMEX TRIGGER LINK MODUL

THERMEX PRO LINK MODUL

Bruges i boliger med eget separat varmegenvindingsanlæg. Sikre balanceret ventilation i boligen.

Her er løsningen til, hvordan du kan afbalancere luftudskiftningen i dit køkken, hvis du har et lavenergihus eller en lejlighed med et ventilationsanlæg.


THERMEX  BLUE LINE 9

THERMEX’ VISION ER AT GØRE VENTILATION ENKELT, SÅ DU KAN GØRE DET ELEGANT! THERMEX er en dansk emhætte- og emfangsspecialist med fokus på nordiske ventilationssystemer. Derfor har THERMEX udviklet konceptet THERMEX®-Link, hvilket betyder at hovedparten af vores emfang kan tilkobles boligens øvrige ventilationssystem, uanset om det drejer sig om varmegenvinding i en villa eller centralventilation i en lejlighed.

Find den rigtige løsning i THERMEX' store sortiment!

INTERN MOTOR Bruges oftest pga. enkel installation.

INTERN MOTOR MED RECIRKULATION

Der kan vælges mellem to løsninger; traditionelt recirkulationsfilter, som bygger på et kulfilter, eller det nye super effektive Plasmex®-filter.

På loft

På væg

På tag

EKSTERN MOTOR

Bruges når ekstra støjsvag udsugning ønskes.

”Pat.Pending.”

”Pat.Pending.”

THERMEX VARMEGENVINDINGS-LINK® MODUL

THERMEX CENTRALVENTILATIONS-LINK® MODUL - LEJLIGHED

VG-LINK - bruges når det ønskes at spare på varmen ved at koble emfanget til boligens varmegenvindingsanlæg.

CVL-LINK - bruges i lejligheder med fælles aftræk eller i lejligheder med decentral ventilation.


10 THERMEX BLUE LINE

THERMEX TOP LINK® MODUL PAT. PENDING

SÅDAN TÆNDER OG SLUKKER DU EMFANGET HELT AUTOMATISK Med THERMEX Top Link® Modul behøver du ikke at huske at tænde og slukke for dit emfang - THERMEX Top Link® gør det for dig Nu er det let at få ekstra komfort i køkkenet med den intelligente styring Top Link®, der trådløst kobler kogeplade og emfang eller ovn og emfang sammen. THERMEX Top Link® passer til alle elektriske kogeplader - traditionelle eller med induktion - samt alle ovne uanset fabrikat. Top Link® arbejder med radiobølger og kan derfor placeres under alle typer af bordplader også granit eller beton.

”Pat.Pending.”

TOP LINK® MODUL

THERMEX Top Link® sender et trådløst signal til emfanget, når du tænder for kogepladen eller ovnen. Når kogepladen eller ovnen slukkes, kører emfanget videre og fjerner den sidste mados, inden det slukkes helt. OBS: Du kan til enhver tid overstyre Top Link® funktionen med emfangets betjening. SE TOP LINK® VIDEO PÅ WWW.THERMEX.DK

THERMEX TOP LINK® MODUL PAT. PENDING Model Varenr. Pris THERMEX Top Link® Modul I 536.99.1200.9 2.059,THERMEX Top Link® Modul II 536.99.1300.9 2.059,-

230 V

230 V

TOP LINK®

TOP LINK®


THERMEX  BLUE LINE 11

THERMEX TRIGGER LINK MODUL

Nye huse er tætte

SÅDAN FÅR DU BALANCERET VENTILATION I DIN BOLIG Mange huse har i dag eget ventilationssystem med varmegenvindingsfunktion. Disse ventilationssystemer sørger for, at der blæses ligeså meget luft ind i huset som der suges ud. Med andre ord er der balance i luftskiftet.

TRIGGER LINK MODUL

Når emhætten med eget aftræk tændes, suges der pludseligt mere luft ud af huset end der blæses ind. Der skabes således et undertryk inde i huset, og det har den konsekvens at røg fra brændeovn eller pejs kan suges ind i stuen. Støv og urenheder udefra kan trænge ind i huset og emfanget kan suge dårligere samtidig med, at det kan være svært at åbne døre og vinduer. Trigger Link fra THERMEX sørger for, at i det øjeblik du tænder for dit emfang sendes der et signal til ventilationssystemet om at blæse mere luft ind i huset således, at der igen oprettes balance i luftskiftet. THERMEX Trigger Link Modul kobles ind mellem strømudtaget og emfanget, samtidigt trækkes en forbindelse til varmegenvindingsanlægget. For opkobling henvises til vejledningen fra den enkelte udbyder af varmegenvindingsanlægget. Signalet fra THERMEX Trigger Link kan også anvendes til at aktivere andre installationer i boligen.

THERMEX TRIGGER LINK MODUL Model THERMEX Trigger Link Modul

Farve Sort

Mål i mm 125x100

Varenr. 536.99.1000.9

Pris 1.249,-


12 THERMEX BLUE LINE

THERMEX PRO LINK MODUL

Nye huse er tætte

THERMEX PRO LINK EFFEKTIVISERER LUFTUDSKIFTNINGEN I DIT KØKKEN - TRÅDLØST Her er løsningen til, hvordan du kan afbalancere luftudskiftningen i dit køkken, hvis du har et lavenergihus eller en lejlighed med et ventilationsanlæg uden at skulle trække kabler mellem ventilationsanlæg og emhætte. Pro Link er så at sige en avanceret udgave af THERMEX Trigger Link Modul.

PRO LINK MODUL

Med THERMEX Pro Link har du mulighed for at vælge tre forskellige pakker, alt efter dit behov.

THERMEX PRO LINK BASIC Det avancerede trådløse Trigger Link Modul, Pro Link Basic, består af et sendermodul, der installeres ved emhætten og et modtagermodul, der installeres ved ventilationssystemet - kommunikationen mellem de to enheder foregår trådløst. Modtagermodulet har to uafhængige dobbeltvirkende relæudgange. Du kan således, afhængigt af behov, enten have to forskellige triggerpunkter til dit ventilationsanlæg eller tilkoble forskelligt udstyr.

THERMEX PRO LINK BASIC Model THERMEX Pro Link Basic I THERMEX Pro Link Basic II

Farve Sort Sort

Mål i mm 125x100 125x100

Varenr. 536.99.1500.9 536.99.1501.9

Pris 2.600,2.600,-


THERMEX  BLUE LINE 13

THERMEX PRO LINK PREMIUM Løsningen til moderne boliger med emhætter med eksternt aftræk. Ofte har ventilationssystemet i moderne boliger en begrænset mulighed for at køre ubalanceret drift, hvorfor anlægget ikke kan tilføre tilstrækkeligt luft under brug af emhætten. THERMEX har derfor videreudviklet Pro Link Basic til også at indeholde et motorstyret spjæld som tilkobles til luft siden på ventilationsanlægget. Når ventilationsanlægget ikke kan forsyne med tilstrækkeligt luft åbnes spjældet automatisk og sørger for at luftskiftet i boligen er i balance.

THERMEX PRO LINK PREMIUM Model THERMEX Pro Link Premium I THERMEX Pro Link Premium II

Farve Sort Sort

Mål i mm 125x100 125x100

Varenr. 536.99.1504.9 536.99.1505.9

Pris 5.725,5.725,-

Farve Sort Sort

Mål i mm 125x100 125x100

Varenr. 536.99.1502.9 536.99.1503.9

Pris 7.599,7.599,-

THERMEX PRO LINK PLASMEX Løsningen til moderne boliger, hvor det ikke er muligt at installere en emhætte med aftræk til det fri. I boliger, hvor det er nødvendigt at recirkulere luften fra emhætten opleves ofte, at luften ikke renses tilstrækkeligt for partikler, ligesom det tager lang tid inden fugten fra madlavningen er fjernet. THERMEX har derfor videreudviklet Pro Link Basic, således det sammen med THERMEX Plasmex®-filter både sørger for at over 96 % af partiklerne fjernes samtidigt med, at vi sikrer ventilationsanlægget boostes under madlavningen, og fjerner fugten fra luften hurtigst muligt.

THERMEX PRO LINK PLASMEX Model THERMEX Pro Link Plasmex I THERMEX Pro Link Plasmex II


14 THERMEX BLUE LINE

THERMEX VARMEGENVINDINGS-LINK®

PAT. PENDING

Nye huse er tætte

SÅDAN FÅR DU BÅDE BALANCERET VENTILATION OG BESPARELSE PÅ VARMEREGNINGEN I huse med eget varmegenvindingsanlæg kan du nu tilkoble THERMEX emfang således, at den opvarmede luft fra madlavningen passerer gennem varmegenvindingsanlægget, inden den blæses ud i det fri, og derved medvirker til at opvarme den udefrakommende luft, inden den blæses ind i huset. ”Pat.Pending.”

Systemet består af et motorspjæld som åbner enten i 15-30-45-60 minutter når et af emfangets fire hastighedstrin betjenes. Samtidig sendes et signal til varmegenvindingsanlægget hvorved, sugestyrken maksimeres. Spjældet kan åbnes og lukkes helt eller delvist afhængig af forudindstillingen.

VARMEGENVINDINGSLINK® MODUL

For opkobling henvises til vejledningen fra den enkelte udbyder af varmegenvindingsanlæg.

*Skal spjældet til VarmegenvindingsLink (VG-Link) monteres i køkkenet, kan der tilkøbes en afdækningsboks, som spjældet kan monteres i. På den måde bliver monteringen i køkkenet elegant. Afdækningsboksen passer både til væg og frithængende.

AFDÆKNINGSBOKSE Type

Varenr.

Pris

Afdækningsboks for VG- og CVL-Link, væg, hvid

536.99.1411.9

1.150,-

536.99.1412.9

1.150,-

536.99.1418.9

1.150,-

536.99.1421.9

1.150,-

536.99.1422.9

1.150,-

536.99.1428.9

1.150,-

Afdækningsboks for VG- og CVL-Link, væg, sort Afdækningsboks for VG- og CVL-Link, væg, stål Afdækningsboks for VG- og CVL-Link, frithængende, hvid Afdækningsboks for VG- og CVL-Link, frithængende, sort Afdækningsboks for VG- og CVL-Link, frithængende, stål

THERMEX VARMEGENVINDINGSLINK® MODUL Model THERMEX Varmegenvindings-Link® Modul - Ø125 mm THERMEX Varmegenvindings-Link® Modul - Ø160 mm

Varenr. Pris 536.99.1401.9 3.700,536.99.1403.9 3.700,-


THERMEX  BLUE LINE 15

THERMEX CENTRALVENTILATIONS-LINK®

PAT. PENDING

Nye huse er tætte

SÅDAN FÅR DU ET FLOT EMFANG, BEREGNET TIL BRUG I LEJLIGHEDER MED FÆLLES AFTRÆK ELLER DECENTRAL VENTILATION I mange etageejendomme findes der i dag en centralt placeret ventilator, som suger fra alle lejligheder i opgangen. Ligeledes anvendes i nogen typer af byggerier decentralventilation, hvor der i hver lejlighed placeres en ventilator. I begge tilfælde har emhætterne i hver lejlighed ingen selvstændig motor. THERMEX Centralventilation Link lejlighed (CVL-link) er et system som muliggør, at alle emfang fra THERMEX, som understøtter "Alle muligheder", og som er mærket med centralventilation (CVL-Link), kan tilkobles etageejendommens centralventilationssystem eller decentralventilation. ”Pat.Pending.”

CENTRALVENTILATIONSLINK® MODUL

Systemet består af et motorspjæld som tilkobles THERMEX emfanget, dette motorspjæld kan forudindstilles til at åbne og lukke helt eller delvist, både på grundventilation samt på forceret drift. Indstillingen skal foretages efter de foreskrevne data for ventilationsanlæggets drift. Ved betjening af emfangets hastighedstrin 1-4 åbner spjældet i henholdsvis 15-30-45 eller 60 minutter, hvorefter den lukker sig tilbage på grundventilationsindstillingen.

THERMEX CENTRALVENTILATIONSLINK® MODUL

*Skal spjældet til Varmegenvindings-Link (VG-Link) monteres i køkkenet, kan der tilkøbes en afdækningsboks, som spjældet kan monteres i. På den måde bliver monteringen i køkkenet elegant. Afdækningsboksen passer både til væg og frithængende.

AFDÆKNINGSBOKSE Type

Varenr.

Pris

Afdækningsboks for VG- og CVL-Link, væg, hvid

536.99.1411.9

1.150,-

536.99.1412.9

1.150,-

536.99.1418.9

1.150,-

536.99.1421.9

1.150,-

536.99.1422.9

1.150,-

536.99.1428.9

1.150,-

Afdækningsboks for VG- og CVL-Link, væg, sort Afdækningsboks for VG- og CVL-Link, væg, stål Afdækningsboks for VG- og CVL-Link, frithængende, hvid Afdækningsboks for VG-og CVL-Link, frithængende, sort Afdækningsboks for VG- og CVL-Link, frithængende, stål

Model THERMEX CentralventilationsLink® Modul - Ø125 mm Varenr. Pris 536.99.1401.9 3.700,-

Model THERMEX Centrklapreralventilations-Link® Modul - Ø160 mm Varenr. Pris 536.99.1403.9 3.700,-


Plasmex®

Kemiske reaktioner

RP

EN

FOR EN

FOR E

LJ Ø

Fedtfilter

LA N E T

OMI ON

P

I

A

HVAD ER

ENM

RE BED ØK

SP

KK

RØ NG N

NERE

Fremtidens recirkuleringsfilter til emfang Skal ikke skiftes, og skal ikke vedligeholdes - forventet levetid op til 10 år.

ET REN

E ER

PLASMEX®-FILTER

FOR

16 THERMEX BLUE LINE

Å VA R M

Aktivt kul

Lugtpartikler

ET PLASMEX®-FILTER?

Lugtmolekyler, sporer, bakterier, vira, kimbakterier osv.

Når du ikke har mulighed for aftræk til det fri, eller blot ønsker at spare på varmeregningen, kan du nu installere et THERMEX Plasmex®-filter til dit emfang.

Elektriske ladninger spalter molekylerne

Når luften passerer gennem et Plasmex®-filter, påvirkes luftpartiklerne med elektronisk ladning, således at de lettere opfanges af Plasmex®-filtrets kulfilterdel. Dette betyder, at luften, der returnerer til køkkenet, er 96,5 % renset for mados. Det gør Plasmex®-filtret dobbelt så effektivt som et almindeligt kulfilter. Levetiden for et Plasmex®-filter forventes at være op til 10 år. Det er ca. 20 gange længere end et almindeligt kulfilter.

SÅDAN VIRKER

Principskema for et Plasmex®-filter

*Luftrensning *Forventet filter levetid

Plasmex®-filter

Alm. kulfilter

op til 96,5 %

ca. 50 %

op til 10 år

ca. 1/2 år

* Baseret på normalt brug af emfang i privat husholdning ca. 1 time pr. dag. * Årlig varmetabsbesparelse ift. almindeligt aftræk ca. 500 kW à 2 kr. = op til DKK 1.000,sparet pr. år. * Årlig besparelse ift. almindeligt kulfilter ved skift af kulfilter 2 gange årligt à 500 kr. = op til DKK 1.000,- sparet pr. år. * Besparelse ved at der ikke skal laves aftræk til det fri.

Tilsluttes stikkontakt

ET PLASMEX®-FILTER

Elektroder lader luftpartikler

Ren luft returnerer til køkkenet

Når luften trykker på kontakten, aktiveres elektroder

Op til 96,5 % af lugtpartiklerne opfanges af Plasmex filtret

Udsugningluften fra emfanget


THERMEX  BLUE LINE 17

SÅDAN INSTALLERES ET PLASMEX®-FILTER THERMEX Plasmex®-filter kan både benyttes til nye emfang og eftermonteres på eksisterende.

Enkel installation med Plasmex®-filter Renser luften 96,5 %

Til indbygning i emfangets kanal. Væg eller frithængende. Min. dimension kanal: 250x250 mm

Til væghængt emfang med Plasmex®-skjuler-boks.

Varmegenbrug uden lugt

Til indbygning i sokkel.

Til frithængende emfang med Plasmex®-skjuler-boks.

Til indbygning i skab med indbygget emfang.

Til indbygning i forsænket loft.

PLASMEX®-FILTER I - RUND

PLASMEX®-FILTER II - FLAD

Strømforbrug ved drift blot 10 W (standby 0,5 W)

Strømforbrug ved drift blot 10 W (standby 0,5 W) 280

mm

540 m

m

120 mm 92 mm 90 mm

m

210 mm

RENERE KØKKENMILJØ

GRØNNERE PLANET

22 0m

PLASMEX®-FILTRE OG SKJULERE Tekst Farve Varenr. Pris THERMEX Plasmex®-filter I - Rund 535.10.1000.9 4.999,THERMEX Plasmex®-filter II - Flad 535.10.1001.9 18.299,Plasmex®-filter skjuler I, væg/frithængende Sort 536.99.1512.9 1.999,Plasmex®-filter skjuler I, væg/frithængende Hvid 536.99.1511.9 1.999,Plasmex®-filter skjuler I, væg/frithængende Rustfri 536.99.1518.9 1.999,Plasmex®-filter skjuler I, Mini Vertical Sort 536.99.1612.9 1.299,Plasmex®-filter skjuler I, Mini Vertical Hvid 536.99.1611.9 1.299,Plasmex®-filter skjuler I, Mini Vertical Rustfri 536.99.1618.9 1.299,Plasmex®-filter skjuler I, indbygget skab Hvid 536.99.1711.9 1.299,-

Skitsetegninger & mål se side 105

BEDRE ØKONOMI


unika

18 THERMEX BLUE LINE

SPECIAL-LINE

– bag om THERMEX emfang

”Du kan få dit nye THERMEX emfang, præcis som du vil. Finder du ikke den løsning, du søger blandt vores næsten 100 forskellige modeller, ja så bygger vi den ganske enkelt til dig, - og kun til dig ..!”

– design, farver, størrelser, materialer, automatik, betjeningsfaciliteter... you name it. Vil du mere end dét, så er du velkommen til at slippe fantasien løs og få dine egne ideer forvandlet til et specialemfang i THERMEX kvalitet.

Der findes kun én som dig i hele verden. Du kan også få et unikt emfang i THERMEX kvalitet ... Alle køkkener er personlige og unikke. Derfor kræver de også hver sin unikke løsning, når det handler om luftforbedring og udsugning. Hos THERMEX får du næsten 100 forskellige modeller at vælge i mellem.

Du slår stregerne – THERMEX bygger dit personlige emfang Når du begynder at designe dit eget emfang, er det vigtigt, at du tager udgangspunkt i en allerede eksisterende indsats, som er energi-mærket. THERMEX har mange forskellige ind-satse, som du kan designe dit eget emfang uden omkring.

Se det for dig. Visualisér dine ideer i en skitse, THERMEX dækker alle stilarter og behov med specificér mål, materialevalg, farver og køkkenplacering... og tag så hele molevitten med intern, brugervenlig funktionalitet, smukke overflader og gennemtænkte detaljer. ind til din THERMEX forhandler, som står klar til at bidrage med tips, ideer og gode råd. Besøg Alle med et hav af personlige muligheder på alle niveauer også www.thermex.dk som byder på yderligere inspiration til luftforandring i dit køkken.

Når vi si’r stål, så mener vi stål – og sådan er det hele vejen igennem Hos THERMEX gør vi os dagligt stor umage for at skabe original kvalitet fra inderst til yderst, og smukt formgivet i gedigne materialer, der er præcis det, de hedder. Fri for unødvendige samlinger og tilført den uovertrufne overfladefinish, som THERMEX er kendt for. Dét har vi det bedst med – og sådan tror vi også, du har det i din omhyggelige stræben efter det unikke emfang, der skal tilføre karakter og luftforandring i dit køkken de næste mange år.


THERMEX  BLUE LINE 19

design Mange udformninger – mange muligheder...

Intet emfang er for stort eller småt til, at vi kan klare det. THERMEX bygger dit design i størrelser op til 2600 mm i bredden og 1100 mm i dybden. Men spørg alligevel, hvis du ønsker noget, der er større end det – så finder vi en løsning, evt. med mindre modifikationer. Når du begynder at designe dit eget emfang, er det vigtigt, at du tager udgangspunkt i en allerede eksisterende indsats, som allerede er energimærket. THERMEX har mange forskellige indsatse i forskellige størrelser, og med forskellige specifikationer, ligesom de kan fås både med intern og ekstern motor. Det er disse indsatse, som du kan designe dit eget emfang omkring. Du finder de forskellige indsatse her i Blue Line kataloget. Du kan også finde yderligere indsatse i vores Yellow Line katalog. Vores salgsafdeling rådgiver gerne omkring valg af indsats.

METZ MICRO

se side 20

METZ MINI

se side 22

Der findes flere indsatse i Yellow Line kataloget fra THERMEX, som kan bruges til special emfang.

Har du særlige behov? Måske har du nogle helt særlige behov. Måske vil du have noget, som ingen andre har. Måske har du bare lyst til at “tænke helt ud af boxen” og glemme alt om traditioner. Uanset hvad så kan du få skræddersyet dit originale og personlige THERMEX emfang.

Specialfarver Hos THERMEX kan du få det, næsten som du vil - her kan du vælge præcis den overflade, du ønsker. Fra rustfrit stål – børstet eller blankpoleret – til flotte lakeringer i mere end 200 forskellige farver. Ønsker du farvematch med dine køkkenskabe, ja så klarer vi også dette. Alt hvad vi behøver, er en farveprøve.


20 THERMEX BLUE LINE

SKABSINTEGREREDE MODELLER De skabsintegrerede løsninger kombinerer elegance og bedst mulig udnyttelse af skabspladsen. Med denne løsning kan man stadig anvende en del af skabsvolumen til opmagasinering. PRODUKTER METZ MICRO METZ MINI ALSACE ALSACE UDTRÆK

METZ MICRO

ELEGANT INDBYGNING Enkelt designet indbygningsemfang til overskab. Bundpladen skaber et effektivt kantsug. METZ MICRO kan bruges sammen med alle ventilations typer. Leveres standard med fjernbetjening.

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

Læs mere » Se side 8 og frem

TILKØB:

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Pro Link Modul I

Top Link® Modul I

Plasmex®-filter


B

Pris fra kr. 4.799,-

ENERGIKLASSE

SÆRLIGE EGENSKABER

FJERNBETJENING

LED LYS

LYSDÆMPER

Flytbar aftræk bagud eller opad Energibesparende LED belysning Leveres med fjernbetjening Mulighed for variant til centralventilation Mulighed for styring af kogeplade vha. Top Link® Modul - se side 11 Se Top Link® video på www.thermex.dk Indbygget switch (Trigger) PRODUKTSPECIFIKATIONER

KANTSUG

METALFILTER

MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Skabsintegreret Hvidlakeret stål, sortlakeret stål eller rustfri stål Bredde 550 og 750 mm 4 hastigheder Stålfilter 2x1,5 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA MOTOR: STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDEFFEKT: KANAL: ENERGIKLASSE:

Med motor: 230 V 210 m³/t 612 m³/t 48-71 dB(A) Ø150 mm B

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704.

METZ MICRO - SKABSINTEGRERET MODEL Mål Farve Motor Uden motor 550 mm Hvid 550 mm Hvid Med motor Uden motor 550 mm Sort Med motor 550 mm Sort 550 mm Rustfri/Sort Uden motor 550 mm Rustfri/Sort Med motor Uden motor 750 mm Hvid Med motor 750 mm Hvid 750 mm Sort Uden motor Med motor 750 mm Sort 750 mm Rustfri/Sort Uden motor 750 mm Rustfri/Sort Med motor

Varenr. 423.19.6601.0 423.19.6601.2 423.19.6602.0 423.19.6602.2 423.19.6608.0 423.19.6608.2 423.19.6801.0 423.19.6801.2 423.19.6802.0 423.19.6802.2 423.19.6808.0 423.19.6808.2

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap

Vendbart aftræk

Recirkulation

Pris 4.799,6.299,4.799,6.299,4.799,6.299,5.999,7.499,5.999,7.499,5.999,7.499,-

TILBEHØR (se side 92) Beskrivelse Recirkulationsfilter (1 stk.) Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd-/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. meter Spændbånd pr. stk. Aftrækssæt - Ø160 mm

Ønskes fladkanal se side 93 Skitsetegninger & mål se side 99 og frem

Varenr. 535.19.3300.9 800.70.4162.9 810.16.5160.9 815.16.8206.9 830.51.2162.9

Pris 299,150,460,85,440,-

SKABSINTEGRERET MODEL » METZ MICRO

THERMEX  BLUE LINE 21


22 THERMEX BLUE LINE

METZ MINI

PERFEKT TIL INDBYGNING Stilfuld indbygningsemfang til overskab. Glaspladen giver et eksklusivt look og skaber et effektivt kantsug. METZ MINI er med energibesparende LED belysning. Leveres standard med fjernbetjening.

INTERN MOTOR:

Flytbar motor i emfang/ på loft

Læs mere » Se side 8 og frem

TILKØB:

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Pro Link Modul I

Top Link® Modul I

Plasmex®-filter


A+ ENERGIKLASSE

FJERNBETJENING

LED LYS

LYSDÆMPER

KANTSUG

PERIODISK UDSUG

EFTERSUG

METALFILTER

Pris fra kr. 8.299,SÆRLIGE EGENSKABER Flytbar motor Aftræk kan vendes bagud eller opad Energibesparende LED belysning Leveres med fjernbetjening Mulighed for variant til centralventilation Mulighed for styring af kogeplade vha. Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.dk Indbygget switch (Trigger) PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Skabsintegreret Hvidlakeret med hvid glasplade Rustfri ramme med sort glasplade Bredde 550 og 750 mm 4 hastigheder Stålfilter 2x3 W LED (2700 K)

TEKNISKE DATA MOTOR: STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDEFFEKT: KANAL: ENERGIKLASSE:

Med motor: 230 V 311 m³/t 550 m³/t 51-66 dB(A) Ø150 mm A+

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704.

EMFANGET KAN ÅBNES FOR OPTIMERET AFTRÆK

METZ MINI - SKABSINTEGRERET MODEL Mål Farve 550 mm Hvid 550 mm Hvid 550 mm Rustfri/Sort 550 mm Rustfri/Sort 750 mm Hvid 750 mm Hvid 750 mm Rustfri/Sort 750 mm Rustfri/Sort

Motor Uden motor Med motor/flytbar Uden motor Med motor/flytbar Uden motor Med motor/flytbar Uden motor Med motor/flytbar

Varenr. 423.19.5601.0 423.19.5601.2 423.19.5608.0 423.19.5608.2 423.19.5801.0 423.19.5801.2 423.19.5808.0 423.19.5808.2

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap

Ønskes fladkanal se side 93 Skitsetegninger & mål se side 99 og frem

Vendbart aftræk

Recirkulation

Pris 8.299,9.799,8.299,9.799,10.099,11.599,10.099,11.599,-

TILBEHØR (se side 92) Beskrivelse Recirkulationsfilter (1 stk.) Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd-/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. meter Spændbånd pr. stk. Aftrækssæt - Ø160 mm

Varenr. Pris 535.19.3300.9 299,800.70.4162.9 150,810.16.5160.9 460,815.16.8206.9 85,830.51.2162.9 440,-

SKABSINTEGRERET MODEL » METZ MINI

THERMEX  BLUE LINE 23


24 THERMEX BLUE LINE

ALSACE

EN RIGTIG KRAFTKARL Klassisk emfang til indbygning under overskabe. Særdeles kraftig og støjsvag motor. Leveres med dekorativt filter for mindre støj og bedre luftgennemstrømning – og med energibesparende LED belysning.

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

Læs mere » Se side 8 og frem

TILKØB:

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter


A

Pris fra kr. 3.899,-

ENERGIKLASSE

SÆRLIGE EGENSKABER LED LYS

Kraftig og støjsvag motor Dekorative filtre Glas touch betjening Energibesparende LED Belysning Mulighed for variant til centralventilation Indbygget switch (Trigger) 

LYSDÆMPER

GLAS TOUCH

PRODUKTSPECIFIKATIONER PERIODISK UDSUG

EFTERSUG

MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Skabsintegreret Rustfri stål og sort glasfront Bredde 600 og 800 mm 4 hastigheder Dekorativt filter 2x3 W LED (3000 K)

METALFILTER

TEKNISKE DATA 600 MM MOTOR: STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDEFFEKT: KANAL: ENERGIKLASSE:

Med motor: 230 V 171 m³/t 532 m³/t 37-59 dB(A) Ø150 mm

TEKNISKE DATA 800 MM MOTOR: STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDEFFEKT: KANAL: ENERGIKLASSE:

Med motor: 230 V 186 m³/t 548 m³/t 36-59 dB(A) Ø150 mm A

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

ALSACE - SKABSINTEGRERET MODEL Mål Farve 600 mm Sort/Rustfri 600 mm Sort/Rustfri 800 mm Sort/Rustfri 800 mm Sort/Rustfri

Motor Varenr. Uden motor 520.19.2008.0 Med motor 520.19.2008.2 Uden motor 520.19.2088.0 Med motor 520.19.2088.2

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap

Ønskes fladkanal se side 93 Skitsetegninger & mål se side 99 og frem

Recirkulation

Pris 3.899,5.399,6.099,7.599,-

TILBEHØR (se side 92) Beskrivelse Recirkulationsfilter, 600 mm (2 stk.) Recirkulationsfilter, 800 mm (3 stk.) Aftrækskonverter Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd-/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. meter Spændbånd pr. stk. Aftrækssæt - Ø160 mm

Varenr. 535.19.3000.9 535.19.3080.9 535.21.1420.9 800.70.4162.9 810.16.5160.9 815.16.8206.9 830.51.2162.9

Pris 299,-/stk. 299,-/stk. 259,150,460,85,440,-

SKABSINTEGRERET MODEL » ALSACE

THERMEX  BLUE LINE 25


26 THERMEX BLUE LINE

ALSACE UDTRÆK

ELEGANT UDTRÆK ALSACE UDTRÆK er en skabsintegreret løsning, der kombinerer elegance og bedst mulig udnyttelse af skabspladsen. Den elegante glas touch betjening giver et stilrent og elegant design.

NYHED 2019

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

Læs mere » Se side 8 og frem

TILKØB:

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter


A

Pris fra kr. 3.999,-

ENERGIKLASSE

SÆRLIGE EGENSKABER LED LYS

Kraftig og støjsvag motor Dekorative filtre Glas touch betjening Energibesparende LED Belysning Mulighed for variant til centralventilation Indbygget switch (Trigger) 

LYSDÆMPER

GLAS TOUCH

PRODUKTSPECIFIKATIONER PERIODISK UDSUG

EFTERSUG

MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Skabsintegreret Hvidlakeret stål med hvid glasfront Sortlakeret stål med sort glasfront Bredde 600 mm 4 hastigheder Dekorativt filter 2x3 W LED (3000 K)

METALFILTER

TEKNISKE DATA MOTOR: STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDEFFEKT: KANAL: ENERGIKLASSE:

Med motor: 230 V 162 m³/t 525 m³/t 35-61 dB(A) Ø150 mm A

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

ALSACE UDTRÆK - SKABSINTEGRERET MODEL Mål Farve Motor 600 mm Hvid Uden motor 600 mm Hvid Med motor 600 mm Sort Uden motor 600 mm Sort Med motor

Varenr. 520.19.2161.0 520.19.2161.2 520.19.2168.0 520.19.2168.2

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap

Ønskes fladkanal se side 93 Skitsetegninger & mål se side 99 og frem

Recirkulation

TILBEHØR (se side 92) Pris 3.999,5.499,3.999,5.499,-

Beskrivelse Recirkulationsfilter, 600 mm (sæt) Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd-/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. meter Spændbånd pr. stk. Aftrækssæt - Ø160 mm

Varenr. 535.19.3760.9 800.70.4162.9 810.16.5160.9 815.16.8206.9 830.51.2162.9

Pris 529,150,460,85,440,-

SKABSINTEGRERET MODEL » ALSACE UDTRÆK

THERMEX  BLUE LINE 27


28 THERMEX BLUE LINE

LOFTSINTEGREREDE MODELLER De loftsintegrerede modeller fra THERMEX er helt gemt væk under loftet, og kun sugefladen er synlig. Denne løsning sikrer det perfekte udsyn over kogezonen og rummet.

PRODUKTER METZ MAXI METZ MAXI II STRIP METZ MAXI SKY METZ MEDIO METZ MEDIO III STRIP

METZ MAXI

DISKRETION ER EN DYD Model METZ MAXI emfanget er gemt væk i loftet over kogezonen. Ved hjælp af emfangets kraftige motor og effektive kantsugningsprincip er emfanget i stand til effektivt at suge al em ud af rummet. Til model METZ MAXI leveres en elegant fjernbetjening med meget enkle styrefunktioner.

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

Læs mere » Se side 8 og frem

TILKØB:

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Pro Link Modul I

Top Link® Modul I

Plasmex®-filter


B

TILBEHØR

ENERGIKLASSE

FJERNBETJENING

LED LYS

LYSDÆMPER

THERMEX PLASMEX®-FILTER II MONTERET I FORSÆNKET LOFT

Pris fra kr. 16.299,SÆRLIGE EGENSKABER

Placeringen i loftet sikrer god udsigt fra kogezonen Effektivt kantsug Leveres med fjernbetjening Energivenlig LED belysning Mulighed for styring af kogeplade vha. Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.dk Indbygget switch (Trigger) Se video på www.thermex.dk

KANTSUG

TILBEHØR

PRODUKTSPECIFIKATIONER PERIODISK UDSUG

EFTERSUG

METALFILTER

MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Loftsintegreret Rustfri stål og sort glas Hvidlakeret og hvidt glas Bredde 1200 mm 4 hastigheder Dekorativt filter 4x3 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA MOTOR: STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDEFFEKT: KANAL: ENERGIKLASSE:

Med motor: 230 V 274 m³/t 569 m³/t 39-58 dB(A) Horisontalt afkast eller vertikalt afkast B

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

SORT LÅGE UDEN LYS PODIE

METZ MAXI - LOFTSINTEGRERET MODEL Mål 1200 mm 1200 mm 1200 mm 1200 mm

Farve Hvid Hvid Rustfri/Sort Rustfri/Sort

Motor Uden motor Med motor Uden motor Med motor

Varenr. 423.19.3161.0 423.19.3161.2 423.19.3168.0 423.19.3168.2

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap

Skitsetegninger & mål se side 99 og frem

Vendbart aftræk

Recirkulation

Pris 16.299,17.799,16.299,17.799,-

TILBEHØR (se side 92) Beskrivelse Recirkulationsfilter (2 stk.) Loftspodie, hvid, lav (højde 155 mm) Loftspodie, hvid, høj (højde 255 mm) Loftspodie, hvid, høj m/recirkulation (højde 255 mm) Wireophængt indbygningsramme, hvid Wireophængt indbygningsramme, rustfri Sort låge uden lys Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd-/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. meter Spændbånd pr. stk. Aftrækssæt - Ø160 mm

Varenr. 535.19.2000.9 500.00.3030.0 500.00.3040.0 500.00.3050.0 500.19.1001.9 500.19.1008.9 536.19.4038.9 800.70.4162.9 810.16.5160.9 815.16.8206.9 830.51.2162.9

Pris 299,-/stk. 3.099,3.099,3.099,1.549,1.549,3.099,150,- 460,- 85,- 440,-

LOFTSINTEGRERET MODEL » METZ MAXI

THERMEX  BLUE LINE 29


30 THERMEX BLUE LINE

METZ MAXI II STRIP

ANONYM OG ALLIGEVEL BEMÆRKELSESVÆRDIG Model METZ MAXI II STRIP emfanget er gemt væk i loftet over kogezonen. Lysstriberne i emfangets glasplade giver et behageligt lys. Ved hjælp af emfangets kraftige motor og effektive kantsugningsprincip er emfanget i stand til effektivt at suge al em ud af rummet. Model METZ MAXI II STRIP leveres med en elegant fjernbetjening.

INTERN MOTOR:

Flytbar motor i emfang/ på loft

Læs mere » Se side 8 og frem

TILKØB:

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Pro Link Modul I

Top Link® Modul I

Plasmex®-filter


A+

TILBEHØR

ENERGIKLASSE

Pris fra kr. 16.299,SÆRLIGE EGENSKABER

Placeringen i loftet sikrer god udsigt fra kogezonen Effektivt kantsug Flytbar motor og vendbart aftræk Leveres med fjernbetjening Energivenlig LED belysning Mulighed for styring af kogeplade vha. Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.dk Indbygget switch (Trigger) Se video på www.thermex.dk 

FJERNBETJENING

LED LYS

LYSDÆMPER

THERMEX PLASMEX®-FILTER II MONTERET I FORSÆNKET LOFT KANTSUG

PRODUKTSPECIFIKATIONER PERIODISK UDSUG

EFTERSUG

METALFILTER

MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Loftsintegreret Hvidlakeret og hvidt glas Bredde 1200 mm 4 hastigheder Dekorativt filter 2x7 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA MOTOR: STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDEFFEKT: KANAL: ENERGIKLASSE:

Med motor: 230 V 175 m3/t 599 m3/t 43-65 dB(A) Ø150 mm A+

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

METZ MAXI II STRIP LOFTSINTEGRERET MODEL Mål Farve 1200 mm Hvid 1200 mm Hvid

Motor Varenr. Uden motor 423.19.3261.0 Med motor/flytbar 423.19.3261.2

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap

Skitsetegninger & mål se side 99 og frem

Vendbart aftræk

Recirkulation

TILBEHØR (se side 92) Pris 16.299,17.799,-

Beskrivelse Recirkulationsfilter (2 stk.) Loftspodie, hvid, lav (højde 155 mm) Loftspodie, hvid, høj (højde 255 mm) Wireophængt indbygningsramme, hvid Wireophængt indbygningsramme, rustfri Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd-/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. meter Spændbånd pr. stk. Aftrækssæt - Ø160 mm

Varenr. 535.19.2000.9 500.00.3030.0 500.00.3040.0 500.19.1001.9 500.19.1008.9 800.70.4162.9 810.16.5160.9 815.16.8206.9 830.51.2162.9

Pris 299,-/stk. 3.099,3.099,1.549,1.549,150,460,85,440,-

LOFTSINTEGRERET MODEL » METZ MAXI II STRIP

THERMEX  BLUE LINE 31


32 THERMEX BLUE LINE

METZ MAXI SKY

EN STJERNE BLANDT EMFANG Emfanget er gemt væk i loftet over kogezonen. Takket være emfangets kraftige motor og kantsugsprincip er sugeevnen uovertruffen. METZ MAXI SKY er forsynet med dekorativ stjernehimmel, der blandt andet viser ”Karlsvognen”. METZ MAXI SKY kan lyse i blåt, rødt, i multicolor funktion eller i farveskift.

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

Læs mere » Se side 8 og frem

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Pro Link Modul I

Top Link® Modul I

Plasmex®-filter


B

Pris fra kr. 26.599,SÆRLIGE EGENSKABER

ENERGIKLASSE

Placeringen i loftet sikrer godt udsyn fra kogezonen Effektivt kantsug Flot deco belysning med stjernehimmel i flere farver Mulighed for styring af kogeplade vha. Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.dk Indbygget switch (Trigger) Se video på www.thermex.dk 

FJERNBETJENING

LED LYS

DECO LYS

PRODUKTSPECIFIKATIONER

LYSDÆMPER

KANTSUG

PERIODISK UDSUG

MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Loftsintegreret Rustfri stål og sort glas Bredde 1200 mm 4 hastigheder Dekorativt filter 4x3 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA EFTERSUG

METALFILTER

MOTOR: STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDEFFEKT: KANAL: ENERGIKLASSE:

Med motor: 230 V 274 m³/t 569 m³/t 39-58 dB(A) Ø150 mm B

Luftmængden målt efter EN 6159. Lydeffekt målt efter EN 60704

TILBEHØR

THERMEX PLASMEX®-FILTER II MONTERET I FORSÆNKET LOFT

METZ MAXI SKY LOFTSINTEGRERET MODEL Mål Farve Motor 1200 mm Rustfri/Sort Uden motor 1200 mm Rustfri/Sort Med motor

Varenr. 423.19.4168.0 423.19.4168.2

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap

Skitsetegninger & mål se side 99 og frem

Vendbart aftræk

Recirkulation

TILBEHØR (se side 92) Pris 26.599,28.099,-

Beskrivelse Recirkulationsfilter (2 stk.) Loftspodie, hvid, lav (højde 155 mm) Loftspodie, hvid, høj (højde 255 mm) Loftspodie, hvid, høj m/recirkulation (højde 255 mm) Wireophængt indbygningsramme, hvid Wireophængt indbygningsramme, rustfri Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd-/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. meter Spændbånd pr. stk. Aftrækssæt - Ø160 mm

Varenr. 535.19.2000.9 500.00.3030.0 500.00.3040.0 500.00.3050.0 500.19.1001.9 500.19.1008.9 800.70.4162.9 810.16.5160.9 815.16.8206.9 830.51.2162.9

Pris 299,-/stk. 3.099,3.099,3.099,1.549,1.549,150,460,85,440,-

LOFTSINTEGRERET MODEL » METZ MAXI SKY

THERMEX  BLUE LINE 33


34 THERMEX BLUE LINE

METZ MEDIO

DESIGN NED TIL MINDSTE DETALJE Emfanget er gemt væk i enten loftet, kogenichen eller mellem to dybe overskabe. Ved hjælp af emfangets kraftige motor og effektive kantsug giver model METZ MEDIO et effektivt sug. Til METZ MEDIO leveres fjernbetjening.

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

Læs mere » Se side 8 og frem

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Pro Link Modul I

Top Link® Modul I

Plasmex®-filter


B

TILBEHØR

ENERGIKLASSE

Pris fra kr. 13.599,SÆRLIGE EGENSKABER

Kan indbygges i overskab, loft eller kogeniche Effektivt kantsug Leveres med fjernbetjening Energibesparende LED belysning Mulighed for variant til centralventilation Mulighed for styring af kogeplade vha. Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.dk Indbygget switch (Trigger) Se video på www.thermex.dk 

FJERNBETJENING

LED LYS

THERMEX PLASMEX®-FILTER II MONTERET I FORSÆNKET LOFT LYSDÆMPERKANTSUG

PRODUKTSPECIFIKATIONER PERIODISK UDSUG

EFTERSUG

METALFILTER

MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Loft-/skabsintegreret Rustfri ramme med sort glasplade Hvidlakeret med hvid glasplade Bredde 900 mm 4 hastigheder Dekorativt filter 4x3 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA MOTOR: STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDEFFEKT: KANAL: ENERGIKLASSE:

Med motor: 230 V 205 m³/t 562 m³/t 37-60 dB(A) Horisontalt afkast eller vertikalt afkast B

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

METZ MEDIO - LOFTSINTEGRERET MODEL TILBEHØR (se side 92) Mål 900x500 mm 900x500 mm 900x500 mm 900x500 mm

Farve Hvid Hvid Rustfri/Sort Rustfri/Sort

Motor Uden motor Med motor Uden motor Med motor

Varenr. Pris 423.19.3151.0 13.599,423.19.3151.2 15.099,423.19.3158.0 13.599,423.19.3158.2 15.099,-

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap

Ønskes fladkanal se side 93 Skitsetegninger & mål se side 99 og frem

Vendbart aftræk

Recirkulation

Beskrivelse Recirkulationsfilter (2 stk.) Loftspodie, hvid, aftræk ovenud, Wireophængt indbygningsramme, hvid Wireophængt indbygningsramme, rustfri Metz Medio skabsbeslag Flexibel slange, plast - Ø160 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd-/kondensisoleret - Ø160 mm - pr. meter Spændbånd, pr. stk. Aftrækssæt - Ø160 mm

Varenr. Pris 535.19.3000.9 299,-/stk. 500.30.3020.0 3.099,500.19.2001.9 1.549,500.19.2008.9 1.549,500.30.3010.2 929,800.70.4162.9 150,810.16.5160.9 460,815.16.8206.9 85,830.51.2162.9 440,-

LOFTSINTEGRERET MODEL » METZ MEDIO

THERMEX  BLUE LINE 35


36 THERMEX BLUE LINE

METZ MEDIO III STRIP

MANGE MULIGHEDER Emfanget er gemt væk i enten loftet, kogenichen eller mellem to dybe overskabe. De tre lysstriberne i emfangets glasplade giver et behageligt lys. Ved hjælp af emfangets kraftige motor og effektive kantsug giver model METZ MEDIO III STRIP et effektivt sug. Til METZ MEDIO III STRIP leveres fjernbetjening.

INTERN MOTOR:

Flytbar motor i emfang/ på loft

Læs mere » Se side 8 og frem

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Pro Link Modul I

Top Link® Modul I

Plasmex®-filter


A+

Pris fra kr. 13.199,SÆRLIGE EGENSKABER

ENERGIKLASSE

Flytbar motor - vendbart aftræk Effektivt kantsug Energirigtig LED belysning Leveres med fjernbetjening Mulighed for variant til centralventilation Mulighed for styring af kogeplade vha. Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.dk Indbygget switch (Trigger) Se video på www.thermex.dk 

FJERNBETJENING

LED LYS

LYSDÆMPERKANTSUG

PRODUKTSPECIFIKATIONER PERIODISK UDSUG

EFTERSUG

METALFILTER

MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Loft-/skabsintegreret Hvidlakeret med hvid glasplade Bredde 900 mm 4 hastigheder Dekorativt filter 3x3,5 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA MOTOR: STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDEFFEKT: KANAL: ENERGIKLASSE:

Med motor: 230 V 349 m³/t 621 m³/t 50-63 dB(A) Ø150 mm A+

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

TILBEHØR

THERMEX PLASMEX®-FILTER II MONTERET I FORSÆNKET LOFT

METZ MEDIO III STRIP LOFTSINTEGRERET MODEL Mål Farve 900x500 mm Hvid 900x500 mm Hvid

Motor Varenr. Pris Uden motor 423.19.3251.0 13.199,Med motor/flytbar 423.19.3251.2 14.699,-

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap

Ønskes fladkanal se side 93 Skitsetegninger & mål se side 99 og frem

Vendbart aftræk

Recirkulation

TILBEHØR (se side 92) Beskrivelse Recirkulationsfilter (2 stk.) Wireophængt indbygningsramme, hvid Wireophængt indbygningsramme, rustfri Metz Medio skabsbeslag Loftspodie, hvid, aftræk ovenud Flexibel slange, plast - Ø160 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd-/kondensisoleret - Ø160 mm - pr. meter Spændbånd, pr. stk. Aftrækssæt - Ø160 mm

Varenr. Pris 535.19.3000.9 299,-/stk. 500.19.2001.9 1.549,500.19.2008.9 1.549,500.30.3010.2 929,500.30.3020.0 3.099,800.70.4162.9 150,810.16.5160.9 460,815.16.8206.9 85,830.51.2162.9 440,-

LOFTSINTEGRERET MODEL » METZ MEDIO III STRIP

THERMEX  BLUE LINE 37


38 THERMEX BLUE LINE

VÆGMONTEREDE MODELLER De vægmonterede modeller fra THERMEX kan monteres frit på væggen eller mellem overskabe. De skråtstillede modeller giver brugeren et godt overblik over kogezonen.

PRODUKTER DAX PERPIGNAN MINI PERPIGNAN BORDEAUX MINI BORDEAUX CAVE NARBONNE LYON TOULOUSE MARSEILLE

DAX

DEN NYE KLASSIKER DAX er et flot og stilrent vertikal emfang. Det sorte plane glas sammen med den elegante glas touch betjening, vil pryde ethvert køkken. Model DAX kan bruges sammen med alle ventilations-typer, og kan på den måde være med til at give dig det rigtige køkken miljø.

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

Læs mere » Se side 8 og frem

TILKØB:

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Trigger Link Modul

Pro Link Modul II

Top Link® Modul II

Plasmex®-filter


B ENERGIKLASSE

LED LYS

GLAS TOUCH

FRONTSUG

PERIODISK UDSUG

EFTERSUG

METALFILTER

Pris fra kr. 4.199,SÆRLIGE EGENSKABER Effektivt frontsug Energivenlig LED belysning Glaslåge kan åbnes for ekstra sug Mulighed for variant til centralventilation Mulighed for styring af kogeplade vha. Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.dk Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Vægmonteret Sortlakeret stål med sort glas Bredde 600, 800 og 900 mm 3 + BOOST Alufilter 2x3 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA VED BREDDE 600 MM MOTOR: STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LUFTMÆNGDE V/BOOST: LYDEFFEKT: KANAL: ENERGIKLASSE:

Med motor: 230 V 202 m³/t 387 m³/t 590 m³/t (69 dB(A)) 49-60 dB(A) Ø150 mm B

TEKNISKE DATA VED BREDDE 800 MM OG 900 MM MOTOR: STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LUFTMÆNGDE V/BOOST: LYDEFFEKT: KANAL: ENERGIKLASSE:

Med motor: 230 V 275 m³/t 484 m³/t 700 m³/t (67 dB(A)) 49-64 dB(A) Ø150 mm B

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

DAX - VÆGMONTERET MODEL Mål Farve Motor 600 mm Sort Uden motor 600 mm Sort Med motor 800 mm Sort Uden motor 800 mm Sort Med motor 900 mm Sort Uden motor 900 mm Sort Med motor

Varenr. 540.23.5068.0 540.23.5068.2 540.23.5088.0 540.23.5088.2 540.23.5098.0 540.23.5098.2

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap

Skitsetegninger & mål se side 99 og frem

Recirkulation

Kanaltilpasning muligt

TILBEHØR (se side 92) Pris 4.199,5.699,5.199,6.699,5.199,6.699,-

Beskrivelse Recirkulationsfilter, 600 mm (1 stk.) Recirkulationsfilter, 800 mm (2 stk.) Recirkulationsfilter, 900 mm (2 stk.) Specialkanal, todelt, sort, L:2x1000 mm Forlængeradaptor, sort, L:1x1000 mm Tilpasning af kanal, skæring af hældning etc. Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd-/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. meter Spændbånd pr. stk. Aftrækssæt - Ø160 mm

Varenr. Pris 535.23.0575.9 269,-/stk. 535.23.0575.9 269,-/stk. 535.23.0575.9 269,-/stk. 537.23.1045.9 2.099,537.23.1046.9 1.299,537.99.0008.9 1.649,800.70.4162.9 150,810.16.5160.9 460,815.16.8206.9 85,830.51.2162.9 440,-

VÆGMONTERET MODEL » DAX

THERMEX  BLUE LINE 39


40 THERMEX BLUE LINE

PERPIGNAN

KOM BARE NÆRMERE Model PERPIGNAN er et vertikalt emfang. Det særlige skrå design betyder, at du kan stå helt tæt på komfuret og have det fulde overblik over kogezonen.

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

Læs mere » Se side 8 og frem

TILKØB:

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Trigger Link Modul

Pro Link Modul II

Top Link® Modul II

Plasmex®-filter


A ENERGIKLASSE

Pris fra kr. 6.399,SÆRLIGE EGENSKABER

Effektivt frontsug Energivenlig LED belysning Glaslåge kan åbnes for ekstra sug Kanalen er lakeret i emhættens farve Mulighed for variant til centralventilation Mulighed for styring af kogeplade vha. Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.dk Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

LED LYS

GLAS TOUCH

FRONTSUG

PERIODISK UDSUG

EFTERSUG

METALFILTER

PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Vægmonteret Sortlakeret stål med sort glas Hvidlakeret stål med hvidt glas Bredde 600 og 900 mm 3 + BOOST Alufilter 2x3 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA MOTOR: Med motor: Med motor: MODEL: 600 mm 900 mm STRØM: 230 V 230 V LUFTMÆNGDE MIN.: 312 m³/t 312 m³/t LUFTMÆNGDE MAX.: 560 m³/t 530 m³/t LUFTMÆNGDE V/BOOST: 787 m³/t (69dB(A)) 787 m³/t (67dB(A)) LYDEFFEKT: 53-64 dB(A) 53-64 dB(A) KANAL: Ø150 mm Ø150 mm ENERGIKLASSE: A A Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

PERPIGNAN - VÆGMONTERET MODEL Mål Farve Motor 600 mm Sort Uden motor 600 mm Sort Med motor 900 mm Hvid Uden motor 900 mm Sort Uden motor 900 mm Sort Med motor

Varenr. 540.23.1168.0 540.23.1168.2 540.23.1191.0 540.23.1198.0 540.23.1198.2

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap

Skitsetegninger & mål se side 99 og frem

Vendbart aftræk

Recirkulation

Kanaltilpasning muligt

Pris 6.399,7.899,7.199,6.899,8.399,-

TILBEHØR (se side 92) Beskrivelse Recirkulationsfilter, 600 mm (1 stk.) Recirkulationsfilter, 900 mm (2 stk.) Specialkanal, todelt, hvid, L:2x1000 mm Specialkanal, todelt, sort, L:2x1000 mm Forlængeradaptor, sort, L:1x1000 mm Tilpasning af kanal, skæring af hældning etc. Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd-/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. meter Spændbånd pr. stk. Aftrækssæt - Ø160 mm

Varenr. Pris 535.23.0570.9 269,-/stk. 535.23.0575.9 269,-/stk. 537.23.1041.9 2.099,537.23.1142.9 2.099,537.23.1143.9 1.299,537.99.0008.9 1.649,800.70.4162.9 150,810.16.5160.9 460,815.16.8206.9 85,830.51.2162.9 440,-

VÆGMONTERET MODEL » PERPIGNAN

THERMEX  BLUE LINE 41


42 THERMEX BLUE LINE

MINI PERPIGNAN

MARKANT OG ALLIGEVEL ELEGANT Model MINI PERPIGNAN er et vertikalt emfang. Et lavt emfang hvilket sammen med det særlige skrå design betyder, at emfanget ikke virker for voldsomt på væggen. Dette gælder både, hvis det monteres hængende solo eller monteret i forbindelse med overskabe.

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

Læs mere » Se side 8 og frem

TILKØB:

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Trigger Link Modul

Pro Link Modul II

Top Link® Modul II

Plasmex®-filter


A

Pris fra kr. 6.399,-

ENERGIKLASSE

SÆRLIGE EGENSKABER

Designet til ergonomisk brug Effektivt frontsug Energivenlig LED belysning Glaslåge kan åbnes for ekstra sug Kanalen er lakeret i emhættens farve Mulighed for variant til centralventilation Mulighed for styring af kogeplade vha. Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.dk Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

LED LYS

GLAS TOUCH

FRONTSUG

BUNDSUG

PERIODISK UDSUG

EFTERSUG

METALFILTERPRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Vægmonteret Sortlakeret stål og sort glas Hvidlakeret stål og hvidt glas Bredde 600 og 800 mm 3 + BOOST Alufilter 2x3 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA VED 800 MM MOTOR: Med motor: STRØM: 230 V LUFTMÆNGDE MIN.: 310 m³/t LUFTMÆNGDE MAX.: 542 m³/t LUFTMÆNGDE V/BOOST: 747 m³/t (68dB(A)) LYDEFFEKT: 53-63 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

MINI PERPIGNAN - VÆGMONT. MODEL Mål Farve Motor 600 mm Hvid Uden motor 600 mm Hvid Med motor 600 mm Sort Uden motor 600 mm Sort Med motor 800 mm Hvid Uden motor 800 mm Hvid Med motor 800 mm Sort Uden motor 800 mm Sort Med motor

Varenr. 540.23.1141.0 540.23.1141.2 540.23.1148.0 540.23.1148.2 540.23.1181.0 540.23.1181.2 540.23.1188.0 540.23.1188.2

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap

Pris 6.999,8.499,6.399,7.899,7.499,8.999,6.899,8.399,-

TILBEHØR (se side 92) Beskrivelse Recirkulationsfilter (sæt) Lydisolering af emhætte Forlængeradaptor, hvid, L:1x1000 mm Specialkanal, todelt, hvid, L: 2x1000 mm Specialkanal, todelt, sort, L: 2x1000 mm Forlængeradaptor, sort, L: 1x1000 mm Tilpasning af kanal, skæring af hældning etc. Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd-/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. meter Spændbånd pr. stk. Aftrækssæt - Ø160 mm

Skitsetegninger & mål se side 99 og frem

Vendbart aftræk

Recirkulation

Kanaltilpasning muligt

Varenr. Pris 535.23.0555.9 759,536.99.1702.9 3.599,537.23.1140.9 1.299,537.23.1141.9 2.099,537.23.1142.9 2.099,537.23.1143.9 1.299,537.99.0008.9 1.649,800.70.4162.9 150,810.16.5160.9 460,815.16.8206.9 85,830.51.2162.9 440,-

VÆGMONTERET MODEL » MINI PERPIGNAN

THERMEX  BLUE LINE 43


44 THERMEX BLUE LINE

BORDEAUX

FIRKANTET, PRAKTISK, GOD Model BORDEAUX er et vertikalt emfang. Emfangets specielle design gør det muligt at stå helt op ad emfanget uden at støde hovedet på emfanget og samtidig bevare det fulde overblik over komfuret.

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

Læs mere » Se side 8 og frem

TILKØB:

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Trigger Link Modul

Pro Link Modul II

Top Link® Modul II

Plasmex®-filter


A ENERGIKLASSE

Pris fra kr. 10.899,SÆRLIGE EGENSKABER

Effektiv front- og bundsug Energivenlig LED belysning Designet til ergonomisk brugervenlighed Glaslåge kan åbnes for ekstra sug Kanalen er lakeret i emhættens farve Mulighed for variant til centralventilation Mulighed for styring af kogeplade vha. Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.dk Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

LED LYS

GLAS TOUCH

FRONTSUG

BUNDSUGPRODUKTSPECIFIKATIONER PERIODISK UDSUG

EFTERSUG

MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Vægmonteret Hvidlakeret med hvidt glas Bredde 600 og 900 mm 3 + BOOST Alufilter 2x3 W LED (3000 K)

METALFILTER

TEKNISKE DATA VED BREDDE 900 MM MOTOR: STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LUFTMÆNGDE V/BOOST: LYDEFFEKT: KANAL: ENERGIKLASSE:

Med motor: 230 V 329 m³/t 558 m³/t 775 m³/t (67dB(A)) 50-62 dB(A) Ø150 mm A

Luftmængden målt efter EN 6159. Lydeffekt målt efter EN 60704

BORDEAUX - VÆGMONTERET MODEL Mål Farve Motor 600 mm Hvid Uden motor 900 mm Hvid Uden motor 900 mm Hvid Med motor

Varenr. 540.23.4061.0 540.23.4091.0 540.23.4091.2

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap

Skitsetegninger & mål se side 99 og frem

Vendbart aftræk

Recirkulation

Kanaltilpasning muligt

Pris 10.899,11.399,12.899,-

TILBEHØR se side 92) Beskrivelse Recirkulationsfilter, 600 mm (1 stk.) Recirkulationsfilter, 900 mm (1 stk.) Specialkanal, hvid, L:2x1000 mm Tilpasning af kanal, skæring af hældning etc. Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd-/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. meter Spændbånd pr. stk. Aftrækssæt - Ø160 mm

Varenr. Pris 535.23.0575.9 269,535.23.0665.9 399,537.23.1061.9 2.099,537.99.0008.9 1.649,800.70.4162.9 150,810.16.5160.9 460,815.16.8206.9 85,830.51.2162.9 440,-

VÆGMONTERET MODEL » BORDEAUX

THERMEX  BLUE LINE 45


46 THERMEX BLUE LINE

MINI BORDEAUX

ENKELT & ELEGANT Model MINI BORDEAUX er et vertikalt emfang. Et emfang med reduceret højde, der sammen med det særlige skrå design betyder, at emfanget ikke virker for voldsomt på væggen. Dette gælder både hvis det monteres hængende solo eller i forbindelse med overskabe.

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

Læs mere » Se side 8 og frem

TILKØB:

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Trigger Link Modul

Pro Link Modul II

Top Link® Modul II

Plasmex®-filter


A ENERGIKLASSE

Pris fra kr. 10.299,SÆRLIGE EGENSKABER

Designet til ergonomisk brugervenlighed Effektiv front- og bundsug Energivenlig LED belysning Glaslåge kan åbnes for ekstra sug Kanalen er lakeret i emhættens farve Mulighed for variant til centralventilation Mulighed for styring af kogeplade vha. Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.dk Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

LED LYS

GLAS TOUCH

FRONTSUG

BUNDSUGPRODUKTSPECIFIKATIONER PERIODISK UDSUG

EFTERSUG

MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Vægmonteret Sortlakeret med sort glas Hvidlakeret med hvidt glas Bredde 600 og 800 mm 3 + BOOST Alufilter 2x3 W LED (3000 K)

METALFILTER

TEKNISKE DATA MOTOR: Med motor: STRØM: 230 V LUFTMÆNGDE MIN.: 310 m³/t LUFTMÆNGDE MAX.: 542 m³/t LUFTMÆNGDE V/BOOST: 747 m³/t (68dB(A)) LYDEFFEKT: 53-63 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: A Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

MINI BORDEAUX VÆGMONTERET MODEL Mål Farve Motor 600 mm Hvid Uden motor 600 mm Hvid Med motor 600 mm Sort Uden motor 600 mm Sort Med motor 800 mm Hvid Uden motor 800 mm Hvid Med motor 800 mm Sort Uden motor 800 mm Sort Med motor

TILBEHØR (se side 92) Varenr. 540.23.4161.0 540.23.4161.2 540.23.4168.0 540.23.4168.2 540.23.4081.0 540.23.4081.2 540.23.4088.0 540.23.4088.2

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap Skitsetegninger & mål se side 99 og frem

Vendbart aftræk

Recirkulation

Kanaltilpasning muligt

Pris 10.899,12.399,10.299,11.799,11.399,12.899,10.799,12.299,-

Beskrivelse Varenr. Recirkulationsfilter (sæt) 535.23.0555.9 Forlængeradaptor, hvid, L:1x1000 mm 537.23.1140.9 Specialkanal, todelt, hvid, L:2x1000 mm 537.23.1141.9 Specialkanal, todelt, sort, L:2x1000 mm 537.23.1142.9 Forlængeradaptor, sort, L:1x1000 mm 537.23.1143.9 Tilpasning af kanal, skæring af hældning etc. 537.99.0008.9 Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter 800.70.4162.9 Flexibel slange, lyd-/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. meter 810.16.5160.9 Spændbånd pr. stk. 815.16.8206.9 Aftrækssæt - Ø160 mm 830.51.2162.9

Pris 759,1.299,2.099,2.099,1.299,1.649,150,460,85,440,-

VÆGMONTERET MODEL » MINI BORDEAUX

THERMEX  BLUE LINE 47


48 THERMEX BLUE LINE

CAVE

KONKAV ELEGANCE Elegant, stilrent og konkav emfang, der med sit flotte design skiller sig ud fra mængden. Model CAVE, er løsningen til de der drømmer stort, og som ønsker sig det bedste.

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

Læs mere » Se side 8 og frem

TILKØB:

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Trigger Link Modul

Pro Link Modul II

Top Link® Modul II

Plasmex®-filter


B ENERGIKLASSE

LED LYS

GLAS TOUCH

FRONTSUG

Pris fra kr. 13.999,SÆRLIGE EGENSKABER Effektivt frontsug Energivenlig LED belysning Mulighed for variant til centralventilation Mulighed for styring af kogeplade vha. Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.dk Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 12 PRODUKTSPECIFIKATIONER

PERIODISK UDSUG

EFTERSUG

MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Vægmonteret Sortlakeret med sort glas Hvidlakeret med hvidt glas Bredde 900 mm 3 + BOOST Alufilter 1x9,2 W LED

METALFILTER

TEKNISKE DATA MOTOR: STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LUFTMÆNGDE V/BOOST: LYDEFFEKT: KANAL: ENERGIKLASSE:

Med motor: 230 V 286 m³/t 526 m³/t 706 m³/t (68dB(A)) 50-65 dB(A) Ø150 mm B

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

CAVE - VÆGMONTERET MODEL Mål Farve Motor 900 mm Hvid Uden motor 900 mm Hvid Med motor 900 mm Sort Uden motor 900 mm Sort Med motor

Varenr. 540.23.5191.0 540.23.5191.2 540.23.5198.0 540.23.5198.2

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap

Skitsetegninger & mål se side 99 og frem

Recirkulation

Kanaltilpasning muligt

TILBEHØR (se side 92) Pris 14.499,15.999,13.999,15.499,-

Beskrivelse Recirkulationsfilter, 900 mm (2 stk.) Specialkanal, todelt, hvid, L:2x1000 mm Specialkanal, todelt, sort, L:2x1000 mm Tilpasning af kanal, skæring af hældning etc. Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd-/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. meter Spændbånd pr. stk. Aftrækssæt - Ø160 mm

Varenr. Pris 535.23.0575.9 269,-/stk. 537.23.1051.9 2.099,537.23.1052.9 2.099,537.99.0008.9 1.649,800.70.4162.9 150,810.16.5160.9 460,815.16.8206.9 85,830.51.2162.9 440,-

VÆGMONTERET MODEL » CAVE

THERMEX  BLUE LINE 49


50 THERMEX BLUE LINE

NARBONNE

SMUKT KURVEFORMET DESIGN Model Narbonne er et væghængt emfang. Emfangets design med en buet glasplade gør at em og os ledes direkte mod filtret for derfra at blive suget væk. Et enkelt og elegant design, som passer i de fleste køkkener.

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

Læs mere » Se side 8 og frem

TILKØB:

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter


A ENERGIKLASSE

LED LYS

SOFT TOUCH

PERIODISK UDSUG

EFTERSUG

METALFILTER

Pris fra kr. 5.399,SÆRLIGE EGENSKABER

Kraftig motor Soft touch betjening Energivenlig LED-Belysning Mulighed for variant til centralventilation Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Vægmonteret Rustfri stål med klart glas Bredde 700 og 900 mm 3 + BOOST Alufiltre 2x1,5 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA FILTERRENS

MOTOR: STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LUFTMÆNGDE V/BOOST: LYDEFFEKT: KANAL: ENERGIKLASSE:

Med motor: 230 V 286 m³/t 564 m³/t 679 m³/t (68dB(A)) 48-63 dB(A) Ø150 mm A

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

NARBONNE - VÆGMONTERET MODEL Mål 700 mm 700 mm 900 mm 900 mm

Farve Rustfri/glas Rustfri/glas Rustfri/glas Rustfri/glas

Motor Uden motor Med motor Uden motor Med motor

Varenr. 545.42.1078.0 545.42.1078.2 545.42.1098.0 545.42.1098.2

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap

Skitsetegninger & mål se side 99 og frem

Recirkulation

Pris 5.399,6.899,5.399,6.899,-

TILBEHØR (se side 92) Beskrivelse KF56 recirkulationsfilter (2 stk.) Specialkanal, todelt, rustfri, L:2x1000 mm Tilpasning af kanal, skæring af hældning etc. Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd-/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. meter Spændbånd pr. stk. Aftrækssæt - Ø160 mm

Varenr. Pris 535.42.9000.9 289,- /stk. 537.42.1035.9 2.099,537.99.0008.9 1.649,800.70.4162.9 150,810.16.5160.9 460,815.16.8206.9 85,830.51.2162.9 440,-

VÆGMONTERET MODEL » NARBONNE

THERMEX  BLUE LINE 51


52 THERMEX BLUE LINE

LYON

KLASSISK DESIGN Model LYON er et klassisk rektangulært og horisontalt emfang med rene og stramme linjer samt afrundede hjørner. Den store filterflade sikrer øget effektivitet og ensartet sug. Filterfladens nærhed til kogepladen sikrer optimal em-optagelse. Dybden er kun 400 mm, hvilket giver bedre plads omkring emfanget og et bedre overblik over komfuret. Belysningen er energivenlig og LED baseret.

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

Læs mere » Se side 8 og frem

TILKØB:

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Trigger Link Modul

Pro Link Modul II

Top Link® Modul II

Plasmex®-filter


B ENERGIKLASSE

LED LYS

GLAS TOUCH

PERIODISK UDSUG

EFTERSUG

METALFILTER

Pris fra kr. 9.399,SÆRLIGE EGENSKABER Kun 400 mm dyb – sikrer god plads og overblik over kogeplade Horisontal og stor filterflade tæt på kogepladen sikrer optimal em-optagelse Energivenlig LED belysning Periodisk udsug Mulighed for tilkøb af dekorativt filter Mulighed for variant til centralventilation Mulighed for styring af kogeplade vha. Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.dk Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Vægmonteret Rustfri stål med sort glas Hvidlakeret med hvidt glas Bredde 900 mm 3 + BOOST Alufiltre 2x3 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA MOTOR: Med motor: STRØM: 230 V LUFTMÆNGDE MIN.: 317 m³/t LUFTMÆNGDE MAX.: 559 m³/t LUFTMÆNGDE V/BOOST: 751 m³/t (71 dB(A)) LYDEFFEKT: 48-67 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: B Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

LYON - VÆGMONTERET MODEL Mål 900 mm 900 mm 900 mm

Farve Hvid/Hvid Rustfri/Sort Rustfri/Sort

Motor Uden motor Uden motor Med motor

Varenr. 527.23.1091.0 527.23.1098.0 527.23.1098.2

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap

Skitsetegninger & mål se side 99 og frem

Recirkulation

Kanaltilpasning muligt

Pris 9.399,9.399,10.899,-

TILBEHØR (se side 92)

Beskrivelse Recirkulationsfilter (3 stk.) Dekorativt filter (270x250 mm) Specialkanal, todelt, hvid, L:2x980 mm Specialkanal, todelt, rustfri, L:2x980 mm Tilpasning af kanal, skæring af hældning etc. Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd-/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. meter Spændbånd pr. stk. Aftrækssæt - Ø160 mm

Varenr. Pris 535.23.0570.9 269,-/stk. 536.23.1000.9 459,537.42.5801.9 2.099,537.42.5808.9 2.099,537.99.0008.9 1.649,800.70.4162.9 150,810.16.5160.9 460,815.16.8206.9 85,830.51.2162.9 440,-

VÆGMONTERET MODEL » LYON

THERMEX  BLUE LINE 53


54 THERMEX BLUE LINE

TOULOUSE

DESIGN OG FUNKTION I SKØN FORENING Model TOULOUSE er et rektangulært og horisontalt emfang udfærdiget helt i rustfrit stål. Det effektive kantsug og den nære placering over kogepladen sikrer en uovertruffen sugeevne. Emfanget er udstyret med energivenlig LED belysning, og leveres med fjernbetjening. Kantsuget øger lufthastigheden, og koncentrerer suget rundt om emfangets yderkreds.

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

Læs mere » Se side 8 og frem

TILKØB:

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter


A ENERGIKLASSE

Pris fra kr. 6.999,SÆRLIGE EGENSKABER

Stilrent rektangulært horisontalt design Udført helt i rustfri stål Effektivt kantsug Energivenlig LED belysning Leveres med fjernbetjening Mulighed for variant til centralventilation Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

FJERNBETJENING

LED LYS

GLAS TOUCHPRODUKTSPECIFIKATIONER KANTSUG

EFTERSUG

MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Vægmonteret Rustfri stål Bredde 600 og 900 mm 5 hastigheder Alufilter 2x2 W LED (3000 K) (600 mm) 4x2 W LED (3000 K) (900 mm)

METALFILTER

TEKNISKE DATA FILTERRENS

MOTOR: STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDEFFEKT: KANAL: ENERGIKLASSE:

Med motor: 230 V 267 m³/t 634 m³/t 48-67 dB(A) Ø150 mm A

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

TOULOUSE - VÆGMONTERET MODEL Mål 600 mm 600 mm 900 mm 900 mm

Farve Rustfri Rustfri Rustfri Rustfri

Motor Uden motor Med motor Uden motor Med motor

Varenr. 527.26.9008.0 527.26.9008.2 527.26.9108.0 527.26.9108.2

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap

Skitsetegninger & mål se side 99 og frem

Recirkulation

Kanaltilpasning muligt

Pris 6.999,8.499,6.999,8.499,-

TILBEHØR (se side 92) Beskrivelse Recirkulationsfilter, vaskbart Specialkanal, todelt, rustfri, L:2x1000 mm Tilpasning af kanal, skæring af hældning etc. Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd-/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. meter Spændbånd pr. stk. Aftrækssæt - Ø160 mm

Varenr. Pris 535.26.1020.9 669,537.26.7008.9 2.099,537.99.0008.9 1.649,800.70.4162.9 150,810.16.5160.9 460,815.16.8206.9 85,830.51.2162.9 440,-

VÆGMONTERET MODEL » TOULOUSE

THERMEX  BLUE LINE 55


56 THERMEX BLUE LINE

MARSEILLE

SUGER OPMÆRKSOMHED TIL SIG Model MARSEILLE er et helt unikt design baseret på formsproget af den verdensberømte danske designer Jacob Jensen. Model MARSEILLE er udstyret med det effektive kantsug. MARSEILLE er udstyret med energivenlig LED belysning, og der medfølger fjernbetjening.

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

Læs mere » Se side 8 og frem

TILKØB:

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Top Link® Modul I

Plasmex®-filter


A ENERGIKLASSE

Pris fra kr. 19.399,SÆRLIGE EGENSKABER

Baseret på design af Jacob Jensen Med effektivt kantsug Med energirigtig LED belysning Fjernbetjening medfølger Periodisk udsugning Mulighed for variant til centralventilation Mulighed for styring af kogeplade vha. Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.dk Indbygget switch (Trigger) 

FJERNBETJENING

LED LYS

LYSDÆMPERKANTSUG

PRODUKTSPECIFIKATIONER PERIODISK UDSUG

EFTERSUG

METALFILTER

MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Vægmonteret Rustfri stål Bredde 900 mm 4 hastigheder Alufilter 4x3 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA MOTOR: STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDEFFEKT: KANAL: ENERGIKLASSE:

Med motor: 230 V 220 m³/t 613 m³/t 48-64 dB(A) Ø150 mm A

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

MARSEILLE - VÆGMONTERET MODEL Mål 900 mm 900 mm

Farve Rustfri Rustfri

Motor Uden motor Med motor

Varenr. 446.19.1098.0 446.19.1098.2

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap

Skitsetegninger & mål se side 99 og frem

Recirkulation

Kanaltilpasning muligt

Pris 19.399,20.899,-

TILBEHØR (se side 92) Beskrivelse Recirkulationsfilter Forlængeradaptor, rustfri, L:1x1000 mm Tilpasning af kanal, skæring af hældning etc. Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd-/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. meter Spændbånd pr. stk. Aftrækssæt - Ø160 mm

Varenr. Pris 535.19.3000.9 299,537.19.1108.9 2.099,537.99.0008.9 1.649,800.70.4162.9 150,810.16.5160.9 460,815.16.8206.9 85,830.51.2162.9 440,-

VÆGMONTERET MODEL » MARSEILLE

THERMEX  BLUE LINE 57


58 THERMEX BLUE LINE

FRITHÆNGENDE MODELLER De frithængende modeller fra THERMEX er ideelle til placering over kogeøer. Filterfladens nærhed til kogezonen giver effektiv opfangning af emmen. PRODUKTER LYON TOULOUSE NARBONNE CALAIS MARSEILLE ORLEANS CHAMONIX

LYON

GOD SUGEEVNE ER ET MUST Model LYON er et klassisk rektangulært emfang med rene og stramme linjer og afrundede hjørner. Den store filterflade sikrer et effektivt og ensartet sug. Filterfladens nærhed til koge-pladen sikrer en effektiv emoptagelse. Dybden på 520 mm giver god plads omkring kogepladen. Belysningen er energivenlig og LED baseret.

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

Læs mere » Se side 8 og frem

TILKØB:

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Trigger Link Modul

Pro Link Modul II

Top Link® Modul II

Plasmex®-filter


B ENERGIKLASSE

Pris fra kr. 11.299,SÆRLIGE EGENSKABER

 lassisk rektangulært design med K rene og stramme linjer Kun 520 mm dybde giver god plads og et godt overblik omkring komfuret Stor filterflade tæt på kogepladen sikrer optimal optagelsesevne Energivenlig LED belysning Mulighed for tilkøb af dekorativt filter Mulighed for variant til centralventilation Mulighed for styring af kogeplade vha. Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.dk Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

LED LYS

GLAS TOUCH

PERIODISK UDSUG

EFTERSUG

METALFILTER

PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Frithængende Rustfri stål med sort glas Hvidlakeret med hvidt glas Bredde 900 mm 3 + BOOST Alufiltre 4x3 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA MOTOR: Med motor: STRØM: 230 V LUFTMÆNGDE MIN.: 323 m³/t LUFTMÆNGDE MAX.: 530 m³/t LUFTMÆNGDE V/BOOST: 762 m³/t (68 dB(A)) LYDEFFEKT: 51-62 dB(A) KANAL: Ø150 mm ENERGIKLASSE: B Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

LYON - FRITHÆNGENDE MODEL Mål 900 mm 900 mm 900 mm 900 mm

Farve Hvid/Hvid Hvid/Hvid Rustfri/Sort Rustfri/Sort

Motor Uden motor Med motor Uden motor Med motor

Varenr. 528.23.1091.0 528.23.1091.2 528.23.1098.0 528.23.1098.2

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap

Skitsetegninger & mål se side 99 og frem

Recirkulation

Kanaltilpasning muligt

TILBEHØR (se side 92) Pris 11.299,12.799,11.299,12.799,-

Beskrivelse Recirkulationsfilter (3 stk.) Dekorativt filter (270x250 mm) Specialkanal, hvid, L:1950 mm Specialkanal, rustfri, L:1950 mm Tilpasning af kanal (ingen hældning) Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd-/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. meter Spændbånd pr. stk. Aftrækssæt - Ø160 mm

Varenr. 535.23.0570.9 536.23.1000.9 537.42.5901.9 537.42.5908.9 537.99.1008.9 800.70.4162.9 810.16.5160.9 815.16.8206.9 830.51.2162.9

Pris 269,-/stk. 459,2.999,2.999,2.499,150,460,85,440,-

FRITHÆNGENT MODEL » LYON

THERMEX  BLUE LINE 59


60 THERMEX BLUE LINE

TOULOUSE

DESIGN MED OVERBLIK Model TOULOUSE er et rektangulært horisontalt emfang udført helt i rustfri stål. TOULOUSE er udstyret med effektiv kantsug, der sikrer effektiv sug langs emfangets yderkant. Filterfladens nærhed til kogepladen sikrer effektiv em-opfang. TOULOUSE er udstyret med energibesparende LED belysning, og leveres med fjernbetjening.

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

Læs mere » Se side 8 og frem

TILKØB:

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter


A ENERGIKLASSE

FJERNBETJENING

LED LYS

GLAS TOUCH

Pris fra kr. 12.399,SÆRLIGE EGENSKABER

Stilfuldt rektangulært horisontalt design Udført helt i rustfri stål Effektivt kantsug Energivenlig LED belysning Leveres med fjernbetjening Mulighed for variant til centralventilation Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 PRODUKTSPECIFIKATIONER

KANTSUG

EFTERSUG

METALFILTER

FILTERRENS

MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Frithængende Rustfri stål Bredde 900 mm 5 hastigheder Alufiter 8x2 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA MOTOR: STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDEFFEKT: KANAL: ENERGIKLASSE:

Med motor: 230 V 256 m³/t 623 m³/t 54-66 dB(A) Ø150 mm A

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

TOULOUSE - FRITHÆNGENDE MODEL Mål 900 mm 900 mm

Farve Rustfri Rustfri

Motor Uden motor Med motor

Varenr. 528.26.9108.0 528.26.9108.2

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap

Skitsetegninger & mål se side 99 og frem

Recirkulation

Kanaltilpasning muligt

Pris 12.399,13.899,-

TILBEHØR (se side 92) Beskrivelse Recirkulationsfilter, vaskbart Specialkanal, rustfri, L:1950 m Tilpasning af kanal (ingen hældning) Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd-/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. meter Spændbånd pr. stk. Aftrækssæt - Ø160 mm

Varenr. 535.26.1020.9 537.26.7508.9 537.99.1008.9 800.70.4162.9 810.16.5160.9 815.16.8206.9 830.51.2162.9

Pris 669,2.999,2.499,150,460,85,440,-

FRITHÆNGENT MODEL » TOULOUSE

THERMEX  BLUE LINE 61


62 THERMEX BLUE LINE

NARBONNE

ET ENKELT OG ELEGANT DESIGN Model Narbonne er et frithængende emfang. Emfangets design med en buet glasplade gør, at em og os ledes direkte mod filtret for derfra at blive suget væk. Et enkelt og elegant design, som passer i de fleste køkkener.

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

Læs mere » Se side 8 og frem

TILKØB:

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter


A ENERGIKLASSE

LED LYS

SOFT TOUCH

PERIODISK UDSUG

EFTERSUG

METALFILTER

Pris fra kr. 7.999,SÆRLIGE EGENSKABER

Kraftig motor Soft touch Energivenlig LED-Belysning Mulighed for variant til centralventilation Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Frithængende Rustfri stål med klart glas Bredde 900 mm 3 + BOOST Alufiltre 4x1,5 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA FILTERRENS

MOTOR: STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LUFTMÆNGDE V/BOOST: LYDEFFEKT: KANAL: ENERGIKLASSE:

Med motor: 230 V 286 m³/t 564 m³/t 679 m³/t (68dB(A)) 48-63 dB(A) Ø150 mm: A

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

NARBONNE - FRITHÆNGENDE MODEL Mål 900 mm 900 mm

Farve Motor Rustfri/glas Uden motor Rustfri/glas Med motor

Varenr. 545.42.1198.0 545.42.1198.2

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap

Skitsetegninger & mål se side 99 og frem

Recirkulation

Kanaltilpasning muligt

Pris 7.999,9.499,-

TILBEHØR (se side 92) Beskrivelse KF56 recirkulationsfilter (2 stk.) Specialkanal, rustfri, L:1950 mm Tilpasning af kanal (ingen hældning) Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd-/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. meter Spændbånd pr. stk. Aftrækssæt - Ø160 mm

Varenr. 535.42.9000.9 537.42.1037.9 537.99.1008.9 800.70.4162.9 810.16.5160.9 815.16.8206.9 830.51.2162.9

Pris 289,-/stk. 2.999,2.499,150,460,85,440,-

FRITHÆNGENDE MODEL » NARBONNE

THERMEX  BLUE LINE 63


64 THERMEX BLUE LINE

CALAIS

DET PERFEKTE OVERBLIK Model CALAIS er et smukt og harmonisk bueformet emfang gennemført helt i rustfri stål. CALAIS er udstyret med labyrintfilter, som sikrer maximal sugeevne og minimal støjniveau. Belysningen er energivenlig og LED baseret.

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

Læs mere » Se side 8 og frem

TILKØB:

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter


A ENERGIKLASSE

Pris fra kr. 13.999,SÆRLIGE EGENSKABER

Smukt og harmonisk bueformet design Udført helt i rustfrit stål Labyrintfiltre Energivenlig LED belysning Mulighed for variant til centralventilation Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

LED LYS

GLAS TOUCHEFTERSUG

PRODUKTSPECIFIKATIONER LABYRINTFILTER

FILTERRENS

MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Frithængende Rustfri stål Bredde 950 mm 5 hastigheder Labyrintfilter 4x2 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA MOTOR: STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDEFFEKT: KANAL: ENERGIKLASSE:

Med motor: 230 V 293 m³/t 645 m³/t 47-64 dB(A) Ø150 mm A

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

CALAIS - FRITHÆNGENDE MODEL Mål 950 mm 950 mm

Farve Rustfri Rustfri

Motor Uden motor Med motor

Varenr. 421.26.1008.0 421.26.1008.2

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap

Skitsetegninger & mål se side 99 og frem

Recirkulation

Kanaltilpasning muligt

TILBEHØR (se side 92) Pris 13.999,15.499,-

Beskrivelse Recirkulationsfilter, vaskbart Specialkanal, rustfri, L:1950 mm Tilpasning af kanal, skæring af hældning etc. Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd-/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. meter Spændbånd pr. stk. Aftrækssæt - Ø160 mm

Varenr. 535.26.1020.9 537.26.7608.9 537.99.1008.9 800.70.4162.9 810.16.5160.9 815.16.8206.9 830.51.2162.9

Pris 669,2.999,2.499,150,460,85,440,-

FRITHÆNGENDE MODEL » CALAIS

THERMEX  BLUE LINE 65


66 THERMEX BLUE LINE

MARSEILLE

STILLE, MOR LAVER MAD... Model MARSEILLE har sit helt eget unikke design baseret på formsproget af den verdensberømte danske designer Jacob Jensen. Model MARSEILLE er udstyret med effektivt kantsug. MARSEILLE er udstyret med energirigtig LED belysning.

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

Læs mere » Se side 8 og frem

TILKØB:

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Pro Link Modul I

Top Link® Modul I

Plasmex®-filter


A ENERGIKLASSE

Pris fra kr. 21.299,SÆRLIGE EGENSKABER

Baseret på design af Jacob Jensen Effektivt kantsug Energirigtig LED belysning Mulighed for styring af kogeplade vha. Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.dk Indbygget switch (Trigger) 

FJERNBETJENING

LED LYS

LYSDÆMPER

KANTSUG

PERIODISK UDSUGPRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Frithængende Rustfri stål Bredde 900 mm 4 hastigheder Alufilter 4x3 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA EFTERSUG

METALFILTER

MOTOR: STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDEFFEKT: KANAL: ENERGIKLASSE:

Med motor: 230 V 220 m³/t 613 m³/t 48-64 dB(A) Ø150 mm A

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

MARSEILLE - FRITHÆNGENDE MODEL Mål 900 mm 900 mm

Farve Rustfri Rustfri

Motor Uden motor Med motor

Varenr. Pris 447.19.1098.0 21.299,447.19.1098.2 22.799,-

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap

Skitsetegninger & mål se side 99 og frem

Recirkulation

Kanaltilpasning muligt

TILBEHØR (se side 92) Beskrivelse Recirkulationsfilter Specialkanal, rustfri, L:2000 mm Tilpasning af kanal, skæring af hældning etc. Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd-/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. meter Spændbånd pr. stk. Aftrækssæt - Ø160 mm

Varenr. 535.19.3000.9 537.19.1008.9 537.99.1008.9 800.70.4162.9 810.16.5160.9 815.16.8206.9 830.51.2162.9

Pris 299,2.999,2.499,150,460,85,440,-

FRITHÆNGENDE MODEL » MARSEILLE

THERMEX  BLUE LINE 67


68 THERMEX BLUE LINE

ORLEANS

KØKKENKUNST MED SUG I Model ORLEANS er med sit cylindriske design et emfang med de helt rigtige proportioner, der giver balance og symmetri i køkkenet. ORLEANS er en ægte klassiker fra THERMEX. ORLEANS er udstyret med LED belysning og leveres standard med fjernbetjening.

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

Læs mere » Se side 8 og frem

TILKØB:

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Pro Link Modul I

Top Link® Modul I

Plasmex®-filter


C ENERGIKLASSE

Pris fra kr. 19.099,SÆRLIGE EGENSKABER

 mukt og enkelt klassisk S cylindrisk design Energivenlig LED belysning Mulighed for variant til centralventilation Mulighed for styring af kogeplade vha. Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.dk Indbygget switch (Trigger) 

FJERNBETJENING

LED LYS

LYSDÆMPER

PRODUKTSPECIFIKATIONER PERIODISK UDSUG

EFTERSUG

METALFILTER

MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Frithængende Rustfri stål med sortlakeret stål Ø600 mm 4 hastigheder Alufilter 4x3 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA MOTOR: STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDEFFEKT: KANAL: ENERGIKLASSE:

Med motor: 230 V 169 m³/t 404 m³/t 47-68 dB(A) Ø150 mm C

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

ORLEANS - FRITHÆNGENDE MODEL Mål Farve Motor Ø600 mm Rustfri/Sort Uden motor Ø600 mm Rustfri/Sort Med motor

Varenr. 528.19.1068.0 528.19.1068.2

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap

Skitsetegninger & mål se side 99 og frem

Kanaltilpasning muligt

Pris 19.099,20.599,-

TILBEHØR (se side 92) Beskrivelse Specialkanal, rustfri, L:2000 mm Tilpasning af kanal, skæring af hældning etc. Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd-/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. meter Spændbånd pr. stk. Aftrækssæt - Ø160 mm

Varenr. 537.19.2008.9 537.99.1008.9 800.70.4162.9 810.16.5160.9 815.16.8206.9 830.51.2162.9

Pris 2.999,2.499,150,460,85,440,-

FRITHÆNGENDE MODEL » ORLEANS

THERMEX  BLUE LINE 69


70 THERMEX BLUE LINE

CHAMONIX

SVÆVENDE ELEGANCE Model CHAMONIX er et yderst elegant og stilfuldt emfang bygget op i glas og stål. CHAMONIX er udstyret med dekorationslys, der oplyser glasskærmen i flere forskellige farver. Belysning er baseret på det energivenlige LED lys.

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

Læs mere » Se side 8 og frem

TILKØB:

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Pro Link Modul I

Top Link® Modul I

Plasmex®-filter


C ENERGIKLASSE

Pris fra kr. 22.199,SÆRLIGE EGENSKABER

Stilfuld kombination af glas og stål Dekorationslys i farver i glasskærmen Energivenlig LED lys Mulighed for variant til centralventilation Mulighed for styring af kogeplade vha. Top Link® Modul - se side 10 Se Top Link® video på www.thermex.dk Indbygget switch (Trigger) 

FJERNBETJENING

LED LYS

DECO LYSPRODUKTSPECIFIKATIONER LYSDÆMPER

PERIODISK UDSUG

EFTERSUG

MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Frithængende Rustfri stål med klart glas Bredde 900 mm 4 hastigheder Alufilter 4x3 W LED 3 W LED dekorationslys

TEKNISKE DATA METALFILTER

MOTOR: STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDEFFEKT: KANAL: ENERGIKLASSE:

Med motor: 230 V 132 m³/t 416 m³/t 35-68 dB(A) Ø160 mm C

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

CHAMONIX - FRITHÆNGENDE MODEL Mål 900 mm 900 mm

Farve Rustfri Rustfri

Motor Uden motor Med motor

Varenr. Pris 445.19.1100.0 22.199,445.19.1100.2 23.699,-

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap

Skitsetegninger & mål se side 99 og frem

Kanaltilpasning muligt

TILBEHØR (se side 92) Beskrivelse Recirkulationsfilter Forlængeradaptor, rustfri, Ø320 mm, L:1000 mm Tilpasning af kanal, skæring af hældning etc. Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd-/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. meter Spændbånd pr. stk. Aftrækssæt - Ø160 mm

Varenr. Pris 535.19.5000.9 439,450.99.9928.9 3.699,537.99.1008.9 2.499,800.70.4162.9 150,810.16.5160.9 460,815.16.8206.9 85,830.51.2162.9 440,-

FRITHÆNGENDE MODEL » CHAMONIX

THERMEX  BLUE LINE 71


BLUE LIMITED

UFORSKAMMET GOD KVALITET BLUE LIMITED er udvalgte produkter der alle har et spændende design, og som hver især udfylder deres respektive pladser i sortimentet inden for design og teknik. BLUE LIMITED er, som navnet antyder, en serie produkter med begrænsninger. BLUE LIMITED modellerne fåes i et begrænset antal varianter samt med begrænsede tilbehørsmuligheder. Derfor er det vigtigt, at man orienterer sig på produktarket om, hvilke varianter, og hvilke tillægsmuligheder man har på det pågældende produkt.


74 THERMEX BLUE LINE

LE MANS BLUE

VIRKELIGT ELEGANT EMFANG MED INDUKTIONSKOGEPLADER Virkeligt elegant emfang med induktionskogeplader og mulighed for Plasmex®-filter (forventet levetid op til 10 år), der renser luften 96,5 %.

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

Læs mere » Se side 8 og frem

TILKØB:

Plasmex®-filter


NYHED 2019

A+

Pris kr. 14.999,-

ENERGIKLASSE

GLAS TOUCH

METALFILTER

SÆRLIGE EGENSKABER Emhætten er integreret i kogepladen Boost funktion på kogepladen Kogezoner kan sammen kobles for større kogezoner Induktionskogeplade To kogeplader med 1500 W-zone, boost til 1800 W To kogeplader med 1800 W-zone, boost til 2000 W PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER:

Bordintegreret Sort glas Bredde 800 mm 3 hastigheder Alufilte

TEKNISKE DATA STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDNIVEAU: KANAL: ENERGIKLASSE:

2x230 V (400 V) 281 m³/t 550 m³/t 40-60 dB(A) Ø150 mm A+

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

THERMEX PLASMEX®-FILTER II MONTERET I SOKKEL Kan monteres med aftræk til det fri

Enkel installation med Plasmex®-filter Renser luften 96,5 %

Varmegenbrug uden lugt

LE MANS BLUE BORDINTEGRERET MODEL Mål 800 mm

Farve Sort

Motor Med motor

Skitsetegninger & mål se side 106 og frem

Recirkulation

Varenr. 525.21.2022.2

TILBEHØR (se side 92) Pris 14.999,-

Beskrivelse Recirkulationsfilter Plasmex® I kit inklusiv monteringsboks Kit - bøjning og rist

Varenr. 535.19.3500.9 536.99.1800.9 830.05.1015.9

Pris 689,9.250,2.299,-

BORDINTEGRERET MODEL » LE MANS BLUE

THERMEX  BLUE LINE 75


76 THERMEX BLUE LINE

LE MANS II

DRÆN AF STØRRE MÆNGDER KONDENS

SOFT TOUCH "ÅBNING" AF SUGESPALTER KAN ÅBNES INDIVIDUELT FOR KONCENTRERET SUG PLANFORSÆNKET I KOGEPLADEN

VIRKELIGT ELEGANT EMFANG MED INDUKTIONSKOGEPLADE MED MULIGHED FOR PLASMEX®-FILTER Virkeligt elegant emfang med induktionskogeplader, planforsænket sugepanel, fire zoner induktion med ”bridgefunktion” i både højre og venstre side, der muliggør samkøring af to zoner og mulighed for Plasmex®-filter (forventet levetid op til 10 år), der renser luften 96,5 %

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

Læs mere » Se side 8 og frem

TILKØB:

Plasmex®-filter


Optimal udnyttelse af skuffedybde Enkel installation med Plasmex®-filter Renser luften 96,5 %

Kan planforsænkes til bordpladen

Kan monteres med aftræk til det fri

Varmegenbrug uden lugt

A+++ ENERGIKLASSE

GLAS TOUCH

EFTERSUG

METALFILTER

FILTERENS

ENKEL ADGANG

AF MINDRE

FOR VASK AF FILTER

MÆNGDER KONDENS

Pris kr. 27.999,SÆRLIGE EGENSKABER EMHÆTTE

PRODUKTSPECIFIKATIONER

3 hastigheder + boost max 791 m³/t Lydniveau max 69 dB(A) Energiklasse A+++ Kanalsystem kan placeres bagerst i skab for skuffeudnyttelse Motor kan placeres i sokkel Enkel drænsystem af mindre mængder kondensvand Enkel drænsystem ved større mængder kondensvand Soft touch åbning af sugespalter

MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER:

SÆRLIGE EGENSKABER INDUKTION

LE MANS II - BORDINTEGRERET MODEL Mål Farve Motor Varenr. 860 mm Sort Med motor 525.05.1003.2

Skitsetegninger & mål se side 106 og frem

Pris 27.999,-

NNYY PPRRISIS

Bordintegreret Sort glas Bredde 860 mm 3 + BOOST Metalfiltre

TEKNISKE DATA

Mål kogeplade bredde 860 mm dybde 520 mm Kogezoner 4x180x220 mm (2100 W - Boost 3700 W) Mulighed for bridgefunktion (sammenkøring af 2 zoner i både højre og venstre side) Restvarme indikator Pause- og reset-funktion Børnesikring Overhedningssikring Timerfunktion (stopur) Hold varm funktion Operationel tidsbegrænser 9-trins varmeregulering Autostop af kogeplade ved fuld kondenstank Induktionskogeplade

Recirkulation

ENKEL DRÆN

Sokkelmotor

STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LUFTMÆNGDEV/BOOST.: LYDNIVEAU: KANAL: ENERGIKLASSE:

230 V (400 V) 308 m³/t 617 m³/t 791 m³/t (77 dB(A) 52-69 dB(A) 230x90 mm A+++

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

TILBEHØR (se side 92) Beskrivelse Recirkuleringskit (startkit) Long Life recirkuleringsfilter (refill) Plasmex® I kit inklusiv monteringsboks Kit - bøjning og rist

Varenr. 535.05.1100.9 535.05.1101.9 536.99.1800.9 830.05.1015.9

Pris 3.375,745,9.250,2.299,-

BORDINTEGRERET MODEL » LE MANS II

THERMEX  BLUE LINE 77


BORDINTEGRERET MODEL » NIMES LUX

78 THERMEX BLUE LINE

THERMEX PLASMEX®-FILTER II MONTERET I SOKKEL Kan monteres med aftræk til det fri

NIMES LUX

B

NIMES LUX - BORDINTEGRERET MODEL Mål 580 mm 880 mm

Farve Rustfri/Sort glas Rustfri/Sort glas

Enkel installation med Plasmex®-filter Renser luften 96,5 %

Varmegenbrug uden lugt

Motor Med motor Med motor

Varenr. 525.21.1162.2 525.21.1192.2

Pris 18.999,18.999,-

ENERGIKLASSE

LED LYS

GLAS TOUCH

KANTSUG

TILBEHØR (se side 92)

EFTERSUG

Beskrivelse Recirkulationsfilter 580 mm Recirkulationsfilter 880 mm Flexibel slange, plast -Ø162 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd/kondensisoleret, Ø162 mm, pr. meter Spændbånd pr. stk. Aftrækssæt - Ø160 mm

Varenr. 535.21.8260.9 535.21.8200.9 800.70.4162.9 810.16.5160.9 815.16.8206.9 830.51.2162.9

Pris 529,519,150,460,85,440,-

METALFILTER

Pris kr. 18.999,SÆRLIGE EGENSKABER Emfanget er diskret gemt væk i bordpladen Glasoverflade for nem rengøring Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Bordintegreret Rustfri stål med sort glas Bredde 580 og 880 mm 4 hastigheder Metalfiltre 1x4 W LED (580mm) 1x5 W LED (880 mm)

TEKNISKE DATA MODEL: STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYDEFFEKT: KANAL: ENERGIKLASSE:

580 mm 230 V 234 m³/t 563 m³/t 68-72 dB(A) Ø150 mm B

880 mm 230 V 235 m³/t 605 m³/t 53-74 dB(A) Ø150 mm B

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

Skitsetegninger & mål se side 106 og frem

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

Læs mere » Se side 8 og frem

TILKØB: Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation


INTEGRATA VÆG Pris kr. 25.799,-

INTEGRATA VÆG - VÆGMONTERET MODEL Mål 800 mm

Farve Rustfri

Motor Uden motor

Varenr. 423.99.1088.0

Pris 25.799,-

For ekstern motor og andre ventilationstyper ("Alle muligheder") se flap

FRONTSUG

SÆRLIGE EGENSKABER

Effektivt frontsug Special ordre muligt, produceres i andre mål Mulighed for variant til centralventilation Mulighed for styring af kogeplade vha. Top Link® Modul - se side 10  Se Top Link® video på www.thermex.dk Indbygget switch (Trigger) 

BUNDSUG

PERIODISK UDSUGEFTERSUG

PRODUKTSPECIFIKATIONER

TILBEHØR (se side 92)

METALFILTER

Beskrivelse Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd-/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. meter Spændbånd pr. stk. Aftrækssæt - Ø160 mm

Varenr. Pris 800.70.4162.9 150,810.16.5160.9 460,815.16.8206.9 85,830.51.2162.9 440,-

MODEL: MATERIALE: MÅL: FILTER:

Skitsetegninger & mål se side 106 og frem

TILKØB:

Læs mere » Se side 8 og frem

Loft TX motor

Væg TX motor

Loft CKB motor

Tag TTP motor

VG-Link®

CVL-Link®

Pro Link Modul I

Top Link® Modul I

Plasmex®-filter

Vægmonteret Rustfri stål Bredde 800 mm Alufilter

BORDINTEGRERET MODEL » INTEGRATA VÆG

THERMEX  BLUE LINE 79


FRITHÆNGENDE MODEL » VALENCE

80 THERMEX BLUE LINE

VALENCE A ENERGIKLASSE

Pris kr. 18.599,SÆRLIGE EGENSKABER

Elegant og enkelt cylinderformet design Forskellige farvekombinationer Energivenlig LED belysning Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 

LED LYS

SOFT TOUCHPRODUKTSPECIFIKATIONER KANTSUG

EFTERSUG

VALENCE - FRITHÆNGENDE MODEL Mål Farve Motor Varenr. Ø380 mm Hvid/Hvid Med motor 528.23.4001.2 Ø380 mm Sort/Rød Med motor 528.23.4003.2

Pris 18.599,18.599,-

TILBEHØR

(se side 92) Beskrivelse Recirkulationsfilter Aftrækssæt - Ø160 mm

Varenr. Pris 535.23.0575.9 269,830.51.2162.9 440,-

Skitsetegninger & mål se side 106 og frem

INTERN MOTOR:

METALFILTER

MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Frithængende Hvidlakeret med rustfri stål Sort- og rødlakeret med rustfri stål Ø380 mm 3 hastigheder + BOOST Alufilter 1x13,5 W LED (5300 K)

TEKNISKE DATA STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LUFTMÆNGDE V/BOOST: LYDEFFEKT: KANAL: ENERGIKLASSE:

230 V 367 m³/t 586 m³/t 690 m³/t (65 dB(A)) 49-62 dB(A) Ø150 mm A

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

Motor monteret i emfang

Læs mere » Se side 8 og frem

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation


VALENCE LAMP Pris kr. 12.399,-

VALENCE LAMP - LAMPEMODEL Mål Ø380 mm

Farve Hvid/Hvid

Motor Med motor

Varenr. 528.23.4101.2

Pris 12.399,-

LED LYS

SOFT TOUCH

KANTSUG

SÆRLIGE EGENSKABER Emfanget renser luften og returnerer luften tilbage til køkkenet Wireophængt i loftet Leveres med recirkulationsfilter Diameter Ø380 mm PRODUKTSPECIFIKATIONER

EFTERSUG

TILBEHØR (se side 92) Beskrivelse Recirkulationsfilter

METALFILTER

Varenr. Pris 535.23.0575.9 269,-

MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Frithængende Hvidlakeret med rustfri stål Ø380 mm 3 hastigheder + BOOST Recirkulationsfilter 1x4 W LED (5300 K)

Skitsetegninger & mål se side 106 og frem

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

Læs mere » Se side 8 og frem

Recirkulation

LAMPEMODEL » VALENCE LAMP

THERMEX  BLUE LINE 81


82 THERMEX BLUE LINE


NYHED 2019

CAEN Pris kr. 32.499,-

CAEN - LAMPEMODEL Mål Ø570 mm

Farve Hvid

Motor Med motor

Varenr. 528.05.1000.2

Pris 32.499,-

LED LYS

EFTERSUG

METALFILTER

Plasmex®-filter indbygget

SÆRLIGE EGENSKABER Emfanget renser luften og returnerer luften tilbage til køkkenet Wireophængt i loftet Leveres med Plasmex®-filter Leveres med fjernbetjening Håndblæst glas Diameter Ø570 mm PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Frithængende Hvidt glas Ø570 mm 3 + BOOST Plasmex®-filter 1x10 W LED (5300 K)

Skitsetegninger & mål se side 106 og frem

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

Læs mere » Se side 8 og frem

Recirkulation

LAMPEMODEL » CAEN

THERMEX  BLUE LINE 83


84 THERMEX BLUE LINE

ARLES

LIGE I SKABET... Model Arles er et skabsintegreret emfang, der monteres i stedet for overskabets bund, og er nærmest usynlig når den justerbare glasfront ikke er i brug. Model Arles har flytbar motor, hvilket gør det nemt at placere motoren det mest hensigtsmæssige sted.

INTERN MOTOR:

Flytbar motor i emfang/ på loft

Læs mere » Se side 8 og frem

TILKØB:

Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter


A

Pris fra kr. 8.899,-

ENERGIKLASSE

SÆRLIGE EGENSKABER

Flytbar motor Beskytter skab mod fedt og fugt Optimal skabsudnyttelse Energivenlig LED belysning Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 11 Se video på www.thermex.dk 

LED LYS

SOFT TOUCH

OMBUK BESKYTTER SKABET MOD FEDT OG FUGTEFTERSUG

PRODUKTSPECIFIKATIONER METALFILTER

MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Skabsintegreret Rustfri stål 600 mm 3 hastigheder + BOOST Dekorative filtre 2x1,2 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA STRØM: LUFTMÆNGDE MIN: LUFTMÆNGDE MAX: LUFTMÆNGDE – BOOST: LYDEFFEKT KANAL (AFTRÆK): ENERGIKLASSE:

ENKEL MONTERING VHA. FIRE SKRUER

230 V 229 m3/t 481 m3/t 590 m3/t (69 dB(A)) 48-64 dB(A) Ø150 mm A

Luftmængden målt efter EN 61591 Lydeffekt målt efter EN 60704

GLASVISIR KAN VIPPES UD/IND

SKABSBUND FJERNES

MED MOTOR MONTERET

ARLES - SKABSINTEGRERET MODEL Mål 600 mm

Farve Motor Rustfri Med motor/flytbar

Skitsetegninger & mål se side 106 og frem

Recirkulation

Varenr. 513.05.2068.2

MOTOR PÅ HYLDE

MOTOR OVENPÅ SKAB

MOTOR PÅ LOFT

TILBEHØR (se side 92) Pris 8.899,-

Beskrivelse Recirkulationsfilter (kun til udskiftning) Recirkulationsfilter (incl. ramme og kulfilter) Kanalinddækning (over skab), rustfri, L:2x490 mm Fast aftræksrør (i skab), hvid Flexibel slange, plast - Ø162 mm - pr. meter Flexibel slange, lyd-/kondensisoleret - Ø162 mm - pr. mtr. Spændbånd pr. stk. Aftrækssæt - Ø160 mm

Varenr. 535.05.6300.9 535.05.6400.9 537.42.5308.9 537.42.5318.9 800.70.4162.9 810.16.5160.9 815.16.8206.9 830.51.2162.9

Pris 599,939,1.549,599,150,460,85,440,-

SKABSINTEGRERET MODEL » ARLES

THERMEX  BLUE LINE 85


SKABSINTEGRERETT MODEL » COLMAR II

86 THERMEX BLUE LINE

N

Monter Y T ing for sup sbeslag er monte nem ring

MONTERINGSBESLAG

COLMAR II D

COLMAR - SKABSINTEGRERET MODEL Mål 600 mm 600 mm

Farve Hvid Grå/Rustfri

Motor Med motor Med motor

Varenr. 520.42.3711.2 520.42.3718.2

Pris 1.849,1.949,-

ENERGIKLASSE

LED LYS

METALFILTER

Pris fra kr. 1.849,SÆRLIGE EGENSKABER Udtræksemhætte med dobbelt filterudtræk Hvid med hvid front Grå med rustfri front PRODUKTSPECIFIKATIONER MODEL: MATERIALE:

TILBEHØR (se side 92) Beskrivelse KF59 recirkulationsfilter (sæt) Aftrækssæt, Ø 125 mm

Varenr. 535.42.9100.9 830.51.2127.9

Pris 259,440,-

MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Skabsintegreret Hvidlakeret stål Grålakeret og rustfri stål Bredde 600 mm 3 hastigheder Metalfiltre 2x2,8 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYD NIVEAU: KANAL: ENERGIKLASSE:

230 V 242 m³/t 390 m³/t 47-66 dB(A) Ø120 mm D

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

?Skitsetegninger & mål se side 106 og frem

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

Læs mere » Se side 8 og frem

TILKØB: Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Recirkulation


LILLE D

LILLE - SKABSINTEGRERET MODEL Mål 600 mm

Farve Hvid

Motor Med motor

Varenr. 520.42.5032.2

Pris 1.399,-

ENERGIKLASSE

LED LYS

Pris kr. 1.399,SÆRLIGE EGENSKABER Hvidlakeret stål Aftrækket kan vendes bagud Mulighed for balanceret luftskifte vha. Trigger Link Modul - se side 10

METALFILTER

PRODUKTSPECIFIKATIONER

TILBEHØR (se side 92) Beskrivelse KF56 recirkulationsfilter Aftrækssæt, Ø 125 mm

Varenr. 535.42.9000.9 830.51.2127.9

Pris 289,440,-

MODEL: MATERIALE: MÅL: HASTIGHEDER: FILTER: LYS:

Skabsintegreret Hvidlakeret stål Bredde 600 mm 3 hastigheder Metalfilter 2x2,8 W LED (3000 K)

TEKNISKE DATA STRØM: LUFTMÆNGDE MIN.: LUFTMÆNGDE MAX.: LYD NIVEAU: KANAL: ENERGIKLASSE:

230 V 163 m³ 335 m³ 53-69 dB(A) Ø120 mm D

Luftmængden målt efter EN 61591. Lydeffekt målt efter EN 60704

Skitsetegninger & mål se side 106 og frem

INTERN MOTOR:

Motor monteret i emfang

Læs mere » Se side 8 og frem

TILKØB: Trigger Link Modul

Pro Link Modul I

Plasmex®-filter

Vendbart aftræk

Recirkulation

SKABSINTEGRERET MODEL » LILLE

THERMEX  BLUE LINE 87


88 THERMEX BLUE LINE


EKSTERN MOTOR

TX MOTOR Ekstern TX motor findes i to varianter nemlig som ekstern TX motor, væg og ekstern TX motor, loft. Ekstern TX motor, væg leveres med vejrbestandig rustfri stålkappe. Ekstern TX motor, loft leveres med stålfødder og kondens- og isoleringskasse til montering i loftrum. Husk at kondensisolere aftrækket, hvis det føres igennem uopvarmede rum.

SÆRLIGE EGENSKABER VÆG Fremstillet i vejrbestandigt rustfri stål Elegant design til placering på ydervæg LOFT Kanaltilslutning passer til faste rør Leveres med praktiske stålfødder til montage i loftrum, samt kondens- og isoleringskasse

Ekstern TX motor, væg 3.700,Varenr. 225.19.1100.2 Tilslutning (V) 230 Wattforbrug 186 Luftmgd. m³/h v. 0 vs. 900 Hastighed i omdr./min. 1300 Lydniveau (dB(A)) 71

AC/DC konverter Varenr.

1.600,536.99.1100.9

AC/DC Konverteren anvendes når man ønsker at tilkoble en DC styret motor (0-10 V) til en triac-styret emhætte (spændingsstyret).

Ekstern TX motor, loft

3.700,-

Varenr. 225.19.1000.2 Tilslutning (V) 230 Wattforbrug 186 Luftmgd. m³/h v. 0 vs. 900 Hastighed i omdr. 1300 Lydniveau (dB(A)) 71

Kondens- og isoleringskasse medfølger ved køb af ekstern TX motor, loft

Specifikationer på eksterne motorer er her på siden oplyst som fritblæsende.

SKITSETEGNINGER & MÅL » Se side 108 og 109 MOTOR TILBEHØR » Se side 92

EKSTERN MOTOR

THERMEX  BLUE LINE 89


EKSTERN MOTOR

90 THERMEX BLUE LINE

EKSTERNE MOTORER

NYHED 2019

CKB - CAB MOTOR

SÆRLIGE EGENSKABER

Velegnet til placering på loft og er let at montere. Meget effektiv og ekstrem lydsvag EC-motor. Motor­hus udført i elektrogalvaniseret plade. Leveres med indsugningsflange og udblæsningsflange.

Ekstrem lydsvag Leveres i støj- og kondensisoleret kasse.

EKSTERN CKB - CAB-200, EC MOTOR11.800,Varenr. 225.34.3720.2 Tilslutning (V) 230 Energiforbrug (W) 161 Luftmængde m3/t 1090 Hastighed i omdr. 2570 Lydniveau (dB(A) 53 Vægt i kg 23,0

To ekstra flanger medleveres. Overgang fra Ø198 mm til Ø160 mm.

Kan monteres i enhver retning. Mulighed for installation oprejst, vandret eller inverteret.

Anbefaling: Husk brug af lyddæmper samt isolering af motoren på loftet.

Ydelsesdiagram – Qv: Luftstrøm I m3/h –P sf: Statisk tryk I mmWG og Pa – Tør luft ved 20ºC og 760 mmHg –D ata for ydelse I overensstemmelse med ISO 5801 og AMCA 210-99 standarderne. CAB-200 ECOWATT

p sf

[P a]

600 5 00

1 0V

8V

3

6

400 3 00 2 00

1 000

6V 9

2

8 00 5

4V 12

1 00 0

1 200

11

0

2 00

7 00

8

400

50

4 00

0

10

7

600

800

6 00 4

1

1 000 q v [m3 /h]

P [W 1 60

1 0V

1 20

8V

80 6V

40 0

Varenr.

4V

0

2 00

400

600

EKSTERN CKB - CAB-200, EC LOFTSMOTOR INKL. AC/DC KONVERTER13.400,-

800

225.34.3721.2

1 000 q v [m3 /h]

Specifikationer på eksterne motorer er her på siden oplyst som fritblæsende.

SKITSETEGNINGER & MÅL » Se side 109 MOTOR TILBEHØR » Se side 92


EKSTERNE MOTORER

TTP TAGMOTOR

SÆRLIGE EGENSKABER Vertikal udblæsning Kanaltilslutning passer til faste rør Fremstillet i vejrbestandigt kunststof Kan med lethed adskilles og renses Med indbygget dræn

Lydsvag tagventilation fremstillet i vejrbestandigt materiale. Kan reguleres af samtlige THERMEX emfang uden motor. P-modellen er til montering på tag med hældning og kan med lethed justeres til tagets hældning. NYHED 2019

XL-Eco 250P 14.850,Varenr. Tilslutning (V) Energiforbrug (W) Luftmgd. m³/h v. 0 vs. Hastighed i omdr./min. Temperatur af transporteret luft Lydniveau (dB(A) - 3 mtr.) Dimension (mm)

240.40.0141.0 230 165 1224 2560 80 °C 41,9 – 71,0 Ø200

OBS: I nogle tilfælde skal bruges en AC/DC konverter, som kan tilkøbes.

Eco 220P 11.050,Varenr. Tilslutning (V) Energiforbrug (W) Luftmgd. m³/h v. 0 vs. Hastighed i omdr./min Temperatur af transporteret luft Lydniveau (dB(A) - 3 mtr.) Dimension (mm)

240.40.0131.0 230 85 925 2580 80 °C 41,9 – 70 Ø160

E220P 8.275,Varenr. Tilslutning (V) Energiforbrug (W) Luftmgd. m³/h v. 0 vs. Hastighed i omdr./min. Temperatur af transporteret luft Lydniveau (dB(A) - 3 mtr.) Dimension (mm)

240.40.0110.0 230 85 860 2600 80 °C 52 Ø160

OBS: I nogle tilfælde skal bruges en AC/DC konverter, som kan tilkøbes.

NYHED 2019

XL-Eco 250S 13.825,Varenr. Tilslutning (V) Energiforbrug (W) Luftmgd. m³/h v. 0 vs. Hastighed i omdr./min. Temperatur af transporteret luft Lydniveau (dB(A) - 3 mtr.) Dimension (mm)

240.40.0142.0 230 165 1224 2560 80 °C 41,9 – 71,0 Ø200

OBS: I nogle tilfælde skal bruges en AC/DC konverter, som kan tilkøbes.

Eco 220S 10.300,Varenr. Tilslutning (V) Energiforbrug (W) Luftmgd. m³/h v. 0 vs. Hastighed i omdr./min. Temperatur af transporteret luft Lydniveau (dB(A) - 3 mtr.) Dimension (mm)

240.40.0132.0 230 85 925 2580 80 °C 41,6 – 70 Ø160

E220S 7.250,Varenr. Tilslutning (V) Energiforbrug (W) Luftmgd. m³/h v. 0 vs. Hastighed i omdr./min. Temperatur af transporteret luft Lydniveau (dB(A) - 3 mtr.) Dimension (mm)

240.40.0111.0 230 85 860 2600 80 °C 52 Ø160

OBS: I nogle tilfælde skal bruges en AC/DC konverter, som kan tilkøbes.

Specifikationer på eksterne motorer er her på siden oplyst som fritblæsende.

SKITSETEGNINGER & MÅL » Se side 110 MOTOR TILBEHØR » Se side 92

EKSTERN MOTOR

THERMEX  BLUE LINE 91


TILBEHØR

TILBEHØR 92 THERMEX BLUE LINE

TILBEHØR TIL TTP TAGMOTOR

Taghætte til udluftning Varenr. 240.40.0117.0 Farve Sort Mål Ø160 mm Pris 3.525,-

Gennemføring til E220P / Eco 220P

Taghætte til indsugning

Universal teglgennemføring - Type 1

Varenr. 240.40.0130.0 Farve Sort Mål Ø160 mm Pris 7.350,-

RENGØRING

Gennemføring betontag - Type 2

Varenr. 240.40.0112.0 Farve Sort Mål Ø160 mm Hældning 0-47° Pris 2.675,-

Varenr. 240.40.0113.0 Farve Sort Mål Ø160 mm Hældning 0-45° Pris 1.800,-

Gennemføring profileret pladetag - Type 4

Gennemføring, Classic pap/ ståltag - Type 5

Varenr. 240.40.0114.0 Farve Sort Mål Ø160 mm Hældning 0-40° Pris 1.575,-

Varenr. 240.40.0115.0 Farve Sort Mål Ø160 mm Hældning 11,5-35° Pris 1.650,-

Gennemføring paptag - 11-45° - Type 3

Varenr. 240.40.0116.0 Farve Sort Mål Ø160 mm Hældning 11-45° Pris 1.475,-

THERMEX tilbyder stålplejemidlet Metalpolish.

Beskrivelse Varenr. Metalpolish, 600 ml 499.99.9999.9

Pris 340,-

Gennemføring til XL-Eco 250P

Gennemføring paptag - Type 6

Varenr. 240.40.0118.0 Farve Sort Mål Ø160 mm Hældning 0-11° Pris 1.600,-

Tilbehør til E220S / Eco 220S

LYDDÆMPER Er motoren monteret eksternt kan du med fordel yderligere reducere motorstøjen samt luftstøjen med en lyddæmper.

Gennemføring universal - Type 1

Varenr. 240.40.0124.0 Farve Sort Mål Ø200 mm Hældning 0-47° Pris 2.125,-

Gennemføring betontag - Type 2

Varenr. 240.40.0123.0 Farve Sort Mål Ø200mm Hældning 0-45° Pris 2.225,-

Tagfundament

Varenr. 245.54.5180.9 Farve Galvaniseret Mål 295x295x165 mm Hældning 0° Pris 2.850,-

OBS: Skal monteres under rygning e.lign.

Gennemføring classic pap/ståltag - Type 3

Beskrivelse Varenr. Ø160 mm 515.99.0160.9 Ø200 mm 515.99.0200.9

Pris 2.950,4.225,-

Varenr. 240.40.0126.0 Farve Sort Mål Ø200 mm Hældning 11-47° Pris 1.925,-

Gennemføring paptag - Type 5

Varenr. 240.40.0125.0 Farve Sort Mål Ø200 mm Hældning 0-47° Pris 1.800,-

Gennemføring paptag - Type 6

Varenr. 240.40.0128.0 Farve Sort Mål Ø200 mm Hældning 0-11° Pris 2.325,-


Fladkanal THERMEX kan levere et retangulært kanalsystem beregnet til sammenkobling med rund kanal. Fladkanal er især velegnet, hvor der ikke er så meget plads, f.eks oven på overskabe, samt over forsænkede lofter etc. 10

1

15 SAMLENIPPEL Mål Ø150 mm Varenr. 862.50.6931.9 Pris 120,-

Tape Mål 50 mmx4,6 mtr. Varenr. 815.50.1231.9 Pris 130,-

2

SPÆNDBÅND Mål 6"- 60 - 165 mm, pr. stk. Varenr. 815.16.8206.9 Pris 85,-

11

16

FLADKANAL Mål 220x90 mm - L.: 1500 mm Varenr. 825.50.5915.9 Pris 315,-

3

PLASTRØR Mål Ø150 mm - 1 mtr. Varenr. 852.50.1106.9 Pris 405,-

12

AFTRÆKSSÆT 2 mtr. flexslange, 2 stk. spændbånd, 1 stk. universalflange og 1 stk. lamelventil 15x15 Mål Ø160 mm Varenr. 830.51.2162.9 Pris 440,-

FLEXIBEL SLANGE plast (6 mtr. længde) Mål Ø160 mm - pr. meter Varenr. 800.70.4162.9 Pris 150,-

SAMLEMUFFE Mål 220x90 mm Varenr. 825.50.5920.9 Pris 150,-

17 4

13

FLEXIBEL SLANGE lyd/kondensisoleret Mål Ø162 mm - pr. meter Varenr. 810.16.5160.9 Pris 460,-

LOFT/VÆGBESLAG for kanal Mål 220x90 mm Varenr. 825.50.5922.9 Pris 70,-

5

14

AFTRÆKSSÆT - lyd/kondensisoleret 2 m lyd-/kondensisoleret flexslange, 2 stk. spændbånd, 1 stk. universalflange og 1 stk. lamelventil 15x15 Mål Ø162 mm Varenr. 830.51.6162.9 Pris 950,-

VERTIKAL BØJNING 90° Mål 220 x90 mm Varenr. 825.50.5960.9 Pris 305,-

FLEXSLANGE Mål 220x90 mm – L.: 3 mtr. Varenr. 825.50.5933.9 Pris 435,-

7 6 HORISONTAL BØJNING 90° Mål 220x90 mm Varenr. 825.50.5950.9 Pris 385,-

2

11 7 BØJNING 90° Mål 220x90 mm - Ø150 mm Varenr. 825.50.5961.9 Pris 430,-

8 OVERGANG Mål 220x90 mm - Ø150 mm Varenr. 825.50.5970.9 Pris 295,-

6 3

6

8

9 BØJNING 90° Mål Ø150 mm Varenr. 854.50.6901.9 Pris 295,-

16

TILBEHØR

THERMEX  BLUE LINE 93


94 THERMEX BLUE LINE

KLAPRER

SPJÆLDET I DIT EMFANG, NÅR DET BLÆSER UDENFOR?

IGT

T

I EFR R P LA D D K ÆL ME SPJ

EL INDD M L D A JÆL ME SP

De fleste emfang er udstyret med et spjæld, som åbnes, når emfanget tændes, og lukker af, når emfanget er slukket.

Min. 1 m

KUNNE DU TÆNKE DIG ET SPJÆLD, DER IKKE KLAPRER? THERMEX klaprefri installation i emfang

Normalt er det lufttrykket fra emfanget, der åbner spjældet, men i blæsevejr kan der opstå undertryk, som får spjældet til at åbne og lukke, selvom emfanget er slukket. Det får emfanget til at klapre, og samtidigt suges opvarmet luft ud af boligen. Med et klaprefrit spjæld fra THERMEX kan du undgå støjgener og varmetab. Samtidig undgår du, at kold luft trænger ind udefra, takket være at klapper lukker hermetisk. THERMEX klaprefrit spjæld har 3 indbyggede klapper som gør, at der skal en meget målrettet påvirkning til, før spjældet åbner sig. En målrettet påvirkning sker, når emfanget tændes, men ikke ved sporadisk påvirkning af blæst.

THERMEX KLAPREFRIT SPJÆLD Mål Ø125 mm Ø150 mm

Varenr. Pris 850.60.0125.9 925,850.60.0150.9 1.150,-

THERMEX klaprefri installation i væg


ECO-DESIGN FORKLARING Energieffektivitetsklasse Energieffektivitetsindekset beregnes ud fra det årlige effektoptag for emhætten i det optimale driftspunkt og det nominelle elektriske effektoptag for belysningssystemet.

Leverandørens model identifikation

Cardiff Vægmonteret

Leverandørens navn eller varemærke

A++ A+

Klasse for hydraulisk effektivitet Her beregnes groft sagt det mest effektive punkt for emhætten, hvor luftmængden holdes op mod den statiske trykdifferens og tilgående elektriske forbrug.

50

kWh/annum

ABCDEFG

ABCDEFG

65/2014

Belysningseffektivitetsklasse Her holdes lysmængden angivet i lux ved kogepladen op mod det tilgående energiforbrug.

CDEFG

AB

68dB

Dette er en forholdstalsberegning, hvor man sætter det beregnede A+++ årlige forbrug for produktet (AEC) A++ op mod et standardforbrug (SAEC). A+ Hvor 100 svarer til at produktet har samme forbrug som standardenheden, så jo lavere tal jo bedre. Forskellen omsættes så til en bogstavklassificering. Der tages udgangspunkt i en gennemsnitlig brugstid for lyset på 2 timer pr. dag, og en gennemsnitlig brugstid for emhætten på 1 time pr. dag. Hvis emhætten har et forbrug i slukket tilstand / stand-by funktion tillægges dette.

Årligt energiforbrug I kalkulationen tages udgangspunkt i: Lyset benyttes 2 timer dagligt. Selve emhætten benyttes 1 time dagligt, hvor der tages udgangspunkt i FDE – det punkt, hvor emhætten har bedst effektivitet, altså størst luftmængde i forhold til trykfald og elektrisk forbrug.

Fedtfiltreringseffektivitetsklasse Her angives hvor stor en andel af den samlede fedtmængde, der opfanges i filteret.

Lydeffektniveau Her er det væsentligt at påpege, at tidligere angav man lydtrykket, som typisk er lavere end lydeffekten.

Det skal pointeres, at filteret defineres som værende aftagelige dele af emhætten, så ved f.eks. at gøre glaspladen på Metz aftagelig, medregnes denne i filteret.

Lydeffekten måles i Watt (lig højttalere) men angives i dB(A). Lydtrykket måles i pascal med en mikrofon (typisk i 1 m afstand) og angives tilsvarende i dB(A).

ECO-DESIGN

THERMEX  BLUE LINE 95


TIPS OG GODE RÅD

96 THERMEX BLUE LINE

TIPS & GODE RÅD

FÅ DET BEDSTE UD AF DIT THERMEX EMFANG Motorstøj En kraftig motor har en større udsugningskapacitet, men støjer også tilsvarende mere. Du kan redu-cere støjen ved at nedsætte motorhastigheden. Det nedsætter samtidig luftmængden, men laveste trin er rigeligt størstedelen af tiden.

forhindringer. Jo mere lige - med færrest mulige buk og bøjninger - du kan placere dit aftræk og jo større kanaler luften transporteres igennem, des mindre vil det støje.

Luftstøj og kanalstøj Luft i bevægelse medfører støj. Præcis som når vinden suser, opstår der lyde når den møder

Sådan undgår du fedtede fingre på de elegante ståloverflader

Der er flere kontante energibesparelser at hente, hvis du bruger dit emfang korrekt

Tidens trend med rustfrit stål er elegant, men også en lille smule upraktisk. Selv den mindste berøring sætter sine alt for tydelige “fingeraftryk” på stålfladerne. Denne ulempe kan du undgå helt og aldeles, hvis du vælger fjernbetjening, der fås som standard eller ekstraudstyr til flere THERMEX emfang. Så undgår du enhver fysisk kontakt, og du har et “fingerfrit” emfang.

Et emfang, der kører på højeste trin, bruger op til halvanden gang så meget strøm som på laveste trin. Højeste trin er faktisk kun nødvendigt, når der koges eller steges mad, som lugter, emmer eller oser meget. Start emfanget fem minutter før du skal stege eller koge. Sådan får du skabt det fornødne undertryk i køkkenet. Dermed behøver motoren ikke køre på maksimal effekt. Den lave og mere målrettede sugeeffekt sparer samtidig på varmeudgifterne, fordi du udskifter mindre af den varme luft, der er ,og skal være, i dit køkken.


I tilfældet med loftsintegreret model

Max. 3000 mm

skal man være opmærksom på, at afstanden fra kogezone til filterflade er længere end normal. Denne type model er normalt udstyret med kantsug, hvilket øger effektiviteten. THERMEX anbefaler, at afstanden mellem kogeplade og filter ikke overstiger 3 meter.

Undgå tab af sugestyrke I det omfang det er muligt, bør brugen af 90° bøjninger minimeres. Én 90˚ bøjning giver lige så stort tab i sugestyrke som én meter slange eller rør. Afkort altid slanger og rør, så installationen er kortest muligt. Jo længere installation, jo større tryktab = mindre sugestyrke. Brug altid størst mulig slangediameter. Er din emhætte eller motor født med Ø160 mm, skal du som minimum bruge Ø160 mm slange osv. Hvis du bare går en størrelse ned, kan det mindske effekten med op til 66 %.

Fjern uønsket støj THERMEX anbefaler altid, at der bruges kondens- og lydisoleret slange eller rør i hele installationen, dette modvirker uønsket støj og fugt. Hvis du har købt et produkt med ekstern motor, kan du med fordel købe og installere en lyddæmper mellem emfang og motor. Lyddæmperen kan dæmpe lyden af luft gennem installationen yderligere. (Kontakt din forhandler for yderligere info).

KANALTILPASNING

LAD THERMEX SKRÆDDERSY EMFANGETS KANAL På et stort antal modeller er det muligt at tilpasse emfangets kanal til dit køkken. THERMEX kan afkorte, forlænge eller skære kanal i smig til f.eks. lofter med hældning.

Hvis standardkanalen skal være længere, så skal der anvendes en ekstra lang kanal eller en forlængeradaptor. I de tilfælde vil der være en tillægspris.

Rene fedtfiltre virker bedst Fedtfiltrene skal holdes så rene som muligt for at bevare effektiviteten. Alt efter hvor tit og hvilken type mad du tilbereder, skal du regne med at rense dine metalfiltre cirka en gang om måneden - men det er jo også en hel del nemmere end en komplet køkkenrengøring. Følg altid vejledningen for netop dit produkt.

Den optimale afstand

500-700 mm

THERMEX anbefaler at du monterer dit emfang i en højde på 500-700 mm over dit komfur. Vær dog altid opmærksom på gældende lovkrav og specifikationer for komfur og emhætter.

I nogle situationer har loftet hældning også kaldet loft til kip. THERMEX kan her skære kanalen i smig.

TIPS OG GODE RÅD

THERMEX  BLUE LINE 97


TILPASNING Skæring af hældning på lang kanal Hvis der ønskes tilpasning på en standardkanal, skæring af hældning, etc. er prisen:

Forlængeradaptor - Ekstra Lang kanal

Vægmodel: Frithængende:

Skæring af hældning på standardkanal

Kr. 1.649,Kr. 2.499,-

Standardkanal

Hvis Standardkanal skal være længere, så skal der anvendes en ekstra lang kanal eller en forlængeradaptor. I de tilfælde vil der være en tillægspris.

Hvad skal vi vide om tilpasning af specialkanal Centermål Bagside

Grader

11

12

1

10 Venstre

9 8

Totalhøjde

Kanalhøjde

TIPS OG GODE RÅD

98 THERMEX BLUE LINE

7

6

5

Front Hvis smiget skal skæres diagonalt på kanalen, skal det højeste punkt på kanalen noteres under yderligere information. Højeste punkt beskrives ud fra urskiven.

•••••

Den røde stiplede linje viser et eksempel, hvor højeste punkt er klokken 1.30.

Front

Totalhøjde = centermål*: Grader*: Højeste side*:

*D isse punkter skal være udfyldt. Hvis der er yderligere informationer tilføjes de i feltet til højre.

Yderligere informationer:


BLUE LINE På de følgende sider kan du se skitsetegninger af alle vores modeller. Skitsetegningerne her i kataloget viser de overordnede mål på produkterne. På www.thermex.dk kan du se mere detaljerede skitsetegninger, hvis du har behov for mål, som ikke kan ses her i kataloget. På hjemmesiden vil skitsetegningerne også blive opdateret løbende, hvis der sker produktændringer. » se side 20

METZ MICRO - U/MOTOR

» se side 20

Bredde: 750 mm 29

304 227

146

81

81

282

106

150

3

5

28

721 521 750 0 5 5 -

25

25

28

3

4

727 527 750 550 -

METZ MINI - M/MOTOR

» se side 22

METZ MINI - U/MOTOR

» se side 22

146

80 25

3

5 28

5

721 521 750 0 55 -

25

28

81

345

29

150

374

721 521 - 50 7 550 -

3

ALSACE - M/MOTOR

» se side 24

ALSACE - U/MOTOR

» se side 24

Ø150 Ø150

315 430

40

385

195

70

129

19 5

195

430

40

40

5

40

SKABSINTEGREREDE MODELLER

METZ MICRO - M/MOTOR

405

00

600 - 8

Bemærk: Mål er vejledende og kan ændres uden forudgående varsel.

600 -

800

SKITSETEGNINGER » BLUE LINE

THERMEX  BLUE LINE 99


SKABSINTEGREREDE MODELLER

ALSACE UDTRÆK - M/MOTOR

LOFTSINTEGREREDE MODELLER

METZ MAXI - M/MOTOR

» se side 26

ALSACE UDTRÆK - U/MOTOR

» se side 26

Ø150

Ø150

195

430

385

40 70

129

19 5

430

40

40 28

5 44 0

L

40 28 5 45 0

600

600

» se side 28

METZ MAXI - U/MOTOR

» se side 28

13

0

572,5

6 12

29

256

160

129

114

180

214

70

54 5

60

1145 1200

0

5 60 45 0

Overgangsstykke

1145 1200

Ø160

220

METZ MAXI II STRIP - M/MOTOR

90

» se side 30

METZ MAXI II STRIP - U/MOTOR

» se side 30

150

129

357

29

160

329

70

70

SKITSETEGNINGER » BLUE LINE

100 THERMEX  BLUE LINE

5 60 45 0

1145 1200

5 54 0 60

1145 1200

METZ MAXI SKY - M/MOTOR

» se side 32

METZ MAXI SKY - U/MOTOR

» se side 32

13

0

572,5

29

160 129

6

12

256 70

114

180

214

0

60

5 54

1145 1200

Overgangsstykke

Ø160

220

Bemærk: Mål er vejledende og kan ændres uden forudgående varsel.

90

5 60 45 0

1145 1200


230

» se side 34

METZ MEDIO - U/MOTOR

» se side 34

150

65

29

100

70

227

129

293

65 128 192

5 43 0 50

LOFTSINTEGREREDE MODELLER

METZ MEDIO - M/MOTOR

5

43

835 900

835 900

METZ MEDIO III STRIP - m/motor

» se side 36

METZ MEDIO III STRIP - U/MOTOR

0

50

» se side 36

150

129

70 43

5

PERPIGNAN

6

0

90

Min. 120 Max. 460

0

0

43

5

365

14

0-

80

47

25

5

25

672

350

00

0

450

485

Min. 1010 - Max. 1350

Ć 150

25

5

25

600

min. 110 max. 300

Min. 120 Max. 460

4

Min. 1220 - Max. 1560

16

4

20

» se side 40

655

» se side 38

85

5

BORDEAUX

» se side 44

25

0

4

min. 120 max. 460

25

26

5

5

32

34

5

43

0

5

0

04

490

53

490

480

520

400

0-

26

5

32

38

0

60

0

90

7

650

» se side 42

min. 120 max. 460

MINI PERPIGNAN

75

0

60

630

5

37

min. 1020 - max. 1330

VÆGMONTEREDE MODELLER

DAX

min. 945 - max. 1135

0

50

835 900

584

0

450

50

5

43

835 900

445

129

70

329

357

29

150

0

80

16

5

Bemærk: Mål er vejledende og kan ændres uden forudgående varsel.

11 0

0

60

75

0

90

SKITSETEGNINGER » BLUE LINE

THERMEX  BLUE LINE 101


MINI BORDEAUX

» se side 46

CAVE

» se side 48

25

25

min. 140 max. 460

480

min. 1060 - max. 1380

0

42

0

430

400

5

490

34

min. 1020 - max. 1330

23

5

0

4

25

0-

60

0

80

0

90

13

5

16

5

NARBONNE

» se side 50

LYON

» se side 52

490

Min 580 - Max 1000

260

490

320

257 40

235

700 -

490

TOULOUSE

900

898

400

MARSEILLE

» se side 56

600

400

» se side 54

40

500

8

598-89

Bemærk: Mål er vejledende og kan ændres uden forudgående varsel.

275

335

332

30

260

80

251

400

600

VÆGMONTEREDE MODELLER

SKITSETEGNINGER » BLUE LINE

102 THERMEX  BLUE LINE

450

900


TOULOUSE

» se side 60

475

475

» se side58

285 40

272

600

NARBONNE

285

898

CALAIS

» se side 64

1000

Min 788 - Max 1098

» se side 62

330

282

110 600

MARSEILLE

268

70

900

600

950

ORLEANS

» se side 68

1000

1000

» se side 66

270

285

335

30

600

77

900

CHAMONIX

» se side 70 Ø316

600

600 65

1000

FRITHÆNGENDE MODELLER

LYON

900

Bemærk: Mål er vejledende og kan ændres uden forudgående varsel.

SKITSETEGNINGER » BLUE LINE

THERMEX  BLUE LINE 103


LOFTSPODIE HØJ - Metz Maxi 2

2

255

26,50 155

26,5

10

LOFTSPODIE LAV - Metz Maxi

51,50

51,5 Ø6

26,5

26,50

606

80

606

51,50

1206

1206

LOFTSPODIE HØJ M/RECIRK. - Metz Maxi

INDBYGNINGSRAMME - Metz Maxi

255

255

130

2

10

26,50

1235

51,50 Ø6

26,50

40

5

63

606

3

60

1203

80

800

1206

Til indbygning i forsænket loft.

LOFTSPODIE HØJ - Metz Medio

INDBYGNINGSRAMME - Metz Medio

26,5

255

2

10

51,5

935

Ø6

26,5

5

53

910

Til indbygning i forsænket loft.

Bemærk: Mål er vejledende og kan ændres uden forudgående varsel.

0 52

920

80 510

TILBEHØR

SKITSETEGNINGER » BLUE LINE

104 THERMEX  BLUE LINE


8

34

383

AFDÆKNINGSBOKS FOR VG-/CVL LINK, FRITH.

348

421

1

42

8

34

1

42

PLASMEX®-FILTER I SKJULER, MINI VERTICAL

35

270

0

0

35

PLASMEX®-FILTER I SKJULER, INDB. SKAB 269

38

3

25

250

220

221

PLASMEX®-FILTER I SKJULER, VÆG/FRITH.

221

221

348

170

TILBEHØR

AFDÆKNINGSBOKS FOR VG-/CVL LINK, VÆG

0

30

Bemærk: Mål er vejledende og kan ændres uden forudgående varsel.

0

27

SKITSETEGNINGER » BLUE LINE

THERMEX  BLUE LINE 105


BLUE LIMITED

LE MANS BLUE

» se side 74

LE MANS II

» se side 76

400

400

300

600

LE MANS II

» se side 76

115

max 335

840 - 1060

Rear motor

94

94

92

INTEGRATA VÆG

» se side 79

253

92

260

VALENCE

» se side 80

335

235

220

Min 260 Max 560

451

800

96 496-7 Ø150

718

538 - 598

232

244,50

296 - 356

133

49 - 109

115

840 - 1060

197 - 257

296 - 356

260

170

170

=

69

=

=

197 - 257

232

80

580-8

520

520

92

side78 24 »»seseside

Motor, kogeø

=

Front motor

NIMES NIMES LUX

60

Motor, væg

133

200

900-1200

768 A

640

SKITSETEGNINGER » BLUE LIMITED

106 THERMEX  BLUE LINE

0

A

160

Bemærk: Mål er vejledende og kan ændres uden forudgående varsel.

Ø38


» se side 81

CAEN

» se side 83

» se side 84

COLMAR II

» se side 86

330

max 1023

VALENCE LAMP

0

38

ARLES 340

150

280

201

120

500

178

72

338

40

50

0-

60

475*

0

30

0

599

* 481 with spacers

LILLE

» se side 87 120

345

150 5

50

600

Bemærk: Mål er vejledende og kan ændres uden forudgående varsel.

450

SKITSETEGNINGER » BLUE LIMITED

THERMEX  BLUE LINE 107


EKSTERNE MOTORER CENTRALVENTILATIONS-LINK® MODUL PAT. PENDING

» se side 15

90

56

23

16

20

155

45

10

47

4

14

Ø125

159

SKITSETEGNINGER » MOTORER

108 THERMEX  BLUE LINE

EKSTERN TX MOTOR VÆG

Front

» se side 89

Back

443

Top

50 45

225

475

Ø150

181

45

174 334

Bemærk: Mål er vejledende og kan ændres uden forudgående varsel.

15

440

430


495

500

Ø295

KONDENS- OG ISOLERINGSKASSE TIL 181 265TX MOTOR 240 285

500 500

265

495

495

181 255

215

181 255

500

495 160

Ø295

265

125

500 160

» se side 89

Ø295

181 240

285

500 495

215

Ø180

265

125 140

181 255 Ø180

265

495 500 140 160

125

EKSTERN TX MOTOR LOFT 443

Ø180 Back

431

Top

140

50

» se side 89

265

45

440

225

475

Ø150

430

181

45

6

23

24

334

15

440

CKB - CAB-200, EC LOFTSMOTOR

» se side 90

570

Ø200 479

468

193

375

174

181 240 THERMEX  BLUE LINE 109 215

285

500

255 510

Bemærk: Mål er vejledende og kan ændres uden forudgående varsel.

494

SKITSETEGNINGER » MOTORER

Front

500


SKITSETEGNINGER » MOTORER

110 THERMEX  BLUE LINE

TTP TAGMOTOR

» se side 91

XL-ECO 250P

XL-ECO 250S

ECO 220P

ECO 220S

E220P

E220S

Bemærk: Mål er vejledende og kan ændres uden forudgående varsel.


THERMEX Showroom Farøvej 30 · 9800 Hjørring Åbningstider: Mandag - torsdag kl. 08.00 - 15.30. Fredag kl. 08.00 - 15.00.

THERMEX Showroom Valhøjs Allé 190 · 2610 Rødovre Åbningstider: Mandag - torsdag kl. 08.00 - 15.30. Fredag kl. 08.00 - 15.00.

Emfang Enkelt & Elegant

THERMEX SCANDINAVIA A/S HJØRRING Farøvej 30 DK-9800 Hjørring Tlf. +45 98 92 62 33

RØDOVRE Valhøjs Allé 190 2610 Rødovre Tlf. +45 36 70 70 29

www.thermex.dk info@thermex.dk

Det tages forbehold for udsolgte varer, trykfejl, leveringssvigt og afgiftsændringer. Priserne i dette katalog er incl. moms og weee-afgifter, gældende til 31.03.2020 og annullerer tidligere oplyste priser. THERMEX forbeholder sig ret til ændringer i sortiment og tekniske specifikationer.

Da der løbende sker opdateringer til vores produkter, finder man altid aktuelle data og specifikationer på vores hjemmeside www.thermex.dk


SYMBOLFORKLARING +

A

ENERGIKLASSE

Energieffektivitetsklasse Energieffektivitetsindekset beregnes ud fra det årlige effektoptag for emhætten i det optimale driftspunkt og det nominelle elektriske effektoptag for belysningssystemet. Energieffektiviteten findes i klassen A+++, A++, A+, A, B, C, D, E.

EKSTERNE MOTORER EKSTERNE LOFTSMOTORER Se mere side 89, 90 og 92 På loft

På loft

Fjernbetjening Mulighed for at styre alle emfangets funktioner – nemt og bekvemt.

Varenr.

TX motor, loft

225.19.1000.2

Pris 3.700,-

CKB - CAB-200 EC

225.34.3720.2

11.800,-

Lyddæmper Ø160 mm

515.99.0160.9

2.950,-

Lyddæmper Ø200 mm

515.99.0200.9

4.225,-

EKSTERN VÆGMOTOR

Se mere side 89 På væg

LED lys med lav strømforbrug LED lys giver store energibesparelser. Lang levetid og fuld lysstyrke med det samme. Afgiver næsten ingen varme.

Type

Type

Varenr.

TX motor, væg

225.19.1100.2

Pris 3.700,-

EKSTERNE TAGMOTORER

Se mere side 91 På tag

Deco lys På nogle emfang findes der, ud over arbejdsbelysning, også dekorationsbelysning, som er med til at højne emfangets designmæssige oplevelse.

Lysdæmper Mulighed for at tilpasse lysstyrken.

Type

Varenr. Pris

TTP XL-Eco250P

240.40.0141.0 14.850,-

TTP XL-Eco250S

240.40.0142.0

13.825,-

TTP E220P

240.40.0110.0

8.275,-

TTP E220S

240.40.0111.0

7.250,-

TTP Eco 220P

240.40.0131.0

11.050,-

TTP Eco 220S

240.40.0132.0 10.300,-

Tilbehør til TTP tagmotorer se side 92

Trykknap Elektronisk styring af alle emfangets funktioner. Mulighed for at vælge hastighed og tænde og slukke lyset.

MODULER

VARMEGENVINDINGS-LINK® MODUL

Soft touch Elektronisk betjening. Styring af hastighed og lys samt evt. lysdæmper. Indikator, der viser, hvornår det er tid til at rense filter.

Se mere side 14 VG-Link Modul

Glas touch Elektronisk betjening. Styring af hastighed og lys. Helt plan glasoverflade for nem rengøring.

Kantsug Emfang med kantsug har et eksklusivt design med filtrene godt gemt væk inde i emfanget. Kantsug – eller spaltesug – skaber usynlige luftstrømme hele vejen rundt om kogezonen. Det er disse luftstrømme, der isolerer em eller mados, så den ikke undslipper. Emfangets udsugning er koncentreret i sprækken. Lufthastigheden øges og suget optimeres.

Frontsug Specielt på skråtstillede modeller findes der en indsugningsspalte på fronten. Denne sugespalte opfanger emmen både fra inderste og yderste kogezone.

Bundsug Specielt på skråtstillede modeller findes en sugespalte i emfangets bund. Denne sugespalte opfanger primært emmen fra kogezonens inderste zoner.

Varenr.

Pris

THERMEX Varmegenvindings-Link® Modul - Ø125 mm

536.99.1401.9

3.700,-

THERMEX Varmegenvindings-Link® Modul - Ø160 mm

536.99.1403.9

3.700,-

CENTRALVENTILATIONS-LINK® MODUL Se mere side 15 CVL-Link Modul

Type

Varenr.

Pris

THERMEX Centralventilations-Link® Modul, lejlighed - Ø125 mm

536.99.1401.9

3.700,-

THERMEX Centralventilations-Link® Modul, lejlighed - Ø160 mm

536.99.1403.9

3.700,-

TRIGGER LINK MODUL Se mere side 11 Trigger Type Link Modul

Varenr.

Pris

THERMEX Trigger Link Modul

536.99.1000.9

1.249,-

PRO LINK MODUL Se mere side 12 og 13 Pro Link Modul

Periodisk udsugning

Type

Varenr.

Pris

THERMEX Pro Link Basic I

536.99.1500.9

2.600,-

THERMEX Pro Link Basic II

536.99.1501.9

2.600,-

THERMEX Pro Link Premium I

536.99.1504.9 5.725,-

THERMEX Pro Link Premium II

536.99.1505.9

5.725,-

Emfanget starter selv på laveste niveau for at udskifte luften i køkkenet. Herved fjernes de lugte der måtte være i køkkenet fra skraldespand, opvasker, krydderier m.m.

THERMEX Pro Link Plasmex I

536.99.1502.9

7.599,-

THERMEX Pro Link Plasmex II

536.99.1503.9

7.599,-

Eftersug

Se mere side 10

Emfanget fortsætter efter aktivering af denne funktion i en periode på den valgte sugestyrke. Herved fjerner man den sidste ”forurenede” luft, der måtte være i køkkenet efter madlavningen.

TOP LINK® MODUL

Top Link® Modul I

Metalfilter Indikator for filterrens Lyser når filteret skal renses.

Type

PAT. PENDING

Varenr.

Pris

THERMEX Top Link® Modul I (se s. <?>) 536.99.1200.9

2.059,-

THERMEX Top Link® Modul II (se s. <?>) 536.99.1300.9

2.059,-

PLASMEX®-FILTER

Traditionelt filter, der opfanger fedtpartikler. METALFILTER

Type

Se mere side 17 Plasmex® -filter

Type

Varenr.

Pris

THERMEX Plasmex®-filter I

535.10.1000.9

4.999,-

THERMEX Plasmex®-filter II 535.10.1001.9 18.299,-

Profile for Thermex Scandinavia

Thermex Blue Line 2019-2020 (Danish)  

Thermex Blue Line 2019-2020 (Danish)  

Profile for thermex