Page 1

Årets: Queen of Sales: SD Gunn Elisabet Jakobsen

4 kvartals: Queen of Sales Nina Thunesvedt Kvalheim

Årets: Miss GOGIVE: STB Maren Monstad

4 kvartals: Miss GO GIVE: Linda Tøssebro

Årets: Queen of Sharing: SD Gunn Elisabet Jakobsen

4 kvartals: Queen of Sharing; TL Thara Østensvik‫‏‬

Winners never quit, and quitters never win. - Mary Kay -


Kjære alle sammen i Dette NYE året aug 2011-juli 2012, er VÅRT USTOPPELIGE ÅR!! Et “set back”, er bare en ”set up” for et ”come back” .. ARE YOU READY TO TAKE OFF??????  Gratulerer med MK året som nettopp er pasert!!!! Vi rundet 5,3 mill, og økte omsetningen med 200 000 fra i fjor. Det er fantastisk, men var litt unna målsetningen på 8 mill. Er spent å se UNIT plasseringen vår vi får i Norge nå på seminaret 25-27 august i Gøteborg.. Regner med nr 3 eller 4.. , så DETTE FØRST-KOMMENDE ÅRET august 2011juli 2012 blir vårt USTOPPELIGE ÅR!!! Vi skal på plass nr 1 igjen!!! Har vi gjort det før, så kan vi komme der igjen, kan vi være nr 3, så kan vi like godt være nr 1! Om alle dobler sin innsats dette året,fra i fjor - Vips så er vi der!!!! Vi manglet også kun 4 personer for GULL NIVÅ i ”open your heart” konurransen, men SØLV får vi!!! Gratulerer!!! 10 nye SD skulle vi ha ut fra gruppen vår, og det gir vi oss ikke på!! I ÅR SKAL 10 av dere ”gå for ” lederskap!

I mine øyne er dere jo der alle sammen, det er jo BARE å gjøre jobben!!! Det er jo ENKELT, men ikke lett, eller omvendt! MEN som det NYE året heter

La dette nye, kommende Seminaråret bli det året da du bestemmer deg for at alt, absolutt alt er mulig. Ikke vær redd for å mislykkes. Konsentrer deg om det som fungerer for deg. Vær beredt på å løse utfordringer. Våg å be om hjelp. Gjør det du er flink til, og ikke prøv å forbedre det som du ikke er flink til eller som du ikke liker. Fokuser på styrkene dine, så kommer du automatisk til å bli flink til det du ikke liker. Det fungerer. Vær også forberedt på at suksessen din faktisk har en pris. Noe må du ofre, men ikke familien eller helsen din (men heller ikke bruk familien som unnskyldning for ikke å holde kurs) Etterstreb å få balanse, så fungerer de to andre. Ha prioriteringene dine i orden. Og – ikke glem å jobbe. Ikke snakk i telefonen halve dagen om hva som fungerer eller ikke fungerer, gå ut og gjør kvinner glade, det er det eneste du skal gjøre… DERE ER BEST!!!! You can REALLY Do it!

(målplakaten er ferdig bortsett fra venter på hvordan de nye diamantringene ser ut, så bilde, kommer på trykk etter seminaret, men dere poå mandagsmøtene får se den ”uferdige”)

Dere KAN, DU kan!!!, om du vil, så KAN DU!! Mary Kay sa alltid : ”den beste Sales Directoren er ikke kommet enda”… En som fikk det til å skje, og ble Sales Director er Gunn Elisabeth Jakobsen. Sammen med det fantastiske teamet sitt: ” MAKE IT HAPPEN”, dro hun i juli det hele i land! GRATULERER!!! Se side 3.

Dette Skal vi klare: • 7000 000 i Unit omsetning • 10 nye SDs, derav 3 ferdige til 1 januar!!!! • ALLTID 15 ”rødjakker” til enhver tid! • ”Dreams Come true” unit konkurranse- GULL s side: •”Hearts of Sharing” se side: ” When you wish upon a str” se s.. •Minst 25 stjerne konsulenter hvert kvartal. •MINST 15 Diamantringer dette nye MK året.. Del ”elefanten” i mindre deler, så klarer du å spise den! KUN to konsulenter hver mnd, så har du rekrutteringsringen (24).

I vår ” rosa” verden er jo jobben så fantastisk; treffe kvinner, gi dem gode råd og komplimenter, spre glede og varme; by på egentid der ingen ringer og forstyrrer, der de ikke trenger å gjøre annet enn å konsentrere seg om å se seg i speilet. Det er ikke så vanlig i disse tider. Kvinner er generelt sett utrolig stressede og har alltid noe de skal rekke... Tenk skikkelig godt etter; for en unik jobb du har, og for en fantastisk mulighet det er for din og familien din sin fremtid. I tillegg har du den store gleden av å dele jobben din med andre kvinner! Det er det største av alt!! DET er som logoen sier : ” enriching womens lifes”- ikke plage livskiten av.. he he. Dere er utrolig dyktige til å vedlikeholde og bevare vår kjære Mary Kay Ash sin drøm, og vi innleder snart vårt 20. Seminarår her i norden. For å markere det, har jeg satt en NY dato for NIQ: 1 august 2012! Er dere med??? Se nest siste side, og sett inn bilde av deg selv!

AT LEADERSHIP CONFERENCE KVALIFISERINGSPERIODE August innkjøpsmåned 2011 – november innkjøpsmåned 2011 KVALIFISERINGSKRAV Legg minst 40 nye, aktive* Frittstående Hudpleiekonsulenter til Uniten (den Frittstående Sales Directoren må selv dele den frittstående karrieremuligheten med og legge til minst 4 nye, aktive* team-medlemmer i perioden). OPPMERKSOMHET • Den fantastiske Frittstående Sales Directoren som kvalifiserer seg til dette nivået, får et diplom til seg selv og sine dyktige Unit-medlemmer. I tillegg får den Frittstående Sales Directoren med seg en overraskelse til alle de Frittstående Hudpleiekonsulentene som har delt den frittstående karrieremuligheten i kvalifiseringsperioden! • Hver kvalifiserte Frittstående Sales Director får også æren av å bli med på konferansens VIP-lunsj! • Herlig parade over scenen for de Frittstående Sales Directors som har kvalifisert seg. • Alle de Frittstående Sales Directors som har kvalifisert seg får i tillegg en vakker Mary Kay-rulleveske med tilhørende sminkeveske!

klem fra g

Tlf. 411 20

ry

748

AT CAREER CONFERENCE

KVALIFISERINGSPERIODE Desember innkjøpsmåned 2011 – januar innkjøpsmåned 2012


Årets Dobbelt Queen:

Gunn-Elisabeth Jakobsen. Jeg er så stolt av deg, Gunn- Elisabeth! Midt oppi flytting, bytting av ny jobb, selging av hus etc, så ”bet du tennene sammen”, og fullførte DIQ en nå i sommer.. TRE flotte teamledere, Barbro, Ingvild, og Thara og en Senior consultant Katrine, kom ut av denne perioden! Du har skjønt at det handler ikke om DEG, men om den andre. Du er et varmt menneske som jeg setter utrolig pris på! JA du kler VIRKELIG teamnavnet ditt: ”Make it Happen”,

og jeg vet at ut fra din unit vil det komme mange nye Sales Directorer! DERE er fantastiske! Her er noen bilder fra SD kroningen, og noen av konsulentene i ”Make it happen” . Dobbelt Queen ble du i år og, jeg får HÅPE du klarer få fri fra den nye jobben, så du får bært ”ordensbåndene” på seminaret… GRATULERER SÅ masse!!!

Pink Floods Queen of Sharing i 4. kvartal:

4. Kvartals Queen of sales:

thara østensvik

nina T. kvalheim

Kjære Thara! Det var så kjekt å møte deg i Haugesund sist. Til tross for din unge alder, er du en målbevisst og ei utrolig koselig ung dame. Vet du vil nå langt! Gleder meg til du skal bli med på seminaret!

Kjære Nina! Slik du jobber, jevnt og kontinuerlig er noe av nøkkelen for å lykkes i MK! Du er et godt forbilde for teamet som er begynt å ta form. 4 superflotte jenter har du i teamet ditt nå, og snart dobles det til 8! BEE FREE is ”Ready to take off” !!! Gratulerer så masse med kvartalets Queen tittel! Du har mye bra i vente, Nina!!! Så utrolig stolt av DEG <3


Årets Miss GO GIVE:

Fantastiske Maren Monstad: Maren- INGEN er som deg! Du er en stolthet for Pink Flood! Du gir av deg selv, 2. Kvartalets Miss Go Give - Snefrid Warsla: forventer retur. Kjære Snefrid..ingenting Vi alle er i stolt avViå alle ha setter deg i slik UTROLIG pris på deg! På behov, seminaret bæreralltid du hjelpsom, et Pink Flood MISS GOGIVE gruppen. Du ser er en “doer”, alltid oppmerksom, og veldig hyggelig!!! Shoot ”ordensbånd”, og det fortjener du!!! for theHer moon! notfra miss! :) :) vertinne kvelden når din erYou et will bilde VIPtilkommende flotte svigermor vant diamantringen

MISS GO GIVE Tittelen “Miss Go Give” henger svært høyt i Mary Kay sammenheng. Det var den prisen Mary Kay selv rangerte som den mest prestisjetunge tittelen man kunne oppnå. Dette er den personen som tenker på andre før seg selv, som er spesielt omtenksom, som alltid er positiv og støttende overfor andre. En som bidrar med noe på møtene og en som deler med seg av erMISS GO GIVE faringer. En som oppmuntrer og motiverer andre til å stå på. En som virkelig unner andre å ha fremgang. Med andreTittelen “Miss Go Give” henger svært høyt i Mary Kay sammenheng. Det var den prisen Mary Kay selv rangerte som den mest prestisjetunge tittelen man kunne ord; en med et stort hjerte!

oppnå. Dette er den personen som tenker på andre før seg selv, som er spesielt omtenksom, som alltid er positiv og støttende overfor andre. En som bidrar med noe på møtene og en som deler med seg av erfaringer. En som oppmuntrer og motiverer andre til å stå på. En som virkelig unner andre å ha fremgang. Med andre ord; en med et stort hjerte!

4. kvartals Miss go give:

Hver måned kårer vi en MISS GO GIVE! Nettopp pga at Mary Kay businessen er bygget på “Den gyldne Regel” Så vær med og “gi til andre”! Enten det er å hjelpe,

Linda tøssebro

eller oppmuntre. Mary Kay sa: “If there is one more woman in the world who is happier, more confidant, or more exited about their life, it is a GREAT day” Et klokt ordtak er og : Den som velsigner andre, blir selv velsignet! Gi så skal du få!

I likhet med Maren, er ingen som DEG!!! DU ER VIRKELIG FANTASTISK!!! Ikke et nei i din munn, og du ” er der” for oss alle. Skjønne Linda, VAKKER som navnet ditt betyr: Fortsett og vær den DU er, for det er UTROLIG BRA på alle måter!!!! Glad i deg, og stolt av deg!

4


Stjernekonsulenter kvartal 4: Perle: Smaragd: Diamant: Rubin: Safir:

54 000,- 36 750 - 54 499,- 30 700 - 36 749,- 24 550 - 30 699,- 18 375,-

eller 36 750,- + eller 30 700,- + eller 24 550,- + eller 18 375,- +

Gratulerer til alle som ble stjernekonsulenter. Holder du jevnlig kurs dette 1. kvartalet Gratulerer til alle som ble stjernekonsulenter. Eksl. mva. ut til kunde (august - oktober) vil stjernekonsulentprogrammet Holder du jevnlig kurs dette 4. kvartalet (mai-juli) vil stjernekonsulentprogrammet komme av seg Perle: komme av seg selv. selv. Gunn- Elisabeth Jakobsen STJERNEKONSULENTER 3. KVARTAL 2011 :

2 nye aktive konsulenter 1 ny aktiv konsulent 1 ny aktiv konsulent 1 ny aktiv konsulent

GRATULERER! Rita som stjernekonsulent for første gang!!!

Gry Flood Smaragd:

Nina K T Kvalheim Diamant: NinaDiamant: T. Kvalheim Rubin:

Maren Monstad Sibel Bulbul Rubin: Anita Arildsen Borge Birgitte Helsengreen GunnElisabeth Jakobsen Safir: Thara Østensvik Anne Bente Thidemandsen Mona J Smørdal Tone Kari Øverland

Safir: Alle Rita som blir DIAMANT omsetning Haaskjold Lehn dette 4. kvartalet (mai-juli) får “negl design”, eller pedikyr i gave! Samt Alle stjernekonsulenter uansett nivå, får og en overraskelse fra Dallas for dit SKAL jeg!

Kvalifiseringsperioden

er

ikke

jeg SKAL!!! QUEENENE får ps! Husk at du kun kanover, blimenmed til stockholm selvsagt en ekstra fin smykke gave! dersom du nå dette kvartalet blir stjernekonsulent. Perle:

54 000,-

Smaragd:

36 750 - 54 499,- eller 30 700,- + 1 ny aktiv konsulent

“Have the will to win. Go after it! Remember that work will win where wishing won’t.” – Mary Kay Ash

eller 36 750,- + 2 nye aktive konsulenter

Diamant:

30 700 - 36 749,- eller 24 550,- + 1 ny aktiv konsulent

Rubin:

24 550 - 30 699,- eller 18 375,- + 1 ny aktiv konsulent

Safir:

18 375,-

wish upon a star 8

AG NORGE UTFORDRINGSBIL

For å kvalifisere jeg til Wish upon a star må man kvelifisere seg til 1 stjerne i alle 4 kvartaler i seminaråret 2011/2012. UTFORDRINGSBILAG NORGE Se ellers s. 11 i Mary Kays utfordringsbilag. rogrammet som Stjernekonsulentp for deg – og med n When you wish rnene er staket ut nge rdri utfo I ! frem Veien din mot stje ert til å finne sukommer du garant stjerne i Stjernekon veiviser på reisen kvalifisere deg til en på hele årets belønninger ved å s te ere flot bas du til, får r deg sta r upon a året du kvalifisere elmessig.** Stjerne lentprogrammet reg prestasjoner!

HEARTS OF SHARING

Du kan dele alt det fine du har fått med andre! Det er noe av det mest fantastiske med å AV Diamant-år: 999 NOK (konsuKVALIFISERINGSKR 122 800 og 146 gen When you wish Innkjøp på mellom ). Alt. innkjøp på være en Frittstående re seg til utfordrin til en stjerne Og tprodukter, grossistpris, eks. mva For å kvalifiseHudpleiekonsulent. entprodukter, gjøre seg fortjent men sum man (kon skal er NOK und star, upon a 200–122 799 samtlige kvartal 98 i et om personlige mell amm e* rogr entp ifiserer neko mva) + 4 nye, aktiv ret manI kval belønningene fori Stjeråinar ginsuler uendelige! Hearts grossistpris, eks. 1/2012.** Stjerneå Sem året 201 ner. mer. tasjo team-medlem e i forbindelse hele årets pres seg til baseres på lisert på Wall of Fam Of Sharing vil du, i tillegg til E:”the paychecks FårmedsittSemnavninarpub r på VIP-lunsjen. et 2012 samt delta RIOD KVALIFISERINGSPE ed mån jøps ed 2011 – juli innk of the heart”, bli Augbelønnet ust innkjøpsmån med et utrolig fint Smaragd-år: 999 NOK (konsu147 000 og 217 2012. Innkjøp på mellom ). Alt. innkjøp på sistpris, eks. mva mentprodukter, gros 999 NOK (konsumentprodukter, ER armbånd i ekte sølv. SER Hver gang du INGkvalifiserer ØNN BEL 6 OG AV –14 INGSKR mellom 122 800 e* personlige KVALIFI : aktiv ENE nye, 4 EÅR mva) + LE STJERN sistpris, eks. DE AKTUEL FOR 40 August-november: nye aktive frittstående konsulenter deg får du etminst vakkert hjerte som du kan festegros indelse team-medlemmer. Wall of Fame i forb på t liser pub (konsuFår sitt navn Safir-år: nye aktive r på VIP-lunsjen. Desember-januar: minst frittstående konsulenter. 500 og 98 199 NOK et 2012 samt delta inar mellom 73 Sem jøp på det på armbåndet ditt,Innk20 og herlige smykket vil med ). sistpris, eks. mva i forbindelse mentprodukter, gros t på Wall of Famefrittstående publiseraktive Februar-juli 2012: minst 60 nye e-år: konsulenter. sitt navn sumentprodukter, Får bli et strålende symbol for fremskrittene dine Perl 218 000 NOK (kon 2. Innkjøp på minst e* personlige med Seminaret 201 mva) + 8 nye, aktiv grossistpris, eks. lse dlemmer. og lederskapet ditt!Rubin-år: mellom 98 200 og 122 799 NOK (konsu-på team-menavn of Fame i forbinde Wall på t liser pub jen. Innkjøp på ). Alt. innkjøp sistpris, eks. mva mentprodukter, gros entprodukter, 199 NOK (konsum mellom 73 500-98 + 4 nye, aktive* Frittstående ) mva grossistpris, eks. ter. Hudpleiekonsulen e i forbindelse lisert på Wall of Fam Får sitt navn pub

Får sitt VIP-luns 2 samt deltar på med Seminaret 201 mottar i tillegg en vakker gave! eåret Kvalifiserte til perl

Gullhjerte: del jobben med 5 nye ila en måned. Sølvhjerte: del jobben med 4 nye ila en måned. Bronsehjerte: del jobben med 3 nye ila 1 måned. You can do it!


Ă&#x2026;RETS TOPP TI:

Gratulerer til dere alle!!! (Salg til kunde eks. mva):

1

Gunn-Elisabeth Jakobsen: 348 730

2

6

Britt Hillestad: 85 916

7

Nina T Kvalheim: 115 870

3

Maren Monstad: 114 310

Kristin Furunes: 75 654

8

Monica Laastad: 75 222

4

9

Brynhild Hansen: 105 924

5

Elin Roen: 88 662

Monica Ersland: 67 804

10

Birgitte Helsengreen 65 156

(Gry Flood 343 622)


BACK TO BASIC: Det fins fem måter å markedsføre produktene våre på. 1. On the face – hudpleieklasser og facials. 2. On the go – raskt og lett, 15-minutters møter. 3. Online – produktsalg via din personlige hjemmeside og webshop. 4. On paper – produktsalg via vår Beauty Book. 5. On with the show – tilfeller når du for eksempel forhåndsviser nye produkter (Åpent Hus, bertinnekvelder m.m.) BESTEM deg for å ha ti kurs i mnd!! Konkurranse om å vinne en Michael Kors( MK T skjorte) :100 FJES på 100 dager - DET er ikke mye! For eksempel 10 kurs i mnd m 5 personer i.. På to mnd, så er det 100 fjes.. så lett- så enkelt!

25.-27. august: Seminarårets høydepunkt i Gøteborg:

Seminar i Nordens største innendørs arena: Svensak messan. Se minner fra fjordårets seminar.


11 april/mai 20

a – events go give are

Mark your calendar!

shoyw our

m,

ckhol 19.St-o20. novemer: ber 2011 19.–20. novem erige orge – Svevent GOGIVE Finland – Narea

d 1. kvartal seminaråret i Stockholm: OBS! KUN t k stjernekonsulenter er til å finne ste de even omm ke ek sp ne jer st rt lov å delta! 11/12Våfår tar Sollentuna.

c S

på hotell Scandi

proGrAm

Ny Sales Director-opplæring: g1 14.–15.daseptember e Kun for kvalifisert 09.30–12.00 Directors. les Sa de en tå 16.–17. novemberFritts fiserte lles lunsj for kvali .00–13.00 Fe 15.–16.12februar rectors. Di les Sa de en tå Fritts r for samtlige Programmet starte 18.–19.13april .15 ende Sales tå tts kvalifiserte Fri kvalifiserte for t sam s, 20.–21. juni tor Direc

. Stjernekonsulenter 1 g Avslutning Da 17.00 how Your Heart” Middag, tema “S 19.00–22.00

dag 2 09.00–15.30

org: b e t ø G a inner fr

M Forelesninger

– Vi tilbyr tolking

ltakere.

for våre finske de

t i 1. kvartal Stjernekonsulen man må være nkjøpsmåned) for å kunne in 2011 (aug-okt delta. ngs-

ldi ke med mer påme Vi kommer tilba . re ne se n sjo informa

Leadership Conference 2012 20.–21. januar, Grand Hôtel, Stockholm

nne, SD

aria ry, SD M G D S S minar‫‏‬ shdeh, E SSD Mo ra fjoråerets se rf - Minne

Kjersti

m . Av hotellro rvere hotellrom reServASjoN ntuna for å rese lle rso sta o/ ls.n dichote 1/11–11. inn på www.scan 18/1–11 t o m 751 710 eller gå reserveres f o m n 17. mars Helsingfors ka e Ring 0046 851 en m r tilgang. m te et eS191111. Ro isen kan endres oppgi kode Bl t er plass, og pr de t m tt. fre na så 18. mars Oslo/Lillestrøm og lle stk man besti m á 1050 SEK/ Etter dette kan natt. Dobbeltro og stk K/ SE 0 31. mars Göteborg Enkeltrom á 95

Career Conference 2012 1. april Stockholm

Seminaret 2012..

Tidspunkt vet jeg ikke enda…

VIP vertinne kveld: HUSK ALLE vertinner som holder kurs i perioden fra mai- 6. nov, er med i trekningen av en diamantring på VIP VERTINNE KVELD 7. nov i Håvardstun elektriske selskapslokaler. Da skal vi og ha fokus på julegaveideer!

RØDJAKKE MIDDAG med følge hjemme hos oss 7 oktober..... der jeg lager treretters!!!!! Man må være kvalifisert rødjakke innen 1. oktober 2011.

JULEBORD for konsulenter m evt. følge på BRYGGEN 3.-5. Fantastiske lokaler ( jobben til Kjetil) 25. november kl 19.30!!


karrierestigen pr. 21. august 2011

Rosa Pedersen Kjersti B Rørstad Welle Monica Drage Gunn Elisabeth jakobsen Kjersti Tønneberg Marianne Håvardstun

Kari Dalland Anita Arildsen Snefrid Warsla Mona Smørdal Britt Hillestad Monica Laastad Lene Rong Brynhild Hansen Marianna Gudmundsdottir BirgitteSkålnes Kristin Maurseth

nsd niq eessd essd

fessd ssd sd diq

Gry Flood

tl stb sc k

Moshdeh Giske Monica Vik

Alle aktive konsulenter Maren Monstad May Britt T Skjelvik Frank Rong Nina T Kvalheim

Forflytt deg selv oppover karrierestigen

”Once you have your dream of success and have determined exactly what it is you really want, plan your work and work your plan. Whatever your dream, aim high. The ladder ofdreams will take you as high as you want to got, but you must be willing to take the tough climb to reach the high rung son that ladder”


jeg skrevALT innledningsvis, Har endret mĂĽlsetningen litt,Som da ABSOLUTT gĂĽr, men det tar bare av og til litt lenger tid: sĂĽ ervi dette VĂ&#x2026;RT USTOPPELIGE Ă&#x2026;R!! 01 januar 2012, da SKAL inn i NIQ!!!! Dette skal vi klare! Jeg ser jo dere allerede som GĂ&#x2026;R inn i NIQ 1gjør august 2012!!! Har endret mĂĽlsetningen litt, da ABSOLUTT gĂĽr, men det tar bare av og lenger Sales Directors, og SeniorVi Sales Directors. SĂĽALT det som skal til. Sammen er til vi litt sterke. Se tid: neste side2012, hvor akkurat DITT settes inn. SĂĽ SKAL vĂĽrt spørsmĂĽl er: Vil DU bliviSales 01 januar da vi bilde inn i kan NIQ!!!! Dette skal klare! Director Jeg ser jo dere allerede som Sales Directors, og Seniordeg Sales Directors. detbilde som skal til. Sammen Vi trenger i DIQ! SettSĂĽ inngjør ditt pĂĽ neste side er vi sterke. Se

  

Vi har for deg i DIQ! neste sidebruk hvor akkurat DITT bilde kan settes inn.

   Vi har bruk for deg iVi DIQ! har bruk for deg i DIQ

14


First Line Sales Directors Line Sales Directors

arianne rdstun

SDMarianne Monica SD Drage Håvardstun

SSD Monica SD Monica Vik Drage

SSD SSDMoshdeh Monica Giske Vik

SD Moshdeh Kjersti SSD Tønneberg Giske

SD Kjersti Tønneberg

Vil du bli

Vil du bli

Vil du bli

Vil Vildu dubli bli

Vil Vil du du bli bli

Vil du bli

SD?

SD?

SD?

SD? SD?

SD? SD?

SD?

Vi trenger

Vi trenger

Vi trenger

ViVitrenger trenger

Vi Vi trenger trenger

Vi trenger

deg i DIQ

deg i DIQ

deg i DIQ

deg degi iDIQ DIQ

deg deg ii DIQ DIQ

deg i DIQ

SD Gunn Elisabet Jakobsen

Gunn DIQ Gunn Jacobsen Elisabeth Jacobsen

Second Line Second Sales Directors / Future Sales/ Future Directors Line Sales Directors Sales Directors Vil du bli SD? Vi trenger deg i DIQ

Rosa ersen ca Vik)

SD Kjersti Beate SD Rosa R. Welle Pedersen (Moshdeh (Monica Giske) Vik)

DIQ Benedicte SD Kjersti Beate Bjørkbom R. Welle (Marianne) (Moshdeh Giske)

Vil du bli SD? Vi trenger deg i DIQ

Vil Vildu dubli bli SD? SD?

Vil Vil du du bli bli SD? SD?

Vil Vildu dubli bli SD? SD?

Vil du bli

ViVitrenger trenger deg degi iDIQ DIQ

Vi Vi trenger trenger deg deg ii DIQ DIQ

Vi Vitrenger trenger deg degi iDIQ DIQ

Vi trenger

DIQ Stina DIQ Benedicte Kvandal Bjørkbom (Marianne) (Marianne)

DIQ Stina Kvandal (Marianne)

Vil Vildu dubli bli SD? SD?

Vil du bli

Vi Vitrenger trenger deg degi iDIQ DIQ

Vi trenger

SD? deg i DIQ

SD? deg i DIQ

Her er det mange Her ledige plasser, som du ser. Men DU kan Håper vil!du vil. Håper du vil! er det mange ledige plasser, som dufylle ser. den, Menom DUdu kanvil.fylle den,du om

Y of life `s failures are didare notthose realizewho howdid close were toclose sucsess gave up!” “MANY ofthose life `s who failures not they realize how theywhen werethey to sucsess when they gave up!” Gi aldri, aldri opp! Gi Framgangen er alltid bak hjørnet. KAN! Jeg VET DU KAN! aldri, aldri opp! Framgangen er Jeg alltidVET bakDU hjørnet.

Pink Flood  
Pink Flood  

Nyhetsbrev Pink Flood - august 2011

Advertisement