Page 1

KGN Medlemsbok


KJEDESTYRT INNKJØP LØNNER SEG

Konsum Gruppen Norge AS er svært stolte av MIN SIDE. Konsum Gruppen MIN SIDE er for alle lojalitetsmedlemmer! Vi henvender oss mer direkte til deg som medlem og MIN SIDE er laget for at du skal få en ENKLERE HVERDAG innenfor kjedestyrt innkjøp. Ved aktiv bruk av MIN SIDE vil Konsum Gruppens kjedestyrte innkjøp gi ditt medlemskap en ny dimensjon. På MIN SIDE får du; Partnerkjøprapport - her får du månedlig oversikt over alle dine Kjedestyrte Innkjøp Lojalitetsbonus - Følg med på utviklingen av din oppsamlede lojalitetsbonus fra måned til måned Lojalitetsprogram - En enkel oversikt som forteller hvordan din lojalitetsbonus er bygd opp Aktuelt - Nyheter og aktuelt fra våre leverandører, fordelaktige kampanjer og effektiv kommunikasjon for Kjedestyrt Innkjøp

WWW.KONSUMGRUPPEN.NO Vi henvender oss mer direkte til dere som medlemmer og websiden er laget for at dere skal få alt bedre tilrettelagt i deres hverdag.

KJEDESTYRT INNKJØP

ASKO CATERING

STOLTHET

BEDRIFT

SAMARBEIDSPARTNERE

MEDLEMSFORSTÅELSE

BETYDELIGE BESPARELSER

ALLE AVTALER PÅ ET STED

KANTINE

TILSTEDEVÆRELSE

VIN/BRENNEVIN

RYDDIG OG GOD OVERSIKT OVER KJØP PÅ AVTALEN

LOJALITETSPROGRAM

GODE RELASJONER I MARKEDET

LOJAL OG GREI, DA ER KGN NOE FOR DEG!

KONTAKTER

SALGS- OG LEV. BETINGELSER

FAGKUNNSKAP

KOMPETANSE BAR & PUB

SERVICEHANDEL

TRYGGHET OG RIKTIGHET

LØNNER SEG

AKTIVT

MARKEDETS BESTE PRISER STRUKTUR I HVERDAGEN

PRIORITERT KJEDE PÅ ASKO

CAFÈ & RESTAURANT

HOTELL

BONUS ETTER LOJALITETSGRAD

INNKJØP KIOSK & FASTFOODE

LØNNER SEG

LOJALITET

ALLE AVTALER PÅ ET STED

KGN ER REPRESENTERT DER DU ER

OPPFØLGINGSBESØK

KJEDESTYRT LØNNSOMHET TIL STEDE

LOJAL OG GREI, DA ER KGN NOE FOR DEG!

HISTORIE LOJALITETSFORSTÅELSE

KIOSK & FASTFOODE

BETYDELIGE BESPARELSER

TILSTEDEVÆRELSE

ÆRLIGHET & ÅPENHET

YDMYKHET

FORDELER VED Å SAMLE KJØPET

RYDDIG OG GOD OVERSIKT OVER KJØP PÅ AVTALEN

MEDLEMSFORSTÅELSE

GODE RELASJONER I MARKEDET

LØNNSOMHET TIL STEDE

BAR & PUB

SAMARBEIDSPARTNERE

LOJALITETSPROGRAM KANTINE

AKTIVT

BEDRIFT

MARKEDETS BESTE PRISER STRUKTUR I HVERDAGEN

PRIORITERT KJEDE PÅ ASKO

FORDELER VED Å SAMLE KJØPET

CAFÈ & RESTAURANT

STOLTHET

TRYGGHET OG RIKTIGHET

CATERING

HOTELL

BONUS ETTER LOJALITETSGRAD

KJEDESTYRT INNKJØP

EN ENKLERE HVERDAG

KGN ER REPRESENTERT DER DU ER

OPPFØLGINGSBESØK

ÆRLIGHET & ÅPENHET

YDMYKHET

SERVICEHANDEL

FAGKUNNSKAP

KOMPETANSE

LØNNER SEG

LOJALITET

HISTORIE EN ENKLERE HVERDAG LOJALITETSFORSTÅELSE

Dette er Konsum Gruppens produktkatalog, hvor vi presenterer alle fordelene, salgs- og leveringsbetingelsene i vårt kjedestyrte innkjøp. I Kjedestyrt Innkjøp legger vi stor vekt på Konsum Gruppens gode KJEDESTYRT betingelser, hvordan vi kan hjelpe deg med din innkjøpsstruktur, aktivINNKJØP bruk av netthandel og handlelister som inneholder våre bonusgivendeLØNNER SEG samarbeidspartnere. Å samle flere innkjøp på en ordre gir betydelig bedre betingelser.

LOJALITET

OM KGN

Alle lojalitetsmedlemmer får egen «MIN SIDE». Konsum Gruppens kjedestyrte innkjøp skal gi deg en ny dimensjon, hvor kampanjer, aktuelt og «MIN SIDE» blir noe av det viktigste for deg å bruke.

KJEDESTYRT INNKJØP

Kontakt oss: Konsum Gruppen Norge AS

|

Østkilen 5

|

1621 Gressvik

|

Tlf: 69 31 28 00

|

post@konsumgruppen.no

1


VAREKATEGORIER ASKO DISTRIBUERTE LEVERANDØRER

- presenterer sine samarbeidspartnere.

NON FOOD / DISTRIBUERT AV ASKO | NORENGROS | MASKE DIREKTE LEVERANDØRER

KONSUM GRUPPEN NORGE AS

2

MONDELEZ

42

4

LILLEBORG PROFESJONELL

43

07 6

SCA / TORK

44

ASKO

08

ECOLAB

45

JOH. JOHANSSON KAFFE

10

KATRIN / METSÄ TISSUE

46

er av Utstyr

BAKEHUSET

11

DUNI

48

HØR

UNIL / MATBØRSEN / HINDU

12

HUHTAMAKI

49

Q-MEIERIENE / KAVLI

14

AASS BRYGGERI

50

COCA COLA

15

HANSA BORG BRYGGERI

51

HENNIG OLSEN IS

16

VINGRUPPEN

52

ARCUS

53

VINHUSET

54

MASKE GRUPPEN

55

NORENGROS

56

BAMA /KØLTZOW

57

TINE PARTNER

58

LERØY SJØMATGROSSISTENE

59

MEUM FRUKT & GRØNT

60

DIPLOM-IS

61

nger!

t av iskremtilbehør. Hvert år utvikles det nye smaker og løsninger som e. Våre produkter har vi tatt frem med omsorg og holder derfor høyeste t det er kombinasjonen av gode produkter, et attraktivt miljø og nytenkende beste forutsetningene for å selge iskrem.

LASJE OG UTSTYR

- LOJALITET LØNNER SEG

04

- KJEDESTYRT INNKJØP

06

- KGN KONTAKTPERSONER

7 8 10 11 18 20 22

LANTMÄNNEN UNIBAKE

17 24

MAREXIM

mballasje

byr vi et spennende og tidsriktig produktspekter innen emballasje, pynt og e i ulike materialer og størrelser, eller spør oss om spesialtilpasset emballasje. guetter og salatboks med gaffel blant våre bestselgere. Innen pynt kan vi e anledninger som bidrar til å gjøre dine kaker og desserter uimotståelige!

BAXT / BARILLA

husholdning sen (KAM Storhusholdning) tom-erik.halvorsen@idun.no

Fax 22 09 48 01

kundeservice@idun.no

MØLLERENS

18 19 20

26 28 30

IDUN INDUSTRI

21

MILLS PROFF

22

UNILEVER FOOD SOLUTIONS

23

HAUGEN – GRUPPEN

24

OLUF LORENTZEN

25

NORTURA PROFF

26 40

AGA

62

ORKLA FOODS

28 42

CULINA

63

VESTFOLD FUGL

30 44

VECTURA

64

JÆDER ÅDNE ESPELAND AS

32 46

NOR TEKSTIL

65

ROAR STANG KJØTT

33 48

LUBECO

66

GRILSTAD STORKJØKKEN

34 50

RENTOKIL INITIAL

67

FINSBRÅTHEN

35 52

ANTICIMEX

68

FINDUS

36 54

TELENOR

69

NORREK

37 56

TOTALPROFIL

70

LERUM

38

VIRKE

72

SCANDZA / SYNNØVE FINDEN

39

KGN FORSIKRING

74

ENGELSVIKEN

40

STORCASH

75

BRDR. REMØ

41

TELLER/NETS

76

www.idun.no

32 34 36 38

58 60 62 64 66

3


LOJALITET

lønner seg

Arild Sten Larsen Daglig Leder

Lojalitet er ikke bare et fint ord som passer i festtaler og på julebord. Lojalitet er rett og slett nøkkelen til at vi lykkes. Og best av alt, lojalitet lønner seg – i kroner og øre. Alle har hørt om hvor viktig lojalitet er innen all handel, og i hvert fall innen kjededeltagelse. Men hva mener vi med det – og hva vinner vi ved å være lojale i lengden? Konsum Gruppens forretningsidé er bygget på å kombinere volumkjøp med det å være lojal, da oppnår vi nemlig det å være en god kunde. Og er du en god kunde, er du i en posisjon der alt er mulig. Du får større fordeler, et bedre samarbeid, du blir foretrukket og prioritert.

Lojalitet er en personlig egenskap av plikttroskap eller lovlydighet, og som i enkelte sammenhenger kan regnes som en verdsatt egenskap eller dyd. Lojalitet innebærer vennlig innstilling og hjelpsomhet mot den lojaliteten rettes mot. Det kan også medføre et allianseforhold der de som er lojale mot hverandre tar hverandres parti i tilfelle konflikt med andre. (Kilde: Wikipedia)

De du kan regne med, får de beste tilbudene I all handel blir vi målt etter hva vi representerer i volum og lojalitet. Det er da vi oppnår de beste betingelsene. Den som kan garantere gjenkjøp og at man kommer tilbake, får selvsagt bedre betingelser. Men for at du skal få disse fordelene, må du bevise lojalitet gjennom din atferd – gjør du det, oppnår du tillit. Og tillit mellom kunde og leverandør, er selve nøkkelen til å lykkes. Så enkelt er det. Kortsiktige fristelser, kortsiktige resultater Men er det ikke smart å shoppe litt her og litt der, forhandle på egen hånd og ordne det meste av betingelsene selv? Dessverre ikke. Selvsagt får du som regel en lokkepris som er meget gunstig. Men det er også hele poenget, at prisen er et engangstilfelle. Vi ser at leverandører bruker rabatterte oppstartpriser på nye kunder, og at de etter litt tid opererer med helt andre priser. Å ta imot disse gunstige pristilbudene gang på gang, kan være noe av det minst gunstige du gjør for din bedrift. Det er ikke kjedelig å bygge sten på sten når det blir suksess av det Konsum Gruppen bruker store deler av vår hverdag til nettopp å analysere og overvåke utviklingen innenfor produkter og leverandører i vår bransje. Vi vet at alle de store, kjente aktørene som har gjort suksess innen handel, har tenkt

4 – KGN

langsiktig. Og at de alltid har hatt minst like stort fokus som alle andre på å få en god pris, hver eneste dag. Forskjellen er at de som gjør det bra, når en høyere omsetning fordi de ser på utviklingen over en lengre periode. Og dét er i hvert fall ikke kjedelig. Fordelen av å være flere Det finnes ingen undersøkelser som konkluderer med at det å tilhøre en profesjonell innkjøpskjede eller en gruppe ikke er positivt. Det er nettopp innkjøpskjeder som oss som oppnår større og større fordeler, fordi vi, med din hjelp, vokser i størrelse og makt. Når du bruker lojalitet som et verktøy, skaper du en vinn-vinn-situasjon. Som igjen gjør at du lykkes, også på lang sikt. Kortsiktig lykke har vi et annet ord for – nemlig dårlig butikk. Hemmeligheten ligger i samarbeidet Hele 90 % av vårt leverandørrepresenterte volum ligger i vårt lojalitetssystem. Dette er et fantastisk utgangspunkt, og en mulighet for Konsum Gruppen som kjede vi skal ta vare på, sammen med våre medlemmer og leverandører. Flere og flere av våre medlemmer ser gevinsten ved å være lojal overfor produktet Konsum Gruppen. Fordi fordelene er så mye større som følge av den tilliten som skapes. Det Konsum Gruppen skal, er å bygge gjensidig tillit i hele vareflyten, og stå sammen om utvikling og styrke betingelsene til beste for alle. Det er ikke så vanskelig. Et godt, gammelt uttrykk innen handelen er: Hvis du gir, kommer du til å få. De som forstår hva dette betyr, gir leverandørene og grossistene det som er viktigst for dem: forutsigbarhet, lojalitet og volum. De gir kjeden troverdighet og styrke. Og da får de full pott tilbake: gode betingelser, oppmerksomhet og invitasjon til samhørighet for videre positiv utvikling. Det er en langt bedre avtale enn kortsiktig gevinst på en innkjøpsordre. Spesielt når du måler det i kroner og øre.


LOJALITETSPROGRAM 2017 LOJALITETSBONUS PROGRAM

Kjøp pr. år

Leverandør COCA-COLA produkter + HBBs eget mineralvann COCA-COLA produkter + HBBs eget mineralvann ASKO “Givende KGN Partner kjøp” ASKO “Givende KGN Partner kjøp” ASKO “Givende KGN Partner kjøp” TINE DIREKTE KJØP TINE DIREKTE KJØP SJØMATGROSSISTENE (Lerøy avdelinger) MASKE GRUPPEN MASKE GRUPPEN “givende KGN Partner kjøp” NORENGROS NORENGROS “givende KGN Partner kjøp” LUBECO (f.r:15%) BAMA STORKJØKKEN (inkl. Køltzow) MEUM FRUKT & GRØNT DIPLOM-IS

»

CULINA AGA ASKO VIN/BRENNEVIN VECTURA VIN/BRENNEVIN VINHUSET VIN/BRENNEVIN

Kjøp pr. år

6,0 % 12,0 % 4,0 % 8,0 % 10,0 % 3,0 % 7,0 % 3,0 % 2,0 % 2,0 % 2,0 % 2,0 % 1,0 % 3,0 % 3,0 % 2,0 % 3,0 % 3,0 % kr 2,00 kr 2,00 kr 2,32

Årsbonus

Kjøp pr. år Årsbonus

120`+ gir

8,0 %

250`+ gir

500`+ gir 1 500`+ gir 6 000`+ gir 100`+ gir 750`+ gir 200`+ gir 100`+ gir 80`+ gir 100`+ gir 80`+ gir 60`+ gir 200`+ gir 200`+ gir 100`+ gir 50`+ gir 50`+ gir 2` fl + gir

6% 8,5 % 11 % 4% 9% 4,5 % 3% 3% 3% 3% 3% 4,5 % 4,5 % 3% 4,5 % 4,5 % kr 4,-

750`+ gir 2 000`+ gir 8 000`+ gir 200`+ gir 1000`+ gir 300`+ gir 150`+ gir 120`+ gir 150`+ gir 120`+ gir 100`+ gir 350`+ gir 350`+ gir 150`+ gir 100`+ gir 100`+ gir 3` fl + gir

10 % 7% 9% 12 % 5% 11 % 6% 4% 4% 4% 4% 4% 6% 6% 4% 6% 6% kr 6,00

Kjøp pr. år

Årsbonus

kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr

kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr

-

kr

-

-

Lojalitetsbonus totalt:

ÅRSBONUS

Kjøp pr. år

Leverandør HANSA BORGs: Alkopopp, Cider, Flaskeøl, Boksøl og Fatøl

»

80`+ gir 400`+ gir 300`+ gir 1 000`+ gir 4 000`+ gir 50`+ gir 500`+ gir 100`+ gir 50`+ gir 50`+ gir 50`+ gir 50`+ gir 30`+ gir 100`+ gir 100`+ gir 50`+ gir 20`+ gir 25`+ gir 1` fl + gir 1` fl + gir 1` fl + gir

Årsbonus

HANSA BORGs: Alkopopp, Cider, Flaskeøl, Boksøl og Fatøl ASKO “Givende KGN Partner kjøp” STORCASH VIN/BRENNEVIN pr. 0,75l fl. og min. kjøp av (Gjelder: Haugen-Gruppen/Arcus/Vingruppen)

50`+ gir 150`+ gir 200`+ gir 100`+ gir 100 fl. + gir

Årsbonus

Kjøp pr. år

4% 10 % 3% 3% kr 18,-

75`+ gir

Årsbonus 6%

Kjøp pr. år 100`+ gir

Årsbonus

Kjøp pr. år

Årsbonus

8%

kr kr kr kr kr Bonus totalt:

kr kr kr kr kr kr

-

kr

-

Lojalitetsbonus + bonus

Givende KGN partnere hos ASKO Grossistene

Logo 4-farger CMYK i Illustrator

CYAN

MAGENTA

GUL

SVART

Givende KGN partnere hos Maske Gruppen og NorEngros

KGN – 5


6

TRYGGHET OG RIKTIGHET

INNKJØP

BEDRIFT

SAMARBEIDSPARTNERE

LOJALITETSPROGRAM MEDLEMSFORSTÅELSE

BETYDELIGE BESPARELSER

TILSTEDEVÆRELSE

ALLE AVTALER PÅ ET STED

KANTINE

KIOSK & FASTFOODE

TIL STEDE

RYDDIG OG GOD OVERSIKT OVER KJØP PÅ AVTALEN

LOJAL OG GREI, DA ER KGN NOE FOR DEG!

GODE RELASJONER I MARKEDET

LØNNER SEG

AKTIVT LØNNSOMHET

BAR & PUB

STOLTHET

KJEDESTYRT

CATERING

HOTELL

BONUS ETTER LOJALITETSGRAD

SERVICEHANDEL

FAGKUNNSKAP

OPPFØLGINGSBESØK

MARKEDETS BESTE PRISER STRUKTUR I HVERDAGEN

CAFÈ & RESTAURANT

KOMPETANSE

HISTORIE EN ENKLERE HVERDAG LOJALITETSFORSTÅELSE

LØNNER SEG

LOJALITET

FORDELER VED Å SAMLE KJØPET

PRIORITERT KJEDE PÅ ASKO

KJEDESTYRT INNKJØP

NERE

ÆRLIGHET & ÅPENHET

YDMYKHET

KGN ER REPRESENTERT DER DU ER


Stig Solheim

Leif Ole Engen

Regionsjef TROMS – FINNMARK Mobiltelefon: 901 33 325 stig.solheim@konsumgruppen.no

Regionsjef OSLO – AKERSHUS Mobiltelefon: 920 36 187 leif.ole.engen@konsumgruppen.no

Audhild Sjømo

Thorbjørn Hansen

Regionsjef TRØNDELAGFYLKENE – NORDLAND Mobiltelefon: 90 16 84 91 audhild@konsumgruppen.no

Regionsjef HEDMARK – OPPLAND Mobiltelefon: 480 05 874 thorbjorn.hansen@konsumgruppen.no

Solgunn Larsen

Helge Skogli

Regionsjef MØRE OG ROMSDAL Mobiltelefon: 900 97 509 solgunn.larsen@konsumgruppen.no

Regionsjef ØSTFOLD – AKERSHUS Mobiltelefon: 975 25 112 helge.skogli@konsumgruppen.no

Sveinung Giil Regionsjef HORDALAND – SOGN OG FJORDANE Mobiltelefon: 995 65 314 sveinung@konsumgruppen.no

John Helge Gullaksen Regionsjef HORDALAND – SOGN OG FJORDANE Mobiltelefon: 469 62 716 jhg@konsumgruppen.no

Petter Undheim Regionsjef ROGALAND Mobiltelefon: 980 44 949 petter@konsumgruppen.no

Tor Einar Aarsvold Regionsjef ROGALAND Mobiltelefon: 941 65 599 tor.einar@konsumgruppen.no

Birger O. Berg Regionsjef AGDERFYLKENE Mobiltelefon: 906 43 427 bob@konsumgruppen.no

Hovedkontoret i Fredrikstad Medlemssupport | Ring 69 31 28 00 Arild Sten Larsen Daglig Leder arild.larsen@konsumgruppen.no

Inger-Lill Gregersen Administrasjonsleder Telefon: 69 31 28 00 inger@konsumgruppen.no

Per Aage Karlsen Senior Rådgiver Telefon: 901 53 865 per.aage@konsumgruppen.no

Maida Hodzic Medlemssupport Telefon: 69 31 28 00 maida@konsumgruppen.no

Morten Ulfsten Regionsjef VESTFOLD – TELEMARK Mobiltelefon: 900 52 480 morten@konsumgruppen.no

Kjetil Jensen Regionsjef BUSKERUD – OPPLAND Mobiltelefon: 930 06 500 kjetil.jensen@konsumgruppen.no

Jahangir Nawaz Regionsjef OSLO – AKERSHUS Mobiltelefon: 920 30 493 jangir@konsumgruppen.no

FØLG OSS PÅ

/konsumgruppen

Konsum Gruppen Norge AS – Østkilen 5 I 1621 N-GRESSVIK Tel: +47 69 31 28 00 I Fax: +47 69 31 28 01 E-post: post@konsumgruppen.no www.konsumgruppen.no

7


Kundeservice - Vi er her for deg! ASKO Kundeservice håndterer alle type henvendelser, og svarer på dine spørsmål. Vi har mange erfarne kundebehandlere hos ditt ASKO-selskap som kjenner deg, og som har god kompetanse og kunnskap om ASKO sine tjenester. Vårt mål er å yte best mulig service for at du som kunde skal bli fornøyd.

Vi hjelper deg med: • Bestilling • Sortiment • Levering • Faktura • Reklamasjon • Retur • Tilbaketrekking • Kildesortering • ASKO Netthandel Har du noen spørsmål er vi tilgjengelig på telefon fra klokken 07.00-20.00, og vi svarer deg på dine e-poster innen 24 timer. Vi hjelper deg raskt og effektivt!

www.askoservering.no 8 – ASKO


Kontaktinformasjon ASKO AGDER AS Telefon: 04792 E-post: kundeservice.agder@asko.no

ASKO MIDT-NORGE AS Telefon: 78 82 00 00 E-post: kundeservice.midtnorge@asko.no

ASKO OPPLAND AS Telefon: 61 36 48 20 E-post: kundeservice.oppland@asko.no

ASKO ØST AS Telefon: 02425 E-post: 02425@asko.no

Erik Fiala (Markedskonsulent) erik.fiala@asko.no Tlf: 916 22 570

Arild Winge (Markedskonsulent Trøndelag) arild.winge@asko.no Tlf: 913 99 205

Arne Ivar Kleven(Salgsleder) arne.ivar@asko.no Tlf: 613 64 829

Geir Brettengen (Salgsleder Team Vest) geir.brettengen@asko.no Tlf: 907 71 281

Audun Hamre (Markedskonsulent) audun.hamre@asko.no Tlf: 997 14 395

Eline Skar (Salgsleder Team Øst) eline.skar@asko.no Tlf: 901 91 924

Robert André Esp (Markedssjef) robert.esp@asko.no Tlf: 916 65 836 ---------ASKO ROGALAND AS Telefon: 815 22 520 E-post: kundeservice.rogaland@asko.no

Monica Fredriksen (Markedskonsulent Oslo Øst) monica.fredriksen@asko.no Tlf: 414 71 711

Terje Larsen (Markedskonsulent) terje.larsen@asko.no Tlf: 911 17 915 Solveig Mjåland (ASKO Netthandelansvarlig og markedskonsulent) solveig.mjaland@asko.no Tlf: 416 23 910 Erling Drøsdal (Markedskonsulent) erling.drosdal@asko.no Tlf: 909 90 807 Christopher Johnsen (Markedssjef) christopher.johnsen@asko.no Tlf: 913 46 644 Bodil Langerak (Markedskonsulent, Storhusholdning) bodil.langerak@asko.no Tlf: 926 61 197 Cecilie Johansen Sandåker (Markedskonsulent) cecilie.sandaker@asko.no Tlf: 977 46 266 ---------H.I GIØRTZ SØNNER AS Telefon: 70 19 81 81 E-post: hig.sentral@asko.no Svein Aarseth (Markedssjef storhusholdning) svein.aarseth@asko.no Tlf: 913 85 778 Jan-Erik Bårdsgjære (Markedskonsulent) jan-erik.bardsgjere@asko.no Tlf: 907 63 567 Karl Erik Tørlen (ASKO Netthandelansvarlig og markedssjef servicehandel) ---------ASKO HEDMARK AS Telefon: 62 34 74 00 E-post: kundeservice.hedmark@asko.no Kari Olsen (Markedskonsulent) kari.olsen@asko.no Tlf: 916 75 282 Robert Johansson Dahlen (Markedskonsulent) robert.johansson.Dahlen@asko.no Tlf: 482 37 184 Jan Granli (Markedssjef) jan.granli@asko.no Tlf: 623 47 464 / 918 95 433 Jens Seigerud (Markedskonsulent) jens.seigerud@asko.no Tlf: 911 20 303

Rune Olsen (Markedskonsulent Trøndelag og Bodø) rune.olsen@asko.no Tlf: 938 04 762 Tore Berge (Markedskonsulent Trøndelag) tore.berge@asko.no Tlf: 900 45 871 Eirik Fiskvik (Markedskonsulent Trøndelag og Bodø) eirik.fiskvik@asko.no Tlf: 993 46 440 Jomar Bjerke (Markedssjef) jomar.bjerke@asko.no Tlf: 900 45 968 Marius Gutvik Larsen (Markedskonsulent Servicehandel) marius.gutvik.larsen@asko.no Tlf: 414 35 884 ---------ASKO MOLDE AS Telefon: 71 24 19 00 E-post: kundeservice.molde@asko.no Bjørn Staurset (Markedssjef) bjorn.staurset@asko.no Tlf: 913 96 785 Jan-Erik Bårdsgjære (Markedskonsulent) jan-erik.bardsgjere@asko.no Tlf: 907 63 567 ---------ASKO NORD AS Telefon: 77 64 12 50 E-post: kundeservice.nord@asko.no Robin Ersfjord (Markedskonsulent Storhusholdning) robin.ersfjord@asko.no Tlf: 481 58 090 Andreas Bakkeli (Markedskonsulent Storhusholdning) andreas.bakkeli@asko.no tlf: 470 11 528 Ole Richard Røsberg (Markedssjef) ole.richard.rosberg@asko.no Tlf: 928 96 962 Hugo Figenschau (ASKO Netthandelansvarlig og markedskonsulent Servicehandel/kiosk) hugo.figenschau@asko.no Tlf: 913 64 554 Espen Røsberg Olsen (Markedskonsulent Storhusholdning) espen.rosberg.olsen@asko.no Tlf: 954 80 369 Bjørn Leirvik (Markedskonsulent Servicehandel/bensinstasjon) bjorn.leirvik@asko.no Tlf: 913 40 208

Oleiv Nesse (Markedskonsulent) oleiv.nesse@asko.no Tlf: 917 32 977 Trygve Liestøl (ASKO Netthandelansvarlig og markedskonsulent) trygve.liestol@asko.no Tlf: 900 59 271 Margareth Tveit Lie (Markedskonsulent) margareth.lie@asko.no Tlf: 979 45 591 Espen Samuelsen (Markedskonsulent) espen.samuelsen@asko.no Tlf: 913 41 276 Per Haaland (Markedssjef) per.haaland@asko.no Tlf: 900 59 791 ---------ASKO VEST AS Telefon: 815 20 115 E-post: kundeservice.vest@asko.no Ove Haukeland (Salgsleder) ove.haukeland@asko.no Tlf: 913 83 535 / 551 09 271 Christoffer Eriksen (Markedskonsulent) christoffer.eriksen@asko.no Tlf 470 31 210 Tuva Merete Wespestad (Markedskonsulent) tuva.wespestad@asko.no Tlf: 900 42 352 / 551 09 257 Jan Eian (Markedskonsulent) jan.eian@asko.no Tlf: 911 29 408 / 551 09 274 Gunnvald Ramsøy (Markedssjef) gunnvald.ramsoy@asko.no Tlf: 917 77 838 / 551 09 207

Roger Kittelsen (Markedskonsulent Oslo Vest) roger.kittelsen@asko.no Tlf: 922 05 157 Annette Huth (Markedskonsulent Asker og Bærum) annette.huth@asko.no Tlf: 901 67 679 Tommy Bråthen (Markedskonsulent Romerike) tommy.braathen@asko.no Tlf: 907 09 209 Siv Fjærli Krüger (Markedskonsulent Østfold) siv.kruger@asko.no Tlf: 911 05 363 Jimmy Alfven (Markedskonsulent Oslo Sør og Follo) jimmy.alfven@asko.no Tlf: 970 92 490 Geir A. Sangesland (Markedskonsulent Telemark) geir.arne.sangesland@asko.no Tlf: 901 28 883 Jan Petter Skarpeid (Markedskonsulent Vestfold Sør) jan.petter.skarpeid@asko.no Tlf: 905 02 894 Morten Stubberud (Markedskonsulent Nedre Buskerud) morten.stubberud@asko.no Tlf: 917 15 409 Katie Knagenhjelm (Markedskonsulent Oslo sentrum) katie.knagenhjelm@asko.no Tlf: 952 29 219 Vidar Aasheim (Markedskonsulent Vestfold nord og Telemark nordøst) vidar.aasheim@asko.no Tlf: 906 13 454 Aasmund Olsen (Markedskonsulent Nedre Østfold) aasmund.olsen@asko.no Tlf: 907 76 354 Atle Kjetil Rakvåg (Markedskonsulent Oslo og Follo) atle.rakvag@asko.no Tlf: 932 20 979 Stig Sørensen (Markedssjef) stig.sorensen@asko.no Tlf: 901 42 530

ASKO – 9


KJENT FOR GOD KAFFE SIDEN 1866 Vi i JOH. JOHANNSON KAFFE vet at våre kvalitetskrav i vesentlig grad har bidratt til at nordmenn er blant verdens mest kaffedrikkende nasjon, ikke minst takket være merkevarene EVERGOOD og ALI Kaffe. Den posisjonen disse merkene har oppnådd blant norske forbrukere understreker også betydningen av at det er kvalitetskaffe som foretrekkes i Norge. Ved siden av disse merkene kan vi tilby en bredde i sortimentet som vil kunne tilfredsstille de fleste ønsker, krav og behov. Evergood Classic God kaffesmak er for mange nordmenn synonymt med Evergood, og dessuten deres førstevalg på kaffe. En eksklusiv blanding av høytvoksende Arabica-bønner fra bl.a. Kenya, Guatemala, Colombia og Etiopia gir Evergood den karakter-istiske smaken som nordmenn er blitt så glade i.

Våre espressovarianter I vårt sortiment finner du bl.a. anerkjente, italienske espresso-merker av ypperste kvalitet. Du kan velge mellom CAFFÈ ROBERTA eller PELLINI med litt forskjellig smakskarakter.

Evergood Dark Roast Kaffe med kontinental smak øker i popularitet også her i Norge. Den mørkere brenningsgraden på Evergood Dark Roast gir kaffen en noe kraftigere aroma og smak. En variant som allerede har stor suksess.

PELLINI – med den typiske, kraftige italienske smaken.

ALI Kaffe 100 % Arabica-bønner av meget god kvalitet fra Mellom og Sør-Amerika, med hovedvekt på Brasil. Blandingen og brenningen gir kaffen en kraftig og fyldig smak som kjennes oppkvikkende. Det er derfor vi sier at den også kurerer gruff.

FARMER’S Fairtrade-merket espresso – bittersøt og intens i smaken.

Farmer’s Coffee Farmer’s Coffee er en kvalitetskaffe basert på 100 % Arabica-bønner. Dyrket i henhold til prinsippene for rettferdig handel og Fairtade-merket. Kaffen kjennetegnes med god fylde og fin syrlighet. Det er den mest solgte Fairtrade-kaffen i Norge. Vi har også en Farmer’s Fairtrade-merket espresso – bittersøt og intens i smaken.

CAFFÈ ROBERTA – kraftig bittersøt, med en aning syrlighet.

ARDENTE

CON FORZA

ARDENTE – fyldig, velbalansert og aromatisk espresso. CON FORZA – Fyldig og kraftfull espresso.

Coffee of the World (hele bønner) I Coffee of the World-serien henter vi de aller beste kaffebønnene fra alle verdens hjørner. Her kan du velge og vrake blant noen av de mest ettertraktede og spennende smakene og aromaene fra kaffens verden. Inkludert 2 espressovarianter.

Green World Økologisk dyrket og Debio-merket. Green World er blandet av utvalgte Arabica-bønner som gir en mild og behagelig rund smak. Debio-merket garanterer at kaffen er dyrket i henhold til regelverket for økologisk produksjon.

Landsdekkende salgsorganisasjon med god fagkunnskap. Som eneste salgsorganisasjon innen kaffe i Norge, er alle våre distriktssjefer utdannende baristaer i henhold til internasjonale standarder. Dette sikrer en solid kaffefaglig basis i tillegg til kunnskapen om serveringsmetoder, tilberedningsutstyr og driftsøkonomi. Vi kan tilby rådgivning (ved valg av tilberedningsutstyr, serveringsrutiner etc.), opplæring og kursvirksomhet, salgsfremmende tiltak og kvalitetssikring.

DU FINNER OSS HER: NAVN:

Jeanette Sørlie Ekaas Geir Asle Kjønnerud Kenneth Godem Tor Moen Erik Kirkeberg Geir Frøyland Tom-Erik Kongsvoll Arild Helland Hilde Bjørndalen Sørum Bjørn Skånøy Øystein Thomassen Siv M. Haukå Asmundvaag Kjersti Marcussen Ole Wiggo Lian Frode Hval

10 – JOH. JOHANNSON

DISTRIKT:

Oslo, Akershus og Østfold Oslo og Akershus Oslo og Akershus Hedmark og Oppland Vestfold, Telemark og Aust-Agder Vest-Agder og Rogaland Hordaland og Sogn og Fjordane Hordaland Buskerud og Akershus Trøndelag, Helgeland og Møre og Romsdal Nordland, Troms og Finnmark Key Account Manager Key Account Manager Key Account Manager Kontorhandel Markedssjef servering

TELEFON:

95 02 27 08 90 56 01 83 98 05 29 29 99 50 73 77 90 14 34 37 91 35 91 33 90 11 96 76 91 19 34 12 48 17 96 65 40 21 60 32 91 82 90 38 95 93 46 49 95 08 52 60 90 56 99 50 97 12 91 60

E-POST:

jeanette.ekaas@joh.no geir.asle.kjonnerud@joh.no kenneth.godem@joh.no tor.moen@joh.no erik.kirkeberg@joh.no geir.froyland@joh.no tom.erik.kongsvoll@joh.no arild.helland@joh.no hilde.sorum@joh.no bjorn.skanoy@joh.no oystein.thomassen@joh.no siv.haukaa@joh.no kjersti.marcussen@joh.no ole.lian@joh.no frode.hval@joh.no


1753

Lokale tradisjoner siden Vårt bake -of spennend f sortiment er eo med blant g vi kan friste annet:

• Halvstek te brød • Brød deig emner B • aguetter • Småbrød halvstek t • Hvetevare r deigem ner • Wienerva rer • Fast food

By på det brødet som alle ønsker seg Våre bakemestere utvikler stadig nye og spennende brødtyper og smaksvarianter. De plukker frem gamle baketeknikker for å få frem den spesielle smaken. Bruk av surdeig og steking av brød i store langpanner er eksempler på teknikker som vi benytter for å skape brødet som alle ønsker seg.

Tidsriktige små porsjoner med brød Vi har alt du trenger av spennende småvarer både til lunsj, mellommåltider og tilbehør til middager. La deg

friste av delikate frokostbrød, praktiske rundstykker og populære, smaksrike lunsjvarianter.

Skal vi bake sammen? Vi har konsulenter over hele landet. De har alle høy fagkompetanse innenfor bake-off og bakervarer. Hvis du ønsker, kan de bistå deg med både opplæring i steking av bake-off og spennende produkthistorier.

Bare ta kontakt hvis du har spørsmål eller ønsker at vi baker sammen.

Tittel

Distrikt

Navn

Mobil

E-post

Salgs- og opplæringsleder

Øst, Stor-Oslo med omegn,

Odd Nilsen

951 84 818

odd.nilsen@bakehuset.no

Finn Kaugerud

932 21 781

finn.kaugerud@bakehuset.no

Geir Alsaker

950 80 507

geir.alsaker@bakehuset.no

Finn Kaugerud

932 21 781

finn.kaugerud@bakehuset.no

Tom Nordeng

941 46 763

tom.nordeng@bakehuset.no

Trøndelag, Vestfold og Buskerud Salgs- og opplæringsleder

Østfold, Akershus Øst, Oslo, Hedmark og Oppland

Regionssjef

Agder, Hordaland, Sogn og Fjordane, Møre og Romsdal

Salgs- og opplæringsleder Kjedesalgsdirektør

Nordland, Troms og Finnmark

www.bakehuset.no BAKEHUSET – 11


VI TILBYR DEGDEG VI TILBYR ET BREDT ET BREDT UTVALG VARER! UTVALG VARER! PMS

Fiskemannen logo skal som hovedregel trykkes med PMS-farger.

PMS 289

CMYK

I spesielle tilfeller kan Fiskemannen logo trykkes i 4-farge CMYK. Mørk blå farge erstattes med100% sort og lys blå som 100% cyan.

12 – UNIL

PMS 289

PMS 299


Ta kontakt kontakt med meddin dinlokale lokaleselger: selger: WILMA STORKJØKKEN WILMA STORKJØKKEN AS AS

MATKOMPANIET MATKOMPANIET ASAS

Østlandet, Sørlandet, Vestlandet: Østlandet, Sørlandet, Vestlandet: Trond Bjørkeslett, Bjørkeslett, tlf.: tlf.:915 9156060389 389 trond@wilma.no trond@wilma.no

SørogNord NordTrøndelag, Trøndelag, Sør- og Helgeland: Helgeland: Jens Ramfjord, Ramfjord, tlf.: tlf.:918 9181212893 893 jens.ramfjord@matkompaniet.no jens.ramfjord@matkompaniet.no

Oslo, Akershus, Østfold: Oslo, Akershus, Østfold: Trond Gaarder, Gaarder,tlf.: tlf.:900 9007070 992 992 t.gaarder@wilma.no t.gaarder@wilma.no Oslo, Asker,Bærum: Bærum: Oslo, Asker, Silje Thoresen, tlf.: tlf.:922 9222828200 200 silje@wilma.no silje@wilma.no Aust ogVest VestAgder, Agder, Buskerud, Aust og Buskerud, Vestfold Telemark: Vestfold ogogTelemark: Jan Sørensen, Sørensen, tlf.: tlf.:913 9135353533 533 jan@wilma.no jan@wilma.no Hedmark, Oppland, Hedmark, Oppland, Buskerud, Akershus: Buskerud, Akershus: Gaute Sveen, Sveen, tlf.: tlf.:918 9181212891 891 gaute@wilma.no gaute@wilma.no Hordaland, Sogn Fjordane: Hordaland, Sogn ogog Fjordane: Egil Erstad, Erstad, tlf.: tlf.:975 9753232593 593 egil@wilma.no egil@wilma.no Rogaland: Rogaland: Peter Hansen, Hansen, tlf.: tlf.:910 9100000183 183 peter@wilma.no peter@wilma.no

Møre ogRomsdal: Romsdal: Møre og Nils M. M. Walgermo, Walgermo,tlf.: tlf.:482 482 7373 889889 nils.walgermo@matkompaniet.no nils.walgermo@matkompaniet.no Nord forSaltfjellet Saltfjellet Nord for t.o.mindre indreTroms: Troms: t.o.m Jakobsen, tlf.: tlf.:958 9587777788 788 Rainer Jakobsen, rainer.jakobsen@matkompaniet.no rainer.jakobsen@matkompaniet.no Tromsog ogFinnmark: Finnmark: Troms tlf.:916 916315 3152525 Tore Svensby, tlf.: tore.svensby@matkompaniet.no tore.svensby@matkompaniet.no UNIL UNIL Salgssjef/KAM: Salgssjef/KAM: Rusten, tlf.: tlf.:480 4809090790 790 Vebjørn Rusten, vebjorn.rusten@unil.no vebjorn.rusten@unil.no Kjedesalgsjef/KAM: Kjedesalgsjef/KAM: Ringsby, tlf.: tlf.:920 9203939353 353 Jon Inge Ringsby, jon.inge.ringsby@unil.no jon.inge.ringsby@unil.no Kategorisjefstorhusholdning storhusholdning Kategorisjef EMV:EMV: Christian Østrem, Østrem,tlf.: tlf.:924 9248282 050 Bjørn Christian 050 bjorn.christian.ostrem@unil.no bjorn.christian.ostrem@unil.no Kategorisjefstorhusholdning storhusholdning Kategorisjef EMV:EMV: Riise-Hansen,tlf.: tlf.:990 9902020 275 Anette Riise-Hansen, 275 anette.riise-hansen@unil.no anette.riise-hansen@unil.no Salgskoordinator: Salgskoordinator: Myhre,tlf.: tlf.:952 9524444 568 Tina Terese Myhre, 568 tina.myhre@unil.no tina.myhre@unil.no

Unil AS, AS, Pb Pb 290 290Skøyen, Skøyen,NO-0213 NO-0213 Oslo Oslo Tlf. 24 2411 1135 3555, 55,www.unil.no www.unil.no

UNIL ––13 UNIL | NORSK POLAR 5


Q-Meieriene Q-Meieriene er det nytenkende meieriet, som er kjent for å være først ute med ting. Vi tenker hver dag at det finnes bedre måter å gjøre ting på. Vi leter etter nye smaker, løsninger og forbedringer, til glede for alle som drikker, spiser eller selger meieriprodukter. Overskuddet fra Q-Meieriene går til Kavlifondet, som igjen støtter forskning, kultur og humanitært arbeid. PRODUKTENE Melk: Q-Meierienes friske melk kommer i Helmelk, Lettmelk, Ekstra lett melk og Skummetmelk i 1 liter og 10 Liter BIB. I tillegg har vi Lettmelk og Helmelk i 0,5 Liter og Lettmelk og Ekstra Lett melk i 0,25 Liter. Sjokoladmelk: Q Sjokolademelk finnes i 1 Liter, 0,5 Liter og 0,25 Liter. UltiMoo: Nyheten Ultimoo er den ultimate sjokolademelken. 30 % mindre sukker, god holdbarhet og i tillegg er den laktosefri. Kommer i 0,5 liters kartonger. Kremfløte: Q Kremfløte finnes i 10 Liter BIB, 1 Liter og 0,3 Liter. Syrnet melk: BioQ er en syrnet melk med unike melkesyrebakterier og fiber. Finnes i to friske smaker: Bringebær og Blåbær & Bringebær. Juice: Q Juice er helt uten tilsatt sukker og andre tilsetningsstoffer. Q Appelsinjuice og Eplejuice finnes i 10 liter BIB, 1 liter, 0,5 Liter og 0,25 Liter. Yoghurt: Q Yoghurt har en frisk og god smak som gjør det til en perfekt start på dagen eller som mellommåltid. Den finnes som 2,5 kg spann, 170 gram, 125 gram, 165 gram med Musli og i de nye 800 grams posene med yoghurt som er laktoseredusert og med 30 % mindre sukker. Våre yoghurter kommer i mange gode friske smaker; Skogsbær, Jordbær, Blåbær, Fersken/Pasjon, Vanilje og Naturell. Rømme og Creme Fraiche: Lettrømme, Sæterrømme og Creme fraiche leveres i 2,5 kg spann, i tillegg kan du også bestille Lettrømme 300 gram med skrulokk. SKYR® : Skyr® har tre ganger så høyt proteininnhold som yoghurt og er fettfri. Det gjør den perfekt som et mettende mellommåltid. Skyr® finnes i mange smaker både med og uten Musli og i små poser for de minste. Vi har nå også blandet Skyr med Cottage Cheese i to nye produkter. En helt unik smaksopplevelse med Blåbær eller Mango/Pasjon.. BESTILLING Q-Meieriene har et samarbeid med ASKO om distribusjon av Q-Meierienes produkter til storhusholdningsmarkedet. Ta kontakt med ASKO Kundeservice eller din lokale ASKO representant for kjøp av Q produkter. Kjøp fra Q-Meieriene er byggende og givende på grossistrabatt fra ASKO dette vil gi økt grossistrabatt på eksisterende kjøp fra ASKO , i tillegg vil kjøpet være byggende og givende på lojalitetsbonus fra kjede. Q-Meierienes produkter bestilles via ASKO Netthandel.

KAVLI Kavli er et næringsmiddelfirma som eies av den veldedige stiftelsen Kavlifondet som deler ut støtte til kultur, forskning og humanitær virksomhet. Kavli har de kjente og populære smøreostene, et av Norges absolutte favorittpålegg. Kavliostene finnes i mange ulike smaker og størrelser. I tillegg har Kavli den tradisjonsrike Kavli kaviaren, Korni kjeks og knekkebrød, det populære pålegget HaPå og Druvan eddiker og dressinger.

14 – KAVLI / Q-MEIERIENE

OVERSKUDDET GÅR TIL GODE FORMÅL KA

.N

O

SE

Om du har spørsmål rundt Kavli og Q produktene ta kontakt med oss: KAM: Terje Øyrås, 958 91 131, Terje.oyras@kavli.no KAM: Frode Kjerpeseth, 900 37 029, frode.kjerpeseth@kavli.no SALGSSJEF SHH/KBS: Ove Jarland Røed, 917 61 903, ove.jarland.roed@kavli.no Mail: storhusholdning@kavli.no Internett: www.q-meieriene.no, www.kavli.no

V LIF O N D ET


Coca-Cola Enterprises Norge (CCEN) er Norges største leverandør av ikke- alkoholholdige drikkevarer. CCEN er på konstant jakt etter å skape vekst gjennom innovasjon. Samtidig som vi jobber med å levere nyheter innenfor vår klassiske foretningsmodell, ser vi også på nye muligheter for å tilby produkter og løsninger som våre kunder og forbrukere etterspør.

KALDE DRIKKER

VARME DRIKKER ØNSKER DU KONTAKT MED DIN LOKALE SELGER, ELLER HAR ANDRE HENVENDELSER: Pettersen Christiansen Sletten Olsen Halseth Brennemo Ødegård Ellingsen Danielsen Karlsen Lange Knutsen Sundstrøm Lindborg Strand Lauritzen Berget Randahl Bye Haave Karlsen Røsegg Akerlie Bayat Olsen Kjustad Gjølberg Rødsand Olsen Ellingsen Svendsen Gran Tharaldsen

Christian Alexander Knut Gordon Andreas Robert Anders Erlend Oddbjørn Kjetil Sverre Tor Christian Rune Jøran Roy Remi Øystein Roger Rune Kristina Staffan Geir Olav Widar Martin Jack Ivar Khashayar René Georg Christoffer Aleksander Erlend Tom Geir Johnny Asle Siv Hege

Hedmark Akershus Nord Oppland Region Sør/Vest Trøndelag Trøndelag Trøndelag Nord Trøndelag Møre Nordland, Nord Troms Nordland, Sør Stor Bergen Stor Bergen Sogn & Fjordane Vestfold, Buskerud Akershus Vest, Buskerud Telemark Indre Buskerud Indre Telemark, Buskerud Region Øst Region Øst Oslo Oslo Østfold Oslo, Akershus Nord Østfold Oslo Stavanger Sandnes, Jæren Vest Agder, Nord Aust Agder, Telemark Sør Vest Agder, sentralt

48013552 48013537 48013694 91547948 48013737 90809176 41432148 91547967 91887631 91548057 90030867 95996843 48013634 90685341 94808034 97102796 46837164 48013564 91753866 48013673 90853902 41302971 95818016 48013644 90099401 90832649 48013649 48013655 99152274 91116064 97590099 90619525 48013577

Hvorfor velge CHAQWA kaffe? CHAQWA tilbyr en komplett portefølje på varm drikke: Kaffebønner og malt kaffe (medium roast, dark roast, espresso og Fairtrade/økologisk), te, kakao, sukker, rørepinner, sirup, servietter, rensemiddel til maskin og granulert melk. 1. Høy kvalitet på produktet. 2. Smaken er utviklet med tanke på den norske ganen. 3. CCEN er den eneste leverandøren i Norge som stiller krav til godkjent utstyr gjennom norsk kaffeinformasjon. 4. CCEN eier utstyret selv - ingen kompliserte leasingavtaler.

Coca-Cola®, Coca-Cola light®, Coca-Cola zero®, Tab x-tra®, Sprite®, Fanta®, Urge®, Kuli®, MER®, Powerade® and Bonaqua® are registered trademarks of The Coca-Cola Company. Nestea® is a registered trademark of Société des Produits Nestlé S.A., licensed to Beverage Partners Worldwide S.A. “Seagram`s® is a registered trademark of LDI (Cayman) Ltd and used under license. ©2013 The Coca-Cola Company.

COCA-COLA ENTERPRISES NORGE AS – 15


Hennig-Olsen Is as e-post: firmapost@ hennig-olsen.no

Postadresse: Postboks 432 4664 Kristiansand

Nettadresse: hennig-olsen.no facebook.com/ hennigolsen

Telefon: 38 00 11 00 Telefax: 38 01 33 10

Service fryseutstyr 38 00 14 00

Region Rogaland/Sunnhordaland Odd Erling Egge, Regionsjef 90 09 22 84 odd.erling.egge@hennig-olsen.no Andreas Rom, Salgskonsulent 93 65 51 59 andreas.rom@hennig-olsen.no Per Gunnar Laugen, Salgskonsulent 90 63 64 64 per.gunnar.laugen@hennig-olsen.no Tore Jacobsen, Salgskonsulent 90 63 64 33 tore.jacobsen@hennig-olsen.no

Region Vest-Norge Bertil Syversen, Regionsjef 90 99 16 39 bertil.syversen@hennig-olsen.no Arne Langøy, Salgskonsulent 97 52 45 36 arne.langoy@hennig-olsen.no Jan Erik Seim, Salgskonsulent 90 72 61 55 jan.erik.seim@hennig-olsen.no Kjartan Larsen, Salgskonsulent 91 39 82 11 kjartan.larsen@hennig-olsen.no Kjell Ståle Orheim, Salgskonsulent 90 18 49 35 kjell.stale.orheim@hennig-olsen.no

Region Møre og Romsdal Frode Haukaas, Regionsjef 97 08 76 60 frode.haukaas@hennig-olsen.no Nils Kristian Olsen, Salgskonsulent 91 38 57 57 nils.kristian.olsen@hennig-olsen.no

Region Midt-Norge Torbjørn Sørgård, Regionsjef 90 75 74 13 torbjorn.sorgaard@hennig-olsen.no Trude Kjeldsberg, Salgskonsulent 48 11 78 80 trude.kjeldsberg@hennig-olsen.no Marit Grav Hveding, Salgskonsulent 99 25 17 20 marit.grav.hveding@hennig-olsen.no

Region Sør-Norge Trond Erling Kleppe, Regionsjef 90 91 28 86 trond.erling.kleppe@hennig-olsen.no Steen Jensen, Salgskonsulent 91 14 68 60 steen.jensen@hennig-olsen.no Atle Hodne, Salgskonsulent 90 86 81 16 atle.hodne@hennig-olsen.no Kjell Kofoed, Salgskonsulent 91 56 65 69 kjell.kofoed@hennig-olsen.no Tor Ivar Olsen, Salgskonsulent 90 76 76 99 tor.ivar.olsen@hennig-olsen.no

Region Nord-Norge

Trond Leonard Wøien

Svein Stien, Regionsjef 91 11 51 86 svein.stien@hennig-olsen.no Tor Arne Røde, Salgskonsulent 90 07 73 72 tor.arne.rode@hennig-olsen.no Sjalg Nygård, Salgskonsulent 97 98 14 02 sjalg.inge.nygaard@hennig-olsen.no

Region Øst-Norge

Økt satsing i 2016 Med Kremen av iskrem skal de gode øyeblikkene bli enda flere i 2016. Hennig-Olsen satser i proffmarkedet og øker proaktivitet med faglige ressurser som har fokus på å utvikle spennende iskremkonsepter, være inspiratør og samarbeide tettere med kunder om utvikling av menyer. Sammen ønsker vi å skape gode iskremopplevelser som differensierer og gir verdi.

16 – HENNIG-OLSEN IS

Kjell Grimstvedt Sydsæter, Regionsjef 95 04 28 52 kjell.grimstvedt.sydseter@hennig-olsen.no Audun Pettersen, Salgskonsulent 95 80 57 46 audun.pettersen@hennig-olsen.no Øyvind Tannæs, Salgskonsulent 94 52 78 98 oyvind.tannes@hennig-olsen.no Ingvar Torp, Salgskonsulent 91 32 48 95 ingvar.torp@hennig-olsen.no Geir Bakos, Salgskonsulent 91 39 52 05 geir.bakos@hennig-olsen.no Dan Sandven, Salgskonsulent 48 88 96 60 dan.sandven@hennig-olsen.no Gro Dedekam, Salgskonsulent 91 10 29 74 gro.dedekam@hennig-olsen.no Nils Økern, Salgskonsulent 90 60 21 86 nils.okern@hennig-olsen.no Fredrik Selvig, Salgskonsulent 95 70 51 72 fredrik.selvig@hennig-olsen.no Vidar Gundersen, Salgskonsulent 90 82 45 29 vidar.gundersen@hennig-olsen.no Erik Lage Brateng, Salgskonsulent 99 28 25 41 erik.lage.brateng@hennig-olsen.no

Med forbehold om trykkfeil og endringer.

Besøksadresse: Hannevika Vesterveien 51 4613 Kristiansand


Din total leverandør av frosne bakeriprodukter Sweet moments

Easy-to-eat

Våre merkevarer:

Better Bread

Våre konsepter:

Regionsjef Kenneth Emdal Mobil: 90 57 84 99 kenneth.emdal@lantmannen.com

Regionsjef Trond Vidar Mjørlaug Mobil 98 28 86 55 trond.vidar.mjorlaug@lantmannen.com

Nord-Trøndelag Jørgen Aftret Mobil: 98 28 86 57 jorgen.aftret@lantmannen.com

Oslo Øst - Akershus Øst - Østfold Vidar Holt Mobil 91 71 14 42 vidar.holt@lantmannen.com

Aust- og Vest-Agder Espen Backstrøm Mobil 90 82 21 12 espen.backstrom@lantmannen.com

Finnmark, Troms og Nordland Nord Jan Toralf Richardsen Mobil 91 57 62 61 jantoralf@foodtek.no

Oslo Nord - Akershus Nord Jan Ole Bjerkerud Mobil 91 72 21 81 jan.ole.bjerkerud@lantmannen.com

Hordaland - Haugesund Trond Sæterdal Mobil 98 28 86 52 trond.saterdal@lantmannen.com

Bjørn Holmstrøm Mobil 47 62 68 65 bjorn@foodtek.no

Oslo Vest - Akershus vest Narve Holmen Mobil: 98 28 86 45 narve.holmen@lantmannen.com

Hordaland - Ålesund Freddy Aga Mobil 97 19 71 84 freddy.x.aga@lantmannen.com

Hedmark og Oppland Knut Olav Løkken Mobil 95 04 85 85 knut.olav.lokken@lantmannen.com

Sør-Trøndelag Øyvind Barø Mobil 92 64 44 30 oyvind.baro@lantmannen.com

Liv Erna Amundsen Mobil 48 28 79 51 liv@foodtek.no Key Account Manager Henriette Fossdal Mobil 98 28 86 39 henriette.fossdal@lantmannen.com

Buskerud - Vestfold - Telemark Morten Ellefsen Mobil 98 28 86 53 morten.ellefsen@lantmannen.com Lantmännen Unibake Norway AS Berghagan 2, 1405 Langhus, Tlf 09828, Fax 64 86 21 90, www.lantmannen-unibake.no

LANTMÄNNEN UNIBAKE – 17


MAREXIM SALGSAPPARAT Distrikt:

Kontaktperson:

Telefon:

E-mail:

Markedssjef Oslo, Akershus, Østfold Oslo, Akershus Oslo, Buskerud, Vestfold Hedmark, Oppland, deler av Buskerud Aust/Vest Agder, Telemark Nord- og Sunnfjord, deler av Bergen Sunnhordaland, Nord Rogaland, deler av Bergen Nord og midt Hordaland, indre Sogn, deler av Bergen Rogaland, sør for Boknafjorden Nord Trøndelag, syd for Saltfjellet Trondheim og omeng Møre og Romsdal, Sør Trøndelag Nord for Saltfjellet, Troms og Finnmark

Aud Skreden Morten Sand Kjetil Gaustad Geir W Langen Kent Inge Jørgensen Jostein Halvorsen Torkil Hansen Inge Larsen Monica Eide Stefan Wold Knut Ståle Skogstad Roger Byberg Rune Opdal Geir Eilertsen

99 29 39 49 48 99 00 57 91 10 26 63 95 81 68 00 41 91 61 06 95 02 13 51 99 57 11 15 40 61 05 20 95 20 56 11 95 36 71 26 99 44 09 24 98 23 58 89 92 23 23 66 91 86 11 15

audelise@marexim.no morten@marexim.no kjetil@marexim.no geir@marexim.no kent@olstadagentur.no jostein@marexim.no torkil.hansen@hlsalg.no inge.larsen@hlsalg.no monica.eide@hlsalg.no stefan.wold@hlsalg.no knut.stale@matfokus.no roger@matfokus.no rune@matfokus.no dalmoa@frisurf.no

www.marexim.no

18 – MAREXIM


Benytt deg av vår fagkunnskap og la oss sammen skape Bakeglede! MØLLERENS VAFFELMIKS Bruk vaffelmiks fra Møllerens når du har lyst å servere noe godt i en fei. Kjapt, enkelt og greit enten du skal servere 4 eller 40! Sprer en herlig nystekt duft og smaker ekstra godt med friske bær, syltetøy, brunost eller rømme. MØLLERENS BAKtE GRANoLA MEd joRdBæR oG BRINGEBæR dette er en sikker vinner til frokost sammen med yoghurt eller melk. I tillegg er det et ypperlig produkt som kan anvendes til for eksempel til pausemat servert i lekre glass i kombinasjon med kesam og friske bær. MØLLERENS PIZZAMEL Møllerens pizzamel er et robust mel som har godt vannopptak, tåler elting og lange liggetider. deigen har stor strekkbarhet, er enkel å forme og trekker seg lite sammen enten du baker italiensk eller pan pizza.

Distrikt

kontaktperson

telefon e-post

Fra Halden via oslo til Vinstra

Arild Mellemsæther Fagkonsulent

48096719 arild.mellemsether @norgesmollene.no

Buskerud, Vestfold, telemark, oslo og Akershus

thomas Angel Fagkonsulent

95723697 thomas.angel @norgesmollene.no

Sør for Stord til Kragerø

Leif Ingvar Larsen Fagkonsulen

48252990 leif.larsen @norgesmollene.no

Midt- og Nord-Norge Stig Arne Ekker (fra Ålesund og Fagkonsulent nordover) Hele landet

99604238 stig.arne.ekker @norgesmollene.no

Arnt Marius omland 48313330 arnt.marius.omland Salgssjef opus @norgesmollene.no

direktør Forretningsutvikling Elisabeth Viken Klokkervold • Telefon: 95258782 elisabeth.viken.klokkervold@norgesmollene.no

Markedskoordinator Monica Åkvik • Telefon: 92439308 monica.akvik@norgesmollene.no

Produktutvikler Kim Kirchert • Telefon: 91715341 kim.kirchert@norgesmollene.no

STORHUSHOLDNING www.mollerens.no • Tlf: 08855 E-post: post@mollerens.no

MØLLERENS – 19


Baxt AS er en av landets ledende leverandører av kaker og bakevarer. Vi tilbyr et variert spekter av kvalitetsprodukter blant annet Aunt Mabel’s, Bakeverket, Berthas, Bjørken og Pågen. Vi er også ansvarlig for Barilla på Storhusholdningsmarkedet.

Baxt Salgsapparat DISTRIKT

FAGKONSULENT

TELEFON

E-MAIL

Oslo, Akershus, Nedre Buskerud

Heidi Liane

930 94 510

hei di .l i a ne@ba xt.no

Oslo, Akershus, Østfold

Martin Frydenlund

928 02 393

ma rti n.frydenl und@ba xt.no

Oslo, Akershus

Tor Mikalsen

954 99 212

tor.mi ka l s en@ba xt.no

Aust / Vest Agder, Telemark, Vestfold

Henriette Gissum

918 80 377

henri ette.gi s s um@ba xt.no

Vest Agder

Bjørn Johannessen

481 33 790

bjorn.joha nnes s en@ba xt.no

Hedmark, Oppland, Øvre Buskerud

Dag Olav Vikersveen

970 17 538

da g.ol a v.vi kers veen@ba xts a l g.no

Hedmark, Oppland, Øvre Buskerud

Trond Vikersveen

481 46 186

trond.vi kers veen@ba xts a l g.no

Hedmark, Oppland, Øvre Buskerud

Annika Solli

993 88 759

a nni ka .s ol l i @ba xts a l g.no

Rogaland, Hordaland

Frode Veland

913 83 992

frode.vel a nd@ba xts a l g.no

Rogaland

Torfinn Sørheim

906 65 584

torfi nn.s orhei m@ba xts a l g.no

Hordaland,Sogn & Fjordane

Jarle Brandsdal

474 84 838

ja rl e.bra nds da l @ba xts a l g.no

Trøndelag, Nordland til Saltfjellet

Einar Hangerhagen

915 51 038

ei na r.ha ngerha gen@ba xts a l g.no

Trøndelag, Nordland til Saltfjellet

Asbjørn Hauan

917 22 030

a s bjorn.ha ua n@ba xts a l g.no

Trøndelag,Møre & Romsdal

Nils Arne Skår

913 21 284

ni l s .a rne.s ka a r@ba xts a l g.no

Troms, Finnmark, Nordland

Kjell Håkon Jensen

958 29 763

kjel l .ha a kon.jens en@ba xts a l g.no

Troms, Finnmark, Nordland

Kjell Ivar Larsen

916 19 122

kjel l .i va r.l a rs en@ba xts a l g.no

Nordland

Konrad With-Dahl

467 99 575

konra d.wi th@ba xts a l g.no

Du kan også besøke vår hjemmeside: www.baxt.no

20 – BAXT


Alt du trenger av Bakeri- og Konditoriprodukter, Tilbehør og Utstyr BAKEINGREDIENSER

ISKREMTILBEHØR

Gode ingredienser skaper den beste baksten!

Overgå dine kunders forventninger!

BAKEOFF: BRØD OG KAKER

PYNT, EMBALLASJE OG UTSTYR

Fristende kaker og brødvarer klar til servering!

Spesialist på pynt, utstyr og emballasje

Bakeingredienser har vært vår ekspertise siden 1883 og vi kan tilby et bredt utvalg av kvalitetsprodukter. Vårt dyktige fagapparat sørger for kontinuerlig utvikling av produkter og konsepter som er tidsriktig og av ypperste kvalitet. Som kunde av Idun har også du tilgang til denne kompetansen.

Nic har markedets bredeste sortiment av iskremtilbehør. Hvert år utvikles det nye smaker og løsninger som hjelper deg å fange kundenes interesse. Våre produkter har vi tatt frem med omsorg og holder derfor høyeste kvalitet.

Våre bakeoff produkter profileres under merkenavnet My Bakery. Fra vårt standard sortiment kan vi friste med utallige varianter av smakfulle kaker, wienerprodukter, brød, småbrød, hvetebakst m.m. Vi har også et bredt utvalg av palmefrie produkter. Les mer på www.mybakery.no.

Gjennom vårt datterselskap, BaKo, tilbyr vi et spennende og tidsriktig produktspekter innen emballasje, pynt og utstyr. Vi tilbyr selgende emballasje i ulike materialer og størrelser. Innen pynt kan vi friste med et variert sortiment til ulike anledninger som bidrar til å gjøre dine kaker og desserter uimotståelige!

Se idun.no/produkter/storhusholdning eller kontakt Gro Jacobsen (Salg- og markedssjef) Mob: 90 07 52 54 // E-post: gro.jacobsen@idun.no

IDUN KUNDESERVICE

Ann_Idun_KonsumG_januar 2016.indd 1

Telefon 22 09 48 48

Fax 22 22 12 45

kundeservice@idun.no

www.idun.no

IDUN – 21 04.01.2016 13.08


22 – MILLS


Det er en dag i morgen også Unilever Food Solutions markedsfører merkevarene KNORR, LIPTON, CARTE d’OR, HELLMANN’S, MAIZENA og MAILLE til kundegrupper som hoteller, restauranter, kantiner, sykehus og andre institusjoner (storhusholdning). Vi utvikler produkter som virkelig kan lette arbeidet når tiden er knapp og som samtidig gir en jevn kvalitet på den ferdige retten.

Vår målsetning er at alle våre viktigste råvarer skal komme fra bærekraftig jordbruk innen 2020.

Unilever er ledende på bærekraft

Bærekraftig utvikling er viktig for oss, og vi jobber utrettelig mot vårt mål om å bidra til en bedre verden. Derfor ble vi i 2015 igjen kåret til verdens mest bærekraftige matselskap av Dow Jones Sustainability World Index – etter 15 år i toppen av listen!

DISTRIKT

KONTAKTPERSON

MOBILNR.

E-MAIL

Salgssjef

Jarle Birkeli

93 25 10 09

Jarle.birkeli@unilever.com

KAM Lead

Anne Hammerstrøm

91 67 45 86

Anne.hammerstroem@unilever.com

Oslo & Akershus (instutisjoner og kantine)

Ellen Solheim

90 64 60 50

Ellen.solheim@unilever.com

Oslo & Akershus hotell og restaurant)

Marika Cavalli

40 29 05 02

Marika.cavalli@unilever.com

Buskerud, Vestfold, Telemark & Østfold

Bente Marie Sando

91 81 28 47

Bente-marie.sando@unilever.com

Hedmark, Oppland & Buskerud (nord)

Land storkjøkken (agent)

97 01 75 38

Land-sk@online.no

Agder & Rogaland

Holger Haaland

91 81 28 28

Holger.haaland@unilever.com

Hordaland, Sogn & Fjordane, Møre & Romsdal (sør)

Marianne Blommedal

91 81 28 02

Marianne.blommedal@unilever.com

Trøndelag, Møre & Romsdal (nord) & Nordland sør for Saltfjellet

Roger Andersen

91 32 43 16

Roger.andersen@unilever.com

Troms, Finnmark, Nordland

Nordnorsk Storkjøkken (agent)

95 82 97 63

Kjell.hakon@matinord.no

UNILEVER FOODSOLUTIONS – 23


VERDENSKJENTE MERKEVARER – GARANTERER TOPP KVALITET! Med landsdekkende salgsapparat bestående av erfarne bransjefolk kan vi bistå med mat- og vinfaglige råd og bistand. Vi snakker kundens eget språk og kan bedre veilede innenfor storkjøkkendrift og menyutvikling. Vårt sortiment består av mat og vin fra hele verden. Ta kontakt for råd og veiledning, eller les mer om oss på vår nettside eller på Facebook! Sindre Kristiansen Oslo Distriktssjef

Ulf Hansen Hedmark / Oppland

Mobil: 930 57 707 sindre.kristiansen@haugen-gruppen.no

Distriktssjef Mobil: 911 99 774 ulf.hansen@haugen-gruppen.no

Kjetil Bråten Oslo

Steinar Hotvedt Vestfold / Telemark / Agder

Thor Morten Sivertsen Hordaland / Sogn & Fjordane Distriktssjef Mobil: 909 31 865 thor.morten.sivertsen@haugen-gruppen.no

Øystein Brevik Midt-Norge

Distriktssjef Mobil: 905 95 035 steinar.hotvedt@haugen-gruppen.no

Distriktssjef Mobil: 916 48 122 oeystein.brevik@haugen-gruppen.no

Bjørn Sanden Asker & Bærum / Buskerud

Morten Furuberg Rogaland / Vest-Agder

Alf-Erik Efraimsen Nord-Norge

Distriktssjef Mobil: 905 95 034 bjoern.sanden@haugen-gruppen.no

Distriktssjef Mobil: 909 47 757 morten.furuberg@haugen-gruppen.no

Distriktssjef Mobil: 992 72 396 alf.erik.efraimsen@haugen-gruppen.no

Jon Are Reiss Nilsen Akershus / Østfold

Jørgen Peterson Key Account Manager:

Oddbjørn Søderholm Key Account Manager:

Distriktssjef Mobil: 918 42 223 kjetil.braten@haugen-gruppen.no

Distriktssjef Mobil: 415 14 667 jon.are.nilsen@haugen-gruppen.no

Mobil: 481 30 887 jorgen.peterson@haugen-gruppen.no

Mobil: 908 82 300 oddbjorn.soderholm@ haugen-gruppen.no

Field & Beverages Sales Manager: Claus Gulbrand

Sales & Marketing Director Foodservice: Finn Hammervold

Director Wine&Spirits: Monica Andersen

Mobil: 905 95 043 claus.gulbrand@haugen-gruppen.no

Mobil: 907 38 841 finn.hammervold@haugen-gruppen.no

KAM Beverages: Hans Didrik Jom

Marketing Manager: Tom Johan Bovim

Mobil: 951 20 325 hans.didrik.jom@haugen-gruppen.no

Director Confectionery: Christer Stierna Mobil: 979 57 174 christer.stierna@haugen-gruppen.no

Senior Brand Manager Confectionery: Jan Henrik Siraas Mobil: 913 22 382 jan.henrik.siraas@haugen-gruppen.no

FACEBOOK.COM/ HAUGENGRUPPENFOODSERVICE 24 – HAUGEN GRUPPEN

Mobil: 952 58 211 monica.andersen@haugen-gruppen.no

Senior Brand Manager Wine&Spirits: Tom Kristensen

Mobil: 909 23 369 tom.bovim@haugen-gruppen.no

Mobil: 930 04 004 tom.kristensen@haugen-gruppen.no

Corporate Chef/ Concept Development Manager: Mats Johansson

Brand Manager Wine&Spirits: Henrik Gjerding

Mobil: 482 38 362 mats.johansson@haugen-gruppen.no

Mobil: 959 97 950 henrik.gjerding@haugen-gruppen.no

Brand Manager Wine&Spirits: Cecilie Margaret Hveem Mobil: 909 47 764 cecilie.margaret.hveem@haugen-gruppen.no

Postboks 14, 1541 Vestby • Tlf. 64 98 60 00 • www.haugen-gruppen.no


Tom Erling Berg

Salgssjef stohusholdning tom.erling.berg@oluf.no

Stine Mari Kaspersen Kristoffer M. Rogstad Bjørn Torgersen Salgskonsulent Oslo øst, Nordland, Troms

Salgskonsulent Oslo vest, Aker Brygge, Hallingdal, Valdres

T: 95 97 46 87 stka@oluf.no

T: 40 06 44 01 krro@oluf.no

Per Øivind Øierud

Petter Paus Nielsen

Salgskonsulent Oslo, Akershus, Hedmark, Oppland T:93 01 79 54 per.oivind.oierud@oluf.no

Salgskonsulent Oslo

T: 92 84 50 45 petter.nielsen@oluf.no

Salgskonsulent Østfold, Buskerud, Vestfold, Telemark

Line Legran

Salgskonsulent Møre og Romsdal, trøndelag, Finnmark, Svalbard T: 93 01 79 60 T: 93 01 79 56 bjorn.torgersen@oluf.no line.legran@oluf.no

Roald Henne

Salgskonsulent Hordaland, Sogn og Fjordane T: 98 25 95 27 roald.henne@oluf.no

Tatjana Henneman Salgskonsulent Agder og Rogaland

T:92 24 31 76 tatjana.henneman@oluf.no

OLUF LORENTZEN – 25


Nortura PROFF er totalleverandør av rødt og hvitt kjøtt, kjøttprodukter, egg og eggprodukter til storkjøkken og servicehandel. Med vår visjon ”Inspirere til alle tiders mat” ønsker vi å bidra til at våre kvalitetsprodukter blir et naturlig valg for deg som kunde. Vi har et bredt riksdekkende sortiment som spenner fra rene råvarer til mer bearbeidede og ferdige produkter – og vi leverer landets fremste merkevarer. Nortura PROFF har et stort mangfold som hjelper deg å ha en spennende og variert meny. Våre merkevarer Gilde og Prior garanterer at dere får de beste kvalitetsvarene fra norske bønder – og at det er norsk kjøtt.

Vi i Nortura PROFF er opptatt av å være fremoverlente og å ha høy kvalitet - og selvsagt fornøyde kunder! Vi ønsker å være der kunden er til enhver tid - og kan via vårt landsdekkende salgsapparat og ressurser innen matfag og markedsføring, bidra med god kunnskap og innovative løsninger for deg som kunde. Sammen blir vi bedre!

HOVEDKONTAKT FOR KONSUM GRUPPEN

LARS J. KARLSEN Kjedesjef Nortura PROFF TLF 995 07 745 E-POST lars.j.karlsen@nortura.no

26 – NORTURA GILDE | PRIOR


Ta kontakt Ta kontakt med din med lokale din lokale salgskonsulent salgskonsulent Mobil

Mobil E-post

Vidar Nilsen

Vidar NilsenRegionsjef Øst Regionsjef Øst

E-post

959 32 369

959 vidar.nilsen@nortura.no 32 369 vidar.nilsen@nortura.no

Åsmund HoftunÅsmund Hoftun Salgsleder Indre Salgsleder Østland Indre Østland

905 05 204

905asmund.hoftun@nortura.no 05 204 asmund.hoftun@nortura.no

Hans-Petter Solbrekke Hans-PetterSH Solbrekke Østfold/Akershus SH Østfold/Akershus

995 15 305

995 hans-petter.solbrekke@nortura.no 15 305 hans-petter.solbrekke@nortura.no

Jan Engebretsen Jan Engebretsen STK Hedmark STK Hedmark

902 07 429

902 jengebretsen@nortura.no 07 429 jengebretsen@nortura.no

Rune Tømte

915 65 023

915 65 rune.tomte@nortura.no 023 rune.tomte@nortura.no

Frode Baklien Frode Baklien SH Hedmark /Oppland SH Hedmark /Oppland

Rune Tømte STK Oppland STK Oppland

913 41 582

913 41 frode.baklien@nortura.no 582 frode.baklien@nortura.no

Hege MyrvollenHege Myrvollen SH Buskerud SH Buskerud

901 19 660

901 hege.myrvollen@nortura.no 19 660 hege.myrvollen@nortura.no

Reidar Dahlen Reidar Dahlen SH Telemark / Vestfold/Agder-fylkene SH Telemark / Vestfold/Agder-fylkene 951 43 241

951 43 reidar.dahlen@nortura.no 241 reidar.dahlen@nortura.no

Atle Gysland

980 10 491

980atle.gysland@nortura.no 10 491 atle.gysland@nortura.no

David Halfdan Boiesen David Halfdan STKBoiesen Telemark STK Telemark

Atle Gysland STK Agder-fylkene STK Agder-fylkene

952 30 413

952 david.halfdan.boiesen@nortura.no 30 413 david.halfdan.boiesen@nortura.no

Morten Kristensen Morten Kristensen STK Vestfold

400 36 686

400morten.kristensen@nortura.no 36 686 morten.kristensen@nortura.no

Region Stor Oslo Region Stor Salgskonsulent Oslo Salgskonsulent område område

Mobil

Mobil E-post

Svein Erik Laudal Svein Erik Laudal Regionssjef Stor Regionssjef Oslo Stor Oslo

905 56 608

905svein.erik 56 608 .laudal@nortura.no svein.erik .laudal@nortura.no

Tonje Nedrud Tonje Nedrud STK Oslo

STK Oslo

953 05 224

953 tonje.nedrud@nortura.no 05 224 tonje.nedrud@nortura.no

Erik Gjør

STK Oslo

STK Oslo

480 11 67 1

480 erik 11 67.g1 jor@nortura.no erik .g jor@nortura.no

Vigdis Håkensen Vigdis Håkensen STK Oslo

STK Oslo

992 33 025

992 vigdis.hakensen@nortura.no 33 025 vigdis.hakensen@nortura.no

Bertrand Cailleau Bertrand Cailleau STK Oslo

STK Oslo

412 32 510

412 32 bertrand.cailleau@nortura.no 510 bertrand.cailleau@nortura.no

Espen Bjarkholm Espen Bjarkholm SH Oslo/Asker-Bærum SH Oslo/Asker-Bærum

979 7 7 982

979 espen.bjarkholm@nortura.no 7 7 982 espen.bjarkholm@nortura.no

Anita GrønningAnita Grønning STK Oslo/Akershus STK Oslo/Akershus

415 54 382

415 54 anita.gronning@nortura.no 382 anita.gronning@nortura.no

Tove Ellen Indahl Tove Ellen Indahl STK Østfold

Erik Gjør

STK Vestfold

STK Østfold

E-post

974 03 659

974 tove.ellen.indahl@nortura.no 03 659 tove.ellen.indahl@nortura.no

Region Vest

Region Vest Salgskonsulent Salgskonsulent område område

Mobil

Mobil E-post

Trond Lien

Trond Lien Regionsjef VestRegionsjef Vest

924 98 980

924 trond.lien@nortura.no 98 980 trond.lien@nortura.no

Martin Haugsvær Martin Haugsvær STK Hordaland STK Hordaland

4 15 66 395

4 15 martin.haugsver@nortura.no 66 395 martin.haugsver@nortura.no

Brita Hesthamar Brita Hesthamar STK Hordaland STK Hordaland

480 1 1 681

480 brita.hesthamar@nortura.no 1 1 681 brita.hesthamar@nortura.no

Mats Davidsen Mats Raa Davidsen STK Raa Hordaland STK Hordaland

414 68 976

414 68 mats.davidsen.raa@nortura.no 976 mats.davidsen.raa@nortura.no

Gerd Iren Mjaaseth Gerd Iren Mjaaseth SH Hordaland/Rogaland SH Hordaland/Rogaland

950 74 641

950gerd.iren.mjaaseth@nortura.no 74 641 gerd.iren.mjaaseth@nortura.no

Kenneth Austrheim Kenneth Austrheim Salgsleder STK Salgsleder Rogaland STK Rogaland

469 25 306

469 kenneth.austrheim@nortura.no 25 306 kenneth.austrheim@nortura.no

Terese Nordbø Terese FinnvikNordbø STK Finnvik Rogaland STK Rogaland

412 58 141

412 58 terese.nordbo.finnvik@nortura.no 141 terese.nordbo.finnvik@nortura.no

Daniel Spilde Daniel Spilde STK Haugalandet STK Haugalandet

918 17 175

918 17 daniel.spilde@nortura.no 175 daniel.spilde@nortura.no

Hege InderbergHege Inderberg STK Sogn og Fjordane STK Sogn og Fjordane

416 88 978

416 88 hege.inderberg@nortura.no 978 hege.inderberg@nortura.no

Roy Vedlog

Roy VedlogSTK Møre og Romsdal STK Møre og Romsdal

STK = Storkjøkken, SH = Servicehandel

Region ØstSalgskonsulent Salgskonsulent område område

STK = Storkjøkken, SH = Servicehandel

Region Øst

E-post

993 09 754

993 roy.vedlog@nortura.no 09 754 roy.vedlog@nortura.no

Region Nord Region Nord Salgskonsulent Salgskonsulent område område

Mobil

Mobil E-post

Per Ove Jakobsen Per Ove Jakobsen Regionsjef NordRegionsjef Nord

480 08 412

480 per-ove.jakobsen@nortura.no 08 412 per-ove.jakobsen@nortura.no

Svein Arne Gulaker Svein Arne Salgsleder Gulaker Trondheim Salgsleder Trondheim

950 4 4 435

950svein.arne.gulaker@nortura.no 4 4 435 svein.arne.gulaker@nortura.no

Erlend André Iversen Erlend André STKIversen Trondheim/Nord-Trøndelag STK Trondheim/Nord-Trøndelag

922 82 97 1

922 erlend.iversen@nortura.no 82 97 1 erlend.iversen@nortura.no

E-post

Tron Inge Kvernberg Tron Inge Kvernberg STK Trondheim/Sør-Trøndelag/Midt STK Trondheim/Sør-Trøndelag/Midt Norge Norge 948 02 901

948 tron.inge.kvernberg@nortura.no 02 901 tron.inge.kvernberg@nortura.no

Reidun Høgset Reidun Høgset SH Møre- og Romsdal/ SH MøreTrøndelag og Romsdal/ Trøndelag

948 23 930

948 reidun.hogset@nortura.no 23 930 reidun.hogset@nortura.no

Frode Moen

Frode MoenSTK Bodø/Helgeland STK Bodø/Helgeland

913 95 708

913 95 frode.moen@nortura.no 708 frode.moen@nortura.no

Øyvind Hjelme Øyvind Hjelme STK Harstad/Lofoten STK Harstad/Lofoten og Vesterålen og Vesterålen

905 04 895

905oyvind.hjelme@nortura.no 04 895 oyvind.hjelme@nortura.no

Ernst Liljegren Ernst Liljegren SH Nordland/ Troms/Finnmark SH Nordland/ Troms/Finnmark

950 79 085

950ernst.liljegren@nortura.no 79 085 ernst.liljegren@nortura.no

Halldór Gíslason Halldór Gíslason STK Troms og Finnmark STK Troms og Finnmark

468 61 267

468 halldor.gislason@nortura.no 61 267 halldor.gislason@nortura.no

Kontaktinfo Kontaktinfo hovedkontorhovedkontor Kontaktinfo Kontaktinfo salg salg salgskontor Våreersalgskontor lokalisert over er lokalisert hele landet, over hele landet, POSTADRESSEPOSTADRESSE Nortura PROFF, Nortura Postboks PROFF, 360 Postboks Økern, 0513 360 Oslo Økern, 0513Våre Oslo med disse felles med telefonnummerene: disse felles telefonnummerene: BESØKSADRESSE BESØKSADRESSE Nortura SA, Lørenveien Nortura SA,37, Lørenveien 0585 Oslo37, 0585 Oslo TLF 03070 E-POST TLF 03070 proff@nortura.no E-POST proff@nortura.no SALGSKONTORSALGSKONTOR SØR-, ØST- OG SØR-, VEST NORGE ØST- OGtlf.VEST 815 NORGE 815 44 tlf. 815 815 44 WEB www.norturaproff.no WEB www.norturaproff.no SALGSKONTORSALGSKONTOR NORD- OG MIDT NORDNORGE OGtlf.MIDT 815 NORGE 220 85 tlf. 815 220 85

NORTURA GILDE | PRIOR – 27


D en ja den , har j eg ly st på

28 – ORKLA FOODS

EPD-nr

Varenavn

Vekt/krt

Ant/krt

Allergener

4593216

Denja Rekesalat 3x1 kg

3 kg

3

Egg, sennep, skalldyr

4591582

Denja Rekesalat 3 kg

3 kg

1

Egg, sennep, skalldyr

4593208

Denja Potetsalat 3x1 kg

3 kg

3

Egg, sennep

4591574

Denja Potetsalat 3 kg

3 kg

1

Egg, sennep

4593182

Denja Løkrelish 3x1 kg

3 kg

3

Sennep

4593190

Denja Pølsedigg 3x1 kg

3 kg

3

Egg, sennep

4591772

Denja Hamburgersalat 3 kg

3 kg

1

Egg, sennep

4591822

Denja Club Sandwich salat 3 kg

3 kg

1

Egg, sennep, melk

4591830

Denja Kylling Curry salat 3 kg

3 kg

1

Egg, sennep

4591806

Denja Italiensk salat 3 kg

3 kg

1

Egg, sennep


Finmark, Troms, Nordland

Regionssjef Nord

Ketil Ottesen Tlf: 901 74 550

Trond Arne Hansen Tlf: 952 72 829

Trøndelag, Nordland

Yngve Ness Tlf: 957 04 142

Øyvin Åsli Tlf: 915 40 403

Jan Arne Nordahl Tlf: 913 06 255

Rolf Jarle Beite Tlf: 950 79 192

Line Skogtrø Olsen Tlf: 958 83 444

Rogaland

Hordaland, Sogn

Ørjan Wernicke Tlf: 417 70 077

Thor Arve Kvinen Tlf: 928 96 925

Øyvind Bolstad Tlf: 414 29 125

Ingrid Brekke Tlf: 993 17 667

Marianne Sundt Tlf: 928 96 915

Telemark, Vestfold

Kari Hoff Eide Tlf: 928 96 718

Frode Jensen Tlf: 917 15 412

Eivind Olsen Tuvnes Tlf: 970 64 603

Ådne Jenssen Tlf: 957 39 218

Buskerud, Akershus, Oslo

Morthen L. Amundsen Tlf: 911 74 190

Jens Morten Reiersrud Truls Spiel Tlf: 905 87 435 Tlf: 900 31 063

Akershus, Oslo

Regionssjef Østre Østland Rene Pedersen Tlf: 932 28 905

Ove Losnedal Tlf: 913 80 599

Agder

Steinar Voreland Tlf: 917 15 435

Regionssjef Vestre Østland Bjørn Hasle Tlf: 928 96 992

Per Anders Arntsen Tlf: 917 37 990

Møre

Terje Fagerli Tlf: 950 79 191

Regionssjef Vest

Helge Hansen Tlf: 416 83 040

Morten Greni Tlf: 910 06 787

Stian Einbu Tlf: 480 36 678

Espen Andresen Tlf: 926 41 714

Lars Kristian Høgåsen Tlf: 488 94 253

Oppland

Tore Iversen Tlf: 928 96 974

Jon Andersen Tlf: 907 61 435

Geir Kildal Tlf: 958 26 960

Østfold

Hedmark, Oppland

Geir Sindre Folkestad Tlf: 928 96 734

Bjørn Gudbrandsen Tlf: 928 96 966

ORKLA FOODS – 29


VESTFOLD FUGL Som leverandør av kvalitetsprodukter til Konsumgruppen jobber Vestfold Fugl daglig med å møte den kresne forbrukers ønsker og behov.

KVALITET Vi i Vestfold Fugl er ekspert på fugl. Dette vitner våre produkter om. Kyllingen vokser lenger enn vanlig og dette gir et smakfullt og saftig resultat.

NYHET! Vestfold Fugl sine nye, grillede og narasinfri kyllinglår er porsjonstilpasset på 180 gram- (evt 250 gram rå) Med et så vektspesifikkt produkt treffer du på kalkylen hver gang. Oppskrift på kyllinglår med soyamarinert agurksalat ligger på vår hjemmeside.

Gled deg over førsteklasses produkter som både tar hensyn til tidspress på kjøkkenet og samtidig bevarer ypperste kvalitet på kjøttet.

SERVICE Service og tilgjengelighet er nødvendig for å bli en foretrukket leverandør. Målet er at kundene skal ha Vestfold Fugl som sitt førstevalg på fjørfeprodukter. For å oppnå det er det viktig å til enhver tid overgå kundens forventinger om kvalitet og service.

KALKYLE OG PORSJONSTILPASSET KYLLINGLÅR Ferske og narasinfri Kyllinglår 250 gram EPD 4546008 4 x2,5 kg skål medlemsbok.indd 1 302016 – VESTFOLD FUGL

Kyllinglår grillet 180 gram EPD 4546099 2 x 2,5 kg skål 05.09.2016 10.20


OPPSKRIFTER

SALGSAPPARAT Hos Vestfold Fugl møter du kompetente ansatte i absolutt alle ledd. Med vår enkle organisasjon får du alltid svar på det du lurer på.

Vi har et landsdekkende salgsapparat. Ta gjerne kontakt med din lokale fagkonsulent:

Servicekontor

Niels Otto Hansen ) 982 35 880

*

niels@vestfoldfugl.no

Servicekontor

Bente Meland ) 976 41 969

*

bente@vestfoldfugl.no

Servicekontor, Oslo området

Robert K. Skaugen ) 916 08 181

*

robert@vestfoldfugl.no

Vestfold,Telemark, Buskerud og Østfold

)

*

vf@vestfoldfugl.no

Oppland, Nordre Buskerud

Alf Underdal ) 908 71 753

*

alf.und.salg@stenbaks.no

Hedmark, Nordre Oppland

Kent Inge Jørgensen ) 419 16 106

*

kent@olstadagentur.no

Trondheim, Nord-Trøndelag og omegn

Roger Byberg ) 982 35 889

*

roger@matfokus.no

Trondheim, Sør-Trøndelag, Nordland til Saltfjellet

Knut Ståle Skogstad ) 994 40 924

*

knut.stale@matfokus.no

Trondheim, Møre og Romsdal

Rune Opdal ) 922 32 366

*

rune@matfokus.no

Nord- og Sunnfjord, deler av Bergen

Torkil Hansen ) 995 71 115

*

torkil.hansen@hlsalg.no

Sunnhordland, nord Rogaland, deler av Bergen

Inge Larsen ) 406 10 520

*

inge.larsen@hlsalg.no

Rogaland sør for Boknafjorden, Agderfylkene

Stefan Wold ) 953 67 126

*

stefan.wold@hlsalg.no

Vestlandet, Sogn og Fjordane, Hordaland

Monica Eide ) 952 05 611

*

monica.eide@hlsalg.no

Nord-Norge, Saltfjellet–Kirkenes Geir Eilertsen ) 918 61 115

*

geir.eilertsen@dinernord.no

2016 medlemsbok.indd 2

333 05 800

På vår hjemmeside www.vestfoldfugl.no vil du finne inspirerende oppskrifter. Vi har laget flere oppskriftshefter for å inspirere våre kunder. Ta kontakt på vf@vestfoldfugl.no så sender vi til deg, eller ta kontakt med din lokale fagkonsulent.

KATALOG Vestfold Fugls rikholdige sortiment finner du i vår produktkatalog. Last ned via vår hjemmeside www.vestfoldfugl.no. Ta kontakt på vf@vestfoldfugl.no så sender vi til deg, eller ta kontakt med din lokale fagkonsulent.

KONTAKT Borgeskogen 42 3160 Stokke vf@vestfoldfugl.no

+47 33 30 58 00

www.vestfoldfugl.no 05.09.2016 VESTFOLD FUGL –10.20 31


Vi garanterer deg matglede. Med 120 års erfaring i kjøttforedlingsbransjen, er JÆDER Ådne Espeland AS en særdeles tradisjonsrik og kvalitetsbevisst leverandør av utsøkte kjøttvarer. I dag er det tredje generasjon Espeland, Gabriel og Noralf, som driver JÆDER Ådne Espeland AS. Hos oss går tradisjon og moderne produksjonsmetoder hånd i hånd. Vår nye fabrikk har en av Nord-Europas mest moderne maskinparker. Det er heller ingen tilfeldighet at Jæder nettopp befinner seg på Ålgård med kort avstand til Jæren – hele Norges matfat. Vi opptatt av at maten skal være god og sunn og kortreist. Fokuset er det samme som da bedriften ble grunnlagt i 1896: kvalitet i hvert eneste produkt og hver leveranse. Mat er vår lidenskap. Med en omsetning på ca. 440 mill. kr. i 2015 og 80 trofaste, motiverte medarbeidere, er vi en garantist for kvalitet og matglede. Vi er stolte av jobben vår og leverer hver gang. Har du kjøpt et produkt med Jæder-seglet, er du garantert kvalitet i alle ledd.

KONTAKTPERSONER Raymond Haugland Gaupholm

Roy Sjursen

Distriktssjef Hordaland, Sogn og Fjordane

Distriktssjef Rogaland, Vest-Agder og Aust-Agder

Tlf: 969 18 121 E-post: raymond@jaeder.no

Tlf: 970 52 551 E-post: roy@jaeder.no

Odd Rune Johansen

Knut Kvarme

Distriktssjef Møre og Romsdal, Sør- og Nord-Trøndelag Tlf: 970 52 535 E-post: odd-rune@jaeder.no

Espen Solgaard

Distriktssjef Oslo Nord, Hedmark, Oppland og Buskerud Tlf: 906 78 610 E-post: espen@jaeder.no

32 – JÆDER | ÅDNE ESPELAND

Distriktssjef Oslo, Akershus, Østfold, Vestfold, Telemark og Buskerud Tlf: 969 06 850 E-post: knut@jaeder.no

Jørgen Johansen

Distriktssjef Nordland, Troms og Finnmark Tlf: 988 83 146 E-post: jorgen@jaeder.no

Odd-Arne Tjåland Salgssjef

Tlf: 926 18 305 E-post: odd-arne@jaeder.no

Guro Espeland Markedssjef

Tlf: 958 77 553 E-post: guro@jaeder.no


HOVEDKONTOR Torvstikkeren 16 1640 Råde Daglig leder: Paal Stang Mob.: +47 918 07 770 Dir.tlf.: +47 69 35 12 12 Tlf.: +47 69 35 12 10 Fax: +47 69 35 12 11 E-post: post@roarstang.no

SOGN OG FJORDANE, ROGALAND, HORDALAND OG ØST/VEST AGDER HL Salg DA Midttunlia 73, 5224 Nesttun Torkil Hansen Mob.: +47 995 71 115 E-post: torkil.hansen@hlsalg.no Inge Larsen Mob.: +47 406 10 520 E-post: inge.larsen@hlsalg.no

Salgssjef: Finn-Egil Borge Hansen Mob.: +47 901 70 689 E-post: finn-egil@roarstang.no

Stefan Wold Mob.: +47 953 67 126 E-post: stefan.wold@hlsalg.no

Produktsjef: Petter Gjeitanger Mob.: +47 90 94 48 26 E-post: petter@roarstang.no

Trond Berge Mob.: +47 472 67 333 E-post: trond.berge@hlsalg.no

MØRE OG ROMSDAL, NORD-TRØNDELAG, SØR-TRØNDELAG OG DELER AV NORDLAND Midtnorsk Storkjøkken AS Sluppenveien 5, 7037 Trondheim Roger Byberg Mob.: +47 982 35 889 E-post: roger@matfokus.no

AKERSHUS VEST, SØNDRE BUSKERUD, VESTFOLD, TELEMARK HEDMARK, OPPLAND OG NORDRE AKERSHUS Olstad Agentur AS Skansevegen 5, 2380 Brumunddal Postboks 386, 2381 Brumunddal Mob.: +47 419 16 100 E-post: post@olstadagentur.no

Rune Opdal Mob.: +47 922 323 66 E-post: rune@matfokus.no Knut Ståle Skogstad Mob: +47 994 40 924 E-post: knut.stale@matfokus.no

FINNMARK, TROMS OG NORDLAND Foodtek Nord Norge AS Laukslett 26, 9020 Tromsdalen

Salgsagent Kent Inge Jørgensen Mob.: +47 419 16 106 E-post: kent@olstadagentur.no

Jan-Toralf Richardsen Mob.: +47 915 76 261 E-post: jantoralf@foodtek.no

OPPLAND, BUSKERUD

Liv Erna Amundsen Mob.: +47 482 87 951 E-post: liv@foodtek.no

Salgsagent Leif Kristian Gudbrandsen 2918 Ulnes Mob.: +47 41 54 54 02 E-post: leifkristian@olstadagentur.no

Bjørn Stefan Holmstrøm Mob.: +47 476 26 865 E-post: bjorn@foodtek.no 27 ROAR STANG KJØTT AS – 33


Grilstad Storkjøkken er totalleverandør av alt innen ferskt kjøtt og kjøttvarer i service og storkjøkkenmarkedet over hele landet. Med oss på laget trenger du bare forholde deg til en kjøttleverandør. Les mer om vårt sortement her: http://www.grilstad-storkjokken.no Direktør Tor-Arne Mellbye tor-arne.mellbye@grilstad.no 917 00 211

Salgssjef Jon Helge Dybvik jonhelge.dybvik@grilstad.no 950 75 795

Key Account Manager Terje Eskedal terje.eskedal@grilstad.no 928 88 312

Oslo og omegn Ronny Haug ronny.haug@grilstad.no 924 09 765

Rogaland, Vest-Agder og Aust-Agder Johne Nordbø johne.nordbo@grilstad.no 976 74 871

Sogn og Fjordane og Hordaland Inge Halleraker inge.halleraker@grilstad.no 934 97 542

Trøndelag Jon-Helge Dybvik jonhelge.dybvik@grilstad.no 950 75 795

Møre og Romsdal Jostein Overvoll jostein.overvoll@grilstad.no 971 67 273

Vestfold, Buskerud og Telemark Anders Gran Osmundsvaag anders.gran@grilstad.no 401 66 691

Hedmark, Oppland, Akershus og Østfold Tom Jensen tom.jensen@grilstad.no 916 60 369

Nordland, Troms og Finnmark Birger Tiller birger.tiller@grilstad.no 957 21 408

Servicesenter servicesenter@grilstad.no 62 33 22 00

Skikkelig mat- fra skikkelige folk 34 – GRILSTAD STORKJØKKEN


Storhusholdning Storhusholdning profesjonellekjøkken kjøkken profesjonelle

De beste kjøttvarene, De bestenå kjøttvarene, også til det nå også til det

G G

Historien bak

ode kvalitetsprodukter værtvårt vårtmål mål helt helt fra Historien bak BAK HISTORIEN Gode kvalitetsprodukter harhar vært fra starten forfor over Som starten over5050årårsiden. siden. Som ingredienser ode kvalitetsprodukter har vært vårtingredienser mål helt fra i i våre starten produkter benytter vi kun dede beste våre produkter benytter vi kun besteråvarer, råvarer, for over 50 år siden. Som ingredienser i primært norske. produkter benytter vi kun de beste råvarer, primærtvåre norske. primært norske. Det er vår kunnskap om kjøtt og foredling av Det er vår kunnskap omgir kjøtt oghøye foredling av kjøttprodukkjøttprodukter som den kvaliteten og deer gode smaksopplevelsene som finner i alle Det vårgir kunnskap omkvaliteten kjøtt og foredling av kjøttprodukter som den høye og dedu gode smaksopplevFinsbråten-produktene. ter som gir høye kvaliteten og de gode smaksopplevelsene somden du finner i alle Finsbråten produktene. elsene som du finner i alle Finsbråten produktene. Og tro det eller ei, Finsbråten-kvaliteten er kjent Og trohele det eller ei Finsbråten kvaliteten eri alle kjentinterover hele over Europa. Dette gjenspeiles Og tro det eller ei Finsbråten kvaliteten er kjent over hele Europa. Dette gjenspeiles i alle internasjonale utmerkelser I 1951 etablerte brødrene Osvald, Frank og Kåre Finsbråten nasjonale utmerkelser og medaljer vi har vunnet Idet 1951som etablerte Osvald, Frank ogFinsbråten-gruppen, Kåre i dagbrødrene går under betegnelsen Europa. Dette gjenspeiles i alle internasjonale utmerkelser opp gjennom årene. og medaljer vi har vunnet opp gjennom årene. Finsbråten det som i dag går under betegnelsen I 1951 etablerte brødrene Osvald, Frank og Kåre som består av Finsbråten as og Krone Kjøttprodukter as. og medaljer vi har vunnet opp gjennom årene. Finsbråten av Finsbråten as og Krone KjøttproFinsbråten detgruppen, som i dagsom går består under betegnelsen Vi nevner følgende: dukter as. Finsbråten gruppen, som består av Finsbråten as og Krone KjøttproVi nevner følgende: Brødrene startet produksjonen av kjøttvarer hjemme i kjelleren dukter as. på småbruket i Gullverket i Eidsvoll, mens Frank gikk i lære i Vi nevner følgende: Brødrene startet produksjonen av kjøttvarer hjemme i kjelleren på • Gullmedalje for Oslo. Etter hvert ønsket brødrene å gjøre det som kun hadde Gullmedalje for småbruket i Gullverket i Eidsvoll, mens Frank gikk i lære i Oslo. Etter Brødrene startet produksjonen av kjøttvarer hjemme i kjelleren på vært for en hobby å regne, til levebrød. Målet var å lage velfor • Gullpostei Gullmedalje Gullpostei hvert ønsket brødrene å gjøre det somFrank kun hadde en hobby småbruket i Gullverket i Eidsvoll, mens gikk i vært lære ifor Oslo. Etter smakende produkter av høy kvalitet og å skape sikre arbeids• Wienerpølse Gullpostei hvert ønskettilbrødrene å gjøre kunvelsmakende hadde vært for en hobbyav høy å regne, levebrød. Måletdet varsom å lage produkter Wienerpølse plasser. å regne, til levebrød. Målet var å lage velsmakende produkter av høy kvalitet og å skape sikre arbeidsplasser. Wienerpølse • Patéer Pateer kvalitet og å skape sikre arbeidsplasser. Pateer Omsetningen økte imidlertid raskt og produksjonslokalene • Spekeskinke Spekeskinke Omsetningen økte imidlertid raskt og produksjonslokalene ble snart blesmå. snart for små. I 1965 varogførste byggetrinn ferdig på detav Spekeskinke Omsetningen økte imidlertid raskt produksjonslokalene ble snart for I 1965 var første byggetrinn ferdig på det som i dag er en Prøv våre produkter du også og få fornøyde kunder som Prøv våre produkter du også og få fornøyde kunder som spør produkterdu hver gang. Prøvetter våredine produkter også og få spør etter dine produkter hver gang. fornøyde kunder som spør etter dine produkter gang. Storhusholdning. Hilsen oss i hver Finsbråten Hilsen oss i Finsbråten Storhusholdning. Hilsen oss i Finsbråten Storhusholdning

som dag på er av byggetrinn to fabrikker på Eidsvoll, hvor fortosmå. Ii 1965 varen første ferdig på det somog i dag er bl.a. en av fabrikker hovedkontoret for Finsbråtengruppen ligger. to fabrikker Eidsvoll, på og hvor bl.a. hovedkontoret for Finsbråten Eidsvoll, ogligger. hvor bl.a. hovedkontoret for Finsbråten gruppen 2. generasjon drev firmaet videre noen år inntil det ble kjøpt gruppen ligger. opp av innvesterings 2015 ble I dag er det 2. generasjonselskapet som driverScandza selskapeti 2014. videre. IDe har målsetI dag er det generasjon somFinsbråten driver selskapet videre. De harog målsetFinsbråten A/S ogklar; Krone kjøttprodukter A/S videre fusjonert. tingen for2.fremtiden skal utvikles bliDe tilhar å tingen for klar; Finsbråten skal utvikles videre bli til å videre målsettingen for fremtiden klar; Finsbråten skalogutvikles være et fremtiden av de ledende og sterkeste merkevarene innen kjøttprodukter være et bli av til de åledende og av sterkeste merkevarene innen kjøttprodukter være et de ledende og sterkeste merkevarene i og Norge. i Norge. innen kjøttprodukter i Norge.

TORMOD KARLSTAD Mob: 909 36 916 | tormodk@finsbraten.no FINSBRÅTEN AS Prost Kragsvei 29 | 2080 Eidsvoll | Tlf: 63 92 34 00 Ordre: ordrekontor@finsbraten.no FINSBRÅTEN AVD. OSLO Professor Birkelandsvei 28a | 1081 Oslo | Tlf: 23 28 75 00 Ordre: krone@kronek.no SE VÅR KOMPLETTE VARELISTE PÅ: www.finsbraten.no

FINSBRÅTEN AS Prost Kragsvei 29

FINSBRÅTEN | KRONE – 35


Findus Norge AS er en del av Findus Group som er et av Europas ledende selskaper innen dypfryste produkter. Findus er leverandør med prioriterte produkter til Konsum Gruppen Norges medlemmer – alle produkter med den kjente, gode Finduskvaliteten! Les mer om Findus og nyhetene våre pluss mye annet spennende på www.findusfoodservice.no.

KONTAKTPERSONER Område

Navn

Mobil

E-mail adr.

Kjedesalgssjef

Jan Terje Bjåland

905 90 813

jan.terje.bjaland@no.findus.com

KAM Foodservices og Industri

Fredrik K. Birkeland

976 51 383

fredrik.birkeland@no.findus.com

Produktsjef

Maria Lundqvist Vik

992 52 538

maria.vik@no.findus.com

907 31 083

havard.arntsen@no.findus.com

SALGSSJEF Salgssjef

Håvard Arntsen SALGSKONSULENTER

Østfold, Akershus

Jan-Henrik Westby

913 14 239

jan-henrik.westby@no.findus.com

Stor-Oslo

Torbjørn Møllerop

479 02 066

torbjorn.mollerop@no.findus.com

Oslo, Akershus

Trond Joelsen

915 35 751

trond.joelsen@no.findus.com

Hedmark, Oppland

Trine Herjuaune

928 96 984

trine.herjuaune@no.findus.com

Buskerud, Telemark og Vestfold

Terje Gussiås

911 36 059

terje.gussias@no.findus.com

Aust-/Vest Agder og Sunnmøre

Heidi Næss

902 75 255

heidi.naess@no.findus.com

Rogaland

Helge Nygård

920 63 994

helge.nygard@no.findus.com

Hordaland, Sogn & Fjordane

Rolf Helgesen

902 75 320

rolf.helgesen@no.findus.com

Nordmøre, Sør-/Nord-Trøndelag og Nordland til Saltfjellet

Geir Øyen

902 70 628

geir.oyen@no.findus.com

Nordland til Bodø, Troms og Finnmark

Bengt J. Markussen

971 70 706

bengt.markussen@no.findus.com

www.findusfoodservice.no

36 – FINDUS

www.matinfo.no


Soppblanding EPD: 1034750

Skogsbærblanding EPD: 437566

SUNNE RÅVARER

et nært og godt samarbeid med våre kunder, rer og ikke minst kjøkkensjefene som er våre viklere! har i de senere år investert i EPD: en topp moderne 460428 nslinje med blant annet nitrogeninnfrysning krer den beste kvaliteten på våre produkter.

Gulrot Julienne

til enhver meny

Salatbonnemix EPD: 2086460

Soppblanding EPD: 1034750

www.norrek.no

RR0115_justering annonse fra visittkort.indd 1 Wok med mango EPD: 1930320 Potetbater, fritert EPD: 302679

Norrek dypfryste grønnsaker er like næringsrike som ferske!

rop unt Manager shus, Østfold, , Oppland ag

99 37 ek.no

06.11.14 11.

Den

Geir Eilertsen hurtige Salgsagentnedfrysingen Fra Bodø og nordover

kort tid etter innhøsting, bremser tapet av viktige vitaminer

og mineraler. Dermed vil dypfryst frukt og grønt miste lite av sin næringsverdi. PB 2153, 9267 Tromsø

DetM:er91måten grønnsakene blir tilberedt på som til syvende og sist er avgjørende 86 11 15 dalmoa@frisurf.no

for om næringsinnholdet blir bevart. Se vårt store utvalg på: www.norrek.no

267 Larvik .norrek.no

Hege Skoli Svendsen Hege Skoli Svendsen Salgssjef Salgssjef Rogaland/Hordaland Sogn og Fjordane Møre og Romsdal M: 91 39 23 87 M: 91 39 23 87 hege.svendsen@norrek.no hege.svendsen@norrek.no

Annette Gjerstad Annette Gjerstad Key Account Manager Key Account Manager Buskerud, Vestfold, Buskerud, Telemark ogVestfold, Agder Telemark, Agder, Rogaland/ Hordaland, Sogn og Fjordane M: 97 55 6452 M: 97 55 64 52 aag@norrek.no aag@norrek.no

Erik Wellerop Erik KeyWellerup Account Manager Key Account Manager Oslo, Akershus, Østfold, Oslo, Akershus, Østfold, Hedemark, Oppland Hedemark, Oppland, og Trøndelag Trøndelag og Møre og Romsdal M: 99 09 99 37 M: 99 09 99 37 erik@norrek.no erik@norrek.no

Geir Eilertsen Geir Eilertsen Salgsagent Salgsagent Fra Bodø og nordover Fra Bodø og nordover PB 2153, 9267 Tromsø PB 2153, 9267 Tromsø M: 91 86 11 15 M: dalmoa@frisurf.no 91 86 11 15 dalmoa@frisurf.no NORREK – 37


Ekte vare smakar best

Lerum Syltetøy. Lerum har eit rikt utval av syltetøy. Alt frå porsjonsbeger til 9,5 kg spann. Syltetøyet er laga etter dei beste oppskrifter. Oppskrifter som har vore med oss i over 100 år. Vi har dei seinere år også utvikla nye typar syltetøy. Syltetøy Utan tilsett sukker er mange sin favoritt.

Frå Lerum i Lerum Saft. Saftbygda Sogndal får Tradisjonelt er safting ein måte å ta vare du saft, syltetøy og jus. på frukt og bær gjennom heile året. I meir enn 100 år og Sidan 1907 har Lerumfamilien gjennom fire generasjonar har laga saft av frukt og bær. familien Lerum foredla produkt av Vi tilbyr saft med fleire typar søtning. frukt og bær. Lerum ligg i eit av Noregs Du får saft med sukker, saft Utan tilsett sukker og saft søta finaste frukt- og bærdistrikt, og heilt sidan starten har kvalitet stått sentralt. med stevia og litt sukker. Safta kjem i mange kjende og kjære smakar. Vi tilbyr ulike produktseriar av Saft skal blandast ut med 4 eller 5 saft, syltetøy og jus til delar reint, friskt vatn. storhusholdningsmarknaden. Vi håpar du finn din favoritt!

Lerum Jus. Eit variert kosthald rikt på frukt og grønt er godt for kroppen. Lat difor eit glas Lerums jus inngå som ein av dei anbefalte «5 om dagen» med frukt og grønt. Jus er 100% rein frukt, som ikkje er tilsett ekstra sukker.

0 KALORIER, 0 SUKKER - NATURLIG FARGE OG AROMA ZERoh! er kalorifri leskedrikk, helt uten sukker og med naturlig farge og aroma. Leskedrikken er tilsett søtning. Suksessen fortsetter og i år tilbyr vi 6 friske og velsmakende varianter. ZERoh! er alternativet for deg som er helsebevisst og opptatt av god smak. På samme måte som saft skal ZERoh! blandes ut med vann og produktene er drøye i bruk og har blandingsforhold 1:9. Jørgen G. Schei Salssjef Tlf: 91 14 62 91

Karl Einar Dahl Distriktssjef Aust Tlf: 91 59 99 53

Aage Lund Distriktssjef Sør Tlf: 91 10 30 42

Walther Larsen Distriktssjef Vest Tlf: 91 14 62 55

E-post: jorgen.schei@lerum.no

E-post: karl.einar.dahl@lerum.no

E-post: aage.lund@lerum.no

E-post: walther.larsen@lerum.no

www.lerum.no

38 – LERUM


Akershus Nord/Hedmark/Oppland   KjeIl  Økland   Mobil:  413  35  409   kjeIl.okland@scandza.no       Hordaland/Sogn  og  Fjordane/Rogaland   Salgssjef   Ole  Morten  Soltvedt   Espen  Harnes   Mobil:  906  75  726   Mobil:  917  54  34   ole.morten.soltvedt@scandzasalg.no   espen.harnes@scandzasalg.no           Nord  og  Sør-­‐Trøndelag/Nord-­‐Norge/Møre  og  Romsdal   Oslo/Akershus  Sør/Øs4old   Robert  Volden   Thomas  Ramnæs   Mobil:  988  61  680   Mobil:  926  66  136   robert.volden@scandza.no   thomas.ramnas@scandza.no       Akershus  Vest/Buskerud/Ves4old/Telemark/Agder   Thomas  Bjerkan   Mobil:  416  15  019   thomas.bjerkan@scandza.no    

KAM –  hele  Norge   Hans  Jørgen  Vogtengen   Mobil:  971  972  57   hjv@scandza.no          

SKANDZA – 39


Vi har som mål å tilby Vi har som mål å tilby dedebeste lakeproduktene på markedet. beste lakeproduktene på markedet. Vi som har som å tilby mål mål å tilby m mål å tilby Vi harDe oss framtil. til. de beste lakeproduktene markedet. Desmaker smaker vi vipå oss fram

de beste lakeproduktene på markedet. Vi har som mål å tilby uktene på markedet. De smaker vi fram oss fram til. De smaker vi oss til. vi oss fram Engelsviken til. de beste lakeproduktene på markedet. Canning er grunnlagt på 1860-tallet og vi har opparbeidet god kunnskap om

Foto: Eksportutvalget for fisk - Alf Börjesson

Foto: Eksportutvalget for fisk - Alf Börjesson

Foto: Eksportutvalget for fisk - Alf Börjesson

Foto: Eksportutvalget for fisk - Alf Börjesson Engelsviken Canning er grunnlagt på 1860-tallet og vi har opparbeidet god kunnskap om Foto: Eksportutvalget for fisk - Alf Börjesson sjømat og skalldyr. Det levende fi skermiljøet som ga grunnlagetfor fordriften driften år siden, har vi sjømat og skalldyr. Det levende fiskermiljøet som ga grunnlaget forfor 140140 år siden, har vi Engelsviken Canning er grunnlagt på 1860-tallet og vi har opparbeidet god kunnskap om tatt vare på all fra. gått iiarv arvfra fraden denene ene generasjonen til den andre. tatt vare på kompetanse all kompetanse fra.Lærdommen Lærdommen har har gått generasjonen til den andre. Engelsviken Canning er grunnlagt på 1860-tallet og vi har opparbeidet god kunnskap om sjømat ogOgså skalldyr. Det levende fiskermiljøet som ga grunnlaget for driften for 140 år siden,hos har viFoto: Eksportutvalget for fisk - Alf Börjesson Også i dag legger vi mest vekt på å uvikle fagkunnskap og matkunnskap medarbeiderne. i dag legger vi mest vekt på å uvikle fagkunnskap og matkunnskap hos medarbeiderne. -tallet og vi har opparbeidet god kunnskap om sjømat og skalldyr. Det levende fiskermiljøet som ga grunnlaget for driften for 140 år siden, har vi

De smaker vi oss fram til.

på all kompetanse fra. Lærdommen har gått i arv fra den ene generasjonen til den andre. som måltattOgså åvaretilby i dag legger vi mest vekt på å uvikle fagkunnskap og matkunnskap hos medarbeiderne. Engelsviken Canning er grunnlagt på 1860-tallet og vi har opparbeidet god kunnskap om oduktene på markedet. sjømat og skalldyr. Det levendeEngelsviken fiskermiljøet som ga grunnlaget for driften for 140 siden, har Engelsviken er hovedleverandør er hovedleverandør av lakeprodukter avårlakeprodukter til vi til tatt vare på all kompetanse fra.Konsum Lærdommen har gått i arv fra den ene generasjonen til den andre. Konsum Gruppen Gruppen Norge as Norge as i dag legger vi mest vekt på å uvikle fagkunnskap og matkunnskap hos medarbeiderne. er vi oss framOgsåtil. Engelsviken er hovedleverandør av lakeprodukter til

om ga grunnlaget forall driften for 140 fra. år siden, har vi har gått i arv fra den ene generasjonen til den andre. tatt vare på kompetanse Lærdommen r gått i arv fra den enelegger generasjonen til den Også i dag vi mest vekt på andre. å uvikle fagkunnskap og matkunnskap hos medarbeiderne. kunnskap og matkunnskap hos medarbeiderne.

EPD

Foto: Eksportutvalget for fisk - Alf Börjesson

EPD

Produkt

Produkt

Pakning

Konsum Gruppen Norge as

Pakning

4547 842..............Håndpillede 097 1208 842..............Håndpillede 1208 reker i lake.......................1,5 reker i lake.......................1,5 kg kg Produkt 483 917................ 483 917................ Reker EPD i lakeReker Luxusi lake 100/150..................1,5 Luxus 100/150..................1,5 kg Pakning kg

1208 842..............Håndpillede reker i lake.......................1,5 kg 1860-tallet og vi har opparbeidet god kunnskap om 483 032................ 483 032................ Reker 483 i lake Reker Premium i lake150/250............1,5 Premium 150/250............1,5 kg kg 917................Reker i lake Luxus 100/150..................1,5 kg jøet som ga grunnlaget for driften for 140 år siden, har vi 740 647................Reker 740 647................Reker i lake 250/350............................1,5 i lake kg 483 032................ Reker250/350............................1,5 i lake Premium 150/250............1,5 kg kg hos Engelsviken Canning er underlagt streng kvalitetssikring, HACCP, BRC og gjeldende nasjonal næringsmiddelkontroll. men har gått i arv fra den eneProduksjonen generasjonen til den andre. 647................Reker lake 250/350............................1,5 kg kg 483 651................ 483 651................ Krepsehaler Krepsehaler i lake................................1,5 i i lake................................1,5 kg Produksjonen hos Engelsviken Canning er underlagt streng kvalitetssikring, HACCP, BRC og740 gjeldende nasjonal næringsmiddelkontroll. Produksjonen hos Engelsviken Canning er underlagt streng kvalitetssikring, HACCP, BRC og gjeldende nasjonal næringsmiddelkontroll. Produksjonen hos Engelsviken Canning er underlagt streng kvalitetssikring, HACCP, Krepsehaler BRC og gjeldende nasjonal næringsmiddelkontroll. le fagkunnskap og matkunnskap hos medarbeiderne. 483 651................ i lake................................1,5 kg

etssikring, HACCP, BRC og gjeldende nasjonal næringsmiddelkontroll.

480 954................ 480 954................ Blåskjell i lake.......................................1,5 Blåskjell i lake.......................................1,5 kg kg 480 954................Blåskjell i lake.......................................1,5 kg

Ta kontakt for smaksprøver og mer informasjon

Ta kontakt for Ta kontakt smaksprøver for smaksprøver og mer informasjon og mer informasjon Bjørn Hexeberg

Produksjonen hos Engelsviken Canning er underlagt streng kvalitetssikring, Telefon:HACCP, +47 481 86BRC 246 og gjeldende nasjonal næringsmiddelkontroll. Bjørn Hexeberg Bjørn HexebergE-post: bjorn.hexeberg@engelsviken.no Telefon: +47 Telefon: 481 86 246 +47 481 86 246 Engelsviken Canning as E-post: bjorn.hexeberg@engelsviken.no E-post: bjorn.hexeberg@engelsviken.no Telefon: +47 69 36 35 00 Fax: +47 69 36 35 10

Engelsviken Canning Engelsviken as Canning E-post: as post@engelsviken.no Telefon: +47 Telefon: 69 36 35 +47 00 69 36 35 00 Fax: +47 Fax: 69 36 35 +47 10 69 36 35 10 E-post: post@engelsviken.no E-post: post@engelsviken.no

ng kvalitetssikring, HACCP, BRC og gjeldende nasjonal næringsmiddelkontroll.

40 – ENGELSVIKEN CANNING


Delikatesser fra havet Brødr. Remø AS er også en betydelig produsent av sjømatprodukter i lake og har et bredt varespekterfor kvalitetsbevisste brukere. Våre produkter selges i dag til noen av de mest kresne kundene på det norske og internasjonale markedet. Vi legger lista høyt når det gjelder kvalitet. Et varemerke som GoldFish ® forteller det meste om nettopp det.

Ta kontakt med Brødr.Remø AS: Johnny Remø, Daglig leder Mob: 404 04 788, e-post: remo@goldfish.no

Morten Nilsen, Salg & Markedssjef Mob: 951 46 940, e-post: nilsen@goldfish.no

Salgskonsulenter: MIDT-NORGE:

BRØDR. REMØ AS Fiskarstrandvegen 164 6035 Fiskarstrand Tlf: 70 19 89 70 www.goldfish.no

TRONDHEIM, FOSEN OG NORD-TRØNDELAG Roger Byberg

Mob: 982 35 889, e-post: roger@matfokus.no TRONDHEIM, SØR-TRØNDELAG, MØRE OG ROMSDAL Knut Ståle Skogstad

Mob: 994 40 924, e-post: knut.stale@matfokus.no TRONDHEIM Rune Opdal

Mob: 922 32 366, e-post: rune@matfokus.no ØSTLANDET

OPPLAND, ØVRE BUSKERUD OG HADELAND Alf Underdal

Mob: 908 71 753, e-post: alf.und.salg@stenbaks.no

SØR- OG VESTLANDET

SOGN OG FJORDANE, HORDALAND, ROGALAND OG AGDER Torkil Hansen

Mob: 995 71 115, e-post: torkil.hansen@hlsalg.no Inge Larsen

Mob: 406 10 520, e-post: inge.larsen@hlsalg.no Monica Eide

Mob: 952 05 611, e-post: monica.eide@hlsalg.no

Stefan Wold

Mob: 953 67 126, e-post: stefan.wold@hlsalg.no BRØDR. REMØ – 41


STERKE MERKEVARER OG GODE MULIGHETER

På engelsk kalles det «snacking». Alle de små måltidene som holder oss i gang hele dagen – ikke bare det som spises imellom hovedmåltidene, men også det som erstatter hovedmåltider.

Noen eksempler på snackingsituasjoner:

Vi har vel alle kjent behovet for å fylle på med energi iløpet av dagen. Næringsekspertene anbefaler det, og både kropp og sjel har godt av det. Dette skaper muligheter for oss som din partner, og du som cafè- eller restauranteier. Vi kan tilby masser av tips og inspirasjon til deg - hvordan ønsker du å utvide eller forbedre tilbudet ditt? Hva er dine gjester interessert i, og hvilken tid på døgnet har du potensiale til å friste nye og flere gjester? Svarene på disse spørsmålene kan innebære store gevinster for din virksomhet!

- Kaffepause

- Frokostmøter og frokost on-the-go - Energikick til ettermiddagen (kjøpes gjerne sammen med lunsjen) - Mellommåltid før eller etter trening - En kopp varm kakao en kald høstkveld - Noe godt og salt til drikken i baren Kontaktperson: Magnus Berger E-post: mberger@mdlz.com

Mondelez Norge AS, Johan Throne Holsts plass 1, P.O. Box 6658 Rodeløkka, 0502 Oslo Norway, Tel. +47 22 04 40 22, www.mdlzafh.no 42 – MONDELÉZ NORGE AS


VISJON Lilleborg Profesjonell skal være bransjens beste og mest fremgangsrike aktør ved å fremme rengjørings- og hygienesystemer som øker våre kunders verdiskapning!

VÅRT LANDSDEKKENDE SALGSAPPARAT REGION ØST Regionssjef Salgskonsulent Salgskonsulent Salgskonsulent Salgskonsulent Salgskonsulent Salgskonsulent Salgskonsulent Salgskonsulent Salgskonsulent Salgskonsulent

Marianne S. Hansen Richard Skydsrud Pål Kristoffersen Anita Backlund Anders Nordal Symre Hagen Trygve Nybakke Jørn Jonassen Maia Thi Hoang Zeid Al-Mele Iver Andresen

932 59 471 928 44 367 479 41 712 400 76 244 951 10 090 928 44 358 922 20 848 932 59 496 928 44 359 994 65 102 905 32 063

REGION SØR-VEST Regionssjef Salgskonsulent Salgskonsulent Salgskonsulent Salgskonsulent Salgskonsulent Salgskonsulent Salgskonsulent Salgskonsulent Salgskonsulent

Carl-Christian Larsen Odd Sande Helge Nedretvedt Christian Ohnstad Svein Johannesen Elisabeth Østebø Terje Møll Jan Tore Nordtvedt Helge Pettersen Kjell Røyneland

957 56 651 900 69 979 414 23 031 948 62 313 918 65 676 954 12 426 957 42 278 916 29 642 913 56 220 928 03 122

REGION NORD Regionssjef Salgskonsulent Salgskonsulent Salgskonsulent Salgskonsulent Salgskonsulent Salgskonsulent Salgskonsulent Salgskonsulent

Frank Nybø Anniken Dittrich Morten Bangfil Julius Nysted Rune Henriksen Arild Fjeset Eva Engen Vik Endre Michael Nakken Rolf Sandøy Os

982 66 362 976 32 492 901 33 304 930 43 300 905 29 885 902 69 881 954 30 278 912 45 038 402 16 216

Vi forhandler våre varer gjennom Asko, Maskegruppen og Norengros. Key Account Manager for Konsum Gruppen er Mari Holm Nilsen. E-post: mari.holm.nilsen@lilleborg.no

815 36 000 profesjonell@lilleborg.no lilleborgprofesjonell.no

LILLEBORG PROFESJONELL – 43


Komplette hygieneløsninger for toalettrom, kjøkken og serveringssteder Gjør din arbeidsdag enklere Tork er en totalleverandør innen hygienesystemer som fokuserer på brukervennlighet, hygiene, design og holdbarhet. Våre løsninger er utformet med tanke på at toalettrommet skal være lett for deg å vedlikeholde selv i de mest hektiske perioder. Vi tilbyr også et stort utvalg av tørkepapir og rengjøringskluter som hjelper deg å imøtekomme krav i henhold til f.eks. IK Mat og HACCP prinsippene på en enkel måte. Alle relevante produkter er ISEGA godkjent for direkte matkontakt. Tork Xpressnap® dispenserserviettsystem gir deg 25% redusert forbruk i forhold til tradisjonelle systemer ved å mate ut en serviett av gangen. Dispensere leveres i et stort antall varianter for bord, disk, vegg og innbygging og i materialene plast, aluminium eller valnøtt.

Med valg av Tork velger du også en produsent som imøtekommer kravet til miljø og bærekraftighet på den aller beste måte.

Men du kjenner dine behov best! Så vi inviterer derfor til å ta kontakt med våre Tork representanter over hele landet for dialog rundt hva nettopp du bør velge! Salgssjef Espen Siljebøl Mob: 922 05 833 espen.siljebol@sca.com Key Account Manager Elisabeth Enger Mob: 982 20 346 elisabeth.enger@sca.com Buskerud, Vestfold, Telemark Øyvind Helland-Olsen Mob: 909 96 195 oyvind.helland-olsen@sca.com

Oslo, Akershus, Østfold, Hedmark, Oppland Mona Pettersen Mob: 901 51 951 mona.pettersen@sca.com Steffen Eriksen Mob: 906 37 200 steffen.eriksen@sca.com Frank Oksavik Mob: 907 78 263 frank.oksavik@sca.com

www.tork.no +47 90 88 50 63

44 –SCA

Hedmark, Oppland, Aust & Vest Agder Roy Nilsen Mob: 907 65 812 roy.nilsen@sca.com

Møre- & Romsdal, Trøndelag Roger Jørstad mob: 907 57 040 roger.jorstad@sca.com

Rogaland Gitte Forgaard Henriksen Mob: 907 03 374 gitte.henriksen@sca.com

Trøndelag, Nordland Kent Finckenhagen mob: 924 10 889 kent.finckenhagen@sca.com

Hordaland, Sogn og Fjordane Tom Jørgensen mob: 991 57 560 tom.jorgensen@sca.com

Nordland, Troms og Finmark Bjarne Westby (agent) mob: 905 45 553 bjarne@westbyagentur.no


den PERFEKTE KOMBINASJONEN for et

RENT

Apex™

KJØKKEN

redefining warewashing

KitchenPro Cleaner • Safer • Healthier Setter ny hygienestandard

Trygg håndtering

Trygg håndtering

Bedre kontroll reduserer ditt forbruk av energi, vann og avfall

Sparer tid og kostnader

Vi leverer innovative hygieneløsninger som dekker dine behov!

Svalbard

Uansett hvilken bedrift du har ansvaret for, er nøkkelen til suksess fornøyde kunder. Ecolab Norge har mer enn 50 hygienekonsulenter ute i markedet for å hjelpe deg med å oppnå dette. Vi sørger for at dere som kunder oppnår en rener, tryggere og mer effektiv drift.

Geir Langlo (Regionsjef): 992 68 191 Kjell H. Pedersen: 957 55 131 Marius Vorhaug : 915 58 004 Jørgen F. Gorseth: 911 36 264

Agenter Torbjørn Pettersen: 982 17 476

Raymond Pettersen: 906 04 648 Kenneth Gaupset: 902 04 504 Henning Sørbønsveen: 918 81 139 Kim Rune Leerbeck: 977 75 727

Jørn Rune Storhaug (Regionsjef ): 908 60 840 Xhevdet Krasniqi: 906 44 494

Glenn Henry Jørgensen (Regionsjef): 953 62 736 Pål Jacobsen: 907 61 842 Philip Vøyenli : 913 87 671 Vidar Kampenhøy: 469 55 046 Jack Josefsson: 476 29 189 Bente Sogn: 924 17 273 Kai Nordbæk: 901 87 808

Mats Ludvigsen: 488 96 146 Karsten Jørgensen: 951 04 050

Gerardo Pequeno: 930 21 281

Kim Andre Lystad: 900 27 726 Odd Jørgen Røland: 906 56 219 Øyvind Pedersen: 918 84 554

Stein Andresen: 416 38 447 Peter Bruun-Hansen: 906 15 013 E-post: NO-kundeservice@ecolab.com Victor Thorstensen: 917 91 735 Stian Skarbøvik: 975 99 233

KAM: Terje Gammelsæter - 911 36 206 KAM: Hans Erik Jakobsen - 488 50 877 KAM: Mari Stensrud - 915 73 767

Thomas Sørland: 488 90 943

Ta kontakt med din Ecolab-spesialist for mer informasjon om våre komplette program for kjøkkenhygiene

Tlf.: 22 68 18 00 | e-post: no-kundeservice@ecolab.com | www.ecolab.no

ECOLAB – 45


KATRIN SYSTEM DISPENSER

Ikke velg bra, velg bedre Ditt valg av papir, dispensere og tilbehør er viktigere enn du tror. Våre produkter presterer optimalt når de brukes til rett formål i rett miljø. Ditt valg påvirker derfor forbruk, mengden avfall og transport – faktorer som alle påvirker miljøet. Når vi utvikler og produserer våre produkter følger vi den grønne tråden som er gjennomgående i vårt miljøarbeid. Du kan også bidra, gjennom å velge riktig produkter.

KATRIN SYSTEM DISPENSER

46 – KATRIN / METSÄ TISSUE


Varemerket Katrin Katrin ble brukt som varemerke første gang i 1974. Dette gjør Katrin til et av de første varemerkene for mykpapir på Away-from-Home-markedet i Europa. Navnet kommer fra Katrinefors bruk i Mariestad i Sverige, grunnlagt i 1872. METSÄ TISSUE – Nordens største leverandør av mykpapir Omsetning: 1 milliard euro Antall medarbeidere: Ca. 3300 personer Produksjonskapasitet: 600 000 tonn Fabrikker: 11 stykker Konsern: Metsä Tissue er en del av Metsä Group, et av Europas største skogkonserner.

Mänttä Helsingfors

Katrinefors Pauliström Nyboholm

Naro Fominsk

Warsawa Düren Kreuzau Stotzheim Raubach

Krapkowice Zilina

Hovedkontor Produksjon og salg Salgskontor Utviklingssenter

Katrin er Metsä Tissues varemerke på storforbruker markedet.

Metsä Tissue er Nordens største leverandør av mykpapir. Salg pr 1000 tonn 180 160 140

Lambi og Serla er Metsä Tissues varemerket på forbrukermarkedet.

120 100 80 60 40 20 0

Metsä Tissue

KONTAKTPERSONER: Ellen Thorbeck, Account Assistant +47 926 70 237 ellen.thorbeck@metsagroup.com John-Willy Yrvum, Key Account Manager +47 906 68 474 john-willy.yrvum@metsatissue.com Arne Kolstad, Key Account Manager +47 91 85 55 91 arne.kolstad@metsagroup.com

SCA

NORD NORGE OG AKERSHUS Knut Vidar Johnsen +47 975 79 518 knutvidar.johnsen@metsagroup.com TRONDHEIM, MØRE OG ROMSDAL Kathrine Markussen +47 482 30 448 kathrine.markussen@metsagroup.com

Wepa

VESTFOLD, BUSKERUD, OPPLAND OG HEDMARK Kristin Rivenes +47 986 33 366 kristin.rivenes@metsagroup.com OSLO, TELEMARK OG ØSTFOLD Jørgen Jonsson +47 924 11 670 jorgen.jonsson@metsagroup.com

ROGLAND, VEST OG AUST AGDER, BERGEN Gitle Aarre +47 952 39 690 gitle.aarre@metsagroup.com

Metsä Tissue AS, Postboks 262, Skøyen | Drammensveien 147 A, 2.etasje | NO-0213 Oslo | Tel. int. +47 92 67 16 45 | Telefax +47 22 54 69 40 | www.metsagroup.com

KATRIN / METSÄ TISSUE – 47


Kontaktpersoner TABLE TOP

Salgsapparat:

Geir Engblom, Mobil: +47 91 00 09 03 E-mail: geir.engblom@duni.com Distrikt: Oslo/Akershus/Østfold/Hedmark/Oppland Agnes Stølsvik Stokka, Mobil: +47 90 87 35 14 E-mail: agnes.stolsvik.stokka@duni.com Distrikt: Buskerud/Vestfold/Telemark/Agder

Nina Leknes, Mobil: + 47 90 21 60 79 E-mail: nina.leknes@duni.com Distrikt: Rogaland/Hordaland/Sogn og Fjordane

Robert Winther, Mobil: +47 95 20 66 99 E-mail: robert.winther@duni.com Distrikt: Møre og Romsdal/Sør Trøndelag/Nord Trøndelag

Dag Pettersen Westby, Mobil: +47 91 62 51 80 E-mail:dag.pettersen@duni.com Distrikt: Nordland/Troms/Finnmark/Svalbard Vår kontaktinformasjon Postboks 23, Hystad NO-3209 Sandefjord Phone: +47 23 30 45 00

Kjedeansvarlig: Jeanette Andersen, Mobil: +47 95 25 46 60 E-mail: jeanette.andersen@duni.com

Kam: Jarle Balstad, Mobil: +47 95 28 54 20 E-mail: jarle.balstad@duni.com

Bente Berglund, Mobil: +47 41 69 91 74 E-mail: bente.berglund@duni.com

Country manager: Vidar Jørgensen, Mobil: +47 95 70 47 90 E-mail: vidar.jorgensen@duni.com

Kam support: Monica H. Sørensen, Mobil: +47 99 59 89 37 E-mail: monica.sorensen@duni.com

Kontaktperson MEAL SERVICE Kjedeansvarlig: Geir Wiggen, Mobil: +47 98 63 77 64 E-mail: geir.wiggen@duni.com

Duni tilbyr et konsept som skaper stemning og gjør livet enklere, både til hverdag og til fest. Vi har løsninger for et hvert tilfelle hvor mat eller drikke serveres - i hjemmet, på restaurant eller hotell, for take-away, på reise eller innom food service- sektoren.

duni.no 48 – DUNI


Kontaktpersoner: Huhtamaki Norway AS Kartverksveien 7 - 3511 Hønefoss tlf: 32 11 40 00 salg@huhtamaki.com Øst (Telemark, Vestfold, Nedre Buskerud, Akershus, Oslo, Østfold) Key Account Terje Hansen tlf: 908 87 645 Hedmark, Oppland, Øvre Buskerud Dag Olav Vikersveen tlf: 970 17 538 Trond Vikersveen tlf: 481 46 186 Aust og Vest Agder Harald Flaten

tlf: 951 111 13

Rogaland Frode Veland

tlf: 913 83 992

Hordaland, Sogn og Fjordane Torkil Hansen tlf: 995 71 115 Inge Larsen tlf: 406 10 520 Trøndelag, Møre og Romsdal Nils Arne Skår tlf: 91321284 Sør-Trøndelag, Trøndelag, Bodø Einar Hangerhagen tlf: 915 51 038 Trøndelag, Nordland til Mo i Rana Asbjørn Hauan tlf: 917 22 030 Troms, Finmark, Nordland til Bodø Kjell Håkon Jensen tlf: 958 29 763 Kjell Ivar Larsen tlf: 916 19 122 Sortland Konrad W. Dahl

tlf: 467 99 575

HUHTAMAKI NORWAY AS – 49


Norges eldste bryggeri til Konsum

Aass Bryggeri vil fra 01.01.2017 tilby sitt sortiment gjennom Konsum Gruppen. Ta kontakt hvis ditt serveringssted ønsker mer informasjon om produktene våre. Oslo, Akershus og Østfold

Buskerud

Vestfold og Telemark

Hedmark og Oppland

Tine Nelson 404 81 257 tine.nelson@aass.no

Tom Inge Israelsen 934 52 044 tii@aass.no

Øvrige fylker

Arnt Magne Helgesen 488 84 811 arnt.helgesen@aass.no

50 – AASS BRYGGERI

Jørn Wollebæk 951 15 014 jorn.wollebaek@aass.no

Rune Viddal 917 71 242 rune.viddal@aass.no


VAKTTELEFON TANK- FATØLSERVICE (Kun betjent utenom ordinær arbeidstid)

Trondheim Møre

916 82 326 916 82 383

Vest Sør Haugesund

915 90 780 907 61 600 915 32 535

Stavanger Øst

971 89 500 916 82 200

Med ca. 500 medarbeidere er Hansa Borg Bryggerier AS Norges

Til sammen har Hansa Borg over 400 års bryggerierfaring og leverer

største norskeide bryggeri og drikkevareaktør. Hansa Borg består av

øl, brus og vann til hele det norske drikkemarkedet. Vårt hovedfokus

Borg Bryggeri i Sarpsborg, Christianssands Bryggeri (CB) i Kristian-

er nasjonal og regional satsing på egeneide, norske, merkevarer

sand, Hansa Bryggeri i Bergen og vårt produksjons- og tappeanlegg

som Hansa, Borg, CB, Grevens Cider og Olden, samt Heineken og

for Olden naturlig mineralvann i Oldedalen i Nordfjord.

Clausthaler som produseres og markedsføres på lisens. Vi er stolte av våre sterke merkevarer!

NASJONALT KUNDESENTER

815 59 500

kundesenter@hansaborg.no

UTELIV SENTRALT Knut Grindalen

Kjedesalgssjef

916 82 120

knut.grindalen@hansaborg.no

UTELIV VEST/NORD Erik Wiik Bjørn Walstad Reidar With jr Christian Fraga

Regionsjef Salgs- og servicekons. Trondheim m/omegn Distriktsansvarlig Møre og Romsdal Distriktsansvarlig Bergen, Ytre Sogn, Florø og Geilo

916 936 922 976

82 51 60 69

326 265 091 149

erik.wiik@hansaborg.no bjorn.walstad@hansaborg.no reidar.with@hansaborg.no christian.fraga@hansaborg.no

Dag Haagen Nesse Roger Nilsen

Distriktsansvarlig Distriktsansvarlig

Bergen, Voss og Indre Sogn Rogaland

907 38 673 959 26 837

haagen.nesse@hansaborg.no roger.nilsen@hansaborg.no

Regionsjef

Agder

909 90 751

erik.halvorsen@hansaborg.no

934 94 670

alexander.nordvik@hansaborg.no

916 916 452 466

lars.nordahl@hansaborg.no marius.ressem@hansaborg.no suzanne.svalestad@hansaborg.no julie.kvaerner@hansaborg.no

UTELIV SØR Erik Halvorsen

UTELIV ØST Alexander Nordvik

Regionsjef

Lars G. Nordahl Marius Ressem Suzanne Svalestad Julie Kværner

Distriktsansvarlig Distriktsansvarlig Distriktsansvarlig Distriktsansvarlig

Østfold og Akershus sydøst Oslo og Akershus Oslo, Akershus og VETEBU Oslo, Akershus og HEDOPP

82 82 04 59

180 146 447 199

HANSA BORG BRYGGERIER – 51


SALGSTEAM SNAKK MED OSS, RING OSS, SPØR OSS, SMAK MED OSS – VI ER HER FOR DEG! DU ER VIKTIG FOR OSS OG VI ØNSKER Å DELE VÅR LIDENSKAP OG KUNNSKAP OM VIN MED DEG. VI SER FREM TIL EN AKTIV HØST HVOR VI LOVER DEG SPENNENDE MESSER, VINSMAKINGER OG ARRANGEMENTER I REGI AV VINGRUPPEN. VI SEES PÅ #VINBAKSLOTTET!

Hanne

Nina

Med fokus på kunder og service kommer lang erfaring fra Vinmonopolet og Vingruppen godt med. Vinkelner med sans for det gode liv!

Alex

Alltid glad, med bakgrunn fra restaurant bransjen og en øye for detaljer. Vin står øverst på min liste over alle medisiner!

Med fagbrev som servitør og sommelierutdanning står service og kvalitet høyt. Sprudlende glad for å få lov til å jobbe med hobbyen sin: VIN

Marianne Henrik Nora

Vingruppens svenske innslag regjerer på høyde og sjarm. Engasjert restaurantmenneske med sommelier utdannelse som alltid leter efter overraskelse i vinverden. Med gull i globetrotting og hotellfagskole i Sveits. En livsnyter med forkjærlighet for Chablis og Champagne!

WSET-utdannet og Vingruppens rockealibi. Raffinert smak med tydelig slagside mot Piemonte og Burgund.

Eksotisk innslag fra Bodø med fartstid fra Bergen og Oslo. Fagutdanning i vin og brennevin fra Beverage Academy Norge. Oppdaget Sør-Afrikas fantastiske mangfold under studieopphold, men dupper aller helst tungen i søt riesling!

HANNE MURUD WEXELSEN

NINA FREDAGSVIK MEREI

HENRIK KNUTSSON

salgs- og markedskoordinator Mobil +47 901 09 854 hanne.wexelsen@vingruppen.no

Distriktsjef Sør- og Nord-Trøndelag, Bodø, Lofoten, Møre og Romsdal Mobil +47 947 83 221 nina.fredagsvik@vingruppen.no (Permisjon frem til august 2017 - kontakt Hanne Wexelsen)

Distriktsjef Oslo*, Rogaland, Buskerud, Vestfold, Vest-Agder, Aust-Agder, Telemark Mobil +47 413 46 426 henrik.knutsson@vingruppen.no

ALEX MICHAELSEN salgssjef Mobil +47 968 15 277 alex.michaelsen@vingruppen.no

MARIANNE TYLDUM markedssjef Mobil +47 909 36 883 marianne.tyldum@vingruppen.no

NORA PAYNTER GUNDERSEN

CHRIS PETTERSEN

Distriktsjef Oslo*, Hordaland, Sogn og Fjordane Mobil +47 483 62 646 nora.gundersen@vingruppen.no

Distriktsjef Oslo*, Oppland, Hedmark, Finnmark, Troms Mobil +47 950 75 289 chris.pettersen@vingruppen.no

TA KONTAKT MED EN AV OSS – SÅ HJELPER VI DEG.

52 – VINGRUPPEN

Chris


SALGSTEAM V��� ����� �� � �� ��� ��� ����� �������� �� ��� �������� ����� ���� ���������! V� ��� ���� ��� � ������� ���� �������� �� ����� ��� ������������������ ����� ����������. T� ������� �� ������� �� ���.

H����� G������� C������ M������

M��: (+47) 906 86 524 T��: (+47) 67 06 50 00 ������.��������@�����.��

S���� N������

J���� S�����

����, ���������, ��������, �������� , ���� �� ��������, ���� �� �������, ���������

����, ��������, �������, �������, ��������, �����, ��������, ����� , ��������

M��: (+47) 938 18 519 T��: (+47) 67 06 50 00 �����.�������@�����.��

M��: (+47) 924 31 399 T��: (+47) 67 06 50 00 �����.������@�����.��

D������������

D������������

J���� Z��������

T���� E�������� M������

M��: (+47) 942 12 345 T��: (+47) 67 06 50 00 �����.���������@�����.��

ARCUS – 53


‌because no great story started with someone eating a salad!

bestilling ordre@vinhuset.no

key account manager sissel smevold

oslo 23335700 bergen 55302000

mobil 92612148 kontor 23335712 mail sissel@vinhuset.no

W W W. V I N H U S E T. N O

54 – VINHUSET


Spar tid og penger! Dette oppnår din virksomhet med en avtale med oss: God oversikt, frigjøring av tid, reduserte kostnader og en bedre totaløkonomi. En avtale med oss gir også reduserte lager- og innkjøpskostnader, færre leverandører og enklere bestillingsløsninger. Vår engrosvirksomhet omfatter mange produktområder. Faktisk så mange at vi kan si at din virksomhet kan få det meste av forbruksartikler fra oss.

En oversikt over våre salgskonsulenter: DISTRIKT

KONTAKTPERSON

TELEFON

MAIL

Troms og Finnmark

Jon Harold Karlsen

977 73 487

jon.harold.karlsen@maske.no

Nordland

Erling Dåbakk

917 14 272

erling.daabakk@maske.no

Sør-Trøndelag

Geir Krogh

909 25 523

geir.krogh@maske.no

Nord-Trøndelag

Steinar Holmvik

952 97 700

steinar.holmvik@maske.no

Møre og Romsdal

Kjersti Løge

402 24 200

kjersti.loge@maske.no

Hordaland

Frode Ophuus

930 94 149

frode.ophuus@maske.no

Rogaland

Tone Helgeland

948 08 661

tone.helgeland@maske.no

Agder

Hilde Humlebrek

915 46 754

hilde.humlebrek@maske.no

Telemark

Irene Wold

901 62 649

irene.wold@maske.no

Vestfold og Buskerud Bjørn Nilsen

482 59 203

bjorn.nilsen@maske.no

Oslo

Lisbeth Ellefsen

928 67 506

lisbeth.ellefsen@maske.no

Akershus

Trine Rånås

911 03 776

trine.raanaas@maske.no

Hedmark og Oppland Birgit Skotterud

902 62 650

birgit.skotterud@maske.no

Hedmark og Oppland Magne Nygård

907 45 142

magne.nygaard@maske.no

Østfold

Jahn W. Johansen

901 26 584

jahn.william.johansen@maske.no

Sogn og Fjordane

Roger Nordbø

909 56 085

roger.nordbo@maske.no

Avtaleansvarlig er: Ole Jørgen Ringsby 952 97 704 ole.ringsby@maske.no På kundesenteret sitter våre kundekonsulenter klar til å ta imot din ordre. Vi har også en svært brukervennlig netthandel, hvor du enkelt finner dine avtalepriser, våre kampanjer og ikke minst historikk for alle dine kjøp hos oss.

Vi skal gjøre det vi kan for at du skal bli en av våre fornøyde kunder!

MASKE AS – ORDRETELEFON: 64 97 62 00 – E-POST: kundeservice@maske.no – MASKE.NO

BERGEN I BODØ I MOLDE I NAMSOS I SANDANE I SANDEFJORD I STAVANGER I TROMSØ I TRONDHEIM I VINTERBRO I ÅLESUND

MASKE GRUPPEN AS – 55


Personlig service - vi er der du er For oss i Norengros er personlig service en selvfølge. Vi jobber for at våre kunder skal lykkes. Vi bruker all vår kunnskap og innsats for å hjelpe deg med å finne de beste produktene og løsningene for din virksomhet. Norengros ønsker å være din støttespiller i alle ledd - det er detaljene som avgjør! Kontor og datarekvisita Storhusholdning Emballasje Medisinske forbruksvarer Møbler og interiør

Norengros fører produkter fra blant annet:

ARENDAL Gustav Pedersen AS Tlf. 37 07 31 31

FORUS Kjosavik AS Tlf. 51 88 75 00

HARSTAD NB Engros AS Tlf. 08522

LARVIK Olafsen Engros AS Tlf. 940 07 530

NARVIK NB Engros AS Tlf. 08522

SOTRA KJ. Brusdal AS Tlf. 56 32 01 23

TØNSBERG Olafsen Engros AS Tlf. 33 35 94 30

BERGEN K.J. Brusdal AS Tlf. 55 53 53 53

FREDRIKSTAD Medi Partner AS Tlf. 69 36 78 00

HAUGESUND Haugaland Engros AS Tlf. 52 84 73 80

LILLEHAMMER Johs. Olsen AS Tlf. 02330

OSLO Johs. Olsen AS Tlf. 02330

STAVANGER Kjosavik AS Tlf. 996 28 336

ÅLESUND Ødegaard Engros AS Tlf. 70 10 92 92

BODØ NB Engros AS Tlf. 08522

GJØVIK Johs. Olsen AS Tlf. 02330

JESSHEIM Johs. Olsen AS Tlf. 02330

LØRENSKOG Johs. Olsen AS Tlf. 02330

PORSGRUNN Erik Tanche Nilssen AS Tlf. 988 34 314

STOKKE Olafsen Engros AS Tlf. 33 36 33 00

BRYNE Kjosavik AS Tlf. 928 17 044

GRIMSTAD Gustav Pedersen AS Tlf. 37 25 61 90

KRISTIANSAND Gustav Pedersen AS Tlf. 38 14 46 00

MANDAL Gustav Pedersen AS Tlf. 38 27 22 90

SANDNES Kjosavik AS Tlf. 51 97 25 00

TROMSØ Markedshuset AS Tlf. 77 75 26 26

DRAMMEN Drammen Papir Engros Tlf. 32 88 27 00

HAMAR Johs. Olsen AS Tlf. 02330

KRISTIANSUND Ødegaard Engros AS Tlf. 70 10 92 65

MO I RANA NB Engros AS Tlf. 08522

SKIEN Erik Tanche Nilssen AS Tlf. 35 90 40 00

TRONDHEIM Trøndelag Engros Tlf. 73 84 46 10

Våre 37 butikker: www.norengros.no/butikker

56 – NORENGROS AS

KJEDEKONTOR Norengros AS Tlf: 22 66 62 20 Faks: 22 66 62 21 ne@norengros.no


— Kort & Godt Vi i BAMA Storkjøkken er opptatt av lokal mat. Å handle lokalt er en måte å tenke globalt på. Jo mer produksjon av høy kvalitet som foregår på hjemmebane, jo bedre er det. For oss selv. For de lokale bøndene. For miljøet. Ved å satse seriøst på lokalmat ønsker vi ikke bare å bli litt grønnere og mer kortreiste, men å få enda bedre råvarer å by på. Ved å bruke vår sesongkalender på hjemmesiden vår, kan du enkelt planlegge menyen med norske råvarer som er i sesong. Det skal være kort og godt!

Region Nord Espen Moe Ruben Abrahamsen Einar Kvaal Roar Vold

Regional salgssjef Salgskonsulent Salgskonsulent Salgskonsulent

espen.moe@bama.no ruben.abrahamsen@bama.no einar.kvaal@bama.no roar.vold@bama.no

+47 902 52 751 +47 959 32 503 +47 908 95 675 +47 932 11 886

Region Vest Erling Bakke Harald Takseth Børge Brekke Per Christian Valland

Regional salgssjef Salgskonsulent Salgskonsulent Salgskonsulent

erling.bakke@bama.no harald.takseth@bama.no borge.brekke@bama.no perchristian.valland@bama.no

+47 932 48 448 +47 414 23 636 +47 950 51 768 +47 909 90 985

Region Sør Lars Mørk-Lorenzen Morten Østbye-Nærheim Joakim Larssen-Nylænden Thone Gunn Berentsen

Regional salgssjef Salgskonsulent Salgskonsulent Salgskonsulent

lars.mork-lorenzen@bama.no morten.stbye-Nrheim@bama.no joakim.Larssen-Nylaenden@bama.no thoneGunn.Berentsen@bama.no

+47 976 57 756 +47 950 82 017 +47 924 03 626 +47 991 62 394

Region Sør-Øst Bente Bugge-Erlingsen Kjetil Hoksrød Arild Langedal Hang Chung Ngai Nils Johan Remmen Fjeldahl

Regional salgssjef Salgskonsulent Salgskonsulent Salgskonsulent Salgskonsulent

bentebugge.erlingsen@bama.no kjetil.Hoksrod@bama.no arild.Langedal@bama.no hang.Ngai@bama.no nilsJohan.RemenFjeldahl@bama.no

+47 906 73 013 +47 482 11 102 +47 900 90 805 +47 913 60 625 +47 911 51 288

Region Øst Lasse Johannessen Amund Holm Erik Dæhlin Torunn Mekiassen Sivert Glærum Tore Aaen Brydalseggen Morten Wang Johansen Torgeir Waastad

Regional salgssjef Ass.regional salgssjef Salgskonsulent Salgskonsulent Salgskonsulent Salgskonsulent Salgskonsulent Salgskonsulent

lasse.johannessen@bama.no amund.holm@bama.no erik.Daehlin@bama.no torunn.Mekiassen@bama.no sivert.Glaerum@bama.no tore.AaenBrydalseggen@bama.no morten.WangJohansen@bama.no torgeir.Waastad@bama.no

+47 930 32 046 +47 951 32 545 +47 920 33 854 +47 920 34 148 +47 905 65 825 +47 948 24 820 +47 901 08 759 +47 993 35 431

Augusta Arnesen Raymond Myrvik

Salgskonsulent

raymond.myrvik@bama.no

+47 412 57 776

bama.no/storkjokkken Følg oss på facebook.com/bamastorkjokken

BAMA STORKJØKKEN – 57


Netland Berge, Heidi Key Account Manager

OSLO - Nasjonal

Mobil: 990 03 457

heidi.netland.berge@tine.no

Wessel, Tommy René Salgssjef

OSLO - Nasjonal

Mobil: 948 71 695

tommy.rene.wessel@tine.no

Meland, Ann Kristin

medlemmer. Har du HK, spørsmål eller ønsker mer informasjon, TINE Midt Norge Trondheim Mobil: 913 37 153

ann.kristin.meland@tine.no

TINE Meieriet Øst Oslo, 0902 Oslo Tommy R. Wessel

terje.langaas@tine.no

Langaas, Terje

Hvordan kan vi hjelpe deg? “TINE Partner ønsker å gjøre vårt ytterste for Konsum Gruppens ta kontakt med oss.”

Mobil: 913 23 046

NasjonalGruppen salgssjef Konsum

sittSA, samarbeid handler om Mobil: vekst og utvikling Tjåland, Odd-Arne TINE Partner og TINE Meieriet Sør Stavanger 926 18 305i markedet, odd-arne.tjaland@tine.no sammen med deg og din virksomhet. Hansen, Dagny TINE Meieriet Nord, Tromsø Mobil: 950 89 067 dagny.hansen@tine.no

Frustøl, Randi

Pedersen, Jan A.

Dalelv, John

Larssen, Thor

Berge, Margunn

Syversen, Jane

Haukeland, Kurt

BUSINESS UNIT

Gjennom noen av TINE Norges sterkeste og952 unik15 faglig ønsker vi Meieriet Østmerkevarer, Oslo, Oslo gode betingelser Mobil: 277kunnskap randi.frustol@tine.no å BUSINESS dele våreUNIT konsepter, KANTINE /kjøkkenHORECA og driftskompetanse samt vår kjennskap til nettopp din kundegruppe, TINE Meieriet Øst Odal, Skarnes Mobil: 905 99 497 jan.a.pedersen@tine.no slik at du kan nå dine mål. OSLO - Nasjonal Myklebust, Kenneth Mobil: 926 18 706 kenneth.myklebust@tine.no Business Unit Manager TINE Meieriet Nord, Bodø Mobil: 905 90 037 john.dalelv@tine.no OSLO Nasjonal Mobil: 481 65 143 fredrik.lyso@tine.no Lysø, Fredrik Ta kontakt med ossTINE dersom du vilNord, høre Alta om våre spennende muligheter vi Meieriet Mobil: 907for21deg, 181og hvordan thor.larssen@tine.no Key Account Manager sammen kan bidra til at nettopp du lykkes enda bedre i ditt marked. Konsum Gruppen TINE Meieriet Øst Fosheim, Røn Mobil: 911 94 121 margunn.berge@tine.no Qvist, Sondre

OSLO - Nasjonal

Mobil: 913 67 703

sondre.qvist@tine.no

TINE Direkte er i Konsum Gruppen sitt Lojalitetsprogram. Gjennom TINE Direkte får du hele tiden gode kampanjer og Key Account Manager TINE Meieriet Øst Oslo, Oslo Mobil: 900 88 429og på telefon Jane.syversen@tine.no aktiviteter som hjelper deg når du skal planlegge dine aktiviteter. Våre salgskonsulenter i markedet står Netland Berge, Heidi OSLO - Nasjonal Mobil: 990 03 457 heidi.netland.berge@tine.no også klar til å hjelpe deg og eventuelt ta deg videre i vår organisasjon, alt etter hva du ønsker. Key Account Manager

TINE Meieriet Vest, Bergen

Wessel, Tommy René OFFENTLIG SEKTOR Salgssjef

OSLO - Nasjonal

Meland, Ann Kristin TINE Midt Norge HK, Trondheim Ellingsæther, Ola OSLO - Nasjonal Langaas, Terje TINE Meieriet Øst Oslo, 0902 Oslo Business Unit Manager TINE KUNDESERVICE www.tinehandel.no

Mobil: 917 53 771

Mobil: 948 71 695 Mobil:Mobil: 913 37 153 911 Mobil: 913 23 046

kurt.haukeland@tine.no

tommy.rene.wessel@tine.no

07 ann.kristin.meland@tine.no 048 ola.ellingsather@tine.no terje.langaas@tine.no

513 71 513 (man-fre kl 07-19) kundeservice@tine.no odd-arne.tjaland@tine.no SALGSSSJEF YTRE SALG Erik Martinsen 14 345 855 Erik.Martinsen@tine.no Hoel, Gry Schei OSLO Nasjonal Mobil: 90694839 gry.schei.hoel@tine.no Hansen, Dagny TINE Meieriet Nord, Tromsø Mobil: 950 89 067 dagny.hansen@tine.no REGIONSSJEF VEST Sigmund Solvang 415 14 404 sigmund.solvang@tine.no Key Account ManagerFrustøl, Randi TINE Meieriet Øst Oslo, Oslo Mobil: 952 15 277 randi.frustol@tine.no KONSULENT VEST Anne Torunn Larsen 994 65 452 anne.torunn.larsen@tine.no Pedersen, Jan A. TINE Meieriet Øst Odal, Skarnes Mobil: 905 99 497 jan.a.pedersen@tine.no Kvamme, Øystein OSLO - Nasjonal Mobil: 47624618 oystein.kvamme@tine.no KONSULENT VEST Elisabeth Aga 993 56 664 elisabeth.aga@tine.no Dalelv, John TINE Meieriet Nord, Bodø Mobil: 905 90 037 john.dalelv@tine.no KONSULENT VEST Kurt Haukeland 917 53 771 kurt.haukeland@tine.no Key Account Manager Larssen, Thor TINE Meieriet Nord, Alta Mobil: 907 21 181 thor.larssen@tine.no KONSULENT VEST Per Henning Tjelta 479 10 965 per.henning.tjelta@tine.no Berge, Margunn TINE Meieriet Øst Fosheim, Røn Mobil:Mobil: 911 94 121 margunn.berge@tine.no Solvang, Sigmund BERGEN Nasjonal 414 54 404 sigmund.solvang@tine.no KONSULENT VEST Stina Langdal Løvoll 996 40 333 stina.lovoll@tine.no Syversen, Jane REGIONSJEF ØST/MIDT/NORD TINE Meieriet Øst Tommy Oslo, Oslo Mobil: 900 88 429 Jane.syversen@tine.no Salgssjef René Wessel 948 71 695 tommy.rene.wessel@tine.no Haukeland, Kurt KONSULENT ØST/MIDT/NORD TINE Meieriet Vest,Ann Bergen Mobil: 917 53 771 913 37 153 kurt.haukeland@tine.no Kristin Meland ann.kristin.meland@tine.no Vandalsvik, Idar TINE Meieriet Nord HK, Harstad Mobil: 918 76 416 idar.vandalsvik@tine.no BUSINESS UNITKONSULENT OFFENTLIGØST/MIDT/NORD SEKTOR Anne Kristine Ruud Hoffsbakken 924 80 508 anne.kristine.hoffsbakken@tine.no Ellingsæther, Ola KONSULENT OSLO -Sør, Nasjonal Mobil:Mobil: 911 07 048 ola.ellingsather@tine.no Markeng, Jørn TINEØST/MIDT/NORD Meieriet Kristiansand 91895085 519 jorn.markeng@tine.no Dagny HansenS 89 067 dagny.hansen@tine.no Business Unit Manager KONSULENT ØST/MIDT/NORD Idar Vandalsvik 918 76 416 idar.vandalsvik@tine.no Rydning, Per Henrik Hoel, Gry Schei Diplom-is,OSLO Brevik 915 85 gry.schei.hoel@tine.no 443 per.rydning@tine.no - Nasjonal Line Merete AndreassenMobil:Mobil: 906 39 345 KONSULENT ØST/MIDT/NORD 959 87 849 line.m.andreassen@tine.no Key Account Manager KONSULENT Per-Øyvind Almehagen 25 452 471 per-oyvind.almehagen@tine.no Larsen, Anne Torunn TINEØST/MIDT/NORD Meieriet Sør, Haugesund Mobil: 99490765 anne.torunn.larsen@tine.no Kvamme, Øystein OSLO - Nasjonal Mobil: 47624618 oystein.kvamme@tine.no KONSULENT ØST/MIDT/NORD Randi Frustøl 952 15 277 randi.frustol@tine.no Key Account Manager TINE Midt-Norge, Trondheim Almehagen, Per-Øyvind Mobil: 90725471 per-oyvind.almehagen@tine.no REGIONSJEF ØST/SØR Bjørnar Sørgård 91 753 876 bjornar.sorgard@tine.no Solvang, Sigmund BERGEN - Nasjonal Mobil: 414 54 404 sigmund.solvang@tine.no KONSULENT Helge Hårklau 64 650 helge.harklau@tine.no Hafsås, Sissel TINE ØST/SØR Meieriet Øst, Brumundal Mobil: 91390640 105 shafsas@tine.no Salgssjef KONSULENT ØST/SØR Jan A. Pedersen 905 99 497 jan.a.pedersen@tine.no Vandalsvik, Idar TINE Meieriet Nord HK, Harstad Mobil: 918 76 416 idar.vandalsvik@tine.no Andreassen, Line Merete TINE Meieriet Øst Oslo, Oslo Mobil: 95990087 849 line.m.andreassen@tine.no KONSULENT ØST/SØR Jane Syversen 88jorn.markeng@tine.no 429 jane.syversen@tine.no Markeng, Jørn TINE Meieriet Sør, Kristiansand S Mobil: 918 85 519 KONSULENT Margunn Berge 94 333 121 margunn.berge@tine.no Løvoll, Langdal Stina Rydning, Per Henrik TINE ØST/SØR Meieriet Vest, Ålesund 99691140 stina.lovoll@tine.no Diplom-is, Brevik Mobil:Mobil: 915 85 443 per.rydning@tine.no KONSULENT ØST/SØR Per Henrik Rydning 915 85 443 per.rydning@tine.no TINE Meieriet Sør, Haugesund Mobil:Mobil: 994 65 452 anne.torunn.larsen@tine.no Ruud, Anne Kristine Larsen, Anne Torunn TINE ØST/SØR Meieriet Øst, Oslo 92491380 508 anne.kristine.ruud@tine.no KONSULENT Terje Langaas 23 046 terje.langaas@tine.no Almehagen, Per-Øyvind TINE Midt-Norge, Trondheim Mobil: 90725471 per-oyvind.almehagen@tine.no TELEFONSALG Kenneth Willumsen 971 44 105 kenneth.willumsen@tine.no FAGSELGER GROSSIST Hafsås, Sissel TINE Meieriet Øst, Brumundal Mobil: 913 40 105 shafsas@tine.no KONSULENT PROAKTIVT Helga-Sofie Woll 23 98 91 94 helga-sofie.woll@tine.no Andreassen, Line MereteTINE Meieriet TINE Meieriet Øst Oslo, Oslo Mobil:Mobil: 959 87 849 line.m.andreassen@tine.no Hårklau, Helge Mjøndalen, Drammen 906 64 650 helge.harklau@tine.no KONSULENT PROAKTIVT Martine Laugerud Smidesang 23 98 90 19 martine.laugerud.smidesang@tine.no Løvoll, Langdal Stina TINE Meieriet Vest, Ålesund Mobil: 996 40 333 stina.lovoll@tine.no KONSULENT PROAKTIVT Kristin Cloetta Gysler 23 98 91 59 kristin.cloetta.gysler@tine.no Ruud, Anne Kristine TINE Meieriet Øst, Oslo Mobil: 924 80 508 anne.kristine.ruud@tine.no KONSULENT PROAKTIVT Nellie Trang Andreassen 23 98 90 32 nellie.trang.andreassen@tine.no FAGSELGER GROSSIST SALGSSJEF Innkjøpsgrupper & Grossist Kenneth Myklebust 926 18 706 kenneth.myklebust@tine.no Hårklau, Helge KAM InnkjøpsgrupperTINE Meieriet Mjøndalen, Drammen Mobil: 906 64 650 913 67helge.harklau@tine.no & Grossist Sondre Qvist 703 sondre.qvist@tine.no Tjåland, Odd-Arne

TINE Meieriet Sør SA, Stavanger

Mobil: 926 18 305

TINE SA Lakkegata 23, SA 0187 Oslo TINE Postboks 25, 0051 Oslo Lakkegata 23, 0187 Oslo www.tinehandel.no

Postboks 25, 0051 Oslo www.tinehandel.no

58 – TINE


o

Lerøy Sjømatgruppen skal tilby måltidsløsninger basert på gode råvarer og en unik fagkunnskap.

kvalitetsleverandører, skaffer vi varer fra alle

Grossister: Vi tror at å være den foretrukne leverandør

LERØY NORD AS

// T R O M S Ø

Kontakt 91 77 56 09 • post@leroynord.no gjennom kompetanseheving , nytenking og inspirasjon.

LERØY TRONDHEIM AS // T R O N D H E I M Leverer: Trøndelag, Møre og Romsdal, Nordland t.o.m Bodø Kontakt 55 33 41 00 • firmapost@leroytrondheim.no LERØY ALFHEIM AS // B E R G E N Leverer: Sogn og Fjordane og Hordaland LERØY DELICO AS // S T A V A N G E R Leverer: Rogaland Kontakt 51 71 89 00 • post@leroydelico.no FISKEEKSPERTEN REINHARTSEN AS // KRISTIANSAND Leverer: Aust- Agder og Vest-Agder Kontakt 92 66 08 29 • ordre@fiskeeksperten.no BRØDR. BERGGREN AS

// S A N D E F J O R D

SMAKFULLT STORKJØKKEN AS // G J Ø V I K Leverer: Hedmark, Oppland, øvre Buskerud og øvre Akershus Kontakt 61 17 99 00 • smakfullt@smakfullt.as

For mer informasjon:

www.leroysjomatgruppen.no

LERØY – 59


Meum Frukt & Grønt AS ble etablert i 1981 og forhandler ferske frukt, grønnsaker, bær, poteter og foredlede produkter samt sjømatprodukter, egg og frossen vare. Bedriften drives fra egen gård utenfor Sandefjord 7 min. fra E-18.

Vi har  spesialisert  oss  på  storhusholdning,  men  er  også  leverandør  og  sideleverandør   til  dagligvaresektoren.   Vi  er  meget  konkurransedyktige  på  kvalitet,  pris  og  ikke  minst  service.   Vi  lever  av  kundene  våre.   Derfor  står  kunden  i  fokus  hele  døgnet,  alle  dager  i  året.   DU  ER  HJERTELIG  VELKOMMEN  TIL  Å  PRØVE  OSS!  TA  KONTAKT.   Vennlig  hilsen   Alle  oss  i  Meum  Frukt  &  Grønt  AS

60 – MEUM


Å lage den beste iskremen handler om å ha de beste r åvarene

Diplom-Is er en fullsortimentsleverandør og dekker alle iskrembehov innen kiosk og storhusholdning. I tillegg tilbyr vi alt av tilbehør som må til for å gjøre iskremopplevelsen komplett, slik at du som kunde ikke skal mangle noe, måtte forholde deg til flere leverandører eller vike på kvaliteten. Norges sterkeste isbarkonsepter i tillegg til vår egen Eskimonika:

Super Premium iskrem

Ekte italiensk iskrem

KJEDEANSVARLIG: KNUT HABBERSTAD, TLF: 02001/975 41 224, E-MAIL: KNUT.HABBERSTAD@DIPLOM-IS.NO Ring Diplom-Is på telefon 02001 eller send mail til: firmapost@diplom-is.no for kontakt med din lokale representant i Diplom-Is AS.

DiplomIs_KGNmedlemsbok2016FF.indd 1

diplom-is.no

diplomis

DiplomIsNorge

diplomis

DIPLOM-IS 61 07.01.2016 –14.41


Vi har løsningene!

Bruk BIOGON® næringsmiddelgasser når du vil være sikker på kvaliteten BIOGON® er en serie næringsmiddelgasser som er godkjent for bruk i matvarer. Flaskene er enkle å kjenne igjen fordi de er grønne. De brukes hovedsaklig innen tre områder i næringsmiddelindustrien: til kjøling og frysing, pakking av matvarer i modifisert atmosfære (MAPAX®) og i øl- og mineralvannproduksjon. Propan fra AGA - et sikkert valg! AGA leverer propan i flasker fra 5-184 liter til alt fra utendørs oppvarming til matlaging på små og store kjøkken.

111984 - 4- 0116 – 1.4 HL ® MAPAX og BIOGON er registrerte varemerker i The Linde Group.

AGA er et ledende gasselskap i Nord-Europa, og en del av The Linde Group, verdens største gasselskap. For serveringsbransjen kan det ofte være en utfordring å møte både myndigheter og kunders krav. Konsum Gruppen Norge AS har lenge hatt et samarbeid med AGA, noe som gir deg som kunde fordeler med hensyn til gass og gassrelaterte tjenester. La oss hjelpe til med utfordringene, så kan du konsentrere deg om å yte rask og god service til dine kunder.

Næringsmiddelgodkjent CO2 til tapping av kullsyreholdig drikke Våre eksperter tilbyr teknisk støtte til optimale løsninger tilpasset hver enkelt kundes behov. AGA - sikkerhet først og fremst Når man håndterer gass i arbeidshverdagen er det viktig å vite noe om de forskjellige gassenes egenskaper og hvordan de skal håndteres på en forsvarlig og sikker måte. AGA tilbyr både standardiserte og kundetilpassede sikkerhetskurs med praktiske demonstrasjoner.

AGA er representert over hele landet. Vi har salgskontorer fordelt rundt i Norge. I tillegg har vi rundt 100 industrigassforhandlere og 1350 propanforhandlere over hele landet. Husk å besøke www.aga.no for mer informasjon. For direkte kontakt med AGA kan du ringe kundeservice på telefon 815 32 880 eller ta kontakt på e-post: kundeservice@no.aga.com.

Skann QR-koden for oppdatert kontaktinfo på salgsrepresentanter og forhandlere.

www.aga.no

62 –AGA NO KGN AD A4_111984-4-NO04_1.indd 1

11/01/16 15:02


I den gode smaks tjeneste

Culina er Norges ledende leverandør av småutstyr til storhusholdning. Kolleksjonen dekker varegruppene porselen, glass, bestikk, servering, bar, kjøkkenutstyr, kniver, elektrisk, klær og rengjøring. Et alltid oppdatert sortiment finner du på culina.no.

Culina har forhandlere i hele landet, fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. Alle våre konsulenter har høy fagkompetanse, og kjenner til de daglige utfordringene man møter på et storkjøkken. Vi har fine showroom hos flere av forhandlerne våre, også med mulighet for å kjøpe direkte der. I Torggata i Oslo ligger Culinabutikken lett tilgjengelig for den travle kokken, som gjerne skulle hatt ny kasserolle der og da. Vårt samarbeid med Konsum Guppen gir deg som medlem svært gunstige priser på alle våre produktgrupper! Over 6000 produkter lagerføres like utenfor Oslo, og effektive distribusjonssystemer sikrer deg raske leveranser uansett hvor i landet du holder til. Ordre som kommer inn før kl 12 sendes fra lager neste virkedag.

Nettbutikken vår er alltid åpen!

Du får enkelt tilgang ved å klikke ”Bli Kunde” på culina.no! Culina Tromsø Lindrup Martinsen AS Fr. Nansensplass 6, 9253 Tromsø Tlf: 77 60 37 00 culina@lindrupmaritinsen.no Culina Trondheim HH Engros AS Fossegrenda 40, 7038 Trondheim Tlf: 73 95 65 00 post@culinatrondheim.no Culina Skien Skien Storkjøkken AS Bedriftsveien 24, 3835 Skien Tlf: 35 52 15 55 post@culinaskien.no

Culina Bodø Nord Glass AS Gml. Riksvei 21, 8008 Bodø Tlf: 47 67 07 77 post@culinabodo.no Culina Bergen Thomsen Storkjøkken AS Liamyrane 15, 5132 Nyborg Tlf: 47 47 66 66 post@culinabergen.no Culina Drammen Sverre Lageraaens eftf. AS Nordbyveien 23 A Tlf: 32 26 81 90 ola@culinadrammen.no

Culina Lillehammer Strand Storkjøkken AS Storgata 144, 2615 Lillehammer Tlf: 61 05 75 70 post@culinalillehammer.no

Culina Fredrikstad HH Engros AS avd Østfold Stabburveien 7-9, 1617 Fredrikstad Tlf: 69 30 19 50 post@culinafredrikstad.no

Culina Stavanger Chili Kjøkkenutstyr AS Tangen 6, 4070 Randaberg Tlf: 51 41 20 80 post@chili-k.no Culina Kristiansand Kjøkkencompagniet AS Kongsgård allé 61, 4632 Kristiansand Tlf: 46 63 00 03 post@culinakristiansand.no Culina Oslo Riise & GG Storkjøkken AS Holmaveien 20, 1339 Vøyenenga Tlf: 67 17 10 00 post@culinaoslo.no Culina Butikken Torggata 33, 0183 Oslo Tlf: 22 20 45 10 butikk@culinaoslo.no

Culina Hovedkontor Enor AS, Holmaveien 20, 1339 Vøyenenga, Tlf: 67 17 10 50, post@culina.no KGN_presentasjon_2016.indd 1

06.01.2016 10:23:05

CULINA – 63


DRIKKEVARER FRA HELE VERDEN TIL HELE NORGE...

...PRESIST LEVERT OG AV RIKTIG KVALITET!

LOGISTIKK FRA ÅKER TIL BORD

kundesenter@vectura.no Telefon 02260

www.vectura.no 64 – VECTURA


#& '( & ")'(&*'&& & &'("'" '$& ( #$ #&1 *&& $'""& #& " &( """  '!"( #& ('( '&*0  

'"($+/ ($+/ &'($+ 4 '/ "&"'! / &#*( # )"#&!&5 !((& 2 !#%%&

 #"(( ! #'' #& ( )#&% (( !$(1 " * *& +( !&& * *( !$( #'  & % ( * *& *'&&1 !!" * & "" " '( $'"""/ ( &(( ( #& " &(1

     

 &3 ))

#0 B;9 :? :>? %&11&))6"#&('( 1"#

 ' "(

#0 =:> <> ??; ' !6"#&('( 1"#

 

'(" &!'(

#0 BB> ?> >99 #'("&6"#&('( 1"#

 

&'(" )&(,"

#0 B<; ;< =B9 &'(" 6"#&('( 1"#

  #!'$ &

#0 B:@ =A @A< *%6"#&('( 1"#'(& )&(,"

#0 BB> A? ;?9 '(& 6"#&'( 1"#

#& '( '/ ")'(&*" ;=/ A:/ ?B9: #&$ %#'(6"#&('( 1"#

NOR TEKSTIL â&#x20AC;&#x201C; 65


Din hygienepaRtneR! HoReCa Vårt hygienekonsept forenkler din hverdag, og sørger for kunnskap om riktige produkter til riktig bruk. Resultatet er sikker og god innkjøpskontroll. Vi leverer moderne doseringsutstyr og yter effektiv service. På våre besøk gjøres funksjonskontroll på oppvaskmaskinen og opplæring i dosering. Kurs for ansatte holdes av våre Næringsmiddelteknologer. Til Konsumgruppens medlemmer er det gunstige priser på både våre produkter og tjenester.

IK-matapp Vår egen IK-matapp er utviklet etter Haccp prinsippet og gjør IK-mat arbeidet både raskt og enkelt. Det minner deg på alle gjøremål, som du registrer med få tastetrykk på smarttelefonen eller nettbrettet. Systemet lagrer alt i de rapportene du trenger for å imøtekomme Mattilsynets krav til kontroll og dokumentasjon. Systemet passer til barnehager og fra små kiosker til store kjøkken.

Barnehager Er dere opptatt av å redusere sykefraværet blant de ansatte og barna er Lubeco din leverandør av hygieneprodukter. I tillegg til levering av gode og miljøvennlig produkter, gjennomfører vi jevnlig hygieneveiledninger. Da bidrar vi med verktøy, igangsetting og oppfølging av tiltak. Resultatet av dette arbeidet har redusert mange sykedager og sparte vikarkostnader for våre barnehage kunder. Kurs inngår også som en del av vårt barnehagekonsept for Konsumgruppens medlemmer uten ekstra kostnader.

RestauRantkonsept - Rolf DiskeRuD tlf: 900 78 174 BaRnehagekonsept - lena skuggevik tlf: 484 00 377 ik-matapp konsept - maRiann iveRsen hellesø tlf: 932 82 661 tlf: 64 80 10 00 - info@luBeco.no - www.luBeco.no

Gjennom våre verdier og løfter skal vi utgjøre den lille forskjellen

Lubeco AS, Jogstadveien 33, 2007 Kjeller

66 – LUBECO


Vi er eksperter på flere områder! Som Konsumgruppens medlem kan du benytte deg av alle våre forretningsområder. Ring vårt kundesenter 09781. Send oss en mail på rentokil-no@rentokil-initial.com. Så vil du bli kontaktet av vår konsulent i ditt område.

Rentokil - Ekspert på skadedyrkontroll Ekspert på skadedyrkontroll

Vi tilbyr spesialkompetanse innen mattrygghet • • • • •

Gnagere Insekter Fuglesikring Spesialister på fjerning av veggedyr Miljøvennlig skadedyrbekjempelse

• • • • • •

Mattrygghet HACCP basert internkontrollsystem Veiledning og revisjon Inspeksjoner Prøveuttak Kurs og konsulentbistand

Initial - Ekspert på hygieneservice Ekspert på Hygieneservice

Riktig hygiene reduserer sykefraværet! • • •

• • •

Toalett og urinalhygiene Håndhygiene og håndtørk Overflatehygiene

Barnehagehygiene Miljøvennlige forbruksvarer Duftsystemer (Premium Scenting)

Initial - Ekspert på matteservice • • •

Vi tilbyr et bredt spekter av kvalitetsmatter med kundetilpassede serviceintervaller

Ekspert på Matteservice

Ekspert på planteservice

Ambius - Ekspert på planteservice

Vi designer komplette inne og utendørsmiljøer for alle typer bedrifter • •

Interiør og kontorbeplantning Plantevegger

Kontakt oss: Mattrygghet: Mail:

Logomatter Standardmatter Avlastningsmatter

En del av

09781 Arne Olav Solberg 930 60 121 rentokil-no@rentokil-initial.com

RENTOKIL – 67


En tryggere hverdag for din bedrift! MATTRYGGHET

SKADEDYR

BRANNVERN

FØRSTEHJELP

hIK-mat/ HAACP hInternrevisjon hTrådløs tempraturkontroll hProdukt- /renholdsprøver hBeredskapsboks hKurs

hKontroll, komplettering og bytte av slokkeutstyr hBrannsikringsutstyr hFotodokumentasjon hBranntegninger hKurs

hForebyggende inspeksjoner hOvervåkningssystemer 24/7 hElektroniske feller hLysfeller hFuglesikring

hFørstehjelpskoffert med årlig kontroll og refylling hFørstehjelpsutstyr

Anticimex hjelper din bedrift med skadedyrkontroll, mattrygghet, førstehjelp og brannvern. Vi vet hvor viktig det er med skreddersydde og fleksible løsninger som tar utgangspunkt i akkurat din virksomhets behov. Vi har 18 kontorer i Norge og er alltid nær deg.

Kontakt oss: OSLO, AKERSHUS, ØSTFOLD

Christer Johannesen Erik Hansen Georges Colleou Morten Andresen

904 79 189 926 26 997 416 59 903 926 26 985

christer.johannesen@anticimex.no erik.hansen@anticimex.no georges.colleou@anticimex.no morten.andresen@anticimex.no

VESTFOLD, BUSKERUD

Jan Helge Rasmussen Einar Asla

920 95 599 926 26 994

jan.helge.rasmussen@anticimex.no einar.asla@anticimex.no

OPPLAND, HEDMARK

Michael Bråthen

970 17 373

michael.brathen@anticimex.no

AUST-AGDER

Espen Selstø

942 57 075

espen.selsto@anticimex.no

VEST-AGDER

Terje Breivold

924 99 580

terje.breivold@anticimex.no

ROGALAND

Tarald Harestad

454 19 412

tarald.harestad@anticimex.no

NORD-ROGALAND, HORDALAND, SOGN OG FJORDANE

Frode Mjelde Thuland Frode Pisani Nina-Monica Johnsen

934 11 889 934 11 899 934 11 881

frode.thuland@anticimex.no frode.pisani@anticimex.no nina-monica.johnsen@anticimex.no

MØRE OG ROMSDAL, SØR-TRØNDELAG,

Tor N. Bugge

476 42 179

tor.bugge@anticimex.no

TROMS, FINNMARK, NORDLAND nord for Saltfjellet:

Jarle Eilertsen

476 84 227

jarle.eilertsen@anticimex.no

SØR-TRØNDELAG, NORDTRØNDELAG OG NORDLAND sør for Saltfjellet:

Bård Even Fossum

469 30 843

bard.fossum@anticimex.no

Stig Seljeseth Pål Erik Lomtjernbakken

948 76 281 452 72 697

stig.seljeseth@anticimex.no pal.erik.lomtjernbakken@anticimex.no

ANDRE KONTAKTER SALGSSJEF KEY ACCOUNT MANAGER

Tlf 815 48 250, eller finn ditt nærmeste kontor på anticimex.no post@anticimex.no • VAKTTELEFON

68 – ANTICIMEX


TEMO0065_OneDrive_M55.pdf

1

13.01.16

12:29

Endelig! Med Fri+ har du plass til absolutt alt du lagrer digitalt I bedriftsabonnementet Fri+ får du nå utrolige én terabyte lagring i skyen inkludert! 1 TB tilsvarer 1000 GB. Endelig har du plass til absolutt alle filene dine, og kan lagre og dele dokumenter med kollegaer og få tilgang til filene overalt – fra PC, nettbrett og mobil. I tillegg er fri tale, fri sms, valgfri datamengde og sikkerhetsløsninger inkludert.

Ring vår kontaktperson Roy Jakobsen på telefon: 917 13 894 eller send en e-post til roy.jakobsen@telenor.com

Jobb smartere. Bedre opplevelser. TELENOR – 69


TOTALPROFIL AS LEVERER ALT INNEN REKLAME- OG PROFILERINGSPRODUKTER TIL NÆRINGSLIVET, OFFENTLIG SEKTOR OG ORGANISASJONER

GAVER

TEKSTILER

REISEEFFEKTER

MESSEUTSTYR

GIVEAWAYS

EGET DESIGN

Vårt fortrinn er vår fleksibilitet Vi garanterer en god oppfølging og hjelp med ideer og utforming for å finne det produktet som passer ditt firmas profileringsstrategi. TRYKK OG BRODERING Til trykking og brodering av logoer, benytter vi oss av lokale samarbeidspartnere, som vi har hatt et tett og godt samarbeid med gjennom mange år.

70 – TOTALPROFIL

KRAV TIL PRODUKSJON Totalprofil har gjennom mange år vært medlem i NBR (Norsk Bransjeforening for Reklameartikler) og dette medlemskapet står som et trygghetsstempel for våre kunder. De leverandører som benyttes, kan fremvise dokumentasjon på at deres produksjon ikke involverer barnearbeid og ikke er miljøødeleggende.


KGN-kolleksjon til svært gode priser

029334 Clique T-Shirt Ice-T sort med transfer Kr. eks. mva.

28234 Clique Ice polo pike sort med transfer Kr. eks. mva.

028204 Clique Lincoln pike sort med transfer Kr. eks. mva.

Farger:

Farger:

Farger:

76,-

129,-

115,-

9031 Bologna Forstykke 40x70 med transfer Kr. eks. mva.

9032 Anconda Forstykke 70x70cm med transfer Kr. eks. mva.

Farger:

Farger:

76,50

89,50

Bestilling:

Besøksadresse/showroom:

Terje Christiansen / Daglig leder

Greåkerveien 151,1720 GREÅKER

Telefon: E-post:

Telefon: E-post:

415 50 700 terje@totalprofil.no

69 14 11 44 total@totalprofil.no

www.totalprofil.no

TOTALPROFIL – 71


Få 2 år medlem s skap i Virke for pris en av 1!*

Bli tryggere i arbeidsgiverrollen og spar kostnader – kombiner Konsum Gruppen med medlemskap i Hovedorganisasjonen Virke

72 – VIRKE


Virke hjelper deg i arbeidsgiverrollen Virke er den raskest voksende hovedorganisasjonen i Norge. Vi representerer over 20 000 virksomheter som Hotel Continental, Henie Onstad Kunstsenter, Norgesgruppen, Den Norske Turistforening, Marché Restauranter Norge AS, Circle K, Urmaker Bjerke og Hvitserk & Eventyrreiser AS.

Som medlem får du: • Gratis advokatbistand og juridisk rådgivningstelefon (arbeidsrett, HR og personalledelse) • 50% rabatt på forretningsadvokattjenester • Opptil 40% rabatt på fordelsavtaler bl.a. forsikring, telefoni, kraft, rekvisita og storhusholdning • Kompetanseutvikling, nettverk og gode kurs til rimelig pris • En fremoverlent organisasjon som jobber aktivt for å påvirke myndigheter og styrende organer

Ring rådgivningstelefonen når dere: • Har små eller store utfordringer i hverdagen som arbeidsgiver, det være seg ansettelser, oppsigelser, HMS, utforming av avtaler, konfliktsituasjoner etc. Rådgivningstelefonen er gratis og bemannet mandag til og med fredag • Trenger å snakke med en forretningsadvokat (opptil 50% rabatt) • Trenger gode svar på utfordrende spørsmål: • Hva bør en ansettelseskontrakt inneholde? • Kan vi si opp en person som har vært sykemeldt i ett år? • Vi mistenker at en ansatt stjeler • Vi må si opp ansatte – hvordan går vi frem?

Virke jobber for at bedrifter skal ha forutsigbare og gode rammebetingelser. Vi løfter de viktige sakene: Bedre rammevilkår for bransjen og et Norge som verdsetter og satser på de som driver virksomhet • Hovedorganisasjonen Virke er en samfunnsaktør med tyngde og vilje til å flytte makt. Vi er talerør for de politiske sakene som betyr noe for deg • Som en av de fire hovedorganisasjonene på arbeidsgiversiden deltar Virke aktivt med å utvikle samarbeidet mellom arbeidsgiverne, arbeidstakerne og regjeringen • Virke løfter bransjerelaterte saker i et større samfunnsbilde og kopler saker på tvers av bransjer og medlemsgrupper

Hva koster det? Årlig kontingent til Virke beregnes basert på bedriftens lønnskostnader. I tillegg påløper et mindre fastbeløp. Satsene for 2017: • Kontingent betales av lønnskost (arbeidsgiveravgiftsgrunnlaget) for foregående kalenderår og utgjør 2,1 promille av lønnskost (for lønnskostnader over kr. 200 mill. er promillesatsen lavere) • Minstekontingent (inkludert fastbeløp): kr. 5 800,• I tillegg påløper et fastbeløp som varierer mellom kr 500,- og 5 000,- avhengig av størrelse på virksomhet

Kontakt meg for en uforpliktende samtale: Trond Valø | Leder Personlig salg Tlf: +47 477 56 279 | e-post: trond.valo@virke.no * Gjelder for nye medlemmer av Virke

VIRKE – 73


KGN Forsikring Konsum Gruppen Norge AS har i samarbeid med Forsikringsmegleren AS forhandlet frem mange gunstige forsikringsavtaler for DEG som medlem av konsumgruppen. Vi arbeider kontinuerlig for at du som medlem skal få de beste betingelsene. Svært mange av medlemsbedriftene har opplevd betydelige premiebesparelser på sine nærings- og yrkesskadeforsikringer

Forsikringsmegleren AS tilbyr alle typer næringsforsikring • Næringslivsforsikring som dekker:

– Brann, vann, innbrudd, ansvar, avbrudd og glass

• Yrkesskadeforsikring fra kun 988,- pr årsverk for:

– Servitører, kokker (prisen forutsetter godkjent kredittscore) – Meglerhonorar tilkommer

• Bilforsikring • Næringsbygg På grunn av endringer i Forsikringsavtaleloven kan du nå si opp eksisterende forsikring med én måneds varsel, så det er ingen grunn til å vente med å sjekke prisene i KGN forsikring. Forsikringsmegleren AS ordner alt ved flytting av forsikringene.

For kjøp av forsikring, ta kontakt:

• Epost: post@forsikringsmegleren.com • Ring Forsikringsmegleren AS, 23 24 01 00 • Ta kontakt med din lokale representant for Konsum Gruppen Norge AS

74 – FORSIKRINGSMEGLEREN / KGN FORSIKRING

Bjørkeveien 4, 1940 Bjørkelangen Avd Oslo: Ryensvingen 15, 0680 Oslo Tlf: 23 24 01 00 post@forsikringsmegleren.com www.forsikringsmegleren.com


Velkommen til  Storcash   Storcash  er  Norges  største  Cash  &  Carry  grossist  for  næringsdrivende.  Vi  tilbyr  et  utvalg  som  oppfyller   alle  behov  hos  kunder  innen  bl.a.  storhusholdning,  dagligvare  og  servicehandel.  Hos  oss  får  du  alt  du   trenger  på  ett  sted.  Storcash  samarbeider  med  kjente  merkenavn  og  tilbyr  konkurransedyktige   grossistpriser,  der  små  kvantum  er  like  rimelige  som  store.  Du  kan  hele  tiden  supplere  varer  etter   behov  –  våre  ryddige  og  oversiktlige  lokaler  har  alt  fra  vanlige  dagligvarer  til  unike   storhusholdningsprodukter  som  du  ikke  finner  i  vanlige  butikker,  og  våre  serviceinnstilte   medarbeidere  står  alltid  på  pletten  for  å  hjelpe    dere!  

Våre 8  Storcashbutikker  er; Brobekk  Storcash    

Råbekken Storcash    

Stabburveien 7-­‐9,  1617  Fredrikstad     Telefon:  69  30  08  50     E-­‐post:  rabekken@storcash.no     Åpningstider:     Mandag  –  onsdag:  08.00  –  17.00       Torsdag     08.00  –  1800       Fredag     08.00  –  17.00       Lørdag       08.00  –  15.00    

Bergen Storcash  

Bontelabo 2,  5003  Bergen     Telefon:  55  20  05  40     E-­‐post:  bergen@storcash.no     Åpningstider:  Mandag  -­‐  fredag:  07.00  -­‐  18.00,              Lørdag:  07.00  -­‐  14.00  

Kjørbekk Storcash    

Brobekkveien 80,  0582  Oslo     Telefon:  22  95  68  00     E-­‐post:  brobekk@storcash.no     Åpningstider:  Mandag  -­‐  fredag:  07.00  -­‐  18.00,     Lørdag:  07.00  -­‐  15.00  

Sørlandet Storcash  

Barstølveien 46  A,  4636  Kristiansand     Telefon:  38  17  82  90       E-­‐post:  sorlandet@storcash.no     Åpningstider:  Mandag  -­‐  fredag:  09.00  -­‐  17.00,              Lørdag:  09.00  -­‐  15.00    

Besøk oss  på  www.storcash.no    

Bedriftsveien 24,3735  Skien   Telefon:  35  50  98  10     E-­‐post:  kjorbekk@storcash.no     Åpningstider:     Mandag  –  onsdag:  08.00  –  16.00       Torsdag     08.00  –  1700       Fredag     08.00  –  16.00       Lørdag       08.00  –  14.00  

Forus Storcash    

Skvadronveien 18,  4050  Sola     Telefon:  51  94  04  00     E-­‐post:  forus@storcash.no     Åpningstider:  Mandag  -­‐  fredag:  08.00  -­‐  17.00,              Lørdag:  10.00  -­‐  15.00    

Haugaland Storcash    

Industrigata 14,  5537  Haugesund     Telefon:  52  70  02  95       E-­‐post:  haugaland@storcash.no     Åpningstider:  Mandag  -­‐  fredag:  08.00  -­‐  17.00,              Lørdag:  09.00  -­‐  14.00      

Tiller Storcash    

Østre Rosten  104,  7075  Tiller  7483   Trondheim     Telefon:  72  82  01  60     E-­‐post:  tiller@storcash.no     Åpningstider:  Mandag  -­‐  fredag:  07.30  -­‐  16.00,              Lørdag:  09.00  -­‐  13.00    

STORCASH – 75


Nye og bedre betingelser gjennom avtale fra Teller Konsum Gruppens medlemmer som har signert avtale med Teller, betaler 0,89 1,09 % i serviceavgift for Visa og MasterCard transaksjoner, og for American Express og JCB er prisen 2,3 %. Serviceavgiften betales per transaksjon, utover dette er det ingen andre kostnader tilknyttet avtalen med Teller. Det er mye som skjer i forhold til priser på korttransaksjoner, og det forventes ytterligere prisreduksjoner i løpet av 2016. Konsum Gruppen og Teller vil orientere nærmere om dette, så snart nye endringer foreligger.

Disse fordelene får du når du benytter deg av Teller: Vi har vært ledende i Norge og Danmark siden 1970-tallet. Det betyr at vi har lang erfaring som gir deg en trygg og profesjonell håndtering av pengestrømmen fra dine kunder. Vår størrelse sikrer deg at vi til en hver tid er oppdatert i forhold til løsninger, teknikk, sikkerhet, myndighetskrav med mer. Det er mange aktører, mange betalingsløsninger og mange kort i markedet. Vi betjener alle de største kortsystemene. Vi har det nyeste og sikreste av teknologi og innovative løsninger Vi gir deg trygghet for at du får betalt for dine varer og tjenester på en enkel, sikker og effektiv måte. provided by

NO

Søk om avtale i dag: Telefon:

815 00 400 680 Kundeservice: Henvendelser vedrørende ny avtale, og endring/oppdatering i eksisterende avtale: vip-no@teller.com Representant for Teller: Key Camilla Bjørum ALMAAccount TICEVIC Manager, – Key Account Manager, Merchant Ervices atice@teller.com cbjor@teller.com

76 – TELLER / NETS A4_KGN_annonse.indd 1

22.01.16 13.29


Notater


Husk våre samarbeidspar

ASKO DISTRIBUERTE LEVERANDØRER

Logo 4-farger CMYK i Illustrator

CYAN

78

MAGENTA

GUL

SVART

NON FOOD / DISTRIBUERT AV ASKO | NORENGROS | MASKE


rtnere ved varebestilling

DIREKTELEVERANDØRER

Lerøy Delico AS

VIN / BRENNEVIN

79


142017 – THEPITCH

Følg oss på www.facebook.com/konsumgruppen

Konsum Gruppen Norge AS I Østkilen 5 I 1621 N-GRESSVIK I Tel: +47 69 31 28 00 I Fax: +47 69 31 28 01 E-post: post@konsumgruppen.no www.konsumgruppen.no

Kgn Medlemsbok 04 2017  

Medlemsboken er medlemmenes eget oppslagsverk. Her finner dere en god oversikt over våre samarbeidspartnere og deres salgsapparat. Medlemsbo...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you