Page 1

Ansa-e intelligent toegangsbeheer

-


Ansa-e Het merk Ansa bestaat uit uitsluitend rvs producten die voldoen aan de hoogste eisen qua design, veiligheid en kwaliteit. Het rvs deurbeslag is getest en gecertificeerd volgens de laatste en strengste Europese normen. Alle rvs deurbeslagen zijn modulair opgebouwd, er is voor vrijwel iedere situatie een oplossing. Dit maakt Ansa producten buitengewoon flexibel, duurzaam, betrouwbaar en bedrijfszeker. 12 jaar geleden is het merk Ansa ontstaan en is nu uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers in de Benelux op de markt voor rvs deurbeslag. In tegenstelling tot de meeste rvs deurbeslagleveranciers worden de Ansa producten in Nederland geproduceerd. Hierdoor kan er snel geschakeld worden en is maatwerk goed in te plannen. Voor het assortiment deurgrepen is dit bijvoorbeeld erg belangrijk. Hier is maatwerk geen uitzondering.

De filosofie

”Het zijn de kleine elementen in een woning of project die het verschil maken. Als alleen de praktische toepassing belangrijk was, hingen we wel peertjes op in plaats van mooie lampen. Zo is het ook met deurkrukken. Die geven sfeer en emotie aan een huis of bedrijfspand en maken het geheel helemaal af. En bovendien is gecertificeerd deurbeslag belangrijk voor de veiligheid.” Kort samengevat richten de producten van Ansa zich op het invullen van specifieke en individuele wensen van de eindgebruiker. Waarbij kwaliteit, veiligheid en beleving belangrijke factoren zijn in het ontwikkelproces.

Deuroplossing van de toekomst

In 2012 is elektronica geïntegreerd in het deurbeslag onder de naam Ansa-e. Door het rvs veiligheidsbeslag te combineren met intelligente software wordt van een deurkruk een hoogwaardig toegangsbeheersysteem gemaakt voor zowel zakelijk als particulier gebruik. Naast het rvs veiligheidsbeslag en binnendeurbeslag, kent het merk Ansa ook diverse andere productgroepen uit roestvast staal zoals briefplaten, deurstoppers, trapleuningen met led, garderobe kapstokken, naamplaten en pictogrammen.

-

2


care 4 doors Ansa-e combineert rvs deurbeslag met intelligente software, waardoor een standaard deurkruk verandert in een hoogwaardig toegangsbeheersysteem voor zowel zakelijk als particulier gebruik. Dit alles zonder ook maar iets in te leveren op design en veiligheid. Het concept is volledig aan te passen aan de wensen en behoeften van de eindgebruiker. Het concept bestaat in de basis uit rvs veiligheidsbeslag (SKG*** en PKVW) en een zelfvergrendelend elektromechanisch (veiligheids)slot. In het deurbeslag is een elektronisch gedeelte geïntegreerd welke het slot aanstuurt, de koppeling wordt dus in het slot gemaakt en niet in het garnituur. Dit resulteert in elektronisch veiligheidsbeslag dat niet inlevert op de belangrijke mechanische eigenschappen.

Bij het aanbieden van een geautoriseerde gebruikersbadge is de deurkruk vanaf die zijde te openen. De deurkruk aan de binnenzijde is zo te configureren dat deze standaard te openen is. Hiermee kan elke deur eenvoudig voorzien worden van een vluchtdeurfunctie. Met zelfs de mogelijkheid om deuren op afstand te openen is het daarmee een totaaloplossing voor beveiliging en toegangsregeling.

De slimme deurkruk/slot combinatie is toepasbaar op alle uitvoeringen van deuren zoals hout, kunststof, aluminium en staal. Ansa-e werkt in combinatie met een Ansa-e insteekslot of meerpuntssluiting en werkt in beide uitvoeringen zelfvergrendelend. Deur dicht = gelijk gesloten op de nachtschoot. Op slot is dus ook echt op slot en biedt het zogenaamde ‘’flipperen’’ op de dagschoot dan ook geen enkele kans.

Standaard is de Standalone opstelling waarbij alles geregeld wordt via de meegeleverde badges. Een stap verder is de Basic uitvoering, hierbij kan bijvoorbeeld een intercom gekoppeld worden. De Advanced en de Expert uitvoering bieden met behulp van software nog meer beheermogelijkheden. Waarbij Expert volledige integratie in een toegangsen beheersysteem via een open protocol mogelijk maakt. Aansluiting op een alarm- of brandmeldcentrale behoort ook tot de mogelijkheden.

Op gebied van veiligheid voldoet Ansa-e aan de volgende normeringen: SKG*** en PKVW (i.c.m. de meerpuntssluiting) NEN-EN 1906 klasse 4 NEN-EN179 voor anti-paniekdeuren digitale communicatie is AES128 versleuteld

u u u u

3

-


Toepassingsmogelijkheden

Extramurale zorg Steeds vaker willen ouderen, die (intensieve) verzorging of verpleging nodig hebben, zelfstandig blijven wonen. Hiervoor zijn soms ingrijpende aanpassingen nodig om de woning zorgklaar te maken. Het elektronische deurbeslag Ansa-e is een snelle en eenvoudige oplossing om de voordeur en/of achterdeur te voorzien van volledig geautomatiseerde toegangsbeheer. De meest eenvoudige oplossing is de Standalone. Deze oplossing biedt voldoende mogelijkheden voor een passende toegangscontrole bij een enkele woning.

Zorgcomplex Voor de toegangscontrole van meerdere woningen op verschillende locaties biedt Ansa-e Advanced de oplossing. Met deze oplossingen kunnen meerdere deuren in één eenvoudig te besturen systeem beheerd worden. De te beheren deuren kunnen deel uitmaken van hetzelfde complex, maar kunnen ook op andere locaties plaatsvinden. Het beheer vindt altijd plaats vanuit één vaste locatie.

-

4


care 4 doors

Beveiliging Ook in de beveiligingsbranche, daar waar gebouwen zorgvuldig beveiligd moeten worden, biedt Ansa-e oplossingen. Het beslag is geschikt voor toepassing op vele type deuren. Koppelingen met externe beheersplatformen middels de Hub Advanced of Expert behoren tot de mogelijkheden. Koppelingen op basis van een open protocol maken een perfecte integratie mogelijk.

Extra comfort en veiligheid voor thuis Mensen die op zoek zijn naar voor- of achterdeurbeslag met comfortabele en betrouwbare bediening dat voldoet aan de zwaarste normen op gebied van inbraakveiligheid, die kiezen voor Ansa-e Standalone of Basic. Deze oplossingen bieden maximale comfort en ultieme controle over de huissleutels (badges). Eenvoudig toevoegen van gebruikers, maar ook snel en efficient verwijderen van sleutels na bijvoorbeeld verlies of diefstal behoort tot de mogelijkheden. Ansa-e deurbeslag is toepasbaar op een voordeur, achterdeur of binnendeur.

5

-


Standalone

De Standalone variant bestaat uit een draadloos elektromechanisch veiligheidsbeslag en insteekslot of meerpuntsslot. Het activeren en programmeren vindt plaats middels badges, kennis van software is hierbij niet nodig. Met behulp van de programmeerbadge wordt het slot geprogrammeerd en geactiveerd. Met de gebruikersbadge kan het slot bediend worden. Daarnaast is het slot te allen tijde te bedienen met een sleutel. Het geheugen van een Ansa-e deurgarnituur biedt ruimte aan maximaal 2.000 badges. Het elektromechanische veiligheidsbeslag werkt op AA-penlite batterijen, genoeg voor 70.000 handelingen of 5 jaar, daarna dienen de batterijen vervangen te worden. Het leegraken van de batterijen is te herkennen aan het rode lichtsignaal op het beslag, dat na aanbieden van de geprogrammeerde gebruikersbadge enkele seconden langzaam knippert.

Veiligheid Op gebied van veiligheid voldoet het aan de strengste normen: u extra zwaar inbraakwerend (SKG***) (i.c.m. de meerpuntssluiting) u NEN-EN1906 klasse 4 u NEN-EN179 voor anti-paniekdeuren u digitale communicatie is AES128 versleuteld u voldoet aan eisen Politiekeurmerk Veilig Wonen

Unieke eigenschappen • Het slot is zelfvergrendelend, de openingstijd is instelbaar. • Altijd mechanisch (met de sleutel) te bedienen. • Toepasbaar op alle type buiten- en binnendeuren in hout, aluminium, staal, kunststof. • Modulair opgebouwd met uitgebreide toepassingsmogelijkheden, zoals tweezijdige paslezer of intercom. • Eenvoudig in te stellen functionaliteiten, zie pag. 27. • Groeit mee met elke fase in het leven; (alleenstaand/ samenwonend, gezin, gepensioneerd, zorg aan huis). • Uitgevoerd met paniekfunctie aan de binnenzijde. • Op aanvraag kruk naar keuze leverbaar.

-

6


by Ansa-e Schematische weergave Ansa-e Standalone

7

-


Basic

Ansa-e Basic bestaat uit draadloos elektromechanisch veiligheidsbeslag en insteekslot of meerpuntsslot. Het activeren en programmeren vindt plaats middels badges, kennis van software is hierbij niet nodig. Met behulp van de programmeerbadge wordt het slot geprogrammeerd en geactiveerd. Met de gebruikersbadge kan het slot bediend worden. Daarnaast is het slot te allen tijde te bedienen met een sleutel. Tevens kan er een draadloze koppeling gemaakt worden met de RF Hub Basic. Hiermee is een koppeling met bijvoorbeeld een intercom, camera of alarminstallatie mogelijk. Het geheugen van een Ansa-e deurgarnituur biedt ruimte aan maximaal 2.000 badges.

Veiligheid Op gebied van veiligheid voldoet het aan de strengste normen: u extra zwaar inbraakwerend (SKG***) u NEN-EN1906 klasse 4 u NEN-EN179 voor anti-paniekdeuren u digitale communicatie is AES128 versleuteld u voldoet aan eisen Politiekeurmerk Veilig Wonen

Unieke eigenschappen • Het slot is zelfvergrendelend, de openingstijd is instelbaar. • Altijd mechanisch (met de sleutel) te bedienen. • Toepasbaar op alle type buiten- en binnendeuren in hout, aluminium, staal, kunststof. • Modulair opgebouwd met uitgebreide toepassingsmogelijkheden, zoals tweezijdige paslezer of intercom. • Eenvoudig in te stellen functionaliteiten, zie pag. 27. • Groeit mee met elke fase in het leven; (alleenstaand/ samenwonend, gezin, gepensioneerd, zorg aan huis). • Uitgevoerd met paniekfunctie aan de binnenzijde. • Op aanvraag kruk naar keuze leverbaar.

-

8


by Ansa-e Schematische weergave Ansa-e Basic

Basis structuur programmeerbadge-gebruikersbadge

Programmeerbadge 1

Programmeerbadge 1

Programmeerbadge 1

Programmeerbadge 1 Programmeerbadge 2

Programmeerbadge 2

Gebruikersbadge

Programmeerbadge 2

Gebruikersbadges Programmeerbadge 3

Programmeerbadge 3 Gebruikersbadges

Gebruikersbadge

Programmeerbadge 4

Programmeerbadge 3 Programmeerbadge 4

Gebruikersbadge

Gebruikersbadges

Gebruikersbadges

9

-


Advanced

De uitvoering Ansa-e Advanced bestaat uit draadloos elektromechanisch veiligheidsbeslag en insteekslot of meerpuntsslot. Het activeren en programmeren vindt plaats middels de Ansa-e software. Met behulp van een draadloze communicatie tussen het slot en de RF Hub Advanced kan men het slot programmeren, activeren en beheren. Het slot wordt bediend met de gebruikersbadges. Deze zijn op afstand te programmeren en te beheren middels de RF Hub Advanced. Daarnaast is het slot te allen tijde te bedienen met een sleutel. Ansa-e Advanced is ideaal om sluitplannen van meerdere gebouwen op verschillende locaties te beheren. Dit kan lokaal maar ook op afstand, hierbij maakt de software gebruik van de “cloud”. Men hoeft dus niet meer naar de locatie om alle gebruikersbadges te programmeren, Dit kan allemaal op een vaste locatie vanaf de pc. Het geheugen van een Ansa-e deurgarnituur biedt ruimte aan maximaal 2.000 badges.

Veiligheid Op gebied van veiligheid voldoet het aan de strengste normen: u extra zwaar inbraakwerend (SKG***) u NEN-EN1906 klasse 4 u NEN-EN179 voor anti-paniekdeuren u digitale communicatie is AES128 versleuteld u voldoet aan eisen Politiekeurmerk Veilig Wonen Unieke eigenschappen • Het slot is zelfvergrendelend, de openingstijd is instelbaar. • Altijd mechanisch (met de sleutel) te bedienen. • Toepasbaar op alle type buiten- en binnendeuren in hout, aluminium, staal, kunststof. • Modulair opgebouwd met uitgebreide toepassingsmogelijkheden, zoals tweezijdige paslezer of intercom. • Eenvoudig in te stellen functionaliteiten, zie pag. 27. • Groeit mee met elke fase in het leven; (alleenstaand/ samenwonend, gezin, gepensioneerd, zorg aan huis). • Uitgevoerd met paniekfunctie aan de binnenzijde. • Op aanvraag kruk naar keuze leverbaar.

-

10


by Ansa-e Schematische weergave Ansa-e Advanced

Tema software u eenvoudige bediening u snel en eenvoudig gebruikers toevoegen u inlezen van andere MifareŽ badges ook mogelijk u vanuit slot terugmelding op verschillende niveau’s u op afstand deur te openen of bijvoorbeeld in loopstand te zetten

11

-


Expert

by Ansa-e

Ansa-e Expert wordt gebruikt indien volledige integratie van het Ansa-e deurbeslag binnen oplossingen van derden gewenst is. Voor het eenvoudig en volledig integreren van het Ansa-e concept wordt gebruik gemaakt van een zgn. open protocol. Met dit open protocol kan via de RF Hub Advanced met de verschillende Ansa-e garnituren gecommuniceerd worden. Controle is op drie niveaus mogelijk: Heteronome werking; hierbij wordt de controle en sturende functie uitgevoerd door een controller of software van derden. De Ansa-e oplossing wordt gebruikt als draadloze lezer en draadloos slot. Autonome werking; hierbij wordt de controle en sturende functie uitgevoerd door de controller in het Ansa-e garnituur. Via het open protocol krijgt het garnituur de mogelijke functies door. Het garnituur stuurt het slot geheel zelfstandig aan en is op dat moment niet meer afhankelijk van infrastructuur of apparatuur van derden. Voor nog krachtigere oplossingen waarbij naast betrouwbaarheid veel functionaliteit gewenst is, kunnen de autonome en heteronome werking worden gecombineerd. Daarbij zijn uitgebreide mogelijkheden om beide volledig en gelijktijdig door elkaar te gebruiken of om automatisch op basis van het al dan niet functioneren van bovenliggende systemen tussen autonome en heteronome werking te schakelen. Voor meer informatie over deze oplossing kun u contact opnemen met uw Ansa-e contactpersoon.

-

12


Assortiment Ansa-e is opgebouwd uit verschillende componenten. Deze componenten zijn volledig op elkaar afgestemd om een goede en veilige werking te garanderen. De sloten (meerpuntsslot en insteekslot) zijn speciaal ontwikkeld voor Ansa-e. Het deurbeslag is verkrijgbaar in type buitendeurbeslag, welke voldoet aan SKGŽ*** (eventueel uitgevoerd met kerntrekbeveiliging). Daarnaast is er ook een type binnendeurbeslag voor toepassing op binnendeuren van een complex waarbij de toegang naar verschillende ruimtes gecontroleerd en beheerd moet worden. Om de deur mechanisch te bedienen is er tevens een europrofielcilinder nodig. Hierbij is er keuze uit het standaard profiel of het comfortabele keerprofiel. Ten slotte kan het Ansa-e beslag uitgevoerd worden met de Hub Basic of de Hub Advanced voor verschillende toegangsbeheermogelijkheden. Ook zijn er accessoires beschikbaar zoals de wandlezer met of zonder pincodetableau. De volgende pagina’s geven de mogelijkheden binnen het assortiment aan. Hierbij kan eenvoudig gebruik gemaakt worden van een bestelformulier. Deze vindt u achterin deze brochure of op onze website: www.ansadesign.nl

13

-


Sloten tbv houten buitendeuren zelfvergrendelend meerpuntsslot 9mm tuimelaar, afgeronde voorplaat, materiaal: rvs.

DIN L1

buiten

DIN R2

binnen

binnen

buiten

DIN L3

binnen

buiten

buiten

DIN R4

binnen

Renovatieraster, deurhoogte 2.010-2.300mm enkelzijdig gecontroleerd DM

PC

afmeting voorplaat (HxBxDmm)

draairichting bestelnummer

EAN

65

92

1709x24x3

L1

2703.101.121

8717153265621

65

92

1709x24x3

R2

2703.101.122

8717153265638

65

92

1709x24x3

L3

2703.101.123

8717153265645

65

92

1709x24x3

R4

2703.101.124

8717153265652

Krukhoogte zit op 1.050mm

Nieuwbouwraster, deurhoogte 2.230-2.600mm enkelzijdig gecontroleerd DM

PC

afmeting voorplaat (HxBxDmm)

draairichting bestelnummer

EAN

65

92

1924x24x3

L1

2703.101.125

8717153265669

65

92

1924x24x3

R2

2703.101.126

8717153265676

65

92

1924x24x3

L3

2703.101.127

8717153265683

65

92

1924x24x3

R4

2703.101.128

8717153265690

Krukhoogte zit op 1.050mm

Bovenstaande producten zijn te verkrijgen via onze Ansa-e dealers. Meer informatie vindt u op onze website: www.ansadesign.nl of stuur een mail naar info@ansadesign.nl

-

14


enkelzijdig gecontroleerd

Renovatieraster

15

care 4 doors

Nieuwbouwraster

-


Sloten tbv houten buitendeuren zelfvergrendelend meerpuntsslot 9mm tuimelaar, afgeronde voorplaat, materiaal: rvs.

DIN L1

buiten

DIN R2

binnen

binnen

buiten

DIN L3

binnen

buiten

buiten

DIN R4

binnen

Renovatieraster, deurhoogte 2.010-2.300mm dubbelzijdig gecontroleerd DM

PC

afmeting voorplaat (HxBxDmm)

draairichting bestelnummer

EAN

65

92

1709x24x3

L1-3

2703.101.105

8717153265485

65

92

1709x24x3

R2-4

2703.101.106

8717153265492

Krukhoogte zit op 1.050mm

Nieuwbouwraster, deurhoogte 2.230-2.600mm dubbelzijdig gecontroleerd DM

PC

afmeting voorplaat (HxBxDmm)

draairichting bestelnummer

EAN

65

92

1924x24x3

L1-3

2703.101.107

8717153265508

65

92

1924x24x3

R2-4

2703.101.108

8717153265515

Krukhoogte zit op 1.050mm

Bovenstaande producten zijn te verkrijgen via onze Ansa-e dealers. Meer informatie vindt u op onze website: www.ansadesign.nl of stuur een mail naar info@ansadesign.nl

-

16


dubbelzijdig gecontroleerd

Renovatieraster

17

care 4 doors

Nieuwbouwraster

-


Sloten tbv kunststof, aluminium en stalen buitendeuren zelfvergrendelend meerpuntsslot 9mm tuimelaar, rechte voorplaat, materiaal: rvs.

DIN L1

buiten

DIN R2

binnen

binnen

buiten

DIN L3

binnen

buiten

buiten

DIN R4

binnen

Renovatieraster, deurhoogte 2.010-2.300mm enkelzijdig gecontroleerd DM

PC

afmeting voorplaat (HxBxDmm)

draairichting bestelnummer

EAN

35

92

1750x24x3

L1

2703.101.137

8717153265577

35

92

1750x24x3

R2

2703.101.138

8717153265591

35

92

1750x24x3

L3

2703.101.139

8717545331545

35

92

1750x24x3

R4

2703.101.140

8717545331552

Krukhoogte zit op 1.020mm Voorplaat U24-6 op aanvraag leverbaar

Bovenstaande producten zijn te verkrijgen via onze Ansa-e dealers. Meer informatie vindt u op onze website: www.ansadesign.nl of stuur een mail naar info@ansadesign.nl

-

18


care 4 doors

120

130

enkelzijdig gecontroleerd

730

860

44

1020

264

240

PC

760 130

890

68

1750

D

Renovatieraster

19

-


Sloten tbv kunststof, aluminium en stalen buitendeuren zelfvergrendelend meerpuntsslot 9mm tuimelaar, rechte voorplaat, materiaal: rvs.

DIN L1

buiten

DIN R2

binnen

binnen

buiten

DIN L3

binnen

buiten

buiten

DIN R4

binnen

Renovatieraster, deurhoogte 2.010-2.300mm dubbelzijdig gecontroleerd DM

PC

afmeting voorplaat (HxBxDmm)

draairichting bestelnummer

EAN

35

92

1750x24x3

L1-3

2703.101.141

8717153292511

35

92

1750x24x3

R2-4

2703.101.142

8717545343067

Krukhoogte zit op 1.020mm Voorplaat U24-6 op aanvraag leverbaar

Bovenstaande producten zijn te verkrijgen via onze Ansa-e dealers. Meer informatie vindt u op onze website: www.ansadesign.nl of stuur een mail naar info@ansadesign.nl

-

20


care 4 doors

120

130

dubbelzijdig gecontroleerd

730

860

44

1020

264

240

PC

760 130

890

68

1750

D

Renovatieraster

21

-


Sloten tbv binnendeuren care 4 doors zelfvergrendelend Insteekslot Doornmaat 60, 9mm tuimelaar, afgeronde voorplaat, materiaal: rvs.

DIN L1

buiten

DIN R2

binnen

binnen

buiten

DIN L3

enkelzijdig gecontroleerd PC

afmeting voorplaat (HxBxDmm)

draairichting bestelnummer

EAN

92

325x24x3

L1

3103.101.007

8717153265324

92

325x24x3

R2

3103.101.008

8717153265331

92

325x24x3

L3

3103.101.011

8717153265362

92

325x24x3

R4

3103.101.012

8717153265379

dubbelzijdig gecontroleerd PC

afmeting voorplaat (HxBxDmm)

Draairichting bestelnummer

EAN

92

325x24x3

L1-3

3103.101.003

8717153265287

92

325x24x3

R2-4

3103.101.004

8717153265294

Bovenstaande producten zijn te verkrijgen via onze Ansa-e dealers. Meer informatie vindt u op onze website: www.ansadesign.nl of stuur een mail naar info@ansadesign.nl

-

22

binnen

buiten

buiten

DIN R4

binnen


Sluitmiddelen

care 4 doors

Sluitmiddelen tbv het meerpuntsslot en insteekslot

DIN L1

buiten

DIN R2

binnen

binnen

buiten

DIN L3

Korte lip

binnen

buiten

buiten

DIN R4

binnen

Lange lip

*sluitkom hoofdslot type

draairichting

bestelnummer

EAN

korte lip

LS

2720.201.100

8717545302842

lange lip

LS

2720.201.101

8717545302859

korte lip

RS

2720.201.102

8717545302880

lange lip

RS

2720.201.103

8717545302873

* inclusief sluitplaat

Korte lip

Lange lip

*sluitkom bijzetsloten type

draairichting

bestelnummer

EAN

korte lip

L/R

2720.201.110

8717545302897

lange lip

L/R

2720.201.111

8717545302903

* inclusief sluitplaat Bovenstaande producten zijn te verkrijgen via onze Ansa-e dealers. Meer informatie vindt u op onze website: www.ansadesign.nl of stuur een mail naar info@ansadesign.nl

23

-


Deurbeslag 48mm veiligheid ELEKTRONISCH VEILIGHEIDSBESLAG 48mm TBV BUITENDEUREN Afgerond, deurkruk D-model, afwijkende deurkrukken op aanvraag leverbaar. u materiaal buitenschild: massief rvs (10mm), schilddikte 10mm. u materiaal binnenschild: rvs (4mm), schilddikte 19mm.

buitenschild veiligheid PC92, afmeting (LxBmm)272x48, links en rechts toepasbaar 10

16

113

PC

PC

272

127

121,50

16

48

154

74

Combineer het buitenschild met ĂŠĂŠn van onderstaande binnenschilden. Op aanvraag leverbaar: buitenschild met kerntrekbeveiliging!

enkelzijdig gecontroleerd type schild

PC

afmeting LxB(mm)

draairichting

bestelnummer set

EAN

binnenschild standaard

92

272x48

L/R

5005.909.101

8717153281997

binnenschild met privacyknop

92

272x48

L/R

5005.909.111

8717153282000

PC

afmeting LxB(mm)

draairichting

bestelnummer set

EAN

92

272x48

L/R

5005.909.151

8717153282017

dubbelzijdig gecontroleerd type schild binnenschild met lezer

Bovenstaande producten zijn te verkrijgen via onze Ansa-e dealers. Meer informatie vindt u op onze website: www.ansadesign.nl of stuur een mail naar info@ansadesign.nl

-

24


care 4 doors binnenschild standaard O

19 48

4

A

D U

L

16

113

PC

PC

272

127

121,50

16

R I

154

83

binnenschild met privacyknop 19 48

16

113

PC

PC

272

127

121,50

16

4

154

83

binnenschild met lezer 19 48

16

113

PC

PC

272

127

121,50

16

4

154

25

83

-


Deurbeslag 32mm veiligheid ELEKTRONISCH VEILIGHEIDSBESLAG 32mm TBV BUITENDEUREN Afgerond, deurkruk D-model, afwijkende deurkrukken op aanvraag leverbaar. u materiaal buitenschild: massief rvs (10mm), schilddikte 10mm. u materiaal binnenschild: rvs (4mm), schilddikte 19mm.

buitenschild veiligheid 32mm PC92, afmeting (LxBmm)272x32, links en rechts toepasbaar 32

16

113

PC

PC

272

127

121,50

16

10

150

71

Combineer het buitenschild met ĂŠĂŠn van onderstaande binnenschilden. Op aanvraag leverbaar: buitenschild met kerntrekbeveiliging!

enkelzijdig gecontroleerd type schild

PC

afmeting LxB(mm)

draairichting

bestelnummer set

EAN

binnenschild standaard

92

272x48

L/R

5005.909.221

8717153292481

binnenschild met privacyknop

92

272x48

L/R

5005.909.211

8717153292498

PC

afmeting LxB(mm)

draairichting

bestelnummer set

EAN

92

272x48

L/R

5005.909.271

8717545302798

dubbelzijdig gecontroleerd type schild binnenschild met lezer

Bovenstaande producten zijn te verkrijgen via onze Ansa-e dealers. Meer informatie vindt u op onze website: www.ansadesign.nl of stuur een mail naar info@ansadesign.nl

-

26


care 4 doors binnenschild standaard O

19 48

4

A

D U

L

16

113

PC

PC

272

127

121,50

16

R I

154

83

binnenschild met privacyknop 19 48

16

113

PC

PC

272

127

121,50

16

4

154

83

binnenschild met lezer 19 48

16

113

PC

PC

272

127

121,50

16

4

154

27

83

-


Deurbeslag tbv binnendeuren ELEKTRONISCH BESLAG TBV BinnENDEUREN Afgerond, deurkruk D-model, afwijkende deurkrukken op aanvraag leverbaar. u materiaal buitenschild: rvs (4mm), schilddikte 10mm. u materiaal binnenschild: rvs (4mm), schilddikte 19mm.

buitenschild standaard PC92, afmeting (LxBmm)272x48, links en rechts toepasbaar 10 48

16

113

PC

PC

272

127

121,50

16

4

154

74

Combineer het buitenschild met ĂŠĂŠn van onderstaande binnenschilden. Op aanvraag leverbaar: buitenschild met kerntrekbeveiliging!

enkelzijdig gecontroleerd type schild

PC

afmeting LxB(mm)

draairichting

bestelnummer set

EAN

binnenschild standaard

92

272x48

L/R

5005.009.101

8717153281980

binnenschild met privacyknop

92

272x48

L/R

5005.009.111

8717153290647

PC

afmeting LxB(mm)

draairichting

bestelnummer set

EAN

92

272x48

L/R

5005.009.151

8717153290654

dubbelzijdig gecontroleerd type schild binnenschild met lezer

Bovenstaande producten zijn te verkrijgen via onze Ansa-e dealers. Meer informatie vindt u op onze website: www.ansadesign.nl of stuur een mail naar info@ansadesign.nl

-

28


care 4 doors binnenschild standaard O

19 48

4

A

D U

L

16

113

PC

PC

272

127

121,50

16

R I

154

83

binnenschild met privacyknop

19 48

16

113

PC

PC

272

127

121,50

16

4

154

83

binnenschild met lezer

19 48

16

113

PC

PC

272

127

121,50

16

4

154

83

29

-


Toebehoren care 4 doors S2 Veiligheid europrofielcilinder u SKG** en voldoet aan eisen PKVW u comfortabel keerprofiel of standaard sleutelprofiel u 6-pins met dubbele inboorbeveiliging u centraalsluitend of gelijksluitend u messing mat vernikkeld u incl.3 sleutels

S2 SPC F6

S2 SPC S6

type

profiel

afmeting L1/L2

bestelnummer

EAN

S2 SPC F6

keersleutel

30/30

3501.621.001

8717545078334

S2 SPC F6

keersleutel

30/45

3501.621.004

8717545079522

S2 SPC S6

standaard

30/30

3501.611.001

8717545078358

S2 SPC S6

standaard

30/45

3501.611.004

8717545078655

Voor uitgebreide informatie over het assortiment S2 veiligheid profielcilinders verwijzen wij u naar de documentatie: S2 veiligheid profielcilinders.

montagesets tbv deurbeslag

omschrijving

bestelnummer

EAN

montageset tbv deurdikte 40mm

5112.570.000

8717153266734

montageset tbv deurdikte 54mm

5112.570.001

8717153266741

gedeelde krukstift

5112.100.196

8717153293129

Bovenstaande producten zijn te verkrijgen via onze Ansa-e dealers. Meer informatie vindt u op onze website: www.ansadesign.nl of stuur een mail naar info@ansadesign.nl

-

30


Badges care 4 doors programmeerbadges en gebruikersbadge De gebruikersbadge geeft de gebruiker toegang tot de woning of bedrijfspand. De programmeerbadge is nodig om de gebruikersbadges (elektronische sleutel) te programmeren en te activeren. De configuratiebadge is bedoeld als gereedschap voor de installateur. Met deze badge kan bijvoorbeeld de slotactiveringstijd ingesteld worden en kan er een installatietest uitgevoerd worden. De badges zijn als volgt te onderscheiden.

oranje

wit

grijs

Programmeerbadge Gebruikersbadge Configuratiebadge

soort badge

bestelnummer

EAN

gebruikersbadge

5710.100.101

8717153266420

programmeerbadge standaard

5710.100.201

8717153266437

programmeerbadge conditioneel

5710.100.202

8717153266444

programmeerbadge loopfunctie

5710.100.203

8717153266451

programmeerbadge standaard & loopfunctie

5710.100.206

8717545302774

programmeerbadge loopfunctie & conditioneel

5710.100.204

8717153266468

programmeerbadge standaard, loopfunctie & conditioneel

5710.100.207

8717545302781

programmeerbadge conditioneelstatus schakelen

5710.100.205

8717153266475

configuratiebadge: testsleutel installatietest, configuratiesleutel slotactiveringstijd en bootsleutel

5710.100.301

8717153266482

functies standaard

:

deur wordt bij aanbieden gedurende de ingestelde tijd ontgrendeld.

conditioneel

:

deur wordt bij aanbieden ontgrendeld indien het deurbeslag de status “actief” heeft. Zo niet, dan wordt de toegang geweigerd.

loopfunctie

:

deur wordt bij aanbieden voor onbepaalde tijd ontgrendeld.

standaard & loopfunctie

:

deur wordt bij éénmaal aanbieden voor bepaalde tijd ontgrendeld, bij tweede keer aanbieden binnen 5 seconden is deur voor onbepaalde tijd ontgrendeld.

loopfunctie & conditioneel

:

deur wordt bij aanbieden voor onbepaalde tijd ontgrendeld indien het deurbeslag de status “actief” heeft. Zo niet, dan wordt de toegang geweigerd.

standaard, loopfunctie & conditioneel :

deur wordt bij éénmaal aanbieden voor bepaalde tijd ontgrendeld, bij tweede keer aanbieden binnen 5 seconden is deur voor onbepaalde tijd ontgrendeld, mits het deurbeslag de status “actief” heeft. Zo niet, dan wordt de toegang geweigerd.

conditioneelstatus schakelen

conditioneelstatus activeren of deactiveren: indien voor aanbieden de conditioneelstatus actief was, wordt deze gedeactiveerd en vice versa.

:

Bovenstaande producten zijn te verkrijgen via onze Ansa-e dealers. Meer informatie vindt u op onze website: www.ansadesign.nl of stuur een mail naar info@ansadesign.nl

31

-


Hub care 4 doors Hub basic u draadloze communicatie met het Ansa-e deurbeslag u externe communicatie middels OMRON/Wiegand interface u status op contactbasis beschikbaar u max. één Ansa-e garnituur aan te sluiten

bestelnummer

EAN

5701.100.101

8717153266413

Hub advanced u draadloze communicatie met het Ansa-e deurbeslag u externe communicatie middels USB RS485 u max. vier Ansa-e garnituren aan te sluiten u integratie op protocolniveau derden mogelijk u max. 15 hub’s op één bus

bestelnummer

EAN

5701.100.102

8717153266543

toebehoren HUB ADVANCED product

bestelnummer

EAN

USB RS485

5710.100.310

8717153268523

Bovenstaande producten zijn te verkrijgen via onze Ansa-e dealers. Meer informatie vindt u op onze website: www.ansadesign.nl of stuur een mail naar info@ansadesign.nl

-

32


Wandlezer

care 4 doors

wandlezer u leverbaar met of zonder pincodetableau u pincode middels aanraaktoetsen (geen fysieke toetsen) u geschikt voor binnen- en buitenmontage u inbouw en opbouw mogelijk u geschikt voor MIFARE Classic en DESFire transponders u maximaal twee lasers toepassen op een deurcontroller

bestelnummer

EAN

wandlezer

omschrijving

5701.100.110

8717153266383

wandlezer (adres 2)

5701.100.210

8717153290999

wandlezer met pincodetableau

5701.100.111

8717153266390

deurcontroller tbv wandlezers

5701.100.112

8717153266406

Bovenstaande producten zijn te verkrijgen via onze Ansa-e dealers. Meer informatie vindt u op onze website: www.ansadesign.nl of stuur een mail naar info@ansadesign.nl

33

-


Pictogrammen pictogram

O

R I

A

D U

L

toelichting

deze producten zijn modulair opgebouwd

deze producten voldoen aan NEN-EN179 (tbv anti-paniekdeuren)

deze producten voldoen aan het SKG速 keurmerk en zijn geklasseerd met drie sterren.

deze producten voldoen aan de normen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen速

DIN L1

buiten

binnen

dit pictogram geeft de draairichting van het product aan. buiten

DIN L3

-

binnen

34


Bestelformulier by Ansa-e bestelformulier Ansa-e elektronisch deurbeslag Dit formulier kunt u uitknippen of kopiëren en vervolgens invullen en sturen naar uw Ansa-e dealer. Het bestelformulier is tevens te downloaden via onze website. Het digitale formulier kunt u via adobe reader invullen en per mail versturen. U moet het bestand na invullen wel even opslaan op uw desktop. Gelieve aankruisen wat van toepassing is. Draairichting m m m m

L1 R2 L3 R4

Slot m m m

Deurhoogte Insteekslot (geen SKG®) m Meerpuntsslot tbv. hout (SKG®**) m Meerpuntsslot tbv. kunststof, aluminium en staal (SKG®**)

Beslag m m Europrofielcilinder m m m Accessoires m m m m m

Controle m m

Enkelzijdig Dubbelzijdig

2.010 - 2.300mm 2.230 - 2.600mm

Buitendeur (SKG ***) Binnendeur

Deurdikte m m

40mm 54mm

Standaard profiel Keerprofiel Anders nl.; eigen cilinder

Toepassing m m m

Standalone HUB Basic HUB Advanced

®

Badges m Wandlezer m Wandlezer (adres 2) Wandlezer met pincodetableau m Deurcontroller tbv wandlezers m m USB RS485 m Software tbv HUB Advanced m m TEMA m Anders nl.; eigen software m m

Gebruikersbadge Programmeerbadge standaard Programmeerbadge conditioneel Programmeerbadge loopfunctie Programmeerbadge standaard & loopfunctie Programmeerbadge loopfunctie & conditioneel Programmeerbadge standaard, loopfunctie & conditioneel Programmeerbadge conditioneelstatus schakelen Configuratiebadge

klantgegevens klantnummer

:

............................................................................................

firma naam : ............................................................................................ contactpersoon : ............................................................................................ straat + nummer : ............................................................................................ postcode + plaats : ............................................................................................ land : ............................................................................................ telefoonnummer : ............................................................................................ e-mailadres : ............................................................................................ Toelichting : ............................................................................................ ............................................................................................ Het ingevulde bestelformulier kunt u mailen naar: info@ansadesign.nl

-


|

Plaats hier uw dealerstempel

De meest actuele informatie vindt u op onze website

www.ansadesign.nl

Artikelnummer: 8011.001.016

info@ansadesign.nl

Versie maart 2014

-

8011 001 016 ansa e intelligent toegangsbeheer 2014