Verrassend Winkelen Monnickendam & omstreken editie1

Page 1

Meer dan 200 leuke artikelen

Shopping Magazine najaar 2014

VWinkelen Verrassend

Bekijk alle info en edities op verrassendwinkelen.nl

Editie 1

w eu Ni

Verrrassend Winkelen wordt uitgegeven door Graphic Box Edam, oplage 8.000. Verspreiding Monnickendam en omstreken, 2014 nr. 1

magazine

in Monnickendam & omstreken

d lan er at W in

B D L

Binnenkijken in de leukste winkels bij jou om de hoek! De mooiste cadeautjes en heerlijkheden staan in deze nieuwe glossy Like en deel acties Maak kans op 250 euro aan shopgeld!

Met o.a. Kia De la Ora, Madeleine, Hipz, Style, Sweet Roos, & Cool, Kees Gutter, Smile Computers Boersma, Sako en nog en veel nog meer veel meer winkels! winkels!


Winkels in de spotlights 9 15

14

Noordeinde

Speciale dagen Monnickendam

13

at

a

eek

10

12

2

Zui 5 11 4 de 7

inde

Ke

tr s rk

6

yen

1

Hav en

3

‘t P ro o

30 november Rommelmarkt 7 december Kerstmarkt 13 december Winteravond Straattheater 22 december Kerstconcert: Klein Kerstfeest bij kaarslicht

8

G al ger

D

Bernhard

iet

la a n

De eerste glossy van Waterland De eerste editie van Verrassend Winkelen in Monnickendam en omgeving ligt hier voor u. Een wens van ons en van een aantal ondernemers is hiermee in vervulling gegaan. Verrassend Winkelen biedt u de mogelijkheid om lekker thuis op de bank eens binnen te kijken bij een aantal ondernemers in Monnickendam en omgeving. Op een unieke manier wordt, in deze glossy, een verrassend winkelaanbod tentoongespreid waarmee de deelnemende winkels o.a. willen laten zien dat Monnickendam misschien wel meer te bieden heeft dan u op voorhand wellicht denkt. Maak kennis met de mooie winkels die in dit blad op een breed uitgemeten manier stijlvol worden gepresenteerd. Recent zijn er zelfs een aantal nieuwe winkels geopend, dus stap er eens binnen en laat u verbazen! Winkels vol met leuke ideeĂŤn en cadeaus voor de komende feestdagen.

2

Van prachtige juwelen tot leuke hebbedingen. Een echt fijnproevers kaasje of een heerlijk robuust brood. Stoere, feestelijke of gewoon lekker casual kleding voor kids en volwassenen. Een lekker dinertje in een gezellige entourage of een heuse High Tea! Het is er allemaal , de ondernemers uit deze zaken heten u van harte welkom! We hopen dat u dit initiatief op prijs stelt, laat het de winkeliers weten! We hebben getracht u een zo gevarieerd mogelijk blad te bezorgen waarin voor iedereen wel wat leuks te vinden is. Wij wensen u verrassend veel winkelplezier! Gonny Springer en Peter Jan van Dijk Graphic Box Edam


1

6

Roos Bloemenatelier

8

Bloemen, Noordeinde 6, Monnickendam

4

Zuid Delicattessen

10

Style Fashion & Living

12

De Koperen Vis

14

Kia Ora

16

Body & Mind

18

Putter Schilderwerken

20

Kaas • Noten • Wijn, Zuideinde 16, Monnickendam

5

Unieke lifestylewinkel, Zuideinde 19, Monnickendam

6

Eten • Drinken • Uitgaan, Havenstraat 1, Monnickendam

7

Gifts & workshops, Zuideinde 20a, Monnickendam

8

Dio de natuurdrogist, Zuideinde 30 Monnickendam

9

Kees Gutter

Bakker van Waterlands, Zuideinde 11/‘t Spil 38, Monnickendam

3

4

Juwelier, Kerkstraat 57, Monnickendam.

2

Boersma Juweliers

Schilderen • Behangen, Aambeeldstraat 32/34, Edam

10 Coffee & Cacao

22

Lunchcafé • Chocolaterie • Patisserie, Zuideinde 3, Monnickendam

11 Hipz 24 Betaalbare kindermode, Zuideinde 19, Monnickendam.

H e12m Sako Juwelier Juwelier, m elaKerkstraat nd 58, Monnickendam

Inhoud

13 Remco’s Mode

26

C 28

Casual heren- en damesmode, Kerkstraat 60, Monnickendam

14 Ton Koning Tweewielers

Ruim 1400m fietsplezier, Julianaweg 149, Volendam 2

15 OOG Edam

Opticien en optometrist, Damplein 6, Edam

tip Win 250 aan shopgeld! De spelregels staan op pagina 34.

30 32 34

Colofon

design, vormgeving & media

Concept, vormgeving, fotografie en realisatie: Graphic Box design, vormgeving & media, Edam. Adres: Vijzelstraat 4, 1135 BH Edam. T. 0299-372687 of M. 06-14445184. www.graphicbox.nl of www.verrassendwinkelen.nl Verspreider: RB verspreidingen, Tilburg. Interesse om in de volgende editie van dit Glossy magazine van Waterland te staan? Bel of mail (info@verrassendwinkelen.nl) ons! “Like” onze facebook.com/verrassendwinkelen of volg ons via twitter.com/winkelenin www.verrassendwinkelen.nl Afbeeldingen, teksten en prijzen kunnen mogelijk afwijken. Deze glossy wordt H-A-H bezorgd in Monnickendam en omstreken (o.a. Marken, Uitdam, Zuiderwoude, Overleek, Ilpendam, Broek in Waterland). Losse exemplaren zijn verkrijgbaar bij de deelnemers.

3


Sinds 1967 beoefent Bauke Boersma het klassieke beroep van Goudsmid. Na jaren werken bij verschillende bekende juweliers en een eigen atelier aan huis heeft Bauke in 1992 de deuren van zijn eigen juweliers zaak geopend aan de Kerkstraat 57 in Monnickendam.

1 2

B

Beide zoons van Bauke zijn hierdoor zeer geïnteresseerd geraakt in het juweliersvak en zijn een opleiding gaan volgen op de Vakschool voor edelsmeden. In 1999 is Bauke’s zoon Jelle in de zaak bij zijn vader komen werken en heeft sinds 2012 het bedrijf van zijn vader overgenomen. Yvette heeft inmiddels het team versterkt. Yvette heeft jaren ervaring als goudsmid en verkoopster opgedaan bij een bekende diamantair in de Kalverstraat in Amsterdam. Boersma Juweliers is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van exclusieve sieraden. Zo kan er samen met de klant een schets gemaakt worden en kunnen alle wensen besproken worden om tot een prachtig ontwerp te komen. Ook kunt u voor al uw sieraad en horloge reparaties bij Boersma terecht.

Boersma Juweliers

3 Eigenaar: Website: Adres :

Jelle Boersma www.boersmajuweliers.nl Kerkstraat 57, Monnickendam. Telefoon 0299 651179.

Merken:

o.a. Alliance ringen, TW Steel, Citizen, Danish Design, VendouX, Dacaya, Joy de la Luz, G-Shock, Jéh Jewels en andere geïmporteerde sieraden uit het buitenland. Verkoop en reparatie van sieraden en horloges. Ontwerp en realisatie van exclusieve sieraden. Inkoop goud/zilver. Webwinkel sieraden en horloges

Categorie:

Openingstijden:

4

Dinsdag t/m donderdag van 9:00 tot 18:00 uur. Vrijdag van 9:00 tot 20:00 uur. Zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur


nd!

Rowla y l l e K h c t Wa

sterke klokken G-Shock: Tough & Cool. Zeer sterke horloges digitaal en analoog in alle kleuren. vanaf 89,95 Van links naar rechts GA-110TS-1A4ER: 119,GD-120CM-4ER: 129,-

gesmeed op verzoek In overleg met de klant maakt Boersma bijzondere sieraden op maat van bijvoorbeeld uw oude goud of zilver. Informeer naar de mogelijkheden?

TW Steel: Big in oversized Watches Van Links naar rechts TW300: 299,TW422: 359,-TWA200: 399,-

Op Linkerpagina Van Links naar rechts Nr. 1 Vakmanschap blijft meesterschap als je goudsmid bent. Nr. 2 Handgemaakte siereaden Nr. 3 Op de foto van links naar rechts Jelle en Bauke Boersma.

Komt u eens langs om zelf te aanschouwen hoe deze vakliefhebbers hun beroep uitoefenen in het authentieke pand aan de Kerkstraat nummer 57 in Monnickendam.

Model Pelican

199,Model Elephant

90,-

Stoere armbanden Sterling Elephant: Stoere zilveren armbanden geïmporteerd uit Bali Indonesië prijzen vanaf 50,-

Stijlvol en hip Joy de la Luz: Trendy leren armbanden met zilveren munten en bedels. Armbanden vanaf 24,95 Bedels vanaf 29,95

Model Buffalo 450,-

5


Het lekkerste koekje Jaap Koeltjes, het enige echte Monnickendammer koekje.

K

Vlak na de oorlog begonnen Andries en Greet Gutter hun broodbakkerij in Holysloot, een dorpje nabij Amsterdam. Na een aantal jaren zag Opa Dries geen uitbreidingsmogelijkheden meer en verhuisde hij met zijn gezin naar de grote stad Monnickendam, waar hij zich in 1960 vestigde aan de Fluwelen Burgwal. Inmiddels is Bakkerij Kees Gutter niet meer weg te denken uit Waterland en zijn zij uitgegroeid tot de bakker van Waterland.

Kees Gutter

Waterlands Klassiek Dit stoere meergranen is al 25 jaar het meest gewaardeerde brood in het assortiment van Kees Gutter.

De bakker van waterlands Bakkerij Kees Gutter is actief in het gebied vanaf Zeeburg tot Oosthuizen en van de Beemster tot Marken. In deze Waterlandse omgeving hebben zij zeven eigen winkels, maar verzorgen ze ook veel leveringen aan andere bedrijven, waar hun producten te koop zijn, of waar met hun producten gewerkt wordt.

ste De lekker

sfeer

Met de feestdagen kun je met het lekkerste banket nog meer sfeer in je huis maken.

Ook zakelijk het lekkere alternatief Alle heerlijkheden van Bakkerij Kees Gutter kun je natuurlijk ook bestellen als relatiegeschenk of voor op de zaak als lekkere “afsluiter� van het jaar 2014.

6


Eigenaren: Familie Gutter Website: www.keesgutter.nl Adres: Zuideinde 11 en ‘t Spil 38, Monnickendam. Telefoon 0299 651322 of 0299 654704 info@keesgutter.nl Categorie: Al 25 jaar lang de bakker van het meest gewaardeerde brood van Waterland! Openingstijden Zuideinde (winterseizoen): Maandag van 7:30 tot 14:00 uur. Dinsdag t/m vrijdag van 7:30 tot 17:00 uur. Zaterdag van 7:30 tot 16:00 uur. ‘t Spil: Maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 18:00 uur. Zaterdag van 8:00 tot 16:00 uur. Tevens vestigingen in Volendam, Purmerend en Amsterdam.

s .......

Wie zoet i

.....krijgt natuurlijk van Sinterklaas al het lekkers van Bakkerij Kees Gutter, de bakker van Waterlands.

Echte traktatie De lekkerste speculaas, gevuld of brokken. Dat is echt lekker!

Bekroonde speculaasjes Natuurlijk schalen vol met heerlijke speculaasjes. Onlangs bekroond tot lekkerste van Noord-Holland.

Winter waterland Zalige kerststol en roomboter amandelstaaf voor de feestdagen mogen natuurlijk niet ontbreken.

7


In ‘t hart van Monnickendam Bloematelier Roos is een creatieve winkel waar alle energie gestoken wordt in het maken van de mooiste bloemstukken en decoraties. Door ruim 20 jaar ervaring hebben ze met het brede kwaliteitsaanbod van boeketten, bloemstukken, bruidswerk, rouwwerk, decoraties, interieurstyling en groenarrangementen een passend antwoord op al uw mogelijke wensen en vragen. “De vraag naar bloemwerk of styling in de particuliere of zakelijke sfeer, vullen wij met veel creativiteit en compassie in. Neem de proef op de som en laat u overtuigen door onze prachtige boeketten” aldus Roos.

R

Bloematelier

Roos Kleine accenten Leuke modellen vaasjes vanaf 11,25

Statement Opvallende bolvaas in glaswerk van Fidrio 17,50

8

Ingetogen Strakke vormen in subtiele kleur van Fidrio vanaf 12,25


Bloematelier

. Stoer Grote aardewerk kan van Roberts Collection 19,75

Eigenaresse: Rosemarie Glas Website: www.bloematelierroos.nl Adres: Noordeinde 6, Monnickendam. Telefoon 0299 651551. Merken: o.a. Roberts Collection, Fidrio, Pottery Pots en Luimes & Luimes Categorie: Bloematelier Roos heeft bijzondere bloemen voor elke gelegenheid. Bruids- en bloemwerk, rouwwerk- en afscheidsbloemen en bloem abonnementen. Aangesloten bij Fleurop. Openingstijden: Maandag van 13:00 tot 18:00 uur. Dinsdag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur. Zaterdag van 9:00 tot 16:00 uur.

Bijzonder Aardewerk potten van Roberts Collection p/st 11,75 Parachute plant p/st 9,50

Sfeervol Prachtige schaal met kaarsen. Compleet 43,Schaal los 13,75

9


Zuid Delicatessen is gevestigd in één van de mooiste panden in hartje Monnickendam. Het historische pand is op zichzelf al de moeite waard om van binnen te bekijken. Een uitgebreid assortiment aan kwaliteitskazen uit binnen en buitenland staan uitgestald in de prachtige winkel met daarnaast zalige delicatessen, noten, wijnen en andere heerlijkheden zoals olijven, tapenades en Spaanse kwaliteitsvleeswaren. Ook maakt men graag een cadeau op maat voor u klaar of kan u hier terecht voor complete schalen met hapjes voor een heerlijk avondje bij u thuis. Hiervoor graag wel tijdig reserveren! Zuid Delicatessen is hét adres voor goede, eerlijke en betaalbare producten en geeft men u graag deskundig advies.

Z

, Kom langs beleef! proef en

Zuid Delicatessen

10

Eigenaar: Website: Adres:

Loek Selhorst www.zuiddelicatessen.nl Zuideinde 16, Monnickendam. Telefoon 0299 780988.

Categorie:

Openingstijden:

Dé specialist op gebied van kazen, noten, wijnen en diverse andere heerlijkheden van heel Waterland. Kom langs voor compleet opgemaakte schalen voor tijdens de feestdagen of voor de verrassendste kerstcadeautjes op maat in de vorm van bijvoorbeeld prachtige pakketten. Maandag van 11:00 tot 18:00 uur. Dinsdag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur. Zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.

Kom langs, proef en beleef!


Ultieme smaakbeleving Honing kruiden wijn Ambrosius, een zalige rode wijn met toevoeging van kruiden en honing 7,95

Confit de canard Eendebouten langzaam gegaard in hun eigen vet, puur Frankrijk bij u op het bord 19,75

Heerlijk Een Hollands Boerenambacht kaasje 50+ p/st 7,95

perfetto! Deze Frantoio Bianco olijfolie met een delicaat fruitig aroma maakt uw recepten nog smaakvoller

12,65

Cantucci Heerlijk Italiaans koekje, knapperig zoals het hoort 6,95

Pittig Sugo all’ arrabbiata pasta saus is een pittige saus met knoflook, tomaat en rode chili pepers 4,95

Echte pasta Pasta van superieure kwaliteit, geproduceerd volgens eeuwenoude traditie 5,95 Dat is pas een cadeau Met zorg worden prachtige pakketten samengesteld, daar kan je mee aankomen!

11


S

LOOK BOOK AW 14/15

Style Fashion & Living

Uniek in Waterland en omstreken! De nieuwe lifestyle winkel van Claudia en Annegien op het Zuideinde is een echte aanwinst te noemen in Monnickendam. Je loopt er makkelijk naar binnen om even lekker rond te snuffelen of gewoon voor een kop koffie en een gezellig praatje. Het is een winkel met mooie betaalbare kwaliteitskleding, prachtige merkkleding en bijvoorbeeld superhippe accessoires. Maar ook de allernieuwste collecties voor de inrichting van uw huis. De collecties wonen en mode worden regelmatig gewisseld, bovendien is alles wat u aantreft te koop. Van de lampen aan het plafond tot de tafels die er staan! Kortom de moeite van het even binnenlopen meer dan waard! www.stylefashionliving.com

12


Eigenaren: Claudia Heldoorn en Annegien van Pothoven Website: stylefashionliving.com Adres: Zuideinde 19, Monnickendam. Telefoon 0299 654599. Merken: o.a. Fransa, Il dolce, Transmission, B.Loved, Fabulous Fabs, Riverdale, PTMD, Long Island Living, Biba, de Maalzolder, Green Leaf, Fab. en l’Authentique. Categorie: Een unieke lifestylewinkel met een uitgebalanceerde mix van kleding en wonen. Openingstijden: Dinsdag t/m vrijdag van 9:30 tot 17:30 uur. Zaterdag van 9:30 tot 17:00 uur.

Gestyled Prachtig laarsje van Fabulous Fabs 49,95 Grote shawl om het af te maken 14,95

Alles bij de hand Leren tasjes van Intermission vanaf 24,95

Style elementen Heerlijk kussen van Riverdale 17,50 Glazen pot van Riverdale 16,95 Heerlijke geurkaarsen van Riverdale vanaf 4,25

Geboorte geschenk Claudia en Annegien stellen de mooiste geboorte geschenken voor u samen, met o.a. lieve kussentjes, babylotion en leuke hangers voor in het kamertje.

13


G

Genieten doe je bij de Koperen Vis Een informele en laagdrempelige sfeer maakt deze horecagelegenheid de plek om ongedwongen te genieten. De Koperen Vis heeft de kwaliteit van een restaurant en de gezelligheid van een café. Het interieur kan omschreven worden als warm, sfeervol en veelzijdig. Er zijn leuke hoekjes gecreëerd, met op de eerste verdieping een vergaderzaal van alle gemakken voorzien met plaats voor 20 personen. Tevens beschikt De Koperen Vis over een feestzaal met daarin een luxe bar met ruimte voor maximaal 60 personen.

D

Gezellig met je familie, collega’s of vrienden genieten van heerlijke kleine gerechtjes (5 gangen) en de lekkerste wijnen (3 soorten en 1 sherry).

27,50 pp

Leuke cadeautip!

De Koperen Vis

14

e

High Win

Even een sandwich aan de bar? Simpele maar heerlijke gerechten kunt u bij ons gewoon lekker aan de bar nuttigen. Lekker met één van de speciale biersoorten of gewoon met een frisse Heineken van de tap!


Eigenaar: Rick Schröder Website: www.dekoperenvis.nl Adres: Havenstraat 1, Monnickendam. Telefoon 0299 650627 Categorie: De Koperen Vis biedt als horecagelegenheid alle aspecten van uitgaan. Heerlijk lunchen en dineren, gezellig stappen en live muziek. Openingstijden: Zondag t/m donderdag van 10:00 tot 01:00 uur. Vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 02:00 uur. Dinsdag gesloten. Volg de Koperen Vis op facebook en ontdek steeds weer leuke evenementen bij de Koperen Vis

T

The place to be in het week-end als je van swingen en zingen houdt In het weekend wordt na het diner ruimte gemaakt om te swingen en zingen, een DJ verzorgt een avondvullend programma. Ook zijn er regelmatig live optredens en thema avonden, check hiervoor regelmatig de agenda en meld je aan als vriend op facebook! Kortom, er zijn meer dan genoeg redenen om een bezoekje te brengen aan dit superleuke en veelzijdige horecabedrijf waarbij ‘gastvrijheid’ en ‘service’ een belangrijke rol spelen. U wordt meer dan welkom geheten bij De Koperen Vis!

H

Heerlijke stop voor privé of zaken De gasten zijn elk moment van de dag welkom bij de Koperen Vis. U kunt hier terecht om een krantje te lezen aan de riante leestafel onder het genot van een goede cappuccino met heerlijk stuk huisgemaakte appeltaart. Ook behoort een uitgebreide zakelijke lunch of even snel tussendoor een rijk belegd boerenland broodje tot de mogelijkheden. Ongedwongen een hapje eten aan de bar of een romantisch diner met eerlijke gerechten en heerlijke wijnen. Alles is mogelijk bij De Koperen Vis!

15


Op 1 oktober heeft Kia Ora haar deuren geopend op het Zuideinde. Kia Ora betekent Welkom, en dat voelt u zich ook direct in het mooie pandje waar de winkel is gehuisvest.

K

Het bijzondere assortiment aan originele cadeauartikelen staat uitgestald in de kasten. Heerlijke zeepjes, leuke (handgemaakte) sieraden, gekke hebbedingen en mooie windlichten maken het assortiment tot een verrassend geheel waar u ogen tekort komt. De meeste producten zijn op een eerlijke en natuurlijke manier vervaardigd (recycling, dierproefvrij, 100% kinderarbeidvrij) en/of worden gemaakt m.b.v. een sociale werkplaats.

Gifts & Workshops

Kia Ora

Lief! Schattig knuffeluiltje 14,95 Gevlochten mandje 14,95 Gevlochten opbergdoosje 12,50 Wieghanger met belletje 9,95

16

Grappig Tissuehouder voor aan de wand 19,95

Superstoer Groot windlicht waar een flinke kaars in past 44,95


Elke kwartaal ops! leuke Worksh In de winkel zijn workshops te volgen. Elk kwartaal worden er nieuwe workshops aangeboden. U kunt zich hiervoor opgeven via de website of in de winkel. In de winkel is plaats voor 8 deelnemers aan de workshop. Het is ook mogelijk om op locatie met grotere groepen een workshop te volgen.

Eigenaressen: Nynke Zwijnenburg en Carolien van der Spek Website: www.kiaoragiftsenworkshops.nl Adres: Zuideinde 20a Monnickendam. Telefoon 06 5175 2442 en 06 1130 8568. Merken: o.a. Puur Zeep!, Ringkeldekingkel, Zzier, Jolipa, Bastion, Appolia, Handed By, FabsWorld.

Rudolph Leuk kussen met rendier 35,-

Kerstservies Bord19,95 Bordje (met hertje erop) 12,95 Kop 9,95 Waxinekerstboom 6,95

Categorie: Bijzondere cadeauwinkel met artikelen die op een eerlijke manier vervaardigd zijn. Openingstijden: Dinsdag t/m vrijdag van 9:30 tot 17:30 uur. Zaterdag van 9:30 tot 17:00 uur.

Kerstsfeer Engel op tafelloper. Engel 7,95 Tafelloper 24,95

17


Superfoods Mattisson heeft een complete lijn aan producten en superfoods die een actieve en gezonde levensstijl ondersteunen op een natuurlijke en verantwoorde manier.

Body & Mind is gespecialiseerd in voedingssupplementen, homeopathie, reform en natuurlijke cosmetica. Ook hebben zij een groot assortiment zelfzorg geneesmiddelen. De medewerkers zijn gediplomeerd als drogist of assistent drogist dus voor een goed advies kunt u sowieso bij ze terecht. “Loop eens bij ons binnen en ontdek waar de natuur al niet goed voor is”, aldus Denise!

B

Dio de natuurdrogist

Body & Mind

Eerlijk en heerlijk Een gezond en verantwoord geschenkpakket kan volledig naar wens worden samengesteld. Een heerlijk en eerlijk cadeau!

Solgar vitamins Pure Gold Solgar Vitamins is gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen. Van vitaminen tot mineralen en van probiotica tot visolie. De juiste ondersteuning van uw gezondheid.

18

Spaarsysteem Wist u dat Body & Mind werken met een spaarsysteem waarbij u spaart voor kadobonnen? U krijgt geen pasje en hoeft ook geen zegeltjes te plakken, alles wordt geregistreerd op uw postcode. Lekker handig toch? Goed om te weten Eén keer per jaar, meestal in februari, organiseert Denise een avond voor haar vaste klanten met leuke demonstraties en acties. Tevens kunt u bij ons in de winkel terecht bij chiropractor Maarten den Baars en bij medisch pedicure Eva Bond. Informatie hierover kunt u in de winkel krijgen.


Eigenaresse: Denise Blaauw Website: www.drogisterijbodyandmind.nl Adres: Zuideinde 30 Monnickendam. Telefoon 0299 655141. Merken: o.a. Bloem, A. Vogel, Solgar, Orthica, Dr. Hauschka, Zarqa, Erica, Louis Widmer en Ecover.

Fijn geschenk Grote en kleine geschenkpakketten kunnen voor u worden samengesteld. Een leuk cadeau voor Sinterklaasavond of voor onder de kerstboom.

Categorie: Drogisterij gespecialiseerd in voedingssupplementen, homeopathie, reform en natuurlijke cosmetica. Tevens een groot assortiment zelfzorg geneesmiddelen. Openingstijden: Maandag van 13:00 tot 18:00 uur. Disndag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur. Zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.

Feest make-up Prachtige glitter make-up voor de feestdagen in schitterende kleuren.

Natuurzuiver Natuurzuivere cosmetica van hoge kwaliteit. Natuurlijke cosmetica zonder chemische toevoegingen. De producten zijn in alle opzichten eerlijk: biologisch, dierproefvrij en veelal van Fair Trade projecten.

19


K

B

Kleuradviezen Kleuren spelen een belangrijke rol in ons leven. Ze roepen emoties op en zijn smaakgebonden. Zij bepalen voor een groot deel de eerste indruk als wij ergens binnen komen. Kleur- en interieurspecialiste Jamilla wilt u graag adviseren om uw woning in gezellige en harmonieuze sfeer te brengen. Met een scala aan waaiers en boeken komt zij bij u langs om e.e.a. samen met u uit te zoeken en om uw ideeën in kaart te brengen.

P

Behangwerk Wie zegt dat behangen uit de mode is, zit er volledig naast. Steeds meer particulieren en bedrijven willen een wand afwerken met een fraaie behang of wandbekleding. Natuurlijk kunt u zelf aan de slag met behangwerk, maar 9 van de 10 keer valt dit vies tegen. Putter Schilderwerken heeft diverse behangspecialisten die elke soort aan wandbekleding kunnen verwerken.

Schilderwerken

Putter 3

Monumentaal schilderwerk Het onderhoud van een monumentaal pand vraagt om een serieuze aanpak en een verantwoorde afweging tussen duurzaamheid en esthetische waarde. “D.m.v. onderzoek kunnen wij bepalen welke kleuren er vroeger werden toegepast. Ons vakmanschap zorgt ervoor dat de panden worden teruggebracht in de originele staat en kleuren. Voor alle monumentale panden hanteren wij de ambachtelijke verven van Boonstoppel” zegt Rob Putter.

20


Eigenaar: Rob Putter Website: www.putterschilderwerken.nl Adres: Aambeeldstraat 32/34, Edam. Telefoon 0299 371 724. Noordeinde 57, Monnickendam. info@putterschilderwerken.nl

1

Merken: Behangmerken: Farrow&Ball, Bekaert, Casaleno, Lincrusta, Eiffinger Categorie: ‘Breed gespecialiseerd in schilder- en behangwerkzaamheden. Putter schilderwerken b.v. heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in: kleuradviezen, monumentaal schilderwerk, behang en wandafwerking, buitenschilderwerk, binnenschilderwerk, ambachtelijk letterzetten, planmatig onderhoudsschilderwerk.

2

Openingstijden: Maandag t/m zaterdag van 6:00 tot 18:00 uur (telefonisch).

Vakmanschap en passie!

4

A

Ambachtelijk Letterzetten Nr. 2 Letterzetten is een kunst. Opmeten, uittekenen en schilderen is een ouderwets tijdrovend vakmanschap. Plakletters werkt vlugger, maar ambachtelijk letteren is voor de kenner en liefhebber een must. “Wij kunnen op uw voordeur of gevel uw naam of huisnummer beletteren. Van te voren kunt u aangeven wat voor lettertype u wilt hebben”, aldus Rob Putter.

O

Onderhoudsschilderwerk Onderhoud aan uw woning is het meest effectief als het planmatig word uitgevoerd. Putter Schilderwerken kan desgewenst samen met u een overzichtelijk onderhoudsplan opstellen. Hierdoor weet u precies wanneer het pand weer geschilderd moet worden. In de afgesproken periode wordt de conditie van het schilderwerk geinspecteerd. Hierbij worden kleine beschadigingen meteen aangepakt om zo grotere schade te voorkomen Op die manier blijft het schilderwerk veel langer mooi, terwijl uw huis tegelijkertijd optimaal wordt beschermd.

Nr. 1 Rechts op de foto Rob Putter in gesprek met Jeroen Porte. Nr. 3 Niels de Boer in actie in de kosterswoning in de Grote Kerkstraat in Edam. Nr. 4 Gemeentelijke projecten zoals o.a. het onderhoud van bruggen. Putter Schilderwerken maakt de beste offerte voor uw gemeente.

21


Welkom bij Coffee & Cacao In het karakteristieke pand in de binnenstad van Monnickendam bevindt zich het gezellige lunchcafé van Coffee & Cacao. Zodra je binnen komt komen heerlijke geuren je tegemoet. Verse koffie, chocolade en vers gebakken taart.

C

Ga heerlijk ontspannen met een vriend, vriendin of collega en proef de lekkernijen. Je bent er echt even tussenuit. Je kunt hier terecht voor ontbijt, lunch een heerlijke high tea, maar ook voor een feest of workshop.

Coffee & Cacao

High Tea Onder het genot van drie heerlijke verschillende soorten thee kun je genieten van tal van kleine hapjes. In drie rondes hartig, zoet en aangevuld door chocoladefondue. Er zijn drie soorten high teas; chocolade, deluxe of royal.

Lunchcafé Genieten van een lunch bij Coffee & Cacao doe je gegarandeerd. Je hebt keuze uit verschillende soorten verse broodjes, salades en soep. Wat je ook kiest, we werken altijd met verse ingrediënten. Je kunt je dag ook starten bij Coffee & Cacao met een lekker vers ontbijtje. Vanaf 9.30 uur kun je aanschuiven!

s

Workshop

Voor kinderen en volwassenen. Je kan kiezen uit bonbons maken of cupcakes- en taarten decoreren.

apjes

Hartige h 22

Verschillende hartigheden zijn te bestellen voor een gezellig feestje thuis of bij Coffee & Cacao.


Eigenaresse: Miriam Rozenga Website: www.coffeecacao.nl Adres: Zuideinde 3, Monnickendam. Telefoon 0299 654343. Categorie: Lunchcafé, chocolaterie en patisserie. Alles wordt ambachtelijk vervaardigd in eigen keuken en is dus verser dan vers. Alles wordt gemaakt met de beste ingrediënten en dat smaakt! Openingstijden: Dinsdag t/m vrijdag 9:30 tot 17:30 uur Zaterdag van 9:30 tot 17:00 uur. Zondag van 10:30 tot 17:00 uur.

wel g o n t s u l .…ik etje n n o b n o B een Taarten Verwen uzelf met een heerlijke punt taart! Naast de klassiekers chocolade-, appel- en frambozentaart is er ook een wisselende taart van de dag. De taarten worden in eigen keuken gemaakt. Wil je een persoonlijke tekst op de taart of een taart voor een speciale gelegenheid, er kan meer dan je denkt. Er zijn voor de kerst vier verschillende soorten taarten te bestellen.

De lekkerste Diverse heerlijke smaken sap en jam van Mariënwaerdt.

aangekleed Op een echt mooi gebaksbordje smaakt een taartje nog lekkerder. Doos met 4 verschillende gebaksbordjes.

BonBons Heerlijke bonbons in wel 30 soorten.

Oh kom er eens kijken Wat er in mijn chocoladeschoentje zit.

Chocolaterie De geur van chocolade vult de ruimte. Alle bonbons worden op ambachtelijke wijze in eigen keuken gemaakt en dat proef je! Je kunt kiezen uit melk, wit of pure bonbons, met een zachte vulling of juist met een stevige ‘bite’.

23


H

Hipz

Eigenaresse: Romy ten Have- Snijder Website: www.hipzkindermode.nl Adres: Zuideinde 19, Monnickendam. Telefoon 0299 658043.

24

Merken: Categorie:

o.a. Blue Seven, Sturdy, Jubel, Pinkberry, Feetje. Leuke betaalbare mode voor kids, in maat 98 t/m 176 en een breed assortiment cadeautjes en accessoires. Tevens klein assortiment babykleding.

Openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag 9:30 tot 17:30 uur. Zaterdag van 9:30 tot 16:00 uur.

in Town. w e N is z ip H en! Kom eens kijk


Niet vuurspuwend Lieve grote knuffeldraak

NEw in Town, HIPZ Monnickendam is weer een hele leuke winkel rijker. Afgelopen oktober is deze nieuwe kinderkleding winkel open gegaan. Een aanwinst voor iedereen die goede kwaliteitskleding voor kinderen wil aanschaffen die ook nog eens prettig betaalbaar is. Trendy, stoere mode voor kids waar je in gezien wilt worden!

14,95

Maak het af Style je outfit af met een ketting

De winkel is ruim opgezet met een overzichtelijk aanbod in de maten 98 t/m 176, voor jongere kinderen is er ook speelgoed en een heus speelhuis aanwezig dus het winkelen duurt nooit te lang. Ook is er een ruim assortiment aan accessoires en leuke cadeautjes dus je slaagt er altijd. Ga er snel eens kijken, Romy heet u graag welkom in haar kleurrijke winkel.

15,95

Lichtje in het donker Nachtlampje

9,95

Keep it cool Stoere cap voor boys en girls 8,95

een Heer met hoed? Jonge mannen in notendop maar wel stoer. Hipz heeft leuke, betaalbare outfits die bij jouw kind passen. Neem ze mee en have fun!

Lekker warm Grof gebreide mutsen in leuke kleurtjes 11,95

Logeren bij oma Dan wel met een eigen toilettas

Dame in spĂŠ Lekker shoppen met mamma bij Hipz. Misschien wel je leukste uitje.

12,95

Opvallend genoeg Lekkere, grote tas met lief katje 37,95 (ook veel andere modellen)

25


rabinovich Oorbellen 59,Collier 179,Ring 139,-

mi moneda Kleed je op je mooist tijdens de feestdagen met de sieraden van Mi Moneda.

S

Naast een grote collectie sieraden verkoopt en repareert Sako Juwelier ook al 40 jaar horloges en sieraden, of het een nieuwe batterij betreft of een me- chanisch horloge, men helpt u graag. Indien u zoekt naar meer exclusieve juwelen wordt u van harte uitgenodigd in de mooie winkel voor de uitgebreide diamant huiscollectie of de groeibriljant collectie van Rodriques en Cohen. Kortom, sieraden, horloges, juwelen of reparaties? U bent van harte welkom in de winkel in Monnickendam. Voor het inkopen van goud of het uitzoeken van trouwringen wordt u verzocht een afspraak te maken. Sako Juwelier, dĂŠ juwelier van Monnickendam.

Sako Juwelier

trollbeads Armbanden vanaf 42,Hangers vanaf 58,-

1

2

26

2


Pandora bedels Bedels voor bv. tijdens de kerstdagen vanaf 14,-

Pandora kerstRingen Ook je vingers in kerstsfeer vanaf 39,-

FRomanteel horloges Links 369,Rechts 449,Bij aanschaf van ‘n Fromanteel horloge een bandclip t.w.v. 59,- gratis. Op linkerpagina Nr. 1 Uitgebreide collectie sieraden van TOV Essentials vanaf 59,Nr. 2 Enorme “schitterende” collectie aan briljanten en andere edelstenen in goud, witgoud, roségoud. Bij Sako Juwelier kunt u ook terecht voor de verkoop van uw gouden of zilveren sieraden. Speciaal hiervoor is de website oudgoud.nl opgezet. Op deze website vindt u de actuele koers gesorteerd per karaat. U kunt zelf berekenen wat u voor uw sieraden kunt krijgen en bij besteding ontvangt u zelfs 20% meer!

Eigenaar: Julian Oosterloo Website: www.sakojuwelier.nl Adres: Kerkstraat 58, Monnickendam. Telefoon 0299-653023. Mail info@sakojuwelier.nl Merken: Horloges o.a. Armani, Boccia, Diesel, DKNY, Esprit, Fossil, Fromanteel, Hugo Boss, ICE Watch, Pulsa, Seiko, Tommy Hilfiger. Sieraden o.a. Melano, Mi Moneda, Pandora, Rabinovich, TOV Essentials en Trollbeads. Categorie: Sako Juwelier is het adres voor uw sieraden en horloges, met 40 jaar ervaring in verkoop, reparatie, restauratie en inkoop kunt u hier voor al uw sieraden kwesties terecht. Openingstijden: Dinsdag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur. Zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur.

27


Lekker warm Stoere Twinlife winterjack van 129,95 nu 99,95

Remco’s mode, gevestigd in het hart van Monnickendam, is een winkel waar een stukje historie achter zit en die nu een stevige basis heeft gevonden op de huidige locatie en met het heren en dames assortiment.

R

Stoer Lekker warme trui van Twinlife in verschillende kleuren 59,95

Remco’s Mode

1

Als gegoten NewStar Jeans power stretch 59,95

Yest fashion Nr.1 Mooie collectie vesten van Yest.

28

De winkel is overzichtelijk ingedeeld met een mooie presentatie door de 2 grote etalageramen en een keur aan paspoppen die het assortiment welwillend aan u tonen. Remco en zijn vrouw Liesbeth helpen u graag een passende outfit te vinden.

Volg nog meer aanbiedingen via Remco’s Mode Monnickendam op facebook!


Accent Brede leren riem met stoere gesp 29,95

Fijne stappers Lederen schoen van Hub in 2 kleuren 109,95

Eigenaren: Remco en Liesbeth Tierolf Website: www.remcosmode.nl tevens webshop Adres: Kerkstraat 60, Monnickendam. Telefoon 0299 656455. Categorie: Casual heren- en damesmode van jeans en shirt tot een lekkere warme jas. Merken: Heren o.a. Twinlife, Square One Jeans, Gabbiano, New Star, Haupt, Ferlucci, River Creek, Jupiter en Hub Schoenen. Dames o.a. Yest, Enjoy, Suzy Q, Azuri, New Star, Lutha, Marta Jonsson. Openingstijden: Maandag van 12:00 tot 17:00 uur. Dinsdag t/m donderdag van 9:30 tot 17:30 uur. Vrijdag van 9:30 tot 20:00 uur. Zaterdag van 9:00 tot 16:30 uur.

Iets netter Overhemden in prachtige kwaliteit van Ferlucci 59,95

Verrassend Underwear van Zaccini per 2 verpakt 16,95

Basic Jeans voor mannen van Twinlife 89,95

29


Raceafdeling

ch

City en elektris

erfietsen- d eo Grootste vkainndW aterlan collectie

Ton Koning Tweewielers, ‘t fietsparadijs van Noord-Holland Ton Koning Tweewielers heeft ruim 1400m2 aan fietsplezier voor zowel jong als oud. Beneden staat een ruim assortiment stadsfietsen, electrische fietsen en is er een zeer complete keuze kleding en accessoires, van voordelig tot high-end. Boven is de Santos Custombuild en Koga Signature afdeling voor de vakantiefietser, MTBer en forenzen die een fiets op “maat” wensen. Hier staan ook alle race- en MTB fietsen van de topmerken Derosa, Giant, Koga en VanNicholas. Wat natuurlijk ook niet aan Ton Koning ontbreekt… Dé werkplaats! Hier staan zij klaar om u van dienst te zijn, uw fiets te repareren, service te verlenen, uw winterbeurt uit te voeren, uw storing te verhelpen. U bent welkom bij Ton Koning Tweewielers! De cappuccino staat klaar!

T

Ton Koning Tweewielers

Veilig op weg Helm BBB Fenix van 109,95 voor 89,95

Bestel al onze accessoires en onderdelen ook online!” via tonkoning.nl Leuk voor tijdens de feestdagen

Racen op topniveau De Isaac Element met ultegra di2 en FFWD wielset. Op te bouwen zoals u zelf wilt!

Nooit meer de weg kwijt Mio Cyclo 300 fietsnavigatie Benelux van 199,- voor 159,-

30


en Dames endinhger wielerkle

en, helmen

-schoen Race- ensoMirTesB en acces

2 rplezier 1400 m wiele

Ton Koning is Gazelle Premium Dealer

Gazelle Ultimate 8 versnellingen Shimano Alfine met Magura HS11 hydraulische remmen. Met de bekende Bosch-motor. Alleen verkrijgbaar bij de premium dealers.

Gazelle Ultimate C2 Magura hydraulische remmen. 8 versnellingen Shimano premium naaf. Gewicht 17,2kg!

Shoppen op de fiets Fastrider Shopper deluxe afpaktas van 35,95 voor 31,95

Santos op de 1e verdieping Duurzame kwaliteit i.c.m. een vooruitstrevende techniek (Rohloff-naaf, aandrijfriem).

Pompen maar Jumbo fietspomp van 19,50 voor 16,50 Topeak Joe Blow hogedrukspomp van 42,95 voor 37,95

Eigenaren: Familie Koning Website: www.tonkoning.nl (webshop: boven 25,- gratis verzenden) Adres: Julianaweg 149, Volendam. Telefoon 0299 363597. Email info@tonkoning.nl Merken: O.a. BBB, Castelli, Cortina, Derosa, Gazelle, Garmin, Giant, Isaac, Koga, Reynolds, Santos, Selle Italia, Shimano, Sidi, Sis, Sparta, Ortlieb, Puky, Van Nicholas, Marchisio, Sugoi en nog veel meer. Categorie: Racefietsen, kinderfietsen, elektrische fietsen (Gazelle Premium Dealer), accessoires, wielerkleding, citybikes, mountainbikes, reparatie en onderhoud. (Heeft u fiets al een winterbeurt gehad?) Openingstijden: Maandag van 13:00 tot 18:00 uur. Dinsdag t/m vrijdag van 8:30 tot 18:00 uur. Donderdag koopavond tot 20:00 uur. Zaterdag van 8:00 tot 17:00 uur.

31


Nieuw bij OOG

Edam

Henry Jullien Klassieke monturen gemaakt van het hoogwaardige walsdoublĂŠ.

BBig Kinderbrillen van BBig laten je zo cool zijn.

Prada The Devil wears ...

OOG Edam bestaat alweer 3 jaar en is reeds een begrip in de omgeving. Sta je op de dam in Edam, dan zien je direct het prachtige pand van OOG Edam. Bij OOG Edam kunt u terecht voor optometrie, persoonlijk advies, contactactlenzen (waaronder nachtlenzen) en de mooiste merkbrillen.

O

OOG Edam

Paul Smith Britse ontwerper, kenmerkend zijn de natuurlijke kleuren verwerkt in de monturen.

De zonneclip uit de jaren negentig is weer helemaal terug. Giorgio Armani model AR7004 met zonneclip.

32

Giorgio Armani Frames of Life


Oakley Oakley True Digital. Bijna alle Oakley sport-zonnebrillen leverbaar op sterkte met originele OTD glazen. Sport-zonnebrillen worden door Oakley op uw sterkte gemaakt. Vraag naar de mogelijkheden voor o.a. wielrennen, schaatsen, skiën en zeilen.

I A N P O U LT E R _ FA ST J A C K E T ® X L _ G 3 0 ™ I R I D I U M ® AVAILABLE IN OAKLEY PRESCRIPTION

Discover Atelier Persol and its artists on Persol.com

Luxinfo_PO_A3.indd 4

©2014 Oakley, Inc.

OO Luxinfo A3.indd 1

20-02-14 15:27

Rayban Ray-Ban heeft meer dan alleen de iconische monturen van de Aviator, Round Metal, Cockpit en Wayfarer.

Tree Spectacles Unieke houten monturen. Handgemaakt, zeer licht, in vele natuurtinten verkrijgbaar.

Nieuw bij OOG

Edam

Eigenaren: Olaf en Cindy Friederichs Website: www.oogedam.nl Adres / telefoon: Damplein 6, Edam. Telefoon 0299 315057. Merken: o.a. Vingino, Lindberg, Prada, Ray Ban, Persol, Tom Ford, BBig, Giorgio Armani, Oakley, Tree Spectacles, Henry Jullien, Paul Smith, Vogue, Serengeti en Oliver Peoples. Categorie: Optiek, Optometrie, Contactlenzen. Openingstijden: Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 18:00 uur. Zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Koopavond op afspraak. We kijken uit naar uw komst!

Oliver Peoples 25 jaar geleden begonnen in Hollywood, nu een begrip in de wereld. Exclusief dealerschap.

OG Edam

Exclusief bij O

33


Shopgeld winnen van Verrassend Winkelen? Doe mee en maak kans op 1 prijs van € 50,- en een prijs van wel € 150,-. Houd tevens Facebook in de gaten want daar geven we ook nog 2 x € 25,shopgeld cadeau.

De prijsvraag is simpel: 1 Bij welke deelnemer kun je ontdekken “waar de natuur goed voor is”? 2 Welke deelnemer “is NEW in TOWN”? 3 Bij welke deelnemer “kun je een hele lekkere schoen kopen maar er niet op lopen”?

Wat moet je daarvoor doen? 1 Zoek de antwoorden van onze prijsvraag in dit magazine en mail ze voor 1 januari 2015, incl. je facebookpagina naar info@verrassendwinkelen.nl 2 Bewaar ons magazine in ieder geval t/m de trekking 3 Ga naar onze facebookpagina www.facebook.com/verrassendwinkelen “like en deel” onze pagina.

De winnaars, die in het bezit zijn van dit magazine, zullen via facebook op 2 januari 2015 bekend worden gemaakt. Het prijzengeld kan alleen volledig besteed worden bij de deelnemers en/of adverteerders die in dit Verrassend Winkelen magazine staan. De prijs is inwisselbaar voor de kassabon(nen) tussen 2 januari en 31 januari 2015 en is dus één maand geldig. De prijs is niet inwisselbaar voor contanten.

“Like” us now Meer dan 200 leuke artikelen

Shopping Magazine najaar 2010

Meer dan 250 leuke artikelen

Meer dan 220 leuke artikelen

Shopping Magazine voorjaar 2011

Shopping Magazine winter 2011/2012

Meer dan 300 leuke artikelen

Shopping Magazine voorjaar/ zomer 2012

Meer dan 300 leuke artikelen

Shopping Magazine najaar 2012

VWinkelen VWinkelen VWinkelen VWinkelen VWinkelen Verrassend

Verrassend

Verrassend

in Edam

Winterwinkelen in het sprookjesachtige Edam en het levendige Volendam

Met o.a. 747, L’Auberge Damhotel, De Leuke Keuken, MF Design en nog veel meer winkels!

W D M

Win 250 euro van Verrassend Winkelen Kijk op pagina 50 Divers winkelplezier Met nieuwe deelnemers uit Volendam en Edam Mooi geëtaleerd Leuke, bijzondere en verrassende winkels

Met o.a. Hotel Volendam, Slijterij de Stient, Markee, 747 en nog veel meer winkels!

in Edam-Volendam

B W D

Binnenkijken bij 22 mooie winkels in Volendam en Edam Win 250 euro Doe eens mee met de prijsvraag Download de App voor elke week opnieuw exclusief voordeel

Met o.a. De la Madeleine, Sweet & Cool, Smile Computers en nog veel meer winkels!

Shopping Magazine najaar 2013

Verrassend

Bekijk alle info en edities op www.verrassendwinkelen.nl

Verrrassend Winkelen wordt uitgegeven door Graphic Box Edam, oplage 10.500. 10.000. Verspreiding Edam-Volendam en omstreken, 2013 nr. 7 6

Een nieuwe opticien midden in het hartje van Edam

Bekijk alle info en edities op www.verrassendwinkelen.nl

Meer dan 240 leuke 300 artikelen

VWinkelen magazine

Met o.a Living-in, De Kapper & Zo, Jorritsma, Intofun, Mei Ling en nog veel meer winkels!

Nieuwe deelnemers uit Volendam staan nu ook in deze glossy

in Edam-Volendam

Verrrassend Winkelen wordt uitgegeven door Graphic Box Edam, oplage 10.500. Verspreiding Edam-Volendam en omstreken, 2012 nr. 5

Laat u inspireren door de 19 deelnemers met de mooiste ideeën!

N E W

Verrassend

magazine

Even het terras op bij de Fortuna of het Strandbad Paviljoen

Bekijk alle info en edities op www.verrassendwinkelen.nl

Verrrassend Winkelen wordt uitgegeven door Graphic Box Edam, oplage 10.000. Verspreiding Edam-Volendam en omstreken, 2012 nr. 4

De leukste winkels Mooi, leuk, verrassend Edam geëtaleerd

in Edam-Volendam

magazine

Met o.a De Kast, ‘t Klooster, De Leuke Keuken, Sas Bloemiste en nog veel meer winkels!

D E L

Verrrassend Winkelen wordt uitgegeven door GraphicBox Edam, oplage 10.000. Verspreiding Edam-Volendam en omstreken, 2011 nr. 3

Laat u inspireren door de mooiste ideeën!

Bekijk alle edities op verrassendwinkelen.nl

magazine

Binnenkijken bij 17 leuke winkels

Verrrassend Winkelen wordt uitgegeven door GraphicBox Edam, oplage 10.000. Verspreiding Edam-Volendam en omstreken, 2011 nr. 2

Shoppen in Edam Sfeervol winkelen dichterbij dan u denkt

magazine

Verrrassend Winkelen wordt uitgegeven door GraphicBox Edam, oplage 7.500. Verspreiding Edam-Volendam en omstreken, 2010 nr. 1

magazine

S B L

in Edam

www.verrassendwinkelen.nl

Verrassend

in Edam-Volendam

T K F

250 euro aan prijzen! Kijk op pagina 38 en like en deel onze FB pagina Kerst vier je thuis De mooiste cadeautjes vind je om de hoek Food inspiratie Gezond eten met 100% biologische producten

Met o.a. Sas De la Bloemiste, Madeleine, DeSweet Leuke&Keuken, Cool, Smile Ten-B, Computers De Dierenspiegel en nog veel en nog meer veel winkels! meer winkels!

Ook in de volgende voorjaarseditie staan? Dat kan natuurlijk. Meld je alvast aan voor de volgende uitgave van de glossy zodat je zeker weet dat je er een plekje in zult hebben. Want in welk ander blad krijg je als winkel zo’n geweldige exposure. We hopen dat er nog meer fraaie winkels uit Waterland zich zullen aanmelden.

VerrassendWinkelen wordt uitgegeven door Graphic Box Edam Wij zijn een grafisch bureau dat van alle markten thuis is. Design en vormgeving zijn onze kerntaken. Dat kan van alles zijn, van folders tot websites, van naamkaartjes tot mega grote doeken, van gevelaankleding tot POS materiaal, van het uitgeven van bladen tot zelfs boeken (CulinaireTOUR. Dit prachtige kookboek ligt ook bij Ton Koning in de winkel, culinairetour.com). Ook voor fotografie of het verzorgen en verspreiden van drukwerk kunt u bij ons terecht.

Bijkomend voordeel? Onze scherpe prijzen We hanteren verrassend lage prijzen. Vraag eens vrijblijvend een offerte aan (dat mag ook alleen voor drukwerk zijn) of kom eens langs voor een prettig gesprek in de Vijzelstraat 4 in Edam. De Italiaanse koffie staat voor u klaar! T. 0299 372687

34


~Stijlvol wonen~

n i g n i v i L Kerst bij

Extra Koopzondagen op 30 /11 - 7/12 - 14/12 - 21/12 van 12:00 tot 17:00 uur

Lichtjesavond op vrijdag 12 december van 17:30 tot 21:00 uur

L

Living-in is gevestigd in een prachtig monumentaal pand

uit de 17de eeuw in het Pittoreske Edam. U wordt geïnspireerd door een huiselijke sfeer, aangekleed met prachtige

vloeren, stoffen, wandbekleding, meubelen en accessoires. Een pand met 600m2 woonplezier verdeeld over 3 verdiepingen. Hier vindt u alles op het gebied van stijlvol wonen. Tijdens de decembermaand is onze winkel als vanouds weer gehuld in een prachtige Kerstsferen met onze feeërieke lichtjesavond op 12 december en gezellige koopzondagen!

FARROW&BALL, CARTE COLORI, L’ AUTHENTIQUE, Painting the Past, DESIGNERS GUILD, RIVIERA MAISON, OLAV MEUBELEN, KEIJSER&CO, PTMD, JEANNE D’ARC LIVING, TIERLANTIJN LIGHTING, ARTE PURA BEDLINNEN, Koeka, etc.

Voorhaven 80 | 1135 BT Edam | T: 0299 - 37 19 10 | Bekijk de webshop op www.living-in.nl Openingstijden: di. - vrij. van 9:00 tot 17:00, zat. van 9:30 tot 17:00 en iedere eerste zondag van de maand van 12:00 tot 17:00


collection

vivid

vanaf 14,95

Sako Juwelier, Kerkstraat 58, Monnickendam. Telefoon: 0299-653023. www.sakojuwelier.nl Meer info op pagina 26-27 van deze glossy.