Page 13

n (3JS) Jaap Kwakman G & L ! in actie op zij

G&L SPECIALIST! Muziekshop Volendam staat vooral bekend om zijn grote collectie G&L (By Leo Fender) gitaren. Een groot aantal top muzikanten en bands uit de regio spelen op deze fantastische instrumenten! CAPO Voor iedere gitaar een specifieke capo van Shubb, G7th, Dunlop of CLX!

ALS UW GITAAR U LIEF IS! Nr. 2 Het belangrijkste aan uw gitaar is dat deze goed afgesteld is en lekker speelt! Op de foto ziet u onze reparateur Jeroen die met meer dan 20 jaar ervaring alle reparaties vakkundig uitvoert. In 2014 was Jeroen in diverse tv uitzendingen te zien nadat hij een gitaar bouwde voor Keith Richards van The Rolling Stones!

THE ORIGINAL CRYBABY De crybaby produceert de geweldige wah geluiden die te herkennen zijn uit de jaren 60! Een topper uit onze grote collectie pedalen!

MONDHARMONICA De Suzuki Manji is één van de nieuwe generatie mondharmonica’s die nu al zeer veel liefhebbers kent. 49,95

KOM LANGS EN PROBEER EENS WAT UIT! Wilt u meer informatie over bepaalde instrumenten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op of ga eens langs in de prachtige showroom, de koffie staat klaar! Muziekshop Volendam is een dochteronderneming van Dennis Drum licht en geluid. Een onderneming die sinds jaar en dag bezig is met het verhuur van geluids apparatuur en het verzorgen van geluid en andere diensten tijdens (live) evenementen. Vandaar ook een schat aan ervaring die terug de vinden is in de verkoop van de producten.

GITAARBAND Prachtige gitaarbanden in diverse uitvoeringen en kleuren van Gaucho.

13

Verrassend Winkelen in Edam-Volendam nr10  
Verrassend Winkelen in Edam-Volendam nr10  

De 10e Verrassend Winkelen in Edam-Volendam! Trots presenteren wij u de 10e editie van Verrassend Winkelen in Edam-Volendam welke wij weer m...

Advertisement