Page 10

LUISPREKERONTWERP VAN WERELDKLASSE EN BEKROONDE DIGITALE VERSTERKING. HET COMPACTE, ALLES-IN-EEN STREAMING MUZIEKSYSTEEM. 10 De PULSE MINI levert echte HiFi-kwaliteit in alle hoeken en gaten van je huis. Door gebruik te maken van dezelfde technologieën als in het vlaggenschip PULSE hebben we het formaat kunnen verkleinen zonder de prestaties te verminderen.

DIRECTDIGITAL™ AMPLIFIER 32-BIT/192kHz DAC WIFI + ETHERNET

Zet een PULSE MINI op elke boekenplank, op elk dressoir en op elk nachtkastje en hoor het verschil dat 2.1 geluid met twee versterkers van 50 Watt in elke kamer kan maken. Plaats er een in elke kamer en verander je huis in een geluidsstudio die verbonden is met alle muziek die ooit is opgenomen.

aptX® BLUETOOTH WIRELESS BUILT-IN 2 x 50mm (2”) FULL RANGE DRIVER 1 x 102mm (4”) BASS DRIVER

Een innovatieve dubbele akoestische kamer en de speciale DSPequaliser voegen het geluid uit aparte kanalen voor links en rechts samen in een poort aan de achterzijde, waardoor een laagweergave en een helderheid ontstaan die je gehoord moet hebben om ze te geloven.

USB TYPE-A INPUT

Zoals bij alle PULSE all-in-one spelers is de PULSE MINI ontworpen om - wanneer je ze als een paartje gebruikt - een groot stereobeeld te leveren dat je idee over de prestaties van draagbare luidsprekers zal veranderen.

BLACK OR WHITE

IR LEARNING REMOTE CAPABILITY SIMPLE TOUCH-PANEL CONTROLS

€ 599,-

Bluesound Generatie 2 folder nl a4 issuu  

Bluesound Generatie 2 folder nl a4 issuu, www.bluesound.info met de nieuwe Bluesound NODE 2, de nieuwe Bluesound POWERNODE 2, de nieuwe Blu...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you