Page 1

PRODUKTER EKSKLUSIVE PRODUKTER TIL DIN HAVE


uniqe l nes inspired by nature


Produkter Haddeland design Unikke produkter for unikke uderum. Haddeland Design designer eksklusive produkter af høj kvalitet. Produkterne er nemme at integrere og kan købes uafhængigt af vores designtjeneste.

Haddeland Lounge + table

s. 6

Gasbål

s. 8

Haddeland Granit

s. 9

s. 10

s. 12

s. 14

“Jeg henter en stor del af min inspiration i den smukke og lidt barske norske natur.” - Tor Haddeland


En perfekt kombination af skandinavisk design og ægte spansk lounging. Dette havemøbel opleves som en skulptur i haven. Den har et minimalistisk og formstærkt udtryk, men står samtidig i stærk kontrast til planter og naturmaterialer. 7

6

haddeland lounge + table

“Floating” lounge for eye and mind

Sid ned, lig ned og skru op for loungemusikken. Vær tilstede i øjeblikket eller drøm dig langt væk, som ægte lounging byder op til. Hovedelementer: - Olymp Fireplace kan integreres i loungen, som dermed giver et mere eksklusivt udtryk. - Gør Haddeland-Lounge fuldendt med et robust og massivt træbord i teak (Haddeland Loungebord).

haddeland lounge + table

Loungen er designet, så den både virker markant og solid samtidig med, at den “svæver” over terrænet. Den kan belyses langs soklen, hvilket gør illusionen mere overbevisende. Den har uendelig mange kombinationsmuligheder og kan tilpasses efter sted, plads og behov.

haddeland Table Haddeland Loungebord er ligesom vores øvrige produkter udviklet med sans for materialer, der udstråler kvalitet og lang levetid. Loungebordet har et enkelt og kraftfuldt design. Til trods for, at bordet er bygget af massivt jerntræ (Azobé), har det et let og minimalistisk udtryk. Loungebordets rustikke overflade danner en flot kontrast til de glatte overflader i Haddeland Lounge møbelserien. Bordet kan med succes bruges i kombination med andre loungeløsninger. Haddeland loungebord bygges efter specifikke mål, så det passer til netop dit konkrete projekt.


gasbål

8

Hvad er mere naturligt end at tænde et bål, når mørket og kulden kommer snigende – det giver lys og varme. Den levende ild skaber en lækker stemning, og bålet i sig selv giver et eksklusivt udtryk. Olymp Fireplace er enkel at tænde og kræver ingen forberedelser. Mulighederne er mange: bålet kan f.eks. integreres i Haddeland-Lounge eller placeres “flydende” i et spejlbassin.

Bækkens klukkende vand mod de massive sten eller det brusende vand mod vandfaldets bund. Associationerne til vand kan være mange. Vi har med Haddeland Waterstone forsøgt at give en af havens klassikere ny form. Haddeland Waterstone består, i sin enkleste form, af en skarpkantet granitblok. Tre asymmetrisk placerede huller sikrer, at vandet flyder roligt ned over alle granitblokkens kanter. Haddeland Waterstone er tiltænkt en mediterende effekt. Lyden af vand, stenens form og den måde vandet bevæger sig henover stenen

Olymp Fireplace er et ekslusivt dansk design. Gasbålet produceres i Danmark i den bedste kvalitet. Flammerne kommer op gennem dekorative søsten. Alt er opbygget i rustfrit stål. Det kan nemt betjenes indefra. Bålet skiller sig ud med sit lave gasforbrug og sin høje vindtolerance. Olymp Fireplace er dekorativ – også når det ikke er i brug. Olymp Fireplace er enkel at montere. Man kan både benytte flaskegas og naturgas, og bålet har en CE godkendelse fra DBI – Dansk Brandteknologisk Insitut, med certiikat nr. 845BU-0027

på, går op i en højere poetisk enhed.

granit plank

a calming classic

9

let there be light


granit plank

plane

Light up stairs

Rough and solid minimalism

Haddeland Stairs er en minimalistisk trappe, som er enkel at implementere. Ved at integrere LED-lys vil trinene se ud, som om de svæver over hinanden. Udover, at trappen fås i forskellige bredder, kan man også få hjørneelementer til både udvendige og indvendige hjørner. Det gør både trappen solid, og man sparer tid ved monteringen. En spændende og original trappe ud over det sædvanlige.

Trappen passer flot ind i haven og med sine enkle form samt sin lyse farve passer den godt ind i de fleste sammenhænge. Den rolige fremtoning gør den til det perfekte sted at hvile øjnene. Ved at montere spotlys i trinene er trappen flot at kigge på døgnet rundt.

Kan fås helt op til 120 cm i bredden. Trappens hjørneelementer sikrer det pæneste resultat og sparer tid ved montering. Alle elementer er perfekt dimensioneret og det er muligt at regulere trinhøjde og trindybde ved montering. Vi monterer gerne løsningen for dig.

granit plank

Trappens elementer er perfekt dimensioneret, og det er muligt at regulere højde og dybde ved montering. Vi monterer gerne løsningen for dig.

Denne trappe kendetegnes ved rå og solid minimalisme. Både i parker og haver med flere niveauer kan man udnytte funktionaliteten i denne løsning. I denne serie indgår elementer med 120 cm i bredden samt udvendigt hjørne. 11

10

led


750 SERIEN Haddeland Wall er en moderne og stilren mur som giver enhver have karaktér. Samspillet mellem design, form og lys giver en legende og rytmisk, men samtidig solid fremtoning. Den er funktionel som markering eller støttemur med et yderst eksklusivt udtryk. Den spændende form giver uendeligt mange variationsmuligheder, og med integreret lysdesign bliver Haddeland Wall helt magisk om natten.

Haddeland Wall fås i flere varianter, både med og uden lys, i totalhøjder på 75 og 150 cm

granit plank

1500 SERIEN Haddeland Wall er en moderne og stilren mur som giver enhver have karaktér. Samspillet mellem design, form og lys giver en legende og rytmisk, men samtidig solid fremtoning. Den er funktionel som rumopdeler, tager sig godt ud som et skulpturelt element og giver desuden en lækker kontrast til omgivelserne. Den spændende form giver uendeligt mange variationsmuligheder, og med integreret lysdesign bliver Haddeland Wall helt magisk om natten.

13

12

granit plank

Solid rhythm


14

granit plank

Haddeland granitplank er specialdesignet til at skabe et unikt “gulv” i haven. De lange og slanke granitplank giver et enkelt og eksklusivt udtryk. Ved at de enkelte granitplanker kun er affaset på langsiderne, fremhæves plankens slanke design og giver herved en belægning med et helt unikt udtryk.

Møt Designeren Tor haddeland Direktør Hvor enkelt kan det gøres? Det er mit fokus, når jeg designer en have. Min passion er at designe haver, som sender tankerne fremad. Jeg henter en stor del af min inspiration i den smukke og lidt barske norske natur. Måden vand, fjeld og planter møder hinanden på. Den norske natur er rig på fortællinger og dynamik. Som arkitekt elsker jeg udfordringer og går langt udenom ‘klichéløsninger’. Den bedste løsning er den som dels rammer kundens ønsker, og dels giver kunden noget nyt, som ligger udover hendes/hans forventninger.


Læs mere om vores produkter på www.haddeland-design.dk/produkter/

vi tegner færdige havelæsninger for dig www.haddeland-design.dk/arkitektur/

ARKITEKTUR OG DESIGN

Haddeland Design Langelinie 17 8464 Galten Del af Designhaver Aps Cvr 26493862

www.haddeland-design.dk

Haddeland design products  

products from haddeland-design.dk

Advertisement