Page 1

voor Bijzondere Bedrijven

www.thebrandhouse.nl


The Brandhouse in het kort

“Sinds 1991 helpen we bedrijven om hun markt zo optimaal mogelijk te benaderen, zodat zij hun maximale verkooppotentieel gaan benutten.” • Uw kernvoordeel. Ons werk begint met het vaststellen waarin uw bedrijf en uw producten wezenlijk anders en beter zijn. Dat is immers de reden waarom klanten voor u kiezen. • Markten en doelgroepen. De volgende stap is bepalen in welke markten en doelgroepen de meeste kansen op succes liggen. • Communicatie aanpak. We ontwikkelen een unieke manier van communiceren die uw klantvoordeel krachtig en onderscheidend neerzet. • Communicatiemiddelen. Dit werken we uit in middelen die uw salesmensen en/of distributeurs helpen om uw producten succesvol in de markt te zetten, waar dan ook in de wereld.


Kerncompetenties

• Ervaring. In business-to-business en business-to-consumer, profit en non-profit, technisch/non-technisch, nationaal en internationaal/wereldwijd. • Authentiek. In nauwe samenwerking met de directie komen we tot een heldere en praktijkgerichte bepaling van de richting, die recht doet aan wie u werkelijk bent. • Verrassend. We kijken naar uw bedrijf van buiten naar binnen. Dat leidt vaak tot verrassende inzichten, die uw bedrijf een nieuwe horizon geven. • Uniek. Uw onderscheid is de basis voor (verkoop)succes. Door creatie van unieke en krachtige content voor alle media ondersteunen we u hierin. • Praktijkgericht. Geen dikke rapporten vol jargon, maar vanuit eerlijke samenspraak gezamenlijk tot het beste resultaat komen.


U bent bijzonder. Producten en diensten onderscheidend neerzetten in hun markt. Als fullservice marketing & communicatie bureau doen we dat sinds 1991. Al 20 jaar stellen we steeds die ene simpele maar o zo belangrijke vraag. Kunnen we in ĂŠĂŠn zin zeggen waarom klanten juist bij u zouden moeten zijn? Dat is immers de essentie van uw klantvoordeel. Als we daar samen uit zijn, ontwikkelen we vanuit die kern krachtige en onderscheidende communicatie. Daarmee maakt u zich bijzonder, worden uw producten of diensten bijzonder. En wordt u gegarandeerd succesvoller.

voor Bijzondere Bedrijven


Klant: Daelmans Banket

De mensen bij Daelmans zorgen al meer dan 100 jaar met hart en ziel voor koek en banket met een overheerlijke smaak en

Case: Vol van Koek Brochure

geur. De corporate brochure vormt een intense zintuiglijke kennismaking met hun ‘Vol van Koek gevoel’. Je proeft de koek in elk woord en beeld. Natuurlijk heeft de brochure een koekverpakking. En als je ‘m opent, stijgt er een heerlijke koekgeur uit op. Zo krijgt de doelgroep als vanzelf trek in Daelmans.


Klant: Daelmans Banket

Daelmans Banket is groot in koek, vooral in private label. Een echt familiebedrijf, waar de mensen al meer dan 100 jaar

Case: Broodje is bij de spijs inbegrepen

met hart en ziel bezig zijn met hun vak. Als kwaliteits koekproducent zorg je er natuurlijk voor dat alles ambachtelijkheid en niveau uitstraalt. Zoals je huisstijl. En je advertenties.


Als u kansen ziet,

bieden wij graag de helpende hand.

Als ondernemer wilt u kansen benutten. Coface Nederland Finance (CNF) kan u daarbij helpen door middel van extra werkkapitaal; eventueel in combinatie met betrouwbare kredietinformatie, incasso of dekking van uw handelsrisico’s. In Nederland zijn we het enige toonaangevende bankonafhankelijke factoringbedrijf. Onze financiële dienstverlening is gebaseerd op de know-how en kwaliteit van de internationale Coface organisatie, gecombineerd met een werkkapitaalfinanciering die meegroeit met de omvang van uw transacties. Inclusief risicodekking zijn de kosten vergelijkbaar met een bankfinanciering gekoppeld aan een losse kredietverzekering. We onderscheiden ons door een bankonafhankelijke aanpak en een 100% dekking. Een volledige bescherming van uw transacties met het vertrouwen om uw onderneming uit te breiden.

aan het werk voor uw kapitaal

Klant: Coface Nederland Finance

Elke ondernemer weet hoe het is om een financiering bij een bank te vragen. Prettig als het ook anders kan. Zoals bij

Case: Zo leer je je vrienden kennen

Coface Nederland Finance, het enige bank-onafhankelijke factoringbedrijf in Nederland. Als bedrijven meer werkkapitaal nodig hebben, is Coface flexibel en snel. Coface stelt zich naast, of zelfs ónder de ondernemer. Als een vriend die je helpt omhoog te komen.


Klant: Coface Nederland Finance

Ondernemers willen omhoog. In vrijheid, zonder geremd te worden door omslachtige studies van jaarcijfers. Als het enige

Case: Kansen benutten

bankonafhankelijke factoringbedrijf van Nederland wil Coface Nederland Finance hen graag daarbij helpen. Die boodschap vertaalden we in een opvallende mailing naar financiële bedrijfsadviseurs. Met als extra verleiding Eckart Wintzen’s boeiende en inspirerende boek over zijn unieke succesformule. En met een koppeling naar de speciaal gemaakte actiewebsite ‘kansenbenutten.nu’.


Your place to grow.

Ton Uljee: Intratuin Barneveld “Zelfs het lege gebouw straalde al gezelligheid uit. Dat merk je ook aan de klanten. Vanaf de eerste dag zie je ze gewoon lekker op hun gemak rondlopen, alsof ze dat al 10 jaar doen.”

Een licht, helder, ruimtelijk en menselijk gebouw waarin u en uw bedrijf kunnen groeien. Dat is wat Thermoflor voor u ontwikkelt en bouwt. Met bijna 130 jaar historie in de bouw van kassen en tuincentra kunnen we u ondersteunen vanaf het begin. Van de beoordeling van het perceel, tot aan de logistiek, winkelrouting en de overheidseisen waaraan een gebouw moet voldoen. Zoveel ervaring geeft u ook rust bij de planning. De leveringsafspraken die we met u maken, halen we altijd. Gegarandeerd en zwart op wit. En omdat we volledig in eigen beheer fabriceren en bouwen, heeft u de waarborg voor constante topkwaliteit en optimale flexibiliteit. Niet voor niets leveren we bijna iedere week ergens ter wereld een project op. Als u ons belt op 0174 – 29 06 06, zijn we u graag van dienst met een helder gesprek over uw groeiwensen. www.thermoflor.com

Klant: Thermoflor Bright Buildings

Met bijna 130 jaar ervaring in de internationale bouw van kassen en tuincentra weet Thermoflor wel wat van licht en groei.

Case: Your place to grow

Helder en ruimtelijk is niet alleen voor planten een groeizame omgeving. Ook mensen voelen zich zeer prettig in de gebouwen van Thermoflor. En dat geeft eigenaren van tuincentra de groei die ze willen. Zij wilden dan ook graag meewerken aan deze internationale campagne. Die we natuurlijk onderstreepten met een heldere internationale claim.


Your extra surgery assistant.

GELITA MEDICAL is well-known for its superior haemos-

tine with more than 125 years experience. Gelita Medical

tatic agents, which assist in many surgical procedures

aims to be an even better extra surgery assistant by the

worldwide. Since January 2006 it is a division of Gelita

constant development of new, innovative devices.

AG, the world’s largest producer of pharmaceutical gela-

Klant: Gelita Medical

Gelita Medical levert kennis en hulpmiddelen waarmee chirurgen hun operaties gemakkelijker en beter kunnen uitvoeren.

Case: Your extra surgery assistant

Bij operaties komt heel wat kijken. Veel handwerk vooral. Wat zou dus het ultieme hulpmiddel zijn voor een chirurg? Inderdaad.


SNEL FINANCIEEL INZICHT VOOR EFFECTIEVER ONDERNEMEN.

FinForce. Dé uitkomst voor uw toekomst.

Klant: Finforce Business Software

Ondernemers zijn positieve mensen die altijd kansen zien. En daar ook op willen investeren. Als ze nou ook nog vantevoren

Case: Dé uitkomst voor uw toekomst

zouden weten wat de financiële gevolgen van die investeringen zouden zijn... Laat dat nu precies zijn wat FinForce biedt. Heldere en gebruiksvriendelijke software. Waarmee ondernemers en financiële mensen snel kunnen zien wat een nieuwe richting betekent. Alsof je een kaart hebt van de toekomst.


Klant: La VistaDuna

In dit karakteristieke gebouw in de Reeshof te Tilburg vinden bedrijven en particulieren onder één dak de ondersteuning om al hun

Case: Het baken voor je zaken

zaken goed te regelen. Van makelaar, advocaat, incassobureau en notaris, tot accountant, secretariële en financiële dienstverleners. Allemaal mensen met veel kennis van zaken. Die waar nodig met elkaar samenwerken, zodat je snel de goede richting op gaat. Eigenlijk is La VistaDuna dus een soort baken. Maar dan voor je zaken.


Topkwaliteit apparatuur

minstens dezelfde als van bekende merken

Uw geheime wapen in de offertestrijd.

nk kiest mTech.

Een sterk wapen

U kent dat wel. Een klant of prospect vraagt bij u een

om van offertes orders te maken

offerte aan voor een videobewakingssysteem. Alles klinkt zeer interessant en u doet uw best om een mooie en scherpe offerte neer te leggen. Achteraf blijkt u één van de

nd en ARAS

Perfecte service

zoals u van ARAS bent gewend

velen te zijn geweest en heeft u de opdracht verloren aan

n mantel-

een ‘collega’ die het bijna voor niets wil doen. En u vraagt zich af: “Tja, wat moet je daar nou aan doen...”

ekend inzake de

ceerde digitale

Als u dezelfde bekende merken aanbiedt als uw collega’s, is het

orders (type

lastig om u te onderscheiden en is uw offerte (te) makkelijk met de

ewaking van de

het huismerk CamTech. Dit videobewakingssysteem heeft minstens

andere te vergelijken. Daarom biedt ARAS naast de bekende merken

Meer onderscheidingskracht

een ander kwaliteitsmerk met een betere prijs

dezelfde kwaliteit als de bekende merken - het komt vaak zelfs uit

de Rabobank.

dezelfde fabrieken - maar is aanmerkelijk interessanter geprijsd.

uitgebreide

De grote merken hebben hoge kosten voor hun internationale

Verrassend lage prijs

Dat kan omdat CamTech alleen als huismerk wordt geleverd.

u betaalt niet de overhead van een bekend merk

organisatie en uiteindelijk betaalt u daarvoor.

oraf. Levering

Als u in uw offertes naast de bekende merken ook CamTech aanbiedt,

worden

kunt u zich onderscheiden in uw apparatuur en in uw prijs. Dat geeft u een sterk wapen om van offertes orders te maken.

door Rabobank

En met de gegarandeerde kwaliteit en service van ARAS heeft u - en uw klant - dezelfde zekerheid als bij de bekende merken.

allatiebedrijven.

Wilt u uw offertes beter in beeld bij uw klant? Bel dan ARAS Security op 0416 - 32 00 42 of kijk op www.aras.nl. Onze ‘Secret Service’ is u graag van dienst!

houdt ook de prijs in de gaten.

CamTech. Uw geheime wapen in de offertestrijd.

Rabobank kiest voor CamTech.

CamTech MiniDome camera

CamTech LCD monitoren

Artikelnrs.: CMDM330F, CMDM330S, CMDC380F, CMDC380S, CMDD380F, CMDD380S

Artikelnrs.: CT150C25, CT170C25, CT190C25

Rabobank Nederland en ARAS

De CamTech MiniDome camera’s zijn uitermate goed toepasbaar in vandaalgevoelige omgevingen, omdat de behuizing slagvast is. Het zijn hoge resolutie camera’s en ze worden allen voorzien van een DC-iris varifocal objectief 4-9 mm. Leverbaar als zwart/wit, kleuren en day/night camera. Opbouw- en inbouwmontage.

De CamTech LCD monitoren bieden vele voordelen ten opzichte van conventionele beeldbuismonitoren. Denk aan een veel langere levensduur (40.000 tot 50.000 branduren), minder verbruik, ruimtewinst en een veel rustiger beeld om naar te kijken. Leverbaar als 15”, 17” en 19” model.

Security hebben een mantelovereenkomst getekend inzake de levering van geavanceerde digitale CamTech videorecorders (type DVMRe) voor de bewaking van de geldautomaten van de Rabobank. Hier ging een zeer uitgebreide testperiode aan vooraf. Levering en installatie zullen worden verzorgd door de door Rabobank gecertificeerde installatiebedrijven.

CamTech binnensamenstellingen

CamTech digitale recorders

Artikelnr.: CTB200

Artikelnr.: IDR4016

De CamTech binnensamenstellingen worden compleet geleverd. Elke camera wordt voorzien van een DC-iris varifocal objectief. Standaard wordt de samenstelling geleverd met een hoge resolutie kleuren camera. Optioneel te leveren met een zwart/wit of day/night camera.

De CamTech digitale recorders zijn niet meer weg te denken uit een standaard CCTV-systeem. De IDR4016 heeft fantastische specificaties, waaronder 100 beelden per seconde (instelbaar per camera), motion detection, netwerkmogelijkheden en door de compressietechniek een zeer efficiënt gebruik van de harddisk. Daarnaast wordt deze recorder standaard geleverd met een ingebouwde CD-Writer.

00 42

houdt ook de prijs in de gaten.

oduct van ARAS Security

CamTech digitale recorders

CamTech buitensamenstellingen

Artikelnrs.: DVMRe-4CTX, DVMRe-10CTX of DVMRe-16CTX

Artikelnrs.: CTB210, CTB220, CTB230, CTB240, CTB250, CTB260

Deze digitale recorders zijn zeer gebruikersvriendelijk te programmeren en de opgenomen beelden zijn eenvoudig via een PC terug te kijken. De recorder kan 50 beelden per seconde opnemen (instelbaar per camera), heeft motion detection en is voorzien van een netwerkaansluiting. Door de gebruikte Wavelet-compressietechniek is het niet mogelijk beelden te manipuleren. De betrouwbaarheid neemt hierdoor nog meer toe.

De CamTech buitensamenstellingen worden geleverd met een hoge resolutie camera, DC-iris varifocal objectief en behuizing. De behuizing wordt geleverd met zonnekap, verwarmingselement en een muurbeugel met kabeldoorvoer. Makkelijk te installeren en een keuze uit een zwart/wit, kleuren of day/night camera.

Uw geheime

ARAS Security B.V. Postbus 218 5150 AE Drunen [T] +31 (0)416 32 00 42 [I] www.aras.nl [E] aras@aras.nl

CamTech is een product van ARAS Security

Klant: ARAS Security

Weet u wat er gebeurt als beveiligingsinstallateurs een offerte uitbrengen? Keer op keer komen ze erachter dat de concurrentie

Case: Het geheime wapen

precies dezelfde apparatuur aanbiedt. Mag u raden op welke onderdeel van hun aanbieding ze worden uitgespeeld. Dat is nu waar CamTech zich onderscheidt. Het is een ander merk dan de bekende Bosch, Panasonic of Philips. Van dezelfde kwaliteit, want het komt uit dezelfde fabrieken. Maar wel tegen een lagere prijs. Met andere woorden; CamTech biedt installateurs een geheim wapen in de offertestrijd.


Every year, over 250.000 women die needlessly of cervical cancer.

Improving Female Healthcare

DEL_Poster_liggend(los voor pres).indd 1

19-03-13 12:13

Klant: Delphi

Baarmoederhalskanker is wereldwijd een een van de meest voorkomende doodsoorzaken bij vrouwen. Onnodig, omdat dit

Case: Delphi Screener

door tijdige controle in vrijwel alle gevallen kan worden voorkomen. De Delphi Screener neemt de barrières voor screening weg, waardoor veel levens kunnen worden gered. Aan ons de taak om vrouwen bewust te maken van het belang van tijdige screening. Deze indringende boodschap werd in een test door 1.000 vrouwen in 5 landen als de meest krachtige gekozen.


Uw blad als merkversterker • In deze digitale tijden lijkt een magazine of nieuwsbrief iets van vroeger. Is toch echt niet zo. Niet voor niets kopen Nederlanders elk jaar nog heel veel mooie magazines. Gewoon omdat ze het fijn vinden om van papier te kijken en te lezen. En omdat ze daar een band mee voelen, meer dan met een website of email. Dat geldt ook voor bedrijfsbladen. Een goed blad doet veel voor uw bedrijf of instelling. Het maakt u zichtbaar en vertrouwd, schept een band met uw klanten en medewerkers. Geeft informatie, wekt belangstelling. En het werkt perfect als ondersteuning van acties. Kwestie van één keer een heel goede bladformule maken. En daarna het met sterke tekst en beelden invullen. Kost minder tijd, en geeft veel beter resultaat. We komen daar graag eens vrijblijvend over praten.


De Gouden Regel voor Succesvolle Acties • Snel meer bekendheid en verkoop? Dan gaan we de Gouden Regel voor Succesvolle Acties toepassen. Ofwel, van iets gewoons iets bijzonders maken. Zoals toen een supermarktketen bleef zitten met een enorme partij theedoeken. De menselijke natuur kennende, leek het ons een goed idee om er een ‘partij met weeffout’ van te maken. Opeens was er volop leven rondom de bakken met theedoeken. Elke klant ging op zoek naar de weeffouten. Die ze uiteraard niet konden ontdekken, waardoor de theedoek ‘voor de halve prijs’ een echt buitenkansje leek... De hele partij was binnen een dag uitverkocht.


Hartelijk dank! Voor meer informatie of direct contact: www.thebrandhouse.nl john@thebrandhouse.nl

voor Bijzondere Bedrijven


Hartelijk dank! Voor meer informatie of direct contact: www.thebrandhouse.nl john@thebrandhouse.nl

voor Bijzondere Bedrijven

the Brandhouse Presentatie 2013  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you