Theater De Borgh

Page 1

T
H
E
A
T
E
R
C
A
F
E T
H
E
A
T
E
R
C
A
F
E

Talkin’ Blues

T
H
E
A
T
E
R
C
A
F
E

WIE
IS
DE

·D·r·a·g·

T
H
E
A
T
E
R
C
A
F
E

De
Borgh

Thomas heeft een bevrijdend inzicht gekregen: hij is zelf verantwoordelijk voor zijn eigen misère en misschien ook wel voor die van anderen.

Het is tijd om zijn innerlijk kind te omarmen en van nar tot rebel te transformeren. In vakantieruzies, zeilboten, Melo‐cakes, woke‐cultuur en koppeltherapie zoekt hij naar positieve verandering en hernieuwde energie.

Eerlijkheid kan hard zijn, maar soms zijn harde klappen nodig. En geen zorgen, hij laat de zaal altijd netjes achter. Meestal.

T
H
E
A
T
E
R
C
A
F
E
T
H
E
A
T
E
R
C
A
F
E

Rob Scheepers Weerlicht

We zijn de afgelopen jaren een bang volkje geworden. Bang voor de bliksem, terwijl de donder nog in geen velden of wegen te horen is.

Dat heeft nu wel lang genoeg geduurd, volgens Rob. Het is bovendien nergens goed voor. Je zorgen maken om iets wat misschien ooit wellicht zou kúnnen gaan gebeuren is verspilde tijd.

Gebruik je energie liever om bij bliksem de gordijnen juist te openen, je kop naar buiten te steken en te gaan dansen in de regen. Want aan het einde van iedere donkere nacht wordt het vanzelf weer licht.

In de pers over Rob Scheepers:

“Met Bekant ﴾red. vorige voorstelling﴿ zet rasverteller Scheepers een evenwichtige cabaretshow neer, met kop en staart, ver voorbij het tonpraten waar hij ooit groot in werd.”

25.05.2024

aanvang 20:00u // tickets: € 22,50 cabaret // vaste zitplaatsen // alle leeftijden

﴾ED﴿

De
Borgh