Page 1

Thassistas :) Ακροδεξιοαριστεροκεντρώο κίνημα γέλιου Νο 3

01/02/2012 15νθήμερη ελεύθερη έκδοση τηs παρέας * Διανέμεται ΔΩΡΕΑΝ επόμενο 15/02/2012 Χαλαρή Εφη Μερίδα για ...τον καφέ, την τουαλέτα, την κοπάνα, την χυλόπιτα, το λεωφορείο, το αεροπλάνο, το πλοίο, την μοναξιά...

Γελάμε την ίδια γλώσσα Η 3η έκδοση της thassistas την οποία θα διαβάσετε εντός ολίγου είναι πραγματικά καταπληκτική. Το οτί οι αναγνώστες μας θα φτάναν τους 15 ούτε εμείς το περιμέναμε. Βέβαια άν αφαιρέσουμε τις 2 που είναι οι γυναίκες μας, τα 4 που είναι τα αδέρφια μας και τους άλλους 6 πολύ καλούς μας φίλους, καταλήγουμε πως το κοινό μας είναι Τρείς ...και ο Κούκος ...που μας ξυπνάει μια φορά κάθε 15 και μας δίνει το θάρρος να συνεχίζουμε να κάνουμε πλάκα στους καιρούς αυτούς τους χα...λεπούς. Χωρίς πλάκα ...δεν γίνεται πλακάτ. Ε ί μασ τ ε π ολ λο ί κα ι μα ς α ρ έσ ε ι π ο υ ε ί σ τ ε κα ι ΄ σ ε ι ς μ έσ α .

Φωτιάδης Βασίλης Προσοχή στην οδήγηση, στο ποτό, στον ουρανό, φιλιά στις γλάστρεs, χαιρετισμούs στους σκύλουs, αγκαλίτσεs στιs κότεs.

Απόδειξη υπερθέρμανσης του πλανήτη

Μεγάλα γνωμικά & παροιμίες... Όλα τα μανιτάρια τρώγονται. Με τη διαφορά ότι κάποια από αυτά, τρώγονται μόνο μια φορά. Αν ο έρωτας είναι τυφλός, ψάξε να τον βρεις πασπατεύοντας. Ο έρωτας είναι όπως η γρίπη. Μας πιάνει στο δρόμο και μας οδηγεί στο κρεβάτι. Μια γυναίκα, αγωνίζεται χρόνια να αλλάξει τις συνήθειες του άντρα της και μετά παραπονιέται, ότι δεν είναι πια ο άντρας που παντρεύτηκε.

.

Ξέρω 12 πράγματα για εσένα

Έχω μαντικές ικανότητες! Μπορώ να σου αποκαλύψω 12 πράγματα για εσένα... 1. Διαβάζεις αυτά τα σημεία. 2.Είσαι άνθρωπος.

Καταλαβαίνεις ότι γέρασες, από τη στιγμή που τα κεριά κοστίζουν περισσότερο από την τούρτα. Όποιος την νύχτα περπατεί, λάσπες και σκατά πατεί. Αν η γυναίκα ήταν πιστή, τότε ο διάβολος δεν θα είχε κέρατα.

3.Δεν μπορείς να πεις το "Π" με τα χείλια σου ανοιχτά. 4. Μόλις το δοκίμασες................! 6. Δεν μπορείς να πεις "M" χωρίς να αγγίξουν τα χείλη σου. 7. Το ξαναδοκίμασες. 8. Γελάς με εσένα. 9. Συνεχίζεις να γελάς με αυτό και ξεχνάς το νούμερο 5. 10. Έλεγξες αν υπάρχει 5 11. Είσαι αγόρι ή κορίτσι. 12. Αυτό σου αρέσει. 13. Θα το δείξεις στους φίλους σου για να ενοχλήσεις και κανέναν άλλο......!

Info: Αν θέλετε να γίνετε μέλος, φίλος, χορηγός, εργάτης, βοηθός, ξωτικό, καλικάντζαρος, να συμμετέχετε ενεργά στο κίνημα «Thassistas» θα μας βρείτε στο 1) thassistas.blogspot.com 2) e-mail: thassistas@yahoo.gr και 3) facebook: thassistas κι αν τίποτα από αυτά δεν σας καλύπτει : πληροφορίες Φωτιάδης Βασίλης 6949124600


Thassistas :) Ακροδεξιοαριστεροκεντρώο κίνημα γέλιου

ήματα? τ ω ρ Ε ντητα Αναπά Τι σημαίνει κάθομαι όρθιος; Πώς λέγεται ένα αγριογούρουνο όταν είναι ήρεμο; Πόσα χρόνια διαρκεί ένα 'ζαμάνι';

Χαζογελάτε ...είναι μεταδοτικό!!!

Γιατί δεν έχει μούσι ο Ταρζάν;

Γυναίκες Vs Άντρες

Ποιανού ιδέα ήταν η λέξη ψευδός να έχει τα γράμματα Ψ και Σ;

1. Οι άντρες είναι υπέρ των προγαμιαίων σχέσεων... Μέχρι να αποκτήσουν κόρη.

Δώδεκα τη νύχτα, βάζεις πιτζάμες, λες καληνύχτα και πας στο δωμάτιό σου οπότε σε ρωτάνε: - Πας για ύπνο; (Όχι πάω να ρίξω μπετά σε οικοδομή!) Έρχεται ο υδραυλικός σπίτι και ο ιδιοκτήτης τον ρωτάει: - Ήρθατε για τη βρύση; (Όχι! Ν' αλλάξω λάμπα & να κρεμάσω και τις κουρτίνες!) Σε καφετέρια: - Ένα φραπέ γλυκό, χωρίς. - Χωρίς γάλα; (Όχι, χωρίς καλαμάκι!)

2. Μια γυναίκα θέλει έναν άντρα να ικανοποιήσει όλες τις ανάγκες της. Ένας άντρας θέλει όλες τις γυναίκες για να ικανοποιήσει μια ανάγκη του. 3. Ποιος είναι ο καλός σύζυγος ; Αυτός που έχει κλειστό το στόμα κι ανοιχτό το πορτοφόλι. 4. Στους γάμους οι γυναίκες πρώτα κλαίνε και μετά μεθάνε. Οι άντρες πρώτα μεθάνε και μετά… κλαίνε. 5. Το πρόβλημα με τις γυναίκες είναι ότι ενθουσιάζονται με το τίποτα. Και μετά το παντρεύονται. 6. Οι άντρες βλέπουν το γυμναστήριο σαν φυσική δραστηριότητα. Οι γυναίκες το βλέπουν σαν κοινωνική.

×

É

Ï Õ

M O R E

7. Όταν ένας άντρας λέει πρόστυχα λόγια σε μια γυναίκα, είναι σεξουαλική παρενόχληση. Όταν μια γυναίκα λέει πρόστυχα λόγια σ' έναν άντρα, είναι 1,19 ευρώ το λεπτό.

): Margaritaria. ...που γράφτηκαν από παιδιά. Στη νήσο Μαδαγασκάρη εκτρέφονται πολλά ζώα, είναι δηλαδή αναπτυγμένη η κτηνοτροφία, εκτρέφονται βόες, στρουθοκάμηλοι, οίνοι, ημίονοι, λέοντες και πολλά σαρκοφάγα ζώα.. Οι αρχαίοι Έλληνες έσκαβαν βαθιά την γη και έκτιζαν εκεί τα σπίτια τους. Γι΄ αυτό σήμερα αναγκαζόμαστε να σκάβουμε για να τα βρούμε. Η πρωτεύουσα της Ζακύνθου είναι η Ζάκυνθος, γι' αυτό το νησί είναι πυκνοκατοικημένο. Πηγές του ηλεκτρικού ρεύματος είναι η πρίζα, ο γενικός διακόπτης, η ασφάλεια κ.λ. Οι ποταμοί της Ινδοκίνας είναι ο Βραχμαπούτρας.

Πάει μια κρύα μέρα ο Μητροπάνος σε ένα περίπτερο και λέει: - Θα ήθελα ένα νερό και ένα liposan. - Nερό και ένα liposan; Τί να τα κάνεις; Και ο Μητροπάνος λέει: - Τα χείλη μου ξερά και διψασμένα...

Γιατί οι ελέφαντες βάφουν τα νύχια τους κόκκινα; - Γιατί; - Για να κρύβονται πίσω από τις παπαρούνες! - ....................... - Έχεις δει ποτέ ελέφαντα να κρύβεται πίσω από τις παπαρούνες; - Όχι. - Είδες πόσο καλά κρύβoνται.... τελικά; Είναι ένας βλάκας και λέει στο φίλο του: -Ρε συ, έρχονται απόκριες και δεν ξέρω τι να ντυθώ! -Χμμμ, βάλε ένα πανί στο κεφάλι και είσαι έτοιμος! -Και τι θα χω ντυθεί; -Πανίβλακας!

Τί είναι αυτό που σε χαιρέτα και είναι πράσινο; Η Χελόου-να.


Thassistas :)

Απλά ...Τζακ Νόρις!!!

Ακροδεξιοαριστεροκεντρώο κίνημα γέλιου

Ιστορία

Γιατί ο Τσακ Νόρις δεν παίζει πια κομπολόι; -Γιατί το τερμάτισε. Ο Τσακ Νόρις, είναι ανηψιός της Θείας Λειτουργίας. Ο Τσακ Νόρις δεν κοιμάται, πατάει Pause. Ο Τσακ Νόρις σκίζει σελίδες του ίντερνετ. Ο Τσακ Νόρις είναι ο μόνος που χτύπησε το ρεύμα. Τσακ Νόρις Ο Τσακ Νόρις ξέρει πόσο κάνει φτωχός πλην τίμιος.

εκφράσ

εων...

"Κάθε κατεργάρης στον μπάγκο του"

Στα παλιά τα χρόνια, για να ταξιδέψεις στη θάλασσα έπρεπε Μπαίνει ένα άντρας φουριόζος στο σπίτι του! να `χεις πολύ κουράγιο, γιατί σ` όλα -Γυναίκα, κέρδισα το Τζόκερ, ετοίμασε τις βαλίτσες μας... τα πέλαγα αλώνιζαν κουρσάρικα καράβια. - Αχ, μπράβο αντρούλη μου, και πού πάμε; Οι μηχανές ήταν ακόμα άγνωστες και - Εγώ στη Χαβάη, εσύ στη μάνα σου.... τα πλοία αρμένιζαν με τα πανιά ή με τα Περναει η κοκκινοσκουφιτσα μεσα απο το δασος και βλεπει τον κακο κουπιά. Φαντάζεστε τι πλήρωμα θα `χανε τον λυκο πισω απο ενα δεντρο... τα κουρσάρικα καράβια! Οι κωπηλάτες, -Λυκε σε βλεπω!! Φευγει ο λυκος και παει πισω απο ενα αλλο δεντρο οι περισσότεροι ήταν συνήθως -Λυκε σε βλεπω!! Ξαναφευγει ο λυκος και παει πισω απο ενα αλλο δεντρο κατάδικοι (άνθρωποι των κάτεργων -Λυκε σε βλεπω!! -Ρε,θα με αφησεις ησυχο να χεσω? - δηλ. πλοίο που δούλευαν οι κατάδικοι), με σκοτεινό παρελθόν, (απ` εδώ και η λέξη κατεργάρης = άνθρωπος ένα καγκουρό δεν μπορεί να πηδήξει αν η ουρά του δεν αγγ χωρίς εμπιστοσύνη κλπ.). Όταν, λοιπόν, ίζει το έδαφος έσα μ ό δα ά π ομ α βδ υ ο αέρας έπεφτε και το καράβι έπρεπε α ο τό τ ια σε μι έξω ι τον εαυ ε α καινούρια δόντ τ ι ίσ ς σε ρ ο υ λώ ρ γ γα π α με να συνεχίσει το δρόμο του, μια φωνή ρεί ν ορεί να ερίας μπο ο καρχαρίας μπ ένας αστ δυνατή ξεσήκωνε απ` το ξαπόσταμά τους, χρόνια μέχρι να δώσει τον πρώτο καρπό προς κατανάλωση τους ανθρώπους αυτούς: Όταν φυτευτεί ένας κόκκος καφέ, χρειάζονται πέντε Η χειρα ψ ία Στη Σιγκαπούρη είναι παράνομο να μασάς τσίχλα. «Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του». για να παλιά γινότα δείχνε ν ι κ α π ν Ήταν η διαταγή να καθίσουν και πάλι ω είς Μόνο τα ς είναι άοπλο θ ς! κουνού υληκά στα κουπιά, στους μακρινούς ξύλινους πια τσιμπάν μπάγκους ή πάγκους (από το Ιταλικό ε! ρanco)! Υπήρχαν, επίσης, πλοία την εποχή εκείνη, που ονομαζόντουσαν 1990 «κάτεργα» (πλεούμενες φυλακές). Έτσι, το πλήρωμα αυτών των πλοίων λεγόταν «κατεργάρηδες».

Παίξ’ το εξυπνάκιας !!!

2012

Πώς απαντούν οι Έλληνες επαγγελματίες στην ερώτηση "Πώς πάει η δουλειά;" Φούρναρης: Ψίχουλα Μανάβης: Κολοκύθια Αγρότης: ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι Ανθοπώλης: Μαρασμός Υφασματέμπορος: Πανί με πανί Νεκροθάφτης: Ψόφια πράγματα Ψαράς: Ούτε λέπι Τυπογράφος: Ούτε φύλλο Φαρμακοποιός: Με το σταγονόμετρο Ο απέναντι νεκροθάφτης: Μεγάλη νέκρα Ηλεκτρολόγος: Δεν βλέπω φως Βοθρατζής: Σκατά Υδραυλικός: Mούφα η δουλειά Ναυτικός: Πιάσαμε πάτο Μηχανικός αυτοκινήτων: Στο ρελαντί Στρατιωτικός: βήμα σημειωτόν Έμπορος χαλιών: Χάλια Τσατσά: Πο*τσες Κομμωτής: Τρίχες Πόρνη: Αραχνιάσαμε Ψιλικατζής: Ψιλοπράγματα Χρηματιστής: Δεκάρα τσακιστή

Ινδερνετ λαφ

:)

Youtube.com/thassistas

Κάθε μέρα η Thassistas production. ανεβάζει ένα βίδεο στο youtube.com Έδω και λίγες μέρες αποφασίσαμε πως δεν μας φτάνει μόνο η εφηερίδα. Έτσι δημιουργούμε διάφορα βιδεάκια και επικοινωνούμε καθημερινά. Οπότε πατήστε thassistas και βρείτε, δείτε και πείτε το και στους φίλους σας. Κι αν σας κάνει κέφι να κάνετε και εσείς κανένα βιδεάκι ...μην κολώσετε. DO IT.


Thassistas :) Ακροδεξιοαριστεροκεντρώο κίνημα γέλιου

Ευχαριστούμε τους υποστηρικτές μας.. Billias Travel Service (Λιμένας) (Εκδρομή στην Κων/πολη 1-4 Μαρτίου με 199€)

Thassos Dvd Club Café Bar Vertigo (Λιμένας) Café Bar Indians (Ποταμιά) Ο μπαρμπαλέκος Καφενείο-Ουζερι (Ποταμιά) Café Bar Sunshine (Σκ.Ποταμιάς) Super Market Τοπτσής (Ποταμιά) Café Bar Bacarrat (Λιμένας) Mοσχούλα Γεωργαλή Πρακ.Εφημερίδων Εστιατόριο Μεσόγειος (Λιμένας) Café Bar Daisy (Λιμένας) Café Bar Grand (Λιμένας) ΜΑΝΤΡΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ Το μικρό καφέ (Ποταμιά) Εστιατόριο Κραμπούσα (Σκ.Ποταμιάς) Ψητοπωλείο Palude (Χρ.Αμμουδιά) Market Enira (Σκ.Ποταμιάς) Κομμωτήριο Billy’s (Παναγία) Café Bar Escape (Χρ.Αμμουδιά) Dj’s Κρέπες Πίτσα (Λιμένας) Κρεοπωλείο Δημητριάδης-Τσούπρας (Λιμένας) Hair Styling Μάγδα (Λιμένας) Εκτυπώσεις Proboleas.gr (Ποταμιά) Όποιος δεν μας υποστηρίζει να τον φάν τς πετνοί τα κνάδια. Γραμμή υποστήριξης: 6949124600

Σημεία διανομής... Café Bar Vertigo (Λιμένας) Café Bar Indians (Ποταμιά) Ο μπαρμπαλέκος Καφενείο-Ουζερι (Ποταμιά) Café Bar Sunshine (Σκ. Ποταμιάς) Super Market Τοπτσής (Ποταμιά) Café Bar Bacarrat (Λιμένας) Mοσχούλα Γεωργαλή Πρακ.Εφημερίδων Εστιατόριο Μεσόγειος (Λιμένας) Café Bar Daisy (Λιμένας) Café Bar Grand (Λιμένας) Το μικρό καφέ (Ποταμιά) Ψητοπωλείο Palude (Χρ.Αμμουδιά) Market Enira (Σκ.Ποταμιάς) Café Bar Escape (Χρ.Αμμουδιά)

Μικρές ...αλλά θαυματουρYES aggelies

ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ποδήλατα με τρέλα αλλά χωρίς σέλα

Αναζητώ κυρία, κάτοχο τρακτέρ, με σκοπό τον γάμο. Παρακαλώ αποστείλατε φωτογραφία τρακτέρ!

Γυαλιά για σκύλους, παγωτό κάκτος, μουσικό μέταλ νερό, και διάφορα άλλα... Πωλούνται Τηλ. 1234554321

Πινακίδα σε ταβέρνα: «ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ, ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΠΛΗΡΩΣΕΙ!»

υριστικών Γραφείον Το το ς, ίε ργ α ς Κατά τι εί μόνον ν θα λειτουργ Πληροφοριώ , 1980 μέρες. . στην Πάρο εργάσιμες η είο του Ε.Ο.Τ φ α γρ ε σ ή Επιγραφ

Πωλείται μισό αμάξι λόγω χωρισμού. Το άλλο μισό το έχει η γυναίκα μου.

PROTASE IS GIA TRELES STAMPES SE MPLOUZAKIA

...και για να μην έχουμε παρεξηγήσεις... Τα κείμενα είναι κλεμμένα από δω & από ΄κεί. Όποιος θέλει να αναδημοσιεύσει κάποια από αυτά, μπορεί να το κάνει και να μην ρωτήσει κανέναν. Όποιος θέλει να μας γράψει για οτιδήποτε αστείο να μη διστάσει. Σας γράφουν (στην thassistas) Β. Φωτιάδης - Tomar - Αθα.Θα. - Τζακ Νόρις - Οι τρελές χορεύτριες Κ.Τες - Χ.Νης - Γιώρης - Souζάνα - A8a - Pavarό,τι. - PriestDim.

Φωτιάδης Βασίλης

ΑΗ COT ΔΕ CΕΡΙΦ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ (15/02/2012) !!!

ΜΑΘΕΤΕ Τέταρτοι ...ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΖΕΒΕΔΑΙΟΥ ΠΟΙΟΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΤΕΡΑ, Τρίτοι ...ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΞΑΣΤΕΡΙΑ, Δεύτεροι ...ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΟΥΦΟΥΡ, και Πρώτοι ...τι είναι ο ΚΑΤΒΑΪΛΑΣ και τι οι ΜΠΟΥΓΚΛΟΙ? ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΣΤΕΚΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ. ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΠΑ ΠΟΤΟ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ.


Thassistas No3 01/02/2012  

Ακροδεξιοαριστεροκεντρώο κίνημα γέλιου. Απλά μια προσπάθεια λίγων τρελών που θέλουν ο κόσμος να χαμογελάει.Ελάτε μαζί μας χωρίς ενδιασμούς κ...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you