Page 1

Portfolio Graphic Design Drawings & Paintings Photography


bnn promotie magazine en zwart/wit kranten advertentie. 2013


De deal om je iets van aan te trekken! Wordt lid van bnnzine voor maar € 42,- per jaar! BNNzine is de enige echte glossy bomvol tips, trends en events die er wél toe doen! Bij het magazine krijg je het t shirt ‘je favoriete bleekscheet’ van het hitje van Roelie Vuitton en het zomervakantie-doe-boek van spuiten en slikken kado. Daarnaast ben je automatisch lid van BNN. Met alle voordelen die daar bij horen! Ben je geen bleekscheetje of heb je liever toch een ander shirtje, dan mag je een ander t-shirt (twv € 30,–) op freshcotton.nl uitzoeken.

Dit is het BNN lidmaatschap! - Exclusieve acties, prijsvragen en kortingen op de BNN Ledenhome, - In de BNN Shop betaal je als lid geen verzendkosten, - Regelmatig leuke BNN-post in je mailbox én een verrassing op je verjaardag, - Vooraan bij tv-opnamen, BNN-events en festivals. En… je steunt natuurlijk de leukste omroep van Nederland!!!

Surf naar wordlid.bnn.nl of bel 0900-0805 (0,05 cpm)

Bnn zine. Magazine.indd 1

05-11-13 16:25


De deal om je iets van aan te trekken! Wordt lid van bnnzine voor maar € 42,per jaar! BNNzine is de enige echte glossy bomvol tips, trends en events die er wél toe doen! Bij het magazine krijg je het t shirt ‘je favoriete bleekscheet’ van het hitje van Roelie Vuitton en het zomervakantie-doe-boek van spuiten en slikken kado. Daarnaast ben je automatisch lid van BNN. Met alle voordelen die daar bij horen! Ben je geen bleekscheetje of heb je liever toch een ander shirtje, dan mag je een ander t-shirt (twv € 30,–) op freshcotton.nl uitzoeken.

Dit is het BNN lidmaatschap! • Exclusieve acties, prijsvragen en kortingen op de BNN Ledenhome, • In de BNN Shop betaal je als lid geen verzendkosten, • Regelmatig leuke BNN-post in je mailbox én een verrassing op je verjaardag. • Vooraan bij tv-opnamen, BNN-events en festivals. En… • je steunt natuurlijk de leukste omroep van Nederland!!! Surf naar wordlid.bnn.nl of bel 0900-0805 (0,05 cpm)


Nrc.next N. magazine ontwerpen voor nrc.next. 2013


Poetin Volgende week vrijdag zal de Russische president Poetin koning Willem-Alexander en koningin Máxima in Moskou ontvangen. Dat heeft de Rijksvoorlichtingsdienst bekendgemaakt. Het koninklijk paar brengt volgende week een bezoek aan Rusland ter afsluiting van het Nederland-Ruslandjaar.

Volgende week vrijdag zal de Russische president Poetin koning Willem-Alexander en koningin Máxima in Moskou ontvangen. Dat heeft de Rijksvoorlichtingsdienst bekendgemaakt. Het koninklijk paar brengt volgende week een bezoek aan Rusland ter afsluiting van het Nederland-Ruslandjaar.De afgelopen weken liep de spanning tussen Nederland en Rusland op door allerlei incidenten. Bij een aantal Tweede Kamerleden riep dat de vraag op of het Nederland-Ruslandjaar onder deze omstandigheden wel kon doorgaan en of koning en koningin wel naar Rusland moesten gaan.Vorige week werd al duidelijk dat het jaar, zoals gepland, volgende week wordt afgesloten en dat Willem-Alexander en Máxima gewoon zouden gaan. De Rijksvoorlichtingsdienst meldde toen dat dat er “zo mogelijk” een ontmoeting zou zijn tussen Poetin en het koninklijk paar.

Concert

‘Ik kijk al uit naar het bezoek van Koning Willem Alexander en zijn vrouw’

n

De RVD zegt nu dat er vrijdag 8 november inderdaad een ontvangst is door Poetin. Het Nederland-Ruslandjaar wordt een dag later afgesloten met een concert van het Koninklijk Concertgebouworkest. Onder leiding van dirigent Mariss Jansons en met Yanif Bronfmann op piano speelt het orkest Het derde pianoconcert van Beethoven en Ein Heldenleben van Richard Strauss. De afgelopen weken liep de spanning tussen Nederland en Rusland op door allerlei incidenten. Bij een aantal Tweede Kamerleden riep dat de vraag op of het Nederland-Ruslandjaar onder deze omstandigheden wel kon doorgaan en of koning en koningin wel naar Rusland moesten gaan. Vorige week werd al duidelijk dat het jaar, zoals gepland, volgende week wordt afgesloten en dat Willem-Alexander en Máxima gewoon zouden gaan. De Rijksvoorlichtingsdienst meldde toen dat dat er “zo mogelijk” een ontmoeting zou zijn tussen Poetin en het koninklijk paar. De RVD zegt nu dat er vrijdag 8 november inderdaad een ontvangst is door Poetin. Het Nederland-Ruslandjaar wordt een dag later afgesloten met een concert van het Koninklijk Concertgebouworkest. Onder leiding van dirigent Mariss Jansons en met Yanif Bronfmann op piano speelt het orkest Het derde pianoconcert van Beethoven en Ein Heldenleben van Richard Strauss. De afgelopen weken liep de spanning tussen Nederland en Rusland op door allerlei incidenten. Bij een aantal Tweede Kamerleden riep dat de vraag op of het Nederland-Ruslandjaar onder deze omstandigheden wel kon doorgaan en of koning en koningin wel naar Rusland moesten gaan.Vorige week werd al duidelijk dat het jaar, zoals gepland, volgende week wordt afgesloten en dat Willem-Alexander en Máxima gewoon.

4

5


‘een van belangrijkste handelsen investeringspartners’

Incidenten Het kabinet wil met het bezoek van de koning, ondanks de diplomatieke spanningen van de laatste weken, de goede relaties tussen de landen onderstrepen. Wat de precieze rol van de koning daarin is, wilde Rutte eerder niet zeggen. De gemoederen tussen Nederland en Rusland liepen hoog op door een reeks incidenten. Zo werd in Den Haag een Russische diplomaat gearresteerd, terwijl Rusland een schip van Greenpeace enterde dat onder Nederlandse vlag voer. Behalve een bezoek aan Poetin wonen koning Willem-Alexander en koningin Máxima volgende week zaterdag een concert bij van het Koninklijk Concertgebouworkest in Moskou. Vorige week werd al duidelijk dat het jaar, zoals gepland, volgende

n

6

week wordt afgesloten en dat Willem-Alexander en Máxima gewoon zouden gaan. De Rijksvoorlichtingsdienst meldde toen dat dat er “zo mogelijk” een ontmoeting zou zijn tussen Poetin en het koninklijk paar. De Rijksvoorlichtingsdienst meldde toen dat dat er “zo mogelijk” een ontmoeting zou zijn tussen Poetin en het koninklijk paar. De Rijksvoorlichtingsdienst meldde toen dat dat er “zo mogelijk” een ontmoeting koninklijk paar. Dat heeft de Rijksvoorlichtingsdienst dinsdag bekendgemaakt. Het staatshoofd en zijn vrouw zijn volgende week in Rusland voor de afsluiting van het Nederland-Ruslandjaar. Tot nu toe was onduidelijk of de koning en koningin president Poetin ook zouden ontmoeten. Premier Mark Rutte liet eerder deze maand weten dat er nog gewerkt werd aan een mogelijk ontmoeting.Poetin zei bij een ceremonie voor nieuwe ambassadeurs vorige week al dat hij uitkeek naar het bezoek van de koning. Daarbij verwees hij naar de succesvolle zakelijke en culturele evenementen van het Nederland-Rusland jaar. Ook noemde hij Nederland “een van onze belangrijkste handelsen investeringspartners”.De Rijksvoorlichtingsdienst meldde toen dat dat er “zo mogelijk” een ontmoeting koninklijk paar. Dat heeft de Rijksvoorlichtingsdienst dinsdag bekendgemaakt. Het staatshoofd en zijn vrouw zijn volgende week in Rusland voor de afsluiting van het Nederland-Ruslandjaar. Tot nu toe was onduidelijk of de koning en koningin president Poetin ook zouden ontmoeten. Premier Mark Rutte liet eerder deze maand weten dat er nog gewerkt werd aan een mogelijk ontmoeting.Poetin zei bij een ceremonie voor nieuwe ambassadeurs vorige week al dat hij uitkeek naar het bezoek van de koning. Daarbij verwees hij naar de succesvolle zakelijke en culturele evenementen van het Nederland-Rusland jaar. Ook noemde hij Nederland “een van onze belangrijkste handelsen investeringspartners”. De Rijksvoorlichtingsdienst meldde toen dat dat er “zo mogelijk” een ontmoeting koninklijk paar. Dat heeft de Rijksvoorlichtingsdienst dinsdag bekendgemaakt. Het staatshoofd en zijn vrouw zijn volgende week in Rusland voor de afsluiting van het Nederland-Ruslandjaar. Tot nu toe was onduidelijk of de koning en koningin president Poetin ook zouden ontmoeten. Premier Mark Rutte liet eerder deze maand weten dat er nog gewerkt werd aan een mogelijk ontmoeting.Poetin zei bij een ceremonie voor nieuwe. Poetin zei bij een ceremonie. De Rijksvoorlichtingsdienst meldde toen dat dat er “zo mogelijk” een ontmoeting koninklijk paar. Daarbij verwees hij naar het Nederland-Rusland jaar.

Vorige week werd al duidelijk dat het jaar, zoals gepland, volgende week wordt afgesloten en dat Willem-Alexander en Máxima gewoon zouden gaan. De Rijksvoorlichtingsdienst meldde toen dat dat er “zo mogelijk” een ontmoeting zou zijn tussen Poetin en het koninklijk paar. De Rijksvoorlichtingsdienst meldde toen dat dat er “zo mogelijk” een ontmoeting zou zijn tussen Poetin en het koninklijk paar. De Rijksvoorlichtingsdienst meldde toen dat dat er “zo mogelijk” een ontmoeting koninklijk paar. Dat heeft de Rijksvoorlichtingsdienst dinsdag bekendgemaakt. Het staatshoofd en zijn vrouw zijn volgende week in Rusland voor de afsluiting van het Nederland-Ruslandjaar. Tot nu toe was onduidelijk of de koning en koningin president Poetin ook zouden ontmoeten. Premier Mark Rutte liet eerder deze maand weten dat er nog gewerkt werd aan een mogelijk ontmoeting.Poetin zei bij een ceremonie voor nieuwe ambassadeurs vorige week al dat hij uitkeek naar het bezoek van de koning. Daarbij verwees hij naar de succesvolle zakelijke en culturele evenementen van het Nederland-Rusland jaar. Ook noemde hij Nederland “een van onze belangrijkste handels- en investeringspartners”. De Rijksvoorlichtingsdienst meldde toen dat dat er “zo mogelijk” een ontmoeting koninklijk paar. Dat heeft de Rijksvoorlichtingsdienst dinsdag bekendgemaakt. Het staatshoofd en zijn vrouw zijn volgende week in Rusland voor de afsluiting van het Nederland-Ruslandjaar. Tot nu toe was onduidelijk of de koning en koningin president Poetin ook zouden ontmoeten. Premier Mark Rutte liet eerder deze maand weten dat er nog gewerkt werd aan een mogelijk ontmoeting.Poetin zei bij een ceremonie voor nieuwe ambassadeurs vorige week al dat hij uitkeek naar het bezoek van de koning. Daarbij verwees hij naar de succesvolle zakelijke en culturele evenementen van het Nederland-Rusland jaar. Ook noemde hij Nederland “een van onze belangrijkste handels- en investeringspartners”.

Poetin bijt van zich af

Zouden gaan de Rijksvoorlichtingsdienst meldde toen dat dat er “zo mogelijk” een ontmoeting zou zijn tussen Poetin en het koninklijk paar. Het derde pianoconcert van Beethoven en Ein Heldenleben van Richard Strauss. De afgelopen weken liep de spanning tussen Nederland en Rusland op door allerlei incidenten. Bij een aantal Tweede Kamerleden riep dat de vraag op of het Nederland-Ruslandjaar onder deze omstandigheden wel kon doorgaan en of koning en koningin wel naar Rusland moesten gaan. Vorige week werd al duidelijk dat het jaar, zoals gepland, volgende week wordt afgesloten en dat Willem-Alexander en Máxima gewoon zouden gaan. De Rijksvoorlichtingsdienst meldde toen dat dat er “zo mogelijk” een ontmoeting zou zijn tussen Poetin en het koninklijk paar. De Rijksvoorlichtingsdienst meldde toen dat dat er “zo mogelijk” een ontmoeting zou zijn tussen Poetin en het koninklijk paar. De Rijksvoorlichtingsdienst meldde toen dat dat er “zo mogelijk” een ontmoeting koninklijk paar. Dat heeft de Rijksvoorlichtingsdienst dinsdag bekendgemaakt. Het staatshoofd en zijn vrouw zijn volgende week in Rusland voor de afsluiting van het Nederland-Ruslandjaar. Tot nu toe was onduidelijk of de koning en koningin president Poetin ook zouden ontmoeten. Premier Mark Rutte liet eerder deze maand weten dat er nog gewerkt werd aan een mogelijk ontmoeting.Poetin zei bij een ceremonie voor nieuwe ambassadeurs vorige week al dat hij uitkeek naar het bezoek van de koning. Daarbij verwees hij naar de succesvolle zakelijke en culturele evenementen van het Nederland-Rusland jaar. Ook noemde hij Nederland “een van onze belangrijkste handelsen investeringspartners”.

7


MODE vroeger & nu Mode bestond al in verschillende culturen in de Oudheid. In de middeleeuwen had de adel prachtige kleding, terwijl het gewone volk in lompen gehuld was. De stand waartoe iemand behoorde bepaalde de wijze van kleden. Bijgevolg kon iemands sociale klasse en positie in de maatschappij worden afgelezen aan de kleding. Deze code verviel na de Franse Revolutie. Mode

n

Ook het Engelse woord fashion wordt gebruikt is de manier waarop kleding, kledingstijlen en opvattingen of een bepaald taalgebruik (uitdrukkingen) op een bepaald moment in de tijd leuker worden gevonden. Ook specifieke kleding of een kledingstijl die wordt gedragen kan zo heten. Ook heeft het woord een meer avant-gardistische betekenis. Mode was vroeger dat wat ‘voorgeschreven’ werd door de modehuizen, maar tegenwoordig meer en meer een afspiegeling van op straat ontstane kledingstijlen die dan door de stijlbureaus en mode bedrijven opgepikt worden. Vaak is het op het moment zelf niet helemaal duidelijk hoe het modebeeld is. Pas achteraf wordt iets herkend als de mode van bijvoorbeeld de jaren ‘50. De modeshows in het prêt a porter seizoen, bepalen het modebeeld van het komende jaar, althans, wat in de winkels gaat hangen. Of het een echte trend wordt, ligt aan de mensen die de kleding kopen en de manier waarop media er over schrijven. Meestal duurt het een tijd voor iets een trend wordt, en in de mode komt, omdat mensen gewoonweg niet zo snel overstappen op een andere wijze van kleden. Belangrijke modecentra zijn onder andere Parijs, Milaan en New York, waar de belangrijkste ontwerpers hun creaties op de catwalk laten zien. De erkende haute couture shows vinden vrijwel alleen in Parijs plaats.Ook specifieke kleding of een kledingstijl die wordt gedragen kan zo heten. Ook heeft het woord een meer avant-gardistische betekenis. Mode was vroeger dat wat ‘voorgeschreven’ werd door de modehuizen, maar tegenwoordig meer en meer een afspiegeling van op straat ontstane kledingstijlen die dan door de stijlbureaus en mode bedrijven opgepikt worden. Vaak is het op het moment zelf niet helemaal duidelijk hoe het modebeeld is. Ingrid Dinnissen is projectmanager bij reclamebureau Dawn, mede-organisatie. Ingrid Dinnissen is projectmanager bij reclamebureau Dawn.

8

Dit moet je weten! Mode (ook het Engelse woord fashion wordt gebruikt) is de manier waarop kleding, kledingstijlen en opvattingen of een bepaald taalgebruik (uitdrukkingen) op een bepaald moment in de tijd leuker worden gevonden. Ook specifieke kleding of een kledingstijl die wordt gedragen kan zo heten. Ook heeft het woord een meer avant-gardistische betekenis. Mode was vroeger dat wat ‘voorgeschreven’ werd door de modehuizen, maar tegenwoordig meer en meer een afspiegeling van op straat ontstane kledingstijlen die dan door de stijlbureaus en mode bedrijven opgepikt worden. Vaak is het op het moment zelf niet helemaal duidelijk hoe het modebeeld is. Pas achteraf wordt iets herkend als de mode van bijvoorbeeld de jaren ‘50 (petticoat, vetkuif). De modeshows in het prêt a porter seizoen, bepalen het modebeeld van het komende jaar, althans, wat in de winkels gaat hangen. Of het een echte trend wordt, ligt aan de mensen die de kleding kopen en de manier waarop media er over schrijven. Meestal duurt het een tijd voor iets een trend wordt, en in de mode komt, omdat mensen gewoonweg niet zo snel overstappen.

In-Fashion is zij programmeur en verantwoordelijk voor de marketing en communicatie. Cindy Dekkers is directeur van het DesignerCafe en vanuit die hoedanigheid vanaf het eerste begin als co-founder betrokken bij In-Fashion. Zij treedt binnen het team van In-Fashion op als programmeur en adviseur.De modeshows in het prêt a porter seizoen, bepalen het modebeeld van het komende jaar, althans, wat in de winkels gaat hangen. Of het een echte trend wordt, ligt aan de mensen die de kleding kopen en de manier waarop media er over schrijven. Meestal duurt het een tijd voor iets een trend wordt, en in de mode komt, omdat mensen gewoonweg niet zo snel overstappen op een andere wijze van kleden. Belangrijke modecentra zijn onder andere Parijs, Milaan en New York, waar de belangrijkste ontwerpers hun creaties op de catwalk laten zien. De erkende haute couture shows vinden vrijwel alleen in Parijs plaats.Ook specifieke kleding of een kledingstijl die wordt gedragen kan zo heten. Ook heeft het woord een meer avant-gardistische betekenis. Mode was vroeger dat wat ‘voorgeschreven’ werd door de modehuizen, maar tegenwoordig meer en meer een afspiegeling van op straat

ontstane kledingstijlen die dan door de stijlbureaus en mode bedrijven opgepikt worden. Op 27 oktober zal in Utrecht in de Winkel van Sinkel een nieuw mode-evenement plaatsvinden: Fair Fashion Festival. Zoals de naam al doet vermoeden wil de organisatie aandacht vragen voor duurzaam en verantwoord geproduceerde kleding. Het programma bestaat uit lezingen van bijvoorbeeld Lynsey Dubbeld, modeshows, workshops en muziek van o.a. Florian Wolff. Verder kan je je groene modehart ophalen bij een van de vele green fashion labels. Toegang is gratis. Wij zijn benieuwd! Belangrijke modecentra zijn onder andere Parijs, Milaan en New York, waar de belangrijkste ontwerpers hun creaties op de catwalk laten zien. De erkende haute couture shows vinden vrijwel alleen in Parijs plaats.Ook specifieke kleding of een kledingstijl die wordt gedragen kan zo heten. Ook heeft het woord een meer avant-gardistische betekenis. De modeshows in het prêt a porter seizoen, bepalen het modebeeld van het komende jaar, althans, wat in de winkels gaat hangen. De manier waarop media er over schrijven. Meestal duurt het een tijd voor iets een trend wordt, en in de mode komt, omdat mensen gewoonweg niet.

9


Colofon Hoofdredactie Peter Vandermeersch (hoofdredacteur) Marcella Breedeveld (plaatsvervangend hoofdredacteur) Egbert Kalse (adjunct-hoofdredacteur) Hans Nijenhuis (adjunct-hoofdredacteur) Marike Stellinga (adjunct-hoofdredacteur) Eindredactie Ward op den Brouw Hans Buddingh' Bas Mesters Joyce Roodnat Herman Staal Merel Thie Binnenland Patricia Veldhuis (chef) Karel Berkhout (plv. chef) Yasmina Aboutaleb Bas Blokker Japke-d. Bouma Bart Funnekotter Marcel Haenen Elsje Jorritsma Sheila Kamerman Saskia van Loenen (bijlage Amsterdam) Hugo Logtenberg Wubby Luyendijk Joke Mat Daniëlle Pinedo Arlen Poort Arjen Schreuder Juliette Vasterman Ingmar Vriesema Hans Wammes Frederiek Weeda Politiek en Bestuur René Moerland (chef) Derk Stokmans (plv. chef) Annemarie Kas Petra de Koning Mark Kranenburg Tom Jan Meeus Thijs Niemantsverdriet Emilie van Outeren Oscar Vermeer Erik van der Walle

n

Vormgeving Christine Schille (art-director) Paula van Akkeren (plv. chef) Jade van Beek Fiona Broese van Groenou Robert Buizer Doutsen Ebbendorf

32

n

Fotoredactie Evert Hermans (chef) Miriam van 't Hek Pauke van den Heuvel Joyce Siahaya Natalia Toret Robbert van Venetië Productie Ron Fontijn Bas van Kooij nrc.nl:

Wieland van Dijk (chef) David Haakman (plv. chef) Lex Boon Annemarie Coevert Pim van den Dool Anouk Eigenraam Frank Huiskamp Anouk van Kampen Jules Seegers Marije Willems Peter Zantingh Vormgeving en techniek Christian ten Hoope (coördinator) Arjan de Jongh Niels van Hoorn Koen Smeets Milo Vermeulen Appie Verschoor nrc.next: Amsterdam Postbus 20673, 1001 NR Amsterdam Bezoekadres: Rokin 65, 1012 KK Amsterdam Telefoon (020) 755 3000 Fax redactie: (020) 7553939 Fax uitgeverij: (020) 7553940 Den Haag Postbus 909, 2501 CX Bezoekadres: Spui 1-I Telefoon (070) 311 83 00 Fax (070) 361 51 39 Internet: www.nrc.nl Twitter: @nrc en @bestevanhetweb Facebook: nrc.nl op Facebook E-mail: nrc@nrc.nl. Raad voor de Journalistiek Postbus 12040 1100 AA Amsterdam-Zuidoost tel: 020 – 31 23 930


Website Website ontwerp voor eigen portfolio site. 2012


Collect Call From Mars Project. Ontwerpen maken voor cd hoes van band. 2013


Proces. Vormgeef voorstel

Inhoud 1.

Boy

2. 3.

Cocaine love

wOLFHOUSE

4. yOU'VE GOT IT ALL 5.

rUN AGAIN

6. 7.

My love

scream

8.

waves


Proces. Moodboard


Eindproducten

Collect Call from Mars Creëert zijn eigen interpretatie van alternatieve pop-rock dat te omschrijven is als een mix van Metric en The Noisettes. Hoewel de studio geen onbekend terrein is, voelt de band zich het meeste thuis op het podium. Iedere show staat in het teken van de energieke performance waar de leden stuk voor stuk alles geven. Ervaar een Collect Call From Mars bij jou in de buurt! ‘’Do you dare to accept the charges?”

Contact info@collectcallfrommars.com www.collectcallfrommars.com www.facebook.com/collectcallfrommars


Illustrator Vrije opdracht. Combineer 2 voorwerpen met elkaar. 2011


Paintings & Drawings


Photography


Thank you for watching. For contact mail me at Thara_mouky@live.nl Or visit my DevaintArt account. Ukthara.deviantart.com

Portfolio.  
Portfolio.  

Graphic Design, Drawings and paintings, Photography. A small collection of my work. I hope you like it!

Advertisement