Page 1

Thamtham schoolkrant

Herfst 2011

Interview met…. meneer Worm!

gekozen Thema van dit nummer is: SEKS. Vaste rubrieken: • • • •

Lieve Betty Het Interview Horoscoop De tas van….

• • • •

RaRaWieIsDit? Gedichten Centerfolds sexrap

1


• Wie feliciteren wij?

Woord van de redactie: Hallo allemaal, Voor de eerste ThamThamschookrant van dit schooljaar 2011-2012 heeft de redactie een pittig onderwerp gekozen: seks! Dat lijkt een leuk onderwerp, maar het is nog een heel werk om daar krant mee te vullen. De medewerkers zijn druk aan de slag gegaan. Voor je ligt het resultaat. Mochten jullie goede ideeën hebben voor het thema van de volgende krant, dan kan je jouw idee op een briefje schrijven. Post dit briefje in de roze brievenbus tegenover de balie. Wij lezen alles! Veel leesplezier met deze spiksplinternieuwe editie! de ThamTham- redactie. helaas kon de tekening van Daan en Jordan niet in deze krant geplaatst worden. Wij drukken hem in het volgende nummer af!

Intro Thema: ThamTham- Sekskrant…. (door Bobby) Deze schoolkrant gaat over seks omdat, we willen weten wat leraren er van vinden en we willen er meer over weten.

2


De tas van: Mevrouw Vogel‌

Van onze reporters:

Mevrouw Vogel, welke (aparte) dingen neemt u altijd in uw tas mee naar school? * Schoolboeken etui sleutels blackberry drinkbeker broodtrommeltje *

3


HET INTERVIEW!

Gesprek met….. meneer Worm. (door Mariam, Abida, Adnan, Ridgel) Introductie:

Onze vragen: 1. Wanneer was u voor het eerst verliefd? •

Dat was een lange tijd geleden ik was z`n 13 ,14 jaar oud eindgroep8.

2. Bent u met u eerste liefde getrouwd? •

Nee dat niet.

3. Als u op stap gaat moet er dan een vrouw of vriendin mee? •

Ja soms ga ik op stap met me vrouw, en af en toe ga ik met m`n vrienden uit, maar dan gaat m`n vrouw meestal niet mee.

4. Word u snel door een mooie vrouw afgeleid? •

Ja ( het geheel).

5. Heeft u veilig lichamelijke contact gehad? • Nee niet altijd. Vroeger was dat niet z`n probleem er werd er niet veel over gesproken, maar je moet wel opletten dat er geen zwangerschap viel.

4


6. Hoe oud was u toen u volwassen werd? • 16 jaar`. Rond die leeftijd woonde ik al niet meer thuis. 7. Waar let u het meest op als u een vrouw ziet? • Op de uit straling, maar het meeste let ik op de ogen. 8. Heeft u kinderen? • Ja ik heb een zoon van 30 . 9. Hoe oud was u toen u voor het eerst ging trouwen ? • Heel jong , heb eerst ge werkt en een huis gevonden en daarna ging ik trouwen rond m`n 21ste. Heeft u ook hobby`s?

10.

• Ja na school doe ik tennis in het libellebos 3 keer in de week en zaalvoetbal doe ik ook wel in m’n vrijetijd. Wat ik ook heel leuk vind om te doen is filmpjes maken. 11.

Heeft u een leuke werk?

Ja zeker !

5


WAT ZEGGEN DE STERREN??? Seks-horoscopen (door onze verslaggever: Mick) Ram De Ram is een directe verleider. Eigenlijk is hij voortdurend op zoek naar opwinding en sensatie. Hij houdt niet van partners die, zoals hij het zegt, moeilijk doen. Rammen houden van de opwinding van het versieren. Stier De Stier is het meest sensuele teken van de dierenriem, maar omdat hij behoedzaam en afwachtend is, kan het lang duren voordat hij reageert. Hij komt langzaam op gang, maar als het vlammetje aangewakkerd wordt, brandt het vuur stevig. Stieren houden niet van one-night-stands.. De meeste Stieren knappen af als ze opgejaagd worden. Tweelingen Tweelingen praten dan ook over gevoelens dan ze daadwerkelijk mee te maken. Dit sterrenbeeld houdt van afwisseling en heeft een hekel aan voorspelbaarheid. Kreeft Kreeften gaan zelden rechtstreeks op hun doel af, achter hun masker zijn ze erg bang om gekwetst te worden. Hij houdt van knuffelen en zoenen en heeft een partner nodig die op dezelfde golflengte zit. Leeuw Een Leeuw houdt ervan om in het middelpunt te staan en kan een seksuele kracht uitstralen die anderen onweerstaanbaar aantrekt. Leeuwen hebben een groot libido Het liefst hebben ze een partner die een beetje op de achtergrond blijft en hun het middelpunt gunnen. Maagd De Maagd lijkt op het eerste gezicht heel verlegen maar dat is hij absoluut niet. Hij knapt af op een niet al te frisse lichaamsgeur van zijn partner 6


Weegschaal De Weegschaal vindt dat er niks mis is met flirten. Hij kan niet in de stemming komen als niet alles in orde is: de omgeving moet mooi zijn, intieme gesprekken dragen bij aan de sfeer en hij moet vooral niet gehaast worden. Schorpioen Schorpioenen zijn zeer emotioneel, maar willen wel overal controle over houden. Hij zoekt niet zomaar een partner maar een zielsverwant, die niet schrikt van de duistere kanten van zijn karakter. Als hij eenmaal verliefd wordt, is er geen loyalere en meer toegewijde minnaar te vinden. Boogschutter Het voorspel met een Boogschutter kan ontzettend passievol zijn en uren duren. Hij gaat makkelijk van de ene relatie naar de ander, dit hoort bij het nonchalante karakter van de BoogschutterHij houdt niet van een vaste routine en geen enkel erotisch avontuur met hem zal hetzelfde zijn. Steenbok Steenbokken kunnen hun lust, als ze dit willen, onderdrukken. hij is eigenlijk op zoek naar 'de ware'. Hij wordt langzaam verliefd, de wederzijdse aantrekkingskracht neemt toe, het vertrouwen groeit en uiteindelijk is hij helemaal in love. Een Steenbok houdt niet van vluggertjes. Waterman Een Waterman bekijkt alles het liefste van een afstand en heeft vaak kortstondige relaties. Wanneer hij zijn prinses op het witte paard eindelijk gevonden heeft, is dat ook vaak een opluchting voor hem. Hij zal niet snel ontrouw zijn als hij een relatie aan is gegaan. prikkelen. Vissen Hij denkt elke keer dat hij 'de Ware' heeft ontmoet, maar toch blijkt hij vaak alleen op zijn wellust af te zijn gegaan. Hij zal zijn seksuele behoeften erg moeilijk uiten en van zijn partner verwachten dat zij gewoon aanvoelt wat hij wil. Hij is buitengewoon romantisch en vindt het geweldig als jij lieve woordjes in zijn oor fluistert. Met het vasthouden, masseren of strelen van zijn voeten maak je hem blij.

7


1Hk: Gedichten‌

Mode Mode kan sexy Mode kan sexy zijn sexy‌. Matthys. Sexerende sexy rap; Seks is fijn, seks is goed.. Als je maar weet wat je doet. Weet je al hoe je je kind gaat noemen? Jochem of Piet? Seks is niet altijd goed als je maar weet hoe het moet. Mats & Wouter. Seks zit in romantische films Seks zit in Durex Seks zit in reclame, seks zit in condoomfabrieken Seks zit bij de huisarts, seks zit in liedjes seks is overal Seks is in clubs Seks zit in Amsterdam Seks is over de hele wereld. Jari. Borsten groter of klein Vinden sommige vrouwen mooi en fijn. Jocelyn en Shannon.

8


Centerfolds

herfst 2011! Stoere meiden!

9


Mario’s Broodjes Bar: melk € 0,70 Koffie/ Thee € 0,50 Broodje Brie Kaas/Ham kipfilet: € 1,60 10


Gedichtje…

Tekens…

Ik praat met jou doormiddel van tekens, een traan, een voorzichtige lach, ik praat maar niet met woorden, niet met dingen die ik ooit hoorde, zoals: ik vind je leuk en ik hou van jou, nee ik praat met woorden waarin duidelijk word, dat ik je nooit... vergeten zou.

Renee Bouwland 2At,

Nu bij Mario’s Broodjes Bar: broodje van de maand: broodje pizza voor €1,50 iedere vrijdag: broodje unox €1,50

11


Hallo Allemaal…, Ook in dit nieuwe herfstnummer beantwoordt Lieve Betty al jullie vragen. Schrijf je probleem naar Lieve Betty en post het in de roze brievenbus tegenover de balie. Je krijgt zeker antwoord. Als je niet wil dat jouw naam genoemd wordt, gebruik je een pseudoniem(schuilnaam/ fantasienaam).

Vraag 1).: “Lieve Betty, Wat vind je van seks voor het huwelijk?” onbekend meisje. Antwoord: “Ha onbekend meisje, Ik vind het op zich wel oké, als je het maar veilig doet met condoom, zodat je niet zwanger wordt en geen ziektes krijgt. Verder ligt het aan je geloof en aan je zelf. je moet van tevoren goed nadenken of je seks wilt hebben, of dat het alleen een idee van je vriend is. Als je het doet omdat je bang bent hem kwijt te raken lijkt het mij geen goed idee. succes met je liefdesleven, Betty”.

12


Vraag 2). “Lieve Betty, Ik las in een blad iets over een SOA. Wat is een soa eigenlijk?” een jongen. Antwoord: “Ha nieuwsgierige jongen, Nou ik vind het goed dat je vraagt wat een soa is. Want dat is natuurlijk wel heel belangrijk om te weten. Soa is een afkorting voor Seksueel Overdraagbare Aandoening. Een soa is een besmettelijke ziekte die meestal overgedragen word door onveilig seks. De meeste soa’s zijn snel te genezen als je er op tijd bij bent anders heeft het ernstige gevolgen het gevolg kan zijn dat een vrouw onvruchtbaar wordt. Er zijn ook soa’s die niet meer te genezen zijn zoals aids. Ik hoop dat je nu genoeg weet, Dag, Betty.”

Wie feliciteren wij? 27 oktober; mw. Brozius 5 november; mnr. Boere 11. November: mw. Van Berkel/ mw. Tijink 14 november: mw Fluitsma 15 november: mw. Van Zijl 28 november; mw. Van den Haak/ mw. Sikking/ mnr. Stalenhoef.

13


ThamTham-Moppentrommeltje‌..

(door Adnan)..

1). Een man komt een vrouw tegen en vraagt: "geloof jij in liefde op het eerste gezicht? Of moet ik nog een keer langs lopen?"

2). Ik hou van hem, hij van zijn autootje Ik denk aan hem, hij aan zijn autootje. Ik droom van hem, hij aan zijn autootje. Hij brak mijn hart, Ik zijn autootje.

We zijn een rap # Yo we zijn de evolutie van een G, dit is sexrap deel 3 , het is goed voor je hele nacht door je stript voor me hele nacht door en je doet aan hardcore elke dag en nacht en baby je weet dat ik van je hou want je boy doet het dus je blijft me vrouw je blijft me girl voor altijd je maakt bewegingen en toch krijgen we gezeik maar dat is niet erg het komt tussen een dag of twee weer goed voor taan als je weg gaat vergeet je niet je ondergoed de volgende dag maak je weer die move als ik je aanraak dat zit in de grove dan gaan we toch lekker naar de kroeg dat word dan weer een mooie boel je kent me doel dit is voor de chicks dit is de sexrap van Gianny en Don we blazen de nacht door we zijn de bom‌. Don en Gianny

14


RARAWIEISDIT? EN WIN EEN gratis BROODJE …….

Tja..Wie ben ik eigenlijk…???

Wie kent dit meisje???

VAN MARIO’S BROODJESBAR!!! Als jij denkt te weten wie dit is, schrijf de naam op een briefje. Post dat briefje in de roze brievenbus tegenover de balie. De gelukkige winnaar staat met zijn/ haar foto in de volgende ThamTham-schoolkrant……

15


Stripverhaal Damian

16

ThamTham  

school krant

ThamTham  

school krant