Page 1

THAMEN

EERSTE WEEKBOEKJE


THAMEN

EERSTE WEEKBOEKJE

In dit boekje staat een overzicht van de eerste

Thamenweek! Alle belangrijke dingen voor deze week staan hierin. Ook alle lessen die bij de introductie horen staan hierin. Vul eerst je naam in en je klas.

Op maandag, dinsdag en woensdag in ieder geval meenemen:

schooltas

agenda

etui

Laat dit boekje ook even thuis lezen!

R.K. s.g. Thamen Den Uyllaan 4 1421NK Uithoorn Tel: 0297563192 fax: 0297564041 Email: info@thamen.nl Website: www. thamen.nl


THAMEN

EERSTE WEEKBOEKJE

9:00 uur: Start in de aula. Welkom! 9:15 uur: Samen met mentor naar klaslokaal Activiteiten op deze ochtend: - roosteruitleg door mentor - kennismakingsspel - gebruik van agenda - wie zijn je leerkrachten en wat zijn de afkortingen - verkenningstocht door de school - start van het ‘niet-roken-contract’ - je eerste huiswerk - uitleg van de lichtkrant - Je krijgt een brief mee waarin info staat over: - introductiekamp - ouderavond 25 augustus 13:00 uur: Einde dag 1 Meenemen voor dinsdag:

Sportkleding

en

sportschoenen


THAMEN

EERSTE WEEKBOEKJE

Dinsdag 25 augustus 2009 9:00 uur: Start. Kijk op de lichtkrant waar je moet zijn. 9:05 uur: Samen met medeleerlingen naar klaslokaal Activiteiten op deze ochtend: - uitdelen en uitleg van de schoolgids - nakijken van de huiswerkopdracht - afmaken van de speurtocht - sportactiviteit voor sommige klassen - schoolfotograaf - aandacht voor het ‘niet roken contract’ - schoolregels van Thamen - eerste les uit boekje ‘Tumult’ - informatie over het schoolkamp - oefenen tent opzetten sommige klassen

- info/vragen over de eerste lesdag op woensdag plm. 12:30 uur: Einde dag 2

Meenemen voor woensdag: agenda, etui, boeken , lunchpakket en het getekende weekrapport! Vanavond Ouderavond Vanaf 19:45 uur kampspullen inleveren door ouders.

20:00 uur Start ouderavond klas 1


THAMEN

EERSTE WEEKBOEKJE

Woensdag 26 augustus 2009 8:10 uur: Start. Kijk op de lichtkrant waar je moet zijn. Sommige klassen beginnen op een later tijdstip!

8:15 uur: Je eerste les Je maakt deze dag kennis met nieuwe leerkrachten. Het zijn de leerkrachten die je altijd op woensdag hebt. Donderdag en vrijdag ga je op kennismakingskamp. Je hebt dan natuurlijk geen les! Veel plezier!


THAMEN

EERSTE WEEKBOEKJE

Het doel van dit kennismakingskamp is dat de leerlingen elkaar beter leren kennen. Dat lukt natuurlijk alleen maar als alle kinderen meegaan. Als er bijzonderheden zijn over uw kind, meld dat dan even bij de mentor. Denk aan medicijn gebruik e.d. Lees de brief goed die uw kind op maandag meekrijgt!

Informatie over de bagage Wij raden u aan de bagage op de ouderavond 25 aug. mee te nemen. Meestal zijn dat slaapspullen en een week-end tas. Zorg voor een label met naam, klas en bestemming! Deze spullen brengt u dan direct in de aula op school als u aanwezig bent op de ouderavond. De weg naar de hoek in de aula wordt u gewezen.

Aan de buitenzijde van de school is de zijdeur open. U plaatst de bagage van uw kind in het “vak� waarboven het nummer van de brugklas staat waar uw kind inzit. U kunt daarna direct doorlopen naar de aula en een kopje koffie halen bij de bar.


THAMEN

EERSTE WEEKBOEKJE

Veel gestelde vragen

-te laat komen of ziek, wat dan? -mediatheek wat isdat? -sneeuwbalsysteem, wat is dat? -weekrapport, wat is dat? -wat is de spijbelklas?? -groene 10 regels in elk lokaal…. -mobiele telefoon… -boeken kaften, waarom…?? -lokaal 100, waar en wat is dat? -wat is een “gele kaart?” -Thamennieuws, wanneer en wat is dat? -wat is de Thamencorner? -mag ik van het plein af? -wat te doen als ik het lokaal niet kan vinden? -waar mag ik fietsen op het plein? -naar de tandarts onder schooltijd, wat dan? -ik moet naar het toilet onder de les, mag dat? -waar mag ik eten en drinken? -wat mag wel en niet in de pauzes? -wat is dat les 5P en P5? -wat is een 40 minuten rooster? -wat te doen bij een tussenuur? -kauwgom, mag dat op school? -hoe gebruik ik mijn kluisje? -mijn kluissleutel ligt thuis of is kwijt. Wat nu? -mag je alle kleding dragen op Thamen? -wat is een leerlingenraad? -wat is een klassenvertegenwoordiger? -door welke deur naar binnen? -waar zet ik mijn fiets? -op de trap… welke kant aanhouden, welke regels? -hoe zit dat met de lift? -waar en wat is het BOTH? -keuzelessen wat zijn dat? -waarom je naam voorin al je boeken moet staan…. -hekken dicht….??


THAMEN

EERSTE WEEKBOEKJE

Thamen kent een elektronische leeromgeving. Deze heet It’s Learning. Hoe dit werkt en wat je er aan hebt, lees je in het boekje dat je van je mentor hebt gekregen. Ook heeft Thamen een website. Daar vind je bijvoorbeeld de roosterwijzigigen op. Dat is wel handig als er een les uitvalt. Kijk dus altijd op de lichtkrant als je naar huis gaat. Maar als je al heel vroeg naar huis gaat , zou het best kunnen dat de roosterwijzigingen voor de volgende dag er nog niet op staan. Thuis kun je dan (’s avonds) even op de website kijken of er roosterwijzigingen zijn voor je klas.

Leraren en teamleiders Thamen kent zes teams op school. Jij zit in één van de onderbouwteams: Team Onderbouw Theoretische Leerweg Teamleider is J. Hoogeveen Team Onderbouw Kaderberoepsgericht Teamleider is T.Worm Team Onderbouw Basisberoepsgericht Teamleider is M. v.d. Busken Op Thamen werken we met afkortingen voor de leerkrachten: Zoek je mentor er maar uit: 1A Mw. Koppe 1B Mw. Brozius 1C Mw. Dompig 1D Dhr. Vd Berg 1E Dhr. Leentvaar 1F Dhr. Roling 1H Mw. Thijink

Ke Bs Do Be Lv Rg Tk

1G Mw. Sieveking 1K Mw. Gortemulder 1J Dhr. Den Nijs 1L Mw. Lachniet 1M Dhr. Veldhuizen 1N Dhr. J. d’Fontseca

Sv Gm dN Ln Ve dF

Kennismaking klas 1 Thamen  

Kennismaking klas 1 Thamen

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you