Page 11

Krestine Harboe, Karen Thomassen og Lasse Von Gakhausen Lorentzen

Hanne Marie Leth Andersen MÅLTIDSPOESI Et kærlighedsdigt giver pludselig mening. Skrevet af et ungt menneske, læst af et modent. Digtet er opløst og sat sammen på ny. Broderet dug, keramisk service, den lille lap papir. Fortællingen bliver et enkelt og grafisk udtryk for lysten til at dele livet og maden.

BACK TO BASIC En hul træstamme og hvidt porcelæn skaber et udtryk af overdådighed og forgængelighed. 1600tallets Nature Mortes er koblet med eventyr og mystik.

Trine Bach Jacobsen FABLEN OM RÆVEN OG STORKEN Suppe på fad og gåselever i høj krukke. Det er hvad ræven og storken serverer for hinanden. Begge må gå sultne hjem.

Marianne Steenholdt Bork og Christel Arnevik

Lene Thomasen DATING WILLIAM MORRIS En mønstereksplosion i tid og rum rejser sig fra dugen og sætter rammen for stævnemødet i gabet mellem træsnit og digitalisering. Begge har en forkærlighed for håndværk, formgivning og mønstre på tekstil. Måske opstår en romance?

FROKOST I DET GRØNNE En parafrase over Manet’s “Frokost i det grønne”,1863. Mennesket i Den antropocæne Tidsalder. En frokost i Europa, udført i blandede materialer.

Ninna Gøtzsche og Dorte Kristoffersen DIALOG Inspiration fra en historie om Aarhus rådhus’ tilblivelse og en dialog mellem by og arkitekter, har resulteret i en bordopdækning med dynamisk dialog mellem invasiv marmorering og monumental, bjergagtig keramik. 11

FOMO 2017  

Beskrivelse af udstillingsprojekter med kunsthåndværk og design arrangeret af DKoD Region Midt i forbindelse med kulturbyåret 2017. UDSTILLI...

FOMO 2017  

Beskrivelse af udstillingsprojekter med kunsthåndværk og design arrangeret af DKoD Region Midt i forbindelse med kulturbyåret 2017. UDSTILLI...

Advertisement