Brochure Elzen Cleaning Products

Page 1

Advies op maat

Snelle levering

Actief sinds 1999


Kwaliteitsproducten van onder andere Cid Lines

Om je organisatie te waarborgen van de beste reiniging en desinfectiemiddelen werkt Elzen Cleaning Products nauw samen met de organisatie Cid Lines.

Jarenlang al is Cid Lines een bewezen partner met een hoogwaardig gamma aan reinigings- en desinfectiemiddelen voor de voedingsindustrie en grootkeukenhygiëne.

Elzen Cleaning Products adviseert je over de juiste inzet van de producten van Cid Lines, geheel afgestemd op de bedrijfsactiviteiten die bij jouw organisatie plaatsvinden. Uiteraard volgens de HACCP normen.

Daarnaast kan Elzen Cleaning Products je voorzien in o.a. disposable kleding, papier en dispensers, plastic zakken en hygiënisch borstelwerk.


Jouw reinigingspartner in de voedingsindustrie en grootkeukenhygiëne

Elzen Cleaning Products - sinds 1999 - is jouw partner voor betrouwbaar en deskundig advies over het reinigingsproces binnen jouw organisatie. Daarbij leveren wij kwalitatief hoogwaardige reinigings- en desinfectieproducten tegen een gunstige prijs-kwaliteitverhouding.

We stemmen de producten specifiek af op de toepassing binnen jouw organisatie. Hierbij voorzien we altijd in de juiste informatie, veiligheidsinstructies, rapportages en opleidingen.

Elzen Cleaning Products: Totaalpartner in hygiëne

Inventarisatie, Inventarisatie advies en huidige testfase reiniging

Dosering en inrichting

Opvolging


Maak jij de overstap?

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan Henry van den Elzen 06 53 72 62 95 info@elzencleaningproducts.nl