Page 1

Bouw uw wereld. Bouw uw merk. S/S 2019

1


The Texstar Way

2


Texstar biedt werkkleding wat past in veel verschillende beroepen. Het zorgt voor een juiste uitstraling. Het is kleding wat impact maakt met een uitstekende kwaliteit en functie. Onze kleding sluit aan bij uw merk en uitstraling. Ook in de service sector is de uitstraling belangrijk. Het personeel is het gezicht naar buiten. Met een mooie en uniforme uitstraling in de kleding die ze dragen. Of u kleding nodig heeft in de buitendienst, in een winkel, magazijn of op kantoor, wij bieden u een uitstraling. Of je nu buiten op het veld, in een winkel, in het magazijn of op kantoor werkt, deze moet één geheel zijn. Texstar heeft voor iedereen iets passends en daardoor voelt u zich prettig. Wij houden niet van one-size-fits-all. uitgebreid aanbod in maten en modellen voor zowel hem als haar. We zien er namelijk niet allemaal hetzelfde uit. Onze basiscollectie van vijf duidelijke kleuren is altijd een uitgangspunt: wit, rood, blauw, grijs en zwart. Dat noemen we nu de Texstar Way.

Inhoud Ons concept ........................................... 4 Wat is kwaliteit? ...................................... 6 Bouw uw wereld/MijnLogo ...................... 8 Onze inspanningen voor duurzaamheid . 10 Broeken ................................................ 14 T-shirts & piquéshirts ........................... 36 Overhemden & blouses ......................... 52 Gebreid ............................................... 64 Sweatshirts .......................................... 70 Softshell .............................................. 84 Fleece .................................................. 94 Ongevoerde jacks ................................ 98 Gevoerde jacks ................................... 110 Accessoires ........................................ 118 Texstar past iedereen .......................... 124 Maatgids & onderhoudstips ................ 128 Productoverzicht ................................ 130

3


EĂŠn concept. Vijf kleuren. Wit, rood, blauw, grijs en zwart. Kan het nog eenvoudiger? The Texstar Way maakt het simpel. Met vijf basiskleuren en een fraaie snit voor zowel heren als dames, is er altijd wel iets dat voor iedereen in het bedrijf geschikt is. Mooi qua kleurafstemming en met misschien wel de beste pasvorm op de markt.

4


5


Wat is kwaliteit?

Kwaliteit is veelomvattend. Maar je kunt alles terugbrengen tot een paar leidende principes: Zowel man als vrouw moet zich prettig voelen in onze kleding. Wij ontwerpen met een modieuze pasvorm voor dames en heren. We hebben ook meer maten dan de meeste anderen. Onze kledingstukken hebben een groot aantal handige functies en details, zijn gemaakt van comfortabele en sterke materialen die u ondersteunen in uw dagelijks werk. Ascari Race Resort is misschien wel het meest exclusieve complex voor autoliefhebbers ter wereld en een groot aantal vooraanstaande autofabrikanten presenteert hier zijn nieuwe modellen. De baan is geĂŻnspireerd op een aantal zeer beroemde bochten uit de racewereld en dat resulteert in een unieke rijervaring. Het Ascari Race Resort biedt exclusieve verblijfs- en conferentiemogelijkheden voor grote of minder grote gezelschappen. Lees meer op www.ascari.net

6


We waren trots toen Ascari contact met ons opnam omdat ze binnen de gehele organisatie – het restaurantpersoneel, de onderhoudsmonteurs, het management –– Texstar wilden inzetten voor de uitstraling van een eigen Ascari-lijn. Wij geloven in het leveren van een geheel Onze collectie voorziet in de behoefte van organisaties met een assortiment dat voor iedereen geschikt is. Wij leveren voorverpakte producten die kunne worden voorzien van een logo.   Beschikbaarheid is ook van belang, daarom is bijna alles uit voorraad leverbaar – en met een verfijnd distributieapparaat kunnen we just-in-time leveren aan wie dat wil. We zijn er trots op dat we ISO-gecertificeerd zijn voor kwaliteit volgens ISO 9001:2015 en voor milieu volgens ISO 14001:2015. Dit laat zien dat we ernaar streven om voortdurend beter te worden. Elk jaar een stap. Dat noemen wij kwaliteit.

7


Bouw uw wereld. In vijf eenvoudige stappen! 1 Kies een item op texstar.se. 2 Klik op +MyLogo. 3 Kies voor Borduurlogo of Transfer. 4 Upload een logo of voer een tekst in en plaats dit/deze op de gewenste locatie.

5 En voilà! Laat maar zien aan de collega's.

Op de website kunt u uw logo testen op alle kleding en op een snelle en eenvoudige manier het prachtige resultaat aan collega’s laten zien. Op de vernieuwde website www.texstar.se vindt u eenvoudig de producten die u zoekt. Als u het product van uw keuze hebt gevonden, klikt u op MijnLogo om uw logo te uploaden of tekst aan de kleding toe te voegen. Maak een ontwerp voor de voor- en achterkant en zijkant van de kleding en sla de beelden vervolgens op uw harde schijf op. Eenvoudiger wordt het niet. Kies voor een transferprint, applicatie of borduursel Transferprints [1] zijn tegenwoordig de meest voorkomende printmethode die een hoge mate van flexibiliteit bieden. De print wordt uitgevoerd op een losse unit en wordt met behulp van warmte op de kleding aangebracht. De kleuren zijn duidelijk en helder en zelfs de kleinste details zijn zonder probleem zichtbaar. Een transferprint is geschikt voor werkkleding die vaak wordt gebruikt – en waarbij de kwaliteitseisen voor duurzaamheid hoog zijn – en eenvoudigere oplossingen die misschien alleen maar voor een speciale gelegenheid worden gebruikt. Applicatieborduursels [2], d.w.z. borduursels

8

op geweven applicaties, leer, reflectoren e.d. in verschillende uitvoeringen, zijn bedoeld voor het aanbrengen van uiteenlopende unieke effecten op de kleding. Ze kunnen meer details bevatten dan directe borduursels en kunnen afhankelijk van de omstandigheden en behoeften op verschillende manieren worden aangebracht. Applicatieborduursels worden los geborduurd. Vervolgens worden deze vastgestikt op de kleding of aangebracht met een zelfklevende achterzijde die wordt verwarmd of verlijmd. Borduursels [3] houden in dat er direct op de kleding wordt geborduurd. Dit resulteert in een onovertroffen elegantie en de borduursels blijven altijd op hun plek zitten. Stijl en kwaliteit die de kleding een boost geven. Op zoek naar een andere methode? Wij hebben de oplossing. Andere populaire technieken zijn screenprints [4] en geweven stickerlabels [5]. Overleg het met uw leverancier of bel ons zodat wij u kunnen informeren over de mogelijkheden. Deze zijn afhankelijk van het soort kleding en de materialen – én hoeveel haast u hebt.


1

2

3

4

5

9


Denk. Na. Denk. Na. Dat is iets wat wij dagelijks doen. Wij denken na over hoe we nog betere producten kunnen ontwikkelen en dat gaat natuurlijk over het maken van nog betere kledingstukken. Maar het maken van kleding is een grote verantwoordelijkheid. Wij zijn verantwoordelijk voor wat we het beste kunnen, het ontwikkelen en produceren van lichte werk- en promotiekleding, en wel op een zo duurzaam mogelijke manier.   Eigenlijk spreekt dat voor zich. Wij willen net als de meeste andere mensen tegen onze kinderen en kleinkinderen kunnen zeggen dat we een bijdrage hebben geleverd aan een duurzamere wereld. Denk goed na – als we het in plaats daarvan zo doen, hoe gaat het er dan uitzien?

Denk. Na.

De circulaire economie dwingt ons om na te denken. En als je een beetje slimmer nadenkt, kom je een beetje verder. Dat is zo’n beetje ons motto bij Texstar. Of the Texstar Way, zoals we dat noemen. Hoe wij werken met duurzaamheid hoort daar ook bij. Sommigen noemen het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij noemen het aandacht.

10


Duurzaamheid vanuit drie perspectieven: Milieuperspectief voor textielproductie Veel onderdelen van een productieproces hebben invloed op het milieu. Het gaat om materiaalkeuze, hoeveel afval blijft er over, welke chemicaliën voeg je toe en hoe gaat de feitelijke productie in zijn werk. Dat kan zijn het verven, de productietechniek, het energieverbruik, e.d. Welke oplossing je kiest voor het transport is een andere factor. Door grote partijen in te kopen, kun je het vervoer efficiënter laten verlopen. Dat is een van de redenen waarom wij van Texstar één van de best gevulde magazijnen op de markt hebben.   Een ander belangrijk element is de manier waarop de producten worden verpakt, waarbij we in zo groot mogelijke mate naar recyclebare oplossingen streven. Sociaal perspectief voor textielproductie We hebben allemaal wel op tv gezien hoe slecht de omstandigheden kunnen zijn in textielfabrieken overal ter wereld. Om echt te weten hoe het er in de dagelijkse praktijk bij de productie aan toe gaat, hebben wij gekozen om te werken met geselecteerde fabrieken, waar we langdurig mee samenwerken en volledig op de productie kunnen toezien. De arbeidsvoorwaarden van de medewerkers moeten in orde zijn, zowel vanuit oogpunt van veiligheid als van financiën en ze moeten uiteraard het recht hebben om een vakbond op te richten. En dat geldt natuurlijk ook in Zweden. Texstar moet een bedrijf zijn waar het prettig werken is.   De VN-Verklaring van de Rechten van de Mens spreekt voor ons voor zich. En dat moet ook gelden voor onze toeleveranciers. Deze houdt onder meer een verbod op kinderarbeid en discriminatie in, wat voor ons in Zweden heel logisch kan klinken. Helaas is dat op veel plaatsen elders in de wereld niet altijd zo. Economisch perspectief voor textielproductie Om te overleven staan voor een onderneming de financiën centraal. Wij moeten deel uitmaken van een economisch systeem waarin zowel wijzelf als onze klanten op een gezonde manier financieel van de zaken profiteren. Gezonde financiën betekenen dat onze activiteiten op de lange termijn efficiënt moeten zijn voor alle partijen, zonder het milieu- en sociale perspectief uit het oog te verliezen.

11


12


Drie belangrijke verbintenissen: Milieucertificering ISO 14001:2015 Texstar is ISO-gecertificeerd voor het milieu (ISO14001:2015) en dat illustreert onze ambitie om steeds maar beter te willen worden en onze milieu-inspanningen zo uit te breiden dat alle neuzen binnen het bedrijf dezelfde kant op staan. Het is bovendien een middel om te garanderen dat onze toeleveranciers aan onze milieudoelstellingen voldoen. Wij zien onze ISO-certificering als een ondersteuning bij onze inzet voor voortdurende verbeteringen op milieugebied.

CERTIFIKAT Härmed intygas att

Texstar AB 556455-1900 Norrtälje har ett ledningssystem som uppfyller kraven enligt

ISO 9001:2015 ISO 14001:2015 avseende

Design, produktutveckling, lagerhållning och försäljning av lätta arbetskläder och profilkläder. Certifikatet är giltigt förutsatt att Qvalify AB:s certifieringsbestämmelser följs. Jönköping 2016-07-07 Per-Olof Winberg På uppdrag av Qvalify AB

Cert no. 2188

Giltigt t o m 2019-07-31

www.qvalify.se

Oeko-Tex Standard 100 Kleding wordt op mondiaal niveau gemaakt: alle productiestappen – van grondstof tot eindproduct – vinden doorgaans verspreid over de wereld plaats. Öko-Tex is een internationale organisatie, waar onafhankelijke internationale instituten textielproducten gedurende alle fases van de bewerking testen en certificeren. Hun lijst van criteria is gericht op het bereiken van een wereldwijde overeenstemming ten aanzien van schadelijke stoffen.   Voor bedrijven uit de textiel- en kledingbranche biedt Öko-Tex een gemeenschappelijke beoordelingsnorm. Voor consumenten betekent dit dat er o.a. is getest op huidvriendelijkheid.   De vereisten van de standaard zijn afhankelijk van de toepassing van het eindproduct en zijn ingedeeld in vier verschillende productgroepen. Alle materialen en componenten van de producten van Texstar voldoen aan de vereisten van Productklasse II. Dit betekent voor u dat het veilig is de kleding van Texstar dicht op de huid te dragen. Ga voor meer informatie over Öko-Tex naar www. oeko-tex.com

REACH – belemmert de verspreiding van gevaarlijke chemische stoffen REACH is de chemicaliënwetgeving van de EU, die is opgesteld om de verspreiding van gevaarlijke chemische stoffen te voorkomen. Dat houdt in dat alle, zowel nieuwe als oudere stoffen op de markt geregistreerd, op risico beoordeeld en goedgekeurd moeten worden. Voor Texstar betekent dit dat we: ■

registreren welke stoffen we verwerken of importeren

veiligheidsdatasheets of andere informatie opstellen of overhandigen aan de ontvangers van de stof

controleren of de stof aan een vergunning is onderworpen

■ als we een stof willen blijven gebruiken of op de markt willen brengen waarvoor een vergunning

vereist is, we een vergunning moeten aanvragen ■

eventuele beperkingen van de stof of het mengsel moeten opvolgen.

U vindt meer informatie over REACH op de website van Kemikalieinspektionen (Inspectie chemische stoffen), www.kemi.se

13


Broeken Heerlijke pasvorm met ultieme stretch

14


Stretch Pants | FP33 | zie pag. 17

Elastische taille

15


Texstar StretchĂ˝ Voel je goed op je werk. Dit is de broek waarnaar u op zoek bent. Fijne 4-waystretch die met zijn pasvorm precies goed zit. Discreet versterkt en met een materiaal dat volledige bewegingsvrijheid garandeert.

16


Stretch Pants FP33 Unisex De nieuwe ultieme servicebroek van 100% stretch, die net zo geschikt voor op uw werk als voor uw vrije tijd. Een slijtvaste stretchbroek, die voor extra comfort zorgt als bewegingsvrijheid gewenst is. Een achterzak, twee zijzakken met rits en voorgevormde knieën. De taille is elastisch en verstelbaar.

100%! stretch

MATEN W 25 L 30 L 32 L 34 L 36

W 26

W 27

W 28

W 29

W 30

W 31

W 32

W 33

W 34

W 36

W 38

W 40

•• •• •• •• •• •• •• •• •• •• •• •• •• •• •• •• •• •• •• •• •• •• •• ••

•• •• •• ••

•• •• •• ••

•• •• •• •• •• •• •• •• •• •• •• •• ••

FEITEN

Q-nummer: 256 Materiaal: 88% nylon, 12% spandex. Geschikt als: De ultieme servicebroek voor wie veel in beweging is. Kan zowel op het werk als in de vrije tijd worden gedragen.

W 42

W 44

W 46

KLEUREN

Marineblauw 8900 Zwart 9900

PRIJZEN

Aantal EUR 1 st. >25 st.

90,50 82,30

17


Functional Stretch Pants FP37 Men | WP37 Women Een moderne, sterke servicebroek van licht stretch twill met soepel 4-wegstretch over achterzijde, voorzijde, zitvlak en kruis. Handige zak op de pijp met rits, klein zakje met sluiting voor een grote telefoon en een pennenzakje op de rechter pijp. Verborgen achterzakken in chinostijl. Klein, modern silhouet – onze broek met de kleinste pijpbreedte!

MATEN W 25 L 30 L 32 L 34

FEITEN

Q-nummer: 282 Materiaal: 35% katoen, 63% polyester, 2% spandex, 250 g/m2. Geschikt voor: De meeste serviceberoepen die iets extra’s verlangen. Perfect voor service, winkels, schoonmaak, e.d.

18

W 26

W 27

W 28

W 29

W 30

W 31

W 32

W 33

W 34

W 36

••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• •••

KLEUREN

Marineblauw 8900 Zwart 9900

PRIJZEN

Grijs 9600

Aantal EUR 1 st. >25 st.

82,10 74,60


Duty Stretch Pants FP38 Men | WP38 Women Dezelfde comfortabele servicebroek als de FP37/WP37 Functional Stretch Pants, maar dan met knievakken voor extra bescherming en een vrachtbriefzak met rechts een geïntegreerd duimstokzakje. Modieuze snit met dezelfde smalle pijpbreedte als de Functional Stretch Pants.

MATEN W 25 L 30 L 32 L 34

FEITEN

Q-nummer: 282 Materiaal: 35% katoen, 63% polyester, 2% spandex, 250 g/m2. Geschikt voor: De meeste serviceberoepen die iets extra’s verlangen. Perfect voor service, makelaardij, winkels, schoonmaak, thuiszorg e.d.

W 26

W 27

W 28

W 29

W 30

W 31

W 32

W 33

W 34

W 36

••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• •••

KLEUREN

Marineblauw 8900

PRIJZEN

Grijs 9600

Aantal

EUR

1st 25st

85.76 78.04

Zwart 9900

19


Service Stretch Pants FP25 Men | WP25 Women Een zeer populaire Texstar-broek met stretchstukken van ons materiaal WX2, de gewaxte garen die bij het weven wordt gebruikt en zorgt deze broek zo sterk is. Deze stretchstukken, die aan de achterkant en op de knieën zitten, maken hem bovendien lekker comfortabel. Vormgegeven voor situaties die een grote bewegingsvrijheid en soepelheid verlangen, zonder dat er afbreuk wordt gedaan aan de sterkte.

MATEN W 28 L 30 L 32 L 34 L 36

W 29

W 30

W 31

••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• •••

W 32

W 33

W 34

W 36

••• ••• ••• •••

••• ••• ••• •••

••• ••• ••• •••

••• ••• ••• •••

W 38

W 40

W 44

W 46

••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• •••

FEITEN

Q-nummer: 220 Materiaal: WX2-materiaal met waxfinish, 65% polyester, 35% katoen met stretchstukken, 215 g/m2. Geschikt voor: Service, schoonmaak, en andere serviceberoepen.

20

W 42

W 25 W 26 W 27 L 30 L 32 L 34

W 28 W 29 W 30

W 31

W 32 W 33 W 34 W 36

••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• •••

KLEUREN

Grijs/Zwart 9699

PRIJZEN

Marineblauw/Zwart 8999 Zwart 9900

Aantal EUR 1 st. >25 st.

88,40 80,30


Service Stretch Pocket Pants FP35 Men | WP35 Women Wij hebben deze broek recentelijk gelanceerd betreft service en werkkleding. En voor iedereen die wat meer van een broek verwacht dan functie, comfort en bewegingsvrijheid. Net als onze populaire FP25 broek heeft dit model aan de achterkant een stuk Comfort Stretch. Aan de voorkant zitten twee gemakkelijk opzij te duwen spijkerzakken met schroevendraaierzakken en gereedschapslusjes. De broek heeft inwendige knievakken voor onze kniebeschermers (AK01), een duimstokzakje met meshouder en een pennenzakje. Met het soepele trekkoord aan het uiteinde van de pijpen kunt u eenvoudig de wijdte van de pijpen instellen.

MATEN

L 30 L 32 L 34

FEITEN

Q-nummer: 221 Materiaal: 65% polyester, 35% katoen – geen waxbehandeling en stretch aan de achterkant. 210 g/m2. Geschikt voor: Service, onderhoud, en andere serviceberoepen order direct ook de AK01 knie stukken mee.

W 25

W 26

W 27

W 28

W 29

W 30

W 31

W 32

W 33

W 34

W 36

• •

• • •

• • •

• • •

• • •

• • •

• • •

• • •

• • •

KLEUREN

Zwart 9900

PRIJZEN

Aantal EUR 1 st. >25 st.

88,40 80,30

21


Chinos Pants FP36 Men | WP36 Women Een volledig nieuwe, elegante broek voor wie een baan heeft waarbij een iets representatiever uiterlijk vereist is. Een modieuze elegante broek met perfecte pasvorm voor dames en heren. De chino voor dames heeft een lichte stretch.

MATEN & KLEUREN

MATEN & KLEUREN

L 30 L 32 L 34

Zwart 9900

22

W 25

W 26

W 27

W 28

W 29

W 30

W 31

W 32

W 33

W 34

W 36

• •

• • •

• • •

• • •

• • •

• • •

• • •

• • •

• • •

Zwart 9900

FEITEN

PRIJS

FEITEN

PRIJS

Q-nummer: 268 Materiaal: 77% katoen, 21% polyester, 2% spandex, twill m. light peach 250 g/m2. Geschikt voor: Verkopers, winkelpersoneel, managementteams, kantoorpersoneel. En uitstekend geschikt als werkkleding.

Aantal EUR

Q-nummer: 248 Materiaal: 96% katoen, 4% spandex, stretch twill,190 g/m2. Geschikt voor: Perfect voor service, montage, transport, e.d.

Aantal EUR

1 st. >25 st.

692,629,-

1 st. >25 st.

79,50 72,30


Functional Duty Chinos FP21 Men | WP21 Women Een populair, klassiek chinomodel van duurzaam canvas, dat past bij een iets formelere stijl. Dankzij vijf handige zakken is dit model als het ware gemaakt voor serviceberoepen, transport en als promotiebroek. In twee kleuren, afgestemd op dames en heren.

STORLEK W 28 W 29 W 30 W 31 W 32 W 33 W 34 W 36 W 38 W 40 W 42 W 44 L 30 L 32 L 34 L 36

• •

• • •

• • • •

• • • •

• • • •

• • • •

• • • •

• • • •

L 30

• •

FEITEN

Q-nummer: 177 Materiaal: 65% polyester, 35% katoen, 280 g/m2. Geschikt als: Servicebroek. Voor de buitendienst, in winkels, kantoren en bij vervoer. Goed als werkkleding.

• •

• •

L 32 L 34

W25

W26

W27

W28

W29

W30

W31

W32

W33

W34

W36

• •

• • •

• • •

• • •

• • •

• • •

• • •

• • •

• • •

KLEUREN

Zwart 9900

PRIJZEN

Aantal EUR 1 st. >25 st.

58,00 52,80

23


Functional Duty Pants FP17 Men | FPW1 Women Een canvasbroek, die populair is bij onze klanten. Veel mensen vinden ’deze zo prettig, dat ze hem ook in hun vrije tijd dragen. Hij zit comfortabel en heeft een groot aantal Handige of praktische zakken, bijv. een zak met rits op de pijp, een mobielzakje en een pennenzakje. Zo moet een moderne en functionele broek eruitzien. De Functional Duty Pants is verkrijgbaar als dames- en herenmodel, die door hun aangepaste pasvorm perfect zitten.

MATEN W 25 L 30 L 32 L 34

FEITEN

Q-nummer: 177 Materiaal: 65% polyester, 35% katoen, 280 g/m2. Geschikt als: Perfect als servicebroek. Zeer geschikt voor verkopers, winkelpersoneel en lichtere transporten. Goed als werkbroek.

24

W 26

W 27

W 28

W 29

W 30

W 31

W 32

W 33

W 34

W 36

••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• •••

KLEUREN

Marineblauw 8900 Zwart 9900

PRIJZEN

Grijs 9600

Aantal EUR 1 st. >25 st.

60,60 55.10


Softshell Jacket 3-L | FJ80/WJ80 | zie pag. 88

Fraai geĂŻntegreerde reflectie Wind- en waterafstotende 3-laagse softshell

25


Duty Pocket Pants FP20 Men | WP20 Women In wezen dezelfde lekkere broek als onze FP 17 Functional Duty Pants, maar naast een zak op de pijp heeft deze ook een vrachtbriefzak met rechts een geïntegreerd duimstokzakje. Deze broek heeft bovendien inwendige knievakken met ruimte voor kniebeschermers. Mooi en handig tegelijk. Uiteraard is er een model voor hem en voor haar.

Inwendige knievakken – passend voor kniebeschermer AK01 (pag. 123).

Inwendige knievakken – passend voor kniebeschermer AK01 (pag. 123).

MATEN W 28 L 30 L 32 L 34 L 36

W 29

W 30

W 31

••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• •••

W 32

W 33

W 34

W 36

••• ••• ••• •••

••• ••• ••• •••

••• ••• ••• •••

••• ••• ••• •••

W 38

W 40

W 44

••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• •••

FEITEN

26

W 42

Q-nummer: 177 Materiaal: 65% polyester, 35% katoen, 280 g/m2. Geschikt als: Perfect als servicebroek. Zeer geschikt voor winkels, verkopers, magazijnwerkzaamheden, lichte transporten. Goed als werkbroek. order direct ook de AK01 knie stukken mee.

W 25 L 30 L 32 L 34

W 26

W 27

W 28

W 29

W 30

W 31

W 32

W 33

W 34

W 36

••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• •••

KLEUREN

Marineblauw 8900 Zwart 9900

PRIJZEN

Grijs 9600

Aantal EUR 1 st. >25 st.

62,80 57,00


Service Pants

Pocket Service Pants

FP26 Men | WP26 Women

FP27 Men | WP27 Women

Werkt u met gevoelige producten zoals bijvoorbeeld auto’s en u wilt krassen in de lak vermijden, dan is dit dé broek voor u. Dankzij de verborgen knopen riskeert u geen onnodige krassen. Bovendien is deze broek eenvoudig te onderhouden en kan hij op 85° worden gewassen.

Dezelfde broek als de FP26 Service Pants, maar bovendien met wegsteekbare hangzakken, duimstokzakje en inwendige knievakken. Een broek met een groot aantal praktische details, die uw dag moeten vereenvoudigen. Verkrijgbaar als dames- en herenmodel, elk met een perfecte pasvorm.

FEITEN

Q-nummer: 227 Materiaal: 65% polyester, 35% katoen, 245 g/m2. Geschikt als: Een uitstekende broek voor schoonmaak en service, monteurs, reconditionering en industrie. Ook voor uitzendbureaus.

KLEUREN

MATEN

PRIJS

Marineblauw 8900

FP26/FP27: C44–62, C146–156, D84–128

Zwart 9900

WP26/WP27: C32–46

FP26/WP26 Aantal EUR

FP27/WP27 Aantal EUR

1 st. >25 st.

1st 25st

44,10 40,10

63.10 57.36

27


Light Service Pants FP31 Men | WP31 Women De ultieme servicebroek voor wie veel in beweging is. Zit lekker en is licht en soepel met hoog comfort. De Light Service Pants is met zijn iets hoger gesneden rug en stretch in de broekband perfect voor gebruik binnenshuis.

MATEN W 28 L 30 L 32 L 34 L 36

W 29

W 30

W 31

••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• •••

W 32

W 33

W 34

W 36

••• ••• ••• •••

••• ••• ••• •••

••• ••• ••• •••

••• ••• ••• •••

W 38

W 40

W 42

W 46

••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• •••

FEITEN

Q-nummer: 237 Materiaal: 100% nylon taslan, wicking treatment, 160 g/m2. Geschikt voor: De perfecte servicebroek voor in winkels, op kantoor, bij het schoonmaken en alle werkzaamheden in huis.

28

W 44

W 25 L 30 L 32 L 34

W 26

W 27

W 28

W 29

W 30

W 31

W 32

W 33

W 34

W 36

••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• •••

KLEUREN

Marineblauw 8900 Zwart 9900

PRIJZEN

Grijs 9600

Aantal EUR 1 st. >25 st.

85,20 77,50


Winter Pants FP24 Unisex Een gevoerde uniseksbroek voor koude dagen. Maar wél met een fraai chinodesign. Gemaakt van slijtvast canvas. Met dubbele zakken op de pijpen en een mooie pasvorm.

Inwendige knievakken – passend voor kniebeschermer AK01 (pag. 123).

FEITEN

Q-nummer: 177 Materiaal: 65% polyester, 35% katoen, 280 g/m2. Geschikt voor: Alle serviceberoepen op het moment dat het koud wordt order direct ook de AK01 knie stukken mee.

KLEUREN

MATEN

Zwart 9900 Unisex

PRIJZEN

FP24 XXS–XXXL

Aantal EUR 1st 25st

108.65 98.75

29


Duty Stretch Shorts FS12 Unisex Shorts in dezelfde uitvoering als de FP38/WP38 Duty Stretch Pants. Comfortabele, soepele 4-wegstretch over achterzijde, voorzijde, zitvlak en kruis. Handige zak op de pijp met rits, klein zakje met sluiting voor een grote telefoon en een pennenzakje op de rechter pijp. Verborgen achterzakken in chinostijl, een vrachtbriefzak met rechts een geïntegreerd duimstokzakje en een D-ring.

MATEN W 26

W 27

W 28 W 29 W 30

W 31

W 32 W 33 W 34 W 36 W 38 W 40 W 42 W 44 W 46

••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• •••

FEITEN

Q-nummer: 282 Materialen: 35% katoen, 63% polyester, 2% spandex, 250 g/m2. Geschikt voor: De meeste serviceberoepen die iets extra’s verlangen. Perfect voor service, winkels, schoonmaak e.d.

30

KLEUREN

Marineblauw 8900 Zwart 9900

PRIJZEN

Grijs 9600

Aantal EUR 1st 25st

69.45 63.10


Functional Light Shorts Functional Duty Shorts FS11 Unisex

FSW8 Women

Shorts van lichter materiaal voor meer ventilatie en een koeler gevoel. Dubbele zakken op de pijpen als bij de FP20-broek met zak voor vrachtbrieven en ingebouwd duimstokzakje aan de rechterkant en een zak op de pijp aan de linkerkant met zowel rits als klittenbandklep. De shorts is ook voorzien van verborgen achterzakken met bijzonder fraaie zaksluitingen en een D-ring.

Onze nieuwe shorts voor dames completeert onze hele shortsserie. Met een lichtere en luchtigere kwaliteit. Heeft een bijzonder fraaie vrouwelijke pasvorm.

MATEN & KLEUREN

MATEN & KLEUREN

W 26

W 27

W 28

W 29

W 30

W 31

W 32

W 33

W 34

W 36

W 38

W 40

W 42

W 44

W 46

Zwart 9900

W 25 W 26 W 27 W 28 W 29 W 30 W 31

W 32 W 33 W 34 W 36 W 38 W 40

Zwart 9900

FEITEN

PRIJZEN

FEITEN

Q-nummer: 221 Materiaal: 65% polyester, 35% katoen, 210 g/m2. Geschikt als: Zomerbroek of binnenshuis in warme ruimten. Alle service-, montage- en transportberoepen.

Antal Sek

Q-nummer: 221 Aantal EUR Materiaal: 65% polyester, 35% katoen, 210 g/m2. 1 st. 58,60 Geschikt voor: Perfect voor service, montage, >25 st. 53,30 transport, e.d.

1 st. >25 st.

61,80 56,20

PRIJS

31


Functional Duty Shorts

Service Stretch Shorts

FS08 Men

FS09 Men

Een variant in de serie Functional Duty, in shortsmodel. Comfortabel en gewaardeerd, een goede pasvorm en een echte favoriet voor de zomer.

Shorts med ”extra comfort” i WX2, med samma coola look som Service Stretch Pants. Designade för rörlighet. Smidiga och följsamma shorts med sju fickor och inbyggd stretch.

MATEN & KLEUREN

MATEN & KLEUREN

W 26 W 27 W 28 W 29 W 30 W 31

••

•••

Marineblauw 8900

32

•••

• Grijs 9600

W 32 W 33 W 34 W 36 W 38 W 40 W 42

•••

••• ••• ••• •••

W 26 W 27 W 28 W 29 W 30 W 31 W 32 W 33 W 34 W 36 W 38 W 40 W 42 W 44 W 46

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Wit/zwart 0199

Zwart 9900

FEITEN

PRIJS

Q-nummer: 177 Materiaal: 65% polyester, 35% katoen, 280 g/m2. Geschikt voor: Alle serviceberoepen, montage en transport. Perfect als werkshorts.

Aantal EUR 1 st. >25 st.

FEITEN

54,00 49,10

Zandkleur 3000

Marineblauw/ zwart 8999

Zwart 9900

PRIJS

Q-nummer: 220 Aantal EUR Materiaal: WX2-materiaal met waxfinish, 65% poly- 1st 72.75 ester, 35% katoen met stretchstukken, 215 g/m2. 25st 66.10 Geschikt voor: Bijv. service.


Functional Light 3/4 Pants FS10 Unisex Nieuwe driekwartbroek van lichter materiaal dan onze Dutyvariant. Dubbele zakken op de pijpen als bij de FP20-broek met zak voor vrachtbrieven en ingebouwd duimstokzakje aan de rechterkant en een zak op de pijp aan de linkerkant met zowel rits als klittenbandklep. Aan de achterkant vind je twee verborgen achterzakken met bijzonder fraaie zaksluitingen.

MATEN W 26

W 27

W 28

W 29

W 30

W 31

W 32

W 33

W 34

W 36

W 38

W 40

W 42

W 44

W 46

FEITEN

Q-nummer: 221 Materiaal: 65% polyester, 35% katoen, 210 g/m2. Geschikt als: Zomerbroek of binnenshuis in warme ruimten. Alle service-, montage- en transportberoepen.

KLEUREN

Zwart 9900

PRIJZEN

Aantal EUR 1 st. >25 st.

63,10 57,40

33


Functional Duty 3/4 Pants FS06 Unisex De mooiste driekwartbroek van deze zomer. Dit is het driekwartmodel van onze Functional Duty Pants, maar dan zonder knievakken. Verkrijgbaar in drie kleuren.

MATEN W 26

W 27

W 28

W 29

W 30

W 31

W 32

W 33

•••

•••

•••

•••

W 34

W 36

W 38

••• ••• ••• •••

FEITEN

Q-nummer: 177 Materiaal: 65% polyester, 35% katoen, 280 g/m2. Geschikt als: Zomerbroek of binnenshuis in warme ruimten. Alle service-, montage- en transportberoepen.

34

W 40

W 42

• KLEUREN

Marineblauw 8900 Zwart 9900

PRIJZEN

Grijs 9600

Aantal EUR 1 st. >25 st.

54,50 49,50


Functional Duty Skirt WP17 Women Een comfortabele rok complementeert onze functionele kledinglijn. De rok heeft veel praktische details en heeft een mooie pasvorm. Heeft een bijzonder fraaie vrouwelijke pasvorm.

FEITEN

Q-nummer: 177 Materiaal: 65% polyester, 35% katoen, 280 g/m2. Onderrok 100% polyester. Geschikt voor: Servicepersoneel, winkels en kantoren. Goed als servicekleding.

KLEUREN

Zwart 9900

MATEN

PRIJZEN

WP17 C34–C46

Aantal EUR 1 st. >25 st.

54,00 49,10

35


T-shirt & piquĂŠ

36


Basic T-shirt | TS18/WT18 | zie pag 39

Oeko-Tex Standard 100

Fantastische pasvorm

37


Crew T-shirt TS13 Men | WT13 Women Het geheim van onze populaire T-shirts zijn de moderne snit en het materiaal: een zacht en aangenaam, 100% ringgesponnen gekamd katoen. Je voelt het direct als je het aantrekt. En je merkt het doordat de vorm wasbeurt na wasbeurt behouden blijft. Zak op de linkermouw. Een detail dat voor een extra goede pasvorm zorgt, is een nekband die aan de binnenkant van schouder naar schouder loopt. Geen geslobber dus. En we zijn er trots op dat het ook het milieukeur Öko-Tex Standaard 100 heeft.

FEITEN

38

Q-nummer: 136 Materiaal: 100% ringgesponnen gekamd katoen, ca. 160 g, materiaal Öko-Tex Standard 100. Geschikt als: Uitstekende beroepskleding en perfect als profielshirt.

KLEUREN

MATEN

Wit 0100

Rood 5600

Antraciet 9500

Zwart 9900

Marineblauw 8800

(Antraciet: 50 % katoen, 50 % polyester)

PRIJZEN

TS13 XXS–XXXXL WT13 XS–XXL

Aantal EUR verpakt per 5 stuks 1st 46.50 25st 42.50


Basic T-shirt TS18 Men | WT18 Women Een nieuw basis-T-shirt met een moderne snit en een fantastische pasvorm, 100% gekaard katoen van 160 g met het milieukeurmerk Öko-Tex standaard 100 maakt dit tot een vanzelfsprekende keuze.

E NIEUW N E R U KLE

FEITEN

Q-nummer: 147 Materiaal: 100% katoen, 160 g/m2. Geschikt als: Promotie- en beroepskleding.

KLEUREN

MATEN

PRIJZEN

Wit 0100

Marineblauw 8800

TS18 S–4XL

Zwart 9900

Rood 5600

WT18 XS–XXL

Aantal

EUR

1st 25st

37.50 34.00

39


Stretch Crew T-shirt

Stretch T-shirt Long Sleeve

TS19 Men | WT19 Women

TS17 Men | WT17 Women

Een heerlijk, zacht T-shirt! Een halsrib met een modieuze breedte, lichtere slimfit met 5% stretch, dat precies goed om het lichaam valt, een gramgewicht van 180 g en mooie details die hun vorm behouden! Öko-Tex Standaard 100.

Een heerlijk, zacht T-shirt met lange mouwen van de juiste lengte! Een halsrib met een modieuze breedte, diepere uitsnijding, lichtere slimfit met 5% stretch, dat heerlijk om het lichaam valt. Gramgewicht van 180 g en mooie details die hun vorm behouden! Öko-Tex Standaard 100.

E NIEUW R U KLE

E NIEUW R U E KL

MATEN & KLEUREN

Wit 0100 Zwart 9900

40

MATEN & KLEUREN

Marineblauw 8800

TS19 S–4XL

Wit 0100

WT19 XS–XXL

Zwart 9900

FEITEN

PRIJS

Q-nummer: 146 Materiaal: 95% katoen, 5% spandex, 180 g/m2. Geschikt als: Promotie- en beroepskleding en voor alle serviceberoepen.

Aantal EUR 1 st. >25 st.

11,25 10,20

Marineblauw 8800

TS17 S–4XL WT17 XS–XXL

FEITEN

PRIJS

Q-nummer: 146 Materiaal: 95% katoen, 5% spandex, 180 g/m2. Geschikt als: Promotie- en beroepskleding en voor alle serviceberoepen.

Aantal EUR 1 st. >25 st.

13,80 12,50


T-shirt Function TS20 Men | WT20 Women Ons bijzonder comfortabele functionele T-shirt bevat bamboevezels waardoor het heerlijk zacht aanvoelt. De natuurlijke eigenschappen van bamboe zorgen ervoor dat het T-shirt langer fris blijft. Bamboe is van nature antibacterieel en heeft een groot vochtopnemend vermogen dat ervoor zorgt dat u de hele dag door droog en fris blijft. Modieuze pasvorm met reflectiedetails op de mouwboord.

NIEUW

INFO

Q-nummer: 293 Materiaal: 66% polyester/29% bamboevezel/5% Spandex (40°C) 175 g/m2. Geschikt voor: Perfecte promotie- en bedrijfskleding die zowel op het werk als in de vrije tijd kan worden gebruikt.

KLEUREN

MATEN

PRIJZEN

Marineblauw 8800

TS20 XS–5XL

Zwart 9900

WT20 XS–XXL

Aantal EUR 1 st. >25 st.

::-

Levering in april

41


Pique Shirt PS03 Men | PSW3 Women Een klassiek hoogwaardig piquéshirt met details die eruitspringen. Het herenmodel heeft een zakje op de ene mouw en het damesmodel een diepere halsuitsnijding en twee extra knopen. Een mooie widespread-kraag behoudt zijn vorm en natuurlijk is dit shirt van 100% katoen. Een lekker luchtige keuze als promotieshirt of in serviceberoepen.

FEITEN

Q-nummer: 203 Materiaal: 100% gekamd katoen. Ca. 220 g/m2. Geschikt voor: Elk type serviceberoep. Perfect werk, event- en profiel kleding.

42

KLEUREN

MATEN

PRIJZEN

Wit 0100

Rood 5600

PS03 S–XXXL

Marineblauw 8800

Zwart 9900

PSW3 XS–XXL

Aantal EUR 1st 25st

16.32 14.83


Pique Shirt PS04 Men | PSW4 Women Lijkt sprekend op de PS03/PSW3, maar gemaakt voor wat steviger uitdagingen. Slijtvast dankzij 50% katoen en 50% polyester. Kan op 60° worden gewassen en heeft een extra hoge kleurechtheid. Dezelfde mooie details met vijf knopen voor het damesmodel, een zakje op de mouw van het herenmodel en uiteraard een perfecte pasvorm in beide uitvoeringen.

KLEUREN

Wit 0100

Rood 5600

Antraciet 9500

Zwart 9900

Marineblauw 8800

FEITEN

Q-nummer: 223 Materiaal: 50% polyester, 50% katoen, 230 g/m2. Geschikt voor: Veeleisende karweien in vieze omgevingen. Uitstekende profielkleding met een hoge kleurvastheid. Kan op 60° worden gewassen.

MATEN

PRIJS

PS04 S–XXXXL PSW4 XS–XXL

Aantal EUR 1 st. >25 st.

23,90 21,70

43


Zij: Pique Shirt | PSW4 | zie pag. 43 Hij: Pique Shirt | PS04 | zie pag. 43

44


Pique Shirt

SH COOL Pique Shirt

PS05 Men | PSW5 Women

PS06 Men | PSW6 Women

Je voelt het verschil zodra je het vastpakt. De PS05/ PSW5 zijn gemaakt van een exclusief, sterker katoen dat kwaliteit ademt. Lekker luchtig met een groot aantal details als vijf knopen voor haar, een langer rugpand en witte details aan de binnen- en buitenkant van de kraag en op de mouwen.

Onze nieuwe SH COOL Pique is gemaakt van een zacht en hoogkwalitatief materiaal, dat u droog en koel houdt en dat voor de meeste beroepen geschikt is. Onze SH COOL kan worden gewassen op 40 graden en heeft een hoge kleurechtheid. Dezelfde mooie details als vijf knopen op het model voor de dames en drie voor de heren en bijpassende kleuraccenten in de kraag en mouwuiteinden.

KLEUREN

KLEUREN

Wit 0100

Rood 5600

Wit 0100

Rood 5600

Marineblauw 8800

Zwart 9900

Antraciet 9600

Zwart 9900

FEITEN

Q-nummer: 235 Materiaal: 100% katoen, ca. 280 g/m2. Geschikt als: Perfecte werkkleding en allround beroepskleding.

MATEN

PRIJZEN

PS05 S–3XL PSW5 XS–XXL

FEITEN

Aantal EUR 1 st. >25 st.

44,10 40,10

Q-nummer: 269 Materiaal: 100% polyester, SH COOL, ca. 195 g. Geschikt voor: Veeleisende karweien en perfect als werkkleding.

Marineblauw 8800

MATEN

PRIJZEN

PS06 S–4XL PSW6 XS–XXL

Aantal EUR 1 st. >25 st.

39,10 35,50

45


Stretch Pique Shirt PS07 Men | PSW7 Women Piquéshirt met drie knopen en contrasterende kleur in de zijpanelen, boven de schouders en in de mouwuiteinden. Met 5% stretch valt het piqué perfect op het lichaam en u hebt meer bewegingsvrijheid (mooi op het lichaam, ook als u veel beweegt). Unieke snit op de rug. Mooie witte knopen, moderne elastische nekband waardoor het kledingstuk zijn vorm behoudt. Het damesmodel heeft 5 knopen.

FEITEN

Q-nummer: 150 Materiaal: 95% katoen, 5% spandex, 200 g/m2. Geschikt voor: Elk type serviceberoep, perfecte profiel en werkkleding.

46

KLEUREN

MATEN

PRIJZEN

Wit/Zwart 0199

Rood 5699

PS07 S–4XL

Marineblauw 8899

Zwart 9996

PSW7 XS–XXL

Aantal EUR 1 st. >25 st.

45,95 41,85


47


Stretch Pique Shirt PS11 Men | PW11 Women Effen stretch piquéshirt met een heerlijke pasvorm. Knoopsluiting met drie witte knopen, moderne elastische nekband waardoor het kledingstuk zijn vorm behoudt. Het damesmodel heeft een langere knoopsluiting met vijf knopen. Zijsplitten met bies waarbij achterpand 2 cm langer is dan het voorpand.

FEITEN

Q-nummer: 150 Materialen: 95% katoen, 5% spandex, 200 g/m2. Geschikt voor: Elk type serviceberoep, perfecte promotie- en beroepskleding.

48

KLEUREN

MATEN

PRIJZEN

Wit/Zwart 0100

Rood 5600

PS11 S–XXXXL

Marineblauw 8800

Zwart 99006

PW11 XS–XXL

Aantal EUR 1st 41.25 25st 34.35


Pique Function PS20 Men | PW20 Women Een heerlijke, superzachte functionele polo met bamboevezels. De klassieke kraag in combinatie met een moderne pasvorm maakt deze tot een nieuwe favoriet. De natuurlijke eigenschappen van bamboe zorgen ervoor de polo langer fris blijft. Bamboe is van nature antibacterieel en heeft een groot vochtopnemend vermogen dat ervoor zorgt dat u de hele dag door droog en fris blijft.

NIEUW

INFO

Q-nummer: 293 Materiaal: 66% polyester/29% bamboevezel/5% Spandex (40°C), 175 g/m2. Geschikt voor: Perfecte promotie- en bedrijfskleding die zowel op het werk als in de vrije tijd kan worden gebruikt.

KLEUREN

MATEN

PRIJZEN

Zwart 9900

PS20 XS–5XL

Marineblauw 8800

PW20 XS–XXL

Aantal SEK 1 st. >25 st.

329:299:-

Levering in april

49


Stretch Pique Shirt Long Sleeve PS08 Unisex Uniseks piquéshirt met vier knopen en contrasterend materiaal aan de binnenkant van de halsopening, knoopsluiting en mouwuiteinden. Met 5% stretch valt het piqué perfect op het lichaam en u hebt meer bewegingsvrijheid (mooi op het lichaam, ook als u veel beweegt). Perfecte werkkleding in een koele omgeving of om ergens over te dragen als je het koud hebt, maar er toch mooi wilt uitzien! Knopen in Ton sur Ton.

FEITEN

Q-nummer: 150 Materiaal: 95% katoen, 5% spandex, 200 g/m2. Geschikt voor: Elk type serviceberoep, perfecte profiel- en beroepskleding voor wie iets gekleder wil zijn.

50

KLEUREN

MATEN

Marineblauw 8800

PS08 XXS–XXXXL Unisex

Zwart 9900

PRIJS

Aantal EUR 1 st. >25 st.

59,30 53,90


51


Overhemden & Blouses

52


Dress Shirt Slim | SH24 | zie pag. 61

Contrast aan de binnenkant van de kraag

Fraai getailleerd

53


Oxford Shirt SH12 Men | WS12 Women Een bijzonder fraai, getailleerd hemd van mooi oxford katoen. Een klassiek businesshemd, waarbij het herenmodel een buttondown kraag en een borstzakje heeft. Een eigen ontwerp, dat wordt geproduceerd door één van de meest vooraanstaande overhemdfabrikanten ter wereld. Een favoriet, die je gerust veel kunt dragen en op 60° kan worden gewassen.

FEITEN

Q-nummer: 218 Materiaal: 100 % gekamd oxford katoen, ca. 165 g, materiaal Öko-Tex. Geschikt voor: Een meer geklede look, ook op managementniveau. Perfect als werk en profiel kleding.

54

KLEUREN

MATEN

PRIJZEN

Wit 0100

SH12 S–XXXL

Lichtblauw 8300

WS12 XS–XXL

Aantal EUR 1st 25st

58.05 52.76


Dress Shirt | SH19 | zie pag. 56

55


Dress Shirt SH19 Men | WS19 Women Wij zijn trots op ons nieuwe getailleerde overhemd met een moderne, zakelijke uitstraling. Onverslijtbaar dankzij de mix van polyester en katoen en daardoor ook heel eenvoudig te onderhouden. Pluspunten vinden wij het zuivere ontwerp en de klassieke kraag. Dat het op 60° kan worden gewassen, is een bijkomend voordeel.

FEITEN

Q-nummer: 247 Materiaal: 65% polyester, 35% katoen, 145 g/m2. Geschikt voor: Een geklede look, perfect als profielkleding en werkkleding.

56

KLEUREN

MATEN

PRIJZEN

Wit 0100

Rood 5600

Lichtblauw 8400

SH19 XS–XXXXL

Zwart 9900

Grijs 9600

Marineblauw 8900

WS19 XS–XXL

Aantal EUR 1st 42.20 >25 st. 38,40


57


Dress Shirt

Dress Shirt

SH22 Men

SH21 Men | WS21 Women

Hetzelfde mooie model als de SH21, maar in dit geval geruit. Fraai, klassiek hemd met een perfecte pasvorm, dat bij elke gelegenheid past. Getailleerd voor een optimale pasvorm en met een borstzakje aan de linkerkant.

Mooi gestreept overhemd met buttondown kraag voor een stijlzuivere look. Een overhemd dat nooit verkeerd is en dat u kunt dragen als u elegant of relaxed wilt overkomen of dat u met opgerolde mouwen over de broek kunt dragen. Getailleerd voor de juiste look. Het herenmodel heeft een borstzakje aan de linkerkant.

KLEUREN

KLEUREN

Zwart/Wit (gestreept) 9901 FEITEN

58

MATEN

Q-nummer: 261 Materiaal: 60% katoen, 40% polyester 110 g/m2. Geschikt voor: Een geklede look, perfect als werkkleding en profielkleding.

Zwart/Wit (gestreept) 9901

Marineblauw/Wit (gestreept) 8901 PRIJZEN

SH22 XS–4XL

FEITEN

Aantal EUR 1st 25st

47.95 43.56

Q-nummer: 261 Materiaal: 60% katoen, 40% polyester, 110 g/m2. Geschikt voor: Een geklede look, perfect als werk en profiel kleding.

Marineblauw/Wit (gestreept) 8901 MATEN

PRIJZEN

SH21 XS–4XL WS21 XS–XXL

Antal Sek 1 st >25 st

439:399:-


Crew Stretch Pocket Shirt SH03 Men | SHW1 Women Een lekker luchtig hemd dat uitstekend ademt, wat doorgaans op prijs wordt gesteld door mensen die tijdens hun werk veel in beweging zijn. Dankzij een lichte comfort stretch van katoen sluit dit hemd nauw aan op het lichaam en is het toch soepel. Dubbele borstzakjes, één met een pennenvakje, en een beetje extra lengte, waardoor het de hele dag goed zit.

FEITEN

Q-nummer: 173 Materiaal: 97% katoen, 3% spandex comfort stretchpopeline. Geschikt voor: Elk type serviceberoep. Perfect als werk- en profielkleding.

KLEUREN

Wit 0100 Zwart 9900

MATEN

Rood 5600

PRIJZEN

SH03 wit, rood S–XXXL zwart XS–XXXL SHW1 XS–XXL

Aantal EUR 1st 25st

49.88 45.50

59


Oxford Shirt | SH12 | zie pag. 54

60


Dress Shirt Slim SH24 Men Ons nieuwe, moderne, getailleerde slimfit hemd van heerlijk katoen. Een overhemd in één kleur met een stijlzuiver ontwerp met een contrast aan de binnenkant van de kraag, de knoopsluiting en bij de mouwuiteinden.

FEITEN

Q-nummer: 270 Materiaal: 100% gekamd katoen, ca. 125 g/ m2. Geschikt voor: Een geklede look, perfect als bedrijfsshirt.

KLEUREN

Wit 0100 Lichtblauw 8500

MATEN

PRIJS

SH24 XS–XXXXL

Aantal EUR 1st 25st

62.65 56.90

61


Dress Shirt Short Sleeve SH20 Men | WS20 Women Een lekker overhemd met korte mouwen van polyester en katoen, dat verkrijgbaar is voor hem én voor haar. Uiteraard getailleerd voor een optimale pasvorm en met een damessluiting voor haar. Het herenmodel heeft een borstzakje aan de linkerkant. Klassieke, eenvoudige kraag.

FEITEN

Q-nummer: 247 Materiaal: 65% polyester, 35% katoen, 145 g/m2. Geschikt voor: Een geklede look, perfect als werk en profielkleding

62

KLEUREN

Wit 0100 Zwart 9900

MATEN

Lichtblauw 8400

PRIJS

SH20 XS–XXXXL WS20 (niet in l. blauw ) XS–XXL

Aantal EUR 1st 25st

36.55 33.22


Service Shirt SH16 Men Het perfecte serviceoverhemd dat met zijn lichte, aangename kwaliteit voor een hoog draagcomfort zorgt. De knopen zijn op elegante wijze verborgen en het overhemd heeft twee borstzakjes met sluiting, de ene met een pennenvakje en de andere met een rits om zaken veilig te bewaren. Een popeline hemd, waarbij polyester en katoen voor de soepele kwaliteit en een goede kleurechtheid zorgen. En het kan worden gewassen op 85°.

FEITEN

Q-nummer: 228 Materiaal: Popeline 65% polyester, 35% katoen, 160 g/m2. Geschikt voor: Serviceberoepen, industrie en als werk en profiel kleding.

KLEUREN

Marineblauw 8900 Zwart 9900

MATEN

Grijs 9600

PRIJS

SH16 XS–XXXXL

Aantal EUR 1 st. >25 st.

54,70 49,70

63


Fraaie snit van 100% katoen

Royale boorden

64


Pullover | PL05/PW05 | zie pag. 67

Gebreid

65


Pullover V-hals PL01 Men | PW01 Women Een heerlijke gebreide pullover voor hem en haar van 100% katoen. Goede, moderne pasvorm. Kan worden gewassen zonder zijn vorm te verliezen. Dit model heeft een V-hals en lekkere royale boorden.

FEITEN

Q-nummer: 186 Materiaal: 100% katoen. Geschikt voor: Een geklede look, perfect als werk en profiel kleding.

66

KLEUREN

MATEN

Rood 5600

Zwart 9900

Grijs 9600

Marineblauw 8900

Lichtgrijs 9200

PRIJZEN

PL01 S–XXXL PW01 XS–XXL

Aantal EUR 1st 25st

62.65 57.01


Pullover PL05 Men | PW05 Women Wij breiden nu onze populaire gebreide serie uit met een pullover met ronde hals in een variant voor heren en dames. Een lekkere gebreide pullover van 100% katoen met een moderne pasvorm, die probleemloos kan worden gewassen zonder zijn vorm te verliezen.

FEITEN

Q-nummer: 186 Materiaal: 100% katoen. Geschikt voor: Een geklede look, perfect voor verkopers, in winkels, e.d.

KLEUREN

MATEN

Rood 5600

Zwart 9900

Grijs 9600

Marineblauw 8900

Lichtgrijs 9200

PRIJS

PL05 S–XXXL PW05 XS–XXL

Aantal EUR 1st 25st

62.10 57.01

67


Pullover V-hals (50/50) PL04 Men | PW04 Women Een elegante, dunne pullover met de juiste pasvorm. Bevat 50% wol en 50% acryl, waardoor deze pullover dunner kan zijn zonder zijn vorm te verliezen. Het damesmodel heeft een wat diepere uitsnijding en is in de zij in de vorm gesneden. Beide hebben dezelfde royale boorden.

FEITEN

Q-nummer: 252 Materiaal: 50% wol en 50% acryl. Geschikt voor: Een geklede look, perfect als werk en profielkleding.

68

KLEUREN

MATEN

Rood 5600

Zwart 9900

Grijs 9600

Marineblauw 8900

Lichtgrijs 9200

PRIJS

PL04 S–XXXL PW04 XS–XXL

Aantal EUR 1 st >25 st.

86.49 78,60


Nato Pullover CA07 Men Coole Nato-pullover met ronde hals, perfect voor gure dagen. Populair onder bewakingspersoneel, kapiteins, politiemensen, enz., die hem voor het juiste uniformgevoel dagelijks dragen. Een groot aantal details als een versterkte schouderpartij, epauletten, driedelig pennenzakje en een zakje op de mouw. Fraai gesneden en met stevige boorden. Zo’n pullover wil iedereen.

FEITEN

Q-nummer: 255 Materiaal: 60 % wol, 40 % acryl. Geschikt als: Klassieke kleding voor transport, service, scheepvaart, beveiliging, enz.

KLEUREN

Donker marineblauw 9000

MATEN

PRIJS

CA07 XS–XXXXL

Aantal EUR 1 st. >25 st.

105,40 95,90

69


Sweatshirt

70


Crew sweatshirt | SW13 | zie pag. 82

Klassieker met gebreid detail

Luchtig en koel, zelfs als u veel in beweging bent

71


Hooded Cardigan HC09 Men | WC09 Women Een heerlijke, luxe hoodie. De hoge kraag en de mooie capuchon voelen lekker behaaglijk aan. Met zijn vele details wordt dit een favoriet die je graag aantrekt. De mouwen hebben een flinke boord – bij het damesmodel nog eens extra – en een mooi borstzakje zorgt met zijn grove rits voor karakter. Uiteraard met een fraaie puller. De zakken aan de zijkant kunnen worden gesloten, waarbij de rits is verborgen en de fraaie pasvorm wordt versterkt.

FEITEN

Q-nummer: 264 Materiaal: 80% katoen, 20% polyester, 325 g/m2. Geschikt als: Fraaie promotie- en servicekleding. Kan ook dienstdoen als een licht jack.

72

KLEUREN

Marineblauw 8800 Zwart 9900

MATEN

Lichtgrijs 9200

PRIJS

HC09 XS–XXXXL WC09 XS–XXL

Aantal EUR 1 st. >25 st.

83,35 75,75


Hooded Cardigan HC06 Men | WC06 Women Met zijn lekkere behaaglijke fleece binnenkant geniet deze cardigan een grote populariteit. Verdere kenmerken zijn een groot aantal mooie details als een verstelbare capuchon met een contrasterende kleur aan de binnenkant, de opvallende naden, de moderne pasvorm en de verborgen zakken met rits. Om er maar een paar te noemen. Als het ware gemaakt om uw bedrijf nog meer uitstraling te geven.

FEITEN

Q-nummer: 234 Materiaal: 60% katoen, 40% polyester, ca. 320 g/m2, binnenkant fleece. Geschikt als: Perfect als werk en promotie kleding.

KLEUREN

MATEN

PRIJS

Lichtgrijs 0120

Rood 5600

HC06 XS–XXXL

Marineblauw 8800

Zwart 9900

WC06 XS–XXL

Aantal EUR 1 st. >25 st.

72,80 66,20

73


Hooded Cardigan HC03 Men | WC03 Women Ons verkoopsucces, een favoriet die iedereen mooi vindt. De combinatie van een hoge kraag, capuchon en cardigan drukt een bepaalde houding uit. Het stijlzuivere ontwerp wordt versterkt met de verborgen zakken in de zijden en de extra brede boorden zorgen dat hij lekker zit, ook wanneer u veel in beweging bent. Een zeer hoge kwaliteit, waardoor vorm en kleur uitstekend behouden blijven. Stelt u zich eens voor: dit model met daarop uw eigen merk of opdruk. Ontzettend mooi en u hebt er heel lang plezier van.

FEITEN

Q-nummer: 130 Materiaal: 60% katoen, 40% polyester, ca. 300 g/m2. Geschikt voor: Favoriet bij service- en onderhoud beroepen. Goed als werk en profiel kleding.

74

KLEUREN

MATEN

Wit 0100

Rood 5600

Antraciet 9500

Zwart 9900

Marineblauw 8800

PRIJZEN

HC03 XS–XXXXL WC03 XS–XXL

Aantal EUR 1 st. >25 st.

53,80 48,90


City Cardigan HC04 Men | WC04 Women Een variant op onze Hooded Cardigan, voor wie geen capuchon wil, maar wel dezelfde hoge kraag. Iets meer citylook en ook met zakken verborgen in de zijden. Hebt u eenmaal gepast, dan wilt u hem graag aanhouden. Veel bedrijven kiezen deze cardigan als imagemodel. Volgens ons een uitstekende keuze.

FEITEN

Q-nummer: 130 Materiaal: 60% katoen, 40% polyester, ca. 300 g/m2. Geschikt voor: Zowel professioneel gebruik of als promotiekleding. Favoriet bij service- en onderhoud.

KLEUREN

MATEN

Wit 0100

Rood 5600

Antraciet 9500

Zwart 9900

Marineblauw 8800

PRIJZEN

HC04 XS–XXXXL WC04 XS–XXL

Aantal EUR 1 st. >25 st.

53,30 48,50

75


Team Jacket FJ68 Men | WJ68 Women Met dit jack is uw team pas echt gekleed! Eén kleur met donkergrijze flatlock naden als fraai contrast. Schuine zijnaden, waardoor de twee zijzakken goed opvallen. Raglanmouw voor een grotere bewegingsvrijheid in schouders en mouwen. Degelijke rits en puller voor een betere grip en verstelbaar aan de onderrand. Geborstelde binnenkant.

FEITEN

Q-nummer: 243 Materiaal: 100% polyester, 230 g/m2. Geschikt voor: Elk type serviceberoep, perfect als teamjack, werk en profiel kleding.

76

KLEUREN

Rood 5600 Zwart 9900

MATEN

Marineblauw 8800

PRIJZEN

FJ68 S–4XL WJ68 XS–XXL

Aantal EUR 1 st. 25st

50,45 45.90


Team Jacket FJ34 Men | WJ34 Women Een jack dat met zijn trendy, glanzende WCT-look modern aanvoelt. Helemaal op zijn plaats in deze tijd. Het is door de geborstelde binnenkant extra comfortabel en het heeft natuurlijk de Texstar-pasvorm. Dat wil zeggen: het zit perfect en het heeft een hoge, behaaglijke kraag. Daarbij komt de uitstekende kleurechtheid, waardoor het steeds mooi blijft.

FEITEN

Q-nummer: 205 Materiaal: 100% polyester, geborstelde binnenkant, 300 g/m2. Geschikt als: Teamjack. Zeer goede profielkleding.

KLEUREN

MATEN

PRIJS

Wit 0100

Rood 5600

FJ34 S–XXXL

Marineblauw* 8800

Zwart 9900

WJ34 XS–XXL

* Uitsluitend in damesmodel

Aantal EUR 1 st. >25 st.

Product komt te vervallen. Verkoop zolang de voorraad strekt. Wordt vervangen door FJ68/WJ68.

25,17 22,90

77


Crew Cardigan SW09 Men | SWW9 Women Crew Cardigan is een iets langer getailleerd model met fraaie contrasterende details, die net dat beetje extra toevoegen. De rechtermouw is voorzien van een praktische zak met pennenhouder. Een vest waarin iedereen zich lekker voelt.

NIEUW

INFO

Q-nummer: 112 Materiaal: 60% katoen, 40% polyester, 350 g/m2. Geschikt voor: Service, recepties, handel, kantoor en magazijn.

78

KLEUREN

MATEN

PRIJZEN

Antraciet 9500

Rood 5600

SW09 XS–5XL

Marineblauw 8800

Zwart 9900

SWW9 XS–XXL

Aantal SEK 1 st. >25 st.

581:528:-

Levering in maart


79


Crew Cardigan SW02 Men | SWW2 Women Een iets gekledere cardigan met fraai contrasterende details. Een iets langer model met borstzakje en ritssluiting. Het herenmodel heeft ook een zakje op de mouw. Mooie getailleerde pasvorm, waar normaal gesproken iedereen in het team zich prettig in voelt.

FEITEN

Q-nummer: 112 Materiaal: 60% katoen, 40% polyester, ca. 350 g/m2. Geschikt voor: Service, recepties, handel, kantoor en magazijn.

80

KLEUREN

MATEN

Wit 0100

Rood 5600

Antraciet 9500

Zwart 9900

Marineblauw 8800

PRIJZEN

SW02 XS–XXXL SWW2 XS–XXXL

Aantal EUR 1 st. >25 st.

63,10 57,40


Crew Cardigan HC11 Men | WC11 Women Een heerlijke cardigan van French Terry. Een degelijke rits en puller, brede boord aan de onderkant. Voor extra comfort heeft het damesmodel langere boorden aan de mouwuiteinden. Mooie zwarte Ripstop verstevigingen op de mouwen. Stoere getapete zakken op de borst en in de zijden. De unieke snit van rug- en borstpand volgen de schouders voor een moderne, modieuze pasvorm.

FEITEN

Q-nummer: 149 Materiaal: 92 % katoen, 8 % spandex, 325 g/m2. Geschikt voor: De meeste beroepen en perfect onder bijvoorbeeld een hardshelljack. Zeer goede werk en profiel kleding.

KLEUREN

Grijs/Zwart 9299

MATEN

PRIJS

HC11 S–XXXXL WC11 XS–XXL

Aantal EUR 1 st. >25 st.

97,25 88,40

81


Crew Sweatshirt SW13 Unisex Het Crew Sweatshirt is een echte klassieker, die precies is waar hij zich voor uitgeeft – een sweatshirt. Maar het is tegelijk een echte Texstar met een gebreid sierdetail aan de hals, een strakke snit en extra brede boorden. Door de lusjes aan de binnenkant blijft hij heerlijk luchtig en koel, ook als je veel in beweging bent.

FEITEN

Q-nummer: 181 Materiaal: 60% katoen, 40% polyester, ca. 260 g/m2. Goed kleurvast. Geschikt voor: Bijna elk type beroep. Zeer goede bedrijfskleding.

82

KLEUREN

Wit 0100 Antraciet 9500

MATEN

Rood 5600 Zwart 9900

PRIJS

SW13 XS–XXXXL

Marineblauw 8800 Unisex

Aantal EUR 1 st. >25 st.

32,30 29,40


Crew T-neck SW14 Unisex Onze Crew T-neck heeft een binnenkant met lusjes. Dat betekent dat de lucht beter kan circuleren en dat maakt dit shirt extra luchtig en koel wanneer u veel in beweging bent. Zorgt ook op lange dagen voor een aangename temperatuur. De binnenkant van de kraag heeft een contrasterende kleur en in de nek zit een ritssluiting die helemaal door naar boven loopt.

FEITEN

Q-nummer: 181 Materiaal: 60% katoen, 40% polyester, ca. 260 g/m2. Goed kleurvast. Geschikt voor: Service, en onderhoud, kantoor, winkel.

KLEUREN

Wit 0195

MATEN

Rood 5695

SW14 XS–XXXXL

Marineblauw 8895 Unisex

Antraciet 9599

Zwart 9995

PRIJZEN

Aantal EUR 1 st. >25 st.

39,70 36,10

83


Softshell

84


Softshell Vest | FV79/WV79 | zie pag. 86

Fijne hoge kraag

Heerlijk als bodywarmer of extra laag

85


Softshell Vest FV79 Men | WV79 Women Er is niets prettigers dan een lekker warme softshell bodywarmer aan te trekken. Onze nieuwe 2-laagse bodywarmer heeft een heerlijke comfortabele pasvorm met een hoge kraag. Het model is een iets langer, zodat het niet naar boven kruipt als u voorover bukt. Twee steekzakken met rits en een verborgen D-ring in de rechterzak voor een toegangspas of sleutels.

NIEUW

INFO

Q-nummer: 312 Materiaal: 100% polyester, 230 g/m2. Geschikt voor: Alle beroepen, zeer goede promotiekleding.

86

KLEUREN

Rood 5600 Zwart 9900

PRIJS

MATEN

Marineblauw 8900

FV79 XS–5XL WV79 XS–XXL

Aantal SEK 1 st. >25 st.

583:530:-


Softshell Jacket FJ79 Men | WJ79 Women Een softshell voor een geklede indruk die geschikt is voor alle seizoenen. Een licht en heerlijk 2-laags jack met een iets hogere kraag, kunststof rits tot bovenaan, binnenzak en twee steekzakken met een rits en een D-ring op de borst en linkerzak voor een toegangspas of sleutels. Een jack met een uitstekende kleurvastheid en een goede pasvorm.

NIEUW

INFO

Q-nummer: 312 Materiaal: 100% Polyester, 230 g/m2 met meshvoering. Geschikt voor: Alle beroepen, zeer goede promotiekleding.

KLEUREN

Rood 5600 Zwart 9900

PRIJS

MATEN

Marineblauw 8900

FJ79 XS–5XL WJ79 XS–XXL

Aantal SEK 1 st. >25 st.

765:695:-

Levering in april

87


Softshell Jacket 3-L FJ80 Men | WJ80 Women

3000 g/m2/24 u.

8000 mm

Onze nieuwe 3-laagse softshell die wind- en waterafstotend is voor iets zwaardere weersomstandigheden. Een modieus en fraai jack dat bij nagenoeg iedere gelegenheid past. Het jack heeft een afneembare, verstelbare capuchon met een hoge kraag, en een rits tot bovenaan. Rits onder de armen voor extra ventilatie. Borstzak rechts met een D-ring en zak met rits op de linkermouw. Twee steekzakken met rits, reflectiepiping op de capuchon, mouw, boven de zakken en op de rug met trekkoord aan de onderrand

NIEUW

INFO

Q-nummer: 313 Materiaal: 92% polyester, 8% lycra, PTU-film met meshvoering 260 g/ m2. Waterkolom 8000 mm. Ademend vermogen 3000 g/m2/24 u. Geschikt voor: Alle serviceberoepen. Perfect voor wie wat extra bewegingsvrijheid nodig heeft.

88

KLEUREN

Rood 5600 Zwart 9900

MATEN

Marineblauw 8900

PRIJZEN

FJ80 XS-5XL WJ80 XS–XXL

Aantal SEK 1 st. >25 st.

1 084:985:-


Softshell Vest FV29 Men | WV29 Women Soms is er niets prettigers dan een lekker warm vest aan te trekken. Ons vest heeft een mooie pasvorm, is lekker warm en garandeert een goede bewegingsvrijheid. Het model is een beetje langer, zodat het niet naar boven kruipt als u moet bukken. Het heeft meerdere handige zakken en de zijzak heeft een verborgen D-ring. Perfect voor sleutels of toegangspasjes.

FEITEN

Q-nummer: 200 Materiaal: Twee lagen – 94% polyester, 6% spandex met teflonafwerking en meshvoering. 260g/m2. Geschikt voor: Elk type serviceberoep. Perfect voor wie wat extra bewegingsvrijheid nodig heeft.

KLEUREN

MATEN

Wit 0100

Rood 5600

Grijs* 9600

Zwart 9900

* Alleen heren

Marineblauw 8800

PRIJZEN

FV29 XS–XXXL WV29 XS–XXL

Aantal EUR 1st 25st

63.10 57.36

89


Hooded Softshell FJ29 Men | WJ29 Women Jack dat je het hele jaar door kunt dragen. In de winter is het geschikt als extra laag, in voorjaar, zomer en herfst een lekker licht jack dat je graag aan hebt. Twee lagen softshell, wind- en waterafstotend en met een superieur ademend vermogen. De capuchon is instelbaar en het jack heeft een stevige metalen rits, die helemaal tot de kraag doorloopt. De boorden zijn extra breed en kunnen worden versteld. Goede kleurvastheid en een soepele pasvorm.

FEITEN

Q-nummer: 200 Materiaal: Twee lagen – 94% polyester, 6% spandex met teflonafwerking. 260g/m2. Geschikt voor: Elk type serviceberoep. Perfect voor wie veel in beweging is.

90

KLEUREN

MATEN

Wit 0100

Rood 5600

Grijs 9600

Zwart 9900

Marineblauw 8800

PRIJZEN

FJ29 S–XXXL WJ29 XS–XXL

Aantal EUR 1st 25st

70.69 64.25


Softshell Jacket FJ39 Men | WJ39 Women Dit jack heeft de pasvorm als onze 2-laagse Hooded Softshell, maar dan zonder capuchon. Het geeft een gekledere indruk en is uiteraard wind- en waterafstotend. En is voorzien van verstelbare boorden en de degelijke metalen rits. Het extra geklede zit ’m in het borstzakje van het herenmodel en in de zijzakken, die iets meer naar voren zijn gehaald.

FEITEN

Q-nummer: 200 Materiaal: Twee lagen – 94% polyester, 6% spandex met teflonafwerking. 260g/m2. Geschikt voor: Elk type serviceberoep. Perfect voor wie veel in beweging is.

KLEUREN

MATEN

Wit 0100

Rood 5600

Grijs 9600

Zwart 9900

Marineblauw 8800

PRIJS

FJ39 S–XXXL WJ39 XS–XXL

Aantal EUR 1st 25st

73.22 66.55

91


City Softshell FJ30 Men | WJ30 Women

10 000g/m2/24 u

6000 mm

Onze City Softshell is, ondanks zijn naam, zelfs op de Mount Everest geweest en is sindsdien zeer populair onder de sherpa’s. Mooie getailleerde pasvorm en drielaagse softshell, die wind- en waterdicht is. Getapete naden aan de zakken beschermen de inhoud tegen vocht. Perfect als bovenste laag volgens het principe van drie lagen. Licht, soepel en een mooie pasvorm met lichte stretch.

FEITEN

92

Q-nummer: 201 Materiaal: Drie lagen – 94% polyester, 6% spandex, PTUfilm met teflonafwerking. Waterzuil (WP): 6.000 mm. Ademend vermogen (MVP): 10.000 g/m2/24 u. Geschikt voor: Elk type serviceberoep. Bestand tegen veeleisende omstandigheden.

KLEUREN

MATEN

PRIJS

Wit 0100

Rood 5600

FJ30 S–3XL

Grijs 9500

Zwart 9900

WJ30 XS–XXL

Aantal EUR 1st 25st

99.95 91.84


Softshell Jacket Flexible FJ58 Men | WJ58 Women

6.000 g/m2/24 u

8000 mm

Een drielaagse softshell die bijna overal tegen bestand is. Ons nieuwe flagship-jack is dun en soepel en bedoeld voor mensen die veel in beweging zijn. Het is voorzien van een membraan dat het wind- en waterdicht maakt. Het Softshell Jacket Flexible is berekend op een groot aantal situaties, ook onverwachte. Het heeft een rits, borstzakje en twee zijvakken.

FEITEN

Q-nummer: 246 Materiaal: Drie lagen – stretch van 100% polyester PTFEmembraan, waterzuil (WP): 8.000 mm. Ademend vermogen 6.000 g/m2/24 u. Geschikt voor: Elk type serviceberoep. Perfect voor wie wat extra bewegingsvrijheid nodig heeft.

KLEUREN

MATEN

Wit 0100

Rood 5600

Grijs 9600

Zwart 9900

Marineblauw 8900

PRIJZEN

FJ58 S-3XL WJ58 XS-XXL

Aantal EUR 1st 25st

113.22 99.95

93


Fleece

94


Pile Jacket FJ66 Unisex Een langverwacht jack met een superlekkere pile binnenkant. De zachte binnenkant geeft een fijn gevoel op kille ochtenden. De buitenkant is mooi gebreid en heeft stretchgedeelten over de schouders, bovenarmen en tussen de schouders – een natuurlijke plaats voor opdrukken en borduursels. Raglanmouw voor meer bewegingsvrijheid in schouders en mouwen. Twee zijzakken met geborstelde binnenkant voor warme handen. Trekkoord aan de onderrand. Degelijke rits en puller voor een betere grip.

FEITEN

Q-nummer: 148 Materiaal: 100% polyester, 450 g/m2. Geschikt voor: De meeste beroepen en perfect onder bijvoorbeeld een hardshelljack. Zeer goede profiel- en werkkleding.

KLEUREN

MATEN

FJ66 XXS–XXXXL

Grijs/Zwart 9299 Zwart 9900

PRIJZEN

Unisex

Aantal EUR 1 st. >25 st.

92,20 83,80

95


Fleece Jacket Stretch FJ46 Men | WJ46 Women

3.000 g/m2/24 u

8.000 mm

Zo moet een modern en functioneel kledingstuk eruitzien. Een perfect model voor het principe van twee lagen, dat door zijn unieke stretch met membraan in de fleece soepel en comfortabel is. Met extra verstevigde delen en daardoor onverslaanbaar. Comfortabel en eenvoudig in onderhoud. Een groot succes bij onze klanten.

KLEUREN

Wit/Zwart 0199

Rood/Zwart 5699

Grijs/Zwart 9699

Zwart 9900

Marineblauw/ Zwart 8999

FEITEN

Q-nummer: 191 Materiaal: 100% polyester, drie lagen, 280 g/m2. Waterzuil (WP): 8.000 mm. Ademend vermogen (MVP): 3.000 g/m2/24 u. Geschikt voor: Kan al dan niet worden gedragen onder een hardshelljack. Past elke beroepsgroep. Uitstekend geschikt als tweede laag. Goed als werkkleding.

96

MATEN

PRIJZEN

FJ46 S–3XL WJ46 XS–XXL

Aantal EUR 1st 25st

79.10 71.84


Light Fleece FJ36 Men | WJ36 Women Ontzettend lekker en licht jack van microfleece. Perfect als tweede laag. De Light Fleece is soepel gesneden en heeft een rits die helemaal tot de kraag doorloopt. Dit is een flexibel model, dat in de meeste situaties geschikt is.

FEITEN

Q-nummer: 206 Materiaal: 100% polyester microfleece, 180 g/m2. Geschikt voor: Elk type beroep. Goed als werkkleding.

KLEUREN

MATEN

Wit 0100

Rood 5600

Grijs 9600

Zwart 9900

Marineblauw 8900

PRIJS

FJ36 S–XXXL WJ36 XS–XXL

Aantal EUR 1st 25st

37.82 34.37

97


Perfecte pasvorm, fraai doorgestikt

Ongevoerde jacks

98


Quilted Jacket | FJ81 | zie pag. 100

Details die het verschil maken

99


Quilted Jacket FJ81 Unisex Een fraai, zwart doorgestikt jack met zwarte corduroy details. Het jack heeft twee zakken met drukknopen, een dunne voering en een waterafstotend oppervlak.

NIEUW

INFO

Q-nummer: 274 Materiaal: 100% polyester, 75 g/m2. Voering binnenzijde: mesh. Geschikt voor: Een heerlijk promotiejack voor promoties, events en vrije tijd.

100

KLEUREN

MATEN

PRIJZEN

FJ81 XS-5XL

Zwart 9900 Uniseks

Aantal EUR 1 st. >25 st.

::-


Quilted Vest FV81 Unisex Een stijlvolle bodywarmer, fraaie doorgestikt en zwarte corduroy details. Quilted Vest is dungevoerd, heeft een waterafstotend oppervlak en drukknopen op de zakken.

NIEUW

INFO

Q-nummer: 274 Materiaal: 100% polyester, 75 g/m2. Voering binnenzijde: mesh. Geschikt voor: Een heerlijke promotiebodywarmer voor promoties, events en vrije tijd.

KLEUREN

MATEN

PRIJZEN

FJ81 XS-5XL

Zwart 9900 Uniseks

Aantal EUR 1 st. >25 st.

::-

101


Light Shell Jacket FJ70 Unisex Een dun en soepel hardshelljack met een fraai, beschermend juk over de borst en schouders. De binnenkant is doorgewerkt met zachte polyfleece langs de nekband en op de plaats waar kraag en rits samenkomen. De binnenkant is elegant in blauw/donkergrijs mesh met lusje, binnenzak en een opening voor borduursel en bedrukking.

FEITEN

Q-nummer: 274 Materiaal: 100% polyester, 75 g/m2. Voering binnenzijde: mesh. Geschikt als: Profieljack voor op het werk, ook voor events en vrije tijd zeer geschikt.

102

KLEUREN

MATEN

PRIJZEN

FJ70 XS–XXXXL

Zwart 9900 Unisex

Aantal EUR 1 st. >25 st.

88,40 80,35


Bomber Jacket FJ63 Men | WJ63 Women Trendy bomberjack van mat katoen en nylon – licht gevoerd. Zwarte rits en een mooie leren puller als extra detail. Twee zijzakken en een binnenzak met rits. In ribbels gebreid mouwuiteinde en onderrand.

FEITEN

Q-nummer: 266 Materiaal: 60% katoen, 40% nylon, leren puller Geschikt als: Stoer profieljack, perfect voor events, vrije tijd en bedrijfskleding.

KLEUREN

Zwart 9900

MATEN

PRIJS

FJ63 S–XXXXL WJ63 XS–XXL

Aantal EUR 1st 25st

125.85 114.37

103


Shell Jacket Hardshelljack met verstelbare capuchon en fraaie contrasterende kleuren in de waterafstotende ritsen, voering en mouwuiteinden. Het geringe gewicht, de getapete naden en de waterdichtheid maken het een echte vriend, die je altijd bij je wilt hebben voor als het slechter weer wordt. Binnenzak met rits en opening voor borduursel aan de binnenkant van het jack.

6.000 g/m2/24 u

8.000 mm

FJ62 Men | WJ62 Women

KLEUREN

Rood 5600

Marineblauw 8900

Marineblauw/Oranje 8953

Zwart/Oranje 9953

Zwart 9900

FEITEN

Q-nummer: 260 Materiaal: 100% polyester, getapete naden, waterbestendige ritsen. Waterzuil (WP); 8.000 mm, ademend vermogen 6.000 g/m2/24 u. Geschikt voor: Voor alle mensen die een licht, soepel jack zoeken voor onaangenaam weer.

104

MATEN

PRIJZEN

FJ62 S–XXXXL WJ62 XS–XXXL XXS–XXXXL

Aantal EUR 1 st. >25 st.

142,90 129,90


Light Jacket FJ59 Men | WJ59 Women Modern en sportief jack dat buitengewoon licht is en berekend op alle seizoenen van het jaar. Dankzij het moderne ontwerp en de technische functies, zoals tweekleurige ritsen en wind- en waterafstotendheid, kan het zowel op het werk als privé worden gebruikt. Bovendien heeft het twee soepele zijzakken en twee grote binnenzakken. Dit jack is mooi strak gesneden en het is verkrijgbaar als heren- en damesmodel.

FEITEN

Q-nummer: 259 Materiaal: 100% nylon ripstop. Geschikt voor: Elk type serviceberoep. Perfect als profielkleding. Een jack dat je graag draagt op je werk en in je vrije tijd.

KLEUREN

MATEN

PRIJZEN

Rood 5600

Marineblauw 8900

FJ59 S–XXXXL

Donkergrijs 9600

Zwart 9900

WJ59 XS–XXL

Aantal EUR 1st 25st

124.60 113.22

105


Shell Jacket FJ71 Unisex Ons nieuwe service hardshelljack voor wie een lichte en heerlijke hardshell nodig heeft die bestand is tegen een stootje. Het jack is voorzien van getapete naden, een borstzak en twee steekzakken. De capuchon is oprolbaar in de kraag en afneembaar. Stormcuff-manchetten in de mouwuiteinden.

NIEUW

INFO

Q-nummer: 283 Materiaal: 100% polyester, 75 g/m2. Voering binnenzijde: mesh. Geschikt voor: Een uitstekend servicejack, ook geschikt voor de bouw en promotie.

106

KLEUREN

MATEN

PRIJZEN

FJ81 XXS-5XL

Zwart 9900 Uniseks

Aantal SEK 1 st. >25 st.

1 029:935:-


Long Jacket FJ67 Unisex

3000 g/m2/24u.

3000 mm

Modieus parkamodel van slijtvast materiaal dat winddicht en waterafstotend is. Praktische borstzakken en opgestikte zakken aan de onderzijde. Mouw op de zak met rits en binnenzak, trekkoord in de taille. Rits in de zij voor meer comfort.

NIEUW

INFO

Q-nummer: 185 Materiaal: 100% nylon, Voering binnenzijde: mesh, waterkolom: 3000 mm. Ademend vermogen 3000 g/m2/24 u. Gewicht 180 g/m2. Geschikt voor: Heerlijk promotiejack, voor promotie, events en vrije tijd.

KLEUREN

MATEN

PRIJZEN

FJ67 S-5XL

Zwart 9900 Uniseks

Aantal SEK 1 st. >25 st.

1 539:1 399:-

107


Mid Season Jacket EĂŠn van onze favoriete jacks. Tweelaags softshelljack, dat bijna overal op zijn plaats is. Met zijn windbestendige en waterdicht materialen is het Mid Season Jacket het perfecte jack voor voorjaar, zomer en najaar. Mooie details en een getailleerd ontwerp, je kijkt er gewoon naar uit!

3.000 g/m2/24 u

5.000 mm

FJ60 Men

KLEUREN

Wit/Zwart 0199

Rood/Zwart 5699

Grijs/Zwart 9699

Zwart/Grijs 9996

Marineblauw/Zwart 8999

FEITEN

MATEN

Q-nummer: 251 Materiaal: Buitenkant 100% polyester, binnenkant 100% polyester, waterzuil (WP): 5.000 mm. Ademend vermogen 3.000 g/m2/24 u. Gewicht 240 g/m2. Geschikt als: Lekker profieljack, ook voor events , vrije tijd en werkkleding.

FJ60 XXS–XXXXL

Unisex

108

PRIJS

Aantal EUR 1st 25st

125.85 114.37


Bomber Jacket | FJ63/WJ63 | zie pag. 103

Binnenzak met rits

Ribgebreide boorden

109


Winter Jacket Long | FJ65/WJ65 | zie pag. 115

Gevoerde jacks

Heerlijke lengte

110


Winter Jacket Base FJ76 Unisex Modieus parkamodel van slijtvast materiaal dat winddicht en waterafstotend is. Praktische borstzakken met opgestikte zakken aan de onderzijde. Mouw op de zak met rits en binnenzak, trekkoord in de taille. Rits in de zij voor meer comfort.

NIEUW

INFO

Q-nummer: 289 Materiaal: 100% polyester. Geschikt voor: Bijvoorbeeld de bouw, service, winkels, transport e.d.

KLEUREN

MATEN

Marineblauw 8900 Zwart 9900

PRIJZEN

FJ76 S–4XL Uniseks

Aantal SEK 1 st. >25 st.

913:830:-

111


Winter Down Jacket FJ61 Men | WJ61 Women

3.000 g/m2/24 u

3.000 mm

Gevoerd donsjack met fraai contrasterend juk over de borst, schouders en bovenste rugpartij – fraai gesneden en past daarom zowel hem als haar. Het herenmodel heeft dubbele borstzakjes voor een stoere look, terwijl de dames met één borstzakje en vormnaden achter een meer getailleerde look krijgen. Dubbele zijzakken en een binnenzak met rits. Voor een modernere uitstraling vervangen elastische banden moffen in de mouwuiteinden. Een trekkoord aan de onderrand zorgt voor een strakke sluiting en dat verbetert de functie. Het geringe gewicht van het jack en de zachte voering aan de binnenkant geven precies dat ‘feel good’ gevoel waarnaar we voor extra comfort op zoek zijn. Een kledingstuk dat we graag willen dragen!

FEITEN

112

Q-nummer: 267 Materiaal: 100% polyester in het lijf, 100% nylon in het juk, 90% dons, 10% veren in de vulling. Waterzuil (WP); 3.000 mm, ademend vermogen 3.000 g/ m2/24 u. Geschikt voor: Elk type serviceberoep. Perfect als profielkleding. Een jack dat je graag draagt op je werk en in je vrije tijd.

KLEUREN

Zwart 9900

MATEN

PRIJZEN

FJ61 S–XXXXL WJ61 XS–XXL

Aantal EUR 1 st. >25 st.

144,00 130,90


Winter Down Vest FV61 Men | WV61 Women

3.000 g/m2/24 u

3.000 mm

Gevoerd donsvest met fraai contrasterend juk over de borst, schouders en bovenste rugpartij – fraai gesneden en past daarom zowel hem als haar. Het herenmodel heeft dubbele borstzakjes voor een stoere look, terwijl de dames met één borstzakje een meer getailleerde look krijgen. Dubbele zijzakken en een binnenzak. Voor een modernere uitstraling vervangen elastische banden moffen in de mouwuiteinden. Een trekkoord aan de onderrand zorgt voor een strakke sluiting en dat verbetert de functie. Het geringe gewicht van het vest en de zachte voering aan de binnenkant geven precies dat ‘feel good’ gevoel waarnaar we voor extra comfort op zoek zijn. Een kledingstuk dat we graag willen dragen!

FEITEN

Q-nummer: 267 Materiaal: 100% polyester in het lijf, 100% nylon in het juk, 90% dons, 10% veren in de vulling. Waterzuil (WP); 3.000 mm, ademend vermogen 3.000 g/m2/24 u. Geschikt voor: Elk type serviceberoep. Perfect als profielkleding. Een vest dat je graag draagt op je werk en in je vrije tijd.

KLEUREN

Zwart 9900

MATEN

PRIJS

FV61 S–XXXXL WV61 XS–XXL

Aantal EUR 1 st. >25 st.

125,60 114,30

113


Winter Jacket FJ64 Unisex

3.000 g/m2/24 u

3.000 mm

Een nieuw en degelijk winterjack, dat u door koude en winderige dagen heen helpt. Het bestaat uit een nieuw, licht en verwarmend materiaal, waarmee de winter iets draaglijker wordt. Het jack heeft twee borstzakjes, een verlengd rugpand en binnenzakken. Een veelzijdig model. Zet uw stempel op dit jack met een borduursel om zo uw beeldmerk te creĂŤren.

FEITEN

Q-nummer: 265 Materiaal: 100% polyester, 400 g/m2. Waterbestendige ritsen. Stormcuff banden in de mouwuiteinden. Waterzuil (WP); 3.000 mm, ademend vermogen 3.000 g/m2/24 u. Geschikt voor: Bouw, service, winkels, transport, onderhoud, e.d.

114

KLEUREN

MATEN

Marineblauw 8900 Zwart 9900

PRIJZEN

FJ64 S–XXXXL Unisex

Aantal EUR 1 st. >25 st.

150,50 136,80


Winter Jacket Long FJ65 Men | WJ65 Women

3.000 g/m2/24 u

5.000 mm

Een nieuwe en degelijke parka van ons nieuwe lekkere materiaal, dat u door koude en winderige dagen heen helpt. Deze parka heeft een heerlijke pasvorm en het damesmodel is getailleerd, zodat het mooi zit. Een parka heeft vele toepassingsgebieden en is ietsjes langer, zodat hij ook over een colbertje past.

FEITEN

Q-nummer: 265 Materiaal: 100% polyester, 400 g/m2. Waterbestendige ritsen. Tweewegrits voorzijde, stormcuff banden in de mouwuiteinden. Waterzuil (WP); 3.000 mm, ademend vermogen 3.000 g/m2/24 u. Geschikt voor: Bouw, service, winkels, transport e.d.

KLEUREN

Rood 5600 Zwart 9900

MATEN

Marineblauw 8900

PRIJS

FJ65 S–XXXXL WJ65 XS–XXL

Aantal EUR 1 st. >25 st.

155,50 141,40

115


WX2 Winter Jacket FJ50 Men | WJ50 Women Warm gevoerd winterjack van ons WX2-materiaal. Mooie gepatineerde afwerking, doordat het garen vóór het weven wordt gewaxt. Dat resulteert in een grotere slijtvastheid en het Winter Jacket heeft daardoor een lange levensduur. Verkrijgbaar als heren- en damesmodel, waarbij het laatste getailleerd is in de taille. Een wat langer model, dat lekker warm is als het koud is.

FEITEN

Q-nummer: 220 Materiaal: WX2-materiaal met waxfinish, 65% polyester, 35% katoen, 215 g/m2. Gevoerde binnenkant 100% polyester. Geschikt voor: Elk type serviceberoep. Kan uitstekend tegen een stootje. Perfect als werk en profiel kleding.

116

KLEUREN

Zwart 9900

MATEN

PRIJZEN

FJ50 S–XXXL WJ50 XS–XXL

Aantal EUR 1st 25st

111.15 99.95


North Jacket FJ53 Unisex Modieus lichtgewichtjack met stretch aan de zijkant voor een grotere bewegingsvrijheid. Zit mooi strak op het lichaam, heeft een groot aantal zakken met rits en een verlengd rugpand. Capuchon in de kraag en een trekkoord aan de onderkant. Mooi contrast tussen buiten- en binnenmateriaal. Als u een uiterst modieus jack wilt, moet u het North Jacket eens wat nader bekijken.

FEITEN

Q-nummer: 238 Materiaal: 100% nylon, voering 100% polyester, 200 g/m2. Geschikt voor: Elk type serviceberoep. Perfect als werk- en profielkleding, maar ook lekker om in uw vrije tijd te dragen.

KLEUREN

Marineblauw 8900 Zwart 9900

MATEN

Grijs 9600

PRIJZEN

FJ53 XXS–XXXXL Unisex

Aantal EUR 1 st. >25 st.

133,00 121,70

117


Accessoarer

118


Light Weight Underwear US01 Unisex Heerlijk naadloos ondergoed van functioneel materiaal met slechts enkele naden en een modieus ontwerp. Aangesloten ergonomische pasvorm met hoog comfort zonder wrijving, effectieve vochtafvoer voor een goede temperatuurregulering bij lage tot middelmatige inspanning en een sneldrogend materiaal dat u warm en droog houdt.

NIEUW

INFO

Q-nummer: 328 Materiaal: 70% polyester/30% polyamide met anti-odour bamboe. Geschikt voor: Alle serviceberoepen die extra warmte vereisen. Perfecte werkkleding, maar ook lekker om in uw vrije tijd te dragen.

KLEUREN

MATEN

Grijs/Zwart 9599 Uniseks

PRIJS

US01 Dubbele maten XXS/XS, S/M, L/XL, XXL/3XL, 4XL/5XL

Aantal SEK 1 st. >25 st.

615:559:-

119


Muts Beanie Double Cap AC16 Unisex De fijnste muts voor de winter met een fraai modieuze uitstraling. Een gegarandeerde favoriet.

NIEUW

INFO

KLEUREN

Q-nummer: 285 Materialen: 93% acryl, 6% Spandex, 1% nylon. Geschikt voor: Iedereen die een lekker warme muts in één kleur kan gebruiken. Een lekker warme promotiemuts die in alle omstandigheden van pas komt.

Lichtgrijs 9200

Zwart 9900

Marineblauw 8900

MATEN

PRIJS

AC16 One size

Aantal EUR

MATEN

PRIJZEN

AB02, One size

Aantal EUR

Kan worden ingekort. Breedte 40 mm.

1 st. >25 st.

1 st. >25 st.

Tailleriem Army AB02 Unisex Traditionele legerriem met echte metalen gesp. Mooi en stijlvol. Omkeerbaar, met of zonder logo.

FEITEN

Q-nummer: 210 Materiaal: 70% polyester, 30% katoen. Geschikt voor: Service, transport, winkels, montage e.d. Goede werk en profiel riem.

120

KLEUREN

Wit 0100

Geel 2100

Neon 4000

Groen 4400

Oranje 5300

Rood 5600

Lichtblauw 8400

Marineblauw 8900

Lichtgrijs 9200

Grijs 9600

Zwart 9900

11,30 10,20


Muts Beanie AC12 Unisex

Muts met een moderne snit. Met stretch en iets dunner. Werkt goed als je afwisselend binnen en buiten moet zijn. De perfecte promotiemuts die u kunt combineren met bijv. een riem of pullers in verscheidene kleuren.

FEITEN

KLEUREN

Q-nummer: 257 Materiaal: 95% katoen, 5% spandex. Geschikt voor: Iedereen die een lekker warme muts in één kleur kan gebruiken. Een lekker warme promotiemuts die in alle omstandigheden van pas komt.

Wit 0100

Geel 2100

Neon 4000

Groen 4400

Oranje 5300

Rood 5600

Lichtblauw 8400

Marineblauw 8900

Lichtgrijs 9200

Grijs 9600

Zwart 9900

MATEN

PRIJS

AC12 One size

Aantal EUR 1 st. >25 st.

8,60 7,80

Pullers AP05 Unisex Het zijn de kleine details die het verschil kunnen maken. Geef uw kleding een persoonlijk tintje door deze te completeren met pullers. Een eenvoudige manier om een eigen identiteit en stempel te creëren. FEITEN

Q-nummer: 208 Geschikt voor: Extra profiel aanzet bij de door u gekozen artikelen.

KLEUREN

Wit 0100

Geel 2100

Neon 4000

Groen 4400

Oranje 5300

Rood 5600

Lichtblauw 8400

Marineblauw 8900

Lichtgrijs 9200

Grijs 9600

Zwart 9900

MATEN

PRIJS

One size (4 st. in dezelfde kleur/verp.)

Aantal EUR 1 st. >25 st.

3,30 3,10

121


Muts

Tailleriem Stretch

AC01 Unisex

AB01 Unisex

Een lekker warme gebreide muts voor de juiste look.

Een comfortabele elastische riem in klassieke legerstijl met een traploze lengteafstelling. Metalen gesp.

FEITEN

PRIJS

FEITEN

PRIJS

Q-nummer: 214 Materiaal: 100% acryl. Geschikt voor: Iedereen die een lekker warme muts in één kleur kan gebruiken. Goed voor promotiedoeleinden.

Aantal EUR

Q-nummer: 209 Materiaal: 85% polypropyleen, 15% elastic. Geschikt voor: Banen waarbij men in beweging is, bijv. service, transport, winkels, montage, enz.

Aantal EUR

FÄRGER

STORLEK

FÄRGER

STORLEK

Wit 0100

Grijs 9400

1 st. >25 st.

3,80 3,30

AC01 One size

Zwart 9900

1 st. >25 st.

13,40 12,20

AB01, One size Inkorten tot de juiste lengte. Breedte 40 mm.

Leren riem

Tailleriem Stretch

AB03 Unisex

AB04 Unisex

Een exclusieve riem van de hoogste kwaliteit. Mooi bij chino’s en geklede broeken. U bepaalt zelf de lengte.

Stretchriem met klittenbandverstelling. Gesp en andere details zijn van rubber, wat de kans op krassen reduceert. Perfect voor bijv. auto-industrie en reconditionering.

100 cm is geschikt voor maat C44–C52. C146–152. D96 (28–34 inch) 120 cm is geschikt voor maat C54–C62. C154–156. D100–120 (32–44 inch) FEITEN

PRIJS

FEITEN

PRIJS

Q-nummer: 211 Materiaal: Leer. Geschikt voor: Management, verkopers, servicepersoneel, receptionisten, winkelpersoneel, enz. Goede riem.

Aantal EUR

Q-nummer: 219 Materiaal: 85% polypropyleen, 15% elastic. Geschikt voor: Bijvoorbeeld auto-industrie, reconditionering en montage.

Aantal EUR

KLEUREN

MATEN

KLEUREN

Zwart 9900

122

1 st. >25 st.

18,20 16,40

MATEN

AB03, One size Inkorten tot de juiste lengte. Breedte 40 mm.

Zwart 9900

Zwart/Zilver 9992

Gesp met rubber

Metalen gesp met rubber

1 st. >25 st.

11,30 10,20

AB04, One size Breedte 40 mm.


Kniebeschermers AK01 Unisex Soepele beschermers om uw knieĂŤn te ontzien. Garanderen volledige bewegingsvrijheid en zijn geschikt voor de verborgen kniezakken in onze broeken FP20, FP24, FP27, FP35, WP20, WP27 en WP35.

FEITEN

Q-nummer: 212 Materiaal: 100% celrubber. Geschikt als: Kniebeschermer voor wie soms op zijn knieĂŤn zit.

KLEUREN

Zwart 9900

MATEN

PRIJS

AK01 One size

Aantal EUR 1 st. >25 st.

8,60 7,80

Holster zakken AP03 Unisex Als je geen holsterzakken zou hebben, waar zou je dan je spijkers, schroeven, pluggen, klemmen, tape, gereedschap en losse moeren moeten bewaren? Onze praktische, loshangende zakken zijn met behulp van een riem aan je broek te bevestigen

FEITEN

Q-nummer: 213 Geschikt voor: Al onze kleding. Handig voor bijvoorbeeld service, montage, auto-industrie, onderhoud en werk.

KLEUREN

Zwart 9900

MATEN

PRIJS

AP03 One size

Aantal EUR 1 st. >25 st.

18,30 16,60

123


Mooi voor ketens Winkels, showrooms, restaurants, hotels. Er zijn veel omstandigheden die om net dat beetje extra vragen. Wanneer goed genaaid en een hoog modieus gehalte van belang zijn. Onze ontwerpers worden geĂŻnspireerd door toonaangevende merken en willen dat uw medewerkers er goed uitzien op het werk.

124


Magazijn Logistiek, koude magazijnen, warme magazijnen, distributie. Wij hebben kleding die binnen uw bedrijf altijd en overal past. Of u nu een bijeenkomst met klanten hebt of u bezighoudt met logistiek, wij zorgen ervoor dat alle medewerkers dezelfde uitstraling hebben.

125


Met service centraal Ontworpen voor verkoop en service. Wij hebben talloze bedrijven geholpen die actief zijn op het terrein van service en verkoop met het vinden van fraai gesneden, persoonlijke collecties, die langdurig lekker zitten. En wanneer dat het geval is, dan doen uw medewerkers hun werk goed.

126


Kantoor Kantoren, verkopers, backoffice. Administratie, IT, financiÍn, HR, verkoop, inkoop, receptie... U kunt de lijst met functies zo lang maken als u wilt. Met Texstar hebt u een collectie met samenhang – van productie tot administratie en klantcontact.

127


Maatgids – vind uw maat U kunt bij ons kiezen uit een groot aantal maten. Voor het grote gedeelte van onze broeken maken we gebruik van inchmaten in plaats van centimetermaten. Dat doen we omdat dat in meer maatstappen resulteert en daardoor is het makkelijker om de voor u perfecte maat te vinden. Neem uw maat op en u ontvangt kleding die u helemaal naar de zin is. Zo eenvoudig is het. Bij truien en jacks kijkt u naar de maat van de goedzittende kleding die u al hebt. Vervolgens vergelijkt u deze met onze tabellen om uw maat te vinden. Zo neemt u de maat op van uw broek.

1

Meet uw taille Meet met een meetlint rondom de taille ter hoogte van waar normaal uw jeans zit. Voordat u dat doet, gaat u na welk model u doorgaans draagt. Heeft uw jeans een lage taille, dan meet u lager. Heeft deze een hoge taille, dan meet u hoger. Zit uw broek op uw heupen, dan meet u op die op de heupen. Dit is uw lichaamsmaat.

2 Meet uw lengte Wanneer u uw lengte meet, moet u altijd de binnenmaat nemen, d.w.z. de binnenkant van uw been. Het makkelijkste is een broek te meten die u goed past. Meet vanaf het kruis tot aan de onderkant van de pijp. Als u een jeans hebt die lekker zit, kunt u ook kijken welke maat deze heeft. Er zijn twee verschillende maten, deze zijn in inch. Als voorbeeld nemen we 30/32. De eerste maat is de taillemaat. De twee is de lengte van de jeans. Maatabel – kleding Maten

1

Dames

Heren

Overhemden

Truien

Mutsen

Wanten

XS

32

44

35–36

3

53–54

6

S

34–36

46–48

37–38

4

55–56

7

M

38

48–50

39–40

5

57–58

8

L

40

52–54

41–42

6

59–60

9

XL

42

56–58

43–44

7

61–62

10

XXL

44

60–62

45–46

8

63–64

11

XXS

2

Onderhoudstips Alle kleding van Texstar is zorgvuldig getest en eenvoudig te onderhouden. Volg onze wasvoorschriften, dan gaat uw

 Doseer het wasmiddel volgens de aanwijzingen van de

kleding lang mee en ontziet u het milieu:

kan u daarover informeren.

 Sorteer de kleding altijd op temperatuur en kleur. Kleding die is gemerkt met “Met vergelijkbare kleuren wassen” kan een teveel aan verf bevatten, waardoor andere kleding kan verkleuren. Na een aantal wasbeurten is het

 Gebruik geen wasmiddelen die bleekmiddelen als

probleem opgelost.  Gekleurde kleding moet altijd worden gewassen op de hoogste temperatuur die voor de betreffende kleding is

natriumhypochloriet, perboraat of percabonaat bevatten.  Let ook op dat het wasmiddel geschikt is voor de beoogde temperatuur.  Vermijd het gebruik van spoelmiddel.

toegestaan.

 De meeste kleren kunnen het beste hangend drogen. Zorg dat u ze eerst uitschudt en gladstrijkt. Dat is vooral bij

 Doe ter bescherming ritsen vóór het wassen dicht.

gebreide materialen van belang.

 Voorwassen is maar zelden nodig. Behandel lastige vlekken met vlekverwijderaar.  Alle gekleurde kleding moet worden gewassen met een bontwasmiddel, zodat de oorspronkelijke kleur bewaard blijft.

128

fabrikant en de hardheidsgraad van het water. Uw gemeente

 Indien uw kleding in de droogtrommel mag, let dan op bij eventueel drogen in een droogtrommel dat de kleding niet helemaal droog wordt. Zo verkleint u het risico op krimpen of onnodige slijtage.


Herenmaten – broeken NORMALE LENGTE Taillebroek Inch / B Normale C

1

Taillebreedte

2

Pijplengte

25/30 26/30 27/30 28/30 29/32 30/32 31/32 32/32 33/32 34/32 36/34 38/34 40/34 42/34 42/34 44/34

46/34

C44

C46

C48

C50

C52

C54

C56

C58/60

C62

59–66 cm

63–71 cm

68–78 cm

76–86 cm

84–94 cm

92–100 cm

98–114 cm

104–119 cm

119–130 cm

78 cm

78 cm

83 cm

83 cm

83 cm

88 cm

88 cm

88 cm

88 cm

XL

XXL

XXXL

Jack, parka en overige kledingstukken

S

M

L

LANG Taillebroek Inch / B Lange C

1

Taillebreedte

2

Pijplengte

Jack, parka en overige kledingstukken

27/32 28/32 29/34 30/34 31/34 32/34 33/34 34/34 36/36 38/36 40/36 42/36 C146

C148

C150

C152

C154

C156

63–71 cm

68–78 cm

76–86 cm

84–94 cm

92–100 cm

98–144 cm

83 cm

88 cm

88 cm

88 cm

93 cm

93 cm

S

M

L

XL

KORT Taillebroek Inch / B Korte D

1

Taillebreedte

2

Pijplengte

32/28

32/30

34/30

36/30

38/30

40/30

42/30

44/32

46/32

D88

D92

D96

D100

D104

D108

D112

D116

D120

76–84 cm

82–86 cm

88–94 cm

92–97 cm

95–100 cm

98–106 cm

104–112 cm

110–118 cm

114–120 cm

73 cm

78 cm

78 cm

78 cm

78 cm

78 cm

78 cm

83 cm

83 cm

Jack, parka en overige kledingstukken

S

M

L

XL

XXL

Damesmaten – broeken/rokken NORMALE LENGTE Taillebroek Inch / B Normale C

1

Taillebreedte

2

Pijplengte

Jack, parka en overige kledingstukken

26/30 27/30 28/32 29/32 30/32 31/32 32/32 33/32

34/32

36/32

C36

C38

C40

C42

C44

C46

68–76 cm

73–81 cm

78–86 cm

83–92 cm

88–99 cm

93–99 cm

78 cm

83 cm

83 cm

83 cm

83 cm

83 cm

S

M

L

XL

XXL

XXXL

34/34

36/34

LANG Taillebroek Inch / B Lange C

1

Taillebreedte

2

Pijplengte

Jack, parka en overige kledingstukken

26/32 27/32 28/34 29/34 30/34 31/34 32/34 33/34 C136

C138

C140

C142

C144

C146

68–76 cm

73–81 cm

78–86 cm

83–92 cm

88–99 cm

93–99 cm

83 cm

88 cm

88 cm

88 cm

88 cm

88 cm

S

M

L

XL

XXL

XXXL

25–26/31

26–27/31

28–29/31

30–31/32

32–33/32

34/32

36/32

C34

C36

C38

C40

C42

C44

C46

64–70 cm

68–76 cm

73–81 cm

78–86 cm

83–92 cm

88–99 cm

93–99 cm

XS

S

M

L

XL

XL

XXL

KORT Taillebroek Inch / B Lange C

1 Taillebreedte Jack, parka en overige kledingstukken

129


Produktöversikt Product Broeken

T-shirts & Piqué

Overhemden

Gebreid

Sweatshirt

130

Kleuren

Heren / Dames

Prijzen

Pagina

Stretch Pants

1 st. €90,50 | >25 st. € 82,30

FP37/WP37

Functional Stretch Pants

1 st. €82,10 | >25 st. € 74,60

18

FP38/WP38

Duty Stretch Pants

1st €85.86 | 25st €78.04

19

FP25/WP25

Service Stretch Pants

1 st. € 88,40 | >25 st. € 80,30

20

FP35/WP35

Service Stretch Pocket Pants

1 st. € 88,40 | >25 st. € 80,30

21

FP36/WP36

Chinos Pants

1 st.€ 79,50 | >25 st. €72,30

22

FP21/WP21

Functional Duty Chinos

1 st. € 58,00 | >25 st. € 52,80

23

FP17/FPW17

Functional Duty Pants

1 st. € 60,60 | >25 st. € 55,10

24

FP20/WP20

Duty Pocket Pants

1 st. €62,80 | >25 st. € 57,00

26

FP26/WP26

Service Pants

1 st. € 44,10 | >25 st. € 40,10

27

FP27/WP27

Pocket Service Pants

1st €63.10 | 25st €57.36

27

FP31/WP31

Light Service Pants

1 st. € 85,20 | >25 st. € 77,50

28

FP24

Winter Pants

1st €108.65 | 25st €98.75

29

FS12

Duty Stretch Shorts

1st €69.45 | 25st €63.10

30

FS11

Functional Light Shorts

1 st. € 61,80 | >25 st.€ 56,20

31

FSW8

Functional Duty Shorts

1 st. € 58,60 | >25 st. € 53,30

31

FS08

Functional Duty Shorts

1 st. € 54,00 | >25 st. € 49,10

32

FS09

Service Stretch Shorts

1st €72.75 | 25st €66.10

32

FS10

Functional Light 3/4 Pants

1 st. € 63,10 | >25 st. € 57,40

33

FS06

Functional Duty 3/4 Pants

1 st. €54,50 | >25 st. € 49,50

34

WP17

Functional Duty Skirt

1 st. € 54,00 | >25 st. € 49,10

35

TS13/WT13

Crew T-Shirt

1 st. € 46,50 | >25 st. € 42,50

38

TS18/WT18

Basic T-shirt

1 st. € 37,50 | >25 st. € 34,00

39

TS19/WT19

Stretch Crew T-shirt

1 st. € 11,25 | >25 st. € 10,20

40

TS17/WT17

Stretch T-shirt Long Sleeve

1 st. € 13,80 | >25 st. € 12,50

40

TS20/WT20

T-shirt Function

PS03/PSW3

Pique Shirt

1st €16.62 | 25st €14.83

42

PS04/PSW4

Pique Shirt

1 st. € 23,90 | >25 st. € 21,70

43

PS05/PSW5

Pique Shirt

1 st. € 44,10 | >25 st. € 40,10

45

PS06/PSW6

SH COOL Pique Shirt

1 st. € 39,10 | >25 st. € 35,50

45

PS07/PSW7

Stretch Pique Shirt

1 st. € 45,95 | >25 st. € 41,85

46

PS11/PSW11

Stretch Pique Shirt

1st €41.25 | 25st €34.35

48

PS20/PW20

Polo Pique Function

FP33

17

41

49

PS08

Stretch Pique Shirt Long Sleeve

1 st. € 59,30 | >25 st. € 53,90

SH12/WS12

Oxford Shirt

1st €58.05 | 25st €52.76

54

SH19/WS19

Dress Shirt

1 st. € 53,30 | >25 st. € 48,50

56

SH22

Dress shirt

1st €47.95 | 25st €43.56

58

SH21/WS21

Dress shirt

1st €47.95 | 25st €43.56

58

SH03/SHW1

Crew Stretch Pocket Shirt

1st €49.88 | 25st €45.40

59

SH24

Dress Shirt Slim

1st €62.65 | 25st €59.60

61

SH20/WS20

Dress Shirt Short Sleeve

1st €36.55 | 25st €33.22

62

SH16

Service Shirt

1 st. 54,70 | >25 st.€ 49,70

63

PL01/PW01

Pullover V-ringad

1st €62.65 | 25st €57.01

66

PL05/PW05

Pullover

1st €62.65 | 25st €57.01

67

PL04/PW04

Pullover V-ringad (50/50)

1 st. € 86,40 | >25 st. € 78,60

68

CA07

Nato Pullover

1 st. € 105,40 | >25 st. € 95,90

69

HC09/WC09

Hooded Cardigan

1 st. € 83,35 | >25 st.€ 75,75

72

HC06/WC06

Hooded Cardigan

1 st. € 72,80 | >25 st. € 66,20

73

50


Product Sweatshirt

Softshell

Fleece

Ongevoerde jacks

Gevoerde jacks

Accessoires

Kleuren

Heren / Dames

Prijzen

Pagina

HC03/WC03

Hooded Cardigan

1 st. € 53,80 | >25 st.€48,90

74

HC04/WC04

City Cardigan

1 st. € 53,30 | >25 st. € 48,50

75

FJ68/WJ68

Team Jacket

1 st.€ 50,45 | >25 st. € 45,90

76

FJ34/WJ34

Team Jacket

1 st. € 25,17 | >25 st.€ 22,90

77

SW09/SWW9

Crew Cardigan

1 st. € 83,35 | >25 st.€ 75,75

78

SW02/SWW2

Crew Cardigan

1 st. € 63,10 | >25 st. € 57,40

80

HC11/WC11

Crew Cardigan

1 st. € 97,25 | >25 st. € 88,40

81

SW13

Crew Sweatshirt

1 st. € 32,30 | >25 st. € 29,40

82

SW14

Crew T-neck

1 st. € 39,70 | >25 st. € 36,10

FV79/WV79

Softshell Vest

86

FJ79/WJ79

Softshell Jacket

87

FJ80/WJ80

Softshell Jacket 3-L

88

FV29/WV29

Softshell Vest

1st €63.10 | 25st €57.36

89

FJ29/WJ29

Hooded Softshell

1st €70.69 | 25st €64.25

90

FJ39/WJ39

Softshell Jacket

1st €73.22 | 25st €66.55

91

FJ30/WJ30

City Softshell

1st €99.95 | 25st €91.84

92

FJ58/WJ58

Softshell Jacket Flexible

1st €113.22 | 25st €99.95

93

FJ66

Pile Jacket

1 st. € 92,20 | >25 st. € 83,80

95

FJ46/WJ46

Fleece Jacket Stretch

1st €79.10 | 25st €71.84

96

FJ36/WJ36

Light Fleece

1st €37.82 | 25st €34.37

97

FJ81

Quilted Jacket

100

FV81

Quilted Vest

101

FJ70

Light Shell Jacket

1 st. € 88,40 | >25 st.€ 80,35

102

FJ63/WJ63

Bomber Jacket

1st €125.85 | 25st €114.37

103

FJ62/WJ62

Shell Jacket

1 st. € 142,90 | >25 st. € 129,90

104

FJ59/WJ59

Light Jacket

1st €124.60 | 25st €113.22

FJ71

Shell Jacket

106

FJ67

Long Jacket

107

FJ60

Mid Season Jacket

FJ76

Winter Jacket Base

FV61/WV61

83

105

1st €125.85 | 25st €114.37

108

Winter Down Vest

1 st. € 125,60 | >25 st. € 114,30

112

FJ61/WJ61

Winter Down Jacket

1 st. € 125,60 | >25 st. € 114,30

113

FJ64

Winter Jacket

1 st. € 150,50 | >25 st. € 136,80

114

FJ65/WJ65

Winter Jacket Long

1 st. € 155,50 | >25 st. € 141,40

115

FJ50/WJ50

WX2 Winter Jacket

1st €111.15 | 25st €99.95

116

FJ53

North Jacket

1 st. € 133,90 | >25 st.€ 121,70

117

US01

Light Weight Underwear

AC16

Muts Beanie Double Cap

AB02

Tailleriem Army

1 st. € 11,30| >25 st. € 10,20

120

AC12

Muts Beanie

1 st. € 8,60 | >25 st.€ 7,80

121

AP05

Pullers

1 st. € 3,30 | >25 st. € 3,10

121

AC01

Muts

1 st. € 3,80 | >25 st. € 3,30

122

AB01

Tailleriem Stretch

1 st. € 13,40 | >25 st. € 12,20

122

AB03

Leren riem

1 st. € 18,20 | >25 st. € 16,40

122

AB04

Tailleriem Stretch

1 st. € 11,30| >25 st. € 10,20

122

AK01

Kniebeschermers

1 paar € 8,60 | >25 paar € 7,80

123

AP03

Holster zakken

1 paar € 18,30 | >25 paar € 16,60

123

111

119 120

131


EDENVIK

Tel. orders +31(0)318-303507 Tel. centrale + 46 (0)176-29 65 50 info@texstar.nl www.texstar.nl

Alle prijzen zijn adviesprijzen in EUR exclusief btw. Wederverkopers mogen zelf hun prijzen vaststellen. Texstar behoudt zich het recht voor om op elk moment prijswijzigingen door te voeren. Voorbehoud voor tussentijdse verkoop en uitverkoop. Omdat Texstar voortdurend werkt aan de ontwikkeling van zijn producten, kunnen variaties voorkomen tussen de kleding in de catalogus en de werkelijke kleding. Drukfouten en afwijkingen in kleurweergave voorbehouden.

132

Profile for Texstar Fusion wear

Texstar SS19 NL  

Texstar SS19 NL  

Profile for texstar