__MAIN_TEXT__

Page 1

Bygg din värld. Bygg ditt varumärke. S/S 2017

1


Innehåll Vårt koncept ......................................... 3 Design med känsla ............................ 14 Vårt hållbarhetsarbete ...................... 16 Förädlingsguiden .............................. 20 Specialproduktion ............................. 24 Massor av detaljer ............................. 28 Logiskt med logistik .......................... 30 Byxor ................................................... 32 T-shirt & piké ...................................... 52 Skjortor............................................... 60 Stickat ................................................. 72 Sweatshirt ......................................... 80 Softshell ............................................. 90 Fleece ................................................ 98 Ofodrade jackor ............................... 104 Fodrade jackor ................................. 118 Accessoarer ..................................... 130 Storleksguide & skötselråd ............. 136 Produktöversikt ............................... 138

2

Ascari A10


The Texstar Way Vårt koncept är enkelt. Allt finns i fem färger, vit, röd, blå, grå och svart, och det finns för både tjejer och killar. Våra arbets- och profilkläder ska ge ett snyggt och enhetligt intryck – vare sig man arbetar ute på fältet, i butiken, på lagret eller kontoret så ska det hålla ihop. Du ska trivas i kläder från Texstar. Vi gillar inte one-size-fits-all. Därför har vi också fler steg i storlekarna – vi ser nämligen inte likadana ut. Det är det vi kallar the Texstar Way.

3


W 4

White. The Texstar Way är lätt att följa. Välj en av våra fem färger: vit, röd, blå, grå profilkläder. Och du glömmer väl inte att allt finns för både tjejer och killar. Man ska


W eller svart. Sen hittar du alltid något som passar för dig som söker lätta arbets- och trivas i Texstar.

5


R 6

Red. Vitt, rött, blått, grått och svart. Kan det bli enklare? The Texstar Way gör det och killar så finns det något som passar alla på företaget – snyggt färgavstämt och


R enkelt. Med fem basfärger och kläder som är snyggt skurna för att passa både tjejer med kanske marknadens bästa passform.

7


B 8

Blue. Tänk om alla val vore lika enkla. Med the Texstar Way vet du att du alltid hittar kanske receptionen – listan på alla som hittar sin favorit hos Texstar är lång. Och allt


B något som passar. För servicetekniker, hotellanställd, på kontoret, i kassan – eller finns i våra fem färger, vit, röd, blå, grå och svart, och givetvis för både tjejer och killar.

9


G 10

Grey. The Texstar Way står för kläder som har en modern, kroppsnära passform så vis kan vi se till att ditt företag får en enhetlig look på alla avdelningar. Och visst


G med många smarta detaljer. Och de finns i fem färger: vit, röd, blå, grå och svart. På ja,det finns ju alltid för både tjejer och killar.

11


B 12

Black. Upprepning är kunskapens moder. Förhoppningsvis har du nu fått kläm på är designat för att passa både tjejer och killar. Att det dessutom sitter så skönt så


B the Texstar Way. Just det. Allt finns i fem färger, vit, röd, blå, grå och svart. Och det att många ser till att ha ett extra plagg hemma är ju ingen nackdel.

13


Design med känsla Möt en av våra designers. Ulrika Jansson är, tillsammans med några av Sveriges bästa designers, med och arbetar fram nya Texstarprodukter, I grunden ligger antingen ett tydligt önskemål från marknaden eller en ny idé som företaget vill testa. Ulrikas roll är att få de olika önskemålen att sammanfogas i en design som ger det där lilla extra. På Texstar pratar vi mycket om vårat koncept, fem olika färger och allt ska finnas för både tjejer och killar, och dessutom ska det ha en fräsch känsla och en touch av mode. Samtidigt ska nya modeller kunna beställas under lång tid så det är en avvägning som görs varje dag. Allt för att hitta rätt lösning som du trivs i – the Texstar Way.

14


15


Tänk. Om. Tänk. Om. Det är något vi gör dagligen. Vi funderar på hur vi ska kunna utveckla ännu bättre produkter, det handlar givetvis om att göra ännu bättre plagg – men att producera kläder är ett stort ansvar. Vi har ett ansvar för att göra det vi kan bäst, att utveckla och producera lätta arbets- och profilkläder, på ett så hållbart sätt som möjligt. Egentligen är det högst naturligt. Vi vill som de flesta andra kunna säga till våra barn och barnbarn att vi gjorde vårt bästa för att bidra till en hållbarare värld. Tänk – om vi gör så där istället, hur blir det då?

16


17


Tänk. Till.

Den cirkulära ekonomin tvingar oss att tänka till. Och om man tänker lite smartare kommer man lite längre. Det är lite av vårt motto på Texstar. Eller the Texstar Way som vi kallar det. Det innefattar även hur vi arbetar med hållbarhet. En del kallar det CSR. Vi kallar det att bry sig. Hållbarhet – ur ett miljöperspektiv I en produktionsprocess finns det många delar som påverkar miljön. Det handlar om materialval, hur lite spill som blir över, vilka kemikalier som tillsatts – och hur själva produktionen sker. Det kan gälla infärgning, produktionsteknik, energiåtgång med mera. Transportlösningen är en annan faktor som påverkar. Genom att ta hem större partier kan man effektivisera transporterna. Det är ett av skälen till att Texstar har ett av marknadens mest välfyllda lager. En annan viktig del är hur produkterna förpackas, där vi i så hög grad som möjligt eftersträvar återvinningsbara lösningar. I vår interna miljöpolicy beskriver vi för våra medarbetare hur vi arbetar så att alla i företaget drar åt samma håll. Den är också ett verktyg för att säkerställa att våra underleverantörer lever upp till våra miljömål.

18


Hållbarhet – ur ett socialt perspektiv Vi har alla sett på TV hur dåliga förhållandena kan vara i textilfabriker runt om i världen. För att verkligen få veta hur det går till i vardagen vid tillverkningen så har vi valt att arbeta med utvalda fabriker där vi har ett långt samarbete och full kontroll över produktionen. De anställda ska ha goda arbetsvillkor, både säkerhetsmässigt och ekonomiskt och ha en självklar rätt att bilda fackföreningar. Och det gäller givetvis även i Sverige, Texstar ska vara ett bra företag att arbeta på. FNs deklaration om de mänskliga rättigheterna är självklara för oss – och det ska även gälla våra underleverantörer. Den innebär bland annat förbud mot barnarbete och diskriminering, vilket för oss i Sverige kan låta självklart. Tyvärr är det inte alltid så på många platser runt om i världen. Hållbarhet – ur ett ekonomiskt perspektiv Som företag är ekonomin central för att överleva. Vi ska vara en del av ett ekonomiskt system där både de som arbetar för oss, vi själva och våra kunder ska ha ett sunt ekonomiskt utbyte av affären. En sund ekonomi innebär att vår verksamhet ska bedrivas långsiktigt effektivt för alla parter. REACH – en självklarhet Texstar följer REACH som är EUs kemikalielagstiftning, som har utformats för att minska spridningen av vissa kemiska ämnen. Det innebär att alla, både nya och äldre, ämnen på marknaden måste registreras, riskbedömas och godkännas. Öko-Tex testar och certifierar Klädproduktion sker globalt, och Öko-Tex är en internationell organisation, där oberoende internationella institut testar och certifierar textilprodukter genom alla bearbetningsled. Du hittar Öko-Tex i många av Texstars produkter.

19


Förädlingsguiden

20


Vi förädlar dina plagg. Gör det där lilla extra genom att brodera eller trycka något som passar er profil. Ibland är det en enkel logo, men den ger olika signaler beroende på vilken teknik du väljer att använda. Alla tekniker fungerar inte på alla material, däremot finns det alltid någon som passar på alla våra plagg. Det är vi noga med, till exempel genom att sy in dolda blixtlås i våra fodrade jackor för att man lätt ska kunna brodera eller trycka sitt motiv.

21


Förädlingsguiden

Omsorg i detaljer. Våra förädlingsexperter ser till att leverera trycket som du vill ha det. I små eller stora serier, du bestämmer.

22


Pricken över i. Brodyr ger ett exklusivt intryck och kan kombineras i många olika färger och i de flesta former. Ett enkelt sätt att ge en kvalitetskänsla.

23


Förädlingsguiden Förädlingsguiden

Specialproduktion. Från plagg till färdig produkt. Det är inte färdigt förrän det är klart. Så säger vi ibland lite skämtsamt. Med det menar vi att även om vi är stolta över våra plagg så gör ofta den där sista touchen, med tryck och brodyr, att det blir en färdig unik produkt. Söker du något extra? Vi fixar din specialproduktion. Vill du ha något med helt egen karaktär som du inte hittar i vårt sortiment? Vi hjälper dig ta fram en egen skräddarsydd kollektion för din verksamhet. Etablerade designers garanterar kvalitet och vår erfarenhet av egen produktion gör att vi kan råda dig kring bästa lösningen. Det kan vara att anpassa ett standardplagg eller skapa helt nytt med ny design eller funktion. Vid stora volymer, kan vi även ansvara för lagerhållning. Hör av dig om du vill veta mer. Maskinpark i världsklass För att vi ska klara snabba leveranstider och kunna garantera en hög kvalitet har vi byggt upp en egen förädlingsavdelning med den senaste tekniken, där vi ser till att plaggen får en sista handpåläggning. Vill du ha hjälp med designen kan vi givetvis hjälpa dig med det. Alla tekniker fungerar inte på alla material, däremot fungerar någon på alla våra plagg. Våra fodrade jackor har till exempel dolda blixtlås så att man lätt kan brodera eller t­ rycka.

24


25


Förädlingsguiden

Elegant brodyr

Embossing

Ett sparsmakat emblem eller logotyp kan bli pricken över i:et.

Att prägla in trycket i plagget ger en känsla av kvalitet som är svårslagen.

Vilka tekniker finns det? Här är en sammanställning över olika tekniker för att du ska se vad som går att göra. Vill du veta mer, fråga din återförsäljare eller slå oss en signal så förklarar vi gärna mer vad som går att göra. Brodyr En brodyr direkt på plagget ger en exklusiv ­känsla. Det är slitstarkt och håller bra i tvätt. För att kunna brodera en logotyp behöver man ta fram ett mönsterkort. PASSAR TILL: Passar på de flesta av våra plagg där man vill ha en riktigt elegant känsla. Transfertryck Med hjälp av värme appliceras en så kallad transfer på plagget. Det blir snyggt och går­ snabbt att få färdigt. PASSAR TILL: Till exempel collegetröjor, t-shirts eller byxor. Screentryck Görs ofta på till exempel t-shirts. Ett lätt sätt

26

att trycka direkt på plagget. T-shirts och många andra plagg.

PASSAR TILL:

Applikation Brodera eller väv märket separat, du kan använda de mest kreativa färger och former. Sen syr eller värmer man fast det på plagget. Ger många möjligheter till ett eget uttryck. PASSAR TILL: Tröjor, t-shirts med mera. Embossing Innebär att man präglar in trycket i plagget. Snyggt och stilrent. PASSAR TILL: Gör plagget unikt och passar väldigt bra för din logo.


Kombinera mera!

Coolt tryck

Att blanda olika tekniker, här applikation och screentryck, kan vara riktigt effektfullt.

Med screentryck kan man göra många coola effekter. Här med svart på svart som ger en spännande effekt.

Saker som gör skillnad Förutom tryck och brodyr så finns det även andra sätt att bygga sin egen värld. Små detaljer som ger särprägel och skapar enhetlighet. Det kan vara ett skärp i någon av våra många färger och matchande ”pullers” som enkelt fästs i dragkedjan. Enkelt, men ändå detaljer som höjer helheten.

27


Detaljer, detaljer, detaljer. Vi är nördar. Detaljnördar närmare bestämt. För visst gör det där lilla extra att man trivs lite bättre, samtidigt som det kan ha en praktisk funktion. Och ibland är det bara snyggt. I vilket fall – detaljer märks. Det ska märkas att vi gillar detaljer.

Typiskt oss

Dress code

Egentligen kan man tycka att en knapp i nacken på kragen är onödig. Men det tycker inte vi. En liten detalj som höjer helheten.

Vill du känna dig fin? Vi har kläder för alla tillfällen. Njut av kvaliteten på våra skjortor.

Modern passform Med några av Sveriges bästa designers i stallet så ser vi till att du får tillgång till modeinspirerade produkter.

Passar alla Många tycker att man är inte klädd innan bältet är på plats. Snyggt, justerbart och med ett exklusivt präglat spänne.

Profilera allt De flesta vill sätta sin egen prägel på plaggen. Vi ser till att alla plagg, även de fodrade, kan öppnas så att du kan få dit en riktigt fin brodyr.

28


Den höga kragen Vårt signum är den höga kragen. Lite trivsammare och lite varmare – och mycket snyggare tycker vi.

Håller tätt I våra mest avancerade modeller använder vi den senaste tekniken. Som tejpade blixtlås och smarta uttag för hörlurar.

Dumt att frysa Denna har vi sett både på Stureplan och i skogen. Om den är trendig eller bara varm och skön får du avgöra.

En t-shirt som är en T-shirt Vår t-shirt med stort T är värd sitt namn. Inget sladder och en stadig form tack vare ett insytt band som går från axel till axel. Här i dammodell.

För kvinnor Vi har som princip att alla våra modeller ska finnas skurna för att passa både män och kvinnor. Annars blir det lätt en modell som inte passar riktigt bra på någon. Och det är ingen liten detalj!

Små fickor, stora fickor, långa fickor, smala fickor... Pricken över i Ett snyggt bälte i läder är den där sista detaljen som behövs.

För rörliga typer Många som använder våra produkter rör sig i de mest avancerade rörelsemönster. Då är det bra med lite stretch där det verkligen gör nytta.

Vi kan nästan lova att du kan hitta ett plagg som har just de fickor du söker. Fickor är viktiga och vi lägger ner mycket tid på att de ska fungera bra.

Inget sladder För att få fram en stickad tröja som håller att tvättas utan att tappa formen, så måste man välja rätt material från början.

29


Logiskt med logistik. Plaggen finns när du vill ha dem. Vi satsar för din skull. Det finns inget som är så irriterande som att när man väl har bestämt sig, så finns plagget inte att få tag på. Och visst, det kan i sällsynta fall hända även hos oss. Men vi har ett lager där du hittar i princip allt – nu. Det är så vi jobbar. I fem färger, för tjejer och killar, i alla storlekar – och det finns på vårt lager i Norrtälje. Korta ledtider ger svårslagen logisitk. Vi vill att våra kunder ska känna att vi gör vad vi kan för att tillfredsställa deras önskemål. Något som många frågar efter är en effektiv logistik. Flera av våra kunder väljer att inte bygga egna lager utan låter oss hantera hela kedjan. Det ligger på hyllan hos oss och när det kommer en beställning kan vi skicka det på en gång. Antingen finns en mindre upplaga redan färdig med tryck och brodyr på plats, annars ordnar vi det samtidigt med beställningen. Smidigt och effektivt. Färre transporter ger minskad miljöpåverkan I och med att vi har ett rejält lager behöver vi inte heller beställa nya transporter i tid och otid. När vi beställer, beställer vi rejält. På så vis blir det färre transporter vilket gynnar miljön. Och för våra kunder innebär det både en trygghet, att allt är lättillgängligt, samtidigt som de kan få sina grejer omgående.

30


31


32


Byxor 33


FP17 Functional Duty Pants FPW1 Woman’s Functional Duty En canvasbyxa som blivit en succé hos våra kunder. Många gillar den så mycket att man även bär den privat. Sitter riktigt fint och har många smarta fickor som benficka med blixtlås, mobilficka och pennficka. Så här ska en modern funktionsbyxa se ut. Functional Duty Pants finns i dam- och herrmodell som är anpassade för att sitta perfekt.

Storlek

L 30 L 32 L 34

Fakta Q-nummer: 177 Material: 65 % polyester, 35 % bomull, 280 g/m2. Passar: Perfekt servicebyxa. Bra till säljare, butiks­personal och lättare transporter. Bra profilbyxa.

34

W 27

W 28

W 29

W 30

W 31

W 32

W 33

W 34

W 36

••• •••

••• ••• •••

••• ••• •••

••• ••• •••

••• ••• •••

••• ••• •••

••• ••• •••

••• ••• •••

••• ••• •••

Färger Marin 8900 Svart 9900

Pris Grå 9600

Antal Sek 1 st >25 st

527:479:-


FP20 Duty Pocket Pants WP20 Woman’s Duty Pocket Pants I grunden samma sköna byxa som vår FP 17 Functional Duty Pants, men förutom benficka finns även en fraktsedelficka med en inbyggd tumstocksficka på höger sida. Byxan har dessutom begåvats med invändiga knäfickor med plats för knäskydd. Snyggt och smart på en gång. Finns givetvis i en modell anpassad för henne och en för honom.

Invändiga knäfickor – knäskydd AK01 (sid 131) passar.

Invändiga knäfickor – knäskydd AK01 (sid 131) passar.

Storlek W 28 L 30 L 32 L 34 L 36

W 29

W 30

W 31

••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• •••

W 32

W 33

W 34

W 36

••• ••• ••• •••

••• ••• ••• •••

••• ••• ••• •••

••• ••• ••• •••

Fakta Q-nummer: 177 Material: 65 % polyester, 35 % bomull, 280 g/m2. Passar: Perfekt servicebyxa. Bra till butik, säljare, lagerarbete, lätta transporter. Bra profilbyxa.

W 38

W 40

W 42

W 44

••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• •••

L 30 L 32 L 34

W 27

W 28

W 29

W 30

W 31

W 32

W 33

W 34

W 36

••• •••

••• ••• •••

••• ••• •••

••• ••• •••

••• ••• •••

••• ••• •••

••• ••• •••

••• ••• •••

••• ••• •••

Färger Marin 8900 Svart 9900

Pris Grå 9600

Antal Sek 1 st >25 st

546:496:-

35


FP21 Functional Duty Chinos WP21 Woman’s Functional Duty Chinos En omtyckt klassisk chinosmodell i tålig canvas som passar för en mer dressad stil. Med fem smarta fickor har Texstar gjort det där lilla extra som gör den smidig för serviceyrken, transport och som profilbyxa. I två färger, anpassade för dam och herr.

Storlek W 28 W 29 W 30 W 31 W 32 W 33 W 34 W 36 W 38 W 40 W 42 W 44 L 30 L 32 L 34 L 36

•• •• •• •• •• •• •• •• •• ••

•• •• •• ••

•• •• •• ••

•• •• •• ••

•• •• •• ••

•• •• •• •• •• •• •• •• •• ••

Fakta Q-nummer: 177 Material: 65 % polyester, 35 % bomull, 280 g/m2. Passar: Bra servicebyxa, butik, kontor, transport. Bra imagebyxa/profilplagg.

36

L 30 L 32 L 34

W 27

W 28

W 29

W 30

W 31

W 32

W 33

W 34

W 36

•• ••

•• •• •

•• •• •

•• •• •

•• •• •

•• •• •

•• •• •

•• •• •

•• •• •

Färger Sand 3000 Svart 9900

Pris Antal Sek 1 st >25 st

505:459:-


FP36 Chinos Pants WP36 Woman’s Chinos Pants En helt ny dressbyxa för dig som har ett jobb som kräver ett mer representativt yttre. En modern dressbyxa med perfekt passform för både honom och henne. Dam-chinosen har lätt stretch.

Storlek & Färger

Storlek & Färger

L 30 L 32 L 34

Svart 9900

W 27

W 28

W 29

W 30

W 31

W 32

W 33

W 34

W 36

• •

• • •

• • •

• • •

• • •

• • •

• • •

• • •

• • •

Svart 9900

Fakta

Pris

Fakta

Pris

Q-nummer: 268 Material: 77% bomul, 21% polyester, 2% spandex, twill m light peach 250g/m2. Passar: Säljare, butik, ledningsgrupp, kontor och ett bra image/profilplagg.

Antal Sek

Q-nummer: 248 Material: 96% bomull, 4% spandex, stretch twill, 190g/m2. Passar: perfekt för butik, restaurang, service, montering, transport mm.

Antal Sek

1 st >25 st

647:589:-

1 st >25 st

692:629:-

37


Texstar Stretchý Känn dig snygg på jobbet. Nu finns byxan som du vill ha. Skön 4-vägsstretch som med sin passform sitter som den ska. Diskret förstärkt och med ett material som ger full rörelsefrihet. Läs mer om FP33 på sid 43.

38


39


FP26 Service Pants WP26 Woman’s Service Pants När du arbetar med känsliga saker som till exempel bilar och vill undvika repor i lacken, då är detta byxan för dig. Med sina dolda knappar riskerar du inga onödiga repor och du får på köpet en lättskött byxa som även klarar att tvättas i 85°.

Fakta Q-nummer: 227 Material: 65 % polyester, 35 % bomull, 245 g/m2. Passar: Perfekt till städ och service, mekaniker, rekond och industri. Även bemanningsföretag.

40

Färger

Storlek

Marin 8900

FP26: C44–62, C146–156, D84–128

Svart 9900

WP26: C32–46

Pris Antal Sek 1 st >25 st

384:349:-


FP27 Pocket Service Pants WP27 Woman’s Pocket Service Pants I grunden samma byxa som vår FP26 Service Pants, men förutom med in stoppbara hängfickor, tumstocksficka och invändiga knäfickor. En byxa med många smarta detaljer som skall göra din dag lättare. Finns i både dam- och herrmodel som är anpassade att sitta perfekt.

Fakta Q-nummer: 227 Material: 65 % polyester, 35 % bomull, 245 g/m2. Passar: En byxa till service, mekaniker, rekond, industri och bemanningsföretag

Färger

Storlek

Marin 8900

FP27: C44-62, C146-156. D84-128

Svart 9900

WP27: C32-46

Pris Antal Sek 1 st >25 st

626:569:-

41


FP25 Service Stretch Pants WP25 Woman’s Service Stretch Pants Vår mycket populära byxa med inbyggd stretch för tuffa tag i vårt material WX2, vilket är en vaxad tråd som använts när tyget vävts. Bekväm och skön med den inbyggda stretchen bak och på knän. Utformad för situationer där rörlighet och smidighet är viktigt utan att ge avkall på tålighet.

Storlek W 28 L 30 L 32 L 34 L 36

W 29

W 30

W 31

W 32

W 33

W 34

W 36

W 40

W 42

W 44

W 46

•••• •••• •••• •••• •••• •••• •••• •••• •••• •••• •••• •••• •••• •••• •••• •••• •••• •••• •••• •••• •••• •••• •••• •••• •••• •••• •••• •••• •••• •••• •••• •••• •••• •••• •••• •••• •••• •••• ••••

Fakta Q-nummer: 220 Material: WX2-wax finish fabric 65 % polyester, 35 % bomull med stretchdelar, 215 g/m2. Passar: Service, fastighet, städ, hemvård och andra serviceyrken.

42

W 38

W 25 W 26 W 27 L 30 L 32 L 34

W 28 W 29 W 30

W 31

W 32 W 33 W 34 W 36

••• ••• •••• •••• •••• •••• •••• •••• •••• •••• •••• •••• •••• •••• •••• •••• •••• •••• •••• •••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• •••

Färger

Pris

Sand 3000

Marin/Svart 8999

Grå/Svart 9699

Svart 9900

Antal Sek 1 st >25 st

769:699:-


FP33 Stretch Pants Den nya ultimata servicebyxan i 100 % stretch som passar lika bra på jobbet som på fritiden. En slitstark byxa i stretch som skapar den extra komforten för dig som behöver rörelsefrihet. En bakficka, två sidofickor med blixtlås och förböjda knän. Midjan är elastisk och justerbar.

s n e d a n st e k ar M derna mo byxa!

100%! stretch

Storlek

L 30 L 32 L 34 L 36

W 25

W 26

W 27

W 28

W 29

W 30

W 31

W 32

W 33

W 34

W 36

W 38

W 40

W 42

W 44

W 46

• •

• •

• •

• •

• • •

• • • •

• • • •

• • • •

• • • •

• • • •

• • • •

• • •

• •

• •

• •

Fakta Q-nummer: 256 Material: 88 % nylon, 12 % spandex. Passar: Den ultimata servicebyxan för er som rör er mycket. Passar både i arbete och på fritiden.

Färger Svart 9900

Pris Antal Sek 1 st >25 st

787:716:-

43


FP31 Light Service Pants WP31 Woman’s Light Service Pants Den ultimata servicebyxan för dig som rör dig mycket. Sitter skönt på och är lätt och smidig med hög komfort. Light Service Pants passar perfekt för inomhusbruk med sitt lite högre ryggslut och stretch i byxlinningen.

Storlek W 28 L 30 L 32 L 34 L 36

W 29

W 30

W 31

••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• •••

W 32

W 33

W 34

W 36

••• ••• ••• •••

••• ••• ••• •••

••• ••• ••• •••

••• ••• ••• •••

W 38

W 40

W 42

W 46

••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• •••

Fakta Q-nummer: 237 Material: 100 % nylon Taslan, wicking treatment, 160 g/m2. Passar: Perfekta servicebyxan för butik, kontor, städ och allt inomhusarbete.

44

W 44

W 25 L 30 L 32 L 34

W 26

W 27

W 28

W 29

W 30

W 31

W 32

W 33

W 34

W 36

••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• •••

Färger Marin 8900 Svart 9900

Pris Grå 9600

Antal Sek 1 st >25 st

741:674:-


FP35 Service Stretch Pocket Pants WP35 Woman’s Service Stretch Pocket Pants Vi lanserar nu en nyutvecklad Service Hantverksbyxa för dig som kräver det där lilla extra och önskar mer än funktion, komfort och rörlighet i byxan. Byxan har inbyggd Comfort Stretch bak likt vår populära FP25 byxa. Två spikfickor fram med mejselsfickor och verktygshankar som du lätt kan stoppa undan, byxan har invändiga knäfickor för våra knäskydd (AK01), tumstocksficka med knivhållare och pennficka. Den smidiga dragskon i benslutet tillåter dig att kunna reglera vidden nertill.

Storlek

Fakta Q-nummer: 221 Material: 65 % polyester, 35 % cotton - no wax treatment, samt stretch i bak. 210 g/m2. Passar: Service, fastighet, bemanning och andra serviceyrken.

Färger Svart 9900

Pris Antal Sek 1 st >25 st

769:699:-

45


FP24 Winter Pants En fodrad unisexbyxa för tuffa vinterdagar som ändå har en snygg chinos­design. Tillverkad i slittålig canvas med dubbla b ­ enfickor och med fin passform.

Invändiga knäfickor – knäskydd AK01 (sid 131) passar.

Fakta Q-nummer: 177 Material: 65 % polyester, 35 % bomull, 280 g/m2. Passar: Passar alla serviceyrken när kylan börjar komma.

46

Färger

Storlek FP24 XXS–XXXL

Svart 9900 Unisex

Pris Antal Sek 1 st >25 st

1 011:919:-


FS08 Functional Duty Shorts

FSW8 Women’s Functional Duty Shorts

Ännu en variant i serien Functional Duty, här i shortsmodell. Bekväm och uppskattad, bra passform och en riktig sommarfavorit.

Våra nya shorts för tjejer som komplettar upp hela vår shorts serie. En ny skön kvalité som är lite lättare och luftigare. Har en mycket snygg kvinnlig passform.

Storlek & Färger

Storlek & Färger

W 26 W 27 W 28 W 29 W 30 W 31

••

•••

Marin 8900

•••

Ljusgrå 9200

W 32 W 33 W 34 W 36 W 38 W 40 W 42

•••

••• ••• ••• ••

Grå 9200

W 25 W 26 W 27 W 28 W 29 W 30 W 31

W 32 W 33 W 34 W 36 W 38 W 40

Svart 9900

Svart 9900

Fakta

Pris

Fakta

Pris

Q-nummer: 177 Material: 65 % polyester, 35 % bomull, 280 g/m2. Passar: Allt inom servicebyxa, montering och transport. Bra profilshorts.

Antal Sek

Q-nummer: 221 Material: 65 % polyester, 35 % bomull, 210 g/m2. Passar: Perfekt för service, montering, transport mm.

Antal Sek

1 st >25 st

470:427:-

1 st >25 st

510:464:-

47


FS06 Functional Duty 3/4 Pants Sommarens snyggaste trekvartsbyxa. Är en trekvartsmodell av våra Functional Duty Pants men utan knäfickor. Finns i fem färger.

Storlek W 26

W 27

W 28

W 29

W 30

W 31

W 32

W 33

W 34

W 36

W 38

W 40

W 42

•••• • •••• • •••• • •••• • •••• •••• •••• •••• •

Fakta Q-nummer: 177 Material: 65 % polyester, 35 % bomull, 280 g/m2. Passar: Bra sommarbyxa eller inomhus i värme för allt inom service, montering och transport.

48

Färger

Pris

Sand 3000

Marin 8900

Grå 9600

Svart 9900

Ljusgrå 9200

Antal Sek 1 st >25 st

474:431:-


WP17 Functional Duty Skirt

FS09 Service Stretch Shorts

En läcker kjol i canvas som kompletterar våra Functional Pants på ett bra sätt, med flera smarta detaljer. Har en mycket snygg kvinnlig passform.

Shorts med ”extra comfort” i WX2, med samma coola look som Service Stretch Pants. Designade för rörlighet. Smidiga och följsamma shorts med sju fickor och inbyggd stretch.

Storlek & Färger

Storlek & Färger

Svart 9900

W 26 W 27 W 28 W 29 W 30 W 31 W 32 W 33 W 34 W 36 W 38 W 40 W 42 W 44 W 46

WP17 C34–C46

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Vit/svart 0199

Fakta

Pris

Q-nummer: 177 Material: 65 % polyester, 35 % bomull, 280 g/ m2. Underkjol 100 % polyester. Passar: Bra för servicepersonal, butik och kontor. Bra imagekjol/profilplagg.

Antal Sek 1 st >25 st

Fakta 470:427:-

Sand 3000

Marin/svart 8999

Svart 9900

Pris

Q-nummer: 220 Antal Sek Material: WX2-wax finish fabric 65 % polyester, 1 st 692:35 % bomull med stretchdelar, 215 g/m2. >25 st 629:Passar: T ex service, fastighet, städ och hemvård.

49


FS10 Functional Light 3/4 Pants Ny trekvartsbyxa i lättare material än vår duty variant. Dubbla benfickor likt FP20 byxan med fraktsedelsficka och en inbyggd tumstocksficka på höger sida och en benficka på vänster sida med både dragkedja och velcro-flap. Bak hittar du två dolda bakfickor med riktigt snygga ficklock.

! t e h y N

Storlek W 26

W 27

W 28

W 29

W 30

W 31

W 32

W 33

W 34

W 36

W 38

W 40

W 42

Fakta Q-nummer: 221 Material: 65% polyester, 35% bomull, 210 g/m2. Passar: Bra sommarbyxa eller inomhus i värme för allt inom service, montering och transport.

50

Färger Svart 9900

Pris Antal Sek 1 st >25 st

549:499:-


FS11 Functional Light Shorts Shorts i lättare material för mer ventilation och en svalare känsla. Dubbla benfickor likt FP20 byxan med fraktsedelsficka och en inbyggd tumstocksficka på höger sida och en benficka på vänster sida med både dragkedja och velcro-flap. Shortsen har även försetts med dolda bakfickor med riktigt snygga ficklock och en D-ring.

! t e h y N

Storlek W 26

W 27

W 28

W 29

W 30

W 31

W 32

W 33

W 34

W 36

W 38

W 40

W 42

Fakta Q-nummer: 221 Material: 65% polyester, 35% bomull, 210 g/m2. Passar: Bra sommarbyxa eller inomhus i värme för allt inom service, montering och transport.

Färger Svart 9900

Pris Antal Sek 1 st >25 st

538:489:-

51


T-shirt 52


& pikĂŠ 53


TS13 Crew T-shirt WT13 Women’s Crew T-shirt Hemligheten bakom våra populära t-shirts är den moderna skärningen och materialet – en mjuk och behaglig 100 % ringspunnen kammad bomull. Det känns direkt när den glider på och det märks genom att den håller formen tvätt efter tvätt. En detalj som ger extra god passform är ett nackband som sitter på insidan från axel till axel. Inget sladder här inte. Att den även har miljömärkningen ÖkoTex Standard 100 är vi stolta över.

Fakta Q-nummer: 136 Material: 100 % ringspunnen ­kammad bomull, ca 160 g, material Öko-Tex Standard 100. Passar: Perfekt yrkesplagg och suverän som profiltröja.

54

Färger

Storlek

Vit 0100

Röd 5600

Antracit 9500

Svart 9900

(Antracit: 50 % bom, 50 % poly)

Marin 8800

TS13 XXS–XXXXL WT13 XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

81:74:-


TS15 Techno Cotton T-shirt WT15 Women’s Cotton T-shirt En populär tunn och följsam t-shirt i högsta kvalitet. Vävs med polyester på utsidan och bomull på insidan vilket ger en lätt mekanisk stretch som många uppskattar. På köpet får man en hög färgbeständighet och en suverän livslängd. Den krymper inte och håller formen. Används med fördel som den är eller under skjortan.

Fakta Q-nummer: 127 Material: 100 % bomull på insidan, 100 % polyester på utsidan. Passar: Mycket bra yrkesplagg. Perfekt profiltröja.

Färger

Storlek

Vit 0100

TS15 S–XXXL

Svart 9900

WT15 XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

93:85:-

55


PS03 Pique Shirt PSW3 Women’s Pique Shirt En klassisk kvalitetspiké med detaljer som sticker ut. Förutom att herrmodellen har en ficka på ena ärmen så har dammodellen en lite djupare halslinning och två extra knappar. En snygg widespread-krage håller formen och givetvis är den i 100 % bomull. Luftigt och skönt val som profiltröja eller i serviceyrken.

Fakta Q-nummer: 203 Material: 100 % kammad bomull. Ca 220 g/m2. Passar: Alla typer av serviceyrken. Perfekt eventoch profilplagg.

56

Färger

Storlek

Vit 0100

Röd 5600

PS03 S–XXXL

Marin 8800

Svart 9900

PSW3 XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

175:159:-


PS04 Pique Shirt PSW4 Women’s Pique Shirt Egentligen snarlik med PS03/PSW3 men gjord för lite tuffare tag. Med 50 % bomull och 50 % polyester är den slitstark, klarar tvätt i 60° och har extra hög färgäkthet. Samma snygga detaljer med fem knappar för damer, ficka på herrarnas ärm – och såklart skön passform för båda.

Fakta Q-nummer: 223 Material: 50 % polyester, 50 % bomull, ca 230 g/m2. Passar: Tuffa jobb i smutsigare miljöer. Bra profilplagg med hög färgäkthet. Klarar 60° tvätt.

Färger

Storlek

Vit 0100

Röd 5600

Antracit 9500

Svart 9900

Marin 8800

PS04 S–XXXXL PSW4 XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

208:189:-

57


PS05 Pique Shirt PSW5 Women’s Pique Shirt Så fort du tar i den så känner du skillnaden. PS05/PSW5 är gjord i en exklusiv kraftigare bomull som andas kvalitet. Luftig och skön med många snygga detaljer som fem knappar för henne, längre rygg och vita inslag både på kragens in- och utsida samt på ärmarna.

Fakta Q-nummer: 235 Material: 100 % bomull, ca 280 g/m2. Passar: Ett perfekt profilplagg och allround yrkesplagg.

58

Färger

Storlek

Vit 0100

Röd 5600

PS05 S–XXXL

Marin 8800

Svart 9900

PSW5 XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

384:349:-


PS06 SH COOL Pique Shirt PSW6 Women’s SH COOL Pique Shirt Vår nya SH COOL Pique är gjord för dig som vill hålla dig torr och få en sval, mjuk och ett högpresterande material som passar till de flesta yrkena. Vår SH COOL klarar 40 grader och har en hög färgäkthet. Fortfarande samma snygga detaljer som fem knappar på dam pikén och tre på herr och passande färginslag i krage och ärmslut.

Nyhet!

Fakta Q-nummer: 269 Material: 100 % SH COOL, ca 195 g. Passar: Tuffa jobb och ett perfekt profilplagg.

Färger

Storlek

Vit 0100

Röd 5600

Antracit 9500

Svart 9900

Marin 8800

PS06 S–XXXXL PSW6 XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

340:309:-

59


60


Skjortor 61


SH12 Oxford Shirt WS12 Women’s Oxford Shirt Riktigt snygg, figursydd skjorta i fin oxfordvävd bomull. Klassisk affärsskjorta där herrmodellen har button downkrage och bröstficka. Egen design som produceras hos en av världens mest aktade skjortproducenter. Favorit som tål att användas flitigt, klarar 60° tvätt.

Fakta Q-nummer: 218 Material: 100 % kammad bomull oxford, ca 165 g, material Öko-Tex. Passar: För en mer dressad look, även på managementnivå. Perfekt profilplagg.

62

Färger

Storlek

Vit 0100

SH12 S–XXXL

Ljusblå 8300

WS12 XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

622:565:-


63


SH19 Dress Shirt WS19 Women’s Dress Shirt Vi är stolta över vår nya figursydda skjorta med modern affärslook. Tål mer tack vare blandningen av polyester och bomull, vilket också gör den mycket lättskött. Vi gillar den rena designen och den klassiska kragen. Att den klarar 60° tvätt är inte heller någon nackdel.

Fakta Q-nummer: 247 Material: 65 % polyester, 35 % bomull, 145 g/m2. Passar: För en dressad look, perfekt som profilplagg.

64

Färger

Storlek

Vit 0100

Röd 5600

Ljusblå 8400

SH19 XS–XXXXL

Marin 8900

Grå 9600

Svart 9900

WS19 XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

367:334:-


SH24 Dress Shirt Slim Vår nya härliga och moderna dressade slimfit skjorta i fin bomull. En enfärgad skjorta med ren snygg design med kontrast inuti kragen, knappslå och vid ärmslut.

Fakta Q-nummer: 270 Material: 100% kammad bomull, ca 125 g/m2. Passar: För en dressad look, perfekt som företagsskjorta.

Färger Vit 0100 Ljusblå 8500

Storlek SH24 XS–XXXXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

634:577:-

65


SH21 Dress shirt WS21 Women’s Dress shirt Snygg randig skjorta med button-down-krage som ger ett stilrent intryck. En skjorta som aldrig är fel och kan användas när du vill vara elegant eller avslappnad, löst hängande med upprullade ärmar. Figursydd för den rätta looken. Herrmodellen har bröstficka på vänster sida.

Fakta Q-nummer: 261 Material: 60 % bomull, 40 % polyester 110 g/m2, Passar: För en dressad look, perfekt som profilplagg.

66

Färger

Storlek

Marin/Vit (randig) 8901

SH21 XS–XXXXL

Svart/Vit (randig) 9901

WS21 XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

464:422:-


SH22 Dress shirt Samma snygga modell som SH21, men här rutig. Klassiskt snygg, välsittande skjorta som passar vid alla tillfällen. Figursydd för bästa passform och med en bröstficka på vänster sida.

Fakta Q-nummer: 261 Material: 60 % bomull, 40 % polyester 110 g/m2. Passar: För en dressad look, perfekt som profilplagg.

Färger Marin/Vit (rutig) 8401 Svart/Vit (rutig) 9901

Storlek SH22 XS–XXXXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

464:422:-

67


SH03 Crew Stretch Pocket Shirt SHW1 Women’s Crew Stretch En luftig och skön skjorta som andas bra vilket ofta uppskattas i rörliga arbeten. Med en lätt comfort stretch i bomullen kan den sitta figurnära och ändå vara följsam. Dubbla bröstfickor, ett med pennfack, och lite extra längd som gör att den sitter snyggt hela dagen.

Fakta Q-nummer: 173 Material: 97 % bomull, 3 % spandex comfort stretch poplin. Passar: Alla typer av serviceyrken. Perfekt event- och profilplagg.

68

Färger Vit 0100 Svart 9900

Storlek Röd 5600

SH03 vit, röd S–XXXL svart XS–XXXL SHW1 XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

487:443:-


SH20 Dress Shirt Short Sleeve WS20 Women’s Dress Shirt Short Sleeve En härlig kortärmad skjorta i polyester och bomull som finns för både honom och henne. Självklart figursydd för bästa passform och med damknäppning för henne. Herrmodellen har en bröstficka på vänster sida. Klassisk, enkel krage.

Fakta Q-nummer: 247 Material: 65 % polyester, 35 % bomull, 145 g/m2. Passar: För en dressad look, perfekt som profilplagg.

Färger Vit 0100 Svart 9900

Storlek Ljusblå 8400

SH20 XS–XXXXL WS20 (ej blå) XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

351:319:-

69


SH14 Oxford Shirt WS12 Women’s Oxford Shirt En skön skjorta som uppskattas i många serviceyrken. Mjuk och skön tack vare den oxfordvävda kammade bomullen. Dubbla fickor, det ena med pennfack, och kontrastfärg både på insidan av kragen och muddar ger en egen karaktär. Gjord för att användas ofta, klarar 60° tvätt.

Fakta Q-nummer: 218 Material: 100 % kammad bomull oxford, ca 165 g/m2, material Öko-Tex. Passar: Vid kundkontakt, service och i industri. Bra profilskjorta.

70

Färger Marin 8800 Svart 9900

Storlek Grå 9600

SH14 S–XXXL WS12 XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

622:565:-


SH16 Service Shirt Den perfekta serviceskjortan som med sin tunna, härliga kvalitet ger en hög komfort. Knapparna är snyggt dolda och skjortan har två bröstfickor med lock, den ena med pennfack den andra har ett blixtlås för att hålla saker på plats. En poplinskjorta, där polyester och bomull ger dess följsamma kvalitet, god färgäkthet och den klarar tvätt i 85°.

Fakta Q-nummer: 228 Material: Poplin 65 % polyester, 35 % bomull, 160 g/m2. Passar: Serviceyrken, industri och som profilplagg.

Färger Marin 8900 Svart 9900

Storlek Grå 9600

SH16 XS–XXXXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

476:432:-

71


72


Stickat 73


PL01 Pullover V-ringad PW01 Women’s Pullover V-ringad En riktigt skön stickad tröja för både honom och henne i 100 % bomull. God modern passform som tål att tvättas utan att tappa formen. Halsen är v-formad och muddarna är härligt rejäla.

Fakta Q-nummer: 186 Material: 100 % bomull. Passar: För en dressad look, perfekt som profilplagg.

74

Färger

Storlek

Röd 5600

Marin 8900

Grå 9600

Svart 9900

Ljusgrå 9200

PL01 S–XXXL PW01 XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

587:534:-


PL04 Pullover V-ringad (50/50) PW04 Women’s Pullover V-ringad (50/50) Elegant tunn pullover som finns med rätta formen. Består av 50 % ull och 50 % akryl vilket gör att den kan göras tunnare utan att tappa form. Lite djupare urringning och formskuren i sidan för henne. Samma rejäla muddar för båda.

Fakta Q-nummer: 252 Material: 50 % ull och 50 % akryl. Passar: För en dressad look, perfekt som profilplagg.

Färger

Storlek

Röd 5600

Marin 8900

Grå 9600

Svart 9900

Ljusgrå 9200

PL04 S–XXXL PW04 XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

752:684:-

75


76


PL05 Pullover PW05 Women’s Pullover Vi utökar nu vår populär stickade serie med en rundhalsad pullover i både herr och dammodell. En skön stickad tröja i 100% bomull med en modern passform som tål att tvättas utan att tappa formen.

Fakta Q-nummer: 186 Material: 100% bomull. Passar: För en dressad look, perfekt för säljare, butik mm.

Färger

Storlek

Röd 5600

Marin 8900

Grå 9600

Svart 9900

Ljusgrå 9200

PL05 S–XXXL PW05 XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

587:534:-

77


CA05 Zip Cardigan CW05 Women’s Zip Cardigan En riktigt skön cardigan som man gärna använder varje dag – på jobbet och hemma. Stilrent och välklätt. Snygga detaljer som kontrast i kragen och längs blixtlås. I 50 % ull och 50 % akryl och med modern passform. Halsen är v-formad och med rejäla muddar.

Fakta Q-nummer: 254 Material: 50 % ull, 50 % akryl. Passar: När du skall vara välklädd, ett plagg som passar till det mesta, mässor, reception, säljare mm.

78

Färger Mörk Marin 9000

Storlek CA05 XS–XXXXL CW05 XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

970:882:-


CA07 Nato Pullover Cool rundhalsad Nato-pullover, perfekt för ruggiga dagar. Populär bland väktare, kaptener, poliser med flera, som använder den dagligen för den rätta uniformskänslan. Många detaljer som förstärkt axelparti, axelklaffar, tredelad pennficka och ficka på ärmen. Snyggt skuren och med kraftiga muddar. En tröja man vill ha.

Fakta Q-nummer: 255 Material: 60 % ull, 40 % akryl. Passar: Ett klassiskt plagg för transport, service, sjöfart, väktare mm.

Färger Mörk Marin 9000

Storlek CA07 XS–XXXXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

917:834:-

79


80


Sweatshirt 81


HC03 Hooded Cardigan WC03 Women’s Hooded Cardigan Vår storsäljare, en favorit som alla gillar. Med en kombination av hög krage, hood och cardigan får den attityd. Den rena designen förstärks med de dolda fickorna i sidan, och den extra breda mudden gör att den sitter bra även när du rör dig mycket. Mycket hög kvalitet som håller form och färg fantastiskt väl. Blunda och tänk dig den med ditt eget märke eller tryck på – riktigt snyggt, som du har glädje av länge.

Fakta Q-nummer: 130 Material: 60 % bomull, 40 % polyester, ca 300 g. Passar: En favorit inom service, fastighet och hantverk. Bra profilplagg.

82

Färger

Storlek

Vit 0100

Röd 5600

Antracit 9500

Svart 9900

Marin 8800

HC03 XS–XXXXL WC03 XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

468:425:-


83


HC04 City Cardigan WC04 Women’s City Cardigan En variant på vår Hooded Cardigan, för dig som inte vill ha hood men fortfarande är ute efter samma höga krage. Lite mer citylook som också har fickorna dolda i sidan. Har du provat den vill du gärna behålla den på. Många väljer att ha den som imageplagg. Bra val tycker vi.

Fakta Q-nummer: 130 Material: 60 % bomull, 40 % polyester, ca 300 g. Passar: Både yrkesbruk och profil. En favorit inom service, fastighet och hantverk.

84

Färger

Storlek

Vit 0100

Röd 5600

Antracit 9500

Svart 9900

Marin 8800

HC04 XS–XXXXL WC04 XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

464:422:-


HC06 Hooded Cardigan WC06 Women’s Hooded Cardigan Med sin sköna ombonade insida i fleece är det här en kompis att trivas i. Den har många fina detaljer som ger den här hooden sin särart; reglerbar huva med kontrasterande färg på insidan, distinkta sömmar, modern passform och dolda fickor med blixtlås för att nämna några. Som gjord för att profilera ditt företag.

Fakta Q-nummer: 234 Material: 60 % bomull, 40 % polyester, ca 320 g/m2, insida fleece. Passar: Ett perfekt profilplagg.

Färger

Storlek

Ljusgrå 0120

Röd 5600

HC06 XS–XXXL

Marin 8800

Svart 9900

WC06 XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

633:576:-

85


SW02 Crew Cardigan SWW2 Women’s Crew Cardigan En lite mer dressad cardigan med snyggt kontrasterande detaljer. En lite längre modell med bröstficka och blixtlås, där herrvarianten även har en ficka på ärmen. Skönt figursydd passform som alla i teamet brukar trivas i.

Fakta Q-nummer: 112 Material: 60 % bomull, 40 % polyester, ca 350 g/m2. Passar: Service, kundmottagare, handel, kontor och lager. Bra eventplagg.

86

Färger

Storlek

Vit 0100

Röd 5600

Antracit 9500

Svart 9900

Marin 8800

SW02 XS–XXXL SWW2 XS–XXXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

549:499:-


FJ34 Team Jacket WJ34 Women’s Team Jacket En jacka som med sin trendigt glansiga WCT-look känns modern och helt rätt i tiden. Den borstade insidan gör den riktigt skön på och givetvis har den Texstars passform. Det vill säga den sitter bra på och har en hög ombonad krage. Håller färgen suveränt och är alltid lika snygg.

Fakta Q-nummer: 205 Material: 100 % polyester, borstad insida, 300 g/m2. Passar: Perfekt teamjacka. Mycket bra profilplagg.

Färger

Storlek

Vit 0100

Röd 5600

FJ34 S–XXXL

Marin 8800

Svart 9900

WJ34 XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

428:389:-

87


SW14 Crew T-neck Vår Crew T-neck har öglad insida. Det innebär att luften kan cirkulera bättre och den blir extra luftig och sval när du rör dig mycket. Kan bäras hela dagen och sammtidigt bibehålla en behaglig temperatur. Insidan av kragen är i en kontrasterande färg och i halsen sitter ett blixtlås som går ända upp.

Fakta Q-nummer: 181 Material: 60 % bomull, 40 % polyester, ca 260 g. Bra färgbeständighet. Passar: Service, hantverk, kontor, butik. Bra vid event.

88

Färger Vit 0195

Storlek Röd 5695

SW14 XS–XXXXL

Marin 8895 Unisex

Antracit 9599

Svart 9995

Pris Antal Sek 1 st >25 st

345:314:-


SW13 Crew Sweatshirt En riktig klassiker, Crew Sweatshirt, som är exakt vad den utgör sig för att vara – en sweatshirt. Men den har ändå en Texstarkaraktär med en stickad dekordetalj mot halsen, en kroppsnära skärning och extra breda muddar. Insidan är öglad, vilket gör den luftig, sval och väldigt skön även när man rör på sig.

Fakta Q-nummer: 181 Material: 60 % bomull, 40 % polyester, ca 260 g. Bra färgbeständighet. Passar: Fungerar nästan i alla typer av yrken. Mycket bra profilplagg.

Färger Vit 0100 Antracit 9500

Storlek Röd 5600 Svart 9900

SW13 XS–XXXXL

Marin 8800 Unisex

Pris Antal Sek 1 st >25 st

281:256:-

89


Softshell 90


91


FJ29 Hooded Softshell WJ29 Women’s Hooded Softshell Jacka som du kan använda året om. Vintertid är den ett bra skalplagg, vår/sommar/höst en lätt skön jacka som du gärna har på dig. Tvålagers softshell som är vind- och vattenavvisande och andas suveränt. Huvan kan regleras och jackan har ett rejält blixtlås i metall som går ända upp till kragen. Muddarna är extra breda och kan spännas. God färgbeständighet och följsam passform.

Fakta Q-nummer: 200 Material: Två lager – 94 % polyester, 6 % spandex med teflon-finish. Passar: Alla typer av serviceyrken. Perfekt för den som rör sig mycket och springer in och ut.

92

Färger

Storlek

Vit 0100

Röd 5600

Grå 9600

Svart 9900

Marin 8900

FJ29 S–XXXL WJ29 XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

658:598:-


FJ39 Softshell Jacket WJ39 Women’s Softshell Jacket Denna jacka är i grunden samma jacka som vår 2-lagers Hooded Softshell, fast utan huva. Den ger ett mer välklätt intryck och är såklart vind- och vattenavvisande. De reglerbara ärmmuddarna och det rejäla blixtlåset i metall är detsamma. Det som skiljer sig är herrmodellens bröstficka och att sidofickorna är något framflyttade.

Fakta Q-nummer: 200 Material: Två lager – 94 % polyester, 6 % spandex med teflon-finish. Passar: Alla typer av serviceyrken. Perfekt för den som rör sig mycket och springer in och ut.

Färger

Storlek

Vit 0100

Röd 5600

Grå 9600

Svart 9900

Marin 8900

FJ39 S–XXXL WJ39 XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

776:705:-

93


FV29 Softshell Vest WV29 Women’s Softshell Vest Ibland finns inget bättre än att få dra på sig en värmande väst. Vår väst har snygg passform, värmer skönt och ger god rörlighet. Modellen är lite längre så att den inte åker upp när du böjer dig. Praktiskt med flera fickor, sidofickan har en dold D-ring – perfekt för nycklar eller passerkort.

Fakta Q-nummer: 200 Material: Två lager – 94 % polyester, 6 % spandex med teflon-finish och meshfoder. Passar: Alla typer av serviceyrken. Perfekt för den som behöver extra rörlighet.

94

Färger

Storlek

Vit 0100

Röd 5600

Grå 9600

Svart 9900

Marin 8900

FV29 XS–XXXL WV29 XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

565:514:-


FJ30 City Softshell WJ30 Women’s City Softshell

10 000g/m2/24h

6000 mm

Vår City Softshell har, trots sitt namn, faktiskt bestigit mount Everest och blivit en favorit hos sherpas. Snyggt figursydd, trelagers softshell som är vind- och vattenavvisande. Tejpade sömmar på fickorna skyddar innehållet mot fukt. Perfekt lager-tre-plagg som du bär ytterst. Lätt och följsam med en snygg passform med lätt stretch.

Fakta Q-nummer: 201 Material: Tre lager – 94 % polyester, 6 % spandex, PTU-film med meshfoder. Vattenpelare (W.P): 6 000 mm. Andningsförmåga (M.V.P): 10 000 g/m2/24 h. Passar: Alla typer av serviceyrken. Tål tuffa förhållanden.

Färger

Storlek

Vit 0100

Röd 5600

Grå 9600

Svart 9900

Marin 8900

FJ30 S–XXXL WJ30 XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

988:898:-

95


FJ58 Softshell Jacket Flexible WJ58 Women’s Softshell Jacket Flexible

6000g/m2/24h

8000 mm

En trelagers softshelljacka som klarar det mesta. Vår nya flaggskeppsjacka är tunn och smidig och tänkt för dig som rör dig mycket. Utrustad med ett membran som gör att den är både vind- och vattenavvisande. Softshell Jacket Flexible är byggd för att klara det mesta – även oväntade situationer. Har envägsblixtlås, bröstficka och två sidofickor.

Fakta Q-nummer: 246 Material: Tre lager - stretch i 100 % polyester PTFE-membran, vattenpelare (W.P); 8000 mm. Andningsförmåga 6000 g/m2/24 h. Passar: Alla typer av serviceyrken, perfekt för den som behöver extra rörlighet.

96

Färger

Storlek

Vit 0100

Röd 5600

Grå 9600

Svart 9900

Marin 8900

FJ58 S-XXXL WJ58 XS-XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

1 288:1 171:-


97


Fleece 98


99


FJ46 Fleece Jacket Stretch WJ46 Women’s Fleece Jacket

3000g/m2/24h

8000 mm

Så här ska ett modernt funktionsplagg se ut. Ett perfekt lager-två-plagg som med sin unika stretch med membran i fleecen gör den smidig och bekväm. Extra förstärkta detaljer som gör att den sticker ut, lättskött och skön – en riktig succé hos våra kunder.

Fakta Q-nummer: 191 Material: 100 % polyester, tre lager, 280 g. Vattenpelare (W.P): 8000 mm. Andningsförmåga (M.V.P): 3000 g/m2/24 h. Passar: Som den är eller under en skaljacka i alla typer av yrken. Utmärkt lager-två-plagg. Bra profilplagg.

100

Färger

Storlek

Vit/Svart 0199

Röd/Svart 5699

Grå/Svart 9699

Svart 9900

Marin/ Svart 8999

Pris

FJ46 Antal Sek S–XXXL 1 st 752:>25 st 684:WJ46 XS–XXL


101


102


FJ36 Light Fleece WJ36 Women’s Light Fleece Superskön och lätt jacka i microfleece. Passar bra som lager-två-jacka . Light Fleece är följsamt skuren och med ett blixtlås som går ända upp på kragen. Det här är en flexibel modell som passar för de allra flesta situationer.

Fakta Q-nummer: 206 Material: 100 % polyester microfleece, 180 g/m2. Passar: I alla typer av yrken. Bra profilplagg.

Färger

Storlek

Vit 0100

Röd 5600

Grå 9600

Svart 9900

Marin 8900

FJ36 S–XXXL WJ36 XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

340:309:-

103


Ofodrade 104


jackor 105


FJ59 Light Jacket WJ59 Women´s Light Jacket Modern och sportig jacka som är extremt lätt och framtagen att passa årets alla säsonger. Den moderna designen och tekniska funktionerna, som tvåfärgade dragkedjor, vind- och vattenavvisning, gör att den kan användas både på jobbet och privat. Dessutom har den två smidiga sidofickor samt två stora innerfickor. Jackan har en skön, kroppsnära design och finns i dam- och herrmodell.

Fakta Q-nummer: 259 Material: 100 % nylon ripstop. Passar: Alla typer av serviceyrken. Perfekt profilplagg. En jacka man gärna har på fritiden.

106

Färger

Storlek

Röd 5600

Mörk Grå 9600

FJ59 S–XXXXL

Marin 8800

Svart 9900

WJ59 XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

1 141:1 037:-


FJ60 Mid Season Jacket

3000g/m2/24h

5000 mm

En av våra jackfavoriter. Tvålagers softshell-jacka som passar de flesta. Med sitt vindtåliga och vattenavvisande material är Mid Season Jacket den perfekta vår-, sommar- och höstjackan. Snygga detaljer, designad och figursydd, något att se fram emot!

Fakta Q-nummer: 251 Material: 100 % polyester utsida, w100 % polyester insidan, vattenpelare (W.P); 5000 mm. Andningsförmåga 3000 g/m2/24 h. Vikt 240 g/m2. Passar: En skön profiljacka som passar för profil, event och privat.

Färger Vit/Svart 0199

Röd/Svart 5699

Marin/Svart 8999

Grå/Svart 9699

Svart/Grå 9996

Storlek

Pris

FJ60 XXS–XXXXL

Antal Sek 1 st >25 st

1 176:1 069:-

Unisex

107


FJ62 Shell Jacket WJ62 Women´s Shell Jacket

6000g/m2/24h

8000 mm

Skaljacka med justerbar huva och snygga kontrastfärger i de vattenavisande dragkedjorna, foder och ärmslut. Den lätta vikten, de tejpade sömmarna och vattentåligheten gör den till en riktig kompis att alltid ha med om vädret försämras. Innerficka med dragkedja och öppning för brodyr på jackans insida.

! t e h y N

Fakta Q-nummer: 260 Material: 100% Polyester, tejpade sömmar, Water-proof zippers. Vattenpelare (W.P); 8000 andningsförmåga 6000 g/m2/24h. Passar: För de flesta som söker en lätt smidig jacka för tufft väder.

108

Färger

Storlek

Röd 5600

Marin 8900

Marin/Orange 8953

Svart/Orange 9953

(Endast herr)

(Endast herr)

Svart 9900

FJ62 XS-XXXL WJ62 XS-XXXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

1 243:1 130:-


FJ63 Bomber Jacket WJ63 Women´s Bomber Jacket Trendig Bomberjacka i matt bomull/ och nylon – lätt fodrad. Svart dragkedja och snygg läder-puller som extra detalj. Två sidofickor och en invändig ficka med dragkedja. Ribbstickat ärmslut och i nederkant.

Fakta Q-nummer: 266 Material: 60% bomull, 40% nylon, puller i läder Passar: Tuff profiljacka, perfekt för event och till fritid.

Färger Svart 9900

Storlek FJ63 S-XXXXL WJ63 XS-XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

1 175:1 068:-

109


Ascari Race Resort är kanske världens mest exklusiva anläggning för bilentusiaster från hela världen, där många av de ledande biltillverkarna förlägger sina introduktioner. Banan har inspirerats av några av racingvärldens mest berömda kurvor och ger en unik körupplevelse. Ascari Race Resort erbjuder exklusiva boende- och konferensmöjligheter för större eller mindre sällskap. Läs mer på www.ascari.net

110


111


FJ52 South Jacket Det är många, inte bara seglare och golfare, som älskar denna vindtåliga och vattenavvisande vår- och sommarjacka. Trivsamt bekväm och med en avslappnad look är vår South Jacket aldrig fel. Krage och muddar är snyggt stripade, unisex, finns i tre färger.

Fakta Q-nummer: 233 Material: 100 % nylon utsida, 100 % polyester insida. Passar: Skön profiljacka, perfekt för event och till fritid.

Färger Vit 0100 Svart 9900

112

Storlek Marin 8800

FJ52 XXS–XXXL Unisex

Pris Antal Sek 1 st >25 st

857:779:-


FJ55 West Jacket Klassiskt tvåfärgad jacka som passar lika bra för både män och kvinnor. Passar i många sammanhang, är vindtålig och vattenavvisande och har ett vaxat ok. Tvåfärgad krage, bröstficka med blixtlås, och innerficka är andra detaljer som ger West Jacket sin karaktär. Finns i fyra färger.

Fakta Q-nummer: 233 Material: 100 % nylon utsida, 100 % polyester insida. Passar: Skön arbetsjacka, perfekt för service, event och till fritid.

Färger Vit/Svart 0199

Storlek Röd/Svart 5699

FJ55 XS–XXXL Unisex

Marin/Svart 8999

Svart 9900

Pris Antal Sek 1 st >25 st

857:779:-

113


FJ45 Long Shell Jacket

3000g/m2/24h

5000 mm

Extra lång skaljacka som har många fina detaljer. Lägg märke till förstärkningsbitarna på ärmarna och den avtagbara hooden med dold knäppning. En jacka med tydlig karaktär som gör den både funktionell samtidigt som du är välklädd. Givetvis med Texstars sköna höga krage.

Fakta Q-nummer: 225 Material: 100 % nylon. Passar: Alla typer av serviceyrken, säljkår, kontorspersonal och andra som har kavaj. Bra förmans- och profiljacka.

114

Färger Vit/Svart 0199 Svart 9900

Storlek FJ45 XS–XXXL

Marin/Svart 8999 Unisex

Pris Antal Sek 1 st >25 st

703:639:-


FJ18 Functional Duty Jacket Modern unisex funktionsjacka i canvas som passar de flesta. Med sin fina passform och detaljer som ärm- och bröstficka och hög krage är det en jacka att trivas i. Passar både som yrkes- och profiljacka. Finns i tre färger.

Fakta Q-nummer: 177 Material: Canvas – 65 % polyester, 35 % bomull. Passar: Passar bra både som yrkes- och profiljacka.

Färger

Storlek FJ18 XS–XXL

Marin 8800 Unisex

Grå 9200

Pris Antal Sek 1 st >25 st

769:699:-

115


FJ28 Catalina Jacket Klassisk midjejacka i Catalina-modell som genom åren har varit en favorit hos både tjejer och killar. Ribbstickad krage och muddar bidrar till det välkända utseendet. Vi har gett den en extra smutsavvisande ytbehandling som gör att den tål lite mer och passar lika bra på jobbet som på fritiden.

Fakta Q-nummer: 177 Material: 65 % polyester, 35 % bomull, ca 350 g. Passar: Klassiskt plagg som passar både som yrkesjacka och profiljacka.

116

Färger

Storlek FJ28 XS–XXL

Svart 9900 Unisex

Pris Antal Sek 1 st >25 st

470:427:-


LJ02 Street Lumber Jacket WJ02 Woman’s Street Lumber Jacket

2000g/m2/24h

2000 mm

En lumberjacka är aldrig fel, och vår Street Lumber Jacket är inget undantag. Den är vindtät, vattenavvisande och andas så det inte blir instängt. Med rejäla muddar och hög krage är det en trevlig bekantskap som passar både säljare och som profilplagg.

Fakta Q-nummer: 185 Material: Yttermaterial i 100 % nylon Taslan med ”Flour Carbon Finish”. Foder i Mesh. Vattenpelare (W.P): 2000 mm. Andningsförmåga (M.V.P): 2000 g/m2/24 h. Passar: Perfekt till säljkåren och som profilplagg.

Färger Svart 9900

Storlek LJ02 S–XXXXL WJ02 XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

470:427:-

117


Fodrade 118


jackor 119


FJ61 Winter Down Jacket WJ61 Women´s Winter Down Jacket

3000g/m2/24h

3000 mm

Fodrad dunjacka med snyggt kontrasterande ok över bröst, axlar och övre ryggparti – välskuren för att passa både honom och henne. Herrmodellen har dubbla bröstfickor för en tuff look medan dam får en mer slimmad look med en bröstficka och formsömmar bak. Dubbla sidfickor och en innerficka med dragkedja. Elastiska band ersätter mudd i ärmslut för en modernare look. Dragsko i nederkant sluter tätt för ökad funktion. Jackans lätta vikt och insidans mjuka foder skapar just den där ”feel good” känslan vi vill ha för extra komfort – ett plagg vi längtar att bära!

Fakta Q-nummer: 267 Material: 100% Polyester i kroppen, 100% Nylon i Oket, 90% dun, 10% fjäder i stoppningen. Vattenpelare (W.P); 3000, andningsförmåga 3000 g/m2/24h. Passar: Alla typer av serviceyrken. Perfekt profilplagg. En jacka man gärna har på fritiden.

120

Färger Svart 9900

Storlek FJ61 S-XXXL WJ61 XS-XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

1 253:1 139:-


FV61 Winter Down Vest WV61 Women´s Winter Down Vest

3000g/m2/24h

3000 mm

Fodrad dunväst med snyggt kontrasterande ok över bröst, axlar och övre ryggparti – välskuren för att passa både honom och henne. Herrmodellen har dubbla bröstfickor för en tuff look medan dam får en mer slimmad look med en bröstficka. Dubbla sidfickor och en innerficka. Elastiska band ersätter mudd i ärmslut för en modernare look. Dragsko i nederkant sluter tätt för ökad funktion. Västens lätta vikt och insidans mjuka foder skapar just den där ”feel good” känslan vi vill ha för extra komfort – ett plagg vi längtar att bära!

Fakta Q-nummer: 267 Material: 100% Polyester i kroppen, 100% Nylon i Oket, 90% dun, 10% fjäder i stoppningen. Vattenpelare (W.P); 3000, andningsförmåga 3000 g/m2/24h. Passar: Alla typer av serviceyrken. Perfekt profilplagg. En väst man gärna har på fritiden.

Färger Svart 9900

Storlek FV61 S-XXXL WV61 S-XXXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

1 093:994:-

121


FJ64 Winter Jacket

3000g/m2/24h

3000 mm

En ny tuff, tålig vinterjacka som kommer hjälpa dig under kalla och blåsiga dagar. Vår nya vinterjacka har ett nytt lätt, värmande och modernt material som kommer göra din vinter lite med komfortabel. Jackan har två bröstfickor, förlängd i ryggen och invändiga fickor. En jacka som passar de flesta, sätt er prägel på jackan med brodyr för att skapa er image.

Fakta Q-nummer: 265 Material: 100% polyester, 400g/m2. Waterproof zippers. Storm cuff-mudd i ärmslut. Vattenpelare (W.P); 3000, andningsförmåga 3000 g/m2/24h. Passar: Bygg, service, butik, transport, förskolor mm.

122

Färger

Storlek

Marin 8900 Svart 9900

FJ64 S–XXXXL Unisex

Pris Antal Sek 1 st >25 st

1 309:1 190:-


FJ65 Winter Jacket Long WJ65 Woman’s Winter Jacket Long

3000g/m2/24h

5000 mm

En ny tuff parkas i vårt nya härliga material som kommer hjälpa dig under kalla och blåsiga dagar. Parkan har en skön passform och dammodellen är figursydd för att sitta snyggt. En parkas har många bra användningsområden och är lite längre för att även täcka en kavaj.

Fakta Q-nummer: 265 Material: 100% polyester, 400g/m2. Waterproof zippers. Front 2-way zipper, Storm cuff-mudd i ärmslut. Vattenpelare (W.P); 3000, andningsförmåga 3000 g/m2/24h. Passar: Bygg, service, butik, transport, förskolor mm.

Färger Röd 5600 Svart 9900

Storlek Marin 8900

FJ65 S–XXXXL WJ65 XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

1 353:1 230:-

123


FJ53 North Jacket Snygg modern lättviktsjacka med stretch i sidan för ökad rörlighet. Sitter skönt kroppsnära, har många fickor med dragkedja och förlängd rygg. Huva i kragen och dragsko nertill. Snygg kontrast mellan ytter- och innermaterial. Om du vill ha en jacka med hög modegrad ska du titta närmare på North Jacket.

Fakta Q-nummer: 238 Material: 100 % nylon, foder 100 % polyester, 200 g/m2. Passar: Alla typer av serviceyrken. Perfekt arbets- och profilplagg man gärna har även på fritiden.

124

Färger Marin 8900 Svart 9900

Storlek Grå 9600

FJ53 XXS–XXXXL Unisex

Pris Antal Sek 1 st >25 st

1 165:1 059:-


FJ25 Dynamic Parka WJ25 Woman’s Dynamic Parka En parkas är praktisk och skön – samtidigt klassiskt snygg. Denna har god passform och dammodellen är figursydd för att sitta snyggt. Söker du en parkas är detta rätt val. Ytan är i grov canvas som har en vattenavvisande teflon-finish. Inuti ett lätt skönt quiltfoder.

Fakta Q-nummer: 178 Material: Canvas, 65 % bomull, 35 % polyester med teflonfinish. Stoppning: 120 g/m2, ärmar 80 g/m2. Foder: 100 % borstad polyester. Passar: Säljkårer, service och andra som möter kunder. Bra profilplagg.

Färger

Storlek

Marin 8800

FJ25 S–XXXL

Svart 9900

WJ25, Svart: XS–XL Marin: XS–XL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

769:699:-

Utgående produkt. Säljs så långt lagret räcker.

125


FJ50 WX2 Winter Jacket WJ50 WX2 Woman’s Winter Jacket Varm och tålig fodrad vinterjacka i vårt WX2-material. Snygg patinerad finish tack vare att tråden är vaxad innan tyget vävs. På så vis ökar slitstyrkan och Winter Jacket är en jacka du kan ha länge. Finns för både dam och herr, där dammodellen är figursydd i midjan. En lite längre modell som värmer skönt i kylan.

Fakta Q-nummer: 220 Material: WX2-wax finish fabric 65 % polyester, 35 % bomull, 215 g/m2. Fodrad insida 100 % polyester. Passar: Alla typer av serviceyrken. Klarar tuffa yttre förhållanden. Perfekt profilplagg.

126

Färger Svart 9900

Storlek FJ50 S–XXXL WJ50 XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

1 077:979:-


WL01 Woman’s Pilot Jacket Pilotjacka med den rätta midjelängden. Pilot Jacket är vind- och vattenavstötande och har ett blixtlås som går ända upp i den höga kragen, vilket gör det varmt och skönt även när vinden viner.

Fakta Q-nummer: 195 Material: 100 % nylon Taslan. Stoppning: 120 g/m2, ärmar 80 g/m2. Foder: 100 % borstad polyester. Passar: Säljkårer, service, butik, logistik. Bra profilplagg.

Färger Svart 9900

Storlek WL01 S–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

439:399:-

Utgående produkt. Säljs så långt lagret räcker.

127


FJ37 City Jacket WJ37 Woman’s City Jacket Den perfekta vinterjackan för dig som möter många kunder, som säljare eller du kanske arbetar med service. En längre modell som passar utmärkt över kavajen, med ett skönt innerfoder i quilt. Dammodellen är figursydd för att sitta snyggt.

Fakta Q-nummer: 178 Material: Canvas, 65 % bomull, 35 % polyester med teflon-finish. Stoppning: 120 g/m2, ärmar 80 g/m2. Foder: Lätt quiltfoder 100 % polyester. Passar: Säljkårer, service och andra som möter kunder. Bra profilplagg.

128

Färger Svart 9900

Storlek FJ37 S–XXXL WJ37 XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

769:699:-


XP02 X-Pand Winter Parka

5000g/m2/24h

5000 mm

Om du vägrar att frysa ska du satsa på X-Pand Winter Parka. Den är vind- och vattenavvisande, andas skönt – och du är varm i den. Utan att för den skull göra avkall på designen. En cool jacka som kan expandera i sidan med ett enkelt blixtlås. Den ultimata vinterjackan, till ett pris få kan matcha.

Fakta Q-nummer: 169 Material: 95 % polyester, 5 % PU-film. Stoppning: 160 g/m2, ärmar 120 g/m2. Foder: 100 % borstad polyestertrikå. Vattenpelare (W.P): 5000 mm. Andningsförmåga (M.V.P): 5000 g/m2/24 h. Passar: Alla som inte vill frysa.

Färger

Storlek XP02 XXS–XXXL

Svart 9900 Unisex

Pris Antal Sek 1 st >25 st

1 099:999:-

Utgående produkt. Säljs så långt lagret räcker.

129


Accessoarer

130


131


AB02 Midjebälte Army Traditionellt armybälte med riktigt m ­ etallspänne. Snyggt och stilrent. Vändbart, med och utan logo.

Fakta Q-nummer: 210 Material: 70 % polyester, 30 % bomull. Passar: Service, transport, butik, montering m.fl. Bra profilbälte.

132

Färger Vit 0100

Gul 2100

Neon 4000

Grön 4400

Orange 5300

Röd 5600

Ljusblå 8400

Marin 8900

Ljusgrå 9200

Grå 9600

Svart 9900

Storlek

Pris

AB02, One size

Antal Sek

Kan kortas. Bredd 40 mm.

1 st >25 st

98:89:-


AC12 Mössa Beanie Mössa med en modern skärning. Lite tunnare med stretch för att fungera när man rör sig växelvis inne och ute. Den perfekta profilmössan som du kan kombinera med t ex bälten eller pullers, som finns i flera färger.

Fakta Q-nummer: 257 Material: 95 % bomull, 5 % spandex. Passar: Alla som behöver något enfärgat varmt och snyggt. En skön profilmössa som passar i alla lägen.

Färger Vit 0100

Gul 2100

Neon 4000

Grön 4400

Orange 5300

Röd 5600

Ljusblå 8400

Marin 8900

Ljusgrå 9200

Grå 9600

Svart 9900

Storlek

Pris

AC12 One size

Antal Sek 1 st >25 st

75:68:-

AP05 Pullers Det är de små detaljerna som kan göra skillnad. Ge en personlig touch på era plagg genom att komplettera med pullers. Ett enkelt sätt att skapa egen identitet och särprägel.

Fakta Q-nummer: 208 Passar: Perfekt när du vill skapa din egna profilering på dina utvalda artiklar.

Färger Vit 0100

Gul 2100

Neon 4000

Grön 4400

Orange 5300

Röd 5600

Ljusblå 8400

Marin 8900

Ljusgrå 9200

Grå 9600

Svart 9900

Storlek

Pris

One size (4 st i samma färg/fp)

Antal Sek 1 st >25 st

29:27:-

133


AC01 Mössa

AB01 Midjebälte Stretch

Skönt värmande finstickad mössa i den rätta l­ooken.

Ett bekvämt elastiskt bälte i klassisk army-stil med steglös längd­justering. Spänne i metall.

Fakta

Pris

Fakta

Pris

Q-nummer: 214 Material: 100 % akryl. Passar: Alla som behöver något enfärgat varmt och snyggt. Bra profilmössa.

Antal Sek

Q-nummer: 209 Material: 85 % polypropylen, 15 % elastic. Passar: Jobb där man rör på sig, t ex service, transport, butik, montering, städ etc.

Antal Sek

Färger

Storlek

Vit 0100

Grå 9400

1 st >25 st

33:29:-

AC01 One size

Färger Svart 9900

1 st >25 st

117:106:-

Storlek AB01, One size Kortas till passande storlek. Bredd 40 mm.

Svart 9900

AB03 Läderbälte

AB04 Midjebälte Stretch

Ett exklusivt läderbälte av högsta kvalitet. Snyggt till chinos och dressat. Du bestämmer själv längden.

Stretchbälte med kardborrejustering. Spänne och andra detaljer har gummi, vilket mini­merar repor, perfekt inom t ex bilindustri och rekond.

100 cm passar strl C44-C52. C146-152. D96 (28–34 tum) 120 cm passar strl C54-C62. C154-156. D100–120 (32–44 tum)

Fakta

Pris

Fakta

Pris

Q-nummer: 211 Material: Läder. Passar: Management, säljare, service, kundmottagare, butik osv. Bra profilbälte.

Antal Sek

Q-nummer: 219 Material: 85 % polypropylen, 15 % elastic. Passar: Exempelvis bilindustri, rekond, städning och montering.

Antal Sek

Färger

Storlek

Färger Svart 9900

134

1 st >25 st

158:143:-

Storlek AB03, One size Kortas till passande storlek. Bredd 40 mm.

Svart 9900

Svart/Silver 9992

Spänne med gummi

Metallspänne med gummi

1 st >25 st

98:89:-

AB04, One size Bredd 40 mm.


AK01 Knäskydd Smidiga skydd som skonar knäna. Ger full r­ örlighet och passar de dolda knäfickorna på våra byxor FP20, FP24 och WP20.

Fakta Q-nummer: 212 Material: 100 % cellgummi. Passar: Knäskydd framtaget för att ibland stå på knä.

Färger Svart 9900

Storlek

Pris

AK01 One size

Antal Sek 1 st >25 st

75:68:-

AP03 Hängfickor Om man inte hade hängfickor var skulle man då ha spik, skruv, plugg, torix, wago, tejp, verktyg och lösa enkronor? Våra praktiska, löst hängande fickor har förstärkning inuti, spikficka och sex extrafickor.

Fakta Q-nummer: 213 Passar: Alla våra plagg. Smart för exempelvis service, montering, bilindustri, rekond, städ, fastighetsskötsel och hantverk.

Färger Svart 9900

Storlek

Pris

AP03 One size

Antal Sek 1 st >25 st

159:144:-

135


Storleksguide – hitta din storlek Vi har många storlekar att välja mellan. När det gäller våra byxor så använder vi tumstorlek istället för centilongstorlek. Det gör vi eftersom att det ger fler storlekssteg, vilket innebär att det är enklare att hitta den rätta storleken just för dig. Kolla dina mått så får du kläder som du kommer att trivas med. Det är enkelt. När det gäller tröjor och jackor tittar du på storleken i plagg du redan har och som passar bra. Sedan kan du jämföra med våra tabeller och hitta din storlek. Så här mäter du storleken på dina byxor. 1 Mät midjan Mät med ett måttband runt midjan där du brukar ha dina jeans. Innan du gör det, tänk på vilken modell du brukar ha. Har jeansen låg midja, mät lägre, en hög midja, mät där. Har du dem på höfterna mät där. Nu har du kroppsmåttet. 2 Mät längden När du mäter längden ska du alltid mäta innermåttet, dvs insidan av benet. Enklast mäter du ett par byxor som passar bra. Mät från grenen ned till nederkant på byxbenet. Har du jeans som passar kan du som alternativ titta på jeansstorleken. Det finns två olika mått och mäts i tum. Det kan exempelvis stå 30/32. Det första måttet är midjestorlek. Det andra är jeansens längd. Måttabell – plagg Storlek

1

Dam

Herr

Skjortor

Tröjor

Mössor

Vantar

XS

32

44

35–36

3

53–54

6

S

34–36

46–48

37–38

4

55–56

7

M

38

48–50

39–40

5

57–58

8

L

40

52–54

41–42

6

59–60

9

XL

42

56–58

43–44

7

61–62

10

XXL

44

60–62

45–46

8

63–64

11

XXS

2

Skötselråd Alla kläder från Texstar är noga testade och ­enkla att sköta. Följ våra tvättråd så håller kläderna längre och du skonar miljön:

 Dosera tvättmedel enligt tillverkarens anvisningar och vattnets hårdhetsgrad. Din kommun kan vanligtvis informera om vattnet.

 Sortera alltid kläderna efter temperatur och färg. Kläder som är märkta ”Tvättas med liknande färger” kan innehålla överskottsfärg och kan missfärga andra kläder. Efter några tvättar är problemet borta.

 Använd inte tvättmedel som innehåller blek­medel av typen natriumhypoklorit, perborater eller perkabonat.

 Färgade kläder bör alltid tvättas i högsta ­tillåtna temperatur för plaggen.

 Sköljmedel bör undvikas.

 För att skydda blixtlåsen, stäng dem före tvätt.  Förtvätt behövs sällan. Behandla istället svåra fläckar med fläckborttagningsmedel innan tvätten.  Alla färgade kläder måste tvättas med kulör­tvättmedel för att bevara den ursprungliga färgen.

136

 Se även till att tvättmedlet är avsett för den temperatur som ska användas.  De flesta kläder mår bäst av att hängtorkas. Se till att de skakas ut och sträcks innan. Det är extra viktigt för stickade material.  Vid eventuell torktumling se till att plagget inte blir helt torrt, så minskar du risken för krympning eller att det slits i onödan.


Herrstorlekar – byxor NORMAL LÄNGD Midjebyxa Tum / W Normal C

25/30 26/30 27/30 28/30 29/32 30/32 31/32 32/32 33/32 34/32 36/34 38/34 40/34 42/34 42/34 44/34

46/34

C44

C46

C48

C50

C52

C54

C56

C58/60

C62

1

Midjevidd

59-66 cm

63-71 cm

68-78 cm

76-86 cm

84-94 cm

92-100 cm

98-114 cm

104-119 cm

119-130 cm

2

Grenlängd

78 cm

78 cm

83 cm

83 cm

83 cm

88 cm

88 cm

88 cm

88 cm

XL

XXL

XXXL

Jacka, parkas och övriga plagg

S

M

L

LÅNG Midjebyxa Tum / W Lång C

27/32 28/32 29/34 30/34 31/34 32/34 33/34 34/34 36/36 38/36 40/36 42/36 C146

C148

C150

C152

C154

C156

1

Midjevidd

63-71 cm

68-78 cm

76-86 cm

84-94 cm

92-100 cm

98-144 cm

2

Grenlängd

83 cm

88 cm

88 cm

88 cm

93 cm

93 cm

Jacka, parkas och övriga plagg

S

M

L

XL

KORT Midjebyxa Tum / W Kort D

32/28

32/30

34/30

36/30

38/30

40/30

42/30

44/32

46/32

D88

D92

D96

D100

D104

D108

D112

D116

D120

1

Midjevidd

76-84 cm

82-86 cm

88-94 cm

92-97 cm

95-100 cm

98-106 cm

104-112 cm

110-118 cm

114-120 cm

2

Grenlängd

73 cm

78 cm

78 cm

78 cm

78 cm

78 cm

78 cm

83 cm

83 cm

Jacka, parkas och övriga plagg

S

M

L

XL

XXL

Damstorlekar – byxor/kjolar NORMAL LÄNGD Midjebyxa Tum / W Normal C

26/30 27/30 28/32 29/32 30/32 31/32 32/32 33/32

34/32

36/32

C36

C38

C40

C42

C44

C46

1

Midjevidd

68-76 cm

73-81 cm

78-86 cm

83-92 cm

88-99 cm

93-99 cm

2

Grenlängd

78 cm

83 cm

83 cm

83 cm

83 cm

83 cm

S

M

L

XL

XXL

XXXL

34/34

36/34

Jacka, parkas och övriga plagg

LÅNG Midjebyxa Tum / W Lång C

26/32 27/32 28/34 29/34 30/34 31/34 32/34 33/34 C136

C138

C140

C142

C144

C146

1

Midjevidd

68-76 cm

73-81 cm

78-86 cm

83-92 cm

88-99 cm

93-99 cm

2

Grenlängd

83 cm

88 cm

88 cm

88 cm

88 cm

88 cm

S

M

L

XL

XXL

XXXL

25-26/31

26-27/31

28-29/31

30-31/32

32-33/32

34/32

36/32

C34

C36

C38

C40

C42

C44

C46

64-70 cm

68-76 cm

73-81 cm

78-86 cm

83-92 cm

88-99 cm

93-99 cm

XS

S

M

L

XL

XL

XXL

Jacka, parkas och övriga plagg

KORT Midjebyxa Tum / W Lång C

1 Midjevidd Jacka, parkas och övriga plagg

137


Produktöversikt Produkt Byxor

T-Shirts & Pikéer

Skjortor

Stickat

Sweatshirt

138

Färger

Herr / Dam

Pris

Sida

FP17/FPW1

Functional Duty Pants

1 st 527:– | >25 st 479:–

34

FP20/WP20

Duty Pocket Pants

1 st 546:– | >25 st 496:–

35

FP21/WP21

Functional Duty Chinos

1 st 505:– | >25 st 459:–

36

FP36/WP36

Chinos Pants

1 st 692:– | >25 st 629:–

37

FP26/WP26

Service Pants

1 st 384:– | >25 st 349:–

40

FP27/WP27

Pocket Service Pants

1 st 626:– | >25 st 569:–

41

FP25/WP25

Service Stretch Pants

1 st 769:– | >25 st 699:–

42

FP33

Stretch Pants

1 st 787:– | >25 st 716:–

43

FP31/WP31

Light Service Pants

1 st 741:– | >25 st 674:–

44

FP35/WP35

Service Stretch Pocket Pants

1 st 769:– | >25 st 699:–

45

FP24

Winter Pants

1 st 1 011:– | >25 st 919:–

46

FS08

Functional Duty Shorts

1 st 470:– | >25 st 427:–

47

FSW8

Woman’s Functional Duty Shorts

1 st 510:– | >25 st 464:–

47

FS06

Functional Duty 3/4 Pants

1 st 474:– | >25 st 431:–

48

WP17

Functional Duty Skirt

1 st 470:– | >25 st 427:–

49

FS09

Service Stretch Shorts

1 st 692:– | >25 st 629:–

49

FS10

Functional Light /4 Pants

1 st 549:– | >25 st 499:–

50

FS11

Functional Light Shorts

1 st 538:– | >25 st 489:–

51

TS13/WT13

Crew T-Shirt

1 st 81:– | >25 st 74:–

54

TS15/WT15

Techno Cotton T-Shirt

1 st 93:– | >25 st 85:–

55

PS03/PSW3

Pique Shirt

1 st 175:– | >25 st 159:–

56

PS04/PSW4

Pique Shirt

1 st 208:– | >25 st 189:–

57

PS05/PSW5

Pique Shirt

1 st 384:– | >25 st 349:–

58

PS06/PSW6

SH COOL Pique Shirt

1 st 340:– | >25 st 309:–

59

SH12/WS12

Oxford Shirt

1 st 622:– | >25 st 565:–

62

SH19/WS19

Dress Shirt

1 st 367:– | >25 st 334:–

64

SH24

Dress Shirt Slim

1 st 634:– | >25 st 577:–

65

SH21/WS21

Dress shirt

1 st 464:– | >25 st 422:–

66

SH22/WS22

Dress shirt

1 st 464:– | >25 st 422:–

67

SH03/SHW1

Crew Stretch Pocket Shirt

1 st 487:– | >25 st 443:–

68

SH20/WS20

Dress Shirt Short Sleeve

1 st 351:– | >25 st 319:–

69

SH14/WS12

Oxford Shirt

1 st 622:– | >25 st 565:–

70

SH16

Service Shirt

1 st 476:– | >25 st 432:–

71

PL01/PW01

Pullover V-ringad

1 st 587:– | >25 st 534:–

74

PL04/PW04

Pullover V-ringad (50/50)

1 st 752:– | >25 st 684:–

75

PL05/PW05

Pullover

1 st 587:– | >25 st 534:–

77

CA05/CW05

Full Zip Cardigan

1 st 970:– | >25 st 882:–

78

CA07

Army O-neck

1 st 917:– | >25 st 834:–

79

HC03/WC03

Hooded Cardigan

1 st 468:– | >25 st 425:–

82

HC04/WC04

City Cardigan

1 st 464:– | >25 st 422:–

84

HC06/WC06

Hooded Cardigan

1 st 633:– | >25 st 576:–

85

3


Produkt

Softshell

Fleece

Ofodrade Jackor

Fodrade Jackor

Accessoarer

Färger

Herr / Dam

Pris

Sida

SW02/SWW2

Crew Cardigan

1 st 549:– | >25 st 499:–

86

FJ34/WJ34

Team Jacket

1 st 428:– | >25 st 389:–

87

SW14

Crew T-neck

1 st 345:– | >25 st 314:–

88

SW13

Crew Sweatshirt

1 st 281:– | >25 st 256:–

89

FJ29/WJ29

Hooded Softshell

1 st 658:– | >25 st 598:–

92

FJ39/WJ39

Softshell Jacket

1 st 776:– | >25 st 705:–

93

FV29/WV29

Softshell Vest

1 st 565:– | >25 st 514:–

94

FJ30/WJ30

City Softshell

1 st 988:– | >25 st 898:–

95

FJ58/WJ58

Softshell Jacket Flexible

1 st 1 288:– | >25 st 1 171:–

96

FJ46/WJ46

Fleece Jacket Stretch

1 st 752:– | >25 st 684:–

100

FJ36/WJ36

Light Fleece

1 st 340:– | >25 st 309:–

103

FJ59/WJ59

Light Jacket

1 st 1 141:- | >25 st 1 037:-

106

FJ60

Mid Season Jacket

1 st 1 176:– | >25 st 1 069:–

107

FJ62/WJ62

Shell Jacket

1 st 1 243:– | >25 st 1 130:–

108

FJ63/WJ63

Bomber Jacket

1 st 1 175:– | >25 st 1 068:–

109

FJ52

South Jacket

1 st 857:– | >25 st 779:–

112

FJ55

West Jacket

1 st 857:– | >25 st 779:–

113

FJ45

Long Shell Jacket

1 st 703:– | >25 st 639:–

114

FJ18

Functional Duty Jacket

1 st 769:– | >25 st 699:–

115

FJ28

Catalina Jacket

1 st 470:– | >25 st 427:–

116

LJ02/WJ02

Street Lumber Jacket

1 st 470:– | >25 st 427:–

117

FJ61/WJ61

Winter Down Jacket

1 st 1 253:– | >25 st 1 139:–

120

FV61/WV61

Winter Down Vest

1 st 1 093:– | >25 st 994:–

121

FJ64

Winter Jacket

1 st 1 309:– | >25 st 1 190:–

122

FJ65/WJ65

Winter Jacket Parka

1 st 1 353:– | >25 st 1 230:–

123

FJ53

North Jacket

1 st 1 165:– | >25 st 1 059:–

124

FJ25/WJ25

Dynamic Parka

1 st 769:– | >25 St 699:–

125

FJ50/WJ50

WX2 Winter Jacket

1 st 1 077:– | >25 st 979:–

126

WL01

Pilot Jacket

1 st 399:– | >25 st 439:–

127

FJ37/WJ37

City Jacket

1 st 769:– | >25 st 699:–

128

XP02

X-Pand Winter Parka

1 st 999:– | >25 st 1 099:–

129

AB02

Midjebälte Army

1 st 98:– | >25 st 89:–

132

AC12

Mössa Beanie

1 st 75:– | >25 st 68:–

133

AP05

Pullers

1 st 29:– | >25 st 27:–

133

AC01

Mössa

1 st 33:– | >25 st 29:–

134

AB01

Midjebälte Stretch

1 st 117:– | >25 st 106:–

134

AB03

Läderbälte

1 st 158:– | >25 st 143:–

134

AB04

Midjebälte Stretch

1 st 98:– | >25 st 89:–

134

AK01

Knäskydd

1 par 75:– | >25 par 68:–

135

AP03

Hängfickor

1 par 159:– | >25 par 144:–

135

139


Texstar och Ascari Race Resort. När Ascari fick upp ögonen för Texstars koncept – fem färger, allt anpassat för både tjejer och killar och med hög kvalitet – var valet enkelt. Idag är Texstar valet för både personal och för försäljning i Ascaris konceptbutiker.

Tel order 0176-29 65 66 Tel växel 0176-29 65 50 info@texstar.se www.texstar.se

Samtliga priser är rekommenderade priser i SEK och exklusive moms. Återförsäljare har rätt till fri prissättning. Texstar förbehåller sig rätten att när som helst genomföra prisförändringar. Reservation för mellan- och slutförsäljning. Eftersom Texstar arbetar med en ständig utveckling kan variation på plagg i katalogen och verklighet förekomma. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel och att avvikelse i färgåtergivning kan förekomma.

140

Profile for Texstar Fusion wear

Texstar S/S '17  

Texstar S/S '17  

Profile for texstar