Page 1

Texstar A/W 2015

Bygg din v채rld.

1


Bygg din värld – bygg ditt varumärke.

INNEHÅLL Om Texstar ........................................................ 4 En bättre värld ................................................... 5 The Texstar Way ................................................ 6 Detaljer ............................................................ 28 Coola tryck & snygga brodyrer ...................... 30 T-shirt & Piké ................................................... 32 Skjortor ............................................................ 40 Stickat .............................................................. 50 Sweatshirts ..................................................... 58 Softshell ........................................................... 68 Fleece ............................................................... 76 Ofodrade jackor .............................................. 80 Fodrade jackor ................................................ 94 Byxor .............................................................. 104 Accessoarer ................................................... 118 Storleksguide & skötselråd .......................... 124 Produktöversikt ............................................ 126 2


3


Bygg din egen värld med Texstar.

Bygg din värld. Det kan låta som en enkel reklamslogan. Men för oss på Texstar är den på blodigaste allvar. Du ska komma till oss och känna att vårt koncept ger dig en tydlighet då ditt team uppfattas som en enhet – där vi bygger din värld på ett sätt som få, om någon annan, klarar. Oavsett om man arbetar ute på fältet, i butiken eller på lagret så ska våra matchade arbets- och profilkläder ge ett snyggt, enhetlig intryck. Toppdesigners för din skull Vi tror att om man trivs i sina kläder så gör man också ett bättre jobb. Kläderna får inte sitta som de berömda hösäckarna, utan ska vara modernt skurna och ge en snygg profil. Därför anlitar vi några av Sveriges bästa designers som med sin erfarenhet av mode, i kombination med vår kunskap om branschen, utvecklar kläder som sitter riktigt snyggt – helt enkelt kläder att trivas i. För många så sköna att de väljer att använda dem även privat – ett tecken på att det faktiskt fungerar. Vi tror på detaljer Vårt sortiment präglas av omsorg om detaljer, modern kroppsnära passform – där allt finns för både män och kvinnor – och en färgmatchad kollektion i fem basfärger. Du ser att det kommer från Texstar på detaljerna. Det sitter lite bättre. Du känner att materialvalet andas kvalitet. Och det finns ofta en intressant detalj som ger karaktär. Det är Texstar. Flexibel produktion och oslagbar logistik Texstar är svenskt och vi sitter i Norrtälje. Att vi ändå kan hålla en konkurrenskraftig prisnivå beror på att vi har kontroll på hela kedjan. Egen fabrik i Kina och kontor i Peking ger oss full kontroll – från produktion till lager och leverans. Vår effektiva logistik med ett stort lager gör att vi nästan alltid kan leverera det du söker. Det ska vara enkelt att arbeta med oss. Låt oss tillsammans bygga din värld Vi finns här, beredda att stötta ditt varumärke med kläder i toppklass. För oss är det viktigt att du blir

4

nöjd, därför gör vi allt vi kan för att lyckas uppfylla dina förväntningar. Och gärna lite till såklart. Titta närmare på våra produkter, på nästa uppslag kan du läsa mer om vårt koncept, så hoppas jag att vi kan få bevisa att det inte bara är tomma ord. Eller som vi säger, fånga chansen – Bygg din värld.

Mats Ågren vd


Tillsammans bygger vi en bättre värld.

Vi lever i en global värld. Det vi gör påverkar många andra. Med en verksamhet som sker i många delar av världen är det många som berörs. Allt ifrån hur vi producerar till hur vi sköter vår logistik och slutligen levererar våra produkter har en inverkan på människor och miljö. Det finns även en annan aspekt, att det vi gör idag påverkar framtiden för kommande generationer. Vi vill kunna se oss själva i spegeln och säga att vi gör vårt bästa även för våra barn och barnbarn. Hållbarhet x 3 När man talar om hållbarhet är ofta den miljö­ påverkande hållbarheten det man först tänker på. På Texstar försöker vi minimera vår miljöpåverkan både i det stora och det lilla. Genom att välja rätt produktionsmetod, transportlösning och material. Men det gäller också att välja hur vi förpackar våra produkter och att återvinna så mycket som möjligt. I vår interna miljöpolicy beskrivs hur vi arbetar, så att alla i företaget vet hur de ska agera. Den är också ett verktyg för att säkerställa att våra underleverantörer lever upp till våra miljökrav. En annan viktig del är den sociala hållbarheten där vi med egna fabriker har full kontroll på vår produktion. De anställda ska ha rimliga arbetsvillkor både säkerhetsmässigt och ekonomiskt, och en självklar rätt att bilda fackföreningar. FNs deklaration om de

mänskliga rättigheterna är för oss en självklarhet, det gäller både oss och våra underleverantörer. Det innebär bland annat förbud mot barnarbete och diskriminering. Det kan för oss i Sverige låta självklart, men allt för ofta ser vi att så tyvärr inte är fallet. Den tredje aspekten är den ekonomiska hållbarheten. Vi ska vara en del av ett sunt ekonomiskt system där både de som arbetar för oss, vi själva och våra kunder ska ha ett ekonomiskt utbyte av affären. Sund ekonomi innebär att vår verksamhet ska bedrivas långsiktigt effektivt för alla parter. En renare produktion För att minska vår miljöpåverkan följer vi bland annat kemikalielagstiftningen i EU som kallas REACH. Den har utformats för att minska spridning av vissa kemiska ämnen och innebär att alla, både nya och äldre, ämnen på marknaden måste registreras, riskbedömas och godkännas. Öko-Tex är en annan internationell organisation, där oberoende internationella institut testar och certifierar textilprodukter genom alla bearbetningsleden. Vi måste alla vara en del i att förändra samhället. Och Texstar vill bidra med det vi kan påverka. Därför är det ett ständigt pågående arbete och det är viktigt att följa utvecklingen, för att hela tiden förbättra vår produktion och våra processer ur ett hållbart perspektiv. Tillsammans bygger vi en bättre värld.

5


RED

WHITE Det ska vara enkelt att se bra ut. Vi vet hur krångligt det kan vara att klä hela sin organisation på ett sätt som ser modernt och professionellt ut, samtidigt som det ska ge den rätta team-känslan. Därför har vi gjort det enkelt för dig: Vi arbetar endast med fem färger – som ger dig mängder av möjligheter. Våra kollektioner är framtagna för att matcha alla led i din organisation. Du hittar lätt dina favoriter, de sitter lite bättre, känns lite bättre och har de detaljer och funktionslösningar hela din organisation kommer att älska. Det är så vi hjälper dig att bygga en nöjdare organisation och ett tydligare varumärke.

BLUE

Bygg din värld – the Texstar Way

BLACK

GREY

Bygg din värld – the Texstar Way. Det innebär att vare sig du ska klä personal för olika inne- eller utearbeten så får du en enhetlig färgmatchning. Det är så vi hjälper till att bygga din värld och ditt team – the Texstar Way.

6


Det vita går ofta hem. Många gillar det rena klassiskt vita, som ändå har en tydlig inspiration från de senaste trenderna. Ofta med inslag av svart i någon detalj som en dragkedja, ett foder eller en ficka. Det förstärker formen och ger en särart åt både plaggen och ditt team.

Ett team som syns. Där du inte behöver kompromissa mellan olika behov. Alla våra färger finns i olika material, allt ifrån det tunna, svala som passar i butik, till något varmt och skönt för den som springer mycket ut och in på lagret. Med Texstar får du ändå alla att bli ett team.

Vi tar självklart hänsyn till att killar och tjejer har olika krav. De flesta av våra plagg finns i både dam- och herrskärning. Vi tror inte på ”one-size-fits-all”. Vi har något som passar just dig. Det känner du när du provar.

Även sånt som kan låta trist kan vara väldigt bra. Som till exempel vårt stora lager. Det kanske inte låter så spännande, men det betyder att du sannolikt kan få det mesta väldigt snabbt. Och då brukar många bli glada.

Stilrent som passar i alla sammanhang. Med Texstars konsekventa färgmatchning finns alltid något som passar var och en. Bekvämt och med en figursnygg, modeinspirerad skärning vill man gärna ha plaggen på. Många även efter jobbet.

7


Bygg din värld.

White

Team White. Det vita går ofta hem. Många gillar det rena klassiskt vita, som ändå har en tydlig inspiration från de senaste trenderna. Ofta med inslag av svart i någon detalj som en dragkedja, ett foder eller en ficka. Det förstärker formen och ger en särart åt både plaggen och ditt team.

8


9


Vitt som snö

Vår bransch har många utmaningar. En av de största, och den kanske allra viktigaste, är att minimera påverkan på vår miljö. För oss på Texstar är det självklart att ständigt minska vårt avtryck på miljön. Lagstiftning och standarder är bra, men bara en självklar ribba. Texstar vill mer, och vi försöker hela tiden bli bättre. Både för anställda i våra fabriker som i våra produktionsprocesser. Fortfarande finns en hel del kvar att göra, men vi kämpar på.

10


Softshell Jacket Flexible Om du ska satsa på en softshelljacka är detta en riktigt vass trelagers-jacka. Flexible har ett membran som gör den både vind- och vattenavvisande. Se sidan 70.

Pique Shirt Du känner direkt skillnaden. I kraftig bomull som ger en kvalitetskänsla och med många snygga detaljer. Se sidan 39.

Fleece Jacket Stretch Ett modernt två-lagers funktionsplagg som alla gillar. Sitter skönt med sin smidiga stretch och med extra förstärkta detaljer där det behövs. Se sidan 78.

Midjebälte Army Snyggt elastiskt bälte. Perfekt som pricken över det berömda i:et för att skapa en helhet. Finns i många färger. Se sidan 120.

11


Bygg din värld.

Red

Team Red. Ett team som syns. Där du inte behöver kompromissa mellan olika behov. Alla våra färger finns i olika material, allt ifrån det tunna, svala som passar i butik, till något varmt och skönt för den som springer mycket ut och in på lagret. Med Texstar får du ändå alla att bli ett team.

12


13


Rött som kärleken En kund sa ”Ni gör det så enkelt för mig, jag kan blanda modeller hur jag vill och ändå blir alla mina anställda nöjda. Och det ser snyggt ut ihop!”. Inte så konstigt, sa vi, det är ju det som är hela vårt koncept.

14


Hooded Cardigan

Softshell Jacket Flexible

Skön fleece på insidan, med många snygga detaljer. En favorit som aldrig är fel, ett perfekt profilplagg. Se sidan 62.

Vårt nyaste tillskott i softshell-familjen. Tunn och smidig för dig som rör dig mycket. Passar alla typer av serviceyrken, perfekt för den som behöver extra rörlighet. Se sidan 70.

Crew Cardigan

Pullover V-ringad

Lite längre modell, figursydd, som alla i teamet brukar gilla. Bra för service, kundmottagare, handel, kontor, lager och event. Se sidan 64.

Om du letar efter en snygg pullover kan du sluta leta. Vår v-ringade pullover har en modern passform och rejäla muddar. En tröja att trivas i. Se sidan 53.

Dress Shirt

Pique Shirt

Lättskött skjorta som kommer vara din vän länge. Figursydd med den populära klassiska kragen. Tål industritvätt. Se sidan 43.

Piké som tål tuffa jobb i smutsigare miljöer som ändå har flera snygga detaljer. Bra profilplagg med hög färgäkthet. Se sidan 38.

15


Bygg din värld.

Blue

Team Blue. Känslan när man är en grupp som drar åt samma håll. Den känslan är obetalbar. Vår blåa nyans ger ett sobert men ändå kraftfullt uttryck och passar både kvinnor och män i alla åldrar. Funktionellt, dressat eller avslappnat. Plagg som ger en bra start för att få den rätta känslan i teamet.

16


17


Blått som djupen När våra designers väljer mellan olika lösningar så slutar det ofta med ”hur skulle jag själv vilja ha det?”. Därför sitter Texstars kläder lite bättre, med en kroppsnära passform som inspireras av dagens mode. Och självklart tar vi hänsyn till att killar och tjejer har olika krav. De flesta av våra plagg finns i både dam- och herrskärning. Vi tror inte på ”one-size-fits-all”. Vi har något som passar just dig. Det känner du när du provar.

18


South Jacket Snygg avslappnad. South Jacket är trivsamt bekväm. En skön profiljacka, perfekt för event och till fritid. Du hittar den på sidan 84.

Service Pants Dolda knappar gör den perfekt för t ex arbete med bilar eller annat där du vill vara försiktig. Perfekt till städ och service, mekaniker, rekond och industri – även bemanningsföretag. Se sidan 111.

Long Shell Jacket Skön extralång jacka som lyckas med konststycket att passa till kavaj och samtidigt ha många smarta funktioner. För serviceyrken, säljkår, kontorspersonal och andra. Bra förmans- och profiljacka. Läs mer på sid 86.

Fleece Jacket Stretch

Nato Pullover

Med sin unika stretch i fleecen är den en favorit för många. Bär den som den är eller under en skaljacka. För alla typer av yrken. Utmärkt lager-tre-plagg. Bra profilplagg. Se sidan 78.

Coolaste tröjan? Åtminstone om man frågar alla väktare, poliser med flera som gärna sliter på den. Vi tycker att den är riktigt snygg med sin blandning av det lediga och det formella. Favorit som du hittar på sidan 57.

19


Bygg din värld.

Grey Team Grey. Det ska synas att ditt team trivs. Och det gör de när kläderna sitter som de ska. När det inte är avkall på kvaliteten och när alla kan hitta sin favorit. Du får plagg som ger stor flexibilitet i användandet – allt ifrån mässor och events till olika serviceyrken, butik, logistik och transport. Alla kan hitta sin favorit. Och alla blir en del av ett och samma team. Ditt team.

20


21


Grått som silver Även sånt som kan låta trist kan vara väldigt bra. Som till exempel vårt stora lager. Det kanske inte låter så spännande, men det betyder att du sannolikt kan få det mesta väldigt snabbt. Och då brukar många bli glada.

22


City Cardigan

City Softshell

Tänk skönt. Tänk avslappnat. En cardigan för dig som vill ha en lite mer citylook. För yrkesbruk och profil. En favorit inom service, fastighet och hantverk. Se sidan 61.

Snygg, figursydd modell med smarta detaljer som tejpade sömmar på fickorna som skyddar mot fukt. Trelagers-fleece som du bär ytterst. Se sid 72.

Fleece Jacket Stretch Med sin unika stretch i fleecen är den en favorit för många. Bär den som den är eller under en skaljacka. För alla typer av yrken. Utmärkt lager-tre-plagg. Bra profilplagg. Här som inskuren dammodelll. Se sidan 78.

Duty Pocket Pants Massor av fickor, till och med invändiga knäfickor! Snygg och smart byxa. Perfekt servicebyxa, bra till butik, säljare, lager, lätta transporter och en bra profilbyxa. Se sidan 107.

23


Bygg din värld.

Black

Team Black. Stilrent som passar i alla sammanhang. Med Texstars konsekventa färgmatchning finns alltid något som passar var och en. Bekvämt och med en figursnygg, modeinspirerad skärning vill man gärna ha plaggen på. Många även efter jobbet.

24


25


Svart som natten Vi söker perfektion. Därför har vi valt att ha en egen fabrik i Kina. På så vis kan vi ta ansvar för hela kedjan – ända fram till ditt företag. Det finns inget vi kan skylla på. Du ska kunna lita på oss och det vi lovar.

26


Crew T-neck

West Jacket

Nästan magiskt hur luftig och sval den känns. Hemligheten ligger i den öglade insidan som gör att luften cirkulerar. Se sid 66.

Klassisk tvåfärgad jacka som passar både honom och henne. Populär modell som är både vind- och vattenavvisande. Se sid 85.

Pique Shirt Skön exklusiv bomull och snygga detaljer gör Pique Shirt till en favorit, som den lite längre ryggen och vita inslag på krage och ärmar. Se sid 39.

Mössa Beanie Skön stickad mössa med en modern look. Se sid 122.

Service Stretch Pants Bekväm byxa som är sydd med vaxad tråd. Inbyggd stretch gör den idealisk när du behöver vara rörlig men ändå ha en byxa som tål tuffa tag. Se sid 110.

27


Detaljer, detaljer, detaljer. Vi är nördar. Detaljnördar närmare bestämt. För visst gör det där lilla extra att man trivs lite bättre, samtidigt som det kan ha en praktisk funktion. Och ibland är det bara snyggt. I vilket fall – detaljer märks. Det ska märkas att vi gillar detaljer.

Typiskt oss

Dress code

Egentligen kan man tycka att en knapp i nacken på kragen är onödig. Men det tycker inte vi. En liten detalj som höjer helheten.

Vill du känna dig fin? Vi har kläder för alla tillfällen. Njut av kvaliteten på våra skjortor.

Modern passform Med några av Sveriges bästa designers i stallet så ser vi till att du får tillgång till modeinspirerade produkter.

Passar alla Många tycker att man är inte klädd innan bältet är på plats. Snyggt, justerbart och med ett exklusivt präglat spänne.

Profilera allt De flesta vill sätta sin egen prägel på plaggen. Vi ser till att alla plagg, även de fodrade, kan öppnas så att du kan få dit en riktigt fin brodyr.

28


Den höga kragen Vårt signum är den höga kragen. Lite trivsammare och lite varmare – och mycket snyggare tycker vi.

Håller tätt I våra mest avancerade modeller använder vi den senaste tekniken. Som tejpade blixtlås och smarta uttag för hörlurar.

Nörd eller mode? Denna har vi sett både på Stureplan och i skogen. Om den är trendig eller bara väldigt varm och skön får du avgöra.

En t-shirt som är en T-shirt Vår t-shirt med stort T är värd sitt namn. Inget sladder och en stadig form tack vare ett insytt band som går från axel till axel. Här i dammodell.

För kvinnor Vi har som princip att alla våra modeller ska finnas skurna för att passa både män och kvinnor. Annars blir det lätt en modell som inte passar riktigt bra på någon. Och det är ingen liten detalj!

Små fickor, stora fickor, långa fickor, smala fickor... Pricken över i Ett snyggt bälte i läder är den där sista detaljen som behövs.

Vi kan nästan lova att du kan hitta ett plagg som har just de fickor du söker. Fickor är viktiga och vi lägger ner mycket tid på att de ska fungera bra.

För rörliga typer

Inget sladder

Många som använder våra produkter rör sig i de mest avancerade rörelsemönster. Då är det bra med lite stretch där det verkligen gör nytta.

För att få fram en stickad tröja som håller att tvättas utan att tappa formen, så måste man välja rätt material från början.

29


Bygg din värld.

Coola tryck. Snygga brodyrer. Sånt som gör skillnad. Alla plagg i broschyren har Texstars profilering, men de levereras rena till dig för att du ska kunna sätta er profil och bygga er värld. Och det finns många sätt att göra det på. Alla tekniker fungerar inte på alla material, däremot fungerar någon på alla våra plagg. Våra fodrade jackor har dolda blixtlås så att man lätt kan brodera, sy eller ­trycka.

30


Här är en sammanställning över olika tekniker för att du ska se vad som går att göra. Vill du veta mer, fråga din återförsäljare eller slå oss en signal så förklarar vi gärna mer vad som går att göra.

Coolt tryck

Elegant brodyr

Med screentryck kan man göra många coola effekter. Här med svart på svart som ger en spännande effekt.

Ett sparsmakat emblem eller logotype kan bli pricken över i:et.

Brodyr

En brodyr direkt på plagget ger en exklusiv ­känsla. Det är slitstarkt och håller bra i tvätt. För att kunna brodera en logotyp behöver man ta fram ett mönsterkort.

Embossing

Innebär att man präglar in trycket i plagget. Snyggt och stilrent.

Transfertryck

Med hjälp av värme appliceras en så kallad bärare på plagget. Det blir snyggt och går­ relativt snabbt.

Screentryck

Görs ofta på till exempel t-shirts. Ett lätt sätt att trycka direkt på plagget.

Broderade märken

Brodera märket separat, du kan använda de mest kreativa färger och former. Sen syr eller värmer man fast det på plagget. Ger många möjligheter till ett eget uttryck.

Söker du något speciellt? Vi fixar det. Vill du ha något med helt egen karaktär som du inte hittar i vårt sortiment? Vi hjälper dig ta fram en egen skräddarsydd kollektion för din verksamhet. Etablerade designers garanterar kvalitet och vår erfarenhet av egen produktion gör att vi kan råda dig kring bästa lösningen. Det kan vara att anpassa ett standardplagg eller skapa helt nytt med ny design eller funktion. Vid stora volymer, kan vi även ansvara för lagerhållning. Hör av dig om du vill veta mer.

Embossing

Kombinera mera!

Att prägla in trycket i plagget ger en känsla av kvalitet som är svårslagen.

Att blanda olika tekniker, här broderade märken och screentryck, kan vara riktigt effektfullt.

Sånt som gör skillnad. Förutom tryck och brodyr så finns det även andra sätt att bygga sin egen värld. Små detaljer som ger särprägel och skapar enhetlighet. Det kan vara ett skärp i någon av våra sju färger och matchande ”pullers” som enkelt fästs i dragkedjan. Enkelt, men ändå detaljer som höjer helheten.

31


32


T-shirt & piké Finns det något skönare än att en tidig morgon dra på sig t-shirtfavoriten och sakta vakna med kaffekoppen i handen? Våra t-shirts och pikéer har en kvalitet få kan matcha. Du känner det i materialval och du ser många detaljer som ger den där lilla extra Texstar-känslan. Oftast lite längre i ryggen och med en passform anpassad för dam och herr.

33


TS13 Crew T-shirt WT13 Women’s Crew T-shirt Hemligheten bakom våra populära t-shirts är den moderna skärningen och materialet – en mjuk och behaglig 100 % ringspunnen kammad bomull. Det känns direkt när den glider på och det märks genom att den håller formen tvätt efter tvätt. En detalj som ger extra god passform är ett nackband som sitter på insidan från axel till axel. Inget sladder här inte. Att den även har miljömärkningen Öko-Tex Standard 100 är vi stolta över.

• Figursydd dammodell • Indraget ärmslut på dammodell • Extra längd • Alltid i fin form med extra nackband • Ärmficka på herrmodell • Inskuren herrmodell • Kortare ärmar

Fakta Q-nummer: 136 Material: 100 % ringspunnen ­kammad bomull, ca 160 g, material Öko-Tex Standard 100. Passar: Perfekt yrkesplagg och suverän som profiltröja.

34

Färger

Storlek

Vit 0100

Röd 5600

Antracit 9500

Svart 9900

(Antracit: 50% bom/50% poly)

Marin 8800

TS13 XXS–XXXL WT13 XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

76:69:-


TS05, TS15 Techno Cotton T-shirt WT15 Women’s Cotton T-shirt En populär tunn och följsam t-shirt i högsta kvalitet. Vävs med polyester på utsidan och bomull på insidan vilket ger en lätt mekanisk stretch som många uppskattar. På köpet får man en hög färgbeständighet och en suverän livslängd. Den krymper inte och håller formen. Används med fördel som den är eller under skjortan.

• Bomull på insidan, polyester på utsidan • Kan tvättas i 60° • Färgbeständig • Krymper inte. Håller formen. • Smal halslinning – snyggt under skjortan

Fakta Q-nummer: 127 Material: 100 % bomull på insidan, 100 % polyester på utsidan. Passar: Mycket bra yrkesplagg. Perfekt profiltröja.

Färger

Storlek

Vit 0100

Marin, TS05-127 - 8900

TS05 XS–XXL TS15 S–XXXL

Svart 9900

Grå melange, TS05-127 - 9300

WT15 XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

130:118:-

35


PS03 Pique Shirt PSW3 Women’s Pique Shirt En klassisk kvalitetspiké med detaljer som sticker ut. Förutom att herrmodellen har en ficka på ena ärmen så har dammodellen en lite djupare halslinning och två extra knappar. En snygg widespread-krage håller formen och givetvis är den i 100 % bomull. Luftigt och skönt val som profiltröja eller i serviceyrken.

• Widespread-krage • Djupare linning och fem

knappar på dammodell

• Figursydd dammodell • Längre i ryggen • Ärmficka på herrmodellen • Manlig modern passform

Fakta Q-nummer: 203 Material: 100 % kammad bomull. Ca 220 g/m2. Passar: Alla typer av serviceyrken. Perfekt eventoch profilplagg.

36

Färger

Storlek

Vit 0100

Röd 5600

PS03 S–XXXL

Marin 8800

Svart 9900

PSW3 XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

153:139:-


37


PS04 Pique Shirt PSW4 Women’s Pique Shirt Egentligen snarlik med PS03/PSW3 men gjord för lite tuffare tag. Med 50 % bomull och 50 % polyester är den slitstark, klarar tvätt i 60° och har extra hög färgäkthet. Samma snygga detaljer med fem knappar för damer, ficka på herrarnas ärm – och såklart skön passform för båda.

• Klarar 60° tvätt • Figursydd dammodell • Längre i ryggen • Ärmficka på herrmodellen • Manlig modern passform

Fakta Q-nummer: 223 Material: 50 % polyester, 50 % bomull, ca 230 g/m2. Passar: Tuffa jobb i smutsigare miljöer. Bra profilplagg med hög färgäkthet. Klarar 60° tvätt.

38

Färger

Storlek

Vit 0100

Röd 5600

Antracit 9500

Svart 9900

Marin 8800

PS04 S–XXXL PSW4 XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

191:174:-


PS05 Pique Shirt PSW5 Women’s Pique Shirt Så fort du tar i den så känner du skillnaden. PS05/PSW5 är gjord i en exklusiv kraftigare bomull som andas kvalitet. Luftig och skön med många snygga detaljer som fem knappar för henne, längre rygg och vita inslag både på kragens in- och utsida samt på ärmarna.

• Kraftig bomull • Figursydd dammodell • Längre i ryggen • Manlig modern passform

Fakta Q-nummer: 235 Material: 100% bomull, ca 280 g/m2. Passar: Ett perfekt profilplagg och allround yrkesplagg.

Färger

Storlek

Vit 0100

Röd 5600

PS05 S–XXXL

Marin 8800

Svart 9900

PSW5 XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

351:319:-

39


Skjortor Vill man känna sig välklädd är nog en skjorta ett av de viktigaste plaggen i garderoben. Vi älskar våra skjortor. Väl utformade för att sitta snyggt och med högsta kvalitet i material och hantverk. Dessutom har vi gjort dem lite extra långa i ryggen så de sitter på plats i alla lägen.

40


41


SH12 Oxford Shirt WS12 Women’s Oxford Shirt Riktigt snygg, figursydd skjorta i fin oxfordvävd bomull. Klassisk affärsskjorta där herrmodellen har button down-krage och bröstficka. Egen design som produceras hos en av världens mest aktade skjortproducenter. Favorit som tål att användas flitigt, klarar 60° tvätt.

• Damknäppning • Klassisk krage • Figursydd • Button down-krage herrmodell • Bröstficka herrmodell

Fakta Q-nummer: 218 Material: 100 % kammad bomull oxford, ca 165 g, material Öko-Tex. Passar: För en mer dressad look, även på managementnivå. Perfekt profilplagg.

42

Färger

Storlek

Vit 0100

SH12 S–XXXL

Ljusblå 8300

WS12 XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

576:524:-


SH19 Dress Shirt WS19 Women’s Dress Shirt Vi är stolta över vår nya figursydda skjorta med modern affärslook. Tål mer tack vare blandningen av polyester och bomull, vilket också gör den mycket lättskött. Vi gillar den rena designen och den klassiska kragen. Att den klarar 60° tvätt är inte heller någon nackdel.

• Modern passform • En bröstficka • Figursydd

Fakta Q-nummer: 247 Material: 65 % polyester, 35 % bomull, 145 g/m2. Passar: För en dressad look, perfekt som profilplagg.

Färger

Storlek

Vit 0100

Röd 5600

Ljusblå 8400

SH19 XS–XXXXL

Marin 8900

Grå 9600

Svart 9900

WS19 XS–XXXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

341:310:-

43


SH21 Dress shirt Snygg randig skjorta med button-down-krage som ger ett stilrent intryck. En skjorta som aldrig är fel och kan användas när du vill vara elegant eller avslappnat, löst hängande med upprullade ärmar. En bröstficka på vänster sida och figursydd för den rätta looken.

• Modern passform • En bröstficka • Figursydd • Buttom down-krage

Fakta Q-nummer: 261 Material: 60 % bomull, 40 % polyester 110 g/m2, Passar: För en dressad look, perfekt som profilplagg.

44

Nyhet!

Färger Marin/Vit (randig) 8901 Svart/Vit (randig) 9901

Storlek SH21 XS–XXXXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

420:382:-

Finns i lager!


SH22 Dress shirt Samma snygga modell som SH21, men här rutig. Klassiskt snygg, välsittande skjorta som passar vid alla tillfällen. Figursydd för bästa passform och med en bröstficka på vänster sida.

• Modern passform • En bröstficka • Figursydd • Buttom down-krage

Nyhet!

Fakta Q-nummer: 261 Material: 60 % bomull, 40 % polyester 110 g/m2. Passar: För en dressad look, perfekt som profilplagg.

Färger Marin/Vit (rutig) 8401 Svart/Vit (rutig) 9901

Storlek SH22 XS–XXXXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

420:382:-

Finns i lager!

45


SH03 Crew Stretch Pocket Shirt SHW1 Women’s Crew Stretch En luftig och skön skjorta som andas bra vilket ofta uppskattas i rörliga arbeten. Med en lätt comfort strech i bomullen kan den sitta figurnära och ändå vara följsam. Dubbla bröstfickor, ett med pennfack, och lite extra längd som gör att den sitter snyggt hela dagen.

• Comfort Stretch bomullskvalitet • Dubbla bröstfickor, en med dold pennficka • Bra längd • Klassisk krage

Fakta Q-nummer: 173 Material: 97 % bomull, 3 % spandex comfort stretch poplin. Passar: Alla typer av serviceyrken. Perfekt event- och profilplagg.

46

Färger Vit 0100 Svart 9900

Storlek Röd 5600

SH03 vit, röd S–XXXL svart XS–XXXL SHW1 XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

455:414:-


SH20 Dress Shirt Short Sleeve WS20 Women’s Dress Shirt Short Sleeve En härlig kortärmad skjorta i polyester och bomull som finns för både honom och henne. Självklart figursydd för bästa passform och med damknäppning för henne. Herrmodellen har en bröstficka på vänster sida. Klassisk, enkel krage.

• Damknäppning • Klassisk krage • Figursydd • Bröstficka på herrmodell

Nyhet!

Fakta Q-nummer: 247 Material: 65 % polyester, 35 % bomull, 145 g/m2. Passar: För en dressad look, perfekt som profilplagg.

Färger Vit 0100 Vit 0100

Storlek Ljusblå 8400

SH20 XS–XXXXL WS20 (finns bara i vit) XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

323:294:-

Finns i lager!

47


SH14 Oxford Shirt WS12 Women’s Oxford Shirt En skön skjorta som uppskattas i många serviceyrken. Mjuk och skön tack vare den oxfordvävda kammade bomullen. Dubbla fickor, det ena med pennfack, och kontrastfärg både på insidan av kragen och muddar ger en egen karaktär. Gjord för att användas ofta, klarar 60° tvätt.

• Herrmodll med två bröstfickor

– en med pennficka

• Kontrastfärg i hals och mudd • Klarar 60° tvätt • Två manschettknappar

Fakta Q-nummer: 218 Material: 100 % kammad bomull oxford, ca 165 g/m2, material Öko-Tex. Passar: Vid kundkontakt, service och i industri. Bra profilskjorta.

48

Färger Marin 8800 Svart 9900

Storlek Grå 9600

SH14 S–XXXL WS12 XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

576:524:-


SH16 Service Shirt Den perfekta serviceskjortan som med sin tunna, härliga kvalitet ger en hög komfort. Knapparna är snyggt dolda och skjortan har två bröstfickor med lock, den ena med pennfack den andra har ett blixtlås för att hålla saker på plats. En poplinskjorta, där polyester och bomull ger dess följsamma kvalitet, god färgäkthet och den klarar tvätt i 85°.

• Dolda tryckknappar • Dubbla manschettknappar • Kontrastfärg i kragen • Bröstficka med blixtlås • Förlängd i ryggen

Fakta Q-nummer: 228 Material: Poplin 65 % polyester, 35 % bomull, 160 g/m2. Passar: Serviceyrken, industri och som profilplagg

Färger Marin 8900 Svart 9900

Storlek Grå 9600

Pris SH16 XS–XXXXL

Antal Sek 1 st >25 st

444:404:-

49


50


Stickat

Stickade plagg är nytt för oss. Fast egentligen har vi i flera år varit sugna på att ha en egen kollektion. Och nu är det dags. Frågan har varit: Hur gör vi dem på Texstars vis? Det finns så många sladdriga tröjor på marknaden som tappar formen direkt. Det vill vi inte förknippas med. Vi har istället tagit fram en kollektion, som visserligen kan vara tunnstickade, men som tål att granskas. Mjuka, sköna och med en passform som får dig att må bra.

51


PL01 Pullover V-ringad En riktigt skön stickad tröja för honom i 100 % bomull. God modern passform som tål att tvättas utan att tappa formen. Halsen är v-formad och muddarna är härligt rejäla.

• V-hals med kontrast • Modern passform • Härliga muddar

Fakta Q-nummer: 186 Material: 100 % bomull. Passar: För en dressad look, perfekt som profilplagg.

52

Nyhet!

Färger

Storlek

Röd 5600

Marin 8900

Grå 9600

Svart 9900

Ljusgrå 9200

PL01 S–XXXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

538:489:-


PL04 Pullover V-ringad (50/50) PW04 Women’s Pullover V-ringad (50/50) Elegant tunn pullover som finns med rätta formen. Består av 50 % ull och 50 % akryl vilket gör att den kan göras tunnare utan att tappa form. Lite djupare urringning och formskuren i sidan för henne. Samma rejäla muddar för båda.

• V-hals med kontrast • Modern passform • Härliga muddar

Fakta Q-nummer: 252 Material: 50 % ull och 50 % akryl. Passar: För en dressad look, perfekt som profilplagg.

Nyhet!

Färger

Storlek

Röd 5600

Marin 8900

Grå 9600

Svart 9900

Ljusgrå 9200

PL04 S–XXXL PW04 XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

686:624:-

53


54


55


CA05 Zip Cardigan CW05 Women’s Zip Cardigan En riktigt skön cardigan som man gärna använder varje dag – på jobbet och hemma. Stilrent och välklätt. Snygga detaljer som kontrast i kragen och längs blixtlås. I 50 % ull och 50 % akryl och med modern passform. Halsen är v-formad och med rejäla muddar.

• Modern design • Kontrast i krage och

längs blixtlåset

Nyhet!

Fakta Q-nummer: 254 Material: 50 % ull, 50 % akryl. Passar: När du skall vara välklädd, ett plagg som passar till det mesta, mässor, reception, säljare mm.

56

Färger Mörk Marin 9000

Storlek CA05 XS–XXXXL CW05 XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

906:824:-


CA07 Nato Pullover Cool rundhalsad Nato-pullover, perfekt för ruggiga dagar. Populär bland väktare, kaptener, poliser med flera, som använder den dagligen för den rätta uniformskänslan. Många detaljer som förstärkt axelparti, axelklaffar, tredelad pennficka och ficka på ärmen. Snyggt skuren och med kraftiga muddar. En tröja man vill ha.

• Rundhals • Förstärkt axelparti • Axelklaffar • Tredelad pennficka på ärm • Ärmficka • Modern passform • Härliga muddar

Nyhet!

Fakta Q-nummer: 255 Material: 60 % ull, 40 % akryl. Passar: Ett klassiskt plagg för transport, service, sjöfart, väktare mm.

Färger Mörk Marin 9000

Storlek CA07 XS–XXXXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

917:834:-

57


Sweatshirts Det finns många fina detaljer på våra sweaters, istället för hängande kängurufickor har vi till exempel dolt fickorna i sidan, vilket ger en snyggare passform. Men det som är vårt signum är våra höga kragar. Det ska vara skönt i en sweatshirt från Texstar. Och med en lite högre krage som värmer skönt blir det extra trivsamt.

58


59


HC03 Hooded Cardigan WC03 Women’s Hooded Cardigan Vår storsäljare, en favorit som alla gillar. Med en kombination av hög krage, hood och cardigan får den attityd. Den rena designen förstärks med de dolda fickorna i sidan, och den extra breda mudden gör att den sitter bra även när du rör dig mycket. Mycket hög kvalitet som håller form och färg fantastiskt väl. Blunda och tänk dig den med ditt eget märke eller tryck på – riktigt snyggt, som du har glädje av länge.

• Extra tjockt tyg • Dolda fickor med blixtlås • Extra bred mudd • Hög krage

Fakta Q-nummer: 130 Material: 60 % bomull, 40 % polyester, ca 300 g. Passar: En favorit inom service, fastighet och hantverk. Bra profilplagg.

60

Färger

Storlek

Vit 0100

Röd 5600

Antracit 9500

Svart 9900

Marin 8800

HC03 XS–XXXXL WC03 XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

439:399:-


HC04 City Cardigan WC04 Women’s City Cardigan En variant på vår Hooded Cardigan, för dig som inte vill ha hood men fortfarande är ute efter samma höga krage. Lite mer citylook som också har fickorna dolda i sidan. Har du provat den vill du gärna behålla den på. Många väljer att ha den som imageplagg. Bra val tycker vi.

• Blixtlås ända upp • Figursydd, tydlig kvinnlig linje • Extra bred mudd • Ribbstickad hög krage • Dolda fickor med blixtlås

Fakta Q-nummer: 130 Material: 60 % bomull, 40 % polyester, ca 300 g. Passar: Både yrkesbruk och profil. En favorit inom service, fastighet och hantverk.

Färger

Storlek

Vit 0100

Röd 5600

Antracit 9500

Svart 9900

Marin 8800

HC04 XS–XXXXL WC04 XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

433:394:-

61


HC06 Hooded Cardigan WC06 Women’s Hooded Cardigan Med sin sköna ombonade insida i fleece är det här en kompis att trivas i. Den har många fina detaljer som ger den här Hooden sin särart; reglerbar huva med kontrasterande färg på insidan, distinkta sömmar, modern passform och dolda fickor med blixtlås för att nämna några. Som gjord för att profilera ditt företag.

• Huva med karaktär • Dolda fickor med blixtlås • Insida av fleece • Modern passform

Fakta Q-nummer: 234 Material: 60 % bomull, 40 % polyester, ca 320 g/m2, insida fleece. Passar: De flesta sammanhang. Ett perfekt profilplagg.

62

Färger

Storlek

Ljusgrå 0120

Röd 5600

HC06 XS–XXXL

Marin 8800

Svart 9900

WC06 XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

576:524:-


63


SW02 Crew Cardigan SWW2 Women’s Crew Cardigan En lite mer dressad cardigan med snyggt kontrasterande detaljer. En lite längre modell med bröstficka och blixtlås, där herrvarianten även har en ficka på ärmen. Skönt figursydd passform som alla i teamet brukar trivas i.

• Bröstficka med blixtlås • Figursydd • French rib på insidan • Ärmficka på herrmodellen • Längre i ryggen

Fakta Q-nummer: 112 Material: 60 % bomull, 40 % polyester, ca 350 g/m2. Passar: Service, kundmottagare, handel, kontor och lager. Bra eventplagg.

64

Färger

Storlek

Vit 0100

Röd 5600

Antracit 9500

Svart 9900

Marin 8800

SW02 XS–XXXL SWW2 XS–XXXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

510:464:-


FJ34 Team Jacket WJ34 Women’s Team Jacket En jacka som med sin trendigt glansiga WCT-look känns modern och helt rätt i tiden. Den borstade insidan gör den riktigt skön på och givetvis har den Texstars passform. Det vill säga den sitter bra på och har en hög ombonad krage. Håller färgen suveränt och är alltid lika snygg.

• Figursydd, tydlig kvinnlig linje • Breda muddar • Färgbeständig • Hög krage • Sidoficka med blixtlås

Fakta Q-nummer: 205 Material: 100 % polyester, borstad insida, 300 g/m2. Passar: Perfekt teamjacka. Mycket bra profilplagg.

Färger

Storlek

Vit 0100

Röd 5600

FJ34 S–XXXL

Marin 8800

Svart 9900

WJ34 XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

406:369:-

65


SW14 Crew T-neck Vår Crew T-neck har öglad insida. Det innebär att luften kan cirkulera bättre och den blir extra luftig och sval när du rör dig mycket. Kan bäras hela dagen och sammtidigt bibehålla en behaglig temperatur. Insidan av kragen är i en kontrasterande färg och i halsen sitter ett blixtlås som går ända upp.

• Öglad insida ger skönare känsla • Blixtlås ända upp • Extra bred mudd • Dold ficka med blixtlås

Fakta Q-nummer: 181 Material: 60 % bomull, 40 % polyester, ca 260 g. Bra färgbeständighet. Passar: Service, hantverk, kontor, butik. Bra vid event.

66

Färger Vit 0195

Storlek Röd 5695

SW14 XS–XXXXL

Marin 8895 Unisex

Antracit 9599

Svart 9995

Pris Antal Sek 1 st >25 st

314:285:-


SW13 Crew Sweatshirt En riktig klassiker, Crew Sweatshirt, som är exakt vad den utgör sig för att vara – en sweatshirt. Men den har ändå en Texstarkaraktär med en stickad dekordetalj mot halsen, en kroppsnära skärning och extra breda muddar. Insidan är öglad, vilket gör den luftig, sval och väldigt skön även när man rör på sig.

• Stickad dekor • Extra bred mudd

Fakta Q-nummer: 181 Material: 60 % bomull, 40 % polyester, ca 260 g. Bra färgbeständighet. Passar: Fungerar nästan i alla typer av yrken. Mycket bra profilplagg.

Färger Vit 0100 Antracit 9500

Storlek Röd 5600 Svart 9900

SW13 XS–XXXXL

Marin 8800 Unisex

Pris Antal Sek 1 st >25 st

251:228:-

67


Softshell Med sin förmåga att skydda både mot väta och vind har softshelljackan snabbt blivit en favorit. Den sitter snyggt, har praktiska funktioner och funkar både som ytterplagg, inne på kontoret och som skalplagg. Hos oss hittar du alltid en modell som passar oavsett om du har tuffa krav, springer mycket in och ut eller behöver god rörlighet. Texstars softshell är för dig.

68


69


FJ58 Softshell Jacket Flexible WJ58 Women’s Softshell Jacket Flexible En trelagers softshelljacka som klarar det mesta. Vår nya flaggskeppsjacka är tunn och smidig och tänkt för dig som rör dig mycket. Utrustad med ett membran som gör att den är både vind- och vattenavvisande. Softshell Jacket Flexible är byggd för att klara det mesta – även oväntade situationer. Har envägsblixtlås, bröstficka och två sidofickor.

8000 mm

6000g/m2/24h

Fakta Q-nummer: 246 Material: Tre lager - stretch i 100 % polyester PTFE-membran, vattenpelare (W.P); 8000 mm. Andningsförmåga 6000 g/m2/24 h. Passar: Alla typer av serviceyrken, perfekt för den som behöver extra rörlighet.

70

• Vind- och vattenavvisande • Längre rygg • Sidofickor • Bröstficka • Mycket tunn och smidig

Färger

Storlek

Vit 0100

Röd 5600

Grå 9600

Svart 9900

Marin 8900

FJ58 S-XXXL WJ58 XS-XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

1 203:1 094:-


71


FJ30 City Softshell WJ30 Women’s City Softshell

• Vind- och vattenavvisande • Figursydd • Andas bra • Hög krage • Softshell i tre lager • Reglerbara ärmar

Fakta Q-nummer: 201 Material: Tre lager – 94 % polyester, 6 % spandex, PTU-film med meshfoder. Vattenpelare (W.P): 6 000 mm. Andningsförmåga (M.V.P): 10 000 g/m2/24 h. Passar: Alla typer av serviceyrken. Tål tuffa förhållanden.

72

10000g/m2/24h

Färger

Storlek

Vit 0100

Röd 5600

Grå 9600

Svart 9900

Marin 8900

FJ30 S–XXXL WJ30 XS–XXL

6000 mm

Vår City Softshell har, trots sitt namn, faktiskt bestigit mount Everest och blivit en favorit hos sherpas. Snyggt figursydd, trelagers softshell som är vind- och vattenavvisande. Tejpade sömmar på fickorna skyddar innehållet mot fukt. Perfekt lager-tre-plagg som du bär ytterst. Lätt och följsam med en snygg passform med lätt stretch.

Pris Antal Sek 1 st >25 st

1 055:959:-


FJ39 Softshell Jacket WJ39 Women’s Softshell Jacket Denna jacka är i grunden samma jacka som vår 2-lagers Hooded Softshell, fast utan huva. Den ger ett mer välklätt intryck och är såklart vind- och vattenavvisande. De reglerbara ärmmuddarna och det rejäla blixtlåset i metall är detsamma. Det som skiljer sig är herrmodellens bröstficka och att sidofickorna är något framflyttade.

• Herrmodell med bröstficka • Vind- och vattenavvisande • Hög krage • Dolda fickor i sidsöm

Fakta Q-nummer: 200 Material: Två lager – 94 % polyester, 6 % spandex med teflon-finish. Passar: Alla typer av serviceyrken. Perfekt för den som rör sig mycket och springer in och ut.

Färger

Storlek

Vit 0100

Röd 5600

FJ39 S–XXXL

Marin 8800

Svart 9900

WJ39 XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

736:669:-

73


FJ29 Hooded Softshell WJ29 Women’s Hooded Softshell Jacka som du kan använda året om. Vintertid är den ett bra skalplagg, vår/sommar/höst en lätt skön jacka som du gärna har på dig. Tvålagers softshell som är vind- och vattenavvisande och andas suveränt. Huvan kan regleras och jackan har ett rejält blixtlås i metall som går ända upp till kragen. Muddarna är extra breda och kan spännas. God färgbeständighet och följsam passform.

• Blixtlås ända upp till kragen • Breda muddar • Dolda fickor i sidsöm • Huva med hög krage • Vind- och vattenavvisande

Fakta Q-nummer: 200 Material: Två lager – 94 % polyester, 6 % spandex med teflon-finish. Passar: Alla typer av serviceyrken. Perfekt för den som rör sig mycket och springer in och ut.

74

Färger

Storlek

Vit 0100

Röd 5600

FJ29 S–XXXL

Marin 8800

Svart 9900

WJ29 XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

736:669:-


FV29 Softshell Vest WV29 Women’s Softshell Vest Ibland finns inget bättre än att få dra på sig en värmande väst. Vår väst har snygg passform, värmer skönt och ger god rörlighet. Modellen är lite längre så att den inte åker upp när du böjer dig. Praktiskt med flera fickor, sidofickan har en dold D-ring – perfekt för nycklar eller passerkort.

• Vind- och vattenavvisande • Längre rygg • Dold D-ring i sidofickan, perfekt

för nycklar eller passerkort

Fakta Q-nummer: 200 Material: Två lager – 94 % polyester, 6 % spandex med teflon-finish och meshfoder. Passar: Alla typer av serviceyrken. Perfekt för den som behöver extra rörlighet.

Färger

Storlek

Vit 0100

Röd 5600

FV29 XS–XXXL

Marin 8800

Svart 9900

WV29 XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

593:539:-

75


Fleece

Skön och följsam. Fleecen har kommit för att stanna. Med sin förmåga att släppa igenom fukt samtidigt som värmen behålls är den ett måste för många. Utmärkt under en skaljacka eller som ett renodlat profilplagg. Texstars fleecejackor finns för alla behov, givetvis med vår höga krage och sköna moderna passform.

76


77


FJ46 Fleece Jacket Stretch WJ46 Women’s Fleece Jacket

• Hög krage • Figursydd • Förstärkning på axlar och ärmar • God andningsförmåga • Stretch för god rörlighet

Fakta Q-nummer: 191 Material: 100 % polyester, tre lager, 280 g. Vattenpelare (W.P): 8000 mm. Andningsförmåga (M.V.P): 3000 g/m2/24 h. Passar: Som den är eller under en skaljacka i alla typer av yrken. Utmärkt lager-två-plagg. Bra profilplagg.

78

3000g/m2/24h

Färger

Storlek

Vit/Svart 0199

Röd/Svart 5699

Grå/Svart 9699

Svart 9900

Marin/ Svart 8999

8000 mm

Så här ska ett modernt funktionsplagg se ut. Ett perfekt lager-två-plagg som med sin unika stretch med membran i fleecen gör den smidig och bekväm. Extra förstärkta detaljer som gör att den sticker ut, lättskött och skön – en riktig succé hos våra kunder.

Pris

FJ46 Antal Sek S–XXXL 1 st 692:>25 st 629:WJ46 XS–XXL


FJ35 Light Fleece WJ35 Women’s Light Fleece Superskön och lätt jacka i microfleece. Passar bra som lager-två-jacka . Light Fleece är följsamt skuren och med ett blixtlås som går ända upp på kragen. Det här är en flexibel modell som passar för de allra flesta situationer.

• Microfleece • Blixtlås ända upp • Sidofickor

Fakta Q-nummer: 206 Material: 100 % polyester microfleece, 180 g/m2. Passar: I alla typer av yrken. Bra profilplagg.

Färger Svart 9900

Storlek FJ35 S–XXXL WJ35 XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

290:264:-

79


80


Ofodrade jackor Den tunna ofodrade jackan är kanske den modell man använder under längst period av året. Vi har snygga klassiska quiltjackor, vaxade fräcka vintagemodeller, streetsnygga varianter och robusta favoriter som tål tuffa tag. Som alltid är det omsorgen om detaljerna och den sköna passformen som avslöjar att de kommer från Texstar.

81


FJ60 Mid Season Jacket

• • • •

Vind- och vattenavvisande Snygga detaljer Figursydd Kontrastfärg på ryggen

3000g/m2/24h

5000 mm

Ny modell som vi tror blir nästa jackfavorit. Tvålagers softshell-jacka som passar de flesta. Med sitt vindtåliga och vattenavvisande material är Mid Season Jacket den perfekta vår- och sommarjackan. Snygga detaljer, designad och figursydd, något att se fram emot!

Nyhet!

Fakta

82

Q-nummer: 186 Material: 100 % polyester utsida/ 100 % polyester insidan, vattenpelare (W.P); 5000 mm. Andningsförmåga 3000 g/m2/24 h. Vikt 240 g/m2. Passar: En skön profiljacka som passar för profil, event och privat.

Färger Vit/Svart 0199

Röd/Svart 5699

Marin/Svart 8999

Grå/Svart 9699

Svart/Grå 9996

Storlek

Pris

FJ60 XXS–XXXXL

Antal Sek

Unisex

1 st >25 st

1 098:998:-


FJ59 Light Jacket WJ59 Women´s Light Jacket En av våra senaste nyheter! Modern och sportig jacka som är extremt lätt och framtagen att passa årets alla säsonger. Den moderna designen och tekniska funktionerna, som tvåfärgade dragkedjor, vind- och vattenavvisning, gör att den kan användas både på jobbet och privat. Dessutom har den två smidiga sidofickor samt två stora innerfickor. Jackan har en skön, kroppsnära design och finns i dam- och herrmodell.

• Vind- och vattenavvisande • Elastiskt tvåfärgad mudd • Tvåfärgad dragkedja • Snygga detaljer

Nyhet!

Fakta Q-nummer: 259 Material: 100% nylon. Vikt 38 g/m2. Passar: Alla typer av serviceyrken. Perfekt profilplagg. En jacka man gärna har på fritiden.

Färger

Storlek

Röd 5600

Mörk Grå 9600

FJ59 S–XXXXL

Marin 8800

Svart 9900

WJ59 XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

1.065:969:-

83


FJ52 South Jacket Det är många, inte bara seglare och golfare, som älskar denna vindtålig och vattenavvisande vår- och sommarjacka. Trivsamt bekväm och med en avslappnad look är vår South Jacket aldrig fel. Krage och muddar är snyggt stripade, unisex, finns i tre färger.

• Vattenavvisande • Två fickor med dragkedjor • Vindtålig

Fakta Q-nummer: 233 Material: 100 % nylon utsida, 100 % polyester insida. Passar: Skön profiljacka, perfekt för event och till fritid.

Färger Vit 0100 Svart 9900

84

Storlek FJ52 XXS–XXXL

Marin 8800 Unisex

Pris Antal Sek 1 st >25 st

835:759:-


FJ55 West Jacket Klassiskt tvåfärgad jacka som passar lika bra för både män och kvinnor. Passar i många sammanhang, är vindtålig och vattenavvisande och har ett vaxat ok. Tvåfärgad krage, bröstficka med blixtlås, och innerficka är andra detaljer som ger West Jacket sin karaktär. Finns i fyra färger.

• Vaxat ok • Mudd i ärmar • Resår i midjan • Vind- och vattenavvisande • Två fickor med dragkedja

Fakta Q-nummer: 233 Material: 100 % nylon utsida, 100 % polyester insida. Passar: Skön arbetsjacka, perfekt för service, event och till fritid.

Färger Vit/Svart 0199

Storlek Röd/Svart 5699

FJ55 XS–XXXL Unisex

Marin/Svart 8999

Svart 9900

Pris Antal Sek 1 st >25 st

1 066:969:-

85


FJ45 Long Shell Jacket Extra lång skaljacka som har många fina detaljer. Lägg märke till förstärkningsbitarna på ärmarna och den avtagbara hooden med dold knäppning. En jacka med tydlig karaktär som gör den både funktionell samtidigt som du är välklädd. Givetvis med Texstars sköna höga krage.

5000 mm

3000g/m2/24h

Fakta Q-nummer: 225 Material: 100 % nylon. Passar: Alla typer av serviceyrken, säljkår, kontorspersonal och andra som har kavaj. Bra förmans- och profiljacka.

86

• Löstagbar hood med dold knäppning • Två bröstfickor med blixtlås • Justerbar dragsko • Förstärkningsbitar på ärmarna

Färger Vit/Svart 0199 Svart 9900

Storlek FJ45 XS–XXXL

Marin/Svart 8999 Unisex

Pris Antal Sek 1 st >25 st

1 161:1 055:-


FJ54 Quilt Jacket Texstar Quilt Jacket är en jacka som aldrig blir omodern. Exklusiv, välskuren och med en innerkrage i matchande manchester. En jacka att tycka om. Har vaxat ok, två bröstfickor, två sidofickor och en innerficka. Trivsamt snygg och ett perfekt profilplagg.

• Klassisk krage • Bröstficka • Två sidofickor • Vaxat ok

Fakta Q-nummer: 250 Material: 100 % polyester, foder 120 g, linning 100 % polyester. Passar: En skön profiljacka som passar både företaget och privat.

Färger

Storlek FJ54 XS–XXXL

Svart 9900 Unisex

Pris Antal Sek 1 st >25 st

1 055:959:-

87


FJ48 WX2 Coated Hood Jacket Med sin ruffa, väderbitna karaktär är detta en jacka att älska. Materialet är vårt WX2 som har en vaxbeläggning direkt på tråden som är invävd i tyget. Det ger den ett härligt intryck av klassisk oljerock, trots att det är en hypermodern jacka med många fiffiga ficklösningar. Unisex med vår specialare – den höga Texstar-kragen.

• Dragsko i huvan • Hög krage med dold huva • Reglerbara ärmslut

Fakta Q-nummer: 220 Material: WX2 vax-finish fabric 65 % polyester, 35 % bomull. Passar: Alla typer av serviceyrken. Tål tuffa förhållanden. Suverän profiljacka.

88

Färger

Storlek FJ48 XS–XXXL

Sand 3000 Unisex

Svart 9900

Pris Antal Sek 1 st >25 st

1 176:1 069:-


FJ41 Padded Jacket WJ41 Women’s Padded Jacket Tuff, sportig, superlätt värmejacka. En jacka som passar perfekt att brodera på, vilket gör den till en riktigt snygg lättviktsjacka. Den insydda bröstfickan och reflex i blixtlåset är detaljer som är typiska för denna modell. Vindtålig och vatten­av­visande med god passform.

• Ultralätt, bara ca 350 g • Två sidofickor • Reflex i blixtlåset • Insydd bröstficka

Fakta Q-nummer: 207 Material: 100 % nylon, foder 100 % polyester 40 g/m2. Passar: Alla typer av serviceyrken. Perfekt att använda under en skaljacka. Bra profiljacka.

Färger

Storlek

Röd 5600

FJ41 S–XXXL

Svart 9900

WJ41 XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

345:314:-

Utgår under 2015.

89


FJ43 Wind Breaker Jacket WJ43 Women’s Wind Breaker Jacket En tunn jacka som sitter riktigt skönt på tack vare sitt meshfoder. Vattentålig windbreaker med huva som har extremt bra passform och alltid är smidig att ha till hands. 100 % tätslagen nylon gör att den faller snyggt – en riktigt bra höst- och vårjacka.

• Meshfoder • Vattentålig • Huva

Fakta Q-nummer: 207 Material: 100 % nylon, 55 g/m2. Passar: Alla typer av serviceyrken. Mycket bra profilplagg för exempelvis give away.

90

Färger Svart 9900

Storlek FJ43 S–XXXL WJ43 XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

345:314:-

Utgår under 2015.


FJ18 Functional Duty Jacket Modern unisex funktionsjacka i canvas som passar de flesta. Med sin fina passform och detaljer som ärm- och bröstficka och hög krage är det en jacka att trivas i. Passar både som yrkes- och profiljacka. Finns i tre färger.

• Slitstark Canvas • Ärmficka, bröst- och sidoficka • Bra passform

Fakta Q-nummer: 177 Material: Canvas – 65 % polyester, 35 % bomull. Passar: Passar bra både som yrkes- och profiljacka.

Färger Marin 8800

Storlek Grå 9200 Unisex

Svart 9900

FJ18 Marin, Grå XS–XXL Svart XS–XXXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

725:659:-

91


FJ28 Catalina Jacket Klassisk midjejacka i Catalina-modell som genom åren har varit en favorit hos både tjejer och killar. Ribbstickad krage och muddar bidrar till det välkända utseendet. Vi har gett den en extra smutsavvisande ytbehandling som gör att den tål lite mer och passar lika bra på jobbet som på fritiden.

• Klassisk design • Smutsavvisande ytbehandling • Ribbstickad krage • Muddar nertill och på ärmarna

Fakta Q-nummer: 177 Material: 65 % polyester, 35 % bomull, ca 350 g. Passar: Klassiskt plagg som passar både som yrkesjacka och profiljacka.

92

Färger

Storlek FJ28 XS–XXL

Sand 3000 Unisex

Svart 9900

Pris Antal Sek 1 st >25 st

615:559:-


LJ02 Street Lumber Jacket WJ02 Woman’s Street Lumber Jacket En lumberjacka är aldrig fel, och vår Street Lumber Jacket är inget undantag. Den är vindtät, vattenavvisande och andas så det inte blir instängt. Med rejäla muddar och hög krage är det en trevlig bekantskap som passar både säljare och som profilplagg.

2000g/m2/24h

2000 mm

• Vindtät, vattenavvisande och ventilerande • Figursydd dammodell • Hög krage

Fakta Q-nummer: 185 Material: Yttermaterial i 100 % nylon Taslan med ”Flour Carbon Finish”. Foder i Mesh. Vattenpelare (W.P): 2000 mm. Andningsförmåga (M.V.P): 2000 g/m2/24 h. Passar: Perfekt till säljkåren och som profilplagg.

Färger

Storlek

Grå 9400

LJ02, Grå: S–XXL Svart: S–XXXXL

Svart 9900

WJ02, Grå: XS–XL Svart: XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

846:769:-

93


94


Fodrade jackor Varför ska man frysa? Med Texstars fodrade jackor görs inga kompromisser mellan passform, modegrad och att inte frysa. Vi har modeller för alla behov. Vill du ha en kortare – inga problem. Lite längre modell? Det ordnar vi. Jackor som ska tåla att användas ofta och intensivt och jackor som är designade och ger ett mer dressat intryck – din nästa jacka finns hos oss.

95


FJ53 North Jacket Snygg modern lättviktsjacka med stretch i sidan för ökad rörlighet. Sitter skönt kroppsnära, har många fickor med dragkedja och förlängd rygg. Huva i kragen och dragsko nertill. Snygg kontrast mellan ytter- och innermaterial. Om du vill ha en jacka med hög modegrad ska du titta närmare på North Jacket.

• Hög krage • Stretch i ärm • Dold huva • Förlängd rygg • Mudd

Ny Fär

g!

Fakta Q-nummer: 238 Material: 100 % nylon, foder 100 % polyester, 200 g/m2. Passar: Alla typer av serviceyrken. Perfekt profilplagg man gärna har även på fritiden.

96

Färger Marin 8900 Svart 9900

Storlek Grå 9600

FJ53 XXS–XXXXL Unisex

Pris Antal Sek 1 st >25 st

1 098:998:-


FJ50 WX2 Winter Jacket WJ50 WX2 Woman’s Winter Jacket Varm och tålig fodrad vinterjacka i vårt WX2-material. Snygg patinerad finish tack vare att tråden är vaxad innan tyget vävs. På så vis ökar slitstyrkan och Winter Jacket är en jacka du kan ha länge. Finns för både dam och herr, där dammodellen är figursydd i midjan. En lite längre modell som värmer skönt i kylan.

• Tålig vinterjacka • Figursydd dammodell • En bröstficka på dammodell • WX2 wax finish • Längre modell

Fakta Q-nummer: 220 Material: WX2-wax finish fabric 65 % polyester, 35 % bomull, 215 g/m2. Fodrad insida 100 % polyester. Passar: Alla typer av serviceyrken. Klarar tuffa yttre förhållanden. Perfekt profilplagg.

Färger Svart 9900

Storlek FJ50 S–XXXL WJ50 XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

1 060:964:-

97


FJ24 Dynamic Winter Jacket En tuff tålig canvasjacka som kan bli din bästa vän när det blåser kallt. Lite längre i ryggen för att slippa kalla vindar när du böjer dig, och med manchester på insidan av kragen. Två dolda bröstfickor. Sätt er prägel på Dynamic Winter Jacket med märken eller brodyr, så kommer den till sin rätt.

• Dolda framfickor • Krage med manchester på insidan • Längre rygg

Fakta Q-nummer: 178 Material: Canvas, 65 % bomull, 35 % polyester med teflon-finish. Stoppning: 120 g/ärmar 80 g. Foder: Lätt quiltfoder 100 % polyester. Passar: Service, butik, transport och lättare jobb. Mycket bra profilplagg.

98

Färger Marin 8800 Svart 9900

Storlek FJ24 Marin: S–XXXXL Svart: XS–XXXXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

1 066:969:-


FJ25 Dynamic Parka WJ25 Woman’s Dynamic Parka En parka är praktisk och skön – samtidigt klassiskt snygg. Denna har god passform och dammodellen är figursydd för att sitta snyggt. Söker du en parka är detta rätt val. Ytan är i grov canvas som har en vattenavvisande teflon-finish. Inuti ett lätt skönt quiltfoder.

• Grov canvas med vatten­avvisande teflon-finish

• Figursydd dammodell • Längre rygg

Fakta Q-nummer: 178 Material: Canvas, 65 % bomull, 35 % polyester med teflonfinish. Stoppning: 120 g/ärmar 80 g. Foder: 100 % borstad polyester.Passar: Säljkårer, service och andra som möter kunder. Bra profilplagg.

Färger

Storlek

Marin 8800

FJ25 S–XXXL

Svart 9900

WJ25, Svart: XS–XL Marin: XS–XL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

1 352:1 229:-

99


FJ37 City Jacket WJ37 Woman’s City Jacket Den perfekta vinterjackan för dig som möter många kunder, som säljare eller du kanske arbetar med service. En längre modell som passar utmärkt över kavajen, med ett skönt innefoder i quilt. Dammodellen är figursydd för att sitta snyggt.

• Figursydd dammodell • Snedställda bröstfickor • Blixtlås ända upp • Hög krage • Kavajlängd

Fakta Q-nummer: 178 Material: Canvas, 65 % bomull, 35 % polyester med teflon-finish. Stoppning: 120 g/ärmar 80 g. Foder: Lätt quiltfoder 100 % polyester. Passar: Säljkårer, service och andra som möter kunder. Bra profilplagg.

100

Färger Svart 9900

Storlek FJ37 S–XXXL WJ37 XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

1 352:1 229:-


LJ01 Pilot Jacket WL01 Woman’s Pilot Jacket Pilotjacka med den rätta midjelängden. Pilot Jacket är vind- och vattenavstötande och har ett blixtlås som går ända upp i den höga kragen, vilket gör det varmt och skönt även när vinden viner.

• Vindtät och vatten­avvisande • Blixtlås ända upp i kragen • Muddar i ärmslut • Hög krage

Fakta Q-nummer: 195 Material: 100 % nylon Taslan. Stoppning: 120 g/ärmar 80 g. Foder: 100 % borstad polyester. Passar: Säljkårer, service, butik, logistik. Bra profilplagg.

Färger Svart 9900

Storlek LJ01 S–XXL WL01 S–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

945:859:-

101


FJ40 Shell Jacket Memory Säljarens bästa vän. En lättfodrad jacka som har rätt längd för att ha över kavajen. Shell Jacket Memory har förmågan att klara många mil i bilen – för att när du är framme och stiger ur genast ge en slät välklädd look. Fodrade fickor med lock, blixtlås ända upp i kragen och en lite högre krage.

• Blixtlås hela vägen upp • Unikt material, blir slätt direkt • Kavajlängd • Högre krage • Fickor med foder

Fakta Q-nummer: 224 Material: 100 % polyester. Passar: Management, säljkår och andra som möter kunder. Bra profilplagg.

102

Färger Svart 9900

Storlek FJ40 S–XXXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

1 093:994:-


XP02 X-Pand Winter Parka Om du vägrar att frysa ska du satsa på X-Pand Winter Parka. Den är vind- och vattenavvisande, andas skönt – och du är varm i den. Utan att för den skull göra avkall på designen. En cool jacka som kan expandera i sidan med ett enkelt blixtlås. Den ultimata vinterjackan, till ett pris få kan matcha.

5000g/m2/24h

5000 mm

• Blixtlås hela vägen upp • Klarar låga temperaturer • Vind- och vattenavvisande • X-pandsystem i sidan med blixtlås

Fakta Q-nummer: 169 Material: 95 % polyester, 5 % PU-film. Stoppning: 160 g/ärmar 120 g. Foder: 100 % borstad polyestertrikå. Vattenpelare (W.P): 5000 mm. Andningsförmåga (M.V.P): 5000 g/m2/24 h. Passar: Alla som inte vill frysa.

Färger

Storlek

Svart 9900

XP02 XXS–XXXL Unisex

Pris Antal Sek 1 st >25 st

2 145:1 950:-

103


Byxor Våra byxor sitter som byxor ska sitta. Och skälet är ganska enkelt: Passform är viktigt för oss. Vi nöjer oss inte med centilong-storlekar, utan nästan alla våra modeller är i tumstorlekar. För dig innebär det att det är tätare steg mellan storlekarna, vilket gör det enklare att hitta byxan för dig. Självklart finns de för både dam och herr och i många olika varianter – chinos, servicebyxor, shorts, trekvartsbyxor och kjol – matchat med alla övriga plagg. Du hittar alltid någon som passar dig.

104


105


FP17 Functional Duty Pants FPW1 Woman’s Functional Duty En canvasbyxa som blivit en succé hos våra kunder. Många gillar den så mycket att man även bär den privat. Sitter riktigt fint och har många smarta fickor som benficka med blixtlås, mobilficka och pennficka. Så här ska en modern funktionsbyxa se ut. Functional Duty Pants finns i dam- och herrmodell som är anpassade för att sitta perfekt.

• Modern kvinnlig passform • Två insydda bakfickor

• Benficka med

blixtlås, mobilficka och pennficka Förböjda ben

med kardborrband

Storlekar

L 30 L 32 L 34

Fakta Q-nummer: 177 Material: 65 % polyester, 35 % bomull, 280 g/m2. Passar: Perfekt servicebyxa. Bra till säljare, butiks­personal och lättare transporter. Bra profilbyxa.

106

W 27

W 28

W 29

W 30

W 31

W 32

W 33

W 34

W 36

••• •••

••• ••• •••

••• ••• •••

••• ••• •••

••• ••• •••

••• ••• •••

••• ••• •••

••• ••• •••

••• ••• •••

Färger Marin 8900 Svart 9900

Pris Grå 9600

Antal Sek 1 st >25 st

477:434:-


FP20 Duty Pocket Pants WP20 Woman’s Duty Pocket Pants I grunden samma sköna byxa som vår FP 17 Functional Duty Pants, men förutom benficka finns även en fraktsedelficka med en inbyggd tumstocksficka på höger sida. Byxan har dessutom begåvats med invändiga knäfickor med plats för knäskydd. Snyggt och smart på en gång. Finns givetvis i en modell anpassad för henne och en för honom.

• Fraktsedelsficka med

• Modern kvinnlig passform

tumstocksficka • Benficka

Invändiga knäfickor – knäskydd AK01 (sid 123) passar

Invändiga knäfickor – knäskydd AK01 (sid 123) passar

Storlekar W 28 L 30 L 32 L 34 L 36

W 29

W 30

W 31

••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• •••

W 32

W 33

W 34

W 36

••• ••• ••• •••

••• ••• ••• •••

••• ••• ••• •••

••• ••• ••• •••

Fakta Q-nummer: 177 Material: 65 % polyester, 35 % bomull, 280 g/m2. Passar: Perfekt servicebyxa. Bra till butik, säljare, lagerarbete, lätta transporter. Bra profilbyxa.

W 38

W 40

W 42

W 44

••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• •••

L 30 L 32 L 34

W 27

W 28

W 29

W 30

W 31

W 32

W 33

W 34

W 36

••• •••

••• ••• •••

••• ••• •••

••• ••• •••

••• ••• •••

••• ••• •••

••• ••• •••

••• ••• •••

••• ••• •••

Pris

Färger Marin 8900 Svart 9900

Grå 9600

Antal Sek 1 st >25 st

494:449:-

107


FP21 Functional Duty Chinos WP21 Woman’s Functional Duty Chinos En omtyckt klassisk chinosmodell i tålig canvas som passar för en mer dressad stil. Med fem smarta fickor har Texstar gjort det där lilla extra som gör den smidig för serviceyrken, transport och som profilbyxa. I två färger, anpassade för dam och herr.

• 5-ficksmodell • Rak modell

• Kvinnlig skärning

utan benfickor

Storlekar W 28 W 29 W 30 W 31 W 32 W 33 W 34 W 36 W 38 W 40 W 42 W 44 L 30 L 32 L 34 L 36

•• •• •• •• •• •• •• •• •• ••

•• •• •• ••

•• •• •• ••

•• •• •• ••

•• •• •• ••

•• •• •• •• •• •• •• •• •• ••

Fakta Q-nummer: 177 Material: 65 % polyester, 35 % bomull, 280 g/m2. Passar: Bra servicebyxa, butik, kontor, transport. Bra imagebyxa/profilplagg.

108

L 30 L 32 L 34

W 27

W 28

W 29

W 30

W 31

W 32

W 33

W 34

W 36

•• ••

•• •• •

•• •• •

•• •• •

•• •• •

•• •• •

•• •• •

•• •• •

•• •• •

Färger Sand 3000 Svart 9900

Pris Antal Sek 1 st >25 st

470:427:-


FP22 Dress Chinos Dress Chinos är en helt ny byxa för dig som har ett jobb som kräver ett mer representativt yttre. Det är en tunn, luftig byxa med två fickor fram och en bak, lätt stretch och perfekt passform.

• Bomull med lätt stretch • Snygg passform

Fakta Q-nummer: 182 Material: Material: 97 % bomull, 3 % spandex, 240 g/m2. Passar: Ledningsgruppen, kundmottagare, kontorsarbete. Bra image-/profilplagg.

Färger Mörk marin 9000

Pris

Storlekar W 30 W 31 W 32 W 33 W 34 W 36 W 38 W 40 W 42 W 44 L 30 L 32 L 34 L 36

• • • •

• • • •

• • • •

• • • •

• • • •

• • • •

• •

• •

• •

Antal Sek 1 st >25 st

615:559:-

109


FP25 Service Stretch Pants WP25 Woman’s Service Stretch Pants Vår mycket populära byxa med inbyggd stretch för tuffa tag i vårt material WX2, vilket är en vaxad tråd som använts när tyget vävts. Bekväm och skön med den inbyggda stretchen bak och på knän. Utformad för situationer där rörlighet och smidighet är viktigt utan att ge avkall på tålighet.

• Sju praktiska fickor • Kvinnlig skärning

• Praktiska fickor • Comfort stretch • WX2

Storlek W 28 L 30 L 32 L 34 L 36

W 29

W 30

W 31

••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• •••

W 32

W 33

W 34

W 36

••• ••• ••• •••

••• ••• ••• •••

••• ••• ••• •••

••• ••• ••• •••

W 38

W 42

W 44

W 46

••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• •••

Fakta Q-nummer: 220 Material: WX2-wax finish fabric 65 % polyester, 35 % bomull med stretchdelar, 215 g/m2. Passar: Service, fastighet, städ, hemvård och andra serviceyrken.

110

W 40

L 30 L 32

W 27

W 28

W 29

W 30

W 31

W 32

W 33

W 34

W 36

••• •••

••• ••• ••

••• ••• ••

••• ••• ••

••• ••• ••

••• ••• ••

••• ••• ••

••• ••• ••

••• ••• ••

L 34

Färger Sand 3000 Svart 9900

Pris Marin/Svart 8999

Antal Sek 1 st >25 st

714:649:-


FP26 Service Pants WP26 Woman’s Service Pants När du arbetar med känsliga saker som till exempel bilar och vill undvika repor i lacken, då är detta byxan för dig. Med sina dolda knappar riskerar du inga onödiga repor och du får på köpet en lättskött byxa som även klarar att tvättas i 85°.

• Sidfickor • Benficka med dolda knappar • Tål tvätt i 85°

Fakta Q-nummer: 227 Material: 65 % polyester, 35 % bomull, 245 g/m2. Passar: Perfekt till städ och service, mekaniker, rekond och industri. Även bemanningsföretag.

Färger

Storlek

Marin 8900

FP26: C44–62, C146–156, D84–128

Svart 9900

WP26: C32–46

Pris Antal Sek 1 st >25 st

362:329:-

111


FP31 Light Service Pants WP31 Woman’s Light Service Pants Den ultimata servicebyxan för dig som rör dig mycket. Sitter skönt på och är lätt och smidig med hög komfort. Light Service Pants passar perfekt för inomhusbruk med sitt lite högre ryggslut och stretch i byxlinningen.

• Stretch i byxlinningen • Benficka med bälg

• Stretch i gren • Resår i midjan • Förböjda knän

Storlek W 28 L 30 L 32 L 34 L 36

W 29

W 30

W 31

••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• •••

W 32

W 33

W 34

W 36

••• ••• ••• •••

••• ••• ••• •••

••• ••• ••• •••

••• ••• ••• •••

W 38

W 40

W 42

W 46

••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• •••

Fakta Q-nummer: 237 Material: 100 % nylon Taslan, wicking treatment, 160 g/m2. Passar: Perfekta servicebyxan för butik, kontor, städ och allt inomhusarbete.

112

W 44

L 30 L 32 L 34

W 27

W 28

W 29

W 30

W 31

W 32

W 33

W 34

W 36

••• •••

••• ••• •••

••• ••• •••

••• ••• •••

••• ••• •••

••• ••• •••

••• ••• •••

••• ••• •••

••• ••• •••

L 36

Färger Marin 8900 Svart 9900

Pris Grå 9600

Antal Sek 1 st >25 st

686:624:-


FP35 Service Stretch Pocket Pants WP35 Woman’s Service Stretch Pocket Pants Vi lanserar nu en nyutvecklad Service Hantverksbyxa för dig som kräver det där lilla extra och önskar än mer funktion, komfort och rörlighet i byxan. Byxan har inbyggd Comfort Stretch bak likt vår populära FP25 byxa. Två spikfickor fram med mejselsfickor och verktygshankar som du lätt kan stoppa undan, byxan har invändiga knäfickor för våra knäskydd (AK01), tumstocksficka med knivhållare och pennficka. Den smidiga dragskon i benslutet tillåter dig att kunna reglera vidden nertill.

• Spikfickor • Stretch bak • Tumstocksficka • Dragsko i benslut

Nyhet!

Storlek

Fakta Q-nummer: 221 Material: 65 % polyester, 35 % cotton - no wax treatment, samt stretch i bak. 210 g/m2. Passar: Service, fastighet, bemanning och andra serviceyrken.

Färger Svart 9900

Pris Antal Sek 1 st >25 st

714:649:-

I lager i augusti.

113


114


WP17 Functional Duty Skirt

FS06 Functional Duty 3/4 Pants

En läcker kjol i canvas som kompletterar våra Functional Pants på ett bra sätt, med flera smarta detaljer. Har en mycket snygg kvinnlig passform.

Sommarens snyggaste trekvartsbyxa. Är en trekvartsmodell av våra Functional Duty Pants men utan knäfickor. Finns i fyra färger.

• D-ring i fickan för nycklar,

• •

• Två bakfickor med bälg • Benficka med dolda knappar

id-kort eller passerkort Sidficka med blixtlås Rätt längd

Fakta

Pris

Q-nummer: 177 Material: 65 % polyester, 35 % bomull, 280 g/m2. Underkjol 100 % polyester. Passar: Bra servicepersonal, butik och kontor. Bra imagekjol/profilplagg.

Antal Sek

Färger Svart 9900

Storlek WP17 C34–C46

1 st >25 st

Storlek & Färger 439:399:-

W 26

W 27

W 28

W 29

W 30

W 31

W 32

W 33

W 34

W 36

W 38

W 40

W 42

•••• • •••• • •••• • •••• • •••• •••• •••• •••• • Sand 3000

Fakta

Marin 8900

Grå 9200

Grå 9600

Svart 9900

Pris

Q-nummer: 177 Antal Sek Material: 65 % polyester, 35 % bomull, 280 g/m2. 1 st 443:Passar: Bra sommarbyxa eller inomhus i värme >25 st 403:för allt inom servicebyxa, montering, transport.

115


FS08 Functional Duty Shorts

FS09 Service Stretch Shorts

Ännu en variant i serien Functional Duty, här i shortsmodell. Bekväm och uppskattad, bra passform och en riktig sommarfavorit.

Shorts med ”extra comfort” i WX2, med samma coola look som Service Stretch Pants. Designade för rörlighet. Smidiga och följsamma shorts med sju fickor och inbyggd stretch.

• Comfort stretch • Sju praktiska fickor • WX2

• Två bakfickor med bälg

Storlek & Färger

Storlek & Färger W 26 W 27 W 28 W 29 W 30 W 31 W 32 W 33 W 34 W 36 W 38 W 40 W 42 W 44 W 46

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Sand 3000

Fakta

Marin 8900

Grå 9600 Grå 9200

Svart 9900

Pris

Q-nummer: 177 Antal Sek Material: 65 % polyester, 35 % bomull, 280 g/m2. 1 st 439:Passar: Allt inom servicebyxa, montering och >25 st 399:transport. Bra profilshorts.

116

Vit/svart 0199

Fakta

Sand 3000

Marin/svart 8999

Svart 9900

Pris

Q-nummer: 220 Antal Sek Material: WX2-wax finish fabric 65 % polyester, 1 st 648:35 % bomull med stretchdelar, 215 g/m2. >25 st 589:Passar: T ex service, fastighet, städ och hemvård.


FP24 Winter Pants En fodrad unisexbyxa för tuffa vinterdagar som ändå har en snygg chinos­design. Tillverkad i slittålig canvas med dubbla ­benfickor och med fin passform.

• Fraktsedelficka • Lätt quiltfodrad • Blixtlås upp till knät – lätt att ta på och av • Benficka

Invändiga knäfickor – knäskydd AK01 (sid 123) passar

Fakta Q-nummer: 177 Material: 65 % polyester, 35 % bomull, 280 g/m2. Passar: Passar alla serviceyrken när kylan börjar komma.

Färger

Storlek FP24 XXS–XXXL

Svart 9900 Unisex

Pris Antal Sek 1 st >25 st

945:859:-

117


118


Accessoarer

Vill du vara välklädd är accessoarerna pricken över i:et. Ett snyggt skärp, en skön mössa – det behövs inte så mycket för att allt ska bli rätt. Vi har även en del smarta tillbehör som knäskydd och extra hängfickor som gör vardagen lite bekvämare.

119


AB01 Midjebälte Stretch

AB02 Midjebälte Army

Ett bekvämt elastiskt bälte i klassisk army-stil med steglös längd­justering. Spänne i metall.

Traditionellt armybälte med riktigt ­metallspänne. Snyggt och stilrent. Vändbart, med och utan logo.

Fakta

Pris

Fakta

Pris

Q-nummer: 209 Material: 85 % polypropylen, 15 % elastic. Passar: Jobb där man rör på sig, t ex service, transport, butik, montering, städ etc.

Antal Sek

Q-nummer: 210 Material: 70 % polyester, 30 % bomull. Passar: Service, transport, butik, montering m.fl. Bra profilbälte.

Antal Sek

Färger

Storlek

Färger Svart 9900

1 st >25 st

109:99:-

Storlek AB01, One size Kortas till passande storlek. Bredd 40 mm

1 st >25 st

87:79:-

Vit 0100

Grön 4400

Röd 5600

Ljusblå AB02, One size Kan kortas. 8400

Marin 8900

Ljusgrå 9200

Grå 9600

Svart 9900

Bredd 40 mm

AB03 Läderbälte

AB04 Midjebälte Stretch

Ett exklusivt läderbälte av högsta kvalitet. Snyggt till chinos och dressat. Du bestämmer själv längden.

Stretchbälte med kardborrejustering. Spänne och andra detaljer har gummi, vilket mini­merar repor, perfekt inom t ex bilindustri och rekond.

100 cm passar strl C44-C52. C146-152. D96 (28–34 tum) 120 cm passar strl C54-C62. C154-156. D100–120 (32–44 tum)

Fakta

Pris

Fakta

Pris

Q-nummer: 211 Material: Läder. Passar: Management, säljare, service, kundmottagare, butik osv. Bra profilbälte.

Antal Sek

Q-nummer: 219 Material: 85 % polypropylen, 15 % elastic. Passar: Exempelvis bilindustri, rekond, städning och montering.

Antal Sek

Färger

Storlek

Färger Svart 9900

120

1 st >25 st

Storlek AB03, One size Kortas till passande storlek. Bredd 40 mm

274:249:-

Svart 9900

Svart/Silver 9992

Spänne med gummi

Metallspänne med gummi

1 st >25 st

147:129:-

AB04, One size Bredd 40 mm


AC01 Mössa

AC03 Ribbstickad Mössa

Skönt värmande finstickad mössa i den rätta ­looken.

En ribbstickad klassiker. Sitter som en smäck både i modesalonger som ute på jobb.

Fakta

Pris

Fakta

Pris

Q-nummer: 214 Material: 100 % akryl. Passar: Alla som behöver något enfärgat varmt och snyggt. Bra profilmössa.

Antal Sek

Q-nummer: 216 Material: 100 % akryl. Passar: En favorit bland hantverkare och de som vill ha något tuffare. Bra profilmössa.

Antal Sek

Färger

Storlek

Vit 0100

Grå 9400

1 st >25 st

70:64:-

AC01 One size

Färger Svart 9900

1 st >25 st

70:64:-

Storlek AC03 One size

Svart 9900

AC04 Mössa Softshell

AC05 Mössa Thinsulate

En modern, tunn och smidig mössa i tvålagerssoftshell med vattenavvisande teflon-finish.

Värmande mössa i 100 % akryl med skönt värmande thinsuline-foder.

Fakta

Pris

Fakta

Pris

Q-nummer: 200 Material: Två lager – 94 % polyester, 6 % spandex, med teflon-finish. Passar: Perfekt inom service och transport där man växlar mellan inomhus och utomhus.

Antal Sek

Q-nummer: 229 Material: 100 % akryl, thinsuline-foder. Passar: Bra jobb och vardag. Värmande profilmössa.

Antal Sek

Färger Svart 9900

Storlek AC04 One size

1 st >25 st

70:64:-

Färger Svart 9900

1 st >25 st

79:72:-

Storlek AC05 One size

121


AC06 Mössa Grovstickad

AC08 Mössa med öronlappar

Tuff grovstickad mössa i 50 % ull och 50 % akryl.

Stickad mössa med öronlappar som är fodrade med skön fleece.

Fakta

Pris

Fakta

Pris

Q-nummer: 230 Material: 50 % ull, 50 % akryl. Passar: Omtyckt av hantverkare och en bra profilmössa.

Antal Sek

Q-nummer: 231 Material: 70 % akryl, 30 % ull och fleece vid öronen Passar: En varm och härlig mössa.

Antal Sek

Färger Svart 9900

1 st >25 st

70:64:-

Storlek

Färger

AC06 One size

Svart 9900

1 st >25 st

70:64:-

Storlek AC08 One size

AC12 Mössa Beanie Mössa med en modern skärning. Lite tunnare med stretch för att fungera när man rör sig växelvis inne och ute. Den perfekta profilmössan som du kan kombinera med t ex bälten, pullers, som finns i flera färger.

Fakta Q-nummer: 257 Material: 95 % polyester, 5 % spandex. Passar: Alla som behöver något enfärgat varmt och snyggt. En skön profilmössa som passar i alla lägen.

122

Färger Vit 0100

Grön 4400

Röd 5600

Ljusblå 8400

Marin 8900

Ljusgrå 9200

Grå 9600

Svart 9900

Storlek

Pris

AC12 One size

Antal Sek 1 st >25 st

70:64:-


AK01 Knäskydd

AP03 Hängfickor

Smidiga skydd som skonar knäna. Ger full ­rörlighet och passar de dolda knäfickorna på våra byxor FP20, FP24 och WP20.

Om man inte hade hängfickor var skulle man då ha spik, skruv, plugg, torix, wago, tejp, verktyg och lösa enkronor? Våra praktiska, löst hängande fickor har förstärkning inuti, spikficka och sex extrafickor.

Fakta

Pris

Fakta

Pris

Q-nummer: 212 Material: 100 % cellgummi. Passar: Knäskydd framtaget för att ibland stå på knä.

Antal Sek

Q-nummer: 213 Passar: Alla våra plagg. Smart för exempelvis service, montering, bilindustri, rekond, städ, fastighetsskötsel och hantverk.

Antal Sek

Färger

Storlek

Färger Svart 9900

1 st >25 st

70:64:-

Storlek AK01 One size

1 st >25 st

149:135:-

AP03 One size

Svart 9900

AP05 Pullers Det är de små detaljerna som kan göra skillnad. Ge en personlig touch på era plagg genom att komplettera med pullers. Ett enkelt sätt att skapa egen identitet och särprägel.

Fakta Q-nummer: 208 Passar: Perfekt när du vill skapa din egna profilering på dina utvalda artiklar.

Färger Vit 0100

Grön 4400

Röd 5600

Ljusblå 8400

Marin 8900

Ljusgrå 9200

Grå 9600

Svart 9900

Storlek

Pris

One size (4 st i samma färg/fp)

Antal Sek 4-pack 22:-

123


Storleksguide – hitta din storlek Vi har många storlekar att välja mellan. När det gäller våra byxor så använder vi tumstorlek istället för centilongstorlek. Det gör vi eftersom att det ger fler storlekssteg, vilket innebär att det är enklare att hitta den rätta storleken just för dig. Kolla dina mått så får du kläder som du kommer att trivas med. Det är enkelt. När det gäller tröjor och jackor tittar du på storleken i plagg du redan har och som passar bra. Sedan kan du jämföra med våra tabeller och hitta din storlek. Så här mäter du storleken på dina byxor. 1 Mät midjan Mät med ett måttband runt midjan där du brukar ha dina jeans. Innan du gör det, tänk på vilken modell du brukar ha. Har jeansen låg midja, mät lägre, en hög midja, mät där. Har du dem på höfterna mät där. Nu har du kroppsmåttet. 2 Mät längden När du mäter längden ska du alltid mäta innermåttet, dvs insidan av benet. Enklast mäter du ett par byxor som passar bra. Mät från grenen ned till nederkant på byxbenet. Har du jeans som passar kan du som alternativ titta på jeansstorleken. Det finns två olika mått och mäts i tum. Det kan exempelvis stå 30/32. Det första måttet är midjestorlek. Det andra är jeansens längd. Måttabell – plagg Storlek

1

Dam

Herr

Skjortor

Tröjor

Mössor

Vantar

XS

32

44

35–36

3

53–54

6

S

34–36

46–48

37–38

4

55–56

7

M

38

48–50

39–40

5

57–58

8

L

40

52–54

41–42

6

59–60

9

XL

42

56–58

43–44

7

61–62

10

XXL

44

60–62

45–46

8

63–64

11

XXS

2

Skötselråd Alla kläder från Texstar är noga testade och ­enkla att sköta. Följ våra tvättråd så håller kläderna längre och du skonar miljön:

 Dosera tvättmedel enligt tillverkarens anvisningar och vattnets hårdhetsgrad. Din kommun kan vanligtvis informera om vattnet.

 Sortera alltid kläderna efter temperatur och färg. Kläder som är märkta ”Tvättas med liknande färger” kan innehålla överskottsfärg och kan missfärga andra kläder. Efter några tvättar är problemet borta.

 Använd inte tvättmedel som innehåller blek­medel av typen natriumhypoklorit, perborater eller perkabonat.

 Färgade kläder bör alltid tvättas i högsta ­tillåtna temperatur för plaggen.

 Sköljmedel bör undvikas.

 För att skydda blixtlåsen, stäng dem före tvätt.  Förtvätt behövs sällan. Behandla istället svåra fläckar med fläckborttagningsmedel innan tvätten.  Alla färgade kläder måste tvättas med kulör­tvättmedel för att bevara den ursprungliga färgen.

124

 Se även till att tvättmedlet är avsett för den temperatur som ska användas.  De flesta kläder mår bäst av att hängtorkas. Se till att de skakas ut och sträcks innan. Det är extra viktigt för stickade material.  Vid eventuell torktumling se till att plagget inte blir helt torrt, så minskar du risken för krympning eller att det slits i onödan.


Herrstorlekar – byxor NORMAL LÄNGD Midjebyxa Tum / W Normal C

25/30 26/30 27/30 28/30 29/32 30/32 31/32 32/32 33/32 34/32 36/34 38/34 40/34 42/34 42/34 44/34

46/34

C44

C46

C48

C50

C52

C54

C56

C58/60

C62

1

Midjevidd

59-66 cm

63-71 cm

68-78 cm

76-86 cm

84-94 cm

92-100 cm

98-114 cm

104-119 cm

119-130 cm

2

Grenlängd

78 cm

78 cm

83 cm

83 cm

83 cm

88 cm

88 cm

88 cm

88 cm

XL

XXL

XXXL

Jacka, parkas och övriga plagg

S

M

L

LÅNG Midjebyxa Tum / W Lång C

27/32 28/32 29/34 30/34 31/34 32/34 33/34 34/34 36/36 38/36 40/36 42/36 C146

C148

C150

C152

C154

C156

1

Midjevidd

63-71 cm

68-78 cm

76-86 cm

84-94 cm

92-100 cm

98-144 cm

2

Grenlängd

83 cm

88 cm

88 cm

88 cm

93 cm

93 cm

Jacka, parkas och övriga plagg

S

M

L

XL

KORT Midjebyxa Tum / W Kort D

32/28

32/30

34/30

36/30

38/30

40/30

42/30

44/32

46/32

D88

D92

D96

D100

D104

D108

D112

D116

D120

1

Midjevidd

76-84 cm

82-86 cm

88-94 cm

92-97 cm

95-100 cm

98-106 cm

104-112 cm

110-118 cm

114-120 cm

2

Grenlängd

73 cm

78 cm

78 cm

78 cm

78 cm

78 cm

78 cm

83 cm

83 cm

Jacka, parkas och övriga plagg

S

M

L

XL

XXL

Damstorlekar – byxor/kjolar NORMAL LÄNGD Midjebyxa Tum / W Normal C

26/30 27/30 28/32 29/32 30/32 31/32 32/32 33/32

34/32

36/32

C36

C38

C40

C42

C44

C46

1

Midjevidd

68-76 cm

73-81 cm

78-86 cm

83-92 cm

88-99 cm

93-99 cm

2

Grenlängd

78 cm

83 cm

83 cm

83 cm

83 cm

83 cm

S

M

L

XL

XXL

XXXL

34/34

36/34

Jacka, parkas och övriga plagg

LÅNG Midjebyxa Tum / W Lång C

26/32 27/32 28/34 29/34 30/34 31/34 32/34 33/34 C136

C138

C140

C142

C144

C146

1

Midjevidd

68-76 cm

73-81 cm

78-86 cm

83-92 cm

88-99 cm

93-99 cm

2

Grenlängd

83 cm

88 cm

88 cm

88 cm

88 cm

88 cm

S

M

L

XL

XXL

XXXL

25-26/31

26-27/31

28-29/31

30-31/32

32-33/32

34/32

36/32

C34

C36

C38

C40

C42

C44

C46

64-70 cm

68-76 cm

73-81 cm

78-86 cm

83-92 cm

88-99 cm

93-99 cm

XS

S

M

L

XL

XL

XXL

Jacka, parkas och övriga plagg

KORT Midjebyxa Tum / W Lång C

1 Midjevidd Jacka, parkas och övriga plagg

125


Produktöversikt Produkt T-Shirts & Pikéer

Skjortor

Stickat

Sweatshirt

Softshell

Fleece

Ofodrade Jackor

126

Färger

Herr / Dam

Pris

Sida

TS13/WT13

Crew T-Shirt

1 st 76:– | >25 st 69:–

34

TS05, TS15/WT15

Techno Cotton T-Shirt

1 st 130:– | >25 st 118:–

35

PS03/PSW3

Pique Shirt

1 st 153:– | >25 st 139:–

36

PS04/PSW4

Pique Shirt

1 st 191:– | >25 st 174:–

38

PS05/PSW5

Pique Shirt

1 st 351:– | >25 st 319:–

39

SH12/WS12

Oxford Shirt

1 st 576:– | >25 st 524:–

42

SH19/WS19

Dress Shirt

1 st 341:– | >25 st 310:–

43

SH21

Dress shirt

1 st 420:– | >25 st 382:–

44

SH22

Dress shirt

1 st 420:– | >25 st 382:–

45

SH03/SHW1

Crew Stretch Pocket Shirt

1 st 455:– | >25 st 414:–

46

SH20

Dress Shirt Short Sleeve

1 st 323:– | >25 st 294:–

47

WS20

Dress Shirt Short Sleeve

1 st 323:– | >25 st 294:–

47

SH14/WS12

Oxford Shirt

1 st 576:– | >25 st 524:–

48

SH16

Service Shirt

1 st 444:– | >25 st 404:–

49

PL01

Pullover V-ringad

1 st 538:– | >25 st 489:–

52

PL04/PW04

Pullover V-ringad (50/50)

1 st 686:– | >25 st 624:–

53

CA05/CW05

Full Zip Cardigan

1 st 906:– | >25 st 824:–

56

CA07

Army O-neck

1 st 917:– | >25 st 834:–

57

HC03/WC03

Hooded Cardigan

1 st 439:– | >25 st 399:–

60

HC04/WC04

City Cardigan

1 st 433:– | >25 st 394:–

61

HC06/WC06

Hooded Cardigan

1 st 576:– | >25 st 524:–

62

SW02/SWW2

Crew Cardigan

1 st 510:– | >25 st 464:–

64

FJ34/WJ34

Team Jacket

1 st 406:– | >25 st 369:–

65

SW14

Crew T-neck

1 st 314:– | >25 st 285:–

66

SW13

Crew Sweatshirt

1 st 251:– | >25 st 228:–

67

FJ58/WJ58

Softshell Jacket Flexible

1 st 1203:– | >25 st 1094:–

70

FJ30/WJ30

City Softshell

1 st 1055:– | >25 st 959:–

72

FJ39/WJ39

Softshell Jacket

1 st 736:– | >25 st 669:–

73

FJ29/WJ29

Hooded Softshell

1 st 736:– | >25 st 669:–

74

FV29/WV29

Softshell Vest

1 st 593:– | >25 st 539:–

75

FJ46/WJ46

Fleece Jacket Stretch

1 st 692:– | >25 st 629:–

78

FJ35/WJ35

Light Fleece

1 st 290:– | >25 st 264:–

79

FJ60

Mid Season Jacket

1 st 1098:– | >25 st 998:–

82

FJ59/WJ59

Light North Jacket

1 st 1065:- | >25 st 969:-

83

FJ52

South Jacket

1 st 835:– | >25 st 759:–

84

FJ55

West Jacket

1 st 1066:– | >25 st 969:–

85

FJ45

Long Shell Jacket

1 st 1139:– | >25 st 1035:–

86

FJ54

Quilt Jacket

1 st 1055:– | >25 st 959:–

87

FJ48

WX2 Coated Hood Jacket

1 st 1176:– | >25 st 1069:–

88

FJ41/WJ41

Padded Jacket

1 st 345:– | >25 st 314:–

89


Produkt

Fodrade Jackor

Byxor

Accessoarer

Färger

Herr / Dam

Pris

Sida

FJ43/WJ43

Wind Breaker Jaket

1 st 345:– | >25 st 314:–

90

FJ18

Functional Duty Jacket

1 st 725:– | >25 st 659:–

91

FJ28

Catalina Jacket

1 st 615:– | >25 st 559:–

92

LJ02/WJ02

Street Lumber Jacket

1 st 846:– | >25 st 769:–

93

FJ53

North Jacket

1 st 1098:– | >25 st 998:–

96

FJ50/WJ50

WX2 Winter Jacket

1 st 1060:– | >25 st 964:–

97

FJ24

Dynamic Jacket

1 st 1066:– | >25 st 969:–

98

FJ25/WJ25

Dynamic Parka

1 st 1352:– | >25 St 1229:–

99

FJ37/WJ37

City Jacket

1 st 1352:– | >25 st 1229:–

100

LJ01/WL01

Pilot Jacket

1 st 945:– | >25 st 859:–

101

FJ40

Shell Jacket “Memory”

1 st 1093:– | >25 st 994:–

102

XP02

X-Pand Winter Parka

1 st 2145:– | >25 st 1950:–

103

FP17/FPW1

Functional Duty Pants

1 st 477:– | >25 st 434:–

106

FP20/WP20

Duty Pocket Pants

1 st 494:– | >25 st 449:–

107

FP21/WP21

Functional Duty Chinos

1 st 470:– | >25 st 427:–

108

FP22

Dress Chinos

1 st 615:– | >25 st 559:–

109

FP25/WP25

Service Strech Pants

1 st 714:– | >25 st 649:–

110

FP26/WP26

Service Pants

1 st 362:– | >25 st 329:–

111

FP31/WP31

Light Service Pants

1 st 686:– | >25 st 624:–

112

FP35/WP35

Service Stretch Pocket Pants

1 st 714:– | >25 st 649:–

113

WP17

Functional Duty Skirt

1 st 439:– | >25 st 399:–

115

FS06

Functional Duty 3/4 Pants

1 st 443:– | >25 st 403:–

115

FS08

Functional Duty Shorts

1 st 439:– | >25 st 399:–

116

FS09

Service Strech Shorts

1 st 648:– | >25 st 589:–

116

FP24

Winter Pants

1 st 945:– | >25 st 859:–

117

AB01

Midjebälte Stretch

1 st 109:– | >25 st 99:–

120

AB02

Midjebälte Army

1 st 87:– | >25 st 79:–

120

AB03

Läderbälte

1 st 274:– | >25 st 249:–

120

AB04

Midjebälte Stretch

1 st 147:– | >25 st 134:–

120

AC01

Mössa

1 st 64:– | >25 st 70:–

121

AC03

Ribbstickad Mössa

1 st 64:– | >25 st 70:–

121

AC04

Mössa Softshell

1 st 70:– | >25 st 64:–

121

AC05

Mössa

1 st 79:– | >25 st 72:–

121

AC06

Mössa

1 st 70:– | >25 st 64:–

122

AC08

Mössa

1 st 70:– | >25 st 64:–

122

AC12

Mössa Beanie

1 st 70:– | >25 st 64:–

122

AK01

Knäskydd

1 par 70:– | >25 par 64:–

123

AP03

Hängfickor

1 par 149:– | >25 par 135:–

123

AP05

Pullers

4-pack 20:-

123

127


Tel order 0176-29 65 66 Tel växel 0176-29 65 50 info@texstar.se www.texstar.se

Samtliga priser är rekommenderade priser i SEK och exklusive moms. Återförsäljare har rätt till fri prissättning. Texstar förbehåller sig rätten att när som helst genomföra prisförändringar. Reservation för mellan- och slutförsäljning. Eftersom Texstar arbetar med en ständig utveckling kan variation på plagg i katalogen och verklighet förekomma. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel och att avvikelse i färgåtergivning kan förekomma.

128

Texstar höst / vinter 2015  

Bygg din värld – Texstars huvudkatalog för höst / vinter 2015.

Texstar höst / vinter 2015  

Bygg din värld – Texstars huvudkatalog för höst / vinter 2015.