__MAIN_TEXT__

Page 1

Texstar katalog 2014

Bygg din v채rld.

1


Bygg din värld – bygg ditt varumärke.

2


VI människor bedöms efter vad vi säger, hur vi beter oss, hur vi för oss och hur vi ser ut. Och vad som gäller oss människor gäller också för organisationer och företag – man bedöms efter både inre och yttre egenskaper. Texstar är experter på att få ert team att spegla er verksamhet. Det första som gör oss speciella är att vi har tänkt på hela organisationen. Det finns något för alla – från lager till säljare. Med hög modegrad, kvalitet som syns och med detaljer som skapar karaktär, är det plagg att trivas i. Och trivs gör man när det sitter rätt och ser bra ut. Det andra, som vi är ensamma om, är vår unika färgmatchning. Även om

den som står i kassan och den som kör trucken på kalllagret ställer olika krav på plaggens egenskaper, så ska det vara tydligt att de hör ihop, att de är ett team. Det gör plagg från Texstar. Vi arbetar med fem färger, och vi har i princip alla modeller i alla fem färger – för både män och kvinnor. Vi är noga med att färgmatchningen mellan plaggen är så exakt som materialet tillåter. Så att man alltid känner igen er värld. Vare sig man möter säljaren eller serviceteknikern. Vi vill i denna katalog visa hur vi bygger ert team starkare och bidrar till ett starkare varumärke. Välkommen till Texstars värld.

Innehåll Om Texstar ..................................... 4 Vi bryr oss ....................................... 5 Våra team ....................................... 6 Detaljer ......................................... 22 T-shirt & Piké ................................ 24 Skjortor ......................................... 32 Sweatshirts ................................... 40 Softshell ........................................ 50 Fleece ............................................ 58 Ofodrade jackor ........................... 62 Fodrade jackor .............................. 74 Byxor ............................................. 84 Accessoarer ................................. 95 Sätt din profil på plaggen ............ 99 Vi fixar det ..................................... 99 Storleksguide & skötselråd ....... 100 Produktöversikt .......................... 102

3


Texstar – designar ditt team.

En del påstår att allt ser likadant ut, ingenting är nytt. Tänk om det var så. Att inget nytt fanns att upptäcka. Att allt bara var upprepningar. Som tur är måste man inte hålla med. Vi på Texstar älskar det vi gör – vi utvecklar lätta arbets- och profilkläder. Och om någon påstår att allt är uppfunnet påstår vi motsatsen. Det finns massor att göra. Den här katalogen är bara ett exempel på hur nya tankar inspirerar en statisk bransch och något nytt växer fram. Texstar är svenskt. Vi finns i Norrtälje och vi bärs av tanken på att hela tiden utveckla vår bransch. Teamet i centrum Vår utgångspunkt är din verksamhet. Hur kan Texstar bidra till att bygga din värld, till att få ditt team att trivas och uppträda på ett professionellt, modernt sätt? Vi löser det genom att till exempel samarbeta med några av Sveriges bästa designers. Med deras erfarenhet av mode och vår kunskap om branschen, nya material och funktionella lösningar utvecklar vi lätta arbets- och profilkläder som du trivs i. Många trivs så bra att de även gärna använder dem privat. Vårt sortiment präglas av omsorg om detaljer, modern kroppsnära passform – där allt finns för både män och kvinnor – och en färgmatchad kollektion i fem basfärger. Du ser att det kommer från Texstar på detaljerna. Det sitter lite bättre. Du känner att materialvalet andas kvalitet. Och det finns ofta en intressant detalj som ger karaktär. Det är Texstar. Flexibelt med egen produktion Att vi ändå kan hålla en konkurrenskraftig prisnivå beror på att vi har kontroll på hela kedjan. Egen fabrik i Kina och kontor i Shanghai ger oss full kontroll på hela kedjan – från produktion till lager och leverans. Vår effektiva logistik med ett stort lager i Norrtälje gör att vi nästan alltid kan leverera det du söker. Vi tar hand om dig Om våra kunder trivs, då går det bra för oss. Det är en sanning som vi tror på. Låt oss få vara med och utforma

4

din värld av matchade lätta arbets- och profilkläder. Vi älskar att få visa oss på styva linan och ger oss inte förrän du är nöjd. Du är expert på ditt varumärke, vi kan se till att bidra med vår kompetens för att bygga din värld och ditt framgångsrika team.

Mats Ågren vd


Och vi bryr oss.

Vi lever i en global värld. Det vi gör påverkar många andra. Med en verksamhet som sker i många delar av världen är det många som berörs. Allt ifrån hur vi producerar till hur vi sköter vår logistik och slutligen levererar våra produkter har en inverkan på människor och miljö. Det finns även en annan aspekt, att det vi gör idag påverkar framtiden för kommande generationer. Vi vill kunna se oss själva i spegeln och säga att vi gör vårt bästa även för våra barn och barnbarn. Hållbarhet x 3 När man talar om hållbarhet är ofta den miljö­ påverkande hållbarheten det man först tänker på. På Texstar försöker vi minimera vår miljöpåverkan både i det stora och det lilla. Genom att välja rätt produktionsmetod, transportlösning och material. Men det gäller också att välja hur vi förpackar våra produkter och att återvinna så mycket som möjligt. I vår interna miljöpolicy beskrivs hur vi arbetar, så att alla i företaget vet hur de ska agera. Den är också ett verktyg för att säkerställa att våra underleverantörer lever upp till våra miljökrav. En annan viktig del är den sociala hållbarheten där vi med egna fabriker har full kontroll på vår produktion. De anställda ska ha rimliga arbetsvillkor både säkerhetsmässigt och ekonomiskt, och en självklar rätt att bilda fackföreningar. FNs deklaration om de

mänskilga rättigheterna är för oss en självklarhet, det gäller både oss och våra underleverantörer. Det innebär bland annat förbud mot barnarbete och diskriminering. Det kan för oss i Sverige låta självklart, men allt för ofta ser vi att så tyvärr inte är fallet. Den tredje aspekten är den ekonomiska hållbarheten. Vi ska vara en del av ett sunt ekonomiskt system där både de som arbetar för oss, vi själva och våra kunder ska ha ett ekonomiskt utbyte av affären. Sund ekonomi innebär att vår verksamhet ska bedrivas långsiktigt effektivt för alla parter. En renare produktion För att minska vår miljöpåverkan följer vi bland annat kemikalielagstiftningen i EU som kallas REACH. Den har utformats för att minska spridning av vissa kemiska ämnen och innebär att alla, både nya och äldre, ämnen på marknaden måste registreras, riskbedömas och godkännas. Öko-Tex är en annan internationell organisation, där oberoende internationella institut testar och certifierar textilprodukter genom alla bearbetningsleden. Texstar anser att vi alla måste vara en del i att förändra samhället. Vi vill bidra med det vi kan påverka. Därför är det ett ständigt pågående arbete och det är viktigt att följa utvecklingen, för att hela tiden förbättra vår produktion och våra processer ur ett hållbart perspektiv.

5


Bygg din v채rld.

Blu 6


ue Team Blue. Känslan när man är en grupp som drar åt samma håll. Den känslan är obetalbar. Vår blåa nyans ger ett sobert men ändå kraftfullt uttryck och passar både kvinnor och män i alla åldrar. Funktionellt, dressat eller avslappnat. Plagg som ger en bra start för att få den rätta känslan i teamet.

7


Blått som djupen När våra designers väljer mellan olika lösningar så slutar det ofta med ”hur skulle jag själv vilja ha det?”. Därför sitter Texstars kläder lite bättre, med en kroppsnära passform som inspireras av dagens mode. Och självklart tar vi hänsyn till att killar och tjejer har olika krav. De flesta av våra plagg finns i både dam- och herrskärning. Vi tror inte på ”one-size-fits-all”. Vi har något som passar just dig. Det känner du när du provar.

8


South Jacket Snygg avslappnad. South Jacket är trivsamt bekväm. En skön profiljacka, perfekt för event och till fritid. Du hittar den på sidan 64.

Service Pants Dolda knappar gör den perfekt för t ex arbete med bilar eller annat där du vill vara försiktig. Perfekt till städ och service, mekaniker, rekond och industri – även bemanningsföretag. Se sidan 92.

Long Shell Jacket Skön extralång jacka som lyckas med konststycket att passa till kavaj och samtidigt ha många smarta funktioner. För serviceyrken, säljkår, kontorspersonal och andra. Bra förmans- och profiljacka. Läs mer på sid 66.

Fleece Jacket Stretch Med sin unika stretch i fleecen är den en favorit för många. Bär den som den är eller under en skaljacka. För alla typer av yrken. Utmärkt lager-tre-plagg. Bra profilplagg. Se sidan 60.

Service Shirt Den perfekta serviceskjortan som med sin tunna, härliga kvalitet ger en hög komfort. Knapparna är snyggt dolda och skjortan har två bröstfickor med lock. Se sidan 38.

9


Bygg din värld.

Gre Team Grey. Det ska synas att ditt team trivs. Och det gör de när kläderna sitter som de ska. När det inte är avkall på kvaliteten och när alla kan hitta sin favorit. Du får plagg som ger stor flexibilitet i användandet – allt ifrån mässor och events till olika serviceyrken, butik, logistik och transport. Alla kan hitta sin favorit. Och alla blir en del av ett och samma team. Ditt team.

10


ey 11


Grått som silver Även sånt som kan låta trist kan vara väldigt bra. Som till exempel vårt stora lager. Det kanske inte låter så spännande, men det betyder att du sannolikt kan få det mesta väldigt snabbt. Och då brukar många bli glada.

12


City Cardigan Tänk skönt. Tänk avslappnat. En cardigan för dig som vill ha en lite mer citylook. För yrkesbruk och profil. En favorit inom service, fastighet och hantverk. Se sidan 43.

Fleece Jacket Stretch Med sin unika stretch i fleecen är den en favorit för många. Bär den som den är eller under en skaljacka. För alla typer av yrken. Utmärkt lager-tre-plagg. Bra profilplagg. Här som inskuren dammodelll. Se sidan 60.

Crew T-neck Extra luftig tack vare den öglade insidan som låter luften cirkulera. Snyggt med kontrasterande färg på insidan av kragen. Utmärkt för service, hantverk, kontor, butik– eller varför inte vid event? Se sidan 47.

Duty Pocket Pants Massor av fickor, till och med invändiga knäfickor! Snygg och smart byxa. Perfekt servicebyxa, bra till butik, säljare, lager, lätta transporter och en bra profilbyxa. Se sidan 88.

13


Bygg din v채rld.

Re 14


Team Red. Ett team som syns. Där du inte behöver kompromissa mellan olika behov. Alla våra färger finns i olika material, allt ifrån det tunna, svala som passar i butik, till något varmt och skönt för den som springer mycket ut och in på lagret. Med Texstar får du ändå alla att bli ett team.

ed 15


Rött som kärleken En kund sa ”Ni gör det så enkelt för mig, jag kan blanda modeller hur jag vill och ändå blir alla mina anställda nöjda. Och det ser snyggt ut ihop!”. Inte så konstigt, sa vi, det är ju det som är hela vårt koncept.

16


Hooded Cardigan

Softshell Jacket Flexible

Skön fleece på insidan, med många snygga detaljer. En favorit som aldrig är fel, ett perfekt profilplagg. Se sidan 44.

Vårt nyaste tillskott i softshell-familjen. Tunn och smidig för dig som rör dig mycket. Passar alla typer av serviceyrken, perfekt för den som behöver extra rörlighet. Se sidan 52.

Crew T-shirt

North Jacket

Formstark T-shirt som med 100 % ringspunnen kammad bomull sitter skönt på kroppen. Perfekt yrkesplagg och suverän som profiltröja. Se sidan 26.

Modern lättviktsjacka med stretch i sidan som ger ökad rörlighet. Klarar alla typer av serviceyrken. Utmärkt profilplagg man även gärna använder på fritiden. Se sidan 76.

Crew Cardigan

Pique Shirt

Lite längre modell, figursydd, som alla i teamet brukar gilla. Bra för service, kundmottagare, handel, kontor, lager och event. Se sidan 45.

Piké som tål tuffa jobb i smutsigare miljöer som ändå har flera snygga detaljer. Bra profilplagg med hög färgäkthet. Se sidan 29.

17


Bygg din värld.

Bla Team Black. Stilrent som passar i alla sammanhang. Med Texstars konsekventa färgmatchning finns alltid något som passar var och en. Bekvämt och med en figursnygg, modeinspirerad skärning vill man gärna ha plaggen på. Många även efter jobbet.

18


ack 19


Bygg din värld.

Wh Team White. Det vita går ofta hem. Många gillar det rena klassiskt vita, som ändå har en tydlig inspiration från de senaste trenderna. Ofta med inslag av svart i någon detalj som en dragkedja, ett foder eller en ficka. Det förstärker formen och ger en särart åt både plaggen och ditt team.

20


hite 21


Detaljer, detaljer, detaljer. Vi är nördar. Detaljnördar närmare bestämt. För visst gör det där lilla extra att man trivs lite bättre, samtidigt som det kan ha en praktisk funktion. Och ibland är det bara snyggt. I vilket fall – detaljer märks. Det ska märkas att vi gillar detaljer.

Typiskt oss

Dress code

Egentligen kan man tycka att en knapp i nacken på kragen är onödig. Men det tycker inte vi. En liten detalj som höjer helheten.

Vill du känna dig fin? Vi har kläder för alla tillfällen. Njut av kvaliteten på våra skjortor.

Modern passform Med några av Sveriges bästa designers i stallet så ser vi till att du får tillgång till modeinspirerade produkter.

Syna sömmarna Vi producerar i egen fabrik. Därför vet vi att sömmarna verkligen håller. Kvalitet som syns.

22

Profilera allt De flesta vill sätta sin egen prägel på plaggen. Vi ser till att alla plagg, även de fodrade, kan öppnas så att du kan få dit en riktigt fin brodyr.


Håller tätt

Finslipning

I våra mest avancerade modeller använder vi den senaste tekniken. Som tejpade blixtlås och smarta uttag för hörlurar.

Ibland behövs så lite för att plagget ska sitta perfekt. Spänn lite så är det klart. Detaljer som gör skillnad.

Nörd eller mode? En t-shirt som är en T-shirt Vår t-shirt med stort T är värd sitt namn. Inget sladder och en stadig form tack vare ett insytt band som går från axel till axel. Här i dammodell.

Denna har vi sett både på Stureplan och i skogen. Om den är trendig eller bara väldigt varm och skön får du avgöra.

För kvinnor

Små fickor, stora fickor, långa fickor, smala fickor... Pricken över i Ett snyggt bälte i läder är den där sista detaljen som behövs.

Vi har som princip att alla våra modeller ska finnas skurna för att passa både män och kvinnor. Annars blir det lätt en modell som inte passar riktigt bra på någon. Och det är ingen liten detalj!

Vi kan nästan lova att du kan hitta ett plagg som har just de fickor du söker. Fickor är viktiga och vi lägger ner mycket tid på att de ska fungera bra.

För rörliga typer Många som använder våra produkter rör sig i de mest avancerade rörelsemönster. Då är det bra med lite stretch där det verkligen gör nytta.

Den höga kragen Vårt signum är den höga kragen. Lite trivsammare och lite varmare – och mycket snyggare tycker vi.

23


24


t-shirt & piké Finns det något skönare än att en tidig morgon dra på sig t-shirtfavoriten och sakta vakna med kaffekoppen i handen? Våra t-shirts och pikéer har en kvalitet få kan matcha. Du känner det i materialval och du ser många detaljer som ger den där lilla extra Texstar-känslan. Oftast lite längre i ryggen och med en passform anpassad för dam och herr.

25


TS13 Crew T-shirt WT13 Women’s Crew T-shirt Hemligheten bakom våra populära t-shirts är den moderna skärningen och materialet – en mjuk och behaglig 100 % ringspunnen kammad bomull. Det känns direkt när den glider på och det märks genom att den håller formen tvätt efter tvätt. En detalj som ger extra god passform är ett nackband som sitter på insidan från axel till axel. Inget sladder här inte. Att den även har miljömärkningen Öko-Tex Standard 100 är vi stolta över.

Alltid i fin form med extra nackband

Ärmficka på herrmodell

Indraget ärmslut på dammodell

Kortare ärmar

Inskuren herrmodell

Figursydd dammodell

Extra längd

Fakta Q-nummer: 136 Material: 100 % ringspunnen ­kammad bomull, ca 160 g, material Öko-Tex Standard 100. Passar: Perfekt yrkesplagg och suverän som profiltröja.

26

Färger

Storlek

Vit 0100

Röd 5600

Antracit 9500

Svart 9900

(9500: 50% bom/50% poly)

Marin 8800

TS13 XXS–XXXL WT13 XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

70:64:-


TS05, TS15 Techno Cotton T-shirt WT15 Women’s Cotton T-shirt En populär tunn och följsam t-shirt i högsta kvalitet. Vävs med polyester på utsidan och bomull på insidan vilket ger en lätt mekanisk stretch som många uppskattar. På köpet får man en hög färgbeständighet och en suverän livslängd. Den krymper inte och håller formen. Används med fördel som den är eller under skjortan.

Färgbeständig

Bomull på insidan, polyester på utsidan Krymper inte. Håller formen.

Smal halslinning – snyggt under skjortan

Kan tvättas i 60°

Fakta Q-nummer: 127 Material: 100 % bomull på insidan 100 % polyester på utsidan. Passar: Mycket bra yrkesplagg. Perfekt profiltröja.

Färger

Storlek

Vit 0100

Marin, TS05-127 - 8900

TS05 XS–XXL TS15 S–XXXL

Svart 9900

Grå melange, TS05-127 - 9300

WT15 XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

129:118:-

27


PS03 Pique Shirt PSW3 Women’s Pique Shirt En klassisk kvalitetspiké med detaljer som sticker ut. Förutom att herrmodellen har en ficka på ena ärmen så har dammodellen en lite djupare halslinning och två extra knappar. En snygg widespread-krage håller formen och givetvis är den i 100 % bomull. Luftigt och skönt val som profiltröja eller i serviceyrken.

Widespread-krage

Ärmficka på herrmodellen

Manlig modern passform

Djupare linning och fem knappar

Figurydd dammodell Längre i ryggen

Fakta Q-nummer: 203 Material: 100% kammad bomull. Ca 220 g/m2 Passar: Alla typer av serviceyrken. Perfekt eventoch profilplagg.

28

Färger

Storlek

Vit 0100

Röd 5600

PS03 S–XXXL

Marin 8800

Svart 9900

PSW3 XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

164:149:-


PS04 Pique Shirt PSW4 Women’s Pique Shirt Egentligen snarlik med PS03/PSW3 men gjord för lite tuffare tag. Med 50 % bomull och 50 % polyester är den slitstark, tål industritvätt i 60° och har extra hög färgäkthet. Samma snygga detaljer med fem knappar för damer, ficka på herrarnas ärm – och såklart skön passform för båda.

Tål industritvätt 60° Ärmficka på herrmodellen

Manlig modern passform

Figurydd dammodell

Längre i ryggen

Fakta Q-nummer: 223 Material: 50 % polyester, 50 % bomull, ca 230 g/m2 Passar: Tuffa jobb i smutsigare miljöer. Bra profilplagg med hög färgäkthet. Tål industritvätt 60°.

Färger

Storlek

Vit 0100

Röd 5600

Antracit 9500

Svart 9900

Marin 8800

PS04 S–XXXL PSW4 XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

175:159:-

29


PS05 Pique Shirt PSW5 Women’s Pique Shirt Så fort du tar i den så känner du skillnaden. PS05/PSW5 är gjord i en exklusiv kraftigare bomull som andas kvalitet. Luftig och skön med många snygga detaljer som fem knappar för henne, längre rygg och vita inslag både på kragens in- och utsida samt på ärmarna.

Kraftig bomull

Manlig modern passform Figurydd dammodell

Längre i ryggen

Fakta Q-nummer: 235 Material: 100% bomull, ca 280 g/m2 Passar: Ett perfekt profilplagg och allround yrkesplagg.

30

Färger

Storlek

Vit 0100

Röd 5600

PS05 S–XXXL

Marin 8800

Svart 9900

PSW5 XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

318:289:-


31


32


skjortor Vill man känna sig välklädd är nog en skjorta ett av de viktigaste plaggen i garderoben. Vi älskar våra skjortor. Väl utformade för att sitta snyggt och med högsta kvalitet i material och hantverk. Dessutom har vi gjort dem lite extra långa i ryggen så de sitter på plats i alla lägen.

33


SH12 Oxford Shirt WS12 Women’s Oxford Shirt Riktigt snygg, figursydd skjorta i fin oxfordvävd bomull. Till vänster dammodellen som finns i fem färger, herrmodellen till höger i vitt och ljusblått. Klassisk affärsskjorta där herrmodellen har button down-krage och bröstficka. Egen design som produceras hos en av världens mest aktade skjortproducenter. Favorit som tål att användas flitigt, klarar industritvätt 60°.

Klassisk krage Damknäppning

Button down-krage herrmodell

Bröstficka herrmodell

Figursydd

Kontrastfärg i hals och mudd

Fakta Q-nummer: 218 Material: 100 % kammad bomull oxford, ca 165 g, material Öko-Tex. Passar: För en mer dressad look, även på managementnivå. Perfekt profilplagg.

34

Färger

Storlek

Vit 0100

Ljusblå 8300

Grå 9600

Svart 9900

Marin 8800

SH12, vit, ljusblå S–XXXL WS12 XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

527:479:-


SH14 Oxford Shirt En skön skjorta som uppskattas i många serviceyrken. Mjuk och skön tack vare den oxfordvävda kammade bomullen. Dubbla fickor, det ena med pennfack, och kontrastfärg både på insidan av kragen och muddar ger en egen karaktär. Gjord för att användas ofta, tål industritvätt 60°.

Tål industritvätt 60° Kontrastfärg i hals och mudd

Två bröstfickor – en med pennficka

Två manschettknappar

Fakta Q-nummer: 218 Material: 100 % kammad bomull oxford, ca 165 g/m2, material Öko-Tex. Passar: Vid kundkontakt, service och i industri. Bra profilskjorta.

Färger Marin 8800 Svart 9900

Storlek Grå 9600

SH14 S–XXXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

527:479:-

35


SH19 Dress Shirt Vi är stolta över vår nya figursydda skjorta med modern affärslook. Tål mer tack vare blandningen av polyester och bomull, vilket också gör den mycket lättskött. Vi gillar den rena designen och den klassiska kragen. Att den klarar industritvätt 60° är inte heller någon nackdel.

N y het

! En bröstficka

Modern passform

Figursydd

Fakta Q-nummer: 247 Material: 65 % polyester, 35 % bomull, 145 g/m2. Passar: För en dressad look, perfekt som profilplagg.

36

Färger Vit 0100

Storlek Blå 8400

Pris SH19 XS–XXXXL

Antal Sek 1 st >25 st

296:269:-

I lager i mars.


37


SH16 Service Shirt Den perfekta serviceskjortan som med sin tunna, härliga kvalitet ger en hög komfort. Knapparna är snyggt dolda och skjortan har två bröstfickor med lock, den ena med pennfack den andra har ett blixtlås för att hålla saker på plats. En poplinskjorta, där polyester och bomull ger dess följsamma kvalitet, god färgäkthet och den klarar industritvätt i 85°.

N y het

Dolda knappar

!

Kontrastfärg i kragen

Bröstficka med blixtlås

Förlängd i ryggen Dubbla manschettknappar

Fakta Q-nummer: 228 Material: Poplin 65 % polyester, 35 % bomull, 160 g/m2. Passar: Serviceyrken, industri och som profilplagg

38

Färger Marin 8900 Svart 9900

Storlek Grå 9600

Pris SH16 XS–XXXXL

Antal Sek 1 st >25 st

399:364:-

I lager i mars.


SH03 Crew Stretch Pocket Shirt SHW1 Women’s Crew Stretch En luftig och skön skjorta som andas bra vilket ofta uppskattas i rörliga arbeten. Med en lätt comfort strech i bomullen kan den sitta figurnära och ändå vara följsam. Dubbla bröstfickor, ett med pennfack, och lite extra längd som gör att den sitter snyggt hela dagen.

Klassisk krage

Comfort stretch bomullskvalitet

Dubbla bröstfickor, en med dold pennficka

Bra längd

Fakta Q-nummer: 173 Material: 97 % bomull, 3 % spandex comfort stretch poplin. Passar: Alla typer av serviceyrken. Perfekt event- och profilplagg.

Färger Vit 0100 Svart 9900

Storlek Röd 5600

SH03 vit, röd S–XXXL svart XS–XXXL SHW1 XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

411:374:-

39


sweatshirts Det finns många fina detaljer på våra sweaters, istället för hängande kängurufickor har vi till exempel dolt fickorna i sidan, vilket ger en snyggare passform. Men det som är vårt signum är våra höga kragar. Det ska vara skönt i en sweatshirt från Texstar. Och med en lite högre krage som värmer skönt blir det extra trivsamt.

40


41


HC03 Hooded Cardigan WC03 Women’s Hooded Cardigan Vår storsäljare, en favorit som alla gillar. Med en kombination av hög krage, hood och cardigan får den attityd. Den rena designen förstärks med de dolda fickorna i sidan, och den extra breda mudden gör att den sitter bra även när du rör dig mycket. Mycket hög kvalitet som håller form och färg fantastiskt väl. Blunda och tänk dig den med ditt eget märke eller tryck på – riktigt snyggt, som du har glädje av länge.

Extra tjockt tyg

Hög krage

Dolda fickor med blixtlås

Extra bred mudd

Fakta Q-nummer: 130 Material: 60 % bomull, 40 % polyester, ca 300g. Passar: En favorit inom service, fastighet och hantverk. Bra profilplagg.

42

Färger

Storlek

Vit 0100

Röd 5600

Antracit 9500

Svart 9900

Marin 8800

HC03 XS–XXXXL WC03 XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

406:369:-


HC04 City Cardigan WC04 Women’s City Cardigan En variant på vår Hooded Cardigan, för dig som inte vill ha hood. Men fortfarande samma höga krage och cardigan. Lite mer citylook som också har fickorna dolda i sidan. Har du provat den vill du gärna behålla den på. Många väljer att ha den som imageplagg. Bra val tycker vi.

Ribbstickad hög krage Blixtlås ända upp

Dolda fickor med blixtlås

Figursydd, tydlig kvinnlig linje

Extra bred mudd

Fakta Q-nummer: 130 Material: 60 % bomull, 40 % polyester, ca 300g. Passar: Både yrkesbruk och profil. En favorit inom service, fastighet och hantverk.

Färger

Storlek

Vit 0100

Röd 5600

Antracit 9500

Svart 9900

Marin 8800

HC04 XS–XXXXL WC03 XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

395:359:-

43


HC06 Hooded Cardigan WC06 Women’s Hooded Cardigan Med sin sköna ombonade insida i fleece är det en kompis att trivas i. Har många fina detaljer som reglerbar huva med kontrasterande färg på insidan, Distinkta sömmar, modern passform och dolda fickor med blixtlås är annat som ger den sin särart. Som gjord för att profilera ditt företag.

Insida av fleece

Huva med karaktär

Modern passform

Dolda fickor med blixtlås

Fakta Q-nummer: 234 Material: 40 % bomull, 60 % polyester, ca 320g/m2, insida fleece. Passar: De flesta sammanhang. Ett perfekt profilplagg.

44

Färger

Storlek

Ljusgrå 0120

Röd 5600

HC06 XS–XXXL

Marin 8800

Svart 9900

WC06 XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

527:479:-


SW02 Crew Cardigan SWW2 Women’s Crew Cardigan En lite mer dressad cardigan med snyggt kontrasterande detaljer. En lite längre modell med bröstficka med blixtlås, där herrvarianten även har en ficka på ärmen. Skönt figursydd passform som alla i teamet brukar trivas i.

French rib på insidan

Ärmficka på herrmodellen

Bröstficka med blixtlås

Figursydd

Längre i ryggen

Fakta Q-nummer: 112 Material: 60 % bomull, 40 % polyester, ca 350 g/m2. Passar: Service, kundmottagare, handel, kontor och lager. Bra eventplagg.

Färger

Storlek

Vit 0100

Röd 5600

Antracit 9500

Svart 9900

Marin 8800

SW02 XS–XXXL SWW2 XS–XXXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

472:429:-

45


FJ34 Team Jacket WJ34 Women’s Team Jacket En jacka som med sin trendigt glansiga WCT-look känns modern och helt rätt i tiden. Den borstade insidan gör den riktigt skön på och givetvis har den Texstars passform. Det vill säga den sitter bra på och har en hög ombonad krage. Håller färgen suveränt och är alltid lika snygg.

Hög krage

Färgbeständig

Sidoficka med blixtlås

Figursydd, tydlig kvinnlig linje

Breda muddar

Fakta Q-nummer: 205 Material: 100% polyester, borstad insida, 300g/m2. Passar: Perfekt teamjacka. Mycket bra profilplagg.

46

Färger

Storlek

Vit 0100

Röd 5600

FJ34 S–XXXL

Marin 8800

Svart 9900

WJ34 XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

362:329:-


SW14 Crew T-neck Vår Crew T-neck har öglad insida. Det innebär att luften kan cirkulera bättre och den blir extra luftig och sval och kan bäras hela dagen och bibehålla en behaglig temperatur. Insidan av kragen är i en kontrasterande färg och i halsen sitter ett blixtlås som går ända upp. Skön och sval när du är mycket i rörelse.

Blixtlås ända upp Öglad insida ger skönare känsla

Dold ficka med blixtlås

Extra bred mudd

Fakta Q-nummer: 181 Material: 60 % bomull, 40 % polyester, ca 260 g. Bra färgbeständighet. Passar: Service, hantverk, kontor, butik. Bra vid event.

Färger Vit 0195

Storlek Röd 5695

SW14 XS–XXXXL

Marin 8895 Unisex

Antracit 9599

Svart 9995

Pris Antal Sek 1 st >25 st

285:259:-

47


SW13 Crew Sweatshirt En riktig klassiker, Crew Sweatshirt, som är exakt vad den utgör sig för att vara – en sweatshirt. Men den har ändå en Texstarkaraktär med en stickad dekordetalj mot halsen, en kroppsnära skärning och extra breda muddar. Insidan är öglad, vilket gör den luftig, sval och väldigt skön även när man rör på sig.

Stickad dekor

Extra bred mudd

Fakta Q-nummer: 181 Material: 60 % bomull, 40 % polyester, ca 260 g. Bra färgbeständighet. Passar: Fungerar nästan i alla typer av yrken. Mycket bra profilplagg.

48

Färger Vit 0100 Antracit 9500

Storlek Röd 5600 Svart 9900

SW13 XS–XXXXL

Marin 8800 Unisex

Pris Antal Sek 1 st >25 st

230:209:-


FP23 Crew Soft Pants Mysbyxan framför andra. Våra sköna collegebyxor med en mjuk insida i “french terry” tar många på sig så fort de får tillfälle. Gärna även efter jobbet. Ett populärt komplement till våra sweatshirts. Resår med dragsko i midjan och reglerbart benslut, sidfickor och bakficka.

Resår med dragsko

Reglerbart benslut

Fakta Q-nummer: 130 Material: 60 % bomull, 40 % polyester, ca 300 g. Insida mjuk “French terry”. Passar: Serviceyrken, hantverkare, lager. Perfekt profilplagg.

Färger

Storlek FP23 XS–XXXL

Svart 9900 Unisex

Pris Antal Sek 1 st >25 st

219:199:-

49


softshell Med sin förmåga att skydda både mot väta och vind har softshelljackan snabbt blivit en favorit. Den sitter snyggt, har praktiska funktioner och funkar både som ytterplagg, inne på kontoret och som skalplagg. Hos oss hittar du alltid en modell som passar oavsett om du har tuffa krav, springer mycket in och ut eller behöver god rörlighet. Texstars softshell är för dig.

50


51


FJ58 Softshell Jacket Flexible WJ58 Women’s Softshell Jacket Flexible

6000g/m2/24h

8000 mm

En trelagers softshelljacka som klarar det mesta. Vår nya flaggskeppsjacka är tunn och smidig och tänkt för dig som rör dig mycket. Utrustad med ett membran som gör att den är både vind- och vattenavvisande. Softshell Jacket Flexible är byggd för att klara det mesta – även oväntade situationer. Har envägsblixtlås, bröstficka och två sidofickor.

N y het

!

Bröstficka

Vind- och vattenavvisande

Mycket tunn och smidig

Sidofickor Längre rygg

Fakta Q-nummer: 246 Material: Tre lager - stretch i 100% polyester PTFE-membran, vattenpelare (W.P); 8000 mm. Andningsförmåga 6000g/m2/24h. Passar: Alla typer av serviceyrken, perfekt för den som behöver extra rörlighet.

52

Färger

Storlek

Vit 0100

Röd 5600

Grå 9500

Svart 9900

Marin 8900

FJ58 S-XXXL WJ58 XS-XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

1 099:999:-

I lager i mars.


53


FJ30 City Softshell WJ30 Women’s City Softshell

10000g/m2/24h

6000 mm

Vår City Softshell har, trots sitt namn, faktiskt bestigit mount Everest och blivit en favorit hos sherpas. Snyggt figursydd, trelagers softshell som är vind- och vattenavvisande. Tejpade sömmar på fickorna skyddar innehållet mot fukt. Perfekt lager-tre-plagg som du bär ytterst. Lätt och följsam med en snygg passform med lätt stretch.

Huva med hög krage

Softshell i tre lager

Andas bra

Figursydd

Reglerbara ärmar

Vind- och vattenavvisande

Fakta Q-nummer: 201 Material: Tre lager – 94 % polyester, 6 % spandex, PTU-film med meshfoder. Vattenpelare (W.P): 6 000mm. Andningsförmåga (M.V.P): 10 000 g/m2/24h. Passar: Alla typer av serviceyrken. Tål tuffa förhållanden.

54

Färger

Storlek

Vit 0100

FJ30 S–XXXL

Svart 9900

WJ30 XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

945:859:-


FV29 Softshell Vest WV29 Women’s Softshell Vest Ibland finns inget bättre än att få dra på sig en värmande väst. Vår väst har snygg passform, värmer skönt och ger god rörlighet. Modellen är lite längre så att den inte åker upp när du böjer dig. Praktiskt med flera fickor, sidofickan har en dold D-ring – perfekt för nycklar eller passerkort.

Vind- och vattenavvisande

Dold D-ring i sidofickan, perfekt för nycklar eller passerkort Längre rygg

Fakta Q-nummer: 200 Material: Två lager – 94 % polyester, 6 % spandex med teflon-finish och meshfoder. Passar: Alla typer av serviceyrken. Perfekt för den som behöver extra rörlighet.

Färger

Storlek

Vit 0100

Röd 5600

FV29 XS–XXXL

Marin 8800

Svart 9900

WV29 XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

549:499:-

55


FJ29 Hooded Softshell WJ29 Women’s Hooded Softshell Jacka som du kan använda året om. Vintertid är den ett bra skalplagg, vår/sommar/höst en lätt skön jacka som du gärna har på dig. Tvålagers softshell som är vind- och vattenavvisande och andas suveränt. Huvan kan regleras och jackan har ett rejält blixtlås i metall som går ända upp till kragen. Muddarna är extra breda och kan spännas. God färgbeständighet och följsam passform.

Huva med hög krage Vind- och vattenavvisande

Blixtlås ända upp till kragen

Breda muddar

Dolda fickor i sidsöm

Fakta Q-nummer: 200 Material: Två lager – 94 % polyester, 6 % spandex med teflon-finish. Passar: Alla typer av serviceyrken. Perfekt för den som rör sig mycket och springer in och ut.

56

Färger

Storlek

Vit 0100

Röd 5600

FJ29 S–XXXL

Marin 8800

Svart 9900

WJ29 XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

669:609:-


FJ39 Softshell Jacket WJ39 Women’s Softshell Jacket Denna jacka är i grunden samma jacka som vår 2-lagers Hooded Softshell, fast utan huva. Ger ett mer välklätt intryck och är såklart vind- och vattenavvisande. Men den har vissa detaljer som skiljer, som herrmodellens bröstficka och att sidofickorna är något framflyttade. Men de reglerbara ärmmuddarna och det rejäla blixtlåset i metall är detsamma.

Hög krage

Herrmodell med bröstficka

Dolda fickor i sidsöm

Vind- och vattenavvisande

Fakta Q-nummer: 200 Material: Två lager – 94 % polyester, 6 % spandex med teflon-finish Passar: Alla typer av serviceyrken. Perfekt för den som rör sig mycket och springer in och ut.

Färger

Storlek

Vit 0100

Röd 5600

FJ39 S–XXXL

Marin 8800

Svart 9900

WJ39 XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

669:609:-

57


fleece Skön och följsam. Fleecen har kommit för att stanna. Med sin förmåga att släppa igenom fukt samtidigt som värmen behålls är den ett måste för många. Utmärkt under en skaljacka eller som ett renodlat profilplagg. Texstars fleecejackor finns för alla behov, givetvis med vår höga krage och sköna moderna passform.

58


59


FJ46 Fleece Jacket Stretch WJ46 Women’s Fleece Jacket

3000g/m2/24h

8000 mm

Så här ska ett modernt funktionsplagg se ut. Ett perfekt lager-två-plagg som med sin unika stretch i fleecen gör den smidig och bekväm. Extra förstärkta detaljer som gör att den sticker ut, lättskött och skön – en riktig succé hos våra kunder.

Ny FÄRG! Förstärkning på axlar och ärmar God andningsförmåga

Hög krage

Stretch för god rörlighet

Figursydd

Fakta Q-nummer: 191 Material: 100 % polyester, tre lager, 280 g. Vattenpelare (W.P): 8000 mm. Andningsförmåga (M.V.P): 3000 g/m2/24h. Passar: Som den är eller under en skaljacka i alla typer av yrken. Utmärkt lager-två-plagg. Bra profilplagg.

60

Färger Vit/Svart 0199

*

Grå/Svart 9699

Storlek *

Röd/Svart 5699 Svart 9999

*

Marin/ Svart 8999

* I lager i mars.

Pris

FJ46 Antal Sek S–XXXL 1 st 593:>25 st 539:WJ46 XS–XXL


FJ35 Light Fleece WJ35 Women’s Light Fleece Superskön och lätt jacka i microfleece. Passar bra som lager-två-jacka . Light Fleece är följsamt skuren och med ett blixtlås som går ända upp på kragen är det en flexibel modell som passar för de allra flesta situationer.

Blixtlås ända upp

Microfleece

Sidofickor

Fakta Q-nummer: 206 Material: 100 % polyester microfleece, 180 g/m2. Passar: I alla typer av yrken. Bra profilplagg.

Färger Svart 9900

Storlek FJ35 S–XXXL WJ35 XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

263:239:-

61


ofodrade jackor Den tunna ofodrade jackan är kanske den modell man använder under längst period av året. Vi har snygga klassiska quiltjackor, vaxade fräcka vintagemodeller, streetsnygga varianter och robusta favoriter som tål tuffa tag. Som alltid är det omsorgen om detaljerna och den sköna passformen som avslöjar att de kommer från Texstar.

62


63


FJ52 South Jacket Det är många, inte bara seglare och golfare, som älskar denna vindtålig och vattenavvisande vår- och sommarjacka. Trivsamt bekväm och med en avslappnad look är vår South Jacket aldrig fel. Krage och muddar är snyggt stripade, unisex, finns i tre färger.

Vindtålig

Vattenavvisande

Två fickor med dragkedjor

Fakta Q-nummer: 233 Material: 100 % nylon utsida, 100 % polyester insida. Passar: Skön profiljacka, perfekt för event och till fritid.

Färger Vit 0100 Svart 9900

64

Storlek FJ52 XXS–XXXL

Marin 8800 Unisex

Pris Antal Sek 1 st >25 st

768:698:-


FJ55 West Jacket Klassiskt tvåfärgad jacka som passar lika bra för både män och kvinnor. Passar i många sammanhang, är vindtålig och vattenavvisande och har ett vaxat ok. Tvåfärgad krage, bröstficka med blixtlås, och innerficka är andra detaljer som ger West Jacket sin karaktär. Finns i tre färger.

N y het

Vind- och vattenavvisande

!

Vaxat ok

Två fickor med dragkedja

Bröstficka

Resår i midjan Mudd i ärmar

Fakta Q-nummer: 233 Material: 100 % nylon utsida, 100 % polyester insida. Passar: Ingen text

Färger Vit/Svart 0199 Marin/Svart 8999

Storlek Röd/Svart 5699

FJ55 XS–XXXL Unisex

Svart 9900

Pris Antal Sek 1 st >25 st

978:889:-

I lager i mars.

65


FJ45 Long Shell Jacket Extra lång skaljacka som har många fina detaljer. Lägg märke till förstärkningsbitarna på ärmarna och den avtagbara hooden med dold knäppning. En jacka med tydlig karaktär som gör den både funktionell samtidigt som du är välklädd. Givetvis med Texstars sköna höga krage.

N ya FÄ R G er !

Löstagbar hood med dold knäppning

Två bröstfickor med blixtlås Förstärkningsbitar på ärmarna

Justerbar dragsko

Fakta Q-nummer: 225 Material: 100 % nylon. Passar: Alla typer av serviceyrken, säljkår, kontorspersonal och andra som har kavaj. Bra förmans- och profiljacka.

66

Färger *

Vit/Svart 0199 Svart 9900

Storlek *

FJ45 XS–XXXL

Marin/Svart 8999 Unisex

* I lager i mars.

Pris Antal Sek 1 st >25 st

1 077:979:-


FJ54 Quilt Jacket Texstar Quilt Jacket är en jacka som aldrig blir omodern. Exklusiv, välskuren och med en innerkrage i matchande manchester. En jacka att tycka om. Har vaxat ok, två bröstfickor, två sidofickor och en innerficka. Trivsamt snygg och ett perfekt profilplagg.

N y het Klassisk krage

!

Vaxat ok

Bröstficka

Två sidofickor

Fakta Q-nummer: 250 Material: 100 % polyester, foder 120g, linning 100% polyester. Passar: En skön profiljacka som passar både företaget och privat.

Färger

Storlek FJ54 XS–XXXL

Svart 9900 Unisex

Pris Antal Sek 1 st >25 st

967:879:-

I lager i mars.

67


FJ48 WX2 Coated Hood Jacket Med sin ruffa, väderbitna karaktär är detta en jacka att älska. Materialet är vårt WX2 som har en vaxbeläggning direkt på tråden som är invävd i tyget. Det ger den ett härligt intryck av klassisk oljerock, trots att det är en hypermodern jacka med många fiffiga ficklösningar. Unisex med vår specialare – den höga Texstar-kragen.

Hög krage med dold huva

Dragsko i huvan

Reglerbara ärmslut

Fakta Q-nummer: 220 Material: WX2 vax-finish fabric 65 % polyester, 35 % bomull. Passar: Alla typer av serviceyrken. Tål tuffa förhållanden. Suverän profiljacka.

68

Färger

Storlek FJ48 XS–XXXL

Sand 3000 Unisex

Svart 9900

Pris Antal Sek 1 st >25 st

1 098:998:-


FJ41 Padded Jacket WJ41 Women’s Padded Jacket Tuff, sportig, superlätt värmejacka. En jacka som passar perfekt att brodera på, vilket gör den till en riktigt snygg lättviktsjacka. Den insydda bröstfickan och reflex i blixtlåset är detaljer som är typiska för denna modell. Vindtålig och vatten­av­visande med god passform.

Ultralätt, bara ca 350 g

Insydd bröstficka

Två sidofickor

Reflex i blixtlåset

Fakta Q-nummer: 207 Material: 100 % nylon, foder 100 % polyester 40 g/m2. Passar: Alla typer av serviceyrken. Perfekt att använda under en skaljacka. Bra profiljacka.

Färger

Storlek

Röd 5600

FJ41 S–XXXL

Svart 9900

WJ41 XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

439:399:-

69


FJ43 Wind Breaker Jacket WJ43 Women’s Wind Breaker Jacket En tunn jacka som sitter riktigt skönt på tack vare sitt meshfoder. Vattentålig windbreaker med huva som har extremt bra passform och alltid är smidig att ha till hands. 100 % tätslagen nylon gör att den faller snyggt – en riktigt bra höst- och vårjacka.

Huva Vattentålig

Meshfoder

Fakta Q-nummer: 207 Material: 100 % nylon, 55 g/m2. Passar: Alla typer av serviceyrken. Mycket bra profilplagg för exempelvis give away.

70

Färger Svart 9900

Storlek FJ43 S–XXXL WJ43 XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

439:399:-


FJ18 Functional Duty Jacket Modern unisex funktionsjacka i canvas som passar de flesta. Med sin fina passform och detaljer som ärm- och bröstficka och hög krage är det en jacka att trivas i. Passar både som yrkes- och profiljacka. Finns i tre färger.

Slitstark Canvas

Ärmficka, bröstoch sidoficka

Bra passform

Fakta Q-nummer: 177 Material: Canvas – 65 % polyester, 35 % bomull. Passar: Passar bra både som yrkes- och profiljacka.

Färger Marin 8800

Storlek Grå 9200

FJ18 XS–XXL Unisex

Svart 9900

Svart XS–XXXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

659:599:-

71


FJ28 Catalina Jacket Klassisk midjejacka i Catalina-modell som genom åren har varit en favorit hos både tjejer och killar. Ribbstickad krage och muddar bidrar till det välkända utseendet. Vi har gett den en extra smutsavvisande ytbehandling som gör att den tål lite mer och passar lika bra på jobbet som på fritiden.

Ribbstickad krage

Klassisk design

Smutsavvisande ytbehandling

Muddar nertill och på ärmarna

Fakta Q-nummer: 177 Material: 65 % polyester, 35 % bomull, ca 350 g. Passar: Klassiskt plagg som passar både som yrkesjacka och profiljacka.

72

Färger

Storlek FJ28 XS–XXL

Sand 3000 Unisex

Svart 9900

Pris Antal Sek 1 st >25 st

560:509:-


LJ02 Street Lumber Jacket WJ02 Woman’s Street Lumber Jacket

2000g/m2/24h

2000 mm

En lumberjacka är aldrig fel, och vår Street Lumber Jacket är inget undantag. Den är vindtät, vattenavvisande och andas så det inte blir instängt. Med rejäla muddar och hög krage är det en trevlig bekantskap som passar både säljare och som profilplagg.

Hög krage

Vindtät, vattenavvisande och ventilerande

Figursydd dammodell

Fakta Q-nummer: 185 Material: Yttermaterial i 100 % nylon Taslan med ”Flour Carbon Finish”. Foder i Mesh. Vattenpelare (W.P): 2000 mm. Andningsförmåga (M.V.P): 2000 g/m2/24h. Passar: Perfekt till säljkåren och som profilplagg.

Färger

Storlek

Grå 9400

LJ02, Grå: S–XXL Svart: S–XXXXL

Svart 9900

WJ02, Grå: XS–XL Svart: XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

769:699:-

73


fodrade jackor Varför ska man frysa? Med Texstars fodrade jackor görs inga kompromisser mellan passform, modegrad och att inte frysa. Vi har modeller för alla behov. Vill du ha en kortare – inga problem. Lite längre modell? Det ordnar vi. Jackor som ska tåla att användas ofta och intensivt och jackor som är designade och ger ett mer dressat intryck – din nästa jacka finns hos oss.

74


75


FJ53 North Jacket Snygg modern lättviktsjacka med stretch i sidan för ökad rörlighet. Sitter skönt kroppsnära, har många fickor med dragkedja och förlängd rygg. Huva i kragen och dragsko nertill. Snygg kontrast mellan ytter- och innermaterial. Om du vill ha en jacka med hög modegrad ska du titta närmare på North Jacket.

N y het

!

Dold huva Hög krage

Mudd

Förlängd rygg Stretch i ärm

Fakta Q-nummer: 238 Material: 100% nylon, foder 100% polyester, 200g/m2. Passar: Alla typer av serviceyrken. Perfekt profilplagg man gärna har även på fritiden.

76

Färger

Storlek FJ53 XXS–XXXXL

Grå 9600 Svart 9900

Unisex

Pris Antal Sek 1 st >25 st

1 005:914:-


FJ50 WX2 Winter Jacket WJ50 WX2 Woman’s Winter Jacket Varm och tålig fodrad vinterjacka i vårt WX2-material. Snygg patinerad finish tack vare att tråden är vaxad innan tyget vävs. På så vis ökar slitstyrkan och Winter Jacket är en jacka du kan ha länge. Finns för både dam och herr, där dammodellen är figursydd i midjan. En lite längre modell som värmer skönt i kylan.

WX2 wax finish

Tålig vinterjacka

En bröstficka

Längre modell

Figursydd dammodell

Fakta Q-nummer: 220 Material: WX2-wax finish fabric 65% polyester, 35% bomull, 215g/m2. Fodrad insida 100% polyester. Passar: Alla typer av serviceyrken. Klarar tuffa yttre förhållanden. Perfekt profilplagg.

Färger Svart 9900

Storlek FJ50 S–XXXL WJ50 XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

967:879:-

77


FJ40 Shell Jacket Memory Säljarens bästa vän. En lättfodrad jacka som har rätt längd för att ha över kavajen. Shell Jacket Memory har förmågan att klara många mil i bilen – för att när du är framme och stiger ur genast ge en slät välklädd look. Fodrade fickor med lock, blixtlås ända upp i kragen och en lite högre krage.

Högre krage

Blixtlås hela vägen upp

Unikt material, blir slätt direkt

Fickor med foder

Kavajlängd

Fakta Q-nummer: 224 Material: 100 % polyester. Passar: Management, säljkår och andra som möter kunder. Bra profilplagg.

78

Färger Svart 9900

Storlek FJ40 S–XXXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

1 033:939:-


XP02 X-Pand Winter Parka

5000g/m2/24h

5000 mm

Om du vägrar att frysa ska du satsa på X-Pand Winter Parka. Den är vind- och vattenavvisande, andas skönt – och du är varm i den. Utan att för den skull göra avkall på designen. En cool jacka som kan expandera i sidan med ett enkelt blixtlås. Den ultimata vinterjackan, till ett pris få kan matcha.

Vind- och vattenavvisande

Blixtlås hela vägen upp

Klarar låga temperaturer

X-pandsystem i sidan med blixtlås

Fakta Q-nummer: 169 Material: 95 % polyester, 5 % PU-film. Stoppning: 160 g/ärmar 120 g. Foder: 100 % borstad polyestertrikå. Vattenpelare (W.P): 5000 mm. Andningsförmåga (M.V.P): 5000 g/m2/24 h. Passar: Alla som inte vill frysa.

Färger

Storlek XP02 XXS–XXXL

Svart 9900 Unisex

Pris Antal Sek 1 st >25 st

1 978:1 798:-

79


FJ24 Dynamic Winter Jacket En tuff tålig canvasjacka som kan bli din bästa vän när det blåser kallt. Lite längre i ryggen för att slippa kalla vindar när du böjer dig, och med manchester på insidan av kragen. Två dolda bröstfickor. Sätt er prägel på Dynamic Winter Jacket med märken eller brodyr, så kommer den till sin rätt.

Krage med manchester på insidan

Dolda framfickor

Längre rygg

Fakta Q-nummer: 178 Material: Canvas, 65 % bomull, 35 % polyester med teflon-finish. Stoppning: 120 g/ärmar 80 g. Foder: Lätt quiltfoder 100 % polyester. Passar: Service, butik, transport och lättare jobb. Mycket bra profilplagg.

80

Färger Marin 8800 Svart 9900

Storlek FJ24 Marin: S–XXXXL Svart: XS–XXXXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

967:879:-


FJ25 Dynamic Parka WJ25 Woman’s Dynamic Parka En parka är praktisk och skön – samtidigt klassiskt snygg. Denna har god passform och dammodellen är figursydd för att sitta snyggt. Söker du en parka är detta rätt val. Ytan är i grov canvas som har en vattenavvisande teflonfinish. Inuti ett lätt skönt quiltfoder.

Grov canvas med vatten­avvisande teflon-finish

Figursydd dammodell

Längre rygg

Fakta Q-nummer: 178 Material: Canvas, 65 % bomull, 35 % polyester med teflon-finish. Stoppning: 120 g/ärmar 80 g. Foder: 100 % borstad polyester. Passar: Säljkårer, service och andra som möter kunder. Bra profilplagg.

Färger

Storlek

Marin 8800

FJ25 S–XXXL

Svart 9900

WJ25, Svart: XXS–XL Marin: XS–XL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

1 231:1 119:-

81


FJ37 City Jacket WJ37 Woman’s City Jacket Den perfekta vinterjackan för dig som möter många kunder, som säljare eller du kanske arbetar med service. En längre modell som passar utmärkt över kavajen, med ett skönt innefoder i quilt. Dammodellen är figursydd för att sitta snyggt.

Hög krage

Blixtlås ända upp

Snedställda bröstfickor

Figursydd dammodell

Kavajlängd

Fakta Q-nummer: 178 Material: Canvas, 65 % bomull, 35 % polyester med teflon-finish. Stoppning: 120 g/ärmar 80 g. Foder: Lätt quiltfoder 100 % polyester. Passar: Säljkårer, service och andra som möter kunder. Bra profilplagg.

82

Färger Svart 9900

Storlek FJ37 S–XXXL WJ37: XS–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

1 231:1 119:-


LJ01 Pilot Jacket WL01 Woman’s Pilot Jacket Pilotjacka med den rätta midjelängden. Pilot Jacket är vind- och vattenavstötande och har ett blixtlås som går ända upp i den höga kragen, vilket gör det varmt och skönt även när vinden viner.

Hög krage Blixtlås ända upp i kragen

Vindtät och vatten­avvisande

Muddar i ärmslut

Fakta Q-nummer: 195 Material: 100 % nylon Taslan. Stoppning: 120 g/ärmar 80 g. Foder: 100 % borstad polyester. Passar: Säljkårer, service, butik, logistik. Bra profilplagg.

Färger Svart 9900

Storlek LJ01 S–XXL WL01 S–XXL

Pris Antal Sek 1 st >25 st

878:798:-

83


84


byxor Våra byxor sitter som byxor ska sitta. Och skälet är ganska enkelt: Passform är viktigt för oss. Vi nöjer oss inte med centilong-storlekar, utan nästan alla våra modeller är i tumstorlekar. För dig innebär det att det är tätare steg mellan storlekarna, vilket gör det enklare att hitta byxan för dig. Självklart finns de för både dam och herr och i många olika varianter – chinos, servicebyxor, shorts, trekvartsbyxor och kjol – matchat med alla övriga plagg. Du hittar alltid någon som passar dig.

85


FP31 Light Service Pants WP31 Woman’s Light Service Pants Den ultimata servicebyxan för dig som rör dig mycket. Sitter skönt på och är lätt och smidig med hög komfort. Light Service Pants passar perfekt för inomhusbruk med sitt lite högre ryggslut och stretch i byxlinningen.

N y het

Stretch i byxlinningen

!

Resår i midjan

Benficka med bälg Stretch i gren

Förböjda knän

Storlek W 28 L 30 L 32 L 34 L 36

W 29

W 30

W 31

••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• •••

W 32

W 33

W 34

W 36

••• ••• ••• •••

••• ••• ••• •••

••• ••• ••• •••

••• ••• ••• •••

W 38

W 40

W 42

W 46

••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• •••

Fakta Q-nummer: 237 Material: 100 % nylon Taslan, wicking treatment, 160 g/m2. Passar: Perfekta servicebyxan för butik, kontor, städ och allt inomhusarbete.

86

W 44

L 30 L 32 L 34

W 27

W 28

W 29

W 30

W 31

W 32

W 33

W 34

W 36

••• •••

••• ••• •••

••• ••• •••

••• ••• •••

••• ••• •••

••• ••• •••

••• ••• •••

••• ••• •••

••• ••• •••

L 36

Färger Marin 8900 Svart 9900

Pris Grå 9600

Antal Sek 1 st >25 st

626:569:-

I lager i mars.


FP17 Functional Duty Pants FPW1 Woman’s Functional Duty En canvasbyxa som blivit en succé hos våra kunder. Många gillar den så mycket att man även bär den privat. Sitter riktigt fint och har många smarta fickor som benficka med blixtlås, mobilficka med kardborre och pennficka. Så här ska en modern funktionsbyxa se ut. Functional Duty Pants finns i dam- och herrmodell som är anpassade för att sitta perfekt.

Modern kvinnlig passform

Texstars benficka med blixtlås, mobilficka med kardborr­band och pennficka.

Två insydda bakfickor med kardborrband

Förböjda ben

Storlekar W 28 L 30 L 32 L 34 L 36

W 29

W 30

W 31

••• •• ••• •• ••• ••• ••• ••• ••• ••

W 32

W 33

W 34

W 36

W 38

W 40

••• ••• ••• •••

•• ••• ••• ••

••• ••• ••• •••

••• ••• ••• •••

•• ••• ••• •••

•• ••• ••• ••

W 42

W 44

W 46

• ••• ••• •• ••• ••• •• •

Fakta Q-nummer: 177 Material: 65 % polyester, 35 % bomull, 280 g/m2. Passar: Perfekt servicebyxa. Bra till säljare, butiks­personal och lättare transporter. Bra profilbyxa.

L 30 L 32 L 34

W 27

W 28

W 29

W 30

W 31

W 32

W 33

W 34

W 36

••• ••• •

••• ••• •••

••• ••• •••

••• ••• •••

••• ••• •••

••• ••• •••

••• ••• •••

••• ••• •••

••• ••• •••

Färger Marin 8900 Svart 9900

Pris Grå 9200

Antal Sek 1 st >25 st

433:394:-

87


FP20 Duty Pocket Pants WP20 Woman’s Duty Pocket Pants I grunden samma sköna byxa som vår FP 17 Functional Duty Pants, men förutom benficka finns även en fraktsedelficka med en inbyggd tumstocksficka på höger sida. Byxan har dessutom begåvats med invändiga knäfickor med plats för knäskydd. Snyggt och smart på en gång. Finns givetvis i en modell anpassad för henne och en för honom.

Modern kvinnlig passform

Texstars benficka

Fraktsedelsficka med tumstocksficka

Invändiga knäfickor – knäskydd AK01 (sid 97) passar

Invändiga knäfickor – knäskydd AK01 (sid 97) passar

Storlekar W 28 L 30 L 32 L 34 L 36

W 29

W 30

W 31

••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• •••

W 32

W 33

W 34

W 36

••• ••• ••• •••

••• ••• ••• •••

••• ••• ••• •••

••• ••• ••• •••

Fakta Q-nummer: 177 Material: 65 % polyester, 35 % bomull, 280 g/m2. Passar: Perfekt servicebyxa. Bra till butik, säljare, lagerarbete, lätta transporter. Bra profilbyxa.

88

W 38

W 40

W 42

W 44

••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• ••• •••

L 30 L 32 L 34

W 27

W 28

W 29

W 30

W 31

W 32

W 33

W 34

W 36

••• •••

••• ••• •••

••• ••• •••

••• ••• •••

••• ••• •••

••• ••• •••

••• ••• •••

••• ••• •••

••• ••• •••

Pris

Färger Marin 8900 Svart 9900

Grå 9600

Antal Sek 1 st >25 st

450:409:-


FP21 Functional Duty Chinos WP21 Woman’s Functional Duty Chinos En omtyckt klassisk chinosmodell i tålig canvas som passar för en mer dressad stil. Med fem smarta fickor har Texstar gjort det där lilla extra som gör den smidig för serviceyrken, transport och som profilbyxa. I två färger, anpassade för dam och herr.

5-ficksmodell Kvinnlig skärning

Rak modell utan benfickor

Storlekar W 28 W 29 W 30 W 31 W 32 W 33 W 34 W 36 W 38 W 40 W 42 W 44 L 30 L 32 L 34 L 36

•• •• •• •• •• •• •• •• •• ••

•• •• •• ••

•• •• •• ••

•• •• •• ••

•• •• •• ••

Fakta Q-nummer: 177 Material: 65 % polyester, 35 % bomull, 280 g/m2. Passar: Bra servicebyxa, butik, kontor, transport. Bra imagebyxa/profilplagg.

•• •• •• •• •• •• •• •• •• ••

L 30 L 32 L 34

W 27

W 28

W 29

W 30

W 31

W 32

W 33

W 34

W 36

•• ••

•• •• •

•• •• •

•• •• •

•• •• •

•• •• •

•• •• •

•• •• •

•• •• •

Färger Sand 3000 Svart 9900

Pris Antal Sek 1 st >25 st

428:389:-

89


FP22 Dress Chinos

FP24 Winter Pants

Dress Chinos är en helt ny byxa för dig som har ett jobb som kräver ett mer representativt yttre. Det är en tunn, luftig byxa med två fickor fram och en bak, lätt stretch och perfekt passform.

En fodrad unisexbyxa för tuffa vinterdagar som ändå har en snygg chinos­design. Tillverkad i slittålig canvas med dubbla ­benfickor och med fin passform.

Bomull med lätt stretch

Lätt quiltfodrad

Texstars benficka Fraktsedelficka

Snygg passform

Blixtlås upp till knät – lätt att ta på och av

Invändiga knäfickor – knäskydd AK01 (sid 97) passar

Storlekar

Fakta Q-nummer: 177 Material: 65 % polyester, 35 % bomull, 280 g/m2. Passar: Passar alla serviceyrken när kylan börjar komma.

W 30 W 31 W 32 W 33 W 34 W 36 W 38 W 40 W 42 W 44 L 30 L 32 L 34 L 36

• • • •

• • • •

• • • •

• • • •

Fakta Q-nummer: 182 Material: Material: 97 % bomull, 3 % spandex, 240 g/m2. Passar: Ledningsgruppen, kundmottagare, kontorsarbete. Bra image-/profilplagg.

90

• • • •

• • • •

• •

Färger Mörk marin 9000

• •

• •

Färger

Pris Antal Sek 1 st >25 st

549:499:-

I lager i mars.

Storlek FP24 XXS–XXXL

Svart 9900 Unisex

Pris Antal Sek 1 st >25 st

879:799:-


FP25 Service Stretch Pants WP25 Woman’s Service Stretch Pants En byxa med inbyggd stretch för tuffa tag i vårt material WX2, vilket är en vaxad tråd som använts när tyget vävts. Bekväm och skön med den inbyggda stretchen bak och på knän. Utformad för situationer där rörlighet och smidighet är viktigt utan att ge avkall på tålighet.

Kvinnlig skärning

Sju praktiska fickor

Praktiska fickor

Comfort stretch

WX2

Storlek W 28 L 30 L 32 L 34 L 36

W 29

W 30

W 31

W 32

W 33

W 34

W 36

W 38

•• •• •• •• •• •• •• •• •• ••

•• •• •• ••

•• •• •• ••

•• •• •• ••

•• •• •• ••

•• •• •• •• •• •• •• •• •• •• •• •• ••

Fakta Q-nummer: 220 Material: WX2-wax finish fabric 65% polyester, 35% bomull med stretchdelar, 215 g/m2. Passar: Service, fastighet, städ, hemvård och andra serviceyrken.

W 40

W 42

W 44

W 46 L 30 L 32 L 34

W 27

W 28

W 29

W 30

W 31

W 32

W 33

W 34

W 36

•• ••

•• •• •

•• •• •

•• •• •

•• •• •

•• •• •

•• •• •

•• •• •

•• •• •

Färger Sand 3000 Svart 9900

Pris Antal Sek 1 st >25 st

648:589:-

91


FP26 Service Pants WP26 Woman’s Service Pants När du arbetar med känsliga saker som till exempel bilar och vill undvika repor i lacken, då är detta byxan för dig. Med sina dolda knappar riskerar du inga onödiga repor och du får på köpet en lättskött byxa som även klarar att tvättas i industritvätt 85°.

N y het

! Öppen benficka

Tål industritvätt 85°

Sidfickor

Fakta Q-nummer: 227 Material: 65% polyester, 35% bomull, 245 g/m2. Passar: Perfekt till städ och service, mekaniker, rekond och industri. Även bemanningsföretag.

92

Färger

Storlek

Marin 8900

FP26: C44–62, C146–156, D88–120

Svart 9900

WP26: C32–46

Pris Antal Sek 1 st >25 st

329:299:-


WP17 Functional Duty Skirt

FS06 Functional Duty 3/4 Pants

En läcker kjol i canvas som kompletterar våra Functional Pants på ett bra sätt, med flera smarta detaljer. Har en mycket snygg kvinnlig passform.

Sommarens snyggaste trekvartsbyxa. Är en trekvartsmodell av våra Functional Duty Pants men utan knäfickor. Finns i fyra färger.

D-ring i fickan för nycklar, id-kort eller passerkort

Två bakfickor med bälg

Sidficka med blixtlås

Rätt längd

Fakta

Pris

Q-nummer: 177 Material: 65 % polyester, 35 % bomull, 280 g/m2. Underkjol 100 % polyester. Passar: Bra servicepersonal, butik och kontor. Bra imagekjol/profilplagg.

Antal Sek

Färger Svart 9900

Storlek WP17 C34–C46

1 st >25 st

Storlek & Färger 399:364:-

W 26

W 27

W 28

W 29

W 30

W 31

W 32

W 33

W 34

W 36

W 38

W 40

W 42

•••• • •••• • •••• • •••• • •••• •••• •••• •••• • Sand 3000

Marin 8900

Grå 9200

Grå 9600

Svart 9900

Fakta

Pris

Q-nummer: 177 Material: 65 % polyester, 35 % bomull, 280 g/m2. Passar: Bra sommarbyxa eller inomhus i värme för allt inom servicebyxa, montering, transport.

Antal Sek 1 st >25 st

399:364:-

93


FS08 Functional Duty Shorts

FS09 Service Stretch Shorts

Ännu en variant i serien Functional Duty, här i shortsmodell. Bekväm och uppskattad, bra passform och en riktig sommarfavorit.

Shorts med ”extra comfort” i WX2, med samma coola look. som Service Stretch Pants. Designade för rörlighet. Smidiga och följsamma shorts med sju fickor och inbyggd stretch.

Två bakfickor med bälg Comfort stretch

Sju praktiska fickor

WX2

Storlek & Färger W 26 W 27 W 28 W 29 W 30 W 31

•••

Storlek & Färger W 32 W 33 W 34 W 36 W 38 W 40 W 42

• •••• • •••• • •••• • •••• •••• •••• ••• Sand 3000

Fakta

Marin 8900

Grå 9600

Marin 8800

Grå 9200

Q-nummer: 177 Material: 65 % polyester, 35 % bomull, 280 g/m2. Passar: Allt inom servicebyxa, montering och transport. Bra profilshorts.

94

Vit/svart 0199

Svart 9900

Pris Antal Sek 1 st >25 st

W 26 W 27 W 28 W 29 W 30 W 31 W 32 W 33 W 34 W 36 W 38 W 40 W 42 W 44 W 46

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

394:358:-

Sand 3000

Marin/svart 8999

Svart 9900

Fakta

Pris

Q-nummer: 220 Material: WX2-wax finish fabric 65% polyester, 35% bomull med stretchdelar, 215g/m2. Passar: T ex service, fastighet, städ och hemvård.

Antal Sek 1 st >25 st

593:539:-


Accessoarer Vill du vara välklädd är accessoarerna pricken över i:et. Ett snyggt skärp, en skön mössa – det behövs inte så mycket för att allt ska bli rätt. Vi har även en del smarta tillbehör som knäskydd och extra hängfickor som gör vardagen lite bekvämare.

95


AB01 Midjebälte Stretch

AB02 Midjebälte

Ett bekvämt elastiskt bälte i klassisk army-stil med steglös längd­justering. Spänne i metall.

Traditionellt armybälte med riktigt ­metallspänne. Snyggt och stilrent.

Fakta

Pris

Q-nummer: 209 Material: 85 % polypropylen, 15 % elastic. Passar: Jobb där man rör på sig, t ex service, transport, butik, montering, städ etc.

Antal Sek

Färger Svart 9900

1 st >25 st

108:98:-

Fakta

Pris

Q-nummer: 210 Material: 70 % polyester, 30 % bomull. Passar: Service, transport, butik, montering m.fl. Bra profilbälte.

Antal Sek

Färger

Storlek AB01, One size

Svart 9900

Kortas till passande storlek. Bredd 40 mm

1 st >25 st

84:75:-

Storlek AB02, One size Kortas till passande storlek. Bredd 40 mm

AB03 Läderbälte

AB04 Midjebälte Stretch

Ett exklusivt läderbälte av högsta kvalitet. Snyggt till chinos och dressat. Du bestämmer själv längden.

Stretchbälte med kardborrejustering. Spänne och andra detaljer har gummi. Vilket mini­merar repor, perfekt inom t ex bilindustri och rekond.

100 cm passar strl C44-C52. C146-152. D96 (28–34 tum) 120 cm passar strl C54-C62. C154-156. D100–120 (32–44 tum)

Fakta

Pris

Fakta

Pris

Q-nummer: 211 Material: Läder Passar: Management, säljare, service, kundmottagare, butik osv. Bra profilbälte.

Antal Sek

Q-nummer: 219 Material: 85 % polypropylen, 15 % elastic. Passar: Exempelvis bilindustri, rekond, städning och montering.

Antal Sek

Färger

Storlek

Färger Svart 9900

96

1 st >25 st

Storlek AB03, One size Kortas till passande storlek. Bredd 40 mm

270:245:-

Svart 9900

Svart/Silver 9992

Spänne med gummi

Metallspänne med gummi

1 st >25 st

142:129:-

AB04, One size Bredd 40 mm


AK01 Knäskydd

AC03 Ribbstickad Mössa

Smidiga skydd som skonar knäna. Ger full ­rörlighet och passar de dolda knäfickorna på våra byxor FP20, FP24 och WP20.

En ribbstickad klassiker. Sitter som en smäck både i modesalonger som ute på jobb.

Fakta

Pris

Fakta

Pris

Q-nummer: 212 Material: 100 % cellgummi. Passar: Knäskydd framtaget för att ibland stå på knä.

Antal Sek

Q-nummer: 216 Material: 100 % akryl. Passar: En favorit bland hantverkare och de som vill ha något tuffare. Bra profilmössa.

Antal Sek

Färger Svart 9900

1 st >25 st

59:54:-

Färger

Storlek AK01 One size

Svart 9900

1 st >25 st

65:59:-

Storlek AC03 One size

AC04 Mössa Softshell

AC05 Mössa Thinsulate

En modern, tunn och smidig mössa i tvålagerssoftshell med vattenavvisande teflon-finish.

Värmande mössa i 100 % akryl med skönt värmande thinsuline-foder.

Fakta

Pris

Fakta

Pris

Q-nummer: 200 Material: Två lager – 94 % polyester, 6 % spandex, med teflon-finish. Passar: Perfekt inom service och transport där man växlar mellan inomhus och utomhus.

Antal Sek

Q-nummer: 229 Material: 100 % akryl, thinsuline-foder. Passar: Bra jobb och vardag. Värmande profilmössa.

Antal Sek

Färger Svart 9900

Storlek AC04 One size

1 st >25 st

65:59:-

Färger Svart 9900

1 st >25 st

76:69:-

Storlek AC05 One size

97


AC06 Mössa Grovstickad

AC01 Mössa

Tuff grovstickad mössa i 50 % ull och 50 % akryl.

Skönt värmande finstickad mössa i den rätta l­ooken.

Fakta

Pris

Fakta

Pris

Q-nummer: 230 Material: 50 % ull, 50 % akryl. Passar: Omtyckt av hantverkare och en bra profilmössa.

Antal Sek

Q-nummer: 214 Material: 100 % akryl. Passar: Alla som behöver något enfärgat varmt och snyggt. Bra profilmössa.

Antal Sek

Färger

Storlek

Färger Svart 9900

65:59:-

Storlek AC06 One size

Vit 0100

Rosa 1400

Grå 9400

Svart 9900

1 st >25 st

65:59:-

AC01 One size

AC08 Mössa med öronlappar

AP03 Hängfickor

Stickad mössa med öronlappar som är fodrade med skön fleece.

Om man inte hade hängfickor var skulle man då ha spik, skruv, plugg, torix, wago, tejp, verktyg och lösa enkronor? Våra praktiska, löst hängande fickor har förstärkning inuti, spikficka och sex extrafickor.

Fakta

Pris

Fakta

Pris

Q-nummer: 231 Material: 70 % akryl, 30 % ull och fleece vid öronen Passar: En varm och härlig mössa.

Antal Sek

Q-nummer: 213 Passar: Alla våra plagg. Smart för exempelvis service, montering, bilindustri, rekond, städ, fastighetsskötsel och hantverk.

Antal Sek

Färger

Storlek

Färger Svart 9900

98

1 st >25 st

Storlek AC08 One size

1 st >25 st

65:59:-

Svart 9900

1 st >25 st

AP03 One size

149:135:-


Sätt din profil på plaggen.

Alla plagg i broschyren har Texstars profilering, men de levereras rena till dig för att du ska kunna sätta er profil. Och det finns många sätt att göra det på. Alla tekniker fungerar inte på alla material, däremot fungerar någon på alla våra plagg. Våra fodrade jackor och byxor har dolda blixtlås så att man lätt kan brodera, sy eller ­trycka. Här är en sammanställning över olika tekniker för att du ska se vad som går att göra. Vill du veta mer, fråga din återförsäljare eller slå oss en signal så förklarar vi gärna mer vad som går att göra. Brodyr En brodyr direkt på plagget ger en exklusiv ­känsla. Det är slitstarkt och håller bra i tvätt. För att kunna brodera en logotyp behöver man ta fram ett mönsterkort.

Embossing Innebär att man präglar in trycket i plagget. Snyggt och stilrent. Transfertryck Med hjälp av värme appliceras en så kallad bärare på plagget. Det blir snyggt och går­relativt snabbt. Screentryck Görs ofta på till exempel t-shirts. Ett lätt sätt att trycka direkt på plagget. Broderade märken Brodera märket separat, du kan använda de mest kreativa färger och former. Sen syr eller värmer man fast det på plagget. Ger många möjligheter till ett eget uttryck.

Söker du något speciellt? Vi fixar det. Vill du ha något med helt egen karaktär som du inte hittar i vårt sortiment? Vi hjälper dig ta fram en egen skräddarsydd kollektion för din verksamhet. Etablerade designers garanterar kvalitet och vår erfarenhet av egen produktion gör att vi kan råda dig kring bästa lösningen. Det kan vara att anpassa ett standardplagg eller skapa helt nytt med ny design eller funktion.

Minsta volym kan skifta, beroende på modell och färg, men är normalt 1000 plagg per produktionstillfälle. Då kan du även få plagget med eget märke, brodyr eller tryck. ­Kontakta oss eller din återförsäljare för mer information. Ibland, vid stora volymer, kan vi även ansvara för lagerhållning. Vi ser till att det finns tillgängligt och blir en del i er logistikkedja. Hör av dig om du vill veta mer.

99


Storleksgudie – hitta din storlek Vi har många storlekar att välja mellan. När det gäller våra byxor så använder vi tumstorlek istället för centilongstorlek. Det gör vi eftersom att det ger fler storlekssteg, vilket innebär att det är enklare att hitta den rätta storleken just för dig. Kolla dina mått så får du kläder som du kommer att trivas med. Det är enkelt. När det gäller tröjor och jackor tittar du på storleken i plagg du redan har och som passar bra. Sedan kan du jämföra med våra tabeller och hitta din storlek. Så här mäter du storleken på dina byxor. 1 Mät midjan Mät med ett måttband runt midjan där du brukar ha dina jeans. Innan du gör det, tänk på vilken modell du brukar ha. Har jeansen låg midja, mät lägre, en hög midja, mät där. Har du dem på höfterna mät där. Nu har du kroppsmåttet. 2 Mät längden När du mäter längden ska du alltid mäta innermåttet, dvs insidan av benet. Enklast mäter du ett par byxor som passar bra. Mät från grenen ned till nederkant på byxbenet. Har du jeans som passar kan du som alternativ titta på jeansstorleken. Det finns två olika mått och mäts i tum. Det kan exempelvis stå 30/32. Det första måttet är midjestorlek. Det andra är jeansens längd. Måttabell – plagg Storlek

1

Dam

Herr

Skjortor

Tröjor

Mössor

Vantar

XS

32

44

35–36

3

53–54

6

S

34–36

46–48

37–38

4

55–56

7

M

38

48–50

39–40

5

57–58

8

L

40

52–54

41–42

6

59–60

9

XL

42

56–58

43–44

7

61–62

10

XXL

44

60–62

45–46

8

63–64

11

XXS

2

Skötselråd Alla kläder från Texstar är noga testade och e ­ nkla att sköta. Följ våra tvättråd så håller kläderna längre och du skonar miljön:  Sortera alltid kläderna efter temperatur och färg. Kläder som är märkta ”Tvättas med liknande färger” kan innehålla överskottsfärg och kan missfärga andra kläder. Efter några tvättar är problemet borta.  Färgade kläder bör alltid tvättas i högsta t­ illåtna temperatur för plaggen.  För att skydda blixtlåsen, stäng dem före tvätt.  Förtvätt behövs sällan. Behandla istället svåra fläckar med fläckborttagningsmedel innan tvätten.  Alla färgade kläder måste tvättas med kulör­tvättmedel för att bevara den ursprungliga färgen.  Dosera tvättmedel enligt tillverkarens anvisningar

100

och vattnets hårdhetsgrad. Din kommun kan vanligtvis informera om vattnet.  Använd inte tvättmedel som innehåller blek­medel av typen natriumhypoklorit, perborater eller perkabonat.  Se även till att tvättmedlet är avsett för den temperatur som ska användas.  Sköljmedel bör undvikas.  De flesta kläder mår bäst av att hängtorkas. Se till att de skakas ut och sträcks innan. Det är extra viktigt för stickade material.  Vid eventuell torktumling se till att plagget inte blir helt torrt, så minskar du risken för krympning eller att det slits i onödan.


Herrstorlekar – byxor Normal längd Midjebyxa Tum / W Normal C

25/30 26/30 27/30 28/30 29/32 30/32 31/32 32/32 33/32 34/32 36/34 38/34 40/34 42/34 42/34 44/34

46/34

C44

C46

C48

C50

C52

C54

C56

C58/60

C62

1

Midjevidd

59-66 cm

63-71 cm

68-78 cm

76-86 cm

84-94 cm

92-100 cm

98-114 cm

104-119 cm

119-130 cm

2

Grenlängd

78 cm

78 cm

83 cm

83 cm

83 cm

88 cm

88 cm

88 cm

88 cm

XL

XXL

XXXL

Jacka, parkas och övriga plagg

S

M

L

Lång Midjebyxa Tum / W Lång C

27/32 28/32 29/34 30/34 31/34 32/34 33/34 34/34 36/36 38/36 40/36 42/36 C146

C148

C150

C152

C154

C156

1

Midjevidd

63-71 cm

68-78 cm

76-86 cm

84-94 cm

92-100 cm

98-144 cm

2

Grenlängd

83 cm

88 cm

88 cm

88 cm

93 cm

93 cm

Jacka, parkas och övriga plagg

S

M

L

XL

Kort Midjebyxa Tum / W Kort D

32/28

32/30

34/30

36/30

38/30

40/30

42/30

44/32

46/32

D88

D92

D96

D100

D104

D108

D112

D116

D120

1

Midjevidd

76-84 cm

82-86 cm

88-94 cm

92-97 cm

95-100 cm

98-106 cm

104-112 cm

110-118 cm

114-120 cm

2

Grenlängd

73 cm

78 cm

78 cm

78 cm

78 cm

78 cm

78 cm

83 cm

83 cm

Jacka, parkas och övriga plagg

S

M

L

XL

XXL

Damstorlekar – byxor/kjolar Normal längd Midjebyxa Tum / W Normal C

26/30 27/30 28/32 29/32 30/32 31/32 32/32 33/32

34/32

36/32

C36

C38

C40

C42

C44

C46

1

Midjevidd

68-76 cm

73-81 cm

78-86 cm

83-92 cm

88-99 cm

93-99 cm

2

Grenlängd

78 cm

83 cm

83 cm

83 cm

83 cm

83 cm

S

M

L

XL

XXL

XXXL

34/34

36/34

Jacka, parkas och övriga plagg

Lång Midjebyxa Tum / W Lång C

26/32 27/32 28/34 29/34 30/34 31/34 32/34 33/34 C136

C138

C140

C142

C144

C146

1

Midjevidd

68-76 cm

73-81 cm

78-86 cm

83-92 cm

88-99 cm

93-99 cm

2

Grenlängd

83 cm

88 cm

88 cm

88 cm

88 cm

88 cm

S

M

L

XL

XXL

XXXL

25-26/31

26-27/31

28-29/31

30-31/32

32-33/32

34/32

36/32

C34

C36

C38

C40

C42

C44

C46

64-70 cm

68-76 cm

73-81 cm

78-86 cm

83-92 cm

88-99 cm

93-99 cm

XS

S

M

L

XL

XL

XXL

Jacka, parkas och övriga plagg

Kort Midjebyxa Tum / W Lång C

1 Midjevidd Jacka, parkas och övriga plagg

101


Produktöversikt Produkt T-Shirts & Pikéer

Skjortor

Sweatshirt

Softshell

Fleece

Ofodrade Jackor

102

Färger

Herr / Dam

Pris

Sida

TS13/WT13

Crew T-Shirt

1 st 70:– | >25 st 64:–

26

TS05, TS15/WT15

Techno Cotton T-Shirt

1 st 129:– | >25 st 118:–

27

PS03/PSW3

Pique Shirt

1 st 164:– | >25 st 149:–

28

PS04/PSW4

Pique Shirt

1 st 175:– | >25 st 159:–

29

PS05/PSW5

Pique Shirt

1 st 318:– | >25 st 289:–

30

SH12

Oxford Shirt

1 st 527:– | >25 st 479:–

34

WS12

Oxford Shirt

1 st 527:– | >25 st 479:–

34

SH14

Oxford Shirt

1 st 527:– | >25 st 479:–

35

SH19

Dress Shirt

1 st 296:– | >25 st 269:–

36

SH16

Service Shirt

1 st 399:– | >25 st 364:–

38

SH03/SHW1

Crew Stretch Pocket Shirt

1 st 411:– | >25 st 374:–

39

HC03/WC03

Hooded Cardigan

1 st 406:– | >25 st 369:–

42

HC04/WC04

City Cardigan

1 st 395:– | >25 st 359:–

43

HC06/WC06

Hooded Cardigan

1 st 527:– | >25 st 479:–

44

SW02/SWW2

Crew Cardigan

1 st 472:– | >25 st 429:–

45

FJ34/WJ34

Team Jacket

1 st 362:– | >25 st 329:–

46

SW14

Crew T-neck

1 st 285:– | >25 st 259:–

47

SW13

Crew Sweatshirt

1 st 230:– | >25 st 209:–

48

FP23

Crew soft pants

1 st 219:– | >25 st 199:–

49

FJ58/WJ58

Softshell Jacket Flexible

1 st 1099:– | >25 st 999:–

52

FJ30/WJ30

City Softshell

1 st 945:– | >25 st 859:–

54

FV29/WV29

Softshell Vest

1 st 549:– | >25 st 499:–

55

FJ29/WJ29

Hooded Softshell

1 st 669:– | >25 st 609:–

56

FJ39/WJ39

Softshell Jacket

1 st 669:– | >25 st 609:–

57

FJ46/WJ46

Fleece Jacket Stretch

1 st 593:– | >25 st 539:–

60

FJ35/WJ35

Light Fleece

1 st 263:– | >25 st 239:–

61

FJ52

South Jacket

1 st 768:– | >25 st 698:–

64

FJ55

West Jacket

1 st 978:– | >25 st 889:–

65

FJ45

Long Shell Jacket

1 st 1077:– | >25 st 979:–

66

FJ54

Quilt Jacket

1 st 967:– | >25 st 879:–

67

FJ48

WX2 Coated Hood Jacket

1 st 1098:– | >25 st 998:–

68

FJ41/WJ41

Padded Jacket

1 st 439:– | >25 st 399:–

69

FJ43/WJ43

Wind Breaker Jaket

1 st 439:– | >25 st 399:–

70

FJ18

Functional Duty Jacket

1 st 659:– | >25 st 599:–

71

FJ28

Catalina Jacket

1 st 560:– | >25 st 509:–

72

LJ02/WJ02

Street Lumber Jacket

1 st 769:– | >25 st 699:–

73


Produkt Fodrade Jackor

Byxor

Accessoarer

Färger

Herr / Dam

Pris

Sida

FJ53

North Jacket

1 st 1005:– | >25 st 914:–

76

FJ50/WJ50

WX2 Winter Jacket

1 st 967:– | >25 st 879:–

77

FJ40

Shell Jacket “Memory”

1 st 1033:– | >25 st 939:–

78

XP02

X-Pand Winter Parka

1 st 1978:– | >25 st 1798:–

79

FJ24

Dynamic Jacket

1 st 967:– | >25 st 879:–

80

FJ25/WJ25

Dynamic Parka

1 st 1231:– | >25 St 1119:–

81

FJ37/WJ37

City Jacket

1 st 1231:– | >25 st 1119:–

82

LJ01/WL01

Pilot Jacket

1 st 878:– | >25 st 798:–

83

FP31/WP31

Light Service Pants

1 st 626:– | >25 st 569:–

86

FP17/FPW1

Functional Duty Pants

1 st 433:– | >25 st 394:–

87

FP20/WP20

Duty Pocket Pants

1 st 450:– | >25 st 409:–

88

FP21/WP21

Functional Duty Chinos

1 st 428:– | >25 st 389:–

89

FP22

Dress Chinos

1 st 549:– | >25 st 499:–

90

FP24

Winter Pants

1 st 879:– | >25 st 799:–

90

FP25/WP25

Service Strech Pants

1 st 648:– | >25 st 589:–

91

FP26/WP26

Service Pants

1 st 329:– | >25 st 299:–

92

WP17

Functional Duty Skirt

1 st 399:– | >25 st 364:–

93

FS06

Functional Duty 3/4 Pants

1 st 399:– | >25 st 364:–

93

FS08

Functional Duty Shorts

1 st 394:– | >25 st 358:–

94

FS09

Service Strech Shorts

1 st 593:– | >25 st 539:–

94

AB01

Midjebälte Stretch

1 st 108:– | >25 st 98:–

96

AB02

Midjebälte

1 st 84:– | >25 st 75:–

96

AB03

Läderbälte

1 st 270:– | >25 st 245:–

96

AB04

Midjebälte Stretch

1 st 142:– | >25 st 129:–

96

AC03

Ribbstickad Mössa

1 st 65:– | >25 st 59:–

97

AC04

Mössa Softshell

1 st 65:– | >25 st 59:–

97

AC05

Mössa

1 st 76:– | >25 st 69:–

97

AK01

Knäskydd

1 par 59:– | >25 par 54:–

97

AC01

Mössa

1 st 65:– | >25 st 59:–

98

AC06

Mössa

1 st 65:– | >25 st 59:–

98

AC08

Mössa

1 st 65:– | >25 st 59:–

98

AP03

Hängfickor

1 par 149:– | >25 par 135:–

98

103


Logotype

®

FUSION WEAR

Tel order 0176-29 65 66 Tel växel 0176-29 65 50 contact@texstar.se www.texstar.se

Samtliga priser är rekommenderade priser i SEK och exklusive moms. Återförsäljare har rätt till fri prissättning. Texstar förbehåller sig rätten att när som helst genomföra prisförändringar. Reservation för mellan- och slutförsäljning. Eftersom Texstar arbetar med en ständig utveckling kan variation på plagg i katalogen och verklighet förekomma. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel och att avvikelse i färgåtergivning kan förekomma.

104

Profile for Texstar Fusion wear

Texstar katalog 2014  

Bygg din värld

Texstar katalog 2014  

Bygg din värld

Profile for texstar