Page 1


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

M.A.R.S. 42


Εμπρός Μ.Α.Ρ.Σ… Το όνομά του και μόνο δημιουργεί μια έπαρση και σε προδιαθέτει για κάτι δυναμικό, δραστήριο, γεμάτο ενέργεια.

εν μένει όμως μόνο στο όνομα, πράγματι ο Μηχανοκίνητος Αθλητικός Ρεθυμνιώτικος Σύλλογος, διαθέτει ενέργεια, δραστηριότητα και δυναμισμό. Πρόκειται για ένα σύλλογο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που δημιουργήθηκε από μια παρέα φίλων με κοινή τρέλα. Το μηχανοκίνητο αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα το 4Χ4. Πάνω σε αυτό έχουν δείξει τη μεγαλύτερη δραστηριότητα. Διοργανώνουν εκδρομές off road σε βουνά και παραλίες της Κρήτης, θεαματικούς αγώνες Trial με πολύ κόσμο και φέτος για πρώτη χρονιά συμμετέχουν στο έπαθλο Super Trial που προκηρύχτηκε από την ΕΛΠΑ και περιέχει τρεις αγώνες. Ο ένας γίνεται από το M.A.Ρ.Σ τον Απρίλη στο Ρέθυμνο, ο δεύτερος από τον Ιχνηλάτη τον Ιούνιο στην Αθήνα και ο τρίτος από τους Σκάρτα 100 το Σεπτέμβρη στην Πάτρα. Ένας καινούργιος θεσμός που όλοι θέλουν να πετύχει και τα μέλη του δείχνουν ότι θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες του. Οι δραστηριότητές τους όμως δεν σταματούν στο 4Χ4. Ασχολούνται επίσης με μηχανές, Quad (ATV), ακόμα και με ποδήλατο. Η ενέργεια όμως μεγάλη και κάπου πρέπει να διοχετευθεί. Συνεργάζονται έτσι με την Πολιτική Προστασία, την Πυροσβεστική και την Αστυνομία, έχουν κάνει σεμινάρια πρώτων βοηθειών και απεγκλωβισμού, έχουν ιδρύσει δική τους Τράπεζα Αίματος και τρέχουν όπου τους χρειαστεί το κοινωνικό σύνολο αφιλοκερδώς πάντα.

43


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

M.A.R.S.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από τους: Βαγγέλη Τσουρλάκη (Πρόεδρο) Ιάκωβος Διακουμάκη (Αντιπρόεδρο) Δημήτρη Προβιά (Γραμματέα) Νικόλα Βερνάδο (Ταμία) Δημήτρη Καζίλα (Ειδικό Γραμματέα) Μηνά Τσουλακίδη (Αναπληρωματικό Μέλος) Μανώλη Λιοδάκη (Αναπληρωματικό Μέλος) Μια μικρή περιγραφή για τα μέλη θα μας βοηθήσει να τους γνωρίσουμε:

Βαγγέλης Τσουρλάκης (Πρόεδρος) Το καλύτερο παιδί, ο γνωστός σε όλους Gangster, κινεί τα νήματα της επιτυχίας του συλλόγου παρέα με την ομάδα του! Γνωστός για τα κατορθώματα του στον τετρακίνητο χορό, με τις ποιό extreme μετατροπές.

Ιάκωβος Διακουμάκης (Αντιπρόεδρος) Ο ιδρυτής του Μηχανοκίνητου Αθλητικού Ρεθυμνιώτικου Συλλόγου (Μ.Α.Ρ.Σ). Χρόνια αγωνιζόμενος στο μηχανοκίνητο αθλητισμό, με πολλές διακρίσεις. Με την εμπειρία και ηρεμία του, φέρνει την ομόνοια στο σύλλογο.

44


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

M.A.R.S. Νίκος Βερνάδος (Ταμίας) Ομορφάντρα μου!!! Κλασικός Toyotakias, παρόλο την ευγενική φυσιογνωμία του είναι τσαμπουκάς και κρατάει την ισορροπία στα οικονομικά της λέσχης.

Δημήτρης Προβιάς (Γραμματέας) Ο ζημιάρης της παρέας, πάντα χαμογελαστός και ορεξάτος. Βοηθάει τους πάντες και κάνει ότι χρειαστεί για να βγει ο αγώνας σωστά. Αγαπημένη ατάκα «Έτσι κάνουν τα κακά παιδιά»

Σπύρος Χαμαράκης (Μέλος) Ο Ταλιμπάν της λέσχης, γνωστός σε όλους «λιγούρης». Με εμπειρία, σε Trial & Trophy, ξέρει πώς να ανεβάσει την παρέα και γίνεται πάντα θυσία για το σύλλογο.

Δημήτρης Καζίλας (Ειδικός γραμματέας) Κλασικός Jeepas με labrador Συνοδηγό, εκτελεί και χρέη γραφίστα για την λέσχη, είναι μόνιμος στη κόντρα με τον Πρόεδρο για τις αφίσες. Παρόλο που είναι κουστουμάτος δεν έχει πρόβλημα να πιάσει το σφυρί.

Γιώργος Γκιουλές (Μέλος) Killer στο παρατσούκλι, Ηλεκτρονικός στο επάγγελμα, με αντοχές κομάντος. Δίνει βροντερό παρόν σε όλες τις δραστηριότητες.

Χαράλαμπος Περάκης (Μέλος) Μαραγκός στο επάγγελμα, από τους ποιό ικανούς οδηγούς της Κ1. Βοηθάει πάντα με τον τρόπο του, παρόλο την μουρμούρα.

46

Νίκος Ζωνουδάκης (Μέλος) Ή αλλιώς Ερμής, γνωστός συνοδηγός για την ταχύτητα του. «Δεν μπορεί να τον πιάσει κανείς στον ύπνο».


Κωστής Πανταγιάς (Μέλος)

Μιχάλης Κοτσίφης (Μέλος)

Το στολίδι της λέσχης, με ειδικότητα στις οικογενειακές εκδρομές. Toyotakias και αυτός (δε σπάει, δε χαλάει), δίνει τον καλύτερο του εαυτό σε κάθε εκδήλωση για να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι.

Από το νέο αίμα της λέσχης. Με πολύ καλά χέρια και πάντα συνεργάσιμος στις εκδηλώσεις του συλλόγου.

Γιάννης Πατεράκης (Μέλος) Γιώργος Διαμαντής (Μέλος) Από τους καλύτερους και αρχαιότερους πλέον βελτιωτές 4x4 στην Ελλάδα. Στον ελεύθερο του χρόνο βγάζει καπάκι τους φιλοξενούμενους με την ρακί του.

Η αλλιώς Bogger γνωστός και ως κυπελομαζώχτρα της Κ3. Νομίζει ότι οδηγάει Toyota. Και είναι υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων στη λέσχη.

Ο ποιό αγαπητός σε όλους, γνωστός και ως Πρόεδρος. Με το ποιό σωστά εξοπλισμένο αυτοκίνητο, είναι αυτός που θα βγάλει πάντα την παρέα από την δύσκολη θέση, και είναι παντού και πάντα.

Από του παλιούς στο spor με όρεξη για παρέα, δείχνει πάντα το σωστό τρόπο για να υλοποιηθούν τα σχέδια του Συλλόγου. Δυνατό του σημείο καλά εξοπλισμένο Land Cruiser.

Ο Επιστήμονας της παρέας, Πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα, καταφέρνει πολλά με το μικροσκοπικό του Jimny.

Νίκος Παλιεράκης (Μέλος) Βαγγέλη Αγγελιδάκης (Μέλος)

Γιάννης Κυριακάκης (Μέλος) Μανώλης Ψιστάκης (Μέλος)

Μηνάς Τσουλακίδης (Μέλος του Δ.Σ.)

Μανώλης Λιοδάκης (Μέλος του Δ.Σ.)

Από τους ποιό εντυπωσιακούς οδηγούς της Κ1 και παρότι σωστός οικογενειάρχης ξεκλέβει χρόνο για το αγαπημένο του spor και την στήριξη του συλλόγου.

Κώστας Βουλουμπασάκης (Μέλος) Μηχανικός στο επάγγελμα, με άχρηστα πράγματα μπορεί να φτιάξει ένα αυτοκίνητο που να επικρατήσει σε ένα αγώνα. Δυνατό του σημείο το κρασί και η φιλοξενία.

Ο αφανής ήρωας του συλλόγου εμφανίζετε από το πουθενά βρίσκει τη λύση και φεύγει! Είναι υπεύθυνος για την συνεργασία με την πολιτική προστασία και τα σεμινάρια πρώτων βοηθειών. Έχει δίπλωμα για το οτιδήποτε πατάει στη γη. Για να βρεθείτε κοντά τους και να μαθαίνετε νέα τους: www.mars4x4.gr, www.facebook.com/ mars4x4, e-mail: info@mars4x4.gr και στο τηλέφωνο: 6972 077 671

Μπουλντοζιέρης και πορτιέρης στο επάγγελμα, με χαμόγελο που σε κερδίζει. Από τα χρυσά τιμόνια της Κ2, είναι πάντα εκεί μας σε όλες τις δύσκολες αποστολές.

Μάρκος Χατζιδάκης (Μέλος) Κολλητός του Προέδρου κουμπάρος του Ψιστάκη έχει στόχο το κυπελομάζομα της Κ2. Αν και φρέσκο αρραβωνιασμένος δίνει το παρόν στα event του συλλόγου.

47

Τεύχος 75, ΜΑΡΣ, sel_42_47  

42 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Εμπρός Μ.Α.Ρ.Σ… 43 Το όνομά του και μόνο δημιουργεί μια έπαρση και σε προδιαθέτει για κάτι δυναμικό, δραστήριο, γεμάτο ενέργει...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you