Page 1

Dickson Constant - Fiche Produits NL - Sunbrella Marine - Recto seul - 06 / 08 / 2007

Marine

GARA

J

N T IE

A

A

R

Collection

Om ze te beschermen tegen de meedogenloze natuurelementen hebben uw zeil- en motorboten Sunbrella® nodig, wereldwijd nummer 1 in materialen voor de watersport. Deze ademende stof van in de massa geverfde acrylvezels waarborgt kleurvastheid, perfecte luchtcirculatie en ongeëvenaarde bescherming tegen weer en wind, en tegen UV-stralen. Bestaat in zeven versies voor boot- en winchkappen, bimini’s, luifels en boothoezen.

Sunbrella® Supreme Het ultieme antwoord op de eisen ondoorlaatbaarheid, duurzaamheid en esthetiek: stof met acrylvoering op de achterkant, uniek procédé op de markt.

New Sunbrella® 100% in de massa geverfd acryl, volledig tegen rotting bestand dankzij de speciale behandeling, en beschikbaar in een brede waaier van kleuren.

Sunbrella® Plus Deze stof kreeg dezelfde speciale behandeling, plus een anti-schimmelcoating. Speciaal aanbevolen waar waterdichtheid extra nodig is.

Furling & Furling Adhesive Twee versies (klassiek of zelfklevend) van deze lichte, soepele en duurzame stof met exclusieve lijm speciaal voor UV-strips: licht en verplaatsbaar.

Advantage Ademende en uiterst waterafstotende stof door het speciale membraan en polyester weefsel: ideaal voor de achtersluiting van boten of voor al wat u afsluit met zeildoek.

Shelter Deze stof past de technologie van cabrioletkappen uit de autosector toe op cockpits die extra bescherming nodig hebben tegen water en tegen scheuren, met hoge thermische en akoestische weerstand.

www.sunbrella.com

FicheSunbrellaMarine_NL  

Om ze te beschermen tegen de meedogenloze natuurelementen hebben uw zeil- en motorboten Sunbrella ® nodig, wereldwijd nummer 1 in materialen...

FicheSunbrellaMarine_NL  

Om ze te beschermen tegen de meedogenloze natuurelementen hebben uw zeil- en motorboten Sunbrella ® nodig, wereldwijd nummer 1 in materialen...

Advertisement