Page 1

Dickson Constant - Fiche Produits NL - Dickson Générique - Recto seul - 06 / 08 /2007

Te c h n i s c h t e x t i e l

Wanneer de Europese marktleider in zonwering – Dickson Constant – en de wereldleider in buitenzonwering – de Amerikaanse groep Glen Raven – hun talent en hun knowhow bundelen, dan is dat vooral in het voordeel van hun producten. Door deze bundeling van krachten bieden we vandaag het breedst mogelijke aanbod van textieloplossingen, die tegelijk uiterst efficiënt en creatief zijn. En voor alle denkbare toepassingen.

Outdoor Uw terras, uw tuin en uw balkon worden extra decoratief dankzij drie exclusieve collecties, speciaal ontworpen door ons eigen Stijlbureau met alle kwaliteitskenmerken die zo kenmerkend zijn voor Dickson. Orchestra en Rhythm & Harmony: geef uw etentjes in de schaduw een extra persoonlijke toets, effen of gestreept, jacquard of natté. 250 referenties voor alle soorten zonwering: luifels, knikarmschermen, markiezen of verandazonwering. Sunbrella Outdoor®: de collectie waterafstotende en onderhoudsvriendelijke stoffen voor uw kussens, ligstoelen en parasols.

Uitrusting van boten De combinatie van outdoor en watersport inspireerde de creatie van Sunbrella Marine®, wereldwijd nummer 1 in stoffen voor motor- en zeilboten. Sunbrella Marine®: beschermt optimaal en is perfect bestand tegen weer en wind, en tegen de zware omstandigheden op zee, voor welke stof u ook kiest. Onbeperkt bruikbaar voor bootoverkappingen, bimini’s, UV-strips, kussens, cabrioletkappen of boothoezen.

Zonwering thuis en op kantoor Voor elk soort gebouw biedt Dickson een aparte oplossing: drie soorten stoffen met elk hun eigen technische kwaliteiten en trendy look. Sunworker : microgeperforeerd doek, speciaal ontworpen voor kantoorgebouwen. Garandeert optimaal visueel en thermisch comfort, winter en zomer. Sunvision : opengewerkt doek dat aanvoelt en eruitziet als textiel, speciaal ontworpen om uw woning en uw vakantiehuis te beschermen tegen de zon. Firegard : een veiligheidswaarborg voor gebouwen met publieke ruimtes. U kiest voor brandwerende stoffen uit een ruime waaier effen stoffen of jacquards die ook als kant-en-klare producten verkrijgbaar zijn.

www.dickson-constant.com

FicheDickson_NL  

Wanneer de Europese marktleider in zonwering – Dickson Constant – en de wereldleider in buitenzonwering – de Amerikaanse groep Glen Raven –...