Page 1

IBM

CODE: 00M-638 Exam Name: IBM Lotus Notes & Domino Sales Mastery Test v2

http://www.testsexpert.com/00M-638.html

Type

Microsoft

1

IBM

Demo

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/00M-638.html

Symantec


Question: 1 How many Notes and Notes and Domino applications are estimated to be in active use today? A. over 10 million B. over 1 million C. fewer than 100,000 D. over 700 million

Answer: A Explanation: Reference: http://en.wikipedia.org/wiki/IBM_Lotus_Notes (future, first paragraph)

Question: 2 When speaking with a customer who is still on older versions of Notes and Domino, what is the best reason for upgrading to Notes and Domino 8.5? A. Replication allows for advanced offline capabilities. B. The Notes user interface still looks much like Notes Version 5, which appeals to older workers. C. Organizations can significantly reduce IT costs by upgrading to Domino 8.5. D. The mail router has been re-engineered with much better performance.

Answer: C Explanation: Reference: http://www.simplifiedtech.com/website/webapp.nsf/1b49cba002025d52c12569a30073b6bb/1cc1904c8HYPERLINK "http://www.simplifiedtech.com/website/webapp.nsf/1b49cba002025d52c12569a30073b6bb/1cc1904c80e42ae98525778600 35ee84/$FILE/ND852"0e42ae9852577860035ee84/$FILE/ND852STS_2010%20-%20Public.pdf (third last slide, first bulleted point)

Question: 3 Microsoft

2

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/00M-638.html

Symantec


Recipient indicators in Notes mail enhances productivity by providing users with what information? A. The indicate how many people have received an email. B. The indicate whether the user is a direct recipient of email or just copied. C. The indicate whether an email contains an attachment. D. They indicate whether a recipient has received an email.

Answer: A Explanation: Reference: http://mail.yisd.net/iNotes/help80_iwa_en.nsf/H_MARK_MAIL_MESSAGES_WITH_TO_OR_CC_ICONS_S TEPS.html?OpenFileResource

Question: 4 Which of the following statements about the price of Lotus Symphony productivity suite is true? A. Users pay an entitlement fee of $300 to trade-in Microsoft Office for Lotus Symphony B. Lotus Symphony is a free download for anyone to use C. Only users of Notes 8.5 can use Lotus Symphony D. Only users of Microsoft Office are allowed to replace Office with Lotus Symphony

Answer: B Explanation: Reference: http://www.pcworld.com/article/157781/ibm_lotus_symphony_an_excellent_free_office_suite.html

Question: 5 Briefly, what is IBM Social Business strategy? A. Moving all corporate data to the cloud B. Leveraging social capabilities in context to enable better business results C. Discouraging employees from using Facebook and Twitter during work D. Using IBM Watson technology to improve search algorithms

Microsoft

3

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/00M-638.html

Symantec


Answer: B Explanation: Reference: http://www.ibm.com/smarterplanet/us/en/socialbusiness/overview/index.html

Question: 6 What is IBM Project Vulcan? A. A solution intended to help customers refresh their intranet with market-leading web experience capabilities. B. A rebranding of IBM Workplace. C. The code name for the set of integrated real-time communications services that will be available as an IBM offering in 2012. D. A multi-year vision for bringing the Lotus collaboration portfolio together into a compelling unified experience with flexible delivery options.

Answer: D Explanation: Reference: http://www-07.ibm.com/events/in/softwareuniverse/pdf/SWU_2011-HYPERLINK "http://www07.ibm.com/events/in/softwareuniverse/pdf/SWU_2011Work_Experience.pdf"Work_Experience.pdf (search multi-year)

Question: 7 Lotus Symphony is available on which platforms? A. Microsoft Windows and Linux B. Apple iOS and Windows C. RIM Blackberry, MacOSX, and Windows D. Microsoft Windows, Linux and Apple iOS

Answer: C Microsoft

4

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/00M-638.html

Symantec


Question: 8 Which statement is not part of lotus notes and domino strategy as the foundation for social business? A. Integrating advanced collaboration tools right alongside of the inbox with new connections entitlements B. Demand that all software run on proprietary software and operating system stack. C. Allows organizations to update existing notes applications with new flexibility and social capabilities via xpages D. Allow for easy deployment and security while being able to push applications out to mobile devices

Answer: B

Microsoft

5

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/00M-638.html

Symantec


IBM

CODE: 00M-638 Exam Name: IBM Lotus Notes & Domino Sales Mastery Test v2

http://www.testsexpert.com/00M-638.html Microsoft

Cisco

IBM

MCTS 70-177

CCNA 640-802 640-822 640-816 640-460

MBS 98-361 98-366

CCNP 642-832 642-813 642-825 642-845

000-G01 000-M44

MCAS 77-602

CCSP 642-627 642-637 642-647 642-545

000-444 000-910

MCSE 70-282

CCIE 350-001 350-018 350-029 350-060

COG-105 COG-185

MCSA 2003 70-461 70-620

DATA CENTER 642-972 642-973 642-974 642-975

70-162 70-462

MB3-861

77-601 77-604 70-281 70-284 70-680

70-463

MB3-862

77-605 70-285

70-291

Microsoft

6

IBM

IBM Lotus

000-M42 000-M60

000-M41 000-M62

IBM Mastery

000-M43 000-M45

Solutions Expert

000-640 000-913

IBM Cognos

COG-180 COG-200

IBM Specialist

000-005 000-032

000-015 000-042

HP

Other

AIS

70-323 9L0-063 9L0-010 9L0-517 HP2-E53 70-321 650-179 1Y0-A20 00M-646 MB2-876 646-206 9L0-314 MB6-884 220-701 650-196 3305 MB6-871 HP2-Z22 9L0-407 9A0-146 HP2-H23 000-184 1Z0-527 HP2-B91 000-781 M70-201 M70-101 7004 HP3-X11 HP3-X08

HP0-311

HP0-M28

HP0-A25

HP0-M30

APC

HP0-D11 HP0-S29

HP0-J37 HP0-P14

MASE HP0-J33 HP0-M48 HP0-M49 HP0-M50 ASE

HP0-066 HP0-781

HP0-082 HP0-782

CSE

HP0-090 HP0-277

HP0-276 HP0-760

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/00M-638.html

Symantec

00M-638 Testsexpert.com Exam Questions and Answers Download pdf  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you