Issuu on Google+

VMware CODE: VDCD510 Exam Name: VMware Certified Advanced Professional 5 - Data Center Design 15% Discount Coupon Code: 52192S1005

Click the link below to get full version http://www.testsexpert.com/VDCD510.html

Type Demo

Microsoft

1

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/VDCD510.html

Symantec


Question: 1 When designing a storage platform, which of the following should be considered as part of the overall design? A. Capacity B. I/O requirements of the applications to be supported C. Disk latency tolerance D. Growth rate E. All of the above

Answer: E Explanation: A storage platform logical design requires in-depth analysis of factors that can affect applications. In the case of storage, aspects that relate to the physical layer—such as the amount of usable space required for services; the size, number, and speed of disks; and how fast the data is being produced— could have a substantial impact to the storage platform. Chapter 4, Storage Design - The Logical & Physical Approaches

Question: 2 You are the technical designer for a vSphere platform transformation project. After conducting SME interviews and using various platform information-gathering methods, you have created a high-level design document. This document specifies the following: Requirements: R1. The solution must not have a single point of failure. R2. Production applications must not have an outage of more than 10 seconds. R3. Data must be based in the UK. R4. There is a 7-year retention policy for contracts. R5. Applications should support existing and developing workloads for the next 3 years’ growth. Spec of servers: Web 1 vCPU, 2 GB RAM, 100 GB storage App 1 vCPU, 4 GB RAM, 100 Gb storage DB 2 vCPU, 16 GB RAM, 750 Gb storage At a late stage in the software development life cycle of a production application developed in-house, an unfortunate issue was identified when the application was deployed to the production vSphere cluster. The production core stacked switch has capacity issues, and this is having a serious impact on all

Microsoft

2

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/VDCD510.html

Symantec


applications for which the switch is providing network services. Within the test system, the application works as intended in the single test VLAN and with a single-host configuration. Which of the following could be tried to help in this situation, from a vSphere perspective? (Choose two) A. Redevelop the application for a virtual platform B. Place the application into a single-vApp network C. Add DRS rules to keep network traffic within the same host, where possible D. Configure network I/O control

Answer: B, D Explanation: If you limit the application traffic to a specific dedicated network (that is, a separate VLAN) and using enforced DRS affinity rules, the application traffic will not traverse the ESXi host’s physical network interfaces. This will ensure that the impact of the application is minimized, while also ensuring that the application itself is not limited. The application servers already have vCPU settings. This suggests that the system has already being virtualized in both types of environments. Network I/O control could be useful in the event of contention, but the role of a designer would be to plan to prevent contention where possible; other options would be more beneficial. In addition, Requirement 5 specifies that the system should work with workloads over the next 3 years. Network I/O control would suggest contention very early in the platform history. Chapter 4, NetWork - Logical and Physical Design to allow applications to flow

Question: 3 Based on the information in the high-level design extract from question 2, what storage protocol is unsuitable? A. NFS B. iSCSI C. FC

Answer: A Explanation: The requirements state that the application uptime requirements would not be met if using vSphere HA alone. vSphere HA would invoke a restart of guest virtual machines after at least 10 seconds. VMware fault tolerance would meet the uptime requirements; a failover would result in zero downtime of the application. This technology can be used only with VMFS; therefore, NFS cannot be used in this design.

Microsoft

3

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/VDCD510.html

Symantec


Chapter 4, NetWork - Logical and Physical Design to allow applications to flow

Question: 4 Based on the information in the high-level design extract for question 2, which type of data store would be required? A. VMFS B. NFS

Answer: A Explanation: Because fault tolerance would be the only VMware technology that would meet the technical requirements, VMFS is the only choice here. Chapter 4, Storage Design - The Logical & Physical Approaches

Question: 5 Which of the following vSphere cluster technologies would meet the application requirements specified in the high-level design extract for question 2? A. FT B. HA

Answer: A Explanation: vSphere HA would need to wait at least 10 seconds before a restart would be possible. This would not meet requirements. In the event of a restart, it could be possible to be without the application feed database for about 15 minutes. VMware FT would enable the service to be provided without additional redevelopment. Chapter 4, Storage Design - The Logical & Physical Approaches

Question: 6 A project requirement _______________ A. must be achieved B. can be set as aspirational but may never be achieved

Microsoft

4

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/VDCD510.html

Symantec


Answer: A Explanation: A project requirement is a specific deliverable that the business has said must be provided at the end of a project. It must always be achieved. Chapter 4, Storage Design - The Logical & Physical Approaches

Question: 7 A logical diagram shows vendor-specific information. A. True B. False

Answer: B Explanation: A logical diagram shows the high-level components of a design or platform. It may include descriptions such as data flow and entity relationships. However, it does not show specific vendors (such as Dell or HP). Chapter 2, Creating the design

Question: 8 Storage DRS is enabled by default. A. True B. False

Answer: B Chapter 4, Storage Design - The Logical & Physical Approaches

Question: 9 Storage DRS can be enabled and can balance I/O levels based on _______________ A. real-time stats

Microsoft

5

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/VDCD510.html

Symantec


B. historical stats

Answer: B Explanation: Storage DRS can balance I/O by using storage vMotion. This would be based on historical values for a period of time. Storage DRS would make decisions based on these figures. If the system were using realtime stats, the machines could potentially migrate a lot more. This could have an effect on the latency figures for some systems. The larger historical sampling in storage DRS allows the system to make a decision with limited risk of impacting I/O—unlike moving a virtual machine over and over again. Chapter 4, Storage Design - The Logical & Physical Approaches

Question: 10 The vCenter database is powered off ungracefully, along with a three cluster nodes in a separate cluster. Will the failed existing ESXi host nodes restart correctly using Auto Deploy? A. Yes B. No

Answer: A Explanation: Auto Deploy enables an untrained IT professional to increase capacity while ensuring quality and consistency within a cluster. However, there is a dependency on the vCenter server and Auto Deploy server roles at different times. In this case, the ESXi hosts have already booted successfully. This means that all subsequent reboots will be controlled using configuration from the Auto Deploy server, not vCenter. If the vCenter database is impacted, the ESXi hosts will automatically restore. Even in the event of no vCenter availability, hosts will use the last-known copy of a distributed switch or the configured vSphere switch. Chapter X, Putting it all together

Question: 11 A best practice can change over time. A. True B. False

Answer: A Microsoft

6

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/VDCD510.html

Symantec


Explanation: A best practice is based on experience with delivering a solution. A new product will have limited bestpractice information except for vendor- or vendor-partner-based recommendations. The longer a technology is used in a community, the more potential success; therefore, best practices can change over time. Chapter 6, Validation, Thoughts, and Processes

Question: 12 Only a software vendor develops a standard process or configuration. A. True B. False

Answer: B Explanation: A best practice is based on experience with delivering a solution. A new product will have limited bestpractice information except for vendor- or vendor-partner-based recommendations. The longer a technology is used in a community, the more potential success; therefore, best practices may be recommended by non-vendor-related people. It is up to a designer to validate this information rather than ignore it straightaway. Chapter 6, Validation, Thoughts, and Processes

Question: 13 A logical design can contain which of the following? (Choose three) A. BIOS settings B. Data flow C. Key component relationships D. High-level diagrams E. Server host names

Answer: B, C, D Explanation: A logical diagram can be used to show service components and how they relate to each other. A logical diagram is high level in nature and is independent of the hardware used for a solution. Chapter 2, Presenting the Data Gathered

Microsoft

7

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/VDCD510.html

Symantec


Question: 14 You are a VMware architect employed to design and build application environments and the underlying platform for a software development company. The company is using a “devops� approach and has engaged with you at the beginning of the first planning meeting/pre-sprint. The software has yet to be written. However, you have some high-level specifications that are subject to change at each of the early meetings. The ______ is more logical for virtual machine sizing. A. predictive sizing approach based on current software B. adaptive sizing approach

Answer: B Explanation: There are two types of scaling approaches in virtual platforms: adaptive and predictive. Both approaches are usable; however, a designer must work out which is the best approach for each project. The adaptive approach to guest virtual machine design is a major advantage that virtualization technology brings to a datacenter. It allows a guest virtual machine to be created initially on a few metrics or high-level requirements (such as a limited budget) and scaled (that is, grown, not shrunk) through the virtual machine life cycle. In many cases, this scaling can be performed hot/live without outage/downtime to the running applications. The predictive approach, on the other hand, requires more planning and research, and you must know the metrics before deployment. The advantage here is that once the virtual machine has been deployed, only application maintenance is required. The application requirements are known. Chapter 5, Design Approaches

Question: 15 You are working on a hybrid cloud project, where production applications (yet to be fully developed) are to be deployed. Which of the following is a project requirement? A. The production data must be in the UK at all times. B. The hosting partner provides sufficient resources without overcommitment to support application load. C. The hosting provider meets uptime expectations. D. The development team provides the software on time.

Answer: A Explanation:

Microsoft

8

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/VDCD510.html

Symantec


A requirement is a definable and measurable project item. It must be part of the delivery, and its removal cannot be justified. Chapter 2, Definitions of Key Terms

Question: 16 In the project life cycle, the ____________ defines the vision. A. IT architect B. software vendor C. business

Answer: C Explanation: By reviewing the current configuration of a system and mapping the final status of components as described in the vision, the business identifies the gap between the two. A gap state analysis is a review of the items or tasks that are required to progress between the stages. Such an analysis is useful in creating milestone plans, implementation orders, and so on. Chapter 2, Gathering Information and Spotting the Gaps

Question: 17 A(n) _____________ is an item that is taken to be true in the design phases but has not been tested prior to execution. A. requirement B. constraint C. assumption D. risk

Answer: C Explanation: An assumption could impact your design. It is good to ensure that project team and wider business are aware of assumptions and that they are agreed and validated as part of the design consideration process. Chapter 2, Gathering Information and Spotting the Gaps

Question: 18 Microsoft

9

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/VDCD510.html

Symantec


You are a virtualization consultant working on a DR project. You have proposed a solution that uses SAN replication technology to replicate production virtual machine files. This meets the cold standby requirement. Which of the following could be a design constraint? A. The hardware currently being used in the datacenter is out of support. B. The company is undecided about the choice of centralized storage to be used in the enterprise. C. The company is at the end of year 1 of a 3-year contract for the point-to-point link between Site A and Site B. This link is currently 10 MB.

Answer: C Explanation: An item from the current state analysis that would restrict or change a design choice is potentially a constraint. Such factors can limit a design and in some cases prevent the realization of a project vision. Chapter 2, Gathering Information and Spotting the Gaps

Question: 19 You are a technical consultant designing a solution for an online retail company. The project vision is to deploy a hybrid cloud, with the internal team developing the website on internal infrastructure and migrating production-ready applications to a hosting provider. The project is expected to ease deployment and require less infrastructure capital expenditure—without lowering application quality. Which of the following is a risk to the project? A. The solution must adhere to ISO 27001. B. Change control of the hosting vCloud platform is not under full control of the internal business. C. The hosting provider outsources the platform support to the platform vendor. D. The applications to be deployed on the production hosts are not fully developed, although a beta exists.

Answer: B Explanation: The technical design process enables the platform designer to work in a methodical way and with others who have similar objectives. A risk is that a project item could potentially prevent the vision or aspects of it (requirements) from being created. Chapter 1, The Technical Design Process

Microsoft

10

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/VDCD510.html

Symantec


Question: 20 A DR project requires a recovery time objective (RTO) of 4 hours and has a recovery point objective (RPO) of 2 hours. The system fails at 8 p.m. on a Sunday evening. At what time is the application expected to be available to the end users? A. Midnight B. 10 p.m. C. 2 a.m. D. 11 p.m.

Answer: A Explanation: The recovery time objective (RTO)—also known as the return to operation—is the amount of time it takes to restore a service after a failure has taken place. The recovery point objective (RPO) is the point in time to which the system needs to be restored following a failure. Chapter 3, RTO, RPO, and All That Stuff?

Microsoft

11

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/VDCD510.html

Symantec


VMware CODE: VDCD510 Exam Name: VMware Certified Advanced Professional 5 - Data Center Design 15% Discount Coupon Code: 52192S1005

Click the link below to get full version http://www.testsexpert.com/VDCD510.html

Microsoft

Cisco

MB6-871 MB6-872 MB6-884 MB6-886 MB7-702 70-410 70-413 70-417

640-692 642-584 642-742 642-993

642-427 642-637 642-983 642-999

642-980

70-461 70-463 70-465 70-481 70-483 70-485 70-497 70-685 70-687 74-322 77-881 98-361

644-066 646-206 650-153 650-196 650-297 650-474 700-101 646-048 640-722 500-005 646-365 500-005

644-068 500-005

70-462 70-464 70-466 70-482 70-484 70-486 70-498 70-686 70-688 74-324 77-885 98-365

Microsoft

12

646-580 650-179 650-292 650-473 500-254 640-803 642-998 500-254 200-101

648-266 100-101

IBM

IBM 00M-617 LOT-440 LOT-442 000-N12

000-176 000-283 000-670 000-N19

00M-513 00M-620 00M-667 LOT-929 00M-639 00M-645 000-N28 00M-512 00M-668 00M-646 00M-648 000-N23

00M-617 000-N40 00M-222 00M-245 00M-643 00M-249 000-N31 00M-513 00M-638 00M-647 00M-662 000-N25

HP HP5-Z01D HP2-N43 HP2-N28

HP5 K02D

HP5-K01D HP5-H01D HP0-D12 HP0-M57 HP0-Y43 HP2-B87 HP2-E43 HP2-E46 HP2-E50 HP2-E53 HP2-H24 HP2-K24 HP2-K31 HP2-N33

HP0-D15 HP0-S35 HP2-B82 HP2-B91 HP2-E45 HP2-E47 HP2-E51 HP2-H23 HP2-K23 HP2-K28 HP2-N31 HP2-Q06

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/VDCD510.html

Others CMA CPIM E20-553 CFA-Level-III 1Z0-460 IIA-CGAP M70-301 CHFP 1Z0-466 CMQ-OE 1Z0-593 IIA-CFSA CSSGB CTAL 1Z0-465 CPFO PSP CFE CQIA RHIA 00M-617 CTFA MSC-431 CFA-Level-I CPEA AFE CRCM 1Z0-559 CTAL-TA 002ARXTROUBLESHOOT

Symantec


Vdcd510 real exam certification pdf