Page 1

Microsoft CODE: 77-603 Exam Name: Microsoft Office PowerPoint 2007 15% Discount Coupon Code: 52192S1005

Click the link below to get full version http://www.testsexpert.com/77-603.html

Type Demo

Microsoft

1

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/77-603.html

Symantec


Question: 1 You work as an Office Assistant for CreativeWorld Inc. You are running a presentation through PowerPoint 2007. While running the slide show, it pauses for a long time. Which of the following can be the causes of the issue? Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply. A. The presentation contains media objects that are linked from a network drive. B. The presentation was created in a previous version of Microsoft PowerPoint. C. The presentation uses those pictures that are at a higher resolution than what is required for onscreen display. D. The presentation contains hyperlinks to audio and video files on the computer.

Answer: A, B C Explanation: While running the slide show, it pauses for a long time if one of the following conditions is true: 1. The presentation contains network connected movies or sounds and the computer that is running the slide show is no longer connected to the network. PowerPoint tries to access these linked files on the network drive and then times out. 2. The presentation was created in a previous version of Microsoft PowerPoint. The presentation uses those file formats that were not supported in earlier versions of PowerPoint. Here, PowerPoint tries to access the original pictures which are not true media objects and then times out. 3. The presentation uses those pictures that are at a higher resolution than what is required for onscreen display. A high resolution requires more time to prepare the initial view of the slide so that the slide is fully formed when it is displayed. Answer option D is incorrect. If the presentation contains hyperlinks to audio and video files that reside on the computer, the presentation will run properly. Chapter: Creating and formatting presentation Objective: Create new presentations objective includes: Top of Form Bottom of Form

Question: 2 You create a presentation. You write some text in it. After writing the text, you want to split the text into four columns. Mark the appropriate sign to accomplish the task.

Microsoft

2

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/77-603.html

Symantec


Answer:

Explanation: A User can split the text into two columns by using the Column option in the Paragraph group. Chapter: Creating and formatting presentation Objective: Create new presentations objective includes:

Question: 3 You create a presentation. You want to save the presentation as an outline. Which of the following formats will you use to save the presentation? A. Portable Document Format B. Enhanced Windows Metafile C. XML Paper Specification D. Outline/RTF

Answer: D Explanation: Take the following steps to save a presentation as an Outline: Create a presentation. Click the Microsoft Office button, and then click the Save As option.

Microsoft

3

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/77-603.html

Symantec


1. The Save As dialog box appears. In the File name text box, enter the name of the outline file.

1. Click the Save As type drop-down list of the Save As dialog box and select Outline/RTF.

Microsoft

4

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/77-603.html

Symantec


1. Select a folder to store the outline, and then click the Save button.

Answer option A is incorrect. Portable Document Format (PDF) is a fixed layout format created by Adobe systems. It preserves document formatting. Microsoft PowerPoint2007 provides Add-In to save or export PDF files. Answer option B is incorrect. Enhanced Metafile Format is a 32-bit format. It is an original version of Windows Metafile Format. It is a device independent format, which is used to reduce network traffic. It is also used as graphics language for printer drivers. Answer option C is incorrect. XML Paper Specification (XPS) is a fixed electronic paper format. It is a robust, open and trustworthy format, which provides a better way to print, share, and archive documents. It uses XML for opening a document, which preserves document formatting and provides document sharing. Microsoft PowerPoint2007 provides Add-In to save or export XPS files. It is a platform independent, openly published and available, royalty-free electronic paper format. Chapter: Creating and formatting presentation Objective: Create new presentations objective includes:

Question: 4 Fill in the blank with the appropriate extension.

Microsoft

5

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/77-603.html

Symantec


is the extension that is used when a user needs to add or create macros to run with a presentation.

Answer: .pptm Explanation: The .pptm extension is used for creating presentations that consist of macros. What are the Microsoft PowerPoint2007 file extensions ? Microsoft PowerPoint2007 uses various types of file extensions as follows: Extensions

File types

.pptm

PowerPoint Macro Enabled Presentation

.potm

PowerPoint Macro Enabled Template

.ppsm

PowerPoint Macro Enabled Slide Show

.pot

PowerPoint 97-2003 Template

.ppt

PowerPoint 97-2003 Presentation

.pps

Microsoft PowerPoint Slide Show

.ppsx

PowerPoint Open XML Slide Show

.ppam

PowerPoint Add In

.ppa

PowerPoint 97-2003 Add In

.pptx

PowerPoint Presentation

.potx

PowerPoint Open XML Presentation Template

.xml

PowerPoint XML Presentation

Chapter: Creating and formatting presentation Objective: Create new presentations objective includes:

Question: 5 Jasmine is creating a presentation. She is working with the Slide Master view. She applies a format to the slide master. However, some of the slides of the presentation have not been updated with the selected format. Which of the following steps will she take to resolve the issue? A. Click on the Slide Show tab > select Setup Slide Show. B. Click on the Slide Show tab > select Custom Slide Show. C. Click on the Home tab > select the New Slide option > select Duplicate Selected Slide. D. Click on the Home tab > select Reset Slide.

Microsoft

6

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/77-603.html

Symantec


Answer: D Explanation: Jasmine has done something inadvertent (such as deleting a place holder in a slide), which breaks the link between the slide and the slide master so that all the slides of the presentation have not been updated with the selected format. The Reset Slide option is used to reset the link. Answer option A is incorrect. Set Up Slide Show is used to setup the show type, show options, pen color and slide show resolution such as slide show without animation. By using it, a user can apply advanced options such as presented by a speaker. Answer option B is incorrect. Custom Slide Show is a creative way to display a presentation. It is used to display only specific slides in the presentation. Custom Slide Show enables a user to play different shows within the same presentation. Answer option C is incorrect. Duplicate Selected Slide is used to duplicate the selected slides of a presentation. Chapter: Creating and formatting presentation Objective: Customize slide masters objective includes:

Question: 6 Jasmine creates a presentation. She accidentally deletes one of the place holders. However, she wants to use that placeholder. Which of the following steps will she take to resolve the issue? A. Select the Handout Master view > Master Layout and select the checkbox for the deleted place holder. B. Select the Slide Master view > Master Layout and select the checkbox for the deleted place holder. C. Right-click on the placeholder and click on the Format Shape option. D. Select the Notes Master view > Master Layout and select the checkbox for the deleted place holder.

Answer: B Explanation: Slide Master is able to restore the deleted placeholders. Select the Slide Master view > Master layout and select the checkbox for the deleted place holder. What are the elements of Slide Master? Slide Master comprises a set of formatting groups. Following are the elements of Slide Master: 1. Edit master 2. Master layout 3. Edit theme 4. Background 5. Page setup 6. Close Answer option A is incorrect. Handout placeholder is not able to move, resize, and delete. Answer option C is incorrect. Format placeholder is used for formatting only, and not for restoring the

Microsoft

7

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/77-603.html

Symantec


deleted placeholders. Answer option D is incorrect. Notes master is not able to restore the placeholders. Chapter: Creating and formatting presentation Objective: Add elements to slide masters.

Question: 7 You create two presentations, named pre1 and pre2. Pre1 and pre2 both are open presentations. Now you want to insert a slide in pre2 from pre1. Which of the following will you use to accomplish the task? A. Slide Transition B. Arrange All C. Selection Pane D. Move Split

Answer: B Explanation: Take the following steps to move a slide from one open presentation to another: 1. Open the presentations in the Slide Sorter view.

On the View tab. Click the Arrange All button in the Window group.

Microsoft

8

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/77-603.html

Symantec


Drag the slides from one presentation to another.

Answer option A is incorrect. Slide Transition is the special effect for creating a presentation. By using Slide Transition, a user will be able to choose the speed and movement to the next slide and the type of sound to play the presentation. Slide Transition (such as wedge, newsflash, etc.) is used to add visual movement on a slide during a slide show. Answer option C is incorrect. Selection Pane is used to select the individual object of a slide to organize its order and visibility. Answer option D is incorrect. The Move Split option is used to move the splitters to separate different sections of window. Chapter: Creating and formatting presentation Objective: Create and change presentation elements objective includes:

Question: 8 You are creating a presentation. You add different objects in it. You apply a slide transition to an object. Which of the following views is most suitable for dealing and managing with slide transition?

Microsoft

9

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/77-603.html

Symantec


A. Normal B. Slide Sorter C. Notes Page D. Outline

Answer: A Explanation: Normal view is used before applying any transition. It enables a user to preview a slide transition. Answer option B is incorrect. Slide Sorter view is used for rearranging slides. Answer option C is incorrect. Notes Page view is used to add speaker notes to a presentation. Answer option D is incorrect. Outline view is used for editing a slide. Chapter: Creating and formatting presentation Objective: Create and change presentation elements objective includes:

Question: 9 You create a presentation and you add some text in it. Now you want to change the alignment of the text to left. Choose the appropriate sign to accomplish the task.

Answer:

Explanation: The Paragraph group comprises a left alignment sign to change the alignment of the text. Take the following steps to format a paragraph: 1. Select a slide. 2. Click on the Home tab.

Microsoft

10

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/77-603.html

Symantec


In the Paragraph group, click on the dialog box launcher .

The Paragraph dialog box appears. Specify the changes you want to make and click OK.

The Convert to SmartArt icon is used to convert a bullet point into a SmartArt Graphic.

Microsoft

11

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/77-603.html

Symantec


Chapter: Creating and formatting slide content Objective: Insert and format text boxes objective includes:

Question: 10 Jasmine is creating presentation. She inserts a text box in the presentation. She wants to adjust the margins between the text and the text box. For this, she use the Format Shape dialog box, which comprises various options to apply different settings. Which of the following will she use to accomplish the task? A. Resize shape to fit text radio button B. Wrap text in shape check box C. Do not AutoFit radio button D. Shrink text on overflow

Answer: A Explanation: The Resize shape to fit text radio button is used when a user wants to adjust the margins between the text and the textbox. How to format a text box? Take the following steps to format a text box: 1. Select a text box.

Microsoft

12

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/77-603.html

Symantec


Right-click on the text box. Select the Format Shape option.

The Format Shape dialog box will open. Specify the format to be applied. Click the Close button.

Microsoft

13

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/77-603.html

Symantec


Answer option B is incorrect. The Wrap text in shape radio button is used when a user wants the line of text to be changed automatically. Answer option C is incorrect. The Do not AutoFit radio button is selected when a user wants the text of a text box not to be fit in the text box automatically. Answer option D is incorrect. The Shrink text on overflow radio button is used to when a user wants the selected font size of the text to be reduced automatically. Chapter: Creating and formatting slide content Objective: Insert and format text boxes objective includes:

Question: 11 You are creating a presentation. You are writing some text in the presentation. You apply the Arial Black and Arial Narrow font styles to the text. Now you want to change the Arial Black font style to the Times New Roman font style. Which of the following groups will you use to accomplish the task? A. Editing B. Paragraph C. Setup Themes

Microsoft

14

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/77-603.html

Symantec


Answer: A Explanation: The Editing group comprises the Replace option to replace font. Take the following steps to find and replace a font: Click on the Home tab. In the Editing group, click the Replace button.

In the Replace drop-down list, select the Replace Fonts option.

The Replace Font dialog box appears. In the Replace drop-down list, select a font to be replaced.

In the With drop-down list, select a replacement font. Click the Replace button, and then Click the Close button.

Answer option B is incorrect. The Paragraph group is used to apply paragraph formatting to the selected paragraph. Answer option C is incorrect. The Setup group is used to apply various settings for a slide show. Answer option D is incorrect. The Themes group is used to apply theme effects. Chapter: Creating and formatting slide content

Microsoft

15

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/77-603.html

Symantec


Objective: Manipulate text objective includes:

Question: 12 You create a presentation. You add various objects in the presentation. You add a title in it. Now you want to change the effect of the title to Warm Matte Bevel as shown in the following images:

Which of the following will you use to accomplish the task? A. Word Art B. SmartArt C. Clip Art D. Custom Animation

Answer: A Explanation: WordArt is an artistic formatting tool that is used to produce special effects. WordArt objects are drawing objects that cannot be taken as a text. It allows a user to use various stylized effects, texture, and format, such as curved, three-dimensional, rotate, and bend. Answer option B is incorrect. SmartArt is a visual graphic used to represent the information effectively and efficiently. It is used to create designer-quality illustrations. A user can increase the emphasis of information by adding SmartArt. Though SmartArt graphics audience of a presentation can understand and recall information better than a text, it is necessary to visualize what type and layout are best for displaying data and what does a user want to convey with a SmartArt graphic. A user can quickly convert slide text to a SmartArt graphic. In addition, a user can add animation to a SmartArt graphic in Office PowerPoint 2007 presentations.

Microsoft

16

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/77-603.html

Symantec


Answer option C is incorrect. Clip Art is used to make presentations attractive. Answer option D is incorrect. Custom animation is a powerful and dynamic tool of Microsoft PowerPoint. It allows a user to determine how the objects of a slide appear during a slide show. It comprises a list of effects such as blinds, diamonds, etc. These effects are used to be applied on the objects. Chapter: Creating and formatting slide content Objective: Manipulate text objective includes:

Question: 13 Jasmine is creating a presentation. She wants to add a Unicode (hex) symbol as a bullet for main points. Which of the following steps will she take to accomplish the task? A. Click on the Bulleted tab and click the Customize button. B. Click on the Bulleted tab and click the Picture button. C. Click on the Numbered tab and click the Color drop-down list. D. Click on the Numbered tab and click the Start at spin button.

Answer: A Explanation: The Customize button is used to add bullets of a Unicode (hex) symbol. Answer option B is incorrect. The Picture button is used to add a picture bullet. Answer option C is incorrect. The Color drop-down list is used to change the color of a bullet. Answer option D is incorrect. The Start at spin button is used to specify the starting number of a bullet. Chapter: Creating and formatting slide content Objective: Manipulate text objective includes:

Microsoft

17

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/77-603.html

Symantec


Question: 14 You work as an Office Assistant for OfficeWork Inc. You have created a presentation through PowerPoint 2007. You have added a movie file named movie.aiff to your presentation. During the presentation of slides, your movie plays as a black rectangle. Which of the following is the issue? A. The path name to the linked movie file exceeds 128 characters. B. The movie is captioned or subtitled. C. It is due to incompatible hardware acceleration. D. .aiff is not a compatible file format.

Answer: C Explanation: If your computer does not have compatible hardware acceleration for the presentation, then the movie will play as a black rectangle. The Hardware Acceleration setting can be changed by using Control Panel. Answer option A is incorrect. If the path name of the movie file exceeds 128 characters, then Office PowerPoint 2007 will not be able to find and play the file. Therefore, in such a scenario, the issue of the movie playing as a black rectangle does not even arise. Answer option B is incorrect. If the movie used in the presentation is captioned or subtitled, then PowerPoint 2007 will not be able to play it. Answer option D is incorrect. The .aiff format, also known as Audio Interchange File Format, is a compatible file format with PowerPoint 2007 File Format. The .aiff format originally was used on Apple and Silicon Graphics (SGI) computers. Chapter: Creating and formatting slide content Objective: Add and link existing content presentation objective includes:

Question: 15 You create a presentation. The presentation comprises various objects. You insert a hyperlink in the presentation. Now you want to add a screen tip that is used to see the path of the hyperlinked file while delivering the presentation. Which of the following will you use to accomplish the task? A. Mark as Final B. Comment C. Hyperlink D. Document Inspector

Answer: C Explanation: Take the following steps to add a screen tip to a hyperlinked element:

Microsoft

18

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/77-603.html

Symantec


Select a graphic or text to apply hyperlink.

Click on the Insert tab. Click the Hyperlink button in the Links group.

The Insert Hyperlink dialog box appears. Click the Screen Tip button.

The Set Hyperlink ScreenTip dialog box appears. Specify the text that will appear when a user points to the hyperlinked object. In the ScreenTip text text box, type the screen tip. Click the OK button.

Answer option A is incorrect. Mark as Final is used to make a document read only so that all the proofing, typing, and editing commands become disabled. It is used to prevent the document from being changed. Answer option B is incorrect. A Comment is a tag, which is used to provide additional information. A

Microsoft

19

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/77-603.html

Symantec


comment appears as a small rectangle that contains information of the person who created the comment and a comment number. It is used to offer changes or suggestions to a slide. Answer option D is incorrect. Document Inspector is a powerful feature of PowerPoint 2007. It is used to inspect a document for comments and annotations, document properties and personal information, custom XML data, invisible on-slide content, off slide content, presentation notes, etc. Chapter: Creating and formatting slide content Objective: Add and link existing content presentation objective includes:

Microsoft

20

IBM

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/77-603.html

Symantec


Microsoft CODE: 77-603 Exam Name: Microsoft Office PowerPoint 2007 15% Discount Coupon Code: 52192S1005

Click the link below to get full version http://www.testsexpert.com/77-603.html

Microsoft

Cisco

MB6-871 MB6-872 MB6-884 MB6-886 MB7-702 70-410 70-413 70-417

640-692 642-584 642-742 642-993

642-427 642-637 642-983 642-999

642-980

644-068

70-461 70-463 70-465 70-481 70-483 70-485 70-497 70-685 70-687 74-322 77-881 98-361

644-066 646-206 650-153 650-196 650-297 650-474 700-101 646-048 640-722 500-005 646-365 500-005

70-462 70-464 70-466 70-482 70-484 70-486 70-498 70-686 70-688 74-324 77-885 98-365

Microsoft

21

500-005 646-580 650-179 650-292 650-473 500-254 640-803 642-998 500-254 200-101

648-266 100-101

IBM

IBM 00M-617 LOT-440 LOT-442 000-N12

000-176 000-283 000-670 000-N19

00M-513 00M-620 00M-667 LOT-929 00M-639 00M-645 000-N28 00M-512 00M-668 00M-646 00M-648 000-N23

00M-617 000-N40 00M-222 00M-245 00M-643 00M-249 000-N31 00M-513 00M-638 00M-647 00M-662 000-N25

HP HP5-Z01D HP2-N43 HP2-N28

HP5 K02D

HP5-K01D HP5-H01D

HP0-D12 HP0-M57 HP0-Y43 HP2-B87 HP2-E43 HP2-E46 HP2-E50 HP2-E53 HP2-H24 HP2-K24 HP2-K31 HP2-N33

HP0-D15 HP0-S35 HP2-B82 HP2-B91 HP2-E45 HP2-E47 HP2-E51 HP2-H23 HP2-K23 HP2-K28 HP2-N31 HP2-Q06

HP Cisco Oracle Instant download after purchase

http://www.testsexpert.com/77-603.html

Others CMA CPIM E20-553 CFA-Level-III 1Z0-460 IIA-CGAP M70-301 CHFP

1Z0-466 CMQ-OE 1Z0-593 IIA-CFSA CSSGB CTAL 1Z0-465 CPFO PSP CFE CQIA RHIA 00M-617 CTFA MSC-431 CFA-Level-I CPEA AFE CRCM 1Z0-559 CTAL-TA 002ARXTROUBLESHOOT

Symantec

77 603 exam pdf  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you