Page 1

MB6-822 AX 2009 Production

↘

http://www.testsexpert.com/MB6-822.html


Question: 1. Which inventory parameters are mandatory? Choose the 2 that apply. A. Location B. Configuration C. Site D. Serial Number

Answer: BC

Question: 2. You are configuring a dimension group for some new products at your company. The new products come in different colors that must be specified when the item is produced or sold. But because the item color does not change the cost, color is not used for financial tracking. How can the dimension group be configured to allow this? A. Activate the Color item dimension and ensure Financial inventory is not selected. B. Activate the Color item dimension and ensure the Blank receipt allowed is selected. C. Activate the Color item dimension and ensure the Profit/loss entry is not selected under Allow entry. D. Do not activate the Color item dimension.

Answer: A

Question: 3. Which of the following kinds of set up information are required in other modules, before you can use the Production module? Choose the 2 that apply. A. Company information B. Items C. Journal names D. Routes

Answer: AB

www.testsexpert.com

2


Question: 4. Which of the following are rules for creating the operation numbers for a simple network route? Choose the 3 that apply. A. The last operation in the route must have zero in its next operation field. B. The first operation in the route must have the lowest operation number. C. The operation number must be multiples of ten. D. The operations are linked by the next operation field, which contains the operation number of the following operation.

Answer: ABD

Question: 5. Which of the following are possible job types in the route group? Choose the 2 that apply. A. Queue before B. Phantom C. Setup D. Subcontractor

Answer: AC

Question: 6. When is Operation scheduling used? A. When the operation is divided into jobs. B. When it is required that starting and ending times are obtained for each operation. C. When a rough estimate of the time frame for production is required. D. When task groups are required for optimal capacity utilization.

Answer: C

Question: 7. Which of the following statements reflect the differences between Operation scheduling and Job scheduling in Microsoft Dynamics AX 2009? Choose the 2 that apply.

www.testsexpert.com

3


A. Operation scheduling uses forward scheduling only, while Job scheduling can use any of the 12 available scheduling directions. B. Operation scheduling is date scheduled and Job scheduling is date and time scheduled. C. When an operation specifies a work center group, Operation scheduling schedules to the work center group and Job scheduling schedules to a specific work center. D. Operation scheduling uses unlimited capacity and Job scheduling uses limited capacity.

Answer: BC

Question: 8. When using Job scheduling, what planning principle is available, that is not available with Operation scheduling? A. Planning with queue times B. Planning on task groups C. Planning with resource efficiency percent D. Planning with transportation times

Answer: B

Question: 9. A company has insufficient machine capacity to meet the increased demand for its products. The company found a local machine shop that can provide the additional capacity. Prior to updating the routes, the subcontractor's machines need to be set up as work centers. What work center type should be assigned? A. Machine B. Tool C. Vendor D. Human resource

Answer: C

www.testsexpert.com

4


Question: 10. When you outsource an operation to a vendor, after you create work centers and operations, you must update the route to include the vendor operation. Then you must update the BOM by setting the line type to Vendor. What else must you do? A. Set the "Job schedule only" flag in the Item table to ensure that the production is always Job scheduled. B. Attach the vendor operation to the BOM line using the operation number field. C. Assign the vendor to the property field of the BOM line to be able to schedule it. D. Ensure that all operations in the route are using the same routing group.

Answer: B

www.testsexpert.com

5


You will not find better practice material than testsexpert PDf questions with answers on the web because it provides real exams preparation environment. Our practice tests and PDF question, answers are developed by industry leading experts according to the real exam scenario. At the moment we provides only question with detailed answers at affordable cost. You will not find comparative material elsewhere on the web at this price. We offer Cisco, Microsoft, HP, IBM, Adobe, Comptia, Oracle exams training material and many more.

We also provide PDF Training Material for: Cisco CCNA CCNP CCIP CCIE CCVP CCSP CXFF CCENT CCDE

Microsoft MCTS MCSE MCITP MBS MCPD MCAD MCAS MCSA MCDBA

HP AIS APC APS ASE CSA MASE APP CSD CSE

IBM Adobe Comptia Oracle Lotus CS4 A+ 11g DBA WebSphere CS3 Security+ 10g DBA Mastery ACE Server+ OSA 10g SOA CS5 Network+ OCA 9i Storage CS2 Linux+ 11i Rational Captivate iNet+ 9i Forms Tivoli Flex Project+ Weblogic IBM DB2 CSM RFID+ Oracle 8i IBM XML MX7 HTI+ PTADCE

We provide latest exams preparation material only. Contact US at: support@testsexpert.com Join Us at Twitter: www.twitter.com/testsexpert FaceBook: www.facebook.com/testsexpert

www.testsexpert.com

6

Microsoft MBS MB6-822 Questions and Answers  

But you can make life a lot easier for yourself by taking the Microsoft MB6-822 course which can help you get through this test through its...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you