Page 1

HP 2-E28 Selling HP Virtualization Solutions

↘

http://www.testsexpert.com/HP2E28.html


Question: 1 What are the key features of the HP SANVirtualization Services Platform (SVSP)?(Select two.) A. synchronous remote replication B. storage pooling across heterogeneous arrays C. active/active failover on the Data Path Modules (DPM) D. elimination o downtime to perform data migrations across arrays E. the ability to import and export LUNs from the native array into SVSP

Answer: B, C

Question: 2 Match the descriptions with the virtualization techniques available on HP Integrity servers. A.

Answer: A

Question: 3 Greater than fifty percent of thin clients shipped by HP are deployed in support of which vendor’s virtual machine software solutions?

6

www.testsexpert.com


A. Citrix B. RedHat C. Microsoft D. VMWare

Answer: D

Question: 4 HP Adaptive Infrastructure is a component in what major HP strategy? A. Infrastructure virtualization B. BusinessTechnology portfolio C. BusinessServices Management D. BusinessInformation Optimization

Answer: A

Question: 5 What is the fastest growing storage connectivity technology? A. DAS B. iSCSI C. ESCON D. Fibre Channel

Answer: B

Question: 6 Your analysis of a customer environment is that their IT departments prefer to dedicate one server per application, regardless of application type. Which businessproblem does this opportunity present?

6

www.testsexpert.com


A. consolidation B. network storage C. businesscontinuity D. mainframe migration

Answer: A

Question: 7 How would you best describe virtualization to a CEOfocused on businessissues? A. It is an amalgamation of multiple network storage devices into a single unit. B. The layering of applications allows computing resources to be distributed dynamically in real time. C. It is the partitioning of a physical server into smaller virtual servers in support of business and IT objectives. D. It is an approach to IT that pools and shares resources so utilization is optimized and supply automatically meets demand.

Answer: D

Question: 8 Blade servers currently represent about what percentage of industry-wide x86 server revenue? A. 10% B. 20% C. 35% D. 45%

Answer: B

Question: 9 Which HP software allows IT administrators to manage physical and virtual servers from a single tool?

6

www.testsexpert.com


A. Insight Dynamics-VSE B. Rapid Deployment Pack C. Systems lnsight Manager D. Virtual Machine Management Pack

Answer: C

Question: 10 Power failures within the data center are best addressedby what type of solution? A. network security B. data consolidation C. businesscontinuity D. software as a service

Answer: C

6

www.testsexpert.com


You will not find better practice material than testsexpert PDf questions with answers on the web becauseit provides real exams preparation environment. Our practice tests and PDFquestion, answers are developed by industry leading experts according to the real exam scenario. At the moment we provides only question with detailed answers at affordable cost. You will not find comparative material elsewhere on the web at this price. We offer Cisco, Microsoft, HP, IBM, Adobe, Comptia, Oracle exams training material and many more.

We also provide PDF Training Material for: Cisco CCNA CCNP CCIP CCIE CCVP CCSP CXFF CCENT CCDE

Micros oft MCTS MCSE MCITP MBS MCPD MCAD MCAS MCSA MCDBA

HP AIS APC APS ASE CSA MASE APP CSD CSE

IBM

Adobe

Compti a Lotus CS4 A+ WebSphere CS3 Security+ Mastery ACE Server+ SOA CS5 Network+ Storage CS2 Linux+ Rational Captivate iNet+ Tivoli Flex Project+ IBM DB2 CSM RFID+ IBM XML MX7 HTI+

Oracle 11g DBA 10g DBA OSA10g OCA9i 11i 9i Forms Weblogic Oracle 8i PTADCE

We provide latest exams preparation material only.

Contact US at: support@testsexpert.com

Join Us at Twitter: www.twitter.com/testsexpert FaceBook: www.facebook.com/testsexpert

6

www.testsexpert.com


HP ASC HP2-E28 Exam PDF  

But apart from the HP2-E28 study guides and HP ASC HP2-E28 exam preparation material, you could also benefit from the practice HP2-E28 tes...

Advertisement
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you