Page 1

HP 2-E13 Selling HP Enterprise Solutions

↘

http://www.testsexpert.com/HP2E13.html


Question: 1

Which action is needed to solve the problem described below? High costs due to multiple server locations and underutilized IT facilities. A. control B. continuity C. compliance D. collaboration E. consolidation

Answer: D

Question: 2

A customer has a limited IT budget and is interested only in cost savings. Which HP product or service should you recommend? A. the cost savings of a Thin Client deployment B. HP Financial Services for leasing equipment C. the wide range of entry-level products for best return on investment (ROI) D. the wide range of cost-effective services to install and maintain equipment, thereby reducing support costs

Answer: D Question: 3

Which methodology is best for approaching a customer about attached options and services sales? A. Attach options are warranted by HP. B. HP can provide a greater discount on its options and services. C. Proactively provide a value proposition for HP products and options. D. HP options are proven to be compatible with HP systems, thereby reducing deployment times

Answer: B

www.testsexpert.com


Question: 4

A customer is implementing Pro Liant remote management across an entire server pool. They have several older ML300 Series servers that do not have integrated iLO management. Which product should you recommend to solve this customer's problem? A. RILOEII B. HP SIM C. Lights-Out 100i D. iLO 2 Advanced Pack

Answer: D

Question: 5

What are differentiators for Pro Curve Networking products? (Select two.) A. identity-driven management B. WLAN and WWAN offerings C. only company to offer Layer 2, 3, and 4 switches D. virus throttling to protect network against virus attacks

Answer: B, C

Question: 6

What is the benefit to the sales person for attaching options and services to their sales? A. helps the customer buy on value B. improves margin and bottom line C. provides a higher quote, which can be greatly discounted for improved customer satisfaction D. adds more products to the purchase mix, providing more opportunity for installation and support services sales

Answer: D

www.testsexpert.com


Question: 7

Which recommendation would help to overcome a customer's objection about the cost of HP products and solutions? A. Using HP Financial Services improves cash flow. B. Using HP Services for deployment improves return on assets. C. Using HP products assures easy setup and less maintenance. D. Using HP products ensures compatibility with all existing equipment

Answer: D

Question: 8

During a Blade System sales process, you communicate the benefits of migrating to HP Blade System c-Classarchitecture. Which features should you emphasize?(Select three.) A. Systems Insight Manager B. Thermal Logic technology C. Virtual Server Environment D. Insight Control Management E. Virtual Connect architecture F. Thermal Control Management

Answer: A, C, E Question: 9 According to the current HP roadmap, which HP servers are based on industry-standard processors?(Select three.) A. HP 9000 servers B. HP Integrity servers C. HP ProLiant servers D. HP AlphaServer systems E. HP Integrity NonStop servers

Answer: A, B, D

www.testsexpert.com


Question: 10

How can Storage Works MSL tape libraries extend the benefits of tape? (Select two.) A. lowering the initial cost for tape solutions B. automating the processof backup and restore for one or more servers C. increasing the capacity of data that can be backed up without intervention D. reducing the number of tapes required for backup of same amount of data

Answer: A, D Â

www.testsexpert.com


You will not find better practice material than testsexpert PDf questions with answers on the web becauseit provides real exams preparation environment. Our practice tests and PDFquestion, answers are developed by industry leading experts according to the real exam scenario. At the moment we provides only question with detailed answers at affordable cost. You will not find comparative material elsewhere on the web at this price. We offer Cisco, Microsoft, HP, IBM, Adobe, Comptia, Oracle exams training material and many more.

We also provide PDF Training Material for: Cisco CCNA CCNP CCIP CCIE CCVP CCSP CXFF CCENT CCDE

Micros oft MCTS MCSE MCITP MBS MCPD MCAD MCAS MCSA MCDBA

HP AIS APC APS ASE CSA MASE APP CSD CSE

IBM

Adobe

Compti a Lotus CS4 A+ WebSphere CS3 Security+ Mastery ACE Server+ SOA CS5 Network+ Storage CS2 Linux+ Rational Captivate iNet+ Tivoli Flex Project+ IBM DB2 CSM RFID+ IBM XML MX7 HTI+

Oracle 11g DBA 10g DBA OSA10g OCA9i 11i 9i Forms Weblogic Oracle 8i PTADCE

We provide latest exams preparation material only.

Contact US at: support@testsexpert.com

Join Us at Twitter: www.twitter.com/testsexpert FaceBook: www.facebook.com/testsexpert

www.testsexpert.com


www.testsexpert.com

HP2-E13 ASE Test Free  

You should always remember that it is important to be focused on your ASE HP2-E13 progress in the HP2-E13examination and that you should n...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you