Page 1

FC0-U21

Strata Fundamentals of Technology ↘

http://www.testsexpert.com/FC0-U21.html


Question: 1 Which of the following is NOT a parallel port mode? A. EPP/ECP B. ECP C. EPS D. EPP

Answer: C

Question: 2 Which of the following expansion buses is used in Laptops? A. PCI B. PCMCIA C. MCA D. ISA

Answer: B

Question: 3 Which of the following PC components has an air filter? A. Processor B. LAN Card C. RAM D. HDD

Answer: D

www.testsexpert.com

2


Question: 4 Which of the following is the process of bypassing the CPU? A. Caching B. DMA C. Spoofing D. Spooling

Answer: B Question: 5

Which of the following components of a laptop is NOT upgradeable? A. RAM B. NIC C. Hard disk D. Motherboard

Answer: D

Question: 6 Which of the following types of formatting can only be done by the manufacturer? A. Quick formatting B. High-level formatting C. Low-level formatting D. Initial-level formatting

Answer: C

www.testsexpert.com

3


Question: 7 What amount of data can a sector hold? A. 1000 bytes B. 512 bytes C. 625 bytes D. 1024 bytes

Answer: B

Question: 8 Which of the following PC components has an air filter? A. RAM B. HDD C. CD-ROM D. CPU

Answer: B

Question: 9 Which of the following is NOT an analog display standard? A. VGA B. DVI C. CGA D. SVGA

Answer: B

www.testsexpert.com

4


Question: 10 What is the maximum data transfer rate supported by IEEE 1394b port? A. 256 Kbps B. 800 Mbps C. 256 Mbps D. 400 Mbps

Answer: B

www.testsexpert.com

5


You will not find better practice material than testsexpert PDf questions with answers on the web because it provides real exams preparation environment. Our practice tests and PDF question, answers are developed by industry leading experts according to the real exam scenario. At the moment we provides only question with detailed answers at affordable cost. You will not find comparative material elsewhere on the web at this price. We offer Cisco, Microsoft, HP, IBM, Adobe, Comptia, Oracle exams training material and many more.

We also provide PDF Training Material for: Cisco CCNA CCNP CCIP CCIE CCVP CCSP CXFF CCENT CCDE

Microsoft MCTS MCSE MCITP MBS MCPD MCAD MCAS MCSA MCDBA

HP AIS APC APS ASE CSA MASE APP CSD CSE

IBM Adobe Comptia Oracle Lotus CS4 A+ 11g DBA WebSphere CS3 Security+ 10g DBA Mastery ACE Server+ OSA 10g SOA CS5 Network+ OCA 9i Storage CS2 Linux+ 11i Rational Captivate iNet+ 9i Forms Tivoli Flex Project+ Weblogic IBM DB2 CSM RFID+ Oracle 8i IBM XML MX7 HTI+ PTADCE

We provide latest exams preparation material only. Contact US at: support@testsexpert.com Join Us at Twitter: www.twitter.com/testsexpert FaceBook: www.facebook.com/testsexpert

www.testsexpert.com

6

FC0-U21 PDF Answers  

CompTIA FC0-U21 pdf free download with updated FC0-U21 questions and FC0-U21 answers sample. Buy FC0-U21 CompTIA by visiting web page mentio...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you