Issuu on Google+

CAT-080

CA Spectrum Infrastructure Manager r9 Administrator Exam

↘

http://www.testsexpert.com/CAT-080.html


Question: 1 In the Contents pane of the OneClick Console, which tab displays a high-level schematic diagram of the network as it is modeled? A. List B. Locater C. Explorer D. Topology

Answer: D

Question: 2 What is located in the partslist directory and contains the instructions that processed uses to start and manage a specific process? A. IDB Files B. server.xml C. Proxy model D. SystemEDGE agent

Answer: A

Question: 3 The two types of Global Collections in CA Spectrum are: A. Public and private. B. Static and dynamic. C. Simple and complex. D. Out-of-the-box and custom.

Answer: B

www.testsexpert.com

2


Question: 4 If you want to import or export preferences from another user or group, you must have the privilege to access the: A. Users tab. B. Groups tab. C. Privileges tab. D. Information tab.

Answer: A

Question: 5 When you create a custom search in the OneClick Console, the Matches Pattern comparison type is available for text attributes. How do you specify the attribute value for this comparison type? A. Variables or clauses B. Community strings or operators C. Stored procedures or algorithms D. Wildcards or regular expressions

Answer: D

Question: 6 You can use load balancing to distribute the processing load across a cluster of OneClick servers. Load balancers typically provide several algorithms for distributing the load. Which algorithm allocates the load equally across servers on a rotating basis? A. Round Robin B. Rating Demon C. Least Connections D. Weighted Round Robin

Answer: C

www.testsexpert.com

3


Question: 7 What is used to apply server monitoring at the Global Collection level? A. Rule sets B. Ticket handles C. Security strings D. Search expressions

Answer: A

Question: 8 To create an Alarm Notification Policy, a user needs to locate the Spectrum Alarm Notification Manager (SANM) on the Locator tab in the OneClick Console. If you run an All Application search from this tab but it returns no results, what could be the reason? A. ArchMgr is not running. B. SpectroSERVER is not running. C. AlarmNotifier was never started. D. SANM is not supported in OneClick.

Answer: C

Question: 9 What does Enterprise VPN Discovery use to discover each provider network and the interfaces they communicate with? A. Multiprotocol Label Switching (MPLS) B. Internet Control Message Protocol (ICMP) C. Border Gateway Protocol (BGP) MIB tables D. Internet Group Management Protocol (IGMP)

Answer: C

www.testsexpert.com

4


Question: 10 You can use the SSdbsave utility to perform three types of offline database backups. Which type of offline backup uses the -cm parameter string to save the modeling catalog and models? A. Full B. Partial C. Differential D. Incremental

Answer: A

www.testsexpert.com

5


You will not find better practice material than testsexpert PDf questions with answers on the web because it provides real exams preparation environment. Our practice tests and PDF question, answers are developed by industry leading experts according to the real exam scenario. At the moment we provides only question with detailed answers at affordable cost. You will not find comparative material elsewhere on the web at this price. We offer Cisco, Microsoft, HP, IBM, Adobe, Comptia, Oracle exams training material and many more.

We also provide PDF Training Material for: Cisco CCNA CCNP CCIP CCIE CCVP CCSP CXFF CCENT CCDE

Microsoft MCTS MCSE MCITP MBS MCPD MCAD MCAS MCSA MCDBA

HP AIS APC APS ASE CSA MASE APP CSD CSE

IBM Adobe Comptia Oracle Lotus CS4 A+ 11g DBA WebSphere CS3 Security+ 10g DBA Mastery ACE Server+ OSA 10g SOA CS5 Network+ OCA 9i Storage CS2 Linux+ 11i Rational Captivate iNet+ 9i Forms Tivoli Flex Project+ Weblogic IBM DB2 CSM RFID+ Oracle 8i IBM XML MX7 HTI+ PTADCE

We provide latest exams preparation material only. Contact US at: support@testsexpert.com Join Us at Twitter: www.twitter.com/testsexpert FaceBook: www.facebook.com/testsexpert

www.testsexpert.com

6


CAT-080 CA Technologies Exam Answers