Page 1

9L0-407

Mac Integration Basics 10.7 Exam ↘

http://www.testsexpert.com/9L0-407.html


Question: 1 In the screenshot, click the Icon of the preference pane where you turn on the OS X personal firewall.

Answer: <map><m x1="309" x2="369" y1="62" y2="123" ss="0" a="0" /></map>

www.testsexpert.com

2


Question: 2 What Windows Server technology provides directory and authentication services?

A. Exchange Directory B. LDAP Directory C. Active Directory D. Open Directory

Answer: C

Question: 3 From your Mac, you want to access mail, calendars, and contacts served by a Microsoft Exchange Server. What is the earliest version of Exchange Server for which Lion provides built-in support for this task? A. Microsoft Exchange Server 2003 B. Microsoft Exchange Server 2007 with Service Pack 1 Update Rollup 4 C. Microsoft Exchange Server 2003 with Service Pack 2 D. Microsoft Exchange Server 2000 with Service Pack 4 E. Microsoft Exchange Server 2010

Answer: B

Question: 4 In the screenshot, click the icon of the preference pane where you configure a Mac to let Windows computers access files on the Mac using the SMB protocol.

www.testsexpert.com

3


Answer: <map><m x1="253" x2="302" y1="202" y2="261" ss="0" a="0" /></map>

www.testsexpert.com

4


Question: 5 Which statement about iChat is true?

A. iChat can be configured to use a Google Talk account. B. In order for a Mac user to use iChat to exchange instant messages with a Windows user, the Windows user must install iChat. C. iChat can be configured to use a Microsoft Live Messenger account. D. iChat requires users to have an Apple ID account.

Answer: A

www.testsexpert.com

5


Question: 6 In the screenshot, click the interface element that displays a list of the available file servers on your network.

Answer: <map><m x1="318" x2="355" y1="38" y2="65" ss="0" a="0" /></map>

Question: 7 In OS X Lion, where can you set the firmware password? A. In the Firmware Password utility in the Utilities folder B. In the Users & Groups pane of System Preferences C. In the Firmware Password utility, after booting from the Recovery partition D. In the Security pane of System Preferences

www.testsexpert.com

6


Answer: C

Question: 8 You are NOT able to access a Windows file server using your OS X computer's "Connect to Server" command. What is a possible cause of this problem?

A. You need to select the "Windows support" option in the Sharing pane of System Preferences before accessing a Windows file server. B. You need to prefix the Windows server address with "smb://" in the "Connect to Server" dialog. C. It is NOT possible to access Windows file servers using the "Connect to Server" command. D. You need to install Boot Camp on your OS X computer before accessing a Windows file server.

Answer: B

Question: 9 What is POP's role in email transactions?

A. It lets mail clients retrieve email from the mail server. B. It transfers outgoing email from the sender's mail server to the recipient's mail server. C. It translates IP addresses into domain names, and vice versa D. It provides user account information, including the email address associated with a particular user account.

Answer: A

www.testsexpert.com

7


Question: 10 In the context of computers on a network, what does "bind" mean?

A. Configure a computer to connect to a network account server. B. Configure a firewall on a computer to restrict inbound traffic C. Remove data from a hard disk so that the computer can be recycle D. Restrict access to the files on a local hard disk. E. Configure a computer to prevent it from accessing data on the network.

Answer: A

www.testsexpert.com

8


You will not find better practice material than testsexpert PDf questions with answers on the web because it provides real exams preparation environment. Our practice tests and PDF question, answers are developed by industry leading experts according to the real exam scenario. At the moment we provides only question with detailed answers at affordable cost. You will not find comparative material elsewhere on the web at this price. We offer Cisco, Microsoft, HP, IBM, Adobe, Comptia, Oracle exams training material and many more.

We also provide PDF Training Material for: Cisco CCNA CCNP CCIP CCIE CCVP CCSP CXFF CCENT CCDE

Microsoft MCTS MCSE MCITP MBS MCPD MCAD MCAS MCSA MCDBA

HP AIS APC APS ASE CSA MASE APP CSD CSE

IBM Adobe Comptia Oracle Lotus CS4 A+ 11g DBA WebSphere CS3 Security+ 10g DBA Mastery ACE Server+ OSA 10g SOA CS5 Network+ OCA 9i Storage CS2 Linux+ 11i Rational Captivate iNet+ 9i Forms Tivoli Flex Project+ Weblogic IBM DB2 CSM RFID+ Oracle 8i IBM XML MX7 HTI+ PTADCE

We provide latest exams preparation material only. Contact US at: support@testsexpert.com Join Us at Twitter: www.twitter.com/testsexpert FaceBook: www.facebook.com/testsexpert

www.testsexpert.com

9

9L0-407 PDF Answers  

Adobe 9L0-407 pdf free download with updated 9L0-407 questions and 9L0-407 answers sample. Buy 9L0-407 Adobe by visiting web page mentioned...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you