Issuu on Google+

       

 

      

   

650‐568

 

 

Web Security for Field Engineers 

 

 

 

      http://www.testsexpert.com/650-568.html

 

 

 

 

 

   

 

 

 


Question: 1    If authentication is enabled, which statement is true?     A. client reports will display authenticated usernames  B. client reports will display both the username and IP address of the clients  C. client reports are not affected by authentication  D. client reports will display the IP address of the authentication server.    

Answer: A      

Question: 2    What is the S‐Series Proxy Bypass List?     A. a list of proxy servers that are to be bypassed  B. a list of clients and destinations that will bypass the proxy in transparent mode  C. a list of clients and destinations that will bypass the proxy in explicit forward mode  D. a list of user agents exempt from authentication    

Answer: B      

Question: 3    What is "stream scanning?     A. scanning streaming media for malware  B. scanning multiple downloads at the same time  C. passing pieces of a download to the client while the download is being scanned  D. passing scanned pieces of the file between two different malware‐scanning engines    

Answer: C      

Question: 4    Which S‐Series CLI command can help troubleshoot WCCP?     A. wccp debug enable  B. tailproxylogs  C. tailaccesslogs  D. showswccp    

Answer: B 

www.testsexpert.com

2  


Question: 5    You are helping the customer customer configure anthentication, a new asyncOS upgrade becomes  available, what should you do?     A. avoid mentioning the upgrade to the customer  B. schedule a convenient time to upgrade again, backing up the configuration before and after the  upgrade  C. contact customer support and ask them to run the upgrade for you  D. immediately show the customer how to run the CLI command upgrade    

Answer: B      

Question: 6    Which of these provide centralized reporting for the S‐Series?     A. M‐Series appliance  B. sawmill for CiscoIronPort  C. the built‐in WSA reporting infrastructure  D. Cisco application control engine    

Answer: B      

Question: 7    Which statement about WSA access logs that are to be processed by sawmill for cisco ironport is  true?     A. the default log format can be used  B. the fields"%XC%X n" must be appended to the default access log format  C. any log format can beused , but all WSAs must use the same format  D. any log format can be used. And different WSAs may use different formats    

Answer: A      

www.testsexpert.com

3  


Question: 8    Which statement about WSA user authentication is true?     A. a single WSA can have multiple LDAP realms  B. WSA supports LDAP but not NTLM  C. WSA supports NTLM but not LDAP  D. a single WSA can have up to two authentication realms: one for LDAP and for NTLM    

Answer: A      

Question: 9    Which statement about the S‐Series native FTP proxy is not true?     A. both active and passive modes FTP are supported  B. by default the FTP proxy uses port 8021  C. access polices may apply to native FTP traffic  D. data loss prevention policies may apply to native FTP traffic  E. authentication is supported in transparent mode    

Answer: E      

Question: 10    Which statement about using McAfee and Webroot together is true?     A. it is not recommended: the system will not detect more malware  B. it is notpossible : the WSA will accept only one anti‐malware license  C. the system will stop all web‐based threats  D. it is recommended: the system will detect more malware    

Answer: D         

             

www.testsexpert.com

4  


You will not find better practice material than testsexpert PDf questions with  answers on the web because it provides real exams preparation environment.  Our practice tests and PDF question, answers are developed by industry  leading experts according to the real exam scenario. At the moment we   provides only question with detailed answers at affordable cost. You will not  find comparative material elsewhere on the web at this price. We offer Cisco,   Microsoft, HP, IBM, Adobe, Comptia, Oracle exams training material and many more. 

        We also provide PDF Training Material for:   Cisco  CCNA CCNP CCIP CCIE CCVP CCSP CXFF CCENT CCDE

Microsoft  MCTS MCSE MCITP MBS MCPD MCAD MCAS MCSA MCDBA

HP  AIS APC APS ASE CSA MASE APP CSD CSE

IBM Adobe Comptia  Oracle Lotus CS4 A+ 11g DBA WebSphere CS3 Security+ 10g DBA Mastery ACE Server+ OSA 10g SOA CS5 Network+ OCA 9i Storage CS2 Linux+ 11i Rational Captivate iNet+ 9i Forms Tivoli Flex Project+ Weblogic IBM DB2 CSM RFID+ Oracle 8i IBM XML MX7 HTI+ PTADCE

  We provide latest exams preparation material only.    Contact US at: support@testsexpert.com Join Us at Twitter: www.twitter.com/testsexpert FaceBook: www.facebook.com/testsexpert

www.testsexpert.com

5  


Cisco Storage Networking Solutions Design Specialist Cisco Specialist 650-568 Questions and Answers