Page 1

     

     

  350‐018  CCIE Pre-Qualification Test for Security ↘

   http://www.testsexpert.com/350‐018.html     


Question: 1.         Which access control model provides access to system resources based on the job function of the  user or the tasks that the user has been assigned?     A. Context Based Access Control   B. Rule Based Access Control   C. Mandatory Access Control   D. Discretionary Access Control   E. Role Based Access Control    

Answer: E         

Question: 2.         Which type of attacks can be monitored and mitigated by CS‐MARS using NetFlow data?     A. Spoof attack   B. Buffer Overflow   C. Man‐in‐the middle attack   D. Trojan Horse   E. Day zero attack   F. Land.C attack    

Answer: E         

Question: 3.         Which of the following are valid RADIUS packet flows'C indicates the user (such as a wireless  laptop),N indicates the NAS,and S indicates an ACS Server(Choose 2)     A. N to S:RADIUS Access‐ Challenge S to N: RADIUS Access‐Accept   B. N to S:RADIUS Access‐Request S to N: RADIUS Access‐Reject N to S:RADIUS Access‐ Challenge S to  N: RADIUS Access‐Accept   C. C to N: RADIUS Access‐Request N to C: RADIUS Access‐ Reject C to N: RADIUS Access‐ Challenge N  to C: RADIUS Access‐Accept   D. C to N: RADIUS Access‐Request N to C: RADIUS Access‐Accept   E. N to S:RADIUS Access‐Request S to N: RADIUS Access‐Challenge N to S: RADIUS Access‐Request S  to N: RADIUS Access‐Accept      

www.testsexpert.com

2


Answer: DE         

Question: 4.           The key lengths for DES and 3DES, respectively, are:   A: 128 bits and 384 bits.  

  A. PAgP is unable to correctly negotiate VLAN trunk characteristics on the link between SW1 and  SW2.   B. BPDU filtering has been enabled either globally or on the interfaces of SW1.   C. The spanning‐treeportfast feature has been configured on SW1.   D. The BPDU guard feature has been enabled on the FastEthernet interfaces of SW1.   E. The FastEthernet interfaces of SW1 are unable to auto‐negotiate speed and duplex with SW2.    

Answer: D       

www.testsexpert.com

3


Question: 5.           Choose the statement that best describes the correct characteristics pertinent to symmetric or  asymmetric keys.     A. Symmetric key cryptography uses two distinct and separate keys for encryption and decryption.   B. Symmetric key cryptography uses a single, shared key for encryption and decryption.   C. Asymetric key cryptography uses the same key for both encryption and decryption.   D. Asymetric key cryptography can only be used for decryption of information.   E. Both asymmetrivc and symmetric key cryptography can only encrypt information.    

Answer: B         

Question: 6.           CSA protects your host by:    

www.testsexpert.com

4


A. Any IP traffic from any host on the outside to the 172.16.10.2 server on the dmz2   B. Any IP traffic from any host on the inside to any host on thedmz or dmz2   C. Any IP traffic from any host on thedmz to any host on the outside   D. HTTP traffic from the 172.16.10.2 server to any host on the inside   E. Any IP traffic from the 172.16.1.2 host to any host on the inside   F. FTP traffic from any host on the outside to the 172.16.1.2 host on thedmz    

Answer: D           

Question: 7.         What functionality best defines the use of a 'stub' area within an OSPF environment?     A. A stub area appears only on remote areas to provide connectivity to the OSPF backbone.   B. A stub area is used to inject the default route for OSPF.   C. A stub area uses the no‐summary keyword to explicitly block external routes, defines the non‐ transit area, and uses the default route to reach external networks.   D. A stub area is used to reach networks external to the sub area.    

Answer: C         

Question: 8.         Which one of the following is NOT a valid RADIUS packet type?     A. Access‐reject   B. Access‐accept   C. Access‐reply   D. Access‐response   E. Access‐challenge    

Answer: D       

www.testsexpert.com

5


Question: 9.         When an IPS device in single interface VLAN‐pairing mode fires a signature from the normalizer  engine and TCP‐based packets are dropped, which of the following would be a probable cause?     A. There was no information in the IPS state table for the connection.   B. There was a valid SYN ACK in the state table but the subsequent packets were fragmented and did  not constitute a valid flow.   C. The IPS device identified an incorrect value in layer 7.   D. The IPS device identified an incorrect value in layer 6.   E. The IPS device identified an incorrect value in layer 5.    

Answer: AB        

Question: 10.           Referring to the debug output shown below, what is causing the IKE Main Mode failure?  1d00h: ISAKMP (0:1): atts are not acceptable. Next payload is 0  1d00h: ISAKMP (0:1): no offers accepted!  1d00h: ISAKMP (0:1): SA not acceptable!  1d00h: %CRYPTO‐6‐IKMP_MODE_FAILURE: Processing of Main Mode failed with peer at  150.150.150.1     A. The Crypto ACL is not a mirror image of the peer.   B. The IKE Phase I policy does not match on both sides.   C. The IPSec transform set on the peers do not match.   D. The receivedIPsec packet specifies a Security Parameters Index (SPI) that does not exist in the  security associations database (SADB).   E. The pre‐shared keys on the peers do not match.    

Answer: B         

www.testsexpert.com

6


You will not find better practice material than testsexpert PDf questions with  answers on the web because it provides real exams preparation environment.  Our practice tests and PDF question, answers are developed by industry  leading experts according to the real exam scenario. At the moment we  provides only question with detailed answers at affordable cost. You will not  find comparative material elsewhere on the web at this price. We offer Cisco,  Microsoft, HP, IBM, Adobe, Comptia, Oracle exams training material and many  more.          We also provide PDF Training Material for:   Cisco  Microsoft  HP  IBM Adobe Comptia  Oracle CCNA MCTS AIS Lotus CS4 A+ 11g DBA CCNP MCSE APC WebSphere CS3 Security+ 10g DBA CCIP MCITP APS Mastery ACE Server+ OSA 10g CCIE MBS ASE SOA CS5 Network+ OCA 9i CCVP MCPD CSA Storage CS2 Linux+ 11i CCSP MCAD MASE Rational Captivate iNet+ 9i Forms CXFF MCAS APP Tivoli Flex Project+ Weblogic CCENT MCSA CSD IBM DB2 CSM RFID+ Oracle 8i CCDE MCDBA CSE IBM XML MX7 HTI+ PTADCE   We provide latest exams preparation material only.    Contact US at: support@testsexpert.com Join Us at Twitter: www.twitter.com/testsexpert FaceBook: www.facebook.com/testsexpert

www.testsexpert.com

7

Cisco Additional Online Exams for Validating Knowledge 650-180 Questions and Answers  

But you can make life a lot easier for yourself by taking the Cisco 650-180 course which can help you get through this test through its con...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you