Page 1

1Y0-913

MetaFrame XP Presentation Server, Enterprise Ed, Feature Release 3: Administration

↘

http://www.testsexpert.com/1Y0-913.html


Question: 1. Which file on the MetaFrame XP Server is automatically updated with printer driver information?

A. WTSPRNT.INF B. XPPRNT.INF C. SYSTEM.INI D. CLTPRINT.INF

Answer: A

Question: 2. What statement best describes the definition of an ICA Client printer?

A. A printer that is connected to the MetaFrame XP server locally and is available to any ICA client device. B. A printer that is configured to operate on my different ICA client devices. C. A printer that is shared on the network by Windows 2000 servers and allows full control to all ICA clients. D. A printer that is connected directly to the ICA client device and available through an ICA session.

Answer: D Question: 3. Where are the Citrix print driver mapping maintained? (Choose two) A. WTSPRNT.INF B. WTSUPRN.INF C. PRINTMON.INF D. PRINTER.INI

Answer: AB

Question: 4. By default, how many Citrix administrators accounts are created after MetaFrame XP is installed?

A. None B. One C. Two D. Three E. Four

www.testsexpert.com

2


Answer: B

Question: 5. What information is copied to the server when a print driver is being auto-replicated? (Choose two)

A. Driver files B. Client permissions C. Queued print jobs D. Registry settings’

Answer: AD

Question: 6. What are two advantages of using SMTP as an alert mechanism for resource manger? (Choose two.)

A. It is easier to configure B. It limits the number of emails that need to be sent C. It is supported by all versions of resource manager D. Is does not require an email client to be installed.

Answer: AD

Question: 7. What command would you use to change the ICA port number from its default of 1494 to port 2001?

A. CHANGE MetaFrame XP PORT#2001 B. EDIT ICA PORT/2001 C. PORT CHANGE/2001 D. MODIFY ICA PORT/2001 E. ICA PORT/PORT 2001

Answer: E

www.testsexpert.com

3


Question: 8. Citrix Management Console requires at least which of the following for installation (Choose two)

A. 60MB of hard disk space B. 25MB of hard disk space C. 32MB of RAM D. 64MB of RAM

Answer: BD

Question: 9. Which component of installation manager restores the packaging environment quickly, reading it for new installation packages?

A. ADF Service B. Citrix Packager C. Installer Service D. Cirtix Installation Manager Plug-in

Answer: B

Question: 10. What statement is accurate?

A. By default all user has permissions to access the Security tab of the Event Viewer. B. By default, all users have permissions to access the DNS Server log. C. By default all users have permission to access the Application log. D. By default only administrator has permissions to access the Security log of the Event Viewer?

Answer: D

www.testsexpert.com

4


You will not find better practice material than testsexpert PDf questions with answers on the web because it provides real exams preparation environment. Our practice tests and PDF question, answers are developed by industry leading experts according to the real exam scenario. At the moment we provides only question with detailed answers at affordable cost. You will not find comparative material elsewhere on the web at this price. We offer Cisco, Microsoft, HP, IBM, Adobe, Comptia, Oracle exams training material and many more.

We also provide PDF Training Material for: Cisco CCNA CCNP CCIP CCIE CCVP CCSP CXFF CCENT CCDE

Microsoft MCTS MCSE MCITP MBS MCPD MCAD MCAS MCSA MCDBA

HP AIS APC APS ASE CSA MASE APP CSD CSE

IBM Adobe Comptia Oracle Lotus CS4 A+ 11g DBA WebSphere CS3 Security+ 10g DBA Mastery ACE Server+ OSA 10g SOA CS5 Network+ OCA 9i Storage CS2 Linux+ 11i Rational Captivate iNet+ 9i Forms Tivoli Flex Project+ Weblogic IBM DB2 CSM RFID+ Oracle 8i IBM XML MX7 HTI+ PTADCE

We provide latest exams preparation material only. Contact US at: support@testsexpert.com Join Us at Twitter: www.twitter.com/testsexpert FaceBook: www.facebook.com/testsexpert

www.testsexpert.com

5

1Y0-913 PDF Answers  

CITRIX 1Y0-913 pdf free download with updated 1Y0-913 questions and 1Y0-913 answers sample. Buy 1Y0-913 CITRIX by visiting web page mentione...

Advertisement