Page 1

00M-530

M530 - Systems Storage Sales Mastery Test ↘

http://www.testsexpert.com/00M-530.html


Question: 1 What is a business benefit of tape virtualization? A. Synchronous copy to real tape is supported. B. Resources assigned by each backup server provide load balancing. C. It alleviates virtual tape drive and library constraints. D. It reduces total cost of ownership by blending disk and tape

Answer: D Reference: http://www.xdatacorp.com/UserFiles/File/ProductsFalconStor/filetek_storagevirtualization.pdf (page 5, first paragraph)

Question: 2 What is a feature of the DS5000 series disk systems? A. SAS connectivity B. 8 Gb drive side back-end loops C. maximum of 8 GB data cache D. DACStore

Answer: A Reference: http://www-03.ibm.com/systems/storage/disk/ds5000/ (third bulleted point in highlights)

Question: 3 IBM is an active member of which open standards organization that has the task of solving problems with managing storage? A. Storage System Standards Working Group B. Storage Management Initiative Task Force C. Mass Storage System Standards Task Force D. IEEE Storage System Standards Committee

Answer: B

www.testsexpert.com

2


Question: 4 IBM’s Infrastructure Management Strategy prescribes which tool to manage heterogeneous storage? A. IBM Director 5.2 B. Tivoli Storage Productivity Center C. IBM DS Storage Manager D. Web-based System Manager

Answer: B Reference: http://www-03.ibm.com/systems/storage/software/center/ (topic: highlights, first bulleted point)

Question: 5 A customer needs to replicate data from a mission-critical application in New York to an alternate site in London. The customer needs an RPO of 10 seconds or less. Which data replication technology is appropriate for this customer? A. Global Copy B. Global Mirror C. Metro Mirror D. FlashCopy

Answer: B Reference: http://en.wikipedia.org/wiki/IBM_Global_Mirror

Question: 6 When considering disk drive technologies, which drive is considered the standard offering for servers and storage? A. FC B. RAID C. SAS D. SATA

Answer: B

www.testsexpert.com

3


Question: 7 What are the two faces of Archiving? (Select 2) A. Space Management B. Continuous Data Protection C. Data Warehousing D. Data Retention E. Recover from Hardware Failure

Answer: A, D Question: 8 Which drive interface provides the fastest data transfer rate? A. Fat SAS B. SATA C. SAS D. FC

Answer: C Reference: http://www.storagenewsletter.com/news/systems/sans-digital-redesigned-accuraid (fifth paragraph)

Question: 9 Which feature is offered only with the TS3500? A. Built-in Partitioning B. Control and Data Path Failover C. Robust Encryption D. Advanced Library Management System

Answer: D

www.testsexpert.com

4


Question: 10 Which three differentiating functional capabilities of Tivoli Storage Manager provide data reduction and data management? (Select 3) A. Space Efficient Copy B. Progressive Incremental Backup C. Disk Replication D. Data De-duplication E. Tape Reclamation

Answer: B, D, E

www.testsexpert.com

5


You will not find better practice material than testsexpert PDf questions with answers on the web because it provides real exams preparation environment. Our practice tests and PDF question, answers are developed by industry leading experts according to the real exam scenario. At the moment we provides only question with detailed answers at affordable cost. You will not find comparative material elsewhere on the web at this price. We offer Cisco, Microsoft, HP, IBM, Adobe, Comptia, Oracle exams training material and many more.

We also provide PDF Training Material for: Cisco CCNA CCNP CCIP CCIE CCVP CCSP CXFF CCENT CCDE

Microsoft MCTS MCSE MCITP MBS MCPD MCAD MCAS MCSA MCDBA

HP AIS APC APS ASE CSA MASE APP CSD CSE

IBM Adobe Comptia Oracle Lotus CS4 A+ 11g DBA WebSphere CS3 Security+ 10g DBA Mastery ACE Server+ OSA 10g SOA CS5 Network+ OCA 9i Storage CS2 Linux+ 11i Rational Captivate iNet+ 9i Forms Tivoli Flex Project+ Weblogic IBM DB2 CSM RFID+ Oracle 8i IBM XML MX7 HTI+ PTADCE

We provide latest exams preparation material only. Contact US at: support@testsexpert.com Join Us at Twitter: www.twitter.com/testsexpert FaceBook: www.facebook.com/testsexpert

www.testsexpert.com

6

00M-530 IBM Exam Answers  
00M-530 IBM Exam Answers  

00M-530 IBM exam asnwers free download 00M-530 detailed 00M-530 test answers sample. Buy IBM 00M-530 study materials.

Advertisement