Page 1

Exam Code: H13-511-ENU Exam Name: HCIA- Cloud (Huawei Certified ICT Associate – Cloud) Q & A: 374 Q&As

Visit more information about H13-511-ENU exam: H13-511-ENU Real Questions Share some H13-511-ENU questions and answers below. 1. Which of the following descriptions of FusionCompute is wrong? A. FusionCompute is the virtualization component of FusionSphere. B. FusionCompute realizes virtualization of x86 servers, storage, and networks to form an IT elastic resource pool.


C. FusionCompute enables the scheduling and distribution of IT services and automatic deployment D. FusionCompute is the cornerstone of the FusionSphere solution. Answer: C

2.The FusionManager supports different deployment modes. Which one is responsible for resource access, configuration, monitoring, and maintenance when the TopLevel deployment is adopted? A.Top FusionManager B.Local FusionManager C.All-in-one FusionManager D.FusionManager Answer: B

3.The OceanStor 5600 v3 storage device supports AC and DC power failure protection. A. True B. False Answer: A


4.Which of the following options does not belong to 4 V features of the big data? A.Volume B.Variety C.Value D.Valid Answer: D

5.Network virtualization is mainly to solve the problem of virtual machine communication after computing virtualization. A. True B. False Answer: A

6.When deploying a Huawei cloud computing solution, generally deploy the server BMC network, and which of the following network planes are deployed together? A. Storage network plane B. Business network plane C. Management network plane D. Disaster recovery network plane


Answer: C

7.In the FusionManager, there are mainly two types of users. Which of the following functions belongs to the tenant's scope of responsibility? A. Access to the virtualized environment B. Create a VDC C. Create a VPC D. Create a virtual machine template Answer: C

8. the desktop cloud is deployed on the E9000 server, the virtual machine can directly access the GPU of the E9000 blade, that is, a GPU can only be used by one virtual machine. A. True B. False Answer: A

9.Storage virtualization is the deployment of a logical layer on top of a discovery device to control storage resources through a logical layer.


A. True B. False Answer: A

10.When the number of hosts that need to install CNA is small, which method is recommended to install? A. Batch deployment tools B. ISO image file C. Installation Wizard Tool D. USB boot installation Answer: B

Testpasport provides valid exam questions for many IT certification exams, such as Oracle, Microsoft, IBM, Huawei, CompTIA, Dell, and others. Hot exams have been updated Testpassport. Huawei H13-611-ENU Exam Huawei H12-222-ENU Exam Huawei H19-307-ENU Exam

at


Microsoft AZ-203 Exam

Profile for Rodrigo Herndon

New HCIA-Cloud Computing V4.0 H13-511 Questions and Answers  

HCIA-Cloud Computing V4.0 H13-511 questions and answers have been cracked, which can guarantee you pass the test successfully.

New HCIA-Cloud Computing V4.0 H13-511 Questions and Answers  

HCIA-Cloud Computing V4.0 H13-511 questions and answers have been cracked, which can guarantee you pass the test successfully.

Advertisement