Page 1

TestKing Microsoft 70-680 Exam Questions & Answers

70-680 TS: Windows 7, Configuring Exam number/code: 70-680 Exam name: TS: Windows 7, Configuring Questions & Answers: 106 Q&A Related Certifications: MCITP, Windows 7

Hundreds of people each day pass their IT certification exams with Testking guaranteed certification resources and training kits. Use the Microsoft 70-680 questions and answers to practice for your next Microsoft certification exam. If you don't pass – you don't pay! Testking has the first and only 100% product satisfaction and exam passing guarantee. Advanced practice questions and answers help drive the information into your routine thinking and surpass 70-680 brain dumps in retention and skill building. Microsoft 70-680 exam answers and practice questions can be used at home or office, installable on up to two PCs, or print the questions and answers to take with you and train on-the-go! Microsoft 70-680 preparation tools are the perfect fit for any Microsoft certification candidate with 70-680 training materials for every level of entry. Exam Engine Features Control your IT training process by customizing your practice certification questions and answers. The fastest and best way to train. * * * * * *

Truly interactive practice tests Create and take notes on any question Retake tests until you're satisfied YOU select the areas of the exam to cover Filter questions for a new practice test experience each time Re-visit difficult questions


TestKing Microsoft 70-680 Exam Questions & Answers

Exam: 70-680 Certification Questions & Answers

Question 1: TestKing.com has employed you as a network Administrator. The TestKing.com network consists of a single Active Directory domain named testking.com. The TestKing.com network client computers currently make use of Microsoft Windows 7. You are assigned a client computer named TESTKING-WS25. To ensure your productivity you need to perform the following 2 tasks. - Increase the speed of physical memory. - Increase the size of the physical memory. What should you do? A. You should consider making use of ReadyBoost. B. You should consider making use of EFS. C. You should consider making use of SpeedDisk. D. You should consider making use of Pagefile.sys. Answer: A

Question 2: The network adapter in your computer has failed, so you have bought a new network adapter for your computer. The computer has Windows 7 Professional edition installed. The network adapter is the same model as the previous adapter and uses the same .sys driver file. You install the adapter and restart the operating system, but the adapter does not connect you to the network. What should you do to fix the problem? A. Roll back the driver B. Update the driver C. Uninstall the driver D. Enable the device Answer: B

Question 3: You work as a desktop support technician at TestKing.com. The TestKing.com network consists of a single Active Directory domain named testking.com. You are currently working on a workstation named TESTKING-WS680. You use the Windows Preinstallation Environment (Windows PE) to boot TESTKING-WS680 and you want to access the network using a network adapter device driver in Windows PE. How do you load the network adapter device driver? A. By running Drvload.exe and specifying the network adapter driver path. B. By running Sysprep.exe. C. By executing the ntloader command after running Wpeutil.exe. D. By running sigverif.exe and specifying the network adapter driver path.


TestKing Microsoft 70-680 Exam Questions & Answers Answer: A Explanation: Drvload.exe is the tool used to load drivers in the PE environment. Manually load the network driver, and then verify that it is the correct driver. Incorrect Answers: B: Sysprep is used to remove computer specific information before creating an image. It is not used to load drivers. C: Ntloader is a boot file. It is not used to load drivers D: Sigverif is used to verify driver digital signatures; it does not load the driver.

Question 4: TestKing.com has employed you as a network Administrator. The TestKing.com network consists of a single Active Directory domain named testking.com. All servers on the TestKing.com network run Windows Server 2008 and all mobile computers run Windows 7. You are assigned a mobile computer named TESTKING-WS20. TESTKING-WS20 is configured to enter sleep mode if no activity takes place in 15 minutes. You leave your office for 20 minutes and discover that TESTKING-WS20 has not entered into sleep mode. What can you do to ensure that computer enters the sleep mode after 15 minutes of inactivity? A. You should consider disabling the screen saver. B. You should consider running Powercfg energy at a command prompt. C. You should consider running shutdown -s at a command prompt. D. You should consider running systeminfo at a command prompt. Answer: B

Question 5: You work as a desktop support technician at TestKing.com. The TestKing.com network consists of a single Active Directory domain named testking.com. All client computers on the TestKing.com network run Windows 7. The TestKing.com network contains a wireless access point (WAP) that uses Advanced Encryption Standard (AES) security but a pre-shared key has not been configured on the wireless access point. How should you connect a mobile computer named TESTKING-WS680 to the wireless access point? A. You should use WEP for the wireless connection. B. You should use WPA2-Enterprise for the wireless connection. C. You shoulduse WPA-PSK for the wireless connection D. You should use WPA2-PSK for the wireless connection. E. You should use WPA-Personal for the wireless connection. Answer: B

Question 6: You are the administrator for the Maya Corporation's Active Directory domain. The network contains several subnets. A portion of your network is shown in the Network exhibit. (Click the Exhibit(s) button.) The router forwards BOOTP packets.


TestKing Microsoft 70-680 Exam Questions & Answers Julie, a client on your network, is having trouble accessing resources on ServerA. No other computer on the network is having this trouble. You run the ipconfig/all utility on Julie's computer and receive the results shown in the IPConfig exhibit. What change should you make on Julie's computer to fix her problem? (Choose all that apply.) A. Change the subnet mask to 255.128.0.0. B. Change the subnet mask to 255.224.0.0. C. Change the default gateway to 10.75.0.1. D. Change the default gateway to 10.19.0.1. E. Change the default gateway to 10.75.0.1 and change the subnet mask to 255.224.0.0. F. Change the default gateway to 10.19.0.1 and change the subnet mask to 255.224.0.0. G. Change the default gateway to 10.75.0.1 and change the subnet mask to 255.128.0.0. H. Change the default gateway to 10.19.0.1 and change the subnet mask to 255.128.0.0. Answer: B

Question 7: You work as a network administrator at TestKing.com. The TestKing.com network consists of a single Active Directory domain named testking.com. The servers on the network run Microsoft Windows Server 2008 and the client computers run Microsoft Windows 7. You are working on an application and receiving error messages. You need to perform the following tasks. Creating screenshots of the actions performed on the computer Ensuring that the mouse actions are tracked too. How can you achieve this? A. By running Netmon.exe and starting a capture. B. By running paint.exe and pressing the Printscreen key. C. By running Windows Media Player. D. By running the Psr.exe command and clicking Start Record. Answer: D Explanation: The Problem Steps Recorder in the Windows 7 operating system is a feature that enables users to record their interactions with an application and provide a detailed screen-by-screen view with accompanying information. Learn how the recording can be used to quickly identify problems and help reduce time spent with the help desk.

Question 8: There is an Active Directory domain and a Direct Access infrastructure already configured in your network. Windows 7 is installed on a new laptop and you have joined the computer to the domain. You have to make sure that the computer can establish DirectAccess connections. Which of the following should be performed? A. Create Network Discovery firewall exception should be enabled. B. Add the users to the Remote Operators group. C. Create a VPN connection new network connection should be created. D. Install a valid computer certificate.


TestKing Microsoft 70-680 Exam Questions & Answers Answer: D

Question 9: After upgrading your workstation from Windows XP to Windows 7, you discover that a program that worked correctly on Windows XP no longer functions. How would you correctly set the compatibility mode to configure the problematic program to run as a Windows XP application? Select the best answer. A. Right-click the application and select Compatibility from the shortcut menu. Next, check the 'Run this program in compatibility mode for' box and select Windows XP from the dropdown menu. B. Right-click the application and select Compatibility from the shortcut menu. Navigate to the Compatibility tab and then check the 'Run this program as a Windows XP Application.' C. Right-click the application and select Compatibility from the shortcut menu. Navigate to the General tab and check the 'Run this program as a Windows XP Application.' D. Right-click the application and select Compatibility from the shortcut menu. Navigate to the Compatibility tab and then check the 'Run this program in compatibility mode for' boxFinally, select Windows XP drop the drop-down menu. Answer: D

Question 10: When using Disk Management in Windows 7 to format a disk, what format type will not completely erase the volume but will only create a new file table? A. Normal B. Quick format C. Basic D. Simple Answer: B

Question 11: What new Windows 7 feature displays details about a device and tasks you can perform with that device? A. Jump Lists B. Snap C. Device Stage D. Windows Taskbar Answer: C

Question 12: You are employed as the network Administrator at TestKing.com. The TestKing.com network client computers currently make use of Microsoft Windows XP Professional. TestKing.com has recently decided to have the client computers upgraded to Microsoft Windows 7. You decide to check whether the current workstations comply with the minimum hardware requirements to be able to use Windows 7. Which of the following are minimum requirements? (Choose all that apply)


TestKing Microsoft 70-680 Exam Questions & Answers A. You will require a 16 GB available disk space (32-bit)/20 GB (64-bit). B. You will require a 1 GHz or faster 32-bit (x86) or a 64-bit (x64) processor. C. You will require a 1 Gbps network card. D. You will require a DirectX 9 graphics processor with WDDM 1.0 or higher driver. E. You will require a 4GB RAM (32-bit)/2 GB RAM (64-bit). Answer: A,B,D

Question 13: You work as a network administrator at TestKing.com. The TestKing.com network consists of a single Active Directory domain named testking.com. The servers on the network run Microsoft Windows Server 2008 and the client computers run Microsoft Windows 7. TestKing.com has two client computers TESTKING-WS01 and TESTKING-WS02 which have Windows Remote Management (WinRM) enabled. During the course of the day you receive instruction from TestKing.com to have an additional disk volume created remotely on TESTKING-WS01 using TESTKING-WS02. What should you do? A. You should consider running the Diskpart \\TESTKING-WS-01 command on TESTKINGWS02. B. You should consider running Disk Management on TESTKING-WS02 and connect to TESTKING-WS01. C. You should consider having the Winrs command run and then running the Diskpart command on TESTKING-WS02. D. You should consider having the Diskmgmt.msc \\TESTKING-WS01 command on TESTKING-WS02. Answer: C Explanation: Windows Remote Management (known as WinRM ) is a handy new remote management service for Windows Server 2003 R2, Windows Vista, and Windows Server 2008. WinRM is the "server" component of this remote management application and WinRS (Windows Remote Shell) is the "client" for WinRM , which runs on the remote computer attempting to remotely manage the WinRM server. However, I should note that BOTH computers must have WinRM installed and enabled on them for WinRS to work and retrieve information from the remote system.

Question 14: Which of the following tools is used to ensure that the legacy applications will run on Windows 7? A. Microsoft Deployment Toolkit B. Microsoft Assessment and Planning Toolkit C. Microsoft Application Compatibility Toolkit D. Microsoft Shim Answer: D

Question 15: You work as a desktop support technician at TestKing.com. The TestKing.com network consists of a single Active Directory domain named testking.com. You are working on a client computer named TESTKING-WS680 that is running Windows 7.


TestKing Microsoft 70-680 Exam Questions & Answers System Protection is enabled on TESTKING-WS680. You have identified a problem with System Protection and you only want to keep the most recent System Protection snapshot. How do you delete all of the previous snapshots? A. By compressing the disk drive. B. By enabling disk quotas. C. By disabling the System Restore from the System Protection Restore settings. D. By deleting the contents of the %systemroot%\Temp folder. E. By running Disk Cleanup for System Restore and Shadow Copies. Answer: E

Related 70-680 Exams:

Popular Certification Exams: 000-330 000-960 70-529

9A0-043 920-336 RF0-001

156-310 70-299 HP0-230

E20-616 646-590 HP0-A01

70-536 E20-320 50-691

CNE Upgrade

NCSS

Administrator Professional

The Open Group

TIA

Nortel

Hot Certifications: Advanced Technical Expert

ISM APP

Popular Certification Providers: Oracle

Macromedia


70-680  

Exam number/code: 70-680 Exam name: TS: Windows 7, Configuring Questions & Answers: 106 Q&A Related Certifications: MCITP, Windows 7...

Advertisement
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you