Page 1

TestKing Citrix 1Y0-A17 Exam Questions & Answers

1Y0-A17 Implementing Citrix XenDesktop 4 Exam number/code: 1Y0-A17 Exam name: Implementing Citrix XenDesktop 4 Questions & Answers: 55 Q&A Related Certifications: CCA

Hundreds of people each day pass their IT certification exams with Testking guaranteed certification resources and training kits. Use the Citrix 1Y0-A17 questions and answers to practice for your next Citrix certification exam. If you don't pass – you don't pay! Testking has the first and only 100% product satisfaction and exam passing guarantee. Advanced practice questions and answers help drive the information into your routine thinking and surpass 1Y0-A17 brain dumps in retention and skill building. Citrix 1Y0-A17 exam answers and practice questions can be used at home or office, installable on up to two PCs, or print the questions and answers to take with you and train on-the-go! Citrix 1Y0-A17 preparation tools are the perfect fit for any Citrix certification candidate with 1Y0-A17 training materials for every level of entry. Exam Engine Features Control your IT training process by customizing your practice certification questions and answers. The fastest and best way to train. * * * * * *

Truly interactive practice tests Create and take notes on any question Retake tests until you're satisfied YOU select the areas of the exam to cover Filter questions for a new practice test experience each time Re-visit difficult questions


TestKing Citrix 1Y0-A17 Exam Questions & Answers

Exam: 1Y0-A17 Certification Questions & Answers

Question 1: Scenario: An administrator received several calls from users stating that they cannot access any of the virtual desktops The error message states The desktop you are trying to connect to is unavailable at this time Please try again later, or contact an administrator if the problem persists In which two ways could the administrator resolve this issue? (Choose two.) A. Add more desktops to the desktop group B. Ensure there are virtual machines in the idle state in the desktop group C. Ensure the desktop group is enabled D. Change the state of the virtual desktops to 'Registered' Answer: A,B

Question 2: Scenario: An administrator needs to create several virtual desktops. The virtual desktops will be contained in one desktop group that wil be part of the XenDesktop farm and added to the XenServer infrastructure. The administrator decides to use the XenDesktop Setup Wizard. Which four items would the administrator need to know the names of in order to create the desktop Which four items would the administrator need to know the names of in order to create the desktop group with several virtual desktops? (Choose four) A. The virtual desktops that will be created B. The desktop group that will be created C. The XenDesktop server on which the desktop group will be created D. The virtual machine template that will be used E. The Provisioning Services server on which the vDisk was created F. The vDisk that will be used Answer: A,B,D,F

Question 3: An administrator is in the process of creating a desktop group using the Delivery Services Console What must a virtual desktop have in order to successfully be added to the desktop group? A. A vDisk assigned to it B. A valid Citrix license C. At least one application installed on it D. A Microsoft Active Directory Computer Account E. A domain account configured on it F. A Terminal Server license Answer: D

Question 4: An administrator needs to update a windows xp sp2 vDisk with the latest service pack What is the correct order of steps for updating a windows xp sp2 vDisk with the latest


TestKing Citrix 1Y0-A17 Exam Questions & Answers service pack ?

Answer:

Question 5: An administrator use the Delivery Services Consol to create a desktop group. On the given scenario, which two cause the desktop group to be disabled? (Choose two) A. None of the virtual desktops have been registered B. No virtual desktops are defined in the desktop group C. No users have been granted access to the desktop group. D. All virtual desktops in the group are in maintenance mode Answer: B,C

Question 6: Which two fields must an administrator configure the bootstrap settings to use when configuring Provisioning Services for PXE in a XenDesktop environment? (Choose two)


TestKing Citrix 1Y0-A17 Exam Questions & Answers A. Gateway B. Desktop Delivery Controller IP Address C. Subnet Mask D. MAC Address Answer: A,C

Question 7: Scenario: A user is attempting to access a virtual deskop The Web interface sent an .ICA file, but no ICA connection was established. Which component of the XenDeskop architecture has failed to communicate with the virtual desktop? A. DataStore B. Desktop Delivery Controller C. Virtual Desktop Agent D. Desktop Receiver Answer: D

Question 8: Exhibit: *Missing* An administrator is in the process of creating a new pooled desktop group and needs to add Remote Desktop Protocol (RDP) to the desktop group. Click the 'Exhibit' button to view a screenshot of the properties of the desktop group A. Edit the filter in Access Control to include RDP B. Add a virtual desktop to the desktop group that includes RDP How must the administrator add RDP to the desktop group? C. Edit the Logon Information to include the RDP information D. Add RDP to Connection Protocols in Client Options E. Edit the Assignment Type to include the RDP information Answer: D

Question 9: Scenario: An administrator notices that the color of the icons in a newly created virtual desktop is NOT clear. The administrator decides to check the XenDesktop properties to determine if 32-bit icon color depth is enabled. Click on the 'Exhibit' button to view a screenshot of the XenDesktop properties Which XenDesktop property does the administrator need to check to determine if 32-bit icon color depth is enabled? Exhibit:


TestKing Citrix 1Y0-A17 Exam Questions & Answers

A. Flash B. Browser Acceleration C. Connection Access Controls D. General Answer: D

Question 10: An administrator is creating a vDisk in a XenDesktop environment and wants to enable automatic vdisk updates. Which two vDisk properties must the administrator configure in order for a newer vDisk to replace an older vDisk? (Choose two) A. Hardware target B. Class C. Date D. Build E. Type Answer: B,E

Question 11: Scenario: An administrator recently created a virtual machine (VM) and installed the Virtual Desktop Agent on the VM The administrator needs to change the desktop service communication port number to something other than the default. What must the administrator do to change the port number according to best practice? A. Reconfigure the port number in the properties of the VM B. Modify the Virtual Desktop Agent installation C. Edit the port number from the Desktop Delivery Controller D. Set the port using the CTXXMLSS utility Answer: B

Question 12:


TestKing Citrix 1Y0-A17 Exam Questions & Answers Which two items must an administrator configure before a vDisk can be created in Provisioning Services? (Choose two) A. Site B. Target device C. Device collection D. Store Answer: A,D

Question 13: Which two steps should an administrator take to disable defragmentation on the target devices in a XenDesktop environment? (Choose two) A. Put the vDisk in Standard Image Mode B. Edit the properties of the target device C. Run the Provisioning Server Device Optimizer D. install the target device software on a virtual machine Answer: C,D

Question 14: Which two tools can an administrator use to update a Provisioning Services vDisk? (Choose two) A. PVS SDK B. DDC SDK C. XenServer API D. Management Command Line Interface (MCLI) Answer: B,D

Question 15: An administrator needs to configure the XenDesktop environment as depicted in the screenshot Click the Exhibit' button to view the screenshot Which two Active Directory trust relationships are required for the environment based on the screenshot? (Choose two) Exhibit:


TestKing Citrix 1Y0-A17 Exam Questions & Answers

A. Two way trust between Madrid and Nastved B. One way trust from Danzig to Nastved C. One way trust from Madrid to Nastved D. Two way trust between Nastved and Danzig E. Two way trust between Danzig and Madrid F. One way trust from Madrid to Danzig Answer: C,F

Related 1Y0-A17 Exams:

Popular Certification Exams: 000-011 1T6-540

920-159 190-513

132-S-708.1 HP0-310

642-577 3M0-300

HP2-K01

000-778 Section 2: Quantitative HP0-J26

SC0-471

1z0-052

CCSA

F7CD

E-Commerce Architect

EE0-011

Hot Certifications: TCP

CTT+


TestKing Citrix 1Y0-A17 Exam Questions & Answers

Popular Certification Providers: Enterasys

VMware

IISFA

BlackBerry

PostgreSQL

1Y0-A17  

Truly interactive practice tests Create and take notes on any question Retake tests until you're satisfied YOU select the areas of the exam...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you