Issuu on Google+

TestKing Citrix 1Y0-A08 Exam Questions & Answers

1Y0-A08 Advanced Administration for Citrix XenApp 5.0 for Windows Server Exam number/code: 1Y0-A08 Exam name: Advanced Administration for Citrix XenApp 5.0 for Windows Server Questions & Answers: 134 Q&A Related Certifications: CCAA Hundreds of people each day pass their IT certification exams with Testking guaranteed certification resources and training kits. Use the Citrix 1Y0-A08 questions and answers to practice for your next Citrix certification exam. If you don't pass – you don't pay! Testking has the first and only 100% product satisfaction and exam passing guarantee. Advanced practice questions and answers help drive the information into your routine thinking and surpass 1Y0-A08 brain dumps in retention and skill building. Citrix 1Y0-A08 exam answers and practice questions can be used at home or office, installable on up to two PCs, or print the questions and answers to take with you and train on-the-go! Citrix 1Y0-A08 preparation tools are the perfect fit for any Citrix certification candidate with 1Y0-A08 training materials for every level of entry. Exam Engine Features Control your IT training process by customizing your practice certification questions and answers. The fastest and best way to train. * * * * * *

Truly interactive practice tests Create and take notes on any question Retake tests until you're satisfied YOU select the areas of the exam to cover Filter questions for a new practice test experience each time Re-visit difficult questions


TestKing Citrix 1Y0-A08 Exam Questions & Answers

Exam: 1Y0-A08 Certification Questions & Answers

Question 1: Which action should the administrator take to allow local administrators to manage autocreated ICA printers? A. Modify the Farm Properties within the Access Management Console B. Modify the security options within the ICA listener of the Citrix XenApp servers C. Modify the XenApp Security policy within XenApp Advanced Configuration tool D. Modify the value of DefaultPrnFlags in the registry of the Citrix XenApp servers Answer: D

Question 2: An administrator configures a Citrix XenApp environment with a load balanced application, App1. Users identify that they cannot access App1; however, they are able to access other applications. An administrator needs to check the application load. Which command should the administrator use to check the application load? A. QFARM /APP B. QUERY USER C. QFARM /LOAD D. QUERY SESSION Answer: A

Question 3: UserA launches a graphical application from workstation A. This graphical application is published on one server and consumes a large amount of memo CPU on that server. At times, UserA works from workstation B without closing the session on workstation A. This impacts the performance of the application on the server. Which Citrix XenApp feature must be configured to resolve this issue? A. ICA Keep-Alive B. CPU Utilization C. Session Reliability D. Workspace Control E. Virtual Memory Management Answer: D

Question 4: An administrator built a new Citrix XenApp farm for a production environment. External users will access hosted applications on the Citrix XenApp servers in the environment using the alternate address access method, which is configured on the XenApp Web site. When external users attempt to connect to published resources on the new server through Web Interface, they receive an error message. The administrator also conducted tests using the Program Neighborhood client but did NOT experience any issues connecting to the new server. What could be the cause of this issue?


TestKing Citrix 1Y0-A08 Exam Questions & Answers

A. The administrator set the translated address on the new server B. The administrator set the wrong alternate address on the new server C. The administrator did NOT add the new server as one of the XML brokers on the XenApp Web site D. The administrator did NOT add the new server as the primary Secure Ticket Authority (STA) on the Web Interface site Answer: B

Question 5: The ___ command is an alternate way to obtain information from the data collector for the zone. A. QUERYHR B. QFARM C. QUERYDS D. QUERYDC Answer: C

Question 6: The CPU Utilization Management/CPU Rebalancer Service should only be run when all CPU intensive applications: A. are running in multiple sessions B. are running in one session C. appear to be running on the same CPU D. appear to be running on multiple processors Answer: C

Question 7: The administrator of a Citrix XenApp farm enables ICA Keep-Alive, but notices that the ICA Keep-Alive settings are not being used. What could the administrator have done to prevent the ICA Keep-Alive settings from being used? A. Blocked ICA ports B. Enabled Session Reliability C. Changed the idle timeout settings D. Disabled the Client Auto Reconnect feature Answer: B


TestKing Citrix 1Y0-A08 Exam Questions & Answers Question 8: Using Configuration Logging, an administrator can view reports in ___. A. Event Viewer B. XenApp Advanced Configuration C. Health Monitoring and Recovery D. Access Management Console Answer: D

Question 9: Printing errors are generated randomly in a Citrix XenApp server farm. An investigation reveals that the Citrix Print Manager Service has been failing at random intervals. An administrator is asked to use the Health Monitoring and Recovery feature to check the service. What should the administrator do to monitor the service? A. Create a custom test B. Install the HMR Test Pack C. Add the CPSVCTEST.EXE test D. Add the SPOOLERTEST.EXE test Answer: C

Question 10: Application A has been installed in the XenApp farm and is currently being streamed. Application B will be installed in the XenApp farm and will be streamed and must act as though it were integrated with Application A. Which of the following steps must the administrator take to make this happen? A. Create a new profile for Application B andre?profile Application A and configure Inter?Isolation Communication in both profiles B. Configure an alternate profile for Application B in the advanced options of the published application C. Create a new profile for Application B and configureInter?Isolation Communication with Application A D. Add apre?launch script that verifies that Application A has started streaming to the client before Application B starts Answer: C

Question 11: An ______ which is specified in an application profile, denotes a combination of operating system, service pack level, drive letter and language to which the streamed application will be delivered. A. target B. profiler C. isolation environment D. offlineplug?in Answer: A


TestKing Citrix 1Y0-A08 Exam Questions & Answers Question 12: Users in a Citrix XenApp farm stream published applications across two subnets; the application profiles are located in subnet A. Users on subnet B complain that the length of time it takes to stream applications initially to their client devices is too long. Which two steps should an administrator take to resolve this issue? (Choose two.) A. Configure the users on subnet B with offline access B. Place a copy of the profile on a file share in subnet B C. Place a copy of the profile on the client devices in subnet B D. Configure the published application to use an alternate profile location Answer: B,D

Question 13: A new CPU intensive application has been added to the XenApp Server farm. Soon after adding the new application, users start voicing their concern over long logon times. Which of the following should the administrator do to resolve the issue? A. Configure ICA session limits in the server farm B. In the farm properties, configure 'Fair sharing of CPU between sessions' C. Assign the Advanced Load Evaluator to the application D. Disable the CPU Utilization Management/CPURebalancer Service on the server Answer: B

Question 14: XenApp allows the redirection of the ___ and ___ folders in a virtualized session to their client system. (Choose 2) A. Desktop B. Users C. Windows D. Documents Answer: A,D

Question 15: After configuring a number of additional Health Monitoring and Recovery tests, an administrator notices that Load Manager does NOT appear to be distributing sessions correctly. To identify if a fault in the Health Monitoring and Recovery is the issue, the administrator needs to check the status of a server that has changed to offline as a result of a failed test. Which command will allow the administrator to identify the servers excluded from load balancing by the Health Monitoring and Recovery service? A. QFARM /DISC B. QFARM /LOAD C. QFARM /LBOFF D. QFARM /OFFLINE Answer: C


TestKing Citrix 1Y0-A08 Exam Questions & Answers Related 1Y0-A08 Exams:

Popular Certification Exams: GB0-283 XK0-002 70-232

642-582 HP0-J11 1z0-264

LOT-982 1D0-470 000-285

HP0-S17 9A0-081 000-255

642-975 HP0-648 HP0-094

APP

ACPT

Access Routing and LAN Switching

OMG

SeeBeyond

Legato

Hot Certifications: OCP8 to OCP8i Certified DBA Upgrade Solution Exam Designer

Popular Certification Providers: Macromedia

Lotus


1Y0-A08