Page 1

KUNDEAVIS FRA VITUSAPOTEK

UTGAVE 8 5/8-1/9-2019

Barneuker

Alt til baby og barn*

Kjøp 2 eller flere, få

-40% plukk og miks

*Gjelder ikke morsmelkerstatninger og tilskuddsblandinger, legemidler, varer på resept eller kombinert med andre tilbud.


Fordelene er mange med VI+ Det lønner seg å være kunde hos Vitusapotek, spesielt om du er medlem i VI+ med bonusopptjening. Nå får du bonuspoeng for hver krone du handler for – både i apotek og på nett. Som medlem får du, i tillegg til gode råd og tips fra våre ansatte, unike tilbud på aktuelle produkter, samt faste fordeler. Meld deg inn i VI+ kundeklubb i apotek eller på vitusapotek.no

Slik starter du din bonusopptjening

Hvordan benytte bonuspoengene dine

For å få bonuspoeng må du først registrere deg som VI+ medlem, for så å knytte ditt foretrukne betalingskort opp mot din medlemsprofil på vitusapotek.no. Da vil du automatisk få bonuspoeng hver gang du handler, og det er enda mer lønnsomt å være kunde hos oss i Vitusapotek.

Fire ganger i året kan du få mulighet til å løse poengene dine inn i en verdisjekk eller velge fritt, ett av tre utvalgte produkter. Du velger selv hva du vil bruke bonusen på eller du kan spare poengene til neste periode. Poengene er gyldige i ett år.

Kr

Kampanjetilbud på Cosmica og ACO Minicare Som VI+ kunde får du alltid ekstra gode tilbud. Nå får du 2 for 1 på alt fra Cosmica* og ACO Minicare. Cosmicas produkter gir huden din daglig omsorg, samtidig som de bidrar til å opprettholde hudens styrke, elastisitet og beskyttende evne. ACO Minicare er en hudpleieserie utviklet spesielt for spedbarn og barns sensitive hud.

*Tilbudet gjelder ikke solpleie.

Vi spanderer den rimeligste


Barneuker

Mild pleie for de minste Spedbarn og barn har ekstra sart hud og behov for skånsom pleie. Vask barnet med en mild olje, da tilfører du fettstoffer til huden, og unngår å tørke den ut. Smør barnet inn med en fet, uparfymert krem beregnet til barn hver kveld, og etter hvert bad.

Alt til baby og barn*

Kjøp 2 eller flere, få

-40%

*Gjelder ikke morsmelkerstatninger og tilskuddsblandinger, legemidler, varer på resept eller kombinert med andre tilbud.

plukk og miks

Cleansing Water Bath Oil Før 129,90 Før 129,90 Med rabatt 77,50 Med rabatt 77,50

Gentle Shampoo Før 109,90 Med rabatt 65,50

Vitamin Barrier Cream Før 99,90 Med rabatt 59,50

Mustela

Mustela er Europas bestselgende apotekserie for baby og barn og har i over 60 år vært spesialisten på barnehud. Alle produktene er trygge i bruk fra fødsel da de er hypoallergene og klinisk testet.

Dusjsåpe Før 54,90

Skumbad Før 54,90

Bepanthen salve Før 96,90 Med rabatt 58,-

A-Pro talkum Før 99,90 Med rabatt 59,50

Nycomed Silulen sinksalve Før 149,90 Med rabatt 89,50

ACO Minicare Diaper Rash Spray Før 129,90 Med rabatt 77,50

Stell

Til stell trengs lindrende produkter som kan brukes ved rødhet/sårhet i bleieområdet eller for å være med på å hindre at barnet får sår/irritert hud i bleieområdet. Pass på å skifte bleie ofte nok og la barnet ligge og lufte seg litt uten bleie.

Sjampo Balsamspray Lip Balm Før 39,90 Før 54,90 Før 69,90 Med rabatt 32,50 Med rabatt 32,50 M. rabatt 32,50 M. rabatt 41,50 M. rabatt 23,50

Sjampo Sinksalve Allroundkrem Babyolje Dusj & Bad Før 99,90 Før 129,90 Før 129,90 Før 129,90 Før 84,90 Med rabatt 77,50 Med rabatt 59,50 Med rabatt 77,50 Med rabatt 50,50 Med rabatt 77,50

Vidi Kids

Dr. Greve Pharma

Vidi Kids er en serie milde og trygge produkter for barn. Skånsomme produkter som tilfører fuktighet og bidrar til å bevare hudens naturlige fuktbalanse. KUNDEAVIS FRA VITUSAPOTEK

En serie til baby og barn utviklet eksklusivt for apotek. Mildhet og miljøvennlighet står sentralt og alle produktene er dermatologisk testet på sensitiv hud. UTGAVE 8 5/8-1/9-2019


Milde produkter til sensitiv hud Plages du av tørr og kløende hud, bør du velge en kroppsvask som ikke tørker ut huden. Den beste måten å beskytte huden mot uttørring og irrita-

sjon er å smøre ofte med fuktighetskrem. Smør gjerne huden morgen og kveld. Nå får du rabatt på en rekke milde produkter for hele familien.

Kjøp 2 eller flere, få

-40% plukk og miks

Eucerin Aquaphor Soothing Skin Balm Før 139,90

med rabatt

83,50

Mild og effektiv salve som beskytter og lindrer ekstremt tørr, sprukken og skadet hud. Salven er også egnet ved lett eksem. Uten vann. 40 g.

ACO Minicare Eczema Treatment Cream Før 119,90

med rabatt

71,50

Krem for behandling av milde til moderate symptomer ved atopisk eksem hos spedbarn og barn. 30 g.

Hele Exomegaserien er rabattert

A-Derma Dermalibour+ Repairing Cream Før 144,90

med rabatt

86,50

Beroligende, kløestillende og fuktighetsgivende krem velegnet til sår, irritert eller sprukken hud. 50 ml.

A-Derma Exomega Control Shower Oil Før 159,90

med rabatt

95,50

Irritasjonsdempende, skummende dusjolje til tørr hud og hud med tendens til atopi. 200 ml.

A-Derma Exomega Control Cream Før 389,90

med rabatt

233,50

Beroligende og fuktighetsgivende krem til meget tørr hud og hud med tendens til atopi. Velegnet for hele familien, selv nyfødte. 400 ml.

Hele Sebamedserien er rabattert

La Roche-Posay Lipikar Balm AP+ Før 374,90

med rabatt

224,50

Beroligende krem til meget tørr og irritert hud, samt hud med tendens til atopi. Styrker og vedlikeholder hudbarrieren. 400 ml.

La Roche-Posay Cicaplast Balm B5 Før 144,90

med rabatt

86,50

D U K A N H A N D L E T R Y G T, R A S K T O G E N K E LT PÅ V I T U S A P O T E K . N O

Reparerende, beroligende og beskyttende krem til sår hud, småskader og hudirritatsjoner. Småskader gjenoppbygges raskere. Også til sensitiv hud. 40 ml.

Sebamed Shower Oil Før 219,90

med rabatt

131,50

Såpefri, lavtskummende dusjolje med pleiende oljer. Dusjoljen er spesielt utviklet for ekstra skånsom vask av tørr og ømfintlig hud. 500 ml.

HER FINNER DU OGSÅ DITT NÆRMESTE APOTEK OG ÅPNINGSTIDER


Barneuker

Eksem hos barn Eksem er en fellesbetegnelse på hudsykdommer hvor huden er betent på grunn av for eksempel allergi eller irriterende stoffer. Ved eksem hvor huden er tørr og irritert er det viktig å ta vare på hudbarrieren. Det gjelder spesielt for eksemtypene med tørr og skadet hud som atopisk eksem, bleieutslett, kontakteksem og soleksem. Prøv milde såper uten parfyme og helst dusjoljer eller vaskekremer. Bruk fuktighetsgivende kremer eller salver. Smør godt morgen og kveld og spesielt etter dusj eller bad. I perioder hvor du ikke har eksem er det også viktig å bruke fuktighetskrem. Det vil styrke hudens barriere og forebygge tilbakefall av eksemen. Ved bleieutslett bør du først prøve å rengjøre huden med babyolje istedenfor såpe, og deretter smøre på en barrierekrem med sink etter at huden har tørket. Ved hissige utslett kan kortisonkrem brukes. På siden til venstre ser du en rekke gode produkter som er velegnet for hud med lett eksem. Disse er også egnet for barn. Les mer på vitusapotek.no!

Foto: Alex & Marin Photogrphers/Johner

-30% Uren hud? En mengde produkter

Uren hud skyldes ikke dårlig hygiene. Faktisk kan overdreven rensing og bruk av sterke produkter gjøre problemet verre. Riktig hudpleie av uren hud normaliserer talgproduksjonen, roer ned huden og minimerer kviseutbrudd. Nå får du -30% på hudpleie for utbruddsdisponert hud hos Vitusapotek. Tilbudet gjelder seriene Clear Start, ACO Spotless og Avène Cleanance. Før fra 99,90

KUNDEAVIS FRA VITUSAPOTEK

Nå fra 69,50

UTGAVE 8 5/8-1/9-2019


Barn og kosttilskudd

Alt til baby og barn*

Kjøp 2 eller flere, få

-40% plukk og miks

Nycoplus D3-vitamin dråper Før 106,90

med rabatt

Lifeline Care kosttilskudd til barn Før124,90

med rabatt

kr

74,50

Möller’s Pharma Omega-3 gelefisk Før 109,90

med rabatt

kr

Små barn er i rask vekst og utvikling, og har et stort behov for vitaminer og mineraler. Et sunt og variert kosthold vil gi barnet de næringsstoffene det trenger. Kosttilskudd kan forsøkes som supplement dersom barnet spiser lite eller veldig ensidig.

65,50

Kosttilskudd som dekker barnets daglige behov for både Omega-3 og D-vitamin. Fra fire ukers alder. 30 'twist-off' kapsler.

Gelefisk med Omega-3 og vitamin D. Fettsyren DHA bidrar til å opprettholde normal hjernefunksjon. Appelsinsmak. 36 stk.

kr

64,-

Nycoplus Multi Barn Før 154,90

med rabatt

kr

92,50

Möller’s Pharma Tran D+ naturell Før 94,90

med rabatt

kr

56,50

D U K A N H A N D L E T R Y G T, R A S K T O G E N K E LT PÅ V I T U S A P O T E K . N O

Vitamin D-tilskudd for barn som ikke tar tran. Vitamin D styrker skjelettet. 10 ml.

Sikrer barns inntak av viktige vitaminer og mineraler. 13 vitaminer og 8 mineraler. Fruktsmak. 100 tyggetabletter.

Tran utvunnet av skrei fra norsk arktisk farvann. Med Omega-3 fettsyrene EPA og DHA som er viktige for hjerte, hjerne og syn. 250 ml.

Vitaminbjørner bringebærsmak Før 99,90

med rabatt

kr

59,50

Möller’s Pharma Min første tran Før 109,90

med rabatt

kr

65,50

Vitaminbjørner med bringebærsmak passer for voksne og barn over 3 år. Inneholder 9 vitaminer. 60 stk.

Tran for de aller minste. Med Omega-3, vitamin A og D. Med doseringssprøyte som gjør den enklere å gi. Uten tilsetningsstoffer. 250 ml.

HER FINNER DU OGSÅ DITT NÆRMESTE APOTEK OG ÅPNINGSTIDER

*Gjelder ikke morsmelkerstatninger og tilskuddsblandinger, legemidler, varer på resept eller kombinert med andre tilbud.

I Norge anbefales det at spedbarn fra 4 ukers alder får tilskudd av vitamin D. Vitamin D-tilskuddet bør helst gis i form av tran, da tran også inneholder vitamin A og viktige omega-3 fettsyrer. Hvis barnet ikke liker tran, kan det få D-vitamindråper.


Barneuker

Forkjølelse og tett nese Små barn blir oftere forkjølet enn voksne. I tillegg er mange små barn ofte plaget med tett eller rennende nese. Det kan påvirke både nattesøvnen, humøret og appetitten. Saltvann anbefales ved

tett nese hos barn. Det løser opp slim så det blir lettere å fjerne. Til små barn som ikke kan pusse nesen selv, finnes det en nesesuger som gjør at foreldrene kan hjelpe med å suge ut slim og snørr.

Alt til baby og barn*

OtriCare Saltvann nesespray Før 81,90 Med rabatt 49,-

Microlife digitalt termometer Før 119,90 Med rabatt 71,50

Otribaby saltvansløsning Før 83,90 Med rabatt 50,-

Otribaby nesesuger Før 154,90 Med rabatt 92,50

LLP digitalt pannetermometer Før 399,90 Med rabatt 239,50

Flasker og smokker

Kjøp 2 eller flere, få

-40% plukk og miks

Våtservietter og engangskluter Fast kundeklubbtilbud

10,-

Philips Avent ultrasoft smokk 0-6 mnd Før 134,90 pr. 2-pk Med rabatt 80,50 pr. 2-pk

MAM AntiColic flaske 260 ml. Før 102,90 Med rabatt 61,50

Philips Avent flaske 260 ml. Før 119,90 Med rabatt 71,50

MAM Start narresmokk Før 64,90 Med rabatt 38,50

Vidi tørre engangskluter Før 29,90 Med rabatt 17,50

LLP våtservietter 64 stk. Før 29,90 Med rabatt 17,50

Til mamma

Lifeline Care Gravid og ammende Før 269,90 Med rabatt 161,50

Nycoplus Mamma kosttilskudd Før 259,90 Med rabatt 155,50

Medela Swing Max dobbel bystpumpe Før 2 099,90 Med rabatt 1 259,50

KUNDEAVIS FRA VITUSAPOTEK

Medela Purelan brystvortekrem Før 124,90 Med rabatt 74,50 UTGAVE 8 5/8-1/9-2019

Phillips Avent ammeinnlegg Før 149,90 Med rabatt 89,50

Medela ammeskjold Før 119,90 Med rabatt 71,50


KUNDEAVIS FRA VITUSAPOTEK

-40%

Start me d gode tannpleie rutiner f ra førs te tann!

plukk og miks

Flux Junior fluorskyll

Fluorix fluortabletter

Fruktmint. 0,05%NaF. 500 ml. Før 94,90

Colasmak. 0,5 mg. 100 tabletter. Før 64,90

med rabatt

med rabatt

56,50

Jordan tannbørste 0-2 år/3-5 år Pr. stk. Før 49,90 med rabatt

29,50

Zendium Kids tannkrem 0-5 år. Fruktsmak. 50 ml. Før 39,90 med rabatt

23,50

38,50

Curaprox tannbørster 0-5 år. Pr. stk. Før 59,90 med rabatt

35,50

Flux Junior tannkrem 0-6 år. Fruktmint. 50 ml. Før 44,90 med rabatt

26,50

D U K A N H A N D L E T R Y G T, R A S K T O G E N K E LT PÅ V I T U S A P O T E K . N O

HER FINNER DU OGSÅ DITT NÆRMESTE APOTEK OG ÅPNINGSTIDER

Tilbudene gjelder i perioden 5.8.-1.9. 2019, eller så langt beholdningen rekker. Utvalget kan variere fra apotek til apotek. Vi tar forbehold om trykkfeil og eventuelle prisendringer. Baksidefoto: Lena Granefelt/Johner. Avisen er trykket på miljøvennlig papir. Husk kildesortering.

Kjøp 2 eller flere, få

*Gjelder ikke morsmelkerstatninger og tilskuddsblandinger, legemidler, varer på resept eller kombinert med andre tilbud.

Alt til baby og barn*

UTGAV 8 5/8-1/9 2019

Profile for Vitusapotek

K8 Sensommerkampanje 2019  

NMD tilbudsavis Bla i vårt kampanjemagasin

K8 Sensommerkampanje 2019  

NMD tilbudsavis Bla i vårt kampanjemagasin