Page 1

KUNDEAVIS FRA VITUSAPOTEK

UTGAVE 2 5/2-4/3-2018

Nycodentmunnskyll Uten smak

kr 99,90

Lactacyd dusjkrem

kr 69,90

Möller,s Pharma Omega-3 kapsler

kr 129,90

D E T E R V I K T I G Å T A V A R E P Å K R O P P E N . V I V E T.


Det lønner seg. Vi vet.

Kundeklubben som gjør det enklere å ta vare på seg selv. Bli VI+ kunde i dag! Registrer deg på ditt nærmeste Vitusapotek, vitusapotek.no eller last ned Vitusapotek-appen Velkomsttilbud: -30% på din neste handlekurv*.

50% rabatt på ukens tilbud. Faste tilbud på gode hverdagsprodukter. Spesialtilbud på alle kampanjer. Gratis utskrift av Schengen-attest. Digitalt kundemagasin med nyttige artikler og gode råd.

VI+ tilbud på Möller,s Pharma-produkter Produktene fra Møller,s Pharma er en naturlig del av et sunt kosthold med sin naturlige omega-3 fra fisk som er viktig for optimal utvikling og samtidig bidrar til å holde deg frisk. Nå får du som er VI+ kunde 2 for1 på utvalgte produkter fra Møller,s Pharma .

Vi spanderer den rimeligste.

Min første tran kr 99,90

Tran D+ Nøytral Omega-3 kapsler kr 86,90 kr 129,90

Omega Splash kr 129,90

*Tilbudet gjelder èn gang og gjelder ikke legemidler, Dermalogica eller allerede rabatterte produkter.

D U K A N H A N D L E T R Y G T, R A S K T O G E N K E LT PÅ V I T U S A P O T E K . N O

HER FINNER DU OGSÅ DITT NÆRMESTE APOTEK OG ÅPNINGSTIDER


HUDPLEIE

Riktig pleie til din hud Vær og vind kan gjøre huden mer sensitiv, og i Norge er det store forskjeller mellom årstidene. Om vinteren kan det være nødvendig å bytte til en fetere ansiktskrem eller en kuldekrem for å

holde ansiktshuden myk og smidig. Er du usikker på hva slags hudtype du har kan du komme innom et hvilket som helst Vitusapotek og få hjelp! Vi tilbyr også fuktmåling av huden din - helt gratis.

-30% ved kjøp av 2 eller flere

La Roche-Posay Hydraphase er spesialtilpasset sensitiv hud og gir optimal pleie til hud som er fuktfattig eller dehydrert. 3-i-1 rensegele Hydraphase Hydraphase Hydraphase Hydraphase kr 189,90 Intense Serum Intense Light Intense Eyes Intense Rich kr 329,90 kr 239,90 kr 239,90 kr 239,90

-30% ved kjøp av 2 eller flere

Vichy Aqualia Thermal er styrkende og beskyttende fuktighetspleie. Produktene er beriket med styrkende og beroligende termalsk kildevann.

Puretè Thermal Aqualia Aqualia AqualiaTermal Aqualia 3-i-1 rensegele Termal Serum Termal Light Eye Balm Termal Rich kr 189,90 kr 359,90 kr 269,90 kr 269,90 kr 269,90

-30% REN REN er pionerene bak konseptet ren, bioaktiv hudpleie og bruker kun plante- og mineralbaserte innholdsstoffer i produktene. Rosa Centifolia rensegele Før 199,90 Nå 139,50

Vita Mineral Serum Før 369,90 Nå 258,50

Vita Mineral fuktighetskrem Før 299,90 Nå 209,50

Anti-ageing Eye Cream Før 399,90 Nå 279,50

V-Cense Nattkrem Før 549,90 Nå 384,50

KUNDEAVIS FRA VITUSAPOTEK

UTGAVE 2 5/2-4/3-2018


God pleie til tørr vinterhud Plages du av tørr og kløende hud bør du velge en kroppsvask som ikke tørker ut huden. Bruk lunkent vann når du dusjer og klapp huden tørr, ikke gni.

Smør gjerne huden morgen og kveld med en krem som tilfører fett og fuktighet. Kom innom Vitusapotek, så hjelper vi deg med å finne de riktige produktene til dine behov.

-30% ved kjøp av 2 eller flere

LRP Lipikar Stick

kr

179,90

En beroligende stift til ansikt og kropp, som reduserer kløe og irritasjon forårsaket av tørrhet. Hypoallergen. 15 ml.

LRP Lipikar Syndet AP+ dusjkrem

kr

219,90

En meget mild vaskegelékrem som bidrar til å redusere kløe og irritasjon forårsaket av tørrhet. 400 ml.

LRP Lipikar Balm AP+

kr

359,90

Til meget tørr og irritert hud. Beroliger og gir smidig og myk hud. Styrker og vedlikeholder hudbarrieren. 400 ml.

Redningen ved tenåringskviser Kviser er generelt betinget av genetikk og av hormoner. I motsetning til voksenkviser er tenåringskviser vanligvis trigget av puberteten. Clear Start er utviklet av verdens ledende profesjonelle hudpleie merke, for

ClearStart Foaming Wash

kr

Før 205,-

143,50

En dyptvirkende rens som reduserer kviser ved å fjerne døde hudceller, skitt og overflødig talg som tetter porene. 177 ml.

ClearStart Hydrating Lotion

kr

Før 245,-

171,50

D U K A N H A N D L E T R Y G T, R A S K T O G E N K E LT PÅ V I T U S A P O T E K . N O

å behandle yngre utbruddsdisponert hud. Kontakt lege ved moderate eller alvorlige utbrudd. Det finnes mange effektive legemidler.

Lett fuktighetskrem som regulerer talgproduksjonen. Hyaluronsyre gir umiddelbar lindring til områder med fuktighetstap. 60 ml.

-30%

ClearStart Overnight Treatment

kr

Før 225,-

157,50

En behandling som klarner utbrudd mens du sover. Gir mindre tilstoppninger, færre kviser og redusert rødhet. 60 ml.

HER FINNER DU OGSÅ DITT NÆRMESTE APOTEK OG ÅPNINGSTIDER


KOSTTILSKUDD

Hvilke tilskudd trenger jeg? Det er ikke alltid enkelt å vite om du får i deg næringsstoffene du trenger gjennom kosten. Mange trenger å supplere inntaket av vitaminer

og mineraler, og da gjelder det å velge rett tilskudd. Her er fire enkle spørsmål som kan avklare om du har behov for tilskudd.

Spiser du minst fire posjoner fullkornsprodukter hver dag? Hvis ikke, kan du ha behov for multivitaminmineral.

Spiser du minst fem porsjoner grønnsaker, frukt og bær hver dag? Hvis ikke, kan du ha behov for multivitaminmineral.

Plukk og miks

Nycoplus Multi Sikrer kroppens daglige inntak av viktige vitaminer og mineraler. 200 tabletter.

kr

på Nycoplus kosttilskudd. Vi spanderer det rimeligste

209,90

Spiser du minst en stor middagsporsjon eller åtte påleggsposjoner med fet fisk ukentlig? Hvis ikke, kan du ha behov for Omega-3 eller tran.

Nycoplus Omega-3 Basic

kr

189,90

Kosttilskudd med Omega-3 og viktige vitaminer, som kan brukes som et alternativ til tran. 90 kapsler

Nycoplus Høykonsentrert Omega-3

kr

279,90

Kosttilskudd som bidrar til å opprettholde normal hjertefunksjon og hjernefunksjon og normalt syn. 120 kapsler

Nycoplus Omega-3 Multi

kr

209,90

Komplett kosttilskudd med viktige vitaminer, mineraler og antioksidanter. Inneholder også høykonsentrert (62 %) Omega-3. 90 kapsler

Drikker du melk eller spiser meieriprodukter minst tre ganger daglig? Hvis ikke, kan du ha behov for kalsiumtilskudd.

Nycoplus Calcium m/vitamin D3

kr

189,90

Et kosttilskudd med kalsium og D-vitamin som bidrar til å begrense tap av benmineral hos kvinner etter overgangsalderen. 100 tabletter.

Nycoplus Calcium

kr

189,90

KUNDEAVIS FRA VITUSAPOTEK

Et kosttilskudd med kalsium, som vedlikeholder skjelett og tenner. Kan brukes av gravide og ammende. 100 tyggetabletter.

Nycoplus Calcium m/vitamin K og D3

UTGAVE 2 5/2-4/3-2018

kr

179,90

Kalsium og K-vitamin er nødvendig for vedlikehold av normalt skjelett og tenner. D3-vitamin sikrer opptak og utnyttelse av kalsium. 100 tabl.


Hvorfor får vi vondt i halsen? Vond hals kan oppleves som ubehagelig, men er som oftest helt ufarlig. Den vanligste årsaken til vond hals er virusinfeksjon, som for eksempel halsbetennelse, øvre luftveisinfeksjoner og kyssesyke. Vond hals kan også skyldes en bakterie-

Zyx sugetabletter med mintsmak 3 mg

kr 89,90

Lindrer smerte og irritasjon i munn og svelg hos voksne og barn over 6 år. Behandlingen skal ikke pågå lenger enn 7 dager. Tablettene har en lett lokalbedøvende effekt. 28 stk. Inneholder: Benzydaminhydroklorid

infeksjon, som streptokokkinfeksjon i halsen. Sugetabletter kan virke lindrende. Zyx sugetabletter er reseptfrie, smertestillende halspastiller som virker lokalbedøvende og betennelsesdempende. Virkningen kommer raskt og varer i flere timer.

Zyx sugetabletter med sitronsmak 3 mg

kr 89,90

Lindrer smerte og irritasjon i munn og svelg hos voksne og barn over 6 år. Behandlingen skal ikke pågå lenger enn 7 dager. Tablettene har en lett lokalbedøvende effekt. 28 stk. Inneholder: Benzydaminhydroklorid

Reseptfritt legemiddel. Les pakningsvedlegget nøye før bruk. Vis forsiktighet om du lider av fenylketonuri, ettersom Zyx sugetabletter inneholder en fenyl-alaninkilde (søtningsmidlet aspartam). Vis forsiktighet dersom du er overfølsom mot salisylsyre eller andre antiinflammatoriske og smertestillende legemidler i.e. NSAID (f.eks. diklofenak og ibuprofen). Vis forsiktighet dersom du har eller har hatt astma, da Zyx sugetabletter kan medføre kramper i luftveiene. I sjeldne tilfeller kan sårdanning i munn/svelg være tegn på en alvorlig sykdom. Du må kontakte lege eller tannlege dersom symptomene ikke bedres innen 3 dager.

Sunn munn på 1-2-3 Gode rutiner for tannstellet gir deg ikke bare et skinnende og flott smil, det forebygger også munn-

sykdommer og dårlig ånde. Begynn tannstellet med rens, fortsett med puss og avslutt med skyll.

Plukk og miks

Vi spanderer den rimeligste

Zendium Classic tannkrem

kr

47,90

Med fluor som bekjemper kaires, og ensymer og proteiner som styrker munnens naturlige forsvar. 75 ml.

Flux Fluorskyll Cool Mint

kr

99,90

D U K A N H A N D L E T R Y G T, R A S K T O G E N K E LT PÅ V I T U S A P O T E K . N O

Ekstra beskyttelse mot hull og ising i tennene. Inneholder 0,2% natriumfluorid. 500 ml.

Blanx White Shock LED-tannkrem

kr

99,90

Tannkrem med tilhørende LED-lampe, som girhurtigere hvitere tenner uten bruk av blekemidler og slipemidler. 50 ml.

HER FINNER DU OGSÅ DITT NÆRMESTE APOTEK OG ÅPNINGSTIDER


Hallvard Vigrestad vet Apoteker hos vitusapotek.no

Velkommen til Vitusapotek.no! Nettapoteket vårt er alltid åpent og har det samme vareutvalget som i våre Vitusapotek. Det er også like trygt å handle medisiner på Vitusapotek.no som det er å handle over disk i Vitusapotek. Du identifiserer deg ved innlogging og vi finner frem til reseptene dine. En av våre farmasøyter ser over bestillingen før vi sender den til deg, noe som sikrer at du får riktige medisiner og at ingen andre kan se dine resepter. Det er jo ikke alltid like enkelt å komme seg til apoteket dersom man er syk. Derfor kan vi komme hjem til deg med det du har bestilt. Dine medisiner er diskret pakket, så våre transportører kan ikke se hva du har bestilt. Du kan også velge å hente pakken din i et av våre apotek eller få den tilsendt per post. Husk legitimasjon når du henter pakken din. Sjekk også vår hjemmeside for mange gode tips og råd, og ikke minst gode tilbud!

Vi lanserer samarbeid med Volvat Medisinske Senter

Bestill på nett og hent i apotek

Volvat Medisinske Senter samarbeider med Vitusapotek og i den forbindelse så tilbyr vi VI+ medlemmer 20% rabatt på nytegning av Volvat-medlemskap i perioden 5.2.18 – 4.3.18.

Spar tid og unngå kø med vår Klikk&Hent-løsning. Nå kan du også bestille dine medisiner på vitusapotek.no, og få dem klargjort på apoteket.

Volvat-medlemsfordeler: • 20% rabatt på alle medisinske tjenester (maks rabatt opptil kr 1000,- per tjeneste) • Tilgang til Helsetelefonen 02401 hele døgnet, også fra utlandet • Prioritert tilgang til legevakt/medisinske tjenester • Barn under 20 år kan registreres gratis i foreldrenes medlemskap • Fordelspris på medlemskap for ektefelle/samboer til kr 590,• Gratis reseptfornyelse på faste medisiner • E-helse/videokonsultasjon

1

Gå til «mine resepter» på vitusapotek.no

2

Logg inn med bankID og bestill medisinene dine

3

Velg å hente varene dine på et av våre mange utleveringssteder

For tegning av medlemskap benytt kampanjekode VI+ på https://medlem.volvat.no/medlemskap Er du ikke VI+ medlem? Registrer deg på ditt nærmeste Vitusapotek, vitusapotek.no eller last ned Vitusapotek-appen.

INNGÅR I CAPIO EUROPA

KUNDEAVIS FRA VITUSAPOTEK

Vi har hjemlevering. Bestill varer på nett og få dem kjørt hjem.

UTGAVE 2 5/2-4/3-2018


KUNDEAVIS FRA VITUSAPOTEK

UTGAVE 2 5/2-4/3-2018

Plukk og miks Relief Hand Cream

Moisturizing Body Lotion

kr

kr

129,90

169,90

Vi spanderer den rimeligste

Hair Repair Conditioner

kr

119,90

Everyday Shampoo

kr

119,90

Shower Oil

kr

209,90

Wind & Cold Cream Hydrating Body Lotion

Liquid Face & Body Wash

Repair Foot Cream

kr

kr

kr

189,90

125,-

D U K A N H A N D L E T R Y G T, R A S K T O G E N K E LT PÅ V I T U S A P O T E K . N O

kr

139,90

135,-

HER FINNER DU OGSÅ DITT NÆRMESTE APOTEK OG ÅPNINGSTIDER

Tilbudene gjelder i perioden 5.2.-4.3.2018, eller så langt beholdningen rekker. Utvalget kan variere fra apotek til apotek. Vi tar forbehold om trykkfeil og eventuelle prisendringer. Forsidefoto: Shutterstock. Avisen er trykket på miljøvennlig papir. Husk Kildesortering.

Hud- og hårpleie til hele familien

K2 Vinterkampanje Vitusapotek  

NMD tilbudsavis Bla i vårt kampanjemagasin

K2 Vinterkampanje Vitusapotek  

NMD tilbudsavis Bla i vårt kampanjemagasin