Page 1

KUNDEAVIS FRA VITUSAPOTEK

UTGAVE 1 2/1-4/2-2018

N Nycoplus Ny omega-3 om o multi mu m

kr 209,90 k

N Nycoplus høykonsentrert h omega-3 o

Foto: Rebecka Rynefelt/Johner

kr 279,90 k

D Declaré for Treningsfrue T dusjgelé d

Nytt år. Nye muligheter.

kr 99,90 k E T N Y T T Å R B Y R P Å N Y E M U L I G H E T E R . V I V E T.


Det lønner seg. Vi vet.

Kundeklubben som gjør det enklere å ta vare på seg selv. Bli VI+ kunde i dag! Registrer deg på ditt nærmeste Vitusapotek, vitusapotek.no eller last ned Vitusapotek-appen Velkomsttilbud: 30% på din neste handlekurv*.

50% rabatt på ukens tilbud. Faste tilbud på gode hverdagsprodukter. Spesialtilbud på alle kampanjer. Gratis utskrift av Schengen-attest. Digitalt kundemagasin med nyttige artikler og gode råd.

Prøv den nye kroppsserien til Treningsfrue for Declaré – eksklusivt hos Vitusapotek Treningsfruen har utviklet og lansert sin egen SPORTY POWERkroppsserie i samarbeid med hudpleiemerket Declaré. Serien består av bodylotion, shower gel g og g deodorant. Produktene dufter friskt og passer asser alle hudtyper – også sensitiv hud.

kr 99,90 pr. stk. *Tilbudet gjelder én gang og gjelder ikke legemidler, Dermalogica eller allerede rabatterte produkter.

D U K A N H A N D L E T R Y G T, R A S K T O G E N K E LT PÅ V I T U S A P O T E K . N O

HER FINNER DU OGSÅ DITT NÆRMESTE APOTEK OG ÅPNINGSTIDER


VEKTKONTROLL

Hvordan gå ned i vekt?

XL-S bør ikke brukes ikke av personer under 18 år, hvis man planlegger graviditet, er gravid eller ved amming. Ved BMI mellom 18,5 – 25, skal produktet kun brukes for vektkontroll. Ved kroniske sykdommer og fast bruk av legemidler, bør lege konsulteres før bruk.

Livet er til for å nytes, og det kan være fristende å belønne seg selv med noe godt etter at dagens plikter er utført. Men hvor går grensen mellom de uskyldige trivselskiloene og overvekt som kan føre til livsstilssykdommer som diabetes type 2 og hjerte- og karsykdommer? Dersom du er over-

vektig og ønsker å gå ned i vekt, finnes det mange veier til målet. Hovedutfordringen for mange er å få vektreduksjonen til å vare livet ut. I tillegg til kostholds- og livsstilsendringer finnes det en rekke velsmakende produkter hos Vitusapotek som kan bidra til vektreduksjon. Kom innom oss og spør.

-40% XL-S Medical max strength Før 899,90

kr

539,50

Allévo shake Sjokolade Før 309,90

kr

185,50

Allévo smoothie jordbær og blåbær Før 309,90

kr

185,50

For behandling av overvekt og generell vektkontroll. Reduserer kaloriopptaket. 120 tab

XL-S Medical fettbinder direct

Shake med smak av sjokolade for deg som ønsker en rask innledende vektreduksjon. En komplett kosterstatning. 24 x 31 g.

Allévo smoothie Vanilje og mago

Smoothien er en komplett kosterstatning med veldig lavt kaloriinnhold som kan brukes i Allévometodens kickstartfase. 20 x 31 g.

Før 699,90

kr

419,50

Før 309,90

kr

185,50

Allévo suppe Potet og purreløk Før 309,90

kr

185,50

KUNDEAVIS FRA VITUSAPOTEK

Reduserer kaloriopptaket fra fett inntatt gjennom kosten. 90 doser

En smoothie som er en komplett kosterstatning med veldig lavt kaloriinnhold, som kan brukes i Allévometodens kickstartfase. 20 x 31 g.

Et produkt for deg som ønsker en kickstart for å komme i gang med vektreduksjon og å bryte med gammelt mønster. 24 x 31 g.

Allévo suppe brokkoli/basilikum Før 309,90

kr

185,50

Allévo shake banan og bringebær

UTGAVE 1 2/1-4/2-2018

Før 309,90

kr

185,50

Suppe med smak av broccoli og basilikum for deg som ønsker et varmt alternativ til smoothiene og shakene i Allevo-serien. 24 x 31 g.

Kickstart vektreduksjonen med en shake med smak av bananog bringebær. En komplett kosterstatning. 24 x 31 g.


KOSTTILSKUDD

Nytt år - nye tilskudd Omega-3 fettsyrer er essensielle fettsyrer, det betyr at kroppen ikke lager dem selv og vi må få dem tilført gjennom kosten. Gode kilder til omega-3 er fet fisk og tran. Det er publisert mange studier

som viser gunstige helseeffekter knyttet til omega-3, blant annet forebygging av hjerteog karsykdommer. Nå får du to for prisen av én, så fyll opp lageret nå.

Plukk & miks!

Vi spanderer det Plukk og miks rimeligste.

Nycoplus selolje

Vi spanderer den rimeligste

kr

Nycoplus Omega-3 Basic

kr

189,90

Nycoplus geleputer

kr

169,90

Kosttilskudd med Omega-3 og viktige vitaminer, som kan brukes som et alternativ til tran. 90 kapsler.

Kosttilskudd for barn og voksne med omega-3 og A-, D- og E-vitaminer. Et alternativ til tran med god smak av sitron. 60 stk.

249,90

Nycoplus Omega-3 Multi

kr

209,90

Nycoplus Vegetabilsk Omega-3

kr

239,90

D U K A N H A N D L E T R Y G T, R A S K T O G E N K E LT PÅ V I T U S A P O T E K . N O

Kosttilskudd som inneneholder både Omega-3, -6 og -9 fettsyrer. 120 kapsler.

Komplett kosttilskudd dd med d viktige vitaminer, mineraler og antioksidanter. Inneholder også høykonsentrert (62 %) Omega-3. 90 kapsler.

Uten gelatin, gluten, laktose og sitrus. Både oljen og kapslene er vegetabilske. Kan brukes av veganere. 30 kapsler.

Nycoplus Høykonsentrert Omega-3

kr

279,90

Nycoplus Gelatinfrie Omega-3

kr

249,90

Kosttilskudd som bidrar til å opprettholde normal hjertefunksjon og hjernefunksjon og normalt syn. 120 kapsler.

Kommer i pulverform, som kan bidra til mindre oppgulp og ettersmak. Uten gelatin, gluten, laktose og sitrus. 60 tabletter.

HER FINNER DU OGSÅ DITT NÆRMESTE APOTEK OG ÅPNINGSTIDER


HUDPLEIE

Vinterhud trenger mer fuktighet Har du tørr, irritert eller atopisk hud? A-Derma Exomega demper kløe og irritasjon og øker hudens fuktinnhold.

Produktene inneholder ikke parfyme eller parabener og er velegnet til både små og store.

-30%

A-Derma Exomega Crème 400 ml. Før 419,90

kr

293,50

A-Derma Exomega Balm

AD A-Derma E Exomega Sterile Cream

A-Derma Exomega Cleansing Oil

400 ml. Før 424,90

200 ml. Før 254,90

200 ml. Før 209,90

kr

297,90

kr

178,90

kr

146,50

Rens for sunn og vakker hud

En god renserutine fjerner smuss og holder porene rene, slik at huden får en fin glød.

gave

til deg

Verdi 130,-

Dermalogica Precleanse Kjøp valgfri Dermalogica 500 ml rens og få Precleanse 30 ml på kjøpet!

30%-tilbudet gjeder ikke Dermalogica

KUNDEAVIS FRA VITUSAPOTEK

UTGAVE 1 2/1-4/2-2018


RØYKESLUT T / FORKJØLELESE

Det kan være vanskelig å slutte. Vi vet. Å stumpe røyken kan være vanskelig, selv når du har bestemt deg. Sjansene for å lykkes øker hvis du bruker riktige erstatningsprodukter, i riktig dose.

Nicotinell tyggegummi 4 mg

kr 459,90

Tyggegummi som brukes mot nikotinabstinens og ved røykeavvenning. 4 mg passer til deg som har røykt mer enn 20 sigaretter daglig. Flere smaker finnes. 204 stk

Nicotinell tyggegummi 2 mg

kr 459,90

Helsegevinstene ved å slutte er mange og store. Kom innom ditt nærmeste Vitusapotek, og vi hjelper deg gjerne.

Tyggegummi som brukes mot nikotinabstinens. 2 mg tyggegummi passer til deg som har røykt mindre enn 20 sigaretter daglig. Flere smaker finnes. 204 stk

Nicotinell munnspray 1 mg

kr 399,90

Munnspray med fresh mint smak, som hjelper mot nikotinabstinens og røyksug ved røykeslutt hos voksne. 1mg/dose. 150 doser

Nikotinerstatningsprodukter er reseptfrie legemidler godkjent for bruk hos personer over 18 år. Les pakningsvedlegg nøye før bruk. Produktene inneholder nikotin, og det kan være en viss tilvenningsfare. Bruk ikke nikotinerstatningsprodukter ved graviditet og amming eller hvis du er allergisk mot noen av innholdsstoffene. Har du alvorlig hjerte- og karsykdom skal nikotinerstatningsprodukter kun brukes i samråd med lege. Vis forsiktighet med bruk dersom du har magesår, sukkersyke og nedsatt lever- eller nyrefunksjon. Dersom du ikke har oppnådd røykereduksjon etter 6 uker og/eller røykeslutt innen 6 måneder etter behandlingsstart bør du snakke med en lege.

Forkjølet igjen? Forkjølelse smitter lett og de fleste av oss opplever å være forkjølet én eller flere ganger i løpet av året. Vi blir aldri helt immune mot forkjølelse

fordi forkjølelsesvirusene endrer seg ofte. Heldigvis finnes det gode råd og produkter som kan hjelpe mot plagene.

Løser opp seigt slim

Zymelin nesespray 1 mg/ml

kr 49,90

Til korttidsbehandling av tett nese ved forkjølelse hos voksne og barn over 10 år. 10 ml Inneholder: Xylometazolinhydroklorid

Nazamér saltvannspray

kr 69,90

Reseptfritt legemiddel, les pakningsvedlegget nøye før bruk. Ikke bruk Zymelin hvis du er allergisk mot noen av innholdsstoffene. Zymelin nesespray skal ikke brukes i mer enn 10 sammenhengende dager. Neseprayen skal ikke brukes ved enkelte typer operasjoner, ved betennelsestilstander i hud og slimhinner i nesehulen, ved skorpedannelser og ved grønn stær. Rådfør deg med lege før samtidig bruk av enkelte legemidler mot depresjon.

D U K A N H A N D L E T R Y G T, R A S K T O G E N K E LT PÅ V I T U S A P O T E K . N O

Saltvannsspray som renser, fukter og smører nesen ved forkjølelse eller annen form for irritasjon. Sprayen har en bløtgjørende effekt og beskytter neseslimhinnen.

Granon brusetabletter 200 mg

kr 119,90

En reseptfri brusetablett med sitronsmak til korttidsbehandling av seigt slim i luftveiene hos voksne og barn over 6 år. Den løser opp slim ved å gjøre det mer tyntflytende og lettere å hoste opp. Inneholder: Acetylcystein.

Reseptfritt legemiddel, les pakningsvedlegget nøye før bruk. Bruk ikke Granon hvis du er allergisk mot acetylcystein eller noen av de andre innholdsstoffene. Granon skal kun brukes av voksne og barn over 6 år. Skal brukes med forsiktighet av de med astma eller magesår.

HER FINNER DU OGSÅ DITT NÆRMESTE APOTEK OG ÅPNINGSTIDER


Mari Solberg vet Apoteker ved Vitusapotek Jernbanetorget Hvorfor slutte å røyke? Røykeslutt gir deg store helsegevinster. Noen av helsegevinstene kommer raskt, allerede etter 20 minutter går pulsen ned. Andre positive helseeffekter ved å stumpe røyken: -Du reduserer risikoen for hjerteinfarkt, hjerneslag og flere kreftformer -Du får bedre kondisjon -Tennene blir hvitere og pusten blir friskere -Smaks- og luktesansen bedres -Hud og negler ser penere og friskere ut -Bedre blodsirkulasjon -Fruktbarheten øker -Du utsetter ikke andre for passiv røyking

Treff leger fra KRY direkte via videosamtale

Bestill på nett og hent i apotek

Rask hjelp når du trenger den

Spar tid, og unngå kø med vår Klikk&Hent løsning. Nå kan du også bestille dine medisiner på vitusapotek.no, og få dem klargjort på apoteket.

1 2 3

Med appen KRY kan du nå enkelt treffe en lege via video, akkurat der det passer deg. Bestill så hjemlevering av dine reseptpliktige medisiner på vitusapotek.no

Gå til «mine resepter» på vitusapotek.no

Logg inn med bankID og bestill medisinene dine

Velg å hente varene dine på et av våre mange utleveringssteder

Legetime: 350 kr Reseptfornye lse 350 kr Kan brukes av alle over 16 år. Har du barn under 16 år, kan du bestille time til dem.

Det er ikke gøy å stå i kø. Vi vet. Nå kan du bestille medisinene dine på nett og hente dem i apotek. Velg selv hvor!

Last ned appen i dag!

Vi har hjemlevering. Bestill varer på nett og få de kjørt hjem.

KUNDEAVIS FRA VITUSAPOTEK

UTGAVE 1 2/1-4/2-2018


KUNDEAVIS FRA VITUSAPOTEK

UTGAVE 1 2/1-4/2-2018

Tilbudene gjelder i perioden 2.1.-4.2.2018, eller så langt beholdningen rekker. Utvalget kan variere fra apotek til apotek. Vi tar forbehold om trykkfeil og eventuelle prisendringer Forsidefoto: Rebecka Rynefelt/Johner. Avisen er trykket på miljøvennlig papir. Husk Kildesortering.

Pleie til tørr vinterhud Decubal Lip & dry spots balm

kr

99,90

Plukk og miks

Vi spanderer den rimeligste

D Decubal b l Original Oi i l Clinic Cream

kr

104,90

Avène Håndkrem

kr

99,-

D U K A N H A N D L E T R Y G T, R A S K T O G E N K E LT PÅ V I T U S A P O T E K . N O

HER FINNER DU OGSÅ DITT NÆRMESTE APOTEK OG ÅPNINGSTIDER

K1 Vinterkampanje Vitusapotek 2018  
K1 Vinterkampanje Vitusapotek 2018  

NMD tilbudsavis Bla i vår tilbudsavis