K9 Høstkampanje 2022

Page 1

D I T T A P O T E K E R E T S A M A R B E I D F O R F R I T T S TÅ E N D E A P O T E K • T I L B U D F O R P E R I O D E N 0 7. 0 9 . 2 2 - 0 4 .1 0 . 2 2 • N R . 9 • 2 0 2 2

21 FOR

Plukk og miks

Vi spanderer den rimeligste

Frisk hele livet Alle fluorskyll*

-50% *Gjelder ikke legemidler og varer på resept.

Utvalgt ansiktspleie

-30%


Hos Ditt Apotek finner du et bredt spekter kroppspleieprodukter som bidrar til å holde huden din myk og smidig. Har du tørr og sensitiv hud, trenger den ekstra pleie. Smør deg ofte og bytt gjerne ut dusjsåpen med en olje.

Fra 9990

21 Plukk og miks *

FOR

Hudpleie til hele deg

Vi spanderer den rimeligste

Pleie av tørr hud Canoderm er et reseptfritt legemiddel som er fuktighetsbevarende i behandlingen av tørr hud av ulike årsaker, og til forebygging av tilbakefall av atopisk eksem. Canoderm er en unik mykgjørende krem til tørr hud. Kremen inneholder 5% karbamid som binder fukt og reparerer hudens barrierefunksjon. En krem for atopisk eksem og psoriasis. Reseptfritt legemiddel, les pakningsvedlegget nøye.

Canoderm kroppspleie

Fra 13990

*Gjelder et stort utvalg kosttilskudd og hudpleieprodukter. Tilbudet kan kombineres på tvers av kategoriene. Tilbudene gjelder i perioden 07.09.22-04.10.22, eller så langt beholdningen rekker.


Pleie til moden hud

Utvalgt ansiktspleie

-30%

Med alderen reduseres hudens evne til å reparere og fornye seg selv. Huden blir lettere dehydrert og trenger mer intensiv pleie. Med god anti-age hudpleie kan du motvirke aldringstegn som rynker, fine linjer og mangel på fasthet i huden. Nå får du 30% rabatt på en rekke gode produkter!

Vichy anti-age Anti-aldring hudpleieserier fra de første rynker til etter overgangsalderen.

Før fra 359 90

Nå fra 25150

Avène anti-age Høyteknologiske, rene og effektive produkter som reduserer aldringstegn og gjenskaper hudens ungdommelige glød.

Før fra 24490

Nå fra 171,-

Tilbudene gjelder i perioden 07.09.22-04.10.22, eller så langt beholdningen rekker.


Trenger du litt ekstra?

Utvalgte kosttilskudd

-40%

Et sunt og variert kosthold dekker som regel behovet for vitaminer og mineraler. Kostilskudd er imidlertid noe de fleste av oss kan ha behov for i perioder av livet. Kosttilskudd kan ha en gunstig effekt på kroppen om man av ulike grunner ikke får tilført nok viktige næringsstoffer fra kostholdet.

Möller's Pharma Omega-3

Hair Luxious

Høykonsentrert Omega-3 som ikke gir ettersmak av fisk. Tilbudet gjelder utvalgte Möller's Pharma Omega-3 kapsler.

Et multivitamin-tilskudd med ingredienser som bidrar til å opprettholde normalt hår. Veganske. Gjelder alle varianter.

Før fra 209 90

Nå fra 12550

Før fra 299 90

Nå fra 17950

Gevita

Vidi pluss

Kosttilskudd som er lette å svelge. Tilbudet gjelder utvalgte Gevita-tilskudd og hele Gevita She-serien.

For deg som ønsker trygge kosttilskudd, kvalitetssikret av farmasøyter. Tilbudet gjelder hele serien.

Før fra 189 90

Nå fra 11350

Tilbudene gjelder i perioden 07.09.22-04.10.22, eller så langt beholdningen rekker.

Før fra 89 90

Nå fra 5350


Sunn munn Avslutt tannstellet med å skylle munnen med fluorskyll. Da bevarer du fluorbeskyttelsen lenger. Fluortilskudd er særlig viktig for de som er plaget med mye hull i tennene og/eller munntørrhet.

Alle fluorskyll*

-50%

*Gjelder ikke legemidler og varer på resept.

Før fra 7490 Nå

Mild hudpleie Decubal er en komplett hudpleieserie for hele familien. Produktene er utviklet i samarbeid med nordiske hudleger og er fri for parfyme. Decubal fås kun på apoteket. Tilbudet gjelder hele serien.

fra 37,-

-30%

Decubal Før fra 9490

Nå fra 66,-

Tilbudene gjelder i perioden 07.09.22-04.10.22, eller så langt beholdningen rekker.


Hjelp ved underernæring Underernæring rammer mange. Det kan gi en rekke ugunstige helseeffekter og er et utbredt problem hos eldre. Ved redusert matlyst og vanskeligheter med å få i seg mat kan næringsdrikker bidra til inntak av nødvendige næringsstoffer. Næringsdrikker inneholder næringsstoffer som fett, karbohydrater, proteiner, fiber, vitaminer og mineraler i varierende mengde. Næringsdrikker kan forebygge og hindre underernæring og skal brukes i samarbeid med helsepersonell.

Fullverdige næringsdrikker

Tilskudd næringsdrikker

Spør på apoteket

Fullverdige næringsdrikker inneholder alle næringsstoffene kroppen trenger i anbefalte mengder. Slike næringsdrikker kan brukes som eneste form for ernæring, men kan også brukes i tillegg til vanlig kost. En fullverdig næringsdrikk med fiber inneholder omtrent like mye næringsstoffer som to skiver grovt brød med variert pålegg, og en multivitamintablett ved siden av.

(ikke-fullverdige) Disse har ikke lik sammensetning som de fullverdige næringsdrikkene. I slike næringsdrikker kan næringsstoffer finnes i større eller mindre mengder. Næringstilskudd egner seg derfor ikke som eneste ernæring, men skal brukes i tillegg til vanlig kost.

Næringsdrikker finnes i mange ulike konsistenser og smaker. De kan være juice- eller melkebaserte, og finnes også i yoghurtvarianter og som dessertkremer. Du kan også få pulver som kan brukes til å berike mat og drikke med ekstra næringsinnhold. Spør på apoteket etter mer informasjon om produktene. Næringsmidler skal alltid brukes i samråd med helsepersonell eller apotekansatte.

Melkebaserte typer

Saftbaserte typer

Yoghurtog desserttyper

Varianter som finnes i mange gode smaker. Flere av dem er også egnet til matlaging. 200 ml.

Produkter med juicekonsistens er friske, klare og energirike. Kommer i flere ulike smaker. 200 ml.

Tykkere i konsistensen og fine for variasjon. Dessertvarianter er velegnet ved tygge- og svelgeproblemer. 4-pk.

Fra 3690

Fra 3690

Fra 139,-

Hvem trenger næringsdrikker? Serveringstips • De fleste næringsdrikkene smaker best kalde. • Saftbaserte drikker kan fryses og spises som sorbetis. • Næringsdrikkene kan brukes i smoothies/annen drikke. • Drikker med vaniljesmak kan brukes som vaniljesaus. • De fleste melkebaserte næringsdrikkene kan varmes, men ikke kokes. • Næringsdrikker med nøytral smak er gode tilskudd til supper og andre matretter, for ekstra næring.

Tilbudene gjelder i perioden 07.09.22-04.10.22, eller så langt beholdningen rekker.

Næringsdrikker kan brukes av personer som av en eller annen grunn ikke får i seg tilstrekkelig næring. Eksempler på når næringsdrikke kan være aktuelt: • Kreft (både sykdommen og kreftmedisin kan gjøre det vanskelig å holde vekten) • Parkinsons sykdom og multippel sklerose kan gjøre det vanskelig å spise • Demente personer kan lett glemme å spise • Ved KOLS bruker man mye energi på å spise og blir fort mett • Ved tygge- eller svelgeproblemer


Komfortable kontaktlinser Clearlii er et skandinavisk kontaktlinsemerke som tilbyr både dags- og månedslinser av høy kvalitet, designet for det nordiske klimaet. Kom innom oss og se hele utvalget og finn den typen som passer deg best.

Fra 239,-

Spar tid ved neste apotekbesøk! Ditt Apotek kan ha medisinene dine klare når du kommer. Så slipper du å vente på apoteket mens resepten din blir behandlet. Tjenesten finnes på dittapotek.no og nå også som app!

SLIK GJØR DU: 1. LAST NED DITT APOTEK E-RESEPT APP

Dette gjør du enkelt ved å sende dittapotek til 2262

3. MOTTA SMS

Vi sender deg en SMS når medisinene dine er klare for henting – som regel innen én virkedag. Dersom noe er uklart, gir vi deg beskjed.

2. BESTILL KLARGJØRING

Etter at du har vært hos legen og fått e-resept, åpner du din Ditt Apotek app. Her bestiller du klargjøring av resepten, og velger i hvilket Ditt Apotek du ønsker å hente medisinene. Tjenesten kan også benyttes dersom resepten ligger oppbevart på apoteket.

4. HENT MEDISINENE

Når du kommer til Ditt Apotek viser du frem SMS’en du mottok for å få medisinene dine. Husk legitimasjon.

Last ned vår app i dag!

Tilbudene gjelder i perioden 07.09.22-04.10.22, eller så langt beholdningen rekker.

Send dittapotek til 2262


21 Vi spanderer den rimeligste

Fra 10990

Forsidefoto: Getty Images. Avisen er trykket på miljøvennlig papir. Husk kildesortering. Vi tar forbehold om trykkfeil og eventuelle prisendringer. Utvalg og priser kan variere i det enkelte apotek.

Nycoplus er produkter som sikrer ditt daglige inntak av vitaminer, mineraler og høykonsentrert omega-3. Tilbudet gjelder utvalgte produkter.

FOR

Ekstra energi?

Plukk og miks *

NO - 4660

*Gjelder et stort utvalg kosttilskudd og hudpleieprodukter. Tilbudet kan kombineres på tvers av kategoriene.

Finn ditt nærmeste apotek på: www.dittapotek.no