__MAIN_TEXT__

Page 1

D I T T A P O T E K E R E T S A M A R B E I D F O R F R I T T S TÅ E N D E A P O T E K • T I L B U D F O R P E R I O D E N 0 4 . 0 1 . 2 1 - 0 2 . 0 2 . 2 1 • N R . 1 • 2 0 21

21 Plukk & miks

FOR

Nytt friskt år!

Vi spanderer den rimeligste

Tilbudet gjelder et stort utvalg kosttilskudd og hudpleieprodukter til kroppen.

-30% Tilbudet gjelder utvalgt hudpleie

Kjøp 2 eller flere og få

-50% Tilbudet gjelder utvalgte munn- og tannprodukter


Vinterkupp!

2

Plukk

Nå får du en rekke bestselgere på tilbud hos Ditt Apotek. Du kan plukke og mikse blant en rekke hudpleiefavoritter og kosttilskudd, vi spanderet det rimeligste produktet. Kom innom oss og se hele utvalget.

Vi spanderer

Lactacyd kroppsvask

ACO Intimate Care

Mild og skånsom rengjøring uten parfyme.

Mild pleie til daglig vask og stell av underlivet. Produktene er uparfymert.

INTIMVASK 250 ml.

6290

DUSJKREM 250 ml.

7490

CLEANSING OIL 150 ml.

9990

CLEANSING WASH 250 ml.

Cosmica kroppspleie Produktene fra Cosmica er skånsomme og spesielt tilpasset det tørre nordiske klimaet. De gir huden daglig omsorg, samtidig som de bidrar til å opprettholde hudens elastisitet og beskyttende evne.

Fra 9490 Tilbudene gjelder i perioden 04.01.21-02.02.21 eller så langt beholdningen rekker.

9290

SOOTHING CREAM 50 ml.

9990


1

FOR

& miks

det rimeligste

Nyhet!

Möller’s Pharma

Vitaminbjørner

Möller’s Pharma er en apotekserie med høykvalitets omega-3 produkter for hele familien. Produktene er tilpasset forskjellige behov og preferanser og gjør det enkelt for alle å få dekket sitt daglige omega-3 behov. Tilbudet gjelder hele serien.

Kosttilskudd som inneholder 9 vitaminer. Smak av bringebær eller eple/pære. 60 stk.

Fra 10490 per stk

Fra 10490

­Ŵ Ž£“‘›ဘ

Nycoplus

Gevita

Produkter for alle aldre og de fleste behov. Nycoplus følger myndighetenes anbefalinger og oppfyller alle krav for produksjon og salg av kosttilskudd i Norge. Tilbudet gjelder utvalgte produkter i serien.

En serie med vitaminer, mineraler og naturmidler. Utviklet av farmasøyter, og tilfredstiller apotekenes strenge kvalitetskrav. Gjelder utvalgte produkter.

Fra 19990

Fra 11990 Tilbudene gjelder i perioden 04.01.21-02.02.21, eller så langt beholdningen rekker.


Pleie til tørr og sensitiv hud Om vinteren opplever mange at huden trenger ekstra fukt. På grunn av kulden kombinert med det varme, tørre inneklimaet er det ekstra viktig å ta godt vare på huden nå i vintermånedene. Nå får du 30% på utvalgt, fuktgivende ansiktspleie til sensitiv hud fra Avène og REN Clean Skincare hos Ditt Apotek.

-30%

Avène Tolerance og Skin Recovery

REN Clean Skincare Evercalm

Hudpleie for sensitiv hud basert på Avène termalkildevann med dermatologiske egenskaper og dokumentert effekt. Tilbudet gjelder utvalgte produkter.

REN bruker plante- og mineralbaserte ingredienser i produktene sine. Evercalm-serien er utviklet spesielt for sensitiv hud.

Før fra 129 90

Nå fra 9050

Før fra 254 90

Nå fra 178,-

-30% Vidi Vår egen hygieneserie med hverdagsprodukter til hele familien. Produktene er kvalitetssikret av farmasøyter og inneholder milde og trygge ingredienser.

Før fra 29 90

Nå fra 2050

Tilbudene gjelder i perioden 04.01.21-02.02.21 eller så langt beholdningen rekker.


Sunn munn

Kjøp 2 eller flere og få

Gode rutiner for tannstellet gir deg ikke bare et skinnende og flott smil, det kan også forebygge hull og dårlig ånde. Kjøper du to produkter får du nå 50% rabatt på alle munnskyll og tannkremer. Tilbudet gjelder også hele Clinic by Jordan-serien.

-50% Tilbudet gjelder alle tannkremer og munnskyll*

Alle tannkremer Fluortannkrem gir effektiv beskyttelse mot hull i tennene og motvirker slitasje av tannemaljen.

Før fra 34 90

Med rabatt fra 17,-

Tilbudet gjelder alle produkter fra Jordan

Jordan tannbørster Bruk en myk tannbørste som skånsomt rengjør uten å skade emalje og tannkjøtt.

Før fra 46 90

Med rabatt fra 23,-

Alle munnskyll Regelmessig bruk av fluorskyll styrker tennenes emalje og motvirker hull i tennene.

Før fra 72 90

Med rabatt fra 36,-

*Gjelder ikke legemidler og varer på resept.

Tilbudene gjelder i perioden 04.01.21-02.02.21, eller så langt beholdningen rekker.


God hjelp når du vil slutte Det kan det være vanskelig å slutte å røyke, men ved bruk av riktige nikotinerstatningsprodukter i riktig dose, øker sjansene dine for å lykkes. Mangelen på nikotin som oppstår når man slutter å røyke, eller trapper ned antall sigaretter, fører ofte til en kamp mellom røyksug og viljestyrke. Nikotinlegemidler hjelper ved å erstatte noe av det nikotinet du tidligere fikk fra sigarettene og du skal lettere kunne kontrollere og bekjempe røyksuget i den tiden du trenger for å bryte med røykevanene. Kom innom Ditt Apotek, så hjelper vi deg gjerne med å finne riktig produkt for deg.

Munnspray

Tyggegummi

Rask lindring av røykesug. Finnes i ulike smaker. 1 mg nikotin per dose.

Aktiv kontroll på røykesug. Finnes i ulike styrker og smaker. Inneholder nikotin.

Fra 43490

Fra 7990

Nikotinerstatningsprodukter er reseptfrie legemidler, les pakningsvedlegget nøye før bruk. Godkjent for bruk av personer over 18 år. Ved graviditet, amming eller alvorlig hjerte- og karsykdom bør Nicorette kun brukes i samråd med helsepersonell.

Kickstart en ny livsstil Noen ekstra kilo er slettes ikke negativt, men hvor går grensen mellom disse ufarlige trivselskiloene og overvekt som kan føre til livsstilssykdommer? Dersom du er overvektig og ønsker å gå ned i vekt, finnes det et utvalg sunne og gode måltider for deg som ønsker en livsstilsendring. De kan hjelpe deg med å ta sunnere valg i en hektisk hverdag.

Kjøp 2 eller flere og få

-40% Shakes

Supper

Nutrilett shake har en god og fyldig smak. Shaken brukes som en del av en vektreduksjonsdiett med svært lavt energiinnhold. Nutrilett shake inneholder viktige næringsstoffer slik at kroppen får det den trenger under en diett, samtidig som den kan bidra til vektnedgang. 10 porsjoner i pakken.

Nutrilett supper er lavkalorisupper med deilig smak. Suppene er veganske og inneholder kun 118 -129 kalorier per porsjon. Suppene kan brukes som en del av en vektreduksjonsdiett med svært lavt energiinnhold. Velg mellom soppsuppe, spinatsuppe og gulrotsuppe. Hver pakke inneholder 5 poser.

Før 299 90

Med rabatt 13750

Før 129 90

Tilbudene gjelder i perioden 04.01.21-02.02.21 eller så langt beholdningen rekker.

Med rabatt 7750


Smerte og feber Medisiner med paracetamol er førstevalget ved smerte og feber hos de aller fleste. Paracetamol brukes ved korttidsbehandling av feber, for eksempel ved forkjølelse og influensa. Brukes også ved milde til moderate smerter som for eksempel hodepine, menstruasjonssmerter, muskelsmerter og leddsmerter. Visste du at Paracet finnes i flere varianter? Både store og små kan derfor få effektiv lindring av smerter og feber. Spør oss om råd!

Paracet® mikstur er beregnet på de minste barna fra 0 år og oppover. Miksturen er lett å svelge og har smak av skogsbær. Smeltetabletter kan benyttes for litt eldre barn fra 1 ½ år og oppover. Tabletten smelter på tungen, har smak av banan, og kan enkelt tas uten vann. Til barn under 3 år skal smeltetablettene oppløses i en teskje vann eller melk. Paracet® kommer også i stikkpiller helt ned fra 0 år og oppover.

Paracet® 500 mg kan brukes av voksne og barn fra 7 år, og kommer i både runde og avlange tabletter, samt brusetabletter. Den glatte overflaten på den filmdrasjerte tabletten skal gjøre det enklest mulig å svelge tabletten. Brusetablettene skal løses opp i vann. De har smak av sitrus og absorberes raskt.

Reseptfrie legemidler, les pakningsvedlegget nøye før bruk. Ikke bruk Paracet dersom du er allergisk mot noen av innholdsstoffene. Paracet skal ikke brukes ved akutt leverbetennelse.

Spar tid ved neste apotekbesøk! Ditt Apotek kan ha medisinene dine klare når du kommer. Så slipper du å vente på apoteket mens resepten din blir behandlet. Tjenesten finnes på dittapotek.no og nå også som app!

SLIK GJØR DU: 1. LAST NED DITT APOTEK E-RESEPT APP

Dette gjør du enkelt ved å sende dittapotek til 2262

3. MOTTA SMS

Vi sender deg en SMS når medisinene dine er klare for henting – som regel innen én virkedag. Dersom noe er uklart, gir vi deg beskjed.

2. BESTILL KLARGJØRING

Etter at du har vært hos legen og fått e-resept, åpner du din Ditt Apotek app. Her bestiller du klargjøring av resepten, og velger i hvilket Ditt Apotek du ønsker å hente medisinene. Tjenesten kan også benyttes dersom resepten ligger oppbevart på apoteket.

4. HENT MEDISINENE

Når du kommer til Ditt Apotek viser du frem SMS’en du mottok for å få medisinene dine. Husk legitimasjon.

Š£¤šŽ¨·¡Š“Š‘ဘ

Tilbudene gjelder i perioden 04.01.21-02.02.21, eller så langt beholdningen rekker.

Send dittapotek til 2262


- eksperten på tørr og irritert hud Beroligende pleie til tørr, irritert hud og hud med tendens til atopi. Produktene er utviklet med ingredienser av naturlig opprinnelse og med en omtanke for naturen. Alle dusjoljene har en 100 % nedbrytbar formulering, og bruk av emballasje er redusert. Pappen som brukes stammer fra skog som håndteres bæredyktig, og alle plastflasker kan selvfølgelig gjenvinnes. A-Derma, et miljøansvarlig merke!

Vask + pleie = max effekt

R

A

E

A® HA VR ALB HE

-30%

A VA -DER M

Før fra 234 90

Nå fra 164,-

Forsidefoto: Getty Images. Avisen er trykket på miljøvennlig papir. Husk kildesortering. Vi tar forbehold om trykkfeil og eventuelle prisendringer. Utvalg og priser kan variere i det enkelte apotek.

A-Derma Exomega Control

NO - 4660

Finn ditt nærmeste apotek på: www.dittapotek.no

Profile for Vitusapotek

K1 Vinterkampanje 1 2021  

NMD tilbudsavis Bla i vårt kampanjemagasin

K1 Vinterkampanje 1 2021  

NMD tilbudsavis Bla i vårt kampanjemagasin