Page 1

ASE EXAM HP0-S26 Integrating and Managing HP ProLiant ML/DL/SL Servers

http://www.testcertify.com/HP0-S26.html

Total Questions:

15

For interactive and self-paced preparation of exam HP0-S26, try our practice exams. http://www.testcertify.com Practice exams also include self assessment and reporting features

1


Question: 1

Which Linux tool provides information on memory utilization, processor utilization and process statistics? A. top B. kde C. Profile D. kstat

Answer: A

Question: 2

Which functionality of VMware allows the load balancing of virtual machines between HP ProLiant servers running ESX? A. High Availability (HA) B. Distributed Resource Scheduler (DRS) C. Thin Provisioning D. HP Insight Virtual Machine Manager software (VMM)

Answer: B

Question: 3

Which component does HP Insight Virtual Machine Manager software (VMM) work with to manage ESX hosts? A. Microsoft System Center Virtual Machine Manager B. Xen Manager C. VMware vCenter D. HP SIM CMS

Answer: C

For interactive and self-paced preparation of exam HP0-S26, try our practice exams. http://www.testcertify.com Practice exams also include self assessment and reporting features

2


Question: 4

Which storage solution benefits most from using HP ProLiant Multifunction Gigabit Server Adapters? A. MSA70 storage array connectivity Q B. MSA2000sa storage array connectivity C. MSA2012J storage array connectivity D. MSA2012fc storage array connectivity E. MSA2012i storage array connectivity

Answer: C Explanation: There is nothing such as MSA2012J.

Question: 5

Which utility monitors a logical processor's performance on a Windows Server 2003 system and logs it to disk? A. Windows Task Manager (taskmgr.exe) B. I/O Statistics (iostat.exe) C. Windows System Monitor (perfmon.exe) D. Compute Configuration Utility (ccu.exe)

Answer: C

For interactive and self-paced preparation of exam HP0-S26, try our practice exams. http://www.testcertify.com Practice exams also include self assessment and reporting features

3


Question: 6

HOTSPOT

Answer:

Explanation: Answer: <m x1="573" x2="655" y1="211" y2="235"></m>

For interactive and self-paced preparation of exam HP0-S26, try our practice exams. http://www.testcertify.com Practice exams also include self assessment and reporting features

4


Question: 7

Which utility enables you to capture hardware information from a single reference server and modify it to support many types of target servers in a mass server deployment project? A. CONREP B. RBSU C. System Maintenance Menu D. ACU

Answer: A

Question: 8

Which command is used to test the SSH connection from CMS to a client? A. ssh -v -/ServerAdmin Qientmachinename B. mx -v -I ssh ServerAdmin Qientmachinename C. https://CMSServername:22 D. ssh -v -I ServerAdmin CMSmachinename

Answer: A

Question: 9

On a Windows HP SIM installation, which folder contains the MX commands by default? A. C:\Program Files\HP\Systems Insight Manager\mx\ B. C:\Program Files\HP\Systems Insight Manager\tools\ C. C: \Program Fi/es\HP\Systems Insight Manaaer\bin \ D. C:\Program Files\HP\Systems Insight Manager\cms\

Answer: B

For interactive and self-paced preparation of exam HP0-S26, try our practice exams. http://www.testcertify.com Practice exams also include self assessment and reporting features

5


Question: 10

What must be installed for HP SIM to discover, communicate with, and manage a newly deployed HP ProLiant server? A. Version Control Respoitory Manager (VCRM) B. Version Control Agent (VCA) C. ProLiant Support Pack (PSP) D. Array Diagnostic Utility (ADU)

Answer: C

Question: 11

Which protocols does HP SIM use to capture detailed information about devices on the network? (Select three.) A. FTP B. WBEM C. DMI D. TFTP E. SSH

Answer: B, C, E

Question: 12

Which tool does HP provide to verify a ProLiant server has met the pre-requisites for installing the HP Insight Control suite (ICE)? A. SIM Prep B. HP SIM config analysis tool C. HP Enterprise Configurator for HP SIM D. HP Insight Control Advisor

Answer: D

For interactive and self-paced preparation of exam HP0-S26, try our practice exams. http://www.testcertify.com Practice exams also include self assessment and reporting features

6


Question: 13

You have a server running HP Insight Rapid Deployment software (RDP) 3.83. What must be installed to use the Deployment Server Web Console? A. WMI mapper B. IIS with ASP.NET C. VBscript v4 running on the DHCP server D. Java VM v4

Answer: B

Question: 14

How much power savings does DDR3 memory offer over that of DDR2? A. 5% B. 15% C. 30% D. 50%

Answer: C

Question: 15

When a database was migrated from a DL585 G5 Server to a DL785 G5 Server, the performance of writing to the database slowed. The DL585 G5 has four quad-core 8300 processors and the DL785 G5 has eight quad-core 8300 processors. Both servers are running on 256GB memory, Smart Array P400 Controller and eight SAS hard drives. What is the most likely reason for this performance degradation? A. The database application cannot scale beyond four processors. B. The database application needs to change its stripe size in the array. C. The DL585 G5 Servers used faster hard drives. D. The DL785 G5 does not have a battery backed write cache on its Smart Array P400 Controller.

Answer: D

For interactive and self-paced preparation of exam HP0-S26, try our practice exams. http://www.testcertify.com Practice exams also include self assessment and reporting features

7


Thank You for Trying Our Demo

ASE EXAM HP0-S26 Integrating and Managing HP ProLiant ML/DL/SL Servers

http://www.testcertify.com/HP0-S26.html

If you have any questions or difficulties regarding this product, feel free to contact Us.

For interactive and self-paced preparation of exam HP0-S26, try our practice exams. Practice exams also include self assessment and reporting features!

For interactive and self-paced preparation of exam HP0-S26, try our practice exams. http://www.testcertify.com Practice exams also include self assessment and reporting features

8

Free HP HP0-S26 Practice Test  

For more and updated HP0-S26 exam Practice Test visit http://www.testcertify.com. They provide guaranteed HP0-S26 Practice Test to pass HP0-...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you